#shakleebalakong

8,140 posts tagged with #shakleebalakong

Photos and Videos about #shakleebalakong

KEDAI SHAKLEE DAH BUKAK! 😍 . Alhamdulillah. Sampai rumah tadi setelkan apa yang patut, masuk bagi special announcement pada anak didik Brilliant.❤️ . Now kedai Shaklee dah officially open ya! 🤗 . Alhamdulillah pagi tadi dah ada yang buat payment jugak. . PROMO OSTEMATRIX masih berlansung dengan jayanya, so jangan ada yang terlepas ya sebab jimattt sangat2 tau promo ni. . Plus Ostematrix ni macam works wonder to everyone tau. . Yang pregnant hilang cramp kaki. Yang sembelit pun improve. Yang menyusu cakap susu jadi pekat. Yang lenguh2 badan pun berkurang banyak. Yang susah tidur malam sekarang nyenyak je. Yang migraine pun improving alhamdulillah. . So mizah memang sangattt suggest Ostematrix ni to everyone tau.❤️ . And harga Ostematrix ni dah la memang sedia murah tau. Tambah dengan promo lagiii lah murah ni haa.😍 . Meh whatsapp mizah sekarang ya! . http://mizamurshid.wasap.my/ . #shakleekl #shakleeselangor #shakleehululangat #shakleecheras #shakleebtho #shakleebdrtunhusseinonn #shakleealamdamai #shakleecherasperdana #shakleesuadamai #shakleebandarpermaisuri #shakleepenara #shakleeshahalam #shakleeampang #shakleekajang #shakleebalakong

Berdua lebih baik😘😘 Mama kata vivix dia dah habis, nnt k.hani klik order kemudian.. Sementara tu amik la stok k.hani untuk pantang dulu. Janji x stop makan vivix hari2. Mama kata bengkak kat lutut mama dah surut sejak amalkan vivix, alhamdulillah. Vivix bukan je boleh surut kan bengkak, boleh juga utk detox. Patutla cepat habis, excited nak dapat efek detox jugak la tu😘😘😘 #detoxdenganvivix #vivixuntuksakitlutut #shakleesubang #shakleecheras #shakleebalakong #shakleebangi #shakleeserdang #shakleemurah #shakleekajang #vivixbangikajang #vivixkajang #vivixbangi #vivixserdang #vivixsubang

MORNING ROUTINE! . Since dalam pukul 6am mizah minum Cinch Tea kan, mizah takkan terus ambil supplements lain sebab even the main ingredients dalam Cinch Tea ialah taurine, still ada sedikit caffeine.😊 . So taknak lah absorption supplements lain terganggu sebab caffeine, mizah ambil my daytime supplements jarak a few hours dengan Cinch Tea. . So now, apa yang mizah ambil as usual. . 💞 VIVIX. For my overall health and energy. And of course to protect my cells from environments ad food that i ate. Sebab mizah tak tahu apa yang dah masuk dalam badan ni, kadang2 rasa sihat and selamat dah, but who knows. Prevention is better kan.😊 . 💞 COQ TROL PLUS. Again. For my energy. Korang akan nampak mizah memang perlukan something for my energy sebab mizah ada banyakkk sangat dalam to do list mizah setiap hari, i dont have time untuk layan penat or tertidur ke ape sebenarnya. huhu. . 💞 COLLAGEN POWDER. Definitely for my skin! Mizah ada kulit yang sangattt sensitif. Sangat mudah naik jerawat and berparut kalau mizah tersilap langkah or tak konsisten to my routine. But alhamdulillah, usually reversible and sangat cepat improve dengan collagen.😊 . 💞 VITAMIN C. Basically as a mother, working mother from home dengan anak2 depan mata. Being sick is the last thing in my mind i want to feel. I cant afford to be sick sebenarnya. Unless its for my kifarah dosa then its okay. 😊 cuma i need to mantain my immune system at my best inshaAllah with the help of Vitamin C. . Lagipun vitamin C tak dibuat badan, and mizah tak makan oren hari2. So Vitamin C supplements is the best choice! Tahan 6bulan kot sebotol ni. Untung sangat2 😍 . So this is my daily routine. . Whats yours? . Nak tahu what is best for you? . Meh whatsapp mizah sekarang and i’ll help you choose the best supplements for you within your budget inshaAllah.❤️ . http://mizamurshid.wasap.my/ . #shakleekl #shakleebtho #shakleecheras #shakleehukm #shakleeselangor #shakleebdrsripermaisuri #shakleebandarpermaisuri #shakleeserikembangan #shakleekajang #shakleebalakong #shakleealamdamai

Hai semua!! 🥰 Heppi wiken dan selamat beristirehat 🦋 Walaupun cuti wiken, kedai Online SHAKLEE diya still open 24/7 tau 👌🏻 Nak dapatkan konsultasi @ nak order produk shaklee, just klik je link kt bawah 👇🏼👇🏼👇🏼 . www.wasap.my/60172432493 #shakleemalaysia #shakleemurahmalaysia #shakleeputrajaya #shakleepuchong #shakleeselangor #shakleeserdang #shakleebalakong #shakleebangikajang

PROMO OSTEMATRIX BULAN INI! . Okay ni produk favorite mizah tau. Tak pernah tinggal amek setiap malam. . Jom kita tengok kelebihan ostematrix keh? . ✅ Untuk kesihatan tulang. ✅ Masalah sembelit. ✅ Migraine. ✅ Selalu stress. ✅ Sukar tidur lena. ✅ Sukar bangun pagi. ✅ Pekatkan susu badan. ✅ Kurangkan cramp & lenguh2 badan. ✅ Masalah PMS. ✅ Sembelit. ✅ Ibu mengandung dengan risiko pre eclampsia. . SIAPA PULA YANG SANGAT MEMERLUKAN OSTEMATRIX NI? . 💞 Mak ayah kita terutamanya. Semakin berusia kita semakin kurang calcium dalam badan. Lagi2 kalau mak ayah jenis tak minum susu, lagiiii lah kena ambil calcium ni. . 💞 Ibu mengandung. Nak elak cramp, sakit belakang & sembelit. Bagus untuk perkembangan bayi jugak. . 💞 Ibu menyusu. Sebagai sumber utama penghasilan susu & anak dapat cukup calcium & vitamin D untuk pembentukan tulang & gigi yang sihat. . 💞 Students! Sebab students susah bangun pagi and selalu stress.🙈 . 💞 Surirumah. Korang tahu kerja surirumah macam mana kan? Belum campur yang ada dukung anak or mengasuh ramai2 budak yang kena selalu dukung. Kalau tak kawal boleh dapat slip disk! 😰 . Nak tahu kita boleh ambil OSTEMATRIX ke tak? . Meh dapatkan konsultasi mizah meh. . Miza www.wasap.my/60174193858 . #shakleekl #shakleecheras #shakleebtho #shakleebandarsripermaisuri #shakleehukm #shakleekajang #shakleebalakong #shakleeselangor #shakleeampang #shakleehospitalampang

Ada yang tak tahu lagi PROMO BULAN OKT ni adalah OSTEMATRIX? 😁 Beli 3 botol boleh share dengan suami/isteri & mak ayah kat kampung sekali🥰 Jom sihatkan tulang kita dengan amalkan OSTEMATRIX setiap hari 💪🏼 Jangan kata muda2 tulang tak rapuh tau! Especially untuk mommies yang kalsium banyak kena serap dek baby masa pregnant 😉 Let’s place ur order here 👇🏼👇🏼 www.wasap.my/60172432493 #shakleeputrajaya #shakleeserikembangan #shakleepuchong #shakleeserdang #shakleebalakong #shakleebukitpuchong #shakleebukitjalil #shakleekl #shakleeshahalam #shakleemelaka#shakleemurah #shakleeeffect #shakleeselangor #agentwanted #dropshipshaklee 🦋COD Putrajaya, Seri Kembangan, Puchong 🦋POSLAJU ke seluruh Malaysia

ESP SHAKLEE MENGENYANGKAN 🌸 . Rasanya semua dah kenal dan sedia maklum tentang ESP Shaklee ni kan. . Banyak khasiat ESP ni antaranya: . 💥 Membantu kulit menjadi lebih gebu dan cantikk 💥 Membantu menghilangkan parut 💥 Membantu masalah gastrik 💥 Memberi tenaga . 💥 Menguatkan memori , bagus untuk pelajar 💥 Membantu ibu susuan menambah susu badan 💥 Baik untuk rahim . 💥Membantu mengurangkan berat badan . Macam macam lagi kebaikan ESP, satu family boleh consume ESP ni ! yang bestnya ESP ni blh tahan selama 2 bulan lebih..berbaloi dgn harganya tau. Kalau nak cuba boleh contact fatihah ok 😊 . www.wasap.my/60189465910

Apa kata pengguna Ostematrix.. Ramai bila dah Cuba Dan kenal ostematrix Tak akan miss akan ambil selalu.. Sekarang Ada promosi off 5% Meh wasap Nurul. http://shakleenurul.wasa.my/ #shakleebtho #shakleeserikembangan #shakleebalakong #shakleetamanimpianehsan

The most awaited day in a whole week😍 Happy Saturday gais! Diya mulakan hari dengan 3 sudu ESP shake + milo alhamdulillah kenyang 😊 Dapat kenyang + hilangkan parut-parut jerawat yg degil 🤣 + moist kan kulit Let’s shake with ESP Superlicious . #shakleemalaysia #shakleeputrajaya #shakleebangi #shakleemurah #shakleepuchong #shakleebukitjalil #shakleeserdang #shakleebalakong #shakleeserikembangan #shakleekajang #shakleemelaka #shakleebukitpuchong #codshaklee #setjerawatshaklee #setkulitshaklee #setpromoshaklee #promoshaklee

