#shakleeputrajaya

69,655 posts tagged with #shakleeputrajaya

Photos and Videos about #shakleeputrajaya

SET SLIMMING SHAKLEE TERBUKTI BERKESAN🔥 SAFE AND PROVEN!!⁣⠀ ⁣⠀ ⁣⠀ Jangan terpedaya bila orang yang jual pil-pil kurus kata nak diet tak perlu kawal nafsu makan, tak perlu bersenam. ⁣⠀ ⁣⠀ ⁣⠀ Kerana, untuk jadi kurus dan sihat, ada caranya😊 Dengan shaklee, tak perlu risau kalau-kalau berat naik semula⁣⠀ ⁣⠀ ⁣⠀ Asalkan ikut advice alya, in shaa Allah akan berjaya kurangkan berat badan dan jugak lemak di badan💪🏻⁣⠀ ⁣⠀ ⁣⠀ Full set slimming shaklee yang paling laku bagi mereka yang nak kurus dengan detoks dan tanpa ada lemak menggelebeh⁣⠀ ⁣⠀ Full set slimming shaklee : ESP/Cinch shake + herb lax + omega guard⁣⠀ ⁣⠀ 1) CINCH SHAKE & ESP .⁣⠀ ⁣⠀ 🔺Memperlahan aliran makanan dalam usus yg menjadikan kita berasa kenyang dgn lebih lama dan kurang makan.⁣⠀ 🔺Mempunyai INDEKS GLISEMIK yg rendah. Makanan yg mempunyai nilai GI yg rendah akan membebaskan glukosa dgn perlahan lahan dan akan meningkatkan glukosa dan hormon insulin secara berperingkat (Kandungan GI ESP: 39 / CINCH SHAKE: 22).⁣⠀ 🔺Mempunyai kandungi leucine yg dapat menjaga tisu otot ketika proses penurunan berat badan (Kandungan Leucine dalam CINCH SHAKE lebih tinggi dari ESP).⁣⠀ ⁣⠀ ⁣⠀ 2)HERBLAX⁣⠀ ●Menyingkirkan toksin dari usus⁣⠀ ●Mempercepatkan proses pembersihan secara lembut⁣⠀ ●Membantu masalah sembelit⁣⠀ ●Mengempiskan perut⁣⠀ ●Mengurangkan kepejalan pada perut⁣⠀ ⁣⠀ ⁣⠀ 3) OMEGA GUARD⁣⠀ 🌸Meningkatkan kadar metabolisme⁣⠀ 🌸Meningkatkan kadar pembakaran lemak⁣⠀ 🌸Mengawal paras lemak yg sihat yang terkumpul dari makanan harian kita.⁣⠀ 🌸meningkatkan rasa kenyang⁣⠀ 🌸Mengurangkan tekanan⁣⠀ ⁣⠀ Tekan #slimmingsetbylyafa untuk tau feedback dari customer2 dan juga info mengenai slimming set shaklee😘⁣⠀ #slimmingset ⁣⠀ #slimmingsetshaklee⁣⠀ #shakleeslimmingset⁣⠀ #espshaklee⠀

FULL SET SLIMMING SHAKLEE ( BAJET)⁣⠀ ⁣⠀ Bagi mereka yang nak kurus tapi under budget, alya galakkan ambil full set slimming ESP + alfalfa + lecithin⁣⠀ ⁣⠀ Nak tau apa kelebihan yang ada dalam full set slimming bajet ni?🙈⁣⠀ ⁣⠀ Jom baca👇🏻👇🏻⁣⠀ 1) 🔥AGENT BAKAR : LECITHIN 🔥🔥⁣⠀ ⁣⠀ Berfungsi untuk memecahkan lemak dan kolestrol . Lecithin dinamakan “pengemulsi semulajadi” kerana ia mempunyai kesan melekat pada lemak , secara ringkasnya,ia menyebabkan lemak tu terapung kat dalam darah dan seterusnya mencegah lemak dari melekat kat dinding membrane. Lecithin tak boleh dihasilkan oleh badan tetapi ianya sangat diperlukan oleh badan⁣⠀ ⁣⠀ 2) ☘️☘️AGEN BUANG/DETOX : ALFALFA 🍀🍀⁣⠀ ⁣⠀ Detox adalah proses membersihkan usus dimana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih. baru badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum⁣⠀ ⁣⠀ 3) 🌾🌾PROTEIN : ESP 🌾🌾⁣⠀ ⁣⠀ Protein sangat perlu untuk membantu meningkatkan metabolisme tubuh, meningkatkan perkembangan otot, menjaga nafsu makan dan menjaga otot bebas lemak. ⁣⠀ ⁣⠀ Kajian menunjukkan protein dapat membakar kalori sampai sebanyak 35%. Protein juga mengelakkan berlakunya diet yo-yo, sekaligus menghalang semula kenaikkan berat badan dengan mudah⁣⠀ ⁣⠀ ⁣⠀ Alya sendiri alami perubahan ketara dan banyak testimoni yang dah berjaya mendapatkan berat badan yang ideal.⁣⠀ ⁣⠀ ⁣⠀ No wonder la SET SLIMMING SHAKLEE NO 1 PILIHAN bagi mereka yang nak kurus dengan selamat kan 😍⁣⠀ ⁣⠀ Nak order shaklee dan dapatkan exclusive consultation dari alya mengenai full set slimming shaklee?⁣⠀ ⁣⠀ Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :⁣⠀ ⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ ⁣⠀ ⁣⠀ 🌟Postage SETIAP HARI kecuali AHAD⁣⠀ 🌟 Postage WORLDWIDE⁣⠀ 🌟 Postage hari sama sebelum 3 PM⁣⠀ 🌟COD Area SELANGOR | KL⁣⠀ ⁣⠀ ⁣⠀ ⁣⠀ Tekan #slimmingsetbylyafa untuk tau feedback dari customer2 dan juga info mengenai slimming set shaklee😘⁣⠀ #slimmingset ⁣⠀ #slimmingsetshaklee⁣⠀ #shakleeslimmingset⁣⠀ #espshaklee

FULL SET SLIMMING SHAKLEE ( BAJET)⁣⠀ ⁣⠀ Bagi mereka yang nak kurus tapi under budget, alya galakkan ambil full set slimming ESP + alfalfa + lecithin⁣⠀ ⁣⠀ Nak tau apa kelebihan yang ada dalam full set slimming bajet ni?🙈⁣⠀ ⁣⠀ Jom baca👇🏻👇🏻⁣⠀ 1) 🔥AGENT BAKAR : LECITHIN 🔥🔥⁣⠀ ⁣⠀ Berfungsi untuk memecahkan lemak dan kolestrol . Lecithin dinamakan “pengemulsi semulajadi” kerana ia mempunyai kesan melekat pada lemak , secara ringkasnya,ia menyebabkan lemak tu terapung kat dalam darah dan seterusnya mencegah lemak dari melekat kat dinding membrane. Lecithin tak boleh dihasilkan oleh badan tetapi ianya sangat diperlukan oleh badan⁣⠀ ⁣⠀ 2) ☘️☘️AGEN BUANG/DETOX : ALFALFA 🍀🍀⁣⠀ ⁣⠀ Detox adalah proses membersihkan usus dimana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih. baru badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum⁣⠀ ⁣⠀ 3) 🌾🌾PROTEIN : ESP 🌾🌾⁣⠀ ⁣⠀ Protein sangat perlu untuk membantu meningkatkan metabolisme tubuh, meningkatkan perkembangan otot, menjaga nafsu makan dan menjaga otot bebas lemak. ⁣⠀ ⁣⠀ Kajian menunjukkan protein dapat membakar kalori sampai sebanyak 35%. Protein juga mengelakkan berlakunya diet yo-yo, sekaligus menghalang semula kenaikkan berat badan dengan mudah⁣⠀ ⁣⠀ ⁣⠀ Alya sendiri alami perubahan ketara dan banyak testimoni yang dah berjaya mendapatkan berat badan yang ideal.⁣⠀ ⁣⠀ ⁣⠀ No wonder la SET SLIMMING SHAKLEE NO 1 PILIHAN bagi mereka yang nak kurus dengan selamat kan 😍⁣⠀ ⁣⠀ Nak order shaklee dan dapatkan exclusive consultation dari alya mengenai full set slimming shaklee?⁣⠀ ⁣⠀ Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :⁣⠀ ⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ ⁣⠀ ⁣⠀ 🌟Postage SETIAP HARI kecuali AHAD⁣⠀ 🌟 Postage WORLDWIDE⁣⠀ 🌟 Postage hari sama sebelum 3 PM⁣⠀ 🌟COD Area SELANGOR | KL⁣⠀ ⁣⠀ ⁣⠀ ⁣⠀ Tekan #slimmingsetbylyafa untuk tau feedback dari customer2 dan juga info mengenai slimming set shaklee😘⁣⠀ #slimmingset ⁣⠀ #slimmingsetshaklee⁣⠀ #shakleeslimmingset⁣⠀ #espshaklee

FULL SET SLIMMING SHAKLEE ( BAJET)⁣⠀ ⁣⠀ Bagi mereka yang nak kurus tapi under budget, alya galakkan ambil full set slimming ESP + alfalfa + lecithin⁣⠀ ⁣⠀ Nak tau apa kelebihan yang ada dalam full set slimming bajet ni?🙈⁣⠀ ⁣⠀ Jom baca👇🏻👇🏻⁣⠀ 1) 🔥AGENT BAKAR : LECITHIN 🔥🔥⁣⠀ ⁣⠀ Berfungsi untuk memecahkan lemak dan kolestrol . Lecithin dinamakan “pengemulsi semulajadi” kerana ia mempunyai kesan melekat pada lemak , secara ringkasnya,ia menyebabkan lemak tu terapung kat dalam darah dan seterusnya mencegah lemak dari melekat kat dinding membrane. Lecithin tak boleh dihasilkan oleh badan tetapi ianya sangat diperlukan oleh badan⁣⠀ ⁣⠀ 2) ☘️☘️AGEN BUANG/DETOX : ALFALFA 🍀🍀⁣⠀ ⁣⠀ Detox adalah proses membersihkan usus dimana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih. baru badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum⁣⠀ ⁣⠀ 3) 🌾🌾PROTEIN : ESP 🌾🌾⁣⠀ ⁣⠀ Protein sangat perlu untuk membantu meningkatkan metabolisme tubuh, meningkatkan perkembangan otot, menjaga nafsu makan dan menjaga otot bebas lemak. ⁣⠀ ⁣⠀ Kajian menunjukkan protein dapat membakar kalori sampai sebanyak 35%. Protein juga mengelakkan berlakunya diet yo-yo, sekaligus menghalang semula kenaikkan berat badan dengan mudah⁣⠀ ⁣⠀ ⁣⠀ Alya sendiri alami perubahan ketara dan banyak testimoni yang dah berjaya mendapatkan berat badan yang ideal.⁣⠀ ⁣⠀ ⁣⠀ No wonder la SET SLIMMING SHAKLEE NO 1 PILIHAN bagi mereka yang nak kurus dengan selamat kan 😍⁣⠀ ⁣⠀ Nak order shaklee dan dapatkan exclusive consultation dari alya mengenai full set slimming shaklee?⁣⠀ ⁣⠀ Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :⁣⠀ ⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ ⁣⠀ ⁣⠀ 🌟Postage SETIAP HARI kecuali AHAD⁣⠀ 🌟 Postage WORLDWIDE⁣⠀ 🌟 Postage hari sama sebelum 3 PM⁣⠀ 🌟COD Area SELANGOR | KL⁣⠀ ⁣⠀ ⁣⠀ ⁣⠀ Tekan #slimmingsetbylyafa untuk tau feedback dari customer2 dan juga info mengenai slimming set shaklee😘⁣⠀ #slimmingset ⁣⠀ #slimmingsetshaklee⁣⠀ #shakleeslimmingset⁣⠀ #espshaklee

JERAWAT BERTEMPEK DAN RESDUNG YANG TERUK. . KENAPA ya tumbuh jerawat semakin banyak . . TOKSIK KEBERSIHAN TERLALU TERDEDAH KEPADA RADIKAL BEBAS DAN SINAR UV PEMAKANAN. . Untuk atasinya kita kena detok dulu buang toksik dan lindungan kulit kita. . Untuk mrmbuang toksik kita perlu consume ALFALFA 🌸Alfalfa merupakan agent detox mencuci darah untuk membuang semua kotoran toksin dalam darah . . Bila usus sihat kulit pun sihat badan rasa segar dan masalah resdung pun terkawal. . Untuk kecutkan jerawat dan merawatnya kita perlu consume vitamin c . 🌸VITAMIN C . Berfungsi untuk melindungi kulit dari radikal bebas serta membentuk collagen kedalam kulit. Ini menyebabkan jerawat senang kecut dan malu -malu nak tumbuh semula.Ia juga membantu menyerap minyak di liang pori kulit kita yang menyebabkan  kulit kita berjerawat. . Kenapa mesti mengadap kulit berjerawat jika tidak dirawat. . Berminat dan ingin kulit yang cantik pastikan whatshapp zai untuk order dan nak tahu lebih lanjut berkenaan supplement bersesuaiaan dengan anda. . www.wasap.my/60122649061 . 📞0122649061 Huzaimah Ismail Shaklee Distributor

HERB LAX + OMEGA GUARD BASIC SLIMMING PALING POWER⁣⠀ ⁣⠀ Bagi yang nak kurus tapi tak tau apa yang korang kena ambil untuk permulaan, boleh start dengan omega and herb lax😊⁣⠀ ⁣⠀ OMEGA GUARD(tahan 3-4bulan)⁣⠀ 🌸Meningkatkan kadar metabolisme⁣⠀ 🌸Meningkatkan kadar pembakaran lemak⁣⠀ 🌸Mengawal paras lemak yg sihat yang terkumpul dari makanan harian kita.⁣⠀ 🌸meningkatkan rasa kenyabg⁣⠀ 🌸Mengurangkan tekanan⁣⠀ ⁣⠀ ⁣⠀ Herb-Lax Shaklee🍃🌿☘️🍀(tahan 2-4bulan)⁣⠀ HERBLAX⁣⠀ ●Menyingkirkan toksin dari usus⁣⠀ ●Mempercepatkan proses pembersihan secara lembut⁣⠀ ●Membantu masalah sembelit⁣⠀ ●Mengempiskan perut⁣⠀ ●Mengurangkan kepejalan pada perut⁣⠀ ⁣⠀ ⁣⠀ Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ ⁣⠀ ⁣⠀ 🌟Postage SETIAP HARI kecuali AHAD⁣⠀ 🌟 Postage WORLDWIDE⁣⠀ 🌟 Postage hari sama sebelum 3 PM⁣⠀ 🌟COD Area SELANGOR | KL⁣⠀ ⁣⠀ ⁣⠀ Tekan #slimmingsetbylyafa untuk tau feedback dari customer2 dan juga info mengenai slimming set shaklee😘⁣⠀ ⁣⠀ #slimmingset ⁣⠀ #slimmingsetshaklee⁣⠀ #shakleeslimmingset ⁣⠀ #omegaguardshaklee

HERB LAX + OMEGA GUARD BASIC SLIMMING PALING POWER⁣⠀ ⁣⠀ Bagi yang nak kurus tapi tak tau apa yang korang kena ambil untuk permulaan, boleh start dengan omega and herb lax😊⁣⠀ ⁣⠀ OMEGA GUARD(tahan 3-4bulan)⁣⠀ 🌸Meningkatkan kadar metabolisme⁣⠀ 🌸Meningkatkan kadar pembakaran lemak⁣⠀ 🌸Mengawal paras lemak yg sihat yang terkumpul dari makanan harian kita.⁣⠀ 🌸meningkatkan rasa kenyabg⁣⠀ 🌸Mengurangkan tekanan⁣⠀ ⁣⠀ ⁣⠀ Herb-Lax Shaklee🍃🌿☘️🍀(tahan 2-4bulan)⁣⠀ HERBLAX⁣⠀ ●Menyingkirkan toksin dari usus⁣⠀ ●Mempercepatkan proses pembersihan secara lembut⁣⠀ ●Membantu masalah sembelit⁣⠀ ●Mengempiskan perut⁣⠀ ●Mengurangkan kepejalan pada perut⁣⠀ ⁣⠀ ⁣⠀ Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ ⁣⠀ ⁣⠀ 🌟Postage SETIAP HARI kecuali AHAD⁣⠀ 🌟 Postage WORLDWIDE⁣⠀ 🌟 Postage hari sama sebelum 3 PM⁣⠀ 🌟COD Area SELANGOR | KL⁣⠀ ⁣⠀ ⁣⠀ Tekan #slimmingsetbylyafa untuk tau feedback dari customer2 dan juga info mengenai slimming set shaklee😘⁣⠀ ⁣⠀ #slimmingset ⁣⠀ #slimmingsetshaklee⁣⠀ #shakleeslimmingset ⁣⠀ #omegaguardshaklee

