#shakleeendau

388 posts tagged with #shakleeendau

Photos and Videos about #shakleeendau

Gabungan mantap untuk menyelesaikan masalah kulit korang. . Nak tau tak macam mana vitamin c dan E ni membantu korang dapatkan kulit yang cantik dan glowing? . 🔹VITAMIN C 🍊Vitamin C Shaklee ini akan merangsang pembentukan kolagen dan menyebabkan kulit menjadi tegang. 🍊Mencerahkan kulit. 🍊Membantu mengecutkan dan menghilangkan jerawat 🍊Menaikkan seri wajah muka krn collagen dlm badan telah bertambah 🍊Melambatkan proses penuaan 🍊Menghalang pembetukan pigmen yg menyebabkan masalah jeragat. 🍊Meningkatkan sistem imunisasi badan. 🍊Pengganti "Panadol" 🍊Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung. 🍊Mengatasi masalah gusi berdarah. 🍊Menghilangkan jerawat yg teruk 🍊Mengecilkan lubang pori di muka . 🔹VITAMIN E Bertindak sebagai: 🔹 awet muda 🔹 membaiki peredaran darah, memperbaiki tisu dan rawatan PMS 🔹memudarkan parut 🔹meningkatkan kesuburan bagi lelaki dan juga wanita 🔹kulit dan rambut sihat, cantik dan lebat 🔹merawat masalah keintiman 🔹merawat masalah seksual lelaki 🔹vitamin e juga boleh dijadikan sebagai masker semulajadi . Untuk order dan pertanyaan lanjut, boleh hubungi terus menerusi whatsapp. InshaaAllah SPECIAL PRICE + EXCLUSIVE CONSULTATION special untuk customer kak fiza😘 . FIZA AZIZ 013-9280772 YOUR TRUSTED SID #setkulitsihat #setkecantikanshaklee #hilangkanparut #setkecantikanshaklee #shakleerompin #shakleeendau #shakleemersing #shaklemuadzamshah #shakleepekan #shakleekuantan #shakleeump #shakleepulautioman #shakleemerchong #shakleenenasi #shakleefeldaendau #shakleepenyabong #shakleefeldaselendang #shakleeilpmersing

TESTIMONI PENGGUNAAN VITA-E COMPLEX SELAMA SEBULAN!! . Customer ni banyaaak sangat jerawat, sampai merah merah, dan tinggalkan parut. Macam macam skincare dah guna. . Tapi hasil nya, indah khabar dari rupa. Frust tau kalau guna produk then tak sesuai dengan kita. Kak fiza dah pernah alami dah😭 . Customer ni consume vita-e secara konsisten, sebulan je dah nampak kesan. Tak ada lagi jerawat merah merah, parut pon dah makin pudar. . Apa apa supplement pon, yang penting kita konsisten dan ikot cara makan yang betul + rajin cuci muka, buat masker seminggu sekali. InsyaAllah, hasilnya memang memuaskan. . Untuk order dan pertanyaan lanjut, boleh hubungi terus menerusi whatsapp. InshaaAllah SPECIAL PRICE + EXCLUSIVE CONSULTATION special untuk customer kak fiza😘 . FIZA AZIZ 013-9280772 Your Trusted SID #vitamine #vitamineshaklee #terapiinstagram #hilangkanparut #clevergirl #naturalproduct #naturalbeauty #beautysupplement #supplementkecantikan #maskervitamine #pengedarshakleepahang #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleerompin #shakleeborneo #shakleephilippine #shakleepulautioman #shakleemuadzamshah #shakleepekan #shakleepahang #shakleeendau #shakleemersing #pulautiomanpahang #pulautioman #politeknikmersing #politeknikmuadzamshah #ilpmuadzamshah #ilpmersing #kolejkomunitirompin #unitenmuadzamshah

APA KATA MEREKA YANG MAKAN VITAMIN E? . Kulit rasa segar dan lembap. . Jerawat halus dah hilang. . Liang pori pon mengecil. . Vitamin e ni power untuk kulit yang kering dan berjerawat. . Jom dapatkan vitamin e sekarang. . #vitaminerompin #vitaminepahang #shakleerompin #shakleekualarompin #shakleeendau #shakleemersing #shaklemuadzamshah #shakleepekan #shakleekuantan #shakleeump #shakleepulautioman #shakleemerchong #shakleenenasi #shakleefeldaendau #shakleepenyabong #shakleefeldaselendang #shakleeilpmersing

DOUBLE BEAUTY, GABUNGAN MANTAP!! . Gabungan dua vitamin ni memang terbaik untuk kulit. . VITA E dan VITA C Plus ialah supplement basic untuk set skincare. Jika ada masalah kulit yang teruk, set skincare shaklee ni memang highly recommended. . Selain untuk rawat kulit yang bermasalah seperti jerawat, parut jerawat, jeragat, sunburn, kulit kusam, set ni jugak boleh mencerahkan kulit dan bagi jadi gebu gitu. . Boleh direct whatsapp kak fiza untuk purchase dan dapatkan cara makan supplement dengan betul ye😉 . FIZA AZIZ 013-9280772 #vitamincshaklee #vitamineshaklee #maskervitaminc #naturalproduct #naturalbeauty #beautysupplement #supplementkecantikan #maskervitamine #pengedarshakleepahang #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleerompin #shakleeborneo #shakleephilipine #shakleepulautioman #shakleemuadzamshah #shakleepekan #shakleepahang #shakleeendau #shakleemersing #pulautiomanpahang #pulautioman #politeknikmersing #politeknikmuadzamshah #ilpmuadzamshah #ilpmersing #kolejkomunitirompin #unitenmuadzamshah

5 bulan konsisten makan vitamin C shaklee. . Hasilnya, jerawat batu merah merah surut dan hilang. . Korang yang ada masalah jerawat, kulit berminyak, sunburn, makan la vitamin C shaklee ni. . Memang sangat berkesan untuk masalah kulit serta masalah kerap selsema dan demam. . 1 botol tahan hingga 6 bulan. . #testimonivitaminc #testimonivitamincshaklee #vitaminccshaklee #vitaminc #vitaminkulit #shakleerompin #shakleekualarompin #shakleeendau #shakleemersing #shaklemuadzamshah #shakleepekan #shakleekuantan #shakleeump #shakleepulautioman #shakleemerchong #shakleenenasi #shakleefeldaendau #shakleepenyabong #shakleefeldaselendang #shakleeilpmersing

Rata rata rakyat Malaysia sekarang semakin taksub dengan produk memutihkan kulit sampai kan tak fikir dah produk tu selamat atau tak, lulus KKM ke tak. Yang penting, kulit macam retis Korea kan. . Kak fiza pon hampir2 terjebak jugak dengan pelbagai produk kecantikan ni. Mujur cepat kenal Shaklee. Dah bijak sikit untuk fikir supplement yang selamat dan berkesan ni. . Kalau ada yang nak cari produk dari bahan semulajadi untuk kulit CERAH, TONA KULIT MAKIN SEKATA, KULIT BERSIH DARI JERAWAT DAN PARUT, boleh cuba VITAMIN C SHAKLEE ni. . Mengandungi bioflavonoid yang bantu cerah kan kulit dari dalam, elakkan kulit cepat sunburn dan sekatakan tona kulit. . Special nya VITAMIN C SHAKLEE ni, boleh menguatkan imun badan serta mengurangkan masalah resdung jugak tau. . BELUM PERNAH CUBA LAGI? . Meh kakfiza bantu korang dapatkan kulit cantik dan sihat. . FIZA AZIZ 013-9280772 Your Trusted SID #shakleerompin #shakleeendau #shakleemersing #shaklemuadzamshah #shakleepekan #shakleekuantan

TESTIMONI VITAMIN C SHAKLEE . Salah seorang pengguna vitamin c shaklee yang konsisten. Nampak sangat effect dia. Jerawat dah berkurang. Parut pon makin pudar. Siap dapat pakej kulit cerah lagi. . Baaanyak sangat kebaikan vitamin c ni untuk kulit dan tubuh badan antaranya: - Meransang pembentukan collagen - Membantu mengekalkan kulit yang awet muda - Mencerahkan kulit secara semulajadi - Mengawal masalah kulit berminyak - Mengecilkan pori muka . Nak cuba consume? Meh whatsapp kakfiza. Special price + exclusive consultation untuk semua customer kakfiza😘 . FIZA AZIZ 013-9280772 Your Trusted SID #vitaminc #vitamincshaklee #terapiinstagram #testimonivitaminc #testimonivitamincshaklee #naturalproduct #naturalbeauty #beautysupplement #supplementkecantikan #maskervitaminc #pengedarshakleepahang #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleerompin #shakleeborneo #shakleephilippine #shakleepulautioman #shakleemuadzamshah #shakleepekan #shakleepahang #shakleeendau #shakleemersing #pulautiomanpahang #pulautioman #politeknikmersing #politeknikmuadzamshah #ilpmuadzamshah #ilpmersing #kolejkomunitirompin #unitenmuadzamshah

PENYEBAB RAMAI SUKA VITAMIN C 😍 . 1. TAHAN LAMA Bayangkan sebotol Vitamin C boleh tahan sehingga 6 bulan. Jimat banyak tak? . 2. HARGA JIMAT Sebotol Vitamin C tak sampai Rm 100 pun. Ada 180 biji then mudah diserap. . 3. MASKER Vitamin C boleh dijadikan Masker muka which bantu jerawat kecut dengan cepat. Ini juga rahsia kecutkan jerawat lebih cepat 😊 . 4. IKUT KEPERLUAN TUBUH BADAN KITA 1 biji Vitamin C bersamaan 500 mg yang mana tubuh badan kita hanya perlukan sebanyak itu untuk lengkap keperluan nutrisi kita 😘 . 5. MUDAH DISERAP Vitamin C sangat mudah diserap dan tiada pembaziran. Yang mana 100 mg akan diserap oleh tubuh badan untuk setiap satu jam. . 6. SYSTEM SUSTAIN RELEASE " Sistem pelepasan setiap jam ", satu satunya vitamin C yang ada sistem ni. Setiap sejam 100 mg akan dilepaskan so tubuh mudah menyerap khasiat dia. . Beruntungkan consume Vitamin C ni, rasa exclusive sangat 😍. So jangan lepas peluang untuk cuba consume 💋 . Whatsapp kakfiza untuk BEST PRICE! . FIZA AZIZ 013-9280772 Your Trusted SID #vitaminc #vitamincshaklee #naturalproduct #naturalbeauty #beautysupplement #supplementkecantikan #maskervitaminc #pengedarshakleepahang #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleerompin #shakleeborneo #shakleephilipine #shakleepulautioman #shaklemuadzamshah #shakleepekan #shakleepahang #shakleeendau #shakleemersing #pulautiomanpahang #pulautioman #politeknikmersing #politeknikmuadzamshah #ilpmuadzamshah #ilpmersing #kolejkomunitirompin #unitenmuadzamshah

JERAWAT SURUT LEPAS 2 MINGGU. . Biasanya kalau jerawat yang ada nanah ni, bila dia hilang, akan tinggalkan parut berlubang pada muka. . Melainkan kalau kita jenis sangat sangat menjaga kebersihan. Contoh nya, hari hari tukar tuala muka, tukar sarung bantal dan pakai liquid sanitizer dulu setiap kali nak sentuh muka. Mungkin jerawat you all akan menghilang tanpa jejak. . Bila naik jerawat, confirm dah stress kan. Nak pulak ada event penting. . Bagi yang under bajet, boleh cuba consume vitamin C Shaklee sebab tahan lama sehingga 6bulan dan boleh buat masker lagi😘 . Boleh whatsapp kak fiza untuk order dan pertanyaan lanjut k. Exclusive consultation untuk semua customer kakfiza + ada something special lagi . . Click je link kat bio👆 . FIZA AZIZ 013-9280772 Your Trusted SID #shakleerompin #shakleeendau #shakleemersing #shaklemuadzamshah #shakleepekan #shakleekuantan #shakleeump #shakleepulautioman #shakleemerchong #shakleenenasi #shakleefeldaendau #shakleepenyabong #shakleefeldaselendang #shakleeilpmersing #vitaminc #vitamincshaklee #vitaminkulit #vitaminforskin #testimonivitamincshaklee

