#sititehabeauty

477 posts tagged with #sititehabeauty

Photos and Videos about #sititehabeauty

Betul ke ROHINA mascara ni tak hitamkan bawah mata time cuci? . Memang tak comot langsung. Betul² senang nk tanggalkan. Hanya basahkan bulu mata & tunggu sehingga mascara mengembang & boleh tarik keluar dengan senangnya. Berbeza tau dengan mascara lain. Terbaik 👍🏻 . MASCARA ROHINA 100% ORIGINAL HQ‼️ . Apa tu MASCARA ROHINA? . Mascara rohina ni adalah mascara 2 in 1. Step 1 dan step 2 mempunyai brush yang berbeza. . Step 1 👉 Bulu mata akan naik dan kesan bulu mata akan kelihatan sehelai helai. . Bila kita apply step 2 👉 Bulu mata akan jadi tebal dan lebat sekaligus akan panjang😘 . Terpulang pada kita nak pakai salah 1 step je atau kedua dua step sekali. Kalau pakai dua2 of coz lagi awesome guyss! . Result dia memang terbaik, kalah mascara brand international. Nak cuci pun senang yakmat! 💋 . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #rohina #mascara #rohinamascara #mascararohina #mascaraviral #mascaracongek #2stepmascara #mascaralentik #mascaraterbaik #menghitamkanbulumata #melebatkanbulumata #melentikkanbulumata #merawatbulumata #bulumata #mudahdicuci #kalisair #cepatkering #takhitambawahmata #rohinamascaramachang #rohinamascarakelantan #codmachang #codkelantan #openagent #openminiagent #serendahseratus #opendropship #sititehabeauty

Betul ke ROHINA mascara ni tak hitamkan bawah mata time cuci? . Memang tak comot langsung. Betul² senang nk tanggalkan. Hanya basahkan bulu mata & tunggu sehingga mascara mengembang & boleh tarik keluar dengan senangnya. Berbeza tau dengan mascara lain. Terbaik 👍🏻 . MASCARA ROHINA 100% ORIGINAL HQ‼️ . Apa tu MASCARA ROHINA? . Mascara rohina ni adalah mascara 2 in 1. Step 1 dan step 2 mempunyai brush yang berbeza. . Step 1 👉 Bulu mata akan naik dan kesan bulu mata akan kelihatan sehelai helai. . Bila kita apply step 2 👉 Bulu mata akan jadi tebal dan lebat sekaligus akan panjang😘 . Terpulang pada kita nak pakai salah 1 step je atau kedua dua step sekali. Kalau pakai dua2 of coz lagi awesome guyss! . Result dia memang terbaik, kalah mascara brand international. Nak cuci pun senang yakmat! 💋 . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #rohina #mascara #rohinamascara #mascararohina #mascaraviral #mascaracongek #2stepmascara #mascaralentik #mascaraterbaik #menghitamkanbulumata #melebatkanbulumata #melentikkanbulumata #merawatbulumata #bulumata #mudahdicuci #kalisair #cepatkering #takhitambawahmata #rohinamascaramachang #rohinamascarakelantan #codmachang #codkelantan #openagent #openminiagent #serendahseratus #opendropship #sititehabeauty

OKAYA LIQUID FOUNDATION . KELEBIHAN OKAYA LIQUID FOUNDATION : 👉Berasaskan Organik Marula Oil* √Spf 35 √Sesuai untuk kulit Asia √Sesuai untuk kulit kering √Sesuai untuk kulit berminyak √Sangat Wangi √Tidak Melekit √Senang Di Cuci √Bersifat ringan dan senang di blend √Kulit yang berparut n jeragat sesuai dan tidak akan kusam dan bercapuk √Kulit lebih kelihatan cantik dan lebih natural sebab teksturnya yang halus dan lembut √Memberi kesan sempurna pada wajah . CODE WARNA : 👉Light 👉Medium . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #okaya #okayacream #foundationokaya #okayafoundation #okayacreamtopowder #okayacreamfoundation #okayaliquid #okayaeyebrowgel #okayaliquidfoundation #okayaprimer #okayapowder #okayaloosepowder #okayasponge #okayalipmatte #okayabrush #okayaspray #okayaterbaik #okayaviral #okayaset #okayaoriginal #okayabest #okayamachang #okayakelantan #codmachang #codareakelantan #okayamalaysia #openagent #opendropship #sititehabeauty

OKAYA LIQUID FOUNDATION . KELEBIHAN OKAYA LIQUID FOUNDATION : 👉Berasaskan Organik Marula Oil* √Spf 35 √Sesuai untuk kulit Asia √Sesuai untuk kulit kering √Sesuai untuk kulit berminyak √Sangat Wangi √Tidak Melekit √Senang Di Cuci √Bersifat ringan dan senang di blend √Kulit yang berparut n jeragat sesuai dan tidak akan kusam dan bercapuk √Kulit lebih kelihatan cantik dan lebih natural sebab teksturnya yang halus dan lembut √Memberi kesan sempurna pada wajah . CODE WARNA : 👉Light 👉Medium . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #okaya #okayacream #foundationokaya #okayafoundation #okayacreamtopowder #okayacreamfoundation #okayaliquid #okayaeyebrowgel #okayaliquidfoundation #okayaprimer #okayapowder #okayaloosepowder #okayasponge #okayalipmatte #okayabrush #okayaspray #okayaterbaik #okayaviral #okayaset #okayaoriginal #okayabest #okayamachang #okayakelantan #codmachang #codareakelantan #okayamalaysia #openagent #opendropship #sititehabeauty

OKAYA LIQUID FOUNDATION . KELEBIHAN OKAYA LIQUID FOUNDATION : 👉Berasaskan Organik Marula Oil* √Spf 35 √Sesuai untuk kulit Asia √Sesuai untuk kulit kering √Sesuai untuk kulit berminyak √Sangat Wangi √Tidak Melekit √Senang Di Cuci √Bersifat ringan dan senang di blend √Kulit yang berparut n jeragat sesuai dan tidak akan kusam dan bercapuk √Kulit lebih kelihatan cantik dan lebih natural sebab teksturnya yang halus dan lembut √Memberi kesan sempurna pada wajah . CODE WARNA : 👉Light 👉Medium . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #okaya #okayacream #foundationokaya #okayafoundation #okayacreamtopowder #okayacreamfoundation #okayaliquid #okayaeyebrowgel #okayaliquidfoundation #okayaprimer #okayapowder #okayaloosepowder #okayasponge #okayalipmatte #okayabrush #okayaspray #okayaterbaik #okayaviral #okayaset #okayaoriginal #okayabest #okayamachang #okayakelantan #codmachang #codareakelantan #okayamalaysia #openagent #opendropship #sititehabeauty

"6 MANFAAT MINYAK BOONGA." . Ada tak yang mengalami masalah muka? Seperti kulit berjerawat, kulit kering dan kulit berminyak? . Tapi kini jangan risau! Jangan susah hati sebab uollsss boleh cuba minyak boonga. Tau tak apa fungsi terbaik minyak boonga yang uollss boleh dapat? Check it out! . 1) Kaya dengan vitamin A, C dan E. 2) Memiliki kandungan antioksidan yang mampu mencerahkan kulit. 3) Menyamarkan garis-garis halus wajah. 4) Meratakan warna kulit. 5) Mengurangi hiper-pigmentasi 6) Melembapkan kulit. . Awak yang mempunyai kulit yang sangat kering, awak digalakkan guna minyak boonga bersama pelembap supaya minyak boonga akan bekerja ke atas kulit dengan lebih cepat dan berkesan. . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

"6 MANFAAT MINYAK BOONGA." . Ada tak yang mengalami masalah muka? Seperti kulit berjerawat, kulit kering dan kulit berminyak? . Tapi kini jangan risau! Jangan susah hati sebab uollsss boleh cuba minyak boonga. Tau tak apa fungsi terbaik minyak boonga yang uollss boleh dapat? Check it out! . 1) Kaya dengan vitamin A, C dan E. 2) Memiliki kandungan antioksidan yang mampu mencerahkan kulit. 3) Menyamarkan garis-garis halus wajah. 4) Meratakan warna kulit. 5) Mengurangi hiper-pigmentasi 6) Melembapkan kulit. . Awak yang mempunyai kulit yang sangat kering, awak digalakkan guna minyak boonga bersama pelembap supaya minyak boonga akan bekerja ke atas kulit dengan lebih cepat dan berkesan. . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

"6 MANFAAT MINYAK BOONGA." . Ada tak yang mengalami masalah muka? Seperti kulit berjerawat, kulit kering dan kulit berminyak? . Tapi kini jangan risau! Jangan susah hati sebab uollsss boleh cuba minyak boonga. Tau tak apa fungsi terbaik minyak boonga yang uollss boleh dapat? Check it out! . 1) Kaya dengan vitamin A, C dan E. 2) Memiliki kandungan antioksidan yang mampu mencerahkan kulit. 3) Menyamarkan garis-garis halus wajah. 4) Meratakan warna kulit. 5) Mengurangi hiper-pigmentasi 6) Melembapkan kulit. . Awak yang mempunyai kulit yang sangat kering, awak digalakkan guna minyak boonga bersama pelembap supaya minyak boonga akan bekerja ke atas kulit dengan lebih cepat dan berkesan. . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

HERV LUXE ESSENCE ADVANCE . KELEBIHAN: 🍁Rose Essential Oil🍁 . 🌼 Bersifat antiseptik untuk sembuhkan luka/radang kulit 🌼 Tingkatkan keanjalan kulit 🌼 Elak pembentukan kedut 🌼 Pudarkan parut jerawat/chicken pox, luka pembedahan, stretchmark dengan cepat. 🌼 Aromanya yang segar dapat hilangkan stress 🌼 Bersifat anti radang yang dapat merawat kemerahan kulit 🌼 Merawat jerawat dan rosacea 🌼 Bertindak sebagai penapis kepada pelbagai jangkitan kulit 🌼 Tinggi kandungan Vitamin C sebagai agen pencerah kulit dan merawat pelbagai masalah kulit. Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervmachang #hervkelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

HERV LUXE ESSENCE ADVANCE . KELEBIHAN: 🍁Rose Essential Oil🍁 . 🌼 Bersifat antiseptik untuk sembuhkan luka/radang kulit 🌼 Tingkatkan keanjalan kulit 🌼 Elak pembentukan kedut 🌼 Pudarkan parut jerawat/chicken pox, luka pembedahan, stretchmark dengan cepat. 🌼 Aromanya yang segar dapat hilangkan stress 🌼 Bersifat anti radang yang dapat merawat kemerahan kulit 🌼 Merawat jerawat dan rosacea 🌼 Bertindak sebagai penapis kepada pelbagai jangkitan kulit 🌼 Tinggi kandungan Vitamin C sebagai agen pencerah kulit dan merawat pelbagai masalah kulit. Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervmachang #hervkelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

