#supporters

414,357 posts tagged with #supporters

Photos and Videos about #supporters

If you dont know get to know who majah tunder is. Here is a small write up about him and who he has worked with #lotalty #fans #supporters #majahtunder #italy #milan #milano #guadeloupe #america #ja #jamaica #uk #sicily

@Regranned from @tempurkorea - [템퍼 서포터즈 모집] 유럽 소비자 만족도 No.1 #템퍼 에서 편안한 #라이프스타일 을 즐기는 #서포터즈 를 모집합니다! . ▶ 지원방법! 템퍼 서포터즈 지원서 링크 클릭하고 작성📝 . ✔ 발표 : 2018.02.05 (월) 개별 e-mail 발표 ✔ 활동 기간 : ~2018.04.30 ✔ 주요 활동 : 월 1회 이상 SNS 계정에 리뷰 포스팅 ✔ 활동 혜택 : 템퍼 제품 제공 및 #템퍼시네마 초대 . 👉 슬라이드 넘겨서 확인! @친구에게 이 소식을 알리고 게시물 리그램! . 누구보다 특별한 혜택이 있으니 많은 참여 바랍니다~ :) * 혜택 및 경품은 재고 사정에 따라 변동될 수 있습니다. . #템퍼매트리스#매트리스#서포터즈모집#체험단#템퍼서포터즈#베개#침대#가구#템퍼베개#tempur#supporters#event#mattress#pillow - #regrann

Il successo internazionale di @osvaldosupino: nomination ai Laiffa Awards

임지윤
(@ziyoonss)

26 Minutes Ago

_ 피부가 예민해서 요즘같은 미세먼지 폭탄일땐 트러블 엄청 올라오는데, 블리블리클렌징오일로 세안하고 블리블리팩 하면 트러블 격파👊🏻 . . . #임블리 #코스메틱 #블리블리 #아이엠블리 #촉촉딥클렌징오일 #아이엠블리4기 #서포터즈 #블리블리촉촉딥클렌징오일 #클렌징오일 #블리데이 #메이크업 #코덕스타그램 #뷰티 #화장품 #뷰스타그램 #코스메틱그램 #imvely #cosmetics #velyvely #iamvely #supporters #beauty #makeup @imvely_com @velyvely_cosmetic

(@qilah_4an)

28 Minutes Ago

Semoga dipermudahkan segala urusan @al.huffaz & @nanz.gadget pada hari ini dan seterusnya❤ Insyaallah . Assalamualaikum guys🙌,just nak bagitau korang one of my favourite igshop,@al.huffaz to you guys🎊mesti ramai kawan2 & family korang semua,ada yg mencari-cari igshop yg menjual iphone dengan harga yg murah kan?Okay,yg masih tercari-cari tu better tgk kat @al.huffaz ni! Bronan owner @al.huffaz tawarkan harga yg paling MELETOP kaw kaw utk korang! So jgn risaulah kalau bajet tk cukup lepasni.Iphone semua ready stock,jadi korang tak perlu ragu-ragu nk beli👍Better korang grab cepat sbb ramai yg dah beli dgn @al.huffaz ni.Korang yg dah tgk org lain beli dgn bronan,takkan tak teringin nak grab😘Korang jgn risau,sbb iphone kat @al.huffaz 💯 original tau! @al.huffaz ni sangat mementingkan customer tau,kalau tk percaya tgk feedback diorang.Layanan @al.huffaz ni memang memuaskan.Diorang balas whatsapp laju tau! Korang boleh order secara COD or POSTAGE tau😍 Ha! Bestkan🙌.Berbaloi sangat kalau beli dgn @al.huffaz tau! Cepat follow @al.huffaz sekarang! And kalau korang tgh cari accessories utk phone, bronan pun ada jual tau🙌kat mana? Korang boleh check out dkt ig @nanz.gadget .Harga memang murah & lawa pulak tu😘.Okay😉 . @al.huffaz tgh buat giveaway iphone 5s tau! Mana nak dapat? I hope I can win.Kalau ada rezeki.Insyaallah.Siapa yg berusaha dia yg berjaya.Aminn. . #thebest #supporters #terbaik #al.huffazgiveaway

(@qilah_4an)

