#sugarscarf

99,354 posts tagged with #sugarscarf

Photos and Videos about #sugarscarf

[TIPS OF THE DAY] . PETUA ESKAY BAGI MENJADIKAN TUDUNG ANDA SUCI DAN MURNI . Elakkan basuh tudung uolls menggunakan pewangi or pelembut pakaian. Sebabnya nanti boleh menjejaskan kulit wajah. Macam mana tu jadi terjejas? Yela nanti jerawat senang hinggap kat muka yg terkena tudung tu kalau jenis kulit sensitip. . Sebaiknya gunakan cecair anti septik, contohnya mcm dettol tuh. Selain boleh membunuh kuman, tudung akan lebih bersih dan suci. . Cara alternatif: Nak senang dan pantas, basuh tudung kesayangan uolls menggunakan Eskay Hijab Wash. Tudung otomatik jadi harum mewangi dan bebas dari kuman. Omaigad! Senang bukan? . Nak try? Klik link wasap di bio profile 😘 . #eskayhijabwash #eskayhijabstainspray #pencucimuka #pencucimakeup #pencucitudung #sabuntudung #cikgu #cikgucikgi #cikgusekolah #codkl #duckscarves #duckscarvesholic #tudungmurah #fareeda #sugarscarf #radiusite #palazo #jubah #zawara #syamputudung #naelofar #naelofarhijab #aidijuma #fareedalovers #dress #zalora #jubahdress #jubahmuslimah #jubahmoden

China top actress 2018 Chaoyue Yang #Chinese #Chinastars #Chinesebeauty

TESTIMONI💕💕 . TQSM OUR LOVELY CUST FOR THE TRUST & BELIEVE IN OUR AWESOME PRODUCT...MUCH LUV🎈🎈 . Hai semua😎 Tudung anda selalu tak melekat/terkena kesan makeup,peluh, foundation,bedak,sambal ataupun kesan minyak nampak buruk sangat nak hilang kan? Bila u olls guna sabun biasa sental2 pun tak hilang jugak...mesti stress kan...nak guna multipurpose detergent ... oppss lagi bahaya tu...rosak habis tudung u olls nanti..sayangnya kan..☺️ So apa kata u olls try NIQA HIJAB WASH yang pastinya berkesan dan tidak akan mengecewakan u olls lagi tau...😍 ************************** Kami memperkenalkan NIQA HIJAB WASH yang mana dirumus khas untuk membersihkan segala kotoran degil dengan hanya RENDAM,BILAS & SIDAI aje!! . . FIND MORE #nisr COLLECTION #niqahijabwashqila1door PM ME 018 9816722 #shopee_my #shopeemy #qila1door #pencucitudung #bawallover #customerfeedback #customerreview #niqahijabwash #fikryibrahim #duckscarve #ariani #radiusite #hijabspray #tudung #tudungbawal #hijabtutorial #hijabwash #hijabista #pujaanhatikanda #neolofarhijab #sugarscarf #bellaammara #niqamalaysia #aidijuma #bawallover #stainremover #tudungruffle #lelakikirimantuhan #customerreviewniqa

Chinese food Braised Dongpo Pork #chineseculture #Dongpo Pork #chinese food

TESTIMONI💕💕 . TQSM OUR LOVELY CUST FOR THE TRUST & BELIEVE IN OUR AWESOME PRODUCT...MUCH LUV🎈🎈 . Hai semua😎 Tudung anda selalu tak melekat/terkena kesan makeup,peluh, foundation,bedak,sambal ataupun kesan minyak nampak buruk sangat nak hilang kan? Bila u olls guna sabun biasa sental2 pun tak hilang jugak...mesti stress kan...nak guna multipurpose detergent ... oppss lagi bahaya tu...rosak habis tudung u olls nanti..sayangnya kan..☺️ So apa kata u olls try NIQA HIJAB WASH yang pastinya berkesan dan tidak akan mengecewakan u olls lagi tau...😍 ************************** Kami memperkenalkan NIQA HIJAB WASH yang mana dirumus khas untuk membersihkan segala kotoran degil dengan hanya RENDAM,BILAS & SIDAI aje!! . . FIND MORE #nisr COLLECTION #niqahijabwashqila1door PM ME 018 9816722 #shopee_my #shopeemy #qila1door #pencucitudung #bawallover #customerfeedback #customerreview #niqahijabwash #fikryibrahim #duckscarve #ariani #radiusite #hijabspray #tudung #tudungbawal #hijabtutorial #hijabwash #hijabista #pujaanhatikanda #neolofarhijab #sugarscarf #bellaammara #niqamalaysia #aidijuma #bawallover #stainremover #tudungruffle #lelakikirimantuhan #customerreviewniqa

Chinese style photograph18 #Chinese #Chinatrends #Chinaclassic

TESTIMONI💕💕 . TQSM OUR LOVELY CUST FOR THE TRUST & BELIEVE IN OUR AWESOME PRODUCT...MUCH LUV🎈🎈 . Hai semua😎 Tudung anda selalu tak melekat/terkena kesan makeup,peluh, foundation,bedak,sambal ataupun kesan minyak nampak buruk sangat nak hilang kan? Bila u olls guna sabun biasa sental2 pun tak hilang jugak...mesti stress kan...nak guna multipurpose detergent ... oppss lagi bahaya tu...rosak habis tudung u olls nanti..sayangnya kan..☺️ So apa kata u olls try NIQA HIJAB WASH yang pastinya berkesan dan tidak akan mengecewakan u olls lagi tau...😍 ************************** Kami memperkenalkan NIQA HIJAB WASH yang mana dirumus khas untuk membersihkan segala kotoran degil dengan hanya RENDAM,BILAS & SIDAI aje!! . . FIND MORE #nisr COLLECTION #niqahijabwashqila1door PM ME 018 9816722 #shopee_my #shopeemy #qila1door #pencucitudung #bawallover #customerfeedback #customerreview #niqahijabwash #fikryibrahim #duckscarve #ariani #radiusite #hijabspray #tudung #tudungbawal #hijabtutorial #hijabwash #hijabista #pujaanhatikanda #neolofarhijab #sugarscarf #bellaammara #niqamalaysia #aidijuma #bawallover #stainremover #tudungruffle #lelakikirimantuhan #customerreviewniqa

TESTIMONI💕💕 . TQSM OUR LOVELY CUST FOR THE TRUST & BELIEVE IN OUR AWESOME PRODUCT...MUCH LUV🎈🎈 . Hai semua😎 Tudung anda selalu tak melekat/terkena kesan makeup,peluh, foundation,bedak,sambal ataupun kesan minyak nampak buruk sangat nak hilang kan? Bila u olls guna sabun biasa sental2 pun tak hilang jugak...mesti stress kan...nak guna multipurpose detergent ... oppss lagi bahaya tu...rosak habis tudung u olls nanti..sayangnya kan..☺️ So apa kata u olls try NIQA HIJAB WASH yang pastinya berkesan dan tidak akan mengecewakan u olls lagi tau...😍 ************************** Kami memperkenalkan NIQA HIJAB WASH yang mana dirumus khas untuk membersihkan segala kotoran degil dengan hanya RENDAM,BILAS & SIDAI aje!! . . FIND MORE #nisr COLLECTION #niqahijabwashqila1door PM ME 018 9816722 #shopee_my #shopeemy #qila1door #pencucitudung #bawallover #customerfeedback #customerreview #niqahijabwash #fikryibrahim #duckscarve #ariani #radiusite #hijabspray #tudung #tudungbawal #hijabtutorial #hijabwash #hijabista #pujaanhatikanda #neolofarhijab #sugarscarf #bellaammara #niqamalaysia #aidijuma #bawallover #stainremover #tudungruffle #lelakikirimantuhan #customerreviewniqa

TESTIMONI💕💕 . TQSM OUR LOVELY CUST FOR THE TRUST & BELIEVE IN OUR AWESOME PRODUCT...MUCH LUV🎈🎈 . Hai semua😎 Tudung anda selalu tak melekat/terkena kesan makeup,peluh, foundation,bedak,sambal ataupun kesan minyak nampak buruk sangat nak hilang kan? Bila u olls guna sabun biasa sental2 pun tak hilang jugak...mesti stress kan...nak guna multipurpose detergent ... oppss lagi bahaya tu...rosak habis tudung u olls nanti..sayangnya kan..☺️ So apa kata u olls try NIQA HIJAB WASH yang pastinya berkesan dan tidak akan mengecewakan u olls lagi tau...😍 ************************** Kami memperkenalkan NIQA HIJAB WASH yang mana dirumus khas untuk membersihkan segala kotoran degil dengan hanya RENDAM,BILAS & SIDAI aje!! . . FIND MORE #nisr COLLECTION #niqahijabwashqila1door PM ME 018 9816722 #shopee_my #shopeemy #qila1door #pencucitudung #bawallover #customerfeedback #customerreview #niqahijabwash #fikryibrahim #duckscarve #ariani #radiusite #hijabspray #tudung #tudungbawal #hijabtutorial #hijabwash #hijabista #pujaanhatikanda #neolofarhijab #sugarscarf #bellaammara #niqamalaysia #aidijuma #bawallover #stainremover #tudungruffle #lelakikirimantuhan #customerreviewniqa

BIGBOSS & LADYBOSS BIRTHDAY SALE . 20 MAC UNTIL 25 MAC 2019 . . Sempena hari kelahiran BIGBOSS & LADYBOSS , kami menawarkan harga baju serendah RM50 !! SALE kali ini akan berlangsung selama 5 HARI sahaja !! . SIAPA NAK HARGA MURAH, GRAB SEKARANG! nnti dh tamat jangan menyesal tau. Sbb boss bg kaw kaw punya harga. . . Cepat2 klik👇👇👇 Wasap.my/60135828174 Wasap.my/60135828174 Wasap.my/60135828174 . . . #asalkandiabahagia #love #vscomalaysia #curicuricinta #encikimamekspress #fikryibrahim #elrahexclusive #bynuramirah #salekawkaw #malayweddingideas #sugarscarf #leeyanarahman #bellaammara #jubahsouq#sugarscarf #elrahbykauthar #jubahmurah #jubahlelaki #jubahraya #cintatanpahenti #raya2019 #jodohjodohannisa #asalkandiabahagia #jubah #bajunikah #bajutunang

"WANGI NYA BAUUUU" Rendam tak sampai 5minit masih lagi wangi . Bestkan.. xperlu risau lagi bau peluh. Hanya rendam, bilas dan sidai. . . Ramai dah berpuashati menggunakannya. Bila dah puashati guna, memang akan nampak peluang untuk buat side income. . . Nak tau details, contact saya ya.👇 . DM, Klik link dibio @aaliaboutique Whatsapp 📲 012-278 7576 . . . 🎉Special price + freegift bagi Setiap Pembelian Combo. 🎁 . . .

