Photos and Videos about

Gotmek info . ADAKAH MAKANAN YANG ANDA PILIH BERSIFAT TOYYIBA ? Toyyiba pada asasnya membawa maksud “baik” atau “elok”. Maknanya, produk yang bersifat toyyiba dia semestinya halal, namun produk yang halal tidak semestinya toyyiba. Kita ambil contoh mudah seperti produk makanan “fast food” yang terdiri dari air bergas, makanan bergoreng dan kandungan garam/gula yang tinggi. Produk-produk ini disahkan halal, namun adakah ianya baik untuk kita (toyyiba)? Sudah tentulah tidak toyyiba kerana ia mengancam kesihatan dalam jangka panjang. Memetik surah al-Baqarah ayat 168 yang bermaksud; Wahai sekalian manusia, makanlah yang halal lagi baik dari apa yang terdapat di bumi, dan janganlah kamu mengikuti langkah-langkah syaitan; kerana sesungguhnya syaitan itu adalah musuh yang nyata bagimu. Kami di GOTMEK Susu Kambing, amat menekankan unsur HALAL & TOYYIBA dalam pendekatan kualiti bagi menjamin keberkesanan produk yang baik untuk kesihatan. Selain mementingkan kualiti produk, kami juga amat memahami “consumer experience” yang menginginkan sesuatu yang lazat dan sedap! #gotmek #gotmeksusukambing #susukambingpalingsedap #jomsihat #halaltoyyiba #sharing #info

@howard1867 students hard at work packing up food at the @whurfm @howard1867 @fedex Rolling Food Drive to put food on the table of our federal workers. #service #sharing #caring

Mark Barton
(@middamark)

5 Minutes Ago

Centre Stage Attraction! Island Magic!! This Sunrise made its appearance on stage for the first time and entertained all its followers while Blissfully captivating them and stealing the show . #sunrise #sunrises #cloudscapes #globalshots #instagoody #mine #world_skyshotz #skyporn #thesun #ignature #ig_skyvibes #sharing #global_hotshotz #sky_clouds_sunsets #big_shotz #awesomeearth #awesome_earthpix #awesome_earth #sky_sultans #skycentral #skyscapes #epic_captures #batpixs #pix #shotzdelight #sky_perfection #hub_united #ighub #main_vision #earthfocus

Need some #thursdaymotivation to get you through? The newly opened @rodina_restaurant looks like it’s ours. 😋 (📷: @pilsenphotocoop )

FRIENDS come in all shapes and sizes, at our lives at different times or circumstances, and can remain for a brief time or last a lifetime.🌈 . 💖 Although time can have a strong bearing, the true measure of a friendship is its QUALITY, and not necessarily its quantity. . 😍 Fundamentally, the most important characteristics that define us as human beings also govern friendship; how we should treat others, as well as how we would like to be treated ourselves. These key characteristics must be equally present and mutually practiced for the friendship to feel fair and balanced, then flourish and endure. . . 🤩 Fundamental qualities like mutual respect, loyalty, trust, consideration, admiration, caring and unconditional love. . . 💖 Friendships should be free of judgment, unconstructive criticism, and unfair or unrealistic expectations. . . 😊 A true friend is never jealous or insecure, will never devalue or undermine you! They always have your back, will protect you and what's important to you. They help lift you up, support and truly care about you, your life and your well-being. . . 💞 True friendship is a two-way street and always takes into consideration each others' feelings and how one's actions may directly or indirectly affect the other, regardless of intention; especially if someone's feelings are genuinely hurt. . . 🤔 How many people do you consider as a true FRIEND? . 🤔 How many would consider YOU to be a true friend? . . . #friends #friendship #respect #trust #loyalty #support #love #inspire #wisdom #intention #compassion #sharing #encouragement #unconditionallove #supportwomen #empoweringwomen #lawofattraction #bepresent #bekind #respectothers #bethedifference #makeadifference #authenticity #beyourbestself #liveyourbestlife #lifecoach #personaldevelopment #lifestylecoach #lifecoach2women #elizabethyeungconsulting

Bagikan Hijrahmu.... . Setiap orang yang berhijrah, tentunya memiliki pengalaman masing-masing yang menarik untuk diceritakan. Mulai dari wasilah taufik yang berbeda-beda, hingga tantangan yang juga berbeda-beda. Berbagai kisah tersebut tentunya sangat bermanfaat jika diceritakan bersama teman-teman hijrah. Bukan untuk membuka aib ataupun mengingat-ngingat masa lalu yang kelam, namun menjadikan hal yang sudah terjadi sebagai pelajaran bersama agar orang lain yang tidak mengalaminya tidak akan terjerumus ke 'lubang yang sama'. . Sharing hijrah edisi perdana senin malam lalu (21-01-19) mudah-mudahan dapat menjadi ajang merekatkan tali ukhuwah, bertukar pikiran, hingga muhasabah bagi teman-teman hijrah yang tergabung didalamnya. Bagi kalian yang kebetulan waktu kemarin belum sempat hadir, Insyaa Allah acara ini akan dibuat rutin setiap pekannya. Dengan konsep yang santai, tidak formal, tetapi tetap terarah Insyaa Allah. Sampai jumpa di acara #sharinghijrah @yukngajibekasi senin depan, di tempat dan waktu yang sama, nantikan selalu update terbaru kegiatan Yuk Ngaji Regional Bekasi dari akun instagram resmi kami. . #yukngaji #yukngajibekasi #hijrah #hangout #komunitasbekasi #sharing