28 Minutes Ago

Semoga dipermudahkan segala urusan @al.huffaz & @nanz.gadget pada hari ini dan seterusnya❤ Insyaallah . Assalamualaikum guys🙌,just nak bagitau korang one of my favourite igshop,@al.huffaz to you guys🎊mesti ramai kawan2 & family korang semua,ada yg mencari-cari igshop yg menjual iphone dengan harga yg murah kan?Okay,yg masih tercari-cari tu better tgk kat @al.huffaz ni! Bronan owner @al.huffaz tawarkan harga yg paling MELETOP kaw kaw utk korang! So jgn risaulah kalau bajet tk cukup lepasni.Iphone semua ready stock,jadi korang tak perlu ragu-ragu nk beli👍Better korang grab cepat sbb ramai yg dah beli dgn @al.huffaz ni.Korang yg dah tgk org lain beli dgn bronan,takkan tak teringin nak grab😘Korang jgn risau,sbb iphone kat @al.huffaz 💯 original tau! @al.huffaz ni sangat mementingkan customer tau,kalau tk percaya tgk feedback diorang.Layanan @al.huffaz ni memang memuaskan.Diorang balas whatsapp laju tau! Korang boleh order secara COD or POSTAGE tau😍 Ha! Bestkan🙌.Berbaloi sangat kalau beli dgn @al.huffaz tau! Cepat follow @al.huffaz sekarang! And kalau korang tgh cari accessories utk phone, bronan pun ada jual tau🙌kat mana? Korang boleh check out dkt ig @nanz.gadget .Harga memang murah & lawa pulak tu😘.Okay😉 . @al.huffaz tgh buat giveaway iphone 5s tau! Mana nak dapat? I hope I can win.Kalau ada rezeki.Insyaallah.Siapa yg berusaha dia yg berjaya.Aminn. . #thebest #supporters #terbaik #al.huffazgiveaway

Follow mine 2nd a/c @branded_kamini_77 #hairz#look#pose#click#instastyle#instaloverz#lysm#oll#supporters#keep#support#sis#goal#lifeline 💞😍😘🤑😽😽😽😚😚💫💫💯😽😚🤑🤑💫😎❤🤑😎

(@qilah_4an)

30 Minutes Ago

Semoga dipermudahkan segala urusan @al.huffaz & @nanz.gadget pada hari ini dan seterusnya❤ Insyaallah . Assalamualaikum guys🙌,just nak bagitau korang one of my favourite igshop,@al.huffaz to you guys🎊mesti ramai kawan2 & family korang semua,ada yg mencari-cari igshop yg menjual iphone dengan harga yg murah kan?Okay,yg masih tercari-cari tu better tgk kat @al.huffaz ni! Bronan owner @al.huffaz tawarkan harga yg paling MELETOP kaw kaw utk korang! So jgn risaulah kalau bajet tk cukup lepasni.Iphone semua ready stock,jadi korang tak perlu ragu-ragu nk beli👍Better korang grab cepat sbb ramai yg dah beli dgn @al.huffaz ni.Korang yg dah tgk org lain beli dgn bronan,takkan tak teringin nak grab😘Korang jgn risau,sbb iphone kat @al.huffaz 💯 original tau! @al.huffaz ni sangat mementingkan customer tau,kalau tk percaya tgk feedback diorang.Layanan @al.huffaz ni memang memuaskan.Diorang balas whatsapp laju tau! Korang boleh order secara COD or POSTAGE tau😍 Ha! Bestkan🙌.Berbaloi sangat kalau beli dgn @al.huffaz tau! Cepat follow @al.huffaz sekarang! And kalau korang tgh cari accessories utk phone, bronan pun ada jual tau🙌kat mana? Korang boleh check out dkt ig @nanz.gadget .Harga memang murah & lawa pulak tu😘.Okay😉 . @al.huffaz tgh buat giveaway iphone 5s tau! Mana nak dapat? I hope I can win.Kalau ada rezeki.Insyaallah.Siapa yg berusaha dia yg berjaya.Aminn. . #thebest #supporters #terbaik #al.huffazgiveaway

PALC(OU) VIP
(@palcouvip)

30 Minutes Ago

Nuestro 11 para el partido de los partidos. MAÑANA JUEVES. Saltamos al campo para contaros la mejor previa del Estradense vs Ud Ourense. #pickoftheday #photooftheday #love #udourense #happy #next #sunday #football #soccer #preferentesur #ourensesomosnos #supporters #ourensemola #f4f #like4like