Kebaya Moden - custom made by Mek Kembang Cotton. . Comes with wudu' friendly sleeve Size : S (owner is 163cm & 53kg) (swipe picture for size chart) Condition : Used (once) . . 🔥Price to let go : RM88 excluding postage 🔥 . . #preloved #jovianrtw #jovianmandagie #jovianista #jovianmandagiepreloved #prelovedmalaysia #prelovedminaz #minazlovers #minazpreloved #bellaammara #mekkembangcotton #bellaammaralovers #zawara #zawaralovers #poplook #love #fashionista #leeyanarahmanpreloved #leeyanarahmancollection #sugarscarf #sugarscarflovers #jubahsouq #mekkembangcottonpreloved #mkclover

Kesan minyak hitam pun boleh hilang guna NIQA INSTANT STAIN REMOVER 🤤😱 . Hebatkan... Sebelum melarat meresap dalam fabrik tu...baik kita cuci cepat². Tapi kalau cuci pun korang ingat senang ke nak hilang?? . Tapi bermodalkan rm20 je... Boleh settle dengan mudah. Kegunaan hingga 210 semburan pulak tu!! . Best ke best?? Berminat? DM/WS nadz ya, Link ada dekat BIO untuk pesanan. Jom berNIQA 😘 . #hijabwash #pencucitudung #niqahijabwash #stainremover #niqainstantstainremover #niqamalaysia #galeriariani #niqasoldiers #duckscarves #duckscarvesforsale #sugarscarf #naelofarhijab #tudungruffle #aidijuma #bokitta #cakenis #shawlpublika #teamwangi #niqahhq #niqahijabwashkl #niqahijabwashselangor #rawangselangor #niqarawang #niqaselayang #pengedardiperlukan

BIGBOSS & LADYBOSS BIRTHDAY SALE . 20 MAC UNTIL 25 MAC 2019 . . Sempena hari kelahiran BIGBOSS & LADYBOSS , kami menawarkan harga baju serendah RM50 !! SALE kali ini akan berlangsung selama 5 HARI sahaja !! . SIAPA NAK HARGA MURAH, GRAB SEKARANG! nnti dh tamat jangan menyesal tau. Sbb boss bg kaw kaw punya harga. . . Cepat2 klik👇👇👇 Wasap.my/60135828174 Wasap.my/60135828174 Wasap.my/60135828174 . . . #asalkandiabahagia #love #vscomalaysia #curicuricinta #encikimamekspress #fikryibrahim #elrahexclusive #bynuramirah #salekawkaw #malayweddingideas #sugarscarf #leeyanarahman #bellaammara #jubahsouq#sugarscarf #elrahbykauthar #jubahmurah #jubahlelaki #jubahraya #cintatanpahenti #raya2019 #jodohjodohannisa #asalkandiabahagia #jubah #bajunikah #bajutunang

Ya rabbi maroon ni lawa terukss kn. Mmg bawak smpai mimpi uolls. Cepat cepat dpt kn instant shawl yg superbly lawa ni. Nk look gorgeous but malas nk ambil masa lama? Ini lah jawapannye!! Hana Instant Shawl. Rm65 exclude postage. Super comfy! If you want to look so damn gorgeous but you want to save more time, this instant shawl is the correct answer for it!! Grab now!! #sugarscarfraya #sugarscarf #sugarscarfjb #sugarscarfdropship #sugarscarflovers #sugarscarfjohor #sugarscarfdealer #sugarscarfmalaysia #sugarscarfsingapore #sugarscarfinstantshawl #instantshawlcantik #instantshawl #sayajualsugarscarf #sayajualinstantshawlcantik

INNER SILANG DOUBLE YG PASTI MEMBUATKAN GEGIRLS TAMPAK LEBIH ANGGUN DAN BERGAYA. . . Hello holla gegadis sekalian, meh cepat2 tgk ni inner silang kita uols. Inner silang double ni mmg cantik sesangat utk uols pakai bergaya pergi kerja, keluar shopping, mahupun utk santai2 😍 . . Haaa uols, selain inner silang satu dan inner silang double rapat, bysarahariffin jugak ada inner silang double tau. Apa yg bestnya inner silang double ni uols boleh pakai dengan shawl nak bergaya ala2 neelofa pun boleh aihhh . . Inner silang double ni mcm mana plk sis dan apa bezanya dengan silang double rapat? . . Ni haa Sis nak bagitahu ni. . . [+] Inner silang double ni silang dia dua kali kat atas kepala tu. [+] Bezanya dgn silang double rapat ialah yg ni silang nya jarak antara silang yg first dengan second tu. . . Haaa try tgk gambar model it’s pakai ni. Nampak lah beza nya. 🤩 . . Uols jgn risau, bysarahariffin punya inner material mmg superb! Beli sekali kompem jatuh hati pastu nak repeat order. Tak caye? Cer try order sekali 🙊 . . Material yg kita guna ialah Cotton Lycra Japanese . . . ✔️ melekap penuh didahi ✔️ tidak sakit telinga, ✔️ sejuk, lembut, dan selesa . ✔️ ada tali di bahagian belakang. Boleh ikat ikut keselesaan . . #innersilangsusun #innersilangrenda #innersilang #innersilangsatu #innersilangmurah #innersilangmalaysia #innersilangsiti #innersilangbysarahariffin #innersilangdouble #innerneelofa #turbanbynh #belofabynh #comelpipimerah #bysarahariffin #innerlabuh #innermagic #innersnowcap #innersnowcapmurah #innerneck #innersnowcapberhantu #tudung #tudungruffle #tudungpeople #tudungmurah #duck #sugarscarf #ajimaura #terapiinstagram #assalamualaikum #hye

INNER SILANG DOUBLE YG PASTI MEMBUATKAN GEGIRLS TAMPAK LEBIH ANGGUN DAN BERGAYA. . . Hello holla gegadis sekalian, meh cepat2 tgk ni inner silang kita uols. Inner silang double ni mmg cantik sesangat utk uols pakai bergaya pergi kerja, keluar shopping, mahupun utk santai2 😍 . . Haaa uols, selain inner silang satu dan inner silang double rapat, bysarahariffin jugak ada inner silang double tau. Apa yg bestnya inner silang double ni uols boleh pakai dengan shawl nak bergaya ala2 neelofa pun boleh aihhh . . Inner silang double ni mcm mana plk sis dan apa bezanya dengan silang double rapat? . . Ni haa Sis nak bagitahu ni. . . [+] Inner silang double ni silang dia dua kali kat atas kepala tu. [+] Bezanya dgn silang double rapat ialah yg ni silang nya jarak antara silang yg first dengan second tu. . . Haaa try tgk gambar model it’s pakai ni. Nampak lah beza nya. 🤩 . . Uols jgn risau, bysarahariffin punya inner material mmg superb! Beli sekali kompem jatuh hati pastu nak repeat order. Tak caye? Cer try order sekali 🙊 . . Material yg kita guna ialah Cotton Lycra Japanese . . . ✔️ melekap penuh didahi ✔️ tidak sakit telinga, ✔️ sejuk, lembut, dan selesa . ✔️ ada tali di bahagian belakang. Boleh ikat ikut keselesaan . . #innersilangsusun #innersilangrenda #innersilang #innersilangsatu #innersilangmurah #innersilangmalaysia #innersilangsiti #innersilangbysarahariffin #innersilangdouble #innerneelofa #turbanbynh #belofabynh #comelpipimerah #bysarahariffin #innerlabuh #innermagic #innersnowcap #innersnowcapmurah #innerneck #innersnowcapberhantu #tudung #tudungruffle #tudungpeople #tudungmurah #duck #sugarscarf #ajimaura #terapiinstagram #assalamualaikum #hye

