Photos and Videos about

SERUM
(@serum.murah8)

2 Hours Ago

ARSYA SERUM :- . SERUM BOTOX seakan suntikan TERMAHAL ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Kesan seawal SEMINGGU!!! . Kulit jadi ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . ๐ŸŒน LEMBUT ๐ŸŒน LICIN ๐ŸŒน HALUS ๐ŸŒน GLOWING ๐ŸŒน TEGANG ๐ŸŒน PORI-PORI MENGECIL . H a r g a S e r u m : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg ) . Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute . #balakong#gombaksetia#kualaselangor#serendah#bukitberuntung#pengkalankundang#jenjarom#sungaibesar#batuarang#sekinchan#sabak#johor#kedah#kelantan#melaka#bazarpaknil#negerisembilan#pahang#perak#perlis#pulaupinang#sarawak#selangor#terengganu#labuan#putrajaya#klate#penang#sabah#perak

#alhamdulillah semalam punya cite.. siapa area #melaka #alorgajah #lendu #masjidtanah #ayerkeroh dan sekitarnya.. . . boleh wasap agent kita (@shahmi_hashim /01135536513 ) . . Produk homemade ๐Ÿ’ช Stok #fresh.. tahan 1 - 3 bulan ๐Ÿค“ . . .................................................................. ๐Ÿ’• FB : gerobok side square ๐Ÿ’• IG : gerobok_side_square ๐Ÿ’• ๐Ÿ“ฒ : 0133181802 .................................................................. . . #homemade #homemadefood #geroboksidesquare #jualonline #tudungmurah #shimliciouscrispychips #satutakcukup #spicy #goodies #goodiesbag #produkbaru #doorgift #popiacheese #snack #cheeselover #hadiahmurah #birthday #party #kendurikahwin #food #instafood #sungaibesar

Nak tido lena......... Gunalah HAVE...... InshaAllah sgt2 berkesan....... Harga hanya RM 43 ...... X mahal tp produk mmg bgus..... . . . . Hubungi segera utk tempahan. โœ“017-305 8405 #sungaiapong #sungaibesar #sabak #sekinchan #penatkerja #nakrelaks #nakrehatpuaspuas #tanjungkarang #telukintan #tenangisgood #terlajaklaris #memangbest

๐ŸŽŠ๐ŸŽŠYEAYYYYY. BIG BOSS DAH BAGI GREENLIGHT UNTUK TERUSKAN HARGA PROMOSIโ€ผ๏ธ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ . Ada yg tak sempat grab harga promosi sebelum ni kan? Ramai juga yg tunggu gaji baru nak beli ye? ๐Ÿคญ๐Ÿ˜˜ . Nah harga promosi yang pasti buat uols rasa menyesal tak grab. Kali ni, sis bagi peluang uols grab harga PROMOSI ni SEHINGGA 31 DISEMBER 2018 sahaja๐Ÿค—๐Ÿค— . โญ•PROMOSI JIMAT BERGANDA PERFUME PARADISE. . ๐Ÿ‘‰PERFUME EXCLUSIVE 30ML 1 BOTOL = RM40 3 BOTOL = RM105 JIMAT RM 15โ€ผ๏ธ . ๐Ÿ‘‰PEN PERFUME 9ML 1 BOTOL = RM10 5 BOTOL = RM45 JIMAT RM5โ€ผ๏ธ . Jom laju2 grab harga PROMOSI. Lepas dah tamat, kami tak akan sambung lagi ya promosi ni. ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ . Jom whasup sis, klik link di bio ๐Ÿ‘† ๐Ÿ“ฒ +601116623983 โค๏ธ . . . #perfumeparadise #penperfume #codebellaz #muabellaz #wangi #hadiahguru #hadiahakhirtahun #tamanmedan #rahsiamakeupcantik #okayamalaysia #original #suami #jommakeup #sayanakmakeup #babershop #makeupclass #cutisekolah #petalingjaya #sungaibesar #sabakbernam #sunwaycity #medancahaya #okayafoundation #tamandatoharun #poreminimize #promosi #anniversary #holiday #pjs #fyqasignature

Seminggu 2,3x tu kita kena rajin pakai masker/scrub ๐Ÿ˜Ž . Buang kulit2 mati yang melekat kat muka tu. Konsisten guna parut pun makin kurang & pudar.. ๐Ÿ˜Š . Yang mudah sekali guna scrub sejuk ni. Tak payah nak bancuh2 bagai, beli terus sapu kat muka uols yang comel tu kann.. . Kalau konsisten, confirm kulit elok naa๐Ÿ˜๐Ÿ˜

. Home & co Small & Wide Bamboo Drawer RM15 RM15 RM15 . . Home & co Medium & Narrow Bamboo Drawer RM15 RM15 RM15 Order? ๐Ÿ‘‰๐Ÿปscreenshot gambar produk ๐Ÿ‘‰๐ŸปClick link di bio saya ๐Ÿค— 0176950911 - efa 0176950911 - efa 0176950911 - efa COD ? SELANGOR ONLY #puchong #melawati #bangi #serikembangan #bandarkinrara #bukitjalil #putrajaya #petalingjaya #tanjungkarang #sekinchan #sungaibesar #sabakbernam #kuala selangor #puncakalam #shahalam #homeandco #bukitjelutong #setiaalam #meruklang #kapar #jeram #sungaibuloh #nevertoolate #nevertoolatetostart #homeandco #bamboo #bamboodrawer #drawer #smallandwide #mediumandnarrow

. Home & co Small & Wide Bamboo Drawer RM15 RM15 RM15 . Home & co Medium & Narrow Bamboo Drawer RM15 RM15 RM15 Order? ๐Ÿ‘‰๐Ÿปscreenshot gambar produk ๐Ÿ‘‰๐ŸปClick link di bio saya ๐Ÿค— 0176950911 - efa 0176950911 - efa 0176950911 - efa COD ? SELANGOR ONLY #puchong #melawati #bangi #serikembangan #bandarkinrara #bukitjalil #putrajaya #petalingjaya #tanjungkarang #sekinchan #sungaibesar #sabakbernam #kuala selangor #puncakalam #shahalam #homeandco #bukitjelutong #setiaalam #meruklang #kapar #jeram #sungaibuloh #nevertoolate #nevertoolatetostart #homeandco #bamboo #bamboodrawer #drawer #smallandwide #mediumandnarrow

. Home & co Small & Wide Bamboo Drawer RM15 RM15 RM15 . Home & co Medium & Narrow Bamboo Drawer RM15 RM15 RM15 Order? ๐Ÿ‘‰๐Ÿปscreenshot gambar produk ๐Ÿ‘‰๐ŸปClick link di bio saya ๐Ÿค— 0176950911 - efa 0176950911 - efa 0176950911 - efa COD ? SELANGOR ONLY #puchong #melawati #bangi #serikembangan #bandarkinrara #bukitjalil #putrajaya #petalingjaya #tanjungkarang #sekinchan #sungaibesar #sabakbernam #kuala selangor #puncakalam #shahalam #homeandco #bukitjelutong #setiaalam #meruklang #kapar #jeram #sungaibuloh #nevertoolate #nevertoolatetostart #homeandco #bamboo #bamboodrawer #drawer #smallandwide #mediumandnarrow

Aweks cubremi nie xpernah tak cantik uoolss๐Ÿ˜‰ . Bila dah pakai CUBREMI memang tutup habis masalah kulit kusam, tona tak sekata, paru2 mis j hilang terus tau๐Ÿ™Š . Nampak jer kecik tapi tahan 2-3bulan lagi uoollss dah xperlu nak cr pondesen lain dah๐Ÿ˜ . Memang ringan sangat di kulit dan makin lama uools pakai makin glowing lagi n langsung xcrack ๐Ÿ˜Ž . Dua puluh lapan hinggit jer uoolls xmahal aihh๐Ÿ’ƒ

Nak kurus, cantik & sihat tak perlu pergi ke gym kalau dah memang tak ada masa. Cara nk kurus adalah 80% kena tahu nak mkn apa & brp kali nk mkn dlm sehari ๐Ÿค” โ–ช Siapa kata nk kurus mkn sekali dua tiga je sehari??? At least 5 - 6 kali sehari supaya berlaku tarik menarik dlm metabolisma badan & elak drpd craving atau kelaparan. Nk diet xperlu berlapar kalau kita diet cara yg betul. Baru la selamat diet kita๐Ÿ˜Š โ–ช So utk yg serius sahaja & betul2 dh lama cari jalan utk kurus tapi takut...dh sampai masa utk anda ambil peluang keemasan ni. Belajar cara diet yg betul & effective tanpa perlu berlapar๐Ÿ˜˜ โ–ช Kurus dari rumah ๐Ÿก secara online. Sangat sesuai utk suri rumah, student, kerap travel & outstation. Yang penting tak perlu jumpa orang pun๐Ÿค— โ–ช Dm atau whatsapp coach jika anda salah sorang yang serius nk turun berat. Tak perlu keluar rumah. Tak payah pening-pening atur schedule makan. Semua nya lengkap akan diberikan๐Ÿ“‘ โ–ช SIAPA NAK KURUS??? Klik link di Bio IG or DM โ–ช โœ… Diet tanpa berlapar. Makan 5 ke 6 kali sehari โœ… Setiap peserta akan dapat contestant kit โœ… Mudah & fleksibel janji ada handphone โœ… 100% online๐Ÿ˜ โœ… Group support yg aktif โœ… Coaching terbaik dari coach-coach yg memang terbukti ada result yg mana coach-coach juga berasal sebagai peserta program pernah gemuk, berjaya kurus & maintain dengan baik โœ… Meal plan 30hari๐Ÿ˜‹ โœ… Boleh makan nasi โœ… Info & topik pemakanan โœ… Combo workout & exercise โœ… & Banyak lagi.....๐Ÿ˜Š โ–ช Normally peserta turun berat 4-10kg sebulan. . Coach Yus +017 3383140 . #dietsihat #tipsdiet #tipskurus #polisevo2 #fitmama #akusuka #jjcmtv3 #malaysiafood #coachonline #sakitsendi #johor #jomsihat #kualalumpur #icanseeyourvoicemalaysia #teamahmadmizahย  #sungaibesar #melaka #putrajaya #kelasmasak #dramasangat #teamnickhinhussien #portlepak #jomkurus1malaysia #teamtaufiqyunus #ipoh #seriburindu #workfromhome #jommakan #negerisembilan #hijabstyle

