#studyindo

137 posts tagged with #studyindo

Photos and Videos about #studyindo

Materi kalian udah sampe mana? Whoop . . #studygram#studyindo#koi#brushpen#lettering#tumblr#notes#math

Paling jarang bikin lettering pake brushpen. Dan kali ini aku pake punyanya koi, ya beginilah hasilnya :" . . . #studygram#studyindo#koi#brushpen#lettering#tumblr#notes#math

[pkn/civics] hello all! how are u? so, i'll have my interview test next Thursday (。ŏ﹏ŏ) anw have a nice day& always stay hydrated:>

Medan listrik 🤗 #studygram#studyindo#study

Hii apakabar semuanya hari ini? Semoga baik baik saja hiya💖 ini catetan biology datang lagi dengan ditemani warna hijau. Yaa satu lagi stikerr yg aku pake itu pemberian dari almakk @almstudie so cute😢 tyuu almaaaa💖. . . -Hope u all like it💚 . . . Tags @studygram.indonesia #studygramindonesia #studygram #studymotivation #study #studying #studytips #studynotes #studies #newstudygram #student #lettering #letteringcommunity #studygram #inspiration #letteringinspiration #inspirasilettering #kaktus #aestetic #studygramindo #handlettering #handwritingtag #handwriting #studystudystudy #handletteringindo #studystudy #studygrammer #study #backtoschool #brushlettering #brushpen #tombow #brushpen #studyindo

Hellooo y'all, I'm back! 😉 I haven't post for almost like 2 weaks gezz, sorry! · · -` stationary used ›› : - Tombow dual brush pens. - Snowman brush pen. - Pentel touch. - Kokoro 0.5 black. - Nuliscatet stikers - Estudee loose leaf.

Hello everybody! This is my first journal❤😍 hope u guys like it. Edit by: Picsart • Tags ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇ #studygramindonesia #studycommunity #bujo #bujoindonesia #journal #journalindonesia #planner #studyindo

hi hi💖
(@oceansrhyme)

3 Days 19 Hours Ago

[kimia] halo semua aku kembaliii1!!1! apa kabar yall? baik kan pasti uwu. btw ini aku nyoba style baru lebih ke colourful gitu wkwk /swipe for more/

Shirdi
(@shirstudy)

6 Days 23 Hours Ago

Hoi!! ~teks eksposisi~ Digeser——> Jadi, ini mapel b indonesia, gimana?? Bagus ngga?

Kali ini ada matematika wajib nih, mungkin sebagian atau kebanyakan orang bilang kalau matematika itu susah, ngebosen . Tapi sebenernya matematika itu asyik kok, bisa mengasah otak kita hehe. Kalau kalian banyak ngerjain latihan soal, pasti bisa kok! Semangat belajarnya! . . 🖌Fabercastell connector pen 🖌Khoth pen 0.28 @waysletters @studygram.indonesia tags🦄 #studygramindonesia #studygram#studymotivation #study #studying #studytips#studynotes #studies #newstudygram #student#lettering #letteringcommunity #studygram#inspiration #letteringinspiration #inspirasilettering#kaktus #aestetic #studygramindo #handlettering #handwritingtag#handwriting #studystudystudy #handletteringindo#studystudy #studygrammer #study#backtoschool #brushlettering #brushpen#tombow #brushpen #studyindo

Ayo belajar kimia! sebenernya kimia itu gak susah kok, cuman kita harus ngerti dari awal materi karena kimia ini materinya bersambung gitu lo, jadi kalau kalian belum ngerti materi sebelumnya, ya otomatis kalian bakal bingung sama materi yang akan datang. Semangat belajarnya ! @way.letterss @studygram.indonesia tags🐥 #studygramindonesia #studygram#studymotivation #study #studying #studytips#studynotes #studies #newstudygram #student#lettering #letteringcommunity #studygram#inspiration #letteringinspiration #inspirasilettering#kaktus #aestetic #studygramindo #handlettering #handwritingtag#handwriting #studystudystudy #handletteringindo#studystudy #studygrammer #study#backtoschool #brushlettering #brushpen#tombow #brushpen #studyindo

Yaa.. jdi ini aku collab bareng ceu jalpa @minluvbae uhuyy.. ini tuh materi yg bikin aku greget sih asli😢 yaudah lah gamau banyak cingcong. Jangan lupa cek punyaaa ceuuu jalpaaa yah💖 @studygram.indonesia Tags🌵 #studygramindonesia #studygram #studymotivation #study #studying #studytips #studynotes #studies #newstudygram #student #lettering #letteringcommunity #studygram #inspiration #letteringinspiration #inspirasilettering #kaktus #aestetic #studygramindo #handlettering #handwritingtag #handwriting #studystudystudy #handletteringindo #studystudy #studygrammer #study #backtoschool #brushlettering #brushpen #tombow #brushpen #studyindo

