Photos and Videos about

🌸Shawl Chiffon⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ . ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ . ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ . ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📍 Measurement: 1.8m X 0.7m⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📍 Material: Heavy chiffon⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 💰Price: RM10⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📍Add postage: RM9 SM RM12 SS⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Click the link in bio to purchase #shawlkeknis#shawlchiffon#shawllabuh#shawlbubble#shawlpastel#shawlmurah#innersnowcapmurah#sayajualonline#igshop#chiffonshawl#bawalchiffon#bawalchiffonmurah#baazarpaknil#shawlarabic#bawalcreepe#bawalcreepemurah#shawlheavychiffon#wideshawl#bawalsaudia#customerfeedback#freeswapreviewmalaysia#swapreview#bawaltabur#shawlhaniszalikha#sstorefeedback#uitm#kmk#kmtk#kmp#kmpkdihatiku

MasyaAllah...flawless nye camera sisthurrrr 😅 . Throwback #spectacular2019 last weekend. Alhamdulillah masyaAllah, byk sgt great moment yg berlaku sepanjang 2 hari yg lepas 🙏 . Ya, Tice tau background Tice bkn la seorang medical doctor, bukan seorang nutritionist, bukan juga seorang pharmacist mahu pn dietitian. Tp xde seorang pn yg mampu mnghalang Tice utk terus belajar dan belajar drpd mereka yg pakar sbb Tice ada intention utk melihat dunia dan org sekeliling Tice terutamanya, bebas drpd masalah obesity dan tau akan kepentingan pengambilan nutrisi setiap hari. Sbb tu Tice usahakan utk attend kesemua training selagi diizinkan Allah. Because I need the knowledge to share with my coachees 🤗 . Ok, bg hint sikit la ea...contoh yg sy belajar last weekend adalah,kekurangan nutrisi menybbkn bayi yg lahir tu membesar xcukup ketinggian. Haaaaa.... ni sharing drpd Dr Hamed. Bukan pnybb utama, tp ia antara punca yg end up, mengakibatkan obesity. Nak details kne join coaching February ni, Tice akn share apa yg Tice belajar dgn coachee2 semua . Actually Tice bkn bljr drpd Dr Hamed shj, tp masyaAllah tabarakallah Tice juga diberi kesempatan belajar secara live drpd our guest speaker Mr Edgar Balbas (from Venezuela), Dr Allen, dan diberi kesempatan bertemu secara dekat dgn Sifu Frederick utk kali yg ke2 dan Dr Sumon, seorang neurophysiologist. MasyaAllah...bertemu org2 hebat secara dekat ni pn Tice anggap rezeki yg sgt luar biasa drpd Dia. Alhamdulillah... . InsyaAllah, next training will be soon! Yeayyyy!!! Tice mmg excited utk belajar sbb intention Tice ingin mmbntu anda, anda yg nk kurus tp xtau mcm mne nk bermula, xtau apa yg perlu dimakan, senaman apa yg perlu anda mulakan dlm keadaan masih obesity, dan sebagainya...klik link di bio ig @tice_ain 👆 . Sy serius belajar dan terus belajar utk mmbntu anda yg serius nk sy bantu 🤗 . Tice Ain +60132584258 . #getfitnowonline #teamticeain #ticeain #teamsyaiaizat #kurussihat #tudungbawal #singapore #azamkurus #arianiexclusive #prelovedduckscarves #sayajualprodukkurus #duckscarves #dramasangat #lafazkankalimahcintamu #swapreview #igreviewmalaysia #coachonline #zumbamalaysia #resipisihat #resipimudah #eatcleankl

Jangan bagitahu orang rahsia kita tau. Rahsia macam mana nak cerahkan Cik Bunga dalam masa 7 hari. Selalu orang sebut cerahkan kulit muka dalam 7 hari kan? Kami lain, kami cerahkan Cik Bunga dalam masa 7 hari 🤓 . Jom, cerahkan Cik Bunga yang gelap macam kuali akibat kesan after shave dan garu-garu tu🙅. . Consistant guna Celebrity Feminine Scrub Wash, nanti scrub lembut dan halus dalam CFSW tu akan exfoliate kulit mati sekaligus cerahkan, pinkish kan Cik Bunga. Package Cik Bunga terlajak lembut dan bersih. 😍 . Amacammm? Mau ke mau?😋Jom guna Pembersih Wanita Scrub Pertama di Malaysia ni. . Jom Aina bantu korang untuk rawat masalah Cik Bunga 😘 . 016 942 7702 #nursajat23 #aliffsyukriterlajaklaris #celebrityfemininescrubwash #skinstories #pilihancelebrity #keputihan #senggugut #cikbungagelap #farajlonggar #moodrepublic #hyginewash #pembersihwanitaberscrub #pembersihberscrub #pembersihcikbunga #pembersihwanitaviral2017 #missvberbau #skinstoriesbeautycare #cikguseo #vida #swapreview #sayajualpercuma #trustedseller #missvlonggar #missfazura #pembersihwanita #aslegacymalaysia #neelofa #bazarpaknil #syafiqahaina

Mana2 igshop yang nak buat FREE gift review please DM @tunkuerina ❤ FREE JE JANGAN RISAU 👍 kita nak tolong igshop di luar sana . 🌼 Will review at these pages : . 1) @tunkuerina (selfie / video review with product) . 2) @hazmisham (video / selfie review with product) . 3) @seduction.my (picture /video product) . 4) @luscious.my (picture /video product) . 5) @fashionhub_my (picture /video product) . Also , semua ig di atas ni kita akan buat story review juga . so memang package semua sekali dapat and the best part is , FREE !!! Kita nak bagi pada 10 igshop terawal sahaja ❤ . . #freegiftreview #freereview #freereviewmalaysia #reviewpercuma #reviewpercumamalaysia #giftreviewmalaysia #giftreviewpercuma #swapreview #reviewmurah #reviewmurahmalaysia #reviewmalaysia #swapreviewmalaysia #swapreviewfree #swapreviewmurah #giftreview #paidreview #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #moodrepublik #bazarpaknil #bajukurung2019 #bajuraya2019

. OPEN FOR PRE ORDER ♥♥ WITHIN 12 - 17 WD OR MORE HE1123 OL Ornament Thin Heels Color : Black Heel height : 9.5m Standard size 35, 36, 37, 38, 39 Price : Rm70 sm/ Rm75 ss Order : 📲 Whatsapp / Telegram : +60143820582 . #hanis_exclusive #sayajual #trustedseller #guangzhoukorea #kasutmurah #uitmshahalam #uitm #kedaikasutmalaysia #uum #ukm #um #kasutperempuan #kasutperempuanmurah #kasutunisex #kedaikasut #upsi #swapreview #sayajualkasut #kedaikasut #bazaronline #bazaarpaknil @Hanis_Exclusive @Hanis_Exclusive

Ini bukan makanan sihat Kak peah makan roti jalan dengan kari ayam! Milo ais kak peah tak minum sebab ia akan buat badan kak peah sakit! So itu bukan air kak peah yaa.. Member punya! Ais ni tak boleh minum kita pompuan! Bagi kembang urat Bagi buncit perut! Tapi malam kak peah minum Laleh so tiada penyesalan berlaku! Sebab LALEH membantu Flush OUT! Makanan yang tidak sepatotnya melekat kat badan awak! Dah minum Kopi Klubna pagi tadi? Nak order wasap mai 0192316786 . . tekan... je bio link kat atas lagi senang yaa.. . . #terlajaklaris #swapreview #swapreviewfree #produkhalal #iklaninstagram #malaysia #barangmurah #batumuda #keramat #philips #selayang #nakkurus #gombak #cantikkurus #wanitahariini #babyctdk  #turunberatbadan #kurus #diet #dietsehat #herbal #caradiet #bakarlemak #pembakaran #awetmuda #jomkurus1malaysia #telekung #sitisarah #naelofar #lokalah

Mana2 igshop yang nak buat FREE gift review please DM @tunkuerina ❤ FREE JE JANGAN RISAU 👍 kita nak tolong igshop di luar sana . 🌼 Will review at these pages : . 1) @tunkuerina (selfie / video review with product) . 2) @hazmisham (video / selfie review with product) . 3) @seduction.my (picture /video product) . 4) @luscious.my (picture /video product) . 5) @fashionhub_my (picture /video product) . Also , semua ig di atas ni kita akan buat story review juga . so memang package semua sekali dapat and the best part is , FREE !!! Kita nak bagi pada 10 igshop terawal sahaja ❤ . . #freegiftreview #freereview #freereviewmalaysia #reviewpercuma #reviewpercumamalaysia #giftreviewmalaysia #giftreviewpercuma #swapreview #reviewmurah #reviewmurahmalaysia #reviewmalaysia #swapreviewmalaysia #swapreviewfree #swapreviewmurah #giftreview #paidreview #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #moodrepublik #bazarpaknil #bajukurung2019 #bajuraya2019

🌸Shawl Chiffon⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ . ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ . ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ . ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📍 Measurement: 1.8m X 0.7m⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📍 Material: Heavy chiffon⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 💰Price: RM10⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📍Add postage: RM9 SM RM12 SS⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Click the link in bio to purchase #shawlkeknis#shawlchiffon#shawllabuh#shawlbubble#shawlpastel#shawlmurah#innersnowcapmurah#sayajualonline#igshop#chiffonshawl#bawalchiffon#bawalchiffonmurah#baazarpaknil#shawlarabic#bawalcreepe#bawalcreepemurah#shawlheavychiffon#wideshawl#bawalsaudia#customerfeedback#freeswapreviewmalaysia#swapreview#bawaltabur#shawlhaniszalikha#sstorefeedback#uitm#kmk#kmtk#kmp#kmpkdihatiku