SUSTAINED RELEASE VITAMIN C SHAKLEE 🍊Sebotol (180 biji) 🍊Tahan 6 bulan! . Wahhh! Jimat betol! Setahun 2x beli je. . Kebaikan Vitamin C adalah :- 💟Membentuk kolagen . 💟Mengurangkan Simptom Pendarahan - Bila badan kite kurang Vitamin C, gusi kita akan senang berdarah, kulit lebam, cedera pun lambat nak pulih. Kulit jadi kering, kasar dan ruam. . 💟Meningkatkan Sistem Imun Badan Vitamin C membantu sel darah merah yang sihat untuk menyerap zat besi dengan lebih baik. . 💟Mencantikkan Kulit Jika setiap hari kita mengambil Vitamin C secara konsisten, ia mampu menjadikan kulit kita lebih cerah tau . 💟Mengurangkan Insomnia Mampu memperbaiki insomnia dan tekanan berkaitan mental seperti keresahan . 💟Mengekalkan Kolestrol Sihat -Vitamin C mampu mengurangkan kolestrol dan tekanan darah . So, for those yang ada masalah kesihatan contoh selalu sakit, demam, selsema, kurang antibodi badan, tak suka makan sayur dan buah, sangat sangat digalakkan untuk consume VITAMIN C SHAKLEE ni. . Selain meningkatkan tahap kesihatan yang lebih baik, dapat pakej kulit cantik sekali tau😘😘 . Click link di bio untuk special price dan exclusive consultation k😘 . FIZA AZIZ 013-9280772 Your Trusted SID #vitaminc #vitamincshaklee #terapiinstagram #aurainsta #ajimaura #naturalproduct #naturalbeauty #beautysupplement #supplementkecantikan #maskervitaminc #pengedarshakleepahang #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleerompin #shakleeborneo #shakleephilippine #shakleepulautioman #shakleemuadzamshah #shakleepekan #shakleepahang #shakleeendau #shakleemersing #pulautiomanpahang #pulautioman #politeknikmersing #politeknikmuadzamshah #ilpmuadzamshah #ilpmersing #kolejkomunitirompin #unitenmuadzamshah

SEBELUM TIDUR SETIAP MALAM MEH TEMPEK NIGHT CREAM DULU 😘. . . ⚘YOUTH® Advanced Renewal Night Cream . . Night cream menyokong proses pembaharuan sel kulit muka kita sewaktu kita sedang tidur . . 🌹Dengan campuran bahan botani yang sangat best, ia bantu penghasilan kolagen dan elastin yang membuatkan kulit kita kelihatan lebih muda, lebih lembut dan halus, dan glowing! 😍. . Kandungan Premium: 🌸Schisandra 🌸Lotus Japonicus 🌸Vital Repair 🌸Chinesis Produk dari US dengan kajian 8 tahun dan beribu ujian klinikal. 100% mereka yang mencuba skincare Youth kelihatan lebih muda dari usia . . Jadilah antara yang terawal merasakan perubahan melalui product YOUTH . Follow @vitamimbaik YOUR TRUSTED SHAKLEE DISTRIBUTOR PM/WHATSAPP/SMS 013-4798297 . . -WAWA- #shakleebatuanam #shakleebatupahat #shakleebekok #shakleebenut #shakleebukitgambir #shakleebukitpasir #shakleechaah #shakleeendau #shakleegelangpatah #shakleegerisek #shakleegugusantaibandak #shakleejementah #shakleejohorbahru #shakleejohorbharukahang #shakleekelapasawiykulaijaya #shakleekluang #shakleekotatinggi #shakleekukup #shakleekulai #shakleekulaijaya #shakleelabis #shakleelayanglayang

Jangan biar kan tumit kita semakin teruk tanpa buat apa apa. . Sayang sangat dengan kulit. . Walaupon hanya di tapak kaki, tapi perlu kita jaga. . Herbal blend murah je you olls. Rm37. 50 je. Tahan lama pulak tu. . Jom dapatkan dari kakfiza. Ada ready stock. . #herbalblend #multipurposecream #krimmelecur #testimoniherbalblend #ruamsusu #ruamlampin #eczemacream #kudisbuta #kudisapi #scabies #scabiestreatment #shakleerompin #shakleekualarompin #shakleeendau #shakleemersing #shaklemuadzamshah #shakleepekan #shakleekuantan #shakleeump #shakleepulautioman #shakleemerchong #shakleenenasi #shakleefeldaendau #shakleepenyabong #shakleefeldaselendang #shakleeilpmersing

UNTUK JERAWAT PON BOLEH YOU OLLS! . Nindia testimoni baik punya dok ada. . 7 hari ja guna herbal blend. Jerawat kecut. Parut pon tak dak. . Sebab herbal blend ni pon sangat bagus untuk masalah kulit. . Sesuai untuk seisi keluarga. Tak rugi beli buat stock. Standby untuk kecemasan. . #herbalblend #multipurposecream #krimmelecur #testimoniherbalblend #ruamsusu #ruamlampin #shakleerompin #shakleekualarompin #shakleeendau #shakleemersing #shaklemuadzamshah #shakleepekan #shakleekuantan #shakleeump #shakleepulautioman #shakleemerchong #shakleenenasi #shakleefeldaendau #shakleepenyabong #shakleefeldaselendang #shakleeilpmersing

HERBAL BLEND, KRIM SERBAGUNA! . Multipurpose cream favourite ramai terutama mak yang ada anak kecik. . Part kebaikan ni, kak fiza nak share untuk semua. Wajib ada di setiap rumah🏠 . 💜 merawat ECZEMA dan gatal gatal digigit serangga. Sesuai dari bayi sehingga dewasa. 💜sebagai ubat luka atau melecur terkena air atau minyak panas. Memang kena ada satu di setiap rumah. Bila kena minyak panas ke, air panas ke, luka kena cakar kucing, cepat cepat sapu HERBAL BLEND ni. InsyaAllah, tidak melepuh dan luka pon cepat baik. 💜sebagai nipple cream. Ibu ibu menyusu, mesti ada pengalaman puting luka semasa breastfeeding kan. So, boleh sapu HERBAL BLEND untuk kurangkan rasa sakit dan pulihkan luka dengan cepat. 💜menghilangkan parut sama ada parut chicken pox atau jerawat 💜menghilangkan ruam pada bayi sama ada ruam susu atau ruam lampin. Ianya boleh kurangkan rasa pedih dan merawat ruam. 💜sebagai losyen harian. Sesuai untuk kulit kering, tumit pecah, siku dan lutut kasar,kematu dan lain lain. . Click link di bio untuk order k 😘 FIZA AZIZ 013-9280772 #krimherbalblendshaklee #multipurposecream #krimpelbagaiguna #nipplecream #eczemacream #naturalproduct #shakleerompin #shakleepahang #shakleeendau #shakleemuadzamshah #shakleepekan #shakleekuantan #shakleeump #shakleepulautioman #shakleemerchong #shakleenenasi #shakleefeldaendau #shakleepenyabong #shakleefeldaselendang #shakleeilpmersing

Nak tips kulit tapak kaki cantik? . Sapu je herbal blend sebelum tidur. . 3 hari dah boleh nampak kesan kulit lembut, kesan pecah dan kasar makin berkurang. . Nak buat sebagai losyen di tangan, atau seluruh badan pon boleh. Kakfiza memang sentiasa sapu pada anak anak setiap kali lepas mandi kan diorang. . #herbalblend #multipurposecream #krimmelecur #testimoniherbalblend #ruamsusu #ruamlampin #shakleerompin #shakleekualarompin #shakleeendau #shakleemersing #shaklemuadzamshah #shakleepekan #shakleekuantan #shakleeump #shakleepulautioman #shakleemerchong #shakleenenasi #shakleefeldaendau #shakleepenyabong #shakleefeldaselendang #shakleeilpmersing

Teruk nya ruam lampin adik ni. . Kalau biar teruk, boleh jadi jangkitan kuman pulak tau. . Kalau lepas menyusu, lap muka anak dengan air suam atau tuala lembap atau wet tissue pon boleh. Jangan biar tidak di lap. Nanti kulit anak akan makin teruk. . Lepas lap, terus sapu herbal blend. Nak sapu satu badan pon boleh. Sebab boleh halang hama atau pijat serta nyamuk gigit baby. . Jom dapatkan herbal blend dari kakfiza. . #herbalblend #multipurposecream #krimmelecur #testimoniherbalblend #ruamsusu #ruamlampin #kudisbuta #kudisapi #eczemacream #shakleerompin #shakleekualarompin #shakleeendau #shakleemersing #shaklemuadzamshah #shakleepekan #shakleekuantan #shakleeump #shakleepulautioman #shakleemerchong #shakleenenasi #shakleefeldaendau #shakleepenyabong #shakleefeldaselendang #shakleeilpmersing

HERBAL BLEND KRIM PELBAGAI GUNA . WAJIB ADA DI SETIAP RUMAH . ANTARA KEBAIKAN HERBAL BLEND CREAM NI: . 💜 merawat ECZEMA dan gatal gatal digigit serangga. Sesuai dari bayi sehingga dewasa. 💜sebagai ubat luka atau melecur terkena air atau minyak panas. Memang kena ada satu di setiap rumah. Bila kena minyak panas ke, air panas ke, luka kena cakar kucing, cepat cepat sapu HERBAL BLEND ni. InsyaAllah, tidak melepuh dan luka pon cepat baik. 💜sebagai nipple cream. Ibu ibu menyusu, mesti ada pengalaman puting luka semasa breastfeeding kan. So, boleh sapu HERBAL BLEND untuk kurangkan rasa sakit dan pulihkan luka dengan cepat. Jangan bimbang, boleh terus menyusu anak selepas sapu sebab ianya natural, tiada bahan sintetik dan sangat selamat. 💜menghilangkan parut sama ada parut chicken pox atau jerawat 💜menghilangkan ruam pada bayi sama ada ruam susu atau ruam lampin. Ianya boleh kurangkan rasa pedih dan merawat ruam. 💜sebagai losyen harian. Sesuai untuk kulit kering, tumit pecah, siku dan lutut kasar,kematu dan lain lain. . Whatsapp kakfiza untuk order dan pertanyaan ye😘 . FIZA AZIZ 013-9280772 #herbalblend #krimherbalblendshaklee #multipurposecream #krimpelbagaiguna #nipplecream #eczemacream #naturalproduct #shakleerompin #shakleepahang #shakleeendau #shakleemuadzamshah #shakleepekan #shakleekuantan #shakleeump #shakleepulautioman #shakleemerchong #shakleenenasi #shakleefeldaendau #shakleepenyabong #shakleefeldaselendang #shakleeilpmersing

Hanya dengan Rm37. 50, anda boleh dapatkan kulit yang lembut dan cantik. . Ada masalah kulit? Jom dapatkan herbal blend dari kakfiza. Sesuai untuk seisi keluarga. . Yang penting, hanya dari bahan bahan natural dan organik. . #herbalblend #multipurposecream #krimmelecur #testimoniherbalblend #ruamsusu #ruamlampin #shakleerompin #shakleekualarompin #shakleeendau #shakleemersing #shaklemuadzamshah #shakleepekan #shakleekuantan #shakleeump #shakleepulautioman #shakleemerchong #shakleenenasi #shakleefeldaendau #shakleepenyabong #shakleefeldaselendang #shakleeilpmersing