Lagi lagi notes pkn :"v yaudah slow geh.. lagipula belum pernah bikin sebelumnya😂 oiya hari ini aku bagi raport. Kalian gimana? Udah? Apa ada yg baru mau uts??? Semoga mamuaskan hasil raportnya dan semangatt bagi yg baru uts💖 . . . ~hope u like it . . Tags🌵@studygram.indonesia #studygramindonesia #studygram #studymotivation #study #studying #studytips #studynotes #studies #newstudygram #student #lettering #letteringcommunity #studygram #inspiration #letteringinspiration #inspirasilettering #kaktus #aestetic #studygramindo #handlettering #handwritingtag #handwriting #studystudystudy #handletteringindo #studystudy #studygrammer #study #backtoschool #brushlettering #brushpen #tombow #brushpen #studyindo

ღ jas ღ
(@bujosaurius)

8 Days 19 Hours Ago

hot shower - chance 🚿 i watched gemini man yesterday with my friends,, and honestly it was interesting and funny 🤝 🤡 also look at my dogies 🥺 - studyblr #note #studyblrsindo #studyblrcommunity #studymotivation #studyindo #lettering #calligraphy #studyinspo #studygrammerindonesia #notetaking #edits #aesthetic #bulletjournal #muji #art #stationery #desksetup #haul #일기 #공스타그램 #artist #admin #me #스터디플래너 #공부시간

Hi everyone ●'_'● aku ganti feeds lagi :") bcs belum nemuin yg srek sama aku hiyaaa....... yooo jadi kemarin disini hujan eh udah 3 hari berturut-turut udah hujan di Bogor. Terus kemarin tu pulang hampir maghrib gitu bcs yaah tau lah yah aku kan pejuang tugas😆. Gimana di kota kalian udah turun hujan kee belum? _ _ Hope u like it 💖 _ _ Tags🌵@studygram.indonesia #studygram #inspiration #letteringinspiration #inspirasilettering #kaktus #aestetic #studygramindo #draw #handlettering #handwritingtag #handwriting #studystudystudy #study📚 #handletteringindo #tag #studygram #studystudy #studygrammer #study #backtoschool #brushlettering #brushpen #tombow #brushpen #artlinestix #studyindo #bujo #bulletjournal #bujoindo #journal #indonesia #indo #indonesia

welcome!🖇🌼
(@studyjaa)

10 Days 16 Hours Ago

aku berusaha update tiap hari, doain ya!! #lettering #tombow #brushpen #fudenosuke #study #studygram #studygramindo #studyindo

welcome!🖇🌼
(@studyjaa)

11 Days 18 Hours Ago

HAII!!! udah lama bgt ga aktif dan post lg di akun ini, so sorryy. sekarang aku post tentang pesawat sederhana, ini materi kelas 8 tapi di ulang lg di kelas 9. hope u like it! edit by : @ssarrrraah #study #studygram #tombow #fudenosuke #lettering #koi #brushpen #studygramindo #studyindo

Happy Sunday everyone! 💕💕 Have a good weekend y'all!! · · -` stationary used ›› : - Tombow dual brush pens. - Kokoro 0.5 black. - Nuliscatet stikers - Estudee loose leaf.

ⲣⲇ⳽ⲧⲉⳑ ⲣⳙⲅⲣⳑⲉ ⲛⲟⲧⲉ⳽ 💜 sksksk luv this one better then the last notes haha. swipe to see the full one 💥🤘 subject : social / ips / theme 1 sub 3 supplies : tombow abt 673 (header) tombow abt N75 (shadow) sarasa pen 0.5 black sticker editting : snapseed picsart . . . #studyindo #studynotes #studygramindonesia @studygram.indonesia #studyblrindonesia #studytips

𝐟 𝐢 𝐫 𝐬 𝐭 𝐩 𝐨 𝐬 𝐭 🤙🙂 well actually, its not my first post lol. but i deleted my previous post cuz i hate the editting lol. btw dont mined the black thingy, i have sum typos but i'm to lazy to take my correction tape! subject : english supplies : tombow abt 992 (base) lyra aqua van dyck brown (gradient) aqualip white pen sarasa clip 0.5 black washi tape stickers edits : snapseed picsart . . . #studyindo #studynotes #studygram #studygramindonesia @studygram.indonesia #studynotes #studytips #studynote

ღ jas ღ
(@bujosaurius)

14 Days 19 Hours Ago

✨ feel special - twice ✨ im back! im on term break right now,, so i guess i have a lot of time to take pictures 🥳 - - studyblr #note #studyblrsindo #studyblrcommunity #studymotivation #studyindo #lettering #calligraphy #studyinspo #studygrammerindonesia #notetaking #edits #aesthetic #bulletjournal #muji #art #stationery #desksetup #haul #일기 #공스타그램 #artist #admin #me #스터디플래너 #공부시간

Posting my notes again •w• okeh, I don't have any caption ideas... · · -` stationary used ›› : - Snowman brush pen. - Kokoro 0.5 black. - Pentel touch. - Estudee loose leaf.