HERV LUXE ESSENCE ADVANCE . KELEBIHAN: 🍁Rose Essential Oil🍁 . 🌼 Bersifat antiseptik untuk sembuhkan luka/radang kulit 🌼 Tingkatkan keanjalan kulit 🌼 Elak pembentukan kedut 🌼 Pudarkan parut jerawat/chicken pox, luka pembedahan, stretchmark dengan cepat. 🌼 Aromanya yang segar dapat hilangkan stress 🌼 Bersifat anti radang yang dapat merawat kemerahan kulit 🌼 Merawat jerawat dan rosacea 🌼 Bertindak sebagai penapis kepada pelbagai jangkitan kulit 🌼 Tinggi kandungan Vitamin C sebagai agen pencerah kulit dan merawat pelbagai masalah kulit. Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervmachang #hervkelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

SOBELLA LEGENDARY RAYA EDITION . Sobella Honey-Matte Lipstick: 💄Lipmatte pertama di Asia yang mengandungi Additional Pure Honey Oil, Beewax. 💄Tekstur yang lebih lembap & ringan dengan pelbagai warna yang menarik. 💄Senang di-apply & di-remove. 💄Shade yang bertaraf International. 💄Merawat bibir yang hitam dan lebam sambil mencantikkan. 💄Creamy yet matte finishing 💄Kelulusan KKM, gunakan tanpa was-was 💄Mempunyai bau Honeydew yang sungguh ummphhh. 💄Harga dah tentu-tentunya mampu milik Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #sobella #sobellalipmatte #sobellasolawa #lipmattesobella #wonderblush #sobellablusher #sobellaeyeshadow #babysobella #sobellaliptint #lipmatteviral #limitededition #sobellalover #extractmadu #lipmattetahanlama #lipmattewaterproof #warnapigmented #honeydew #merawatbibir #melembapkanbibir #lipmattetidakmelekit #lipmattebest #sobellamachang #sobellakelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

SOBELLA LEGENDARY RAYA EDITION . Sobella Honey-Matte Lipstick: 💄Lipmatte pertama di Asia yang mengandungi Additional Pure Honey Oil, Beewax. 💄Tekstur yang lebih lembap & ringan dengan pelbagai warna yang menarik. 💄Senang di-apply & di-remove. 💄Shade yang bertaraf International. 💄Merawat bibir yang hitam dan lebam sambil mencantikkan. 💄Creamy yet matte finishing 💄Kelulusan KKM, gunakan tanpa was-was 💄Mempunyai bau Honeydew yang sungguh ummphhh. 💄Harga dah tentu-tentunya mampu milik Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #sobella #sobellalipmatte #sobellasolawa #lipmattesobella #wonderblush #sobellablusher #sobellaeyeshadow #babysobella #sobellaliptint #lipmatteviral #limitededition #sobellalover #extractmadu #lipmattetahanlama #lipmattewaterproof #warnapigmented #honeydew #merawatbibir #melembapkanbibir #lipmattetidakmelekit #lipmattebest #sobellamachang #sobellakelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

SOBELLA LEGENDARY RAYA EDITION . Sobella Honey-Matte Lipstick: 💄Lipmatte pertama di Asia yang mengandungi Additional Pure Honey Oil, Beewax. 💄Tekstur yang lebih lembap & ringan dengan pelbagai warna yang menarik. 💄Senang di-apply & di-remove. 💄Shade yang bertaraf International. 💄Merawat bibir yang hitam dan lebam sambil mencantikkan. 💄Creamy yet matte finishing 💄Kelulusan KKM, gunakan tanpa was-was 💄Mempunyai bau Honeydew yang sungguh ummphhh. 💄Harga dah tentu-tentunya mampu milik Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #sobella #sobellalipmatte #sobellasolawa #lipmattesobella #wonderblush #sobellablusher #sobellaeyeshadow #babysobella #sobellaliptint #lipmatteviral #limitededition #sobellalover #extractmadu #lipmattetahanlama #lipmattewaterproof #warnapigmented #honeydew #merawatbibir #melembapkanbibir #lipmattetidakmelekit #lipmattebest #sobellamachang #sobellakelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

MASCARA ROHINA . Mascara viral menjadi kegilaan para gadis sekarang guyss 😍 . Jangan ingat harga murah tak berkualiti, awak SALAH. Kualitinya sehebat jenama yang mahal di pasaran sekarang ❤ . Ini antara kelebihan Mascara Rohina: 👉 Menghitamkan BULU MATA 👉 Melebatkan BULU MATA 👉 Warna hitam yang pekat 👉 Mudah untuk di CUCI 👉 Tak comot bila terkena air/airmata 👉 Berus yang lembut 👉 Ada 2 step cara pakai 👉 Mesra wudhu 👉 Mampu menyihatkan bulu mata dari akar 👉 Merawat BULU MATA 👉 Mengandungi vitamin E Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #rohina #mascara #rohinamascara #mascararohina #mascaraviral #mascaracongek #2stepmascara #mascaralentik #mascaraterbaik #menghitamkanbulumata #melebatkanbulumata #melentikkanbulumata #merawatbulumata #bulumata #mudahdicuci #kalisair #cepatkering #takhitambawahmata #rohinamascaramachang #rohinamascarakelantan #codmachang #codkelantan #openagent #openminiagent #serendahseratus #opendropship #sititehabeauty

MASCARA ROHINA . Mascara viral menjadi kegilaan para gadis sekarang guyss 😍 . Jangan ingat harga murah tak berkualiti, awak SALAH. Kualitinya sehebat jenama yang mahal di pasaran sekarang ❤ . Ini antara kelebihan Mascara Rohina: 👉 Menghitamkan BULU MATA 👉 Melebatkan BULU MATA 👉 Warna hitam yang pekat 👉 Mudah untuk di CUCI 👉 Tak comot bila terkena air/airmata 👉 Berus yang lembut 👉 Ada 2 step cara pakai 👉 Mesra wudhu 👉 Mampu menyihatkan bulu mata dari akar 👉 Merawat BULU MATA 👉 Mengandungi vitamin E Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #rohina #mascara #rohinamascara #mascararohina #mascaraviral #mascaracongek #2stepmascara #mascaralentik #mascaraterbaik #menghitamkanbulumata #melebatkanbulumata #melentikkanbulumata #merawatbulumata #bulumata #mudahdicuci #kalisair #cepatkering #takhitambawahmata #rohinamascaramachang #rohinamascarakelantan #codmachang #codkelantan #openagent #openminiagent #serendahseratus #opendropship #sititehabeauty

MASCARA ROHINA . Mascara viral menjadi kegilaan para gadis sekarang guyss 😍 . Jangan ingat harga murah tak berkualiti, awak SALAH. Kualitinya sehebat jenama yang mahal di pasaran sekarang ❤ . Ini antara kelebihan Mascara Rohina: 👉 Menghitamkan BULU MATA 👉 Melebatkan BULU MATA 👉 Warna hitam yang pekat 👉 Mudah untuk di CUCI 👉 Tak comot bila terkena air/airmata 👉 Berus yang lembut 👉 Ada 2 step cara pakai 👉 Mesra wudhu 👉 Mampu menyihatkan bulu mata dari akar 👉 Merawat BULU MATA 👉 Mengandungi vitamin E Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #rohina #mascara #rohinamascara #mascararohina #mascaraviral #mascaracongek #2stepmascara #mascaralentik #mascaraterbaik #menghitamkanbulumata #melebatkanbulumata #melentikkanbulumata #merawatbulumata #bulumata #mudahdicuci #kalisair #cepatkering #takhitambawahmata #rohinamascaramachang #rohinamascarakelantan #codmachang #codkelantan #openagent #openminiagent #serendahseratus #opendropship #sititehabeauty

OKAYA FOUNDATION (CREAM TO POWDER) . KELEBIHAN OKAYA FOUNDATION: 💗Boleh menggantikan bedak (tidak perlu berbedak) 💗Tahan lama sehingga 12 jam 💗Mengandungi vitamin E dan minyak zaitun untuk merawat jeragat dan jerawat 💗Tidak bercapuk walaupun berpeluh. 💗Spf 30 melindungi cahaya matahari merbahaya 💗Cerah, gebu, shining dan berseri sepanjang hari 💗Mesra solat 💗Bebas alkohol dan bahan kimia merbahaya 💗Menutup cela, parut, jerawat dan jeragat 💗Boleh dijadikan alas mekap 💗Menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #okaya #okayacream #foundationokaya #okayafoundation #okayacreamtopowder #okayacreamfoundation #okayaliquid #okayaeyebrowgel #okayaliquidfoundation #okayaprimer #okayapowder #okayaloosepowder #okayasponge #okayalipmatte #okayabrush #okayaspray #okayaterbaik #okayaviral #okayaset #okayaoriginal #okayabest #okayamachang #okayakelantan #codmachang #codareakelantan #okayamalaysia #openagent #opendropship #sititehabeauty

OKAYA FOUNDATION (CREAM TO POWDER) . KELEBIHAN OKAYA FOUNDATION: 💗Boleh menggantikan bedak (tidak perlu berbedak) 💗Tahan lama sehingga 12 jam 💗Mengandungi vitamin E dan minyak zaitun untuk merawat jeragat dan jerawat 💗Tidak bercapuk walaupun berpeluh. 💗Spf 30 melindungi cahaya matahari merbahaya 💗Cerah, gebu, shining dan berseri sepanjang hari 💗Mesra solat 💗Bebas alkohol dan bahan kimia merbahaya 💗Menutup cela, parut, jerawat dan jeragat 💗Boleh dijadikan alas mekap 💗Menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #okaya #okayacream #foundationokaya #okayafoundation #okayacreamtopowder #okayacreamfoundation #okayaliquid #okayaeyebrowgel #okayaliquidfoundation #okayaprimer #okayapowder #okayaloosepowder #okayasponge #okayalipmatte #okayabrush #okayaspray #okayaterbaik #okayaviral #okayaset #okayaoriginal #okayabest #okayamachang #okayakelantan #codmachang #codareakelantan #okayamalaysia #openagent #opendropship #sititehabeauty

OKAYA FOUNDATION (CREAM TO POWDER) . KELEBIHAN OKAYA FOUNDATION: 💗Boleh menggantikan bedak (tidak perlu berbedak) 💗Tahan lama sehingga 12 jam 💗Mengandungi vitamin E dan minyak zaitun untuk merawat jeragat dan jerawat 💗Tidak bercapuk walaupun berpeluh. 💗Spf 30 melindungi cahaya matahari merbahaya 💗Cerah, gebu, shining dan berseri sepanjang hari 💗Mesra solat 💗Bebas alkohol dan bahan kimia merbahaya 💗Menutup cela, parut, jerawat dan jeragat 💗Boleh dijadikan alas mekap 💗Menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #okaya #okayacream #foundationokaya #okayafoundation #okayacreamtopowder #okayacreamfoundation #okayaliquid #okayaeyebrowgel #okayaliquidfoundation #okayaprimer #okayapowder #okayaloosepowder #okayasponge #okayalipmatte #okayabrush #okayaspray #okayaterbaik #okayaviral #okayaset #okayaoriginal #okayabest #okayamachang #okayakelantan #codmachang #codareakelantan #okayamalaysia #openagent #opendropship #sititehabeauty

