Photos and Videos about

Assalamualaikum n selamat bekerja... Mulakan hari ni dengan senyuman dan untuk muka yang kebih segar semestinya dengan serum elysian😊 #taipingperak#simpangrenggam#changkatjeringtaiping #elysiancosmetic#mukakusam#jerawatmuka#cantik

Dah bermacam macam serum CikWanie cuba tapi tak jadi apa pun. Yela rambut dan wajah tu perlu seiring jaganya biar lawa atas bawah . Last last CikWanie jumpa serum Faith Fleur nie dekat status kawan CikWanie. CikWanie pun search cari agent yang terdekat ngn CikWanie. CikWanie pun cuba, tapi mase tu serum warna biru harga rm10. Bila da dapat CikWanie cuba la sapu kt rambut, eh macam best jer Serasi sangat dekat rambut. Alhamdulillah. . Rambut jadi lembut dan sihat. Wangi pun wangi jugak. Rambut CikWanie nampak berkilat jerr. Memang jatuh Cinta dengan serum faithfleur nie. Memang best sangat. Angau tau! Tiap hari pakai sebelum tidur . Lagi satu apa yang CikWanie perasan bila dah pakai serum vitamin ni, rambut yang rosak dulu makin elok, gugur berkurangan siap macam kerap pergi salon jerr. Dah tak kusam atau bercabang . CikWanie terus join dropship bawah seorang agent yang sangat hebat. CikWanie da cuba da nampak kesan nya CikWanie Nak share kebaikan kat semua biar semua insaff rambut tua sebelum usia Siapa yang nak tau pasal serum vitamin yang Cikwanie pakai ni. Klik link dibawah. . πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ wasap.my/601164446465/faithFleur wasap.my/601164446465/faithFleur wasap.my/601164446465/faithFleur #faithfleurbyctymary #urniceworld #teamcikwanie #rambutsihat #rawatanrambutgugur #rambutlebatmenawan #kegatalankulitkepala #kelemumur #penang #portdickson #taipingperak #codnibongtebal #codjawi #codsgbakap #codsimpangampattasek

BLOUSE DAN SELUAR PRICE COMBO : RM 55 exclude Postage . ( open order untuk blouse Sahaja ) How to order 🚚 1) SCREENSHOOT πŸ“± 2) CLICK LINK ON BIO 3) PROCEED PAYMENT 4) POSTAGE 🚚 #blouse #blousebestseller #blousecantikmurah #pallazomurah #pallazocantik #comboset #bazarpaknil #taipingperak #kamunting #batukurau #ipohperak #blousesimple #postageeveryday #postageseluruhmalaysia #jntpost

BLOUSE DAN SELUAR PRICE COMBO : RM 55 exclude Postage . ( open order untuk blouse Sahaja ) How to order 🚚 1) SCREENSHOOT πŸ“± 2) CLICK LINK ON BIO 3) PROCEED PAYMENT 4) POSTAGE 🚚 #palazzopants #blouse #sellerblouse #trustedseller #comboset #postageseluruhmalaysia #bazarpaknil #blousemurah #pallazomurah #jntpost #taipingperak #taipingbandarwarisan #kamunting #batukurau #ipohperak #blousecantikmurah #blousemurah #sellerpallazo#postageeveryday

KENAPA PERLU PAKAI MOISTURIZER Moisturizer sangat penting supaya kulit kita akan sentiasa hydrate dan protect dari pencemaran udara serta sinaran matahari. Tapi still perlu pakai sunblock untuk protect dari sinaran UVA & UVB. Kulit pun ada had untuk menyerap lembapan tau. Jangan pakai terlalu over sampai kulit jadi basah/lembab/minyak. Jenis kulit yang mana perlu pakai moisturizer ? . . πŸ’  All skin type Kulit normal pakai untuk protect skin dan kulit kekal sihat, cantik dan tak mudah break out. Kulit kering memang wajib pakai moisturizer sebab untuk beri kelembapan dan elak kulit daripada cepat berkedut. Kulit jenis berminyak pun perlu pakai untuk elakkan kulit dari makin berminyak. Kulit berminyak disebabkan kulit dah terlampau sangat kering sehinggakan sebum menghasilkan minyak. A BASE MAKE UP Selain mengekalkan kelembapan kulit, moisturizer juga boleh digunakan sebagai base make up. Penggunaan moisturizer akan membuatkan mekap lebih tahan lama. Mekap juga tidak akan crack/bercapuk tapi akan nampak lebih smooth dan flawless. P/s : Pilih moisturizer ikut skin type masing masing. Kalau oily skin, cari yang lightweight or gel pun ok. Untuk dry skin, cari yang a bit thick and creamy. Normal skin semua jenis boleh pakai. Boleh refer my previous post (scroll bawah) mengenai moisturizer yang sesuai untuk setiap jenis skin. . . #finabeautyinspire #kedaifinaandfamily #kedaifbi #fbi #taipingperak #muataiping #muakamunting #muachangkatjering #muasemanggol #muaselama #muabaganserai #muaparitbuntar #muabatukurau #muaperak #muapenang #muaipoh #makeupartist #honeybeemoisturizer #honeybeemoisturiser #honeybeebynafura #honeybeevenom

