#slim

5,078,293 posts tagged with #slim

Photos and Videos about #slim

(@sladkiimal4ik)

1 Minute Ago

✔Насыщаем организм витаминами правильно✔ . Что такое коктейли Energy Diet: 👆Прежде всего это лакомство очень вкусный и питательный молочный коктейль, сладенький и вкусненький😋 . ☝Во вторых это полноценный приём пищи, который восполняет организм всеми витаминами и минералами. . ☝В третьих иногда не охото готовить, а коктейль выпил и насытился😋 . ☝В четвертых это правильное питание без вреда для фигуры в коктейли всего 200 калорий . ☝Ну и последнее очень удобно и мобильно можно брать на работу, а в приготовлении очень легко налил молоко в него и коктейль готов! . А для тех, кто не может определиться со вкусом, всегда можно замиксовать😉

(@pinklady_sq)

57 Seconds Ago

Pink Lady Body Perfection!! . Sekarang dah jadi trend wanita 'hot' kat luar sana jadikan pinklady item wajib ada dalam simpanan. Ke mana² pun bawak. Mudah katanya. Semua manfaat dalam 1 produk. . PINKLADY BODY PERFECTION !! DIETARY SUPPLEMENT NO1 MALAYSIA ! 📣📣📣 🔛 Hanya telan 2 biji sehari dah ⤵⤵⤵ 🍑 MONTOK 🍑 RAMPING 🍑 KETAT ❎ Tak Perlu ❌ SAPU ❌ BANCUH ❌ DIET ✔ EASY TO EAT ➡ hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. Tak pahit langsung ! 😘 ✔ EASY TO CARRY ➡ mesra handbag boleh bawa ke mana shj 💊👜 ⌚ JIMAT MASA ⏩ lepas mandi 🚿 boleh terus pakai baju 👗 nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah 💄😊 💸 JIMAT WANG ⏩ Kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit... Secara automatik akak pon dapat jimatkan duit akak tau ! 🌹 FUNGSI & MANFAAT PINK LADY : . 🔴 Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung. 🔴 Perapat miss 'V'. 🔴 Mengurangkan nafsu makan. 🔴 Menghilangkan 'mood swing'. 🔴 Meningkatkan libido wanita. 🔴 Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita. 🔴 Meremajakan kulit. 🔴 Mengatasi masalah rambut gugur. 🔴 Atasi masalah senggugut yang teruk. 🔴 Kitaran haid kembali teratur. 🔴 Menstabilkan emosi. 🔴 Menggebukan & mencantikkan kulit. 🔴 Menambahkan susu badan. 🔴 Badan jadi lebih shape. 🔴 Hilangkan masalah jerawat. 🔴 Atasi masalah kulit kusam. 🔴 Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka. 🔴 Pudar & hilangkan masalah parut. Rm320 je untuk body cantik dan sihat. . #teampinklady #pinkladybodyperfection #pinkladybodyperfectionmurah #cantik #slim #sihat #ketat #montok #infosihat #infocantik

(@herblight)

2 Minutes Ago

RETENÇÃO DE LÍQUIDOS! . É comum dizer que o consumo excessivo de sal agrava a retenção de líquidos, mas acredite, o excesso de AÇÚCAR é o maior vilão dessa história. . Exagerou no fim de semana? Vamos te ajudar com algumas dicas para diminuir o inchaço que tanto incomoda e, melhor na desintoxicação do organismo para começar a semana com mais disposição! . 1: BEBA ÁGUA! 2: CAPRICHE NAS ATIVIDADES FÍSICAS! 3: TOME CHÁS DIURÉTICOS; 4: EVITE BELISCAR E CONSUMIR ALIMENTOS INDUSTRIALIZADOS; 5: APROVEITE ALIMENTOS NATURAIS E AUMENTE A PORÇÃO DE VEGETAIS NO SEU DIA-A-DIA. . Suas escolhas fazem você! . #segunda #herblight #nutraceutico #natural #semconservante #semaditivosquimicos #detox #slim #saude #nutricao #bemestar

(@eminem.sstan)

4 Minutes Ago

Kamikaze is eligible for platinum now 🙌 it’s honestly incredible, 20 years later and he’s still owning the rap game

(@sovooficial)

3 Minutes Ago

Arrancamos las semanas con modelos nuevos #camisa #elastizadas #slim #slimfit #entallada #indumentaria #indumentariamasculina #primavera

(@kukushops)