(@qilah_4an)

30 Minutes Ago

Semoga dipermudahkan segala urusan @al.huffaz & @nanz.gadget pada hari ini dan seterusnya❤ Insyaallah . Assalamualaikum guys🙌,just nak bagitau korang one of my favourite igshop,@al.huffaz to you guys🎊mesti ramai kawan2 & family korang semua,ada yg mencari-cari igshop yg menjual iphone dengan harga yg murah kan?Okay,yg masih tercari-cari tu better tgk kat @al.huffaz ni! Bronan owner @al.huffaz tawarkan harga yg paling MELETOP kaw kaw utk korang! So jgn risaulah kalau bajet tk cukup lepasni.Iphone semua ready stock,jadi korang tak perlu ragu-ragu nk beli👍Better korang grab cepat sbb ramai yg dah beli dgn @al.huffaz ni.Korang yg dah tgk org lain beli dgn bronan,takkan tak teringin nak grab😘Korang jgn risau,sbb iphone kat @al.huffaz 💯 original tau! @al.huffaz ni sangat mementingkan customer tau,kalau tk percaya tgk feedback diorang.Layanan @al.huffaz ni memang memuaskan.Diorang balas whatsapp laju tau! Korang boleh order secara COD or POSTAGE tau😍 Ha! Bestkan🙌.Berbaloi sangat kalau beli dgn @al.huffaz tau! Cepat follow @al.huffaz sekarang! And kalau korang tgh cari accessories utk phone, bronan pun ada jual tau🙌kat mana? Korang boleh check out dkt ig @nanz.gadget .Harga memang murah & lawa pulak tu😘.Okay😉 . @al.huffaz tgh buat giveaway iphone 5s tau! Mana nak dapat? I hope I can win.Kalau ada rezeki.Insyaallah.Siapa yg berusaha dia yg berjaya.Aminn. . #thebest #supporters #terbaik #al.huffazgiveaway

(@qilah_4an)

31 Minutes Ago

Semoga dipermudahkan segala urusan @al.huffaz & @nanz.gadget pada hari ini dan seterusnya❤ Insyaallah . Assalamualaikum guys🙌,just nak bagitau korang one of my favourite igshop,@al.huffaz to you guys🎊mesti ramai kawan2 & family korang semua,ada yg mencari-cari igshop yg menjual iphone dengan harga yg murah kan?Okay,yg masih tercari-cari tu better tgk kat @al.huffaz ni! Bronan owner @al.huffaz tawarkan harga yg paling MELETOP kaw kaw utk korang! So jgn risaulah kalau bajet tk cukup lepasni.Iphone semua ready stock,jadi korang tak perlu ragu-ragu nk beli👍Better korang grab cepat sbb ramai yg dah beli dgn @al.huffaz ni.Korang yg dah tgk org lain beli dgn bronan,takkan tak teringin nak grab😘Korang jgn risau,sbb iphone kat @al.huffaz 💯 original tau! @al.huffaz ni sangat mementingkan customer tau,kalau tk percaya tgk feedback diorang.Layanan @al.huffaz ni memang memuaskan.Diorang balas whatsapp laju tau! Korang boleh order secara COD or POSTAGE tau😍 Ha! Bestkan🙌.Berbaloi sangat kalau beli dgn @al.huffaz tau! Cepat follow @al.huffaz sekarang! And kalau korang tgh cari accessories utk phone, bronan pun ada jual tau🙌kat mana? Korang boleh check out dkt ig @nanz.gadget .Harga memang murah & lawa pulak tu😘.Okay😉 . @al.huffaz tgh buat giveaway iphone 5s tau! Mana nak dapat? I hope I can win.Kalau ada rezeki.Insyaallah.Siapa yg berusaha dia yg berjaya.Aminn. . #thebest #supporters #terbaik #al.huffazgiveaway

So what's special about 1000 Insta followers in this world of huge followings? It's special because we have grown our following one by one and I have enjoyed getting to know many of you locally and worldwide. Thank you sincerely for your following and support. It's not the 1000 milestone that's the best part - the best part is the journey and meeting supporters, fellow jewellery addicts, collaborators and businesses along the way and now of course all that lies ahead with this fabulous Insta community :-) #instafollowing #supporters #instafamily #vintagejewellery #smallbusiness #businessgrowth #2018 #grateful #instagang #positivesocialmedia #socialmedia