HERB LAX + OMEGA GUARD BASIC SLIMMING PALING POWER⁣⠀ ⁣⠀ Bagi yang nak kurus tapi tak tau apa yang korang kena ambil untuk permulaan, boleh start dengan omega and herb lax😊⁣⠀ ⁣⠀ OMEGA GUARD(tahan 3-4bulan)⁣⠀ 🌸Meningkatkan kadar metabolisme⁣⠀ 🌸Meningkatkan kadar pembakaran lemak⁣⠀ 🌸Mengawal paras lemak yg sihat yang terkumpul dari makanan harian kita.⁣⠀ 🌸meningkatkan rasa kenyabg⁣⠀ 🌸Mengurangkan tekanan⁣⠀ ⁣⠀ ⁣⠀ Herb-Lax Shaklee🍃🌿☘️🍀(tahan 2-4bulan)⁣⠀ HERBLAX⁣⠀ ●Menyingkirkan toksin dari usus⁣⠀ ●Mempercepatkan proses pembersihan secara lembut⁣⠀ ●Membantu masalah sembelit⁣⠀ ●Mengempiskan perut⁣⠀ ●Mengurangkan kepejalan pada perut⁣⠀ ⁣⠀ ⁣⠀ Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ ⁣⠀ ⁣⠀ 🌟Postage SETIAP HARI kecuali AHAD⁣⠀ 🌟 Postage WORLDWIDE⁣⠀ 🌟 Postage hari sama sebelum 3 PM⁣⠀ 🌟COD Area SELANGOR | KL⁣⠀ ⁣⠀ ⁣⠀ Tekan #slimmingsetbylyafa untuk tau feedback dari customer2 dan juga info mengenai slimming set shaklee😘⁣⠀ ⁣⠀ #slimmingset ⁣⠀ #slimmingsetshaklee⁣⠀ #shakleeslimmingset ⁣⠀ #omegaguardshaklee

ALFALFA + LECITHIN⁣⠀ ⁣⠀ Dua ni ialah salah satu basic set slimming yang mengandungi agent bakar + buang⁣⠀ ⁣⠀ LEcithin( Bakar) mempunyai 180 capsules yang tahan 2-3bulan ni mmpunyai manfaatnya ialah bantu memecahkan lemak dalam tubuh.⁣⠀ ⁣⠀ Selain tu, lecithin berfungsi untuk menghalang lemak makanan daripada terbentuk.⁣⠀ ⁣⠀ Alfalfa agent buang yang bukan setakat untuk kurus, malah juga untuk sesiapa yang ada masalah resdung/allergi⁣⠀ ⁣⠀ Bila digabungkan, memang cnfirmmm akan turut berat badan😍😍⁣⠀ ⁣⠀ Yang ada allergi, dan ibu menyusu, jom consume Lecithin + alfalfa.⁣⠀ ⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ ⁣⠀ Tekan #slimmingsetbylyafa untuk tau feedback dari customer2 dan juga info mengenai slimming set shaklee😘 #slimmingset ⁣⠀ #slimmingsetshaklee⁣⠀ #shakleeslimmingset ⁣⠀ #espshaklee

Restock! Ready for COD & self pickup di presint 11 presint 2, presint 3 Putrajaya (by appointments) 🌿 ESP 🌿 B-Complex 🌿 Alfalfa 🌿 Herblax 🌿 Zinc 🌿 Vita C 🌿 Vitalea 🌿 Lecithin 🌿 Mealshakes 🌿 Herbal Blend Cream 🌿 Garlic 🌿 Ostematrix WhatsApp 0123252171 untuk sebarang pertanyaan 😄 #hayneemlegacy #shakleeputrajaya #shakleeonline #shakleereadystock #shakleepresint11 #shakleepresint9 #shakleepresint2 #shakleepresint3

ALFALFA + LECITHIN⁣⠀ ⁣⠀ Dua ni ialah salah satu basic set slimming yang mengandungi agent bakar + buang⁣⠀ ⁣⠀ LEcithin( Bakar) mempunyai 180 capsules yang tahan 2-3bulan ni mmpunyai manfaatnya ialah bantu memecahkan lemak dalam tubuh.⁣⠀ ⁣⠀ Selain tu, lecithin berfungsi untuk menghalang lemak makanan daripada terbentuk.⁣⠀ ⁣⠀ Alfalfa agent buang yang bukan setakat untuk kurus, malah juga untuk sesiapa yang ada masalah resdung/allergi⁣⠀ ⁣⠀ Bila digabungkan, memang cnfirmmm akan turut berat badan😍😍⁣⠀ ⁣⠀ Yang ada allergi, dan ibu menyusu, jom consume Lecithin + alfalfa.⁣⠀ ⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ ⁣⠀ Tekan #slimmingsetbylyafa untuk tau feedback dari customer2 dan juga info mengenai slimming set shaklee😘 #slimmingset ⁣⠀ #slimmingsetshaklee⁣⠀ #shakleeslimmingset ⁣⠀ #espshaklee

ALFALFA + LECITHIN⁣⠀ ⁣⠀ Dua ni ialah salah satu basic set slimming yang mengandungi agent bakar + buang⁣⠀ ⁣⠀ LEcithin( Bakar) mempunyai 180 capsules yang tahan 2-3bulan ni mmpunyai manfaatnya ialah bantu memecahkan lemak dalam tubuh.⁣⠀ ⁣⠀ Selain tu, lecithin berfungsi untuk menghalang lemak makanan daripada terbentuk.⁣⠀ ⁣⠀ Alfalfa agent buang yang bukan setakat untuk kurus, malah juga untuk sesiapa yang ada masalah resdung/allergi⁣⠀ ⁣⠀ Bila digabungkan, memang cnfirmmm akan turut berat badan😍😍⁣⠀ ⁣⠀ Yang ada allergi, dan ibu menyusu, jom consume Lecithin + alfalfa.⁣⠀ ⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ ⁣⠀ Tekan #slimmingsetbylyafa untuk tau feedback dari customer2 dan juga info mengenai slimming set shaklee😘 #slimmingset ⁣⠀ #slimmingsetshaklee⁣⠀ #shakleeslimmingset ⁣⠀ #espshaklee

SET JERAWAT LENGKAP 🌼 . ✅ALFALFA ✅Vitamin C ✅Garlic  Complex ✅ESP Keadaan kulit yang breakout membuatkan kita sering resah dan membuatkan kita rasa rendah diri. JERAWAT YANG BESAR BERTEMPEK-TEMPEK. Dah cuba pelbagai cara tapi kulit masih tumbuh jerawat dan  bertambah teruk. Apa kata cuba set jerawat ni rawat dari dalam membuatkan kulit jadi flawless. . . 🌼Alfalfa- Ia merupakan agent detox membersih kan darah dan usus dengan mengeluarkan toksik dalam badan kita yang selama ni terpendam dalam badan. Toksik yang terkumpul dalam  badan yang menyebabkan kulit kita berjerawat. . . . 🌼Vitamin C Ia bertindak menlindungi kulit dari radikal bebas seperti sinar matahari dan pencemaram alam  yang menyebabkan kulit kita rosak. Ia membantu mengecutkan jerawat dan membentuk kolagen kepada kulit. Ia juga membantu menyembuhkan luka jerawat yang terluka disebabkan memicit jerawat. . . . 🌼Garlic Ia memrupakan agent menguatkan antibodi dan menghalang bakteria yang melekat pada kulit. Ia membantu mengecutkan jerawat yang bernanah dan gatal. . . . 🌼ESP Setelah jerawat kecut dan dan tinggal parut bekas jerawat yang lompong. ESP yang mengandungi protein dari soya membantu membina stuktur tisu-tisu kulit yang rosak.Membuakan parut hilang dan jadi gebu. Ia juga menstabilkan hormon  dan memberi tenaga. . . Berminat meh whatshapp zaera untuk consult dan order . . . JOM WHATSHAPP 0122649061. #setjerawatshaklee#setkulitshaklee#vitamincshaklee.

KENAPA PERLU DETOX? Bila badan rasa. ✔Letih dan penat ✔Lesu ✔Badan dan  mulut berbau. ✔sakit kepala migrain ✔Berjerawat ✔Susah nak kurus bila berdiet ✔Kulit sensitif 👆Semua kat atas disebabkan cara pemakanan yang tak sihat.Kurang mengambil makanan berserat cukup nutrisi menyebabkan toksin berkumpul dalam badan serta penyakit senang hinggap. Oleh itu detok diperlukan untuk membuang toksin dalam supaya nutrisi yang kita makan senang menyerap dalm badan dan memberi kesihatan yg baik ,sihat dan bertenaga. Set shaklee yang terdiri dari ✏peppermint ginger plus:Membantu kelegaan perut dengan mencegah perut kembung perut dan melancarkan penghadaman. ✏HerbLax :Kandungan daun senna membantu membersihkan kolon serta mencegah sembelit. ✏DTX Complex:Kandungan milk thistle membantu kelancaran detoks badan dengan memelihara dan menjana semula sel hati ✏Alfalfa Complex: Kandungan klorofil yang tinggi membantu menyingkirkan toksin dan badan cemar keluar dari badan dari badan serta menyokong kesihatan buah pinggang. ✏Vivix: Kandungan antioksidan dan anti radang yang sangat tinggi membantu menyokong kelancaran proses detoks seluruh badan. Detoks yang sihat dari supplement shaklee membantu memberi kesihatan yang baik dan kehidupan cergas dan sihat. Boleh pilih Detoks dengan keperluan masing-masing . Setelah detoks barulah sistem badan menyerap segala vitamin atau nutrisi yang kita consume. Untuk info lebih lanjut boleh whatshapp saya untuk consult . JOM WHATSHAPP 0122649061 ZAEZAERA #shakleeselangor#shakleeshaalam #shakleegombak#shakleeselayang #shakleeseremban#shakleesenawang #shakleemelaka#shakleesemenyih #shakleeputrajaya#shakleebangi #shakleekajang#shakleejohor #shakleesegamat#shakleebangi #shakleesepang#shakleekurus #shakleecantik#shakleekuantan #shakleepenang#shakleesihat

SET JERAWAT LENGKAP 🌼 . ✅ALFALFA ✅Vitamin C ✅Garlic  Complex ✅ESP Keadaan kulit yang breakout membuatkan kita sering resah dan membuatkan kita rasa rendah diri. JERAWAT YANG BESAR BERTEMPEK-TEMPEK. Dah cuba pelbagai cara tapi kulit masih tumbuh jerawat dan  bertambah teruk. Apa kata cuba set jerawat ni rawat dari dalam membuatkan kulit jadi flawless. . . 🌼Alfalfa- Ia merupakan agent detox membersih kan darah dan usus dengan mengeluarkan toksik dalam badan kita yang selama ni terpendam dalam badan. Toksik yang terkumpul dalam  badan yang menyebabkan kulit kita berjerawat. . . . 🌼Vitamin C Ia bertindak menlindungi kulit dari radikal bebas seperti sinar matahari dan pencemaram alam  yang menyebabkan kulit kita rosak. Ia membantu mengecutkan jerawat dan membentuk kolagen kepada kulit. Ia juga membantu menyembuhkan luka jerawat yang terluka disebabkan memicit jerawat. . . . 🌼Garlic Ia memrupakan agent menguatkan antibodi dan menghalang bakteria yang melekat pada kulit. Ia membantu mengecutkan jerawat yang bernanah dan gatal. . . . 🌼ESP Setelah jerawat kecut dan dan tinggal parut bekas jerawat yang lompong. ESP yang mengandungi protein dari soya membantu membina stuktur tisu-tisu kulit yang rosak.Membuakan parut hilang dan jadi gebu. Ia juga menstabilkan hormon  dan memberi tenaga. . . Berminat meh whatshapp zaera untuk consult dan order . . . JOM WHATSHAPP 0122649061. #setjerawatshaklee#setkulitshaklee#vitamincshaklee.

ADA YANG NAK GRAB PROMOSI NI? Jom beli Ostematrix untuk badan korang yang selalu je letih lesu tu? 😉 WhatsApp je terus 🤭 http://salwahanim.wasap.my #shakleeklang #shakleeshahalam #shakleekl #shakleeputrajaya #shakleejengka #ostematrix #shakleetemerloh

_ Mesti korang tertanya-tanya kan promo shaklee bulan ni? Ha good news untuk semua. Terutama bagi mereka yang menjaga kesihatan tulang. _ Bulan ni kita ada promo Ostematrix shaklee! Beli 3 botol dapat 5% diskaun. Best tak best🤨?! _ _ Mesti lah best kan, ostematrix ni dah la murah. Bila kena time promo macam ni lagi la murah. _ So siapa nak dapatkan pil kalsium shaklee ini dengan harga yang special boleh terus whatsapp aisa okey? _ _ Sebelum tu, aisa nak kongsi dulu antara manfaat ostematrix shaklee inj kepada tubuh badan kita:. _ _ •Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat •Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh) •Mengurangkan kekejangan dan kebas-kebas •Menstabilkan tekanan darah •Melegakan period pain . •Membantu dalam masalah gastrik •Mengurangkan risiko praeklampsia •Membantu mengurangkan sakit belakang •Membantu melegakan sembelit •Membantu dalam masalah tumit kaki sakit/pecah-pecah •Melegakan sakit-sakit sendi •Membantu melembutkan najis . •Mengelakkan buasir •Membantu mengatasi migrain. _ _ So dah tahu semua kan? Nak oder boleh terus whatsapp aisa. Nak fast respond kena klik link di bio. _ _ Aisa Azilah, 0175597060 #ostematrixshaklee #shakleemurah #pilkasium #momtobe #patah #murah #kalsium

_ Mesti korang tertanya-tanya kan promo shaklee bulan ni? Ha good news untuk semua. Terutama bagi mereka yang menjaga kesihatan tulang. _ Bulan ni kita ada promo Ostematrix shaklee! Beli 3 botol dapat 5% diskaun. Best tak best🤨?! _ _ Mesti lah best kan, ostematrix ni dah la murah. Bila kena time promo macam ni lagi la murah. _ So siapa nak dapatkan pil kalsium shaklee ini dengan harga yang special boleh terus whatsapp aisa okey? _ _ Sebelum tu, aisa nak kongsi dulu antara manfaat ostematrix shaklee inj kepada tubuh badan kita:. _ _ •Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat •Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh) •Mengurangkan kekejangan dan kebas-kebas •Menstabilkan tekanan darah •Melegakan period pain . •Membantu dalam masalah gastrik •Mengurangkan risiko praeklampsia •Membantu mengurangkan sakit belakang •Membantu melegakan sembelit •Membantu dalam masalah tumit kaki sakit/pecah-pecah •Melegakan sakit-sakit sendi •Membantu melembutkan najis . •Mengelakkan buasir •Membantu mengatasi migrain. _ _ So dah tahu semua kan? Nak oder boleh terus whatsapp aisa. Nak fast respond kena klik link di bio. _ _ Aisa Azilah, 0175597060 #ostematrixshaklee #shakleemurah #pilkasium #momtobe #patah #murah #kalsium

_ Mesti korang tertanya-tanya kan promo shaklee bulan ni? Ha good news untuk semua. Terutama bagi mereka yang menjaga kesihatan tulang. _ Bulan ni kita ada promo Ostematrix shaklee! Beli 3 botol dapat 5% diskaun. Best tak best🤨?! _ _ Mesti lah best kan, ostematrix ni dah la murah. Bila kena time promo macam ni lagi la murah. _ So siapa nak dapatkan pil kalsium shaklee ini dengan harga yang special boleh terus whatsapp aisa okey? _ _ Sebelum tu, aisa nak kongsi dulu antara manfaat ostematrix shaklee inj kepada tubuh badan kita:. _ _ •Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat •Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh) •Mengurangkan kekejangan dan kebas-kebas •Menstabilkan tekanan darah •Melegakan period pain . •Membantu dalam masalah gastrik •Mengurangkan risiko praeklampsia •Membantu mengurangkan sakit belakang •Membantu melegakan sembelit •Membantu dalam masalah tumit kaki sakit/pecah-pecah •Melegakan sakit-sakit sendi •Membantu melembutkan najis . •Mengelakkan buasir •Membantu mengatasi migrain. _ _ So dah tahu semua kan? Nak oder boleh terus whatsapp aisa. Nak fast respond kena klik link di bio. _ _ Aisa Azilah, 0175597060 #ostematrixshaklee #shakleemurah #pilkasium #momtobe #patah #murah #kalsium