SERUM
(@serum.murah8)

9 Hours Ago

ARSYA SERUM :- . SERUM BOTOX seakan suntikan TERMAHAL ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Kesan seawal SEMINGGU!!! . Kulit jadi ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . ๐ŸŒน LEMBUT ๐ŸŒน LICIN ๐ŸŒน HALUS ๐ŸŒน GLOWING ๐ŸŒน TEGANG ๐ŸŒน PORI-PORI MENGECIL . H a r g a S e r u m : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg ) . Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute . #balakong#gombaksetia#kualaselangor#serendah#bukitberuntung#pengkalankundang#jenjarom#sungaibesar#batuarang#sekinchan#sabak#johor#kedah#kelantan#melaka#bazarpaknil#negerisembilan#pahang#perak#perlis#pulaupinang#sarawak#selangor#terengganu#labuan#putrajaya#klate#penang#sabah#perak

Ho...Ho...Ho...Jingle Bell Deals for contact lenses wearer! You simply can't miss it! Check it out~ Visit Big Eye Boutique optical shop now! #silkon #siliconehyrogellens #moist #hdvision #uvblocking #comfy #madeinkorea #christmasdeals #contactlens #colorcontactlens #free #bigeyeboutique #sungaibesar

Alhamdulillah, lama dah x update tengkolok. Harini kita kasi up sikit ok. ๐Ÿ˜‰ Ready stok, and limited stok. Jum cepat cepat grab, sebelum habis. Satu design hanya ada satu unit sahaja tau. Boss besar kita tengah baik hati nak bagi harga murah murah je. Meh bisik harga kat tepi๐Ÿ˜ Atau untuk fast respon boleh terus direct whatsapp no kat bawah ni ok๐Ÿ˜Š www.wasap.com.my//+60192005098/tanjak www.wasap.com.my//+601135681807/tanjak Material kain songket Colour dark blue Saiz boleh adjust Limited Ready stok Cod(sabak bernam-tanjung karang) #sericantik #tanjak #kainsongket #songket #malaysia #original #limited #destar #semutar #tradisional #selangor #sabakbernam #sungaibesar #skinchan #bajulayang #kebaya #melayu #sayajushaklee #shakleesungaibesar #shakleesabakbernam #shaklee #vivix #vitamine #jumsihat #jumcantik #vitamincshaklee

๐Ÿฅ˜MeeBandungMuar@SungaiBesar #foodie #food #comfortfood #meebandung #sungaibesar #noodles

๐Ÿ‡๐Ÿˆ๐Ÿ‰๐Ÿ’๐Ÿ“๐Ÿ‘๐Ÿ๐ŸŒท๐ŸŒธ๐ŸŒน๐ŸŒบ๐Ÿƒ๐ŸŒป๐ŸŒผ ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠYEAYYYYY. BIG BOSS DAH BAGI GREENLIGHT UNTUK TERUSKAN HARGA PROMOSIโ€ผ๏ธ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ . Ada yg tak sempat grab harga promosi sebelum ni kan? Ramai juga yg tunggu gaji baru nak beli ye? ๐Ÿคญ๐Ÿ˜˜ . Nah harga promosi yang pasti buat uols rasa menyesal tak grab. Kali ni, sis bagi peluang uols grab harga PROMOSI ni SEHINGGA 31 DISEMBER 2018 sahaja๐Ÿค—๐Ÿค— . โญ•PROMOSI JIMAT BERGANDA PERFUME PARADISE. . ๐Ÿ‘‰PERFUME EXCLUSIVE 30ML 1 BOTOL = RM40 3 BOTOL = RM105 JIMAT RM 15โ€ผ๏ธ . ๐Ÿ‘‰PEN PERFUME 9ML 1 BOTOL = RM10 5 BOTOL = RM45 JIMAT RM5โ€ผ๏ธ . Jom laju2 grab harga PROMOSI. Lepas dah tamat, kami tak akan sambung lagi ya promosi ni. ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ . Jom whasup sis, klik link di bio ๐Ÿ‘† ๐Ÿ“ฒ +601116623983 โค๏ธ . . . #perfumeparadise #penperfume #codebellaz #muabellaz #wangi #hadiahguru #hadiahakhirtahun #tamanmedan #rahsiamakeupcantik #okayamalaysia #original #suami #jommakeup #sayanakmakeup #babershop #makeupclass #cutisekolah #petalingjaya #sungaibesar #sabakbernam #sunwaycity #medancahaya #okayafoundation #tamandatoharun #poreminimize #promosi #anniversary #holiday #pjs #fyqasignature

Siapa nak order lagi boleh dm terus ๐Ÿ˜‰ wasap pun boleh.. ๐Ÿ˜ harga boleh runding.. ๐Ÿ˜‰ . . Tak buat kat kilang... buat kat rumah sahaja ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช Stok #fresh hokeyyy ๐Ÿค“ . . kalau byk kena buat tempahan sebulan/duabulan awal.. yang ni tempah sebulan awal (500balang) ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ stok #melaka . . .................................................................. ๐Ÿ’• FB : gerobok side square ๐Ÿ’• IG : gerobok_side_square ๐Ÿ’• ๐Ÿ“ฒ : 0133181802 .................................................................. . . #homemade #homemadefood #geroboksidesquare #jualonline #tudungmurah #shimliciouscrispychips #satutakcukup #spicy #goodies #goodiesbag #produkbaru #doorgift #popiacheese #cheesespicy #hadiahwedding #snack #cheeselover #hadiahmurah #hamper #birthday #party #kendurikahwin #food #instafood #sungaibesar #selangor #produklokal

Steam It Tupperware Lapa terus tengok roti dlm pgukus nie... Name die steam it, cantik kan warna merah gituww... Yg mne blom ade pgukus kecik nie boleh wasap sismelah, xkan nk kukus roti pkai kukus yg besar gedabak tu kan ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…skali tgok 2 keping je nk kukus.. www.wasap.my/60185717665/steam+it www.wasap.my/60185717665/steam+it #asgno1 #teampower #melahtupperware #tupperwaremalaysia #katalogtupperware #kututupperware #makkutu #sayaguna #sayajual #daftarahli #belajarniaga #sungaibesar #sabakbernam #selangor #ipoh #perak

Ha jangan x tahu..abam sado yg buat red velvet yg bila korang makan rasa x dipanah asmara tu ๐Ÿ˜†๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’– . Jom tengok sampai habis ๐Ÿ˜Š . ๐ŸŒธDelivery sekitar selangor - kuala lumpur ๐Ÿšš ๐ŸŒธDelivery sekitar kuantan - pekan - maran - jengka - temerloh ๐Ÿšš Untuk order klik je http://wasap.my/601113135366/sayanakkek #sabrinabakery #mamasab #kekanniversary #kekkawen #kekbesday #kekharijadi #keksabakbernam #keksungaibesar #sabakbernam #sungaihajidorani #sungaibesar #sungaibuloh #kajang #bangi #rawang #shahalam #petalingjaya #putrajaya #cyberjaya #kuantan #cherating #telukcempedak #pekan #sekinchan #setapak #gombak #maran #jengka #redvelvetcake #temerloh

Lapa terus tengok roti dlm pgukus nie... Name die steam it, cantik kan warna merah gituww... Yg mne blom ade pgukus kecik nie boleh wasap minah laju2, xkan nk kukus roti pkai kukus yg besar gedabak tu kan ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…skali tgok 2 keeping je nk kukus.. www.wasap.my/60133972220/steam+it www.wasap.my/60133972220/steam+it #asgno1 #teampower #minahtupperware #pencintatupperwaremalaysia #katalogtupperware #kututupperware #makkutu #sayaguna #sayajual #daftarahli #belajarniaga #sungaibesar #sabakbernam #selayang #batucaves #perak

โ—OPEN KUTU PINKLADYโ— . . ๐Ÿ‘TIAP BULAN DAPAT PINKLADY(60Biji) MENGIKUT GILIRAN โš  . . ๐Ÿ˜ฑ Dapat 4 FreeGifts Special ๐Ÿ’• . ๐ŸŽ FreeGifts Botol Pinklady ๐ŸŽ FreeGifts New Packaging Baru . ๐ŸŽ FreeGifts Guide Pinklady ๐ŸŽ FreeGifts Postage All In Malaysia . . ๐Ÿ’• RM80 setiap 2minggu ร— 4 org= RM320 (2 bulan settle kutu) . whatsapp๐Ÿ“ฒ01119697948โ €(husna) whatsapp ๐Ÿ“ฒ01119697948(husna) .โ € .โ € #ubatkurus โ €โ € #ubatkeputihan #payudarakendur โ € #igersmalaysiaโ € โ € #pinkladymalaysia โ € #agentsahpinklady โ € #pinkladyperak โ € #pinkladyjohor โ € #pinkladypahangโ € #agentpinkladykualaterengganu #pinkladyselangor โ € #pinkladysabah #pinkladyoriginal #gongtoknasek #gongkapas #wakafberuas #manir #pulaukambing #kampungcina #padangmidin #kutupinklady #marang #kualakububharu #rawang #batangkali #tanjungmalim #kualaselangor #kualaterengganu #sungaibesar #pasirpanjang