RUAM DAN GATAL GATAL HILANG. . Bukan semua krim boleh hilangkan gatal gatal tau. Mostly yang ada di pasaran, ada steroid. Bahaya guna krim steroid lama lama. Boleh rosakkan organ dalaman. . Herbal blend tak de chemical berbahaya. Hanya gabungan herba herba terpilih sahaja. So selamat untuk baby jugak. . Hanya Rm37.50 je satu tiub ni. Tahan lama tau. . Click link di bio untuk order k 😘 . #herbalblend #multipurposecream #krimmelecur #testimoniherbalblend #ruamsusu #ruamlampin #shakleerompin #shakleekualarompin #shakleeendau #shakleemersing #shaklemuadzamshah #shakleepekan #shakleekuantan #shakleeump #shakleepulautioman #shakleemerchong #shakleenenasi #shakleefeldaendau #shakleepenyabong #shakleefeldaselendang #shakleeilpmersing

HERBAL BLEND KRIM PELBAGAI GUNA . WAJIB ADA DI SETIAP RUMAH . ANTARA KEBAIKAN HERBAL BLEND CREAM NI: . 💜 merawat ECZEMA dan gatal gatal digigit serangga. Sesuai dari bayi sehingga dewasa. 💜sebagai ubat luka atau melecur terkena air atau minyak panas. Memang kena ada satu di setiap rumah. Bila kena minyak panas ke, air panas ke, luka kena cakar kucing, cepat cepat sapu HERBAL BLEND ni. InsyaAllah, tidak melepuh dan luka pon cepat baik. 💜sebagai nipple cream. Ibu ibu menyusu, mesti ada pengalaman puting luka semasa breastfeeding kan. So, boleh sapu HERBAL BLEND untuk kurangkan rasa sakit dan pulihkan luka dengan cepat. 💜menghilangkan parut sama ada parut chicken pox atau jerawat 💜menghilangkan ruam pada bayi sama ada ruam susu atau ruam lampin. Ianya boleh kurangkan rasa pedih dan merawat ruam. 💜sebagai losyen harian. Sesuai untuk kulit kering, tumit pecah, siku dan lutut kasar,kematu dan lain lain. . Whatsapp kakfiza untuk order dan pertanyaan ye😘 . FIZA AZIZ 013-9280772 . #herbalblend #krimherbalblendshaklee #multipurposecream #krimpelbagaiguna #nipplecream #eczemacream #naturalproduct #shakleerompin #shakleepahang #shakleeendau #shakleemuadzamshah

Korang tahu tak berapa mg kalsium yang badan korang perlu kan setiap hari? . Boleh tengok ni untuk tahu berapa jumlah kalsium intake yang kita perlu kan setiap hari👇 . Bagi yang tak suka atau jarang jarang minum susu, makan cheese, dan lain lain sumber kalsium, korang makan je ostematrix. . 1 botol ada 120 tablet. Boleh tahan 1-2bulan ikot keperluan dan cara pemakanan kita. Tablet dia kecik je. . Siap dapat pakej tidur nyenyak lagi. . Bulan ni laris betul ostematrix especially geng ibu pregnant dan menyusu, memang mencari la. Sebab ada promosi. Boleh buat stok 3 bulan terus katanya. . Korang yang nak dapatkan ostematrix, boleh direct WhatsApp kakfiza k. . #shakleerompin #shakleekualarompin #shakleeendau #shakleemersing #shaklemuadzamshah #shakleepekan #shakleekuantan #shakleeump #promosiostematrix #caknakalsiumanda #shakleepahang #shakleeuniten #shakleefeldaendau #shakleepenyabong #shakleeilpmersing #shakleefeldaselendang #shakleepulautioman

5 BULAN MAKAN OSTEMATRIX, DAH BOLEH BERJALAN TANPA TONGKAT. . Makcik ni patah tulang paha. Nak berjalan pon susah. Yela, orang tua, kadar penyembuhan akan jadi lambat berbanding orang muda. . Berjalan kena bergantung dengan tongkat pulak. . Lepas 5 bulan makan ostematrix, dah boleh jalan sendiri, tak yah guna tongkat lagi. Siap boleh pergi jalan jalan kat pekan rabu. Seronok ye makcik boleh jalan jalan😁 . Bulan ni promosi, so, jom hadiah kan pada mak ayah di kampung. . Click link di bio untuk order ye . #ostematrix #ostematrixshaklee #testimoniostematrix #testimonishaklee #supplementkalsium #shakleerompin #shakleekualarompin #shakleeendau #shakleemersing #shaklemuadzamshah #shakleepekan #shakleekuantan #shakleeump #shakleepulautioman #shakleemerchong #shakleenenasi #shakleefeldaendau #shakleepenyabong #shakleefeldaselendang #shakleeilpmersing

PROMOSI OSTEMATRIX BUY 3, LESS 5% . Antara Manfaat OSTEMATRIX . •Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat •Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh) •Mengurangkan kekejangan dan kebas-kebas •Menstabilkan tekanan darah •Melegakan period pain . •Membantu dalam masalah gastrik •Mengurangkan risiko praeklampsia •Membantu mengurangkan sakit belakang •Membantu melegakan sembelit •Membantu dalam masalah tumit kaki sakit/pecah-pecah •Melegakan sakit-sakit sendi •Membantu melembutkan najis •Mengelakkan buasir •Membantu mengatasi migrain . Siapa yang sesuai dengan OSTEMATRIX ni? . ✅Semua golongan tak kisah belum berkawin,sedang pregnant, warga emas . ✅Sesiapa yg sakit bahagian pinggang, belakang, kaki. ✅Wanita yang sedang hamil ✅Sesiapa yang mengalami masalah sembelit ✅Sesiapa yang ada masalah gusi berdarah ✅Sesiapa yang jenis tak minum susu sebab Ostematrix ialah Calcium ✅Warga emas yg mempunyai masalah sendi dan otot ✅Sesiapa yang mudah rasa kebas tangan dan kaki . Sesuai sangat untuk dijadikan hadiah kepada mak ayah, isteri yang hamil, berpantang atau menyusu baby. . Direct WhatsApp untuk grab harga special k😘 . FIZA AZIZ 013-9280772 #shakleerompin #shakleekualarompin #shakleeendau #shakleemersing #shaklemuadzamshah #shakleepekan #shakleekuantan #shakleeump #promosiostematrix #sakitgigi #sakittulang #sakitgusi #sembelit #patahkaki

Korang tahu tak berapa mg kalsium yang badan korang perlu kan setiap hari? . Boleh tengok ni untuk tahu berapa jumlah kalsium intake yang kita perlu kan setiap hari👇 . Bagi yang tak suka atau jarang jarang minum susu, makan cheese, dan lain lain sumber kalsium, korang makan je ostematrix. . 1 botol ada 120 tablet. Boleh tahan 1-2bulan ikot keperluan dan cara pemakanan kita. Tablet dia kecik je. Telan gok sekali lalu dengan air setiap malam lepas makan, settle. . Siap dapat pakej tidur nyenyak lagi. . Bulan ni laris betul ostematrix especially geng ibu pregnant dan menyusu, memang mencari la. Sebab ada promosi. Boleh buat stok 3 bulan terus katanya. . Korang yang nak dapatkan ostematrix, boleh direct WhatsApp kakfiza k. . #shakleerompin #shakleekualarompin #shakleeendau #shakleemersing #shaklemuadzamshah #shakleepekan #shakleekuantan #shakleeump #promosiostematrix #caknakalsiumanda #shakleepahang #shakleeuniten #shakleefeldaendau #shakleepenyabong #shakleeilpmersing #shakleefeldaselendang #shakleepulautioman

Dah 6 tahun makan ostematrix. . Pergi buat bone test, tulang muda 20 tahun dari usia sebenar. . Kakfiza kalau dapat, nak jugak tulang muda 20 tahun. Serius, I'm so energetic back then. Now, sana lenguh, sini lenguh. Sakit pinggang, kadang kadang sakit gigi. . Sekarang,memang tak boleh tinggal ostematrix. Wajib ambik setiap malam. It gives me the best effect. . DM atau click link di bio untuk order . #ostematrix #ostematrixshaklee #testimoniostematrix #testimonishaklee #supplementkalsium #shakleerompin #shakleekualarompin #shakleeendau #shakleemersing #shaklemuadzamshah #shakleepekan #shakleekuantan #shakleeump #shakleepulautioman #shakleemerchong #shakleenenasi #shakleefeldaendau #shakleepenyabong #shakleefeldaselendang #shakleeilpmersing

PROMOSI OSTEMATRIX SEPANJANG OCTOBER 2019 . BELI 3, LESS 5% . Jom beli dan hadiah kan untuk mak ayah di kampung. . Tiada yang lebih berharga melainkan masa bersama dan kesihatan yang baik. . DM atau Whatsapp kakfiza untuk special price k😘 . #promosiostematrix #promosishaklee #shakleerompin #shakleekualarompin #shakleeendau #shakleemersing #shaklemuadzamshah #shakleepekan #shakleekuantan #shakleeump #shakleepulautioman #shakleemerchong #shakleenenasi #shakleefeldaendau #shakleepenyabong #shakleefeldaselendang #shakleeilpmersing

Korang tahu tak berapa mg kalsium yang badan korang perlu kan setiap hari? . Boleh tengok ni untuk tahu berapa jumlah kalsium intake yang kita perlu kan setiap hari👇 . Kalau ada ibu ayah yang sakit kaki, sakit lutut, nak solat pon susah, apa kata beli kan untuk diorang. . InsyaAllah, lepas ni solat dah tak payah duduk ats kerusi, nak jalan pon tak perlu pakai tongkat lagi dah. . 1 botol ada 120 tablet. Boleh tahan 1-2bulan ikot keperluan dan cara pemakanan kita. Tablet dia kecik je. Telan gok sekali lalu dengan air setiap malam lepas makan, settle. . Siap dapat pakej tidur nyenyak lagi. . Korang yang nak dapatkan ostematrix, boleh direct WhatsApp kakfiza k. . #shakleerompin #shakleekualarompin #shakleeendau #shakleemersing #shaklemuadzamshah #shakleepekan #shakleekuantan #shakleeump #promosiostematrix #caknakalsiumanda #shakleeump #shakleepahang #shakleeuniten #shakleefeldaendau #shakleepenyabong #shakleeilpmersing #shakleefeldaselendang #shakleepulautioman

Sakit kaki sebab pakai heels. . Yesss..orang perempuan je faham masalah ni. . No pain no beauty🤣 . Tapi tak kan nak tahan sakit setiap hari kan. . Lepas ambik ostematrix, sakit kaki dah hilang. Naik turun tangga pon dah tak sakit. . Korang yang selalu atau nak pakai heels, tapi sakit kaki, cuba makan ostematrix. . Nanti boleh la cantik bergaya tanpa sakit kaki lagi kan😊 . Promosi bulan ni. Beli 3, diskaun 5%. . Boleh share dgn kawan kawan beli 3 terus. Jimat banyak tau. . DM atau click link di bio untuk order k 😘 . #ostematrix #ostematrixshaklee #testimoniostematrix #testimonishaklee #supplementkalsium #shakleerompin #shakleekualarompin #shakleeendau #shakleemersing #shaklemuadzamshah #shakleepekan #shakleekuantan #shakleeump #shakleepulautioman #shakleemerchong #shakleenenasi #shakleefeldaendau #shakleepenyabong #shakleefeldaselendang #shakleeilpmersing