Korang seorang Dropshipper? Berpengalaman berniaga online? (Takde pengalaman pun boleh tau) . Jom sambil2 tu buat bisnes lain. Jom cuba bisnes Shaklee! . Basically bisnes ni memang sama macam dropship. Cuma bezanya dropship korang ambil untung produk sahaja kan? Tapi dengan Shaklee, bukan untung produk je tau, banyak lagi yang korang boleh dapat. . ✅ Tak perlu simpan stock ✅ Banyak benefit lain dan bukan sekadar ambil untung sahaja ✅ Car bonus 4 hingga 5 angka (belum termasuk bonus lain dan untung produk) ✅ Incentive trips 5 star ⭐️ 3 kali setahun ✅ Annual Award ✅ Millionaire Prosper Incentives ✅ Income berbaloi dengan usaha. Nak 5 angka? Boleh jee. . Banyak kan? No wonder bila seseorang tu dah buat bisnes Shaklee, terus jatuh cinta gitew 😍 . Tambah lagi, Shaklee ialah company yang dah bertapak kukuh di Malaysia, jadi tak perlu risau dengan masa depan bisnes ni. InshaAllah long term bisnes. Produk pun semua berkualiti dan berkesan 👍 . Kepada korang yang ingin sertai kami, korang perlulah: . ✅berumur 18 tahun dan keatas ✅warganegara Malaysia ✅belum mempunyai keahlian Shaklee ✅mempunyai akaun bank ✅serius dalam berbisnes . . Tiada pengalaman? Jangan risau sebab kami semua macam tu dulu2. 😊 Kami cuma memerlukan korang untuk mempunyai semangat yang tinggi dan keinginan untuk berjaya. . . . Untuk sebarang pertanyaan, boleh whatsapp kami di 017 6690 555. . Yours truly, Master Aida

Lately ni ramai yang ragu2 dengan supplement “Perlu ke ambil supplemen , hari-hari saya sihat je, tak sakit. Alhamdulillah.” “Ambil supplement ke tak ambil supplement sama je.” “Ambil supplement pun sakit juga.” “Pergi hospital pun doktor bagi vitamin juga. Free lagi”“ “Orang yang banyak penyakit je kena ambil supplement” “Tak pandai la bab-bab nak ambil supplement ni” Fungsi supplement atau makanan tambahan adalah membekalkan nutrien berkualiti di samping diet yang seimbang. Yang paling utama ialah memilik supplemen yang berkualiti dan diakui berkesan. #shakleebangi #shakleekajang #shakleeputrajaya #shakleetasikcempaka #shakleebangisentral #shakleepknsbangi #shakleetamansutera #shakleebtho #shakleecherasjaya #shakleecolumbiaasiacheras #shakleekpjkajang #shakleejalanreko #shakleekptmbangi #shakleeukmbangi #shakleeeconsavejalanreko #shakleetescokajang #shakleettdikajang

Bila kulit muka berjerawat tumbuh besar seperti jerawat batu dan bernanah serta gatal -gatal  memang rasa tak selesa. Tambahan pula semua orang asyik tanya dan jadi bahan pulak streess sangatkan. Untuk rawatan set jerawat yang bermasalah paling basic serta bajet zaera  cadangkan VITAMIN C DAN  GARLIC COMPLEX. . . 🌹Vitamin C Vitamin C merupakan booster collagen kepada kulit .Ia membantu mengecutkan jerawat yang tumbuh.Jika kita memang suka memicit jerawat dan terluka vitamin c membantu menyembuhkan luka tersebut. . Kulit berminyak merupakan punca jerawat terhasil kerana kulit susah bernafas dan dan menyebab pori -pori tersumbat. Ini menyebabkan jerawat tumbuh jika tidak dirawat. Vitamin C membantu menyerap minyak dan menghalang minyak berkumpul di dalam  dikulit. . Vitamin C membantu pengaliran darah yang membawa nutrisi ke kulit. Kulit mendapat pelindungan dari radikal bebas serta sinar uv yang menyebabkan surburn dan kulit kusam tona tak sekata. . Vitamin juga meningkat imunusasi kita dari virus selsema ,resdung dan demam. .. .. 🌹Garlic complex. Merupakan antibiotik kepada badan bagi membunuh kuman jerawat serta mengeringkan nanah jerawat yang pecah . Ini mengelakkan jerawat timbul semula kesan dari kuman tersebut. Berminat untuk order dan consultant free boleh whatshapp zaera ya. . . 📲0122649061 📲0122649061 Order l Consult l Booking

Bila kulit muka berjerawat tumbuh besar seperti jerawat batu dan bernanah serta gatal -gatal  memang rasa tak selesa. Tambahan pula semua orang asyik tanya dan jadi bahan pulak streess sangatkan. Untuk rawatan set jerawat yang bermasalah paling basic serta bajet zaera  cadangkan VITAMIN C DAN  GARLIC COMPLEX. . . 🌹Vitamin C Vitamin C merupakan booster collagen kepada kulit .Ia membantu mengecutkan jerawat yang tumbuh.Jika kita memang suka memicit jerawat dan terluka vitamin c membantu menyembuhkan luka tersebut. . Kulit berminyak merupakan punca jerawat terhasil kerana kulit susah bernafas dan dan menyebab pori -pori tersumbat. Ini menyebabkan jerawat tumbuh jika tidak dirawat. Vitamin C membantu menyerap minyak dan menghalang minyak berkumpul di dalam  dikulit. . Vitamin C membantu pengaliran darah yang membawa nutrisi ke kulit. Kulit mendapat pelindungan dari radikal bebas serta sinar uv yang menyebabkan surburn dan kulit kusam tona tak sekata. . Vitamin juga meningkat imunusasi kita dari virus selsema ,resdung dan demam. .. .. 🌹Garlic complex. Merupakan antibiotik kepada badan bagi membunuh kuman jerawat serta mengeringkan nanah jerawat yang pecah . Ini mengelakkan jerawat timbul semula kesan dari kuman tersebut. Berminat untuk order dan consultant free boleh whatshapp zaera ya. . . 📲0122649061 📲0122649061 Order l Consult l Booking

Bila kulit muka berjerawat tumbuh besar seperti jerawat batu dan bernanah serta gatal -gatal  memang rasa tak selesa. Tambahan pula semua orang asyik tanya dan jadi bahan pulak streess sangatkan. Untuk rawatan set jerawat yang bermasalah paling basic serta bajet zaera  cadangkan VITAMIN C DAN  GARLIC COMPLEX. . . 🌹Vitamin C Vitamin C merupakan booster collagen kepada kulit .Ia membantu mengecutkan jerawat yang tumbuh.Jika kita memang suka memicit jerawat dan terluka vitamin c membantu menyembuhkan luka tersebut. . Kulit berminyak merupakan punca jerawat terhasil kerana kulit susah bernafas dan dan menyebab pori -pori tersumbat. Ini menyebabkan jerawat tumbuh jika tidak dirawat. Vitamin C membantu menyerap minyak dan menghalang minyak berkumpul di dalam  dikulit. . Vitamin C membantu pengaliran darah yang membawa nutrisi ke kulit. Kulit mendapat pelindungan dari radikal bebas serta sinar uv yang menyebabkan surburn dan kulit kusam tona tak sekata. . Vitamin juga meningkat imunusasi kita dari virus selsema ,resdung dan demam. .. .. 🌹Garlic complex. Merupakan antibiotik kepada badan bagi membunuh kuman jerawat serta mengeringkan nanah jerawat yang pecah . Ini mengelakkan jerawat timbul semula kesan dari kuman tersebut. Berminat untuk order dan consultant free boleh whatshapp zaera ya. . . 📲0122649061 📲0122649061 Order l Consult l Booking

FUNGSI VITAMIN C . 💕Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan 💕Mengatasi masalah jerawat degil 💕Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi 💕Membantu kulit sensitif seperti eczema, resdung 💕Membantu penghasilan kolagen dalam tubuh 💕Mengurangkan kesan "sunburn" 💕Menjadikan kulit lebih gebu 💕Melembapkan kulit dari dalam 💕Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan 💕Tona kulit menjadi lebih sekata 💕Mengurangkan penyakit selsema Nak order? Meh whatsapp Keknis sekarang 0194783274. . #shakleemalaysia #shakleenilaiimpian #shakleemantin #usim #usimnilai #shakleekl #shakleeeffect #shakleekeknis #sayajualshaklee #shakleeselangor #shakleesingapore #shakleesabah #shakleevivix #shakleeyouthskincare #codshaklee #pengedarshaklee #shakleenegerisembilan #shakleepenang #shakleekedah #shakleebangi #shakleekajang #shakleenilai #shakleenilai3 #shakleebrunei #shakleeputrajaya

SET JERAWAT LENGKAP 🌼 . ✅ALFALFA ✅Vitamin C ✅Garlic  Complex ✅ESP Keadaan kulit yang breakout membuatkan kita sering resah dan membuatkan kita rasa rendah diri. JERAWAT YANG BESAR BERTEMPEK-TEMPEK. Dah cuba pelbagai cara tapi kulit masih tumbuh jerawat dan  bertambah teruk. Apa kata cuba set jerawat ni rawat dari dalam membuatkan kulit jadi flawless. . . 🌼Alfalfa- Ia merupakan agent detox membersih kan darah dan usus dengan mengeluarkan toksik dalam badan kita yang selama ni terpendam dalam badan. Toksik yang terkumpul dalam  badan yang menyebabkan kulit kita berjerawat. . . . 🌼Vitamin C Ia bertindak menlindungi kulit dari radikal bebas seperti sinar matahari dan pencemaram alam  yang menyebabkan kulit kita rosak. Ia membantu mengecutkan jerawat dan membentuk kolagen kepada kulit. Ia juga membantu menyembuhkan luka jerawat yang terluka disebabkan memicit jerawat. . . . 🌼Garlic Ia memrupakan agent menguatkan antibodi dan menghalang bakteria yang melekat pada kulit. Ia membantu mengecutkan jerawat yang bernanah dan gatal. . . . 🌼ESP Setelah jerawat kecut dan dan tinggal parut bekas jerawat yang lompong. ESP yang mengandungi protein dari soya membantu membina stuktur tisu-tisu kulit yang rosak.Membuakan parut hilang dan jadi gebu. Ia juga menstabilkan hormon  dan memberi tenaga. . . Berminat meh whatshapp zaera untuk consult dan order . . . JOM WHATSHAPP 0122649061. #setjerawatshaklee#setkulitshaklee#vitamincshaklee.

FUNGSI VITAMIN C . 💕Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan 💕Mengatasi masalah jerawat degil 💕Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi 💕Membantu kulit sensitif seperti eczema, resdung 💕Membantu penghasilan kolagen dalam tubuh 💕Mengurangkan kesan "sunburn" 💕Menjadikan kulit lebih gebu 💕Melembapkan kulit dari dalam 💕Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan 💕Tona kulit menjadi lebih sekata 💕Mengurangkan penyakit selsema Nak order? Meh whatsapp Keknis sekarang 0194783274. . #shakleemalaysia #shakleenilaiimpian #shakleemantin #usim #usimnilai #shakleekl #shakleeeffect #shakleekeknis #sayajualshaklee #shakleeselangor #shakleesingapore #shakleesabah #shakleevivix #shakleeyouthskincare #codshaklee #pengedarshaklee #shakleenegerisembilan #shakleepenang #shakleekedah #shakleebangi #shakleekajang #shakleenilai #shakleenilai3 #shakleebrunei #shakleeputrajaya

A must every morning ♥️ Husband pun daku hulur gak makan sebiji pagi-pagi. Siapa lagi nak hulur kan... #shakleeklang #shakleeshahalam #shakleekl#shakleeputrajaya #tambahhb #sethamil

NEW PRODUCT - YOUTH MASK 😱 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Produk yang ditunggu-tunggu hampir semua orang sudah pun tibaa! Siapa je tak suka pakai Clay Mask kan? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Here salah satu produk Youth daripada Shaklee yang sumpah BEST GILAA! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ YOUTH PURIFYING CLAY MASK ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ☑️ Membantu menyahtoksin dan membersihkan kulit wajah. ☑️ Campuran 3 jenis tanah liat yang kaya dengan mineral, serbuk arang halus dan abu gunung berapi dari Pulau Jeju yang bersih di Lautan Pasifik. ☑️ Membantu menyingkirkan segala bahan kotoran, lebihan sebum dan membantu meminimumkan size liang pori. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ So, korang akan rasa kulit korang akan lebih licin dan bersih tanpa menghakis atau mengeringkan kulit. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ YOUTH HYDRATING GEL MASK (warna emas) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ☑️ Membantu melegakan dan menyegarkan semula kulit wajah agar kelihatan lebih segar, terhidrat dan berseri. ☑️ Gel emas ini diadun khas dari campuran asid hialuronik, jus daun aloe dan gabungan pelbagai herba seperti Centella Asiatica dan ekstrak Chamomile yang membantu melembapkan kulit korang dengan lebih baik dan memberikan kesegaran yang berpanjangan! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Bila pakai terasa sejuk, nyaman dan dingin sangat, yang penting tidak mengeringkan kulit. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ GOODNEWS — Sekarang tengah ada offer BUY 1 FREE 1 + FREE ORGANZA BAG + FREE EXCLUSIVE YOUTH FACIAL BRUSH 📌 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Korang boleh lah fefeeling macam pergi spa daripada rumah je kan 😆⁣ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Untuk pertanyaan lanjut dan consultation, boleh whatsapp 📲013-7533735 (Kekma) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #youthshaklee #youthskinacre #youth #shakleemalaysia #shakleepuchong #shakleeputrajaya #shakleesubangjaya #shakleesubang #shakleeshahalam #shakleeklang #shakleeselangor

CANTIK & SIHAT SECARA SEMULAJADI 🌸 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Kolagen adalah protein utama pada tisu penghubung dalam mamalia dan merupakan salah satu protein yang panjang di samping struktur fibrous protein yang berbeza daripada protein globul (enzim). Terdapat lebih daripada 25 jenis kolagen wujud dalam badan secara semulajadi. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Apakah Kandungan Shaklee Collagen Powder dan Khasiatnya? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Shaklee Collagen Powder terdiri daripada 7 ramuan utama: ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔ Kolagen dari sisik ikan merah (Red Sniper Scale) ✔ Ekstrak biji Camelia Japonica ✔ Ekstrak Pfaffia (ginseng Brazil) ✔ Vitamin B ✔ Vitamin C ✔ Ekstrak kekerang ✔ Lactobacillus Acidphilus ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Antara KEBAIKKAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✅ ANTI PENUAAN • Mengecilkan liang pori yang kelihatan, menghilangkan kedutan dan mengurangkan garis halus ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✅ MENGEMBALIKAN KEANJALAN KULIT • Menjadikan kulit lebih tegang, anjal dan lembut ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✅ MENINGKATKAN PERGERAKAN • Menyokong kesihatan sendi dan tulang ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✅ MENYUBUR & MENGUATKAN • Menjadikan rambut lebih sihat, tidak mudah gugur dan bercabang serta tebal dan bersinar. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✅ MENEGANGKAN & MENGANJALKAN • Membantu menegang dan menganjalkan payudara dan punggung ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✅ MENCERAHKAN KULIT SECARA SEMULAJADI • Mengurangkan pigmentasi, jeragat dan tona kulit tidak sekata ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✅ MELEMBABKAN KULIT • Melembapkan kulit bagi mengurangkan kulit kering, kulit bersisik dan rasa gatal. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Untuk sebarang order dan pertanyaan lanjut 👇🏻 📲013-7533735 (Emma) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #shakleepuchong #shakleeselangor #shakleeshahalam #shakleeputrajaya #shakleesubangjaya #shakleemalaysia #shakleeklang #shaklee #supplement #shakleebangi #shakleekualalumpur #shakleecyberjaya #shakleeklia #jerawat

SET JERAWAT LENGKAP 🌼 . ✅ALFALFA ✅Vitamin C ✅Garlic  Complex ✅ESP Keadaan kulit yang breakout membuatkan kita sering resah dan membuatkan kita rasa rendah diri. JERAWAT YANG BESAR BERTEMPEK-TEMPEK. Dah cuba pelbagai cara tapi kulit masih tumbuh jerawat dan  bertambah teruk. Apa kata cuba set jerawat ni rawat dari dalam membuatkan kulit jadi flawless. . . 🌼Alfalfa- Ia merupakan agent detox membersih kan darah dan usus dengan mengeluarkan toksik dalam badan kita yang selama ni terpendam dalam badan. Toksik yang terkumpul dalam  badan yang menyebabkan kulit kita berjerawat. . . . 🌼Vitamin C Ia bertindak menlindungi kulit dari radikal bebas seperti sinar matahari dan pencemaram alam  yang menyebabkan kulit kita rosak. Ia membantu mengecutkan jerawat dan membentuk kolagen kepada kulit. Ia juga membantu menyembuhkan luka jerawat yang terluka disebabkan memicit jerawat. . . . 🌼Garlic Ia memrupakan agent menguatkan antibodi dan menghalang bakteria yang melekat pada kulit. Ia membantu mengecutkan jerawat yang bernanah dan gatal. . . . 🌼ESP Setelah jerawat kecut dan dan tinggal parut bekas jerawat yang lompong. ESP yang mengandungi protein dari soya membantu membina stuktur tisu-tisu kulit yang rosak.Membuakan parut hilang dan jadi gebu. Ia juga menstabilkan hormon  dan memberi tenaga. . . Berminat meh whatshapp zaera untuk consult dan order . . . JOM WHATSHAPP 0122649061. #setjerawatshaklee#setkulitshaklee#vitamincshaklee.

