#shakleeserdang

12,937 posts tagged with #shakleeserdang

Photos and Videos about #shakleeserdang

NOW is the BEST TIME untuk korang grab YOUTH! . Nak kulit cantik licin? Nak skincare sesuai untuk semua jenis kulit? Cuba lah YOUTH! 😊 . Dalam YOUTH SKINCARE STARTER SET ada 4 basic produk : . 💕 Youth Cleanser (tahan 7-8 bulan) Cuci muka kita dengan sangat lembut dan buang sel kulit mati. Takde sabun, tak berbuih so selamat untuk kulit sensitif. Ada kandungan avocado oil untuk lembapkan & lembutkan kulit. . 💕 Youth Toner (tahan 7-8 bulan) Lagi sekali bersih & buang sel kulit mati & jadikan kulit kita lebih cerah & berseri. Double cleansing tau! Muka rasa segar dan sejuk je lepas double cleansing ni. . 💕 Youth Moisturizer Sunblock SPF50 (tahan 9-10 bulan) Bertindak sebagai sunblock, day moisturizer dan primer sekali! Muka memang glowing & makeup tahan lama 👍 . 💕 Youth Night Cream (tahan 9-10 bulan) Tolong galakkan pembaharuan sel kulit semasa kita tidur, so muka jadi lebih lembut dan muda! And, ada kandungan untuk mengecutkan jerawat tau 😍 . 4 produk ni ialah paling asas untuk kita jaga muka. Penting untuk kita pakai set asas daripada brand yang sama supaya effect lebih cepat & berkesan. . If you pakai toner brand A, cleanser brand B, night cream brand C, agak susah nak nampak effect sebab bahan kandungan brand berlainan kebiasaannya tak serasi antara satu sama lain. . Nak harga murah ni? Get yours now while stocks last! . Click link di bio untuk pertanyaan lanjut❤ . Syuhada Shaklee 013-9302337 . #skincare #shaklee #vitaminc #vitamine #antipenuaan #shakleemalaysia #shakleeserdang #shakleep #shaklee #shakleebynurmie #flawless #shakleestudent #shakleejimat #shakleekl #shakleeuniten #shakleeterengganumurah #sethamil #setcantik #setkulitcerah#setjerawat #setkurus #settambahberat #getincomeinshaklee #shakleebysyuhada

. Apakah perbezaan Sustained Release Vitamin C Plus dan supplement Vitamin C lain di pasaran ? . . ☀ Shaklee menghasilkan Vitamin C dari kanji jagung (corn starch) yang merupakan sumber asli Vitamin C. . . ☀ Kaedah Sustained Release ini membolehkan vitamin C diserap ke dalam badan sepanjang 5 jam untuk memastikan badan anda mengandungi Vitamin C disaat anda memerlukannya. Ia bersamaan dengan pengambilan 1.5 biji oren setiap jam selama 5 jam. . ☀ SR Vitamin C ditambahkan dengan 120 mg Citrus Bioflavanoids Complex. Bioflavanoids membantu penyerapan vitamin C yang lebih berkesan. . Antara Kebaikan Vitamin C : . . ✅ Mencerahkan dan melembutkan kulit . ✅ Menjadikan tona kulit lebih sekata . ✅ Mengatasi masalah kulit sunburn . ✅ Merangsang penghasilan Collagen dalam badan . ✅ Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi . ✅ Menguatkan sistem imuninasi tubuh . ✅ Mengatasi masalah jerawat . ✅ Melindungi sel daripada kerosakan disebabkan persekitaran & radikal bebas . . Badan kita tidak dapat menghasilkan atau menyimpan Vitamin C terlalu lama kerana ianya akan berkurangan semasa kita melakukan aktiviti seharian. . . Oleh itu, ia memerlukan penambahan Vitamin C yang berterusan. Pengambilan buah-buahan citrus setiap hari hanya membekalkan kuantiti Vitamin C yang sedikit. Sebagai contoh saiz orange yang medium hanya membekalkan 66 mg Vitamin C sahaja. . Nak dapatkan Vitamin C yang best dan harga sangat berbaloi baloi nih? Whatsapp Mie terus 👇🏻. . Atiqah Shaklee 📲 011-33547417 #shaklee #shakleeukm #shakleecodupm #shakleeselangor #shakleeserdang #setkurusshaklee #setjerawat #setresdungshaklee #sethamil #serjerawatshaklee #setpantang #setgemukshaklee #shakleebynurmie

Apakah perbezaan Sustained Release Vitamin C Plus dan supplement Vitamin C lain di pasaran ? . . ☀ Shaklee menghasilkan Vitamin C dari kanji jagung (corn starch) yang merupakan sumber asli Vitamin C. . . ☀ Kaedah Sustained Release ini membolehkan vitamin C diserap ke dalam badan sepanjang 5 jam untuk memastikan badan anda mengandungi Vitamin C disaat anda memerlukannya. Ia bersamaan dengan pengambilan 1.5 biji oren setiap jam selama 5 jam. . ☀ SR Vitamin C ditambahkan dengan 120 mg Citrus Bioflavanoids Complex. Bioflavanoids membantu penyerapan vitamin C yang lebih berkesan. . Antara Kebaikan Vitamin C : . . ✅ Mencerahkan dan melembutkan kulit . ✅ Menjadikan tona kulit lebih sekata . ✅ Mengatasi masalah kulit sunburn . ✅ Merangsang penghasilan Collagen dalam badan . ✅ Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi . ✅ Menguatkan sistem imuninasi tubuh . ✅ Mengatasi masalah jerawat . ✅ Melindungi sel daripada kerosakan disebabkan persekitaran & radikal bebas . . Badan kita tidak dapat menghasilkan atau menyimpan Vitamin C terlalu lama kerana ianya akan berkurangan semasa kita melakukan aktiviti seharian. . . Oleh itu, ia memerlukan penambahan Vitamin C yang berterusan. Pengambilan buah-buahan citrus setiap hari hanya membekalkan kuantiti Vitamin C yang sedikit. Sebagai contoh saiz orange yang medium hanya membekalkan 66 mg Vitamin C sahaja. . Nak dapatkan Vitamin C yang best dan harga sangat berbaloi baloi nih? Whatsapp Fatin terus 👇🏻. . Fatin Shaklee 📲 011-2654 1684 #shaklee #shakleeupmserdang #shakleebangi #shakleeukm #shakleecodupm #shakleeselangor #shakleeserdang #setkurusshaklee #setjerawat #setresdungshaklee #sethamil #serjerawatshaklee #setpantang #setgemukshaklee #shakleebyfatin

Apakah perbezaan Sustained Release Vitamin C Plus dan supplement Vitamin C lain di pasaran ? . . ☀ Shaklee menghasilkan Vitamin C dari kanji jagung (corn starch) yang merupakan sumber asli Vitamin C. . . ☀ Kaedah Sustained Release ini membolehkan vitamin C diserap ke dalam badan sepanjang 5 jam untuk memastikan badan anda mengandungi Vitamin C disaat anda memerlukannya. Ia bersamaan dengan pengambilan 1.5 biji oren setiap jam selama 5 jam. . ☀ SR Vitamin C ditambahkan dengan 120 mg Citrus Bioflavanoids Complex. Bioflavanoids membantu penyerapan vitamin C yang lebih berkesan. . Antara Kebaikan Vitamin C : . . ✅ Mencerahkan dan melembutkan kulit . ✅ Menjadikan tona kulit lebih sekata . ✅ Mengatasi masalah kulit sunburn . ✅ Merangsang penghasilan Collagen dalam badan . ✅ Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi . ✅ Menguatkan sistem imuninasi tubuh . ✅ Mengatasi masalah jerawat . ✅ Melindungi sel daripada kerosakan disebabkan persekitaran & radikal bebas . . Badan kita tidak dapat menghasilkan atau menyimpan Vitamin C terlalu lama kerana ianya akan berkurangan semasa kita melakukan aktiviti seharian. . . Oleh itu, ia memerlukan penambahan Vitamin C yang berterusan. Pengambilan buah-buahan citrus setiap hari hanya membekalkan kuantiti Vitamin C yang sedikit. Sebagai contoh saiz orange yang medium hanya membekalkan 66 mg Vitamin C sahaja. . Nak dapatkan Vitamin C yang best dan harga sangat berbaloi baloi nih? Whatsapp Fatin terus 👇🏻. . Fatin Shaklee 📲 011-2654 1684 #shaklee #shakleeupmserdang #shakleebangi #shakleeukm #shakleecodupm #shakleeselangor #shakleeserdang #setkurusshaklee #setjerawat #setresdungshaklee #sethamil #serjerawatshaklee #setpantang #setgemukshaklee #shakleebyfatin

Apakah perbezaan Sustained Release Vitamin C Plus dan supplement Vitamin C lain di pasaran ? . . ☀ Shaklee menghasilkan Vitamin C dari kanji jagung (corn starch) yang merupakan sumber asli Vitamin C. . . ☀ Kaedah Sustained Release ini membolehkan vitamin C diserap ke dalam badan sepanjang 5 jam untuk memastikan badan anda mengandungi Vitamin C disaat anda memerlukannya. Ia bersamaan dengan pengambilan 1.5 biji oren setiap jam selama 5 jam. . ☀ SR Vitamin C ditambahkan dengan 120 mg Citrus Bioflavanoids Complex. Bioflavanoids membantu penyerapan vitamin C yang lebih berkesan. . Antara Kebaikan Vitamin C : . . ✅ Mencerahkan dan melembutkan kulit . ✅ Menjadikan tona kulit lebih sekata . ✅ Mengatasi masalah kulit sunburn . ✅ Merangsang penghasilan Collagen dalam badan . ✅ Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi . ✅ Menguatkan sistem imuninasi tubuh . ✅ Mengatasi masalah jerawat . ✅ Melindungi sel daripada kerosakan disebabkan persekitaran & radikal bebas . . Badan kita tidak dapat menghasilkan atau menyimpan Vitamin C terlalu lama kerana ianya akan berkurangan semasa kita melakukan aktiviti seharian. . . Oleh itu, ia memerlukan penambahan Vitamin C yang berterusan. Pengambilan buah-buahan citrus setiap hari hanya membekalkan kuantiti Vitamin C yang sedikit. Sebagai contoh saiz orange yang medium hanya membekalkan 66 mg Vitamin C sahaja. . Nak dapatkan Vitamin C yang best dan harga sangat berbaloi baloi nih? Whatsapp Fatin terus 👇🏻. . Fatin Shaklee 📲 011-2654 1684 #shaklee #shakleeupmserdang #shakleebangi #shakleeukm #shakleecodupm #shakleeselangor #shakleeserdang #setkurusshaklee #setjerawat #setresdungshaklee #sethamil #serjerawatshaklee #setpantang #setgemukshaklee #shakleebyfatin

NOW is the BEST TIME untuk korang grab YOUTH! . Nak kulit cantik licin? Nak skincare sesuai untuk semua jenis kulit? Cuba lah YOUTH! 😊 . Dalam YOUTH SKINCARE STARTER SET ada 4 basic produk : Nak harga murah ni? Get yours now while stocks last! . Click link di bio untuk pertanyaan lanjut❤ . Mar Shaklee 019-2925314 . #skincare #shaklee #vitaminc #vitamine #antipenuaan #shakleemalaysia #shakleeserdang #shakleep #shaklee #flawless #shakleestudent #shakleejimat #shakleekl #shakleeuniten #shakleeterengganumurah #sethamil #setcantik #setkulitcerah #setjerawat #setkurus #settambahberat #getincomeinshaklee #shakleebymar

NOW is the BEST TIME untuk korang grab YOUTH! . Nak kulit cantik licin? Nak skincare sesuai untuk semua jenis kulit? Cuba lah YOUTH! 😊 . Dalam YOUTH SKINCARE STARTER SET ada 4 basic produk : Nak harga murah ni? Get yours now while stocks last! . Click link di bio untuk pertanyaan lanjut❤ . Mar Shaklee 019-2925314 . #skincare #shaklee #vitaminc #vitamine #antipenuaan #shakleemalaysia #shakleeserdang #shakleep #shaklee #flawless #shakleestudent #shakleejimat #shakleekl #shakleeuniten #shakleeterengganumurah #sethamil #setcantik #setkulitcerah #setjerawat #setkurus #settambahberat #getincomeinshaklee #shakleebymar

NOW is the BEST TIME untuk korang grab YOUTH! . Nak kulit cantik licin? Nak skincare sesuai untuk semua jenis kulit? Cuba lah YOUTH! 😊 . Dalam YOUTH SKINCARE STARTER SET ada 4 basic produk : Nak harga murah ni? Get yours now while stocks last! . Click link di bio untuk pertanyaan lanjut❤ . Mar Shaklee 019-2925314 . #skincare #shaklee #vitaminc #vitamine #antipenuaan #shakleemalaysia #shakleeserdang #shakleep #shaklee #flawless #shakleestudent #shakleejimat #shakleekl #shakleeuniten #shakleeterengganumurah #sethamil #setcantik #setkulitcerah #setjerawat #setkurus #settambahberat #getincomeinshaklee #shakleebymar

NOW is the BEST TIME untuk korang grab YOUTH! . Nak kulit cantik licin? Nak skincare sesuai untuk semua jenis kulit? Cuba lah YOUTH! 😊 . Dalam YOUTH SKINCARE STARTER SET ada 4 basic produk : Nak harga murah ni? Get yours now while stocks last! . Click link di bio untuk pertanyaan lanjut❤ . Mar Shaklee 019-2925314 . #skincare #shaklee #vitaminc #vitamine #antipenuaan #shakleemalaysia #shakleeserdang #shakleep #shaklee #flawless #shakleestudent #shakleejimat #shakleekl #shakleeuniten #shakleeterengganumurah #sethamil #setcantik #setkulitcerah #setjerawat #setkurus #settambahberat #getincomeinshaklee #shakleebymar

NOW is the BEST TIME untuk korang grab YOUTH! . Nak kulit cantik licin? Nak skincare sesuai untuk semua jenis kulit? Cuba lah YOUTH! 😊 . Dalam YOUTH SKINCARE STARTER SET ada 4 basic produk : Nak harga murah ni? Get yours now while stocks last! . Click link di bio untuk pertanyaan lanjut❤ . Mar Shaklee 019-2925314 . #skincare #shaklee #vitaminc #vitamine #antipenuaan #shakleemalaysia #shakleeserdang #shakleep #shaklee #flawless #shakleestudent #shakleejimat #shakleekl #shakleeuniten #shakleeterengganumurah #sethamil #setcantik #setkulitcerah #setjerawat #setkurus #settambahberat #getincomeinshaklee #shakleebymar