Οι Axopar βόλτες είναι πιο όμορφες όταν τις μοιράζεσαι με αυτούς που αγαπάς! #axoparmoments #sharing

If u want to improve ur English, try to use ur English when you talk with someone else. #tips #mlctips #sharing #improveyourenglish

First big event in 2019 with @dunkrolis Merry Riana, & Dedi Mulyadi . #seminar #sharing #videography #motivation #entrepreneur #youthentrepreneur #purwakarta

So, i was saying, don’t we all just need that little something to keep our inner fire burning, feeling alive, kicking/jumping, feet grounded perhaps #dosomethingforyou #loveyourself #sharing #angkorwat #cambodia #cambodian #life #alive #inspirations #inspirationforyou #notlittleanymore #小小世界

via
(@viavia_story)

19 Minutes Ago

jumat barokah #almostfriday #reminder #sharing

Senior Physiotherapist yang lebih dikenal sebagai “Ito The Physio” ini akan berbagi tips untuk kita para karyawan yang ingin tetap sehat dan aktif meski harus duduk di belakang meja >6 jam setiap hari. Bagaimana caranya ya? ⁣ ⁣ Ikuti diskusi sehat bersama para pakar di EVODAY 26 Januari 2019, Tennis Indoor Elite, Kuningan, Jakarta-Pusat. ⁣ ⁣ #evoday #evodayhealthtalk #itothephysio #diskusisehat #fisioterapi #fisioterapiindonesia #active #karyawansehat #ayosehat #evolution #evofitcamp #evorunners #evofitplus #evophysio #sharing #caring #stretching #events #jakartasehat #jakarta

Małe co nieco,takie z ❤️ do ❤️może naprawdę komuś zrobić dzień. Trzymajcie się ciepło🙌 A little something from ❤️to❤️ can really make someone’s day! Stay cool🙌 #phthalatefree #branq #q-lock #food#container#podpisz#co #jest #wśrodku#surprise #home#homeessential #love#is#sharing #caring#branq

#weaningwithlove day 1 Jd ceritanya hari ini mulai #wwl ya, uda di tega2 in nih. Soalnya ada bbrp alasan kok sy mw menyapih di #17mos pdhal awalnya semangat 45 sampe 2th br mw di sapih😅 . 👶🏻 yang pertama kasian kl ak tinggal kerja gt dianya jd ga bisa bobok nyenyak, krn nen ky “candu” gt 👶🏻 yg ke2, ky nya Wayne kl nen ky krg puas gt, mgkn #asi ku uda makin dikit & kurang berkualitas x ya 👶🏻 dan yg terakhir, supaya kl ak tinggal make up ke luar negri/ luar kota, yg jagain ga capek krn pastinya cranky donk cari nen. Krn si Wayne emoh botol sama skali. . Pagi ini si Wayne uda ga nen sampe malem. Perjuangannya lumayan “alot” ya. Soalnya si Wayne pas td siang minta nen, muka nya melas abis. Kasian se bener e, bapak nya aja ampe ga tega. Suruh ak kasi nen, tp ak menguatkan iman 😂. Ak bilang ke Wayne : “Wayne uda gede ya, jd no no nenen lg, nanti malem aja kl mw bobo baru nen ya” Alhasil anaknya cranky donk, minta gendong deh ampe pundak ama boyok mw patah. Di taruh nangis2 ga jelas, ganti baju emoh, ganti pampers emoh. . Sampe akhirnya kita mw ke Moll, trs ak stgh agak mencobai. Ak bil ke Wayne: “Wayne mw nen?” (Ak kasi liat nen nya) 👶🏻 trs si Wayne liatin trs tuh nen, tp ga brani mik nen nya 😂 sambil ak bilangin “ Wayne uda gede ya, ga nen lg. Ini nen nya nanti buat adek nya Wayne. Jd Wayne ga ush nen lg ya?” Sambil d pantengin tuh nen sktr 5mins. And then, dia bilang “udah” (sambil tarik baju ku, dan tanganku suruh nutup nen nya 😂) . Wah di situ saya “so happy”, ky bangga gt. Wayne uda bisa ngerti, uda bisa d ajak ngobrol (stgh pgn mewek 😅) . Dan malem ini ku tepati deh janjiku, kl malem boleh nen mw bobok 😴 . Sekian cerita #weaningwithlove #day1 besok lanjut lg #sharing nya 😂 . . #sharingmommy #weaningwithlovestory