4 Minutes Ago

I believe that people who really care about me will not be taken away by others, whether it is friendship or love. WhatsApp:+8618150650286 #slim #stationery #building #beauty #haircut #jewelry #pants

BAYANGKAN KORANG DAPAT TURUN 2-10KG DENGAN 5 KALI MAKAN SEHARI😱😱 BESTKAN? . Nk makan sihat ni tak semestinya nk kne makan sayur je sepanjang hari & sepnajang masa😅 kita perlu beri the best meal utk badan sebenarnya. . The best part dlm group coaching Abg Mat, selalu kita igtkan supaya dorang mkan betul² ikut MP & time, supaya tak berlaku crash diet.. Best ke crash diet?? Dh turun bayk lepas tu naik balik mendadak.. Adehh . Tag member korang nk enjoy makn tapi nk kurus . 🎯Coach Rahmat - 0149278104

(@wifeofphilip)

5 Minutes Ago

I put up a poll and over 90%of people said obesity does not lead to cancer . Wow please OBESITY is the the SECOND highest cause of Cancer .Thin does not equate to strength , being slim does not equate to being healthy . Please fat or slim keep moving till we attain the body we will like, we will keep the one we have fit . Run, walk, jog, keep your body moving and body does not mean your mouth people, hahahahah. #fitnessmama #fit#fit #slim #healthylifestyle #healthyrecipes #stayfit #naijafit #naijadance #naijafitness #health #healthiswealth #obesity #obesitykills #cancer #obesitycausescancer #nigerians #nigerianyoutuber and no this is NOT me neither is the video mine xxxx

(@lipo9x_ipoh)

5 Minutes Ago

🌹 Lipo9X 🌹 . alhamdulillah hari hari team Lipo9x busy siapkan parcel awak semua taw. . bila semua dah mula jatuh hati dengan Lipo9x pasti ramai yang dah mula order berkotak kotak taw & tak sabar nak tunggu parcel sampai kan?? . Awak tunggu apa lagi tu ya?? . Jom dapatkan Lipo9x hari ni juga awak!! . Awak berminat nak dapatkan Lipo9X ?? . 📲 Klik Link Di Bio 👍 #lipo9xmalaysia #lipo9x #lipo9xipoh #lipo9xutara #thexxalipo9x #ubatkurusterbaik #ubatkuruspalingbest #jomkurus #slim #malaysia #ipoh #seremban #johorbahru #kualalumpur #shahalam #alorsetar #perlis #bazaarpaknil

(@hafiz_dan_tiya)

6 Minutes Ago

I CAN DO IT 💪🏻💪🏻💪🏻 . Sometime nak bina habit ni macam2 cara perlu buatkan??? . Memang pada mula tak selesa, perlu tengok progress tapi bila dah jadi habit kat situ kita mula terbiasa dan lebih excited bila nampak hasil. . Tapi apa2 pun matlamat adalah nak bina habit agar terbiasa dengan gaya hidup baru lebih sihat. . Takde sapa boleh ubah keadaan kita melainkan diri kita sendiri. . TAG KAWAN2 KORANG! . . #coachhafizmajid 0145067488 #coachtiyadeni 0183172312 #teamkurussihat . . P/S: "TURN ON NOTIFICATION" supaya anda tidak terlepas dengan info dan tips2 menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah! 😉 . . ➡ Follow 2nd ig kami @hafiz_dan_tiya_menusihat untuk pelbagai menu dan resepi sedap dan sihat untuk kurus. (Meal plan peserta KURUS ONLINE COACHING) 🍛🍲🔥 . . #tipssihat #slim #eatclean #tipskurus #nakkurus #dietseimbang #slim #nutrition #weightlosschallengeonline #cabaranturunberatbadan #turun5kgsebulan #kurussebelumkahwin #bajubesar #rapi #kurus #gemuk #jomkurus #kurusdarirumah #sayanakkurus #jomsihat.