DEEPAVALI PROMO‼️ . BODYDREAM COCO S‼️ . HARGA PROMO, FREE POSTAGE PULAK TU GUYSSS! MASA SALE GILA-GILA NI JOM GRAB BUAT STOK BANYAK-BANYAK. . SYOKKK AHHH DAH LAH JIMAT RM5 1 BOX, DAPAT PULAK FREE POSTAGE! HAAAAA JOM ORDER SAYANG2 PROMO VALID SAMPAI HUJUNG BULAN NI JE UOLLS JANGAN LAMBAT-LAMBAT! ❤ . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #bodydream #cocos #bodydreamcocos #cocoslimming #bodydreamslimming #kurus #kuruscarasihat #bukanubat #kurusselamat #kurusslim #kuruscantik #perisacoklat #caraturunberatbadan #slimsecaraselamat #kuruscepatcaraselamat #cocosterbaik #cocosviral #cocosoriginal #cocosbest #freeshaker #cocosmachang #cocoskelantan #bodydreamkelantan #leadercocoskelantan #codmachang #codareakelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

DEEPAVALI PROMO‼️ . BODYDREAM COCO S‼️ . HARGA PROMO, FREE POSTAGE PULAK TU GUYSSS! MASA SALE GILA-GILA NI JOM GRAB BUAT STOK BANYAK-BANYAK. . SYOKKK AHHH DAH LAH JIMAT RM5 1 BOX, DAPAT PULAK FREE POSTAGE! HAAAAA JOM ORDER SAYANG2 PROMO VALID SAMPAI HUJUNG BULAN NI JE UOLLS JANGAN LAMBAT-LAMBAT! ❤ . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #bodydream #cocos #bodydreamcocos #cocoslimming #bodydreamslimming #kurus #kuruscarasihat #bukanubat #kurusselamat #kurusslim #kuruscantik #perisacoklat #caraturunberatbadan #slimsecaraselamat #kuruscepatcaraselamat #cocosterbaik #cocosviral #cocosoriginal #cocosbest #freeshaker #cocosmachang #cocoskelantan #bodydreamkelantan #leadercocoskelantan #codmachang #codareakelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

DEEPAVALI PROMO‼️ . BODYDREAM COCO S‼️ . HARGA PROMO, FREE POSTAGE PULAK TU GUYSSS! MASA SALE GILA-GILA NI JOM GRAB BUAT STOK BANYAK-BANYAK. . SYOKKK AHHH DAH LAH JIMAT RM5 1 BOX, DAPAT PULAK FREE POSTAGE! HAAAAA JOM ORDER SAYANG2 PROMO VALID SAMPAI HUJUNG BULAN NI JE UOLLS JANGAN LAMBAT-LAMBAT! ❤ . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #bodydream #cocos #bodydreamcocos #cocoslimming #bodydreamslimming #kurus #kuruscarasihat #bukanubat #kurusselamat #kurusslim #kuruscantik #perisacoklat #caraturunberatbadan #slimsecaraselamat #kuruscepatcaraselamat #cocosterbaik #cocosviral #cocosoriginal #cocosbest #freeshaker #cocosmachang #cocoskelantan #bodydreamkelantan #leadercocoskelantan #codmachang #codareakelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

UFORA SUNSCREEN ada code baru. Code beige. Setiap pembelian dua code (light + beige) dapat 3D blend puff UFORA. Beli satu takde free gift ke? Pun ada jugak. Siti bagi satu sponge yang cinonit cute di situ 😍 . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #ufora #uforasunscreen #uforaskincare #sunscreenufora #uforasunblock #sunscreen #sunblock #mengelaksunburn #menutupcela #melindungikulitwajah #mencerahkankulit #meratakantonakulit #vitamine #spf50 #tidakmelekit #waterbased #tidakberminyak #sunscreenbest #sunscreenterbaik #takperlupakaifoundation #uforamachang #uforakelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

UFORA SUNSCREEN ada code baru. Code beige. Setiap pembelian dua code (light + beige) dapat 3D blend puff UFORA. Beli satu takde free gift ke? Pun ada jugak. Siti bagi satu sponge yang cinonit cute di situ 😍 . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #ufora #uforasunscreen #uforaskincare #sunscreenufora #uforasunblock #sunscreen #sunblock #mengelaksunburn #menutupcela #melindungikulitwajah #mencerahkankulit #meratakantonakulit #vitamine #spf50 #tidakmelekit #waterbased #tidakberminyak #sunscreenbest #sunscreenterbaik #takperlupakaifoundation #uforamachang #uforakelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

UFORA SUNSCREEN ada code baru. Code beige. Setiap pembelian dua code (light + beige) dapat 3D blend puff UFORA. Beli satu takde free gift ke? Pun ada jugak. Siti bagi satu sponge yang cinonit cute di situ 😍 . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #ufora #uforasunscreen #uforaskincare #sunscreenufora #uforasunblock #sunscreen #sunblock #mengelaksunburn #menutupcela #melindungikulitwajah #mencerahkankulit #meratakantonakulit #vitamine #spf50 #tidakmelekit #waterbased #tidakberminyak #sunscreenbest #sunscreenterbaik #takperlupakaifoundation #uforamachang #uforakelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

HERV DEEP AND GLOW EXFOLIATOR . Apa ni Exfoliator? *Deep and Glow Exfoliator ni adalah sejenis Scrub yang bertekstur lembut dan halus yang terus membuang kotoran dari dalam dan luar kulit kita. Terutama dalam pori . . Tak menyakitkan langsung walau tengah tonyoh-tonyoh dengan kasar, tapi jangan buat rosak kulit muka nanti . Korang kena tahu kulit muka ni sangat nipis dan amat sensitif. . Lepas sental muka dengan saka cantik ni, bilas-bilas terus sentuh pipi terasa lembutnya berbeza dengan kulit kita sebelum ni. . Kelebihan Deep & Glow Exfoliator: 🍑 Untuk membuang sel kulit mati 🍑 Bau buah peach asli 🍑 Menjadikan tona kulit sekata 🍑 Memudarkan parut jerawat dan jeragat 🍑 Skin juga jadi nampak lebih sihat & glowing 🍑 Menanggalkan sel mati pada kulit secara lembut kerana scrub ni jenis krim. 🍑 Kulit muka lebih lembut & whitehead blackhead semakin tiada. . Satu tips yang baik nak kongsi. Lepas cuci muka dengan Brightening Oil Cleanser Herv dan guna mana-mana pencuci muka water based. Lap dulu muka biar kering baru guna Deep & Glow ni. Lagi banyak keluar kulit-kulit mati dan kotoran. . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervmachang #hervkelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

HERV DEEP AND GLOW EXFOLIATOR . Apa ni Exfoliator? *Deep and Glow Exfoliator ni adalah sejenis Scrub yang bertekstur lembut dan halus yang terus membuang kotoran dari dalam dan luar kulit kita. Terutama dalam pori . . Tak menyakitkan langsung walau tengah tonyoh-tonyoh dengan kasar, tapi jangan buat rosak kulit muka nanti . Korang kena tahu kulit muka ni sangat nipis dan amat sensitif. . Lepas sental muka dengan saka cantik ni, bilas-bilas terus sentuh pipi terasa lembutnya berbeza dengan kulit kita sebelum ni. . Kelebihan Deep & Glow Exfoliator: 🍑 Untuk membuang sel kulit mati 🍑 Bau buah peach asli 🍑 Menjadikan tona kulit sekata 🍑 Memudarkan parut jerawat dan jeragat 🍑 Skin juga jadi nampak lebih sihat & glowing 🍑 Menanggalkan sel mati pada kulit secara lembut kerana scrub ni jenis krim. 🍑 Kulit muka lebih lembut & whitehead blackhead semakin tiada. . Satu tips yang baik nak kongsi. Lepas cuci muka dengan Brightening Oil Cleanser Herv dan guna mana-mana pencuci muka water based. Lap dulu muka biar kering baru guna Deep & Glow ni. Lagi banyak keluar kulit-kulit mati dan kotoran. . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervmachang #hervkelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

HERV DEEP AND GLOW EXFOLIATOR . Apa ni Exfoliator? *Deep and Glow Exfoliator ni adalah sejenis Scrub yang bertekstur lembut dan halus yang terus membuang kotoran dari dalam dan luar kulit kita. Terutama dalam pori . . Tak menyakitkan langsung walau tengah tonyoh-tonyoh dengan kasar, tapi jangan buat rosak kulit muka nanti . Korang kena tahu kulit muka ni sangat nipis dan amat sensitif. . Lepas sental muka dengan saka cantik ni, bilas-bilas terus sentuh pipi terasa lembutnya berbeza dengan kulit kita sebelum ni. . Kelebihan Deep & Glow Exfoliator: 🍑 Untuk membuang sel kulit mati 🍑 Bau buah peach asli 🍑 Menjadikan tona kulit sekata 🍑 Memudarkan parut jerawat dan jeragat 🍑 Skin juga jadi nampak lebih sihat & glowing 🍑 Menanggalkan sel mati pada kulit secara lembut kerana scrub ni jenis krim. 🍑 Kulit muka lebih lembut & whitehead blackhead semakin tiada. . Satu tips yang baik nak kongsi. Lepas cuci muka dengan Brightening Oil Cleanser Herv dan guna mana-mana pencuci muka water based. Lap dulu muka biar kering baru guna Deep & Glow ni. Lagi banyak keluar kulit-kulit mati dan kotoran. . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervmachang #hervkelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

SOBELLA WONDER BLUSH . Ramai yang ingat pakai blusher ni tak penting. Tapi sebenarnya blusher la paling penting bila korang make up. Sebab muka dah cerah dengan foundation & powder, so korang kena lah nampak pink pink sikit untuk bagi warna tone muka lebih menonjol. So make sure jangan skip this part ye ❤️ . Nak pakai blusher pun dah senang sekarang ni uolls! . Dap dap je sobella wonder blush ni. Senang & cantik 😍 . Kelebihan wonder blush sobella: ❤ Texture jenis liquid ❤ Mudah nak blend ❤ Tahan lebih lama berbanding blusher jenis powder ❤ Tak bercapuk walaupun berpeluh ❤ Natural effect pada si pemakai. ❤ Tak berminyak . Blusher code available : . ❤ BROWN SUGAR ❤ DRAGON FRUIT ❤ CARROT MILK ❤ PINK ROSE . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #sobella #sobellalipmatte #sobellasolawa #lipmattesobella #wonderblush #sobellablusher #sobellaeyeshadow #babysobella #sobellaliptint #lipmatteviral #limitededition #sobellalover #extractmadu #lipmattetahanlama #lipmattewaterproof #warnapigmented #honeydew #merawatbibir #melembapkanbibir #lipmattetidakmelekit #lipmattebest #sobellamachang #sobellakelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