NOW is the BEST TIME untuk korang grab YOUTH! . Nak kulit cantik licin? Nak skincare sesuai untuk semua jenis kulit? Cuba lah YOUTH! 😊 . Dalam YOUTH SKINCARE STARTER SET ada 4 basic produk : Nak harga murah ni? Get yours now while stocks last! . Click link di bio untuk pertanyaan lanjut❤ . Mar Shaklee 019-2925314 . #skincare #shaklee #vitaminc #vitamine #antipenuaan #shakleemalaysia #shakleeserdang #shakleep #shaklee #flawless #shakleestudent #shakleejimat #shakleekl #shakleeuniten #shakleeterengganumurah #sethamil #setcantik #setkulitcerah #setjerawat #setkurus #settambahberat #getincomeinshaklee #shakleebymar

NOW is the BEST TIME untuk korang grab YOUTH! . Nak kulit cantik licin? Nak skincare sesuai untuk semua jenis kulit? Cuba lah YOUTH! 😊 . Dalam YOUTH SKINCARE STARTER SET ada 4 basic produk : Nak harga murah ni? Get yours now while stocks last! . Click link di bio untuk pertanyaan lanjut❤ . Mar Shaklee 019-2925314 . #skincare #shaklee #vitaminc #vitamine #antipenuaan #shakleemalaysia #shakleeserdang #shakleep #shaklee #flawless #shakleestudent #shakleejimat #shakleekl #shakleeuniten #shakleeterengganumurah #sethamil #setcantik #setkulitcerah #setjerawat #setkurus #settambahberat #getincomeinshaklee #shakleebymar

NOW is the BEST TIME untuk korang grab YOUTH! . Nak kulit cantik licin? Nak skincare sesuai untuk semua jenis kulit? Cuba lah YOUTH! 😊 . Dalam YOUTH SKINCARE STARTER SET ada 4 basic produk : Nak harga murah ni? Get yours now while stocks last! . Click link di bio untuk pertanyaan lanjut❤ . Mar Shaklee 019-2925314 . #skincare #shaklee #vitaminc #vitamine #antipenuaan #shakleemalaysia #shakleeserdang #shakleep #shaklee #flawless #shakleestudent #shakleejimat #shakleekl #shakleeuniten #shakleeterengganumurah #sethamil #setcantik #setkulitcerah #setjerawat #setkurus #settambahberat #getincomeinshaklee #shakleebymar

NOW is the BEST TIME untuk korang grab YOUTH! . Nak kulit cantik licin? Nak skincare sesuai untuk semua jenis kulit? Cuba lah YOUTH! 😊 . Dalam YOUTH SKINCARE STARTER SET ada 4 basic produk : Nak harga murah ni? Get yours now while stocks last! . Click link di bio untuk pertanyaan lanjut❤ . Mar Shaklee 019-2925314 . #skincare #shaklee #vitaminc #vitamine #antipenuaan #shakleemalaysia #shakleeserdang #shakleep #shaklee #flawless #shakleestudent #shakleejimat #shakleekl #shakleeuniten #shakleeterengganumurah #sethamil #setcantik #setkulitcerah #setjerawat #setkurus #settambahberat #getincomeinshaklee #shakleebymar

PROMO OSTEMATRIX BELI 3 — 5% DISKAUN . . Ramai tak percaya dengan promo yang shaklee buat bulan nie . Sebab katanya terlalu murah dan jimat sangat ! . . Bayangkan beli 3 botol dapat 5% diskaun ! Nampak macam sikit tapi sebenarnya harga sangat murah daripada biasa . . . Kenapa ostematrix penting ? 🌈 Membantu mengurangkan sakit belakang 🌈 Membantu mengurangkan kebas 🌈 Membantu melegakan sembelit 🌈 Mengekalkan gigi dan gusi yg sihat 🌈 Melegakan sakit sendi 🌈 Menenangkan saraf dan mengurangkan stress . . So apa lagi jom la grab promo ostematrix bulan nie ! Satu untuk mak , satu untuk ayah , satu untuk diri sendiri . Complete ! . . For order and consultation boleh whatsapp nadia atau klik je link dekat bio . . Nadia | 0146086386 Nadia | 0146086386 Nadia | 0146086386

PROMO OSTEMATRIX BELI 3 — 5% DISKAUN . . Ramai tak percaya dengan promo yang shaklee buat bulan nie . Sebab katanya terlalu murah dan jimat sangat ! . . Bayangkan beli 3 botol dapat 5% diskaun ! Nampak macam sikit tapi sebenarnya harga sangat murah daripada biasa . . . Kenapa ostematrix penting ? 🌈 Membantu mengurangkan sakit belakang 🌈 Membantu mengurangkan kebas 🌈 Membantu melegakan sembelit 🌈 Mengekalkan gigi dan gusi yg sihat 🌈 Melegakan sakit sendi 🌈 Menenangkan saraf dan mengurangkan stress . . So apa lagi jom la grab promo ostematrix bulan nie ! Satu untuk mak , satu untuk ayah , satu untuk diri sendiri . Complete ! . . For order and consultation boleh whatsapp nadia atau klik je link dekat bio . . Nadia | 0146086386 Nadia | 0146086386 Nadia | 0146086386

PROMO OSTEMATRIX BELI 3 — 5% DISKAUN . . Ramai tak percaya dengan promo yang shaklee buat bulan nie . Sebab katanya terlalu murah dan jimat sangat ! . . Bayangkan beli 3 botol dapat 5% diskaun ! Nampak macam sikit tapi sebenarnya harga sangat murah daripada biasa . . . Kenapa ostematrix penting ? 🌈 Membantu mengurangkan sakit belakang 🌈 Membantu mengurangkan kebas 🌈 Membantu melegakan sembelit 🌈 Mengekalkan gigi dan gusi yg sihat 🌈 Melegakan sakit sendi 🌈 Menenangkan saraf dan mengurangkan stress . . So apa lagi jom la grab promo ostematrix bulan nie ! Satu untuk mak , satu untuk ayah , satu untuk diri sendiri . Complete ! . . For order and consultation boleh whatsapp nadia atau klik je link dekat bio . . Nadia | 0146086386 Nadia | 0146086386 Nadia | 0146086386

KURANGKAN SAKIT SENDI / TULANG DGN OSTEMATRIX . . Siapa tak tau ostematrix tu supplemen utk apa? Harini kite cerita sikit ya. . . Ostematrix nie kaya dengan kalsium dan magnesium sebenarnya. So semua tau kan kalsium baik utk tulang. . . Dari baby kita nie minum susu utk pembentukan tulang, untuk kuatkan tulang, bila dah besar nie tak suka minum susu pulak. Haa boleh ambik ostematrix sebagai pengganti😎 . . Ostematrix nie sangat sesuai utk org yg ada sakit sendi, kaki selalu cramp waktu tidur ( ni nadia pun dulu selalu jugak )😂, ataupun yg ada masalah senggugut dan byk lagi la. . . So korang boleh la grab untuk parents korang ke, untuk diri sendiri ke. Okay? Since sekarang tgh promo special dan super murah , baik korang sambar terus ! 😆 . . NURUL NADIA 0146086386 Pengedar Sah Shaklee KL & Shah Alam

KURANGKAN SAKIT SENDI / TULANG DGN OSTEMATRIX . . Siapa tak tau ostematrix tu supplemen utk apa? Harini kite cerita sikit ya. . . Ostematrix nie kaya dengan kalsium dan magnesium sebenarnya. So semua tau kan kalsium baik utk tulang. . . Dari baby kita nie minum susu utk pembentukan tulang, untuk kuatkan tulang, bila dah besar nie tak suka minum susu pulak. Haa boleh ambik ostematrix sebagai pengganti😎 . . Ostematrix nie sangat sesuai utk org yg ada sakit sendi, kaki selalu cramp waktu tidur ( ni nadia pun dulu selalu jugak )😂, ataupun yg ada masalah senggugut dan byk lagi la. . . So korang boleh la grab untuk parents korang ke, untuk diri sendiri ke. Okay? Since sekarang tgh promo special dan super murah , baik korang sambar terus ! 😆 . . NURUL NADIA 0146086386 Pengedar Sah Shaklee KL & Shah Alam

KURANGKAN SAKIT SENDI / TULANG DGN OSTEMATRIX . . Siapa tak tau ostematrix tu supplemen utk apa? Harini kite cerita sikit ya. . . Ostematrix nie kaya dengan kalsium dan magnesium sebenarnya. So semua tau kan kalsium baik utk tulang. . . Dari baby kita nie minum susu utk pembentukan tulang, untuk kuatkan tulang, bila dah besar nie tak suka minum susu pulak. Haa boleh ambik ostematrix sebagai pengganti😎 . . Ostematrix nie sangat sesuai utk org yg ada sakit sendi, kaki selalu cramp waktu tidur ( ni nadia pun dulu selalu jugak )😂, ataupun yg ada masalah senggugut dan byk lagi la. . . So korang boleh la grab untuk parents korang ke, untuk diri sendiri ke. Okay? Since sekarang tgh promo special dan super murah , baik korang sambar terus ! 😆 . . NURUL NADIA 0146086386 Pengedar Sah Shaklee KL & Shah Alam

COD DI PASAR BORONG SELANGOR. "penat kerja sakit badan dan ngantuk2" Coq trol plus in syaa allah boleh membantu. Info mengenai Coq Trol Plus (CTP) CoQ Trol Plus digelar sebagai "miracle nutrient" atau "universal antioxidant". Ia adalah komponen yang penting untuk penghasilan tenaga di dalam sel. Ia berada di dalam mitokondria, iaitu pusat stesen janakuasa sel. CTP juga banyak terdapat di dalam sel otak, jantung, dan hati. CTP adalah nutrien larut lemak yang ada di dalam badan dan ia juga ada di dalam semua sel-sel badan. Dan kebanyakan CTP ini banyak terdapat di dalam jantung, hati, buah pinggang, dan pankreas. Jika tiada CTP, sel-sel dalam badan tidak dapat menghasilkan tenaga dan organ-organ tidak dapat berfungsi dengan baik. CTP juga penting untuk aktiviti antioksidan yang kuat, melindungi membran sel daripada radikal bebas. Sebagai antioksidan yang kuat, CTP dapat membantu melindungi arteri daripada pengoksidaan LDL, kolesterol jahat. Ia penting bagi membantu menggalakkan fungsi saluran darah, termasuk mengangkut darah ke jantung. Fungsi CoQ Trol Plus 1.Menukarkan lemak dan gula kepada tenaga yang boleh digunakan sepanjang hari. 2.Antioksida yang berkesan, melindungi sel daripada dirosakkan oleh radikal bebas. 3.Tenaga kepada sel agar jantung dapat berfungsi dengan baik. 4.Mengurangkan kesan sampingan pengambilan statin. 5.Menggalakkan pengeluaran enzim CTP di dalam tubuh. 6.Melindungi arteri daripada kerosakan akibat oksidasi LDL (kolesterol jahat). 7.Membantu merawat kegagalan jantung 8.Membantu masalah kesuburan dengan meningkatkan kualiti, aktiviti dan tumpuan sperma dengan meningkatkan perlindungan antioksidan. 9.Membantu mengurangkan sakit kepala dan migrain. 10.Meningkatkan prestasi senaman. For more info or order Whatsapp-Ida Rashid www.wasap.my/60122300921 (👈 klik sini) www.sihatdalamkehidupan.blogspot.com #cantik #pengedarshakleeselangor #bazarpaknil #jerawat #setkurusshaklee #sethamilmurah #vivixshaklee #kulitcantiktanpacela #vitamincshaklee #alfalfashaklee #setkuruspower #shakleelifestyles #shakleeserdang #shakleepuchong #sayajualshaklee #espshaklee #kulitcantik #masalahkulit #shakleekinrara #shakleeserikembangan #sembelit

Kenapa Vitamin C shaklee ramai yg beli ? Haa sini nk bgtau kelebihan dia ✨ •Melindungi kulit daripada sinaran UV • Mengurangkan kesan sunburn • Membantu mengatasi masalah jerawat degil • Menjadikan tona kulit menjadi lebih sekata • Mencerahkan keseluruhan kulit secara semula jadi • Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema • Mengurangkan kedutan dan tanda tanda penuaan • Membantu menghasilkan collagen dalam badan • Menjadikan kulit lebih glowing dan berseri seri Order sekarang! Shaklee Pioaliang Trusted Seller 💯 http://www.wasap.my/601129433811/nakorderprodukshaklee #shakleebyaamy #shakleemalaysia #shakleeupm #shakleeserdang #shakleeselangor #shakleemurah #shaklee #flawless #shakleestudent #shakleejimat #shakleeuniten #sethamil #setcantik #setkulitcerah #setjerawat #setkurus #shakleekl #settambahberat #getincomeinshaklee #shakleeterengganu #shakleeseremban #shakleekelantan #pilihancantikshaklee #murahmurahjer #cantikmampumilik #trustedshaklee #setcantikshaklee #vitaminc #vitamine #esp

Kenapa Vitamin C shaklee ramai yg beli ? Haa sini nk bgtau kelebihan dia ✨ •Melindungi kulit daripada sinaran UV • Mengurangkan kesan sunburn • Membantu mengatasi masalah jerawat degil • Menjadikan tona kulit menjadi lebih sekata • Mencerahkan keseluruhan kulit secara semula jadi • Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema • Mengurangkan kedutan dan tanda tanda penuaan • Membantu menghasilkan collagen dalam badan • Menjadikan kulit lebih glowing dan berseri seri Order sekarang! Shaklee Pioaliang Trusted Seller 💯 http://www.wasap.my/601129433811/nakorderprodukshaklee #shakleebyaamy #shakleemalaysia #shakleeupm #shakleeserdang #shakleeselangor #shakleemurah #shaklee #flawless #shakleestudent #shakleejimat #shakleeuniten #sethamil #setcantik #setkulitcerah #setjerawat #setkurus #shakleekl #settambahberat #getincomeinshaklee #shakleeterengganu #shakleeseremban #shakleekelantan #pilihancantikshaklee #murahmurahjer #cantikmampumilik #trustedshaklee #setcantikshaklee #vitaminc #vitamine #esp

