#sugarscarf

124,337 posts tagged with #sugarscarf

Photos and Videos about #sugarscarf

Long Shawl by SUGARSCARF . . RM 50 (ada 2 helai)..yang first tu baru guna sekali..yg hitam bentuk love pun jarang pakai..tapi dua-dua sangat sedap digunakan.. . . Postage RM 8..Sabah/Sarawak add RM 5 . . Whatsapp sis untuk detail yaaa || 0165118034 . . #prelovedbaby #prelovedmurah #prelovedmurahmalaysia #prelovedbabyboy #prelovedshawl #prelovedbarangwanita #sugarscarf #prelovedtudung #prelovedtudungmalaysia #prelovedtudungperempuan #prelovedbabygirl #preloveddressdinner #kendurikawen #haripernikahan #ingoodcondition #prelovedbabymalaysia #bajubudak #kulim #yan #sungaipetani #bukitmertajam #perlis #jitra #prelovedmomtobe #prelovedmommy #confinement #baby #babyboy #anakku

Ladies, siapa rasa dia berkenan sgt design Chic Traveller tu tapi x suka nk lilit shawl? 🙋🏻‍♀️ Haaa.. tudung sarung ni sgt la sesuai dgn awak2 semua.. apa tunggu lagi, order cpt nanti habis.. 😁 . . . #yearendsale #sparklehoney #personalshopperkl #sugarscarf #tudungsarung #tudungsarunglabuh #lunabysugarscarf

(@sugarscarf_n9)

5 Hours Ago

Design : Instant with U cutting ay front and gathered at shoulder . . Size : L . . Material: Moss Crepe . . Colour: Due to the varying monitor and display resolutions, colour may vary slightly different . . Care: Minimal hand-wash / dry-clean . . We hope you enjoy our scarves and look amazing when wearing it . . Normal Price : RM79 Introduction Price for first week : RM69 for 1. Two for RM130. . . 📲Whatsapp 0133698864 untuk detail dan order atau tekan link dibio 😁 . . #sisbelanja #sugarscarfbelanje #sayajual #scarf #sugarscarf #sugarscarflovers #sugarscarfnegerisembilan #isteriuntukdisewa #lelakikirimantuhan #selafazcinta #sugarscarflover #seriburindu #sugarscarfootd #sugarscarfinner #innerneck #innerneckmagic #ootd #tudungsugarscarf #sugarscarflovers #scarves #hijab #tudung #muslimah #islam #instanthijab #tudungviral #tudungcantik #tudung

(@lookbookbyayna)

5 Hours Ago

Peminat purple? Ada tema baju purple plain? Meh cuba gayakan dgn tudung sarung gaya sugarscarf ni. . . Harga: RM69 Brand: Sugarscarf Size: L COD: Kota Damansara area Pos seluruh Malaysia . . #tudungsarungprinted #tudungsarungsugarscarf #hijabstyle #sayajual #sugarscarf #agenttudung #barangkeperluanibubersalindanbayi . ************************* https://wa.me/60134728755 https://wa.me/60134728755 https://wa.me/60134728755 **************************

(@lookbookbyayna)

5 Hours Ago

Hitam itu menawan. Serlahkan gaya anda dgn tudung sarung hitam printed dari sugarscarf. . . Harga: RM69 Brand: Sugarscarf Size: L COD: Kota Damansara area Pos seluruh Malaysia . . #tudungsarungprinted #tudungsarungsugarscarf #hijabstyle #sayajual #sugarscarf #agenttudung #barangkeperluanibubersalindanbayi

(@lookbookbyayna)

5 Hours Ago

Tgk bola ke tu?? Sambil tgk bola jom kita usha2 tudung sarung printed dr sugarscarf. . . READYSTOCK!!! Harga: RM69 Size: L COD: Kota Damansara Area Pos Seluruh Malaysia . #sayajualmurah #tudungsarungprinted #tudungsugarscarf #sugarscarf #tudungsarung #lookbookbyayna #agentmayyababy

(@rinie.store)

6 Hours Ago

🌷Sugarscarf New release today!! . Which one do u prefer this Slip On collection?? . Left ➡️ Luna U Shape Right ➡️ Juliette Madison . Price : RM69 per pc Np. : RM79 (save RM10) Buy 2 pcs for RM130 and get free postage 😉 . Material : Breathable Moss Crepe Size : Free size for Juliette Size L for Luna . Feel free to dm pm sms wasap or click link at bio 😁 📲 Www.wasap.my/60123564924/Juliette . #sugarscarf #dssugarscarf #sc1002 #sugarscarflovers #sliponsarungsugarscarf #juliettemadison #dssugarscarfampang

(@lookbookbyayna)

6 Hours Ago

Sukakan gaya kasual seperti ini? Tudung sugarscraf yang senang dibentuk sarung2 pin2 siap!!! . . Harga: RM69 Size: L COD : Kota Damansara Pos ke seluruh Malaysia. . #hijabstyle #tudungsarungprinted #tudungsarung #sugarscarf #tudungsarunglabuh

