#skingebu

202 posts tagged with #skingebu

Photos and Videos about #skingebu

"6 MANFAAT MINYAK BOONGA." . Ada tak yang mengalami masalah muka? Seperti kulit berjerawat, kulit kering dan kulit berminyak? . Tapi kini jangan risau! Jangan susah hati sebab uollsss boleh cuba minyak boonga. Tau tak apa fungsi terbaik minyak boonga yang uollss boleh dapat? Check it out! . 1) Kaya dengan vitamin A, C dan E. 2) Memiliki kandungan antioksidan yang mampu mencerahkan kulit. 3) Menyamarkan garis-garis halus wajah. 4) Meratakan warna kulit. 5) Mengurangi hiper-pigmentasi 6) Melembapkan kulit. . Awak yang mempunyai kulit yang sangat kering, awak digalakkan guna minyak boonga bersama pelembap supaya minyak boonga akan bekerja ke atas kulit dengan lebih cepat dan berkesan. . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

"6 MANFAAT MINYAK BOONGA." . Ada tak yang mengalami masalah muka? Seperti kulit berjerawat, kulit kering dan kulit berminyak? . Tapi kini jangan risau! Jangan susah hati sebab uollsss boleh cuba minyak boonga. Tau tak apa fungsi terbaik minyak boonga yang uollss boleh dapat? Check it out! . 1) Kaya dengan vitamin A, C dan E. 2) Memiliki kandungan antioksidan yang mampu mencerahkan kulit. 3) Menyamarkan garis-garis halus wajah. 4) Meratakan warna kulit. 5) Mengurangi hiper-pigmentasi 6) Melembapkan kulit. . Awak yang mempunyai kulit yang sangat kering, awak digalakkan guna minyak boonga bersama pelembap supaya minyak boonga akan bekerja ke atas kulit dengan lebih cepat dan berkesan. . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

"6 MANFAAT MINYAK BOONGA." . Ada tak yang mengalami masalah muka? Seperti kulit berjerawat, kulit kering dan kulit berminyak? . Tapi kini jangan risau! Jangan susah hati sebab uollsss boleh cuba minyak boonga. Tau tak apa fungsi terbaik minyak boonga yang uollss boleh dapat? Check it out! . 1) Kaya dengan vitamin A, C dan E. 2) Memiliki kandungan antioksidan yang mampu mencerahkan kulit. 3) Menyamarkan garis-garis halus wajah. 4) Meratakan warna kulit. 5) Mengurangi hiper-pigmentasi 6) Melembapkan kulit. . Awak yang mempunyai kulit yang sangat kering, awak digalakkan guna minyak boonga bersama pelembap supaya minyak boonga akan bekerja ke atas kulit dengan lebih cepat dan berkesan. . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Nak tahu apakah 7 sebab awak wajib menggunakan face oil? Rugi ya amat yang mana tak try kerana Minyak Boonga boleh menjaga skin uolls tau ๐Ÿ˜˜ . Check this out guysss ! . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Nak tahu apakah 7 sebab awak wajib menggunakan face oil? Rugi ya amat yang mana tak try kerana Minyak Boonga boleh menjaga skin uolls tau ๐Ÿ˜˜ . Check this out guysss ! . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Nak tahu apakah 7 sebab awak wajib menggunakan face oil? Rugi ya amat yang mana tak try kerana Minyak Boonga boleh menjaga skin uolls tau ๐Ÿ˜˜ . Check this out guysss ! . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Sekarang ramai yang ada masalah kulit kering kan. Lebih lebih lagi masalah kulit kering. Cuaca sekarang pun tak menentu. Macam mana nak atasi masalah kulit kering dengan Minyak Boonga ni? . Ambil 2-3 titis dan letakkan pada tapak tangan. Kemudian gosok dan sapu pada wajah. Kemudian urut sedikit secara circular motion (gerakan membulat) supaya lebih senang dan menyerap masuk ke dalam kulit muka anda. . Untuk uolls yang berkulit kering seeloknya gunalah 3 kali sehari iaitu pagi, petang dan malam. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Sekarang ramai yang ada masalah kulit kering kan. Lebih lebih lagi masalah kulit kering. Cuaca sekarang pun tak menentu. Macam mana nak atasi masalah kulit kering dengan Minyak Boonga ni? . Ambil 2-3 titis dan letakkan pada tapak tangan. Kemudian gosok dan sapu pada wajah. Kemudian urut sedikit secara circular motion (gerakan membulat) supaya lebih senang dan menyerap masuk ke dalam kulit muka anda. . Untuk uolls yang berkulit kering seeloknya gunalah 3 kali sehari iaitu pagi, petang dan malam. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Sekarang ramai yang ada masalah kulit kering kan. Lebih lebih lagi masalah kulit kering. Cuaca sekarang pun tak menentu. Macam mana nak atasi masalah kulit kering dengan Minyak Boonga ni? . Ambil 2-3 titis dan letakkan pada tapak tangan. Kemudian gosok dan sapu pada wajah. Kemudian urut sedikit secara circular motion (gerakan membulat) supaya lebih senang dan menyerap masuk ke dalam kulit muka anda. . Untuk uolls yang berkulit kering seeloknya gunalah 3 kali sehari iaitu pagi, petang dan malam. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Kulit muka tak flawless? Kulit berjerawat? Kulit kusam? . Uolls yang belum cuba Minyak Boonga tersangatlah rugi guysss. Dengan kandungan yang bagus dan merawat kulit supaya lebih sihat dan gebu gittew. . Kulit muka macam mana sekalipun boleh pakai Minyak Boonga ni tau. Jom sihatkan kulit uolls dengan Minyak Boonga. Harga yang sangat berpatutan uollsss! Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Kulit muka tak flawless? Kulit berjerawat? Kulit kusam? . Uolls yang belum cuba Minyak Boonga tersangatlah rugi guysss. Dengan kandungan yang bagus dan merawat kulit supaya lebih sihat dan gebu gittew. . Kulit muka macam mana sekalipun boleh pakai Minyak Boonga ni tau. Jom sihatkan kulit uolls dengan Minyak Boonga. Harga yang sangat berpatutan uollsss! Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Kulit muka tak flawless? Kulit berjerawat? Kulit kusam? . Uolls yang belum cuba Minyak Boonga tersangatlah rugi guysss. Dengan kandungan yang bagus dan merawat kulit supaya lebih sihat dan gebu gittew. . Kulit muka macam mana sekalipun boleh pakai Minyak Boonga ni tau. Jom sihatkan kulit uolls dengan Minyak Boonga. Harga yang sangat berpatutan uollsss! Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