Welke stappen ga jij komend jaar zetten om het beter te doen voor je klant en daardoor beter en leuker voor jezelf? Wil je samen andere ervaren ondernemers praten over klantgericht ondernemen? Lees dan mijn blog (zie bio) over de masterclass #klantgerichtondernemen die ik 15 februari geef onder het label @society_of_sisterhood van @patriciawitkamp #cx #readmyblog #customerexperience #cxgame #customerfocus #workshop #klantgerichtondernemen #businesswoman #sharing #inspiration

Beautiful aged beef ribs to share on specials this weekend at both @dylanskingsarms and @theploughbydylans Thankyou to @therarebreedmeatcompany #beef #gastropubs #sharing #rarebreed #stalbans

Buggy bee is delivering today. Use our platform to make some money and savings. @buggybee_thebabymarketplace #buggybee#baby#babyitems#babyboy#babygirl#sharing#babycarrier#babysocks

Sebuah pertemuan, apakah suatu kebetulan? Pernah ngga pada satu saat tertentu kamu bertemu sama seseorang dan merasa itu merupakan sebuah kebetulan? Kenapa di hari itu dan detik itu Allah takdirkan pertemuan tersebut terjadi? Bukan tanpa maksud Allah rancangkan detik demi detik episode dalam hidup kita. Dia sudah mengatur siapa saja orang2 yang ada di sekitar kita... baik keluarga, teman, sahabat, teman hidup, dan di mana saja kita akan tinggal serta bagaimana bagian2 episode hidup kita. Waktu yang ditentukan oleh Allah tak ada yang meleset, semua telah disesuaikan dengan kondisi kita. Tak ada kata terlambat, tak ada kata terlalu cepat, semua terjadi pada saat yang pas. Jadi kalo kemarin kita bisa ketemu lagi, pastinya bukan kebetulan ya @afraamalia 😊 Thanks untuk jadi salah satu sahabat untuk sharing cerita tentang perjalanan hidup. Cc. @davidmandang . . . . . #aboutlife #tentanghidup #pertemuan #sahabat #sharing #coffee #coffeeshop #doppiocoffee_jkt

Getting back into the swing of things and can’t wait for our upcoming Soul Session - The Desire Map workshops @desiremap delivered by me, in partnership with @mytreeyoga who adds beautiful anchoring of thoughts and feelings in movement, meditation and the use of essential oils. . . Having the privilege of delivering these workshops fills me with immense joy. This community that comes together, the sharing that takes place and the clarity that takes form is nothing short of amazing! . . . Registration opens February 1st! Get ready! . . . #desiremap #workshop #daniellelaporte #truthbomb #desiremaplugano #community #tribe #goalswithsoul #mytreeyoga #mytribe #sharing #together #howdoyouwanttofeel

Bincang santai sambil ngupi bareng Executive VP @welovehonda_id Johannes Loman dan Direktur Marketing @thomaswijaya1125 #work #life #automotive #motorcycle #mrjambul #afternoon #tea #sharing #information #relationship

要上到lv5 or above一定要操到有時間剩!! 用黎check卷又好, 諗難題都好 咁先可以拎到更多分數:D 你都想更上一層樓~? 記得上齊MC Skills + LQ Course呀😬👍🏻 . [⚠超重要⚠] 拿...小弟過多幾日就離港, 順豐農曆新年果陣又放假 仲唔報名就新年後先有notes 到時你又輸左人地半個月😱😱😱 新生要填form, 舊生可以wtsapp我~ . [有野送🎁!!] 19dser新生想要贈書同舊生Discount?? 記得報Regular: Road to 2019~ 唔駛多架一期就有😬👍🏻 RT2019 + MC Skills 送 Program Guide RT2019 + LQ 送 Geometry Guide ========================= 臨急抱佛腳, 但係又想考好maths? 無問題! 上MC Skills Course就搞掂~~ 上完一定升分, 差在升5分定10分 今年已經有過千學生揀Mathman:) 想落後比1000個同屆考生, 定係想一齊贏? 你實識揀嘅😬 ======================== 1. 真正考試皇者, 全港TOP 1%尖子 首屆DSE Best5 34分! 4C + 2X 40分! 其中Core/M2都拎5** DSE校內最佳成績 港大精算系畢業生 . 2. 專業教學, 專科專教 PGDE畢業生, 主修中學數學教育 教學實習表現獲教授一致評為最高等級(Distinction) 對教數同學數有自己一套獨門哲學! 另外小弟讀中六已經幫同form同學補數 咩話? 中六補中六?! 無錯呀~ 所以我已經有7年經驗:) 咩學生都見過, 任何奇難雜症都難唔到我! . 3. 奪獎無數 香港數學競賽(HKMO)打破名校生壟斷, 擠身全港三甲 恒隆數學獎(HLMA)第二名, 與團隊贏得$120,000獎金 . 4. 用心教學 學生讚好 Mathman正評不斷, 實力保證 18DSE報讀人數衝破1000人! 19DSE報讀人數已達1100人! 同學激讚清到concept又好有heart~ 教嘅skills幫佢地做卷快到有時間剩😎 . 更多課程comment詳見 #mathman_mccourse #mathman_lqcourse #mathman_roadto2018 #mathman_roadto2019 . #mathman #mathman_academy #我要入大學 #其實唔難 #tutor #mathtutor #freesharing #sharing #dse #dsemaths #dsefighting #dsefighter #dser #5starstar #dse2019 #dse2020 #dse2021 #數學 #補習 #補數 #2019dse #2020dse #2021dse #hkdse #hkdsemath #hkdsemaths

