#syukuralhamdulillah

491,421 posts tagged with #syukuralhamdulillah

Photos and Videos about #syukuralhamdulillah

(@tresbiendessert)

5 Minutes Ago

(@ssalma45)

12 Minutes Ago

Alhamdulilah bisa dateng ke bandung juga yaa @adinda.ff & @nabilamaulidyara juga bisa kumpul sama yang lainnya juga 😊 Ditunggu lagi yaa di bandung😀 #syukuralhamdulillah#liburanbermanfaat

(@nurrrrrhlmh)

33 Minutes Ago

Alhamdulillah for everything today 🤗 Semoga esok & seterusnya kita dilimpahi rezeki berlipat kali ganda 🤲🏻 #syukurselalu #syukuralhamdulillah #goodthingstaketime #shawllabuh #shawllabuhmurah

(@irdmalaysia)

35 Minutes Ago

🇲🇾 MONTCABANA BY @zulariffin BRONZE EDITION 💯UNISEX(LELAKI & PEREMPUAN)🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♀️ 😍BRONZE EDITION MONTCABANA 😍SXENT SICILIAN FRUITS,CRIPA LAVENDER, RASPBERRY MUSK 😍LONG LASTING 60HOURS 😍50ML CAN LONG MORE THAN 3 MONTHS🔥 : : GOLD EDITION 🌹FOR HER🙋🏻‍♀️ 🌹GOLD EDITION MONTCABANA 🌹SCENT WHITE DATURA FLOWER, CREAMY WHITE MUSK,PATCHOULI 🌹LONG LASTING 60HOURS 🌹50ML CAN LAST LONG 3 MONTH : : POSTAGE EVERYDAY INCLUDE SINGAPORE AND BRUNEI 👍😍 : : 5 ORANG TERAWAL AKAN DAPAT DISKAUN RAYA DARI ABANG💯😍😊 :: :: BOLEH KLIK LINK DI BIO FOR INFO @ole2forall @ole2forall @ole2forall . . #montcabana #ole2forall #singapore #brunei #sabah #sarawak #tokyo #london #kualalumpur #zulariffin #viral #minyakwangi #agentwanted #perfume #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #laraalana #ctdk #malaysia #kualalumpur #fattahamin #igersmalaysia #igmalaysia #syukuralhamdulillah #syukurselalu #raya2018 #alhamdulillah (8)

(@atieyadiey)

40 Minutes Ago

Selamat Malammm yaaaa kannn #sh7 #syukuralhamdulillah

(@maulanadenny03)

41 Minutes Ago

"Jangan pernah berhenti berjuang ketika kamu masih belum ingin menyerah.” - My Trip My Adventure - #kehidupan #indahpadawaktunya #dinikmati #syukuralhamdulillah

(@tun_ikram)

42 Minutes Ago

Lepak santai ngan ketutu family lps tgok hantu kak limah #hantukaklimah #ikea #sunday #funday #ootd #blessed #syukurselalu #syukuralhamdulillah #ketutufamily

(@umieamyza)

14 Days 21 Hours Ago

Peachy looks 🍑 . . Feeling snapchat jap malam buta ni 😍 love sangat dengan lipmatte code kelolo from @bellazbeautyhq @muabellaz . . Sesiapa yang stay area shah alam or yang berdekatan..korang boleh la walk in @hanikryolan.cosmetics untuk dapatkan bibiaq by @muabellaz @bellazbeautyhq . . Happy dinner mak tok 😘😘 . 😘 #syukurselalu #syukuralhamdulillah #makeupbyumieamyza #groupingmakeupbyumie #makeupdinner #makeuptunang #makeupnikah #makeupwedding #makeupphotoshoot #makeupartist #muaselangor #muamalaysiamurah

(@umieamyza)