ESP KEGILAAN RAMAI 😍🙋🏻🙋🏻 - - Wawa memang takkan tinggalkan ESP nih. Dah lah sedap + jimat + terlampau banyakkkkkkk sangat benefit ESP. Nah wawa share sikit benefit ESP yang sangat banyak! - - Jom ketahui 33 manfaat ESP shaklee 😱😘 🌸Cerahkan kulit 🌸Hilangkan jeragat 🌸membantu hilangkan parut dimuka, menjadikan kulit halus mulus dan gebu. 🌸 Bantu mempercepat penyembuhan luka 🌸 Memberi rasa kenyang bagi individu yang ingin mengurangkan berat badan 🌸 Anjalkan payudara 🌸 Anjalkan punggung 🌸 Atasi gastrik dan pedih ulu hati 🌸 Mengatasi lesu 🌸 Merendahkan bacaan diabetes dengan menstabilkan paras gula glukosa 🌸 Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran 🌸 Mencantikkan kuku 🌸 Menghaluskan tumit pecah 🌸 Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberap jam. Contohnya ketika berpuasa 🌸 Meningkatkan kualiti susu ibu - lebih berkualiti makanan, lebih berkualiti susu 🌸 Meningkatkan pengeluaran susu - protein adalah satu bahan mentah yang menghasilkan susu 🌸 Pengganti sarapan dan supper 🌸 Dilengkapi dengan mineral kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan 🌸 Meransang regenerasi sel kulit dan otot, mengurangkan kedutan 🌸 Protein yang lengkap (asid amino penting untuk fungsi badan) 🌸 Rendah lemak, tanpa kolestrol 🌸 Membantu mengurangkan risiko kanser 🌸 Bertindak sebagai antioksidan 🌸 Menguatkan sistem imun tubuh 🌸 Mempertingkatkan tahap kolestrol baik 🌸 Memelihara kesihatan jantung 🌸 Memperbaiki memori - meningkatkan kualiti memori vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan 🌸 Mencegah osteoporosis 🌸 Membantu pembentukan sel-sel baru - - Hebatkan ESP? Jom sama-sama kita rasai kehebatan ESP Shaklee! - - Cik Wawa +6018-7765224 - - #pengedarsahshaklee #shakleekajang #shakleekualalumpur #shakleesogo #shakleetitiwangsa #shakleedbkl #shakleejpkdbkl #shakleekgbarukualalumpur #shakleebandarbarubangi #shakleesemenyih #shakleeputrajaya #shakleeuniten #shakleeupm #shakleeukm #shakleedengkil #shakleebalakong #shakleebukitdukung #shakleesungaijernih #shakleecyberjaya #shakleesabah #shakleesarawak #shakleebrunei #setasaskecantikan #shakleelover #cikwawashaklee

ESP KEGILAAN RAMAI 😍🙋🏻🙋🏻 - - Wawa memang takkan tinggalkan ESP nih. Dah lah sedap + jimat + terlampau banyakkkkkkk sangat benefit ESP. Nah wawa share sikit benefit ESP yang sangat banyak! - - Jom ketahui 33 manfaat ESP shaklee 😱😘 🌸Cerahkan kulit 🌸Hilangkan jeragat 🌸membantu hilangkan parut dimuka, menjadikan kulit halus mulus dan gebu. 🌸 Bantu mempercepat penyembuhan luka 🌸 Memberi rasa kenyang bagi individu yang ingin mengurangkan berat badan 🌸 Anjalkan payudara 🌸 Anjalkan punggung 🌸 Atasi gastrik dan pedih ulu hati 🌸 Mengatasi lesu 🌸 Merendahkan bacaan diabetes dengan menstabilkan paras gula glukosa 🌸 Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran 🌸 Mencantikkan kuku 🌸 Menghaluskan tumit pecah 🌸 Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberap jam. Contohnya ketika berpuasa 🌸 Meningkatkan kualiti susu ibu - lebih berkualiti makanan, lebih berkualiti susu 🌸 Meningkatkan pengeluaran susu - protein adalah satu bahan mentah yang menghasilkan susu 🌸 Pengganti sarapan dan supper 🌸 Dilengkapi dengan mineral kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan 🌸 Meransang regenerasi sel kulit dan otot, mengurangkan kedutan 🌸 Protein yang lengkap (asid amino penting untuk fungsi badan) 🌸 Rendah lemak, tanpa kolestrol 🌸 Membantu mengurangkan risiko kanser 🌸 Bertindak sebagai antioksidan 🌸 Menguatkan sistem imun tubuh 🌸 Mempertingkatkan tahap kolestrol baik 🌸 Memelihara kesihatan jantung 🌸 Memperbaiki memori - meningkatkan kualiti memori vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan 🌸 Mencegah osteoporosis 🌸 Membantu pembentukan sel-sel baru - - Hebatkan ESP? Jom sama-sama kita rasai kehebatan ESP Shaklee! - - Cik Wawa +6018-7765224 - - #pengedarsahshaklee #shakleekajang #shakleekualalumpur #shakleesogo #shakleetitiwangsa #shakleedbkl #shakleejpkdbkl #shakleekgbarukualalumpur #shakleebandarbarubangi #shakleesemenyih #shakleeputrajaya #shakleeuniten #shakleeupm #shakleeukm #shakleedengkil #shakleebalakong #shakleebukitdukung #shakleesungaijernih #shakleecyberjaya #shakleesabah #shakleesarawak #shakleebrunei #setasaskecantikan #shakleelover #cikwawashaklee

TESTIMONI YOUTH AGE DEFENSE MOISTURIZER SPF 50 💞 . Fall in love lebih jadinya bila dapat kulit pinkish pinkish ala - ala wanita korea kan?😍 . Jom start guna Youth Age Defense Moisturizer ni dari sekarang 😘 . #youtheffect #youthpromo #youthskincareshaklee #youthviral #cantikdenganyouth #kulitlembap #kulitanjal #kulitlembut #kulitglowing #shakleeputrajaya#sunblockyouth #shakleebalakong#shakleeserdang #shakleeendau#wng #ryg #bisneswithwng

Rahsia nak kulit cantik adalah lindungi dari sinaran matahari yang mengakibatkan kulit berkedut. . Kalau dahi korang berkedut, maknanya perlindungan dari sinaran uv tak cukup. Korang dah ada tanda penuaan. . So jangan tunggu dah teruk baru nak mula habit yang sihat untuk kulit tau! . Nak Youth sunblock yg bukan saja lindung kulit dari rosak tapi repair kulit untuk awet muda, putih dan gebu.... klik link kat bio tu ye😀 #youtheffect #youthpromo #youthskincareshaklee #youthviral #cantikdenganyouth #kulitlembap #kulitanjal #kulitlembut #kulitglowing #shakleeputrajaya #shakleebalakong#shakleeserdang #shakleeendau#wng #ryg #bisneswithwng

GOOD MORNiNG YOU ALLS 😄⁣ ⁣ Pagi-pagi lagi umie dah mencari ESP untuk breakfast . Kenyangggg ya amattt! ⁣ ⁣ So lagi bertenaga & bersemangat nak mulakan rutin harian. ⁣ Perut dah masuk protein & kenyang. Hati pun banyak senang. Hehe. ⁣ ⁣ ESP ni buat kita kenyang dan boleh diet tau! So tak perlu nak makan makanan y heavy2 tu. ⁣ Selain tu, ESP bagus juga untuk kulit. Boleh mencerahkan, masalah parut & jerawat boleb dikurangkan. ⁣ ⁣ Siapa yang minum pasti rasa addicted dengan kelebihan ESP nih . Korang dah rasa belum! Meh contact umie untuk butiran lanjut. ⁣ ⁣ umie | 0173176254⁣

GOOD MORNiNG YOU ALLS 😄⁣ ⁣ Pagi-pagi lagi umie dah mencari ESP untuk breakfast . Kenyangggg ya amattt! ⁣ ⁣ So lagi bertenaga & bersemangat nak mulakan rutin harian. ⁣ Perut dah masuk protein & kenyang. Hati pun banyak senang. Hehe. ⁣ ⁣ ESP ni buat kita kenyang dan boleh diet tau! So tak perlu nak makan makanan y heavy2 tu. ⁣ Selain tu, ESP bagus juga untuk kulit. Boleh mencerahkan, masalah parut & jerawat boleb dikurangkan. ⁣ ⁣ Siapa yang minum pasti rasa addicted dengan kelebihan ESP nih . Korang dah rasa belum! Meh contact umie untuk butiran lanjut. ⁣ ⁣ umie | 0173176254⁣

GOOD MORNiNG YOU ALLS 😄⁣ ⁣ Pagi-pagi lagi umie dah mencari ESP untuk breakfast . Kenyangggg ya amattt! ⁣ ⁣ So lagi bertenaga & bersemangat nak mulakan rutin harian. ⁣ Perut dah masuk protein & kenyang. Hati pun banyak senang. Hehe. ⁣ ⁣ ESP ni buat kita kenyang dan boleh diet tau! So tak perlu nak makan makanan y heavy2 tu. ⁣ Selain tu, ESP bagus juga untuk kulit. Boleh mencerahkan, masalah parut & jerawat boleb dikurangkan. ⁣ ⁣ Siapa yang minum pasti rasa addicted dengan kelebihan ESP nih . Korang dah rasa belum! Meh contact umie untuk butiran lanjut. ⁣ ⁣ umie | 0173176254⁣

Meningkatkan tahap interferon secara semulajadi – saintis telah mengenalpasti interferon sebagai satu faktor penting penyumbang kepada fungsi imun yang sihat. Nutriferon adalah satu-satunya supplemen tambahan di US yang dihasilkan oleh immunologist yang menjumpai interferon yang meningkatkan pengeluaran interferon di dalam badan secara semulajadi. #shakleebtho #shakleeserikembangan #shakleecodtamingjaya #shakleebalakong #shakleekajang #shakleetamanimpianehsan #shakleecodsungaibesi

ESP KEGILAAN RAMAI 😍🙋🏻🙋🏻 - - Wawa memang takkan tinggalkan ESP nih. Dah lah sedap + jimat + terlampau banyakkkkkkk sangat benefit ESP. Nah wawa share sikit benefit ESP yang sangat banyak! - - Jom ketahui 33 manfaat ESP shaklee 😱😘 🌸Cerahkan kulit 🌸Hilangkan jeragat 🌸membantu hilangkan parut dimuka, menjadikan kulit halus mulus dan gebu. 🌸 Bantu mempercepat penyembuhan luka 🌸 Memberi rasa kenyang bagi individu yang ingin mengurangkan berat badan 🌸 Anjalkan payudara 🌸 Anjalkan punggung 🌸 Atasi gastrik dan pedih ulu hati 🌸 Mengatasi lesu 🌸 Merendahkan bacaan diabetes dengan menstabilkan paras gula glukosa 🌸 Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran 🌸 Mencantikkan kuku 🌸 Menghaluskan tumit pecah 🌸 Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberap jam. Contohnya ketika berpuasa 🌸 Meningkatkan kualiti susu ibu - lebih berkualiti makanan, lebih berkualiti susu 🌸 Meningkatkan pengeluaran susu - protein adalah satu bahan mentah yang menghasilkan susu 🌸 Pengganti sarapan dan supper 🌸 Dilengkapi dengan mineral kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan 🌸 Meransang regenerasi sel kulit dan otot, mengurangkan kedutan 🌸 Protein yang lengkap (asid amino penting untuk fungsi badan) 🌸 Rendah lemak, tanpa kolestrol 🌸 Membantu mengurangkan risiko kanser 🌸 Bertindak sebagai antioksidan 🌸 Menguatkan sistem imun tubuh 🌸 Mempertingkatkan tahap kolestrol baik 🌸 Memelihara kesihatan jantung 🌸 Memperbaiki memori - meningkatkan kualiti memori vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan 🌸 Mencegah osteoporosis 🌸 Membantu pembentukan sel-sel baru - - Hebatkan ESP? Jom sama-sama kita rasai kehebatan ESP Shaklee! - - Cik Wawa +6018-7765224 - - #pengedarsahshaklee #shakleekajang #shakleekualalumpur #shakleesogo #shakleetitiwangsa #shakleedbkl #shakleejpkdbkl #shakleekgbarukualalumpur #shakleebandarbarubangi #shakleesemenyih #shakleeputrajaya #shakleeuniten #shakleeupm #shakleeukm #shakleedengkil #shakleebalakong #shakleebukitdukung #shakleesungaijernih #shakleecyberjaya #shakleesabah #shakleesarawak #shakleebrunei #setasaskecantikan #shakleelover #cikwawashaklee