#alhamdulillah siap dah separuh tempahan.. . . Tak buat kat kilang... buat kat rumah sahaja ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช Stok #fresh hokeyyy ๐Ÿค“ . . kalau byk kena buat tempahan sebulan/duabulan awal.. yang ni tempah sebulan awal ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ stok #melaka . . .................................................................. ๐Ÿ’• FB : gerobok side square ๐Ÿ’• IG : gerobok_side_square ๐Ÿ’• ๐Ÿ“ฒ : 0133181802 .................................................................. . . #homemade #homemadefood #geroboksidesquare #jualonline #tudungmurah #shimliciouscrispychips #satutakcukup #spicy #goodies #goodiesbag #produkbaru #doorgift #popiacheese #cheesespicy #cheeseoriginal #snack #cheeselover #hadiahmurah #chezzy #birthday #party #kendurikahwin #food #instafood #sungaibesar #shahalam #politeknik

SERUM
(@serum.murah8)

11 Hours Ago

ARSYA SERUM :- . SERUM BOTOX seakan suntikan TERMAHAL ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Kesan seawal SEMINGGU!!! . Kulit jadi ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . ๐ŸŒน LEMBUT ๐ŸŒน LICIN ๐ŸŒน HALUS ๐ŸŒน GLOWING ๐ŸŒน TEGANG ๐ŸŒน PORI-PORI MENGECIL . H a r g a S e r u m : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg ) . Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute . #balakong#gombaksetia#kualaselangor#serendah#bukitberuntung#pengkalankundang#jenjarom#sungaibesar#batuarang#sekinchan#sabak#johor#kedah#kelantan#melaka#bazarpaknil#negerisembilan#pahang#perak#perlis#pulaupinang#sarawak#selangor#terengganu#labuan#putrajaya#klate#penang#sabah#perak

Slice cake utk kesayanganssss ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– . Ready utk disunting ๐Ÿ˜๐Ÿ’ƒ๐ŸŒน . Red velvet Pandan gula melaka Medovic honey Spartak russian Nutella cheesecake Nutella cheesetart . ๐ŸŒธDelivery sekitar selangor - kuala lumpur ๐Ÿšš ๐ŸŒธDelivery sekitar kuantan - pekan - maran - jengka - temerloh ๐Ÿšš Untuk order klik je http://wasap.my/601113135366/sayanakkek . #sabrinabakery #mamasab #kekanniversary #kekkawen #kekbesday #kekharijadi #keksabakbernam #keksungaibesar #sabakbernam #sungaihajidorani #sungaibesar #sungaibuloh #kajang #bangi #rawang #shahalam #petalingjaya #putrajaya #cyberjaya #kuantan #cherating #telukcempedak #pekan #sekinchan #setapak #gombak #maran #jengka #chenor #temerloh

pelamin nikah duduk, area cover #hilirperak #ipoh #kualalumpur #sungaibesar #bagandatoh #manjung #syabella #comebackwithig #wedding #pelaminmurah #perak #hilir #simplywhite #urideas #ourinspiration #weddingplanner #weddingkl #makeup #inai #pasystem #mua #syabella #syabella #syabella pelamin nikah duduk #syabellati@gmail.com Baju @syabella.ti 0195759500 makeup tanya @alkazamdacute 0192752585 pelamin @syabella.ti 0195759500 inai @Suzie_hennart

CUBREMI MATTE FOUNDATION . Antara paling best tahan sampai ke malam..Dia punya glowing mengancam habis..lagi berpeluh Makin glowing,ha macam Mana tu?? ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜ . Dah lah tekstur dia ringan,tak melekit,tak bercapuk, rasa macam tak pakai foundation apa pun..tak Lena tidur kalau Tak grab ๐Ÿ˜

Wowww... Besar betol bekas nie, muat buah tembikai tau ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ Minah nk clear stok umah nie, ade 4 biji nk dilepaskan kan.. Berminat boleh risik risik harga mampu milik www.wasap.my/60133972220 Www.wasap.my/60133972220 #minahtupperware #pencintatupperwaremalaysia #katalogtupperware #kututupperware #makkutu #sayaguna #sayajual #daftarahli #belajarniaga #sungaibesar #sabakbernam #selayang #batucaves #perak

SERUM
(@serum.murah8)

15 Hours Ago

ARSYA SERUM :- . SERUM BOTOX seakan suntikan TERMAHAL ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Kesan seawal SEMINGGU!!! . Kulit jadi ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . ๐ŸŒน LEMBUT ๐ŸŒน LICIN ๐ŸŒน HALUS ๐ŸŒน GLOWING ๐ŸŒน TEGANG ๐ŸŒน PORI-PORI MENGECIL . H a r g a S e r u m : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg ) . Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute . #balakong#gombaksetia#kualaselangor#serendah#bukitberuntung#pengkalankundang#jenjarom#sungaibesar#batuarang#sekinchan#sabak#johor#kedah#kelantan#melaka#bazarpaknil#negerisembilan#pahang#perak#perlis#pulaupinang#sarawak#selangor#terengganu#labuan#putrajaya#klate#penang#sabah#perak

๐Ÿ‡๐Ÿˆ๐Ÿ‰๐Ÿ’๐Ÿ“๐Ÿ‘๐Ÿ๐ŸŒท๐ŸŒธ๐ŸŒน๐ŸŒบ๐Ÿƒ๐ŸŒป๐ŸŒผ ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠYEAYYYYY. BIG BOSS DAH BAGI GREENLIGHT UNTUK TERUSKAN HARGA PROMOSIโ€ผ๏ธ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ . Ada yg tak sempat grab harga promosi sebelum ni kan? Ramai juga yg tunggu gaji baru nak beli ye? ๐Ÿคญ๐Ÿ˜˜ . Nah harga promosi yang pasti buat uols rasa menyesal tak grab. Kali ni, sis bagi peluang uols grab harga PROMOSI ni SEHINGGA 31 DISEMBER 2018 sahaja๐Ÿค—๐Ÿค— . โญ•PROMOSI JIMAT BERGANDA PERFUME PARADISE. . ๐Ÿ‘‰PERFUME EXCLUSIVE 30ML 1 BOTOL = RM40 3 BOTOL = RM105 JIMAT RM 15โ€ผ๏ธ . ๐Ÿ‘‰PEN PERFUME 9ML 1 BOTOL = RM10 5 BOTOL = RM45 JIMAT RM5โ€ผ๏ธ . Jom laju2 grab harga PROMOSI. Lepas dah tamat, kami tak akan sambung lagi ya promosi ni. ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ . Jom whasup sis, klik link di bio ๐Ÿ‘† ๐Ÿ“ฒ +601116623983 โค๏ธ . . . #perfumeparadise #penperfume #codebellaz #muabellaz #wangi #hadiahguru #hadiahakhirtahun #tamanmedan #rahsiamakeupcantik #okayamalaysia #original #suami #jommakeup #sayanakmakeup #babershop #makeupclass #cutisekolah #petalingjaya #sungaibesar #sabakbernam #sunwaycity #medancahaya #okayafoundation #tamandatoharun #poreminimize #promosi #anniversary #holiday #pjs #fyqasignature

Apa benda yg melimpah ruah ni gaiz. Bagitau aje nak saiz 6, 7 @ 9 inci. Kalau dah tau you hantu cheese...hantu nutella... elok lah grab paling besar punya ๐Ÿ˜Œ . (harga tak termasuk delivery charges) . . ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 017-2067405 (nad) ๐Ÿ’ธ Deposit needed to secure your order ๐Ÿช Harga sama dengan Sabrina Bakery ๐Ÿš— Tambah delivery charges sahaja โŒ Tiada minimum order . . #sabrinabakery #comelpipimerah #agentmamasab #fattzura #daridapurteruskehati #fooddelivery #vendor #cake #cookies #kapar #jeram #ijok #kualaselangor #tanjongkarang #sekinchan #sungaibesar #sabakbernam #shahalam #subangjaya #bazarpaknil #bazarpaknilofficial #klang #shahalam #puchong #subangjaya #kualalumpur #putrajaya #cyberjaya #agentwanted #agentdiperlukan #dropship #dropshipwanted

Manggo cheesecake dari mango pure taw bukan manggo cordial. Sbb tu die x tahan lama, 2hari mesti kena habiskan kalau tidak masam manggo tu. Lagipan sempat ke 2 hari simpan, rasanye sekali hadap licin terus ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ . Korang kena try taw, rugi x try bnde sedap ni ๐Ÿ˜˜ . ๐ŸŒธDelivery sekitar selangor - kuala lumpur ๐Ÿšš ๐ŸŒธDelivery sekitar kuantan - pekan - maran - jengka - temerloh ๐Ÿšš Untuk order klik je http://wasap.my/601113135366/sayanakkek #sabrinabakery #mamasab #kekanniversary #kekkawen #kekbesday #kekharijadi #keksabakbernam #keksungaibesar #sabakbernam #sungaihajidorani #sungaibesar #sungaibuloh #kajang #bangi #rawang #shahalam #petalingjaya #putrajaya #cyberjaya #kuantan #cherating #telukcempedak #pekan #sekinchan #setapak #gombak #maran #jengka #manggocheesecake #temerloh

SERUM
(@serum.murah8)

23 Hours Ago

ARSYA SERUM :- . SERUM BOTOX seakan suntikan TERMAHAL ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Kesan seawal SEMINGGU!!! . Kulit jadi ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . ๐ŸŒน LEMBUT ๐ŸŒน LICIN ๐ŸŒน HALUS ๐ŸŒน GLOWING ๐ŸŒน TEGANG ๐ŸŒน PORI-PORI MENGECIL . H a r g a S e r u m : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg ) . Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute . #balakong#gombaksetia#kualaselangor#serendah#bukitberuntung#pengkalankundang#jenjarom#sungaibesar#batuarang#sekinchan#sabak#johor#kedah#kelantan#melaka#bazarpaknil#negerisembilan#pahang#perak#perlis#pulaupinang#sarawak#selangor#terengganu#labuan#putrajaya#klate#penang#sabah#perak