Kenapa Vitamin C shaklee ramai yg beli ? Haa sini nk bgtau kelebihan dia ✨ •Melindungi kulit daripada sinaran UV • Mengurangkan kesan sunburn • Membantu mengatasi masalah jerawat degil • Menjadikan tona kulit menjadi lebih sekata • Mencerahkan keseluruhan kulit secara semula jadi • Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema • Mengurangkan kedutan dan tanda tanda penuaan • Membantu menghasilkan collagen dalam badan • Menjadikan kulit lebih glowing dan berseri seri Order sekarang! Shaklee Pioaliang Trusted Seller 💯 http://www.wasap.my/601129433811/nakorderprodukshaklee #shakleebyaamy #shakleemalaysia #shakleeupm #shakleeserdang #shakleeselangor #shakleemurah #shaklee #flawless #shakleestudent #shakleejimat #shakleeuniten #sethamil #setcantik #setkulitcerah #setjerawat #setkurus #shakleekl #settambahberat #getincomeinshaklee #shakleeterengganu #shakleeseremban #shakleekelantan #pilihancantikshaklee #murahmurahjer #cantikmampumilik #trustedshaklee #setcantikshaklee #vitaminc #vitamine #esp

KULIT BREAKOUT? . Masalah ni sering dihadapi oleh semua golongan. Actually tak kisah lah lelaki atau perempuan kan kan kan? Selalunya yang PM myra mesti nak cari kulit mesti related to BREAKOUT! . Apa punca breakout? Antaranya yang myra tahu ialah : . ✅ allergic ✅ pemakanan ✅ kebersihan persekitaran ✅ salah skincare ✅ hormones . So simple je nak atasi breakout ni. FIRST kita kena faham punca. Only then kita boleh pilih the right SUPPLEMENTS untuk kawal & atasi breakout secara berperingkat. Kita taknak la tiba tiba muka ada parut disebabkan breakout kan? 😫 . Antara cadangan myra untuk korang : . 🌸 ALFALFA - detox darah. Pertama apa pun kita kena makesure badan kita ready untuk absorb supplements, dengan bersihkan badan kita dulu. . 🌸 VITA C PLUS - natural collagen booster. Bila dah detox, terus ambil collagen supply untuk bantu kecutkan jerawat, kurangkan kemerahan kat kulit, dan yang penting kurangkan jangkitan dari breakout . 🌸 GLA COMPLEX - membantu stabilkan hormon wanita, disamping bantu kurangkan risiko wajah berparut . 🌸 ESP SHAKLEE - bina sel kulit baru yang lebih lembut, cerah, bebas parut . Antara supplements OPTIONAL yang korang boleh tambah untuk dapat VAVAVOOM results are :- . 🌸 COLLAGEN - speed up skin recovery 🌸 VITA E COMPLEX - bantu pulihkan parut 🌸 GARLIC - kecutkan jerawat nanah . Untuk extra guide dan consultation mengenai penggunaan supplements shaklee dan supplements yang sesuai dengan korang, whatsapp je myra ok 😊⤵️ . 📲myra | 018-2248144 📲myra | 018-2248144 📲myra | 018-2248144 . #shakleesungaibesi #shakleeselangor #shakleekedah #shakleekualalumpur #shaklecheras #shakleeserikembangan #shakleeserdang #shakleebandartasikselatan #shakleebandartunrazak #shakleeupmserdang #shakleebalikpulau #shakleedesapetaling #shakleetbs #shakleebertam #shakleekepalabatas #shakleekgpandan #shakleeupm #shakleebukitaman #shakleetamanmaluri #shakleesentul #shakleehkl #shakleebandartunhussienonn #shakleekajang #shakleebangi

KULIT BREAKOUT? . Masalah ni sering dihadapi oleh semua golongan. Actually tak kisah lah lelaki atau perempuan kan kan kan? Selalunya yang PM myra mesti nak cari kulit mesti related to BREAKOUT! . Apa punca breakout? Antaranya yang myra tahu ialah : . ✅ allergic ✅ pemakanan ✅ kebersihan persekitaran ✅ salah skincare ✅ hormones . So simple je nak atasi breakout ni. FIRST kita kena faham punca. Only then kita boleh pilih the right SUPPLEMENTS untuk kawal & atasi breakout secara berperingkat. Kita taknak la tiba tiba muka ada parut disebabkan breakout kan? 😫 . Antara cadangan myra untuk korang : . 🌸 ALFALFA - detox darah. Pertama apa pun kita kena makesure badan kita ready untuk absorb supplements, dengan bersihkan badan kita dulu. . 🌸 VITA C PLUS - natural collagen booster. Bila dah detox, terus ambil collagen supply untuk bantu kecutkan jerawat, kurangkan kemerahan kat kulit, dan yang penting kurangkan jangkitan dari breakout . 🌸 GLA COMPLEX - membantu stabilkan hormon wanita, disamping bantu kurangkan risiko wajah berparut . 🌸 ESP SHAKLEE - bina sel kulit baru yang lebih lembut, cerah, bebas parut . Antara supplements OPTIONAL yang korang boleh tambah untuk dapat VAVAVOOM results are :- . 🌸 COLLAGEN - speed up skin recovery 🌸 VITA E COMPLEX - bantu pulihkan parut 🌸 GARLIC - kecutkan jerawat nanah . Untuk extra guide dan consultation mengenai penggunaan supplements shaklee dan supplements yang sesuai dengan korang, whatsapp je myra ok 😊⤵️ . 📲myra | 018-2248144 📲myra | 018-2248144 📲myra | 018-2248144 . #shakleesungaibesi #shakleeselangor #shakleekedah #shakleekualalumpur #shaklecheras #shakleeserikembangan #shakleeserdang #shakleebandartasikselatan #shakleebandartunrazak #shakleeupmserdang #shakleebalikpulau #shakleedesapetaling #shakleetbs #shakleebertam #shakleekepalabatas #shakleekgpandan #shakleeupm #shakleebukitaman #shakleetamanmaluri #shakleesentul #shakleehkl #shakleebandartunhussienonn #shakleekajang #shakleebangi

KULIT BREAKOUT? . Masalah ni sering dihadapi oleh semua golongan. Actually tak kisah lah lelaki atau perempuan kan kan kan? Selalunya yang PM myra mesti nak cari kulit mesti related to BREAKOUT! . Apa punca breakout? Antaranya yang myra tahu ialah : . ✅ allergic ✅ pemakanan ✅ kebersihan persekitaran ✅ salah skincare ✅ hormones . So simple je nak atasi breakout ni. FIRST kita kena faham punca. Only then kita boleh pilih the right SUPPLEMENTS untuk kawal & atasi breakout secara berperingkat. Kita taknak la tiba tiba muka ada parut disebabkan breakout kan? 😫 . Antara cadangan myra untuk korang : . 🌸 ALFALFA - detox darah. Pertama apa pun kita kena makesure badan kita ready untuk absorb supplements, dengan bersihkan badan kita dulu. . 🌸 VITA C PLUS - natural collagen booster. Bila dah detox, terus ambil collagen supply untuk bantu kecutkan jerawat, kurangkan kemerahan kat kulit, dan yang penting kurangkan jangkitan dari breakout . 🌸 GLA COMPLEX - membantu stabilkan hormon wanita, disamping bantu kurangkan risiko wajah berparut . 🌸 ESP SHAKLEE - bina sel kulit baru yang lebih lembut, cerah, bebas parut . Antara supplements OPTIONAL yang korang boleh tambah untuk dapat VAVAVOOM results are :- . 🌸 COLLAGEN - speed up skin recovery 🌸 VITA E COMPLEX - bantu pulihkan parut 🌸 GARLIC - kecutkan jerawat nanah . Untuk extra guide dan consultation mengenai penggunaan supplements shaklee dan supplements yang sesuai dengan korang, whatsapp je myra ok 😊⤵️ . 📲myra | 018-2248144 📲myra | 018-2248144 📲myra | 018-2248144 . #shakleesungaibesi #shakleeselangor #shakleekedah #shakleekualalumpur #shaklecheras #shakleeserikembangan #shakleeserdang #shakleebandartasikselatan #shakleebandartunrazak #shakleeupmserdang #shakleebalikpulau #shakleedesapetaling #shakleetbs #shakleebertam #shakleekepalabatas #shakleekgpandan #shakleeupm #shakleebukitaman #shakleetamanmaluri #shakleesentul #shakleehkl #shakleebandartunhussienonn #shakleekajang #shakleebangi

NAK TURUNKAN BERAT BADAN?? MEH TENGOK CARA PN.HUSNA . Nak buang toxin dalam badan? Kena DETOX dulu. Kenapa DETOX nih penting? . Detox ni proses pembersihan usus di mana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. . . Selepas dinding usus kita bersih, haaa barulah badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. Sebabtu laaa detox sangat penting tau. . Khasiat:- . ✔️DTX untuk detox hati ⏩Membantu mengekalkan aliran hempedu ⏩Membina semula sel-sel hati ⏩Meningkatkan penghasilan enzim untuk proses detox hati ⏩Melindungi hati dari toksin dan merawat masalah hati . . . ✔️Herblax untuk detox usus ⏩Merawat masalah sembelit & melawaskan perut. ⏩Merangsang usus agar lebih cepat memproses perkumuhan & perbersihan najis secara lembut daripada tersimpan lama di dalam perut yang boleh menyebabkan toksin. ⏩Mengempiskan perut. ⏩Mengurangkan ketegangan perut. . . 🔥 BAKAR ( LECITHIN ) . LECITHIN Pemecahan lemak dan kolesterol jahat, bertindak sebagai pembersih salur darah. Lecithin adalah pelembut najis yang berkesan, ianya melembapkan usus dan meleraikan toksin dalam usus . . . CINCH😋Kalau menggelebeh isi badan tuh elok amik cinch. Bagi kenyang, bagi turun berat dan sedappp perisa. . Ada 3 jenis perasa Coklat, Vanilla dan Cafe Latte. Best semuanya😋😋😋 Mengenyangkan bila minum cinch ni tau. Lagi, ✔ Rendah Indeks Glisemik. ✔ Mengandungi 24 jenis vitamin dan mineral. ✔ Protein tumbuhan bebas GMO. ✔ Buat perut rasa puas & kenyang (tinggi Protein). ✔ Mengandungi LEUCINE yang repair otot-otot yang dah kendur dan tegapkan otot supaya tak jatuh (menggeleber). ✔ Tinggi serat. . Dapatkan segera di @beautyvitaminzakiah 019-5900411 📲http://RogerKakZ.wasap.my . #shakleepuchong #pengedarshakleepuchong #kurus #setkurus #setkurusshaklee #shakleesetkurus #pengedarshakleesrikembangan #pengedarshakleecyberjaya #esp #readystockshaklee #espshaklee #shakleepromo #shakleesabah #shakleeselangor #shakleesarawak #shakleeeffect #setslimming #setslimmingshaklee #omegaguard #omegaguardshaklee #shakleecyberjaya #shakleeupm #shakleeserdang #shakleeselangor #shakleeserikembangan

NAK TURUNKAN BERAT BADAN????? This person take #setdetox shaklee taw. Beza kan sebelum dan selepas. Haa nak camtu gak? Boleh. 👍👍 KakZ pun tengah guna jugak #setdetoxshaklee dengan #setslim . . BASIC SET SLIMMING. . Konsep mudah SET KURUS SHAKLEE antara produk yang highly recommended bagi mereka untuk dapatkan berat badan idaman 😍👍 . ✅ BAKAR DAN PECAH ✅ BUANG DAN DETOKS . 🔥 BAKAR : ( OMEGA GUARD & LECITHIN ) . OMEGA Agen pembakar lemak dalam badan. jadi ia sangat- sangat bagus dalam bertindak untuk membakar lemak- lemak yang dah lama tersimpan dalam badan atau dengan erti kata lain lemak- lemak tepu yang dah degil, termendap dan sukar disingkirkan. . So basically fungsi Omega Guard : Menghalang pembentukan lemak ➡️ meningkatkan metabolisme ➡ memBAKAR lemak ! . LECITHIN Pemecahan lemak dan kolesterol jahat , bertindak sebagai pembersih salur darah .  Lecithin adalah pelembut najis yang berkesan, ianya melembapkan usus dan meleraikan toksin dalam usus . . 💩 BUANG : ( ALFALFA & HERBLAX ) . ALFALFA Menyingkirkan lemak dan kolestrol , pengambilan alfalfa akan mengapuskan lemak kerana hanya alfalfa sahaja yang mengandungi saponin iaitu seperti span yang bertindak sebagai serat yang menyerap Kolestrol . . HERBLAX membantu membersihkan najis yang tersekat , merangsang mempercepatkan proses membersihan usus , dapat membantu masalah sembelit dan juga mengempiskan perut. . . Dapatkan segera di @beautyvitaminzakiah 010-6541184 link kat bio ada juga taw💕 .

NAK TURUNKAN BERAT BADAN????? . BASIC SET SLIMMING. . Konsep mudah SET KURUS SHAKLEE antara produk yang highly recommended bagi mereka untuk dapatkan berat badan idaman 😍👍 . ✅ BAKAR DAN PECAH ✅ BUANG DAN DETOKS . 🔥 BAKAR : ( OMEGA GUARD & LECITHIN ) . OMEGA Agen pembakar lemak dalam badan. jadi ia sangat- sangat bagus dalam bertindak untuk membakar lemak- lemak yang dah lama tersimpan dalam badan atau dengan erti kata lain lemak- lemak tepu yang dah degil, termendap dan sukar disingkirkan. . So basically fungsi Omega Guard : Menghalang pembentukan lemak ➡️ meningkatkan metabolisme ➡ memBAKAR lemak ! . LECITHIN Pemecahan lemak dan kolesterol jahat , bertindak sebagai pembersih salur darah .  Lecithin adalah pelembut najis yang berkesan, ianya melembapkan usus dan meleraikan toksin dalam usus . . 💩 BUANG : ( ALFALFA & HERBLAX ) . ALFALFA Menyingkirkan lemak dan kolestrol , pengambilan alfalfa akan mengapuskan lemak kerana hanya alfalfa sahaja yang mengandungi saponin iaitu seperti span yang bertindak sebagai serat yang menyerap Kolestrol . . HERBLAX membantu membersihkan najis yang tersekat , merangsang mempercepatkan proses membersihan usus , dapat membantu masalah sembelit dan juga mengempiskan perut. . . Dapatkan segera di @beautyvitaminzakiah 010-6541184 link kat bio ada juga taw💕 . .