ESP KEGILAAN RAMAI 😍🙋🏻🙋🏻 - - Wawa memang takkan tinggalkan ESP nih. Dah lah sedap + jimat + terlampau banyakkkkkkk sangat benefit ESP. Nah wawa share sikit benefit ESP yang sangat banyak! - - Jom ketahui 33 manfaat ESP shaklee 😱😘 🌸Cerahkan kulit 🌸Hilangkan jeragat 🌸membantu hilangkan parut dimuka, menjadikan kulit halus mulus dan gebu. 🌸 Bantu mempercepat penyembuhan luka 🌸 Memberi rasa kenyang bagi individu yang ingin mengurangkan berat badan 🌸 Anjalkan payudara 🌸 Anjalkan punggung 🌸 Atasi gastrik dan pedih ulu hati 🌸 Mengatasi lesu 🌸 Merendahkan bacaan diabetes dengan menstabilkan paras gula glukosa 🌸 Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran 🌸 Mencantikkan kuku 🌸 Menghaluskan tumit pecah 🌸 Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberap jam. Contohnya ketika berpuasa 🌸 Meningkatkan kualiti susu ibu - lebih berkualiti makanan, lebih berkualiti susu 🌸 Meningkatkan pengeluaran susu - protein adalah satu bahan mentah yang menghasilkan susu 🌸 Pengganti sarapan dan supper 🌸 Dilengkapi dengan mineral kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan 🌸 Meransang regenerasi sel kulit dan otot, mengurangkan kedutan 🌸 Protein yang lengkap (asid amino penting untuk fungsi badan) 🌸 Rendah lemak, tanpa kolestrol 🌸 Membantu mengurangkan risiko kanser 🌸 Bertindak sebagai antioksidan 🌸 Menguatkan sistem imun tubuh 🌸 Mempertingkatkan tahap kolestrol baik 🌸 Memelihara kesihatan jantung 🌸 Memperbaiki memori - meningkatkan kualiti memori vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan 🌸 Mencegah osteoporosis 🌸 Membantu pembentukan sel-sel baru - - Hebatkan ESP? Jom sama-sama kita rasai kehebatan ESP Shaklee! - - Cik Wawa +6018-7765224 - - #pengedarsahshaklee #shakleekajang #shakleekualalumpur #shakleesogo #shakleetitiwangsa #shakleedbkl #shakleejpkdbkl #shakleekgbarukualalumpur #shakleebandarbarubangi #shakleesemenyih #shakleeputrajaya #shakleeuniten #shakleeupm #shakleeukm #shakleedengkil #shakleebalakong #shakleebukitdukung #shakleesungaijernih #shakleecyberjaya #shakleesabah #shakleesarawak #shakleebrunei #setasaskecantikan #shakleelover #cikwawashaklee

Alhamdulillah. Tq customer. . - - Siapa lagi yang mencari vitamin shaklee boleh contact umie 🙋🏼‍♀️ - - umie cover area KL | CHERAS | SELANGOR | UUM , dan yang jauh jangan risau umie boleh pos. Cantik2 dalam box tau! Insyaa Allah sehari dua dah sampai. . - - Product SHAKLEE ni memang hari-hari orang merisik tau ❤️ - - 🌸umie | 0173176254

Alhamdulillah. Tq customer. . - - Siapa lagi yang mencari vitamin shaklee boleh contact umie 🙋🏼‍♀️ - - umie cover area KL | CHERAS | SELANGOR | UUM , dan yang jauh jangan risau umie boleh pos. Cantik2 dalam box tau! Insyaa Allah sehari dua dah sampai. . - - Product SHAKLEE ni memang hari-hari orang merisik tau ❤️ - - 🌸umie | 0173176254

Alhamdulillah. Tq customer. . - - Siapa lagi yang mencari vitamin shaklee boleh contact umie 🙋🏼‍♀️ - - umie cover area KL | CHERAS | SELANGOR | UUM , dan yang jauh jangan risau umie boleh pos. Cantik2 dalam box tau! Insyaa Allah sehari dua dah sampai. . - - Product SHAKLEE ni memang hari-hari akan ada orang merisik ❤️ - - 🌸umie | 0173176254

📢LAST DAY!! LAST DAY!! LAST DAY!!📢 Last day PROMO SEPT harini tau. . Nak dapatkan product promo pada harga superb camni kena grab sebelum 12 am malam ni 😉 COD Shaklee Putrajaya, Seri Kembangan, Serdang & Puchong Untuk order klik link👇👇 . 🌷WHATSAPP🌷 http://shakleebestservice.wasap.my/ . 🌷HP/ CALL🌷 0172432493 . 🌷POS PERCUMA : Seluruh Malaysia by PosLaju #shakleebangi #shakleeserikembangan #shakleepuchong #shakleeputrajaya #shakleeupmserdang #shakleebalakong #shakleeupm #shakleeyouth #shakleepromo #codshaklee #codshakleeputrajaya #codshakleebangi #agentshaklee #shakleebukitpuchong #shakleepuncakjalil #shakleebukitjalil

📢LAST DAY!! LAST DAY!! LAST DAY!!📢 Last day PROMO SEPT harini tau. . Nak dapatkan product promo pada harga superb camni kena grab sebelum 12 am malam ni 😉 COD Shaklee Putrajaya, Seri Kembangan, Serdang & Puchong Untuk order klik link👇👇 . 🌷WHATSAPP🌷 http://shakleebestservice.wasap.my/ . 🌷HP/ CALL🌷 0172432493 . 🌷POS PERCUMA : Seluruh Malaysia by PosLaju #shakleebangi #shakleeserikembangan #shakleepuchong #shakleeputrajaya #shakleeupmserdang #shakleebalakong #shakleeupm #shakleeyouth #shakleepromo #codshaklee #codshakleeputrajaya #codshakleebangi #agentshaklee #shakleebukitpuchong #shakleepuncakjalil #shakleebukitjalil

📢LAST DAY!! LAST DAY!! LAST DAY!!📢 Last day PROMO SEPT harini tau. . Nak dapatkan product promo pada harga superb camni kena grab sebelum 12 am malam ni 😉 COD Shaklee Putrajaya, Seri Kembangan, Serdang & Puchong Untuk order klik link👇👇 . 🌷WHATSAPP🌷 http://shakleebestservice.wasap.my/ . 🌷HP/ CALL🌷 0172432493 . 🌷POS PERCUMA : Seluruh Malaysia by PosLaju #shakleebangi #shakleeserikembangan #shakleepuchong #shakleeputrajaya #shakleeupmserdang #shakleebalakong #shakleeupm #shakleeyouth #shakleepromo #codshaklee #codshakleeputrajaya #codshakleebangi #agentshaklee #shakleebukitpuchong #shakleepuncakjalil #shakleebukitjalil

📢LAST DAY!! LAST DAY!! LAST DAY!!📢 Last day PROMO SEPT harini tau. . Nak dapatkan product promo pada harga superb camni kena grab sebelum 12 am malam ni 😉 COD Shaklee Putrajaya, Seri Kembangan, Serdang & Puchong Untuk order klik link👇👇 . 🌷WHATSAPP🌷 http://shakleebestservice.wasap.my/ . 🌷HP/ CALL🌷 0172432493 . 🌷POS PERCUMA : Seluruh Malaysia by PosLaju #shakleebangi #shakleeserikembangan #shakleepuchong #shakleeputrajaya #shakleeupmserdang #shakleebalakong #shakleeupm #shakleeyouth #shakleepromo #codshaklee #codshakleeputrajaya #codshakleebangi #agentshaklee #shakleebukitpuchong #shakleepuncakjalil #shakleebukitjalil

📢LAST DAY!! LAST DAY!! LAST DAY!!📢 Last day PROMO SEPT harini tau. . Nak dapatkan product promo pada harga superb camni kena grab sebelum 12 am malam ni 😉 COD Shaklee Putrajaya, Seri Kembangan, Serdang & Puchong Untuk order klik link👇👇 . 🌷WHATSAPP🌷 http://shakleebestservice.wasap.my/ . 🌷HP/ CALL🌷 0172432493 . 🌷POS PERCUMA : Seluruh Malaysia by PosLaju #shakleebangi #shakleeserikembangan #shakleepuchong #shakleeputrajaya #shakleeupmserdang #shakleebalakong #shakleeupm #shakleeyouth #shakleepromo #codshaklee #codshakleeputrajaya #codshakleebangi #agentshaklee #shakleebukitpuchong #shakleepuncakjalil #shakleebukitjalil #shakleenilai #shakleecyberjaya

📢LAST DAY!! LAST DAY!! LAST DAY!!📢 Last day PROMO SEPT harini tau. . Nak dapatkan product promo pada harga superb camni kena grab sebelum 12 am malam ni 😉 COD Shaklee Putrajaya, Seri Kembangan, Serdang & Puchong Untuk order klik link👇👇 . 🌷WHATSAPP🌷 http://shakleebestservice.wasap.my/ . 🌷HP/ CALL🌷 0172432493 . 🌷POS PERCUMA : Seluruh Malaysia by PosLaju #shakleebangi #shakleeserikembangan #shakleepuchong #shakleeputrajaya #shakleeupmserdang #shakleebalakong #shakleeupm #shakleeyouth #shakleepromo #codshaklee #codshakleeputrajaya #codshakleebangi #agentshaklee #shakleebukitpuchong #shakleepuncakjalil #shakleebukitjalil

📢LAST DAY!! LAST DAY!! LAST DAY!!📢 Last day PROMO SEPT harini tau. . Nak dapatkan product promo pada harga superb camni kena grab sebelum 12 am malam ni 😉 COD Shaklee Putrajaya, Seri Kembangan, Serdang & Puchong Untuk order klik link👇👇 . 🌷WHATSAPP🌷 http://shakleebestservice.wasap.my/ . 🌷HP/ CALL🌷 0172432493 . 🌷POS PERCUMA : Seluruh Malaysia by PosLaju #shakleebangi #shakleeserikembangan #shakleepuchong #shakleeputrajaya #shakleeupmserdang #shakleebalakong #shakleeupm #shakleeyouth #shakleepromo #codshaklee #codshakleeputrajaya #codshakleebangi #agentshaklee #shakleebukitpuchong #shakleepuncakjalil #shakleebukitjalil