ARSYA SERUM :- . SERUM BOTOX seakan suntikan TERMAHAL ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Kesan seawal SEMINGGU!!! . Kulit jadi ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . ๐ŸŒน LEMBUT ๐ŸŒน LICIN ๐ŸŒน HALUS ๐ŸŒน GLOWING ๐ŸŒน TEGANG ๐ŸŒน PORI-PORI MENGECIL . H a r g a S e r u m : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg ) . Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute . #balakong#gombaksetia#kualaselangor#serendah#bukitberuntung#pengkalankundang#jenjarom#sungaibesar#batuarang#sekinchan#sabak#johor#kedah#kelantan#melaka#bazarpaknil#negerisembilan#pahang#perak#perlis#pulaupinang#sarawak#selangor#terengganu#labuan#putrajaya#klate#penang#sabah#perak

SERUM
(@serum.murah8)

1 Day 1 Hour Ago

ARSYA SERUM :- . SERUM BOTOX seakan suntikan TERMAHAL ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Kesan seawal SEMINGGU!!! . Kulit jadi ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . ๐ŸŒน LEMBUT ๐ŸŒน LICIN ๐ŸŒน HALUS ๐ŸŒน GLOWING ๐ŸŒน TEGANG ๐ŸŒน PORI-PORI MENGECIL . H a r g a S e r u m : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg ) . Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute . #balakong#gombaksetia#kualaselangor#serendah#bukitberuntung#pengkalankundang#jenjarom#sungaibesar#batuarang#sekinchan#sabak#johor#kedah#kelantan#melaka#bazarpaknil#negerisembilan#pahang#perak#perlis#pulaupinang#sarawak#selangor#terengganu#labuan#putrajaya#klate#penang#sabah#perak

PROMO HAPPY HOUR EXTRA HARI INI 17 Dec 2018 =============================== 10GB + 2GB + 100Minit FREE @ RM50 =============================== Taip YES hantar ke 23388/22111 - Langganan TANPA HAD - Data, Minit Berbual blh diguna, disimpan & dikongsi tanpa had - Pastikan kredit mencukupi utk melanggan Langganan layak utk pengguna PREPAID & BLACK #onexox #teamtitan #bo55ku #vvipmasterdealertopup #bismillahfirst #akhiratdidepan #tkkr #simkad #14gm #sabakbernam #sungaibesar #celcom #coverage #cuckooselangor #makeupselangor #suprisedeliveryselangor #w0w #umobile

๐Ÿ’  CHRISTMAS PROMOTION ๐Ÿ’  BUKAN BEAR BIASA JE KITA ANDA, PANDA SI BUDAK COMEL PUN ADA TAU, HAA SIAP BERBAJU LAGI HUHU JOM SUPRISEKAN AWEK, KAWAN, ANAK KORANG YANG PASTI DIORANG PASTI HAPPY LEPAS DAPAT TEDDY BEAR DARI @teddybear_brilliant โค๏ธโค๏ธโค๏ธ . . . SO TUNGGU APA LAGI, SUBMIT ORDER SEKARANG DENGAN KLIK LINK DI BIO ATAU WHATSAPP 011-28396400 - EMY . . . #hadiahmurahcantik #hadiahmurah #hadiahunikmurah #hadiahwedding #hadiahweddingmurah #hadiahmurahmalaysia #toymurah #mainananak #mainananakmurah #mainanmurah #kualalumpur #malaysia๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ #suriaklcc #kedah #pulaupinang #padangkotalama #penanghill #johorbahru #segamat #codjohorbahru #murahcantik #kotabahru #kualapilah #uitmdihatiku #nursemalaysia #kubangkerian #sungaibesar #masjidtanah #klebang

#liveupdate ๐Ÿ”ป ๐Ÿ”ป The Wedding // Fahmi x Wahida Vanue : Taman Perdana, Sg. Besar, Selangor Date : 16 DIS 2018 ๐Ÿ”ป ๐Ÿ”ป Job : @mozaartphotography Photo by : @csi.art ๐Ÿ”ป OPEN BOOKING FOR 2019/2020 WhatsApp/Call : +60194427585 Email : ciksyaminismail@gmail.com IG : https://instagram.com/csi.art/ ๐Ÿ”ป ๐Ÿ”ป ๐Ÿ”ป #openforbooking0194427585 #whatsappwechatcallsms #officialweddingphotographybycsiart #savethedate #csiart #wemakeusmile #jurugambarkahwin #bride #groom #malaywedding #lovecintasayang #kahwin #nikah #tunang #sanding #tandang #vscowedding #malayweddingphotographer #ijabkabul #malayweddingguide #malayweddingvisual #sungaibesarweddingphotographer #outdoorwedding #sungaibesar #selangor #malaysia #canon #moment #worldwide

โ€œPROGRAM JOM SIHAT BERSAMA PUSAT INTERNETโ€ Hari : AHAD Tarikh : 16/12/2018 Waktu Program : 7.30am - 2.00pm Tempat Berlangsung : Perkarangan Pusat Internet Kampung Sungai Leman ==================================== Pelbagai aktiviti menarik yang akan diadakan bersama untuk para pengunjung dalam Program tersebut. Yang paling istimewa kami team JRM SEKINCHAN.rb turut serta memeriahkan program Jom Sihat. Untuk hari ini pelanggan yang membuat belian lebih dari RM80 ke atas akan layak menjadi ahli JRM serta mendapat hadiah istimewa dari kami. Mari datang ke Booth Pameran JRM Sekinchan.rb sambil dapatkan Produk dari kami anda juga boleh menyertai Cabutan Bertuah di ruang pameran kami nanti. Nak sihat dan cantik kami sedia membantu dengan cara perubatan herba dan holistik islamiah. . Click Link Mesra Pelanggan โ€ข โคต๏ธ Admin ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ www.wasap.my/60192695534/rbJRM Admin ๐Ÿ‘ง www.wasap.my/601123133837/rbJRM . _JAMU RATU MALAYA SUNGAI BESAR.rb_ #rbangels #rbjrmangels #jrmlover #agentsilverjrmrb #sabakbernam #sungaibesar #panchangbedena #sekinchan #sungaipanjang #pasirpanjang #sungainibong #paritbaru #bno #sungaiairtawar #telukintan #hutanmelintang #bagandatuk #jamu #cantikdalammantapluaranbersamajrm #sihat #bondarozitaibrahim #yes #artistsoninstagram #kesihatandalaman #celebrity #malaysianhair #instagood #rumahminimalis #rumahhutanbonda #rumahhutan

โ€œPROGRAM JOM SIHAT BERSAMA PUSAT INTERNETโ€ Hari : AHAD Tarikh : 16/12/2018 Waktu Program : 7.30am - 2.00pm Tempat Berlangsung : Perkarangan Pusat Internet Kampung Sungai Leman ==================================== Pelbagai aktiviti menarik yang akan diadakan bersama untuk para pengunjung dalam Program tersebut. Yang paling istimewa kami team JRM SEKINCHAN.rb turut serta memeriahkan program Jom Sihat. Untuk hari ini pelanggan yang membuat belian lebih dari RM80 ke atas akan layak menjadi ahli JRM serta mendapat hadiah istimewa dari kami. Mari datang ke Booth Pameran JRM Sekinchan.rb sambil dapatkan Produk dari kami anda juga boleh menyertai Cabutan Bertuah di ruang pameran kami nanti. Nak sihat dan cantik kami sedia membantu dengan cara perubatan herba dan holistik islamiah. . Click Link Mesra Pelanggan โ€ข โคต๏ธ Admin ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ www.wasap.my/60192695534/rbJRM Admin ๐Ÿ‘ง www.wasap.my/601123133837/rbJRM . _JAMU RATU MALAYA SUNGAI BESAR.rb_ #rbangels #rbjrmangels #jrmlover #agentsilverjrmrb #sabakbernam #sungaibesar #panchangbedena #sekinchan #sungaipanjang #pasirpanjang #sungainibong #paritbaru #bno #sungaiairtawar #telukintan #hutanmelintang #bagandatuk #jamu #cantikdalammantapluaranbersamajrm #sihat #bondarozitaibrahim #yes #artistsoninstagram #kesihatandalaman #celebrity #malaysianhair #instagood #rumahminimalis #rumahhutanbonda #rumahhutan

โ€œPROGRAM JOM SIHAT BERSAMA PUSAT INTERNETโ€ Hari : AHAD Tarikh : 16/12/2018 Waktu Program : 7.30am - 2.00pm Tempat Berlangsung : Perkarangan Pusat Internet Kampung Sungai Leman ==================================== Pelbagai aktiviti menarik yang akan diadakan bersama untuk para pengunjung dalam Program tersebut. Yang paling istimewa kami team JRM SEKINCHAN.rb turut serta memeriahkan program Jom Sihat. Untuk hari ini pelanggan yang membuat belian lebih dari RM80 ke atas akan layak menjadi ahli JRM serta mendapat hadiah istimewa dari kami. Mari datang ke Booth Pameran JRM Sekinchan.rb sambil dapatkan Produk dari kami anda juga boleh menyertai Cabutan Bertuah di ruang pameran kami nanti. Nak sihat dan cantik kami sedia membantu dengan cara perubatan herba dan holistik islamiah. . Click Link Mesra Pelanggan โ€ข โคต๏ธ Admin ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ www.wasap.my/60192695534/rbJRM Admin ๐Ÿ‘ง www.wasap.my/601123133837/rbJRM . _JAMU RATU MALAYA SUNGAI BESAR.rb_ #rbangels #rbjrmangels #jrmlover #agentsilverjrmrb #sabakbernam #sungaibesar #panchangbedena #sekinchan #sungaipanjang #pasirpanjang #sungainibong #paritbaru #bno #sungaiairtawar #telukintan #hutanmelintang #bagandatuk #jamu #cantikdalammantapluaranbersamajrm #sihat #bondarozitaibrahim #yes #artistsoninstagram #kesihatandalaman #celebrity #malaysianhair #instagood #rumahminimalis #rumahhutanbonda #rumahhutan

