#spm

417,458 posts tagged with #spm

Photos and Videos about #spm

(@azimazman47)

8 Minutes Ago

JANGAN TIDUR DALAM DEWAN PEPERIKSAAN!!! . Beberapa kali saya ingatkan kepada students saya jangan tidur dalam dewan peperiksaan sebab penat study malam peperiksaan!!! . Saya bagi 4 tips untuk kekal cergas semasa musim exam ini!!! . Keep fighting guys!!! Strive for A!!!

(@fakta.legend)

9 Minutes Ago

Apekah salah mereke sebenarnye??..😢 Due legend dalam Malaysia @anjing & @babi ...😂😂 . . . . Follow @fakta.legend utk banyak lagi post lawak and video berbakat... . #lawak #lawakhanat #lawakjadah #babi #anjing #study #spm #janganstress #lawakbos #lawakkeder #gelak #kalako #tiktok #tiktokbabi #tiktokmalaysia #budaklajakanjir #tiktokmemes #malaysia #indonesia #doneclaim #mobilelegend #mlbabikaro

UNTUK KORANG YANG STILL LAGI DM/WHATSAPP.. . Dah lah special promo price, kami tambah lagi dengan layanan istimewa 😍 . so yang tadi tak sempat grab tu jangan risau, korang masih berpeluang.. . Yang dah buat payment tadi tu nanti postage hari isnin okay 😉 . . YANG NAK SELESAIKAN MASALAH KULIT MUKA TU KORANG BOLEH TEKAN LINK DI BIO ATAU BOLEH TERUS DM . . . #gsg #goldskinzglobal #promokawkaw #pelajarsekolah #budaksekolahcikgusekolah #spm #gsgpromo #teensbar #teenageskincare #malaysianteen

(@masker_gue)

30 Minutes Ago

Masker spirulina yg lgi nge Trend nihh ! 😉 . Spirulina : yaitu sejenis ganggang kecil berwarna biru kehijauan yang hidup di perairan. . Spirulina mengandung beragam nutrisi penting dengan kadar tinggi, diantaranya protein, karbohidrat, lemak, serat, vitamin A, Vitamin B, Vitamin E, aneka ragam mineral (potassium, sodium, kalsium, fosfat, magnesium, besi, zinc, mangan), asam amino essensial dan non essensial, asam lemak, protein ganggang biru, klorofil dan beta carotene. . Manfaat : -Mengencangkan kulit wajah -Menghilangkan jerawat -Memperhalus tekstur kulit wajah -Mencerahkan kulit wajah -Memutihkan kulit -Mempertahankan kekenyalan kulit -Anti oksidan pada wajah -Menghambat penuaan diniPaket masker spiruli -Mengencangkan pori pori -Menghilangkan flek hitam. #pandai #tadika #pt3 #spm #terlajaklaris #murah #malaysia #kelantan #upsr #terlajaklaku #taska #bapa #bijak #pelajar #laku #laris #uitm #hamil #ams #kesehatan #pendidikan #school #smart #instagram #merries #moms #ibudananak #ibuanak #instafamily #lovemybaby

(@n.a.r.d.s)

34 Minutes Ago

Changing faces... Micropigmentation. Top liner with a slight lower lid shadow. Eyebrows touched up to, 7 days to heal and then maintenance free make up for a year.🙌 • • • • • #eyebrows #eyelinertattoo #wakeupwithmakeup #micropigmentation #drbrow #estheticianlife #hybrideyebrows #botox #beautyblogger #bblogger #confidence #spm @drbrowspmua

(@omglawak)

42 Minutes Ago

Tag member korang supaya korang akan mendapatkan hari yang bertuah ❤ . . . . Follow @omglawak untuk mendapatkan hiburan dan post yg lebih menarik ❤ . . . . . SUPPORT NEW ACCOUNT💪❤ . . . . . #followforfollowback #follow #follow4followback #follow #followforafollow #like4follow #likeforlikeback #likeforlikes #like4likes #likesforlikesback #likeforfollow #likeandfollow #tiktokmemes #tiktok #quotes #memes #studymemes #studyquotes #spm #budakpandai #budakspm #support #malaysia #indonesia #funnymemes #funnyquotes #funny #lol #hahaha #pleasefollow #newacc

(@cikguhafidz)