(@qilah_4an)

31 Minutes Ago

Semoga dipermudahkan segala urusan @al.huffaz & @nanz.gadget pada hari ini dan seterusnya❤ Insyaallah . Assalamualaikum guys🙌,just nak bagitau korang one of my favourite igshop,@al.huffaz to you guys🎊mesti ramai kawan2 & family korang semua,ada yg mencari-cari igshop yg menjual iphone dengan harga yg murah kan?Okay,yg masih tercari-cari tu better tgk kat @al.huffaz ni! Bronan owner @al.huffaz tawarkan harga yg paling MELETOP kaw kaw utk korang! So jgn risaulah kalau bajet tk cukup lepasni.Iphone semua ready stock,jadi korang tak perlu ragu-ragu nk beli👍Better korang grab cepat sbb ramai yg dah beli dgn @al.huffaz ni.Korang yg dah tgk org lain beli dgn bronan,takkan tak teringin nak grab😘Korang jgn risau,sbb iphone kat @al.huffaz 💯 original tau! @al.huffaz ni sangat mementingkan customer tau,kalau tk percaya tgk feedback diorang.Layanan @al.huffaz ni memang memuaskan.Diorang balas whatsapp laju tau! Korang boleh order secara COD or POSTAGE tau😍 Ha! Bestkan🙌.Berbaloi sangat kalau beli dgn @al.huffaz tau! Cepat follow @al.huffaz sekarang! And kalau korang tgh cari accessories utk phone, bronan pun ada jual tau🙌kat mana? Korang boleh check out dkt ig @nanz.gadget .Harga memang murah & lawa pulak tu😘.Okay😉 . @al.huffaz tgh buat giveaway iphone 5s tau! Mana nak dapat? I hope I can win.Kalau ada rezeki.Insyaallah.Siapa yg berusaha dia yg berjaya.Aminn. . #thebest #supporters #terbaik #al.huffazgiveaway

(@qilah_4an)

31 Minutes Ago

Semoga dipermudahkan segala urusan @al.huffaz & @nanz.gadget pada hari ini dan seterusnya❤ Insyaallah . Assalamualaikum guys🙌,just nak bagitau korang one of my favourite igshop,@al.huffaz to you guys🎊mesti ramai kawan2 & family korang semua,ada yg mencari-cari igshop yg menjual iphone dengan harga yg murah kan?Okay,yg masih tercari-cari tu better tgk kat @al.huffaz ni! Bronan owner @al.huffaz tawarkan harga yg paling MELETOP kaw kaw utk korang! So jgn risaulah kalau bajet tk cukup lepasni.Iphone semua ready stock,jadi korang tak perlu ragu-ragu nk beli👍Better korang grab cepat sbb ramai yg dah beli dgn @al.huffaz ni.Korang yg dah tgk org lain beli dgn bronan,takkan tak teringin nak grab😘Korang jgn risau,sbb iphone kat @al.huffaz 💯 original tau! @al.huffaz ni sangat mementingkan customer tau,kalau tk percaya tgk feedback diorang.Layanan @al.huffaz ni memang memuaskan.Diorang balas whatsapp laju tau! Korang boleh order secara COD or POSTAGE tau😍 Ha! Bestkan🙌.Berbaloi sangat kalau beli dgn @al.huffaz tau! Cepat follow @al.huffaz sekarang! And kalau korang tgh cari accessories utk phone, bronan pun ada jual tau🙌kat mana? Korang boleh check out dkt ig @nanz.gadget .Harga memang murah & lawa pulak tu😘.Okay😉 . @al.huffaz tgh buat giveaway iphone 5s tau! Mana nak dapat? I hope I can win.Kalau ada rezeki.Insyaallah.Siapa yg berusaha dia yg berjaya.Aminn. . #thebest #supporters #terbaik #al.huffazgiveaway

(@qilah_4an)