โ€œPROGRAM JOM SIHAT BERSAMA PUSAT INTERNETโ€ Hari : AHAD Tarikh : 16/12/2018 Waktu Program : 7.30am - 2.00pm Tempat Berlangsung : Perkarangan Pusat Internet Kampung Sungai Leman ==================================== Pelbagai aktiviti menarik yang akan diadakan bersama untuk para pengunjung dalam Program tersebut. Yang paling istimewa kami team JRM SEKINCHAN.rb turut serta memeriahkan program Jom Sihat. Untuk hari ini pelanggan yang membuat belian lebih dari RM80 ke atas akan layak menjadi ahli JRM serta mendapat hadiah istimewa dari kami. Mari datang ke Booth Pameran JRM Sekinchan.rb sambil dapatkan Produk dari kami anda juga boleh menyertai Cabutan Bertuah di ruang pameran kami nanti. Nak sihat dan cantik kami sedia membantu dengan cara perubatan herba dan holistik islamiah. . Click Link Mesra Pelanggan โ€ข โคต๏ธ Admin ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ www.wasap.my/60192695534/rbJRM Admin ๐Ÿ‘ง www.wasap.my/601123133837/rbJRM . _JAMU RATU MALAYA SUNGAI BESAR.rb_ #rbangels #rbjrmangels #jrmlover #agentsilverjrmrb #sabakbernam #sungaibesar #panchangbedena #sekinchan #sungaipanjang #pasirpanjang #sungainibong #paritbaru #bno #sungaiairtawar #telukintan #hutanmelintang #bagandatuk #jamu #cantikdalammantapluaranbersamajrm #sihat #bondarozitaibrahim #yes #artistsoninstagram #kesihatandalaman #celebrity #malaysianhair #instagood #rumahminimalis #rumahhutanbonda #rumahhutan

โ€œPROGRAM JOM SIHAT BERSAMA PUSAT INTERNETโ€ Hari : AHAD Tarikh : 16/12/2018 Waktu Program : 7.30am - 2.00pm Tempat Berlangsung : Perkarangan Pusat Internet Kampung Sungai Leman ==================================== Pelbagai aktiviti menarik yang akan diadakan bersama untuk para pengunjung dalam Program tersebut. Yang paling istimewa kami team JRM SEKINCHAN.rb turut serta memeriahkan program Jom Sihat. Untuk hari ini pelanggan yang membuat belian lebih dari RM80 ke atas akan layak menjadi ahli JRM serta mendapat hadiah istimewa dari kami. Mari datang ke Booth Pameran JRM Sekinchan.rb sambil dapatkan Produk dari kami anda juga boleh menyertai Cabutan Bertuah di ruang pameran kami nanti. Nak sihat dan cantik kami sedia membantu dengan cara perubatan herba dan holistik islamiah. . Click Link Mesra Pelanggan โ€ข โคต๏ธ Admin ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ www.wasap.my/60192695534/rbJRM Admin ๐Ÿ‘ง www.wasap.my/601123133837/rbJRM . _JAMU RATU MALAYA SUNGAI BESAR.rb_ #rbangels #rbjrmangels #jrmlover #agentsilverjrmrb #sabakbernam #sungaibesar #panchangbedena #sekinchan #sungaipanjang #pasirpanjang #sungainibong #paritbaru #bno #sungaiairtawar #telukintan #hutanmelintang #bagandatuk #jamu #cantikdalammantapluaranbersamajrm #sihat #bondarozitaibrahim #yes #artistsoninstagram #kesihatandalaman #celebrity #malaysianhair #instagood #rumahminimalis #rumahhutanbonda #rumahhutan

โ€œPROGRAM JOM SIHAT BERSAMA PUSAT INTERNETโ€ Hari : AHAD Tarikh : 16/12/2018 Waktu Program : 7.30am - 2.00pm Tempat Berlangsung : Perkarangan Pusat Internet Kampung Sungai Leman ==================================== Pelbagai aktiviti menarik yang akan diadakan bersama untuk para pengunjung dalam Program tersebut. Yang paling istimewa kami team JRM SEKINCHAN.rb turut serta memeriahkan program Jom Sihat. Untuk hari ini pelanggan yang membuat belian lebih dari RM80 ke atas akan layak menjadi ahli JRM serta mendapat hadiah istimewa dari kami. Mari datang ke Booth Pameran JRM Sekinchan.rb sambil dapatkan Produk dari kami anda juga boleh menyertai Cabutan Bertuah di ruang pameran kami nanti. Nak sihat dan cantik kami sedia membantu dengan cara perubatan herba dan holistik islamiah. . Click Link Mesra Pelanggan โ€ข โคต๏ธ Admin ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ www.wasap.my/60192695534/rbJRM Admin ๐Ÿ‘ง www.wasap.my/601123133837/rbJRM . _JAMU RATU MALAYA SUNGAI BESAR.rb_ #rbangels #rbjrmangels #jrmlover #agentsilverjrmrb #sabakbernam #sungaibesar #panchangbedena #sekinchan #sungaipanjang #pasirpanjang #sungainibong #paritbaru #bno #sungaiairtawar #telukintan #hutanmelintang #bagandatuk #jamu #cantikdalammantapluaranbersamajrm #sihat #bondarozitaibrahim #yes #artistsoninstagram #kesihatandalaman #celebrity #malaysianhair #instagood #rumahminimalis #rumahhutanbonda #rumahhutan

ZetyRahman
(@zety_rahman)

1 Day 5 Hours Ago

YES Safiyya Hijab Spray.. Np RM16.90 onlyyy๐Ÿ˜Ž

SERUM
(@serum.murah8)

1 Day 5 Hours Ago

ARSYA SERUM :- . SERUM BOTOX seakan suntikan TERMAHAL ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Kesan seawal SEMINGGU!!! . Kulit jadi ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . ๐ŸŒน LEMBUT ๐ŸŒน LICIN ๐ŸŒน HALUS ๐ŸŒน GLOWING ๐ŸŒน TEGANG ๐ŸŒน PORI-PORI MENGECIL . H a r g a S e r u m : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg ) . Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute . #balakong#gombaksetia#kualaselangor#serendah#bukitberuntung#pengkalankundang#jenjarom#sungaibesar#batuarang#sekinchan#sabak#johor#kedah#kelantan#melaka#bazarpaknil#negerisembilan#pahang#perak#perlis#pulaupinang#sarawak#selangor#terengganu#labuan#putrajaya#klate#penang#sabah#perak

SERUM
(@serum.murah8)

1 Day 7 Hours Ago

ARSYA SERUM :- . SERUM BOTOX seakan suntikan TERMAHAL ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Kesan seawal SEMINGGU!!! . Kulit jadi ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . ๐ŸŒน LEMBUT ๐ŸŒน LICIN ๐ŸŒน HALUS ๐ŸŒน GLOWING ๐ŸŒน TEGANG ๐ŸŒน PORI-PORI MENGECIL . H a r g a S e r u m : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg ) . Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute . #balakong#gombaksetia#kualaselangor#serendah#bukitberuntung#pengkalankundang#jenjarom#sungaibesar#batuarang#sekinchan#sabak#johor#kedah#kelantan#melaka#bazarpaknil#negerisembilan#pahang#perak#perlis#pulaupinang#sarawak#selangor#terengganu#labuan#putrajaya#klate#penang#sabah#perak

Dah pilih code favorite korang ke belum? . Btw code 711 tu kita dah terminate tau, sebab kita dah introduce new colors yang sangat sangat memikat hati. Korang swipe right kalau nak tengok. . #odessalipmatte #odessalipcream #odessalipstick #sungaibesar #sekinchan #sabakbernam #odessamattelipstick

Port makan selesa bersama anak2 . Dah plan ke nak makan mana hari ni? Nak sambut anniversary/ birthday yang tersayang pun boleh.. Jom booking table www.wasap.my/60197543706 Lokasi Shellout Sg Besar Lokasi berhampiran Mr diy Bersebelahan Paradise Kids Shoppe Sg Besar Selangor #shellout #sungaibesar #makanansedap #cafesungaibesar #portmakansedapsungaibesar #freshseafood

SERUM
(@serum.murah8)

1 Day 9 Hours Ago

ARSYA SERUM :- . SERUM BOTOX seakan suntikan TERMAHAL ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Kesan seawal SEMINGGU!!! . Kulit jadi ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . ๐ŸŒน LEMBUT ๐ŸŒน LICIN ๐ŸŒน HALUS ๐ŸŒน GLOWING ๐ŸŒน TEGANG ๐ŸŒน PORI-PORI MENGECIL . H a r g a S e r u m : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg ) . Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute . #balakong#gombaksetia#kualaselangor#serendah#bukitberuntung#pengkalankundang#jenjarom#sungaibesar#batuarang#sekinchan#sabak#johor#kedah#kelantan#melaka#bazarpaknil#negerisembilan#pahang#perak#perlis#pulaupinang#sarawak#selangor#terengganu#labuan#putrajaya#klate#penang#sabah#perak