Terima kasih kak beli MEALSHAKE & BASIC H SHAKLEE dengan damiah. . Damiah akan klik klik untuk pos ke Melaka. . Uols kalau nak order product Shaklee boleh whatsApp damiah. Ada macam-macam set mengikut masalah uols. . Antara hot set yang ada:👇 . ✅Set ibu hamil ✅Set gastrik ✅Set breakout ✅Set berpantang ✅Set menyusu ✅Set sendi ✅Set kurus ✅Skincare Youth Shaklee . Untuk info lanjut & order boleh whatsApp damiah terus ya. . Trust SID Damiah 019-4461796 . #shakleekotatinggi #shaklee #shakleejohor #shakleeendau #shakleekuantan #shakleepengerang #shakleebandarpenawar #vivix #espshaklee #sethamilshaklee #setberpantangshaklee #youthshaklee #ostematrix

Terima kasih yaya beli krim kalsium OSTEMATRIX SHAKLEE dengan damiah. . Selamat dah sampai ke tangan cstmr + dapat beli harga promo sempena bulan promo OSTEMATRIX. . Uols kalau nak order product Shaklee boleh whatsApp damiah. Ada macam-macam set mengikut masalah uols. . Antara hot set yang ada:👇 . ✅Set ibu hamil ✅Set gastrik ✅Set breakout ✅Set berpantang ✅Set menyusu ✅Set sendi ✅Set kurus ✅Skincare Youth Shaklee . Untuk info lanjut & order boleh whatsApp damiah terus ya. . Trust SID Damiah 019-4461796 . #shakleekotatinggi #shaklee #shakleejohor #shakleeendau #shakleekuantan #shakleepengerang #shakleebandarpenawar #vivix #espshaklee #sethamilshaklee #setberpantangshaklee #youthshaklee #ostematrix

Terima kasih Shakina beli krim HERBAL BLEND SHAKLEE dengan damiah. . Selamat dah sampai ke tangan cstmr. . Uols kalau nak order product Shaklee boleh whatsApp damiah. Ada macam-macam set mengikut masalah uols. . Antara hot set yang ada:👇 . ✅Set ibu hamil ✅Set gastrik ✅Set breakout ✅Set berpantang ✅Set menyusu ✅Set sendi ✅Set kurus ✅Skincare Youth Shaklee . Untuk info lanjut & order boleh whatsApp damiah terus ya. . Trust SID Damiah 019-4461796 . #shakleekotatinggi #shaklee #shakleejohor #shakleeendau #shakleekuantan #shakleepengerang #shakleebandarpenawar #vivix #espshaklee #sethamilshaklee #setberpantangshaklee #youthshaklee #ostematrix

Korang tahu tak berapa mg kalsium yang badan korang perlu kan setiap hari? . Boleh tengok ni untuk tahu berapa jumlah kalsium intake yang kita perlu kan setiap hari👇 . Bagi yang tak suka atau jarang jarang minum susu, makan cheese, dan lain lain sumber kalsium, korang makan je ostematrix. . 1 botol ada 120 tablet. . Boleh tahan 1-2bulan ikot keperluan dan cara pemakanan kita. Tablet dia kecik je. Telan gok sekali lalu dengan air setiap malam lepas makan, settle. . Siap dapat pakej tidur nyenyak lagi. . Sekarang ada promosi. Boleh beli untuk hadiah kan pada mak dan ayah sekali. . Korang yang nak dapatkan ostematrix, boleh direct WhatsApp kakfiza k. . #shakleerompin #shakleekualarompin #shakleeendau #shakleemersing #shaklemuadzamshah #shakleepekan #shakleekuantan #shakleeump #promosiostematrix #caknakalsiumanda #shakleeump #shakleepahang #shakleeuniten #shakleefeldaendau #shakleepenyabong #shakleefeldaselendang #shakleepulautioman

OSTEMATRIX UNTUK SAKIT GIGI . Preggy mommy memang perlu sangat kalsium yang cukup setiap hari. . Pernah kena sakit gigi & krem kaki tak masa pregnant? Kak fiza dah pernah rasa. Sakittttt!! . Kena pulak time tidur, menangis la sorang sorang. Punca dia bila kalsium tak cukup dan baby akan serap kalsium dalam badan ibu untuk membesar. . So, ostematrix ni solution terbaik untuk membantu ibu ibu dapat calcium supply yg cukup. . SAY NO TO TOOTHACHE & MUSCLE/LEG CRAMP! . Untuk grab harga promosi berserta consultation, direct WhatsApp kakfiza ye😘 . FIZA AZIZ 013-9280772 #shakleerompin #shakleekualarompin #shakleeendau #shakleemersing #shaklemuadzamshah #shakleepekan #shakleekuantan #shakleeump #promosishaklee #promosiostematrix #sakitgigi #sakitgusi #kremkaki #simpulbiawak #tarikmengkarung #supplementibumengandung #supplementibuberpantang #supplementibumenyusu

Korang jangan lupa promosi ostematrix . Beli 3, diskaun 5% . Sepanjang bulan Oktober ni sahaja. . Jom beli buat hadiah untuk mak ayah atau atuk nenek. . Tiada yang lebih berharga melainkan kesihatan yang baik. . DM atau Whatsapp kakfiza untuk order k 😘 . TRUSTED SID SHAKLEE FIZA AZIZ 013-9280772 . #promosiostematrix #ostematrix #testimoniostematrix #shakleepahang #shakleerompin #shakleekualarompin #shakleeendau #shakleemersing #shaklemuadzamshah #shakleepekan #shakleekuantan #shakleeump #shakleepulautioman #shakleemerchong #shakleenenasi #shakleefeldaendau #shakleepenyabong #shakleefeldaselendang #shakleeilpmersing

Korang tahu tak berapa mg kalsium yang badan korang perlu kan setiap hari? . Boleh tengok ni untuk tahu berapa jumlah kalsium intake yang kita perlu kan setiap hari👇 . Bagi yang tak suka atau jarang jarang minum susu, makan cheese, dan lain lain sumber kalsium, korang makan je ostematrix. . 1 botol ada 120 tablet. . Boleh tahan 1-2bulan ikot keperluan dan cara pemakanan kita. Tablet dia kecik je. Telan gok sekali lalu dengan air setiap malam lepas makan, settle. . Siap dapat pakej tidur nyenyak lagi. . Korang yang nak dapatkan ostematrix, boleh direct WhatsApp kakfiza k. . #shakleerompin #shakleekualarompin #shakleeendau #shakleemersing #shaklemuadzamshah #shakleepekan #shakleekuantan #shakleeump #promosiostematrix #caknakalsiumanda #shakleeump #shakleepahang #shakleeuniten #shakleefeldaendau #shakleepenyabong #shakleefeldaselendang #shakleepulautioman

Masa kakfiza pregnant dulu, hari hari kena makan ostematrix. Tak boleh tinggal. Alhamdulillah. Tak kena krem kaki, tak sakit gigi dan tak sembelit. . Lepas bersalin, hari pertama tu terus makan ostematrix. Serik la dah pernah kena sembelit dulu. . Memang tak sembelit lansung sepanjang berpantang tu. Lawas elok. . Anak pon dapat kalsium sekali. . Sekarang ada promosi. . Beli 3,dapat diskaun 5% . DM atau click link di bio untuk order k. COD KUALA ROMPIN HINGGA ENDAU #shakleerompin #shakleekualarompin #shakleeendau #shakleemersing #shaklemuadzamshah #shakleepekan #shakleekuantan #shakleeump #shakleepulautioman #shakleemerchong #shakleenenasi #shakleefeldaendau #shakleepenyabong #shakleefeldaselendang

Ibu hamil perlu ambik kalsium secukupnya. . Apa jadi kalau tak cukup? Hadap la kejadian 'tarik mengkarung' (versi utara) atau simpul bawak (versi selatan) atau senang cerita krem kaki tu. . Kalau hamil masa umur 30 ke atas, risiko sakit gigi tahap tak boleh bawak bincang walaupon dengan pain killer pon boleh jadi tau. Sapa pernah rasa, dia tau la. . So, kalau suka susu, minum banyak banyak. Sehari 3,4 gelas. . Kalau tak suka atau jarang jarang minum, hmpa ambik ja ostematrix ni. . Tengah murah ni haaa . DM atau click link di bio untuk order k. Special price for all my beloved customers😘 . #ostematrix #ostematrixshaklee #shakleerompin #shakleekualarompin #shakleeendau #shakleemersing #shaklemuadzamshah #shakleepekan #shakleekuantan #shakleeump #shakleepulautioman #shakleemerchong #shakleenenasi #shakleefeldaendau #shakleepenyabong #shakleefeldaselendang

Vitamin c kanak kanak . 1 botol 90 biji . Rm51 sahaja. . Sesuai untuk kanak kanak, ibu hamil yang loya, muntah muntah, mabuk kenderaan, dan mereka yang susah telan pil. . DM kakfiza untuk order k 😘 . #shakleerompin #shakleekualarompin #shakleeendau #shakleemersing #shaklemuadzamshah #shakleepekan #shakleekuantan #shakleeump #shakleepulautioman #shakleemerchong #shakleenenasi #shakleefeldaendau #shakleepenyabong #shakleefeldaselendang #shakleepulautioman

Seminggu sekali akan bagi dhuha makan Chewable - C plus ni. . Sekarang ni dia susah nak kena selsema dan demam. Kalau selsema dan batuk, mesti cepat baik. . Dia pon suka rasa vitamin masam masam ni. . Nak dapatkan vitamin c untuk anak anak? . Mai DM Kak fiza. . . #vitaminkanakkanak #vitaminckanakkanak #vitaminforchildren #shakleerompin #shakleekualarompin #shakleeendau #shakleemersing #shaklemuadzamshah #shakleepekan #shakleekuantan #promosivitaminc #shakleeump #shakleepahang #shakleeuniten #shakleefeldaendau #shakleepenyabong #shakleefeldaselendang #shakleepulautioman

For those yang tertanya tanya apa kandungan dalam setiap tablet Chewable C plus yang sedap ni. . Kanak kanak suka sebab masam masam manis sikit. . Sangat bagus untuk ibu pregnant yang loya loya. Kunyah je sebiji Chewable ni. Daripada makan asam yang ada pengawet, baik makan vitamin c kan? . #shakleerompin #shakleekualarompin #shakleeendau #shakleemersing #shaklemuadzamshah #shakleepekan #shakleekuantan #promosivitaminc #shakleeump #shakleepahang #shakleeuniten #shakleefeldaendau #shakleepenyabong #shakleeilpmersing #shakleefeldaselendang #shakleepulautioman

CHEWABLE - C PLUS shaklee ditingkatkan formulasinya dengan tambahan citrus bioflavanoid complex dan menjadikannya antara supplement Vitamin C paling lengkap dipasaran. . Antara Manfaat dan kebaikan Chewable-C : . 🍊Memelihara kandungan antioksidan semulajadi dalam tubuh. . 🍊Melindungi sel kulit daripada rosak dan sangat membantu melambatkan penuaan. . 🍊Menguatkan tulang, gigi dan juga gusi yang sihat. . 🍊Meningkatkan sistem imun tubuh badan. . 🍊Tiada sebarang pewarna, perasa, pemanis ataupun pengawet tambahan. . 🍊1 biji Chewable-C bersamaan 1 1/2 biji oren, iaitu 100mg dalam 1 tablet. . 🍊Rasa oren yang sangat semulajadi masam masam manis menjadi kesukaan semua! . . 🍊 Mereka yang kerap mengalami serangan selsema, batuk, demam dan juga untuk penghidap eczema, resdung dan juga sebarang allergic sangat sesuai untuk amalkan. . 🍊Juga sangat sesuai untuk ibu mengandung yang morning crisis, muntah muntah dan juga mabuk. Boleh buat hilang loya. . Murah ja sebotol ni. RM50 je. . Meh DM kakfiza untuk special price❤️ . #chewablecplus #vitaminforchildren #vitamincforchildren #vitaminkanakkanak #vitaminforkids #shakleerompin #shakleekualarompin #shakleeendau #shakleemersing #shaklemuadzamshah #shakleepekan #shakleekuantan #promosivitaminc #shakleeump #shakleepahang #shakleeuniten #shakleefeldaendau #shakleepenyabong #shakleeilpmersing #shakleefeldaselendang #shakleepulautioman