📢LAST DAY!! LAST DAY!! LAST DAY!!📢 Last day PROMO SEPT harini tau. . Nak dapatkan product promo pada harga superb camni kena grab sebelum 12 am malam ni 😉 COD Shaklee Putrajaya, Seri Kembangan, Serdang & Puchong Untuk order klik link👇👇 . 🌷WHATSAPP🌷 http://shakleebestservice.wasap.my/ . 🌷HP/ CALL🌷 0172432493 . 🌷POS PERCUMA : Seluruh Malaysia by PosLaju #shakleebangi #shakleeserikembangan #shakleepuchong #shakleeputrajaya #shakleeupmserdang #shakleebalakong #shakleeupm #shakleeyouth #shakleepromo #codshaklee #codshakleeputrajaya #codshakleebangi #agentshaklee #shakleebukitpuchong #shakleepuncakjalil #shakleebukitjalil

📢LAST DAY!! LAST DAY!! LAST DAY!!📢 Last day PROMO SEPT harini tau. . Nak dapatkan product promo pada harga superb camni kena grab sebelum 12 am malam ni 😉 COD Shaklee Putrajaya, Seri Kembangan, Serdang & Puchong Untuk order klik link👇👇 . 🌷WHATSAPP🌷 http://shakleebestservice.wasap.my/ . 🌷HP/ CALL🌷 0172432493 . 🌷POS PERCUMA : Seluruh Malaysia by PosLaju #shakleebangi #shakleeserikembangan #shakleepuchong #shakleeputrajaya #shakleeupmserdang #shakleebalakong #shakleeupm #shakleeyouth #shakleepromo #codshaklee #codshakleeputrajaya #codshakleebangi #agentshaklee #shakleebukitpuchong #shakleepuncakjalil #shakleebukitjalil

ANTARA KEBAIKAN DAN KELEBIHAN COLLAGEN: . . 🌸 Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit 🌸 Memelihara kelembapan kulit 🌸 Mengecutkan jerawat 🌸 Menghilangkan jeragat 🌸 Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang 🌸 Menguatkan otot dan tulang 🌸 Mengatasi masalah keguguran rambut dengan menguatkan akar rambut dan membantu pertumbuhan rambut baru 🌸 Membantu hati dalam proses detoksifikasi 🌸 Memelihara kelenturan sendi 🌸 Mengurangkan keradangan (inflammation) 🌸 Mengatasi masalah sukar tidur 🌸 Mengurangkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protein pada saraf . Bila travel, paling senang bawa Collagen Powder Shaklee nih laa untuk maintain kulit kekal sihat, flawless dan licin. . Senang sebab Collagen nih dalam sachet, boleh letak jer dalam handbag 😊. . . Hubungi Wawa untuk order dan pertanyaan lanjut. . Cik Wawa 018-7765224 . #pengedarsahshaklee #shakleekajang #shakleekualalumpur #shakleesogo #shakleetitiwangsa #shakleekgbarukualalumpur #shakleebandarbarubangi #shakleesemenyih #shakleeputrajaya #shakleeuniten #shakleeupm #shakleeukm #shakleedengkil #shakleebalakong #shakleebukitdukung #shakleesungaijernih #shakleecyberjaya #setasaskecantikan #shakleelover #flawlessduoshaklee #vitaminc #vitamine #espshaklee #collagenshaklee

ANTARA KEBAIKAN DAN KELEBIHAN COLLAGEN: . . 🌸 Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit 🌸 Memelihara kelembapan kulit 🌸 Mengecutkan jerawat 🌸 Menghilangkan jeragat 🌸 Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang 🌸 Menguatkan otot dan tulang 🌸 Mengatasi masalah keguguran rambut dengan menguatkan akar rambut dan membantu pertumbuhan rambut baru 🌸 Membantu hati dalam proses detoksifikasi 🌸 Memelihara kelenturan sendi 🌸 Mengurangkan keradangan (inflammation) 🌸 Mengatasi masalah sukar tidur 🌸 Mengurangkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protein pada saraf . Bila travel, paling senang bawa Collagen Powder Shaklee nih laa untuk maintain kulit kekal sihat, flawless dan licin. . Senang sebab Collagen nih dalam sachet, boleh letak jer dalam handbag 😊. . . Hubungi Wawa untuk order dan pertanyaan lanjut. . Cik Wawa 018-7765224 . #pengedarsahshaklee #shakleekajang #shakleekualalumpur #shakleesogo #shakleetitiwangsa #shakleekgbarukualalumpur #shakleebandarbarubangi #shakleesemenyih #shakleeputrajaya #shakleeuniten #shakleeupm #shakleeukm #shakleedengkil #shakleebalakong #shakleebukitdukung #shakleesungaijernih #shakleecyberjaya #setasaskecantikan #shakleelover #flawlessduoshaklee #vitaminc #vitamine #espshaklee #collagenshaklee

ANTARA KEBAIKAN DAN KELEBIHAN COLLAGEN: . . 🌸 Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit 🌸 Memelihara kelembapan kulit 🌸 Mengecutkan jerawat 🌸 Menghilangkan jeragat 🌸 Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang 🌸 Menguatkan otot dan tulang 🌸 Mengatasi masalah keguguran rambut dengan menguatkan akar rambut dan membantu pertumbuhan rambut baru 🌸 Membantu hati dalam proses detoksifikasi 🌸 Memelihara kelenturan sendi 🌸 Mengurangkan keradangan (inflammation) 🌸 Mengatasi masalah sukar tidur 🌸 Mengurangkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protein pada saraf . Bila travel, paling senang bawa Collagen Powder Shaklee nih laa untuk maintain kulit kekal sihat, flawless dan licin. . Senang sebab Collagen nih dalam sachet, boleh letak jer dalam handbag 😊. . . Hubungi Wawa untuk order dan pertanyaan lanjut. . Cik Wawa 018-7765224 . #pengedarsahshaklee #shakleekajang #shakleekualalumpur #shakleesogo #shakleetitiwangsa #shakleekgbarukualalumpur #shakleebandarbarubangi #shakleesemenyih #shakleeputrajaya #shakleeuniten #shakleeupm #shakleeukm #shakleedengkil #shakleebalakong #shakleebukitdukung #shakleesungaijernih #shakleecyberjaya #setasaskecantikan #shakleelover #flawlessduoshaklee #vitaminc #vitamine #espshaklee #collagenshaklee

PAGI-PAGI DAH BERVIVIX TAU!⁣ ⁣ sekarang ni umie memang sayang sangat nak tinggal si masam berry VIVIX shaklee ni .⁣ ⁣ Asal bangun tidur je makan sesudu ,⁣ Lepas lunch je nak makan lagi sesudu ,⁣ Sebelum tidur pun telan lagi sesudu .⁣ ⁣ Ketagih 😆😆⁣ ⁣ Dah jatuh cinta dengan VIVIX shaklee ni .⁣ Selain kaya dengan antioksidan dari muscadine grape , vivix juga kaya dengan kandungan polifenol yang mampu untuk merawat sel .⁣ ⁣ Bila sel sihat , automatik seluruh tubuh badan pun jadi sihat dan cergas . Nak detox pun boleh amalkan vivix shaklee dalam diet korang as makanan tambahan .⁣ ⁣ Sesiapa yang nak dapatkan vivix shaklee ni , boleh dapatkan sementara promo vivix masih onz !⁣ ⁣ Cecepat whatsapp umie sekarang untuk book harga promosi sehingga last promo bulan ni taw .⁣ ⁣ Exclusive consultation , free cod sekitar KL, Cheras, kajang, bangi & KL .⁣ ⁣ umie | 0173176254⁣

PAGI-PAGI DAH BERVIVIX TAU!⁣ ⁣ sekarang ni umie memang sayang sangat nak tinggal si masam berry VIVIX shaklee ni .⁣ ⁣ Asal bangun tidur je makan sesudu ,⁣ Lepas lunch je nak makan lagi sesudu ,⁣ Sebelum tidur pun telan lagi sesudu .⁣ ⁣ Ketagih 😆😆⁣ ⁣ Dah jatuh cinta dengan VIVIX shaklee ni .⁣ Selain kaya dengan antioksidan dari muscadine grape , vivix juga kaya dengan kandungan polifenol yang mampu untuk merawat sel .⁣ ⁣ Bila sel sihat , automatik seluruh tubuh badan pun jadi sihat dan cergas . Nak detox pun boleh amalkan vivix shaklee dalam diet korang as makanan tambahan .⁣ ⁣ Sesiapa yang nak dapatkan vivix shaklee ni , boleh dapatkan sementara promo vivix masih onz !⁣ ⁣ Cecepat whatsapp umie sekarang untuk book harga promosi sehingga last promo bulan ni taw .⁣ ⁣ Exclusive consultation , free cod sekitar KL, Cheras, kajang, bangi & KL .⁣ ⁣ umie | 0173176254⁣

PAGI-PAGI DAH BERVIVIX TAU!⁣ ⁣ sekarang ni umie memang sayang sangat nak tinggal si masam berry VIVIX shaklee ni .⁣ ⁣ Asal bangun tidur je makan sesudu ,⁣ Lepas lunch je nak makan lagi sesudu ,⁣ Sebelum tidur pun telan lagi sesudu .⁣ ⁣ Ketagih 😆😆⁣ ⁣ Dah jatuh cinta dengan VIVIX shaklee ni .⁣ Selain kaya dengan antioksidan dari muscadine grape , vivix juga kaya dengan kandungan polifenol yang mampu untuk merawat sel .⁣ ⁣ Bila sel sihat , automatik seluruh tubuh badan pun jadi sihat dan cergas . Nak detox pun boleh amalkan vivix shaklee dalam diet korang as makanan tambahan .⁣ ⁣ Sesiapa yang nak dapatkan vivix shaklee ni , boleh dapatkan sementara promo vivix masih onz !⁣ ⁣ Cecepat whatsapp umie sekarang untuk book harga promosi sehingga last promo bulan ni taw .⁣ ⁣ Exclusive consultation , free cod sekitar KL, Cheras, kajang, bangi & KL .⁣ ⁣ umie | 0173176254⁣