๐Ÿ‡๐Ÿˆ๐Ÿ‰๐Ÿ’๐Ÿ“๐Ÿ‘๐Ÿ๐ŸŒท๐ŸŒธ๐ŸŒน๐ŸŒบ๐Ÿƒ๐ŸŒป๐ŸŒผ ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠYEAYYYYY. BIG BOSS DAH BAGI GREENLIGHT UNTUK TERUSKAN HARGA PROMOSIโ€ผ๏ธ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ . Ada yg tak sempat grab harga promosi sebelum ni kan? Ramai juga yg tunggu gaji baru nak beli ye? ๐Ÿคญ๐Ÿ˜˜ . Nah harga promosi yang pasti buat uols rasa menyesal tak grab. Kali ni, sis bagi peluang uols grab harga PROMOSI ni SEHINGGA 31 DISEMBER 2018 sahaja๐Ÿค—๐Ÿค— . โญ•PROMOSI JIMAT BERGANDA PERFUME PARADISE. . ๐Ÿ‘‰PERFUME EXCLUSIVE 30ML 1 BOTOL = RM40 3 BOTOL = RM105 JIMAT RM 15โ€ผ๏ธ . ๐Ÿ‘‰PEN PERFUME 9ML 1 BOTOL = RM10 5 BOTOL = RM45 JIMAT RM5โ€ผ๏ธ . Jom laju2 grab harga PROMOSI. Lepas dah tamat, kami tak akan sambung lagi ya promosi ni. ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ . Jom whasup sis, klik link di bio ๐Ÿ‘† ๐Ÿ“ฒ +601116623983 โค๏ธ . . . #perfumeparadise #penperfume #codebellaz #muabellaz #wangi #hadiahguru #hadiahakhirtahun #tamanmedan #rahsiamakeupcantik #okayamalaysia #original #suami #jommakeup #sayanakmakeup #babershop #makeupclass #cutisekolah #petalingjaya #sungaibesar #sabakbernam #sunwaycity #medancahaya #okayafoundation #tamandatoharun #poreminimize #promosi #anniversary #holiday #pjs #fyqasignature

Blouse rampel Harga 113.000 Bahan moscrep Ukuran all size . Silahkan Hubungi admin : WA 1 : 0812-5141-9921 (hsnl) WA 2 : 0856-5234-1446 (minarni) ๐Ÿšซ pilih salah satu admin ๐Ÿšซ . Format pemesanan : Nama : No hp : Alamat lengkap : List order : . . #lfl #like4like #likeforfollow #like4follow #semangut #bajumurah #kapuashulu #putussibau #temuyuk #tekalong #mentebah #kalis #suruk #tekudak #sungaibesar #tutup #boyantanjung #singkawang #pontianak #sambas #sintang #tepuai #bajumurahkalbar #kaosmurahkalbar

Kaos fila dan pull & bear Harga 80.000 Bahan spandek Ukuran all size . Silahkan Hubungi admin : WA 1 : 0812-5141-9921 (hsnl) WA 2 : 0856-5234-1446 (minarni) ๐Ÿšซ pilih salah satu admin ๐Ÿšซ . Format pemesanan : Nama : No hp : Alamat lengkap : List order : . . #lfl #like4like #likeforfollow #like4follow #semangut #bajumurah #kapuashulu #putussibau #temuyuk #tekalong #mentebah #kalis #suruk #tekudak #sungaibesar #tutup #boyantanjung #singkawang #pontianak #sambas #sintang #tepuai #bajumurahkalbar #kaosmurahkalbar

Blouse renda Harga 103.000 Ukuran all size Bahan spandek Warna geser--> . Silahkan Hubungi admin : WA 1 : 0812-5141-9921 (hsnl) WA 2 : 0856-5234-1446 (minarni) ๐Ÿšซ pilih salah satu admin ๐Ÿšซ . Format pemesanan : Nama : No hp : Alamat lengkap : List order : . . #lfl #like4like #likeforfollow #like4follow #semangut #bajumurah #kapuashulu #putussibau #temuyuk #tekalong #mentebah #kalis #suruk #tekudak #sungaibesar #tutup #boyantanjung #singkawang #pontianak #sambas #sintang #tepuai #bajumurahkalbar #kaosmurahkalbar

Blouse fita Harga 118.000 Warna geser --> Ukuran all size Bahan wolfis . Silahkan Hubungi admin : WA 1 : 0812-5141-9921 (hsnl) WA 2 : 0856-5234-1446 (minarni) ๐Ÿšซ pilih salah satu admin ๐Ÿšซ . Format pemesanan : Nama : No hp : Alamat lengkap : List order : . . #lfl #like4like #likeforfollow #like4follow #semangut #bajumurah #kapuashulu #putussibau #temuyuk #tekalong #mentebah #kalis #suruk #tekudak #sungaibesar #tutup #boyantanjung #singkawang #pontianak #sambas #sintang #tepuai #bajumurahkalbar #kaosmurahkalbar

Kaos panjang bunga Harga 95.000 Warna geser--> Bahan baby terry . Silahkan Hubungi admin : WA 1 : 0812-5141-9921 (hsnl) WA 2 : 0856-5234-1446 (minarni) ๐Ÿšซ pilih salah satu admin ๐Ÿšซ . Format pemesanan : Nama : No hp : Alamat lengkap : List order : . . #lfl #like4like #likeforfollow #like4follow #semangut #bajumurah #kapuashulu #putussibau #temuyuk #tekalong #mentebah #kalis #suruk #tekudak #sungaibesar #tutup #boyantanjung #singkawang #pontianak #sambas #sintang #tepuai #bajumurahkalbar #kaosmurahkalbar

Jeans kulot Harga 170.000 Ukuran 27, 28, 29, 30 . Silahkan Hubungi admin : WA 1 : 0812-5141-9921 (hsnl) WA 2 : 0856-5234-1446 (minarni) ๐Ÿšซ pilih salah satu admin ๐Ÿšซ . Format pemesanan : Nama : No hp : Alamat lengkap : List order : . . #lfl #like4like #likeforfollow #like4follow #semangut #bajumurah #kapuashulu #putussibau #temuyuk #tekalong #mentebah #kalis #suruk #tekudak #sungaibesar #tutup #boyantanjung #singkawang #pontianak #sambas #sintang #tepuai #bajumurahkalbar #kaosmurahkalbar

Jeans kulot rawis Harga 165.000 Pinggang belakang karet Ukuran all size . Silahkan Hubungi admin : WA 1 : 0812-5141-9921 (hsnl) WA 2 : 0856-5234-1446 (minarni) ๐Ÿšซ pilih salah satu admin ๐Ÿšซ . Format pemesanan : Nama : No hp : Alamat lengkap : List order : . . #lfl #like4like #likeforfollow #like4follow #semangut #bajumurah #kapuashulu #putussibau #temuyuk #tekalong #mentebah #kalis #suruk #tekudak #sungaibesar #tutup #boyantanjung #singkawang #pontianak #sambas #sintang #tepuai #bajumurahkalbar #kaosmurahkalbar

โ—OPEN KUTU PINKLADYโ— . . ๐Ÿ‘TIAP BULAN DAPAT PINKLADY(60Biji) MENGIKUT GILIRAN โš  . . ๐Ÿ˜ฑ Dapat 4 FreeGifts Special ๐Ÿ’• . . ๐ŸŽ FreeGifts Botol Pinklady ๐ŸŽ FreeGifts New Packaging Baru . ๐ŸŽ FreeGifts Guide Pinklady ๐ŸŽ FreeGifts Postage All In Malaysia . . . ๐Ÿ’• RM80 setiap 2minggu ร— 4 org= RM320 (2 bulan settle kutu) . whatsapp๐Ÿ“ฒ0134553384โ €(achik) whatsapp ๐Ÿ“ฒ0134553384โ € (achik) .โ € .โ € #ubatkurus โ €โ € #ubatkeputihan #payudarakendur โ € #igersmalaysiaโ € โ € #pinkladymalaysia โ € #agentsahpinklady โ € #pinkladyperak โ € #pinkladyjohor โ € #pinkladypahangโ € #agentpinkladykualaterengganu #pinkladyselangor โ € #pinkladysabah #pinkladyoriginal #gongtoknasek #gongkapas #wakafberuas #manir #pulaukambing #kampungcina #padangmidin #kutupinklady #marang #kualakububharu #rawang #batangkali #tanjungmalim #kualaselangor #kualaterengganu #sungaibesar #pasirpanjang

SERUM
(@serum.murah8)

1 Day 10 Hours Ago

ARSYA SERUM :- . SERUM BOTOX seakan suntikan TERMAHAL ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Kesan seawal SEMINGGU!!! . Kulit jadi ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . ๐ŸŒน LEMBUT ๐ŸŒน LICIN ๐ŸŒน HALUS ๐ŸŒน GLOWING ๐ŸŒน TEGANG ๐ŸŒน PORI-PORI MENGECIL . H a r g a S e r u m : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg ) . Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute . #balakong#gombaksetia#kualaselangor#serendah#bukitberuntung#pengkalankundang#jenjarom#sungaibesar#batuarang#sekinchan#sabak#johor#kedah#kelantan#melaka#bazarpaknil#negerisembilan#pahang#perak#perlis#pulaupinang#sarawak#selangor#terengganu#labuan#putrajaya#klate#penang#sabah#perak

SERUM
(@serum.murah8)

1 Day 11 Hours Ago

ARSYA SERUM :- . SERUM BOTOX seakan suntikan TERMAHAL ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Kesan seawal SEMINGGU!!! . Kulit jadi ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . ๐ŸŒน LEMBUT ๐ŸŒน LICIN ๐ŸŒน HALUS ๐ŸŒน GLOWING ๐ŸŒน TEGANG ๐ŸŒน PORI-PORI MENGECIL . H a r g a S e r u m : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg ) . Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute . #balakong#gombaksetia#kualaselangor#serendah#bukitberuntung#pengkalankundang#jenjarom#sungaibesar#batuarang#sekinchan#sabak#johor#kedah#kelantan#melaka#bazarpaknil#negerisembilan#pahang#perak#perlis#pulaupinang#sarawak#selangor#terengganu#labuan#putrajaya#klate#penang#sabah#perak

โ—OPEN KUTU PINKLADYโ— . . ๐Ÿ‘TIAP BULAN DAPAT PINKLADY(60Biji) MENGIKUT GILIRAN โš  . . ๐Ÿ˜ฑ Dapat 4 FreeGifts Special ๐Ÿ’• . ๐ŸŽ FreeGifts Botol Pinklady ๐ŸŽ FreeGifts New Packaging Baru . ๐ŸŽ FreeGifts Guide Pinklady ๐ŸŽ FreeGifts Postage All In Malaysia . . ๐Ÿ’• RM80 setiap 2minggu ร— 4 org= RM320 (2 bulan settle kutu) . whatsapp๐Ÿ“ฒ0134553384โ €(achik) whatsapp ๐Ÿ“ฒ0134553384โ € (achik) .โ € .โ € #ubatkurus โ €โ € #ubatkeputihan #payudarakendur โ € #igersmalaysiaโ € โ € #pinkladymalaysia โ € #agentsahpinklady โ € #pinkladyperak โ € #pinkladyjohor โ € #pinkladypahangโ € #agentpinkladykualaterengganu #pinkladyselangor โ € #pinkladysabah #pinkladyoriginal #gongtoknasek #gongkapas #wakafberuas #manir #pulaukambing #kampungcina #padangmidin #kutupinklady #marang #kualakububharu #rawang #batangkali #tanjungmalim #kualaselangor #kualaterengganu #sungaibesar #pasirpanjang