Mencari tasbih digital murah & pada harga borong? . Kini tidak risau lagi‼️ . @kedaimedinamuslimah ada semua . Cantik cantik dan pelbagai pilihan warna Mudah dijadikan doorgift Mudah dijadikan hadiah Mudah dibawa semasa travel Murah untuk diinfaqkan Mudah untuk kegunaan sendiri Tekan tekan je.... . Free kad zikir harian dengan setiap pembelian tasbih digital . Cepat grab sekarang‼️ Sebab stok lajuuu je jalannnn😅 . Follow 👉🏻 @kedaimedinamuslimah Follow 👉🏻 @kedaimedinamuslimah Follow 👉🏻 @kedaimedinamuslimah . #kedaimedinamuslimah #tasbih #tasbihdigitalmurah #tasbihdigital #kejarakhirat #bersedekahlah #trustedseller . . »> wasap.my/601119419254 »> wasap.my/601119419254 »> wasap.my/601119419254 . #swapreview #openforswapreview

Mencari tasbih digital murah & pada harga borong? . Kini tidak risau lagi‼️ . @kedaimedinamuslimah ada semua . Cantik cantik dan pelbagai pilihan warna Mudah dijadikan doorgift Mudah dijadikan hadiah Mudah dibawa semasa travel Murah untuk diinfaqkan Mudah untuk kegunaan sendiri Tekan tekan je.... . Free kad zikir harian dengan setiap pembelian tasbih digital . Cepat grab sekarang‼️ Sebab stok lajuuu je jalannnn😅 . Follow 👉🏻 @kedaimedinamuslimah Follow 👉🏻 @kedaimedinamuslimah Follow 👉🏻 @kedaimedinamuslimah . #kedaimedinamuslimah #tasbih #tasbihdigitalmurah #tasbihdigital #kejarakhirat #bersedekahlah #trustedseller . . »> wasap.my/601119419254 »> wasap.my/601119419254 »> wasap.my/601119419254 . #swapreview #openforswapreview

Mencari tasbih digital murah & pada harga borong? . Kini tidak risau lagi‼️ . @kedaimedinamuslimah ada semua . Cantik cantik dan pelbagai pilihan warna Mudah dijadikan doorgift Mudah dijadikan hadiah Mudah dibawa semasa travel Murah untuk diinfaqkan Mudah untuk kegunaan sendiri Tekan tekan je.... . Free kad zikir harian dengan setiap pembelian tasbih digital . Cepat grab sekarang‼️ Sebab stok lajuuu je jalannnn😅 . Follow 👉🏻 @kedaimedinamuslimah Follow 👉🏻 @kedaimedinamuslimah Follow 👉🏻 @kedaimedinamuslimah . #kedaimedinamuslimah #tasbih #tasbihdigitalmurah #tasbihdigital #kejarakhirat #bersedekahlah #trustedseller . . »> wasap.my/601119419254 »> wasap.my/601119419254 »> wasap.my/601119419254 . #swapreview #openforswapreview

. Dary Skinny Leg tea akan berfungsi utk buang selera makan uolss tu.. So jangan risau dah,lepas ni pandang makanan pon bole jeling je gitu... :) . SKINNY LEGS TEA adalah dirumus khas daripada 100% dry herbs dan TIADA BAHAN KIMIA fokus untuk mengecilkan peha dan lengan. Juga utk membuang air berlebihan dalam badan dan melawaskan kencing. . . Warna merah didalam DARY SKINNY LEG bukan daripada pewarna tiruan tetapi adalah asli daripada roselle. . Begitu juga dengan rasa masam sedap teh . So before breakfast skinny tea dlu jom... . Meh wasap ryna terus www.wasap.my/60127339302/DARY . #feedbackrynadary #rynadary #tipskuruscantik #agentwanted #dropshipwanted #tehkuruskanbadan #swapreview #swapreview #teamryna #slimmytea #skinnytea #detoxtea #teatox #slimmingtea #sayajual #jomcantik #shoppingonline #jualmurah #kurus #produkkurus #tehdaryjohor #stokisjohor #agentjohor #codtehdaryjohor #petuakurus #tipskurusberkesan #feedbackdaryryna #agentwanted #stokiswanted #dropshipwanted #tehdaryjohor #leaderdaryjohor

KENAPA PERLU MENJAGA KEBERSIHAN CIK BUNGA? . 👀 mencegah bau yang mengakibatkan kurang selesa terutama kepada pasangan. . 👀 mengelakkan jangkitan kuman/ kulat yang mengakibatkan kegatalan dan penyakit . 👀 memperbaiki hubungan suami isteri . 👀 mencegah rahim longgar . 👀 mengetat dan mencegah kanser rahim / ovari . 👀 mencegah masalah masalah berkaitan lain seperti keputihan, longgar dan seumpamanya. . Masalah Anak Dara: *panties selalu basah *bau acem *gatal-gatal *cik bunga gelap . Masalah Mama / Isteri *kat panties ade -putih -kuning -hijau -hitam *longgar *bau acem *bau susu basi *gatal merenyam *kencing kotor *luka lepas garu . Mudahnya menjaga mahkota anda hanya dengan Celebrity Feminine Scrub Wash. ☺️ Pembersih Wanita Scrub Pertama di MALAYSIA. Rawat Masalah Cik Bunga Sambil Cik Bunga Ber-Spa.🌚 . Jom Aina bantu korang untuk rawat masalah Cik Bunga 😘 . 016 942 7702 #nursajat23 #aliffsyukriterlajaklaris #celebrityfemininescrubwash #skinstories #pilihancelebrity #keputihan #senggugut #cikbungagelap #farajlonggar #moodrepublic #hyginewash #pembersihwanitaberscrub #pembersihberscrub #pembersihcikbunga #pembersihwanitaviral2017 #missvberbau #skinstoriesbeautycare #cikguseo #vida #swapreview #sayajualpercuma #trustedseller #missvlonggar #missfazura #pembersihwanita #aslegacymalaysia #neelofa #bazarpaknil #syafiqahaina

GIVEWAYS CONTEST 1.0🔥🔥🔥 Follower paling aktif like gambar & tag 3 rakan anda di komen akan menjadi pemenang 🏆🎊🎉 . ASICS GEL SURVEYOR 👟 . Size available 40,41,42,43,44,45 euro 📋 . Normal price: RM170💵 Offer price: RM140😍 . Harga termasuk postage SM,SS🆓 (tak perlu bayar lebih) . Untuk membeli, sila screenshot gambar, click link on bio & Whatsapp 014-2469250 (admin)📲

GIVEWAYS CONTEST 1.0🔥🔥🔥 Follower paling aktif like gambar & tag 3 rakan anda di komen akan menjadi pemenang 🏆🎊🎉 . ASICS GEL SURVEYOR 👟 . Size available 40,41,42,43,44,45 euro 📋 . Normal price: RM170💵 Offer price: RM140😍 . Harga termasuk postage SM,SS🆓 (tak perlu bayar lebih) . Untuk membeli, sila screenshot gambar, click link on bio & Whatsapp 014-2469250 (admin)📲

GIVEWAYS CONTEST 1.0🔥🔥🔥 Follower paling aktif like gambar & tag 3 rakan anda di komen akan menjadi pemenang 🏆🎊🎉 . ASICS GEL SURVEYOR 👟 . Size available 40,41,42,43,44,45 euro 📋 . Normal price: RM170💵 Offer price: RM140😍 . Harga termasuk postage SM,SS🆓 (tak perlu bayar lebih) . Untuk membeli, sila screenshot gambar, click link on bio & Whatsapp 014-2469250 (admin)📲

How I prep my face using @neutrogena microdermabrasion system! This new fun tool is available at your local drug store & truly helps massage my face to get my blood flowing through my skin 👏🏻 @mariobadescu skin care mist @olay sensitive face lotion

Pakej like bulanan terbaik dari malaysia 🔥❗️ . Nak amik "Pakej like instagram" bulanan dgn harge murah. . . ✔️naikkan sales korang 👌🏻 ✔️ likers boleh real dari malaysia ! ✔️sekali tekan bole around pakej likes akan masuk dan boleh guna banyak kali. ✔️anda boleh guna dlm mase 1 bulan. ✔️anda boleh bgi like sistem ini pada org lain, hanya memerlukan url foto utk jalankan pakej likes. . Igshop tempatan adalah sangat bagus untuk pakej ini kerana ianya unlimited❗️❗️ . Harga promosi tiap pakej termurah ade kat sini eh😊 . Sebarang pertanyaan boleh dm atau ws kami di 📲 Wassap : 016-8245812 . #servisfollowermalaysia #followermalaysia#realfollowermalaysia #naikkanfollower#servisfollowermurah #trusted#servisnaikkanfollower #servisfollower #swapfree#swapreviewforfree #swapreview#servistingkatkanfollower #naikkanfollower#targetedfollower #servisboostig #servis#naikfollowerig #followermalaysia #servisigmurah#servisig #sayajualservis #sayajualservisfollower#servisfollowermurah #naikkanfollower#naikkanfollowersmalaysia #followermalaysia#servisnaikkanfollowermurah

Pakej like bulanan terbaik dari malaysia 🔥❗️ . Nak amik "Pakej like instagram" bulanan dgn harge murah. . . ✔️naikkan sales korang 👌🏻 ✔️ likers boleh real dari malaysia ! ✔️sekali tekan bole around pakej likes akan masuk dan boleh guna banyak kali. ✔️anda boleh guna dlm mase 1 bulan. ✔️anda boleh bgi like sistem ini pada org lain, hanya memerlukan url foto utk jalankan pakej likes. . Igshop tempatan adalah sangat bagus untuk pakej ini kerana ianya unlimited❗️❗️ . Harga promosi tiap pakej termurah ade kat sini eh😊 . Sebarang pertanyaan boleh dm atau ws kami di 📲 Wassap : 016-8245812 . #servisfollowermalaysia #followermalaysia#realfollowermalaysia #naikkanfollower#servisfollowermurah #trusted#servisnaikkanfollower #servisfollower #swapfree#swapreviewforfree #swapreview#servistingkatkanfollower #naikkanfollower#targetedfollower #servisboostig #servis#naikfollowerig #followermalaysia #servisigmurah#servisig #sayajualservis #sayajualservisfollower#servisfollowermurah #naikkanfollower#naikkanfollowersmalaysia #followermalaysia#servisnaikkanfollowermurah

