#sungaibesar

49,433 posts tagged with #sungaibesar

Photos and Videos about #sungaibesar

(@shahril696)

2 Hours Ago

6 DAYS TO GO Semalam 2 orang lagi berjaya abam bawak untuk gathering #teamcoverup ni...ada lagi ke yang nak follow?? Baru je selesai Family Day, Dinner & Apprecition Night #wondercheese sebulan yang lalu, kini hadir pula Gathering & Appreciation Day Wonder Cheese Coverup Team pulak... Ni la best nya bisnes wonder cheese ni, dah lah mudah sangat jual..permintaan tinggi ada pulak majlis penghargaan.. untung sale dah tentu dapat, dapat pulak reward kanan kiri...alhamdulillah... Anda nak ikut saya?? Jom kita sama-sama bina persahabatan dan kekeluargaan...wonder cheese bukan sekadar menjual tapi hubungan akrab yang terbina lebih dari segala-galanya... Bulan puasa pun tak lama dah...saya perlukan 10 orang je lagi untuk bersama-sama saya untuk support stok raya...saya tak mampu tampung permintaan yang berkali ganda..keutamaan saya perlukan ejen2 dari #kualaselangor #tanjungkarang #sungaibesar #sabakbernam #tanjungmalim dan tak kisah lah anda bak cover area mana...yang penting anda mahu...😘😘 Jom bina impian bersama wondercheese www.wasap.my/+60197557973/sayanakjadiejenwondercheesecoverupfighter #abamaril #aril #teamcoverup #coverupfighter #wonderchersebbst #wondercheesesepang #wondercheeseselangor @coverupresources @wondercheese88

(@zhahrul_akhbar)

2 Hours Ago

Air di cincang tak akn putus. Pepatah melayu berkata... Seburuk mana adik kita dia lah darah daging kita. Dia lah masa kite kcil bermian bersama Buag yang keruh ambil yang jernih Maaf kan abg tak jadi abg yag terbaik buat korang semua #love #sayang #adikberadik #selangor #sungaibesar #sabakbernam #airdicincangtakkanputus

(@aiskepal_kaww)

3 Hours Ago

boss nie kate memang tak boleh lupa, padu sangat ais kepalnye milo yang pekat, rasa yg enak, siap bungkus bawak balik lagi tu #padangjawa #dapurabe #sungaibesar #sabakbernam #simpangempat #hutanmelintang #virall

(@arsyabeautehq)

3 Hours Ago

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link die bio @arsyabeautehq atau @serum_arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #subangjaya#klang#ampangjaya#shahalam#petalingjaya#cheras#kajang#selayangbaru#rawang#tamangreenwood#semenyih#banting#balakong#gombaksetia#kualaselangor#serendah#bukitberuntung#pengkalankundang#jenjarom#sungaibesar#batuarang#sekinchan#sabak#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat

#repost @shahril696 with @get_repost ・・・ 8 DAYS TO GO Baru je selesai Family Day, Dinner & Apprecition Night #wondercheese sebulan yang lalu, kini hadir pula Gathering & Appreciation Day Wonder Cheese Coverup Team pulak... Ni la best nya bisnes wonder cheese ni, dah lah mudah sangat jual..permintaan tinggi ada pulak majlis penghargaan.. untung sale dah tentu dapat, dapat pulak reward kanan kiri...alhamdulillah... Anda nak ikut saya?? Jom kita sama-sama bina persahabatan dan kekeluargaan...wonder cheese bukan sekadar menjual tapi hubungan akrab yang terbina lebih dari segala-galanya... Bulan puasa pun tak lama dah...saya perlukan 10 orang je lagi untuk bersama-sama saya untuk support stok raya...saya tak mampi tampung permintaan yang berkali ganda..keutamaan saya perlukan ejen2 dari #kualaselangor #tanjungkarang #sungaibesar #sabakbernam #tanjungmalim Jom bina impian bersama wondercheese www.wasap.my/+60197557973/sayanakjadiejenwondercheesecoverupfighter #abamaril #aril #teamcoverup #coverupfighter #wonderchersebbst #wondercheesesepang #wondercheeseselangor @coverupresources @wondercheese88