"FACE OIL ADALAH TOPCOAT KULIT ANDA." . Face oil akan bertindak sebagai 'seal' dan kunci dalam semua produk di bawahnya, membantu produk-produk yang digunakan bekerja dengan lebih berkesan. . Tidak kira lah ape jenis kulit sekalipun, kulit anda tetap memerlukan minyak dan air. Just apply face oil PALING LAST kerana apa-apa produk yang dari molekul yang lebih kecil (serum berasaskan air, toner dan sebagainya) akan mempunyai masa yang lebih sukar untuk menembusi melalui molekul berasaskan minyak yang lebih besar. . Jika anda menggunakan pelembap selepas menyapukan face oil, kulit anda mungkin tidak menerima manfaat terbaik daripada pelembap tersebut. . Sapukan face oil pada waktu malam kerana ketika itulah kulit akan berehat, jadi face oil boleh membaiki dan melindungi kulit anda semasa tidur. . Nice tak gais? ๐Ÿ˜ . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

"FACE OIL ADALAH TOPCOAT KULIT ANDA." . Face oil akan bertindak sebagai 'seal' dan kunci dalam semua produk di bawahnya, membantu produk-produk yang digunakan bekerja dengan lebih berkesan. . Tidak kira lah ape jenis kulit sekalipun, kulit anda tetap memerlukan minyak dan air. Just apply face oil PALING LAST kerana apa-apa produk yang dari molekul yang lebih kecil (serum berasaskan air, toner dan sebagainya) akan mempunyai masa yang lebih sukar untuk menembusi melalui molekul berasaskan minyak yang lebih besar. . Jika anda menggunakan pelembap selepas menyapukan face oil, kulit anda mungkin tidak menerima manfaat terbaik daripada pelembap tersebut. . Sapukan face oil pada waktu malam kerana ketika itulah kulit akan berehat, jadi face oil boleh membaiki dan melindungi kulit anda semasa tidur. . Nice tak gais? ๐Ÿ˜ . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

"FACE OIL ADALAH TOPCOAT KULIT ANDA." . Face oil akan bertindak sebagai 'seal' dan kunci dalam semua produk di bawahnya, membantu produk-produk yang digunakan bekerja dengan lebih berkesan. . Tidak kira lah ape jenis kulit sekalipun, kulit anda tetap memerlukan minyak dan air. Just apply face oil PALING LAST kerana apa-apa produk yang dari molekul yang lebih kecil (serum berasaskan air, toner dan sebagainya) akan mempunyai masa yang lebih sukar untuk menembusi melalui molekul berasaskan minyak yang lebih besar. . Jika anda menggunakan pelembap selepas menyapukan face oil, kulit anda mungkin tidak menerima manfaat terbaik daripada pelembap tersebut. . Sapukan face oil pada waktu malam kerana ketika itulah kulit akan berehat, jadi face oil boleh membaiki dan melindungi kulit anda semasa tidur. . Nice tak gais? ๐Ÿ˜ . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Sebut sahaja minyak boonga, ramai yang boleh agak apa bahan-bahan yang digunakan. . Ia bermakna pengguna mula sedar akan kepentingan bahan-bahan yang digunakan dalam sesuatu produk. . Sebelum membeli, pastikan tahu akan bahan-bahan yang digunakan supaya pengguna yang ada sebarang alergik dapat menghindari bahan-bahan yang tidak perlu. . "Salah satu panduan untuk keluarkan produk berkualiti ialah ada description pada produk seperti ingredients, tarikh luput, NOT @ MAL, batch number dan lain-lain". _ Khairul Yoi. . Guess what! Di packaging minyak boonga sememangnya ada kesemua ciri-ciri tersebut. . Sebab itu lah, minyak boonga digilai ramai. Ia selamat digunakan dan bahan-bahan pula sangat berkualiti. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Sebut sahaja minyak boonga, ramai yang boleh agak apa bahan-bahan yang digunakan. . Ia bermakna pengguna mula sedar akan kepentingan bahan-bahan yang digunakan dalam sesuatu produk. . Sebelum membeli, pastikan tahu akan bahan-bahan yang digunakan supaya pengguna yang ada sebarang alergik dapat menghindari bahan-bahan yang tidak perlu. . "Salah satu panduan untuk keluarkan produk berkualiti ialah ada description pada produk seperti ingredients, tarikh luput, NOT @ MAL, batch number dan lain-lain". _ Khairul Yoi. . Guess what! Di packaging minyak boonga sememangnya ada kesemua ciri-ciri tersebut. . Sebab itu lah, minyak boonga digilai ramai. Ia selamat digunakan dan bahan-bahan pula sangat berkualiti. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Sebut sahaja minyak boonga, ramai yang boleh agak apa bahan-bahan yang digunakan. . Ia bermakna pengguna mula sedar akan kepentingan bahan-bahan yang digunakan dalam sesuatu produk. . Sebelum membeli, pastikan tahu akan bahan-bahan yang digunakan supaya pengguna yang ada sebarang alergik dapat menghindari bahan-bahan yang tidak perlu. . "Salah satu panduan untuk keluarkan produk berkualiti ialah ada description pada produk seperti ingredients, tarikh luput, NOT @ MAL, batch number dan lain-lain". _ Khairul Yoi. . Guess what! Di packaging minyak boonga sememangnya ada kesemua ciri-ciri tersebut. . Sebab itu lah, minyak boonga digilai ramai. Ia selamat digunakan dan bahan-bahan pula sangat berkualiti. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Minyak boonga digilai para wanita kerana tekstur minyaknya yang lightweight and non-greasy formula. . Jika dibandingkan dengan beberapa jenama face oil yang lain. Face oil yang lain dikatakan agak pekat dan masih melekit di telapak tangan tetapi tidak pada minyak boonga. . Minyak boonga senang diamalkan dan cepat meresap kerana ia diformulasikan dari bahan-bahan premium yang di import dari OSAKA seperti beberapa bahan-bahan ini. . Contohnya, sunflower oil yang kaya dengan vit E dan bertindak sebagai penghalang kulit dan mengunci kelembapan. . Manakala, sweet almond oil pula bertindak untuk melembapkan kulit kering dan mengurangkan garis-garis halus di wajah. . Anda yang mengalami masalah kulit berjerawat pula digalakkan mencuba kerana ia juga mengandungi tea tree oil yang bertindak sebagai anti-bakteria dan anti-radang. Ia mampu menghindari bakteria penyebab jerawat dan mengecilkan saiz jerawat. . Sejujurnya, minyak boonga terlalu banyak manfaat dan yang pasti minyak boonga mempunyai sijil HALAL, LAB TEST dan KKM. โค๏ธ . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Minyak boonga digilai para wanita kerana tekstur minyaknya yang lightweight and non-greasy formula. . Jika dibandingkan dengan beberapa jenama face oil yang lain. Face oil yang lain dikatakan agak pekat dan masih melekit di telapak tangan tetapi tidak pada minyak boonga. . Minyak boonga senang diamalkan dan cepat meresap kerana ia diformulasikan dari bahan-bahan premium yang di import dari OSAKA seperti beberapa bahan-bahan ini. . Contohnya, sunflower oil yang kaya dengan vit E dan bertindak sebagai penghalang kulit dan mengunci kelembapan. . Manakala, sweet almond oil pula bertindak untuk melembapkan kulit kering dan mengurangkan garis-garis halus di wajah. . Anda yang mengalami masalah kulit berjerawat pula digalakkan mencuba kerana ia juga mengandungi tea tree oil yang bertindak sebagai anti-bakteria dan anti-radang. Ia mampu menghindari bakteria penyebab jerawat dan mengecilkan saiz jerawat. . Sejujurnya, minyak boonga terlalu banyak manfaat dan yang pasti minyak boonga mempunyai sijil HALAL, LAB TEST dan KKM. โค๏ธ . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Minyak boonga digilai para wanita kerana tekstur minyaknya yang lightweight and non-greasy formula. . Jika dibandingkan dengan beberapa jenama face oil yang lain. Face oil yang lain dikatakan agak pekat dan masih melekit di telapak tangan tetapi tidak pada minyak boonga. . Minyak boonga senang diamalkan dan cepat meresap kerana ia diformulasikan dari bahan-bahan premium yang di import dari OSAKA seperti beberapa bahan-bahan ini. . Contohnya, sunflower oil yang kaya dengan vit E dan bertindak sebagai penghalang kulit dan mengunci kelembapan. . Manakala, sweet almond oil pula bertindak untuk melembapkan kulit kering dan mengurangkan garis-garis halus di wajah. . Anda yang mengalami masalah kulit berjerawat pula digalakkan mencuba kerana ia juga mengandungi tea tree oil yang bertindak sebagai anti-bakteria dan anti-radang. Ia mampu menghindari bakteria penyebab jerawat dan mengecilkan saiz jerawat. . Sejujurnya, minyak boonga terlalu banyak manfaat dan yang pasti minyak boonga mempunyai sijil HALAL, LAB TEST dan KKM. โค๏ธ . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Kulit kering dapat ditewaskann dengan titik jer minyak boonga ni pagi dan malam.๐Ÿ’ƒ Minyak boonga? Apa tu? Untuk apa? Kelebihan minyak boonga? Apa isi kandungan untuk proses buat minyak boonga tu? Jenis kulit macam mana yang sesuai bila pakai minyak boonga ni? Macam macam persoalan kan. Okey secara ringkasnya, minyak boonga adalah minyak yang oil blend. Iaitu gabungan jenis minyak premium yang mampu membuatkan kulit lagi wowwww, pendek kata minyak boonga ni sangat sangat penting, more nutrisi untuk kulit selain daripada essence, toner, serum dan sebagainya. Antara khasiat dan kebaikan #minyakboonga ni adalah: . ๐ŸŒน Mencegah penuaan (Anti-aging) . ๐ŸŒน Merawat kulit kusam . ๐ŸŒน Mengecutkan jerawat . ๐ŸŒน Melembutkan dan melembapkan kulit muka (pakai semalaman, bangun pagi kulit rasa sangat lembut dan lembap) . ๐ŸŒน Tidak berminyak (nama je minyak tapi minyak boonga ni langsung tak berminyak tau) . ๐ŸŒน Paling best minyak boonga ni ada effect calming dan sangat wangi macam bau bunga ros tu. Tersangat MULTIPURPOSE. Tak terkira kelebihannya tau! Banyak nutrisi, dapat menjadikan kulit lagi lembap. Malah kandungan hebat seperti Tea tree oil, Grape seed oil dan jugak Rosebud. Lagi satu, apa yang best sangat minyak boonga ni, jenis kulit kering dan kulit berminyak pon boleh pakai dan try. Jangan risau okay. Nama je minyak tapi tak berminyak langsung. Pakai tu terus resap ke dalam kulit. #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #kulitchingching #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #minyakboongamachang #codmachang