13 Days 1 Hour Ago

Currently my favourite 3D mink lashes code ML01 by @lashbarmalaysia 😍😍 . . Happy dinner mak tok 😘😘 . 😘 #syukurselalu #syukuralhamdulillah #makeupbyumieamyza #groupingmakeupbyumie #makeupdinner #makeuptunang #makeupnikah #makeupwedding #makeupphotoshoot #makeupartist #muaselangor #muamalaysiamurah

(@nurulatiqah20)

53 Minutes Ago

Ibu... sungguh bernilai insan bernama ibu ini. Setiap kali berbicara tentang ibu, saya teringat akan kekuatan, semangat dan pengorbanan #bondatercinta Kasih sayang dan cinta seorang ibu kepada anaknya tidak akan terbalas dan tidak akan ternilai dengan apa pun. Perjuangan seorang ibu untuk seorang anak sangat luar biasa. Ketulusan dan kesabarannya dalam menjaga seorang anak sejak dari kandungan hingga anak tersebut dewasa dan bahkan hingga si anak sudah berkeluarga tidak akan tergantikan. Seorang ibu rela mempertaruhkan nyawanya hanya untuk kehidupan si anak. Ketika melahirkan, si ibu meletakkan nyawanya dihujung rambut, bertarung maut demi kelahiran anaknya. Bahkan, untaian doanya tidak pernah terputus untuk seorang anak sejak dalam kandungan lagi. Mereka selalu berharap dan memohon kepada Allah agar anaknya menjadi anak-anak yang soleh dan solehah. Siapa lagi yang memberi kasih sayang yang paling mendalam dan pengorbanan yang paling tinggi dalam hidup seorang anak, selain ibu?…Itulah kasih sayang yang Allah pinjamkan ke dalam hati seorang ibu, kasih sayang yang hebat, dari Yang Maha Pengasih lagi Penyayang. Maka Allah yang Maha Pengasih itu berpesan kepada seluruh manusia (yang beriman atau tidak), agar berbuat baik kepada insan yang bergelar ibu ini, juga bapa… . وَوَصَّيۡنَا ٱلۡإِنسَـٰنَ بِوَٲلِدَيۡهِ حَمَلَتۡهُ أُمُّهُ ۥ وَهۡنًا عَلَىٰ وَهۡنٍ۬ وَفِصَـٰلُهُ ۥ فِى عَامَيۡنِ أَنِ ٱشۡڪُرۡ لِى وَلِوَٲلِدَيۡكَ إِلَىَّ ٱلۡمَصِيرُ “Dan Kami wajibkan manusia berbuat baik kepada kedua ibu bapanya; ibunya telah mengandungnya dengan menanggung kelemahan demi kelemahan (dari awal mengandung hingga akhir menyusunya), dan tempoh menceraikan susunya ialah dalam masa dua tahun; (dengan yang demikian) bersyukurlah kepadaKu dan kepada kedua ibubapamu; dan (ingatlah), kepada Akulah jua tempat kembali (untuk menerima balasan).” (Luqman 31:14) Rasulullah ﷺ perintahkan memuliakan ibu sebanyak tiga kali, kemudian bapa, menunjukkan betapa penting dan beratnya penekanan Rasulullah agar anak-anak memulia dan melayan ibu sebaik-baiknya. Hinggakan Rasulullah ﷺ meletakkan kedudukan ibu itu selepas keutamaan solat dan di atas dari jihad. #nasihatdiri #syukuralhamdulillah

(@bart14470)

1 Hour Ago

Suasana senja..... #akupuninsanbiasa #syukuralhamdulillah

(@irdmalaysia)