Testimoni Vitamin E

VITAMIN E REMAJAKAN KULIT . Amalkan pemakanan yang kaya dengan Vitamin e seperti buah-buahan dan sayur-sayuran. Ia membekalkan nutrien yang mencukupi kepada tubuh dan menjadikan kulit sihat. . Paling menarik, Vitamin E adalah rahsia awet muda, ia melambatkan penuaan dan membuatkan KULIT TAMPAK CANTIK SECARA SEMULAJADI. . Tahukah anda, selain Vitamin E complex, supplement shaklee yang lain seperti GLA COMPLEX dan CAROTAMAX juga mengandungi Vitamin E yang membantu anda untuk mendapat KULIT YANG CANTIK. Untuk Pertayaan 📲0137610693 Haslina Hasbollah

SET JERAWAT LENGKAP 🌼 . ✅ALFALFA ✅Vitamin C ✅Garlic  Complex ✅ESP Keadaan kulit yang breakout membuatkan kita sering resah dan membuatkan kita rasa rendah diri. JERAWAT YANG BESAR BERTEMPEK-TEMPEK. Dah cuba pelbagai cara tapi kulit masih tumbuh jerawat dan  bertambah teruk. Apa kata cuba set jerawat ni rawat dari dalam membuatkan kulit jadi flawless. . . 🌼Alfalfa- Ia merupakan agent detox membersih kan darah dan usus dengan mengeluarkan toksik dalam badan kita yang selama ni terpendam dalam badan. Toksik yang terkumpul dalam  badan yang menyebabkan kulit kita berjerawat. . . . 🌼Vitamin C Ia bertindak menlindungi kulit dari radikal bebas seperti sinar matahari dan pencemaram alam  yang menyebabkan kulit kita rosak. Ia membantu mengecutkan jerawat dan membentuk kolagen kepada kulit. Ia juga membantu menyembuhkan luka jerawat yang terluka disebabkan memicit jerawat. . . . 🌼Garlic Ia memrupakan agent menguatkan antibodi dan menghalang bakteria yang melekat pada kulit. Ia membantu mengecutkan jerawat yang bernanah dan gatal. . . . 🌼ESP Setelah jerawat kecut dan dan tinggal parut bekas jerawat yang lompong. ESP yang mengandungi protein dari soya membantu membina stuktur tisu-tisu kulit yang rosak.Membuakan parut hilang dan jadi gebu. Ia juga menstabilkan hormon  dan memberi tenaga. . . Berminat meh whatshapp zaera untuk consult dan order . . . JOM WHATSHAPP 0122649061. #setjerawatshaklee#setkulitshaklee#vitamincshaklee.

KULIT CANTIK BERSERI BEBAS JERAWAT DENGAN MODAL RENDAH . . ✔️ 💯 semulajadi & organik ✔️ 1 botol ada 180 tablets ✔️ Untuk 6 bulan pengunaan . Dalam banyak banyak supplement untuk cantik, saya paling suka Vitamin C la ? Sebab KESAN DIA CEPAT DAN HARGA MURAH! 😍 . Siapa yg under budget, saya memang highly recommend this one! Vitamin C ni produk kegemaran ramai dan sebotol tahan 6 bulan pengunaan. Sangat budget friendly! . Antara Kebaikan Vitamin C : . . 🌸 Mencerahkan dan melembutkan kulit . 🌸 Menjadikan tona kulit lebih sekata . 🌸 Mengatasi masalah kulit sunburn . 🌸 Merangsang penghasilan Collagen dalam badan . 🌸 Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi . 🌸 Menguatkan sistem imuninasi tubuh . 🌸 Mengatasi masalah jerawat . 🌸 Melindungi sel daripada kerosakan disebabkan persekitaran & radikal bebas. 🌸 Membantu untuk mengurangkan tahap kolestrol, tekanan darah tinggi 🌸 Mengekalkan kelembapan kulit 🌸 Menghilangkan bintik2 hitam 🌸 Memudarkan jeragat . Kalau nak kulit licin, cerah dan cantik, memang saya highly recommend korang consume Vit C ni! Saya sendiri ambil Vitamin C ni dah lebih 3tahun Sangat membantu kuatkan antibodi badan dan tolong cerahkan kulit saya yang sunburn dulu. . Nak HARGA DISKAUN ataupun Daftar ahli terus? Jom mesej saya sekarang! ID: 1236734 017-2273385 (fatin) #konsultanshaklee #igwaveprojek #teaminstamf #shakleetamanpinggiranputra #shakleemalaysiamurah #setkulitcantik #shakleeserikembangan #shakleekubangkerian #shakleekualakrai #shakleekelantan #shakleeequinepark #shakleebangi #shakleeputrajaya #setjerawat #shakleetanahmerah #shakleeguchil #setkecantikkan #setkurusbajet #setdetoksshaklee #shakleemachang #setkulitshaklee #shakleekajang #shakleeputrawalk #shakleekotabharu #setresdungshaklee #sitinurhaliza #syifamelvinn #sendayutinggi #rozitachewan

KULIT CANTIK BERSERI BEBAS JERAWAT DENGAN MODAL RENDAH . . ✔️ 💯 semulajadi & organik ✔️ 1 botol ada 180 tablets ✔️ Untuk 6 bulan pengunaan . Dalam banyak banyak supplement untuk cantik, saya paling suka Vitamin C la ? Sebab KESAN DIA CEPAT DAN HARGA MURAH! 😍 . Siapa yg under budget, saya memang highly recommend this one! Vitamin C ni produk kegemaran ramai dan sebotol tahan 6 bulan pengunaan. Sangat budget friendly! . Antara Kebaikan Vitamin C : . . 🌸 Mencerahkan dan melembutkan kulit . 🌸 Menjadikan tona kulit lebih sekata . 🌸 Mengatasi masalah kulit sunburn . 🌸 Merangsang penghasilan Collagen dalam badan . 🌸 Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi . 🌸 Menguatkan sistem imuninasi tubuh . 🌸 Mengatasi masalah jerawat . 🌸 Melindungi sel daripada kerosakan disebabkan persekitaran & radikal bebas. 🌸 Membantu untuk mengurangkan tahap kolestrol, tekanan darah tinggi 🌸 Mengekalkan kelembapan kulit 🌸 Menghilangkan bintik2 hitam 🌸 Memudarkan jeragat . Kalau nak kulit licin, cerah dan cantik, memang saya highly recommend korang consume Vit C ni! Saya sendiri ambil Vitamin C ni dah lebih 3tahun Sangat membantu kuatkan antibodi badan dan tolong cerahkan kulit saya yang sunburn dulu. . Nak HARGA DISKAUN ataupun Daftar ahli terus? Jom mesej saya sekarang! ID: 1236734 017-2273385 (fatin) #konsultanshaklee #igwaveprojek #teaminstamf #shakleetamanpinggiranputra #shakleemalaysiamurah #setkulitcantik #shakleeserikembangan #shakleekubangkerian #shakleekualakrai #shakleekelantan #shakleeequinepark #shakleebangi #shakleeputrajaya #setjerawat #shakleetanahmerah #shakleeguchil #setkecantikkan #setkurusbajet #setdetoksshaklee #shakleemachang #setkulitshaklee #shakleekajang #shakleeputrawalk #shakleekotabharu #setresdungshaklee #sitinurhaliza #syifamelvinn #sendayutinggi #rozitachewan

KULIT CANTIK BERSERI BEBAS JERAWAT DENGAN MODAL RENDAH . . ✔️ 💯 semulajadi & organik ✔️ 1 botol ada 180 tablets ✔️ Untuk 6 bulan pengunaan . Dalam banyak banyak supplement untuk cantik, saya paling suka Vitamin C la ? Sebab KESAN DIA CEPAT DAN HARGA MURAH! 😍 . Siapa yg under budget, saya memang highly recommend this one! Vitamin C ni produk kegemaran ramai dan sebotol tahan 6 bulan pengunaan. Sangat budget friendly! . Antara Kebaikan Vitamin C : . . 🌸 Mencerahkan dan melembutkan kulit . 🌸 Menjadikan tona kulit lebih sekata . 🌸 Mengatasi masalah kulit sunburn . 🌸 Merangsang penghasilan Collagen dalam badan . 🌸 Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi . 🌸 Menguatkan sistem imuninasi tubuh . 🌸 Mengatasi masalah jerawat . 🌸 Melindungi sel daripada kerosakan disebabkan persekitaran & radikal bebas. 🌸 Membantu untuk mengurangkan tahap kolestrol, tekanan darah tinggi 🌸 Mengekalkan kelembapan kulit 🌸 Menghilangkan bintik2 hitam 🌸 Memudarkan jeragat . Kalau nak kulit licin, cerah dan cantik, memang saya highly recommend korang consume Vit C ni! Saya sendiri ambil Vitamin C ni dah lebih 3tahun Sangat membantu kuatkan antibodi badan dan tolong cerahkan kulit saya yang sunburn dulu. . Nak HARGA DISKAUN ataupun Daftar ahli terus? Jom mesej saya sekarang! ID: 1236734 017-2273385 (fatin) #konsultanshaklee #igwaveprojek #teaminstamf #shakleetamanpinggiranputra #shakleemalaysiamurah #setkulitcantik #shakleeserikembangan #shakleekubangkerian #shakleekualakrai #shakleekelantan #shakleeequinepark #shakleebangi #shakleeputrajaya #setjerawat #shakleetanahmerah #shakleeguchil #setkecantikkan #setkurusbajet #setdetoksshaklee #shakleemachang #setkulitshaklee #shakleekajang #shakleeputrawalk #shakleekotabharu #setresdungshaklee #sitinurhaliza #syifamelvinn #sendayutinggi #rozitachewan

KULIT YANG ALERGIK, GATAL- GATAL KERANA RUAM BABY ATAU PELUH DAN TERKENA GIGITAN SERANGGA. . Herbal blend cream shaklee krim magic multipurpose untuk sapuan luaran. . Selalunya Customer zaera mesti beli herbablend untuk kegunaan seisi keluarga. . Kalau ada masalah kulit mesti nak sapu herbablend . . Nak tahu kegunaannya? . Ia bagus untuk disapu padu kulit yg ada . 💚exzema...ruam 💚panau, 💚kulit yg melecur 💚 jerawat 💚ruam baby 💚punting luka . 💚tumit pecah . 💚bekas chicken pox dan lain2 pasal kulit. Keistimewaaan krim Herbal Blend ni. . 💚Ia boleh dipakai oleh semua peringkat umur dari bayi ke warga tua. . 💚Krim yg diuji secara klinikal berkesan untuk melembutkan kulit termasuk ,kulit kasar, kaki kering,kulit kasar keras pada tumit ,siku,lutut dan lain2 . 💚krim yg dibuat 2dari herba tulin semulajadi yg amat menyegarkan seperti sej horse cherstnut,yarrow rosdbery. . 💚Ia juga tak berminyak dan melekit malahan ia sejuk dan  bermentol. . 💚Yg penting ia BEBAS dari  paraben n steriod . . 💚Yg paling penting ia semulajadi dan selamat digunakan. Untuk nak tahu lebih lanjut product shaklee  meh whattshap 0122649061.

KULIT YANG ALERGIK, GATAL- GATAL KERANA RUAM BABY ATAU PELUH DAN TERKENA GIGITAN SERANGGA. . Herbal blend cream shaklee krim magic multipurpose untuk sapuan luaran. . Selalunya Customer zaera mesti beli herbablend untuk kegunaan seisi keluarga. . Kalau ada masalah kulit mesti nak sapu herbablend . . Nak tahu kegunaannya? . Ia bagus untuk disapu padu kulit yg ada . 💚exzema...ruam 💚panau, 💚kulit yg melecur 💚 jerawat 💚ruam baby 💚punting luka . 💚tumit pecah . 💚bekas chicken pox dan lain2 pasal kulit. Keistimewaaan krim Herbal Blend ni. . 💚Ia boleh dipakai oleh semua peringkat umur dari bayi ke warga tua. . 💚Krim yg diuji secara klinikal berkesan untuk melembutkan kulit termasuk ,kulit kasar, kaki kering,kulit kasar keras pada tumit ,siku,lutut dan lain2 . 💚krim yg dibuat 2dari herba tulin semulajadi yg amat menyegarkan seperti sej horse cherstnut,yarrow rosdbery. . 💚Ia juga tak berminyak dan melekit malahan ia sejuk dan  bermentol. . 💚Yg penting ia BEBAS dari  paraben n steriod . . 💚Yg paling penting ia semulajadi dan selamat digunakan. Untuk nak tahu lebih lanjut product shaklee  meh whattshap 0122649061.