Kulit kering dapat ditewaskann dengan titik jer minyak boonga ni pagi dan malam.๐Ÿ’ƒ Minyak boonga? Apa tu? Untuk apa? Kelebihan minyak boonga? Apa isi kandungan untuk proses buat minyak boonga tu? Jenis kulit macam mana yang sesuai bila pakai minyak boonga ni? Macam macam persoalan kan. Okey secara ringkasnya, minyak boonga adalah minyak yang oil blend. Iaitu gabungan jenis minyak premium yang mampu membuatkan kulit lagi wowwww, pendek kata minyak boonga ni sangat sangat penting, more nutrisi untuk kulit selain daripada essence, toner, serum dan sebagainya. Antara khasiat dan kebaikan #minyakboonga ni adalah: . ๐ŸŒน Mencegah penuaan (Anti-aging) . ๐ŸŒน Merawat kulit kusam . ๐ŸŒน Mengecutkan jerawat . ๐ŸŒน Melembutkan dan melembapkan kulit muka (pakai semalaman, bangun pagi kulit rasa sangat lembut dan lembap) . ๐ŸŒน Tidak berminyak (nama je minyak tapi minyak boonga ni langsung tak berminyak tau) . ๐ŸŒน Paling best minyak boonga ni ada effect calming dan sangat wangi macam bau bunga ros tu. Tersangat MULTIPURPOSE. Tak terkira kelebihannya tau! Banyak nutrisi, dapat menjadikan kulit lagi lembap. Malah kandungan hebat seperti Tea tree oil, Grape seed oil dan jugak Rosebud. Lagi satu, apa yang best sangat minyak boonga ni, jenis kulit kering dan kulit berminyak pon boleh pakai dan try. Jangan risau okay. Nama je minyak tapi tak berminyak langsung. Pakai tu terus resap ke dalam kulit. #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #kulitchingching #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #minyakboongamachang #codmachang