OMEGA GUARD untuk kurus je?!!! . ☘️kelebihan OMEGA GUARD ? . 💥merendahkan paras kolestrol 💥mencegah salur darah dari tersumbat 💥mengelakkan masalah obesiti 💥menguatkan daya ingatan 💥membakar lemak dengan cepat 💥meningkatkan metabolisme 💥melicinkan kulit, menjadikan kulit kelihatan pinkish semula jadi . Kalau korang nak dapatkan omega guard ni dan perlukan consultation dari mar tekan je dekat bio tu okay? 😊 . 🌸Your Trusted SID 📲 019-.29.25.314 . #shakleebymar #slimmingpalingberkesan #tipkurus #setdetoksshaklee #slimmingshaklee #omegaguardhargapromo #herblaxshakleemurah #shakleeterbaik #shakleemurahsangat #shakleeserdang #shakleeupm #shakleesabahmurah #shakleehargastudent #shakleetrustedseller

OMEGA GUARD untuk kurus je?!!! . ☘️kelebihan OMEGA GUARD ? . 💥merendahkan paras kolestrol 💥mencegah salur darah dari tersumbat 💥mengelakkan masalah obesiti 💥menguatkan daya ingatan 💥membakar lemak dengan cepat 💥meningkatkan metabolisme 💥melicinkan kulit, menjadikan kulit kelihatan pinkish semula jadi . Kalau korang nak dapatkan omega guard ni dan perlukan consultation dari mar tekan je dekat bio tu okay? 😊 . 🌸Your Trusted SID 📲 019-.29.25.314 . #shakleebymar #slimmingpalingberkesan #tipkurus #setdetoksshaklee #slimmingshaklee #omegaguardhargapromo #herblaxshakleemurah #shakleeterbaik #shakleemurahsangat #shakleeserdang #shakleeupm #shakleesabahmurah #shakleehargastudent #shakleetrustedseller

OMEGA GUARD untuk kurus je?!!! . ☘️kelebihan OMEGA GUARD ? . 💥merendahkan paras kolestrol 💥mencegah salur darah dari tersumbat 💥mengelakkan masalah obesiti 💥menguatkan daya ingatan 💥membakar lemak dengan cepat 💥meningkatkan metabolisme 💥melicinkan kulit, menjadikan kulit kelihatan pinkish semula jadi . Kalau korang nak dapatkan omega guard ni dan perlukan consultation dari mar tekan je dekat bio tu okay? 😊 . 🌸Your Trusted SID 📲 019-.29.25.314 . #shakleebymar #slimmingpalingberkesan #tipkurus #setdetoksshaklee #slimmingshaklee #omegaguardhargapromo #herblaxshakleemurah #shakleeterbaik #shakleemurahsangat #shakleeserdang #shakleeupm #shakleesabahmurah #shakleehargastudent #shakleetrustedseller

OMEGA GUARD untuk kurus je?!!! . ☘️kelebihan OMEGA GUARD ? . 💥merendahkan paras kolestrol 💥mencegah salur darah dari tersumbat 💥mengelakkan masalah obesiti 💥menguatkan daya ingatan 💥membakar lemak dengan cepat 💥meningkatkan metabolisme 💥melicinkan kulit, menjadikan kulit kelihatan pinkish semula jadi . Kalau korang nak dapatkan omega guard ni dan perlukan consultation dari mar tekan je dekat bio tu okay? 😊 . 🌸Your Trusted SID 📲 019-.29.25.314 . #shakleebymar #slimmingpalingberkesan #tipkurus #setdetoksshaklee #slimmingshaklee #omegaguardhargapromo #herblaxshakleemurah #shakleeterbaik #shakleemurahsangat #shakleeserdang #shakleeupm #shakleesabahmurah #shakleehargastudent #shakleetrustedseller

OMEGA GUARD untuk kurus je?!!! . ☘️kelebihan OMEGA GUARD ? . 💥merendahkan paras kolestrol 💥mencegah salur darah dari tersumbat 💥mengelakkan masalah obesiti 💥menguatkan daya ingatan 💥membakar lemak dengan cepat 💥meningkatkan metabolisme 💥melicinkan kulit, menjadikan kulit kelihatan pinkish semula jadi . Kalau korang nak dapatkan omega guard ni dan perlukan consultation dari mar tekan je dekat bio tu okay? 😊 . 🌸Your Trusted SID 📲 019-.29.25.314 . #shakleebymar #slimmingpalingberkesan #tipkurus #setdetoksshaklee #slimmingshaklee #omegaguardhargapromo #herblaxshakleemurah #shakleeterbaik #shakleemurahsangat #shakleeserdang #shakleeupm #shakleesabahmurah #shakleehargastudent #shakleetrustedseller

OMEGA GUARD untuk kurus je?!!! . ☘️kelebihan OMEGA GUARD ? . 💥merendahkan paras kolestrol 💥mencegah salur darah dari tersumbat 💥mengelakkan masalah obesiti 💥menguatkan daya ingatan 💥membakar lemak dengan cepat 💥meningkatkan metabolisme 💥melicinkan kulit, menjadikan kulit kelihatan pinkish semula jadi . Kalau korang nak dapatkan omega guard ni dan perlukan consultation dari mar tekan je dekat bio tu okay? 😊 . 🌸Your Trusted SID 📲 019-.29.25.314 . #shakleebymar #slimmingpalingberkesan #tipkurus #setdetoksshaklee #slimmingshaklee #omegaguardhargapromo #herblaxshakleemurah #shakleeterbaik #shakleemurahsangat #shakleeserdang #shakleeupm #shakleesabahmurah #shakleehargastudent #shakleetrustedseller

ESP + VITA C MELETOPSSS‼️ . . Assalamualaikum dan hai . Korang tahu tak product yang sangat-sangat laku keras sekarang nie. Product apa? . . Mestilah SHAKLEE😍 BASIC BEAUTY ni memang my favorito! Why why why? Sebab ini adalah sebab, kenapa kenapa kenapa nadia TERJEBAKKKK DENGAN SHAKLEE. . . Meh nak cerita kelebihan ESP + VITA C DALAM SET BASIC BEAUTY YA😉 . . ✨ESP Ramai tau dah kalau sebut pasal ESP nie betul tak? Hot item kot! ESP sgt terbaik utk kulit tau buat kulit makin cerah, lembut dan licin. Bagi kulit kita makin glowing gitewww! Sebab ESP membantu utk membentuk sel kulit baru yg lebih sihat. . . ✨VITA C Haa nie HOT ITEM kedua lepas ESP! Vita C nie basically untuk kurangkan jerawat, mengecilkan pori, dan menghilangkan sunburn. Vita C jugak membantu meningkatkan sistem pertahanan badan supaya kita tak mudah dijangkiti virus selsema atau demam. Kulit cantik flawless kesihatan pun terjamin kan? . . Best tak? Best gila kan? Kita memang jual harga TERLAJAK LARIS JE. Jangan risau. Lengkap sekali dengan CONSULTATION, CARA MAKAN, CARA BUAT MASKER SEMUA AKAN DIAJAR 💕 . . Untuk dapatkan harga PROMO dan FREE consultation boleh whatsapp 🌸Nadia | 0146086386 . . Postage worldwide COD AREA KL & SHAH ALAM . . **This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.** .

ESP + VITA C MELETOPSSS‼️ . . Assalamualaikum dan hai . Korang tahu tak product yang sangat-sangat laku keras sekarang nie. Product apa? . . Mestilah SHAKLEE😍 BASIC BEAUTY ni memang my favorito! Why why why? Sebab ini adalah sebab, kenapa kenapa kenapa nadia TERJEBAKKKK DENGAN SHAKLEE. . . Meh nak cerita kelebihan ESP + VITA C DALAM SET BASIC BEAUTY YA😉 . . ✨ESP Ramai tau dah kalau sebut pasal ESP nie betul tak? Hot item kot! ESP sgt terbaik utk kulit tau buat kulit makin cerah, lembut dan licin. Bagi kulit kita makin glowing gitewww! Sebab ESP membantu utk membentuk sel kulit baru yg lebih sihat. . . ✨VITA C Haa nie HOT ITEM kedua lepas ESP! Vita C nie basically untuk kurangkan jerawat, mengecilkan pori, dan menghilangkan sunburn. Vita C jugak membantu meningkatkan sistem pertahanan badan supaya kita tak mudah dijangkiti virus selsema atau demam. Kulit cantik flawless kesihatan pun terjamin kan? . . Best tak? Best gila kan? Kita memang jual harga TERLAJAK LARIS JE. Jangan risau. Lengkap sekali dengan CONSULTATION, CARA MAKAN, CARA BUAT MASKER SEMUA AKAN DIAJAR 💕 . . Untuk dapatkan harga PROMO dan FREE consultation boleh whatsapp 🌸Nadia | 0146086386 . . Postage worldwide COD AREA KL & SHAH ALAM . . **This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.** .

ESP + VITA C MELETOPSSS‼️ . . Assalamualaikum dan hai . Korang tahu tak product yang sangat-sangat laku keras sekarang nie. Product apa? . . Mestilah SHAKLEE😍 BASIC BEAUTY ni memang my favorito! Why why why? Sebab ini adalah sebab, kenapa kenapa kenapa nadia TERJEBAKKKK DENGAN SHAKLEE. . . Meh nak cerita kelebihan ESP + VITA C DALAM SET BASIC BEAUTY YA😉 . . ✨ESP Ramai tau dah kalau sebut pasal ESP nie betul tak? Hot item kot! ESP sgt terbaik utk kulit tau buat kulit makin cerah, lembut dan licin. Bagi kulit kita makin glowing gitewww! Sebab ESP membantu utk membentuk sel kulit baru yg lebih sihat. . . ✨VITA C Haa nie HOT ITEM kedua lepas ESP! Vita C nie basically untuk kurangkan jerawat, mengecilkan pori, dan menghilangkan sunburn. Vita C jugak membantu meningkatkan sistem pertahanan badan supaya kita tak mudah dijangkiti virus selsema atau demam. Kulit cantik flawless kesihatan pun terjamin kan? . . Best tak? Best gila kan? Kita memang jual harga TERLAJAK LARIS JE. Jangan risau. Lengkap sekali dengan CONSULTATION, CARA MAKAN, CARA BUAT MASKER SEMUA AKAN DIAJAR 💕 . . Untuk dapatkan harga PROMO dan FREE consultation boleh whatsapp 🌸Nadia | 0146086386 . . Postage worldwide COD AREA KL & SHAH ALAM . . **This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.** .

Anda ada masalah period tak normal? Sering senggut teruk setiap kali period? Sedang iktiar hamil? Nak dapatkan kulit yang sihat? Jom kita tengok apa ada dalam GLA COMPLEX untuk bantu atasi masalah diatas. Gla Complex Shaklee merupakan gabungan minyak borage yang mengandungi Asid Gamma Linolenik (GLA), Asid Linolenik (LA), Vitamin E dan Minyak bunga matahari.GLA Complex Shaklee ini banyak di gunakan oleh wanita untuk menyelesaikan masalah kitaran haid tidak teratur juga masalah kesuburan. GLA merupakan sejenis asid lemak Omega 6 yang di gunakan oleh badan kita untuk membentuk prostaglandin. Prostaglandin merupakan bahan hormon dalam badan dan berkesan dalam mengawal atur proses badan yang normal. Minyak benih bunga matahari adalah sumber asid lemak Omega 6. Ia mengandungi vitamin E yang membantu melindungi dinding arteri dan menyokong sistem imum dengan memelihara integriti sel. Antara Manfaat GLA Complex ialah : . 🍀 Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid. . 🍀 Melegakan PMS (Pre-Menstuatation Syndrome) . 🍀Mengurangkan simptom menopause. . 🍀 Membantu meningkatkan kesuburan. . 🍀 Membantu kuatkan imun badan. . 🍀Menguatkan kuku dan rambut. . 🍀Kulit menjadi lebih sihat dan berseri-seri . 🍀Mengandungi vitamin E yang membantu kuatkan dinding arteri. . 🍀Melambatkan proses penuaan. . 🍀Membantu menangani ekzema. Kalau konsisten ambil GLA Complex dari muda, ia juga bantu lambatkan proses monopos untuk wanita. Bestnya lah GLA Complex ni. Nak dapatkan GLA Complex? Boleh dm atau whatsapp Syera untuk order. Konsultasi secara PERCUMA diberikan 🤗 Syeera Azmi 017-3244776

Anda ada masalah period tak normal? Sering senggut teruk setiap kali period? Sedang iktiar hamil? Nak dapatkan kulit yang sihat? Jom kita tengok apa ada dalam GLA COMPLEX untuk bantu atasi masalah diatas. Gla Complex Shaklee merupakan gabungan minyak borage yang mengandungi Asid Gamma Linolenik (GLA), Asid Linolenik (LA), Vitamin E dan Minyak bunga matahari.GLA Complex Shaklee ini banyak di gunakan oleh wanita untuk menyelesaikan masalah kitaran haid tidak teratur juga masalah kesuburan. GLA merupakan sejenis asid lemak Omega 6 yang di gunakan oleh badan kita untuk membentuk prostaglandin. Prostaglandin merupakan bahan hormon dalam badan dan berkesan dalam mengawal atur proses badan yang normal. Minyak benih bunga matahari adalah sumber asid lemak Omega 6. Ia mengandungi vitamin E yang membantu melindungi dinding arteri dan menyokong sistem imum dengan memelihara integriti sel. Antara Manfaat GLA Complex ialah : . 🍀 Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid. . 🍀 Melegakan PMS (Pre-Menstuatation Syndrome) . 🍀Mengurangkan simptom menopause. . 🍀 Membantu meningkatkan kesuburan. . 🍀 Membantu kuatkan imun badan. . 🍀Menguatkan kuku dan rambut. . 🍀Kulit menjadi lebih sihat dan berseri-seri . 🍀Mengandungi vitamin E yang membantu kuatkan dinding arteri. . 🍀Melambatkan proses penuaan. . 🍀Membantu menangani ekzema. Kalau konsisten ambil GLA Complex dari muda, ia juga bantu lambatkan proses monopos untuk wanita. Bestnya lah GLA Complex ni. Nak dapatkan GLA Complex? Boleh dm atau whatsapp Syera untuk order. Konsultasi secara PERCUMA diberikan 🤗 Syeera Azmi 017-3244776