SOBELLA WONDER BLUSH . Ramai yang ingat pakai blusher ni tak penting. Tapi sebenarnya blusher la paling penting bila korang make up. Sebab muka dah cerah dengan foundation & powder, so korang kena lah nampak pink pink sikit untuk bagi warna tone muka lebih menonjol. So make sure jangan skip this part ye ❤️ . Nak pakai blusher pun dah senang sekarang ni uolls! . Dap dap je sobella wonder blush ni. Senang & cantik 😍 . Kelebihan wonder blush sobella: ❤ Texture jenis liquid ❤ Mudah nak blend ❤ Tahan lebih lama berbanding blusher jenis powder ❤ Tak bercapuk walaupun berpeluh ❤ Natural effect pada si pemakai. ❤ Tak berminyak . Blusher code available : . ❤ BROWN SUGAR ❤ DRAGON FRUIT ❤ CARROT MILK ❤ PINK ROSE . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #sobella #sobellalipmatte #sobellasolawa #lipmattesobella #wonderblush #sobellablusher #sobellaeyeshadow #babysobella #sobellaliptint #lipmatteviral #limitededition #sobellalover #extractmadu #lipmattetahanlama #lipmattewaterproof #warnapigmented #honeydew #merawatbibir #melembapkanbibir #lipmattetidakmelekit #lipmattebest #sobellamachang #sobellakelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

SOBELLA WONDER BLUSH . Ramai yang ingat pakai blusher ni tak penting. Tapi sebenarnya blusher la paling penting bila korang make up. Sebab muka dah cerah dengan foundation & powder, so korang kena lah nampak pink pink sikit untuk bagi warna tone muka lebih menonjol. So make sure jangan skip this part ye ❤️ . Nak pakai blusher pun dah senang sekarang ni uolls! . Dap dap je sobella wonder blush ni. Senang & cantik 😍 . Kelebihan wonder blush sobella: ❤ Texture jenis liquid ❤ Mudah nak blend ❤ Tahan lebih lama berbanding blusher jenis powder ❤ Tak bercapuk walaupun berpeluh ❤ Natural effect pada si pemakai. ❤ Tak berminyak . Blusher code available : . ❤ BROWN SUGAR ❤ DRAGON FRUIT ❤ CARROT MILK ❤ PINK ROSE . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #sobella #sobellalipmatte #sobellasolawa #lipmattesobella #wonderblush #sobellablusher #sobellaeyeshadow #babysobella #sobellaliptint #lipmatteviral #limitededition #sobellalover #extractmadu #lipmattetahanlama #lipmattewaterproof #warnapigmented #honeydew #merawatbibir #melembapkanbibir #lipmattetidakmelekit #lipmattebest #sobellamachang #sobellakelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

OKAYA SPONGE . KELEBIHAN OKAYA SPONGE : 💞 Pemakaian foundation lebih cantIk sekata 💞 Effect lebih gebu dan flawless 💞 Foundation yang didap lebih tahan lama 💞 Sangat berkualiti tinggi 💞 Mengembang apabila dibasahkan 💞 Sangat-sangat lembut 💞 Efect memantul (toing-toing) . 1set ada 2pcs . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #okaya #okayacream #foundationokaya #okayafoundation #okayacreamtopowder #okayacreamfoundation #okayaliquid #okayaeyebrowgel #okayaliquidfoundation #okayaprimer #okayapowder #okayaloosepowder #okayasponge #okayalipmatte #okayabrush #okayaspray #okayaterbaik #okayaviral #okayaset #okayaoriginal #okayabest #okayamachang #okayakelantan #codmachang #codareakelantan #okayamalaysia #openagent #opendropship #sititehabeauty

OKAYA SPONGE . KELEBIHAN OKAYA SPONGE : 💞 Pemakaian foundation lebih cantIk sekata 💞 Effect lebih gebu dan flawless 💞 Foundation yang didap lebih tahan lama 💞 Sangat berkualiti tinggi 💞 Mengembang apabila dibasahkan 💞 Sangat-sangat lembut 💞 Efect memantul (toing-toing) . 1set ada 2pcs . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #okaya #okayacream #foundationokaya #okayafoundation #okayacreamtopowder #okayacreamfoundation #okayaliquid #okayaeyebrowgel #okayaliquidfoundation #okayaprimer #okayapowder #okayaloosepowder #okayasponge #okayalipmatte #okayabrush #okayaspray #okayaterbaik #okayaviral #okayaset #okayaoriginal #okayabest #okayamachang #okayakelantan #codmachang #codareakelantan #okayamalaysia #openagent #opendropship #sititehabeauty

OKAYA SPONGE . KELEBIHAN OKAYA SPONGE : 💞 Pemakaian foundation lebih cantIk sekata 💞 Effect lebih gebu dan flawless 💞 Foundation yang didap lebih tahan lama 💞 Sangat berkualiti tinggi 💞 Mengembang apabila dibasahkan 💞 Sangat-sangat lembut 💞 Efect memantul (toing-toing) . 1set ada 2pcs . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #okaya #okayacream #foundationokaya #okayafoundation #okayacreamtopowder #okayacreamfoundation #okayaliquid #okayaeyebrowgel #okayaliquidfoundation #okayaprimer #okayapowder #okayaloosepowder #okayasponge #okayalipmatte #okayabrush #okayaspray #okayaterbaik #okayaviral #okayaset #okayaoriginal #okayabest #okayamachang #okayakelantan #codmachang #codareakelantan #okayamalaysia #openagent #opendropship #sititehabeauty

MANA SATU FAVOURITE ANDA? . COCOS : Membantu membakar lemak dan menurunkan berat badan dengan pantas. . BELLASQUEEZ : Membantu detox dan melancarkan sistem penghadaman. . BELLASHAKE : Juga membantu menurunkan berat badan dengan perisa strawberi sedap. Shake2 dengan air sejuk, fuhhhh nikmattt 💖 . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #bodydream #cocos #bodydreamcocos #cocoslimming #bodydreamslimming #kurus #kuruscarasihat #bukanubat #kurusselamat #kurusslim #kuruscantik #perisacoklat #caraturunberatbadan #slimsecaraselamat #kuruscepatcaraselamat #cocosterbaik #cocosviral #cocosoriginal #cocosbest #freeshaker #cocosmachang #cocoskelantan #bodydreamkelantan #leadercocoskelantan #codmachang #codareakelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

MANA SATU FAVOURITE ANDA? . COCOS : Membantu membakar lemak dan menurunkan berat badan dengan pantas. . BELLASQUEEZ : Membantu detox dan melancarkan sistem penghadaman. . BELLASHAKE : Juga membantu menurunkan berat badan dengan perisa strawberi sedap. Shake2 dengan air sejuk, fuhhhh nikmattt 💖 . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #bodydream #cocos #bodydreamcocos #cocoslimming #bodydreamslimming #kurus #kuruscarasihat #bukanubat #kurusselamat #kurusslim #kuruscantik #perisacoklat #caraturunberatbadan #slimsecaraselamat #kuruscepatcaraselamat #cocosterbaik #cocosviral #cocosoriginal #cocosbest #freeshaker #cocosmachang #cocoskelantan #bodydreamkelantan #leadercocoskelantan #codmachang #codareakelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

MANA SATU FAVOURITE ANDA? . COCOS : Membantu membakar lemak dan menurunkan berat badan dengan pantas. . BELLASQUEEZ : Membantu detox dan melancarkan sistem penghadaman. . BELLASHAKE : Juga membantu menurunkan berat badan dengan perisa strawberi sedap. Shake2 dengan air sejuk, fuhhhh nikmattt 💖 . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #bodydream #cocos #bodydreamcocos #cocoslimming #bodydreamslimming #kurus #kuruscarasihat #bukanubat #kurusselamat #kurusslim #kuruscantik #perisacoklat #caraturunberatbadan #slimsecaraselamat #kuruscepatcaraselamat #cocosterbaik #cocosviral #cocosoriginal #cocosbest #freeshaker #cocosmachang #cocoskelantan #bodydreamkelantan #leadercocoskelantan #codmachang #codareakelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

CUSTOMER PROMO ‼️ . BUY 2 BOX FREE 1 SHAKER. . BENDA BERKESAN HARUSLAH KONGSI YEDOK? COCO S NI RASA CHOCOLATE YANG DIMINUM SUAM-SUAM PANAS TAU. . LIMITED STOCK SHAKER ! . FIRST COME FIRST SERVE ! . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #bodydream #cocos #bodydreamcocos #cocoslimming #bodydreamslimming #kurus #kuruscarasihat #bukanubat #kurusselamat #kurusslim #kuruscantik #perisacoklat #caraturunberatbadan #slimsecaraselamat #kuruscepatcaraselamat #cocosterbaik #cocosviral #cocosoriginal #cocosbest #freeshaker #cocosmachang #cocoskelantan #bodydreamkelantan #leadercocoskelantan #codmachang #codareakelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

CUSTOMER PROMO ‼️ . BUY 2 BOX FREE 1 SHAKER. . BENDA BERKESAN HARUSLAH KONGSI YEDOK? COCO S NI RASA CHOCOLATE YANG DIMINUM SUAM-SUAM PANAS TAU. . LIMITED STOCK SHAKER ! . FIRST COME FIRST SERVE ! . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #bodydream #cocos #bodydreamcocos #cocoslimming #bodydreamslimming #kurus #kuruscarasihat #bukanubat #kurusselamat #kurusslim #kuruscantik #perisacoklat #caraturunberatbadan #slimsecaraselamat #kuruscepatcaraselamat #cocosterbaik #cocosviral #cocosoriginal #cocosbest #freeshaker #cocosmachang #cocoskelantan #bodydreamkelantan #leadercocoskelantan #codmachang #codareakelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

CUSTOMER PROMO ‼️ . BUY 2 BOX FREE 1 SHAKER. . BENDA BERKESAN HARUSLAH KONGSI YEDOK? COCO S NI RASA CHOCOLATE YANG DIMINUM SUAM-SUAM PANAS TAU. . LIMITED STOCK SHAKER ! . FIRST COME FIRST SERVE ! . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #bodydream #cocos #bodydreamcocos #cocoslimming #bodydreamslimming #kurus #kuruscarasihat #bukanubat #kurusselamat #kurusslim #kuruscantik #perisacoklat #caraturunberatbadan #slimsecaraselamat #kuruscepatcaraselamat #cocosterbaik #cocosviral #cocosoriginal #cocosbest #freeshaker #cocosmachang #cocoskelantan #bodydreamkelantan #leadercocoskelantan #codmachang #codareakelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