Hai uncle aunty 😊⁣ Happy lunch hour .. ⁣ Dah makan vitamin C ke belum tu ? ⁣ ⁣ Jangan lupa tau! Aunty saya hari-hari dia makan vitamin C . Vitamin dari shaklee ni best dan baik untuk kesihatan kita .⁣ ⁣ Kalau nak tahu vitamin C ni antara yang HOT dalam pasaran. Satu sebab memang murah dan jimat. Basically untuk yang ada masalah jerawat, masalah sunburn. Vitamin C juga penting untuk antibodi kita kuat so takde la mudah terjangkit dengan virus luar. ⁣ ⁣ Kulit cantik dapat, body pun sihat 😀⁣ Siapa yang tak nak kan! ⁣ ⁣ Untuk siapa-siapa yang nak try vitamin C ni boleh contact umie okay 😊⁣ ⁣ http://shakleeumie.wasap.my/⁣ ⁣ 017-3176254⁣ Shakleeumiefarida⁣ Shaklee COD KL Cheras Bangi Kajang⁣ Your shaklee trusted seller

Hai uncle aunty 😊⁣ Happy lunch hour .. ⁣ Dah makan vitamin C ke belum tu ? ⁣ ⁣ Jangan lupa tau! Aunty saya hari-hari dia makan vitamin C . Vitamin dari shaklee ni best dan baik untuk kesihatan kita .⁣ ⁣ Kalau nak tahu vitamin C ni antara yang HOT dalam pasaran. Satu sebab memang murah dan jimat. Basically untuk yang ada masalah jerawat, masalah sunburn. Vitamin C juga penting untuk antibodi kita kuat so takde la mudah terjangkit dengan virus luar. ⁣ ⁣ Kulit cantik dapat, body pun sihat 😀⁣ Siapa yang tak nak kan! ⁣ ⁣ Untuk siapa-siapa yang nak try vitamin C ni boleh contact umie okay 😊⁣ ⁣ http://shakleeumie.wasap.my/⁣ ⁣ 017-3176254⁣ Shakleeumiefarida⁣ Shaklee COD KL Cheras Bangi Kajang⁣ Your shaklee trusted seller

Hai uncle aunty 😊⁣ Happy lunch hour .. ⁣ Dah makan vitamin C ke belum tu ? ⁣ ⁣ Jangan lupa tau! Aunty saya hari-hari dia makan vitamin C . Vitamin dari shaklee ni best dan baik untuk kesihatan kita .⁣ ⁣ Kalau nak tahu vitamin C ni antara yang HOT dalam pasaran. Satu sebab memang murah dan jimat. Basically untuk yang ada masalah jerawat, masalah sunburn. Vitamin C juga penting untuk antibodi kita kuat so takde la mudah terjangkit dengan virus luar. ⁣ ⁣ Kulit cantik dapat, body pun sihat 😀⁣ Siapa yang tak nak kan! ⁣ ⁣ Untuk siapa-siapa yang nak try vitamin C ni boleh contact umie okay 😊⁣ ⁣ http://shakleeumie.wasap.my/⁣ ⁣ 017-3176254⁣ Shakleeumiefarida⁣ Shaklee COD KL Cheras Bangi Kajang⁣ Your shaklee trusted seller

HAI! JOM UMIE BELANJA CARA BUAT ESP BANANA MILKSHAKE.⁣ ⁣ ESP PROTEIN DRINK UNTUK SEMUA!⁣ ⁣ Dengan esp 300ml sehari 👇🏻⁣ ⁣ ✅ dapat extra energy!⁣ ✅ tak mudah rasa penat⁣ ✅ kenyang lama⁣ ✅ takyah susah² tepek bedak tebal, muka dah elok moist ⁣ ✅ kulit muka dah sekata⁣ ✅ no more pedih perut⁣ ✅ no more pedih ulu hati⁣ ✅ no more sunburn⁣ ✅ no more mengantuk di tengahari⁣ ⁣ Banyak kan manfaat esp? Hehe korang tak rasa sebab tak try lagi 😛 so wajib la try setong nanti terus nak beli bertong!⁣ ⁣ Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi umie 😊⁣ ⁣ 📞 umie | 017-3176254⁣

HAI! JOM UMIE BELANJA CARA BUAT ESP BANANA MILKSHAKE.⁣ ⁣ ESP PROTEIN DRINK UNTUK SEMUA!⁣ ⁣ Dengan esp 300ml sehari 👇🏻⁣ ⁣ ✅ dapat extra energy!⁣ ✅ tak mudah rasa penat⁣ ✅ kenyang lama⁣ ✅ takyah susah² tepek bedak tebal, muka dah elok moist ⁣ ✅ kulit muka dah sekata⁣ ✅ no more pedih perut⁣ ✅ no more pedih ulu hati⁣ ✅ no more sunburn⁣ ✅ no more mengantuk di tengahari⁣ ⁣ Banyak kan manfaat esp? Hehe korang tak rasa sebab tak try lagi 😛 so wajib la try setong nanti terus nak beli bertong!⁣ ⁣ Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi umie 😊⁣ ⁣ 📞 umie | 017-3176254⁣

HAI! JOM UMIE BELANJA CARA BUAT ESP BANANA MILKSHAKE.⁣ ⁣ ESP PROTEIN DRINK UNTUK SEMUA!⁣ ⁣ Dengan esp 300ml sehari 👇🏻⁣ ⁣ ✅ dapat extra energy!⁣ ✅ tak mudah rasa penat⁣ ✅ kenyang lama⁣ ✅ takyah susah² tepek bedak tebal, muka dah elok moist ⁣ ✅ kulit muka dah sekata⁣ ✅ no more pedih perut⁣ ✅ no more pedih ulu hati⁣ ✅ no more sunburn⁣ ✅ no more mengantuk di tengahari⁣ ⁣ Banyak kan manfaat esp? Hehe korang tak rasa sebab tak try lagi 😛 so wajib la try setong nanti terus nak beli bertong!⁣ ⁣ Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi umie 😊⁣ ⁣ 📞 umie | 017-3176254⁣

RAHSIA KULIT MAKIN BERSIH LICIN CERAH GEBU SERBA SERBI 😍⁣ ⁣ Dalam Shaklee, dua item ni selalu hot selling !⁣ Sebab apa je masalah skin korang, boleh dirawat dengan dua item ni⁣ ⁣ Kenapa ESP Shaklee dan Vitamin C ?⁣ ⁣ 🌈 ESP Shaklee⁣ Bantu untuk pembentukan sel kulit yang lebih sihat. Effectbya kulit lebih cerah, gebu, lembut, sihat dan glowing lagi tau.⁣ Sebab tu ESP item paling hot !⁣ ⁣ 🌈 Vita-C Plus Shaklee⁣ Yang ni pun antara yang HOT! Satu sebab memang murah dan jimat. Basically untuk yang ada masalah jerawat, masalah sunburn. Vitamin C juga penting untuk antibodi kita kuat so takde la mudah terjangkit dengan virus luar⁣ ⁣ Kulit cantik pun dapat, body pun sihat 💃🏻⁣ ⁣ Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi umie okay 😊⁣ ⁣ ⁣ 📞 umie | 017-3176254⁣ ⁣ ⬆ Postage SETIAP HARI kecuali AHAD⁣ ⬆ Postage WORLDWIDE⁣ ⬆ Postage hari sama sebelum 3 PM

RAHSIA KULIT MAKIN BERSIH LICIN CERAH GEBU SERBA SERBI 😍⁣ ⁣ Dalam Shaklee, dua item ni selalu hot selling !⁣ Sebab apa je masalah skin korang, boleh dirawat dengan dua item ni⁣ ⁣ Kenapa ESP Shaklee dan Vitamin C ?⁣ ⁣ 🌈 ESP Shaklee⁣ Bantu untuk pembentukan sel kulit yang lebih sihat. Effectbya kulit lebih cerah, gebu, lembut, sihat dan glowing lagi tau.⁣ Sebab tu ESP item paling hot !⁣ ⁣ 🌈 Vita-C Plus Shaklee⁣ Yang ni pun antara yang HOT! Satu sebab memang murah dan jimat. Basically untuk yang ada masalah jerawat, masalah sunburn. Vitamin C juga penting untuk antibodi kita kuat so takde la mudah terjangkit dengan virus luar⁣ ⁣ Kulit cantik pun dapat, body pun sihat 💃🏻⁣ ⁣ Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi umie okay 😊⁣ ⁣ ⁣ 📞 umie | 017-3176254⁣ ⁣ ⬆ Postage SETIAP HARI kecuali AHAD⁣ ⬆ Postage WORLDWIDE⁣ ⬆ Postage hari sama sebelum 3 PM

RAHSIA KULIT MAKIN BERSIH LICIN CERAH GEBU SERBA SERBI 😍⁣ ⁣ Dalam Shaklee, dua item ni selalu hot selling !⁣ Sebab apa je masalah skin korang, boleh dirawat dengan dua item ni⁣ ⁣ Kenapa ESP Shaklee dan Vitamin C ?⁣ ⁣ 🌈 ESP Shaklee⁣ Bantu untuk pembentukan sel kulit yang lebih sihat. Effectbya kulit lebih cerah, gebu, lembut, sihat dan glowing lagi tau.⁣ Sebab tu ESP item paling hot !⁣ ⁣ 🌈 Vita-C Plus Shaklee⁣ Yang ni pun antara yang HOT! Satu sebab memang murah dan jimat. Basically untuk yang ada masalah jerawat, masalah sunburn. Vitamin C juga penting untuk antibodi kita kuat so takde la mudah terjangkit dengan virus luar⁣ ⁣ Kulit cantik pun dapat, body pun sihat 💃🏻⁣ ⁣ Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi umie okay 😊⁣ ⁣ ⁣ 📞 umie | 017-3176254⁣ ⁣ ⬆ Postage SETIAP HARI kecuali AHAD⁣ ⬆ Postage WORLDWIDE⁣ ⬆ Postage hari sama sebelum 3 PM

BASIC KECANTIKAN SHAKLEE . Combination ESP + VIT C PLUS . Kelebihan ESP : 🌸 Kulit jadi lebih anjal dan gebu 🌸 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim & anak mudah kenyang 🌸 Pudarkan parut 🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat 🌸 Menguatkan akar rambut & mengurangkan keguguran rambut 🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita 🌸 Kulit jadi lebih tegang & sihat 🌸 Mencegah penyakit batu karang 🌸 Kekalkan tenaga yg berpanjangan 🌸 Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat 🌸 Sesuai untuk mereka yg ingin turunkan berat badan 🌸 Elakkan kencing manis 🌸 Kuatkan memori & sembuhkan luka 🌸 Melindungi & menjaga rahim 🌸 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri 🌸 Mengandungi protein yg lengkap Mengurangkan risiko kanser payudara . Kelebihan VITAMIN C PLUS 🌸 Perlindungan daripada sinar UV 🌸 Mengurangkan kesan sunburn 🌸 Membantu mencegah masalah jerawat degil 🌸 Tona kulit menjadi lebih sekata 🌸 Menggantikan tisu yang rosak & menyembuhkan luka 🌸 Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu) 🌸 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema 🌸 Mengatasi masalah jerawat nasi & pasir 🌸 Mengurangkan kedutan & tanda penuaan 🌸 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan 🌸 Kulit lebih glowing dan radiant . Meh grab sorang satu set! . Regards, Wawa 018-7765224 Your Shaklee Independent Distributor Instagram : beaute.healthcare . #shakleekajang #shakleekualalumpur #shakleesogo #shakleetitiwangsa #shakleekgbarukualalumpur #shakleebandarbarubangi #shakleesemenyih #shakleeputrajaya #shakleeuniten #shakleeupm #shakleeukm #shakleedengkil #shakleebalakong #shakleebukitdukung #shakleesungaijernih #shakleecyberjaya #setasaskecantikan #shakleelover #vitamincespshaklee #cikwawashaklee