Anda ada masalah period tak normal? Sering senggut teruk setiap kali period? Sedang iktiar hamil? Nak dapatkan kulit yang sihat? Jom kita tengok apa ada dalam GLA COMPLEX untuk bantu atasi masalah diatas. Gla Complex Shaklee merupakan gabungan minyak borage yang mengandungi Asid Gamma Linolenik (GLA), Asid Linolenik (LA), Vitamin E dan Minyak bunga matahari.GLA Complex Shaklee ini banyak di gunakan oleh wanita untuk menyelesaikan masalah kitaran haid tidak teratur juga masalah kesuburan. GLA merupakan sejenis asid lemak Omega 6 yang di gunakan oleh badan kita untuk membentuk prostaglandin. Prostaglandin merupakan bahan hormon dalam badan dan berkesan dalam mengawal atur proses badan yang normal. Minyak benih bunga matahari adalah sumber asid lemak Omega 6. Ia mengandungi vitamin E yang membantu melindungi dinding arteri dan menyokong sistem imum dengan memelihara integriti sel. Antara Manfaat GLA Complex ialah : . 🍀 Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid. . 🍀 Melegakan PMS (Pre-Menstuatation Syndrome) . 🍀Mengurangkan simptom menopause. . 🍀 Membantu meningkatkan kesuburan. . 🍀 Membantu kuatkan imun badan. . 🍀Menguatkan kuku dan rambut. . 🍀Kulit menjadi lebih sihat dan berseri-seri . 🍀Mengandungi vitamin E yang membantu kuatkan dinding arteri. . 🍀Melambatkan proses penuaan. . 🍀Membantu menangani ekzema. Kalau konsisten ambil GLA Complex dari muda, ia juga bantu lambatkan proses monopos untuk wanita. Bestnya lah GLA Complex ni. Nak dapatkan GLA Complex? Boleh dm atau whatsapp Syera untuk order. Konsultasi secara PERCUMA diberikan 🤗 Syeera Azmi 017-3244776

Apakah perbezaan Sustained Release Vitamin C Plus dan supplement Vitamin C lain di pasaran ? . . ☀ Shaklee menghasilkan Vitamin C dari kanji jagung (corn starch) yang merupakan sumber asli Vitamin C. . . ☀ Kaedah Sustained Release ini membolehkan vitamin C diserap ke dalam badan sepanjang 5 jam untuk memastikan badan anda mengandungi Vitamin C disaat anda memerlukannya. Ia bersamaan dengan pengambilan 1.5 biji oren setiap jam selama 5 jam. . ☀ SR Vitamin C ditambahkan dengan 120 mg Citrus Bioflavanoids Complex. Bioflavanoids membantu penyerapan vitamin C yang lebih berkesan. . Antara Kebaikan Vitamin C : . . ✅ Mencerahkan dan melembutkan kulit . ✅ Menjadikan tona kulit lebih sekata . ✅ Mengatasi masalah kulit sunburn . ✅ Merangsang penghasilan Collagen dalam badan . ✅ Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi . ✅ Menguatkan sistem imuninasi tubuh . ✅ Mengatasi masalah jerawat . ✅ Melindungi sel daripada kerosakan disebabkan persekitaran & radikal bebas . . Badan kita tidak dapat menghasilkan atau menyimpan Vitamin C terlalu lama kerana ianya akan berkurangan semasa kita melakukan aktiviti seharian. . . Oleh itu, ia memerlukan penambahan Vitamin C yang berterusan. Pengambilan buah-buahan citrus setiap hari hanya membekalkan kuantiti Vitamin C yang sedikit. Sebagai contoh saiz orange yang medium hanya membekalkan 66 mg Vitamin C sahaja. . Nak dapatkan Vitamin C yang best dan harga sangat berbaloi baloi nih? Whatsapp Fatin terus 👇🏻. . Fatin Shaklee 📲 011-2654 1684 #shaklee #shakleeupmserdang #shakleebangi #shakleeukm #shakleecodupm #shakleeselangor #shakleeserdang #setkurusshaklee #setjerawat #setresdungshaklee #sethamil #serjerawatshaklee #setpantang #setgemukshaklee #shakleebyfatin

Apakah perbezaan Sustained Release Vitamin C Plus dan supplement Vitamin C lain di pasaran ? . . ☀ Shaklee menghasilkan Vitamin C dari kanji jagung (corn starch) yang merupakan sumber asli Vitamin C. . . ☀ Kaedah Sustained Release ini membolehkan vitamin C diserap ke dalam badan sepanjang 5 jam untuk memastikan badan anda mengandungi Vitamin C disaat anda memerlukannya. Ia bersamaan dengan pengambilan 1.5 biji oren setiap jam selama 5 jam. . ☀ SR Vitamin C ditambahkan dengan 120 mg Citrus Bioflavanoids Complex. Bioflavanoids membantu penyerapan vitamin C yang lebih berkesan. . Antara Kebaikan Vitamin C : . . ✅ Mencerahkan dan melembutkan kulit . ✅ Menjadikan tona kulit lebih sekata . ✅ Mengatasi masalah kulit sunburn . ✅ Merangsang penghasilan Collagen dalam badan . ✅ Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi . ✅ Menguatkan sistem imuninasi tubuh . ✅ Mengatasi masalah jerawat . ✅ Melindungi sel daripada kerosakan disebabkan persekitaran & radikal bebas . . Badan kita tidak dapat menghasilkan atau menyimpan Vitamin C terlalu lama kerana ianya akan berkurangan semasa kita melakukan aktiviti seharian. . . Oleh itu, ia memerlukan penambahan Vitamin C yang berterusan. Pengambilan buah-buahan citrus setiap hari hanya membekalkan kuantiti Vitamin C yang sedikit. Sebagai contoh saiz orange yang medium hanya membekalkan 66 mg Vitamin C sahaja. . Nak dapatkan Vitamin C yang best dan harga sangat berbaloi baloi nih? Whatsapp Fatin terus 👇🏻. . Fatin Shaklee 📲 011-2654 1684 #shaklee #shakleeupmserdang #shakleebangi #shakleeukm #shakleecodupm #shakleeselangor #shakleeserdang #setkurusshaklee #setjerawat #setresdungshaklee #sethamil #serjerawatshaklee #setpantang #setgemukshaklee #shakleebyfatin

Apakah perbezaan Sustained Release Vitamin C Plus dan supplement Vitamin C lain di pasaran ? . . ☀ Shaklee menghasilkan Vitamin C dari kanji jagung (corn starch) yang merupakan sumber asli Vitamin C. . . ☀ Kaedah Sustained Release ini membolehkan vitamin C diserap ke dalam badan sepanjang 5 jam untuk memastikan badan anda mengandungi Vitamin C disaat anda memerlukannya. Ia bersamaan dengan pengambilan 1.5 biji oren setiap jam selama 5 jam. . ☀ SR Vitamin C ditambahkan dengan 120 mg Citrus Bioflavanoids Complex. Bioflavanoids membantu penyerapan vitamin C yang lebih berkesan. . Antara Kebaikan Vitamin C : . . ✅ Mencerahkan dan melembutkan kulit . ✅ Menjadikan tona kulit lebih sekata . ✅ Mengatasi masalah kulit sunburn . ✅ Merangsang penghasilan Collagen dalam badan . ✅ Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi . ✅ Menguatkan sistem imuninasi tubuh . ✅ Mengatasi masalah jerawat . ✅ Melindungi sel daripada kerosakan disebabkan persekitaran & radikal bebas . . Badan kita tidak dapat menghasilkan atau menyimpan Vitamin C terlalu lama kerana ianya akan berkurangan semasa kita melakukan aktiviti seharian. . . Oleh itu, ia memerlukan penambahan Vitamin C yang berterusan. Pengambilan buah-buahan citrus setiap hari hanya membekalkan kuantiti Vitamin C yang sedikit. Sebagai contoh saiz orange yang medium hanya membekalkan 66 mg Vitamin C sahaja. . Nak dapatkan Vitamin C yang best dan harga sangat berbaloi baloi nih? Whatsapp Fatin terus 👇🏻. . Fatin Shaklee 📲 011-2654 1684 #shaklee #shakleeupmserdang #shakleebangi #shakleeukm #shakleecodupm #shakleeselangor #shakleeserdang #setkurusshaklee #setjerawat #setresdungshaklee #sethamil #serjerawatshaklee #setpantang #setgemukshaklee #shakleebyfatin

Apakah perbezaan Sustained Release Vitamin C Plus dan supplement Vitamin C lain di pasaran ? . . ☀ Shaklee menghasilkan Vitamin C dari kanji jagung (corn starch) yang merupakan sumber asli Vitamin C. . . ☀ Kaedah Sustained Release ini membolehkan vitamin C diserap ke dalam badan sepanjang 5 jam untuk memastikan badan anda mengandungi Vitamin C disaat anda memerlukannya. Ia bersamaan dengan pengambilan 1.5 biji oren setiap jam selama 5 jam. . ☀ SR Vitamin C ditambahkan dengan 120 mg Citrus Bioflavanoids Complex. Bioflavanoids membantu penyerapan vitamin C yang lebih berkesan. . Antara Kebaikan Vitamin C : . . ✅ Mencerahkan dan melembutkan kulit . ✅ Menjadikan tona kulit lebih sekata . ✅ Mengatasi masalah kulit sunburn . ✅ Merangsang penghasilan Collagen dalam badan . ✅ Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi . ✅ Menguatkan sistem imuninasi tubuh . ✅ Mengatasi masalah jerawat . ✅ Melindungi sel daripada kerosakan disebabkan persekitaran & radikal bebas . . Badan kita tidak dapat menghasilkan atau menyimpan Vitamin C terlalu lama kerana ianya akan berkurangan semasa kita melakukan aktiviti seharian. . . Oleh itu, ia memerlukan penambahan Vitamin C yang berterusan. Pengambilan buah-buahan citrus setiap hari hanya membekalkan kuantiti Vitamin C yang sedikit. Sebagai contoh saiz orange yang medium hanya membekalkan 66 mg Vitamin C sahaja. . Nak dapatkan Vitamin C yang best dan harga sangat berbaloi baloi nih? Whatsapp Fatin terus 👇🏻. . Fatin Shaklee 📲 011-2654 1684 #shaklee #shakleeupmserdang #shakleebangi #shakleeukm #shakleecodupm #shakleeselangor #shakleeserdang #setkurusshaklee #setjerawat #setresdungshaklee #sethamil #serjerawatshaklee #setpantang #setgemukshaklee #shakleebyfatin

Apakah perbezaan Sustained Release Vitamin C Plus dan supplement Vitamin C lain di pasaran ? . . ☀ Shaklee menghasilkan Vitamin C dari kanji jagung (corn starch) yang merupakan sumber asli Vitamin C. . . ☀ Kaedah Sustained Release ini membolehkan vitamin C diserap ke dalam badan sepanjang 5 jam untuk memastikan badan anda mengandungi Vitamin C disaat anda memerlukannya. Ia bersamaan dengan pengambilan 1.5 biji oren setiap jam selama 5 jam. . ☀ SR Vitamin C ditambahkan dengan 120 mg Citrus Bioflavanoids Complex. Bioflavanoids membantu penyerapan vitamin C yang lebih berkesan. . Antara Kebaikan Vitamin C : . . ✅ Mencerahkan dan melembutkan kulit . ✅ Menjadikan tona kulit lebih sekata . ✅ Mengatasi masalah kulit sunburn . ✅ Merangsang penghasilan Collagen dalam badan . ✅ Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi . ✅ Menguatkan sistem imuninasi tubuh . ✅ Mengatasi masalah jerawat . ✅ Melindungi sel daripada kerosakan disebabkan persekitaran & radikal bebas . . Badan kita tidak dapat menghasilkan atau menyimpan Vitamin C terlalu lama kerana ianya akan berkurangan semasa kita melakukan aktiviti seharian. . . Oleh itu, ia memerlukan penambahan Vitamin C yang berterusan. Pengambilan buah-buahan citrus setiap hari hanya membekalkan kuantiti Vitamin C yang sedikit. Sebagai contoh saiz orange yang medium hanya membekalkan 66 mg Vitamin C sahaja. . Nak dapatkan Vitamin C yang best dan harga sangat berbaloi baloi nih? Whatsapp Fatin terus 👇🏻. . Fatin Shaklee 📲 011-2654 1684 #shaklee #shakleeupmserdang #shakleebangi #shakleeukm #shakleecodupm #shakleeselangor #shakleeserdang #setkurusshaklee #setjerawat #setresdungshaklee #sethamil #serjerawatshaklee #setpantang #setgemukshaklee #shakleebyfatin

Apakah perbezaan Sustained Release Vitamin C Plus dan supplement Vitamin C lain di pasaran ? . . ☀ Shaklee menghasilkan Vitamin C dari kanji jagung (corn starch) yang merupakan sumber asli Vitamin C. . . ☀ Kaedah Sustained Release ini membolehkan vitamin C diserap ke dalam badan sepanjang 5 jam untuk memastikan badan anda mengandungi Vitamin C disaat anda memerlukannya. Ia bersamaan dengan pengambilan 1.5 biji oren setiap jam selama 5 jam. . ☀ SR Vitamin C ditambahkan dengan 120 mg Citrus Bioflavanoids Complex. Bioflavanoids membantu penyerapan vitamin C yang lebih berkesan. . Antara Kebaikan Vitamin C : . . ✅ Mencerahkan dan melembutkan kulit . ✅ Menjadikan tona kulit lebih sekata . ✅ Mengatasi masalah kulit sunburn . ✅ Merangsang penghasilan Collagen dalam badan . ✅ Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi . ✅ Menguatkan sistem imuninasi tubuh . ✅ Mengatasi masalah jerawat . ✅ Melindungi sel daripada kerosakan disebabkan persekitaran & radikal bebas . . Badan kita tidak dapat menghasilkan atau menyimpan Vitamin C terlalu lama kerana ianya akan berkurangan semasa kita melakukan aktiviti seharian. . . Oleh itu, ia memerlukan penambahan Vitamin C yang berterusan. Pengambilan buah-buahan citrus setiap hari hanya membekalkan kuantiti Vitamin C yang sedikit. Sebagai contoh saiz orange yang medium hanya membekalkan 66 mg Vitamin C sahaja. . Nak dapatkan Vitamin C yang best dan harga sangat berbaloi baloi nih? Whatsapp Fatin terus 👇🏻. . Fatin Shaklee 📲 011-2654 1684 #shaklee #shakleeupmserdang #shakleebangi #shakleeukm #shakleecodupm #shakleeselangor #shakleeserdang #setkurusshaklee #setjerawat #setresdungshaklee #sethamil #serjerawatshaklee #setpantang #setgemukshaklee #shakleebyfatin