Pakej like bulanan terbaik dari malaysia 🔥❗️ . Nak amik "Pakej like instagram" bulanan dgn harge murah. . . ✔️naikkan sales korang 👌🏻 ✔️ likers boleh real dari malaysia ! ✔️sekali tekan bole around pakej likes akan masuk dan boleh guna banyak kali. ✔️anda boleh guna dlm mase 1 bulan. ✔️anda boleh bgi like sistem ini pada org lain, hanya memerlukan url foto utk jalankan pakej likes. . Igshop tempatan adalah sangat bagus untuk pakej ini kerana ianya unlimited❗️❗️ . Harga promosi tiap pakej termurah ade kat sini eh😊 . Sebarang pertanyaan boleh dm atau ws kami di 📲 Wassap : 016-8245812 . #servisfollowermalaysia #followermalaysia#realfollowermalaysia #naikkanfollower#servisfollowermurah #trusted#servisnaikkanfollower #servisfollower #swapfree#swapreviewforfree #swapreview#servistingkatkanfollower #naikkanfollower#targetedfollower #servisboostig #servis#naikfollowerig #followermalaysia #servisigmurah#servisig #sayajualservis #sayajualservisfollower#servisfollowermurah #naikkanfollower#naikkanfollowersmalaysia #followermalaysia#servisnaikkanfollowermurah

Pakej like bulanan terbaik dari malaysia 🔥❗️ . Nak amik "Pakej like instagram" bulanan dgn harge murah. . . ✔️naikkan sales korang 👌🏻 ✔️ likers boleh real dari malaysia ! ✔️sekali tekan bole around pakej likes akan masuk dan boleh guna banyak kali. ✔️anda boleh guna dlm mase 1 bulan. ✔️anda boleh bgi like sistem ini pada org lain, hanya memerlukan url foto utk jalankan pakej likes. . Igshop tempatan adalah sangat bagus untuk pakej ini kerana ianya unlimited❗️❗️ . Harga promosi tiap pakej termurah ade kat sini eh😊 . Sebarang pertanyaan boleh dm atau ws kami di 📲 Wassap : 016-8245812 . #servisfollowermalaysia #followermalaysia#realfollowermalaysia #naikkanfollower#servisfollowermurah #trusted#servisnaikkanfollower #servisfollower #swapfree#swapreviewforfree #swapreview#servistingkatkanfollower #naikkanfollower#targetedfollower #servisboostig #servis#naikfollowerig #followermalaysia #servisigmurah#servisig #sayajualservis #sayajualservisfollower#servisfollowermurah #naikkanfollower#naikkanfollowersmalaysia #followermalaysia#servisnaikkanfollowermurah

Tgh malam baru nak upload. Lantaklah kan. Siang dah bz keje x nyempat nak belek dah. Hasil live kening ke laut bersama anak bergayut di kaki mummy tadi 😂 Ok confident itu penting! Janji Aina nak sampaikan teknik menggunakan Alyla Royal Pine skincare dari Kak Lina Nafura Ahmad Boleh tgk balik live tadi aina ada share ya. Ingat tarikh keramat hari ni 23/1/19 dah bermulanya sales di alyla.my. code AINA sebelum checkout ya. Pastikan akaun 🐯@ 🐙 korang mencukupi ya, nanti zapzupzassss billpayment to alyla.my tu. Ala mcm korang shopping Lazada 😂 Bermulalah hari yang sibuk hari ni orang berpusu2 ke alyla.my utk dapatkan Alyla Royal Pine skincare 😎 Concealer Hope Girl & AlhaAlfa cosmetics boleh dapatkan di Double Q Cosmetics 😁 #skincare #reviews #review #paidreview #swapreview #mua #makeupdinnerselangor #makeup #mmuanilai #muaseremban

Pakej like bulanan terbaik dari malaysia 🔥❗️ . Nak amik "Pakej like instagram" bulanan dgn harge murah. . . ✔️naikkan sales korang 👌🏻 ✔️ likers boleh real dari malaysia ! ✔️sekali tekan bole around pakej likes akan masuk dan boleh guna banyak kali. ✔️anda boleh guna dlm mase 1 bulan. ✔️anda boleh bgi like sistem ini pada org lain, hanya memerlukan url foto utk jalankan pakej likes. . Igshop tempatan adalah sangat bagus untuk pakej ini kerana ianya unlimited❗️❗️ . Harga promosi tiap pakej termurah ade kat sini eh😊 . Sebarang pertanyaan boleh dm atau ws kami di 📲 Wassap : 016-8245812 . #servisfollowermalaysia #followermalaysia#realfollowermalaysia #naikkanfollower#servisfollowermurah #trusted#servisnaikkanfollower #servisfollower #swapfree#swapreviewforfree #swapreview#servistingkatkanfollower #naikkanfollower#targetedfollower #servisboostig #servis#naikfollowerig #followermalaysia #servisigmurah#servisig #sayajualservis #sayajualservisfollower#servisfollowermurah #naikkanfollower#naikkanfollowersmalaysia #followermalaysia#servisnaikkanfollowermurah

Pakej like bulanan terbaik dari malaysia 🔥❗️ . Nak amik "Pakej like instagram" bulanan dgn harge murah. . . ✔️naikkan sales korang 👌🏻 ✔️ likers boleh real dari malaysia ! ✔️sekali tekan bole around pakej likes akan masuk dan boleh guna banyak kali. ✔️anda boleh guna dlm mase 1 bulan. ✔️anda boleh bgi like sistem ini pada org lain, hanya memerlukan url foto utk jalankan pakej likes. . Igshop tempatan adalah sangat bagus untuk pakej ini kerana ianya unlimited❗️❗️ . Harga promosi tiap pakej termurah ade kat sini eh😊 . Sebarang pertanyaan boleh dm atau ws kami di 📲 Wassap : 016-8245812 . #servisfollowermalaysia #followermalaysia#realfollowermalaysia #naikkanfollower#servisfollowermurah #trusted#servisnaikkanfollower #servisfollower #swapfree#swapreviewforfree #swapreview#servistingkatkanfollower #naikkanfollower#targetedfollower #servisboostig #servis#naikfollowerig #followermalaysia #servisigmurah#servisig #sayajualservis #sayajualservisfollower#servisfollowermurah #naikkanfollower#naikkanfollowersmalaysia #followermalaysia#servisnaikkanfollowermurah

Pakej like bulanan terbaik dari malaysia 🔥❗️ . Nak amik "Pakej like instagram" bulanan dgn harge murah. . . ✔️naikkan sales korang 👌🏻 ✔️ likers boleh real dari malaysia ! ✔️sekali tekan bole around pakej likes akan masuk dan boleh guna banyak kali. ✔️anda boleh guna dlm mase 1 bulan. ✔️anda boleh bgi like sistem ini pada org lain, hanya memerlukan url foto utk jalankan pakej likes. . Igshop tempatan adalah sangat bagus untuk pakej ini kerana ianya unlimited❗️❗️ . Harga promosi tiap pakej termurah ade kat sini eh😊 . Sebarang pertanyaan boleh dm atau ws kami di 📲 Wassap : 016-8245812 . #servisfollowermalaysia #followermalaysia#realfollowermalaysia #naikkanfollower#servisfollowermurah #trusted#servisnaikkanfollower #servisfollower #swapfree#swapreviewforfree #swapreview#servistingkatkanfollower #naikkanfollower#targetedfollower #servisboostig #servis#naikfollowerig #followermalaysia #servisigmurah#servisig #sayajualservis #sayajualservisfollower#servisfollowermurah #naikkanfollower#naikkanfollowersmalaysia #followermalaysia#servisnaikkanfollowermurah

Pakej like bulanan terbaik dari malaysia 🔥❗️ . Nak amik "Pakej like instagram" bulanan dgn harge murah. . . ✔️naikkan sales korang 👌🏻 ✔️ likers boleh real dari malaysia ! ✔️sekali tekan bole around pakej likes akan masuk dan boleh guna banyak kali. ✔️anda boleh guna dlm mase 1 bulan. ✔️anda boleh bgi like sistem ini pada org lain, hanya memerlukan url foto utk jalankan pakej likes. . Igshop tempatan adalah sangat bagus untuk pakej ini kerana ianya unlimited❗️❗️ . Harga promosi tiap pakej termurah ade kat sini eh😊 . Sebarang pertanyaan boleh dm atau ws kami di 📲 Wassap : 016-8245812 . #servisfollowermalaysia #followermalaysia#realfollowermalaysia #naikkanfollower#servisfollowermurah #trusted#servisnaikkanfollower #servisfollower #swapfree#swapreviewforfree #swapreview#servistingkatkanfollower #naikkanfollower#targetedfollower #servisboostig #servis#naikfollowerig #followermalaysia #servisigmurah#servisig #sayajualservis #sayajualservisfollower#servisfollowermurah #naikkanfollower#naikkanfollowersmalaysia #followermalaysia#servisnaikkanfollowermurah