EFFECT VITAMIN C SHAKLEE. . Dah makan vitamin c, kulit makin cerah, kulit makin licin dan bersih. . Nampak sihat sangat kulit dia. . Korang kalau ada masalah kulit muka, jangan cepat cepat salah kan skincare je. Kadang kadang, badan kita tak cukup vitamin c. . Sebab tu kulit jadi kusam, tak bermaya. Jerawat pon cepat naik. Kita perlu makan vitamin c untuk dapatkan kulit yang cantik dan kuatkan antibodi supaya tahan daripada serangan penyakit dan bakteria penyebab jerawat jugak. . Nak dapatkan vitamin c, boleh dm kakfiza je ye. . #vitaminc #vitamincchewable #vitaminccshaklee #vitaminkulit #shakleerompin #shakleekualarompin #shakleeendau #shakleemersing #shaklemuadzamshah #shakleepekan #shakleekuantan #promosivitaminc #shakleeump #shakleepahang #shakleeuniten #shakleefeldaendau #shakleepenyabong #shakleeilpmersing #shakleefeldaselendang #shakleepulautioman

Vitamin Chewable C plus ni sesuai untuk kanak kanak yang mudah demam, selsema, batuk batuk jugak tau. . Rasa masam masam manis, budak budak mesti suka. . Kunyah kunyah je, sihat😉 . #vitaminc #vitamincchewable #vitaminccshaklee #vitamincshaklee #kelebihanvitaminc #shakleerompin #shakleekualarompin #shakleeendau #shakleemersing #shaklemuadzamshah #shakleepekan #shakleekuantan #shakleeump #shakleepulautioman #shakleemerchong #shakleenenasi #shakleefeldaendau #shakleepenyabong #shakleefeldaselendang

Baru 12 hari makan vitamin c, kulit makin cerah, jerawat surut, parut pon makin pudar. . Effect vitamin c, buka untuk kulit wajah je tau. Tapi satu badan sekali. . Nak kulit cantik, cerah dan berseri, jom makan vitamin c shaklee. . Boleh buat masker jugak tau😘 . Whatsapp kakfiza untuk dapat special price dan consultation cara makan dengan betul . FIZA AZIZ 013-9280772 #shakleerompin #shakleekualarompin #shakleeendau #shakleemersing #shaklemuadzamshah #shakleepekan #shakleekuantan #shakleeump #vitamincrompin #vitamincendau #shakleepahang #shakleeuniten #shakleeump #shakleeborneo #shakleesingapore #shakleepoliteknikmersing #shakleeeffect

Pemilihan VITAMIN C penting jugak untuk kesihatan badan. . Make sure pilih yang organik dan bukan vitamin C sintetik. Sebab vitamin C sintetik mengandungi bahan bahan yang tak selamat untuk diserap dan di proses oleh organ badan kita. . Nak selamat lagi, pilih je SHAKLEE VITA-C SUSTAINED RELEASE. . Terbukti organik dan berkesan. Hasil kajian saintis bertahun tahun lamanya. Bukan dihasilkan dalam masa beberapa bulan je tau. . Antara KEBAIKAN SHAKLEE VITA-C SUSTAINED RELEASE : . 🍊merangsang pembentukan kolagen 🍊menguatkan imune system 🍊membantu mengekalkan kulit awek muda 🍊memgatasi masalah isomnia 🍊mengatasi masalah mudah berjangkit seperti demam dan flu 🍊memperbaiki sistem pendarahan 🍊mengawal dan merendahkan tekanan darah tinggi 🍊mencerahkan kulit secara semulajadi 🍊membantu penyerapan iron 🍊memberikan tenaga 🍊mengekalkan kolestrol yg sihat 🍊meningkatkan metabolisme dan membantu kekalkan berat badan yg ideal 🍊mengelakkan katarak 🍊mengawal masalah kulit berminyak 🍊mengecilkan pori muka 🍊membantu melindungi badan dari radikal bebas 🍊mengurangkan asid bagi pesakit gout 🍊mengawal paras gula dalam darah . VITAMIN C Shaklee jimat sebab sebotol mengandungi 180 biji dan tahan sehingga 6 bulan. Berbaloi sangat kan. . Boleh buat masker lagi❤️ . Nak dapat kan vitamin c, boleh rojer rojer kakfiza k . FIZA AZIZ 013-9280772 Your Trusted SID #shakleerompin #shakleeendau #shakleemersing #shaklemuadzamshah #shakleepekan #shakleekuantan

KESAN MAKAN VITAMIN C. . Jerawat dah surut dan susah nak naik. . Tinggal parut je. . Berapa lama ni? . Dia konsisten makan 5 bulan. Tak sampai sebotol pon lagi. Sebab sebotol vitamin c shaklee, tahan hingga 6bulan tau. . Korang yang nak dapat effect macam ni jugak, boleh rojer kakfiza k. . Click link di bio untuk order atau keterangan lanjut. . #testimonivitaminc #effectvitamincshaklee #vitamincshaklee #vitaminc #vitamincorganik #supplementkecantikan #shakleerompin #shakleekualarompin #shakleeendau #shakleemersing #shaklemuadzamshah #shakleepekan #shakleekuantan #shakleeump #shakleeuniten #shakleepahang #shakleeilpmersing #shakleepoliteknikmersing #shakleepulautioman #shakleejamaluang

PETUA NAK HILANGKAN PARUT DAN JERAWAT SECARA NATURAL. . Konsisten makan vitamin C shaklee. Serius, korang akan dapat tengok perbezaan kulit sebelum dan selepas. . Siap dapat effect kulit lebih cerah tau😘 . So jangan lepas peluang untuk cuba consume . Untuk order dan pertanyaan lanjut, boleh hubungi terus menerusi whatsapp. InshaaAllah SPECIAL PRICE + EXCLUSIVE CONSULTATION special untuk customer kak fiza😘 . FIZA AZIZ 013-9280772 . Atau click je link di bio 👆 . #vitaminc #vitamincshaklee #naturalproduct #naturalbeauty #beautysupplement #supplementkecantikan #maskervitaminc #pengedarshakleepahang #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleerompin #shakleeborneo #shakleephilippine #shakleepulautioman #shakleemuadzamshah #shakleepekan #shakleepahang #shakleeendau #shakleemersing #pulautiomanpahang #pulautioman #politeknikmersing #politeknikmuadzamshah #ilpmuadzamshah #ilpmersing #kolejkomunitirompin #unitenmuadzamshah

Hi gaisss Rutin setiap hari yang damiah takkan terlepas Shake shake ESP 👍 PALINGGGG sukaa ESP original je. Nyummmsss! 😋 . Biasanya damiah akan minum Esp waktu pagi.Legaa perut yg pagi pagi dah keroncong tu. Lepas minum terus rasa kenyang siap sendawa weh ! . Seriusly lepas minum perut rasa FULL sebab ESP adalah PROTIEN yang buatkan RASA KENYANG YANG LAMA. Tak ada lah pagi-pagi craving nasi lemak, mee goreng, roti canai semua tu kan? KOLESTROL 😁 No! No! 🙅 . Sebenarnya apa KELEBIHAN ESP sampai ramai betul tergila-gilakan ESP? . Meh damiah cita kelebihan ESP : • Memudarkan parut jerawat • Mengawal pertumbuhan jerawat • Kulit menjadi lebih tegang dan sihat • Memperbanyakkan susu ibu dan susu menjadi lebih pekat dan anak mudah kenyang • Menguatkan akar rambut • Mengurangkan keguguran rambut • Mempertingkatkan hormon wanita • Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang • Menghalang penyakit batu karang • Sesuai untuk mereka yang nak menurunkan berat badan serta menaikkan berat badan • Mengelakkan penyakit kencing manis • Menguatkan daya ingatan • Kulit menjadi lebih anjal dan gebu • Melindungi dan menjaga rahim • Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri • Mengurangkan risiko kanser payudara • Mengandungi PROTIEN lengkap • Sangat mengeyangkan • Paras Glisemik Indeks (GI) yang rendah (hanya 39) untuk mengekalkan paras gula dalam darah . Kalau nak cuba setong damiah bagi special price. Mehhh sapa nak order wasap damiah ok 😊 ESP LOVERS, Damiah 019-4461796 #espmurah #espshaklee #esp #shakleekotatinggi #shakleejohorbahru #shakleeulutiram #shakleeskudai #shakleekluang #shakleekulai #shakleesenai #shakleepontian #shakleeendau #setslimming #sethamilshaklee #setberpantangshaklee #setdetoxshaklee #vivix #pengerang #desarucoast #desaruutama

Hi gaisss Rutin setiap hari yang damiah takkan terlepas Shake shake ESP 👍 PALINGGGG sukaa ESP original je. Nyummmsss! 😋 . Biasanya damiah akan minum Esp waktu pagi.Legaa perut yg pagi pagi dah keroncong tu. Lepas minum terus rasa kenyang siap sendawa weh ! . Seriusly lepas minum perut rasa FULL sebab ESP adalah PROTIEN yang buatkan RASA KENYANG YANG LAMA. Tak ada lah pagi-pagi craving nasi lemak, mee goreng, roti canai semua tu kan? KOLESTROL 😁 No! No! 🙅 . Sebenarnya apa KELEBIHAN ESP sampai ramai betul tergila-gilakan ESP? . Meh damiah cita kelebihan ESP : • Memudarkan parut jerawat • Mengawal pertumbuhan jerawat • Kulit menjadi lebih tegang dan sihat • Memperbanyakkan susu ibu dan susu menjadi lebih pekat dan anak mudah kenyang • Menguatkan akar rambut • Mengurangkan keguguran rambut • Mempertingkatkan hormon wanita • Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang • Menghalang penyakit batu karang • Sesuai untuk mereka yang nak menurunkan berat badan serta menaikkan berat badan • Mengelakkan penyakit kencing manis • Menguatkan daya ingatan • Kulit menjadi lebih anjal dan gebu • Melindungi dan menjaga rahim • Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri • Mengurangkan risiko kanser payudara • Mengandungi PROTIEN lengkap • Sangat mengeyangkan • Paras Glisemik Indeks (GI) yang rendah (hanya 39) untuk mengekalkan paras gula dalam darah . Kalau nak cuba setong damiah bagi special price. Mehhh sapa nak order wasap damiah ok 😊 ESP LOVERS, Damiah 019-4461796 #espmurah #espshaklee #esp #shakleekotatinggi #shakleejohorbahru #shakleeulutiram #shakleeskudai #shakleekluang #shakleekulai #shakleesenai #shakleepontian #shakleeendau #setslimming #sethamilshaklee #setberpantangshaklee #setdetoxshaklee #vivix #pengerang #desarucoast #desaruutama