Assalamualaikum. Hi ๐Ÿค— . Lama tak bersiaran. Tak update apa-apa, tak bermaksud sepi tau ๐Ÿ˜‚ . Meh nak update stok yang tinggal. Lekas grab dan sambar bagi habis ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ . . CHEESEKUT MELIMPAH ๐Ÿฐ . Cheese ~ 2 box Oreo ~ 2 box ๐ŸŒธ RM5.00/box ~ Saiz 250sq . PRODUK MHTB ๐Ÿด . Better Cafe Arabic Gum papan ~ 2 papan Better Cafe Habbatus Sauda papan ~ 2 papan ๐ŸŒธ RM28.00/papan ~ 20 sachets x 30g . Munif Cocoa Arabic Gum KG ~ 1 pek ๐ŸŒธ RM23/pek ~ 1 KG . . . ๐Ÿ“ž http://daridapurummiiman.wasap.my . . #aiskrimyogurt #aiskrimyogurtsedap #aiskrimyogurtmurah #aiskrimviral #cheesekutmelimpah #cheesekutsedap #cheesekutmurah #cheesekutviral #gerentisedapdanpuashati #munifhijjaz #simboltanpakeraguan #produkmuslimpilihanramai #sucidanbersih #sayajual #sayajualmurah #tanjongkarang #kualaselangor #sekinchan #sungaibesar #sabakbernam #bandarsridamansara #damansaradamai #amanpuri #wangsapermai #tamanehsan #tamanbukitmaluri #bandarmanjalara #sungaibuloh

โ€œPUNG.GUNG MKIN NAIK, MISS B T3GANG SUSU PN JD BNYKโ€ Alhamdulillah, nmpk dh perubahan lps guna bcf nih. Pung.gung yg jatuh pun dh naik balik, hehe.. payudara pulak dh nk menegang, yg best ny susu pun jadi banyak dh. Terima kasih la kenal kn sy dgn bcf nih, mmg terbaik. . Ibu2 yg ade masalah kekurangan susu tu, jom cuba guna B CONFIDENT ADVANCE NI. Tak perlu runsing dh, sapu2 je susu dh meriah. Baby kenyang anda pun happy. . B Confident ADVANCE selamat di gunakan oleh wanita yg dh berkahwin, yg menyusu kan ank atau pun ank dara. dengan menggunakan teknologi NANO dan 10x penyerapan. Korang belum sempat nak urut dia dah meresap dulu dan tak melekit. . Dapatkn dgn harga DISKAUN hari nih! . Awak jangan su.sah hati ye, akak akan bantu awak semua tau. Wsp akak http://www.wasap.my/60193770047/bconfidentadvance . #serumpayudara #bconfidentmantap #bconfidentlakukeras #igermalaysia #sungaibesar #ariani #bombshell #bconfidentbrunei #berrystroberryhq #viral2018 #besarkanpayudara #mekapbella #makeupmurah #bconfidentsingapore #pinkladymurah #superb #surekencangmurah #bazarpaknil #pakejperkahwinan #bconfidentbrunei #bconfidentjohor #tipscantik #bustup #naelofarhijab #breastlotion #krimpayudara #pudingmontok #surekencang #lovepotionbyhushhush #bconfidentadvance #produkpayudara

You should wear sunglasses cause my Sunday selfie could hurt you that so shine โœจ ๐Ÿ“ธBy @ajanylee @junjun404 ๐Ÿ•ถ๏ธ Vogue model VO4080S ๐Ÿ•ถ๏ธCHIO EYEWEAR #throwback #thaxforcoming #grandopening #newlocation #stylish #fashion #elegant #trandy #swag #bigeyeboutique #sungaibesar

@Regran_ed from @saiyidahrazak - MANGGA ASAMBOI ๐ŸŒถ๏ธ . "..Ini bukan cobaannnn ini betul betul.." sekali rasa pasti nak lagi ๐Ÿ˜ . ๐Ÿ“ฒ 019-2034717(sai) @airpoolstylo @liurlelehhouse @liurlelehhousesubang #familiaan #sekinchan #sungaibesar #sabakbernam #thesambalkicx ๐ŸŒถ๏ธ #thefamousjerux ๐Ÿ - #regrann

Wann Coway
(@wanx6_)

1 Day 13 Hours Ago

Geli weyhhh!!! Cuba tengok warna air tu!!! Selera ke idok??? ๐Ÿ˜ฎ . kalau kalian boleh buat bajet dengan astro/internet packages demi hiburan, harap boleh buat jugak bajet untuk pasang penapis air demi kesihatan. . Kita pon Ada produk sesuai untuk outdoor & indoor tau! Berminat bole whatsapp . Wan Coway (572296) Authorised Health Planner Coway (M) Sdn Bhd 018-380 1553 #outdoorfilter #cowayselangor #cowaymalaysia #penapisaircoway #penapisudaracoway #cowaymurah #sungaibesar #setiaalam

#ephfeedback Tq customer beli perfume dengan kami. Customer cari mana defect perfume. Tapi tak jumpa ๐Ÿ˜‚ #yourfairyperfume #essabelleperfumehouse #authenticperfume #sungaibesar #sabakbernam#sekinchan #tanjungkarang

raihan
(@raihan_nza)

1 Day 14 Hours Ago

projek buat rumah satu bilik ,satu bilik air di selayang bersama abah mertua dan adik beradik suami. this is my hubby job.๐Ÿ”ฉ๐Ÿ”ง๐Ÿ‘ท #melakukan pelbagai jenis perkerjaan #bertukang #renovationproject #memasangtile #menyimen #membaikitandas #wiring #memasangpintu #membuatawning #grill #seluruhsabakbernamsungaibesar #sabakbernam #sungaibesar #selangor semua kos upah adalah berbeza mengikut ukuran.๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜€๐Ÿ˜„ hubungi en.hidayat 012 227 6815 hubungi PA .017 340 5502

SERUM
(@serum.murah8)

1 Day 16 Hours Ago

ARSYA SERUM :- . SERUM BOTOX seakan suntikan TERMAHAL ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Kesan seawal SEMINGGU!!! . Kulit jadi ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . ๐ŸŒน LEMBUT ๐ŸŒน LICIN ๐ŸŒน HALUS ๐ŸŒน GLOWING ๐ŸŒน TEGANG ๐ŸŒน PORI-PORI MENGECIL . H a r g a S e r u m : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg ) . Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute . #balakong#gombaksetia#kualaselangor#serendah#bukitberuntung#pengkalankundang#jenjarom#sungaibesar#batuarang#sekinchan#sabak#johor#kedah#kelantan#melaka#bazarpaknil#negerisembilan#pahang#perak#perlis#pulaupinang#sarawak#selangor#terengganu#labuan#putrajaya#klate#penang#sabah#perak

SERUM
(@serum.murah8)

1 Day 16 Hours Ago

ARSYA SERUM :- . SERUM BOTOX seakan suntikan TERMAHAL ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Kesan seawal SEMINGGU!!! . Kulit jadi ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . ๐ŸŒน LEMBUT ๐ŸŒน LICIN ๐ŸŒน HALUS ๐ŸŒน GLOWING ๐ŸŒน TEGANG ๐ŸŒน PORI-PORI MENGECIL . H a r g a S e r u m : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg ) . Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute . #balakong#gombaksetia#kualaselangor#serendah#bukitberuntung#pengkalankundang#jenjarom#sungaibesar#batuarang#sekinchan#sabak#johor#kedah#kelantan#melaka#bazarpaknil#negerisembilan#pahang#perak#perlis#pulaupinang#sarawak#selangor#terengganu#labuan#putrajaya#klate#penang#sabah#perak

SERUM
(@serum.murah8)

1 Day 16 Hours Ago

ARSYA SERUM :- . SERUM BOTOX seakan suntikan TERMAHAL ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Kesan seawal SEMINGGU!!! . Kulit jadi ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . ๐ŸŒน LEMBUT ๐ŸŒน LICIN ๐ŸŒน HALUS ๐ŸŒน GLOWING ๐ŸŒน TEGANG ๐ŸŒน PORI-PORI MENGECIL . H a r g a S e r u m : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg ) . Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute . #balakong#gombaksetia#kualaselangor#serendah#bukitberuntung#pengkalankundang#jenjarom#sungaibesar#batuarang#sekinchan#sabak#johor#kedah#kelantan#melaka#bazarpaknil#negerisembilan#pahang#perak#perlis#pulaupinang#sarawak#selangor#terengganu#labuan#putrajaya#klate#penang#sabah#perak

Assalamualaikum ๐Ÿ˜˜ . Dah minum kopi pegaga warisan ke โ˜•๐Ÿ˜„ Jangan lupa minum tau nanti tak ada tenaga nak kejar anak ๐Ÿ˜ Harini hari minggu kan mesti ramai yang bawa anak - anak keluar berjalan . Bila dah minum kopi pegaga warisan baru la bertenaga nanti ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช . #terapiinstagram #ipoh #georgetown #alorsetar #kangar #alorgajah #kualaterengganu #pasirputih #cameronhighland #seremban #klia2 #sungaipetani #sungaibesar #sandakan #kuching #johorean #terlajaklaris

SERUM
(@serum.murah8)