Apakah perbezaan Sustained Release Vitamin C Plus dan supplement Vitamin C lain di pasaran ? . . ☀ Shaklee menghasilkan Vitamin C dari kanji jagung (corn starch) yang merupakan sumber asli Vitamin C. . . ☀ Kaedah Sustained Release ini membolehkan vitamin C diserap ke dalam badan sepanjang 5 jam untuk memastikan badan anda mengandungi Vitamin C disaat anda memerlukannya. Ia bersamaan dengan pengambilan 1.5 biji oren setiap jam selama 5 jam. . ☀ SR Vitamin C ditambahkan dengan 120 mg Citrus Bioflavanoids Complex. Bioflavanoids membantu penyerapan vitamin C yang lebih berkesan. . Antara Kebaikan Vitamin C : . . ✅ Mencerahkan dan melembutkan kulit . ✅ Menjadikan tona kulit lebih sekata . ✅ Mengatasi masalah kulit sunburn . ✅ Merangsang penghasilan Collagen dalam badan . ✅ Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi . ✅ Menguatkan sistem imuninasi tubuh . ✅ Mengatasi masalah jerawat . ✅ Melindungi sel daripada kerosakan disebabkan persekitaran & radikal bebas . . Badan kita tidak dapat menghasilkan atau menyimpan Vitamin C terlalu lama kerana ianya akan berkurangan semasa kita melakukan aktiviti seharian. . . Oleh itu, ia memerlukan penambahan Vitamin C yang berterusan. Pengambilan buah-buahan citrus setiap hari hanya membekalkan kuantiti Vitamin C yang sedikit. Sebagai contoh saiz orange yang medium hanya membekalkan 66 mg Vitamin C sahaja. . Nak dapatkan Vitamin C yang best dan harga sangat berbaloi baloi nih? Whatsapp Fatin terus 👇🏻. . Fatin Shaklee 📲 011-2654 1684 #shaklee #shakleeupmserdang #shakleebangi #shakleeukm #shakleecodupm #shakleeselangor #shakleeserdang #setkurusshaklee #setjerawat #setresdungshaklee #sethamil #serjerawatshaklee #setpantang #setgemukshaklee #shakleebyfatin

Apakah perbezaan Sustained Release Vitamin C Plus dan supplement Vitamin C lain di pasaran ? . . ☀ Shaklee menghasilkan Vitamin C dari kanji jagung (corn starch) yang merupakan sumber asli Vitamin C. . . ☀ Kaedah Sustained Release ini membolehkan vitamin C diserap ke dalam badan sepanjang 5 jam untuk memastikan badan anda mengandungi Vitamin C disaat anda memerlukannya. Ia bersamaan dengan pengambilan 1.5 biji oren setiap jam selama 5 jam. . ☀ SR Vitamin C ditambahkan dengan 120 mg Citrus Bioflavanoids Complex. Bioflavanoids membantu penyerapan vitamin C yang lebih berkesan. . Antara Kebaikan Vitamin C : . . ✅ Mencerahkan dan melembutkan kulit . ✅ Menjadikan tona kulit lebih sekata . ✅ Mengatasi masalah kulit sunburn . ✅ Merangsang penghasilan Collagen dalam badan . ✅ Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi . ✅ Menguatkan sistem imuninasi tubuh . ✅ Mengatasi masalah jerawat . ✅ Melindungi sel daripada kerosakan disebabkan persekitaran & radikal bebas . . Badan kita tidak dapat menghasilkan atau menyimpan Vitamin C terlalu lama kerana ianya akan berkurangan semasa kita melakukan aktiviti seharian. . . Oleh itu, ia memerlukan penambahan Vitamin C yang berterusan. Pengambilan buah-buahan citrus setiap hari hanya membekalkan kuantiti Vitamin C yang sedikit. Sebagai contoh saiz orange yang medium hanya membekalkan 66 mg Vitamin C sahaja. . Nak dapatkan Vitamin C yang best dan harga sangat berbaloi baloi nih? Whatsapp Fatin terus 👇🏻. . Fatin Shaklee 📲 011-2654 1684 #shaklee #shakleeupmserdang #shakleebangi #shakleeukm #shakleecodupm #shakleeselangor #shakleeserdang #setkurusshaklee #setjerawat #setresdungshaklee #sethamil #serjerawatshaklee #setpantang #setgemukshaklee #shakleebyfatin

Apakah perbezaan Sustained Release Vitamin C Plus dan supplement Vitamin C lain di pasaran ? . . ☀ Shaklee menghasilkan Vitamin C dari kanji jagung (corn starch) yang merupakan sumber asli Vitamin C. . . ☀ Kaedah Sustained Release ini membolehkan vitamin C diserap ke dalam badan sepanjang 5 jam untuk memastikan badan anda mengandungi Vitamin C disaat anda memerlukannya. Ia bersamaan dengan pengambilan 1.5 biji oren setiap jam selama 5 jam. . ☀ SR Vitamin C ditambahkan dengan 120 mg Citrus Bioflavanoids Complex. Bioflavanoids membantu penyerapan vitamin C yang lebih berkesan. . Antara Kebaikan Vitamin C : . . ✅ Mencerahkan dan melembutkan kulit . ✅ Menjadikan tona kulit lebih sekata . ✅ Mengatasi masalah kulit sunburn . ✅ Merangsang penghasilan Collagen dalam badan . ✅ Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi . ✅ Menguatkan sistem imuninasi tubuh . ✅ Mengatasi masalah jerawat . ✅ Melindungi sel daripada kerosakan disebabkan persekitaran & radikal bebas . . Badan kita tidak dapat menghasilkan atau menyimpan Vitamin C terlalu lama kerana ianya akan berkurangan semasa kita melakukan aktiviti seharian. . . Oleh itu, ia memerlukan penambahan Vitamin C yang berterusan. Pengambilan buah-buahan citrus setiap hari hanya membekalkan kuantiti Vitamin C yang sedikit. Sebagai contoh saiz orange yang medium hanya membekalkan 66 mg Vitamin C sahaja. . Nak dapatkan Vitamin C yang best dan harga sangat berbaloi baloi nih? Whatsapp Fatin terus 👇🏻. . Fatin Shaklee 📲 011-2654 1684 #shaklee #shakleeupmserdang #shakleebangi #shakleeukm #shakleecodupm #shakleeselangor #shakleeserdang #setkurusshaklee #setjerawat #setresdungshaklee #sethamil #serjerawatshaklee #setpantang #setgemukshaklee #shakleebyfatin

OMEGA GUARD untuk kurus je?!!! . ☘️kelebihan OMEGA GUARD ? . 💥merendahkan paras kolestrol 💥mencegah salur darah dari tersumbat 💥mengelakkan masalah obesiti 💥menguatkan daya ingatan 💥membakar lemak dengan cepat 💥meningkatkan metabolisme 💥melicinkan kulit, menjadikan kulit kelihatan pinkish semula jadi . Kalau korang nak dapatkan omega guard ni dan perlukan consultation dari mar tekan je dekat bio tu okay? 😊 . 🌸Your Trusted SID 📲 019-.29.25.314 . #shakleebymar #slimmingpalingberkesan #tipkurus #setdetoksshaklee #slimmingshaklee #omegaguardhargapromo #herblaxshakleemurah #shakleeterbaik #shakleemurahsangat #shakleeserdang #shakleeupm #shakleesabahmurah #shakleehargastudent #shakleetrustedseller

OMEGA GUARD untuk kurus je?!!! . ☘️kelebihan OMEGA GUARD ? . 💥merendahkan paras kolestrol 💥mencegah salur darah dari tersumbat 💥mengelakkan masalah obesiti 💥menguatkan daya ingatan 💥membakar lemak dengan cepat 💥meningkatkan metabolisme 💥melicinkan kulit, menjadikan kulit kelihatan pinkish semula jadi . Kalau korang nak dapatkan omega guard ni dan perlukan consultation dari mar tekan je dekat bio tu okay? 😊 . 🌸Your Trusted SID 📲 019-.29.25.314 . #shakleebymar #slimmingpalingberkesan #tipkurus #setdetoksshaklee #slimmingshaklee #omegaguardhargapromo #herblaxshakleemurah #shakleeterbaik #shakleemurahsangat #shakleeserdang #shakleeupm #shakleesabahmurah #shakleehargastudent #shakleetrustedseller

OMEGA GUARD untuk kurus je?!!! . ☘️kelebihan OMEGA GUARD ? . 💥merendahkan paras kolestrol 💥mencegah salur darah dari tersumbat 💥mengelakkan masalah obesiti 💥menguatkan daya ingatan 💥membakar lemak dengan cepat 💥meningkatkan metabolisme 💥melicinkan kulit, menjadikan kulit kelihatan pinkish semula jadi . Kalau korang nak dapatkan omega guard ni dan perlukan consultation dari mar tekan je dekat bio tu okay? 😊 . 🌸Your Trusted SID 📲 019-.29.25.314 . #shakleebymar #slimmingpalingberkesan #tipkurus #setdetoksshaklee #slimmingshaklee #omegaguardhargapromo #herblaxshakleemurah #shakleeterbaik #shakleemurahsangat #shakleeserdang #shakleeupm #shakleesabahmurah #shakleehargastudent #shakleetrustedseller

OMEGA GUARD untuk kurus je?!!! . ☘️kelebihan OMEGA GUARD ? . 💥merendahkan paras kolestrol 💥mencegah salur darah dari tersumbat 💥mengelakkan masalah obesiti 💥menguatkan daya ingatan 💥membakar lemak dengan cepat 💥meningkatkan metabolisme 💥melicinkan kulit, menjadikan kulit kelihatan pinkish semula jadi . Kalau korang nak dapatkan omega guard ni dan perlukan consultation dari mar tekan je dekat bio tu okay? 😊 . 🌸Your Trusted SID 📲 019-.29.25.314 . #shakleebymar #slimmingpalingberkesan #tipkurus #setdetoksshaklee #slimmingshaklee #omegaguardhargapromo #herblaxshakleemurah #shakleeterbaik #shakleemurahsangat #shakleeserdang #shakleeupm #shakleesabahmurah #shakleehargastudent #shakleetrustedseller

OMEGA GUARD untuk kurus je?!!! . ☘️kelebihan OMEGA GUARD ? . 💥merendahkan paras kolestrol 💥mencegah salur darah dari tersumbat 💥mengelakkan masalah obesiti 💥menguatkan daya ingatan 💥membakar lemak dengan cepat 💥meningkatkan metabolisme 💥melicinkan kulit, menjadikan kulit kelihatan pinkish semula jadi . Kalau korang nak dapatkan omega guard ni dan perlukan consultation dari mar tekan je dekat bio tu okay? 😊 . 🌸Your Trusted SID 📲 019-.29.25.314 . #shakleebymar #slimmingpalingberkesan #tipkurus #setdetoksshaklee #slimmingshaklee #omegaguardhargapromo #herblaxshakleemurah #shakleeterbaik #shakleemurahsangat #shakleeserdang #shakleeupm #shakleesabahmurah #shakleehargastudent #shakleetrustedseller

OMEGA GUARD untuk kurus je?!!! . ☘️kelebihan OMEGA GUARD ? . 💥merendahkan paras kolestrol 💥mencegah salur darah dari tersumbat 💥mengelakkan masalah obesiti 💥menguatkan daya ingatan 💥membakar lemak dengan cepat 💥meningkatkan metabolisme 💥melicinkan kulit, menjadikan kulit kelihatan pinkish semula jadi . Kalau korang nak dapatkan omega guard ni dan perlukan consultation dari mar tekan je dekat bio tu okay? 😊 . 🌸Your Trusted SID 📲 019-.29.25.314 . #shakleebymar #slimmingpalingberkesan #tipkurus #setdetoksshaklee #slimmingshaklee #omegaguardhargapromo #herblaxshakleemurah #shakleeterbaik #shakleemurahsangat #shakleeserdang #shakleeupm #shakleesabahmurah #shakleehargastudent #shakleetrustedseller

Ada apa sebenarnya dengan ESP SHAKLEE NI??? . Berebut2 orang beli. Yang dah minum sure pasti rasa puas hati ❤️ Yang dah lama minum, terus jadi distributor shaklee..😍 . Best sangat ESP nii. . Ketahui antara kelebihan ESP pujaan hati ramai ni : 👇👇 . ✅ ESP sangat sesuai untuk 'milkbooster' kepada ibu-ibu menyusu. Penghasilan susu akan lebih berkhasiat dan berkualiti. Selain itu, ESP membantu ibu menyusu untuk mengawal rasa lapar akibat menyusu 👍 . ✅ ESP sangat sesuai for those yang nak kurus. Ia membantu memberi rasa kenyang yang berpanjangan. Ia nya sangat-sangat membantu dan berkesan kerana kandungan GI nya yang rendah iaitu 39 sahaja . ✅ ESP dapat mencantikkan kulit. Ia membantu memperbaiki sel-sel kulit menjadi lebih sihat serta untuk menggantikan sel-sel yang lama atau rosak . ✅ ESP mempunyai protein yang lengkap. Membantu menguatkan rambut dan mengurangkan keguguran rambut, mencantikkan kulit dan menguatkan otot. Selain itu, ia juga membantu membina tulang yang sihat tanpa osteoporosis . ✅ ESP menguatkan rahim. Risiko keguguran akan berkurangan. Ibu mengandung sangat digalakkan mengambil ESP dari seawal kandungan lagi . ✅ ESP baik untuk masalah gastrik. Selain itu ia juga membantu merawat masalah pedih ulu hati . Nak oder cepat2 klik link dibawah↙️↙️ 📲www.wasap.my/60189465910 📲www.wasap.my/60189465910

OMEGA GUARD untuk kurus je?!!! . ☘️kelebihan OMEGA GUARD ? . 💥merendahkan paras kolestrol 💥mencegah salur darah dari tersumbat 💥mengelakkan masalah obesiti 💥menguatkan daya ingatan 💥membakar lemak dengan cepat 💥meningkatkan metabolisme 💥melicinkan kulit, menjadikan kulit kelihatan pinkish semula jadi . Kalau korang nak dapatkan omega guard ni dan perlukan consultation dari mar tekan je dekat bio tu okay? 😊 . 🌸Your Trusted SID 📲 019-.29.25.314 . #shakleebymar #slimmingpalingberkesan #tipkurus #setdetoksshaklee #slimmingshaklee #omegaguardhargapromo #herblaxshakleemurah #shakleeterbaik #shakleemurahsangat #shakleeserdang #shakleeupm #shakleesabahmurah #shakleehargastudent #shakleetrustedseller