INNER SILANG DOUBLE YG PASTI MEMBUATKAN GEGIRLS TAMPAK LEBIH ANGGUN DAN BERGAYA. . . Hello holla gegadis sekalian, meh cepat2 tgk ni inner silang kita uols. Inner silang double ni mmg cantik sesangat utk uols pakai bergaya pergi kerja, keluar shopping, mahupun utk santai2 😍 . . Haaa uols, selain inner silang satu dan inner silang double rapat, bysarahariffin jugak ada inner silang double tau. Apa yg bestnya inner silang double ni uols boleh pakai dengan shawl nak bergaya ala2 neelofa pun boleh aihhh . . Inner silang double ni mcm mana plk sis dan apa bezanya dengan silang double rapat? . . Ni haa Sis nak bagitahu ni. . . [+] Inner silang double ni silang dia dua kali kat atas kepala tu. [+] Bezanya dgn silang double rapat ialah yg ni silang nya jarak antara silang yg first dengan second tu. . . Haaa try tgk gambar model it’s pakai ni. Nampak lah beza nya. 🤩 . . Uols jgn risau, bysarahariffin punya inner material mmg superb! Beli sekali kompem jatuh hati pastu nak repeat order. Tak caye? Cer try order sekali 🙊 . . Material yg kita guna ialah Cotton Lycra Japanese . . . ✔️ melekap penuh didahi ✔️ tidak sakit telinga, ✔️ sejuk, lembut, dan selesa . ✔️ ada tali di bahagian belakang. Boleh ikat ikut keselesaan . . #innersilangsusun #innersilangrenda #innersilang #innersilangsatu #innersilangmurah #innersilangmalaysia #innersilangsiti #innersilangbysarahariffin #innersilangdouble #innerneelofa #turbanbynh #belofabynh #comelpipimerah #bysarahariffin #innerlabuh #innermagic #innersnowcap #innersnowcapmurah #innerneck #innersnowcapberhantu #tudung #tudungruffle #tudungpeople #tudungmurah #duck #sugarscarf #ajimaura #terapiinstagram #assalamualaikum #hye

INNER SILANG DOUBLE YG PASTI MEMBUATKAN GEGIRLS TAMPAK LEBIH ANGGUN DAN BERGAYA. . . Hello holla gegadis sekalian, meh cepat2 tgk ni inner silang kita uols. Inner silang double ni mmg cantik sesangat utk uols pakai bergaya pergi kerja, keluar shopping, mahupun utk santai2 😍 . . Haaa uols, selain inner silang satu dan inner silang double rapat, bysarahariffin jugak ada inner silang double tau. Apa yg bestnya inner silang double ni uols boleh pakai dengan shawl nak bergaya ala2 neelofa pun boleh aihhh . . Inner silang double ni mcm mana plk sis dan apa bezanya dengan silang double rapat? . . Ni haa Sis nak bagitahu ni. . . [+] Inner silang double ni silang dia dua kali kat atas kepala tu. [+] Bezanya dgn silang double rapat ialah yg ni silang nya jarak antara silang yg first dengan second tu. . . Haaa try tgk gambar model it’s pakai ni. Nampak lah beza nya. 🤩 . . Uols jgn risau, bysarahariffin punya inner material mmg superb! Beli sekali kompem jatuh hati pastu nak repeat order. Tak caye? Cer try order sekali 🙊 . . Material yg kita guna ialah Cotton Lycra Japanese . . . ✔️ melekap penuh didahi ✔️ tidak sakit telinga, ✔️ sejuk, lembut, dan selesa . ✔️ ada tali di bahagian belakang. Boleh ikat ikut keselesaan . . #innersilangsusun #innersilangrenda #innersilang #innersilangsatu #innersilangmurah #innersilangmalaysia #innersilangsiti #innersilangbysarahariffin #innersilangdouble #innerneelofa #turbanbynh #belofabynh #comelpipimerah #bysarahariffin #innerlabuh #innermagic #innersnowcap #innersnowcapmurah #innerneck #innersnowcapberhantu #tudung #tudungruffle #tudungpeople #tudungmurah #duck #sugarscarf #ajimaura #terapiinstagram #assalamualaikum #hye

INNER SILANG DOUBLE YG PASTI MEMBUATKAN GEGIRLS TAMPAK LEBIH ANGGUN DAN BERGAYA. . . Hello holla gegadis sekalian, meh cepat2 tgk ni inner silang kita uols. Inner silang double ni mmg cantik sesangat utk uols pakai bergaya pergi kerja, keluar shopping, mahupun utk santai2 😍 . . Haaa uols, selain inner silang satu dan inner silang double rapat, bysarahariffin jugak ada inner silang double tau. Apa yg bestnya inner silang double ni uols boleh pakai dengan shawl nak bergaya ala2 neelofa pun boleh aihhh . . Inner silang double ni mcm mana plk sis dan apa bezanya dengan silang double rapat? . . Ni haa Sis nak bagitahu ni. . . [+] Inner silang double ni silang dia dua kali kat atas kepala tu. [+] Bezanya dgn silang double rapat ialah yg ni silang nya jarak antara silang yg first dengan second tu. . . Haaa try tgk gambar model it’s pakai ni. Nampak lah beza nya. 🤩 . . Uols jgn risau, bysarahariffin punya inner material mmg superb! Beli sekali kompem jatuh hati pastu nak repeat order. Tak caye? Cer try order sekali 🙊 . . Material yg kita guna ialah Cotton Lycra Japanese . . . ✔️ melekap penuh didahi ✔️ tidak sakit telinga, ✔️ sejuk, lembut, dan selesa . ✔️ ada tali di bahagian belakang. Boleh ikat ikut keselesaan . . #innersilangsusun #innersilangrenda #innersilang #innersilangsatu #innersilangmurah #innersilangmalaysia #innersilangsiti #innersilangbysarahariffin #innersilangdouble #innerneelofa #turbanbynh #belofabynh #comelpipimerah #bysarahariffin #innerlabuh #innermagic #innersnowcap #innersnowcapmurah #innerneck #innersnowcapberhantu #tudung #tudungruffle #tudungpeople #tudungmurah #duck #sugarscarf #ajimaura #terapiinstagram #assalamualaikum #hye

SEKALI RENDAM JER HILANG SEMUA KOTOR-KOTOR. . Ops bukan tu je. Wangi & soft jer. . Semestinya sis ni sangat-sangat berpuas hati 😍😍😍

BIGBOSS & LADYBOSS BIRTHDAY SALE MIX AND MATCH COUPLE SET💞 . 20 MAC -25 MAC 2019 . SALE PRICE RM210 (lelaki+perempuan) Item exclude postage . . . ✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA ✅FAST PAYMENT ONLY ✅FIRST COME FIRST SERVED . .. ✅PEMBELIAN SECARA ONLINE SAHAJA..NO COD ❌🙅‍♀️🚫 . Nak Order ONLINE WHTSAPP JAS : . 📲 013 376 3766 . 📲 013 376 3766 . #kurtaamsyar #kurtanuh #kurtaelrah #kurtaslimfit #kurtasale #salekawkaw #umrahsale #bajumelayuelrah #kurtaelrah2019 #kurtaslimfit2019#bajumelayuslimfit #bajumelayuxelrah #kurtaelrah #kurtaelrahmalysia #kurtamalaysia #pspowerelrah #elrahexclusive #bynuramirah #bynuramirah11 #kurtaelrah2018 #pselrah #psbynuramirah #minaz #leeyanarahman #bellaammara #jubahsouq #sugarscarf #neelofar #naelofar #teamzylaqasrina #personalshopperbangi

BIGBOSS & LADYBOSS BIRTHDAY SALE MIX AND MATCH COUPLE SET💞 . 20 MAC -25 MAC 2019 . SALE PRICE RM210 (lelaki+perempuan) Item exclude postage . . . ✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA ✅FAST PAYMENT ONLY ✅FIRST COME FIRST SERVED . .. ✅PEMBELIAN SECARA ONLINE SAHAJA..NO COD ❌🙅‍♀️🚫 . Nak Order ONLINE WHTSAPP JAS : . 📲 013 376 3766 . 📲 013 376 3766 . #kurtaamsyar #kurtanuh #kurtaelrah #kurtaslimfit #kurtasale #salekawkaw #umrahsale #bajumelayuelrah #kurtaelrah2019 #kurtaslimfit2019#bajumelayuslimfit #bajumelayuxelrah #kurtaelrah #kurtaelrahmalysia #kurtamalaysia #pspowerelrah #elrahexclusive #bynuramirah #bynuramirah11 #kurtaelrah2018 #pselrah #psbynuramirah #minaz #leeyanarahman #bellaammara #jubahsouq #sugarscarf #neelofar #naelofar #teamzylaqasrina #personalshopperbangi

BIGBOSS & LADYBOSS BIRTHDAY SALE MIX AND MATCH COUPLE SET💞 . 20 MAC -25 MAC 2019 . SALE PRICE RM210 (lelaki+perempuan) Item exclude postage . . . ✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA ✅FAST PAYMENT ONLY ✅FIRST COME FIRST SERVED . .. ✅PEMBELIAN SECARA ONLINE SAHAJA..NO COD ❌🙅‍♀️🚫 . Nak Order ONLINE WHTSAPP JAS : . 📲 013 376 3766 . 📲 013 376 3766 . #kurtaamsyar #kurtanuh #kurtaelrah #kurtaslimfit #kurtasale #salekawkaw #umrahsale #bajumelayuelrah #kurtaelrah2019 #kurtaslimfit2019#bajumelayuslimfit #bajumelayuxelrah #kurtaelrah #kurtaelrahmalysia #kurtamalaysia #pspowerelrah #elrahexclusive #bynuramirah #bynuramirah11 #kurtaelrah2018 #pselrah #psbynuramirah #minaz #leeyanarahman #bellaammara #jubahsouq #sugarscarf #neelofar #naelofar #teamzylaqasrina #personalshopperbangi