Cerita petang tadi di HQ Shaklee. Shopping time! 🥰 Part 2. . . Kita spam gambar dak tecik tu pulak. Masa ni baru bangun tido dok mamai lagi. Dalam dok mamai tu pun tau dah nak lari celah mana 😀. . . Dia la ni memang tau dah peel dia. Kalau sampai HQ masuk2 saja teruih pi kat bahagian mana. Tempat favorite dia la ni pi kat bahagian coq trol tu la. Pastu dia lari keluaq pi kat bahagian kanak2 tu. Apa lagi nak naik kuda2 ayam2 dia tu laaa. Pastu kakak2 kat kaunter pun dia teguq dari jauh saja 😅. Kemain dia ehhh. . . Maaf la noo banyak pula spam gambaq sekaliguih tengah2 malam ni. Bukan apa, geram punya pasai dari siang tadi apa saja yang upload kot IG ni semua tak masuk. Link guna fb. Dekat fb masuk pulak. Emmm taktau macam mana boleh jadi laguni. Musykil musykil... Dari siang dok takmau naik kat IG ni. Ni kita uninstall pastu install balik. Baru boleh. Selesai. Puas hati! 😄 . . #shaklee #nhinstadiary #instadiary #shakleestory #shakleebangi #shakleeputrajaya #shakleekajang #shakleenilai #shakleesenawang #shakleesemenyih #shakleeseremban #nhshakleestory

Cerita petang tadi di HQ 🥰 Shopping di HQ. Part 1 . . Dek kerana hujan di luar mood pun jadi macam best saja nak bergambar. Lighting di HQ pula macam sangat cantik (buktinya semua gambar no filter ya 😀) jadi feeling best semacam nak bergambar. . . Gambar2 pun nampak semua cam cantik cam comel je so kita spam la semua gambar tu hehe. Aci la kan.. bukan selalu pun buh gambaq banyak2 kan (ye ke 🤭). . . #shaklee #shakleestory #shakleelover #igshaklee #shakleebangi #shakleeputrajaya #shakleemalaysia #shakleenilai #shakleeseremban #shakleesemenyih #shakleekajang #shakleeukm #shakleesenawang #codshaklee #nhshakleestory

Pakar nutrisi menyarankan agar ibu yg menyusukan bayi mengambil suplemen yang mengandungi kalsium, iron dan protien. Oleh itu, ibu2 yang menyusukan bayi diluar sana, saa sarankan ambil suplemen untuk melengkapkan keperluan nutrisi. Antara suplemen yang boleh diambil ialah Ostematrix(kalsium),Iron (salah satu vitamin dlm Vitalea) & ESP (Protein). Bulan ni ada promosi ostematrix buy 3 get 5% discount. Nak order ostematrix? 👉 019-831 0175 📲 http://lailee.wasap.my #tipsbfbaby #polluxbiz #shaklee #leesarashaklee #shakleeputrajaya #shaqkleecyberjaya #shakleedengkil #shakleeserikembangan #shakleekotawarisan #shakleebbst #shakleemalaysia #shakleepromo #shakleelover #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeonline #basicsupplement

Assalamualaikum ❤️ layan video malam ni 😉 kita borak sikit pasal Shaklee. Ada 5 produk yang ready stock. Stock fresh tau ✔️ . ✔️ Alfalfa (s) ✔️ Vita-lea ✔️ B Complex ✔️ Peppermint-Ginger Plus ✔️ Garlic Complex . InsyaAllah stock baru akan sampai hari Ahad 😁 mencari produk Shaklee dengan harga bajet? Boleh pm sis laju-laju 😊 . ☎️ 0199547172 ☎️ 0199547172 ☎️ 0199547172 . Excuse my voice 😅 penat pusing Ikea petang tadi 😂

zaivitamins
(@zaimahv)

1 Day 1 Hour Ago

KULIT YANG ALERGIK, GATAL- GATAL KERANA RUAM BABY ATAU PELUH DAN TERKENA GIGITAN SERANGGA. . Herbal blend cream shaklee krim magic multipurpose untuk sapuan luaran. . Selalunya Customer zaera mesti beli herbablend untuk kegunaan seisi keluarga. . Kalau ada masalah kulit mesti nak sapu herbablend . . Nak tahu kegunaannya? . Ia bagus untuk disapu padu kulit yg ada . 💚exzema...ruam 💚panau, 💚kulit yg melecur 💚 jerawat 💚ruam baby 💚punting luka . 💚tumit pecah . 💚bekas chicken pox dan lain2 pasal kulit. Keistimewaaan krim Herbal Blend ni. . 💚Ia boleh dipakai oleh semua peringkat umur dari bayi ke warga tua. . 💚Krim yg diuji secara klinikal berkesan untuk melembutkan kulit termasuk ,kulit kasar, kaki kering,kulit kasar keras pada tumit ,siku,lutut dan lain2 . 💚krim yg dibuat 2dari herba tulin semulajadi yg amat menyegarkan seperti sej horse cherstnut,yarrow rosdbery. . 💚Ia juga tak berminyak dan melekit malahan ia sejuk dan  bermentol. . 💚Yg penting ia BEBAS dari  paraben n steriod . . 💚Yg paling penting ia semulajadi dan selamat digunakan. Untuk nak tahu lebih lanjut product shaklee  meh whattshap 0122649061.

Amni
(@shakleeby.anis)

1 Day 3 Hours Ago

Seharian di Ikea bersama Kak Jemot dan Kak Izan serta kanak-kanak riang 😚 cari barang lucky draw untuk sekolah dan PPKI 🤪 baju kaler sama dengan pekerja Ikea hokeyy 🤣🤣 . Penat pusing Ikea 2 3 kali 😅 tapi takde hal sebab pagi tadi dah telan Omega Guard, B Complex, Garlic Complex dan Chewable Vita C 😁 . Nak cergas dan lincah macam sis? Meh pm kita share cerita pasal Shaklee 😊 . ☎️ 0199547172 ☎️ 0199547172 ☎️ 0199547172

zaivitamins
(@zaimahv)

1 Day 3 Hours Ago

KULIT YANG ALERGIK, GATAL- GATAL KERANA RUAM BABY ATAU PELUH DAN TERKENA GIGITAN SERANGGA. . Herbal blend cream shaklee krim magic multipurpose untuk sapuan luaran. . Selalunya Customer zaera mesti beli herbablend untuk kegunaan seisi keluarga. . Kalau ada masalah kulit mesti nak sapu herbablend . . Nak tahu kegunaannya? . Ia bagus untuk disapu padu kulit yg ada . 💚exzema...ruam 💚panau, 💚kulit yg melecur 💚 jerawat 💚ruam baby 💚punting luka . 💚tumit pecah . 💚bekas chicken pox dan lain2 pasal kulit. Keistimewaaan krim Herbal Blend ni. . 💚Ia boleh dipakai oleh semua peringkat umur dari bayi ke warga tua. . 💚Krim yg diuji secara klinikal berkesan untuk melembutkan kulit termasuk ,kulit kasar, kaki kering,kulit kasar keras pada tumit ,siku,lutut dan lain2 . 💚krim yg dibuat 2dari herba tulin semulajadi yg amat menyegarkan seperti sej horse cherstnut,yarrow rosdbery. . 💚Ia juga tak berminyak dan melekit malahan ia sejuk dan  bermentol. . 💚Yg penting ia BEBAS dari  paraben n steriod . . 💚Yg paling penting ia semulajadi dan selamat digunakan. Untuk nak tahu lebih lanjut product shaklee  meh whattshap 0122649061.

FUNGSI VITAMIN C . 💕Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan 💕Mengatasi masalah jerawat degil 💕Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi 💕Membantu kulit sensitif seperti eczema, resdung 💕Membantu penghasilan kolagen dalam tubuh 💕Mengurangkan kesan "sunburn" 💕Menjadikan kulit lebih gebu 💕Melembapkan kulit dari dalam 💕Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan 💕Tona kulit menjadi lebih sekata 💕Mengurangkan penyakit selsema Nak order? Meh whatsapp Keknis sekarang 0194783274. . #shakleemalaysia #shakleenilaiimpian #shakleemantin #usim #usimnilai #shakleekl #shakleeeffect #shakleekeknis #sayajualshaklee #shakleeselangor #shakleesingapore #shakleesabah #shakleevivix #shakleeyouthskincare #codshaklee #pengedarshaklee #shakleenegerisembilan #shakleepenang #shakleekedah #shakleebangi #shakleekajang #shakleenilai #shakleenilai3 #shakleebrunei #shakleeputrajaya

zaivitamins
(@zaimahv)

1 Day 5 Hours Ago

KULIT YANG ALERGIK, GATAL- GATAL KERANA RUAM BABY ATAU PELUH DAN TERKENA GIGITAN SERANGGA. . Herbal blend cream shaklee krim magic multipurpose untuk sapuan luaran. . Selalunya Customer zaera mesti beli herbablend untuk kegunaan seisi keluarga. . Kalau ada masalah kulit mesti nak sapu herbablend . . Nak tahu kegunaannya? . Ia bagus untuk disapu padu kulit yg ada . 💚exzema...ruam 💚panau, 💚kulit yg melecur 💚 jerawat 💚ruam baby 💚punting luka . 💚tumit pecah . 💚bekas chicken pox dan lain2 pasal kulit. Keistimewaaan krim Herbal Blend ni. . 💚Ia boleh dipakai oleh semua peringkat umur dari bayi ke warga tua. . 💚Krim yg diuji secara klinikal berkesan untuk melembutkan kulit termasuk ,kulit kasar, kaki kering,kulit kasar keras pada tumit ,siku,lutut dan lain2 . 💚krim yg dibuat 2dari herba tulin semulajadi yg amat menyegarkan seperti sej horse cherstnut,yarrow rosdbery. . 💚Ia juga tak berminyak dan melekit malahan ia sejuk dan  bermentol. . 💚Yg penting ia BEBAS dari  paraben n steriod . . 💚Yg paling penting ia semulajadi dan selamat digunakan. Untuk nak tahu lebih lanjut product shaklee  meh whattshap 0122649061.

zaivitamins
(@zaimahv)

1 Day 5 Hours Ago

KULIT YANG ALERGIK, GATAL- GATAL KERANA RUAM BABY ATAU PELUH DAN TERKENA GIGITAN SERANGGA. . Herbal blend cream shaklee krim magic multipurpose untuk sapuan luaran. . Selalunya Customer zaera mesti beli herbablend untuk kegunaan seisi keluarga. . Kalau ada masalah kulit mesti nak sapu herbablend . . Nak tahu kegunaannya? . Ia bagus untuk disapu padu kulit yg ada . 💚exzema...ruam 💚panau, 💚kulit yg melecur 💚 jerawat 💚ruam baby 💚punting luka . 💚tumit pecah . 💚bekas chicken pox dan lain2 pasal kulit. Keistimewaaan krim Herbal Blend ni. . 💚Ia boleh dipakai oleh semua peringkat umur dari bayi ke warga tua. . 💚Krim yg diuji secara klinikal berkesan untuk melembutkan kulit termasuk ,kulit kasar, kaki kering,kulit kasar keras pada tumit ,siku,lutut dan lain2 . 💚krim yg dibuat 2dari herba tulin semulajadi yg amat menyegarkan seperti sej horse cherstnut,yarrow rosdbery. . 💚Ia juga tak berminyak dan melekit malahan ia sejuk dan  bermentol. . 💚Yg penting ia BEBAS dari  paraben n steriod . . 💚Yg paling penting ia semulajadi dan selamat digunakan. Untuk nak tahu lebih lanjut product shaklee  meh whattshap 0122649061.

Shaklee Top 10 Best Sellers. Favourite anda yang mana? #hayneemlegacy #shakleeputrajaya #shakleeonline #terusdarihq #shakleecoordinator

zaivitamins
(@zaimahv)

1 Day 7 Hours Ago

IBU RISAU SUSU UNTUK BABY BERKURANG DAN SELALU LETIH. . Ini dilema ibu bila menyusuksn baby. . Ibu yang meyusukan baby perlu cukup nutrisi untuk produce susu lebih banyak dan booster energy. . Untuk ibu berpantang dan menyusukan baby zai selalu cadangkan ambik Alfalfa, ESP dan Ostematrix. . . . 🌸Alfalfa. ✔Merupakan sumber klorofil yg kaya dengan sumber vitamin dan mineral. ✔Merupakan jamu moden . ✔Memekatkan susu ibu yg membuatkan baby cepat kenyang. ✔Ia melancarkan darah haid , menghilangkan keputihan dan menghilangkan bau miss v kita. ✔Sebagai sumber detox melawaskan sistem pembuangan dan membuang angin. . . 🌸ESP bantu ibu menyusu ✔Booster susu jadi banyak esp + alfalfa ✔Susu jadi pekat ✔Baby kenyang lena tidur dan ibu boleh rehat. ✔Tenaga kepada ibu. ✔Mengurangkan gastrik ibu sibuk tak sempat makan. ✔Payudara jadi anjal sebab susu selalu penuh. ✔Kulit ibu jadi putih ,gebu flawless dan sihat. ✔Kulit anak  pun cantik tak ada eczema. ✔Bila ibu berpuasa pula ia memberi tenaga dan susu tetap kekal seperti biasa. ✔Esp mencantikkan kembali kulit ibu yang mengalami pigmentasi semasa mengandung. ✔Mengstabilkan hormon ibu supaya lebih bertenaga tak menggangu emosi. ✔Emosi yang terganggu dan penat akan mengurangkan susu. ✔Esp yang mengandungi protein dari soya dapat membina otot otot yang kendur dan otot baby juga serta perkembangan otak baby. .. .. 🌸Tambah lagi dengan ostematrix sebagai sumber kalsium untuk kalsium yang diambil oleh baby .Untuk menghilangkan lenguh badan dan membantu jika ibu mengalami sembelit. .. .. Seelok nye esp ni elok di consume sebelum mengandung sebagai persediaan diri dan dalaman badan serta hormon .Semasa mengandung dan semasa berpantang. Berminat boleh whatshapp 0122649061 Dapat harga  promosi dan consult free dari Zaera Wp -Hp no 0122649061 Ready stock cod area semenyih l kajang l bangi Postage setiap hari kecuali hari cuti.

FUNGSI VITAMIN C . 💕Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan 💕Mengatasi masalah jerawat degil 💕Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi 💕Membantu kulit sensitif seperti eczema, resdung 💕Membantu penghasilan kolagen dalam tubuh 💕Mengurangkan kesan "sunburn" 💕Menjadikan kulit lebih gebu 💕Melembapkan kulit dari dalam 💕Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan 💕Tona kulit menjadi lebih sekata 💕Mengurangkan penyakit selsema Nak order? Meh whatsapp Keknis sekarang 0194783274. . #shakleemalaysia #shakleenilaiimpian #shakleemantin #usim #usimnilai #shakleekl #shakleeeffect #shakleekeknis #sayajualshaklee #shakleeselangor #shakleesingapore #shakleesabah #shakleevivix #shakleeyouthskincare #codshaklee #pengedarshaklee #shakleenegerisembilan #shakleepenang #shakleekedah #shakleebangi #shakleekajang #shakleenilai #shakleenilai3 #shakleebrunei #shakleeputrajaya

FUNGSI VITAMIN C . 💕Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan 💕Mengatasi masalah jerawat degil 💕Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi 💕Membantu kulit sensitif seperti eczema, resdung 💕Membantu penghasilan kolagen dalam tubuh 💕Mengurangkan kesan "sunburn" 💕Menjadikan kulit lebih gebu 💕Melembapkan kulit dari dalam 💕Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan 💕Tona kulit menjadi lebih sekata 💕Mengurangkan penyakit selsema Nak order? Meh whatsapp Keknis sekarang 0194783274. . #shakleemalaysia #shakleenilaiimpian #shakleemantin #usim #usimnilai #shakleekl #shakleeeffect #shakleekeknis #sayajualshaklee #shakleeselangor #shakleesingapore #shakleesabah #shakleevivix #shakleeyouthskincare #codshaklee #pengedarshaklee #shakleenegerisembilan #shakleepenang #shakleekedah #shakleebangi #shakleekajang #shakleenilai #shakleenilai3 #shakleebrunei #shakleeputrajaya

6 CABARAN KETIKA HAMIL!⁣⠀ ⁣⠀ Para ibu, jom baca gambar di atas 👆🏻👆🏻 ⁣⠀ ⁣⠀ Alya pasti, setiap ibu hamil pasti merasai cabaran-cabaran diatas.⁣⠀ ⁣⠀ Banyak cara yang boleh diatasi, tapi alya galakkan jom ambil set hamil shaklee untuk make sure anak dalam kandungan:⁣⠀ ✨Dapat zat yang mencukupi⁣⠀ ✨Membesar dengan sempurna⁣⠀ ✨Cerdas akal fikiran⁣⠀ ✨Kulit anak putih gebu dan bersih😊⁣⠀ ✨Tulang badannya lebih kuat , bila baru lahir badan tak lembik.⁣⠀ ⁣⠀ Untuk para ibu, pabila consume set hamil shaklee, pasti akan dapat rasai perubahan👇🏻⁣⠀ ✨Kulit lebih sihat dan cantik⁣⠀ ✨Berat tak naik mendadak⁣⠀ ✨Badan lebih bertenaga⁣⠀ ✨Bacaan HB cantik⁣⠀ ✨Badan tak rasa lenguh dan sakit2⁣⠀ ✨Badan cukup kalsium ⁣⠀ ✨Terhindar dari Sembelit ⁣⠀ ⁣⠀ Jom survey set hamil shaklee di instagram @lyafa.vitamins. ⁣⠀ @lyafa.vitamins⁣⠀ ⁣⠀ Bagi yang nak COD area KL & PJ, boleh visit @shakleepetalingjaya⁣⠀ @shakleepetalingjaya⁣⠀ ⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ ⁣⠀ #espshaklee #sethamilshaklee #vitaleashaklee #sethamil #setibumengandung