(@lookbookbyayna)

6 Hours Ago

Ada ke mummies yg minat tudung size L dr Sugarscraf ni? . . READYSTOCK!!! kami akan update semua design malam ni. . . COD : Kota Damansara Pos : Seluruh Malaysia . #sugarscarf #tudungsarung #hijabstyle #tudungsarungprinted

Dah berkali kali kau buat lagi... Tolong tolong.. Pelbagai design dan pilihan yang menarik dihati... Tolong tolong... BAWAL KU FUZA SCARF TETAP DIHATI!!! ♥BAWAL PILIHAN RAMAI 💙DESIGN MELETOPS CANTIK! 💛KAIN THE BEST, IRONLESS. 💜 MATERIAL PREMIUM COTTON 💚 KAIN TAK BERBULU! ❤ WARNA PRINTED TIDAK LUNTUR! 💙 HARGA MAMPU MILIK JOM WHATSAPP KAK KU SEKARANG! . Klik je LINK ni ⤵ https://www.wasap.my/60163440852 . Whatsapp SEKARANG sebelum stok HABISSSS! 😎 . #kufuzascarf #bawalkufuzascarf #kufuzascarflovers #dropshipkufuzascarf #kufuzascarfexclusive #tudung #kufuza #tudungbawalmurah #tudungbawal #sayajualtudungbawal #newcollection #tudungviral2018 #bawallover #bawalovers #tudungcantik #aurainsta #bawal #bawalmurah #ctdk #ariani #tutorialbawal #terlajaklaris #bawalprinted #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #sugarscarf #kekaboolovers #aidijuma #bawalexclusive

Dah berkali kali kau buat lagi... Tolong tolong.. Pelbagai design dan pilihan yang menarik dihati... Tolong tolong... BAWAL KU FUZA SCARF TETAP DIHATI!!! ♥BAWAL PILIHAN RAMAI 💙DESIGN MELETOPS CANTIK! 💛KAIN THE BEST, IRONLESS. 💜 MATERIAL PREMIUM COTTON 💚 KAIN TAK BERBULU! ❤ WARNA PRINTED TIDAK LUNTUR! 💙 HARGA MAMPU MILIK JOM WHATSAPP KAK KU SEKARANG! . Klik je LINK ni ⤵ https://www.wasap.my/60163440852 . Whatsapp SEKARANG sebelum stok HABISSSS! 😎 . #kufuzascarf #bawalkufuzascarf #kufuzascarflovers #dropshipkufuzascarf #kufuzascarfexclusive #tudung #kufuza #tudungbawalmurah #tudungbawal #sayajualtudungbawal #newcollection #tudungviral2018 #bawallover #bawalovers #tudungcantik #aurainsta #bawal #bawalmurah #ctdk #ariani #tutorialbawal #terlajaklaris #bawalprinted #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #sugarscarf #kekaboolovers #aidijuma #bawalexclusive

(@rosjamal)

9 Hours Ago

4 in 1 Hijab Wash . ✓ Detergent ✓ Softener ✓ Perfume ✓ Color Care . Get yours now . Click link at bio . #teamwangi #niqamalaysia #niqahijabwash #hijabwash #pencucitudung

(@niqabymamalong)

10 Hours Ago

*NIQA x IMAAN* NIQA Instant Stain Remover menghilangkan kotoran semudah sembur, gosok dan lap menggunakan wet tisue. Dengan itu NIQA mengeluarkan pek kolaborasi antara NIQA dan Imaan Wet Tissue untuk memudahkan anda membersihkan kotoran 😍. Pek ini mengandungi : 1) Niqa Instant Stain Remover dengan wangian Blue Magic sesuai untuk lelaki. 2) Niqa Instant Stain Remover dengan wangian Adorabelle sesuai untuk wanita 3) 1 pek Imaan Wet Tissue limited edition yang lebih kecil dan mudah dibawa. Pek ini di datangi dengan kotak pink yang cantik dan sesuai untuk dijadikan hadiah. Pek ini berharga RM40 sahaja sesuai untuk kegunaan sendiri, share bersama rakan atau untuk dijadikan hadiah uolsss. #teamwangi #hijabwash #pencucitudung #niqahijabwash #stainremover #niqainstantstainremover #niqamalaysia #galeriariani #niqasoldiers #duckscarves #duckscarvesforsale #sugarscarf #naelofarhijab #tudungruffle #aidijuma #bokitta #cakenis #shawlpublika #teamwangi #niqahijabwashhq #niqahijabwashmelaka #niqahijabwashpahang #niqahijabwashkelantan #niqahijabwashterengganu #niqahijabwashkl #niqahijabwashselangor #niqahijabwashjohor #niqahijabwashkedah #niqahijabwashperak

(@hasnasquare)