Assalamualaikum . ⁣ Selamat pagi semua 😀⁣ ⁣ Jangan lupa breakfast dahulu ye. ⁣ Breakfast ni sangat penting bagi memulakan aktiviti harian dan baik untuk kesihatan kita. ⁣ ⁣ Umie biasa lah, ESP dahulu sebagai permulaan. HEHE 😊 Tak pernah miss ESP nih! ⁣ ⁣ Semoga urusan & aktiviti kita hari ni lebih smooth dan baik-baik sahaja. ⁣ ⁣ 0173176254⁣ Shakleeumiefarida⁣ Shaklee COD KL Cheras Bangi Kajang⁣ Your trusted shaklee seller

SET ECZEMA SHAKLEE Ekzema adalah masalah kulit yang biasa dihidapi. . Jangan risau atau pening mana nak cari set ecszema yang bagus. shaklee kan ada. Selamat dan tiada bahan terlarang❤️ . . Omega guard 🌈Melembutkan kulit 🌈Menjadikan kulit lembap dan tidak kering 🌈Mengurangkan radang akibat ecszema 🌈Meningkatkan kecerdasan otak . . Herbal blend 🌈Membantu mengurangkan ruam susu 🌈Menghilangkan kesan rekahan kulit 🌈Mengurangkan kesan ecszema di badan 🌈Mengatasi parut 🌈Mengurangkan rasa gatal gatal pada kulit 🌈Tidak mengandungi steroid . . Alfalfa shaklee 🌈 alfalfa ni berfungsi untuk detoks, so alfalfa dah bersihkan toksin yang ada dalam darah sekaligus menghilangkan allergik kulit yang dihadapi . . . Bagi yang nak dapatkan harga set ni dgn harga PROMO @ harga STUDENT and FREE consultation, boleh whatsapp Aryun okey😘 . . Lots of Love, Whatsapp Aryun ! 📲0196384560 📲0196384560 📲0196384560 . . #herbalblendshaklee #omegaguardshaklee #alfalfa #ekzema #setekzemashaklee #shakleekelantan #shakleepenang #shakleeterengganu #shakleejohor #shakleekedah #shakleewangsamaju #shakleebangi #shakleesungaibuloh #shakleeskudai #shakleebrunei #shakleesegamat #shakleebatupahat #shakleebatucaves #shakleebalakong #shakleekluang #shakleekotatinggi #shakleekotabharu #shakleecheras #shakleechanglun #shakleekuantan #shakleekuching #shakleekualalumpur #shakleekualaselangor #shakleesarawak #shakleesentul

SET ECZEMA SHAKLEE Ekzema adalah masalah kulit yang biasa dihidapi. . Jangan risau atau pening mana nak cari set ecszema yang bagus. shaklee kan ada. Selamat dan tiada bahan terlarang❤️ . . Omega guard 🌈Melembutkan kulit 🌈Menjadikan kulit lembap dan tidak kering 🌈Mengurangkan radang akibat ecszema 🌈Meningkatkan kecerdasan otak . . Herbal blend 🌈Membantu mengurangkan ruam susu 🌈Menghilangkan kesan rekahan kulit 🌈Mengurangkan kesan ecszema di badan 🌈Mengatasi parut 🌈Mengurangkan rasa gatal gatal pada kulit 🌈Tidak mengandungi steroid . . Alfalfa shaklee 🌈 alfalfa ni berfungsi untuk detoks, so alfalfa dah bersihkan toksin yang ada dalam darah sekaligus menghilangkan allergik kulit yang dihadapi . . . Bagi yang nak dapatkan harga set ni dgn harga PROMO @ harga STUDENT and FREE consultation, boleh whatsapp Aryun okey😘 . . Lots of Love, Whatsapp Aryun ! 📲0196384560 📲0196384560 📲0196384560 . . #herbalblendshaklee #omegaguardshaklee #alfalfa #ekzema #setekzemashaklee #shakleekelantan #shakleepenang #shakleeterengganu #shakleejohor #shakleekedah #shakleewangsamaju #shakleebangi #shakleesungaibuloh #shakleeskudai #shakleebrunei #shakleesegamat #shakleebatupahat #shakleebatucaves #shakleebalakong #shakleekluang #shakleekotatinggi #shakleekotabharu #shakleecheras #shakleechanglun #shakleekuantan #shakleekuching #shakleekualalumpur #shakleekualaselangor #shakleesarawak #shakleesentul

SET ECZEMA SHAKLEE Ekzema adalah masalah kulit yang biasa dihidapi. . Jangan risau atau pening mana nak cari set ecszema yang bagus. shaklee kan ada. Selamat dan tiada bahan terlarang❤️ . . Omega guard 🌈Melembutkan kulit 🌈Menjadikan kulit lembap dan tidak kering 🌈Mengurangkan radang akibat ecszema 🌈Meningkatkan kecerdasan otak . . Herbal blend 🌈Membantu mengurangkan ruam susu 🌈Menghilangkan kesan rekahan kulit 🌈Mengurangkan kesan ecszema di badan 🌈Mengatasi parut 🌈Mengurangkan rasa gatal gatal pada kulit 🌈Tidak mengandungi steroid . . Alfalfa shaklee 🌈 alfalfa ni berfungsi untuk detoks, so alfalfa dah bersihkan toksin yang ada dalam darah sekaligus menghilangkan allergik kulit yang dihadapi . . . Bagi yang nak dapatkan harga set ni dgn harga PROMO @ harga STUDENT and FREE consultation, boleh whatsapp Aryun okey😘 . . Lots of Love, Whatsapp Aryun ! 📲0196384560 📲0196384560 📲0196384560 . . #herbalblendshaklee #omegaguardshaklee #alfalfa #ekzema #setekzemashaklee #shakleekelantan #shakleepenang #shakleeterengganu #shakleejohor #shakleekedah #shakleewangsamaju #shakleebangi #shakleesungaibuloh #shakleeskudai #shakleebrunei #shakleesegamat #shakleebatupahat #shakleebatucaves #shakleebalakong #shakleekluang #shakleekotatinggi #shakleekotabharu #shakleecheras #shakleechanglun #shakleekuantan #shakleekuching #shakleekualalumpur #shakleekualaselangor #shakleesarawak #shakleesentul

SET ECZEMA SHAKLEE Ekzema adalah masalah kulit yang biasa dihidapi. . Jangan risau atau pening mana nak cari set ecszema yang bagus. shaklee kan ada. Selamat dan tiada bahan terlarang❤️ . . Omega guard 🌈Melembutkan kulit 🌈Menjadikan kulit lembap dan tidak kering 🌈Mengurangkan radang akibat ecszema 🌈Meningkatkan kecerdasan otak . . Herbal blend 🌈Membantu mengurangkan ruam susu 🌈Menghilangkan kesan rekahan kulit 🌈Mengurangkan kesan ecszema di badan 🌈Mengatasi parut 🌈Mengurangkan rasa gatal gatal pada kulit 🌈Tidak mengandungi steroid . . Alfalfa shaklee 🌈 alfalfa ni berfungsi untuk detoks, so alfalfa dah bersihkan toksin yang ada dalam darah sekaligus menghilangkan allergik kulit yang dihadapi . . . Bagi yang nak dapatkan harga set ni dgn harga PROMO @ harga STUDENT and FREE consultation, boleh whatsapp Aryun okey😘 . . Lots of Love, Whatsapp Aryun ! 📲0196384560 📲0196384560 📲0196384560 . . #herbalblendshaklee #omegaguardshaklee #alfalfa #ekzema #setekzemashaklee #shakleekelantan #shakleepenang #shakleeterengganu #shakleejohor #shakleekedah #shakleewangsamaju #shakleebangi #shakleesungaibuloh #shakleeskudai #shakleebrunei #shakleesegamat #shakleebatupahat #shakleebatucaves #shakleebalakong #shakleekluang #shakleekotatinggi #shakleekotabharu #shakleecheras #shakleechanglun #shakleekuantan #shakleekuching #shakleekualalumpur #shakleekualaselangor #shakleesarawak #shakleesentul

SET ECZEMA SHAKLEE Ekzema adalah masalah kulit yang biasa dihidapi. . Jangan risau atau pening mana nak cari set ecszema yang bagus. shaklee kan ada. Selamat dan tiada bahan terlarang❤️ . . Omega guard 🌈Melembutkan kulit 🌈Menjadikan kulit lembap dan tidak kering 🌈Mengurangkan radang akibat ecszema 🌈Meningkatkan kecerdasan otak . . Herbal blend 🌈Membantu mengurangkan ruam susu 🌈Menghilangkan kesan rekahan kulit 🌈Mengurangkan kesan ecszema di badan 🌈Mengatasi parut 🌈Mengurangkan rasa gatal gatal pada kulit 🌈Tidak mengandungi steroid . . Alfalfa shaklee 🌈 alfalfa ni berfungsi untuk detoks, so alfalfa dah bersihkan toksin yang ada dalam darah sekaligus menghilangkan allergik kulit yang dihadapi . . . Bagi yang nak dapatkan harga set ni dgn harga PROMO @ harga STUDENT and FREE consultation, boleh whatsapp Aryun okey😘 . . Lots of Love, Whatsapp Aryun ! 📲0196384560 📲0196384560 📲0196384560 . . #herbalblendshaklee #omegaguardshaklee #alfalfa #ekzema #setekzemashaklee #shakleekelantan #shakleepenang #shakleeterengganu #shakleejohor #shakleekedah #shakleewangsamaju #shakleebangi #shakleesungaibuloh #shakleeskudai #shakleebrunei #shakleesegamat #shakleebatupahat #shakleebatucaves #shakleebalakong #shakleekluang #shakleekotatinggi #shakleekotabharu #shakleecheras #shakleechanglun #shakleekuantan #shakleekuching #shakleekualalumpur #shakleekualaselangor #shakleesarawak #shakleesentul