Hi gaisss Rutin setiap hari yang damiah takkan terlepas Shake shake ESP 👍 PALINGGGG sukaa ESP original je. Nyummmsss! 😋 . Biasanya damiah akan minum Esp waktu pagi.Legaa perut yg pagi pagi dah keroncong tu. Lepas minum terus rasa kenyang siap sendawa weh ! . Seriusly lepas minum perut rasa FULL sebab ESP adalah PROTIEN yang buatkan RASA KENYANG YANG LAMA. Tak ada lah pagi-pagi craving nasi lemak, mee goreng, roti canai semua tu kan? KOLESTROL 😁 No! No! 🙅 . Sebenarnya apa KELEBIHAN ESP sampai ramai betul tergila-gilakan ESP? . Meh damiah cita kelebihan ESP : • Memudarkan parut jerawat • Mengawal pertumbuhan jerawat • Kulit menjadi lebih tegang dan sihat • Memperbanyakkan susu ibu dan susu menjadi lebih pekat dan anak mudah kenyang • Menguatkan akar rambut • Mengurangkan keguguran rambut • Mempertingkatkan hormon wanita • Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang • Menghalang penyakit batu karang • Sesuai untuk mereka yang nak menurunkan berat badan serta menaikkan berat badan • Mengelakkan penyakit kencing manis • Menguatkan daya ingatan • Kulit menjadi lebih anjal dan gebu • Melindungi dan menjaga rahim • Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri • Mengurangkan risiko kanser payudara • Mengandungi PROTIEN lengkap • Sangat mengeyangkan • Paras Glisemik Indeks (GI) yang rendah (hanya 39) untuk mengekalkan paras gula dalam darah . Kalau nak cuba setong damiah bagi special price. Mehhh sapa nak order wasap damiah ok 😊 ESP LOVERS, Damiah 019-4461796 #espmurah #espshaklee #esp #shakleekotatinggi #shakleejohorbahru #shakleeulutiram #shakleeskudai #shakleekluang #shakleekulai #shakleesenai #shakleepontian #shakleeendau #setslimming #sethamilshaklee #setberpantangshaklee #setdetoxshaklee #vivix #pengerang #desarucoast #desaruutama

NAK KULIT CANTIK TAPI UNDER BAJET? . VITAMIN C SHAKLEE pilihan terbaik sebab satu botol ni tahan sehingga 6bulan tau. . Kak fiza nak share kebaikan vitamin C untuk kulit dan badan kita . 🍊Vitamin C Shaklee ini akan merangsang pembentukan kolagen dan menyebabkan kulit menjadi tegang. 🍊Mencerahkan kulit. 🍊Membantu mengecutkan dan menghilangkan jerawat 🍊Menaikkan seri wajah muka krn collagen dlm badan telah bertambah 🍊Melambatkan proses penuaan 🍊Menghalang pembetukan pigmen yg menyebabkan masalah jeragat. 🍊Meningkatkan sistem imunisasi badan. 🍊Pengganti "Panadol" 🍊Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung. 🍊Mengatasi masalah gusi berdarah. 🍊Menghilangkan jerawat yg teruk 🍊Mengecilkan lubang pori di muka . VITAMIN C ni boleh buat MASKER jugak tau😘 . So jangan lepas peluang untuk cuba consume 💋 . Untuk order dan pertanyaan lanjut, boleh hubungi terus menerusi whatsapp. InshaaAllah SPECIAL PRICE + EXCLUSIVE CONSULTATION special untuk customer kak fiza😘 . FIZA AZIZ 013-9280772 Your Trusted SID #vitaminc #vitamincshaklee #terapiinstagram #aurainsta #ajimaura #naturalproduct #naturalbeauty #beautysupplement #supplementkecantikan #maskervitaminc #pengedarshakleepahang #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleerompin #shakleeborneo #shakleephilippine #shakleepulautioman #shakleemuadzamshah #shakleepekan #shakleepahang #shakleeendau #shakleemersing #pulautiomanpahang #pulautioman #politeknikmersing #politeknikmuadzamshah #ilpmuadzamshah #ilpmersing #kolejkomunitirompin #unitenmuadzamshah

Testimoni sendiri konsisten makan vitamin C. . Sebelum makan, skin kasar, tona kulit tak sekata. Jerawat kecik besar semua naik. . Bila pakai foundation atau bedak, bertampung tampung jadi nya. . Seram tengok muka sendiri dulu. . Nampak kan perbezaan lepas kakfiza makan vitamin c. Skin dah tak kasar, tona kulit pon nampak elok dah. . Muka selepas tak pakai foundation pon. Rasa confident sebab jerawat dah tak ada. . Paling best sebab vitamin c murah dan tahan lama. Sebotol tahan hingga 6bulan. . So,korang yang nak cantik tapi under bajet, kakfiza recommend, makan la vitamin C dulu. Korang akan nampak perubahan pada kulit tu . #shakleerompin #shakleekualarompin #shakleeendau #shakleemersing #shaklemuadzamshah #shakleepekan #shakleekuantan #shakleeump #promosivitaminc #vitaminkulit #kulitsihat #supplementkecantikan #vitaminorganikmurah #vitamincshaklee #testimonivitaminc

Pengambilan vitamin C secsea berterusan dan konsisten, akan meningkatkan tahap ketahanan badan kita tau. Sebab tu, bila selsema atau nak demam, makan vitamin c 2 biji, InsyaAllah, tak kan selsema lagi. . Dulu kakfiza selalu kena selsema, hidung tersumbat, resdung teruk. Nak sapu sampah pon susah. Memang tak suka sangat buat kerja rumah. . Lepas konsisten makan vitamin C shaklee, alhamdulillah. Tak de dah bersin pagi pagi, jarang sangat kena selsema. Sapu sampah, mengelap habuk semua, OK je. Tak de bersin bersin dah. . Kornag kalau ada masalah macam kakfiza, memang patut try vitamin C shaklee. Sangat membantu. . DM je atau click link di bio untuk direct whatsapp kakfiza k. . #vitaminc #vitamincshaklee #testimonivitaminc #shakleerompin #shakleekualarompin #shakleeendau #shakleemersing #shaklemuadzamshah #shakleepekan #shakleekuantan #shakleeump #promosivitaminc #penawarresdung #supplementkecantikan #beautysupplement

Vitamin C shaklee . Sebotol (180 biji) Tahan 6 bulan! . Fuhhh jimat kan! Setahun 2x beli je . Kebaikan Vitamin C adalah :- 💟Membentuk kolagen . . 💟Mengurangkan Simptom Pendarahan - Bila badan kite kurang Vitamin C, gusi kita akan senang berdarah, kulit lebam, cedera pun lambat nak pulih. Kulit jadi kering, kasar dan ruam. . 💟Meningkatkan Sistem Imun Badan - Vitamin C membantu sel darah merah yang sihat untuk menyerap zat besi dengan lebih baik. . 💟Mencantikkan Kulit - Jika setiap hari kita mengambil Vitamin C secara konsisten, ia mampu menjadikan kulit kita lebih cerah. . 💟Mengurangkan Insomnia - Mampu memperbaiki insomnia dan tekanan berkaitan mental seperti keresahan. . . 💟Mengekalkan Kolestrol Sihat -Vitamin C mampu mengurangkan kolestrol dan tekanan darah. . Meh whatsapp kakfiza untuk dapatkan vitamin c dengan special price n guide cara makan dengan betul😉 . FIZA AZIZ 013-9280772 #shakleerompin #shakleekualarompin #shakleeendau #shakleemersing #shaklemuadzamshah #shakleepekan #shakleekuantan #vitaminc #vitaminkulit #vitamincshaklee

HAPPY BILA MEMBUANG LANCAR. . Sapa tak seronok kan kalau dok sembelit, boleh membuang dengan lancar. . Sebab tu kakfiza memang akan suggest sebelum bersalin, prepare siap2 ostematrix. . Lepas bersalin terus makan. Sembelit masa berpantang, perit dia tak leh bawak bincang dah. . Korang yang tak berpantang pon, kalau ada masalah sembelit, meh rojer kakfiza. Sekarang ada promosi. Beli 3 terus. Dapat 5% diskaun. Jimat banyak tau. . #ostematrixshaklee #ostematrix #promosiostematrix #supplementsendidantulang #supplementibuhamil #supplementibumengandung #supplementibuberpantang #supplementibumenyusu #supplementkalsium #sakitgigi #sembelit #buasir #shakleerompin #shakleekualarompin #shakleeendau #shakleemersing #shaklemuadzamshah #shakleepekan #shakleekuantan #shakleeump #shakleepulautioman #shakleepahang #shakleeborneo #shakleebrunei

PROMOSI OSTEMATRIX BUY 3, LESS 5% . Antara Manfaat OSTEMATRIX . •Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat •Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh) •Mengurangkan kekejangan dan kebas-kebas •Menstabilkan tekanan darah •Melegakan period pain . •Membantu dalam masalah gastrik •Mengurangkan risiko praeklampsia •Membantu mengurangkan sakit belakang •Membantu melegakan sembelit •Membantu dalam masalah tumit kaki sakit/pecah-pecah •Melegakan sakit-sakit sendi •Membantu melembutkan najis •Mengelakkan buasir •Membantu mengatasi migrain . Siapa yang sesuai dengan OSTEMATRIX ni? . ✅Semua golongan tak kisah belum berkawin,sedang pregnant, warga emas . ✅Sesiapa yg sakit bahagian pinggang, belakang, kaki. ✅Wanita yang sedang hamil ✅Sesiapa yang mengalami masalah sembelit ✅Sesiapa yang ada masalah gusi berdarah ✅Sesiapa yang jenis tak minum susu sebab Ostematrix ialah Calcium ✅Warga emas yg mempunyai masalah sendi dan otot ✅Sesiapa yang mudah rasa kebas tangan dan kaki . Sesuai sangat untuk dijadikan hadiah kepada mak ayah, isteri yang hamil, berpantang atau menyusu baby. . Direct WhatsApp untuk grab harga special k😘 . FIZA AZIZ 013-9280772 #shakleerompin #shakleekualarompin #shakleeendau #shakleemersing #shaklemuadzamshah #shakleepekan #shakleekuantan #shakleeump #promosiostematrix #sakitgigi #sakittulang #sakitgusi #sembelit #patahkaki

Hi gaisss Rutin setiap pagi yang damiah takkan terlepas Shake shake ESP 👍 PALINGGGG sukaa ESP original je. Nyummmsss! 😋 . Legaa perut yg pagi pagi dah keroncong tu. Lepas minum terus rasa kenyang siap sendawa weh ! . Seriusly lepas minum perut rasa FULL sebab ESP adalah PROTIEN yang buatkan RASA KENYANG YANG LAMA. Tak ada lah pagi-pagi craving nasi lemak, mee goreng, roti canai semua tu kan? KOLESTROL 😁 No! No! 🙅 . Sebenarnya apa KELEBIHAN ESP sampai ramai betul tergila-gilakan ESP? . Meh damiah cita kelebihan ESP : • Memudarkan parut jerawat • Mengawal pertumbuhan jerawat • Kulit menjadi lebih tegang dan sihat • Memperbanyakkan susu ibu dan susu menjadi lebih pekat dan anak mudah kenyang • Menguatkan akar rambut • Mengurangkan keguguran rambut • Mempertingkatkan hormon wanita • Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang • Menghalang penyakit batu karang • Sesuai untuk mereka yang nak menurunkan berat badan serta menaikkan berat badan • Mengelakkan penyakit kencing manis • Menguatkan daya ingatan • Kulit menjadi lebih anjal dan gebu • Melindungi dan menjaga rahim • Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri • Mengurangkan risiko kanser payudara • Mengandungi PROTIEN lengkap • Sangat mengeyangkan • Paras Glisemik Indeks (GI) yang rendah (hanya 39) untuk mengekalkan paras gula dalam darah . Kalau nak cuba setong damiah bagi special price. Mehhh sapa nak order wasap damiah ok 😊 ESP LOVERS, Damiah 019-4461796 #espmurah #espshaklee #esp #shakleekotatinggi #shakleejohorbahru #shakleeulutiram #shakleeskudai #shakleekluang #shakleekulai #shakleesenai #shakleepontian #shakleeendau #setslimming #sethamilshaklee #setberpantangshaklee #setdetoxshaklee #vivix #pengerang #desarucoast #desaruutama