BIGBOSS & LADYBOSS BIRTHDAY SALE MIX AND MATCH COUPLE SET💞 . 20 MAC -25 MAC 2019 . SALE PRICE RM210 (lelaki+perempuan) Item exclude postage . . . ✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA ✅FAST PAYMENT ONLY ✅FIRST COME FIRST SERVED . .. ✅PEMBELIAN SECARA ONLINE SAHAJA..NO COD ❌🙅‍♀️🚫 . Nak Order ONLINE WHTSAPP JAS : . 📲 013 376 3766 . 📲 013 376 3766 . #kurtaamsyar #kurtanuh #kurtaelrah #kurtaslimfit #kurtasale #salekawkaw #umrahsale #bajumelayuelrah #kurtaelrah2019 #kurtaslimfit2019#bajumelayuslimfit #bajumelayuxelrah #kurtaelrah #kurtaelrahmalysia #kurtamalaysia #pspowerelrah #elrahexclusive #bynuramirah #bynuramirah11 #kurtaelrah2018 #pselrah #psbynuramirah #minaz #leeyanarahman #bellaammara #jubahsouq #sugarscarf #neelofar #naelofar #teamzylaqasrina #personalshopperbangi

BIGBOSS & LADYBOSS BIRTHDAY SALE MIX AND MATCH COUPLE SET💞 . 20 MAC -25 MAC 2019 . SALE PRICE RM210 (lelaki+perempuan) Item exclude postage . . . ✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA ✅FAST PAYMENT ONLY ✅FIRST COME FIRST SERVED . .. ✅PEMBELIAN SECARA ONLINE SAHAJA..NO COD ❌🙅‍♀️🚫 . Nak Order ONLINE WHTSAPP JAS : . 📲 013 376 3766 . 📲 013 376 3766 . #kurtaamsyar #kurtanuh #kurtaelrah #kurtaslimfit #kurtasale #salekawkaw #umrahsale #bajumelayuelrah #kurtaelrah2019 #kurtaslimfit2019#bajumelayuslimfit #bajumelayuxelrah #kurtaelrah #kurtaelrahmalysia #kurtamalaysia #pspowerelrah #elrahexclusive #bynuramirah #bynuramirah11 #kurtaelrah2018 #pselrah #psbynuramirah #minaz #leeyanarahman #bellaammara #jubahsouq #sugarscarf #neelofar #naelofar #teamzylaqasrina #personalshopperbangi

BIGBOSS & LADYBOSS BIRTHDAY SALE MIX AND MATCH COUPLE SET💞 . 20 MAC -25 MAC 2019 . SALE PRICE RM210 (lelaki+perempuan) Item exclude postage . . . ✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA ✅FAST PAYMENT ONLY ✅FIRST COME FIRST SERVED . .. ✅PEMBELIAN SECARA ONLINE SAHAJA..NO COD ❌🙅‍♀️🚫 . Nak Order ONLINE WHTSAPP JAS : . 📲 013 376 3766 . 📲 013 376 3766 . #kurtaamsyar #kurtanuh #kurtaelrah #kurtaslimfit #kurtasale #salekawkaw #umrahsale #bajumelayuelrah #kurtaelrah2019 #kurtaslimfit2019#bajumelayuslimfit #bajumelayuxelrah #kurtaelrah #kurtaelrahmalysia #kurtamalaysia #pspowerelrah #elrahexclusive #bynuramirah #bynuramirah11 #kurtaelrah2018 #pselrah #psbynuramirah #minaz #leeyanarahman #bellaammara #jubahsouq #sugarscarf #neelofar #naelofar #teamzylaqasrina #personalshopperbangi

BIGBOSS & LADYBOSS BIRTHDAY SALE MIX AND MATCH COUPLE SET💞 . 20 MAC -25 MAC 2019 . SALE PRICE RM210 (lelaki+perempuan) Item exclude postage . . . ✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA ✅FAST PAYMENT ONLY ✅FIRST COME FIRST SERVED . .. ✅PEMBELIAN SECARA ONLINE SAHAJA..NO COD ❌🙅‍♀️🚫 . Nak Order ONLINE WHTSAPP JAS : . 📲 013 376 3766 . 📲 013 376 3766 . #kurtaamsyar #kurtanuh #kurtaelrah #kurtaslimfit #kurtasale #salekawkaw #umrahsale #bajumelayuelrah #kurtaelrah2019 #kurtaslimfit2019#bajumelayuslimfit #bajumelayuxelrah #kurtaelrah #kurtaelrahmalysia #kurtamalaysia #pspowerelrah #elrahexclusive #bynuramirah #bynuramirah11 #kurtaelrah2018 #pselrah #psbynuramirah #minaz #leeyanarahman #bellaammara #jubahsouq #sugarscarf #neelofar #naelofar #teamzylaqasrina #personalshopperbangi

BIGBOSS & LADYBOSS BIRTHDAY SALE MIX AND MATCH COUPLE SET💞 . 20 MAC -25 MAC 2019 . SALE PRICE RM210 (lelaki+perempuan) Item exclude postage . . . ✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA ✅FAST PAYMENT ONLY ✅FIRST COME FIRST SERVED . .. ✅PEMBELIAN SECARA ONLINE SAHAJA..NO COD ❌🙅‍♀️🚫 . Nak Order ONLINE WHTSAPP JAS : . 📲 013 376 3766 . 📲 013 376 3766 . #kurtaamsyar #kurtanuh #kurtaelrah #kurtaslimfit #kurtasale #salekawkaw #umrahsale #bajumelayuelrah #kurtaelrah2019 #kurtaslimfit2019#bajumelayuslimfit #bajumelayuxelrah #kurtaelrah #kurtaelrahmalysia #kurtamalaysia #pspowerelrah #elrahexclusive #bynuramirah #bynuramirah11 #kurtaelrah2018 #pselrah #psbynuramirah #minaz #leeyanarahman #bellaammara #jubahsouq #sugarscarf #neelofar #naelofar #teamzylaqasrina #personalshopperbangi

BIGBOSS & LADYBOSS BIRTHDAY SALE MIX AND MATCH COUPLE SET💞 . 20 MAC -25 MAC 2019 . SALE PRICE RM210 (lelaki+perempuan) Item exclude postage . . . ✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA ✅FAST PAYMENT ONLY ✅FIRST COME FIRST SERVED . .. ✅PEMBELIAN SECARA ONLINE SAHAJA..NO COD ❌🙅‍♀️🚫 . Nak Order ONLINE WHTSAPP JAS : . 📲 013 376 3766 . 📲 013 376 3766 . #kurtaamsyar #kurtanuh #kurtaelrah #kurtaslimfit #kurtasale #salekawkaw #umrahsale #bajumelayuelrah #kurtaelrah2019 #kurtaslimfit2019#bajumelayuslimfit #bajumelayuxelrah #kurtaelrah #kurtaelrahmalysia #kurtamalaysia #pspowerelrah #elrahexclusive #bynuramirah #bynuramirah11 #kurtaelrah2018 #pselrah #psbynuramirah #minaz #leeyanarahman #bellaammara #jubahsouq #sugarscarf #neelofar #naelofar #teamzylaqasrina #personalshopperbangi

KESAN SAMBAL HILANG . "Wow, kesan sambal hampir setahun hilang dengan NIQA Hijab Wash", Pn. Ayu. . Ramai dah berpuashati menggunakannya. Bila dah puashati guna, memang akan nampak peluang untuk buat side income. . . Nak tau details, contact saya ya.👇 . DM, Klik link dibio @aaliaboutique Whatsapp 📲 012-278 7576 . . . 🎉Special price + freegift bagi Setiap Pembelian Combo. 🎁 . . #hijabwash #pencucitudung #niqahijabwash #niqahijabwashsemenyih #sprayhijab

CRISS CROSS OBSESSED! . NOW IN PINLESS EDITION . Thank you for the amazing 6 years for Madison madness! . Fashion change over time and now we have new and improved version of Madison! : . Snow cap Tie back! . Comes with Claudia Style ( Square Instant ) & Shawl Instant! . . #yessugarscarfbelanja #yes #yearendsale . . WHATSAPP 0133698864 😁 . . #sisbelanja #sugarscarfbelanje #sugarscarf #sugarscarflovers #sugarscarfnegerisembilan #sepahtureunionlive #jodohjodohannisa #sugarscarflover #senafasrindu #ame2019 #sugarscarfootd #sugarscarfinner #innerneck #innerneckmagic #ootd #tudungsugarscarf #sugarscarflovers #scarves #hijab #tudung #muslimah #islam #instanthijab #tudungviral #tudungcantik #tudung

#sarungje! An Ironless Scarf that requires no pin, just slip on! This is perfect for? Material :Breathable Moss Crepe ( Ironless ) Face size : Free Size 10 inch Please wear brooch if loose Shape : Classic Slim Fit L FRONT : 48CM BACK : 70CM . #yessugarscarfbelanja #yes #yearendsale . . WHATSAPP 0133698864 😁 . . #sisbelanja #sugarscarfbelanje #sugarscarf #sugarscarflovers #sugarscarfnegerisembilan #sepahtureunionlive #jodohjodohannisa #sugarscarflover #asalkandiabahagia #encikimamekspres #sugarscarfootd #sugarscarfinner #innerneck #innerneckmagic #ootd #tudungsugarscarf #sugarscarflovers #scarves #hijab #tudung #muslimah #islam #instanthijab #tudungviral #tudungcantik #tudung

NIQA Instant Stain Remover sesuai untuk fabrik termasuk pakaian, karpet, sofa, beg, langsir, kasut dan lain lain . Kotoran seperti SAMBAL, KARI, KICAP, LIPSTICKS, PEN, MILO, FOUNDATION, DARAH. Semua ni boleh hilang segera dengan NIQA INSTAINT STAIN REMOVER! . SEMBUR, GOSOK dan LAP sahaja menggunakan wet tissue. . Mengandungi pati perfume membuatkan fabrik anda wangi sepanjang hari. . . Berminat?? DM/WS nadz ya, Link ada dekat BIO untuk pesanan. Jom berNIQA 😘 #pembelianborongavailable