(@zyasalleh)

3 Hours Ago

berita happy guys .. sabtu ahad ni kita ade cod k .. sabtu cod #kualaselangor #tanjungkarang #sekinchan #sungaibesar #sabakbernam ahad kita cod #hutanmelintang #simpangempat #telukintan .. jom guys order .. cod area sane just available utk sabtu ahad ni shj .. 28/29.04 oky ❤️ Salam sayang FBianS... H&M JOGGER PANTS -------------------------------------------------------------------------- H&M RESTOCK LAGI. KALI INI KEMBALI DENGAN BEBERAPA WARNA YANG MENARIK LAGI DA BOOM!! JOM CUCI MATA KAT 👇👇 JOM TENGOK KOT2 ADE YANG BERKENAN DIHATI.. MEASUREMENTS:- Size 30-32 (s/m) Pinggang 28-32 Labuh 39 Size 34(L) Pinggang 33-35 Labuh 40 SIZE 36-38(XL) PINGGANG 36-38 LABUH 42 SIZE 40-42(2XL) PINGGANG 40-43 LABUH 43 Berminat ?? Ape lagi cepat-cepat WhatsApp saya di talian 0196151580

(@puan_jejah)

4 Hours Ago

SerOnok sgt admin bila admin dapat membantu mereka yg bermasalah Biji kOlestrOl untOk atasi masalah ni . . Alhamdulillah ade yg dah tanggal dan makin menipis . . . Terime kasih share Feedback dgn admin. #neelopa #kutil #krimbuangkutil #krimbijikolestrol #pipimerah #syurgayangkedua #ecodotcream #ecodothq #berkatmewahresources #jijah #jijahecodot #selangor #sungaibesar #kkm #selamatdigunakan #jumselfiebersamaecodot

Belek2 muka. Jeragat makin naik . Yes. Jeragat bukan sejenis penyakit tapi jeragat boleh jadi penyebab hilang keyakinan seseorang . Betul tak? Stress bila tengok tompokan jeragat kat muka 😣😣 Macam2 produk dah cuba , tp jeragat masih degil takmau pergi . Sehingga lah berfacial dengan ETERNAL BEAUTY MACHINE, jeragat dah semakin pudar pudar dan pudar 😍😍 . Bukan itu je, muka pun dah shape 😱 . #facial #homefacial #nakkulitsihat #nakkulitbersih #spabergerak #sungaibesar #sekinchan #tgkarang #kualaselangor #shahalam #meru #subang

(@earensiastylist)

4 Hours Ago

昨天在養蝦場拍的夕陽 最近會出新影片! 很多人以為我拍影片是要當紅人,可是紅人可以當多久呢?我相信紅人是當不久的!團隊的力量永遠都會超越一個人的力量,所以我的目標是要當YouTuber企業家! #samsung #samsungs9 #samsunggalaxy #s9plus #s9 #馬來西亞 #大港 #雪蘭莪 #マレーシア #写真好キ #写真家 #写真日記 #写真日記 #写真撮るの好きな人と繋がりたい #攝影 #photography #photographer #sungaibesar #selangor #말레이시아 #malaysia #マレーシア生活 #南國生活 #南國生活日記 #djiosmo #dji #djiosmomobile #神龍高祖shinryu #earensia

(@onaamal)

5 Hours Ago

cantikkan orb diffuser ni. letak kat atas meja office pastu korang difffuse la eo kegemaran korang. . kalau nak hilangkan stress letak stress away. . nak uplifting smgt nak kerja letakla bergamot ke . nak hilangkan bau kat ofis letak purification . Orb diffuser ni jual kat us je. tp kalau nak beli boleh je. . credit pic: member of oilylicius . #younglivingessentialoils #younglivingmalaysia #youngliving #sabakbernam #sungaibesar