43 Minutes Ago

Pendaftaran bagi Program Intensif Cuti Sekolah masih dibuka 🎓 @evolusi_akademik http://evolusiakademik.wasap.my/ #spm #spm2019 #pt3 #upsr #tuisyenshahalam #seksyen8 #shahalam

(@hertslipsandbrows)

47 Minutes Ago

Microbladed brows 😍

(@jrr.dayy)

53 Minutes Ago

Dengarkanlah nasihat, dan terimalah didikan supayaa engkau menjadi bijak dimasa depan - Amsal 19:20 . . #tarunaindonesia #spm #uniform_pelaut_indonesia #tarunahits #spmhitsindonesia_

(@halimatonlee_)

1 Hour Ago

tomorrow paper sejarah😇 #spm #student

(@halimatonlee_)

1 Hour Ago

Classmate 5 opal GOOD LUCK#spm all the best batch' 01

Pendaftaran bagi Program Intensif Cuti Sekolah masih dibuka 🎓 Hubungi @cikguhafidz http://evolusiakademik.wasap.my/ #spm #spm2019 #pt3 #upsr #tuisyenshahalam #seksyen8 #shahalam

Fact About Education.😊😊. Share with friends. Follow us @bijakpandai.store 👈 . . . . . . . . #ums #pelajar #stpm #stpm2018 #spm #upm #uitm #uitmsabah #universitymalaya #ukm #upsi #uthm #utm #unikl #unisel #unisza #uum #mmu #sandakan #sabah #malaysia

(@yooranium)

1 Hour Ago

Kirija jugak, selfie jugak. Mbak muka kompiden. Mun k lens tek boknya hehe See u guys next year! ☁️ - #work #dress #pakaian #insecure #inthelift #셀카 #spm18 #spm2018 #sick #selfie #pink #holiday #cut #break #selca #idk #i #vlog #type #lol #happydays #kl #spm #helicopter #말레이시아 #malaysia #chopper #shadesofme #6shades

(@hazieqsuhaimi36)

2 Hours Ago

Kenangan manis bersama sekolah Lama smkts dulu 2015 ... Rindu Cikgu Wan dan lain2 lgi. Sejak persekolahan dulu kita setanding semua sekolah peringkat daerah dan negeri , sekarang ini mungkin sekolah tu dh jadi lain X pa sama macam dulu ... Gambar kawan kita kadet Polis yg depan sekali tu semangat setanding NY.. Lama x jumpa kawan kita sekolah dulu .. Sekarang ini mungkin dh berjaya atau pon dh kahwin ny .. Inshaallah ade rezeki kita semua berjumpa di sana noh tunggu aku ny .. 😂😂😂😱😱😱😍😍💟💝🎉 #islamituindah #since_2015 #on❌on #alhamdulillah #smkts #kita_setanding #spm #kita_boleh #kedahamanmakmur #kamibukanbesa #kamioqangutara

(@ozom.store)

2 Hours Ago

CAP‼️ Berminat ? Whatsapp sekarang tekan link di bio 📲 Ajak kawan-ii beli sekali. . Harga Market : RM60 . Now Best Price : Buy 1 RM50 Buy 2 RM90 FREE postage + FREE gift stiap pembelian . ✔️Copy Ori ✔️Ready Stock Only ✔️Adjustable Belakang Cap kualiti TERBAIK seperti dlm Gambar‼️. . CLICK LINK DI BIO utk Ws admin reply pantas⚡️ . . 🚚 POS SETIAP HARI AHAD-KHAMIS . Pos pakai BOX 📦 #uitm #smkkl #selangor #malaysia #johor #topi #barangmurah #lajak #spm #stpm #love #hypebeastmalaysia #klkix #sneakerlah #streetwearmalaysia #tiktokmalaysia #pomademalaysia #capmalaysia #politeknik #ozomstore #upsibest#kasutsukan#konvokesyen

(@evalunamakeup)

2 Hours Ago

Porqué puedo y me lo merezco @chikieldelavaina 💪 #repost in the bday of @la_shorty2617 #eldelavaina

• เย็นนี้มีเคล็บลับหุ่นดีมาฝาก ‼️ 👍🏻 #spm ดื้อยากแค่ไหน..ก็หุ่นสวยได้ ทานแล้วไม่มีโทรม ✔หุ่นเฟิร์มขึ้น ✔ช่วยควบคุมน้ำหนัก ✔ช่วยให้ร่างกายเผาผลาญดีขึ้น ✔ช่วยในเรื่องระบบขับถ่าย ✔ทานแล้วใจไม่สั่น ✔ช่วยให้สัดส่วนกระชับรูปร่างดีขึ้น งบน้อยก็ผอมได้ 250 บาทเท่านั้น ♥️