Kulit kering dapat ditewaskann dengan titik jer minyak boonga ni pagi dan malam.๐Ÿ’ƒ Minyak boonga? Apa tu? Untuk apa? Kelebihan minyak boonga? Apa isi kandungan untuk proses buat minyak boonga tu? Jenis kulit macam mana yang sesuai bila pakai minyak boonga ni? Macam macam persoalan kan. Okey secara ringkasnya, minyak boonga adalah minyak yang oil blend. Iaitu gabungan jenis minyak premium yang mampu membuatkan kulit lagi wowwww, pendek kata minyak boonga ni sangat sangat penting, more nutrisi untuk kulit selain daripada essence, toner, serum dan sebagainya. Antara khasiat dan kebaikan #minyakboonga ni adalah: . ๐ŸŒน Mencegah penuaan (Anti-aging) . ๐ŸŒน Merawat kulit kusam . ๐ŸŒน Mengecutkan jerawat . ๐ŸŒน Melembutkan dan melembapkan kulit muka (pakai semalaman, bangun pagi kulit rasa sangat lembut dan lembap) . ๐ŸŒน Tidak berminyak (nama je minyak tapi minyak boonga ni langsung tak berminyak tau) . ๐ŸŒน Paling best minyak boonga ni ada effect calming dan sangat wangi macam bau bunga ros tu. Tersangat MULTIPURPOSE. Tak terkira kelebihannya tau! Banyak nutrisi, dapat menjadikan kulit lagi lembap. Malah kandungan hebat seperti Tea tree oil, Grape seed oil dan jugak Rosebud. Lagi satu, apa yang best sangat minyak boonga ni, jenis kulit kering dan kulit berminyak pon boleh pakai dan try. Jangan risau okay. Nama je minyak tapi tak berminyak langsung. Pakai tu terus resap ke dalam kulit. #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #kulitchingching #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #minyakboongamachang #codmachang

Jangan lupa uols titik minyak boonga kat kulit kering uols. Baru lah kulit sihat, lembap dan ching ching gitewww. ๐Ÿ’ƒ Minyak boonga? Apa tu? Untuk apa? Kelebihan minyak boonga? Apa isi kandungan untuk proses buat minyak boonga tu? Jenis kulit macam mana yang sesuai bila pakai minyak boonga ni? Macam macam persoalan kan. Okey secara ringkasnya, minyak boonga adalah minyak yang oil blend. Iaitu gabungan jenis minyak premium yang mampu membuatkan kulit lagi wowwww, pendek kata minyak boonga ni sangat sangat penting, more nutrisi untuk kulit selain daripada essence, toner, serum dan sebagainya. Antara khasiat dan kebaikan #minyakboonga ni adalah: . ๐ŸŒน Mencegah penuaan (Anti-aging) ๐ŸŒน Merawat kulit kusam ๐ŸŒน Mengecutkan jerawat ๐ŸŒน Melembutkan dan melembapkan kulit muka (pakai semalaman, bangun pagi kulit rasa sangat lembut dan lembap) ๐ŸŒน Tidak berminyak (nama je minyak tapi minyak boonga ni langsung tak berminyak tau) ๐ŸŒน Paling best minyak boonga ni ada effect calming dan sangat wangi macam bau bunga ros tu. Tersangat MULTIPURPOSE. Tak terkira kelebihannya tau! Banyak nutrisi, dapat menjadikan kulit lagi lembap. Malah kandungan hebat seperti Tea tree oil, Grape seed oil dan jugak Rosebud. Lagi satu, apa yang best sangat minyak boonga ni, jenis kulit kering dan kulit berminyak pon boleh pakai dan try. Jangan risau okay. Nama je minyak tapi tak berminyak langsung. Pakai tu terus resap ke dalam kulit. #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #kulitchingching #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #minyakboongamachang #codmachang

Jangan lupa uols titik minyak boonga kat kulit kering uols. Baru lah kulit sihat, lembap dan ching ching gitewww. ๐Ÿ’ƒ Minyak boonga? Apa tu? Untuk apa? Kelebihan minyak boonga? Apa isi kandungan untuk proses buat minyak boonga tu? Jenis kulit macam mana yang sesuai bila pakai minyak boonga ni? Macam macam persoalan kan. Okey secara ringkasnya, minyak boonga adalah minyak yang oil blend. Iaitu gabungan jenis minyak premium yang mampu membuatkan kulit lagi wowwww, pendek kata minyak boonga ni sangat sangat penting, more nutrisi untuk kulit selain daripada essence, toner, serum dan sebagainya. Antara khasiat dan kebaikan #minyakboonga ni adalah .๐ŸŒน Mencegah penuaan (Anti-aging) ๐ŸŒน Merawat kulit kusam ๐ŸŒน Mengecutkan jerawat ๐ŸŒน Melembutkan dan melembapkan kulit muka (pakai semalaman, bangun pagi kulit rasa sangat lembut dan lembap) ๐ŸŒน Tidak berminyak (nama je minyak tapi minyak boonga ni langsung tak berminyak tau) ๐ŸŒน Paling best minyak boonga ni ada effect calming dan sangat wangi macam bau bunga ros tu. Tersangat MULTIPURPOSE. Tak terkira kelebihannya tau! Banyak nutrisi, dapat menjadikan kulit lagi lembap. Malah kandungan hebat seperti Tea tree oil, Grape seed oil dan jugak Rosebud. Lagi satu, apa yang best sangat minyak boonga ni, jenis kulit kering dan kulit berminyak pon boleh pakai dan try. Jangan risau okay. Nama je minyak tapi tak berminyak langsung. Pakai tu terus resap ke dalam kulit. #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #kulitchingching #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #minyakboongamachang #codmachang

Jangan lupa uols titik minyak boonga kat kulit kering uols. Baru lah kulit sihat, lembap dan ching ching gitewww. ๐Ÿ’ƒ Minyak boonga? Apa tu? Untuk apa? Kelebihan minyak boonga? Apa isi kandungan untuk proses buat minyak boonga tu? Jenis kulit macam mana yang sesuai bila pakai minyak boonga ni? Macam macam persoalan kan. Okey secara ringkasnya, minyak boonga adalah minyak yang oil blend. Iaitu gabungan jenis minyak premium yang mampu membuatkan kulit lagi wowwww, pendek kata minyak boonga ni sangat sangat penting, more nutrisi untuk kulit selain daripada essence, toner, serum dan sebagainya. Antara khasiat dan kebaikan #minyakboonga ni adalah: ๐ŸŒน Mencegah penuaan (Anti-aging) ๐ŸŒน Merawat kulit kusam ๐ŸŒน Mengecutkan jerawat ๐ŸŒน Melembutkan dan melembapkan kulit muka (pakai semalaman, bangun pagi kulit rasa sangat lembut dan lembap) ๐ŸŒน Tidak berminyak (nama je minyak tapi minyak boonga ni langsung tak berminyak tau) ๐ŸŒน Paling best minyak boonga ni ada effect calming dan sangat wangi macam bau bunga ros tu. Tersangat MULTIPURPOSE. Tak terkira kelebihannya tau! Banyak nutrisi, dapat menjadikan kulit lagi lembap. Malah kandungan hebat seperti Tea tree oil, Grape seed oil dan jugak Rosebud. Lagi satu, apa yang best sangat minyak boonga ni, jenis kulit kering dan kulit berminyak pon boleh pakai dan try. Jangan risau okay. Nama je minyak tapi tak berminyak langsung. Pakai tu terus resap ke dalam kulit. #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #kulitchingching #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #minyakboongamachang #codmachang