Nak nampak GLOWING tak? Dap dap dap je GLOWING DD MOIST CAKE, uolls berpeluh tak akan bercampuk,tapi GLOWING uolls.. 😍 Pastu oleskan PEARL MAGIC LIPSTICK, warnanya ikut darah, dan tahan lama. Yang penting ada collegen untuk rawat bibir merekah uolls. Murah sangat ni, macam xcaya plak. 😂 #sungailang #sungaibesar #psis #ipn #sabakbernam #sungaiairtawar

(@arsyabeautehq)

6 Hours Ago

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link die bio @arsyabeautehq atau @serum_arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #subangjaya#klang#ampangjaya#shahalam#petalingjaya#cheras#kajang#selayangbaru#rawang#tamangreenwood#semenyih#banting#balakong#gombaksetia#kualaselangor#serendah#bukitberuntung#pengkalankundang#jenjarom#sungaibesar#batuarang#sekinchan#sabak#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat

(@naz.hijab)

17 Hours Ago

Clear stokk bawal Aritachi defectt!! Murahh je guyss! Sis bagi harga defectt jee! Untuk korang yang tye defect nya pasal liat nak iron je tapii awning dont worry.. Sntiasa on the pointt! 😘 engkorang x caya check kat @princessffwardrobe nii haa! . Colour : light pink . Available : bidang 50 . Hargaa? RM15 jeee! RM15 jeee! Exc postagee tauuu!! . #bawallabuh #bawalchiffon #bawalsakura #bawalaritachi #bidang50 #bidang55 #tudunglabuhonline #tudunglabuh50 #tudunglabuh #teambawal #antistrach #princessffwardrobe #bawalaritachi55 #antigelembung #mudahbentuk #muslimahhijab #muslimah #ootd #hijabstyle #uitm #utm #upsi #kualaselangor #topseller #sabakbernam #sungaibesar

(@naz.hijab)

17 Hours Ago

Clear stokk bawal Aritachi defectt!! Murahh je guyss! Sis bagi harga defectt jee! Untuk korang yang tye defect nya pasal liat nak iron je tapii awning dont worry.. Sntiasa on the pointt! 😘 engkorang x caya check kat @princessffwardrobe nii haa! . Colour : salmon pink . Available : bidang 55 . Hargaa? RM15 jeee! RM15 jeee! Exc postagee tauuu!! . #bawallabuh #bawalchiffon #bawalsakura #bawalaritachi #bidang50 #bidang55 #tudunglabuhonline #tudunglabuh50 #tudunglabuh #teambawal #antistrach #princessffwardrobe #bawalaritachi55 #antigelembung #mudahbentuk #muslimahhijab #muslimah #ootd #hijabstyle #uitm #utm #upsi #kualaselangor #topseller #sabakbernam #sungaibesar

(@naz.hijab)

18 Hours Ago

Clear stokk bawal Aritachi defectt!! Murahh je guyss! Sis bagi harga defectt jee! Untuk korang yang tye defect nya pasal liat nak iron je tapii awning dont worry.. Sntiasa on the pointt! 😘 engkorang x caya check kat @princessffwardrobe nii haa! . Colour : pistachio. . Available : bidang 50 . Hargaa? RM15 jeee! RM15 jeee! Exc postagee tauuu!! . #bawallabuh #bawalchiffon #bawalsakura #bawalaritachi #bidang50 #bidang55 #tudunglabuhonline #tudunglabuh50 #tudunglabuh #teambawal #antistrach #princessffwardrobe #bawalaritachi55 #antigelembung #mudahbentuk #muslimahhijab #muslimah #ootd #hijabstyle #uitm #utm #upsi #kualaselangor #topseller #sabakbernam #sungaibesar