It is happening again. The fog is rising up. Creating chaos of heavy muscles, sore bones and not to forget, peculiar activity of the intestines. The bleeding, that’s not the worst part. It’s the fog you must be scared of. Blurring the overview of everything you knew. You might hear those ladies in despair cry, far, far away: EVERYTHING IS DIFFERENT NOW, I AM SO CONFUSED! Later, their noses will become so sharp, they will smell every drop of sweat passing in a mile away. The fog might blind, but other senses will become ridiculously sharp. Smell, touch, taste. But not on day 1. Day 1 is about being confused. Your body, your mind, your emotions. The fog. It is brutal. Brace yourself... sharkweek has arrived💁🏻‍♀️. . . . Honestly. The fog. I can’t. . . . #sharing #uterus #itshappening #feminist #feminine #masculine #makeperiodsgreatagain

Mas Omen
(@masomen25)

37 Minutes Ago

Memperbaiki KEBIASAAN KURANG BAIK yang kita miliki harus kita lakukan, kalau ingin menjadi pribadi yang lebih baik sesuai yang diharapkan Namun, Kenapa kebiasaan kurang baik itu ngga mudah untuk diubah??? Minimal ada 4 hal 1. Ngga ada kemauan yang kuat untuk merubahnya 2. Menunda-nunda untuk merubahnya 3. Strategi yang kurang tepat 4. Berhenti sebelum berhasil Seperti itukah yang kamu lakukan? 😅 ========≠============≠============ Ada cara lebih cepat yang bisa kita lakukan, yaitu dengan memanfaatkan PIKIRAN BAWAH SADAR untuk Mendrive kebiasaan kurang baik tadi menjadi yang diharapkan #sahabatdiri #bersahabatdengandiri #nurohmansahabatdiri #rileksasi #sharing #berbagi #pikiran #pikiranbawahsadar #kebiasaan

Thank's for having me in this sharing time, @sekolahalam.bekasi! . These kindergarteen teachers gave me special time to remind me a lot about my fighting, my romance, my happiness, my sadness, my spirit, and many more several years ago in Papua. It is my pleasure coz it reflects me how beneficial I am for them now and encourages me to do more and more for remote people. Hopefully you felt those too..! . . @sumiatiemi94 @tikaaryani @anie_alqudsy . . #papua #sharing #teacher #school #indonesianteacher #sekolahalambekasi #sekolahalam #talkshow #westpapua #indonesia

There’s your fun fact about myself, buuut I’ll still share....So this one time in Eugene Oregon I...hahahahaha #positivevibes #sharing #fuck #lawofattraction #getthroughit #watchoutforneedles #universityoforegon #143tg

#model actress when #changements give us the #future series of #optimisim in the #potentiality to #unite in all #ambitions that#imagination is#sharing 💭 all #creativity 💭 😇 in #instablogging life 😁 #maturityiskey4growth💯 #like#follow 💕

Siapa yg paling suka liat ekspresi bayi tidur? Berikut beberapa kebiasaan yg dilakukan bayi saat tidur. . 📍Jeda bernapas Bayi bernapas cenderung tidak teratur bisa lebih cepat/lamban, bahkan bisa berhenti sampai 15 detik. Hal ini disebut "periodic breathing" yg biasa dialami bayi di bawah usia 6 bulan (terutama bayi prematur). Jika kulit bayi membiru, ada kemungkinan bayi sulit bernapas. . 📍Berkeringat Bayi umumnya lebih berkeringat saat tidur dibanding orang dewasa krn kelenjar saraf belum berkembang normal. Jika berkeringat deras saat aktivitas biasa, bisa jadi ada indikasi penyakit jantung bawaan. . 📍Sering bergerak Siapa yg bayi nya kalo tidur di pojok, nanti bisa pindah ke ujung kasur? Pasti Mom panik kan 😅 kebiasaan menggerakkan badan saat tidur adalah perilaku bayi untuk menenangkan dirinya dimulai saat usia 6 bulan. Tetap diawasi ya Mom jangan sampai terbentur atau jatuh ke lantai. . 📍Mendengkur Khalif kadang kalo tidur suka memdengkur, engga usah panik ya Mom. Kecuali kalo dengkurannya sampai bikin napas terengah-engah. . 📍Menggertakan gigi Ini wajar terjadi saat kalo si kecil udah punya gigi pertama. Mungkin karena adanya sensasi rasa skit tumbuh gigi baru atau infeksi pada telinga. . . . #sharingbundakhalif #ceritakhalif #babyal #parenting #seputarbayi #infobayi #infobusui #tipsbayi #bajutidurbayi #sharing #bayi