Saya suka kalimat ini. Tapi agak bingung menerjemahkannya.... Saya berharap Anda ga perlu ikut bingung. Inti kalimatnya aja yang ditangkap, "Saya senang dengan diri saya saat telah menjadi (sesuatu yg sangat diharapkan)". Nah , begitu juga jika Anda ingin terlihat langsing, ideal, berat seimbang, dan penampilan bugar. Ga usah bingung, karena caranya gampang. Pertama, niat dulu tentunya. Kedua, merasa aja dulu dengan kondisi ideal yang diinginkan. Selanjutnya, cari tahu cara terbaik mencapai atau mewujudkan keinginan tersebut. Itu saja. Untuk menemukannya, kami bantu Anda terhubung dengan pihak yang kompeten. Klik aja bit.ly/IdealBarengCoachANTI atau WA. 081319283564. Ayo cepetan. Mumpung slot Nopember masih tersedia bro/sis. . . . #kbop #mudahlangsingideal #sizexxx #slim #healthier #timfitpeople_coach

(@market.eco)

8 Minutes Ago

Капсулы для похудения до 15 кг. Капсулы для набора веса 4-8 кг. Бобы для похудения, хиртит средство для мужчин. ecomagazin.su #slim #samyun #samyunwan #похудеть #лишнийвес #стройность #стройноетело

🔻 報章說 一天沒排便 就等於抽了三包菸 😱😱😱 堆積在大腸的宿便 很容易藏在我們大腸裡面的皺褶處 當我們的腸壁一單黏了厚厚的一層宿便 吃了再好的保健品 也是於事無補 🙈 更糟糕的是 還會因此帶來很多的後患 ⚠️⚠️⚠️ 讓TREMELLA幫助你清理你的腸胃 幫助我們排掉體內的垃圾 🚮 讓我們迎來健康 丟棄腸毒 . —————————————— TR BOSS 核心董事 · KhaiLing 現貨提供 📦 招代理批發☄️☄️ 私訊PAGE詢問 / WeChat:khailing1219 Insta :tremellaofficial_my —————————————— #tremellasuii #tremella #suii #tremella酵素 #suii賽洛美代餐 #比利時巧克力 #美白代餐 #trboss #tremellaboss#taiwan #slim #singapore #korea#台北#高雄#宵夜#tremelladx #tremelladxjapan #tremelladxpremium #tremellaglobalsdnbhd #tremella總代 #tremellahk #tremella好評圖

🔻 報章說 一天沒排便 就等於抽了三包菸 😱😱😱 堆積在大腸的宿便 很容易藏在我們大腸裡面的皺褶處 當我們的腸壁一單黏了厚厚的一層宿便 吃了再好的保健品 也是於事無補 🙈 更糟糕的是 還會因此帶來很多的後患 ⚠️⚠️⚠️ 讓TREMELLA幫助你清理你的腸胃 幫助我們排掉體內的垃圾 🚮 讓我們迎來健康 丟棄腸毒 . —————————————— TR BOSS 核心董事 · KhaiLing 現貨提供 📦 招代理批發☄️☄️ 私訊PAGE詢問 / WeChat:khailing1219 Insta :tremellaofficial_my —————————————— #tremellasuii #tremella #suii #tremella酵素 #suii賽洛美代餐 #比利時巧克力 #美白代餐 #trboss #tremellaboss#taiwan #slim #singapore #korea#台北#高雄#宵夜#tremelladx #tremelladxjapan #tremelladxpremium #tremellaglobalsdnbhd #tremella總代 #tremellahk #tremella好評圖

(@market_eco)

9 Minutes Ago

Капсулы для похудения до 15 кг. Капсулы для набора веса 4-8 кг. Бобы для похудения, хиртит средство для мужчин. ecomagazin.su #slim #samyun #samyunwan #похудеть #лишнийвес #стройность #стройноетело

🔻 報章說 一天沒排便 就等於抽了三包菸 😱😱😱 堆積在大腸的宿便 很容易藏在我們大腸裡面的皺褶處 當我們的腸壁一單黏了厚厚的一層宿便 吃了再好的保健品 也是於事無補 🙈 更糟糕的是 還會因此帶來很多的後患 ⚠️⚠️⚠️ 讓TREMELLA幫助你清理你的腸胃 幫助我們排掉體內的垃圾 🚮 讓我們迎來健康 丟棄腸毒 . —————————————— TR BOSS 核心董事 · KhaiLing 現貨提供 📦 招代理批發☄️☄️ 私訊PAGE詢問 / WeChat:khailing1219 Insta :tremellaofficial_my —————————————— #tremellasuii #tremella #suii #tremella酵素 #suii賽洛美代餐 #比利時巧克力 #美白代餐 #trboss #tremellaboss#taiwan #slim #singapore #korea#台北#高雄#宵夜#tremelladx #tremelladxjapan #tremelladxpremium #tremellaglobalsdnbhd #tremella總代 #tremellahk #tremella好評圖