1 Hour Ago

🇲🇾 Kulit tangan yang keras pun boleh berurat, kalau letak kat zakar❓ . . Alahai mesti puas hati kan bertarung dengan isteri dan dia puji. Isteri kata besar dan padat. Lagi PUAS!! Nak montokkan payudara isteri pun boleh.. Memang jimatlah minyak ni..! . . Minyak Lintah Belacak (2in1) membantu: 🍆 Menguatkan boboi 🍆 Memanjangkan boboi 🍆 Menebalkan boboi 🍆 Bantu tahan lama 👙 Menegangkan dan membesarkan payudara isteri . . Apa yang kami offer? ✅Kesan seawal 3-7 hari! ✅ Harga yang berpatutan ✅ Postage kami tanggung! ✅ Jaminan sampai. Tracking number POS LAJU akan diberikan. ✅Teknik urutan disediakan PERCUMA. ✅Free Gift menarik . . Jom visit ig : @maskulin.empire @maskulin.empire @maskulin.empire . . Whatsapp SEKARANG!!! . . 📲Hantar "LGB" ke 014-5292804 📲Hantar "LGB" ke 014-5292804 📲Hantar "LGB" ke 014-5292804 . . TEKNIK URUTAN ADA DISEDIAKAN DALAM BENTUK TUTORIAL BERGAMBAR😍😍 . .

Terimakasih untuk semuanya... Ucapan dan doa dari kalian begitu berarti di hari ini.. Makasih Suami ku @geks_cobain kejutan tengah malam nya.. Makasih mama ku @suryanitering untuk ucapan dan doanya terharu sekali rasanya Makasih juga buat ade2 perempuanku yang serasa seperti sahabat karib dr jaman old @windapuspitasari88 & @yunibasgevan atas ucapan dan doanya kalian berdua yang pe begitu Hororrr 😄😄 Makasih untuk temanku yang rasa sodara atas ucapan dan doanya Terakhir terimakasih untuk anak2 ku ANDRA & ARSYA sudah hadir di kehidupan bunda yang menyempurnakan bunda menjadi wanita #syukuralhamdulillah #birtday #myday #ulangtahun #19081991 #19082018 #27tn

(@lawak.tube)

1 Hour Ago

Dlm kuali pun blh melompat ni kalo mcm ni.. 🔶 Tag mmber korang . . 📽 Jom follow @lawak.amerika untuk FAKTA | LAWAK | VIDEO | QUOTES YANG MENARIK

Syukur alhamdulillah.. selesai majlis perkahwinan belah perempuan pada 19 Ogos 2018 (AHAD). Congrats to both of u💝 selamat pengantin baru❤️ semoga kekal bahagia hingga ke syurga Allah.. Aamiin.😉😘💞❤🌹💐 . #weddingainandluqman #19ogos2018(AHAD) #beautifulday #syukuralhamdulillah

(@nurulafiqah9134)

2 Hours Ago

Syukur alhamdulillah.. selesai majlis perkahwinan belah perempuan pada 19 Ogos 2018 (AHAD). Congrats to both of u💝 selamat pengantin baru❤️ semoga kekal bahagia hingga ke syurga Allah.. Aamiin.😉😘💞❤🌹💐 . #weddingainandluqman #19ogos2018(AHAD) #beautifulday #syukuralhamdulillah

(@ceksal.here)

2 Hours Ago

#ceritapetangtadi Dah lama x men cheese ni... 😄 So ptg td #ceksal dgn ank2 mem bakor & men cheese crackers strawberry dan coklat 😋😋😋 Ini lah hasil nyerr.. Layannnn 😄😄 #ceksaldisini #bondingtime #anak2solehsolehah #anugerahterindah #syukuralhamdulillah

(@rafidms)

2 Hours Ago

K E M A S BRG MAKEUP!! Tak banyak pun barangnye.. tp lengkap la ❤❤ #makeupbyme #newpassion #makeupmakefeelgood #sysukayangcantikdanindah #syukuralhamdulillah

(@roseleenazman)

2 Hours Ago

COD kek kukus lagi petang tadi di Plaza Tol Nilai ... Terima kasih Ina , sahabat fighter dari Muo yang supportive... 😍 #syukuralhamdulillah #syukurselalu #sundaypunyacerita #kamifighters #positivevibesonly #mycancerfamily #friendshipgoals