Hi gaisss Rutin setiap pagi yang damiah takkan terlepas Shake shake ESP 👍 PALINGGGG sukaa ESP original je. Nyummmsss! 😋 . Legaa perut yg pagi pagi dah keroncong tu. Lepas minum terus rasa kenyang siap sendawa weh ! . Seriusly lepas minum perut rasa FULL sebab ESP adalah PROTIEN yang buatkan RASA KENYANG YANG LAMA. Tak ada lah pagi-pagi craving nasi lemak, mee goreng, roti canai semua tu kan? KOLESTROL 😁 No! No! 🙅 . Sebenarnya apa KELEBIHAN ESP sampai ramai betul tergila-gilakan ESP? . Meh damiah cita kelebihan ESP : • Memudarkan parut jerawat • Mengawal pertumbuhan jerawat • Kulit menjadi lebih tegang dan sihat • Memperbanyakkan susu ibu dan susu menjadi lebih pekat dan anak mudah kenyang • Menguatkan akar rambut • Mengurangkan keguguran rambut • Mempertingkatkan hormon wanita • Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang • Menghalang penyakit batu karang • Sesuai untuk mereka yang nak menurunkan berat badan serta menaikkan berat badan • Mengelakkan penyakit kencing manis • Menguatkan daya ingatan • Kulit menjadi lebih anjal dan gebu • Melindungi dan menjaga rahim • Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri • Mengurangkan risiko kanser payudara • Mengandungi PROTIEN lengkap • Sangat mengeyangkan • Paras Glisemik Indeks (GI) yang rendah (hanya 39) untuk mengekalkan paras gula dalam darah . Kalau nak cuba setong damiah bagi special price. Mehhh sapa nak order wasap damiah ok 😊 ESP LOVERS, Damiah 019-4461796 #espmurah #espshaklee #esp #shakleekotatinggi #shakleejohorbahru #shakleeulutiram #shakleeskudai #shakleekluang #shakleekulai #shakleesenai #shakleepontian #shakleeendau #setslimming #sethamilshaklee #setberpantangshaklee #setdetoxshaklee #vivix #pengerang #desarucoast #desaruutama

TAK KENAL MAKA TAK CINTA! . Gitew kekdah nya.. 😄 . Kakfiza dulu pon macam tu. Apa la yang best sangat dengan Shaklee ni. . Lepas bersalin, muka pucat lesi. Then ada sorang doktor ni, suggest ambik supplement Shaklee. Dia cakap Shaklee ni bagus. Dia pon makan Shaklee lepas bersalin. . Yes. Supplement yang mula mula kakfiza try adalah multivitamin VITALEA dan pil kalsium OSTEMATRIX. . Memang jatuh cinta ok. Sebab kakfiza tak lalu minum susu. So, OSTEMATRIX ni sangat membantu kurangkan kejang kejang kaki, lenguh lenguh tulang semua. . Sebab tu, kakfiza nak bantu ramai orang yang tak minum atau kurang minum susu, please ambik ostematrix. Sebab kita perlu kan kalsium yang cukup untuk support tulang dan gigi kita sampai kita tua nanti. . Sekarnag ada promosi, grab 3 BOTOL terus. Lagi jimat daripada nak beli satu satu setiap bulan. . Just dm atau click link di bio untuk chat dengan kakfiza k. . #ostematrixshaklee #ostematrix #supplementsendidantulang #supplementibuhamil #supplementibumengandung #supplementibuberpantang #supplementibumenyusu #milkbooster #milkboostermalaysia #supplementkalsium #shakleerompin #shakleekualarompin #shakleeendau #shakleemersing #shaklemuadzamshah #shakleepekan #shakleekuantan #shakleeump

IBU BARU BERSALIN SEMBELIT. . Jangan buat main kalau sembelit lepas bersalin. Seksa dia, mereka yang alami je yang tahu. . Nak pulak yang berjahit banyak masa bersalin tu, seram dia bukan biasa biasa. Silap silap boleh terbuka jahitan tu. . Dah la sembelit,tak boleh meneran pulak. Tak ke seksa nama nya? . So,untuk ibu ibu yang akan bersalin, kakfiza suggest prepare sesiap ostematrix ni. Bukan menolong masa sembelit je, tapi tolong kalau jadi krem kaki ke, sakit gigi ke, lenguh pinggang dan belakang ke masa hamil ni. . Selain tu, ostematrix dapat supply kalsium yang mencukupi untuk ibu dan baby sekali. Lepas bersalin, ostematrix bantu banyakkan susu ibu jugak tau😊 . Sekarang ada promosi beli 3, dapat LESS 5%. Jimat banyak tau korang. . Boleh click link di bio untuk order atau nak tanya lebih lanjut 👌 . #ostematrixshaklee #ostematrix #supplementsendidantulang #supplementibuhamil #supplementibumengandung #supplementmilkbooster #milkbooster #milkboostermalaysia #shakleerompin #shakleekualarompin #shakleeendau #shakleemersing #shaklemuadzamshah #shakleepekan #shakleekuantan #shakleeump #shakleepulautioman #shakleepahang

TESTIMONI YOUTH AGE DEFENSE MOISTURIZER SPF 50 💞 . Fall in love lebih jadinya bila dapat kulit pinkish pinkish ala - ala wanita korea kan?😍 . Jom start guna Youth Age Defense Moisturizer ni dari sekarang 😘 . #youtheffect #youthpromo #youthskincareshaklee #youthviral #cantikdenganyouth #kulitlembap #kulitanjal #kulitlembut #kulitglowing #shakleeputrajaya#sunblockyouth #shakleebalakong#shakleeserdang #shakleeendau#wng #ryg #bisneswithwng

Rahsia nak kulit cantik adalah lindungi dari sinaran matahari yang mengakibatkan kulit berkedut. . Kalau dahi korang berkedut, maknanya perlindungan dari sinaran uv tak cukup. Korang dah ada tanda penuaan. . So jangan tunggu dah teruk baru nak mula habit yang sihat untuk kulit tau! . Nak Youth sunblock yg bukan saja lindung kulit dari rosak tapi repair kulit untuk awet muda, putih dan gebu.... klik link kat bio tu ye😀 #youtheffect #youthpromo #youthskincareshaklee #youthviral #cantikdenganyouth #kulitlembap #kulitanjal #kulitlembut #kulitglowing #shakleeputrajaya #shakleebalakong#shakleeserdang #shakleeendau#wng #ryg #bisneswithwng

PROMOSI OSTEMATRIX!! . BELI 3 BOTOL, LESS 5%! . Untuk yang ada masalah: 🔹Tak suka minum susu 🔹Sembelit 🔹Sakit sendi, tulang dan lutut 🔹Tingkatkan penghasilan susu ibu 🔹Osteoporosis 🔹Sakit gigi 🔹Ibu hamil dan ibu berpantang . Whatsapp cepat sebelum habis stock ye😘😘 . FIZA AZIZ 013-9280772 Your Trusted SID #ostematrix #pilkalsiumshaklee #terapiinstagram #pilkalsium #milkbooster #naturalproduct #naturalbeauty #supplementsendidantulang #supplementibuhamil #supplementibuberpantang #pengedarshakleepahang #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleerompin #shakleeborneo #shakleephilippine #shakleepulautioman #shakleemuadzamshah #shakleepekan #shakleepahang #shakleeendau #shakleemersing #pulautiomanpahang #pulautioman #politeknikmersing #politeknikmuadzamshah #ilpmuadzamshah #ilpmersing #kolejkomunitirompin #unitenmuadzamshah

SEMBELIT TIME BERPANTANG? 😱 . Orang yang pernah sembelit time berpantang je faham macam mana scary nya perasaan dan keadaan tu tau. . Kakfiza sendiri pon pernah kena. Menangis la dok menunggu dalam toilet tu. . So,masa pregnant anak ke tiga, lepas je bersalin, terus kakfiza makan ostematrix. Alhamdulillah, tak sembelit lansung sepanjang berpantang tu. Membuang dengan lancarnya. Tak leh nak cerita perasaan lega tu macam mana. . So korang yang ada masalah ni, you should try this solution. Lagi pon kalsium ni penting untuk bagi susu ibu berkualiti dan banyak jugak. Anak dan ibu pon dapat kalsium yang cukup. . Buy 3,less 5 %. Nak lagi murah, join ahli terus. Nanti semua supplement boleh beli dengan harga ahli. Berbaloi baloi! . DM kakfiza atau click je link di bio k. . #ostematrixshaklee #promosiostematrix #naturalproduct #naturalbeauty #beautysupplement #supplementkecantikan #maskervitaminc #pengedarshakleepahang #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleerompin #shakleeborneo #shakleephilippine #shakleepulautioman #shakleemuadzamshah #shakleepekan #shakleepahang #shakleeendau #shakleemersing #pulautiomanpahang #pulautioman #politeknikmersing #politeknikmuadzamshah #ilpmuadzamshah #ilpmersing #kolejkomunitirompin #unitenmuadzamshah

Ostematrix dah Selesai kan masalah: . ✔CRAMP ✔SEMBELIT ✔SAKIT GIGI DAN GUSI . Bila pregnant, baby dalam kandungan akan menyerap kalsium ibu untuk membentuk tulang tulang dan membesar. . Bila ibu kurang kalsium, mudah la terjadinya cramp kaki (tarik mengkarung/simpul biawak), sakit gigi dan gusi, lenguh lenguh pinggang dan sendi. . Bagi ibu ibu yang ada masalah sembelit, ostematrix sangat membantu kerana terdapat kandungan magnesium yang berfungsi melembutkan najis. . Senang la nak membuang hari hari😄 . PROMOSI OSTEMATRIX BUY 3,LESS 5%. Jimat banyak tau kalau beli sekarang! . Jangan ketinggalan. Whatsapp kak fiza cepat utk best price😘 . FIZA AZIZ 013-9280772 Your Trusted SID #ostematrix #pilkalsiumshaklee #terapiinstagram #pilkalsium #masalahsembelit #naturalproduct #naturalbeauty #supplementibuhamil #supplementibuberpantang #milkbooster #pengedarshakleepahang #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleerompin #shakleeborneo #shakleephilippine #shakleepulautioman #shakleemuadzamshah #shakleepekan #shakleepahang #shakleeendau #shakleemersing #pulautiomanpahang #pulautioman #politeknikmersing #politeknikmuadzamshah #ilpmuadzamshah #ilpmersing #kolejkomunitirompin #unitenmuadzamshah

Promo bulan ni best sangat! Favourite kakfiza. . Supplement kalsium, OSTEMATRIX. . BELI 3, LESS 5%. . Mommies pregnant, menyusu baby, you should grab this promo. Jimat banyak tau daripada beli satu satu setiap bulan. . Anyone yang nak dapatkan supplement kalsium ni, boleh contact kakfiza k 😘 . . #promosiostematrix #promosishaklee #shakleerompin #shakleekualarompin #shakleeendau #shakleemersing #shaklemuadzamshah #shakleepekan #shakleekuantan #shakleeump