Assalamualaikum . ⁣ Selamat pagi semua 😀⁣ ⁣ Jangan lupa breakfast dahulu ye. ⁣ Breakfast ni sangat penting bagi memulakan aktiviti harian dan baik untuk kesihatan kita. ⁣ ⁣ Umie biasa lah, ESP dahulu sebagai permulaan. HEHE 😊 Tak pernah miss ESP nih! ⁣ ⁣ Semoga urusan & aktiviti kita hari ni lebih smooth dan baik-baik sahaja. ⁣ ⁣ 0173176254⁣ Shakleeumiefarida⁣ Shaklee COD KL Cheras Bangi Kajang⁣ Your trusted shaklee seller

Assalamualaikum semua.. ⁣ ⁣ Weekend2 ni korang buat apa tu ? umie nak perkenalkan diri untuk friendlist baru yang umie approve tu 😄⁣ ⁣ 🌈Nama diberi oleh mak abah tercinta Ummi Farida binti Zulkibli ⁣ 🌈 Umur muda lagi 20-an. Hehe⁣ 🌈 Sekarang bujang lagi belum berkawen "hehe" doa2 kan yg terbaik⁣ 🌈 Umie baru habis belajar dalam bidang Management Technology tapi belum official lagi, insyaa Allah bulan 10 ni.⁣ 🌈 Umie dulu ambil diploma dahulu 3 tahun & sambung ke ijazah 3 tahun setengah.⁣ 🌈 Umie memang berminat bisnes dari zaman belajar lagi sebab nak cari side income tepi. (Taknak susahkan makabah), family pun tak risau dah anak dia ni ada duit ke tidak. ⁣ 🌈 Umie suka benda-benda yang advanture dan lasak. Sebab dia buat kita lebih berani. Ramai Orang kata tak padan dengan muka lembut2 tapi lasak! Hee.⁣ ⁣ Oh ye, untuk pengetahuan semua, Umie adalah SID (Shaklee Independent Distributor) SHAKLEE yang sah.⁣ ⁣ ID: 1322314⁣ ⁣ Untuk korang yang nak dapatkan product shaklee boleh terus inform umie tau.⁣ ⁣ Yang jauh umie akan postkan elok-elok dan yang dekat umie boleh COD sampai depan pintu rumah korang 😘⁣ ⁣ Jangan segan-segan contact umie ☺️⁣ ⁣ 017-3176254⁣ Shakleeumiefarida⁣ Shaklee COD KL Cheras Bangi Kajang⁣ Your Shaklee trusted seller

MORNING SEMUA 😄⁣ ⁣ Legaaa rasa bila dah amek ESP pagi-pagi sebelum buat apa-apa! ⁣ Baru la semangat dan tak lemau. ⁣ ⁣ KEBAIKAN : ESP SHAKLEE⁣⁣ Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : ESP pulihara dan pelihara rahim kita.⁣⁣ ⁣⁣ Untuk wanita yang sedang pregnant macam saya sekarang : ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran.⁣⁣ ⁣⁣ Untuk wanita yang menyusu anak bertuah dan anak kesayangan : ESP bantu banyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat.⁣⁣ ⁣⁣ Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan.⁣⁣ ⁣⁣ Untuk sesiapa yang mahu kurus : ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan sokmo pun kurang.⁣⁣ ⁣⁣ Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh lawan penyakit yang datang, insyaAllah.⁣⁣ ⁣⁣ Untuk sesiapa yang nak cantik : ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. Bila dah cantik, tak perlu la nak tepek makeup tebal-tebal kan. Natural Beauty you!⁣⁣ ⁣⁣ Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa : ESP bekalkan tenaga, jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. Laar dan dahaga tu biasa la, itu dugaan tuhan bagi sebagai ujian. . umie | 0173176254

MORNING SEMUA 😄⁣ ⁣ Legaaa rasa bila dah amek ESP pagi-pagi sebelum buat apa-apa! ⁣ Baru la semangat dan tak lemau. ⁣ ⁣ KEBAIKAN : ESP SHAKLEE⁣⁣ Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : ESP pulihara dan pelihara rahim kita.⁣⁣ ⁣⁣ Untuk wanita yang sedang pregnant macam saya sekarang : ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran.⁣⁣ ⁣⁣ Untuk wanita yang menyusu anak bertuah dan anak kesayangan : ESP bantu banyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat.⁣⁣ ⁣⁣ Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan.⁣⁣ ⁣⁣ Untuk sesiapa yang mahu kurus : ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan sokmo pun kurang.⁣⁣ ⁣⁣ Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh lawan penyakit yang datang, insyaAllah.⁣⁣ ⁣⁣ Untuk sesiapa yang nak cantik : ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. Bila dah cantik, tak perlu la nak tepek makeup tebal-tebal kan. Natural Beauty you!⁣⁣ ⁣⁣ Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa : ESP bekalkan tenaga, jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. Laar dan dahaga tu biasa la, itu dugaan tuhan bagi sebagai ujian. . umie | 0173176254

— COD CHERAS ⁣ ⁣ Alhamdulillah, customer grab set darah tinggi & Vitamin C untuk mak ayah . ⁣ ⁣ Customer baik hati nak amek sendiri vitamin kat rumah umie . Sebab berdekatan dengan rumahnya . ⁣ ⁣ Haa korang ? umie ada buat delivery COD & postage shaklee hari-hari tau! ⁣ ⁣ Area umie cover Cheras | KL | Bangi | Putrajaya | Semenyeh dan area berdekatan . ⁣ ⁣ So siapa yang berminat & nak any product shaklee boleh inform umie okay 😊⁣ ⁣ 017-3176254⁣ Shakleeumiefarida❤️⁣ Shaklee COD KL Cheras Bangi Kajang⁣ Your Shaklee trusted Seller

VIVIX TONIK AJAIB SHAKLEE?? ⁣ ⁣ Korang tahu tak dengan botol Vivix ini, boleh membantu bagi mereka yg sedang ikhtiar atau yang mengalami : ⁣ ⁣ 😊ikhtiar hamil⁣ 😊nak kurus⁣ 😊awet muda⁣ 😊berhenti merokok⁣ 😊penghidap penyakit kronik seperti kanser⁣ 😊nak kawal BP⁣ 😊masalah tiroid⁣ 😊sakit jantung, buah pinggang, darah tinggi, stroke, gout, batu karang⁣ 😊pesakit Bellpalsy⁣ 😊rabun mata⁣ 😊rawat CYST dan fibroid⁣ 😊pesakit SLE⁣ 😊pesakit radang usus⁣ 😊pesakit yang menderita sakit sendi/lutut⁣ 😊penyakit sopak⁣ 😊pesakit slip disc⁣ 😊parut czer⁣ 😊nephrotic syndrom⁣ 😊hadiah terbaik untuk ayah dan ibu⁣ 😊dan banyak lagi khasiat VIVIX👍🏻👍🏻⁣ ⁣ Insyaa allah, Kita cuba IKHTIAR untuk kesihatan yang lebih baik. Ramai sangat feedback dan terbukti berkesan. Shaklee memang memiliki product terbaik hampir 30 tahun dalam pasaran. ⁣ ⁣ Anda juga dapat JIMAT untuk bulan promo vivix nii 😱⁣ ⁣ Untuk dapatkan harga promo dan freegift dari umie boleh wassap umie okay🙂 .⁣ ⁣ 🌸umie | 0173176254

VIVIX TONIK AJAIB SHAKLEE?? ⁣ ⁣ Korang tahu tak dengan botol Vivix ini, boleh membantu bagi mereka yg sedang ikhtiar atau yang mengalami : ⁣ ⁣ 😊ikhtiar hamil⁣ 😊nak kurus⁣ 😊awet muda⁣ 😊berhenti merokok⁣ 😊penghidap penyakit kronik seperti kanser⁣ 😊nak kawal BP⁣ 😊masalah tiroid⁣ 😊sakit jantung, buah pinggang, darah tinggi, stroke, gout, batu karang⁣ 😊pesakit Bellpalsy⁣ 😊rabun mata⁣ 😊rawat CYST dan fibroid⁣ 😊pesakit SLE⁣ 😊pesakit radang usus⁣ 😊pesakit yang menderita sakit sendi/lutut⁣ 😊penyakit sopak⁣ 😊pesakit slip disc⁣ 😊parut czer⁣ 😊nephrotic syndrom⁣ 😊hadiah terbaik untuk ayah dan ibu⁣ 😊dan banyak lagi khasiat VIVIX👍🏻👍🏻⁣ ⁣ Insyaa allah, Kita cuba IKHTIAR untuk kesihatan yang lebih baik. Ramai sangat feedback dan terbukti berkesan. Shaklee memang memiliki product terbaik hampir 30 tahun dalam pasaran. ⁣ ⁣ Anda juga dapat JIMAT untuk bulan promo vivix nii 😱⁣ ⁣ Untuk dapatkan harga promo dan freegift dari umie boleh wassap umie okay🙂 .⁣ ⁣ 🌸umie | 0173176254

VIVIX TONIK AJAIB SHAKLEE! SETIAP PAGI SATU SUDU ⁣ Korang tahu tak dengan botol Vivix ini, boleh membantu bagi mereka yg sedang ikhtiar atau yang mengalami : ⁣ ⁣ 😊ikhtiar hamil⁣ 😊nak kurus⁣ 😊awet muda⁣ 😊berhenti merokok⁣ 😊penghidap penyakit kronik seperti kanser⁣ 😊nak kawal BP⁣ 😊masalah tiroid⁣ 😊sakit jantung, buah pinggang, darah tinggi, stroke, gout, batu karang⁣ 😊pesakit Bellpalsy⁣ 😊rabun mata⁣ 😊rawat CYST dan fibroid⁣ 😊pesakit SLE⁣ 😊pesakit radang usus⁣ 😊pesakit yang menderita sakit sendi/lutut⁣ 😊penyakit sopak⁣ 😊pesakit slip disc⁣ 😊parut czer⁣ 😊nephrotic syndrom⁣ 😊hadiah terbaik untuk ayah dan ibu⁣ 😊dan banyak lagi khasiat VIVIX👍🏻👍🏻⁣ ⁣ Insyaa allah, Kita cuba IKHTIAR untuk kesihatan yang lebih baik. Ramai sangat feedback dan terbukti berkesan. Shaklee memang memiliki product terbaik hampir 30 tahun dalam pasaran. ⁣ ⁣ Anda juga dapat JIMAT untuk bulan promo vivix nii 😱⁣ ⁣ Untuk dapatkan harga promo dan freegift dari umie boleh wassap umie okay🙂 .⁣ ⁣ 🌸umie | 0173176254