Swipe review for free ! 😘 WhatsApp 012-2713294 ✔Make sure bukan barang sama ✔ig jual barang perempuan/banyak followers perempuan dialu-alukan ✔Ig tak private ✔Stay 48 hours ✔MIN 4K FOLLOWERS ✨SEND CAPTION & GAMBAR KAT NO. DIATAS 💕 #swapreview #swapreviewfree #swapreviewmalaysia #reviewmalaysia #paidreviewmalaysia #paidreviewmurah #paidreview #giveawaymalaysia

choose
(@chooseours)

16 Hours Ago

New Years Saleess....😍😍 New Cath Kidston 👜CATH KIDSTON 👛👛 Cath Kidston New waterproof flower bag backpack 💸RM129!! 💸RM129!! Exc post 📦Material : Canves 📦Saiz : 30cm x 40cm x 10cm Whatsapp me!! WHATSAPP ME 0179180680 (For serious buyer) Whatsapp me kalau nak tengok gambar satu2 details! 😁😄 #cathkidstonmalaysia #cathkidstonshopmalaysia #cathkidstonborong #cathkidstonauthentic #cathkidston #authentichandbag #malaysianseller #malaysiasale #onlineshopmalaysia #igshop #sayajual #uitmshahalam #uia #uitmdungun #uitmmelaka #swapreview #handbaglover #backpackfortravel #bucketbagcathkidston #bucketbagmalaysia #bucketbag #pursecathkidston #pursemalaysia #bagraya2017 #bagraya #slingbagmalaysia #littleprincessaaisyah #catlovermalaysia #catlover #malaysiacat

Jangan sebat gf kawan boss tak baik tu haha Insya allah kami same2 doa kan amin .. ☺️ : Phero x , Pheromances , Flaming , Pheromiss , Mystique & Pherolins , Blue wizard , Titan gel , Pheromone Perfume , Soloco , Candy b , Vimax .. : PM SEKARANG‼️ HANTAR SEKARANG‼️ : ✅FREE COD ( KL & SELANGOR ) ✅FREE POSTAGE : 📲 ARIFF : 0172554516 📲 ARIFF : 0172554516 📲 Wechat id : HOLYPHERO : #0172554516 #minyakwangi #pheromances #pherox #minyakpengasih #sayajualkasut #noradanish #jualmurah #swapreview #phero #perfumemurah #perfume #meletop #original #perfumeori #soloco #copyori #kedaimurah #kedaiperfume #sayajual #ubatkuat #candyb #pairreview #pheromiss #bluewizard #titangel #titangeloriginal #pheromone #pheromoneperfume #dropship

PERLUKAN CARDIGAN MURAH TP BERKUALITI?? BANYAK BAJU LENGAN PENDEK?? JOM GRAB CARDIGAN SIS JUAL😍👍 MURMUR JE. BOLEH PADANKAN DGN SINGLET❤ . . CARDIGANN // SINGLET 😍 .💰RM25 exc postage SEHELAI 🍭Free saiz M - L SILA SWIPE YA FOR OTHERS COLOUR❤💙💚💛💜💗 . . 📲 PM me at http://www.wasap.my/601131261032 (Nak cepat klik je link biru di BIO admin ya😘) . #uniszapastitahu #umt #uia #uitm #uthm #poli #paidreview #malaysia #sweaterhoodie #sayajualsweater #sweatermurah #sweaterlawa #sweateradidas #sweaternike #sweaterpuma #sweatersupreme #hoodiesupreme #sweaterawesome #unimas #ukm #umk #upsi #usim #terapiinstagram #swapreview #terengganu #bazarpaknil #hoodieadidas #hoodiepuma #comelpipimerah

[KEISTIMEWAAN CELEBRITY FEMININE SCRUB WASH?] . Sudah semestinya pembersih Cik Bunga kami paling istimewa kerana kandungan Scrub Lembut yang terkandung dalam FW kami. Kami percaya ramai wanita mengalami masalah Cik Bunga yang gelap akibat kesan cukuran termasuklah di bahagian pelipat dan celah peha. Kan? Awak mengaku je la awak 😉 Jadi Scrub yang terkandung akan membantu exfoliate bahagian gelap-gelap tu, daki-daki dan sel-sel kulit mati di Cik Bunga secara berterusan dan lembut. . Baunya sudah tentu sangat wangi dengan bauan Bunga Jasmine merawat bau Cik Bunga. Efek dingin dan cool menyegarkan Cik Bunga. Ianya pembersih berubat yang sesuai untuk keputihan. . Sesetengah orang yang ada alergik bila berpeluh di celah peha dan gatal-gatal amat sesuai menggunakannya. . Bahan-Bahan : •Polyethylene Scrub •Magnolia Stemcell •Manjakani •Pudina •Sireh •Witch Hazel •Aloe Vera dan banyak lagi ramuan hebat. . ❄Diperbuat dari bahan-bahan alam semulajadi seperti herba, flora dan tumbuh-tumbuhan untuk mengekalkan pH normal Cik Bunga. ❄Tumbuhan dan herba digunakan untuk membersih dan menghalang bauan kurang enak dan mencegah kegatalan. ❄Selamat dan sangat lembut untuk kegunaan harian. ❄Kandungan herba dan bahan semula jadi membantu mengekalkan kelembapan semulajadi di kawasan Cik Bunga, Mencegah Kekeringan Melampau dan Membuat anda berasa selesa. ❄Tumbuhan istimewa yang digunakan mengandungi bahan berubat antiseptik serta mengencangkan otot Cik Bunga. ❄Amat membantu di waktu kedatangan ha.id dari semua ketidakselesaan dan membantu mereka yang mengalami masalah datang bulan. ❄Membersih, mewangi, mera.pat.kan dan merawat keputihan. . Best kan CFSW ni? Apa tunggu lagi? Jom Aina bantu korang untuk rawat masalah Cik Bunga 😘 . 016 942 7702 #nursajat23 #aliffsyukriterlajaklaris #celebrityfemininescrubwash #skinstories #pilihancelebrity #keputihan #senggugut #cikbungagelap #farajlonggar #moodrepublic #hyginewash #pembersihwanitaberscrub #pembersihberscrub #pembersihcikbunga #pembersihwanitaviral2017 #missvberbau #skinstoriesbeautycare #cikguseo #vida #swapreview #sayajualpercuma #trustedseller #missvlonggar #missfazura #pembersihwanita #aslegacymalaysia #neelofa #bazarpaknil #syaf

. OPEN FOR PRE ORDER ♥♥ WITHIN 12 - 17 WD OR MORE Code Converse Wedges Inspired Heel High : 8cm Standard size 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 Price: Rm120 sm / Rm125 ss Order : 📲 Whatsapp / Telegram : +60143820582 . #hanis_exclusive #sayajual #trustedseller #guangzhoukorea #kasutmurah #uitmshahalam #uitm #kedaikasutmalaysia #uum #ukm #um #kasutperempuan #kasutperempuanmurah #kasutunisex #kedaikasut #upsi #swapreview #sayajualkasut #kedaikasut #bazaronline #bazaarpaknil @Hanis_Exclusive @Hanis_Exclusive

. OPEN FOR PRE ORDER ♥♥ WITHIN 12 - 17 WD OR MORE Code Converse Wedges Inspired Heel High : 8cm Standard size 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 Price: Rm120 sm / Rm125 ss Order : 📲 Whatsapp / Telegram : +60143820582 . #hanis_exclusive #sayajual #trustedseller #guangzhoukorea #kasutmurah #uitmshahalam #uitm #kedaikasutmalaysia #uum #ukm #um #kasutperempuan #kasutperempuanmurah #kasutunisex #kedaikasut #upsi #swapreview #sayajualkasut #kedaikasut #bazaronline #bazaarpaknil @Hanis_Exclusive @Hanis_Exclusive

. OPEN FOR PRE ORDER ♥♥ WITHIN 12 - 17 WD OR MORE Code Converse Wedges Inspired Heel High : 8cm Standard size 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 Price: Rm120 sm / Rm125 ss Order : 📲 Whatsapp / Telegram : +60143820582 . #hanis_exclusive #sayajual #trustedseller #guangzhoukorea #kasutmurah #uitmshahalam #uitm #kedaikasutmalaysia #uum #ukm #um #kasutperempuan #kasutperempuanmurah #kasutunisex #kedaikasut #upsi #swapreview #sayajualkasut #kedaikasut #bazaronline #bazaarpaknil @Hanis_Exclusive @Hanis_Exclusive

. OPEN FOR PRE ORDER ♥♥ WITHIN 12 - 17 WD OR MORE Code Converse Wedges Inspired Heel High : 8cm Standard size 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 Price: Rm120 sm / Rm125 ss Order : 📲 Whatsapp / Telegram : +60143820582 . #hanis_exclusive #sayajual #trustedseller #guangzhoukorea #kasutmurah #uitmshahalam #uitm #kedaikasutmalaysia #uum #ukm #um #kasutperempuan #kasutperempuanmurah #kasutunisex #kedaikasut #upsi #swapreview #sayajualkasut #kedaikasut #bazaronline #bazaarpaknil @Hanis_Exclusive @Hanis_Exclusive

. OPEN FOR PRE ORDER ♥♥ WITHIN 12 - 17 WD OR MORE Code Converse Wedges Inspired Heel High : 8cm Standard size 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 Price: Rm120 sm / Rm125 ss Order : 📲 Whatsapp / Telegram : +60143820582 . #hanis_exclusive #sayajual #trustedseller #guangzhoukorea #kasutmurah #uitmshahalam #uitm #kedaikasutmalaysia #uum #ukm #um #kasutperempuan #kasutperempuanmurah #kasutunisex #kedaikasut #upsi #swapreview #sayajualkasut #kedaikasut #bazaronline #bazaarpaknil @Hanis_Exclusive @Hanis_Exclusive