Aduhh!! Baru jee kuar.. Baju da kotor!! Takkan nak jalan ngan baju comot pulak... nyesal makan dulu tadi!! . Mesti korang pernah merungut macamni kan... Almaklumlah selalu jadi mangsa terpercik makanan. Relaksss... Tak payahh stressss senyumm jee tau. . NISR boleh settle kan dalam 30saat je...extra wangi lagi kite bagi. Pastu korang da boleh sambung jalan tau😘

BIGBOSS & LADYBOSS BIRTHDAY SALE . 20 MAC UNTIL 25 MAC 2019 . . Sempena hari kelahiran BIGBOSS & LADYBOSS , kami menawarkan harga baju serendah RM50 !! SALE kali ini akan berlangsung selama 5 HARI sahaja !! . SIAPA NAK HARGA MURAH, GRAB SEKARANG! nnti dh tamat jangan menyesal tau. Sbb boss bg kaw kaw punya harga. . . Cepat2 klik👇👇👇 Wasap.my/60135828174 Wasap.my/60135828174 Wasap.my/60135828174 . . . #asalkandiabahagia #love #vscomalaysia #curicuricinta #encikimamekspress #fikryibrahim #elrahexclusive #bynuramirah #salekawkaw #malayweddingideas #sugarscarf #leeyanarahman #bellaammara #jubahsouq#sugarscarf #elrahbykauthar #jubahmurah #jubahlelaki #jubahraya #raya2019 #jodohjodohannisa #asalkandiabahagia #jubah #bajunikah #bajutunang

Kenapa NIQA Hijab Awning Strach (NHAS) best? . Selalunya starch melekit, berbau, tudung terlalu kejung. . Formula NHAS confirm melekat di hati tidak melekit di tudung. 😁

Hanya 300 pcs Twilly percuma ( ada mcm2 design ) utk pembelian twilight clearance stock min 2 pcs!! Kalau sesiapa nak tambah colour nak cukupkan koleksi ini lah masanya! Sekali ngN inner neck, kain mixed satin silk plus vibrant ombre colours! ✅ Kotak FREE utk setiap pembelian twilight ✅ FREE twilly utk pembelian 2 pcs ke atas Valid 2 hari ni je tau! #sugarscarf #sugarscarfpromo #sugarscarfootd #sayajualsugarscarf #tudungcantik

Chic Traveller (Black edition) Size : 110cm x 110cm Material : Mixed Satin Silk Price : Rm99 exclude postage Care : Minimal hand wash and dry clean #sugarscarf #sugarscarflovers #sugarscarfootd #sayajualsugarscarf #sugarscarfdealers #sugarscarfdropship #instantshawl #satinsilkbawal #silksatinshawl #silksatincantik #sugarscarfjohor #sugarscarfsingapore

Chic Traveller Size : 110cm x 110cm Material : Mixed Satin Silk Price : Rm99 exclude postage Care : Minimal hand wash and dry clean #sugarscarf #sugarscarflovers #sugarscarfootd #sayajualsugarscarf #sugarscarfdealers #sugarscarfdropship #instantshawl #satinsilkbawal #silksatinshawl #silksatincantik #sugarscarfjohor #sugarscarfsingapore

Ni lah cara nak guna NIQA Hijab Wash pencuci tudung viral dan eksklusif ni. . Meh layan video ni. . Senang kan.. Dengan 3 langkah mudah iaitu Rendam, Bilas dan Sidai je. . . Ehhh...nanti dulu.. ada hadiah misteri menanti tau dengan setiap pembelian combo. . Apa lagi.. Cepat-cepat klik link di bio @aaliaboutique WhatsApp 📲012-278 7576 . . . .

Selamat Tengahari uolss , yang mana tengah mencari tudung sarung yang mudah dan pantas just sarung tapi tak tahu nak beli dekat mana uolss boleh walk in Butik Noura dapatkan tudung sarung printed Sugarscarf Luna Silipon dengan harga RM65 sahaja tau uolss 😍 So uolss tunggu apa lagi jom ajak kawan office mai shopping dekat Butik Noura 💃🏻 #sarungprinted #sugarscarf #butiknoura

BIGBOSS & LADYBOSS BIRTHDAY SALE . 20 MAC -25 MAC 2019 . KURTA ELRAH 🌸 N.P : RM99 🌸 SALE : RM50 🌸 JIMAT : RM49 👏👏🎉👏 . . . . ✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA ✅FAST PAYMENT ONLY ✅FIRST COME FIRST SERVED . . . SLIDE KE KIRI UNTUK PELBAGAI PILIHAN WARNA . . ✅PEMBELIAN SECARA ONLINE SAHAJA..NO COD ❌🙅‍♀️🚫 . Nak Order ONLINE WHTSAPP ZYLA : . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . #kurtaamsyar #kurtanuh #kurtaelrah #kurtaslimfit #kurtasale #salekawkaw #umrahsale #bajumelayuelrah #kurtaelrah2019 #kurtaslimfit2019#bajumelayuslimfit #bajumelayuxelrah #kurtaelrah #kurtaelrahmalysia #kurtamalaysia #pspowerelrah #elrahexclusive #bynuramirah #bynuramirah11 #kurtaelrah2018 #pselrah #psbynuramirah #minaz #leeyanarahman #bellaammara #jubahsouq #sugarscarf #neelofar #naelofar #teamzylaqasrina #personalshopperbangi

BIGBOSS & LADYBOSS BIRTHDAY SALE . 20 MAC -25 MAC 2019 . KURTA ELRAH 🌸 N.P : RM99 🌸 SALE : RM50 🌸 JIMAT : RM49 👏👏🎉👏 . . . . ✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA ✅FAST PAYMENT ONLY ✅FIRST COME FIRST SERVED . . . ✅PEMBELIAN SECARA ONLINE SAHAJA..NO COD ❌🙅‍♀️🚫 . Nak Order ONLINE WHTSAPP ZYLA : . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . #kurtaamsyar #kurtanuh #kurtaelrah #kurtaslimfit #kurtasale #salekawkaw #umrahsale #bajumelayuelrah #kurtaelrah2019 #kurtaslimfit2019#bajumelayuslimfit #bajumelayuxelrah #kurtaelrah #kurtaelrahmalysia #kurtamalaysia #pspowerelrah #elrahexclusive #bynuramirah #bynuramirah11 #kurtaelrah2018 #pselrah #psbynuramirah #minaz #leeyanarahman #bellaammara #jubahsouq #sugarscarf #neelofar #naelofar #teamzylaqasrina #personalshopperbangi

CHEWABLE-C PLUS 🎈 - Chewable-C Plus ni sama je dengan Sustained Release Vita Plus tu. Cuma bezanya yang chewable ni toksah nak telan telan, just kunyah kunyah nyum nyum gitu. Sesuai utk yang tak suke telan ubat. 🤭 - Dan paling penting, ia juga sesuai untuk sikecil anda 🔆 - Nak tau ape kelebihan Chewable-C Plus Shaklee ni? - 🌈 Chewable Vita-C Plus - - Membantu membina ketahanan daripada jangkitan penyakit, selsema dan batuk. - Membantu penyembuhan luka. - Membantu membina kekuatan gigi. - Kaya dengan antioksida. - Membantu mengawal kerosakan sel. - Jom cepat order dengan Emmy sekarang! Limited stok okay ❤️ - Whatsapp Emmy 🍃 - http://www.wasap.my/60146637471 - #sayajualmurah #sipipimerah #aafiyahkhalid #youthskincare #minaz #sayajualshaklee #sugarscarf #shakleemurah #bellaammara #minaz #neelofa #duckscarves #vivixpromo #vitaminshaklee #arianioffer #vivix #espshaklee #arianilovers #arianiootd #minimalace #ude #lilypetuna #produkviral2018 #espshaklee #gadiscendol #gadismanja #jenterapejuang #adekkapcai #ctdk #ernienyanyi #shawlpublika

CHEWABLE-C PLUS 🎈 - Chewable-C Plus ni sama je dengan Sustained Release Vita Plus tu. Cuma bezanya yang chewable ni toksah nak telan telan, just kunyah kunyah nyum nyum gitu. Sesuai utk yang tak suke telan ubat. 🤭 - Dan paling penting, ia juga sesuai untuk sikecil anda 🔆 - Nak tau ape kelebihan Chewable-C Plus Shaklee ni? - 🌈 Chewable Vita-C Plus - - Membantu membina ketahanan daripada jangkitan penyakit, selsema dan batuk. - Membantu penyembuhan luka. - Membantu membina kekuatan gigi. - Kaya dengan antioksida. - Membantu mengawal kerosakan sel. - Jom cepat order dengan Emmy sekarang! Limited stok okay ❤️ - Whatsapp Emmy 🍃 - http://www.wasap.my/60146637471 - #sayajualmurah #sipipimerah #aafiyahkhalid #youthskincare #minaz #sayajualshaklee #sugarscarf #shakleemurah #bellaammara #minaz #neelofa #duckscarves #vivixpromo #vitaminshaklee #arianioffer #vivix #espshaklee #arianilovers #arianiootd #minimalace #ude #lilypetuna #produkviral2018 #espshaklee #gadiscendol #gadismanja #jenterapejuang #adekkapcai #ctdk #ernienyanyi #shawlpublika