Our old wrestband in it's new suit ❤ PRICE : 10 L.E A cute gift for your bestfriend, lover ,Soulmate, partner and sister 🌷👸👭👭👭👭 Get yours now 🔥 #wristband #smile #lovequotes #friends #soulmate #partner #laughing #sharing #emotional #feminist #girly #wristband #breakup #sister #boyfriend #girlfriend #brother #husband #wife #friend #family #parents #love

We know it’s coming up to lunch time, but you might already be thinking about dinner 😉 our pumpkin risotto with hazelnuts & chilli oil is the one! Only at Clapham, see you later 😁

- {純分享} Porter classic H/W KNIT CAP 【Made in Japan🇯🇵 】 「ハートの刺繍」 • 一直想買頂冷帽,每次戴上後總覺得很奇怪(不習慣),找來找去都找不到心水,因此遲遲未買。 • 與友人走到伊勢丹裹,眼見全部名牌,心想又買不到東西了。始終也要把整個商場逛完吧,於是在搭電梯的途中,好像看見了曙光...電梯旁陳列著藍染劍道服、袋、古布...充滿著復古的味道。 • 這就是“Porter classic”!! 在眾多產品中找到手工刺繡帽,雖然只得兩種顔色(Black/Navy)可選擇。人手一針一線以刺子繡形式呈現在冷帽上,整體感覺昇華了不少,。 • 原本害怕黑色冷帽顯得沉悶單調,幸好此手工編織帽有著不同的刺繡,增加了變化,可以跟隨當天的心情或衣服而轉變,這樣便成為了我第一頂冷帽! - - #japan#tokyo#life#style#hkig#sharing#shareunisex#manfashion#fashion #hkigers#vintageshop#worker#fashionista#fashion#fashionstyle#porterclassic#porter

FUTURE2GO
(@future2go)

46 Minutes Ago

#sharing instead of buying! I wanted to have more #plants but didn’t want to buy new ones. I got this little ones from a person in #bonn who wanted to get rid of the plants. There are possibilities to get everything #secondhand , you just have to look for it! #sharing #umweltschutz #klimafreundlich #environmentfriendly #beactive #becreative #freeyourstuffbonn

بكرة الشمس تطلع 🌝🖤 Available Now! PRICE : 10 L.E A cute gift for your bestfriend, lover ,Soulmate, partner and sister 🌷👸👭👭👭👭 Get yours now 🔥 PRICE : 10 L.E #wristband #smile #lovequotes #friends #soulmate #partner #laughing #sharing #emotional #feminist #girly #wristband #breakup #sister #boyfriend #girlfriend #brother #husband #wife #friend #family #parents #love

Reply U
(@replyulabs)

46 Minutes Ago

What do you think of if I say Apollo? - One of the 12 Olympian deities? 🔱 - The first spaceflight to the Moon? 🚀 Thank you Giacomo for having showed us how to make GraphQL queries using Apollo Server 2.0! Would you like for a company where you never stop learning? Jump on board! 😉 ➡ https://bitly.com/join-reply #lifeatreply #server #graphql #apollo #learning #sharing #torino

Ok! I am stoked right now!!!! No more paper towel and skewer! Finally found a straw cleaner big enough for my sports straw! Was rustling through @therejectshop and found this a long reach bottle brush and straw cleaner for $6! Pumped Lukey right now, the smallest things get you excited when you are always happy! Want to keep your water bottle clean go and get yourself one of these ✅ #lukeyshealthyadventures #happy #shopper #clean #bottle #promote #healthy #active #lifestyle #sharing #the #goodness #thankyou #therejectshop #thethingsyoufind #excited #pumped #stoked #menshealth #makinganimpact #coach #impact #joinme #melbourne #perth #sydney #sunshinecoast #hobart #adelaide

Merci d'être là et si vous aimez mon travail n'hésitez pas à vous abonner et commenter tout en partagant pour m'aider à atteindre cet objectif et ainsi encore au futur plein de belles nouveautés à vous partager ! #frenchexplorer #ambassadeur #photo #voyage #objectif Thank you to be one of my followers... Share and help me to grow up and then to have more new pictures to share with you! #travel #picture #sharing