6 CABARAN KETIKA HAMIL!⁣⠀ ⁣⠀ Para ibu, jom baca gambar di atas 👆🏻👆🏻 ⁣⠀ ⁣⠀ Alya pasti, setiap ibu hamil pasti merasai cabaran-cabaran diatas.⁣⠀ ⁣⠀ Banyak cara yang boleh diatasi, tapi alya galakkan jom ambil set hamil shaklee untuk make sure anak dalam kandungan:⁣⠀ ✨Dapat zat yang mencukupi⁣⠀ ✨Membesar dengan sempurna⁣⠀ ✨Cerdas akal fikiran⁣⠀ ✨Kulit anak putih gebu dan bersih😊⁣⠀ ✨Tulang badannya lebih kuat , bila baru lahir badan tak lembik.⁣⠀ ⁣⠀ Untuk para ibu, pabila consume set hamil shaklee, pasti akan dapat rasai perubahan👇🏻⁣⠀ ✨Kulit lebih sihat dan cantik⁣⠀ ✨Berat tak naik mendadak⁣⠀ ✨Badan lebih bertenaga⁣⠀ ✨Bacaan HB cantik⁣⠀ ✨Badan tak rasa lenguh dan sakit2⁣⠀ ✨Badan cukup kalsium ⁣⠀ ✨Terhindar dari Sembelit ⁣⠀ ⁣⠀ Jom survey set hamil shaklee di instagram @lyafa.vitamins. ⁣⠀ @lyafa.vitamins⁣⠀ ⁣⠀ Bagi yang nak COD area KL & PJ, boleh visit @shakleepetalingjaya⁣⠀ @shakleepetalingjaya⁣⠀ ⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ ⁣⠀ #espshaklee #sethamilshaklee #vitaleashaklee #sethamil #setibumengandung

6 CABARAN KETIKA HAMIL!⁣⠀ ⁣⠀ Para ibu, jom baca gambar di atas 👆🏻👆🏻 ⁣⠀ ⁣⠀ Alya pasti, setiap ibu hamil pasti merasai cabaran-cabaran diatas.⁣⠀ ⁣⠀ Banyak cara yang boleh diatasi, tapi alya galakkan jom ambil set hamil shaklee untuk make sure anak dalam kandungan:⁣⠀ ✨Dapat zat yang mencukupi⁣⠀ ✨Membesar dengan sempurna⁣⠀ ✨Cerdas akal fikiran⁣⠀ ✨Kulit anak putih gebu dan bersih😊⁣⠀ ✨Tulang badannya lebih kuat , bila baru lahir badan tak lembik.⁣⠀ ⁣⠀ Untuk para ibu, pabila consume set hamil shaklee, pasti akan dapat rasai perubahan👇🏻⁣⠀ ✨Kulit lebih sihat dan cantik⁣⠀ ✨Berat tak naik mendadak⁣⠀ ✨Badan lebih bertenaga⁣⠀ ✨Bacaan HB cantik⁣⠀ ✨Badan tak rasa lenguh dan sakit2⁣⠀ ✨Badan cukup kalsium ⁣⠀ ✨Terhindar dari Sembelit ⁣⠀ ⁣⠀ Jom survey set hamil shaklee di instagram @lyafa.vitamins. ⁣⠀ @lyafa.vitamins⁣⠀ ⁣⠀ Bagi yang nak COD area KL & PJ, boleh visit @shakleepetalingjaya⁣⠀ @shakleepetalingjaya⁣⠀ ⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ ⁣⠀ #espshaklee #sethamilshaklee #vitaleashaklee #sethamil #setibumengandung

COD AVAILABLE!!⁣⠀ ⁣⠀ ⁣⠀ Delivery area:⁣⠀ 📍PETALING JAYA⁣⠀ 📍TAMAN MEDAN ⁣⠀ 📍UNIVERSITI MALAYA⁣⠀ 📍DAMANSARA⁣⠀ 📍BANGSAR⁣⠀ 📍KERINCHI⁣⠀ 📍PANTAI DALAM⁣⠀ 📍PUCHONG⁣⠀ 📍CHERAS⁣⠀ 📍KEPONG⁣⠀⁣⠀ 📍SUNWAY PYRAMID ⁣⠀⁣⠀ 📍KELANA JAYA⁣⠀ 📍SUBANG JAYA⁣⠀ 📍KUALA LUMPUR⁣⠀⁣⠀ ⁣⠀ ⁣⠀ 📍SENTUL⁣⠀ 📍GOMBAK ( Mon & Wed )⁣⠀ 📍SELAYANG ( Mon & Wed)⁣⠀ 📍BATU CAVES ( Mon & Wed)⁣⠀ ⁣⠀ Dan juga mana-mana kawasan sekitar yang berdekatan dengan kawasan yang alya tulis diatas⁣⠀ ⁣⠀ ⁣⠀ Nak COD boleh whatsapp je alya and inform je alya, alya akan hantar vitamins shaklee kat korang😘⁣⠀ ⁣⠀ Hari Isnin dan Rabu hari alya akan COD sekitar selayang, gombak. Jadi bagi yang area sini, boleh whatsapp je alya untuk order⁣⠀ ⁣⠀ Ingat AGENT PETALING JAYA | KL SHAKLEE, ingat ⁣⠀ @shakleepetalingjaya⁣⠀ @shakleepetalingjaya⁣⠀ ⁣⠀ Untuk tengok supplements dan promo produk shaklee, boleh terus ke: @lyafa.vitamins ⁣⠀ ⁣⠀ ⁣⠀ Tekan link dekat bio untuk order untuk whatsapp alya okey😘⁣⠀ ⁣⠀ Alya muzamil | 📲016-317 8285⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ ⁣⠀ #shakleecod ⁣⠀ #codshaklee ⁣⠀ #alyafacodshaklee⁣⠀ #shakleecodkl ⁣⠀ #codshakleepj⁣⠀

COD AVAILABLE!!⁣⠀ ⁣⠀ ⁣⠀ Delivery area:⁣⠀ 📍PETALING JAYA⁣⠀ 📍TAMAN MEDAN ⁣⠀ 📍UNIVERSITI MALAYA⁣⠀ 📍DAMANSARA⁣⠀ 📍BANGSAR⁣⠀ 📍KERINCHI⁣⠀ 📍PANTAI DALAM⁣⠀ 📍PUCHONG⁣⠀ 📍CHERAS⁣⠀ 📍KEPONG⁣⠀⁣⠀ 📍SUNWAY PYRAMID ⁣⠀⁣⠀ 📍KELANA JAYA⁣⠀ 📍SUBANG JAYA⁣⠀ 📍KUALA LUMPUR⁣⠀⁣⠀ ⁣⠀ ⁣⠀ 📍SENTUL⁣⠀ 📍GOMBAK ( Mon & Wed )⁣⠀ 📍SELAYANG ( Mon & Wed)⁣⠀ 📍BATU CAVES ( Mon & Wed)⁣⠀ ⁣⠀ Dan juga mana-mana kawasan sekitar yang berdekatan dengan kawasan yang alya tulis diatas⁣⠀ ⁣⠀ ⁣⠀ Nak COD boleh whatsapp je alya and inform je alya, alya akan hantar vitamins shaklee kat korang😘⁣⠀ ⁣⠀ Hari Isnin dan Rabu hari alya akan COD sekitar selayang, gombak. Jadi bagi yang area sini, boleh whatsapp je alya untuk order⁣⠀ ⁣⠀ Ingat AGENT PETALING JAYA | KL SHAKLEE, ingat ⁣⠀ @shakleepetalingjaya⁣⠀ @shakleepetalingjaya⁣⠀ ⁣⠀ Untuk tengok supplements dan promo produk shaklee, boleh terus ke: @lyafa.vitamins ⁣⠀ ⁣⠀ ⁣⠀ Tekan link dekat bio untuk order untuk whatsapp alya okey😘⁣⠀ ⁣⠀ Alya muzamil | 📲016-317 8285⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ ⁣⠀ #shakleecod ⁣⠀ #codshaklee ⁣⠀ #alyafacodshaklee⁣⠀ #shakleecodkl ⁣⠀ #codshakleepj⁣⠀

COD AVAILABLE!!⁣⠀ ⁣⠀ ⁣⠀ Delivery area:⁣⠀ 📍PETALING JAYA⁣⠀ 📍TAMAN MEDAN ⁣⠀ 📍UNIVERSITI MALAYA⁣⠀ 📍DAMANSARA⁣⠀ 📍BANGSAR⁣⠀ 📍KERINCHI⁣⠀ 📍PANTAI DALAM⁣⠀ 📍PUCHONG⁣⠀ 📍CHERAS⁣⠀ 📍KEPONG⁣⠀⁣⠀ 📍SUNWAY PYRAMID ⁣⠀⁣⠀ 📍KELANA JAYA⁣⠀ 📍SUBANG JAYA⁣⠀ 📍KUALA LUMPUR⁣⠀⁣⠀ ⁣⠀ ⁣⠀ 📍SENTUL⁣⠀ 📍GOMBAK ( Mon & Wed )⁣⠀ 📍SELAYANG ( Mon & Wed)⁣⠀ 📍BATU CAVES ( Mon & Wed)⁣⠀ ⁣⠀ Dan juga mana-mana kawasan sekitar yang berdekatan dengan kawasan yang alya tulis diatas⁣⠀ ⁣⠀ ⁣⠀ Nak COD boleh whatsapp je alya and inform je alya, alya akan hantar vitamins shaklee kat korang😘⁣⠀ ⁣⠀ Hari Isnin dan Rabu hari alya akan COD sekitar selayang, gombak. Jadi bagi yang area sini, boleh whatsapp je alya untuk order⁣⠀ ⁣⠀ Ingat AGENT PETALING JAYA | KL SHAKLEE, ingat ⁣⠀ @shakleepetalingjaya⁣⠀ @shakleepetalingjaya⁣⠀ ⁣⠀ Untuk tengok supplements dan promo produk shaklee, boleh terus ke: @lyafa.vitamins ⁣⠀ ⁣⠀ ⁣⠀ Tekan link dekat bio untuk order untuk whatsapp alya okey😘⁣⠀ ⁣⠀ Alya muzamil | 📲016-317 8285⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ ⁣⠀ #shakleecod ⁣⠀ #codshaklee ⁣⠀ #alyafacodshaklee⁣⠀ #shakleecodkl ⁣⠀ #codshakleepj⁣⠀

Assalamualaikum... Fatin disini..fatin tengah cari beberapa orang untuk jadi team fatin. Modal tak mahal tapi boleh dapat banyak keistimeawaan dari shaklee..bukan fatin bagi tau, tpi SHAKLEE..fatin ajar awak CARA buat bisness shaklee. Bonus bergantung pada banyak mana usaha awak..awak tentukan. Yang penting rajin je.. Join team fatin sekarang... ID: 1236734 WHATSAPP FATIN 017-2273385 #konsultanshaklee #igwaveprojek #teaminstamf #shakleetamanpinggiranputra #shakleemalaysiamurah #setkulitcantik #shakleeserikembangan #shakleekubangkerian #shakleekualakrai #shakleekelantan #shakleeequinepark #shakleebangi #shakleeputrajaya #setjerawat #shakleetanahmerah #shakleeguchil #setkecantikkan #setkurusbajet #setdetoksshaklee #shakleemachang #setkulitshaklee #shakleekajang #shakleeputrawalk #shakleekotabharu #setresdungshaklee #sitinurhaliza #syifamelvinn #sendayutinggi #rozitachewan

Assalamualaikum... Fatin disini..fatin tengah cari beberapa orang untuk jadi team fatin. Modal tak mahal tapi boleh dapat banyak keistimeawaan dari shaklee..bukan fatin bagi tau, tpi SHAKLEE..fatin ajar awak CARA buat bisness shaklee. Bonus bergantung pada banyak mana usaha awak..awak tentukan. Yang penting rajin je.. Join team fatin sekarang... ID: 1236734 WHATSAPP FATIN 017-2273385 #konsultanshaklee #igwaveprojek #teaminstamf #shakleetamanpinggiranputra #shakleemalaysiamurah #setkulitcantik #shakleeserikembangan #shakleekubangkerian #shakleekualakrai #shakleekelantan #shakleeequinepark #shakleebangi #shakleeputrajaya #setjerawat #shakleetanahmerah #shakleeguchil #setkecantikkan #setkurusbajet #setdetoksshaklee #shakleemachang #setkulitshaklee #shakleekajang #shakleeputrawalk #shakleekotabharu #setresdungshaklee #sitinurhaliza #syifamelvinn #sendayutinggi #rozitachewan

Assalamualaikum... Fatin disini..fatin tengah cari beberapa orang untuk jadi team fatin. Modal tak mahal tapi boleh dapat banyak keistimeawaan dari shaklee..bukan fatin bagi tau, tpi SHAKLEE..fatin ajar awak CARA buat bisness shaklee. Bonus bergantung pada banyak mana usaha awak..awak tentukan. Yang penting rajin je.. Join team fatin sekarang... ID: 1236734 WHATSAPP FATIN 017-2273385 #konsultanshaklee #igwaveprojek #teaminstamf #shakleetamanpinggiranputra #shakleemalaysiamurah #setkulitcantik #shakleeserikembangan #shakleekubangkerian #shakleekualakrai #shakleekelantan #shakleeequinepark #shakleebangi #shakleeputrajaya #setjerawat #shakleetanahmerah #shakleeguchil #setkecantikkan #setkurusbajet #setdetoksshaklee #shakleemachang #setkulitshaklee #shakleekajang #shakleeputrawalk #shakleekotabharu #setresdungshaklee #sitinurhaliza #syifamelvinn #sendayutinggi #rozitachewan

6 CABARAN KETIKA HAMIL!⁣⠀ ⁣⠀ Para ibu, jom baca gambar di atas 👆🏻👆🏻 ⁣⠀ ⁣⠀ Alya pasti, setiap ibu hamil pasti merasai cabaran-cabaran diatas.⁣⠀ ⁣⠀ Banyak cara yang boleh diatasi, tapi alya galakkan jom ambil set hamil shaklee untuk make sure anak dalam kandungan:⁣⠀ ✨Dapat zat yang mencukupi⁣⠀ ✨Membesar dengan sempurna⁣⠀ ✨Cerdas akal fikiran⁣⠀ ✨Kulit anak putih gebu dan bersih😊⁣⠀ ✨Tulang badannya lebih kuat , bila baru lahir badan tak lembik.⁣⠀ ⁣⠀ Untuk para ibu, pabila consume set hamil shaklee, pasti akan dapat rasai perubahan👇🏻⁣⠀ ✨Kulit lebih sihat dan cantik⁣⠀ ✨Berat tak naik mendadak⁣⠀ ✨Badan lebih bertenaga⁣⠀ ✨Bacaan HB cantik⁣⠀ ✨Badan tak rasa lenguh dan sakit2⁣⠀ ✨Badan cukup kalsium ⁣⠀ ✨Terhindar dari Sembelit ⁣⠀ ⁣⠀ Jom survey set hamil shaklee di instagram @lyafa.vitamins. ⁣⠀ @lyafa.vitamins⁣⠀ ⁣⠀ Bagi yang nak COD area KL & PJ, boleh visit @shakleepetalingjaya⁣⠀ @shakleepetalingjaya⁣⠀ ⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ ⁣⠀ #espshaklee #sethamilshaklee #vitaleashaklee #sethamil #setibumengandung

Salwa Hanim
(@salwahanimm)

1 Day 12 Hours Ago

Postage at 11am today. InshaaAllah esok akan ada lagi postage sebab order masuk tak berhenti ni. Alhamdulillah... 😆 Promosi Ostematrix memang selalu havoc tau! Sebab semua orang tahu, pentingnya pengambilan Kalsium + Magnesium ni #shakleeklang #shakleeshahalam #shakleekl#shakleeputrajaya #ostematrix

6 CABARAN KETIKA HAMIL!⁣⠀ ⁣⠀ Para ibu, jom baca gambar di atas 👆🏻👆🏻 ⁣⠀ ⁣⠀ Alya pasti, setiap ibu hamil pasti merasai cabaran-cabaran diatas.⁣⠀ ⁣⠀ Banyak cara yang boleh diatasi, tapi alya galakkan jom ambil set hamil shaklee untuk make sure anak dalam kandungan:⁣⠀ ✨Dapat zat yang mencukupi⁣⠀ ✨Membesar dengan sempurna⁣⠀ ✨Cerdas akal fikiran⁣⠀ ✨Kulit anak putih gebu dan bersih😊⁣⠀ ✨Tulang badannya lebih kuat , bila baru lahir badan tak lembik.⁣⠀ ⁣⠀ Untuk para ibu, pabila consume set hamil shaklee, pasti akan dapat rasai perubahan👇🏻⁣⠀ ✨Kulit lebih sihat dan cantik⁣⠀ ✨Berat tak naik mendadak⁣⠀ ✨Badan lebih bertenaga⁣⠀ ✨Bacaan HB cantik⁣⠀ ✨Badan tak rasa lenguh dan sakit2⁣⠀ ✨Badan cukup kalsium ⁣⠀ ✨Terhindar dari Sembelit ⁣⠀ ⁣⠀ Jom survey set hamil shaklee di instagram @lyafa.vitamins. ⁣⠀ @lyafa.vitamins⁣⠀ ⁣⠀ Bagi yang nak COD area KL & PJ, boleh visit @shakleepetalingjaya⁣⠀ @shakleepetalingjaya⁣⠀ ⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ ⁣⠀ #espshaklee #sethamilshaklee #vitaleashaklee #sethamil #setibumengandung