CHEWABLE-C PLUS 🎈 - Chewable-C Plus ni sama je dengan Sustained Release Vita Plus tu. Cuma bezanya yang chewable ni toksah nak telan telan, just kunyah kunyah nyum nyum gitu. Sesuai utk yang tak suke telan ubat. 🤭 - Dan paling penting, ia juga sesuai untuk sikecil anda 🔆 - Nak tau ape kelebihan Chewable-C Plus Shaklee ni? - 🌈 Chewable Vita-C Plus - - Membantu membina ketahanan daripada jangkitan penyakit, selsema dan batuk. - Membantu penyembuhan luka. - Membantu membina kekuatan gigi. - Kaya dengan antioksida. - Membantu mengawal kerosakan sel. - Jom cepat order dengan Emmy sekarang! Limited stok okay ❤️ - Whatsapp Emmy 🍃 - http://www.wasap.my/60146637471 - #sayajualmurah #sipipimerah #aafiyahkhalid #youthskincare #minaz #sayajualshaklee #sugarscarf #shakleemurah #bellaammara #minaz #neelofa #duckscarves #vivixpromo #vitaminshaklee #arianioffer #vivix #espshaklee #arianilovers #arianiootd #minimalace #ude #lilypetuna #produkviral2018 #espshaklee #gadiscendol #gadismanja #jenterapejuang #adekkapcai #ctdk #ernienyanyi #shawlpublika

CHEWABLE-C PLUS 🎈 - Chewable-C Plus ni sama je dengan Sustained Release Vita Plus tu. Cuma bezanya yang chewable ni toksah nak telan telan, just kunyah kunyah nyum nyum gitu. Sesuai utk yang tak suke telan ubat. 🤭 - Dan paling penting, ia juga sesuai untuk sikecil anda 🔆 - Nak tau ape kelebihan Chewable-C Plus Shaklee ni? - 🌈 Chewable Vita-C Plus - - Membantu membina ketahanan daripada jangkitan penyakit, selsema dan batuk. - Membantu penyembuhan luka. - Membantu membina kekuatan gigi. - Kaya dengan antioksida. - Membantu mengawal kerosakan sel. - Jom cepat order dengan Emmy sekarang! Limited stok okay ❤️ - Whatsapp Emmy 🍃 - http://www.wasap.my/60146637471 - #sayajualmurah #sipipimerah #aafiyahkhalid #youthskincare #minaz #sayajualshaklee #sugarscarf #shakleemurah #bellaammara #minaz #neelofa #duckscarves #vivixpromo #vitaminshaklee #arianioffer #vivix #espshaklee #arianilovers #arianiootd #minimalace #ude #lilypetuna #produkviral2018 #espshaklee #gadiscendol #gadismanja #jenterapejuang #adekkapcai #ctdk #ernienyanyi #shawlpublika

CHEWABLE-C PLUS 🎈 - Chewable-C Plus ni sama je dengan Sustained Release Vita Plus tu. Cuma bezanya yang chewable ni toksah nak telan telan, just kunyah kunyah nyum nyum gitu. Sesuai utk yang tak suke telan ubat. 🤭 - Dan paling penting, ia juga sesuai untuk sikecil anda 🔆 - Nak tau ape kelebihan Chewable-C Plus Shaklee ni? - 🌈 Chewable Vita-C Plus - - Membantu membina ketahanan daripada jangkitan penyakit, selsema dan batuk. - Membantu penyembuhan luka. - Membantu membina kekuatan gigi. - Kaya dengan antioksida. - Membantu mengawal kerosakan sel. - Jom cepat order dengan Emmy sekarang! Limited stok okay ❤️ - Whatsapp Emmy 🍃 - http://www.wasap.my/60146637471 - #sayajualmurah #sipipimerah #aafiyahkhalid #youthskincare #minaz #sayajualshaklee #sugarscarf #shakleemurah #bellaammara #minaz #neelofa #duckscarves #vivixpromo #vitaminshaklee #arianioffer #vivix #espshaklee #arianilovers #arianiootd #minimalace #ude #lilypetuna #produkviral2018 #espshaklee #gadiscendol #gadismanja #jenterapejuang #adekkapcai #ctdk #ernienyanyi #shawlpublika

BIGBOSS & LADYBOSS BIRTHDAY SALE . 20 MAC -25 MAC 2019 . KURTA ELRAH 🌸 N.P : RM99 🌸 SALE : RM50 🌸 JIMAT : RM49 👏👏🎉👏 . . . . ✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA ✅FAST PAYMENT ONLY ✅FIRST COME FIRST SERVED . . . ✅PEMBELIAN SECARA ONLINE SAHAJA..NO COD ❌🙅‍♀️🚫 . Nak Order ONLINE WHTSAPP ZYLA : . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . #kurtaamsyar #kurtanuh #kurtaelrah #kurtaslimfit #kurtasale #salekawkaw #umrahsale #bajumelayuelrah #kurtaelrah2019 #kurtaslimfit2019#bajumelayuslimfit #bajumelayuxelrah #kurtaelrah #kurtaelrahmalysia #kurtamalaysia #pspowerelrah #elrahexclusive #bynuramirah #bynuramirah11 #kurtaelrah2018 #pselrah #psbynuramirah #minaz #leeyanarahman #bellaammara #jubahsouq #sugarscarf #neelofar #naelofar #teamzylaqasrina #personalshopperbangi

BIGBOSS & LADYBOSS BIRTHDAY SALE . 20 MAC -25 MAC 2019 . KURTA KHALID 🌸 N.P : RM109 🌸 SALE : RM60 🌸 JIMAT : RM49 👏👏🎉👏 . . . . ✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA ✅FAST PAYMENT ONLY ✅FIRST COME FIRST SERVED . . . SLIDE KE KIRI UNTUK PELBAGAI PILIHAN WARNA . . ✅PEMBELIAN SECARA ONLINE SAHAJA..NO COD ❌🙅‍♀️🚫 . Nak Order ONLINE WHTSAPP ZYLA : . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . #kurtaamsyar #kurtanuh #kurtaelrah #kurtaslimfit #kurtasale #salekawkaw #umrahsale #bajumelayuelrah #kurtaelrah2019 #kurtaslimfit2019#bajumelayuslimfit #bajumelayuxelrah #kurtaelrah #kurtaelrahmalysia #kurtamalaysia #pspowerelrah #elrahexclusive #bynuramirah #bynuramirah11 #kurtaelrah2018 #pselrah #psbynuramirah #minaz #leeyanarahman #bellaammara #jubahsouq #sugarscarf #neelofar #naelofar #teamzylaqasrina #personalshopperbangi

#sarungje! An Ironless Scarf that requires no pin, just slip on! This is perfect for? Material :Breathable Moss Crepe ( Ironless ) Face size : Free Size 10 inch Please wear brooch if loose Shape : Classic Slim Fit L FRONT : 48CM BACK : 70CM . #yessugarscarfbelanja #yes #yearendsale . . WHATSAPP 0133698864 😁 . . #sisbelanja #sugarscarfbelanje #sugarscarf #sugarscarflovers #sugarscarfnegerisembilan #sepahtureunionlive #jodohjodohannisa #sugarscarflover #asalkandiabahagia #encikimamekspres #sugarscarfootd #sugarscarfinner #innerneck #innerneckmagic #ootd #tudungsugarscarf #sugarscarflovers #scarves #hijab #tudung #muslimah #islam #instanthijab #tudungviral #tudungcantik #tudung

BIGBOSS & LADYBOSS BIRTHDAY SALE . 20 MAC -25 MAC 2019 . KURTA KHALID 🌸 N.P : RM109 🌸 SALE : RM60 🌸 JIMAT : RM49 👏👏🎉👏 . . . . ✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA ✅FAST PAYMENT ONLY ✅FIRST COME FIRST SERVED . . . ✅PEMBELIAN SECARA ONLINE SAHAJA..NO COD ❌🙅‍♀️🚫 . Nak Order ONLINE WHTSAPP ZYLA : . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . #kurtaamsyar #kurtanuh #kurtaelrah #kurtaslimfit #kurtasale #salekawkaw #umrahsale #bajumelayuelrah #kurtaelrah2019 #kurtaslimfit2019#bajumelayuslimfit #bajumelayuxelrah #kurtaelrah #kurtaelrahmalysia #kurtamalaysia #pspowerelrah #elrahexclusive #bynuramirah #bynuramirah11 #kurtaelrah2018 #pselrah #psbynuramirah #minaz #leeyanarahman #bellaammara #jubahsouq #sugarscarf #neelofar #naelofar #teamzylaqasrina #personalshopperbangi

BIGBOSS & LADYBOSS BIRTHDAY SALE . 20 MAC -25 MAC 2019 . KURTA KHALID 🌸 N.P : RM109 🌸 SALE : RM60 🌸 JIMAT : RM49 👏👏🎉👏 . . . . ✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA ✅FAST PAYMENT ONLY ✅FIRST COME FIRST SERVED . . . ✅PEMBELIAN SECARA ONLINE SAHAJA..NO COD ❌🙅‍♀️🚫 . Nak Order ONLINE WHTSAPP ZYLA : . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . #kurtaamsyar #kurtanuh #kurtaelrah #kurtaslimfit #kurtasale #salekawkaw #umrahsale #bajumelayuelrah #kurtaelrah2019 #kurtaslimfit2019#bajumelayuslimfit #bajumelayuxelrah #kurtaelrah #kurtaelrahmalysia #kurtamalaysia #pspowerelrah #elrahexclusive #bynuramirah #bynuramirah11 #kurtaelrah2018 #pselrah #psbynuramirah #minaz #leeyanarahman #bellaammara #jubahsouq #sugarscarf #neelofar #naelofar #teamzylaqasrina #personalshopperbangi

"Macam mana nak guna NIQA Hijab Wash?" . Senang je. Hanya perlu rendam. bilas dan sidai sahaja. . Don't worry, klik je link di bio @aaliaboutique untuk saya explain step by step cara guna yang betul. Okay 😍 . . DM,Klik link di bio @aaliaboutique Whatsapp 📲 012-278 7576 . . .