S C A N
(@scanstudy)

16 Days 20 Hours Ago

Hulaa!! Berhubung aku lagi gabut jadi aku post ini aja😅 Hope you like it✨ . Btw, Happy National Batik Day 💞 Q: Pake batik warna apa hari ini? . [Tags:] #studygramindonesia #study #snowman #calligraphy #studyindo #studying #arts #handlettering #lettering #handwriting #studygram #studygrammers #brushpens #studynotes #lettering #swatches #studyblr #blending #studywithme #mildliner #star #studymotivation #indostudy #washitape #washitapes #study📚 @studygram.indonesia @studygramsquad.id @seru.art [16.20]

Happy Sunday everyone! 💕💕 My first time posting my bujo in this acc! hope y'all like it! { swipe for the full one! } · · -` stationary used ›› : - Snowman brush pen. - Kokoro 0.5 black. - Pentel touch. - Black pink post card. - Mr. DIY washi tapes. - Nuliscatet & my friends stickers. - Muji loose leaf.

S C A N
(@scanstudy)

20 Days 1 Hour Ago

Hello everyone! Ini collab aku bareng @mawstdies @study.ivii @sgrcndies . Jadi kita buat notes biologi, yaitu virus. Don't forget to check yang mereka juga ya ✨ . Ps: Iya tau kok aku yang paling telat ngepostnya 😅 . [Tags:] #studygramindonesia #study #snowman #calligraphy #studyindo #studying #arts #handlettering #lettering #handwriting #studygram #studygrammers #brushpens #studynotes #lettering #swatches #studyblr #blending #studywithme #mildliner #star #studymotivation #indostudy #washitape #washitapes #study📚 @studygram.indonesia @studygramsquad.id @seru.art [11.37]

heyyy!
(@maddystudy)

18 Days 21 Hours Ago

So,this is My second post in this acc about studygrams!andd ya sorry if bad:( coz im still a beginner😬and the tools that i use in this photo there is in the photo yaaa:)btw gengs,in this photo the tools that i use is not complete🥴its minus the washi tape🤪but yaaa its okeyyy yaaa wkwk:)and yaaa im sorry if My handwriting is bad:(( • • 𝗔𝗽𝗽𝘀 𝘁𝗵𝗮𝘁 𝗶 𝘂𝘀𝗲 𝗳𝗼𝗿 𝗲𝗱𝗶𝘁 𝘁𝗵𝗶𝘀 𝗽𝗵𝗼𝘁𝗼: -ᴠsᴄᴏ -sɴᴀᴘsᴇᴇᴅ -ᴘɪᴄsᴀʀᴛ -ᴘʜᴏɴᴛᴏ • • #studygrams #studygramsindo #studyindo #studygramsindonesia #studygram #studyindonesian #studyindonesia #studygramindonesia #studyingindo #studystudy #indostudying #indonesiastudying #indostudying #indonesianstudying

hi hi💖
(@oceansrhyme)

20 Days 17 Hours Ago

[sejarah] haihai semua!! jadi foto initu dri minggu lalu, stock ceritanya heheh dan kemaren aku ujian ini, gatahu lagi deh sm hasil ujiannya😭💪🏼

n a j 🌵
(@najjstudy)

20 Days 18 Hours Ago

good night everyone !! Kasih tau aku gimana caranya buat tulisan jadi rapiii !? __ Apa kabar kalian? Semoga baik-baik aja yaa. Oh iya, maaf ya baru bisa update sekarang. Bcs, dari kmis kemaren daerahku lagi di landa gempa bumi😢.

Happy Saturday y'all! 💜 Idk what to say anymore so I'll end it here... · · -` stationary used ›› : - Snowman brush pen. - Kokoro 0.5 black. - Pentel touch. - Estudee loose leaf.

Good Morning everyone! Have a nice day 🌵. Ak udah selesai PTSnyaaa, bagi yg belum selesaii SAMANGAT HUYAA. dan bagi yg udah berdo'alah semoga hasilnya memuaskan.