31 Minutes Ago

Semoga dipermudahkan segala urusan @al.huffaz & @nanz.gadget pada hari ini dan seterusnya❤ Insyaallah . Assalamualaikum guys🙌,just nak bagitau korang one of my favourite igshop,@al.huffaz to you guys🎊mesti ramai kawan2 & family korang semua,ada yg mencari-cari igshop yg menjual iphone dengan harga yg murah kan?Okay,yg masih tercari-cari tu better tgk kat @al.huffaz ni! Bronan owner @al.huffaz tawarkan harga yg paling MELETOP kaw kaw utk korang! So jgn risaulah kalau bajet tk cukup lepasni.Iphone semua ready stock,jadi korang tak perlu ragu-ragu nk beli👍Better korang grab cepat sbb ramai yg dah beli dgn @al.huffaz ni.Korang yg dah tgk org lain beli dgn bronan,takkan tak teringin nak grab😘Korang jgn risau,sbb iphone kat @al.huffaz 💯 original tau! @al.huffaz ni sangat mementingkan customer tau,kalau tk percaya tgk feedback diorang.Layanan @al.huffaz ni memang memuaskan.Diorang balas whatsapp laju tau! Korang boleh order secara COD or POSTAGE tau😍 Ha! Bestkan🙌.Berbaloi sangat kalau beli dgn @al.huffaz tau! Cepat follow @al.huffaz sekarang! And kalau korang tgh cari accessories utk phone, bronan pun ada jual tau🙌kat mana? Korang boleh check out dkt ig @nanz.gadget .Harga memang murah & lawa pulak tu😘.Okay😉 . @al.huffaz tgh buat giveaway iphone 5s tau! Mana nak dapat? I hope I can win.Kalau ada rezeki.Insyaallah.Siapa yg berusaha dia yg berjaya.Aminn. . #thebest #supporters #terbaik #al.huffazgiveaway

(@qilah_4an)

32 Minutes Ago

Semoga dipermudahkan segala urusan @al.huffaz & @nanz.gadget pada hari ini dan seterusnya❤ Insyaallah . Assalamualaikum guys🙌,just nak bagitau korang one of my favourite igshop,@al.huffaz to you guys🎊mesti ramai kawan2 & family korang semua,ada yg mencari-cari igshop yg menjual iphone dengan harga yg murah kan?Okay,yg masih tercari-cari tu better tgk kat @al.huffaz ni! Bronan owner @al.huffaz tawarkan harga yg paling MELETOP kaw kaw utk korang! So jgn risaulah kalau bajet tk cukup lepasni.Iphone semua ready stock,jadi korang tak perlu ragu-ragu nk beli👍Better korang grab cepat sbb ramai yg dah beli dgn @al.huffaz ni.Korang yg dah tgk org lain beli dgn bronan,takkan tak teringin nak grab😘Korang jgn risau,sbb iphone kat @al.huffaz 💯 original tau! @al.huffaz ni sangat mementingkan customer tau,kalau tk percaya tgk feedback diorang.Layanan @al.huffaz ni memang memuaskan.Diorang balas whatsapp laju tau! Korang boleh order secara COD or POSTAGE tau😍 Ha! Bestkan🙌.Berbaloi sangat kalau beli dgn @al.huffaz tau! Cepat follow @al.huffaz sekarang! And kalau korang tgh cari accessories utk phone, bronan pun ada jual tau🙌kat mana? Korang boleh check out dkt ig @nanz.gadget .Harga memang murah & lawa pulak tu😘.Okay😉 . @al.huffaz tgh buat giveaway iphone 5s tau! Mana nak dapat? I hope I can win.Kalau ada rezeki.Insyaallah.Siapa yg berusaha dia yg berjaya.Aminn. . #thebest #supporters #terbaik #al.huffazgiveaway

Magic
(@bigtricks)

34 Minutes Ago

Amazing trick @ci_jam 😍 by @bigtricks

(@qilah_4an)