. OPEN FOR PRE ORDER ♥♥ WITHIN 12 - 17 WD OR MORE Code Converse Wedges Inspired Heel High : 8cm Standard size 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 Price: Rm120 sm / Rm125 ss Order : 📲 Whatsapp / Telegram : +60143820582 . #hanis_exclusive #sayajual #trustedseller #guangzhoukorea #kasutmurah #uitmshahalam #uitm #kedaikasutmalaysia #uum #ukm #um #kasutperempuan #kasutperempuanmurah #kasutunisex #kedaikasut #upsi #swapreview #sayajualkasut #kedaikasut #bazaronline #bazaarpaknil @Hanis_Exclusive @Hanis_Exclusive

Kerongsang ukir nama #rm100 . 🌺🌺🌺 . 📱Berminat boleh wassap sini ya 👇 . www.wasap.my/60124140940 . ig: ejaz_store . 💋EMAS KOREA, EMAS BANGKOK GRED 1:1 & SILVER 💋STOCK PANAS!! LIMITED STOCK . No booking - fast payment - 1st payment - 1st served . #emaskorea #emassadur #emasputih #silver #rantaisilver #emaskoreamurah #emaskoreacantik #emasbangkok #eksesoriwanita #bazaronline #kakishare #emaskoreamurah #pandora #swapig #instabiz #instaniaga #swapreview #emasviral #ejazstore #koreanstuff #emasmurah #kutu #hargalelong #dropship #dropshipdiperlukan #sideincome #dsdiperlukan #designerinpsired #maluapabossku #bossku

FREE SHIPPING SELURUH MALAYSIA dengan MINIMUM PEMBELIAN RM18 di SHOPEE!! MULAI PUKUL 8 MALAM hingga 10 MALAM SAHAJA!!! So, sehelai Mini Extended Skirt Muslimah🍑 dan sehelai Flare Skirt 🎐dah dapat free shipping!! Sesuai untuk siapa nak mencuba 😉 Komen kat bawah siapa nak FREE SHIPPING NI. nanti kak vee dm link akaun shopee. #skirtwanita #skirtmurah #skirtsambung #skirtbolajaring #skirtzumba #hijabistamag #skirtextendermalaysia #skirtextendermuslimah #miniskirt #miniskirtmalaysia #miniskirtmurah #miniskirtmuslimah #miniskirtplussize #freeshipping #skirtsukanplussize #miniskirtmuslimahmurah #malaysiakini #skirtmuslimah #skirtmurahmalaysia #skirtmuslimahmalaysia #skirtmuslimahmurah #fashionmuslimah #hijabistamag #giftreview #swapreview #paidreview #10yearchallenge #malaysiafood

Cantik tak kak soleha edit gambar ni? 🤗 Guna handphone jek tau. Tak kuasa kak soleha nak edit dalam laptop 😂 abis nanti anak² yang "tolong" editkan Itu yang bestnya bila kita ada kemahiran edit gambar dalam handphone jek Zaman sekarang ni mustahil sangat kalau ke mana² tak bawak hp kan? Sebab tu dalam 1 hari kak soleha boleh edit banyak gambar. Itulah bestnya bila edit kat hp jek Kat mana² dan bila² jek boleh edit. No problem! Tak terikat dengan masa dan waktu Sejujurnya,purata setiap gambar yang kak soleha edit adalah dalam kadar masa 2-5 minit sahaja Lagi syok bila dah tau ada lubuk yang boleh dapat terus template cecantik,tinggal masukkan tulisan jek Tulisan pulak bukan yang cikai² tu tau. Yang high class punya. Yang exclusive! Kau ada? 😁 Solehah Legacy Anda Buntu,Kami Bantu #design#editingtools#proedit#editpakaihandphonejek#jommasuktv#beyondsuccess#sifufbads#peniagaonline#sayajualonline#inikitapunya#ootdmalaysia#tudungbawalmalaysia#maryjardin#furaiha#cuckoo#minyakmmg#babybalm#uswahsister#designermalaysia#kakitravel#kakilikes#swapreview#dropshipwanted#paidreviewmalaysia#onlineseller

Cantik tak kak soleha edit gambar ni? 🤗 Guna handphone jek tau. Tak kuasa kak soleha nak edit dalam laptop 😂 abis nanti anak² yang "tolong" editkan Itu yang bestnya bila kita ada kemahiran edit gambar dalam handphone jek Zaman sekarang ni mustahil sangat kalau ke mana² tak bawak hp kan? Sebab tu dalam 1 hari kak soleha boleh edit banyak gambar. Itulah bestnya bila edit kat hp jek Kat mana² dan bila² jek boleh edit. No problem! Tak terikat dengan masa dan waktu Sejujurnya,purata setiap gambar yang kak soleha edit adalah dalam kadar masa 2-5 minit sahaja Lagi syok bila dah tau ada lubuk yang boleh dapat terus template cecantik,tinggal masukkan tulisan jek Tulisan pulak bukan yang cikai² tu tau. Yang high class punya. Yang exclusive! Kau ada? 😁 Solehah Legacy Anda Buntu,Kami Bantu #design#editingtools#proedit#editpakaihandphonejek#jommasuktv#beyondsuccess#sifufbads#peniagaonline#sayajualonline#inikitapunya#ootdmalaysia#tudungbawalmalaysia#maryjardin#furaiha#cuckoo#minyakmmg#babybalm#uswahsister#designermalaysia#kakitravel#kakilikes#swapreview#dropshipwanted#paidreviewmalaysia#onlineseller

rantai tgn lv monochrome Saiz dewasa Ukuran pnjg 18.5cm boleh potong . Ada cop 916 / 999 Rm75 Postage rm8 / rm11 #emasbangkok . 🌺🌺🌺 . 📱Berminat boleh wassap sini ya 👇 . www.wasap.my/60124140940 . ig: ejaz_store . 💋EMAS KOREA, EMAS BANGKOK GRED 1:1 & SILVER 💋STOCK PANAS!! LIMITED STOCK . No booking - fast payment - 1st payment - 1st served . #emaskorea #emassadur #emasputih #silver #rantaisilver #emaskoreamurah #emaskoreacantik #emasbangkok #eksesoriwanita #bazaronline #kakishare #emaskoreamurah #pandora #ootd #swapig #instabiz #instaniaga #swapreview #emasviral #ejazstore #koreanstuff #emasmurah #kutu #hargalelong #dropship #dropshipdiperlukan #sideincome #dsdiperlukan #inspired #designerinpsired

Cantik tak kak soleha edit gambar ni? 🤗 Guna handphone jek tau. Tak kuasa kak soleha nak edit dalam laptop 😂 abis nanti anak² yang "tolong" editkan Itu yang bestnya bila kita ada kemahiran edit gambar dalam handphone jek Zaman sekarang ni mustahil sangat kalau ke mana² tak bawak hp kan? Sebab tu dalam 1 hari kak soleha boleh edit banyak gambar. Itulah bestnya bila edit kat hp jek Kat mana² dan bila² jek boleh edit. No problem! Tak terikat dengan masa dan waktu Sejujurnya,purata setiap gambar yang kak soleha edit adalah dalam kadar masa 2-5 minit sahaja Lagi syok bila dah tau ada lubuk yang boleh dapat terus template cecantik,tinggal masukkan tulisan jek Tulisan pulak bukan yang cikai² tu tau. Yang high class punya. Yang exclusive! Kau ada? 😁 Solehah Legacy Anda Buntu,Kami Bantu #design#editingtools#proedit#editpakaihandphonejek#jommasuktv#beyondsuccess#sifufbads#peniagaonline#sayajualonline#inikitapunya#ootdmalaysia#tudungbawalmalaysia#maryjardin#furaiha#cuckoo#minyakmmg#babybalm#uswahsister#designermalaysia#kakitravel#kakilikes#swapreview#dropshipwanted#paidreviewmalaysia#onlineseller

rantai tgn 88 Saiz dewasa Ukuran lebar 3cm pnjg 19cm boleh potong Rm80 Postage rm8 / rm11 #emasbangkok . 🌺🌺🌺 . 📱Berminat boleh wassap sini ya 👇 . www.wasap.my/60124140940 . ig: ejaz_store . 💋EMAS KOREA, EMAS BANGKOK GRED 1:1 & SILVER 💋STOCK PANAS!! LIMITED STOCK . No booking - fast payment - 1st payment - 1st served . #emaskorea #emassadur #emasputih #silver #rantaisilver #emaskoreamurah #emaskoreacantik #emasbangkok #eksesoriwanita #bazaronline #kakishare #emaskoreamurah #pandora #ootd #swapig #instabiz #instaniaga #swapreview #emasviral #ejazstore #koreanstuff #emasmurah #kutu #hargalelong #dropship #dropshipdiperlukan #sideincome #dsdiperlukan #inspired #designerinpsired