Benar nggak sih “Karyawan sehat = Produktivitas Perusahaan Meningkat” ? ⁣ ⁣ Kita akan gali kebenarannya dari Pak Rully Faisol, VP dan Head of HR Operations of Indonesia, Vietnam, Cambodia, dan Thailand Manulife. Pak Rully akan sharing pengalamannya sebagai HR di perusahaan yang bertaraf internasional ini. ⁣ ⁣ Kami tunggu kehadiran teman-teman di EVODAY 26 Januari 2019, Sampai jumpa! ⁣ ⁣ #evoday #evodayhealthtalk #rullyfaisol #diskusisehat #manulife #manulifeindonesia #humanresource #karyawansehat #ayosehat #evolution #evofitcamp #evorunners #evofitplus #evophysio #sharing #caring #ultratrail #events #jakartasehat #jakarta

Switzerland, Australia, Ukraine and England all in my kitchen eating dinner... love hosting with AirBnB . . . . . . . . . #sharing #hosting #ukraine #switzerland #australia #england #dinner #cooking #food #greet #welcome #baby #feast #guests #tasmania #tasmaniaandbeyond beyond #farm #farmhouse #farmhousekitchen #delish

Nera
(@freedanerignos)

37 Minutes Ago

Gracias a La Vida que me he dado Tanto! The week of blessings...The best Gifts are the ones you don't expect.There are different ways of saying thank you and they talk a lot about the one who is thankful and about you and who you are when someone appreciates you for being you. Start giving with No thoughts of receiving, cause if you are giving that means you already received what you need and your wish to give and to share means that you already have enough. Awareness of the importance od small things,gestures and words creates the feeling of Thankfulnes that colours our Life. Being a Human today resembles more like finding a pearl in the ocean...let's imagine that the pebbles on the bottom of the ocean are the Pearls...anyway "we are the ones who give the values to the things". Let's change the rules of the Game! Or...Let's play some other Game from Today! GRACIAS #fstipicevic for reminding me on all these blessings :-) #graciasalavidaquemehedadotanto #gracias #thankful #mercibeaucoup #surprise #delivery #humanity #kindness #sharing #giving #enough #blessings🙏 #love #one #chile #croatia #gifts #valuesoflife #notexpecting #heart #appreciation #noexcusesforbeingahuman

Hace poco comencé apoyando este proyecto llamado Les Petites Cantines (@lpc_annecy) y todo este tiempo ha sido maravilloso!😄 He conocido gente increíble y he aprendido mucho! ❤️ Les Petites Cantines es una organización sin fines de lucro que busca juntar a las personas a través de la cocina participativa! 😋 👩🏻‍🍳👨🏻‍🍳Si quieren saber más, síganlos en Facebook y en Instagram! 🇫🇷💪🏼 Es un proyecto que vale la pena ser compartido! 🤗 Lo mejor es que la comida es vegetariana (a veces vegana o incluso crudivegana) 💪🏼🌱

Love getting pictures like this. Sharing a story with his friends #learning #sharing #bestfriend #storytime

Reposted from @fer_gino - Terlepas dari perdebatan mengenai spakbor belakang, menurut saya sih simpel aja guys. Memang kenyataannya sportbike itu akan terlihat lebih gahar kalo hanya pake undertail atau tailtidy. Tapi ingat kawan, jangan ajak jalan motor sport kalian tanpa spakbor belakang disaat musim hujan seperti sekarang, jika memang sudah terlanjur kehujanan pas diperjalanan, bawalah motor kalian pelan-pelan, stabil di20km/jam saya rasa gak bakalan nyiprat kok hehehe (karena saya sudah ngalamin). Yang intinya, kalo riding itu cobalah untuk tidak merugikan orang lain. So, mungkin teman-teman biker disini punya pemikiran yang lain, yuk sharing di kolom komentar! 😉 . . . #sharing #rainy #wet #instamoto #instamotogallery #suzuki #suzukigsx #suzukigsxr #suzukigsxr150 #suzukilovers #gsx #gsxr #gsxr150 #gsxr150id #gsx150pict #r15 #cbr150r #satuaspal #bikeindonesia #sportbike #sportbike_indonesia #sportbike150 #zeushelmet #zeus811 #riding #bikelife #motul #siauisland #sitaro #northsulawesi

Minha
(@theartofminha)

56 Minutes Ago

It has been a while ... but while I was listening to @embodyyournature podcasts yesterday evening I found myself inspired to draw..this is what emerged. I love listening to her podcasts as I resonate to many things she shared about her own experiences. I admire her level openness! It gives me a feeling of us all being connected, of being heard and seen, understood. It also reminded me of another friend who finds comfort in the wisdom I share with her, also mainly from my own personal experiences. It made me realise even more that there is such a strong power to be found in the vulnerability of sharing your inner wisdom with others around you. The same counts for asking for help! Share! Ask! You don’t have to feel ashamed, you are not a burden, you are not alone! #theartofminha #minha #intuitiveartist #selfinquiry #heartconnection #mandala #ink #blackandwhite #sharing #vulnerability #innerwisdom #power #powerofvulnerability #askingforhelp #consciousness #art #youarenotalone #embodiment #gratidao