Sekarang ramai yang ada masalah kulit kering kan. Lebih lebih lagi masalah kulit kering. Cuaca sekarang pun tak menentu. Macam mana nak atasi masalah kulit kering dengan Minyak Boonga ni? . Ambil 2-3 titis dan letakkan pada tapak tangan. Kemudian gosok dan sapu pada wajah. Kemudian urut sedikit secara circular motion (gerakan membulat) supaya lebih senang dan menyerap masuk ke dalam kulit muka anda. . Untuk uolls yang berkulit kering seeloknya gunalah 3 kali sehari iaitu pagi, petang dan malam. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Sekarang ramai yang ada masalah kulit kering kan. Lebih lebih lagi masalah kulit kering. Cuaca sekarang pun tak menentu. Macam mana nak atasi masalah kulit kering dengan Minyak Boonga ni? . Ambil 2-3 titis dan letakkan pada tapak tangan. Kemudian gosok dan sapu pada wajah. Kemudian urut sedikit secara circular motion (gerakan membulat) supaya lebih senang dan menyerap masuk ke dalam kulit muka anda. . Untuk uolls yang berkulit kering seeloknya gunalah 3 kali sehari iaitu pagi, petang dan malam. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Sekarang ramai yang ada masalah kulit kering kan. Lebih lebih lagi masalah kulit kering. Cuaca sekarang pun tak menentu. Macam mana nak atasi masalah kulit kering dengan Minyak Boonga ni? . Ambil 2-3 titis dan letakkan pada tapak tangan. Kemudian gosok dan sapu pada wajah. Kemudian urut sedikit secara circular motion (gerakan membulat) supaya lebih senang dan menyerap masuk ke dalam kulit muka anda. . Untuk uolls yang berkulit kering seeloknya gunalah 3 kali sehari iaitu pagi, petang dan malam. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Uolls yang belum cuba Minyak Boonga tersangatlah rugi guysss. Dengan kandungan yang bagus dan merawat kulit supaya lebih sihat dan gebu gittew. . Kulit muka macam mana sekalipun boleh pakai Minyak Boonga ni tau. Jom sihatkan kulit uolls dengan Minyak Boonga. Harga yang sangat berpatutan uollsss! Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Uolls yang belum cuba Minyak Boonga tersangatlah rugi guysss. Dengan kandungan yang bagus dan merawat kulit supaya lebih sihat dan gebu gittew. . Kulit muka macam mana sekalipun boleh pakai Minyak Boonga ni tau. Jom sihatkan kulit uolls dengan Minyak Boonga. Harga yang sangat berpatutan uollsss! Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Uolls yang belum cuba Minyak Boonga tersangatlah rugi guysss. Dengan kandungan yang bagus dan merawat kulit supaya lebih sihat dan gebu gittew. . Kulit muka macam mana sekalipun boleh pakai Minyak Boonga ni tau. Jom sihatkan kulit uolls dengan Minyak Boonga. Harga yang sangat berpatutan uollsss! Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Minyak boonga? Apa tu? Untuk apa? Kelebihan minyak boonga? Apa isi kandungan untuk proses buat minyak boonga tu? Jenis kulit macam mana yang sesuai bila pakai minyak boonga ni? Macam macam persoalan kan. Okey secara ringkasnya, minyak boonga adalah minyak yang oil blend. Iaitu gabungan jenis minyak premium yang mampu membuatkan kulit lagi wowwww, pendek kata minyak boonga ni sangat sangat penting, more nutrisi untuk kulit selain daripada essence, toner, serum dan sebagainya. Antara khasiat dan kebaikan #minyakboonga ni adalah: ๐ŸŒน Mencegah penuaan (Anti-aging) ๐ŸŒน Merawat kulit kusam ๐ŸŒน Mengecutkan jerawat ๐ŸŒน Melembutkan dan melembapkan kulit muka (pakai semalaman, bangun pagi kulit rasa sangat lembut dan lembap) ๐ŸŒน Tidak berminyak (nama je minyak tapi minyak boonga ni langsung tak berminyak tau) ๐ŸŒน Paling best minyak boonga ni ada effect calming dan sangat wangi macam bau bunga ros tu. Tersangat MULTIPURPOSE. Tak terkira kelebihannya tau! Banyak nutrisi, dapat menjadikan kulit lagi lembap. Malah kandungan hebat seperti Tea tree oil, Grape seed oil dan jugak Rosebud. Lagi satu, apa yang best sangat minyak boonga ni, jenis kulit kering dan kulit berminyak pon boleh pakai dan try. Jangan risau okay. Nama je minyak tapi tak berminyak langsung. Pakai tu terus resap ke dalam kulit. #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #kulitchingching #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #minyakboongamachang #codmachang

Minyak boonga? Apa tu? Untuk apa? Kelebihan minyak boonga? Apa isi kandungan untuk proses buat minyak boonga tu? Jenis kulit macam mana yang sesuai bila pakai minyak boonga ni? Macam macam persoalan kan. Okey secara ringkasnya, minyak boonga adalah minyak yang oil blend. Iaitu gabungan jenis minyak premium yang mampu membuatkan kulit lagi wowwww, pendek kata minyak boonga ni sangat sangat penting, more nutrisi untuk kulit selain daripada essence, toner, serum dan sebagainya. Antara khasiat dan kebaikan #minyakboonga ni adalah: ๐ŸŒน Mencegah penuaan (Anti-aging) ๐ŸŒน Merawat kulit kusam ๐ŸŒน Mengecutkan jerawat ๐ŸŒน Melembutkan dan melembapkan kulit muka (pakai semalaman, bangun pagi kulit rasa sangat lembut dan lembap) ๐ŸŒน Tidak berminyak (nama je minyak tapi minyak boonga ni langsung tak berminyak tau) ๐ŸŒน Paling best minyak boonga ni ada effect calming dan sangat wangi macam bau bunga ros tu. Tersangat MULTIPURPOSE. Tak terkira kelebihannya tau! Banyak nutrisi, dapat menjadikan kulit lagi lembap. Malah kandungan hebat seperti Tea tree oil, Grape seed oil dan jugak Rosebud. Lagi satu, apa yang best sangat minyak boonga ni, jenis kulit kering dan kulit berminyak pon boleh pakai dan try. Jangan risau okay. Nama je minyak tapi tak berminyak langsung. Pakai tu terus resap ke dalam kulit. #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #kulitchingching #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #minyakboongamachang #codmachang