(@naz.hijab)

18 Hours Ago

Setelah sekian lama sis @naz.hijab tak munculkan diri la nii baru smpat nak updatee clearr stok bawal Aritachi! Maaf dehh.. Busy sikit akhir2 nii! Btw sis sentiasa menerima order untuk @bawalaritachilover tauu! Sis nak habaq nii! Sekarangg sis ada buat hargaa untuk clear stokk tauu! Haa nak tau kena baca smbil habihh nohh! . 1. Colour : baby green . Available : bidang 50 . Harga? RM25 only guyss!! Exc postage 😘 . #bawallabuh #bawalchiffon #bawalsakura #bawalaritachi #bidang50 #bidang55 #tudunglabuhonline #tudunglabuh50 #tudunglabuh #teambawal #antistrach #princessffwardrobe #bawalaritachi55 #antigelembung #mudahbentuk #muslimahhijab #muslimah #ootd #hijabstyle #uitm #utm #upsi #kualaselangor #topseller #sabakbernam #sungaibesar

(@naz.hijab)

18 Hours Ago

Setelah sekian lama sis @naz.hijab tak munculkan diri la nii baru smpat nak updatee clearr stok bawal Aritachi! Maaf dehh.. Busy sikit akhir2 nii! Btw sis sentiasa menerima order untuk @bawalaritachilover tauu! Sis nak habaq nii! Sekarangg sis ada buat hargaa untuk clear stokk tauu! Haa nak tau kena baca smbil habihh nohh! . 1. Colour : salmon pink . Available : bidang 55 . Harga? RM25 only guyss!! Exc postage 😘 . #bawallabuh #bawalchiffon #bawalsakura #bawalaritachi #bidang50 #bidang55 #tudunglabuhonline #tudunglabuh50 #tudunglabuh #teambawal #antistrach #princessffwardrobe #bawalaritachi55 #antigelembung #mudahbentuk #muslimahhijab #muslimah #ootd #hijabstyle #uitm #utm #upsi #kualaselangor #topseller #sabakbernam #sungaibesar

(@naz.hijab)

18 Hours Ago

Setelah sekian lama sis @naz.hijab tak munculkan diri la nii baru smpat nak updatee clearr stok bawal Aritachi! Maaf dehh.. Busy sikit akhir2 nii! Btw sis sentiasa menerima order untuk @bawalaritachilover tauu! Sis nak habaq nii! Sekarangg sis ada buat hargaa untuk clear stokk tauu! Haa nak tau kena baca smpai habihh nohh! . 1. Colour : Pink blossom . Available : bidang 55 & 50 . Harga? RM25 only guyss!! Exc postage 😘 . #bawallabuh #bawalchiffon #bawalsakura #bawalaritachi #bidang50 #bidang55 #tudunglabuhonline #tudunglabuh50 #tudunglabuh #teambawal #antistrach #princessffwardrobe #bawalaritachi55 #antigelembung #mudahbentuk #muslimahhijab #muslimah #ootd #hijabstyle #uitm #utm #upsi #kualaselangor #topseller #sabakbernam #sungaibesar

(@do8cake_dhiah)