Yeayyyy ! ⁣ Alhamdulillah, selesai beli vivix shaklee hari ni untuk customer. ⁣ ⁣ VIVIX ni antara yang paling hot dalam shaklee tau! NO 1 dipasaran!! So bila ada customer yang grab. Rasa sebak pun ada 😊⁣ ⁣ Vivix ni minuman tonik exclusive baik untuk kesihatan kita. Dia mampu bertindak sehingga ke DNA darah kita. Powerkan!! So dia amat mujarab dan sangat berkesan dengan izin Allah bagi yang mengidap penyakit kronik.⁣ ⁣ Dah banyak sangat dahhh testimoni yang berkesan setelah konsisten minum vivix shaklee ni. ⁣ ⁣ Bagi siapa-siapa yang mempunyai masalah kesihatan / nak sihat sentiasa luar & dalam / nak mengekalkan awek muda dan mempunyai cell-cell badan yang sihat memang perlu mengamalkan vivix shaklee ni. ⁣ ⁣ ** Dah petang2 ni, Jom la kita melayan jem orang balik kerja di kota raya 😀 ⁣ ⁣ 017-3176254⁣ Shakleeumiefarida❤⁣ Shaklee COD KL Cheras Bangi Kajang⁣ Your Shaklee Trusted Seller

Yeayyyy ! ⁣ Alhamdulillah, selesai beli vivix shaklee hari ni untuk customer. ⁣ ⁣ VIVIX ni antara yang paling hot dalam shaklee tau! NO 1 dipasaran!! So bila ada customer yang grab. Rasa sebak pun ada 😊⁣ ⁣ Vivix ni minuman tonik exclusive baik untuk kesihatan kita. Dia mampu bertindak sehingga ke DNA darah kita. Powerkan!! So dia amat mujarab dan sangat berkesan dengan izin Allah bagi yang mengidap penyakit kronik.⁣ ⁣ Dah banyak sangat dahhh testimoni yang berkesan setelah konsisten minum vivix shaklee ni. ⁣ ⁣ Bagi siapa-siapa yang mempunyai masalah kesihatan / nak sihat sentiasa luar & dalam / nak mengekalkan awek muda dan mempunyai cell-cell badan yang sihat memang perlu mengamalkan vivix shaklee ni. ⁣ ⁣ ** Dah petang2 ni, Jom la kita melayan jem orang balik kerja di kota raya 😀 ⁣ ⁣ 017-3176254⁣ Shakleeumiefarida❤⁣ Shaklee COD KL Cheras Bangi Kajang⁣ Your Shaklee Trusted Seller

Yeayyyy ! ⁣ Alhamdulillah, selesai beli vivix shaklee hari ni untuk customer. ⁣ ⁣ VIVIX ni antara yang paling hot dalam shaklee tau! NO 1 dipasaran!! So bila ada customer yang grab. Rasa sebak pun ada 😊⁣ ⁣ Vivix ni minuman tonik exclusive baik untuk kesihatan kita. Dia mampu bertindak sehingga ke DNA darah kita. Powerkan!! So dia amat mujarab dan sangat berkesan dengan izin Allah bagi yang mengidap penyakit kronik.⁣ ⁣ Dah banyak sangat dahhh testimoni yang berkesan setelah konsisten minum vivix shaklee ni. ⁣ ⁣ Bagi siapa-siapa yang mempunyai masalah kesihatan / nak sihat sentiasa luar & dalam / nak mengekalkan awek muda dan mempunyai cell-cell badan yang sihat memang perlu mengamalkan vivix shaklee ni. ⁣ ⁣ ** Dah petang2 ni, Jom la kita melayan jem orang balik kerja di kota raya 😀 ⁣ ⁣ 017-3176254⁣ Shakleeumiefarida❤⁣ Shaklee COD KL Cheras Bangi Kajang⁣ Your Shaklee Trusted Seller

KORANG TAHU TAK ESP BUKAN HANYA GOOD FOR SKIN!😀⁣ ⁣ Kalau korang nak tahu ! ESP nie merupakan 1000 dalam 1 benefitnya.⁣ ⁣ DENGAN ADANYA ESP 🌼⁣ ⁣ KULIT : ⁣ Kulit makin sihat, masalah kulit kering tiada lagi ! Kulit kusam dan sunburn pun kian pulih . ⁣ ⁣ PARUT: ⁣ Parut adalah salah 1 makhluk yang susah nak hilang dari radar.⁣ ⁣ RAMBUT: ⁣ Masalah rambut gugur tiada lagi ! Rambut nie perlukan protien untuk tumbuh dengan subur ! ⁣ ⁣ TENAGA:⁣ Bab tenaga memang tak ramai yang ambil berat . Ramai lebih memilih kecantikan dari tenaga kan.⁣ ⁣ Korang perlu cuba baru tahu effectnya! Takcaya try okay 🙋🏼‍♀️ meh contact umie untuk dapatkan harga promo.⁣ ⁣ 🌸umie | 0173176254

KORANG TAHU TAK ESP BUKAN HANYA GOOD FOR SKIN!😀⁣ ⁣ Kalau korang nak tahu ! ESP nie merupakan 1000 dalam 1 benefitnya.⁣ ⁣ DENGAN ADANYA ESP 🌼⁣ ⁣ KULIT : ⁣ Kulit makin sihat, masalah kulit kering tiada lagi ! Kulit kusam dan sunburn pun kian pulih . ⁣ ⁣ PARUT: ⁣ Parut adalah salah 1 makhluk yang susah nak hilang dari radar.⁣ ⁣ RAMBUT: ⁣ Masalah rambut gugur tiada lagi ! Rambut nie perlukan protien untuk tumbuh dengan subur ! ⁣ ⁣ TENAGA:⁣ Bab tenaga memang tak ramai yang ambil berat . Ramai lebih memilih kecantikan dari tenaga kan.⁣ ⁣ Korang perlu cuba baru tahu effectnya! Takcaya try okay 🙋🏼‍♀️ meh contact umie untuk dapatkan harga promo.⁣ ⁣ 🌸umie | 0173176254

KORANG TAHU TAK ESP BUKAN HANYA GOOD FOR SKIN!😀⁣ ⁣ Kalau korang nak tahu ! ESP nie merupakan 1000 dalam 1 benefitnya.⁣ ⁣ DENGAN ADANYA ESP 🌼⁣ ⁣ KULIT : ⁣ Kulit makin sihat, masalah kulit kering tiada lagi ! Kulit kusam dan sunburn pun kian pulih . ⁣ ⁣ PARUT: ⁣ Parut adalah salah 1 makhluk yang susah nak hilang dari radar.⁣ ⁣ RAMBUT: ⁣ Masalah rambut gugur tiada lagi ! Rambut nie perlukan protien untuk tumbuh dengan subur ! ⁣ ⁣ TENAGA:⁣ Bab tenaga memang tak ramai yang ambil berat . Ramai lebih memilih kecantikan dari tenaga kan.⁣ ⁣ Korang perlu cuba baru tahu effectnya! Takcaya try okay 🙋🏼‍♀️ meh contact umie untuk dapatkan harga promo.⁣ ⁣ 🌸umie | 0173176254

TAK TAHAN SENGGUGUT TERUK DAN PERIOD TIDAK TERATUR 🤧 . Siapa kat sini selalu senggugut bila datang bulan. Senggugut masalah biasa berlaku. Ada kawan2 umie juga ada senggugut yang agak teruk. . . Tapi alhamdulillah umie tak pernah kena senggugut teruk lagi setakat ni. kalau ada pun rasa sakit perut sepanjang hari tu biasa. . . Korang boleh cuba dengan GLA COMPLEX NI untuk membantu masakah korang. . . GLA bukan hanya boleh menstabilkan hormon tapi dapat kurangkan senggugut juga. . . So siapa yang ada masalah senggugut teruk, period tak teratur boleh cuba consume GLA COMPLEX ni. Umie akan guide cara makan yang betul. 😊 . Siapa yang berminat dan ingin mencuba boleh contact umie🙋🏼‍♀️ . 📲 umie | 0173176254

TAK TAHAN SENGGUGUT TERUK DAN PERIOD TIDAK TERATUR 🤧 . Siapa kat sini selalu senggugut bila datang bulan. Senggugut masalah biasa berlaku. Ada kawan2 umie juga ada senggugut yang agak teruk. . . Tapi alhamdulillah umie tak pernah kena senggugut teruk lagi setakat ni. kalau ada pun rasa sakit perut sepanjang hari tu biasa. . . Korang boleh cuba dengan GLA COMPLEX NI untuk membantu masakah korang. . . GLA bukan hanya boleh menstabilkan hormon tapi dapat kurangkan senggugut juga. . . So siapa yang ada masalah senggugut teruk, period tak teratur boleh cuba consume GLA COMPLEX ni. Umie akan guide cara makan yang betul. 😊 . Siapa yang berminat dan ingin mencuba boleh contact umie🙋🏼‍♀️ . 📲 umie | 0173176254

TAK TAHAN SENGGUGUT TERUK DAN PERIOD TIDAK TERATUR 🤧 . Siapa kat sini selalu senggugut bila datang bulan. Senggugut masalah biasa berlaku. Ada kawan2 umie juga ada senggugut yang agak teruk. . . Tapi alhamdulillah umie tak pernah kena senggugut teruk lagi setakat ni. kalau ada pun rasa sakit perut sepanjang hari tu biasa. . . Korang boleh cuba dengan GLA COMPLEX NI untuk membantu masakah korang. . . GLA bukan hanya boleh menstabilkan hormon tapi dapat kurangkan senggugut juga. . . So siapa yang ada masalah senggugut teruk, period tak teratur boleh cuba consume GLA COMPLEX ni. Umie akan guide cara makan yang betul. 😊 . Siapa yang berminat dan ingin mencuba boleh contact umie🙋🏼‍♀️ . 📲 umie | 0173176254

BULAN NI LAST PROMO JOM SHAKLEE💥 ✔️Vivix untuk kesihatan menyeluruh dan Anti aging ✔️Youth Skincare untuk membantu masalah kulit berjerawat, blackhead whitehead,liang pori besar dan kulit kusam ✔️Set Daily Essential untuk vitamin harian untuk cukupkan keperluan nutrisi setiap hari Dan belian mana2 set dibawah bakal mendapat👇🏻 ✅Free Membership (worth RM 65) ✅Free Postage (jimat RM 10) ✅Cashback ✅ Boleh beli dengan harga ahli ✅Boleh beli untuk makan sendiri dan jana income dengan Shaklee Jom grab sementara harga MURAH daripada harga keahlian😎 Tekan link dibawah untuk detail lanjut👇 📲www.wasap.my/60173608389/jomshaklee COD POSTAGE WORLDWIDE Wawa Shaklee Business Leader #shakleekajang #shakleebangi #shakleetamansutera #shakleepekankajang #shakleepknsbangi #shakleekipmall #shakleejalanreko #shakleejuscocheraselatan #shakleebalakong #shakleebtho #shakleesgbesi #shakleestadiumkajang #shakleesaujanaimpian #shakleetescokajang #shakleemetropointkajang