SOOTHE HYDRA CLEANSER . Cleanser yang bertindak sangat lembut pada wajah biarpun pada kulit sensitif. Membersih secara mendalam tapi dalam masa sama mengekalkan kelembapan semulajadi kulit. . Impikan 'glass skin' yang glowing flawless? Mulakan dengan rutin penjagaan kulit paling asas iaitu membersihkan kulit dengan betul! . Fungsi & Kelebihan Herv Soothing Hydra Cleanser : . 🌸 Bebas SLS 🌸 Tidak berbuih 🌸 Sesuai untuk semua jenis kulit 🌸 Membersihkan kotoran & makeup dengan sempurna. 🌸 Mengandungi efek soothing yang nyaman pada kulit. 🌸 Tinggi kandungan Vitamin C, nutrisi yang bagus untuk kulit. 🌸 Mencerah & menganjalkan kulit. 🌸 Dengan 2x ganda Hydration untuk kulit lembap sepanjang hari! . 2 pilihan untuk disesuaikan dengan jenis kulit . - Soothe Hydra Cleanser Strawberry 🍓 - Soothe Hydra Cleanser Mixberry 🍇 . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervmachang #hervkelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

SOOTHE HYDRA CLEANSER . Cleanser yang bertindak sangat lembut pada wajah biarpun pada kulit sensitif. Membersih secara mendalam tapi dalam masa sama mengekalkan kelembapan semulajadi kulit. . Impikan 'glass skin' yang glowing flawless? Mulakan dengan rutin penjagaan kulit paling asas iaitu membersihkan kulit dengan betul! . Fungsi & Kelebihan Herv Soothing Hydra Cleanser : . 🌸 Bebas SLS 🌸 Tidak berbuih 🌸 Sesuai untuk semua jenis kulit 🌸 Membersihkan kotoran & makeup dengan sempurna. 🌸 Mengandungi efek soothing yang nyaman pada kulit. 🌸 Tinggi kandungan Vitamin C, nutrisi yang bagus untuk kulit. 🌸 Mencerah & menganjalkan kulit. 🌸 Dengan 2x ganda Hydration untuk kulit lembap sepanjang hari! . 2 pilihan untuk disesuaikan dengan jenis kulit . - Soothe Hydra Cleanser Strawberry 🍓 - Soothe Hydra Cleanser Mixberry 🍇 . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervmachang #hervkelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

SOOTHE HYDRA CLEANSER . Cleanser yang bertindak sangat lembut pada wajah biarpun pada kulit sensitif. Membersih secara mendalam tapi dalam masa sama mengekalkan kelembapan semulajadi kulit. . Impikan 'glass skin' yang glowing flawless? Mulakan dengan rutin penjagaan kulit paling asas iaitu membersihkan kulit dengan betul! . Fungsi & Kelebihan Herv Soothing Hydra Cleanser : . 🌸 Bebas SLS 🌸 Tidak berbuih 🌸 Sesuai untuk semua jenis kulit 🌸 Membersihkan kotoran & makeup dengan sempurna. 🌸 Mengandungi efek soothing yang nyaman pada kulit. 🌸 Tinggi kandungan Vitamin C, nutrisi yang bagus untuk kulit. 🌸 Mencerah & menganjalkan kulit. 🌸 Dengan 2x ganda Hydration untuk kulit lembap sepanjang hari! . 2 pilihan untuk disesuaikan dengan jenis kulit . - Soothe Hydra Cleanser Strawberry 🍓 - Soothe Hydra Cleanser Mixberry 🍇 . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervmachang #hervkelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

SOBELLA LIPTINT 🍓 . Apa itu LIPTINT? . Sebenarnya tak ramai yang tahu maksud sebenar LIPTINT. Meh, nak share sikit kat uolls. . 💋 Liptint adalah sejenis pewarna bibir yang berasaskan air (water based). 💋 Tekstur Liptint ni sangatlah ringan berbanding lipstik mahupun Lipmatte. 💋 Liptint ni juga sifatnya menyerap terus ke bibir kita, jadi tak perlu kita nak touch up banyak kali. Nak amik wuduk pon takde masalah kalau warna liptint masih lekat di bibir sebab sifat dia macam inai. 💋 Mudah disapu pada bibir. Hanya calit je liptint dekat bibir dah siap! . Kelebihan liptint Sobella berbanding jenama lain: 💋 Warna yang sangat pigmented 💋 Gel based 💋 Di infused dengan vitamin c 💋 Diperkaya dengan extract buah 💋 Berbau buah watermelon, strawberry dan peach. 💋 Limited edition Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #sobella #sobellalipmatte #sobellasolawa #lipmattesobella #wonderblush #sobellablusher #sobellaeyeshadow #babysobella #sobellaliptint #lipmatteviral #limitededition #sobellalover #extractmadu #lipmattetahanlama #lipmattewaterproof #warnapigmented #honeydew #merawatbibir #melembapkanbibir #lipmattetidakmelekit #lipmattebest #sobellamachang #sobellakelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

SOBELLA LIPTINT 🍓 . Apa itu LIPTINT? . Sebenarnya tak ramai yang tahu maksud sebenar LIPTINT. Meh, nak share sikit kat uolls. . 💋 Liptint adalah sejenis pewarna bibir yang berasaskan air (water based). 💋 Tekstur Liptint ni sangatlah ringan berbanding lipstik mahupun Lipmatte. 💋 Liptint ni juga sifatnya menyerap terus ke bibir kita, jadi tak perlu kita nak touch up banyak kali. Nak amik wuduk pon takde masalah kalau warna liptint masih lekat di bibir sebab sifat dia macam inai. 💋 Mudah disapu pada bibir. Hanya calit je liptint dekat bibir dah siap! . Kelebihan liptint Sobella berbanding jenama lain: 💋 Warna yang sangat pigmented 💋 Gel based 💋 Di infused dengan vitamin c 💋 Diperkaya dengan extract buah 💋 Berbau buah watermelon, strawberry dan peach. 💋 Limited edition Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #sobella #sobellalipmatte #sobellasolawa #lipmattesobella #wonderblush #sobellablusher #sobellaeyeshadow #babysobella #sobellaliptint #lipmatteviral #limitededition #sobellalover #extractmadu #lipmattetahanlama #lipmattewaterproof #warnapigmented #honeydew #merawatbibir #melembapkanbibir #lipmattetidakmelekit #lipmattebest #sobellamachang #sobellakelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

Dah ramai yang mulai menyedari betapa pentingnya kualiti dan keberkesanan mascara. Ramai dah jatuh hati dengan mascara ROHINA, testur yang ringan & selamat tau. Nak melentik pilih Rohina memang berbaloi dengan harga kasih sayang sangat 😘 . Mascara mesra wudhuk so nak keluar cantik² dengan mascara ni takda hal 😘 Nak cuci pun cukup mudah. . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #rohina #mascara #rohinamascara #mascararohina #mascaraviral #mascaracongek #2stepmascara #mascaralentik #mascaraterbaik #menghitamkanbulumata #melebatkanbulumata #melentikkanbulumata #merawatbulumata #bulumata #mudahdicuci #kalisair #cepatkering #takhitambawahmata #rohinamascaramachang #rohinamascarakelantan #codmachang #codkelantan #openagent #openminiagent #serendahseratus #opendropship #sititehabeauty

Dah ramai yang mulai menyedari betapa pentingnya kualiti dan keberkesanan mascara. Ramai dah jatuh hati dengan mascara ROHINA, testur yang ringan & selamat tau. Nak melentik pilih Rohina memang berbaloi dengan harga kasih sayang sangat 😘 . Mascara mesra wudhuk so nak keluar cantik² dengan mascara ni takda hal 😘 Nak cuci pun cukup mudah. . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #rohina #mascara #rohinamascara #mascararohina #mascaraviral #mascaracongek #2stepmascara #mascaralentik #mascaraterbaik #menghitamkanbulumata #melebatkanbulumata #melentikkanbulumata #merawatbulumata #bulumata #mudahdicuci #kalisair #cepatkering #takhitambawahmata #rohinamascaramachang #rohinamascarakelantan #codmachang #codkelantan #openagent #openminiagent #serendahseratus #opendropship #sititehabeauty

Dah ramai yang mulai menyedari betapa pentingnya kualiti dan keberkesanan mascara. Ramai dah jatuh hati dengan mascara ROHINA, testur yang ringan & selamat tau. Nak melentik pilih Rohina memang berbaloi dengan harga kasih sayang sangat 😘 . Mascara mesra wudhuk so nak keluar cantik² dengan mascara ni takda hal 😘 Nak cuci pun cukup mudah. . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #rohina #mascara #rohinamascara #mascararohina #mascaraviral #mascaracongek #2stepmascara #mascaralentik #mascaraterbaik #menghitamkanbulumata #melebatkanbulumata #melentikkanbulumata #merawatbulumata #bulumata #mudahdicuci #kalisair #cepatkering #takhitambawahmata #rohinamascaramachang #rohinamascarakelantan #codmachang #codkelantan #openagent #openminiagent #serendahseratus #opendropship #sititehabeauty

OKAYA EYEBROW GEL . KELEBIHAN OKAYA EYEBROW GEL: ❤ Mudah di apply ❤ Mesra wuduk (Mudah di tanggalkan) ❤ Kod BROWN yang sesuai untuk semua wanita ASIA ❤ Waterproof (Kena hujan/peluh tak cair) . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #okaya #okayacream #foundationokaya #okayafoundation #okayacreamtopowder #okayacreamfoundation #okayaliquid #okayaeyebrowgel #okayaliquidfoundation #okayaprimer #okayapowder #okayaloosepowder #okayasponge #okayalipmatte #okayabrush #okayaspray #okayaterbaik #okayaviral #okayaset #okayaoriginal #okayabest #okayamachang #okayakelantan #codmachang #codareakelantan #okayamalaysia #openagent #opendropship #sititehabeauty

OKAYA EYEBROW GEL . KELEBIHAN OKAYA EYEBROW GEL: ❤ Mudah di apply ❤ Mesra wuduk (Mudah di tanggalkan) ❤ Kod BROWN yang sesuai untuk semua wanita ASIA ❤ Waterproof (Kena hujan/peluh tak cair) . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #okaya #okayacream #foundationokaya #okayafoundation #okayacreamtopowder #okayacreamfoundation #okayaliquid #okayaeyebrowgel #okayaliquidfoundation #okayaprimer #okayapowder #okayaloosepowder #okayasponge #okayalipmatte #okayabrush #okayaspray #okayaterbaik #okayaviral #okayaset #okayaoriginal #okayabest #okayamachang #okayakelantan #codmachang #codareakelantan #okayamalaysia #openagent #opendropship #sititehabeauty

OKAYA EYEBROW GEL . KELEBIHAN OKAYA EYEBROW GEL: ❤ Mudah di apply ❤ Mesra wuduk (Mudah di tanggalkan) ❤ Kod BROWN yang sesuai untuk semua wanita ASIA ❤ Waterproof (Kena hujan/peluh tak cair) . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #okaya #okayacream #foundationokaya #okayafoundation #okayacreamtopowder #okayacreamfoundation #okayaliquid #okayaeyebrowgel #okayaliquidfoundation #okayaprimer #okayapowder #okayaloosepowder #okayasponge #okayalipmatte #okayabrush #okayaspray #okayaterbaik #okayaviral #okayaset #okayaoriginal #okayabest #okayamachang #okayakelantan #codmachang #codareakelantan #okayamalaysia #openagent #opendropship #sititehabeauty