❄❄my new workنقاشی فانتزی مداد مشکی‍‍ B12😻😻 🎨✏ 💟نقاشیها زندگی خودشان را دارند، زندگی که از روح نقاشش سرچشمه میگرد🍃🎨 ونسنت ونگوگ🍀 #art#painting#artist#paintings#drawing_pencile#arts#artwork#share#artsharing #girl#draw#painting🎨#painter#artist#portrait#photo#pictures #artlovers#paintinglover🎨#artgallery#طراحی#myart#هنر#چهره#مداد#سفارش#paint#artdaily#sharing#share#sketching#drawing✏

The world starts with me. Sederhananya, saya ingin menyadarkan adik-adik bahwa bagaimana mereka di masa mendatang, ditentukan oleh kesadaran, kesungguhan, niat, dan inisiatif masing-masing. Dalam acara UI Goes To Kebumen XV 2019, di Gedung Juang, Kebumen, Jawa Tengah pada tanggal 20 Januari 2019. #smile #sharing #college #kuliah #masukkuliah #masukkampus #calonmaba #maba #motivasi #speaker #univindonesia #yellowjacket #instaoftheday #instagram

What is the Greatest Gift of all for your kids? An interesting read by Forbes! https://www.forbes.com/sites/margueritacheng/2018/06/18/financial-literacy-is-the-greatest-gift-of-all/#26251ef969c3

With Mr. BTP. #repost from @eduworld_educons with @regram.app ... With a very brave and strong leader in making a difference . . #throwback #sharing #leader #change #courage #fridaperspectives #btp #welcomebackbtp #welcomehomebtp @eduworld_educons

G o l d • #outfit #ootd • blouse #zara @zara • blaser @Etam #etam • jean @hm #hm • shoes @sezane #sezane Toujours autant d’amour pour ces chaussures ! Rien à voir, mais j’ai l’impression que mes posts ne sont plus vus... 😰 Ce soir, je vais à un évent de fou, hâte de vous faire voir en story ! . . . #ootdfashion #fashion #fashionist #fashionista #instagram #smile #home #lookbook #look #wiw #paris #parisian #livingroom #teaminstadavant #decoration #blogging #passion #sharing #new

- {純分享} Porter classic H/W KNIT CAP 【Made in Japan🇯🇵 】 「ハートの刺繍」 • 一直想買頂冷帽,每次戴上後總覺得很奇怪(不習慣),找來找去都找不到心水,因此遲遲未買。 • 與友人走到伊勢丹裹,眼見全部名牌,心想又買不到東西了。始終也要把整個商場逛完吧,於是在搭電梯的途中,好像看見了曙光...電梯旁陳列著藍染劍道服、袋、古布...充滿著復古的味道。 • 這就是“Porter classic”!! 在眾多產品中找到手工刺繡帽,雖然只得兩種顔色(Black/Navy)可選擇。人手一針一線以刺子繡形式呈現在冷帽上,整體感覺昇華了不少,。 • 原本害怕黑色冷帽顯得沉悶單調,幸好此手工編織帽有著不同的刺繡,增加了變化,可以跟隨當天的心情或衣服而轉變,這樣便成為了我第一頂冷帽! - - #japan#tokyo#life#style#hkig#sharing#shareunisex#manfashion#fashion #hkigers#vintageshop#worker#fashionista#fashion#fashionstyle#porterclassic#porter

. The Depths of the Sea ~ by @si.ster_spirits . On the water I float. My boat, a never ending vessel of love. The deep sea resides beneath me. Longing, In a way not to be understood, to be felt - or explained if I could. The yearning of the depths of the ocean, Comes from a place, it seems, That is too treasured to be seen. . My boat floats Merely at the surface. Until I change its purpose. To dive into the deep. To the place where souls come to collect and reap. And so my spirit goes, Down, down, and down again. Down where the water flows. Freely. Passionately. . Suddenly, The boat turns on me, Saying it would rather be free. For love is not to be held, or kept or owned. It is just to be. Now I live in the depths of the sea. A place of passion and love, A place where finally, I am free. A place which actually, Is the depth Inside of me. . . ~ by Si.Ster ✨ (@si.ster_spirits) . . . #poetry #poems #travel #photography #travelphoto #travelphotography #bali #writer #aspiringwriter #writersofig #writersofinstagram #write #poemsporn #poetrycommunity #writerscommunity #wanderer #herwordisgold #femalepoet #femalewriter #sharing #love #ocean #sea #sunset #photography #stargazewriter #stargazetraveler