Minyak boonga? Apa tu? Untuk apa? Kelebihan minyak boonga? Apa isi kandungan untuk proses buat minyak boonga tu? Jenis kulit macam mana yang sesuai bila pakai minyak boonga ni? Macam macam persoalan kan. Okey secara ringkasnya, minyak boonga adalah minyak yang oil blend. Iaitu gabungan jenis minyak premium yang mampu membuatkan kulit lagi wowwww, pendek kata minyak boonga ni sangat sangat penting, more nutrisi untuk kulit selain daripada essence, toner, serum dan sebagainya. Antara khasiat dan kebaikan #minyakboonga ni adalah: ๐ŸŒน Mencegah penuaan (Anti-aging) ๐ŸŒน Merawat kulit kusam ๐ŸŒน Mengecutkan jerawat ๐ŸŒน Melembutkan dan melembapkan kulit muka (pakai semalaman, bangun pagi kulit rasa sangat lembut dan lembap) ๐ŸŒน Tidak berminyak (nama je minyak tapi minyak boonga ni langsung tak berminyak tau) ๐ŸŒน Paling best minyak boonga ni ada effect calming dan sangat wangi macam bau bunga ros tu. Tersangat MULTIPURPOSE. Tak terkira kelebihannya tau! Banyak nutrisi, dapat menjadikan kulit lagi lembap. Malah kandungan hebat seperti Tea tree oil, Grape seed oil dan jugak Rosebud. Lagi satu, apa yang best sangat minyak boonga ni, jenis kulit kering dan kulit berminyak pon boleh pakai dan try. Jangan risau okay. Nama je minyak tapi tak berminyak langsung. Pakai tu terus resap ke dalam kulit. #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #kulitchingching #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #minyakboongamachang #codmachang

Sebut sahaja minyak boonga, ramai yang boleh agak apa bahan-bahan yang digunakan. . Ia bermakna pengguna mula sedar akan kepentingan bahan-bahan yang digunakan dalam sesuatu produk. . Sebelum membeli, pastikan tahu akan bahan-bahan yang digunakan supaya pengguna yang ada sebarang alergik dapat menghindari bahan-bahan yang tidak perlu. . "Salah satu panduan untuk keluarkan produk berkualiti ialah ada description pada produk seperti ingredients, tarikh luput, NOT @ MAL, batch number dan lain-lain". _ Khairul Yoi. . Guess what! Di packaging minyak boonga sememangnya ada kesemua ciri-ciri tersebut. . Sebab itu lah, minyak boonga digilai ramai. Ia selamat digunakan dan bahan-bahan pula sangat berkualiti. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Sebut sahaja minyak boonga, ramai yang boleh agak apa bahan-bahan yang digunakan. . Ia bermakna pengguna mula sedar akan kepentingan bahan-bahan yang digunakan dalam sesuatu produk. . Sebelum membeli, pastikan tahu akan bahan-bahan yang digunakan supaya pengguna yang ada sebarang alergik dapat menghindari bahan-bahan yang tidak perlu. . "Salah satu panduan untuk keluarkan produk berkualiti ialah ada description pada produk seperti ingredients, tarikh luput, NOT @ MAL, batch number dan lain-lain". _ Khairul Yoi. . Guess what! Di packaging minyak boonga sememangnya ada kesemua ciri-ciri tersebut. . Sebab itu lah, minyak boonga digilai ramai. Ia selamat digunakan dan bahan-bahan pula sangat berkualiti. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Sebut sahaja minyak boonga, ramai yang boleh agak apa bahan-bahan yang digunakan. . Ia bermakna pengguna mula sedar akan kepentingan bahan-bahan yang digunakan dalam sesuatu produk. . Sebelum membeli, pastikan tahu akan bahan-bahan yang digunakan supaya pengguna yang ada sebarang alergik dapat menghindari bahan-bahan yang tidak perlu. . "Salah satu panduan untuk keluarkan produk berkualiti ialah ada description pada produk seperti ingredients, tarikh luput, NOT @ MAL, batch number dan lain-lain". _ Khairul Yoi. . Guess what! Di packaging minyak boonga sememangnya ada kesemua ciri-ciri tersebut. . Sebab itu lah, minyak boonga digilai ramai. Ia selamat digunakan dan bahan-bahan pula sangat berkualiti. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Kulit muka tak flawless? Kulit berjerawat? Kulit kusam? . Uolls yang belum cuba Minyak Boonga tersangatlah rugi guysss. Dengan kandungan yang bagus dan merawat kulit supaya lebih sihat dan gebu gittew. . Kulit muka macam mana sekalipun boleh pakai Minyak Boonga ni tau. Jom sihatkan kulit uolls dengan Minyak Boonga. Harga yang sangat berpatutan uollsss! Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Kulit muka tak flawless? Kulit berjerawat? Kulit kusam? . Uolls yang belum cuba Minyak Boonga tersangatlah rugi guysss. Dengan kandungan yang bagus dan merawat kulit supaya lebih sihat dan gebu gittew. . Kulit muka macam mana sekalipun boleh pakai Minyak Boonga ni tau. Jom sihatkan kulit uolls dengan Minyak Boonga. Harga yang sangat berpatutan uollsss! Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Kulit muka tak flawless? Kulit berjerawat? Kulit kusam? . Uolls yang belum cuba Minyak Boonga tersangatlah rugi guysss. Dengan kandungan yang bagus dan merawat kulit supaya lebih sihat dan gebu gittew. . Kulit muka macam mana sekalipun boleh pakai Minyak Boonga ni tau. Jom sihatkan kulit uolls dengan Minyak Boonga. Harga yang sangat berpatutan uollsss! Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Si boonga semakin dikenali, dek kerana keberkesanannya dalam mengurangkan masalah kulit muka. Contohnya jerawat, dryness, oily skin, kusam, kulit tak sekata dan banyak lagi. . Minyak boonga juga dirumus khas dari bahan bahan berkualiti dan bermutu tinggi untuk mencantikkan lagi kulit wajah. . Jadi jangan lepaskan peluang untuk mula mengamalkan minyak boonga ๐Ÿ˜ Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Si boonga semakin dikenali, dek kerana keberkesanannya dalam mengurangkan masalah kulit muka. Contohnya jerawat, dryness, oily skin, kusam, kulit tak sekata dan banyak lagi. . Minyak boonga juga dirumus khas dari bahan bahan berkualiti dan bermutu tinggi untuk mencantikkan lagi kulit wajah. . Jadi jangan lepaskan peluang untuk mula mengamalkan minyak boonga ๐Ÿ˜ Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Si boonga semakin dikenali, dek kerana keberkesanannya dalam mengurangkan masalah kulit muka. Contohnya jerawat, dryness, oily skin, kusam, kulit tak sekata dan banyak lagi. . Minyak boonga juga dirumus khas dari bahan bahan berkualiti dan bermutu tinggi untuk mencantikkan lagi kulit wajah. . Jadi jangan lepaskan peluang untuk mula mengamalkan minyak boonga ๐Ÿ˜ Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