1 Day 17 Hours Ago

ARSYA SERUM :- . SERUM BOTOX seakan suntikan TERMAHAL ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Kesan seawal SEMINGGU!!! . Kulit jadi ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . ๐ŸŒน LEMBUT ๐ŸŒน LICIN ๐ŸŒน HALUS ๐ŸŒน GLOWING ๐ŸŒน TEGANG ๐ŸŒน PORI-PORI MENGECIL . H a r g a S e r u m : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg ) . Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute . #balakong#gombaksetia#kualaselangor#serendah#bukitberuntung#pengkalankundang#jenjarom#sungaibesar#batuarang#sekinchan#sabak#johor#kedah#kelantan#melaka#bazarpaknil#negerisembilan#pahang#perak#perlis#pulaupinang#sarawak#selangor#terengganu#labuan#putrajaya#klate#penang#sabah#perak

Assalamualaikum & Selamat Pagi! . Tahniah Feka & Mustaqim semoga berbahagia hingga ke Jannah . Terima kasih Feka & Mustaqim kerana memilih full package #norzanweddingcentre . Jangan risau harga kami harga kawan je tau! . Anda boleh hubungi/ws : +016 - 2620501 (Kak Yan) . Atau layari page Facebook serta Instagram kami : Norzan Wedding Centre . #butikpengantinselangor #bridalhouseselangor #pelaminmurah #pelaminselangor #pelamintanjongkarang #pelaminsekincan #pelaminpasirpanjang #pelaminsungaibesar #pelaminsabakbernam #pelamintelukintan #kerjakahwinselangor #kerjakahwinmurah #kerjakahwinsungaibesar #kerjakahwimsabakbernam #kerjakahwintanjongkarang #kerjakahwinsekincan #kerjakahwinmurah #pakejtunangmurah #kerjakahwin2018 #pakejtunang #pelaminmurah #kualaselangor #tanjongkarang #sekinchan #sungaibesar #sabakbernam #butikpengantin #bajusewamurah

Saiyidah Razak
(@saiyidahrazak)

1 Day 17 Hours Ago

SUNGAI BESAR/SABAK BERNAM . "..Ini bukan cobaannnn ini betul betul.." sekali rasa pasti nak lagi ๐Ÿ˜ . ๐Ÿ“ฒ 019-2034717(sai) @airpoolstylo @liurlelehhouse @liurlelehhousesubang #sekinchan #sungaibesar #sabakbernam #thesambalkicx ๐ŸŒถ๏ธ #thefamousjerux ๐Ÿ

Saiyidah Razak
(@saiyidahrazak)

1 Day 17 Hours Ago

MIX ASAMBOI ๐Ÿ๐ŸŒถ๏ธ . "..Ini bukan cobaannnn ini betul betul.." sekali rasa pasti nak lagi ๐Ÿ˜ . ๐Ÿ“ฒ 019-2034717(sai) @airpoolstylo @liurlelehhouse @liurlelehhousesubang #sekinchan #sungaibesar #sabakbernam #thesambalkicx ๐ŸŒถ๏ธ #thefamousjerux ๐Ÿ

Saiyidah Razak
(@saiyidahrazak)

1 Day 17 Hours Ago

EPAL ASAMBOI ๐ŸŒถ๏ธ . "..Ini bukan cobaannnn ini betul betul.." sekali rasa pasti nak lagi ๐Ÿ˜ . ๐Ÿ“ฒ 019-2034717(sai) @airpoolstylo @liurlelehhouse @liurlelehhousesubang #sekinchan #sungaibesar #sabakbernam #thesambalkicx ๐ŸŒถ๏ธ #thefamousjerux ๐Ÿ

Saiyidah Razak
(@saiyidahrazak)

1 Day 17 Hours Ago

JAMBU ASAMBOI ๐ŸŒถ๏ธ . "..Ini bukan cobaannnn ini betul betul.." sekali rasa pasti nak lagi ๐Ÿ˜ . ๐Ÿ“ฒ 019-2034717(sai) @airpoolstylo @liurlelehhouse @liurlelehhousesubang #sekinchan #sungaibesar #sabakbernam #thesambalkicx ๐ŸŒถ๏ธ #thefamousjerux ๐Ÿ

Saiyidah Razak
(@saiyidahrazak)

1 Day 17 Hours Ago

KEDONDONG ASAMBOI ๐ŸŒถ๏ธ . "..Ini bukan cobaannnn ini betul betul.." sekali rasa pasti nak lagi ๐Ÿ˜ . ๐Ÿ“ฒ 019-2034717(sai) @airpoolstylo @liurlelehhouse @liurlelehhousesubang #sekinchan #sungaibesar #sabakbernam #thesambalkicx ๐ŸŒถ๏ธ #thefamousjerux ๐Ÿ

Saiyidah Razak
(@saiyidahrazak)

1 Day 17 Hours Ago

MANGGA ASAMBOI ๐ŸŒถ๏ธ . "..Ini bukan cobaannnn ini betul betul.." sekali rasa pasti nak lagi ๐Ÿ˜ . ๐Ÿ“ฒ 019-2034717(sai) @airpoolstylo @liurlelehhouse @liurlelehhousesubang #sekinchan #sungaibesar #sabakbernam #thesambalkicx ๐ŸŒถ๏ธ #thefamousjerux ๐Ÿ

Selamat pagi, harini kita stock up favourite odessa matte lipstick ๐Ÿ’•๐Ÿ’• For those yang nak grab boleh dm kita tau, color ada banyak lagi ni. Jangan tangguh-tangguh takut nanti habis melopong lah jawabnya ๐Ÿ˜‰ . #odessamattelipstick #odessalipmatte #odessalipstickmalaysia #odessasekinchan #odessasabakbernam #odessasungaibesar #politekniksabakbernam #sekinchan #sungaibesar

๐Ÿง€SHIMLICIOUS CRISPY CHIPS๐Ÿง€ . . ๐Ÿ”ผ RM7 ๐Ÿ”ฝ - saiz S ๐Ÿ”ผ RM15 ๐Ÿ”ฝ - saiz M ๐Ÿ”ผ RM20 ๐Ÿ”ฝ - saiz L . . ๐Ÿ”น๏ธhomemade๐Ÿ”น๏ธ . Sedapp!! Rangup!! Cukup rasa!! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘Œ Cheese TAK MUAK langsung ๐Ÿ˜‰ Cheese banyak.. sedap sehingga menjilat jari ๐Ÿค“ Confirm puas hati ๐Ÿ‘ . . ๐Ÿ’ฅPpoopprraaappp๐Ÿ’ฅ โœ”cheese original โœ”cheese spicy โœ”nestum โœ”coklat . . Yang jauh2 kita boleh pos . .................................................................. ๐Ÿ’• FB : gerobok side square ๐Ÿ’• IG : gerobok_side_square ๐Ÿ’• ๐Ÿ“ฒ : 0133181802 .................................................................. . #homemade #homemadefood #geroboksidesquare #shimliciouscrispychips #produkbaru #projek_tempatan #popiaviral #viralfood #murahmeriah #party #popiacheese #likelike #crispycheese #cheesespicy #cheeseoriginal #snack #doorgift #goodies #like4likes #cheeselover #cheeseplease #chezzy #usahawanmuda #usahawanonline #usahawanita #usahawanmuslimah #sungaibesar #uitm #politeknik #upsi

SERUM
(@serum.murah8)

1 Day 19 Hours Ago

ARSYA SERUM :- . SERUM BOTOX seakan suntikan TERMAHAL ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Kesan seawal SEMINGGU!!! . Kulit jadi ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . ๐ŸŒน LEMBUT ๐ŸŒน LICIN ๐ŸŒน HALUS ๐ŸŒน GLOWING ๐ŸŒน TEGANG ๐ŸŒน PORI-PORI MENGECIL . H a r g a S e r u m : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg ) . Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute . #balakong#gombaksetia#kualaselangor#serendah#bukitberuntung#pengkalankundang#jenjarom#sungaibesar#batuarang#sekinchan#sabak#johor#kedah#kelantan#melaka#bazarpaknil#negerisembilan#pahang#perak#perlis#pulaupinang#sarawak#selangor#terengganu#labuan#putrajaya#klate#penang#sabah#perak

โ€œPROGRAM JOM SIHAT BERSAMA PUSAT INTERNETโ€ Hari : AHAD Tarikh : 16/12/2018 Waktu Program : 7.30am - 2.00pm Tempat Berlangsung : Perkarangan Pusat Internet Kampung Sungai Leman ==================================== Pelbagai aktiviti menarik yang akan diadakan bersama untuk para pengunjung dalam Program tersebut. Yang paling istimewa kami team JRM SEKINCHAN.rb turut serta memeriahkan program Jom Sihat. Untuk hari ini pelanggan yang membuat belian lebih dari RM80 ke atas akan layak menjadi ahli JRM serta mendapat hadiah istimewa dari kami. Mari datang ke Booth Pameran JRM Sekinchan.rb sambil dapatkan Produk dari kami anda juga boleh menyertai Cabutan Bertuah di ruang pameran kami nanti. Nak sihat dan cantik kami sedia membantu dengan cara perubatan herba dan holistik islamiah. . Click Link Mesra Pelanggan โ€ข โคต๏ธ Admin ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ www.wasap.my/60192695534/rbJRM Admin ๐Ÿ‘ง www.wasap.my/601123133837/rbJRM . _JAMU RATU MALAYA SUNGAI BESAR.rb_ #rbangels #rbjrmangels #jrmlover #agentsilverjrmrb #sabakbernam #sungaibesar #panchangbedena #sekinchan #sungaipanjang #pasirpanjang #sungainibong #paritbaru #bno #sungaiairtawar #telukintan #hutanmelintang #bagandatuk #jamu #cantikdalammantapluaranbersamajrm #sihat #bondarozitaibrahim #yes #artistsoninstagram #kesihatandalaman #celebrity #malaysianhair #instagood #rumahminimalis #rumahhutanbonda #rumahhutan