21 Hours Ago

Team mama sab yang sado 💪💪 . Pewhhhh meleleh bak hang 😍😍 . Nutella ke tu yang berlapik2 ? Gabungan Cheese dengan Nutella 💋💋 . Yang ini saiz 12 inci, uolz nak request saiz 7 & 10 inci pun boleh . (harga tak termasuk delivery charges) . . Penghantaran setiap hari ke kawasan berikut: 🌼Shah Alam - Seksyen 2 - 36 🌼Bukit Bandaraya Shah Alam 🌼Glenmarie 🌼Setia Alam 🌼Taman Pinggiran USJ 🌼Subang Jaya & USJ 🌼Bandar Saujana Putra 🌼Putra Heights 🌼Puchong 🌼Kuala Lumpur 🌼Putrajaya 🌼Cyberjaya . Sabtu -- last hantar order hari Jumaat 🌼Meru 🌼Kapar 🌼Jeram 🌼Ijok / Berjuntai Bistari 🌼Kuala Selangor / Tanjong Karang 🌼Sekinchan 🌼Sungai Besar / Sabak Bernam . . 📲 Whatsapp 017-2271681 (Diah) 💸 Deposit needed to secure your order 🍪 Harga sama dengan Sabrina Bakery 🚗 Tambah delivery charges sahaja ❌ Tiada minimum order . . #sabrinabakery #comelpipimerah #agentmamasab #fattzura #daridapurteruskehati #fooddelivery #vendor #cake #cookies #kapar #jeram #ijok #kualaselangor #tanjongkarang #sekinchan #sungaibesar #sabakbernam #shahalam #subangjaya #bazarpaknil #bazarpaknilofficial #klang #shahalam #puchong #subangjaya #kualalumpur #putrajaya #cyberjaya #agentwanted #agentdiperlukan #dropship #dropshipwanted

BIRTHDAY kesayangan dah dekat ? ANNIVERSARY dah makin hampir ?? Rantai Tangan Silver925 Rm65 *exc postage (10934) 18CM. Tak luntur dan tak karat. Free box and wrap. DM @mrsilverninetwofive jika berminat. 😊 Jangan tunggu lagi... Terus screenshot gambar dan chat kami sekarang. Tak beli tak sayang 😉 Money back guarentee🙆‍♀️ DROPSHIP NEEDED!! 😘 #sayajualonline #aksesorimalaysia #aksesorismurah #instaniagamalaysia #gelangmurah #gelang #gelangonline #shoppingonlinemalaysia #instashopmalaysia #sayajualmurah #sayajualaksesoriwanita #sayajualgelangmurah #sabakbernam #sungaibesar #sekinchan #tanjungkarang #surprisedeliverymalaysia #surprisedeliveryselangor #surprisedeliverymurah #ilovesungaibesar

BIRTHDAY kesayangan dah dekat ? ANNIVERSARY dah makin hampir ?? Rantai Tangan Silver925 Rm55 *exc postage (10923) 19CM. Tak luntur dan tak karat. Free box and wrap. DM @mrsilverninetwofive jika berminat. 😊 Jangan tunggu lagi... Terus screenshot gambar dan chat kami sekarang. Tak beli tak sayang 😉 Money back guarentee🙆‍♀️ DROPSHIP NEEDED!! 😘 #sayajualonline #aksesorimalaysia #aksesorismurah #instaniagamalaysia #gelangmurah #gelang #gelangonline #shoppingonlinemalaysia #instashopmalaysia #sayajualmurah #sayajualaksesoriwanita #sayajualgelangmurah #sabakbernam #sungaibesar #sekinchan #tanjungkarang #surprisedeliverymalaysia #surprisedeliveryselangor #surprisedeliverymurah #ilovesungaibesar

BIRTHDAY kesayangan dah dekat ? ANNIVERSARY dah makin hampir ?? Rantai Tangan Silver925 Rm55 *exc postage (10931) 19CM. Tak luntur dan tak karat. Free box and wrap. DM @mrsilverninetwofive jika berminat. 😊 Jangan tunggu lagi... Terus screenshot gambar dan chat kami sekarang. Tak beli tak sayang 😉 Money back guarentee🙆‍♀️ DROPSHIP NEEDED!! 😘 #sayajualonline #aksesorimalaysia #aksesorismurah #instaniagamalaysia #gelangmurah #gelang #gelangonline #shoppingonlinemalaysia #instashopmalaysia #sayajualmurah #sayajualaksesoriwanita #sayajualgelangmurah #sabakbernam #sungaibesar #sekinchan #tanjungkarang #surprisedeliverymalaysia #surprisedeliveryselangor #surprisedeliverymurah #ilovesungaibesar