Hi ini aku collab bareng ka cier uwu💓 @studylatte_ tentang habit tracker . Jangan lupa cek punya dia yaa!💓 . . - Huhu ternyata tidak setiap hari aku belajar di rumah ferguso😂😂 -apansi :") . . Tag🌵 #draw #drawwing #handlettering #handwritingtag #handwriting #cactus #studystudystudy #study📚 #handletteringindo #tag #studygram #studystudy #studygrammer #study #backtoschool #brushlettering #brushpen #tombow #brushpen #artline #artlinestix #studyindo #bujo #bulletjournal #bujoindo #journal #indonesia #indo #indonesia #quotes #quoteslettering #collab

L U N A
(@studyluna_)

22 Days 1 Hour Ago

holaaa, ketemu lagi hehe. . . . . i used : - Crayola supertips - Shv paper - Trifelo pen - Pentel fude touch #studygramindonesiacommunity #studygram #study #studygramindonesia #studynotes #studyindo #studytips #crayolasupertips #pentelfudetouch

hi hi💖
(@oceansrhyme)

24 Days 20 Hours Ago

[biologi] hai frens!!🌈☃️ jadi mulai sekarang aku mau mencoba untuk lebih berproduktif di hari-hariku eaa - semangat ya buat yang lagi pts/uts💪🏼

hi hi💖
(@oceansrhyme)

26 Days 19 Hours Ago

[seni budaya] new post wohoooo!! heyo all, welcome to my new account! hope you like and enjoy it here💝 i'm loving this light blue teal&orange colour pallete

Happy Sunday y'all! 💜 I haven't learn 'bout this sksksk This is a collab w/ @cristudyy @studyzahr @rhanstudy @blinstudy @alinastudiess @bow.letters · · -` stationary used ›› : - Tombow dual brush pen. - Kokoro 0.5 black. - Sticky note. - Pentel touch. - Estudee loose leaf.

is typing ... ♡hai semua. Maaf kan aku belakangan ini jarang ngepost ya , soalnya kadang males buat ngerangkum hehehe :") ~ senin bsk uts dong :' sEMangAt SemUA nya !! #studyaccount #study #study📚 #studies #studies📚 #studyroom #studygram #studytips #studymotivation #studygramindonesia #studynotes #studystudy #studystudystudy #studygrammer #studyindo #studyindonesia #studyinspiration #note #notes #notetaking #notestaking #lettering #letters #letter #writing #handwriting

Tika🌻
(@lesta.notesgram)

27 Days 15 Hours Ago

This's my first note, I wish I can make any notes in my studygram🌻 Stationery✒ - Lyra Aqua Brush Duo - Bolpoin . . #studygram#studygramindonesia#studynotes#studyindo#lfl#studytips#notes#school#lfl💛

n a j 🌵
(@najjstudy)

27 Days 19 Hours Ago

Simple bngt ya? ___ Tags : #studygramindonesia #studytips #studyindo #study #studygram #studymotivation #notes #matek #tumblr

— Kei
(@dvtstudy)

27 Days 16 Hours Ago

Saturday Again!! With my geografi notes!! • Tema: Purple💜 Supplies i used: . Loose leaf - bantex . Pen - Sarasa purple Sarasa black . Bruspen - Snowman . Highlither - Midliner Violet Tag: #studygram #studygramindonesia #study #studymotivation #studytips #studyindo #studynotes #studygramindo

SkOoPp~ This is a collab w/@ky.stdy @_ranstudie @study.by.kia @fa_studies · · -` stationary used ›› : - Tombow dual brush pen. - Sakura gel pen. - Kokoro 0.5 black. - nuliscatet's stikers. - Pentel touch. - Muji loose leaf.

S C A N
(@scanstudy)

27 Days 23 Hours Ago

Halo halo!!! Happy Saturday! Aku post lagi nih, karena gabut dan lagi inget juga sih. Bingung mau ngetik caption apa, so hope you like it ✨ . [Tags:] #studygramindonesia #study #snowman #calligraphy #studyindo #studying #arts #handlettering #lettering #handwriting #studygram #studygrammers #brushpens #studynotes #lettering #swatches #studyblr #blending #studywithme #mildliner #star #studymotivation #indostudy #washitape #washitapes #study📚 @studygram.indonesia @studygramsquad.id @seru.art [13.56]

Happy Tuesday y'all! Yes ik I'm starting a new feeds again ;-; Hope you still like it!✌ · · -` stationary used ›› : - Snowman brush pen. - Kokoro 0.5 black. - Pentel touch. - Estudee loose leaf.