• เย็นนี้มีเคล็บลับหุ่นดีมาฝาก ‼️ 👍🏻 #spm ดื้อยากแค่ไหน..ก็หุ่นสวยได้ ทานแล้วไม่มีโทรม ✔หุ่นเฟิร์มขึ้น ✔ช่วยควบคุมน้ำหนัก ✔ช่วยให้ร่างกายเผาผลาญดีขึ้น ✔ช่วยในเรื่องระบบขับถ่าย ✔ทานแล้วใจไม่สั่น ✔ช่วยให้สัดส่วนกระชับรูปร่างดีขึ้น งบน้อยก็ผอมได้ 250 บาทเท่านั้น ♥️

• เย็นนี้มีเคล็บลับหุ่นดีมาฝาก ‼️ 👍🏻 #spm ดื้อยากแค่ไหน..ก็หุ่นสวยได้ ทานแล้วไม่มีโทรม ✔หุ่นเฟิร์มขึ้น ✔ช่วยควบคุมน้ำหนัก ✔ช่วยให้ร่างกายเผาผลาญดีขึ้น ✔ช่วยในเรื่องระบบขับถ่าย ✔ทานแล้วใจไม่สั่น ✔ช่วยให้สัดส่วนกระชับรูปร่างดีขึ้น งบน้อยก็ผอมได้ 250 บาทเท่านั้น ♥️

(@amirul5857)

2 Hours Ago

Masih sklh #spm 2K18

(@mbbi.power)

2 Hours Ago

"Yusuf COVETS his friend's car. '' . Hope we @mbbi.power can help you to increase your vocab 😉 Lets improve our English! [n=noun], [v=verb], [adj=adjective] . We will post more beneficial knowledge here . Stay tuned! 😍 . Jom share @mbbi.power pada rakan2 dan ahli keluarga yg lain supaya dapat manfaat bersama ❤️ Mudahnya Belajar Bahasa Inggeris! . #mbbipower #mbbi #mudahnyabelajarbahasainggeris #learnenglish #vocabulary #grammar #spm2018 #spm #pmr #upsr #ipta #ipts #covet #crave

(@ohmychannel_my)

2 Hours Ago

Good luck to all SPM students and remember to revise before the exams! When the numbers start to swim, try not to pay it and give it your best shot with your pen or 2B pencil! #comic #xiaooh #xiaoohinexam #spm #exam #examcomedy #examhumour #funny #humour

(@yobae.my)

3 Hours Ago

Sugar High inspired by Victoria Secret Bombshell. Bau sweet je mcm candy! Sebotol ni RM 29 _ Tahan guna utk 2 bulan tapi rara tahan utk sebulan je sbb addict dgn yobae. Sikit-sikit nak spray.huhu. - Nak sembang details? DM je rara.

Pembesar Payudara TERBAIK di INDONESIA mendapatkan sertifikat ISO 9001 Keunggulan & Keuntungan Alat MHCA: - Membesarkan & Mengencangkan Payudara secara Alami & Cepat - Tidak Ketergantungan - Sudah bersertifikat Internasional dan lolos uji Lab - Dapat mengecilkan paha, perut, lengan dll - Membesarkan bokong - Menghilangkan stretcmark di perut/ betis - Menghilangkan migrain / pusing - Merapatkan Vagina • Limited Stock • Menerima pengiriman dalam & luar negeri • TERJAMIN😊 • TERMURAH & TERJAMIN Alasan memilih produk kita: ✅ Depkes RI ✅ ISO 9001 ✅ FDA ✅ Top 500 Asiabrand ✅ 100AMAN tanpa efek samping ke payudara Order / konsultasi gratis ? Chat langsung ya 📲 WA. : 085724855887 Buruan mumpung masih PROMO, harganya jauh lebih murah ;) #pandai #tadika #pt3 #spm #terlajaklaris #murah #malaysia #kelantan #upsr #terlajaklaku #taska #bapa #bijak #pelajar #laku #laris #uitm #hamil #ams #kesehatan #pendidikan #school #smart #instagram #merries #moms #ibudananak #ibuanak #instafamily #lovemybaby