BIRTHDAY kesayangan dah dekat ? ANNIVERSARY dah makin hampir ?? Rantai Tangan Silver925 Rm49 *exc postage (10903) 17CM. Tak luntur dan tak karat. Free box and wrap. DM @mrsilverninetwofive jika berminat. 😊 Jangan tunggu lagi... Terus screenshot gambar dan chat kami sekarang. Tak beli tak sayang 😉 Money back guarentee🙆‍♀️ DROPSHIP NEEDED!! 😘 #sayajualonline #aksesorimalaysia #aksesorismurah #instaniagamalaysia #gelangmurah #gelang #gelangonline #shoppingonlinemalaysia #instashopmalaysia #sayajualmurah #sayajualaksesoriwanita #sayajualgelangmurah #sabakbernam #sungaibesar #sekinchan #tanjungkarang #surprisedeliverymalaysia #surprisedeliveryselangor #surprisedeliverymurah #ilovesungaibesar

BIRTHDAY kesayangan dah dekat ? ANNIVERSARY dah makin hampir ?? Rantai Tangan Silver925 Rm49 *exc postage (10915) 18CM. Tak luntur dan tak karat. Free box and wrap. DM @mrsilverninetwofive jika berminat. 😊 Jangan tunggu lagi... Terus screenshot gambar dan chat kami sekarang. Tak beli tak sayang 😉 Money back guarentee🙆‍♀️ DROPSHIP NEEDED!! 😘 #sayajualonline #aksesorimalaysia #aksesorismurah #instaniagamalaysia #gelangmurah #gelang #gelangonline #shoppingonlinemalaysia #instashopmalaysia #sayajualmurah #sayajualaksesoriwanita #sayajualgelangmurah #sabakbernam #sungaibesar #sekinchan #tanjungkarang #surprisedeliverymalaysia #surprisedeliveryselangor #surprisedeliverymurah #ilovesungaibesar

Rinduuuuu yang teramat dengan moment2 dalam tu. #smksb #sungaibesar #batch19999to2005

BIRTHDAY kesayangan dah dekat ? ANNIVERSARY dah makin hampir ?? Rantai Tangan Silver925 Rm86 *exc postage (10946) 18CM. Tak luntur dan tak karat. Free box and wrap. DM @mrsilverninetwofive jika berminat. 😊 Jangan tunggu lagi... Terus screenshot gambar dan chat kami sekarang. Tak beli tak sayang 😉 Money back guarentee🙆‍♀️ DROPSHIP NEEDED!! 😘 #sayajualonline #aksesorimalaysia #aksesorismurah #instaniagamalaysia #gelangmurah #gelang #gelangonline #shoppingonlinemalaysia #instashopmalaysia #sayajualmurah #sayajualaksesoriwanita #sayajualgelangmurah #sabakbernam #sungaibesar #sekinchan #tanjungkarang #surprisedeliverymalaysia #surprisedeliveryselangor #surprisedeliverymurah #ilovesungaibesar

BIRTHDAY kesayangan dah dekat ? ANNIVERSARY dah makin hampir ?? Rantai Tangan Silver925 Rm192 *exc postage (10912) 19CM. Tak luntur dan tak karat. Free box and wrap. DM @mrsilverninetwofive jika berminat. 😊 Jangan tunggu lagi... Terus screenshot gambar dan chat kami sekarang. Tak beli tak sayang 😉 Money back guarentee🙆‍♀️ DROPSHIP NEEDED!! 😘 #sayajualonline #aksesorimalaysia #aksesorismurah #instaniagamalaysia #gelangmurah #gelang #gelangonline #shoppingonlinemalaysia #instashopmalaysia #sayajualmurah #sayajualaksesoriwanita #sayajualgelangmurah #sabakbernam #sungaibesar #sekinchan #tanjungkarang #surprisedeliverymalaysia #surprisedeliveryselangor #surprisedeliverymurah #ilovesungaibesar