TESTIMONI ESP - KULIT SEMAKIN CERAH DAN GLOWING . Alhamdulillah so happy bila dapat feedback daripada pengguna yang puas hati lepas consume ESP 💕 . Boleh nampak dalam gambar ni, kulit customer semakin CERAH + GLOWING.. . ESP memang antara fav nana sendiri selama ni. Sangat berkesan untuk kecantikan kulit dan memberi tenaga sepanjang hari 😘 . Anda yang nak cuba ESP SHAKLEE boleh lah hubungi nana ya; . Whatsapp 📲 0133039242 Whatsapp 📲 0133039242 Whatsapp 📲 0133039242 . #shakleemalaysia #shakleeselangor #shakleepuchong #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #tipscantik #klfw #espshaklee #vitamincshaklee #vitamineshaklee #testimoniespshaklee #testimonivitamincshaklee #testimonivitamineshaklee

TESTIMONI ESP - KULIT SEMAKIN CERAH DAN GLOWING . Alhamdulillah so happy bila dapat feedback daripada pengguna yang puas hati lepas consume ESP 💕 . Boleh nampak dalam gambar ni, kulit customer semakin CERAH + GLOWING.. . ESP memang antara fav nana sendiri selama ni. Sangat berkesan untuk kecantikan kulit dan memberi tenaga sepanjang hari 😘 . Anda yang nak cuba ESP SHAKLEE boleh lah hubungi nana ya; . Whatsapp 📲 0133039242 Whatsapp 📲 0133039242 Whatsapp 📲 0133039242 . #shakleemalaysia #shakleeselangor #shakleepuchong #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #tipscantik #klfw #espshaklee #vitamincshaklee #vitamineshaklee #testimoniespshaklee #testimonivitamincshaklee #testimonivitamineshaklee

TESTIMONI ESP - BERAT BADAN SUSUT . Alhamdulillah so happy bila dapat feedback daripada pengguna yang puas hati lepas consume ESP 💕 . Customer update, BERAT BADAN SUSUT SELEPAS CONSUME ESP 😍 . ESP memang antara fav nana sendiri selama ni. Sangat berkesan untuk kecantikan kulit, TURUNKAN BERAT BADAN dan memberi tenaga sepanjang hari 😘 . Anda yang nak cuba ESP SHAKLEE boleh lah hubungi nana ya; . Whatsapp 📲 0133039242 Whatsapp 📲 0133039242 Whatsapp 📲 0133039242 . #shakleemalaysia #shakleeselangor #shakleepuchong #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #tipscantik #klfw #espshaklee #vitamincshaklee #vitamineshaklee #testimoniespshaklee #testimonivitamincshaklee #testimonivitamineshaklee

TESTIMONI ESP - BERAT BADAN SUSUT . Alhamdulillah so happy bila dapat feedback daripada pengguna yang puas hati lepas consume ESP 💕 . Customer update, BERAT BADAN SUSUT SELEPAS CONSUME ESP 😍 . ESP memang antara fav nana sendiri selama ni. Sangat berkesan untuk kecantikan kulit, TURUNKAN BERAT BADAN dan memberi tenaga sepanjang hari 😘 . Anda yang nak cuba ESP SHAKLEE boleh lah hubungi nana ya; . Whatsapp 📲 0133039242 Whatsapp 📲 0133039242 Whatsapp 📲 0133039242 . #shakleemalaysia #shakleeselangor #shakleepuchong #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #tipscantik #klfw #espshaklee #vitamincshaklee #vitamineshaklee #testimoniespshaklee #testimonivitamincshaklee #testimonivitamineshaklee

THE FAMOUS AMOUS ESP! . Kenapa ESP ni LAKU KERAS sgt sampai dah berkali-kali OUT OF STOCK di seluruh Malaysia? . . Sebabnya ESP ni manfaat dia ALL-IN-ONE! . ❤ Nak KURUS : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama. . ❤ Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari. . ❤Nak TAMBAH SUSU IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi. . ❤ Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat. . ❤ Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya. . ❤ Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan kurangkan gejala menapos. . ❤ Nak KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat. . More info, orders or consultation boleh . Whatsapp 📲0133039242 . Atau klik sahaja link ini http://nanamacarona.wasap.my/ . #youthskincare #youthskincareshaklee #youthskincaremalaysia #beauty #youngerlonger #youthskincareselangor #youthskincarebynanamacarona #shakleemalaysia #shakleepuchong #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya

THE FAMOUS AMOUS ESP! . Kenapa ESP ni LAKU KERAS sgt sampai dah berkali-kali OUT OF STOCK di seluruh Malaysia? . . Sebabnya ESP ni manfaat dia ALL-IN-ONE! . ❤ Nak KURUS : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama. . ❤ Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari. . ❤Nak TAMBAH SUSU IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi. . ❤ Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat. . ❤ Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya. . ❤ Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan kurangkan gejala menapos. . ❤ Nak KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat. . More info, orders or consultation boleh . Whatsapp 📲0133039242 . Atau klik sahaja link ini http://nanamacarona.wasap.my/ . #youthskincare #youthskincareshaklee #youthskincaremalaysia #beauty #youngerlonger #youthskincareselangor #youthskincarebynanamacarona #shakleemalaysia #shakleepuchong #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya

6 CABARAN KETIKA HAMIL!⁣⠀ ⁣⠀ Para ibu, jom baca gambar di atas 👆🏻👆🏻 ⁣⠀ ⁣⠀ Alya pasti, setiap ibu hamil pasti merasai cabaran-cabaran diatas.⁣⠀ ⁣⠀ Banyak cara yang boleh diatasi, tapi alya galakkan jom ambil set hamil shaklee untuk make sure anak dalam kandungan:⁣⠀ ✨Dapat zat yang mencukupi⁣⠀ ✨Membesar dengan sempurna⁣⠀ ✨Cerdas akal fikiran⁣⠀ ✨Kulit anak putih gebu dan bersih😊⁣⠀ ✨Tulang badannya lebih kuat , bila baru lahir badan tak lembik.⁣⠀ ⁣⠀ Untuk para ibu, pabila consume set hamil shaklee, pasti akan dapat rasai perubahan👇🏻⁣⠀ ✨Kulit lebih sihat dan cantik⁣⠀ ✨Berat tak naik mendadak⁣⠀ ✨Badan lebih bertenaga⁣⠀ ✨Bacaan HB cantik⁣⠀ ✨Badan tak rasa lenguh dan sakit2⁣⠀ ✨Badan cukup kalsium ⁣⠀ ✨Terhindar dari Sembelit ⁣⠀ ⁣⠀ Jom survey set hamil shaklee di instagram @lyafa.vitamins. ⁣⠀ @lyafa.vitamins⁣⠀ ⁣⠀ Bagi yang nak COD area KL & PJ, boleh visit @shakleepetalingjaya⁣⠀ @shakleepetalingjaya⁣⠀ ⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ ⁣⠀ #espshaklee #sethamilshaklee #vitaleashaklee #sethamil #setibumengandung

6 CABARAN KETIKA HAMIL!⁣⠀ ⁣⠀ Para ibu, jom baca gambar di atas 👆🏻👆🏻 ⁣⠀ ⁣⠀ Alya pasti, setiap ibu hamil pasti merasai cabaran-cabaran diatas.⁣⠀ ⁣⠀ Banyak cara yang boleh diatasi, tapi alya galakkan jom ambil set hamil shaklee untuk make sure anak dalam kandungan:⁣⠀ ✨Dapat zat yang mencukupi⁣⠀ ✨Membesar dengan sempurna⁣⠀ ✨Cerdas akal fikiran⁣⠀ ✨Kulit anak putih gebu dan bersih😊⁣⠀ ✨Tulang badannya lebih kuat , bila baru lahir badan tak lembik.⁣⠀ ⁣⠀ Untuk para ibu, pabila consume set hamil shaklee, pasti akan dapat rasai perubahan👇🏻⁣⠀ ✨Kulit lebih sihat dan cantik⁣⠀ ✨Berat tak naik mendadak⁣⠀ ✨Badan lebih bertenaga⁣⠀ ✨Bacaan HB cantik⁣⠀ ✨Badan tak rasa lenguh dan sakit2⁣⠀ ✨Badan cukup kalsium ⁣⠀ ✨Terhindar dari Sembelit ⁣⠀ ⁣⠀ Jom survey set hamil shaklee di instagram @lyafa.vitamins. ⁣⠀ @lyafa.vitamins⁣⠀ ⁣⠀ Bagi yang nak COD area KL & PJ, boleh visit @shakleepetalingjaya⁣⠀ @shakleepetalingjaya⁣⠀ ⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ ⁣⠀ #espshaklee #sethamilshaklee #vitaleashaklee #sethamil #setibumengandung

Amni
(@shakleeby.anis)

1 Day 13 Hours Ago

Assalamualaikum dan selamat pagi ❤️ amacam Jumaat anda? Bersusun kan aktiviti. Cuti bekerja. Jom ambil peluang untuk sayangi diri kita. Kenapa? Kerana dirimu begitu berharga 😉 . Hari ni sis nak pegi Ikea. Nak cari barang lucky draw untuk sekolah. Snap gambar. Ada lekuk jerawat bagai 😭 Senang citer snap pakai sticker aje. Terus nampak flawless 😜 tapi sampai bila nak guna sticker kan? . Sebab tu sis guna Set Basic Jerawat dari Shaklee 😁 ikhtiar untuk tampil lebih flawless macam awek korea 😍 . SET BASIC JERAWAT ada 2 item : . ✔️ Sustained Release Vita-C ✔️ Alfalfa Complex . MANFAAT SUSTAINED RELEASE VITA-C . 🍊 Kulit cerah, gebu & pinkish 🍊 Mengurangkan jerawat 🍊 Memulihkan parut jerawat 🍊 Menyembuhkan selesema 🍊 Mengecilkan pori muka 🍊 Mengawal masalah kulit berminyak 🍊 Menghilangkan sunburn 🍊 Meningkatkan tahap imunisasi badan 🍊 Membantu penghasilan kolagen agar kulit lebih tegang dan gebu . KELEBIHAN ALFALFA 💚 . 💚 Kaya dengan Vitamin A, mencantikkan, menyihatkan dan membuat kukit lebih glowing 💚 Agen detox 💚 Membantu perbaiki tekstur kulit 💚 Mengurangkan kesan strechmark 💚 Mencegah keguguran rambut 💚 Melindungi dari urinary track infection 💚 Merawat keputihan 💚 Jamu moden 💚 Menambah tenaga lelaki . Mahu cuba SET BASIC JERAWAT? . ☎️ 0199547172 ☎️ 0199547172 ☎️ 0199547172 . #shaklee #shakleemalaysia #shaklemy #shakleemurah #shakleekelantan #shakleemachang #shakleekoklanas #shakleekotabharu #shakleekb #shakleekubangkerian #shakleeganu #shakleepahang #shakleepenang #shakleekedah #shakleesabah #shakleesarawak #shakleekl #shakleeputrajaya #shakleeperlis #shakleeperak #shakleejohor #shakleejb #shakleebatupahat #shakleenegerisembilan #shakleenilai #shakleetanahmerahkelantan #vitamineshaklee

Assalamualaikum dan selamat pagi ❤️ amacam Jumaat anda? Bersusun kan aktiviti. Cuti bekerja. Jom ambil peluang untuk sayangi diri kita. Kenapa? Kerana dirimu begitu berharga 😉 . Hari ni sis nak pegi Ikea. Nak cari barang lucky draw untuk sekolah. Snap gambar. Ada lekuk jerawat bagai 😭 Senang citer snap pakai sticker aje. Terus nampak flawless 😜 tapi sampai bila nak guna sticker kan? . Sebab tu sis guna Set Basic Jerawat dari Shaklee 😁 ikhtiar untuk tampil lebih flawless macam awek korea 😍 . SET BASIC JERAWAT ada 2 item : . ✔️ Sustained Release Vita-C ✔️ Alfalfa Complex . MANFAAT SUSTAINED RELEASE VITA-C . 🍊 Kulit cerah, gebu & pinkish 🍊 Mengurangkan jerawat 🍊 Memulihkan parut jerawat 🍊 Menyembuhkan selesema 🍊 Mengecilkan pori muka 🍊 Mengawal masalah kulit berminyak 🍊 Menghilangkan sunburn 🍊 Meningkatkan tahap imunisasi badan 🍊 Membantu penghasilan kolagen agar kulit lebih tegang dan gebu . KELEBIHAN ALFALFA 💚 . 💚 Kaya dengan Vitamin A, mencantikkan, menyihatkan dan membuat kukit lebih glowing 💚 Agen detox 💚 Membantu perbaiki tekstur kulit 💚 Mengurangkan kesan strechmark 💚 Mencegah keguguran rambut 💚 Melindungi dari urinary track infection 💚 Merawat keputihan 💚 Jamu moden 💚 Menambah tenaga lelaki . Mahu cuba SET BASIC JERAWAT? . ☎️ 0199547172 ☎️ 0199547172 ☎️ 0199547172 . #shaklee #shakleemalaysia #shaklemy #shakleemurah #shakleekelantan #shakleemachang #shakleekoklanas #shakleekotabharu #shakleekb #shakleekubangkerian #shakleeganu #shakleepahang #shakleepenang #shakleekedah #shakleesabah #shakleesarawak #shakleekl #shakleeputrajaya #shakleeperlis #shakleeperak #shakleejohor #shakleejb #shakleebatupahat #shakleenegerisembilan #shakleenilai #shakleetanahmerahkelantan #vitamineshaklee

6 CABARAN KETIKA HAMIL!⁣⠀ ⁣⠀ Para ibu, jom baca gambar di atas 👆🏻👆🏻 ⁣⠀ ⁣⠀ Alya pasti, setiap ibu hamil pasti merasai cabaran-cabaran diatas.⁣⠀ ⁣⠀ Banyak cara yang boleh diatasi, tapi alya galakkan jom ambil set hamil shaklee untuk make sure anak dalam kandungan:⁣⠀ ✨Dapat zat yang mencukupi⁣⠀ ✨Membesar dengan sempurna⁣⠀ ✨Cerdas akal fikiran⁣⠀ ✨Kulit anak putih gebu dan bersih😊⁣⠀ ✨Tulang badannya lebih kuat , bila baru lahir badan tak lembik.⁣⠀ ⁣⠀ Untuk para ibu, pabila consume set hamil shaklee, pasti akan dapat rasai perubahan👇🏻⁣⠀ ✨Kulit lebih sihat dan cantik⁣⠀ ✨Berat tak naik mendadak⁣⠀ ✨Badan lebih bertenaga⁣⠀ ✨Bacaan HB cantik⁣⠀ ✨Badan tak rasa lenguh dan sakit2⁣⠀ ✨Badan cukup kalsium ⁣⠀ ✨Terhindar dari Sembelit ⁣⠀ ⁣⠀ Jom survey set hamil shaklee di instagram @lyafa.vitamins. ⁣⠀ @lyafa.vitamins⁣⠀ ⁣⠀ Bagi yang nak COD area KL & PJ, boleh visit @shakleepetalingjaya⁣⠀ @shakleepetalingjaya⁣⠀ ⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ ⁣⠀ #espshaklee #sethamilshaklee #vitaleashaklee #sethamil #setibumengandung

Assalamualaikum wbt... Hai. Saya Fatiha 😊 Nak inform yg saya merupakan *Konsultan Shaklee* . Shaklee ada produk seperti - Vitamin organik untuk kesihatan drpd anak - anak hingga dewasa - Skincare organik drpd tumbuhan - Pencuci rumah organik drpd tumbuhan - Lotion organik yg selamat utk baby hingga dewasa Untuk dapatkan info lanjut berkenaan Shaklee Boleh mesej saya di nombor ni ya 😊 Jom dapatkan produk shaklee dari fatin.. Konsultan sah SHAKLEE.. ID: 1236734 017-2273385 #konsultanshaklee #igwaveprojek #teaminstamf #shakleetamanpinggiranputra #shakleemalaysiamurah #setkulitcantik #shakleeserikembangan #shakleekubangkerian #shakleekualakrai #shakleekelantan #shakleeequinepark #shakleebangi #shakleeputrajaya #setjerawat #shakleetanahmerah #shakleeguchil #setkecantikkan #setkurusbajet #setdetoksshaklee #shakleemachang #setkulitshaklee #shakleekajang #shakleeputrawalk #shakleekotabharu #setresdungshaklee #sitinurhaliza #syifamelvinn #sendayutinggi #rozitachewan