"FACE OIL ADALAH TOPCOAT KULIT ANDA." . Face oil akan bertindak sebagai 'seal' dan kunci dalam semua produk di bawahnya, membantu produk-produk yang digunakan bekerja dengan lebih berkesan. . Tidak kira lah ape jenis kulit sekalipun, kulit anda tetap memerlukan minyak dan air. Just apply face oil PALING LAST kerana apa-apa produk yang dari molekul yang lebih kecil (serum berasaskan air, toner dan sebagainya) akan mempunyai masa yang lebih sukar untuk menembusi melalui molekul berasaskan minyak yang lebih besar. . Jika anda menggunakan pelembap selepas menyapukan face oil, kulit anda mungkin tidak menerima manfaat terbaik daripada pelembap tersebut. . Sapukan face oil pada waktu malam kerana ketika itulah kulit akan berehat, jadi face oil boleh membaiki dan melindungi kulit anda semasa tidur. . Nice tak gais? ๐Ÿ˜ . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

"FACE OIL ADALAH TOPCOAT KULIT ANDA." . Face oil akan bertindak sebagai 'seal' dan kunci dalam semua produk di bawahnya, membantu produk-produk yang digunakan bekerja dengan lebih berkesan. . Tidak kira lah ape jenis kulit sekalipun, kulit anda tetap memerlukan minyak dan air. Just apply face oil PALING LAST kerana apa-apa produk yang dari molekul yang lebih kecil (serum berasaskan air, toner dan sebagainya) akan mempunyai masa yang lebih sukar untuk menembusi melalui molekul berasaskan minyak yang lebih besar. . Jika anda menggunakan pelembap selepas menyapukan face oil, kulit anda mungkin tidak menerima manfaat terbaik daripada pelembap tersebut. . Sapukan face oil pada waktu malam kerana ketika itulah kulit akan berehat, jadi face oil boleh membaiki dan melindungi kulit anda semasa tidur. . Nice tak gais? ๐Ÿ˜ . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