BIRTHDAY kesayangan dah dekat ? ANNIVERSARY dah makin hampir ?? Rantai Tangan Silver925 Rm22 *exc postage (T13394) 17CM. Tak luntur dan tak karat. Free box and wrap. DM @mrsilverninetwofive jika berminat. 😊 Jangan tunggu lagi... Terus screenshot gambar dan chat kami sekarang. Tak beli tak sayang 😉 Money back guarentee🙆‍♀️ DROPSHIP NEEDED!! 😘 #sayajualonline #aksesorimalaysia #aksesorismurah #instaniagamalaysia #gelangmurah #gelang #gelangonline #shoppingonlinemalaysia #instashopmalaysia #sayajualmurah #sayajualaksesoriwanita #sayajualgelangmurah #sabakbernam #sungaibesar #sekinchan #tanjungkarang #surprisedeliverymalaysia #surprisedeliveryselangor #surprisedeliverymurah #ilovesungaibesar

BIRTHDAY kesayangan dah dekat ? ANNIVERSARY dah makin hampir ?? Rantai Tangan Silver925 Rm130 *exc postage (10913) 18CM. Tak luntur dan tak karat. Free box and wrap. DM @mrsilverninetwofive jika berminat. 😊 Jangan tunggu lagi... Terus screenshot gambar dan chat kami sekarang. Tak beli tak sayang 😉 Money back guarentee🙆‍♀️ DROPSHIP NEEDED!! 😘 #sayajualonline #aksesorimalaysia #aksesorismurah #instaniagamalaysia #gelangmurah #gelang #gelangonline #shoppingonlinemalaysia #instashopmalaysia #sayajualmurah #sayajualaksesoriwanita #sayajualgelangmurah #sabakbernam #sungaibesar #sekinchan #tanjungkarang #surprisedeliverymalaysia #surprisedeliveryselangor #surprisedeliverymurah #ilovesungaibesar

BIRTHDAY kesayangan dah dekat ? ANNIVERSARY dah makin hampir ?? Rantai Tangan Silver925 Rm161 *exc postage (10908) 19CM. Tak luntur dan tak karat. Free box and wrap. DM @mrsilverninetwofive jika berminat. 😊 Jangan tunggu lagi... Terus screenshot gambar dan chat kami sekarang. Tak beli tak sayang 😉 Money back guarentee🙆‍♀️ DROPSHIP NEEDED!! 😘 #sayajualonline #aksesorimalaysia #aksesorismurah #instaniagamalaysia #gelangmurah #gelang #gelangonline #shoppingonlinemalaysia #instashopmalaysia #sayajualmurah #sayajualaksesoriwanita #sayajualgelangmurah #sabakbernam #sungaibesar #sekinchan #tanjungkarang #surprisedeliverymalaysia #surprisedeliveryselangor #surprisedeliverymurah #ilovesungaibesar

BIRTHDAY kesayangan dah dekat ? ANNIVERSARY dah makin hampir ?? Rantai Tangan Silver925 Rm100 *exc postage (10944) 17.5CM. Tak luntur dan tak karat. Free box and wrap. DM @mrsilverninetwofive jika berminat. 😊 Jangan tunggu lagi... Terus screenshot gambar dan chat kami sekarang. Tak beli tak sayang 😉 Money back guarentee🙆‍♀️ DROPSHIP NEEDED!! 😘 #sayajualonline #aksesorimalaysia #aksesorismurah #instaniagamalaysia #gelangmurah #gelang #gelangonline #shoppingonlinemalaysia #instashopmalaysia #sayajualmurah #sayajualaksesoriwanita #sayajualgelangmurah #sabakbernam #sungaibesar #sekinchan #tanjungkarang #surprisedeliverymalaysia #surprisedeliveryselangor #surprisedeliverymurah #ilovesungaibesar