BIGBOSS & LADYBOSS BIRTHDAY SALE . 20 MAC UNTIL 25 MAC 2019 . . Sempena hari kelahiran BIGBOSS & LADYBOSS , kami menawarkan harga baju serendah RM50 !! SALE kali ini akan berlangsung selama 5 HARI sahaja !! . SIAPA NAK HARGA MURAH, GRAB SEKARANG! nnti dh tamat jangan menyesal tau. Sbb boss bg kaw kaw punya harga. . . Cepat2 klik👇👇👇 Wasap.my/60135828174 Wasap.my/60135828174 Wasap.my/60135828174 . . . #asalkandiabahagia #love #vscomalaysia #curicuricinta #encikimamekspress #fikryibrahim #elrahexclusive #bynuramirah #salekawkaw #malayweddingideas #sugarscarf #leeyanarahman #bellaammara #jubahsouq#sugarscarf #elrahbykauthar #jubahmurah #jubahlelaki #jubahraya #raya2019 #jodohjodohannisa #asalkandiabahagia #jubah #bajunikah #bajutunang

BIGBOSS & LADYBOSS BIRTHDAY SALE . 20 MAC -25 MAC 2019 . KURTA SUFI 🌸 N.P : RM109 🌸 SALE : RM60 🌸 JIMAT : RM49 👏👏🎉👏 . . . . ✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA ✅FAST PAYMENT ONLY ✅FIRST COME FIRST SERVED . . . SLIDE KE KIRI ⬅️⬅️⬅️ UNTUK PELBAGAI PILIHAN WARNA . . ✅PEMBELIAN SECARA ONLINE SAHAJA..NO COD ❌🙅‍♀️🚫 . Nak Order ONLINE WHTSAPP ZYLA : . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . #kurtaamsyar #kurtanuh #kurtaelrah #kurtaslimfit #kurtasale #salekawkaw #umrahsale #bajumelayuelrah #kurtaelrah2019 #kurtaslimfit2019#bajumelayuslimfit #bajumelayuxelrah #kurtaelrah #kurtaelrahmalysia #kurtamalaysia #pspowerelrah #elrahexclusive #bynuramirah #bynuramirah11 #kurtaelrah2018 #pselrah #psbynuramirah #minaz #leeyanarahman #bellaammara #jubahsouq #sugarscarf #neelofar #naelofar #teamzylaqasrina #personalshopperbangi

BIGBOSS & LADYBOSS BIRTHDAY SALE . 20 MAC -25 MAC 2019 . KURTA SUFI 🌸 N.P : RM109 🌸 SALE : RM60 🌸 JIMAT : RM49 👏👏🎉👏 . . . . ✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA ✅FAST PAYMENT ONLY ✅FIRST COME FIRST SERVED . . . ✅PEMBELIAN SECARA ONLINE SAHAJA..NO COD ❌🙅‍♀️🚫 . Nak Order ONLINE WHTSAPP ZYLA : . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . #kurtaamsyar #kurtanuh #kurtaelrah #kurtaslimfit #kurtasale #salekawkaw #umrahsale #bajumelayuelrah #kurtaelrah2019 #kurtaslimfit2019#bajumelayuslimfit #bajumelayuxelrah #kurtaelrah #kurtaelrahmalysia #kurtamalaysia #pspowerelrah #elrahexclusive #bynuramirah #bynuramirah11 #kurtaelrah2018 #pselrah #psbynuramirah #minaz #leeyanarahman #bellaammara #jubahsouq #sugarscarf #neelofar #naelofar #teamzylaqasrina #personalshopperbangi

BIGBOSS & LADYBOSS BIRTHDAY SALE . 20 MAC -25 MAC 2019 . KURTA SUFI 🌸 N.P : RM109 🌸 SALE : RM60 🌸 JIMAT : RM49 👏👏🎉👏 . . . . ✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA ✅FAST PAYMENT ONLY ✅FIRST COME FIRST SERVED . . . ✅PEMBELIAN SECARA ONLINE SAHAJA..NO COD ❌🙅‍♀️🚫 . Nak Order ONLINE WHTSAPP ZYLA : . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . #kurtaamsyar #kurtanuh #kurtaelrah #kurtaslimfit #kurtasale #salekawkaw #umrahsale #bajumelayuelrah #kurtaelrah2019 #kurtaslimfit2019#bajumelayuslimfit #bajumelayuxelrah #kurtaelrah #kurtaelrahmalysia #kurtamalaysia #pspowerelrah #elrahexclusive #bynuramirah #bynuramirah11 #kurtaelrah2018 #pselrah #psbynuramirah #minaz #leeyanarahman #bellaammara #jubahsouq #sugarscarf #neelofar #naelofar #teamzylaqasrina #personalshopperbangi

NEW ARRIVAL SONGKETVIRAL2019‼️ 🌺SONGKET BUNGA MELUR🌺 DESIGN TRADISIONAL YG TAK LAPUK DEK ZAMAN. Corak Yg Sentiasa Menjadi Pilihan Koleksi Peribadi Wanita Melayu. . ✔️ Design Kurung RiauTerkini ✔️ Kain lembut selesa dipakai ✔️ Harga of Course MAMPU MILIK ✔️ Material Hight QualitySB LINE A++ ✔️leher bulat ada butang ✔️ High Quality 100% Gred AAA ✔️ Saiz Available dr XS-2XL ✔️ Cutting Loose. Baju kembang bawah ✔️ Terletak Apabila Dipakai ✔️ Cutting Kain duyung ✔️ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan ✔️ kain Zip Sebelah Kiri 5 WARNA MENARIK LIMITED STOCK‼️ . 🌸 ❌ kecut 🌸 ❌ berbulu lepas basuh 🌸 ❌ renyuk 🌸 ✅ mudah digosok 🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai 🌸 ✅ CONFIRM repeat order 📍PROCEED ODER 2-4 DAYS HARGA: RM110 SM / RM115 SS 2XL- ADD RM10 Whatsapp 019-5966373 #arianilovers #ariani #naelofarhijab #naelofar #aidijuma #aidijumalover #sugarscarf #innersnowcap #calaqisya #innersilang #handsockmurah #telekungmurah #poplook #nurraysa #bizziboddy #vitamincmurah #susukambing #minyakargan #serumparut #younglivingmalaysia #ronella #jamususukdara #jamutunteja #tupperwaremurah #tudungkekaboo #dexandra #shaklee #ryanazcollection #marykaymalaysia

BIGBOSS & LADYBOSS BIRTHDAY SALE . 20 MAC -25 MAC 2019 . KURTA ALIFF 🌸 N.P : RM109 🌸 SALE : RM60 🌸 JIMAT : RM49 👏👏🎉👏 . . . . ✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA ✅FAST PAYMENT ONLY ✅FIRST COME FIRST SERVED . . . SLIDE KE KIRI ⬅️⬅️⬅️ UNTUK PELBAGAI PILIHAN WARNA . . ✅PEMBELIAN SECARA ONLINE SAHAJA..NO COD ❌🙅‍♀️🚫 . Nak Order ONLINE WHTSAPP ZYLA : . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . #kurtaamsyar #kurtanuh #kurtaelrah #kurtaslimfit #kurtasale #salekawkaw #umrahsale #bajumelayuelrah #kurtaelrah2019 #kurtaslimfit2019#bajumelayuslimfit #bajumelayuxelrah #kurtaelrah #kurtaelrahmalysia #kurtamalaysia #pspowerelrah #elrahexclusive #bynuramirah #bynuramirah11 #kurtaelrah2018 #pselrah #psbynuramirah #minaz #leeyanarahman #bellaammara #jubahsouq #sugarscarf #neelofar #naelofar #teamzylaqasrina #personalshopperbangi

🚨INSTANT MAGIC SPRAY 🚨 ✅Menghapuskan kotoran dengan segera ✅Memelihara fabrik semasa pencucian ✅Size kecil yang mudah untuk dibawa kemana sahaja ✅Harga mampu milik ✅Ditambah ekstrak pewangi untuk haruman yang berpanjangan ✅Lembut dan selamat untuk digunakan ✅Sesuai untuk pelbagai jenis fabrik termasuk sofa, langsir, kusyen kereta dan kain kapas #instantmagicspraybyss #sayajual #fashionvalet #duckscarves #thelatticeduck #theproducktiveduck #thesnoodduck #tudungpeople #tudungruffle #sugarscarf #naelofarhijab #ariani #fareedascarf #waarna #alhumairacontemporary #malaysia #sabah #sarawak #singapore #brunei #hijab

Assalamualaikum & good morning. .