Assalamualaikum wbt... Hai. Saya Fatiha 😊 Nak inform yg saya merupakan *Konsultan Shaklee* . Shaklee ada produk seperti - Vitamin organik untuk kesihatan drpd anak - anak hingga dewasa - Skincare organik drpd tumbuhan - Pencuci rumah organik drpd tumbuhan - Lotion organik yg selamat utk baby hingga dewasa Untuk dapatkan info lanjut berkenaan Shaklee Boleh mesej saya di nombor ni ya 😊 Jom dapatkan produk shaklee dari fatin.. Konsultan sah SHAKLEE.. ID: 1236734 017-2273385 #konsultanshaklee #igwaveprojek #teaminstamf #shakleetamanpinggiranputra #shakleemalaysiamurah #setkulitcantik #shakleeserikembangan #shakleekubangkerian #shakleekualakrai #shakleekelantan #shakleeequinepark #shakleebangi #shakleeputrajaya #setjerawat #shakleetanahmerah #shakleeguchil #setkecantikkan #setkurusbajet #setdetoksshaklee #shakleemachang #setkulitshaklee #shakleekajang #shakleeputrawalk #shakleekotabharu #setresdungshaklee #sitinurhaliza #syifamelvinn #sendayutinggi #rozitachewan

Assalamualaikum wbt... Hai. Saya Fatiha 😊 Nak inform yg saya merupakan *Konsultan Shaklee* . Shaklee ada produk seperti - Vitamin organik untuk kesihatan drpd anak - anak hingga dewasa - Skincare organik drpd tumbuhan - Pencuci rumah organik drpd tumbuhan - Lotion organik yg selamat utk baby hingga dewasa Untuk dapatkan info lanjut berkenaan Shaklee Boleh mesej saya di nombor ni ya 😊 Jom dapatkan produk shaklee dari fatin.. Konsultan sah SHAKLEE.. ID: 1236734 017-2273385 #konsultanshaklee #igwaveprojek #teaminstamf #shakleetamanpinggiranputra #shakleemalaysiamurah #setkulitcantik #shakleeserikembangan #shakleekubangkerian #shakleekualakrai #shakleekelantan #shakleeequinepark #shakleebangi #shakleeputrajaya #setjerawat #shakleetanahmerah #shakleeguchil #setkecantikkan #setkurusbajet #setdetoksshaklee #shakleemachang #setkulitshaklee #shakleekajang #shakleeputrawalk #shakleekotabharu #setresdungshaklee #sitinurhaliza #syifamelvinn #sendayutinggi #rozitachewan

VITAMIN PALING MURAH UNTUK KULIT CANTIK! . . Ramai customers yang tanya dalam SET KECANTIKAN KULIT, kalau mereka under budget supplement mana yang paling penting untuk mereka consume. . Jawapan fatin semestinya VITAMIN C yang paling penting dan juga sebenarnya paling jimat! Sebotol ada 180 biji, tahan sehingga 6 bulan penggunaan yer.😊 . Kebaikan SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS: . 🍊Mengurangkan kesan SUNBURN 🍊Menjadikan kulit lebih gebu 🍊Melembabkan kulit dari dalam 🍊Mengurangkan minyak dekat muka 🍊Mengurangkan kedutam dan tanda penuaan 🍊 Tona kulit menjadi lebih sekata 🍊Merangsang pembentukan kolagen 🍊Menguatkan immune sistem 🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda 🍊Mengatasi masalah insomnia 🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, selsema 🍊Memperbaiki sistem pendarahan 🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi 🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi 🍊Memberikan tenaga 🍊Membantu penyerapan iron 🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat 🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal 🍊Mengelakkan katarak 🍊Mengawal masalah kulit berminyak 🍊Mengecilkan pori muka 🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas 🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout 🍊Mengawal paras gula dalam darah 🍊Mengawal kelemumur 🍊Meningkatkan pertumbuhan rambut 🍊Mengurangkan keguguran rambut 🍊Menghasilkan rambut yang lebat dan cantik 🍊Mengelakkan daripada uban . . Jom dapatkan produk shaklee dari fatin.. Konsultan sah SHAKLEE.. ID: 1236734 WHATSAPP FATIN 017-2273385 #konsultanshaklee #igwaveprojek #teaminstamf #shakleetamanpinggiranputra #shakleemalaysiamurah #setkulitcantik #shakleeserikembangan #shakleekubangkerian #shakleekualakrai #shakleekelantan #shakleeequinepark #shakleebangi #shakleeputrajaya #setjerawat #shakleetanahmerah #shakleeguchil #setkecantikkan #setkurusbajet #setdetoksshaklee #shakleemachang #setkulitshaklee #shakleekajang #shakleeputrawalk #shakleekotabharu #setresdungshaklee #sitinurhaliza #syifamelvinn #sendayutinggi #rozitachewan

VITAMIN PALING MURAH UNTUK KULIT CANTIK! . . Ramai customers yang tanya dalam SET KECANTIKAN KULIT, kalau mereka under budget supplement mana yang paling penting untuk mereka consume. . Jawapan fatin semestinya VITAMIN C yang paling penting dan juga sebenarnya paling jimat! Sebotol ada 180 biji, tahan sehingga 6 bulan penggunaan yer.😊 . Kebaikan SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS: . 🍊Mengurangkan kesan SUNBURN 🍊Menjadikan kulit lebih gebu 🍊Melembabkan kulit dari dalam 🍊Mengurangkan minyak dekat muka 🍊Mengurangkan kedutam dan tanda penuaan 🍊 Tona kulit menjadi lebih sekata 🍊Merangsang pembentukan kolagen 🍊Menguatkan immune sistem 🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda 🍊Mengatasi masalah insomnia 🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, selsema 🍊Memperbaiki sistem pendarahan 🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi 🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi 🍊Memberikan tenaga 🍊Membantu penyerapan iron 🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat 🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal 🍊Mengelakkan katarak 🍊Mengawal masalah kulit berminyak 🍊Mengecilkan pori muka 🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas 🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout 🍊Mengawal paras gula dalam darah 🍊Mengawal kelemumur 🍊Meningkatkan pertumbuhan rambut 🍊Mengurangkan keguguran rambut 🍊Menghasilkan rambut yang lebat dan cantik 🍊Mengelakkan daripada uban . . Jom dapatkan produk shaklee dari fatin.. Konsultan sah SHAKLEE.. ID: 1236734 WHATSAPP FATIN 017-2273385 #konsultanshaklee #igwaveprojek #teaminstamf #shakleetamanpinggiranputra #shakleemalaysiamurah #setkulitcantik #shakleeserikembangan #shakleekubangkerian #shakleekualakrai #shakleekelantan #shakleeequinepark #shakleebangi #shakleeputrajaya #setjerawat #shakleetanahmerah #shakleeguchil #setkecantikkan #setkurusbajet #setdetoksshaklee #shakleemachang #setkulitshaklee #shakleekajang #shakleeputrawalk #shakleekotabharu #setresdungshaklee #sitinurhaliza #syifamelvinn #sendayutinggi #rozitachewan

VITAMIN PALING MURAH UNTUK KULIT CANTIK! . . Ramai customers yang tanya dalam SET KECANTIKAN KULIT, kalau mereka under budget supplement mana yang paling penting untuk mereka consume. . Jawapan fatin semestinya VITAMIN C yang paling penting dan juga sebenarnya paling jimat! Sebotol ada 180 biji, tahan sehingga 6 bulan penggunaan yer.😊 . Kebaikan SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS: . 🍊Mengurangkan kesan SUNBURN 🍊Menjadikan kulit lebih gebu 🍊Melembabkan kulit dari dalam 🍊Mengurangkan minyak dekat muka 🍊Mengurangkan kedutam dan tanda penuaan 🍊 Tona kulit menjadi lebih sekata 🍊Merangsang pembentukan kolagen 🍊Menguatkan immune sistem 🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda 🍊Mengatasi masalah insomnia 🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, selsema 🍊Memperbaiki sistem pendarahan 🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi 🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi 🍊Memberikan tenaga 🍊Membantu penyerapan iron 🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat 🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal 🍊Mengelakkan katarak 🍊Mengawal masalah kulit berminyak 🍊Mengecilkan pori muka 🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas 🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout 🍊Mengawal paras gula dalam darah 🍊Mengawal kelemumur 🍊Meningkatkan pertumbuhan rambut 🍊Mengurangkan keguguran rambut 🍊Menghasilkan rambut yang lebat dan cantik 🍊Mengelakkan daripada uban . . Jom dapatkan produk shaklee dari fatin.. Konsultan sah SHAKLEE.. ID: 1236734 WHATSAPP FATIN 017-2273385 #konsultanshaklee #igwaveprojek #teaminstamf #shakleetamanpinggiranputra #shakleemalaysiamurah #setkulitcantik #shakleeserikembangan #shakleekubangkerian #shakleekualakrai #shakleekelantan #shakleeequinepark #shakleebangi #shakleeputrajaya #setjerawat #shakleetanahmerah #shakleeguchil #setkecantikkan #setkurusbajet #setdetoksshaklee #shakleemachang #setkulitshaklee #shakleekajang #shakleeputrawalk #shakleekotabharu #setresdungshaklee #sitinurhaliza #syifamelvinn #sendayutinggi #rozitachewan

6 CABARAN KETIKA HAMIL!⁣⠀ ⁣⠀ Para ibu, jom baca gambar di atas 👆🏻👆🏻 ⁣⠀ ⁣⠀ Alya pasti, setiap ibu hamil pasti merasai cabaran-cabaran diatas.⁣⠀ ⁣⠀ Banyak cara yang boleh diatasi, tapi alya galakkan jom ambil set hamil shaklee untuk make sure anak dalam kandungan:⁣⠀ ✨Dapat zat yang mencukupi⁣⠀ ✨Membesar dengan sempurna⁣⠀ ✨Cerdas akal fikiran⁣⠀ ✨Kulit anak putih gebu dan bersih😊⁣⠀ ✨Tulang badannya lebih kuat , bila baru lahir badan tak lembik.⁣⠀ ⁣⠀ Untuk para ibu, pabila consume set hamil shaklee, pasti akan dapat rasai perubahan👇🏻⁣⠀ ✨Kulit lebih sihat dan cantik⁣⠀ ✨Berat tak naik mendadak⁣⠀ ✨Badan lebih bertenaga⁣⠀ ✨Bacaan HB cantik⁣⠀ ✨Badan tak rasa lenguh dan sakit2⁣⠀ ✨Badan cukup kalsium ⁣⠀ ✨Terhindar dari Sembelit ⁣⠀ ⁣⠀ Jom survey set hamil shaklee di instagram @lyafa.vitamins. ⁣⠀ @lyafa.vitamins⁣⠀ ⁣⠀ Bagi yang nak COD area KL & PJ, boleh visit @shakleepetalingjaya⁣⠀ @shakleepetalingjaya⁣⠀ ⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ Alya Muzamil 📲016-3178285⁣⠀ ⁣⠀ #espshaklee #sethamilshaklee #vitaleashaklee #sethamil #setibumengandung

zaivitamins
(@zaimahv)

1 Day 14 Hours Ago

IBU RISAU SUSU UNTUK BABY BERKURANG DAN SELALU LETIH. . Ini dilema ibu bila menyusuksn baby. . Ibu yang meyusukan baby perlu cukup nutrisi untuk produce susu lebih banyak dan booster energy. . Untuk ibu berpantang dan menyusukan baby zai selalu cadangkan ambik Alfalfa, ESP dan Ostematrix. . . . 🌸Alfalfa. ✔Merupakan sumber klorofil yg kaya dengan sumber vitamin dan mineral. ✔Merupakan jamu moden . ✔Memekatkan susu ibu yg membuatkan baby cepat kenyang. ✔Ia melancarkan darah haid , menghilangkan keputihan dan menghilangkan bau miss v kita. ✔Sebagai sumber detox melawaskan sistem pembuangan dan membuang angin. . . 🌸ESP bantu ibu menyusu ✔Booster susu jadi banyak esp + alfalfa ✔Susu jadi pekat ✔Baby kenyang lena tidur dan ibu boleh rehat. ✔Tenaga kepada ibu. ✔Mengurangkan gastrik ibu sibuk tak sempat makan. ✔Payudara jadi anjal sebab susu selalu penuh. ✔Kulit ibu jadi putih ,gebu flawless dan sihat. ✔Kulit anak  pun cantik tak ada eczema. ✔Bila ibu berpuasa pula ia memberi tenaga dan susu tetap kekal seperti biasa. ✔Esp mencantikkan kembali kulit ibu yang mengalami pigmentasi semasa mengandung. ✔Mengstabilkan hormon ibu supaya lebih bertenaga tak menggangu emosi. ✔Emosi yang terganggu dan penat akan mengurangkan susu. ✔Esp yang mengandungi protein dari soya dapat membina otot otot yang kendur dan otot baby juga serta perkembangan otak baby. .. .. 🌸Tambah lagi dengan ostematrix sebagai sumber kalsium untuk kalsium yang diambil oleh baby .Untuk menghilangkan lenguh badan dan membantu jika ibu mengalami sembelit. .. .. Seelok nye esp ni elok di consume sebelum mengandung sebagai persediaan diri dan dalaman badan serta hormon .Semasa mengandung dan semasa berpantang. Berminat boleh whatshapp 0122649061 Dapat harga  promosi dan consult free dari Zaera Wp -Hp no 0122649061 Ready stock cod area semenyih l kajang l bangi Postage setiap hari kecuali hari cuti.

zaivitamins
(@zaimahv)

1 Day 15 Hours Ago

IBU RISAU SUSU UNTUK BABY BERKURANG DAN SELALU LETIH. . Ini dilema ibu bila menyusuksn baby. . Ibu yang meyusukan baby perlu cukup nutrisi untuk produce susu lebih banyak dan booster energy. . Untuk ibu berpantang dan menyusukan baby zai selalu cadangkan ambik Alfalfa, ESP dan Ostematrix. . . . 🌸Alfalfa. ✔Merupakan sumber klorofil yg kaya dengan sumber vitamin dan mineral. ✔Merupakan jamu moden . ✔Memekatkan susu ibu yg membuatkan baby cepat kenyang. ✔Ia melancarkan darah haid , menghilangkan keputihan dan menghilangkan bau miss v kita. ✔Sebagai sumber detox melawaskan sistem pembuangan dan membuang angin. . . 🌸ESP bantu ibu menyusu ✔Booster susu jadi banyak esp + alfalfa ✔Susu jadi pekat ✔Baby kenyang lena tidur dan ibu boleh rehat. ✔Tenaga kepada ibu. ✔Mengurangkan gastrik ibu sibuk tak sempat makan. ✔Payudara jadi anjal sebab susu selalu penuh. ✔Kulit ibu jadi putih ,gebu flawless dan sihat. ✔Kulit anak  pun cantik tak ada eczema. ✔Bila ibu berpuasa pula ia memberi tenaga dan susu tetap kekal seperti biasa. ✔Esp mencantikkan kembali kulit ibu yang mengalami pigmentasi semasa mengandung. ✔Mengstabilkan hormon ibu supaya lebih bertenaga tak menggangu emosi. ✔Emosi yang terganggu dan penat akan mengurangkan susu. ✔Esp yang mengandungi protein dari soya dapat membina otot otot yang kendur dan otot baby juga serta perkembangan otak baby. .. .. 🌸Tambah lagi dengan ostematrix sebagai sumber kalsium untuk kalsium yang diambil oleh baby .Untuk menghilangkan lenguh badan dan membantu jika ibu mengalami sembelit. .. .. Seelok nye esp ni elok di consume sebelum mengandung sebagai persediaan diri dan dalaman badan serta hormon .Semasa mengandung dan semasa berpantang. Berminat boleh whatshapp 0122649061 Dapat harga  promosi dan consult free dari Zaera Wp -Hp no 0122649061 Ready stock cod area semenyih l kajang l bangi Postage setiap hari kecuali hari cuti.