35 Minutes Ago

Semoga dipermudahkan segala urusan @al.huffaz & @nanz.gadget pada hari ini dan seterusnya❤ Insyaallah . Assalamualaikum guys🙌,just nak bagitau korang one of my favourite igshop,@al.huffaz to you guys🎊mesti ramai kawan2 & family korang semua,ada yg mencari-cari igshop yg menjual iphone dengan harga yg murah kan?Okay,yg masih tercari-cari tu better tgk kat @al.huffaz ni! Bronan owner @al.huffaz tawarkan harga yg paling MELETOP kaw kaw utk korang! So jgn risaulah kalau bajet tk cukup lepasni.Iphone semua ready stock,jadi korang tak perlu ragu-ragu nk beli👍Better korang grab cepat sbb ramai yg dah beli dgn @al.huffaz ni.Korang yg dah tgk org lain beli dgn bronan,takkan tak teringin nak grab😘Korang jgn risau,sbb iphone kat @al.huffaz 💯 original tau! @al.huffaz ni sangat mementingkan customer tau,kalau tk percaya tgk feedback diorang.Layanan @al.huffaz ni memang memuaskan.Diorang balas whatsapp laju tau! Korang boleh order secara COD or POSTAGE tau😍 Ha! Bestkan🙌.Berbaloi sangat kalau beli dgn @al.huffaz tau! Cepat follow @al.huffaz sekarang! And kalau korang tgh cari accessories utk phone, bronan pun ada jual tau🙌kat mana? Korang boleh check out dkt ig @nanz.gadget .Harga memang murah & lawa pulak tu😘.Okay😉 . @al.huffaz tgh buat giveaway iphone 5s tau! Mana nak dapat? I hope I can win.Kalau ada rezeki.Insyaallah.Siapa yg berusaha dia yg berjaya.Aminn. . #thebest #supporters #terbaik #al.huffazgiveaway

(@qilah_4an)

36 Minutes Ago

Semoga dipermudahkan segala urusan @al.huffaz & @nanz.gadget pada hari ini dan seterusnya❤ Insyaallah . Assalamualaikum guys🙌,just nak bagitau korang one of my favourite igshop,@al.huffaz to you guys🎊mesti ramai kawan2 & family korang semua,ada yg mencari-cari igshop yg menjual iphone dengan harga yg murah kan?Okay,yg masih tercari-cari tu better tgk kat @al.huffaz ni! Bronan owner @al.huffaz tawarkan harga yg paling MELETOP kaw kaw utk korang! So jgn risaulah kalau bajet tk cukup lepasni.Iphone semua ready stock,jadi korang tak perlu ragu-ragu nk beli👍Better korang grab cepat sbb ramai yg dah beli dgn @al.huffaz ni.Korang yg dah tgk org lain beli dgn bronan,takkan tak teringin nak grab😘Korang jgn risau,sbb iphone kat @al.huffaz 💯 original tau! @al.huffaz ni sangat mementingkan customer tau,kalau tk percaya tgk feedback diorang.Layanan @al.huffaz ni memang memuaskan.Diorang balas whatsapp laju tau! Korang boleh order secara COD or POSTAGE tau😍 Ha! Bestkan🙌.Berbaloi sangat kalau beli dgn @al.huffaz tau! Cepat follow @al.huffaz sekarang! And kalau korang tgh cari accessories utk phone, bronan pun ada jual tau🙌kat mana? Korang boleh check out dkt ig @nanz.gadget .Harga memang murah & lawa pulak tu😘.Okay😉 . @al.huffaz tgh buat giveaway iphone 5s tau! Mana nak dapat? I hope I can win.Kalau ada rezeki.Insyaallah.Siapa yg berusaha dia yg berjaya.Aminn. . #thebest #supporters #terbaik #al.huffazgiveaway

(@qilah_4an)

36 Minutes Ago

Semoga dipermudahkan segala urusan @al.huffaz & @nanz.gadget pada hari ini dan seterusnya❤ Insyaallah . Assalamualaikum guys🙌,just nak bagitau korang one of my favourite igshop,@al.huffaz to you guys🎊mesti ramai kawan2 & family korang semua,ada yg mencari-cari igshop yg menjual iphone dengan harga yg murah kan?Okay,yg masih tercari-cari tu better tgk kat @al.huffaz ni! Bronan owner @al.huffaz tawarkan harga yg paling MELETOP kaw kaw utk korang! So jgn risaulah kalau bajet tk cukup lepasni.Iphone semua ready stock,jadi korang tak perlu ragu-ragu nk beli👍Better korang grab cepat sbb ramai yg dah beli dgn @al.huffaz ni.Korang yg dah tgk org lain beli dgn bronan,takkan tak teringin nak grab😘Korang jgn risau,sbb iphone kat @al.huffaz 💯 original tau! @al.huffaz ni sangat mementingkan customer tau,kalau tk percaya tgk feedback diorang.Layanan @al.huffaz ni memang memuaskan.Diorang balas whatsapp laju tau! Korang boleh order secara COD or POSTAGE tau😍 Ha! Bestkan🙌.Berbaloi sangat kalau beli dgn @al.huffaz tau! Cepat follow @al.huffaz sekarang! And kalau korang tgh cari accessories utk phone, bronan pun ada jual tau🙌kat mana? Korang boleh check out dkt ig @nanz.gadget .Harga memang murah & lawa pulak tu😘.Okay😉 . @al.huffaz tgh buat giveaway iphone 5s tau! Mana nak dapat? I hope I can win.Kalau ada rezeki.Insyaallah.Siapa yg berusaha dia yg berjaya.Aminn. . #thebest #supporters #terbaik #al.huffazgiveaway