"FACE OIL ADALAH TOPCOAT KULIT ANDA." . Face oil akan bertindak sebagai 'seal' dan kunci dalam semua produk di bawahnya, membantu produk-produk yang digunakan bekerja dengan lebih berkesan. . Tidak kira lah ape jenis kulit sekalipun, kulit anda tetap memerlukan minyak dan air. Just apply face oil PALING LAST kerana apa-apa produk yang dari molekul yang lebih kecil (serum berasaskan air, toner dan sebagainya) akan mempunyai masa yang lebih sukar untuk menembusi melalui molekul berasaskan minyak yang lebih besar. . Jika anda menggunakan pelembap selepas menyapukan face oil, kulit anda mungkin tidak menerima manfaat terbaik daripada pelembap tersebut. . Sapukan face oil pada waktu malam kerana ketika itulah kulit akan berehat, jadi face oil boleh membaiki dan melindungi kulit anda semasa tidur. . Nice tak gais? ๐Ÿ˜ . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Ada masalah kulit wajah sama seperti dibawah dan sudah buntu mencari skincare yang sesuai? . Dah dah! Jangan pening pening dan jangan bazirkan duit dengan membeli skincare mahal tapi tidak berkesan. Lagi stress tau! . Apa kata cuba minyak boonga, ia diformulasi dari 9 jenis minyak semulajadi seperti sweet almond oil, sunflower oil, tea tree oil dan banyak lagi. Setiap satu bahan-bahan pula membawa kebaikan yang berbeza untuk kecantikan wajah. . Percaya atau tidak minyak boonga mampu memberi kesan seawal satu minggu sahaja gais ๐Ÿ˜˜ . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Ada masalah kulit wajah sama seperti dibawah dan sudah buntu mencari skincare yang sesuai? . Dah dah! Jangan pening pening dan jangan bazirkan duit dengan membeli skincare mahal tapi tidak berkesan. Lagi stress tau! . Apa kata cuba minyak boonga, ia diformulasi dari 9 jenis minyak semulajadi seperti sweet almond oil, sunflower oil, tea tree oil dan banyak lagi. Setiap satu bahan-bahan pula membawa kebaikan yang berbeza untuk kecantikan wajah. . Percaya atau tidak minyak boonga mampu memberi kesan seawal satu minggu sahaja gais ๐Ÿ˜˜ . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Ada masalah kulit wajah sama seperti dibawah dan sudah buntu mencari skincare yang sesuai? . Dah dah! Jangan pening pening dan jangan bazirkan duit dengan membeli skincare mahal tapi tidak berkesan. Lagi stress tau! . Apa kata cuba minyak boonga, ia diformulasi dari 9 jenis minyak semulajadi seperti sweet almond oil, sunflower oil, tea tree oil dan banyak lagi. Setiap satu bahan-bahan pula membawa kebaikan yang berbeza untuk kecantikan wajah. . Percaya atau tidak minyak boonga mampu memberi kesan seawal satu minggu sahaja gais ๐Ÿ˜˜ . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Si boonga semakin dikenali, dek kerana keberkesanannya dalam mengurangkan masalah kulit muka. Contohnya jerawat, dryness, oily skin, kusam, kulit tak sekata dan banyak lagi. . Minyak boonga juga dirumus khas dari bahan bahan berkualiti dan bermutu tinggi untuk mencantikkan lagi kulit wajah. . Jadi jangan lepaskan peluang untuk mula mengamalkan minyak boonga ๐Ÿ˜ Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Si boonga semakin dikenali, dek kerana keberkesanannya dalam mengurangkan masalah kulit muka. Contohnya jerawat, dryness, oily skin, kusam, kulit tak sekata dan banyak lagi. . Minyak boonga juga dirumus khas dari bahan bahan berkualiti dan bermutu tinggi untuk mencantikkan lagi kulit wajah. . Jadi jangan lepaskan peluang untuk mula mengamalkan minyak boonga ๐Ÿ˜ Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Si boonga semakin dikenali, dek kerana keberkesanannya dalam mengurangkan masalah kulit muka. Contohnya jerawat, dryness, oily skin, kusam, kulit tak sekata dan banyak lagi. . Minyak boonga juga dirumus khas dari bahan bahan berkualiti dan bermutu tinggi untuk mencantikkan lagi kulit wajah. . Jadi jangan lepaskan peluang untuk mula mengamalkan minyak boonga ๐Ÿ˜ Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Uolls yang belum cuba Minyak Boonga tersangatlah rugi guysss. Dengan kandungan yang bagus dan merawat kulit supaya lebih sihat dan gebu gittew. . Kulit muka macam mana sekalipun boleh pakai Minyak Boonga ni tau. Jom sihatkan kulit uolls dengan Minyak Boonga. Harga yang sangat berpatutan uollsss! Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Uolls yang belum cuba Minyak Boonga tersangatlah rugi guysss. Dengan kandungan yang bagus dan merawat kulit supaya lebih sihat dan gebu gittew. . Kulit muka macam mana sekalipun boleh pakai Minyak Boonga ni tau. Jom sihatkan kulit uolls dengan Minyak Boonga. Harga yang sangat berpatutan uollsss! Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Uolls yang belum cuba Minyak Boonga tersangatlah rugi guysss. Dengan kandungan yang bagus dan merawat kulit supaya lebih sihat dan gebu gittew. . Kulit muka macam mana sekalipun boleh pakai Minyak Boonga ni tau. Jom sihatkan kulit uolls dengan Minyak Boonga. Harga yang sangat berpatutan uollsss! Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Amacam gais? Havoc tak main ingredients face oil minyak boonga ni? Semua kebaikan untuk kulit wajah ada pada sebotol face oil ni. . Tak perlu bazirkan wang pada skincare yang tidak berkesan. Kami gerenti, face oil mampu menyelesaikan masalah kulit wajah awak semua. Nak cuba? . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Amacam gais? Havoc tak main ingredients face oil minyak boonga ni? Semua kebaikan untuk kulit wajah ada pada sebotol face oil ni. . Tak perlu bazirkan wang pada skincare yang tidak berkesan. Kami gerenti, face oil mampu menyelesaikan masalah kulit wajah awak semua. Nak cuba? . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Amacam gais? Havoc tak main ingredients face oil minyak boonga ni? Semua kebaikan untuk kulit wajah ada pada sebotol face oil ni. . Tak perlu bazirkan wang pada skincare yang tidak berkesan. Kami gerenti, face oil mampu menyelesaikan masalah kulit wajah awak semua. Nak cuba? . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Si boonga semakin dikenali, dek kerana keberkesanannya dalam mengurangkan masalah kulit muka. Contohnya jerawat, dryness, oily skin, kusam, kulit tak sekata dan banyak lagi. . Minyak boonga juga dirumus khas dari bahan bahan berkualiti dan bermutu tinggi untuk mencantikkan lagi kulit wajah. . Jadi jangan lepaskan peluang untuk mula mengamalkan minyak boonga ๐Ÿ˜ Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Si boonga semakin dikenali, dek kerana keberkesanannya dalam mengurangkan masalah kulit muka. Contohnya jerawat, dryness, oily skin, kusam, kulit tak sekata dan banyak lagi. . Minyak boonga juga dirumus khas dari bahan bahan berkualiti dan bermutu tinggi untuk mencantikkan lagi kulit wajah. . Jadi jangan lepaskan peluang untuk mula mengamalkan minyak boonga ๐Ÿ˜ Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Si boonga semakin dikenali, dek kerana keberkesanannya dalam mengurangkan masalah kulit muka. Contohnya jerawat, dryness, oily skin, kusam, kulit tak sekata dan banyak lagi. . Minyak boonga juga dirumus khas dari bahan bahan berkualiti dan bermutu tinggi untuk mencantikkan lagi kulit wajah. . Jadi jangan lepaskan peluang untuk mula mengamalkan minyak boonga ๐Ÿ˜ Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Girls, sebagai seorang pengguna yang BIJAK. Agak tidak relevan untuk mengagungkan kulit yang pinkish-pinkish tapi inside sudah rosak. Opss! . Tapi kulit yang sihat dan terhidrasi itu lebih penting. Cantik luar dan dalam itu yang perlu dititikberatkan. Supaya tidak memudaratkan diri di kemudian hari ok. . Kulit yang sihat dan normal itu biasa jika timbul a few tiny bumps dan jerawat jika dibandingkan dengan kulit yang nipis dan tidak pernah ada sejarah tentang jerawat. Itu bahaya. . Pilihan di tangan anda. โค๏ธ . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Girls, sebagai seorang pengguna yang BIJAK. Agak tidak relevan untuk mengagungkan kulit yang pinkish-pinkish tapi inside sudah rosak. Opss! . Tapi kulit yang sihat dan terhidrasi itu lebih penting. Cantik luar dan dalam itu yang perlu dititikberatkan. Supaya tidak memudaratkan diri di kemudian hari ok. . Kulit yang sihat dan normal itu biasa jika timbul a few tiny bumps dan jerawat jika dibandingkan dengan kulit yang nipis dan tidak pernah ada sejarah tentang jerawat. Itu bahaya. . Pilihan di tangan anda. โค๏ธ . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Girls, sebagai seorang pengguna yang BIJAK. Agak tidak relevan untuk mengagungkan kulit yang pinkish-pinkish tapi inside sudah rosak. Opss! . Tapi kulit yang sihat dan terhidrasi itu lebih penting. Cantik luar dan dalam itu yang perlu dititikberatkan. Supaya tidak memudaratkan diri di kemudian hari ok. . Kulit yang sihat dan normal itu biasa jika timbul a few tiny bumps dan jerawat jika dibandingkan dengan kulit yang nipis dan tidak pernah ada sejarah tentang jerawat. Itu bahaya. . Pilihan di tangan anda. โค๏ธ . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

NHS Foundation yang sangat mudah untuk diblend, dapdap je dah cantik. Sambil duk berperang dengan anak pun tetap masih boleh dapdap foundation dekat muka. Haaa giter๐Ÿ˜‹ Tak delah muka jadi bercapuk tompok tompok. Jatuh saham kalau orang tengok muka bercapuk. Kannn. Wasap.my/60109028287 #nhsfoundation #nfsbrows #skingebu #putihgebu #onfleak #teamfarraletops #teamfarra #nanieyfarrabeauty#opentagent#opendropship