PARUT PUDAR DENGAN YOUTH! . bukan senang tau nak hilangkan parut di muka ni, tambah pulak yang dah lama. . Tapi bila pakai skincare organik ni, parut makin pudar, kulit makin bersih, mesti la seronok kan. . Kulit makin bersih dan sihat tanpa pengelupasan pon. . Kakfiza yakin, korang pasti akan rasa berbaloi lepas guna skincare youth ni❤️ #youthbyza #organicskincare #skincareshaklee #skincareorganik #shakleerompin #shakleekualarompin #shakleeendau #shakleemersing #shaklemuadzamshah #shakleepekan #shakleekuantan #shakleeump

Apa Daily Skincare Routine korang? . Ada orang suka cuci muka je. . Ada orang suka pakai moisturiser je. . Ada orang suka pakai night cream je. . Apa pun yang korang suka, make sure korang kena amalkan skincare routine basic dengan konsisten! . ✔ Pencuci ✔ Penyegar ✔ Pelembap ✔ Sunblock . Ini adalah penting untuk kulit yang lebih sihat. Bila kukit sihat, kulit pun cantik secara natural gitu. . Jangan diabaikan pemilihan skincare yang baik juga tau! . Kalau korang nak order Youth Skincare dari Shaklee, klik link kat bio tu tau 😍 . . #shakleeendau #shakleerompin #shakleemersing#shakleeputrajaya#cantikdenganshaklee #cantikdenganyouth #wng #bisneswithwng #ryg

Welcome October ❤ . Welcome to my Sweet and adorable IG Shop for Shaklee Product 🌻 . Anyone yang nak tanya tentang produk Shaklee ni boleh klik link kat bio tu tau 😊 . . #shakleelovers #shakleeendau #shakleeeputrajaya #shakleeerompin #shakleeskincare #shakleemalaysia #wng #ryg #bisneswithwng

ESOK LAST HARGA PROMO NI!!! . Sebotol Vivix jadi RM 342 kalau korang beli set promo ni. Hampa nak dapat mana murah laguni?? . Tak dapat wehh!!! . Harga ahli pun tak murah lagu ni . Vivix harga pada bukan ahli?? RM 475 . Yang ni RM 342 kalau korang ambik set ni. Plus u dapat FREE MEMBERSHIP. . FREE POSTAGE!!! . CASH REBATE!!! . RM 30 +++ . RM 684-34.2 = RM 649.80 . Jd sebotol?? RM 324.90 . Untung tak rebut JOM SHAKLEE VIVIX NI???? . Untunglahh!!! . Lusa korang nak beli RM 475. . Jauh beza👍🏻 . Jom lekas whatsapp kakfiza . Click je link di bio k . #promosivivix #shakleerompin #shakleekualarompin #shakleeendau #shakleemersing #shaklemuadzamshah #shakleepekan #shakleekuantan #shakleeump

Banyakkkk sangat khasiat performance drink ni untuk badan kita. . Daripada beli minuman isotonik kat luar yang tinggi gula, lebih baik minum performance drink yang low sugar, tahan sehingga 1-2bulan. Tak bergas so, anak anak pon boleh minum. . Anyone yang nak beli performance drink ni, boleh dm atau clink link whatsapp di bio k. . #performancedrink #minumanisotonik #energydrink #shakleekualarompin #shakleeendau #shaklemuadzamshah #shakleepekan #shakleekuantan #shakleeump

Saja la nak cerita. Tak pernah kena gastrik sebelum ni. . 3hari lepas kena gastrik. Sampai ke hari ni tak ok lagi. Memang bukan sikit sikit. Muntah, poo poo pon keluar air je. Mcm kena keracunan makanan pon ada. Cuma tak muntah banyak kali je. Dengan senak ulu hati nya. Sakit dia tak leh bawak bincang dah. Tahap berguling guling dah. . Pergi klinik, doktor bagi ubat gastrik, angin dengan air garam. But not really help. Tak berkurang pon sakit. . Mujur ada stock performance drink kat rumah. So, minum je PD untuk elak dehidrasi dan bagi tenaga. . Bila tahan sakit yang teruk dan kerja membuang je, kita akan rasa letih sangat sampai terketar2. Dah la tak lalu nak makan apa apa. . Tapi letih letih pon, terpaksa urus kan anak anak. Kejap nak basuh uk uk. Kejap nak susu. Kejap lapar. Tu tak masuk anak nak menyusu lagi. Seksa nya rasa. . So, PD sangat sangat membantu kakfiza dalam situasi ni. Mujur beli masa bulan puasa hari tu. Kalau tak, terpaksa la minum air garam yang tak sedap tu😣 . So, pengajaran, jangan skip makan dan tak ambik breakfast. Serik dah kak fiza ni. . Korang yang selalu letih letih atau kuat bersukan, nak tambah kan energy dengan cara senang, bancuh je Performance Drink ni. Dia akan boost kan balik energy korang. Yang best tu, anak anak pon boleh tumpang minum jugak. . Kalau berminat nak order jugak atau nak tanya lebih detail boleh direct WhatsApp kakfiza k . Click je link di bio 👆 . #performancedrink #minumanisotonik #energydrink #shakleekualarompin #shakleeendau #shakleemersing #shaklemuadzamshah #shakleepekan #shakleekuantan

6 SET ni akan jadi HIGH DEMAND. Setiap bulan dan setiap kali orang gaji!! Ada yang booked, ada yang nak postage, ada yang minta nak COD and PICKUP. Stok dekat tangan tak pernah lagi buat peram daging pekasam tau. Hehehe Sentiasa laju bertukar tuan 😘 So korang yang tengah survey mencari cari supplements yang sesuai dengan masalah korang boleh tengok TOP 6 ni Atau boleh terus wasap Aina. The best and friendly consultation @ainalianabeauty, Servis POSTAGE ada buat setiap hari dan available COD sekitar #pasirgudang & #mersing Save nombor ni tau 👇🏻 📲AINA LIANA | 012-7984322 📲AINA LIANA | 012-7984322 #trg #shakleejohorbahru #shakleejb #shakleepasirgudang #shakleekotamasai #shakleeulutiram #shakleekotatinggi #shakleemersing #shakleeendau #shakleereadystock #shakleehargajimat #setkanakkanak #setjeragat #vitamineshaklee #setkulitshaklee #vitamineshaklee #vitamincshaklee #shakleemurah

6 SET ni akan jadi HIGH DEMAND. Setiap bulan dan setiap kali orang gaji!! Ada yang booked, ada yang nak postage, ada yang minta nak COD and PICKUP. Stok dekat tangan tak pernah lagi buat peram daging pekasam tau. Hehehe Sentiasa laju bertukar tuan 😘 So korang yang tengah survey mencari cari supplements yang sesuai dengan masalah korang boleh tengok TOP 6 ni Atau boleh terus wasap Aina. The best and friendly consultation @ainalianabeauty, Servis POSTAGE ada buat setiap hari dan available COD sekitar #pasirgudang & #mersing Save nombor ni tau 👇🏻 📲AINA LIANA | 012-7984322 📲AINA LIANA | 012-7984322 #trg #shakleejohorbahru #shakleejb #shakleepasirgudang #shakleekotamasai #shakleeulutiram #shakleekotatinggi #shakleemersing #shakleeendau #shakleereadystock #shakleehargajimat #setkanakkanak #setkanakkanakshaklee #espshaklee #omegaguardshaklee #herblaxshaklee #shakleemurah #setkurusshaklee #setkurusdetoxshaklee #tipskurus

6 SET ni akan jadi HIGH DEMAND. Setiap bulan dan setiap kali orang gaji!! Ada yang booked, ada yang nak postage, ada yang minta nak COD and PICKUP. Stok dekat tangan tak pernah lagi buat peram daging pekasam tau. Hehehe Sentiasa laju bertukar tuan 😘 So korang yang tengah survey mencari cari supplements yang sesuai dengan masalah korang boleh tengok TOP 6 ni Atau boleh terus wasap Aina. The best and friendly consultation @ainalianabeauty, Servis POSTAGE ada buat setiap hari dan available COD sekitar #pasirgudang & #mersing Save nombor ni tau 👇🏻 📲AINA LIANA | 012-7984322 📲AINA LIANA | 012-7984322 #trg #shakleejohorbahru #shakleejb #shakleepasirgudang #shakleekotamasai #shakleeulutiram #shakleekotatinggi #shakleemersing #shakleeendau #shakleereadystock #shakleehargajimat #tiktok #setbeautyshaklee #setbeautyshakleemurah #espshaklee #espmurah #vitaminc #vitacplus #vitamincshaklee #shakleeesp #shakleepromo

6 SET ni akan jadi HIGH DEMAND. Setiap bulan dan setiap kali orang gaji!! Ada yang booked, ada yang nak postage, ada yang minta nak COD and PICKUP. Stok dekat tangan tak pernah lagi buat peram daging pekasam tau. Hehehe Sentiasa laju bertukar tuan 😘 So korang yang tengah survey mencari cari supplements yang sesuai dengan masalah korang boleh tengok TOP 6 ni Atau boleh terus wasap Aina. The best and friendly consultation @ainalianabeauty, Servis POSTAGE ada buat setiap hari dan available COD sekitar #pasirgudang & #mersing Save nombor ni tau 👇🏻 📲AINA LIANA | 012-7984322 📲AINA LIANA | 012-7984322 #trg #shakleejohorbahru #shakleejb #shakleepasirgudang #shakleekotamasai #shakleeulutiram #shakleekotatinggi #shakleemersing #shakleeendau #shakleereadystock #shakleehargajimat #setmilkbooster #setmenyusushaklee #susubadanbanyak #tipsibuhamil #tipsibumenyusu #espmenyusu #alfalfacomplex #ostematrixshaklee #sakitsenditulang

6 SET ni akan jadi HIGH DEMAND. Setiap bulan dan setiap kali orang gaji!! Ada yang booked, ada yang nak postage, ada yang minta nak COD and PICKUP. Stok dekat tangan tak pernah lagi buat peram daging pekasam tau. Hehehe Sentiasa laju bertukar tuan 😘 So korang yang tengah survey mencari cari supplements yang sesuai dengan masalah korang boleh tengok TOP 6 ni Atau boleh terus wasap Aina. The best and friendly consultation @ainalianabeauty, Servis POSTAGE ada buat setiap hari dan available COD sekitar #pasirgudang & #mersing Save nombor ni tau 👇🏻 📲AINA LIANA | 012-7984322 📲AINA LIANA | 012-7984322 #trg #shakleejohorbahru #shakleejb #shakleepasirgudang #shakleekotamasai #shakleeulutiram #shakleekotatinggi #shakleemersing #shakleeendau #shakleereadystock #shakleehargajimat #setkanakkanak #setkanakkanakshaklee #mealshakeshaklee #omegaguardshaklee #herbalblendshaklee #shakleemurah

6 SET ni akan jadi HIGH DEMAND. Setiap bulan dan setiap kali orang gaji!! Ada yang booked, ada yang nak postage, ada yang minta nak COD and PICKUP. Stok dekat tangan tak pernah lagi buat peram daging pekasam tau. Hehehe Sentiasa laju bertukar tuan 😘 So korang yang tengah survey mencari cari supplements yang sesuai dengan masalah korang boleh tengok TOP 6 ni Atau boleh terus wasap Aina. The best and friendly consultation @ainalianabeauty, Servis POSTAGE ada buat setiap hari dan available COD sekitar #pasirgudang & #mersing Save nombor ni tau 👇🏻 📲AINA LIANA | 012-7984322 📲AINA LIANA | 012-7984322 #trg #shakleejohorbahru #shakleejb #shakleepasirgudang #shakleekotamasai #shakleeulutiram #shakleekotatinggi #shakleemersing #shakleeendau #shakleereadystock #shakleehargajimat #codshakleejb #codshakleepasirgudang #daftarahlishaklee #setibudananak #setibuhamil #setibuhamilshaklee