11 Hours Ago

Hadiah for your Mom, Mom in law, dan seangkatannya... mesti derang seronok. Bila depa seronok, bahagia rasa pahala yg korg dapat. Hehe. Tak mahal nak tutup aurat ni, berkualiti tinggi dan yg penting beli combo lagi banyak promo korg dapat . #sayajual #sayajualsugarscarf #sugarscarfbelanje #sugarscarf

(@hasnasquare)

11 Hours Ago

Hadiah for your Mom, Mom in law, dan seangkatannya... mesti derang seronok. Bila depa seronok, bahagia rasa pahala yg korg dapat. Hehe. Tak mahal nak tutup aurat ni, berkualiti tinggi dan yg penting beli combo lagi banyak promo korg dapat . #sayajual #sayajualsugarscarf #sugarscarfbelanje #sugarscarf

(@hasnasquare)

11 Hours Ago

Hadiah for your Mom, Mom in law, dan seangkatannya... mesti derang seronok. Bila depa seronok, bahagia rasa pahala yg korg dapat. Hehe. Tak mahal nak tutup aurat ni, berkualiti tinggi dan yg penting beli combo lagi banyak promo korg dapat . #sayajual #sayajualsugarscarf #sugarscarfbelanje #sugarscarf

(@hasnasquare)

11 Hours Ago

Hadiah for your Mom, Mom in law, dan seangkatannya... mesti derang seronok. Bila depa seronok, bahagia rasa pahala yg korg dapat. Hehe. Tak mahal nak tutup aurat ni, berkualiti tinggi dan yg penting beli combo lagi banyak promo korg dapat . #sayajual #sayajualsugarscarf #sugarscarfbelanje #sugarscarf

(@hasnasquare)

11 Hours Ago

Hadiah for your Mom, Mom in law, dan seangkatannya... mesti derang seronok. Bila depa seronok, bahagia rasa pahala yg korg dapat. Hehe. Tak mahal nak tutup aurat ni, berkualiti tinggi dan yg penting beli combo lagi banyak promo korg dapat . #sayajual #sayajualsugarscarf #sugarscarfbelanje #sugarscarf

(@hasnasquare)

11 Hours Ago

Hadiah for your Mom, Mom in law, dan seangkatannya... mesti derang seronok. Bila depa seronok, bahagia rasa pahala yg korg dapat. Hehe. Tak mahal nak tutup aurat ni, berkualiti tinggi dan yg penting beli combo lagi banyak promo korg dapat . #sayajual #sayajualsugarscarf #sugarscarfbelanje #sugarscarf

(@hasnasquare)

11 Hours Ago

Hadiah for your Mom, Mom in law, dan seangkatannya... mesti derang seronok. Bila depa seronok, bahagia rasa pahala yg korg dapat. Hehe. Tak mahal nak tutup aurat ni, berkualiti tinggi dan yg penting beli combo lagi banyak promo korg dapat . #sayajual #sayajualsugarscarf #sugarscarfbelanje #sugarscarf

(@hasnasquare)

11 Hours Ago

Hadiah for your Mom, Mom in law, dan seangkatannya... mesti derang seronok. Bila depa seronok, bahagia rasa pahala yg korg dapat. Hehe. Tak mahal nak tutup aurat ni, berkualiti tinggi dan yg penting beli combo lagi banyak promo korg dapat . #sayajual #sayajualsugarscarf #sugarscarfbelanje #sugarscarf

(@hasnasquare)

11 Hours Ago

Hadiah for your Mom, Mom in law, dan seangkatannya... mesti derang seronok. Bila depa seronok, bahagia rasa pahala yg korg dapat. Hehe. Tak mahal nak tutup aurat ni, berkualiti tinggi dan yg penting beli combo lagi banyak promo korg dapat . #sayajual #sayajualsugarscarf #sugarscarfbelanje #sugarscarf

(@adyamohd)

11 Hours Ago

Dah lama Tak belanja diri sendiri...asyik kerja je.. Sekali 2 bag kauu dia sampai🤣🤣 #sugarscarf

(@sugarscarf_n9)

12 Hours Ago

Design : Instant with U cutting ay front and gathered at shoulder . . Size : L . . Material: Moss Crepe . . Colour: Due to the varying monitor and display resolutions, colour may vary slightly different . . Care: Minimal hand-wash / dry-clean . . We hope you enjoy our scarves and look amazing when wearing it . . Normal Price : RM79 Introduction Price for first week : RM69 for 1. Two for RM130. . . 📲Whatsapp 0133698864 untuk detail dan order atau tekan link dibio 😁 . . #sisbelanja #sugarscarfbelanje #sayajual #scarf #sugarscarf #sugarscarflovers #sugarscarfnegerisembilan #isteriuntukdisewa #lelakikirimantuhan #selafazcinta #sugarscarflover #seriburindu #sugarscarfootd #sugarscarfinner #innerneck #innerneckmagic #ootd #tudungsugarscarf #sugarscarflovers #scarves #hijab #tudung #muslimah #islam #instanthijab #tudungviral #tudungcantik #tudung