SEBELUM NAK CUBA APA-APA PRODUK, SILA KENAL PASTI BAHAN ASASNYA DAHULU YA GUYSS ☺ . Isi Kandungan Body Dream Coco S Dan Fungsi-Fungsinya : . SWISS COCO 💥 Meningkatkan kadar metabolisma tubuh 💥 Menukarkan lemak dan kolestrol kepada tenaga 💥 Melambatkan proses penuaan 💥 Membantu menurunkan berat badan 💥 Menguatkan tulang 💥 Mengawal tekanan darah 💥 Menganjalkan kulit agar tidak kendur setelah berat badan menurun 💥 Merangsang pengeluaran Serotonin di dalam otak yang mengawal 💥 Mengawal selera makan . FLAXSEED 💥 Mengawal paras gula di dalam darah 💥 Menurunkan tekanan darah tinggi 💥 Memperbaiki fungsi ginjal 💥 Mencegah perkembangan sel-sel kanser 💥 Mengandungi serat yang mampu membuat rasa kenyang & bertenaga sepanjang hari . EKSTRAK BIJI ANGGUR 💥 Bersifat Anti-Oksida yang menggalakkan pembaikan dan pembentukkan tisu kulit 💥 Untuk menghasilkan kulit yang sihat, cantik dan tegang 💥 Menguatkan sistem imun dan menghalang radikal2 bebas merosakkan sel-sel tubuh . GARCINIA CAMBOGIA 💥 Mengawal selera makan secara semula jadi 💥 Membakar lemak 💥 Meningkatkan tenaga 💥 Mengurangkan tekanan dan stress . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #bodydream #cocos #bodydreamcocos #cocoslimming #bodydreamslimming #kurus #kuruscarasihat #bukanubat #kurusselamat #kurusslim #kuruscantik #perisacoklat #caraturunberatbadan #slimsecaraselamat #kuruscepatcaraselamat #cocosterbaik #cocosviral #cocosoriginal #cocosbest #freeshaker #cocosmachang #cocoskelantan #bodydreamkelantan #leadercocoskelantan #codmachang #codareakelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

SEBELUM NAK CUBA APA-APA PRODUK, SILA KENAL PASTI BAHAN ASASNYA DAHULU YA GUYSS ☺ . Isi Kandungan Body Dream Coco S Dan Fungsi-Fungsinya : . SWISS COCO 💥 Meningkatkan kadar metabolisma tubuh 💥 Menukarkan lemak dan kolestrol kepada tenaga 💥 Melambatkan proses penuaan 💥 Membantu menurunkan berat badan 💥 Menguatkan tulang 💥 Mengawal tekanan darah 💥 Menganjalkan kulit agar tidak kendur setelah berat badan menurun 💥 Merangsang pengeluaran Serotonin di dalam otak yang mengawal 💥 Mengawal selera makan . FLAXSEED 💥 Mengawal paras gula di dalam darah 💥 Menurunkan tekanan darah tinggi 💥 Memperbaiki fungsi ginjal 💥 Mencegah perkembangan sel-sel kanser 💥 Mengandungi serat yang mampu membuat rasa kenyang & bertenaga sepanjang hari . EKSTRAK BIJI ANGGUR 💥 Bersifat Anti-Oksida yang menggalakkan pembaikan dan pembentukkan tisu kulit 💥 Untuk menghasilkan kulit yang sihat, cantik dan tegang 💥 Menguatkan sistem imun dan menghalang radikal2 bebas merosakkan sel-sel tubuh . GARCINIA CAMBOGIA 💥 Mengawal selera makan secara semula jadi 💥 Membakar lemak 💥 Meningkatkan tenaga 💥 Mengurangkan tekanan dan stress . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #bodydream #cocos #bodydreamcocos #cocoslimming #bodydreamslimming #kurus #kuruscarasihat #bukanubat #kurusselamat #kurusslim #kuruscantik #perisacoklat #caraturunberatbadan #slimsecaraselamat #kuruscepatcaraselamat #cocosterbaik #cocosviral #cocosoriginal #cocosbest #freeshaker #cocosmachang #cocoskelantan #bodydreamkelantan #leadercocoskelantan #codmachang #codareakelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

SEBELUM NAK CUBA APA-APA PRODUK, SILA KENAL PASTI BAHAN ASASNYA DAHULU YA GUYSS ☺ . Isi Kandungan Body Dream Coco S Dan Fungsi-Fungsinya : . SWISS COCO 💥 Meningkatkan kadar metabolisma tubuh 💥 Menukarkan lemak dan kolestrol kepada tenaga 💥 Melambatkan proses penuaan 💥 Membantu menurunkan berat badan 💥 Menguatkan tulang 💥 Mengawal tekanan darah 💥 Menganjalkan kulit agar tidak kendur setelah berat badan menurun 💥 Merangsang pengeluaran Serotonin di dalam otak yang mengawal 💥 Mengawal selera makan . FLAXSEED 💥 Mengawal paras gula di dalam darah 💥 Menurunkan tekanan darah tinggi 💥 Memperbaiki fungsi ginjal 💥 Mencegah perkembangan sel-sel kanser 💥 Mengandungi serat yang mampu membuat rasa kenyang & bertenaga sepanjang hari . EKSTRAK BIJI ANGGUR 💥 Bersifat Anti-Oksida yang menggalakkan pembaikan dan pembentukkan tisu kulit 💥 Untuk menghasilkan kulit yang sihat, cantik dan tegang 💥 Menguatkan sistem imun dan menghalang radikal2 bebas merosakkan sel-sel tubuh . GARCINIA CAMBOGIA 💥 Mengawal selera makan secara semula jadi 💥 Membakar lemak 💥 Meningkatkan tenaga 💥 Mengurangkan tekanan dan stress . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #bodydream #cocos #bodydreamcocos #cocoslimming #bodydreamslimming #kurus #kuruscarasihat #bukanubat #kurusselamat #kurusslim #kuruscantik #perisacoklat #caraturunberatbadan #slimsecaraselamat #kuruscepatcaraselamat #cocosterbaik #cocosviral #cocosoriginal #cocosbest #freeshaker #cocosmachang #cocoskelantan #bodydreamkelantan #leadercocoskelantan #codmachang #codareakelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

CUSTOMER PROMO ‼️ . BUY 2 BOX FREE 1 SHAKER. . BELLA SQUEEZ NI FUNGSINYA ADALAH UNTUK DETOXKAN DALAMAN UOLLS TAU. JANGAN RISAU SEBAB TAK MENJADIKAN ANDA CIRIT BIRIT PUN. LEPAS MEMBUANG PUN AKAN BERTENAGA SELALU DAN BELLA SQUEEZ NI BERPERISA BLACKCURANT YANG DIBANCUH UNTUK MINUM SEJUK-SEJUK. YUMZZZZ 😋 . LIMITED STOCK SHAKER ! . FIRST COME FIRST SERVE ! . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #bellasqueez #detox #lsaproduct #kempiskanperut #perutkempis #flatkanperut #detoxterbaik #detoxbest #lancarkanpembuangan #perisablackcurrant #menurunkankolestrol #beratbadanideal #mengempiskanperut #melancarkan #prosespembuangan #perutbuncithilang #masalahsembelit #merawatususdalaman #meningkatkanmetabolisme #menstabilkanhormon #awetmuda #bellasqueezmachang #bellasqueezkelantan #codkelantan #codmachang #openagent #opendropship #sititehabeauty

CUSTOMER PROMO ‼️ . BUY 2 BOX FREE 1 SHAKER. . BELLA SQUEEZ NI FUNGSINYA ADALAH UNTUK DETOXKAN DALAMAN UOLLS TAU. JANGAN RISAU SEBAB TAK MENJADIKAN ANDA CIRIT BIRIT PUN. LEPAS MEMBUANG PUN AKAN BERTENAGA SELALU DAN BELLA SQUEEZ NI BERPERISA BLACKCURANT YANG DIBANCUH UNTUK MINUM SEJUK-SEJUK. YUMZZZZ 😋 . LIMITED STOCK SHAKER ! . FIRST COME FIRST SERVE ! . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #bellasqueez #detox #lsaproduct #kempiskanperut #perutkempis #flatkanperut #detoxterbaik #detoxbest #lancarkanpembuangan #perisablackcurrant #menurunkankolestrol #beratbadanideal #mengempiskanperut #melancarkan #prosespembuangan #perutbuncithilang #masalahsembelit #merawatususdalaman #meningkatkanmetabolisme #menstabilkanhormon #awetmuda #bellasqueezmachang #bellasqueezkelantan #codkelantan #codmachang #openagent #opendropship #sititehabeauty

CUSTOMER PROMO ‼️ . BUY 2 BOX FREE 1 SHAKER. . BELLA SQUEEZ NI FUNGSINYA ADALAH UNTUK DETOXKAN DALAMAN UOLLS TAU. JANGAN RISAU SEBAB TAK MENJADIKAN ANDA CIRIT BIRIT PUN. LEPAS MEMBUANG PUN AKAN BERTENAGA SELALU DAN BELLA SQUEEZ NI BERPERISA BLACKCURANT YANG DIBANCUH UNTUK MINUM SEJUK-SEJUK. YUMZZZZ 😋 . LIMITED STOCK SHAKER ! . FIRST COME FIRST SERVE ! . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #bellasqueez #detox #lsaproduct #kempiskanperut #perutkempis #flatkanperut #detoxterbaik #detoxbest #lancarkanpembuangan #perisablackcurrant #menurunkankolestrol #beratbadanideal #mengempiskanperut #melancarkan #prosespembuangan #perutbuncithilang #masalahsembelit #merawatususdalaman #meningkatkanmetabolisme #menstabilkanhormon #awetmuda #bellasqueezmachang #bellasqueezkelantan #codkelantan #codmachang #openagent #opendropship #sititehabeauty

HERV BRIGHTENING OIL CLEANSER . 👉 Menanggalkan sisa kotoran dan sebum (minyak) pada kulit. 👉 Membersih jauh ke dalam pori-pori. 👉 Jerawat, jeragat terhasil bila pori-pori kita tersumbat. 👉 Oil cleanser juga boleh dijadikan makeup remover. . YANG PALING BEST HERV NI BERBAU OREN 😍 . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervmachang #hervkelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

HERV BRIGHTENING OIL CLEANSER . 👉 Menanggalkan sisa kotoran dan sebum (minyak) pada kulit. 👉 Membersih jauh ke dalam pori-pori. 👉 Jerawat, jeragat terhasil bila pori-pori kita tersumbat. 👉 Oil cleanser juga boleh dijadikan makeup remover. . YANG PALING BEST HERV NI BERBAU OREN 😍 . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervmachang #hervkelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

HERV BRIGHTENING OIL CLEANSER . 👉 Menanggalkan sisa kotoran dan sebum (minyak) pada kulit. 👉 Membersih jauh ke dalam pori-pori. 👉 Jerawat, jeragat terhasil bila pori-pori kita tersumbat. 👉 Oil cleanser juga boleh dijadikan makeup remover. . YANG PALING BEST HERV NI BERBAU OREN 😍 . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervmachang #hervkelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