BIGBOSS & LADYBOSS BIRTHDAY SALE . 20 MAC -25 MAC 2019 . KURTA ALIFF 🌸 N.P : RM109 🌸 SALE : RM60 🌸 JIMAT : RM49 👏👏🎉👏 . . . . ✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA ✅FAST PAYMENT ONLY ✅FIRST COME FIRST SERVED . . . ✅PEMBELIAN SECARA ONLINE SAHAJA..NO COD ❌🙅‍♀️🚫 . Nak Order ONLINE WHTSAPP ZYLA : . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . #kurtaamsyar #kurtanuh #kurtaelrah #kurtaslimfit #kurtasale #salekawkaw #umrahsale #bajumelayuelrah #kurtaelrah2019 #kurtaslimfit2019#bajumelayuslimfit #bajumelayuxelrah #kurtaelrah #kurtaelrahmalysia #kurtamalaysia #pspowerelrah #elrahexclusive #bynuramirah #bynuramirah11 #kurtaelrah2018 #pselrah #psbynuramirah #minaz #leeyanarahman #bellaammara #jubahsouq #sugarscarf #neelofar #naelofar #teamzylaqasrina #personalshopperbangi

BIGBOSS & LADYBOSS BIRTHDAY SALE . 20 MAC -25 MAC 2019 . KURTA ALIFF 🌸 N.P : RM109 🌸 SALE : RM60 🌸 JIMAT : RM49 👏👏🎉👏 . . . . ✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA ✅FAST PAYMENT ONLY ✅FIRST COME FIRST SERVED . . . ✅PEMBELIAN SECARA ONLINE SAHAJA..NO COD ❌🙅‍♀️🚫 . Nak Order ONLINE WHTSAPP ZYLA : . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . #kurtaamsyar #kurtanuh #kurtaelrah #kurtaslimfit #kurtasale #salekawkaw #umrahsale #bajumelayuelrah #kurtaelrah2019 #kurtaslimfit2019#bajumelayuslimfit #bajumelayuxelrah #kurtaelrah #kurtaelrahmalysia #kurtamalaysia #pspowerelrah #elrahexclusive #bynuramirah #bynuramirah11 #kurtaelrah2018 #pselrah #psbynuramirah #minaz #leeyanarahman #bellaammara #jubahsouq #sugarscarf #neelofar #naelofar #teamzylaqasrina #personalshopperbangi

Pagi Pagi Pagi 🔥🔥 . Ada yang mencari produk yang mudah,travel friendly dan buatkan hari-hari anda ceria tanpa stresss fikirkan solution bila terpercik makanan or anak kecil kotorkan tudung/shawl kesayangan?😕 . . Jangan risau.Niqa Instant Stain Remover kan ada?😉 . Dengan hanya ‼️RM20.Ya betul!Murah bukan?Dengan‼️RM20 dapat menceriakan hari-hari anda.🥰 . Caranya mudah je.Juz DM or WA 0143286549 atau klik shj link dibio @niqabysyaffeeqa 😎 . . #niqahijabwah #pencucitudung #hijabwash #teamwangi #sfgirlgang #pencucitudungmurah #pencucitelekung #starchtudung #spraytudung #codbangi #codbandarseriputra #codbukitmahkotabangi #codbangiavenue #telokpanglimagarang #banting #tudungbawal #tudungbawalsatin #tudungbawalsatinmurah #pengerastudungmurah #hijabstarchspray #duckscarves #galeriariani #tudungpeople #naelofarhijab #erekajusoph #sugarscarf #telekungsitikhadijah #theduckgroup

SIAPA NAK HARGA MURAH, GRAB SEKARANG! nnti dh tamat jangan menyesal tau. Sbb boss bg kaw kaw punya harga. . . Cepat2 klik👇👇👇 Wasap.my/60135828174 Wasap.my/60135828174 Wasap.my/60135828174 . . . #ajimaura #terapiinstagram #love #vscomalaysia #curicuricinta #encikimamekspress #fikryibrahim #elrahexclusive #bynuramirah #malayweddingideas #sugarscarf #leeyanarahman #bellaammara #jubahsouq#sugarscarf #elrahbykauthar #jubahmurah #jubahlelaki #jubahraya #raya2019 #jodohjodohannisa #asalkandiabahagia #jubah #bajunikah #bajutunang

BIGBOSS & LADYBOSS BIRTHDAY SALE . 20 MAC -25 MAC 2019 . KURTA ASYTAR 🌸 N.P : RM99 🌸 SALE : RM50 🌸 JIMAT : RM49 👏👏🎉👏 . . . . ✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA ✅FAST PAYMENT ONLY ✅FIRST COME FIRST SERVED . . . SLIDE KE KIRI ⬅️⬅️⬅️ UNTUK PELBAGAI PILIHAN WARNA . . ✅PEMBELIAN SECARA ONLINE SAHAJA..NO COD ❌🙅‍♀️🚫 . Nak Order ONLINE WHTSAPP ZYLA : . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . #kurtaamsyar #kurtanuh #kurtaelrah #kurtaslimfit #kurtasale #salekawkaw #umrahsale #bajumelayuelrah #kurtaelrah2019 #kurtaslimfit2019#bajumelayuslimfit #bajumelayuxelrah #kurtaelrah #kurtaelrahmalysia #kurtamalaysia #pspowerelrah #elrahexclusive #bynuramirah #bynuramirah11 #kurtaelrah2018 #pselrah #psbynuramirah #minaz #leeyanarahman #bellaammara #jubahsouq #sugarscarf #neelofar #naelofar #teamzylaqasrina #personalshopperbangi

BIGBOSS & LADYBOSS BIRTHDAY SALE . 20 MAC -25 MAC 2019 . KURTA ASYTAR 🌸 N.P : RM99 🌸 SALE : RM50 🌸 JIMAT : RM49 👏👏🎉👏 . . . . ✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA ✅FAST PAYMENT ONLY ✅FIRST COME FIRST SERVED . . . ✅PEMBELIAN SECARA ONLINE SAHAJA..NO COD ❌🙅‍♀️🚫 . Nak Order ONLINE WHTSAPP ZYLA : . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . #kurtaamsyar #kurtanuh #kurtaelrah #kurtaslimfit #kurtasale #salekawkaw #umrahsale #bajumelayuelrah #kurtaelrah2019 #kurtaslimfit2019#bajumelayuslimfit #bajumelayuxelrah #kurtaelrah #kurtaelrahmalysia #kurtamalaysia #pspowerelrah #elrahexclusive #bynuramirah #bynuramirah11 #kurtaelrah2018 #pselrah #psbynuramirah #minaz #leeyanarahman #bellaammara #jubahsouq #sugarscarf #neelofar #naelofar #teamzylaqasrina #personalshopperbangi

BIGBOSS & LADYBOSS BIRTHDAY SALE . 20 MAC -25 MAC 2019 . KURTA ASYTAR 🌸 N.P : RM99 🌸 SALE : RM50 🌸 JIMAT : RM49 👏👏🎉👏 . . . . ✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA ✅FAST PAYMENT ONLY ✅FIRST COME FIRST SERVED . . . ✅PEMBELIAN SECARA ONLINE SAHAJA..NO COD ❌🙅‍♀️🚫 . Nak Order ONLINE WHTSAPP ZYLA : . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . #kurtaamsyar #kurtanuh #kurtaelrah #kurtaslimfit #kurtasale #salekawkaw #umrahsale #bajumelayuelrah #kurtaelrah2019 #kurtaslimfit2019#bajumelayuslimfit #bajumelayuxelrah #kurtaelrah #kurtaelrahmalysia #kurtamalaysia #pspowerelrah #elrahexclusive #bynuramirah #bynuramirah11 #kurtaelrah2018 #pselrah #psbynuramirah #minaz #leeyanarahman #bellaammara #jubahsouq #sugarscarf #neelofar #naelofar #teamzylaqasrina #personalshopperbangi

SIAPA NAK HARGA MURAH, GRAB SEKARANG! nnti dh tamat jangan menyesal tau. Sbb boss bg kaw kaw punya harga. . . Cepat2 klik👇👇👇 Wasap.my/60135828174 Wasap.my/60135828174 Wasap.my/60135828174 . . . #ajimaura #terapiinstagram #love #vscomalaysia #curicuricinta #encikimamekspress #fikryibrahim #elrahexclusive #bynuramirah #malayweddingideas #sugarscarf #leeyanarahman #bellaammara #jubahsouq#sugarscarf #elrahbykauthar #jubahmurah #jubahlelaki #jubahraya #raya2019 #jodohjodohannisa #asalkandiabahagia #jubah #bajunikah #bajutunang

Dah cuba pencuci tudung viral dan eksklusif ni. Jika belum dapatkan sekarang.. . 📣 Murah je. Hanya RM38 sahaja.. RM38 sahaja. Menjimatkan masa dan tenaga!! Dengan 3 langkah mudah iaitu Rendam, Bilas dan Sidai.. mudahkan.. . . Ehhh...nanti dulu.. ada hadiah misteri menanti tau dengan setiap pembelian combo. . Apa lagi.. Cepat-cepat klik link di bio WhatsApp 📲012-278 7576 . . .

🚨INSTANT MAGIC SPRAY 🚨 ✅Menghapuskan kotoran dengan segera ✅Memelihara fabrik semasa pencucian ✅Size kecil yang mudah untuk dibawa kemana sahaja ✅Harga mampu milik ✅Ditambah ekstrak pewangi untuk haruman yang berpanjangan ✅Lembut dan selamat untuk digunakan ✅Sesuai untuk pelbagai jenis fabrik termasuk sofa, langsir, kusyen kereta dan kain kapas #instantmagicspraybyss #sayajual #fashionvalet #duckscarves #thelatticeduck #theproducktiveduck #thesnoodduck #tudungpeople #tudungruffle #sugarscarf #naelofarhijab #ariani #fareedascarf #waarna #alhumairacontemporary #malaysia #sabah #sarawak #singapore #brunei #hijab

Mangosteen 🚨INSTANT MAGIC SPRAY 🚨 ✅Menghapuskan kotoran dengan segera ✅Memelihara fabrik semasa pencucian ✅Size kecil yang mudah untuk dibawa kemana sahaja ✅Harga mampu milik ✅Ditambah ekstrak pewangi untuk haruman yang berpanjangan ✅Lembut dan selamat untuk digunakan ✅Sesuai untuk pelbagai jenis fabrik termasuk sofa, langsir, kusyen kereta dan kain kapas #instantmagicspraybyss #sayajual #fashionvalet #duckscarves #thelatticeduck #theproducktiveduck #thesnoodduck #tudungpeople #tudungruffle #sugarscarf #naelofarhijab #ariani #fareedascarf #waarna #alhumairacontemporary #malaysia #sabah #sarawak #singapore #brunei #hijab