Palazzo paling hot selling IyliaMalek jatuh kepada Insyirah Palazzo. Ha tengok je la Syafiqah Zambry pakai tu. Aduh jatuh hati terus saat pertama kali melihat ❤️ . LAST PRICE 3 RM100 by IYLIAMALEK 1 pcs Normal price 3 pcs RM99 FREE POSTAGE 6 pcs RM187 FREE POSTAGE 10 pcs RM300 FREE POSTAGE + FREE GIFT ! Sale dilanjutkan sehingga 31 January 2019 Selepas 31 hb, harga 3 pcs RM110 Free Postage Item yang available untuk combo ✔Helena Palazzo ✔Insyirah Palazzo ✔Jamia Palazzo Any Size ✔Crepe Palazzo ✔Adeeva Palazzo ✔Bawal Jasmeen Any Bidang . #teamim #iyliamalek #sayajual #sayajualpalazzo #palazzomalaysia #palazzopants #palazzocrepe #palazzomuslimah #ctdk #igers #terapiinstagram #ajimaura #vivyyusof #neelofa #pujaanhatikanda #fashion #style #ootd #mirafilzah #rozitachewan #fazura #igshop #swapreview #seluar #seluarperempuan #seluarmengandung #sayajualjeans #ariani #bazarpaknil

rantai tgn bunga diwali Saiz dewasa Ukuran lebar 1.8cm pnjg 19cm boleh potong ada cop 916/999 . #emasbangkok . 🌺🌺🌺 . 📱Berminat boleh wassap sini ya 👇 . www.wasap.my/60124140940 . ig: ejaz_store . 💋EMAS KOREA, EMAS BANGKOK GRED 1:1 & SILVER 💋STOCK PANAS!! LIMITED STOCK . No booking - fast payment - 1st payment - 1st served . #emaskorea #emassadur #emasputih #silver #rantaisilver #emaskoreamurah #emaskoreacantik #emasbangkok #eksesoriwanita #bazaronline #kakishare #emaskoreamurah #pandora #ootd #swapig #instabiz #instaniaga #swapreview #emasviral #ejazstore #koreanstuff #emasmurah #kutu #hargalelong #dropship #dropshipdiperlukan #sideincome #dsdiperlukan #inspired #designerinpsired

❤️🌸👇Charles and Keith Boston bag . Original factory overrun stock . . - bag with adjustable Long strap . . RM83 SM/ RM90 SS INC POSTAGE. . Nak order whatsapp me 0197270343 0197270343 0197270343 atau tekan link di bio 👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼 #handbagbranded #handbagmurah #handbagmalaysia #trustedseller #bazarpaknil #fattzura #begmurah #begtanganmurah #ck #handbagmurahmalaysia #visitmyigshopmalaysia #handbaglawa #tiktokmalaysia #swapreview #l4l #chanelhandbag #chanelmurahmalaysia #chanelcopyori #carlorinohandbag #carlorinomurahmalaysia #tiktokmalaysia #instafamousmalaysia #swapreview #handbagcoach #handbagcoachmurahmalaysia #handbagcoachmurah #begtangancoach

❤️🌸 NEW ARRIVAL💝💝💝 . Coach Tote Bag Floral Set 2 In 1 🌸🌺🌻🌷 Code C19003# Grade 4A 💯💯💯. . Material : PU Leather 🌷☘🌺🌷☘🌺 . RM 108 SM/ RM122 SS INC POSTAGE . Nak order whatsapp me 0197270343 0197270343 0197270343 atau tekan link di bio 👆🏼 #handbagbranded #handbagmurah #handbagmalaysia #trustedseller #bazarpaknil #fattzura #begmurah #begtanganmurah #ck #handbagmurahmalaysia #visitmyigshopmalaysia #handbaglawa #tiktokmalaysia #swapreview #l4l #chanelhandbag #chanelmurahmalaysia #chanelcopyori #carlorinohandbag #carlorinomurahmalaysia #tiktokmalaysia #instafamousmalaysia #swapreview #handbagcoach #handbagcoachmurahmalaysia #handbagcoachmurah #begtangancoach

SIAPA KATA DIET TAK BOLEH MAKAN KEROPOK LEKOR? . Boleh kalau korunk gunakn ingredients yg sihat. Yg jual kt tepi2 jln tu mmg xboleh ya . By the way, recipe yg awesome ni disediakan oleh team coach get fit now online khas untuk semua peserta yg berdaftar shj. Best sgt resepi2 sihat bulan ni. Tak rasa mcm diet pn tau. Makan sedap2 pun boleh kurus 🤗 . Tahniah semua coachee yg berjaya ikut meal plan harini . Tice Ain +60132584258 . #getfitnowonline #teamticeain #ticeain #teamsyaiaizat #kurussihat #tudungbawal #bawalexclusive #azamkurus #arianiexclusive #prelovedduckscarves #sayajualprodukkurus #duckscarves #dramasangat #lafazkankalimahcintamu #swapreview #igreviewmalaysia #coachonline #zumbamalaysia #resipisihat #resipimudah #eatcleankl #lunchboxkl #lunchboxdeliverykl #duckscarves #healthymeal #fashionvalet #kurusselepasraya #foodhunter #kekechallenge #dinner #coach

Jika awak ada ciri-ciri di bawah, anda WAJIB guna Celebrity Feminine Scrub Wash🌸 . Adakah awak 🍄Anak Dara ? 🍄Mak Dara ? 🍄Wanita Mengandung ? . dan Awak Ada Masalah 🌹Keputihan 🌹 Cik Bunga Berbau 🌹 Cik Bunga Gatal-Gatal 🌹 Cik Bunga Selalu Berpeluh 🌹 Cik Bunga and Celah Pelipat Gelap 🌹 Period Tak Lancar 🌹 Becak . Jika awak tergolong dalam masalah di atas, awak perlukan Celebrity Feminine Scrub Wash SEKARANG! . Jom Aina bantu korang untuk rawat masalah Cik Bunga 😘 . 016 942 7702 #nursajat23 #aliffsyukriterlajaklaris #celebrityfemininescrubwash #skinstories #pilihancelebrity #keputihan #senggugut #cikbungagelap #farajlonggar #moodrepublic #hyginewash #pembersihwanitaberscrub #pembersihberscrub #pembersihcikbunga #pembersihwanitaviral2017 #missvberbau #skinstoriesbeautycare #cikguseo #vida #swapreview #sayajualpercuma #trustedseller #missvlonggar #missfazura #pembersihwanita #aslegacymalaysia #neelofa #bazarpaknil #syafiqahaina

[DINGIN, MENGGODA & BERSCRUB] . Ini kelebihan Pembersih Cik Bunga Celebrity Feminine Scrub Wash SKIN STORIES. . ❄cik bunga segar ketika HAMIL ❄cik bunga sentiasa harum dengan bau bunga jasmine ❄cik bunga sihat & bersih ❄cik bunga bebas bakteria . Celebrity Feminine Scrub Wash ni pekat & berubat Merawat masalah yang selalu dihadapi Cik Bunga tauu . KEPUTIHAN😔 KEGATALAN😔 BERBAU😔 GELAP😔 Malu la kan dgn orang sekeliling & bahaya untuk rumah tangga😬 . Ehhhh !! Apa special nye Pembersih Wanita dari kami ?🤔 PEMBERSIH CIK BUNGA kami adalah pembersih BERSCRUB pertama di MALAYSIA. Matlamat kami , MERAWAT masalah CIK BUNGA🌸 kaum HAWA🙋🏻 . Tak percaya? Korang boleh baca testimoni ni sendiri. Aina tak tipu tau 😘 . Jom Aina bantu korang untuk rawat masalah Cik Bunga 😘 . 016 942 7702 #nursajat23 #aliffsyukriterlajaklaris #celebrityfemininescrubwash #skinstories #pilihancelebrity #keputihan #senggugut #cikbungagelap #farajlonggar #moodrepublic #hyginewash #pembersihwanitaberscrub #pembersihberscrub #pembersihcikbunga #pembersihwanitaviral2017 #missvberbau #skinstoriesbeautycare #cikguseo #vida #swapreview #sayajualpercuma #trustedseller #missvlonggar #missfazura #pembersihwanita #aslegacymalaysia #neelofa #bazarpaknil #syafiqahaina

choose
(@chooseours)

22 Hours Ago

New Years Saleess....😍😍 New Cath Kidston 👜CATH KIDSTON 👛👛 Cath Kidston New waterproof flower bag backpack 💸RM129!! 💸RM129!! Exc post 📦Material : Canves 📦Saiz : 30cm x 40cm x 10cm Whatsapp me!! WHATSAPP ME 0179180680 (For serious buyer) Whatsapp me kalau nak tengok gambar satu2 details! 😁😄 #cathkidstonmalaysia #cathkidstonshopmalaysia #cathkidstonborong #cathkidstonauthentic #cathkidston #authentichandbag #malaysianseller #malaysiasale #onlineshopmalaysia #igshop #sayajual #uitmshahalam #uia #uitmdungun #uitmmelaka #swapreview #handbaglover #backpackfortravel #bucketbagcathkidston #bucketbagmalaysia #bucketbag #pursecathkidston #pursemalaysia #bagraya2017 #bagraya #slingbagmalaysia #littleprincessaaisyah #catlovermalaysia #catlover #malaysiacat

choose
(@chooseours)

22 Hours Ago

New Years Saleess....😍😍 New Cath Kidston 👜CATH KIDSTON 👛👛 Cath Kidston New waterproof flower bag backpack 💸RM129!! 💸RM129!! Exc post 📦Material : Canves 📦Saiz : 30cm x 40cm x 10cm Whatsapp me!! WHATSAPP ME 0179180680 (For serious buyer) Whatsapp me kalau nak tengok gambar satu2 details! 😁😄 #cathkidstonmalaysia #cathkidstonshopmalaysia #cathkidstonborong #cathkidstonauthentic #cathkidston #authentichandbag #malaysianseller #malaysiasale #onlineshopmalaysia #igshop #sayajual #uitmshahalam #uia #uitmdungun #uitmmelaka #swapreview #handbaglover #backpackfortravel #bucketbagcathkidston #bucketbagmalaysia #bucketbag #pursecathkidston #pursemalaysia #bagraya2017 #bagraya #slingbagmalaysia #littleprincessaaisyah #catlovermalaysia #catlover #malaysiacat