Apa yang best tentang Mascara Rohina? . 1. Mempunyai 2 jenis berus berfungsi untuk melentik, melebat dan memanjang. 2. Boleh buat pilihan samada nak look natural or heavy, kalau nak look natural just apply step 1 and kalau nak look heavy boleh apply kedua-dua step. 3. Berus yang lembut memang selesa untuk digunakan. 4. Kalis air (waterproof) 5. Tidak bergumpal (bulu mata lebih kemas) 6. Mudah dicuci (taruh air dan perlahan lahan tarik kesan mascara) 7. Tidak menghitamkan bawah mata apabila dicuci. Ini paling best. 8. Bahan-bahan yang selamat dan istimewanya mascara rohina dapat menjaga bulu mata kita dengan lebih baik. . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #rohina #mascara #rohinamascara #mascararohina #mascaraviral #mascaracongek #2stepmascara #mascaralentik #mascaraterbaik #menghitamkanbulumata #melebatkanbulumata #melentikkanbulumata #merawatbulumata #bulumata #mudahdicuci #kalisair #cepatkering #takhitambawahmata #rohinamascaramachang #rohinamascarakelantan #codmachang #codkelantan #openagent #openminiagent #serendahseratus #opendropship #sititehabeauty

Apa yang best tentang Mascara Rohina? . 1. Mempunyai 2 jenis berus berfungsi untuk melentik, melebat dan memanjang. 2. Boleh buat pilihan samada nak look natural or heavy, kalau nak look natural just apply step 1 and kalau nak look heavy boleh apply kedua-dua step. 3. Berus yang lembut memang selesa untuk digunakan. 4. Kalis air (waterproof) 5. Tidak bergumpal (bulu mata lebih kemas) 6. Mudah dicuci (taruh air dan perlahan lahan tarik kesan mascara) 7. Tidak menghitamkan bawah mata apabila dicuci. Ini paling best. 8. Bahan-bahan yang selamat dan istimewanya mascara rohina dapat menjaga bulu mata kita dengan lebih baik. . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #rohina #mascara #rohinamascara #mascararohina #mascaraviral #mascaracongek #2stepmascara #mascaralentik #mascaraterbaik #menghitamkanbulumata #melebatkanbulumata #melentikkanbulumata #merawatbulumata #bulumata #mudahdicuci #kalisair #cepatkering #takhitambawahmata #rohinamascaramachang #rohinamascarakelantan #codmachang #codkelantan #openagent #openminiagent #serendahseratus #opendropship #sititehabeauty

Apa yang best tentang Mascara Rohina? . 1. Mempunyai 2 jenis berus berfungsi untuk melentik, melebat dan memanjang. 2. Boleh buat pilihan samada nak look natural or heavy, kalau nak look natural just apply step 1 and kalau nak look heavy boleh apply kedua-dua step. 3. Berus yang lembut memang selesa untuk digunakan. 4. Kalis air (waterproof) 5. Tidak bergumpal (bulu mata lebih kemas) 6. Mudah dicuci (taruh air dan perlahan lahan tarik kesan mascara) 7. Tidak menghitamkan bawah mata apabila dicuci. Ini paling best. 8. Bahan-bahan yang selamat dan istimewanya mascara rohina dapat menjaga bulu mata kita dengan lebih baik. . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #rohina #mascara #rohinamascara #mascararohina #mascaraviral #mascaracongek #2stepmascara #mascaralentik #mascaraterbaik #menghitamkanbulumata #melebatkanbulumata #melentikkanbulumata #merawatbulumata #bulumata #mudahdicuci #kalisair #cepatkering #takhitambawahmata #rohinamascaramachang #rohinamascarakelantan #codmachang #codkelantan #openagent #openminiagent #serendahseratus #opendropship #sititehabeauty

CUSTOMER PROMO ‼️ . BUY 2 BOX FREE 1 SHAKER. . BELLA SQUEEZ NI FUNGSINYA ADALAH UNTUK DETOXKAN DALAMAN UOLLS TAU. JANGAN RISAU SEBAB TAK MENJADIKAN ANDA CIRIT BIRIT PUN. LEPAS MEMBUANG PUN AKAN BERTENAGA SELALU DAN BELLA SQUEEZ NI BERPERISA BLACKCURANT YANG DIBANCUH UNTUK MINUM SEJUK-SEJUK. YUMZZZZ 😋 . LIMITED STOCK SHAKER ! . FIRST COME FIRST SERVE ! . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #bellasqueez #detox #lsaproduct #kempiskanperut #perutkempis #flatkanperut #detoxterbaik #detoxbest #lancarkanpembuangan #perisablackcurrant #menurunkankolestrol #beratbadanideal #mengempiskanperut #melancarkan #prosespembuangan #perutbuncithilang #masalahsembelit #merawatususdalaman #meningkatkanmetabolisme #menstabilkanhormon #awetmuda #bellasqueezmachang #bellasqueezkelantan #codkelantan #codmachang #openagent #opendropship #sititehabeauty

CUSTOMER PROMO ‼️ . BUY 2 BOX FREE 1 SHAKER. . BELLA SQUEEZ NI FUNGSINYA ADALAH UNTUK DETOXKAN DALAMAN UOLLS TAU. JANGAN RISAU SEBAB TAK MENJADIKAN ANDA CIRIT BIRIT PUN. LEPAS MEMBUANG PUN AKAN BERTENAGA SELALU DAN BELLA SQUEEZ NI BERPERISA BLACKCURANT YANG DIBANCUH UNTUK MINUM SEJUK-SEJUK. YUMZZZZ 😋 . LIMITED STOCK SHAKER ! . FIRST COME FIRST SERVE ! . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #bellasqueez #detox #lsaproduct #kempiskanperut #perutkempis #flatkanperut #detoxterbaik #detoxbest #lancarkanpembuangan #perisablackcurrant #menurunkankolestrol #beratbadanideal #mengempiskanperut #melancarkan #prosespembuangan #perutbuncithilang #masalahsembelit #merawatususdalaman #meningkatkanmetabolisme #menstabilkanhormon #awetmuda #bellasqueezmachang #bellasqueezkelantan #codkelantan #codmachang #openagent #opendropship #sititehabeauty

CUSTOMER PROMO ‼️ . BUY 2 BOX FREE 1 SHAKER. . BELLA SQUEEZ NI FUNGSINYA ADALAH UNTUK DETOXKAN DALAMAN UOLLS TAU. JANGAN RISAU SEBAB TAK MENJADIKAN ANDA CIRIT BIRIT PUN. LEPAS MEMBUANG PUN AKAN BERTENAGA SELALU DAN BELLA SQUEEZ NI BERPERISA BLACKCURANT YANG DIBANCUH UNTUK MINUM SEJUK-SEJUK. YUMZZZZ 😋 . LIMITED STOCK SHAKER ! . FIRST COME FIRST SERVE ! . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #bellasqueez #detox #lsaproduct #kempiskanperut #perutkempis #flatkanperut #detoxterbaik #detoxbest #lancarkanpembuangan #perisablackcurrant #menurunkankolestrol #beratbadanideal #mengempiskanperut #melancarkan #prosespembuangan #perutbuncithilang #masalahsembelit #merawatususdalaman #meningkatkanmetabolisme #menstabilkanhormon #awetmuda #bellasqueezmachang #bellasqueezkelantan #codkelantan #codmachang #openagent #opendropship #sititehabeauty

OKAYA INSTANT POWDER . KELEBIHAN OKAYA INSTANT POWDER : 💋Berasaskan Minyak Marula Oil 💋2 in 1 foundation & bedak 💋Tekstur yang ringan dan halus 💋Wangi dan mudah di sapu membantu menyerap minyak 💋Merawat dan melembabkan kulit wajah 💋Sesuai untuk kulit berminyak/kering dan berjerawat 💋Mudah di cuci 💋Menutup cela di wajah 💋Tahan lama sehingga 4/5 bulan walaupun dengan penggunaan yang maksima 💋Mudah dan cepat digunakan, tidak mengambil masa yang lama untuk bersiap. Sesuai untuk ibu² bekerja yang selalu mengejar masa 💋15 gram 💋Anti-Aging Code available : 👉Light 👉Medium . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #okaya #okayacream #foundationokaya #okayafoundation #okayacreamtopowder #okayacreamfoundation #okayaliquid #okayaeyebrowgel #okayaliquidfoundation #okayaprimer #okayapowder #okayaloosepowder #okayasponge #okayalipmatte #okayabrush #okayaspray #okayaterbaik #okayaviral #okayaset #okayaoriginal #okayabest #okayamachang #okayakelantan #codmachang #codareakelantan #okayamalaysia #openagent #opendropship #sititehabeauty

OKAYA INSTANT POWDER . KELEBIHAN OKAYA INSTANT POWDER : 💋Berasaskan Minyak Marula Oil 💋2 in 1 foundation & bedak 💋Tekstur yang ringan dan halus 💋Wangi dan mudah di sapu membantu menyerap minyak 💋Merawat dan melembabkan kulit wajah 💋Sesuai untuk kulit berminyak/kering dan berjerawat 💋Mudah di cuci 💋Menutup cela di wajah 💋Tahan lama sehingga 4/5 bulan walaupun dengan penggunaan yang maksima 💋Mudah dan cepat digunakan, tidak mengambil masa yang lama untuk bersiap. Sesuai untuk ibu² bekerja yang selalu mengejar masa 💋15 gram 💋Anti-Aging Code available : 👉Light 👉Medium . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #okaya #okayacream #foundationokaya #okayafoundation #okayacreamtopowder #okayacreamfoundation #okayaliquid #okayaeyebrowgel #okayaliquidfoundation #okayaprimer #okayapowder #okayaloosepowder #okayasponge #okayalipmatte #okayabrush #okayaspray #okayaterbaik #okayaviral #okayaset #okayaoriginal #okayabest #okayamachang #okayakelantan #codmachang #codareakelantan #okayamalaysia #openagent #opendropship #sititehabeauty

OKAYA INSTANT POWDER . KELEBIHAN OKAYA INSTANT POWDER : 💋Berasaskan Minyak Marula Oil 💋2 in 1 foundation & bedak 💋Tekstur yang ringan dan halus 💋Wangi dan mudah di sapu membantu menyerap minyak 💋Merawat dan melembabkan kulit wajah 💋Sesuai untuk kulit berminyak/kering dan berjerawat 💋Mudah di cuci 💋Menutup cela di wajah 💋Tahan lama sehingga 4/5 bulan walaupun dengan penggunaan yang maksima 💋Mudah dan cepat digunakan, tidak mengambil masa yang lama untuk bersiap. Sesuai untuk ibu² bekerja yang selalu mengejar masa 💋15 gram 💋Anti-Aging Code available : 👉Light 👉Medium . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #okaya #okayacream #foundationokaya #okayafoundation #okayacreamtopowder #okayacreamfoundation #okayaliquid #okayaeyebrowgel #okayaliquidfoundation #okayaprimer #okayapowder #okayaloosepowder #okayasponge #okayalipmatte #okayabrush #okayaspray #okayaterbaik #okayaviral #okayaset #okayaoriginal #okayabest #okayamachang #okayakelantan #codmachang #codareakelantan #okayamalaysia #openagent #opendropship #sititehabeauty