OMEGA GUARD untuk kurus je?!!! . ☘️kelebihan OMEGA GUARD ? . 💥merendahkan paras kolestrol 💥mencegah salur darah dari tersumbat 💥mengelakkan masalah obesiti 💥menguatkan daya ingatan 💥membakar lemak dengan cepat 💥meningkatkan metabolisme 💥melicinkan kulit, menjadikan kulit kelihatan pinkish semula jadi . Kalau korang nak dapatkan omega guard ni dan perlukan consultation dari mar tekan je dekat bio tu okay? 😊 . 🌸Your Trusted SID 📲 019-.29.25.314 . #shakleebymar #slimmingpalingberkesan #tipkurus #setdetoksshaklee #slimmingshaklee #omegaguardhargapromo #herblaxshakleemurah #shakleeterbaik #shakleemurahsangat #shakleeserdang #shakleeupm #shakleesabahmurah #shakleehargastudent #shakleetrustedseller

OMEGA GUARD untuk kurus je?!!! . ☘️kelebihan OMEGA GUARD ? . 💥merendahkan paras kolestrol 💥mencegah salur darah dari tersumbat 💥mengelakkan masalah obesiti 💥menguatkan daya ingatan 💥membakar lemak dengan cepat 💥meningkatkan metabolisme 💥melicinkan kulit, menjadikan kulit kelihatan pinkish semula jadi . Kalau korang nak dapatkan omega guard ni dan perlukan consultation dari mar tekan je dekat bio tu okay? 😊 . 🌸Your Trusted SID 📲 019-.29.25.314 . #shakleebymar #slimmingpalingberkesan #tipkurus #setdetoksshaklee #slimmingshaklee #omegaguardhargapromo #herblaxshakleemurah #shakleeterbaik #shakleemurahsangat #shakleeserdang #shakleeupm #shakleesabahmurah #shakleehargastudent #shakleetrustedseller

OMEGA GUARD untuk kurus je?!!! . ☘️kelebihan OMEGA GUARD ? . 💥merendahkan paras kolestrol 💥mencegah salur darah dari tersumbat 💥mengelakkan masalah obesiti 💥menguatkan daya ingatan 💥membakar lemak dengan cepat 💥meningkatkan metabolisme 💥melicinkan kulit, menjadikan kulit kelihatan pinkish semula jadi . Kalau korang nak dapatkan omega guard ni dan perlukan consultation dari mar tekan je dekat bio tu okay? 😊 . 🌸Your Trusted SID 📲 019-.29.25.314 . #shakleebymar #slimmingpalingberkesan #tipkurus #setdetoksshaklee #slimmingshaklee #omegaguardhargapromo #herblaxshakleemurah #shakleeterbaik #shakleemurahsangat #shakleeserdang #shakleeupm #shakleesabahmurah #shakleehargastudent #shakleetrustedseller

OMEGA GUARD untuk kurus je?!!! . ☘️kelebihan OMEGA GUARD ? . 💥merendahkan paras kolestrol 💥mencegah salur darah dari tersumbat 💥mengelakkan masalah obesiti 💥menguatkan daya ingatan 💥membakar lemak dengan cepat 💥meningkatkan metabolisme 💥melicinkan kulit, menjadikan kulit kelihatan pinkish semula jadi . Kalau korang nak dapatkan omega guard ni dan perlukan consultation dari mar tekan je dekat bio tu okay? 😊 . 🌸Your Trusted SID 📲 019-.29.25.314 . #shakleebymar #slimmingpalingberkesan #tipkurus #setdetoksshaklee #slimmingshaklee #omegaguardhargapromo #herblaxshakleemurah #shakleeterbaik #shakleemurahsangat #shakleeserdang #shakleeupm #shakleesabahmurah #shakleehargastudent #shakleetrustedseller

OMEGA GUARD untuk kurus je?!!! . ☘️kelebihan OMEGA GUARD ? . 💥merendahkan paras kolestrol 💥mencegah salur darah dari tersumbat 💥mengelakkan masalah obesiti 💥menguatkan daya ingatan 💥membakar lemak dengan cepat 💥meningkatkan metabolisme 💥melicinkan kulit, menjadikan kulit kelihatan pinkish semula jadi . Kalau korang nak dapatkan omega guard ni dan perlukan consultation dari mar tekan je dekat bio tu okay? 😊 . 🌸Your Trusted SID 📲 019-.29.25.314 . #shakleebymar #slimmingpalingberkesan #tipkurus #setdetoksshaklee #slimmingshaklee #omegaguardhargapromo #herblaxshakleemurah #shakleeterbaik #shakleemurahsangat #shakleeserdang #shakleeupm #shakleesabahmurah #shakleehargastudent #shakleetrustedseller

OMEGA GUARD untuk kurus je?!!! . ☘️kelebihan OMEGA GUARD ? . 💥merendahkan paras kolestrol 💥mencegah salur darah dari tersumbat 💥mengelakkan masalah obesiti 💥menguatkan daya ingatan 💥membakar lemak dengan cepat 💥meningkatkan metabolisme 💥melicinkan kulit, menjadikan kulit kelihatan pinkish semula jadi . Kalau korang nak dapatkan omega guard ni dan perlukan consultation dari mar tekan je dekat bio tu okay? 😊 . 🌸Your Trusted SID 📲 019-.29.25.314 . #shakleebymar #slimmingpalingberkesan #tipkurus #setdetoksshaklee #slimmingshaklee #omegaguardhargapromo #herblaxshakleemurah #shakleeterbaik #shakleemurahsangat #shakleeserdang #shakleeupm #shakleesabahmurah #shakleehargastudent #shakleetrustedseller

OMEGA GUARD untuk kurus je?!!! . ☘️kelebihan OMEGA GUARD ? . 💥merendahkan paras kolestrol 💥mencegah salur darah dari tersumbat 💥mengelakkan masalah obesiti 💥menguatkan daya ingatan 💥membakar lemak dengan cepat 💥meningkatkan metabolisme 💥melicinkan kulit, menjadikan kulit kelihatan pinkish semula jadi . Kalau korang nak dapatkan omega guard ni dan perlukan consultation dari mar tekan je dekat bio tu okay? 😊 . 🌸Your Trusted SID 📲 019-.29.25.314 . #shakleebymar #slimmingpalingberkesan #tipkurus #setdetoksshaklee #slimmingshaklee #omegaguardhargapromo #herblaxshakleemurah #shakleeterbaik #shakleemurahsangat #shakleeserdang #shakleeupm #shakleesabahmurah #shakleehargastudent #shakleetrustedseller

OMEGA GUARD untuk kurus je?!!! . ☘️kelebihan OMEGA GUARD ? . 💥merendahkan paras kolestrol 💥mencegah salur darah dari tersumbat 💥mengelakkan masalah obesiti 💥menguatkan daya ingatan 💥membakar lemak dengan cepat 💥meningkatkan metabolisme 💥melicinkan kulit, menjadikan kulit kelihatan pinkish semula jadi . Kalau korang nak dapatkan omega guard ni dan perlukan consultation dari mar tekan je dekat bio tu okay? 😊 . 🌸Your Trusted SID 📲 019-.29.25.314 . #shakleebymar #slimmingpalingberkesan #tipkurus #setdetoksshaklee #slimmingshaklee #omegaguardhargapromo #herblaxshakleemurah #shakleeterbaik #shakleemurahsangat #shakleeserdang #shakleeupm #shakleesabahmurah #shakleehargastudent #shakleetrustedseller

Kalau pernah makan mesti tau Ostematrix ni best sangat. Ostematrix ni mengandungi kalsium, magnesium, vitamin D dan lain-lain minerals. . . . Sangat sesuai untuk: ❤ Ibu mengandung yang selaluuuu jadi simpul biawak, kebas kaki ❤ Ibu ke ayah ke adik kakak atuk nenek yang ada masalah SEMBELIT ❤ Ibu mengandung yang nak pertumbuhan tulang anak tumbuh dengan baik dan sihat ❤ Ibu yang menyusukan anak ❤ Mak ayah yang sering sakit2 kaki, sengal2 badan ❤ Sesiapa je yang ada masalah susah nak dapatkan tidur malam berkualiti ❤ Pelajar yang sampai migraine stress sangat study ❤️ Ibu berpantang yang takut sembelit dan sakit di jahitan luka ❤️ Orang yang selalu bersukan, buat kerja berat dan sakit-sakit badan dan selalu cramp . . PROMOSI OSTEMATRIX : BELI 3 dapat diskaun 5% 💸 . . Whatsapp Ana untuk order . . https://farhanafazly.wasap.my/ . . . #promoostematrix #shakleemalaysia #shakleecyberjaya #shakleedengki #shakleeserdang #shakleeputrajaya #codshakleeputrajayan #codshakleecyberjaya

GLA COMPLEX BUKAN UNTUK BETULKAN KITARAN HAID SAHAJA? Hai semua. Siapa yang dah pernah consume GLA Complex ni? Bestkan? Rata-rata feedback customer yang dah pernah consume memang positif. Syera pun baru nak mula makan GLA Complex ni 😊 Ikutkan saranan Nutritionist Shaklee, Wanita yang nak kekalkan kesihatan dalaman dari muda haruslah ambil suppplemen seperti OMEGA GUARD, GLA COMPLEX, VITAMIN C dan OSTEMATRIX. Tapi harini Syera nak share kebaikan supplemen GLA Complex ni untuk mereka yang ada masalah hormon. Jom kita tengok. GLA ni bukan saja untuk betulkan kitaran haid tapi banyak fungsi lain. Antaranya: MANFAAT UTAMA GLA COMPLEX SHAKLEE ☑️Memelihara kesihatan . ☑️Mengawal hormon estrogen dan testosteron. . ☑️Meningkatkan kesuburan pada wanita . ☑️Melambatkan menopaus . ☑️Menghalang komplikasi diabetes . ☑️Menghalang tekanan darah tinggi . ☑️Memperbaiki masalah prostat dan kerap kencing pada golongan lelaki. . ☑️Hiperaktif dan austisma (ADD/ADHD) Terbukti secara klinikal bahawa minyak ikan GLA memperbaiki keadaan kanak-kanak berautisma, sukar memberi tumpuan untuk belajar dan hiperaktif. Jom dapatkan GLA COMPLEX anda hari ini. Konsultasi diberi secara PERCUMA untuk customer Syera 🤗 Syeera Azmi 017-3244776

GLA COMPLEX BUKAN UNTUK BETULKAN KITARAN HAID SAHAJA? Hai semua. Siapa yang dah pernah consume GLA Complex ni? Bestkan? Rata-rata feedback customer yang dah pernah consume memang positif. Syera pun baru nak mula makan GLA Complex ni 😊 Ikutkan saranan Nutritionist Shaklee, Wanita yang nak kekalkan kesihatan dalaman dari muda haruslah ambil suppplemen seperti OMEGA GUARD, GLA COMPLEX, VITAMIN C dan OSTEMATRIX. Tapi harini Syera nak share kebaikan supplemen GLA Complex ni untuk mereka yang ada masalah hormon. Jom kita tengok. GLA ni bukan saja untuk betulkan kitaran haid tapi banyak fungsi lain. Antaranya: MANFAAT UTAMA GLA COMPLEX SHAKLEE ☑️Memelihara kesihatan . ☑️Mengawal hormon estrogen dan testosteron. . ☑️Meningkatkan kesuburan pada wanita . ☑️Melambatkan menopaus . ☑️Menghalang komplikasi diabetes . ☑️Menghalang tekanan darah tinggi . ☑️Memperbaiki masalah prostat dan kerap kencing pada golongan lelaki. . ☑️Hiperaktif dan austisma (ADD/ADHD) Terbukti secara klinikal bahawa minyak ikan GLA memperbaiki keadaan kanak-kanak berautisma, sukar memberi tumpuan untuk belajar dan hiperaktif. Jom dapatkan GLA COMPLEX anda hari ini. Konsultasi diberi secara PERCUMA untuk customer Syera 🤗 Syeera Azmi 017-3244776

GLA COMPLEX BUKAN UNTUK BETULKAN KITARAN HAID SAHAJA? Hai semua. Siapa yang dah pernah consume GLA Complex ni? Bestkan? Rata-rata feedback customer yang dah pernah consume memang positif. Syera pun baru nak mula makan GLA Complex ni 😊 Ikutkan saranan Nutritionist Shaklee, Wanita yang nak kekalkan kesihatan dalaman dari muda haruslah ambil suppplemen seperti OMEGA GUARD, GLA COMPLEX, VITAMIN C dan OSTEMATRIX. Tapi harini Syera nak share kebaikan supplemen GLA Complex ni untuk mereka yang ada masalah hormon. Jom kita tengok. GLA ni bukan saja untuk betulkan kitaran haid tapi banyak fungsi lain. Antaranya: MANFAAT UTAMA GLA COMPLEX SHAKLEE ☑️Memelihara kesihatan . ☑️Mengawal hormon estrogen dan testosteron. . ☑️Meningkatkan kesuburan pada wanita . ☑️Melambatkan menopaus . ☑️Menghalang komplikasi diabetes . ☑️Menghalang tekanan darah tinggi . ☑️Memperbaiki masalah prostat dan kerap kencing pada golongan lelaki. . ☑️Hiperaktif dan austisma (ADD/ADHD) Terbukti secara klinikal bahawa minyak ikan GLA memperbaiki keadaan kanak-kanak berautisma, sukar memberi tumpuan untuk belajar dan hiperaktif. Jom dapatkan GLA COMPLEX anda hari ini. Konsultasi diberi secara PERCUMA untuk customer Syera 🤗 Syeera Azmi 017-3244776