"Mak esah, lawooonya berjubah hitam liplap pepagi ni. Nak pegi kelas agama ke?" . "Eh.. tak. Aku nak pegi pasar beli ikan sayur je lah" . Malu mak ni tau! Jiran sebelah tegur pakai jubah mekah liplap. Padahal nak pegi pasar je. . Kang sampai pasar, lantai basah becak. Ntah air ikan air basuh ayam terkena hujung jubah. Basah meleret, orang ingat terkena air bah! . Uols kan anak mithali. Takkan nak biar mak ke sana kemari, pakai jubah sepanjang hari? . Mehla sambar Blouse KITA sepasang dua. Demi mak tercinta! . Material como crepe lembuttt je. Donchu worry bebeh! Cutting loose and labuh. Gerenti boleh sorok tummy! Saiz ada smpai 6XL . Takmo kaler cerah, kaler gelap pun on dah. Jomlah pilih warna berkenan di mata, warna kelabu, hitam pon ada . #blousemurah #viral #jambatanpulaupinang #pulaupinang #malaysia #likesforlikes #swapreview #muslimahfashion #blousekitaabasic #blousekitaaduo #blousekitaa #fashion #malaysia

. OPEN FOR PRE ORDER ♥♥ WITHIN 12 - 17 WD OR MORE Code Vans Inspired Chekered Slip On Heel Height : 2.5cm Size 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 Price: RM85 SM / RM90 SS Order : 📲 Whatsapp / Telegram : +60143820582 . #hanis_exclusive #sayajual #trustedseller #guangzhoukorea #kasutmurah #uitmshahalam #uitm #kedaikasutmalaysia #uum #ukm #um #kasutperempuan #kasutperempuanmurah #kasutunisex #kedaikasut #upsi #swapreview #sayajualkasut #kedaikasut #bazaronline #bazaarpaknil @Hanis_Exclusive @Hanis_Exclusive

GUNA CFSW TERUS SELESAI. . Sape dekat sini alami masalah cik bunga yang teruk? Terutama masalah keputihan yang teruk sampai gatal2 dekat cik bunga? Ishh tak selesa kan! Aina dulu pun alami masalah gatal2 dekat cik bunga. Lagi2 time period 😣 . Tapi korang tak perlu risau. Dengan ada CFSW, korang tak perlu runsing2 lagi nak pikir masalah cik bunga. Dengan satu picit saja dah mampu rawat gatal2 di cik bunga 😘 . Jom Aina bantu korang untuk rawat masalah Cik Bunga 😘 . 016 942 7702 #nursajat23 #aliffsyukriterlajaklaris #celebrityfemininescrubwash #skinstories #pilihancelebrity #keputihan #senggugut #cikbungagelap #farajlonggar #moodrepublic #hyginewash #pembersihwanitaberscrub #pembersihberscrub #pembersihcikbunga #pembersihwanitaviral2017 #missvberbau #skinstoriesbeautycare #cikguseo #vida #swapreview #sayajualpercuma #trustedseller #missvlonggar #missfazura #pembersihwanita #aslegacymalaysia #neelofa #bazarpaknil #syafiqahaina

. OPEN FOR PRE ORDER ♥♥ WITHIN 12 - 17 WD OR MORE Code Vans Inspired Chekered Slip On Heel Height : 2.5cm Size 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 Price: RM85 SM / RM90 SS Order : 📲 Whatsapp / Telegram : +60143820582 . #hanis_exclusive #sayajual #trustedseller #guangzhoukorea #kasutmurah #uitmshahalam #uitm #kedaikasutmalaysia #uum #ukm #um #kasutperempuan #kasutperempuanmurah #kasutunisex #kedaikasut #upsi #swapreview #sayajualkasut #kedaikasut #bazaronline #bazaarpaknil @Hanis_Exclusive @Hanis_Exclusive

choose
(@chooseours)

23 Hours Ago

New Years Saleess....😍😍 STOCK LIMITED!! STOCK LIMITED!! 👜CATH KIDSTON 👛👛 Cath Kidston Small floral backpack 💸RM129!! 💸RM129!! 📦Material : Canves 📦Saiz : 28cm x 27cm x 6cm Whatsapp me!! WHATSAPP ME 0179180680 (For serious buyer) Whatsapp me kalau nak tengok gambar satu2 details! 😁😄 #cathkidstonmalaysia #cathkidstonshopmalaysia #cathkidstonborong #cathkidstonauthentic #cathkidston #authentichandbag #malaysianseller #malaysiasale #onlineshopmalaysia #igshop #sayajual #uitmshahalam #uia #uitmdungun #uitmmelaka #swapreview #handbaglover #backpackfortravel #bucketbagcathkidston #bucketbagmalaysia #bucketbag #pursecathkidston #pursemalaysia #bagraya2017 #bagraya #slingbagmalaysia #littleprincessaaisyah #catlovermalaysia #catlover #malaysiacat

choose
(@chooseours)

23 Hours Ago

New Years Saleess....😍😍 STOCK LIMITED!! STOCK LIMITED!! 👜CATH KIDSTON 👛👛 Cath Kidston Small floral backpack 💸RM129!! 💸RM129!! 📦Material : Canves 📦Saiz : 28cm x 27cm x 6cm Whatsapp me!! WHATSAPP ME 0179180680 (For serious buyer) Whatsapp me kalau nak tengok gambar satu2 details! 😁😄 #cathkidstonmalaysia #cathkidstonshopmalaysia #cathkidstonborong #cathkidstonauthentic #cathkidston #authentichandbag #malaysianseller #malaysiasale #onlineshopmalaysia #igshop #sayajual #uitmshahalam #uia #uitmdungun #uitmmelaka #swapreview #handbaglover #backpackfortravel #bucketbagcathkidston #bucketbagmalaysia #bucketbag #pursecathkidston #pursemalaysia #bagraya2017 #bagraya #slingbagmalaysia #littleprincessaaisyah #catlovermalaysia #catlover #malaysiacat

choose
(@chooseours)

23 Hours Ago

New Years Saleess....😍😍 STOCK LIMITED!! STOCK LIMITED!! 👜CATH KIDSTON 👛👛 Cath Kidston Small floral backpack 💸RM129!! 💸RM129!! 📦Material : Canves 📦Saiz : 28cm x 27cm x 6cm Whatsapp me!! WHATSAPP ME 0179180680 (For serious buyer) Whatsapp me kalau nak tengok gambar satu2 details! 😁😄 #cathkidstonmalaysia #cathkidstonshopmalaysia #cathkidstonborong #cathkidstonauthentic #cathkidston #authentichandbag #malaysianseller #malaysiasale #onlineshopmalaysia #igshop #sayajual #uitmshahalam #uia #uitmdungun #uitmmelaka #swapreview #handbaglover #backpackfortravel #bucketbagcathkidston #bucketbagmalaysia #bucketbag #pursecathkidston #pursemalaysia #bagraya2017 #bagraya #slingbagmalaysia #littleprincessaaisyah #catlovermalaysia #catlover #malaysiacat

choose
(@chooseours)

23 Hours Ago

New Years Saleess....😍😍 STOCK LIMITED!! STOCK LIMITED!! 👜CATH KIDSTON 👛👛 Cath Kidston Waterproof Floral Backpack 💸RM129!! 💸RM129!! 📦Material : Canves 📦Saiz : 25cm x 28cm x 11cm Whatsapp me!! WHATSAPP ME 0179180680 (For serious buyer) Whatsapp me kalau nak tengok gambar satu2 details! 😁😄 #cathkidstonmalaysia #cathkidstonshopmalaysia #cathkidstonborong #cathkidstonauthentic #cathkidston #authentichandbag #malaysianseller #malaysiasale #onlineshopmalaysia #igshop #sayajual #uitmshahalam #uia #uitmdungun #uitmmelaka #swapreview #handbaglover #backpackfortravel #bucketbagcathkidston #bucketbagmalaysia #bucketbag #pursecathkidston #pursemalaysia #bagraya2017 #bagraya #slingbagmalaysia #littleprincessaaisyah #catlovermalaysia #catlover #malaysiacat

choose
(@chooseours)

23 Hours Ago

New Years Saleess....😍😍 STOCK LIMITED!! STOCK LIMITED!! 👜CATH KIDSTON 👛👛 Cath Kidston Waterproof Floral Backpack 💸RM129!! 💸RM129!! 📦Material : Canves 📦Saiz : 25cm x 28cm x 11cm Whatsapp me!! WHATSAPP ME 0179180680 (For serious buyer) Whatsapp me kalau nak tengok gambar satu2 details! 😁😄 #cathkidstonmalaysia #cathkidstonshopmalaysia #cathkidstonborong #cathkidstonauthentic #cathkidston #authentichandbag #malaysianseller #malaysiasale #onlineshopmalaysia #igshop #sayajual #uitmshahalam #uia #uitmdungun #uitmmelaka #swapreview #handbaglover #backpackfortravel #bucketbagcathkidston #bucketbagmalaysia #bucketbag #pursecathkidston #pursemalaysia #bagraya2017 #bagraya #slingbagmalaysia #littleprincessaaisyah #catlovermalaysia #catlover #malaysiacat

. OPEN FOR PRE ORDER ♥♥ WITHIN 12 - 17 WD OR MORE Code Vans Inspired Chekered Slip On Heel Height : 2.5cm Size 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 Price: RM85 SM / RM90 SS Order : 📲 Whatsapp / Telegram : +60143820582 . #hanis_exclusive #sayajual #trustedseller #guangzhoukorea #kasutmurah #uitmshahalam #uitm #kedaikasutmalaysia #uum #ukm #um #kasutperempuan #kasutperempuanmurah #kasutunisex #kedaikasut #upsi #swapreview #sayajualkasut #kedaikasut #bazaronline #bazaarpaknil @Hanis_Exclusive @Hanis_Exclusive