Sape kat sini ada niat nak kurus tapi selalu tak kesampaian? Susahnya kan bila nak kurus kena diet, kena bersenam, kena control cara pemakanan. . Tapi dengan adanya Bodydream Coco S impian uolls pasti akan menjadi kenyataan. . Belum cuba belum tahu, dah cuba pasti teruja. Tanpa perlu berpantang. Tanpa perlu bersenam. Jom kita sama sama slim dan kurus 😉 . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #bodydream #cocos #bodydreamcocos #cocoslimming #bodydreamslimming #kurus #kuruscarasihat #bukanubat #kurusselamat #kurusslim #kuruscantik #perisacoklat #caraturunberatbadan #slimsecaraselamat #kuruscepatcaraselamat #cocosterbaik #cocosviral #cocosoriginal #cocosbest #freeshaker #cocosmachang #cocoskelantan #bodydreamkelantan #leadercocoskelantan #codmachang #codareakelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

Sape kat sini ada niat nak kurus tapi selalu tak kesampaian? Susahnya kan bila nak kurus kena diet, kena bersenam, kena control cara pemakanan. . Tapi dengan adanya Bodydream Coco S impian uolls pasti akan menjadi kenyataan. . Belum cuba belum tahu, dah cuba pasti teruja. Tanpa perlu berpantang. Tanpa perlu bersenam. Jom kita sama sama slim dan kurus 😉 . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #bodydream #cocos #bodydreamcocos #cocoslimming #bodydreamslimming #kurus #kuruscarasihat #bukanubat #kurusselamat #kurusslim #kuruscantik #perisacoklat #caraturunberatbadan #slimsecaraselamat #kuruscepatcaraselamat #cocosterbaik #cocosviral #cocosoriginal #cocosbest #freeshaker #cocosmachang #cocoskelantan #bodydreamkelantan #leadercocoskelantan #codmachang #codareakelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

Sape kat sini ada niat nak kurus tapi selalu tak kesampaian? Susahnya kan bila nak kurus kena diet, kena bersenam, kena control cara pemakanan. . Tapi dengan adanya Bodydream Coco S impian uolls pasti akan menjadi kenyataan. . Belum cuba belum tahu, dah cuba pasti teruja. Tanpa perlu berpantang. Tanpa perlu bersenam. Jom kita sama sama slim dan kurus 😉 . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #bodydream #cocos #bodydreamcocos #cocoslimming #bodydreamslimming #kurus #kuruscarasihat #bukanubat #kurusselamat #kurusslim #kuruscantik #perisacoklat #caraturunberatbadan #slimsecaraselamat #kuruscepatcaraselamat #cocosterbaik #cocosviral #cocosoriginal #cocosbest #freeshaker #cocosmachang #cocoskelantan #bodydreamkelantan #leadercocoskelantan #codmachang #codareakelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

CUSTOMER PROMO ‼️ . BUY 2 BOX FREE 1 SHAKER. . BENDA BERKESAN HARUSLAH KONGSI YEDOK? COCO S NI RASA CHOCOLATE YANG DIMINUM SUAM-SUAM PANAS TAU. . LIMITED STOCK SHAKER ! . FIRST COME FIRST SERVE ! . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #bodydream #cocos #bodydreamcocos #cocoslimming #bodydreamslimming #kurus #kuruscarasihat #bukanubat #kurusselamat #kurusslim #kuruscantik #perisacoklat #caraturunberatbadan #slimsecaraselamat #kuruscepatcaraselamat #cocosterbaik #cocosviral #cocosoriginal #cocosbest #freeshaker #cocosmachang #cocoskelantan #bodydreamkelantan #leadercocoskelantan #codmachang #codareakelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

CUSTOMER PROMO ‼️ . BUY 2 BOX FREE 1 SHAKER. . BENDA BERKESAN HARUSLAH KONGSI YEDOK? COCO S NI RASA CHOCOLATE YANG DIMINUM SUAM-SUAM PANAS TAU. . LIMITED STOCK SHAKER ! . FIRST COME FIRST SERVE ! . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #bodydream #cocos #bodydreamcocos #cocoslimming #bodydreamslimming #kurus #kuruscarasihat #bukanubat #kurusselamat #kurusslim #kuruscantik #perisacoklat #caraturunberatbadan #slimsecaraselamat #kuruscepatcaraselamat #cocosterbaik #cocosviral #cocosoriginal #cocosbest #freeshaker #cocosmachang #cocoskelantan #bodydreamkelantan #leadercocoskelantan #codmachang #codareakelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

CUSTOMER PROMO ‼️ . BUY 2 BOX FREE 1 SHAKER. . BENDA BERKESAN HARUSLAH KONGSI YEDOK? COCO S NI RASA CHOCOLATE YANG DIMINUM SUAM-SUAM PANAS TAU. . LIMITED STOCK SHAKER ! . FIRST COME FIRST SERVE ! . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #bodydream #cocos #bodydreamcocos #cocoslimming #bodydreamslimming #kurus #kuruscarasihat #bukanubat #kurusselamat #kurusslim #kuruscantik #perisacoklat #caraturunberatbadan #slimsecaraselamat #kuruscepatcaraselamat #cocosterbaik #cocosviral #cocosoriginal #cocosbest #freeshaker #cocosmachang #cocoskelantan #bodydreamkelantan #leadercocoskelantan #codmachang #codareakelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

SOBELLA ALL STAR COLLECTION . 3 warna yang hot sebelum ni dikembalikan semula guysss 🤩 . Semua warna famous sampai kalah retis tak grab memang nyesal lah yang mana sobella lovers 😘 . Konsep seperti biasa LIMITED sangat-sangat! . Satu box ada 3 baby lipmatte: 💄Rusty butterfly 💄Mas ayu 💄Earth brown . Satu box sangat mampu milik dan berpatutan uollss dengan warna yang hot demand. Fuhhhh reciksss 😍 . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #sobella #sobellalipmatte #sobellasolawa #lipmattesobella #wonderblush #sobellablusher #sobellaeyeshadow #babysobella #sobellaliptint #lipmatteviral #limitededition #sobellalover #extractmadu #lipmattetahanlama #lipmattewaterproof #warnapigmented #honeydew #merawatbibir #melembapkanbibir #lipmattetidakmelekit #lipmattebest #sobellamachang #sobellakelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

SOBELLA ALL STAR COLLECTION . 3 warna yang hot sebelum ni dikembalikan semula guysss 🤩 . Semua warna famous sampai kalah retis tak grab memang nyesal lah yang mana sobella lovers 😘 . Konsep seperti biasa LIMITED sangat-sangat! . Satu box ada 3 baby lipmatte: 💄Rusty butterfly 💄Mas ayu 💄Earth brown . Satu box sangat mampu milik dan berpatutan uollss dengan warna yang hot demand. Fuhhhh reciksss 😍 . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #sobella #sobellalipmatte #sobellasolawa #lipmattesobella #wonderblush #sobellablusher #sobellaeyeshadow #babysobella #sobellaliptint #lipmatteviral #limitededition #sobellalover #extractmadu #lipmattetahanlama #lipmattewaterproof #warnapigmented #honeydew #merawatbibir #melembapkanbibir #lipmattetidakmelekit #lipmattebest #sobellamachang #sobellakelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

OKAYA LIQUID FOUNDATION . KELEBIHAN OKAYA LIQUID FOUNDATION : 👉Berasaskan Organik Marula Oil* √Spf 35 √Sesuai untuk kulit Asia √Sesuai untuk kulit kering √Sesuai untuk kulit berminyak √Sangat Wangi √Tidak Melekit √Senang Di Cuci √Bersifat ringan dan senang di blend √Kulit yang berparut n jeragat sesuai dan tidak akan kusam dan bercapuk √Kulit lebih kelihatan cantik dan lebih natural sebab teksturnya yang halus dan lembut √Memberi kesan sempurna pada wajah . CODE WARNA : 👉Light 👉Medium . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #okaya #okayacream #foundationokaya #okayafoundation #okayacreamtopowder #okayacreamfoundation #okayaliquid #okayaeyebrowgel #okayaliquidfoundation #okayaprimer #okayapowder #okayaloosepowder #okayasponge #okayalipmatte #okayabrush #okayaspray #okayaterbaik #okayaviral #okayaset #okayaoriginal #okayabest #okayamachang #okayakelantan #codmachang #codareakelantan #okayamalaysia #openagent #opendropship #sititehabeauty

OKAYA LIQUID FOUNDATION . KELEBIHAN OKAYA LIQUID FOUNDATION : 👉Berasaskan Organik Marula Oil* √Spf 35 √Sesuai untuk kulit Asia √Sesuai untuk kulit kering √Sesuai untuk kulit berminyak √Sangat Wangi √Tidak Melekit √Senang Di Cuci √Bersifat ringan dan senang di blend √Kulit yang berparut n jeragat sesuai dan tidak akan kusam dan bercapuk √Kulit lebih kelihatan cantik dan lebih natural sebab teksturnya yang halus dan lembut √Memberi kesan sempurna pada wajah . CODE WARNA : 👉Light 👉Medium . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #okaya #okayacream #foundationokaya #okayafoundation #okayacreamtopowder #okayacreamfoundation #okayaliquid #okayaeyebrowgel #okayaliquidfoundation #okayaprimer #okayapowder #okayaloosepowder #okayasponge #okayalipmatte #okayabrush #okayaspray #okayaterbaik #okayaviral #okayaset #okayaoriginal #okayabest #okayamachang #okayakelantan #codmachang #codareakelantan #okayamalaysia #openagent #opendropship #sititehabeauty

OKAYA LIQUID FOUNDATION . KELEBIHAN OKAYA LIQUID FOUNDATION : 👉Berasaskan Organik Marula Oil* √Spf 35 √Sesuai untuk kulit Asia √Sesuai untuk kulit kering √Sesuai untuk kulit berminyak √Sangat Wangi √Tidak Melekit √Senang Di Cuci √Bersifat ringan dan senang di blend √Kulit yang berparut n jeragat sesuai dan tidak akan kusam dan bercapuk √Kulit lebih kelihatan cantik dan lebih natural sebab teksturnya yang halus dan lembut √Memberi kesan sempurna pada wajah . CODE WARNA : 👉Light 👉Medium . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #okaya #okayacream #foundationokaya #okayafoundation #okayacreamtopowder #okayacreamfoundation #okayaliquid #okayaeyebrowgel #okayaliquidfoundation #okayaprimer #okayapowder #okayaloosepowder #okayasponge #okayalipmatte #okayabrush #okayaspray #okayaterbaik #okayaviral #okayaset #okayaoriginal #okayabest #okayamachang #okayakelantan #codmachang #codareakelantan #okayamalaysia #openagent #opendropship #sititehabeauty