💞OSTEMATRIX SHAKLEE (PIL KALSIUM) Promo kali ni memang mak-mak suka kan😉 Ni lah pil kalsium..antara supplement yang Myra consume sebelum tido.. OSTEMATRIX SHAKLEE BEST!! Antara khasiat Ostematrix Shaklee adalah . . . 💚 membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang kuat . 💚 mengelakkan penyakit osteoporosis . 💚 memulihkan kekejangan dan kebas 💚 menstabilkan tekanan darah . 💚 meringankan sakit semasa haid . 💚 meringankan stress . 💚 membantu dalam masalah gastrik. 💚 mengelakkan sembelit. 💚 mengandungi sumber kalsium yang tinggi. Siapa yg tak suka minum susu,loya semua tu,boleh cuba ostematrix,terbaik tau.. Kalsium sangat penting tau untuk tubuh badan kita. Antara golongan yang disarankan mengambil Ostematrix (kalsium) : 👉 Yang tak suka minum susu 👉 Yang ada masalah sembelit 👉 Yang selalu sakit pinggang & lenguh badan 👉 Yang kerap letih 👉 Yang kerap kejang otot / cramp kaki 👉 Melegakan senggugut 👉 Ibu menyusu untuk meningkatkan lagi pengeluaran susu 👉 Ibu hamil untuk keperluan kalsium semasa hamil Selalunya, mak-mak yang kerap alami masalah macam atas ni kan? So sekarang memang waktu terbaik kalau korang baru nak try Ostematrix atau korang peminat setia Ostematrix. Sebab beli time #promoostematrix ni memang jimat sangat! Boleh whatsapp myra ye . . 📲0182248144 📲0182248144 . . . #pilkalsiummurah #ostematrixmurah #ostematrixpromo #ostematrixkualalumpur #shakleekualalumpur #shakleecheras #shakleesungaibesi #shakleeserdang #shakleeserikembangan #shakleeupmserdang #shakleeuitm #shakleedesapetaling #shakleebandartunrazak #shakleebandarseripermaisuri #shakleevelocitymall #shakleemaluri #shakleebandartasikselatan #shakleebanknegara #shakleejertih #shakleeterengganu #shakleekkr #shakleebandarayakl #shakleedbkl #shakleeampang #shakleepandanjaya #shakleepandanindah #shakleepandanperdana #shakleehkl #shakleeijn

KRIM PELBAGAI GUNA - HERBAL BLEND . . Herbal blend ni, merupakan multipurpose krim yang sangat popular. Sesuai digunakan oleh semua peringkat umur, lagi lagi untuk baby . . Ia dihasilkan daripada bahan bahan semulajadi yang memang baik untuk kulit iaitu sage, horse chestnut, yarrow dan rowemary . . FUNGSI HERBAL BLEND . . 🍀melembutkan kulit dan tumit kasar 🍀merawat ruam susu, ruam panas, ruam lampin, muka dan kepala 🍀menghilangkan luka dan merawat eczema 🍀melegakan gigitan serangga / nyamuk 🍀merawat kulit gatal 🍀menghilangkan parut jerawat dan chicken pox 🍀losyen harian untuk kulit kering 🍀krim urutan untuk badan lenguh 🍀merawat kesan luka melecur 🍀melegakan badan yang tidak sihat dan sakit kepala . . SIAPA YANG BOLEH MENGGUNAKAN HERBAL BLEND . . ⏩Bayi ⏩Lelaki dan wanita ⏩Yang ada masalah kulit ⏩Mereka yang ingin mengempiskan perut ⏩Mereka yang ingin kulit cantik dan lembut ⏩Kanak kanak berkudis dan gatal gatal ⏩Warga emas . . Untuk sebarang pertanyaan atau oder, boleh wassap . . Hazwani 019-5745358 📱 . Hazwani 019-5745358 📱 . Hazwani 019-5745358 📱 . . HAZWANI IG @shakleewani TRUSTED SID SINCE 2019 . . #shakleesingapore #shakleeperlis #shakleesabah #shakleesarawak #shakleebrunei #shakleekl #shakleejb #shakleebatupahat #shakleemelaka #shakleeseremban #shakleeperak #shakleeipoh #shakleesetiaalam #shakleepuncakalam #shakleeshahalam #shakleedamansara #shakleepuchong #shakleealma #shakleenilai #shakleebangi #shakleekajang #shakleeusmpenang #youthskincare #youthskincareshaklee #shakleeyouth #shakleeserdang #shakleekapar #shakleeklang #shakleemeru

Apakah perbezaan Sustained Release Vitamin C Plus dan supplement Vitamin C lain di pasaran ? . . ☀ Shaklee menghasilkan Vitamin C dari kanji jagung (corn starch) yang merupakan sumber asli Vitamin C. . . ☀ Kaedah Sustained Release ini membolehkan vitamin C diserap ke dalam badan sepanjang 5 jam untuk memastikan badan anda mengandungi Vitamin C disaat anda memerlukannya. Ia bersamaan dengan pengambilan 1.5 biji oren setiap jam selama 5 jam. . ☀ SR Vitamin C ditambahkan dengan 120 mg Citrus Bioflavanoids Complex. Bioflavanoids membantu penyerapan vitamin C yang lebih berkesan. . Antara Kebaikan Vitamin C : . . ✅ Mencerahkan dan melembutkan kulit . ✅ Menjadikan tona kulit lebih sekata . ✅ Mengatasi masalah kulit sunburn . ✅ Merangsang penghasilan Collagen dalam badan . ✅ Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi . ✅ Menguatkan sistem imuninasi tubuh . ✅ Mengatasi masalah jerawat . ✅ Melindungi sel daripada kerosakan disebabkan persekitaran & radikal bebas . . Badan kita tidak dapat menghasilkan atau menyimpan Vitamin C terlalu lama kerana ianya akan berkurangan semasa kita melakukan aktiviti seharian. . . Oleh itu, ia memerlukan penambahan Vitamin C yang berterusan. Pengambilan buah-buahan citrus setiap hari hanya membekalkan kuantiti Vitamin C yang sedikit. Sebagai contoh saiz orange yang medium hanya membekalkan 66 mg Vitamin C sahaja. . Nak dapatkan Vitamin C yang best dan harga sangat berbaloi baloi nih? Whatsapp Fatin terus 👇🏻. . Fatin Shaklee 📲 011-2654 1684 #shaklee #shakleeupmserdang #shakleebangi #shakleeukm #shakleecodupm #shakleeselangor #shakleeserdang #setkurusshaklee #setjerawat #setresdungshaklee #sethamil #serjerawatshaklee #setpantang #setgemukshaklee #shakleebyfatin

Apakah perbezaan Sustained Release Vitamin C Plus dan supplement Vitamin C lain di pasaran ? . . ☀ Shaklee menghasilkan Vitamin C dari kanji jagung (corn starch) yang merupakan sumber asli Vitamin C. . . ☀ Kaedah Sustained Release ini membolehkan vitamin C diserap ke dalam badan sepanjang 5 jam untuk memastikan badan anda mengandungi Vitamin C disaat anda memerlukannya. Ia bersamaan dengan pengambilan 1.5 biji oren setiap jam selama 5 jam. . ☀ SR Vitamin C ditambahkan dengan 120 mg Citrus Bioflavanoids Complex. Bioflavanoids membantu penyerapan vitamin C yang lebih berkesan. . Antara Kebaikan Vitamin C : . . ✅ Mencerahkan dan melembutkan kulit . ✅ Menjadikan tona kulit lebih sekata . ✅ Mengatasi masalah kulit sunburn . ✅ Merangsang penghasilan Collagen dalam badan . ✅ Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi . ✅ Menguatkan sistem imuninasi tubuh . ✅ Mengatasi masalah jerawat . ✅ Melindungi sel daripada kerosakan disebabkan persekitaran & radikal bebas . . Badan kita tidak dapat menghasilkan atau menyimpan Vitamin C terlalu lama kerana ianya akan berkurangan semasa kita melakukan aktiviti seharian. . . Oleh itu, ia memerlukan penambahan Vitamin C yang berterusan. Pengambilan buah-buahan citrus setiap hari hanya membekalkan kuantiti Vitamin C yang sedikit. Sebagai contoh saiz orange yang medium hanya membekalkan 66 mg Vitamin C sahaja. . Nak dapatkan Vitamin C yang best dan harga sangat berbaloi baloi nih? Whatsapp Fatin terus 👇🏻. . Fatin Shaklee 📲 011-2654 1684 #shaklee #shakleeupmserdang #shakleebangi #shakleeukm #shakleecodupm #shakleeselangor #shakleeserdang #setkurusshaklee #setjerawat #setresdungshaklee #sethamil #serjerawatshaklee #setpantang #setgemukshaklee #shakleebyfatin

Apakah perbezaan Sustained Release Vitamin C Plus dan supplement Vitamin C lain di pasaran ? . . ☀ Shaklee menghasilkan Vitamin C dari kanji jagung (corn starch) yang merupakan sumber asli Vitamin C. . . ☀ Kaedah Sustained Release ini membolehkan vitamin C diserap ke dalam badan sepanjang 5 jam untuk memastikan badan anda mengandungi Vitamin C disaat anda memerlukannya. Ia bersamaan dengan pengambilan 1.5 biji oren setiap jam selama 5 jam. . ☀ SR Vitamin C ditambahkan dengan 120 mg Citrus Bioflavanoids Complex. Bioflavanoids membantu penyerapan vitamin C yang lebih berkesan. . Antara Kebaikan Vitamin C : . . ✅ Mencerahkan dan melembutkan kulit . ✅ Menjadikan tona kulit lebih sekata . ✅ Mengatasi masalah kulit sunburn . ✅ Merangsang penghasilan Collagen dalam badan . ✅ Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi . ✅ Menguatkan sistem imuninasi tubuh . ✅ Mengatasi masalah jerawat . ✅ Melindungi sel daripada kerosakan disebabkan persekitaran & radikal bebas . . Badan kita tidak dapat menghasilkan atau menyimpan Vitamin C terlalu lama kerana ianya akan berkurangan semasa kita melakukan aktiviti seharian. . . Oleh itu, ia memerlukan penambahan Vitamin C yang berterusan. Pengambilan buah-buahan citrus setiap hari hanya membekalkan kuantiti Vitamin C yang sedikit. Sebagai contoh saiz orange yang medium hanya membekalkan 66 mg Vitamin C sahaja. . Nak dapatkan Vitamin C yang best dan harga sangat berbaloi baloi nih? Whatsapp Fatin terus 👇🏻. . Fatin Shaklee 📲 011-2654 1684 #shaklee #shakleeupmserdang #shakleebangi #shakleeukm #shakleecodupm #shakleeselangor #shakleeserdang #setkurusshaklee #setjerawat #setresdungshaklee #sethamil #serjerawatshaklee #setpantang #setgemukshaklee #shakleebyfatin

Apakah perbezaan Sustained Release Vitamin C Plus dan supplement Vitamin C lain di pasaran ? . . ☀ Shaklee menghasilkan Vitamin C dari kanji jagung (corn starch) yang merupakan sumber asli Vitamin C. . . ☀ Kaedah Sustained Release ini membolehkan vitamin C diserap ke dalam badan sepanjang 5 jam untuk memastikan badan anda mengandungi Vitamin C disaat anda memerlukannya. Ia bersamaan dengan pengambilan 1.5 biji oren setiap jam selama 5 jam. . ☀ SR Vitamin C ditambahkan dengan 120 mg Citrus Bioflavanoids Complex. Bioflavanoids membantu penyerapan vitamin C yang lebih berkesan. . Antara Kebaikan Vitamin C : . . ✅ Mencerahkan dan melembutkan kulit . ✅ Menjadikan tona kulit lebih sekata . ✅ Mengatasi masalah kulit sunburn . ✅ Merangsang penghasilan Collagen dalam badan . ✅ Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi . ✅ Menguatkan sistem imuninasi tubuh . ✅ Mengatasi masalah jerawat . ✅ Melindungi sel daripada kerosakan disebabkan persekitaran & radikal bebas . . Badan kita tidak dapat menghasilkan atau menyimpan Vitamin C terlalu lama kerana ianya akan berkurangan semasa kita melakukan aktiviti seharian. . . Oleh itu, ia memerlukan penambahan Vitamin C yang berterusan. Pengambilan buah-buahan citrus setiap hari hanya membekalkan kuantiti Vitamin C yang sedikit. Sebagai contoh saiz orange yang medium hanya membekalkan 66 mg Vitamin C sahaja. . Nak dapatkan Vitamin C yang best dan harga sangat berbaloi baloi nih? Whatsapp Fatin terus 👇🏻. . Fatin Shaklee 📲 011-2654 1684 #shaklee #shakleeupmserdang #shakleebangi #shakleeukm #shakleecodupm #shakleeselangor #shakleeserdang #setkurusshaklee #setjerawat #setresdungshaklee #sethamil #serjerawatshaklee #setpantang #setgemukshaklee #shakleebyfatin

Apakah perbezaan Sustained Release Vitamin C Plus dan supplement Vitamin C lain di pasaran ? . . ☀ Shaklee menghasilkan Vitamin C dari kanji jagung (corn starch) yang merupakan sumber asli Vitamin C. . . ☀ Kaedah Sustained Release ini membolehkan vitamin C diserap ke dalam badan sepanjang 5 jam untuk memastikan badan anda mengandungi Vitamin C disaat anda memerlukannya. Ia bersamaan dengan pengambilan 1.5 biji oren setiap jam selama 5 jam. . ☀ SR Vitamin C ditambahkan dengan 120 mg Citrus Bioflavanoids Complex. Bioflavanoids membantu penyerapan vitamin C yang lebih berkesan. . Antara Kebaikan Vitamin C : . . ✅ Mencerahkan dan melembutkan kulit . ✅ Menjadikan tona kulit lebih sekata . ✅ Mengatasi masalah kulit sunburn . ✅ Merangsang penghasilan Collagen dalam badan . ✅ Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi . ✅ Menguatkan sistem imuninasi tubuh . ✅ Mengatasi masalah jerawat . ✅ Melindungi sel daripada kerosakan disebabkan persekitaran & radikal bebas . . Badan kita tidak dapat menghasilkan atau menyimpan Vitamin C terlalu lama kerana ianya akan berkurangan semasa kita melakukan aktiviti seharian. . . Oleh itu, ia memerlukan penambahan Vitamin C yang berterusan. Pengambilan buah-buahan citrus setiap hari hanya membekalkan kuantiti Vitamin C yang sedikit. Sebagai contoh saiz orange yang medium hanya membekalkan 66 mg Vitamin C sahaja. . Nak dapatkan Vitamin C yang best dan harga sangat berbaloi baloi nih? Whatsapp Fatin terus 👇🏻. . Fatin Shaklee 📲 011-2654 1684 #shaklee #shakleeupmserdang #shakleebangi #shakleeukm #shakleecodupm #shakleeselangor #shakleeserdang #setkurusshaklee #setjerawat #setresdungshaklee #sethamil #serjerawatshaklee #setpantang #setgemukshaklee #shakleebyfatin