SIS PASTI DINDA2 KORANG MESTI SUKA DRESS KAN😎 CUBA TRY BAGI HADIAH MESTI DINDA KORANG SUKA😍 . . LONG DRESS .💰RM25 exc postage SEHELAI 🍭Free saiz M - L . . 📲 PM me at http://www.wasap.my/601131261032 (Nak cepat klik je link biru di BIO admin ya😘) . #uniszapastitahu #umt #uia #uitm #uthm #poli #paidreview #malaysia #sweaterhoodie #sayajualsweater #sweatermurah #sweaterlawa #sweateradidas #sweaternike #sweaterpuma #sweatersupreme #hoodiesupreme #sweaterawesome #unimas #ukm #umk #upsi #usim #terapiinstagram #swapreview #terengganu #bazarpaknil #hoodieadidas #hoodiepuma #comelpipimerah

🌸 Nak make up cantik cantik setanding MUA? . 🌸 Nak Quality make pigment (colour) 💯 kalah make up mahal? . 🌸 Nak bljr guna make up tp tkde budget? . 🌸 Nak cari dalam satu palette ada blusher, eyeshadow, highlighter, contour ? . 🌸 Nak make up yg VIRAL2 tp kualiti terjamin ? 💦 💕 Temukan penyelesaian di “ viralook_ “ @viralook_ @viralook_ @viralook_ @viralook_ 🔥🔥🔥 . . Kalau bab cantik ni tak perlu admin nak explain panjang panjang lagi dah. Memang superb habis! 😘 . Eyeshadow dalam palette ni memang hotselling colour yg korang akan guna selalu so don’t worry tak akan bazir pun if grab palette ni 😍😍😍 200% korang tak kan menyesal 💋 . jom FOLLOW kami skrg!!!!! 💛 . @kurungviral_ @kurungviral_ @kurungviral_ . #swapreview #freeswapreview .#makeupmalaysia #makeupmurah #makeupmalaysiamurah #makeup #makeupmurahmalaysia #makeupmalaysiamurahgiler #makeupmalaysiaforsale #makeupmalaysiaonlineshop #makeupborong #makeupborongmurah #makeupcantik #makeupborongmalaysia #makeupmalaysiaborong #sayajualmakeup #makeupmalaysiaonline #makeupartist #makeupmalaysiaoriginal #makeupart #makeupmalaysiacopyori #borongmakeupmurah #pemborongmakeup #makeupguru #muamalaysia #borongmakeup #makeuporimurah #makeupboxmurah #sayasukamakeuporang #makeupgempak

🌸 Nak make up cantik cantik setanding MUA? . 🌸 Nak Quality make pigment (colour) 💯 kalah make up mahal? . 🌸 Nak bljr guna make up tp tkde budget? . 🌸 Nak cari dalam satu palette ada blusher, eyeshadow, highlighter, contour ? . 🌸 Nak make up yg VIRAL2 tp kualiti terjamin ? 💦 💕 Temukan penyelesaian di “ viralook_ “ @viralook_ @viralook_ @viralook_ @viralook_ 🔥🔥🔥 . . Kalau bab cantik ni tak perlu admin nak explain panjang panjang lagi dah. Memang superb habis! 😘 . Eyeshadow dalam palette ni memang hotselling colour yg korang akan guna selalu so don’t worry tak akan bazir pun if grab palette ni 😍😍😍 200% korang tak kan menyesal 💋 . jom FOLLOW kami skrg!!!!! 💛 . @kurungviral_ @kurungviral_ @kurungviral_ . #swapreview #freeswapreview .#makeupmalaysia #makeupmurah #makeupmalaysiamurah #makeup #makeupmurahmalaysia #makeupmalaysiamurahgiler #makeupmalaysiaforsale #makeupmalaysiaonlineshop #makeupborong #makeupborongmurah #makeupcantik #makeupborongmalaysia #makeupmalaysiaborong #sayajualmakeup #makeupmalaysiaonline #makeupartist #makeupmalaysiaoriginal #makeupart #makeupmalaysiacopyori #borongmakeupmurah #pemborongmakeup #makeupguru #muamalaysia #borongmakeup #makeuporimurah #makeupboxmurah #sayasukamakeuporang #makeupgempak

🌸 Nak make up cantik cantik setanding MUA? . 🌸 Nak Quality make pigment (colour) 💯 kalah make up mahal? . 🌸 Nak bljr guna make up tp tkde budget? . 🌸 Nak cari dalam satu palette ada blusher, eyeshadow, highlighter, contour ? . 🌸 Nak make up yg VIRAL2 tp kualiti terjamin ? 💦 💕 Temukan penyelesaian di “ viralook_ “ @viralook_ @viralook_ @viralook_ @viralook_ 🔥🔥🔥 . . Kalau bab cantik ni tak perlu admin nak explain panjang panjang lagi dah. Memang superb habis! 😘 . Eyeshadow dalam palette ni memang hotselling colour yg korang akan guna selalu so don’t worry tak akan bazir pun if grab palette ni 😍😍😍 200% korang tak kan menyesal 💋 . jom FOLLOW kami skrg!!!!! 💛 . @kurungviral_ @kurungviral_ @kurungviral_ . #swapreview #freeswapreview .#makeupmalaysia #makeupmurah #makeupmalaysiamurah #makeup #makeupmurahmalaysia #makeupmalaysiamurahgiler #makeupmalaysiaforsale #makeupmalaysiaonlineshop #makeupborong #makeupborongmurah #makeupcantik #makeupborongmalaysia #makeupmalaysiaborong #sayajualmakeup #makeupmalaysiaonline #makeupartist #makeupmalaysiaoriginal #makeupart #makeupmalaysiacopyori #borongmakeupmurah #pemborongmakeup #makeupguru #muamalaysia #borongmakeup #makeuporimurah #makeupboxmurah #sayasukamakeuporang #makeupgempak

Pemain bola tampar dah bagi feedback dah boleh main balik. Lompat spike sampai pecah court semua boleh ooo . "Get your health back, be the best you are"

GIVEWAYS CONTEST 1.0🔥🔥🔥 Follower paling aktif like gambar & tag 3 rakan anda di komen akan menjadi pemenang 🏆🎊🎉 . ASICS GEL EUATE 3👟 . Size available 40,41,42,43,44,45 euro 📋 . Normal price: RM170💵 Offer price: RM140😍 . Harga termasuk postage SM,SS🆓 (tak perlu bayar lebih) . To order: click link on bio or Whatsapp 014-2469250📲

GIVEWAYS CONTEST 1.0🔥🔥🔥 Follower paling aktif like gambar & tag 3 rakan anda di komen akan menjadi pemenang 🏆🎊🎉 . ASICS GEL EUATE 3👟 . Size available 40-45 euro 📋 . Normal price: RM170💵 Offer price: RM140😍 . Harga termasuk postage SM,SS🆓 (tak perlu bayar lebih) . To order: click link on bio or Whatsapp 014-2469250📲

CELEBRITY FEMININE SCRUB WASH SKIN STORIES BAHAYA!!! . Tak boleh jadi ni!!! Lepas ni kena amek langkah pencegahan!!! Dah melampau sgt dah CFSW ni. Makin di biar, makin menjadi-jadi. . Dulu kemain susah nak rawat keputihan. Beratus ringgit habis beli ubat nak rawat. Guna pencuci wanita jenama lain makin teruk. Sekarang ni, tak sampai sebotol guna CFSW hilang habis semua keputihan, lendir, bau, gatal merenyam Cik Bunga yang dah bertahun betapa kat Cik Bunga. . Ishhhh ni nak marah lagi Cakap rawat masalah Cik Bunga je. Cik Bunga bonus cerah pinkishh sekali lengkap satu package ni dh kenapa? Ada scrub lembut halus lagi. Sejuk macam ais lagi. Selesa Cik Bunga sampai malam . Adehhhhhhh. Tak sampai sebotol pulak tu? . Marah sangat. Sebab... Kenapa baru jumpa produk sehebat ni? Kenapa baru nak try? Dah lama tengok seller jual tapi abaikan je. Menyesal tak habis-habis ni. Oklah nak sambung nangis tepi bucu katil. Yang lain guna CFSW cepat tau. Sbb CFSW ni selalu sold out sbb best selling. Nnt menyesal mcm org lain. . Jom? Rawat Masalah Cik Bunga, Sambil Cik Bunga Ber-spa.😌 . 📲0183253221 . RM59 100 ml . free consultation ! , utk dpt kan harga promo whatsapp sy segera . #agentdiperlukan #celebrityfemininescrubwash #skinstories #pilihancelebrity #keputihan #senggugut #cikbungagelap #farajlonggar #moodrepublic #hyginewash #pembersihwanitaberscrub #pembersihberscrub #pembersihcikbunga #pembersihwanitaviral2017 #missvberbau #skinstoriesbeautycare #cikguseo #onlineshopping #swapreview #sayajualpercuma #trustedseller #missvlonggar #iklanpercuma #pembersihwanita #agentwanted #agentneeded #agentneededmalaysia

choose
(@chooseours)

23 Hours Ago

New Years Saleess....😍😍 STOCK LIMITED!! STOCK LIMITED!! 👜CATH KIDSTON 👛👛 Cath Kidston Waterproof Floral Backpack 💸RM129!! 💸RM129!! 📦Material : Canves 📦Saiz : 25cm x 28cm x 11cm Whatsapp me!! WHATSAPP ME 0179180680 (For serious buyer) Whatsapp me kalau nak tengok gambar satu2 details! 😁😄 #cathkidstonmalaysia #cathkidstonshopmalaysia #cathkidstonborong #cathkidstonauthentic #cathkidston #authentichandbag #malaysianseller #malaysiasale #onlineshopmalaysia #igshop #sayajual #uitmshahalam #uia #uitmdungun #uitmmelaka #swapreview #handbaglover #backpackfortravel #bucketbagcathkidston #bucketbagmalaysia #bucketbag #pursecathkidston #pursemalaysia #bagraya2017 #bagraya #slingbagmalaysia #littleprincessaaisyah #catlovermalaysia #catlover #malaysiacat