. The Depths of the Sea ~ by @si.ster_spirits . On the water I float. My boat, a never ending vessel of love. The deep sea resides beneath me. Longing, In a way not to be understood, to be felt - or explained if I could. The yearning of the depths of the ocean, Comes from a place, it seems, That is too treasured to be seen. . My boat floats Merely at the surface. Until I change its purpose. To dive into the deep. To the place where souls come to collect and reap. And so my spirit goes, Down, down, and down again. Down where the water flows. Freely. Passionately. . Suddenly, The boat turns on me, Saying it would rather be free. For love is not to be held, or kept or owned. It is just to be. Now I live in the depths of the sea. A place of passion and love, A place where finally, I am free. A place which actually, Is the depth Inside of me. . . ~ by Si.Ster ✨ (@si.ster_spirits) . . . #poetry #poems #travel #photography #travelphoto #travelphotography #bali #writer #aspiringwriter #writersofig #writersofinstagram #write #poemsporn #poetrycommunity #writerscommunity #wanderer #herwordisgold #femalepoet #femalewriter #sharing #love #ocean #sea #sunset #photography #stargazewriter #stargazetraveler

💍Pre-Wedding [Part 1/2] . Nah untuk beberapa bride to be yang tanya" soal vendor" yang terlibat di #hendravitabigday, I'll try to share about my honest reviews of them.. May be they can be references for all of you guys. . Yang pertama saya mau bahas itu soal Pre-Weddding, karena kalau nikah pasti salah satu yang disiapin itu yah Prewed, that's why ini hal pertama yang mau saya review.. . . We trust @newyorkartbridal for our pre wedding, and I'm sure kalau bridal satu ini ud familiar banget buat kalian.. Secara cukup banyak orang yang prewed dsni juga.. . . Why we choose them..?? . Just simple sbnrnya karena dapat rekomendasi dari keluarga" yang juga prewed disini.. Selain itu, waktu kami datang tanya" soal details nya, marketing nya juga jagoo banget teknik closingnyaa😅 yang dijelasin semua alasan" kenapa kita harus milih prewed disana.. Mulai dari gaun (langsung diajak lihat gaun"nya semua), kelebihan indoor n outdoor mrk, sampai ke bonus"nya uda dapatin apa" aja setiap paket.. . And the result was deal langsung d tempat.. . Alasan yang bener" buat kami yakin deal pada saat itu karena : 1. Paketnya worth it.. banyak pilihan paket tinggal pilih yang sesuai selera dan budget. . 2. Gak mau ribet, karena mau cari semua yang uda termasuk dari prewed smpe hari H. . 3. Dan yang paling penting emk sesuai budget yg ud d siapin utk ini. ~ ~ Menurut saya kelebihan @newyorkartbridal : ✨ Wedding dressnya cukup variasi & model"nya juga oke", termasuk gaun" baru yang designnya up to date.. Selain itu boleh pilih gaun utk prewed n hari H yang berbeda. . ✨ Konsep" Studio Indoornya hasilnya lebih nyata. . ✨ Lokasi Outdoornya exclusive nya, di Wonderland Ranch. . ✨ Paket komplit sampai hari H. (Detail" kecil"nya juga disiapin sekaligus sprti wedding car decoration, wedding flower dll..) . So far, satisfied enough walaupun ada sedikit misscom tentang make up nya.. but over all oke kok. . Saran buat kalian yang lagi persiapan, boleh ikutan wedding" expo guys.. Karena biasanya di pameran deal jauh lebih banyak bonusnyaa.. . Lanjut di Komen.. 👇

Setiap orang memiliki karakter yg berbeda-beda bisa tergambar dari tulisan dan ekspresi wajahnya Siapa lagi yg penasaran ingin di analisa atau sekedar ingin tau karakter seseorang bisa langsung chat ke wa di no yg ada di bio. Jangan khawatir bisa sambil curhat dengan harga terjangkau. #grafologiindonesia #curhatonline #curhatanhati #ceritacinta #curhatan #curhatancewek #curhatanhati #bacakarakter #bacakaraktertulisan #bacasifatorang #analisatulisantangan #grafologi #fisiognami #viral #indonesia #cinta #instalike #sharing #ceritasedih #bahagia #indonesiabisa #grafolog #psikologi #curhat #galau #resah #janganlupabahagia

Run don’t walk. #blacktruffles

Setiap orang memiliki karakter yg berbeda-beda bisa tergambar dari tulisan dan ekspresi wajahnya Siapa lagi yg penasaran ingin di analisa atau sekedar ingin tau karakter seseorang bisa langsung chat ke wa di no yg ada di bio. Jangan khawatir bisa sambil curhat dengan harga terjangkau. #grafologiindonesia #curhatonline #curhatanhati #ceritacinta #curhatan #curhatancewek #curhatanhati #bacakarakter #bacakaraktertulisan #bacasifatorang #analisatulisantangan #grafologi #fisiognami #viral #indonesia #cinta #instalike #sharing #ceritasedih #bahagia #indonesiabisa #grafolog #psikologi #curhat #galau #resah #janganlupabahagia

My Linh
(@just_mylinh)

24 Minutes Ago

Ignore the noise, focus on your work. ✨