#history , again... It's finally Ayas' notes. ain't you guys happy seeing a really neat one 😭 Tomorrow we will have indonesian exams with indonesian history. Please, pray for us 😭 Happy studying, Aestudychs! —A

Hai semua, salam kenal ya~ Aku berharap banget di postingan -postingan aku ini, kalian bisa mendapatkan manfaat. . Kalau kalian mau tanya-tanya atau mau request sesuatu, boleh kok kalian coment dibawah, atau kalau mau kalian ngedm aku aja. . Semoga postingan ini bisa membantu masalah-masalah yang kalian hadapi di sekolah 😊 #studytips#studytogether#belajarbareng#tipsbelajar#belajar#tipsmenghadapiujian#studyshare#studyproblem#belajarbareng#studytipsindo#studyindo

Enzim - Biologi XII so yup this is my new post about "enzim" biologist again. Maafkeun editan ku yang jelek dan my notes kurang rapi. I hope this is can help you guys. Semoga bermanfaat❤❤ @studygram.indonesia #studygramindonesia #studynotes #studymotivation #takingnotes #bujoindonesia #lettering #12grader #calligraphy #studyinpire #studygram #studystudy #studyindonesia #studyindo #stationery #studyindonesian #studygramblr #studystudystudy #lfl💛

S C A N
(@scanstudy)

2019-09-14 23:47:27

[ R E L I G I O N ] . Hello everyone!! Finally, I'm comeback with my notes and new feeds (?) Hope you like it. ~Selamat hari Minggu dan semangat buat yang besok pts/uts~

Dian
(@sindystudy16)

2019-09-14 08:56:06

Karena di Jepang sudah tanggal 15 September, jadi aku mau ngucapin 「Happy Anniversary NEWS 16て」 お誕生日おめでとう 🎉 NEWS ini boyband kesukaan ku dari Jepang 😁 Kertas by @nuliscatet #news #newsong #johnnys #koyamakeiichiro #小山慶一郎 #masudatakahisa #増田貴久 #katoshigeaki #加藤シゲアキ #tegoshiyuya #手越祐也 #studyindo #studygramindonesia #studygram #study

n a j 🌵
(@najjstudy)

2019-09-17 22:12:51

Hppy sadnight eh satnight mksdnya ehee... _ Ak ganti feeds nih ehe😁 _ #studytips #studygramindonesia #study #studymotivation #notes #lettering #handlettring #notesbiology #studyhard #studyindo

It's been soooooo long! 😭 we're really sorry, both of us are really busy to upload some of our notes. But this week we'll color your timeline! 😊 • Aaaand yes! both of us are in social class, but we got biology too. And turns out we like it, since it's Lala's fave subject in middle school so yeah it's not that bad. 😂❤ • Mid semester exams are coming! Get your sleepy head ready! Nights going to be lllloooonnnnggggg.. 😭💯

Happy Friday Y'all... I will end it here, cuz idk what I need to write ;-; · · -` stationary used ›› : - Kokoro 0.5 black. - Pentel touch. - Ruled paper.

heyyy!
(@maddystudy)

20 Days 17 Hours Ago

So,this is My first post in this acc about studygrams!andd ya sorry if bad:( coz im still a beginner😬and the tools that i use in this photo there is in the photo yaaa:)and also sorry i didn’t edit this photo:( coz idk what that i want tO edit lol😹and yaaa im sorry if My handwriting is bad:(( #studygrams #studygramsindo #studyindo #studygramsindonesia #studygram #studyindonesian #studyindonesia #studygramindonesia #studyingindo #studystudy #indostudying #indonesianstudying

120919 i need your love! sorry if I use Indonesian because I forgot to translate oh my god Oke kita balik lagi. Ini fix pertama bgt ak buat studytips smg suka yaa temen2. Eh maksudnya thread kayak gini. Gimana kabar kalian?? • • • • #study #indonesia #twitterapp #studytips #lettering #school #studyessentials #tumblr #studyapps #studying #studygrammer #studyindonesian #studygram #studyindo #studywithme #studygramindonesia #allaboutstudy #lol #studynotes #studymotivation #feeds #thread #feedsinstagram #twitterthread #storytimethreads #threadz

Heyy guys!✨ —it’s been a while! Soo ini notes Bahasa Indonesia aku, aku buatnya buru2 jadi hasilnya ginii😬 —kalian sarapan apaa pagi inii? fc;3,347

study. revv
(@study.revv)

2019-09-07 02:43:17

Ⓕⓘⓡⓢⓣ ⓟⓞⓢⓣ 📍Bagaimana hari kalian? Tags: #studygram #studytips #studygramindonesia #studystudystudy #studynotes #study📚 #studywithme #studyindo #study #studyblr