Foto bersama penjaga gawang andalan persita old star plus pembina kami @triesnosergio kami selalu bangga dengan mu pak 😎 feat viola tugu mauk👬 . . . Nb : oh iya pak stadion mini kronjo kalo sudah rampung adain uji coba juga ya pak 😃 budayakan brdoa jgn cuma berharap. . . . #persita #persitafans #persitaabadi #persitaday #persitatangerang #supporter #supporters #viola #laviola #pendekarcisadane #tangerang #abouttng #kabupatentangerang #supportertangerang #forzapersita #persitatangerang1953 #kronjo #lbvkronjo #penjagalautan

(@akaggamang)

42 Minutes Ago

립,아이메이크업 한방에 샤샤샤 오일로 클렌징💆🏻‍♀️ 완전 저자극에 순해서 너무 좋당!

NEW E.P 'MIMMA' coming soon from @daddyrussellmusic pre-order Today on Beatport copy link: https://www.beatport.com/release/mimma/2195083 🎶🔥🙏🏻 Supported @repercussionmusic ✅ #daddyrussellmusic #new #ep #mimma #bachmusic #filterheadz producer #dj #london #uk #support #beatport #follow #repercussionmusic #liverpool #supporters #techhouse #electronic #electro #deephouse #minimaltech #underground #quoteoftheday #like #danceon #guestmixes #getintouch 🙌🏻 For enquiries or to send demos email: repercussionmusic@hotmail.com 🎶🔥🙏🏻

#repost @rickyafbas • • • Stadion Utama Gelora Bung Karno 🇲🇨 . Friendly Match FT: Indonesia 🇲🇨 1 vs 4 🇮🇸Iceland 📸 taken on January 14th, 2018 . . 💡Penerangan Lapagan Kekuatan lampu ditingkatkan dari 1500 lux menjadi 2500 s/d 3000 lux . 🔋Sumber Daya Dilengkapi dengan solar panel kapasitas 420 KWP . 🛋VVIP Dilengkapi kaca anti peluru di area Royal Box, tahan dengan sniper AW 10 kaliber 7,62 mm . ♿️ Fasilitas Difabel Terdapat 200 kursi untuk penonton difabel dan akses yg ramah . 🔊Sound System Suara sound system berkekuatan hingga 80 ribu Watt PMPO . 👮‍♂️Sistem Keamanan Kamera CCTV terbaik dengan spesifikasi 7K dan dilengkapi fitur face recognition . 💺 Kursi Kursi penonton single seat tipe flip up . 🌳 Rumput Rumput jenis Zoysia Matrella, sesuai standar internasional . 📲 Smart Stadium Internet broadband wifi di seluruh stadion, turnstile with access control, automatic exit gate for emergency, controllable electronics equipment dengan integrated controll room . 🌱 Green Stadium Sistem drainase lapangan menjadi lebih cepat dengan jarak saluran dari tiap 7 m menjadi tiap 4 m, dilengkapi penyiram limbah otomatis dengan menggunakan limbah air hujan . #stadium #indonesia #gbk #gelorabungkarno #supporters #international #timnas

Repost from igs @khaibahar94 Promote... Dap nye... Spaggeti @danishaiman97 ... Semoga dimurahkan rezeki Aiman dan terus berjaya dlm bisnes😊 Always support you @khaibahar94 #mybigfamilykb94 @khaibahar94 #supporters #khaibahar94 #khaibahar #khaibaharlive #kingofsmule #kesayanganfans #bayang #bayangtoajl32 #darijauhsaja #luluhkhaibahar #alwayssupportyou #alwaysbethereforyou #koleksi_my_igkb94