HONEY AND OLIVE BABY BALM . Ada 5 balm. Setiap balm ada fungsi memasing. Jadi memang boleh fokus merawat. . Setiap balm berat 25g. Tahan 6-8 bulan bergantung penggunaan. . Memang jimat kan. . Jom baca setiap fungsi balm balm tu . πŸ’™ cough & cold balm. - legakan bayi yang sedang batuk berkahak dan selsema πŸ’™ diaper balm - sesuai untuk kulit bayi sensitif. Elak kegatalan dan diaper rash πŸ’™ tummy balm - legakan kembung perut bayi πŸ’™ bug repellant balm - untuk elak bayi dari terkena gigitan pepijat πŸ’™ bedtime balm - buat bayi tido lebih lena . Dapat 5 balm ni memang senang hati ibu dan ayah. Tak yah rungsing dok fikir apa la yang tak kena dengan baby ni kan . Nak oder senang jer. Boleh ws Mia. . Ws πŸ’₯ 0194186129 πŸ“±http://mjmiabeauty.wasap.my/πŸ“² . #balmbaby #jerawat #produkbaby #barangbaby #babysusahtido #mengandung #halal #bebasbahankimia #kulitterbakar #promo #bayi #madu #kulitberminyak #calendula #testimonimaryjardin #cod #newborn #viral #madu #sihat #hamil #balmbaby #taipingperak #ruampadababy #ekzema #maryjardinperak #murah #batuk #yakin #berkesan

Sape nak shower gel ni #free je. Mia nak bagi . Tapi. Huhuhu ada tapi pulak la Mia ni. Ala senang jer . Mama kena dapatkan set 5 balm tu. Dan mia bagi free shower gel ni. Besor tau. 225 ml . Baru la lengkap. Ada baby balm. Ada shower gel. Kalau baby dah boleh ngomong, mesti dia akan cakap 'terima kasih mama'. Tapi sekarang hanya mampu senyum senyum je sebagai tanda baby suke 😊 . Shower gel ni pun best pakai. Ada Mia post kat status 3 hari lepas. Haa baca tak? . P scroll lekas 😎 . Moh mak mak. Ws Mia eyyy. Oderkan untuk si comel . Ws πŸ’₯ 0194186129 πŸ“±http://mjmiabeauty.wasap.my/πŸ“² . #balmbaby #jerawat #produkbaby #barangbaby #babysusahtido #mengandung #halal #bebasbahankimia #kulitterbakar #promo #bayi #madu #kulitberminyak #calendula #testimonimaryjardin #cod #newborn #viral #madu #sihat #hamil #balmbaby #taipingperak #ruampadababy #ekzema #maryjardinperak #murah #batuk #yakin #berkesan

Sape nak shower gel ni #free je. Mia nak bagi . Tapi. Huhuhu ada tapi pulak la Mia ni. Ala senang jer . Mama kena dapatkan set 5 balm tu. Dan mia bagi free shower gel ni. Besor tau. 225 ml . Baru la lengkap. Ada baby balm. Ada shower gel. Kalau baby dah boleh ngomong, mesti dia akan cakap 'terima kasih mama'. Tapi sekarang hanya mampu senyum senyum je sebagai tanda baby suke 😊 . Shower gel ni pun best pakai. Ada Mia post kat status 3 hari lepas. Haa baca tak? . P scroll lekas 😎 . Moh mak mak. Ws Mia eyyy. Oderkan untuk si comel . Ws πŸ’₯ 0194186129 πŸ“±http://mjmiabeauty.wasap.my/πŸ“² . #balmbaby #jerawat #produkbaby #barangbaby #babysusahtido #mengandung #halal #bebasbahankimia #kulitterbakar #promo #bayi #madu #kulitberminyak #calendula #testimonimaryjardin #cod #newborn #viral #madu #sihat #hamil #balmbaby #taipingperak #ruampadababy #ekzema #maryjardinperak #murah #batuk #yakin #berkesan

HONEY AND OLIVE BABY BALM . Ada 5 balm. Setiap balm ada fungsi memasing. Jadi memang boleh fokus merawat. . Setiap balm berat 25g. Tahan 6-8 bulan bergantung penggunaan. . Memang jimat kan. . Jom baca setiap fungsi balm balm tu . πŸ’™ cough & cold balm. - legakan bayi yang sedang batuk berkahak dan selsema πŸ’™ diaper balm - sesuai untuk kulit bayi sensitif. Elak kegatalan dan diaper rash πŸ’™ tummy balm - legakan kembung perut bayi πŸ’™ bug repellant balm - untuk elak bayi dari terkena gigitan pepijat πŸ’™ bedtime balm - buat bayi tido lebih lena . Dapat 5 balm ni memang senang hati ibu dan ayah. Tak yah rungsing dok fikir apa la yang tak kena dengan baby ni kan . Nak oder senang jer. Boleh ws Mia. . Ws πŸ’₯ 0194186129 πŸ“±http://mjmiabeauty.wasap.my/πŸ“² . #balmbaby #jerawat #produkbaby #barangbaby #babysusahtido #mengandung #halal #bebasbahankimia #kulitterbakar #promo #bayi #madu #kulitberminyak #calendula #testimonimaryjardin #cod #newborn #viral #madu #sihat #hamil #balmbaby #taipingperak #ruampadababy #ekzema #maryjardinperak #murah #batuk #yakin #berkesan

HONEY AND OLIVE BABY BALM . Ada 5 balm. Setiap balm ada fungsi memasing. Jadi memang boleh fokus merawat. . Setiap balm berat 25g. Tahan 6-8 bulan bergantung penggunaan. . Memang jimat kan. . Jom baca setiap fungsi balm balm tu . πŸ’™ cough & cold balm. - legakan bayi yang sedang batuk berkahak dan selsema πŸ’™ diaper balm - sesuai untuk kulit bayi sensitif. Elak kegatalan dan diaper rash πŸ’™ tummy balm - legakan kembung perut bayi πŸ’™ bug repellant balm - untuk elak bayi dari terkena gigitan pepijat πŸ’™ bedtime balm - buat bayi tido lebih lena . Dapat 5 balm ni memang senang hati ibu dan ayah. Tak yah rungsing dok fikir apa la yang tak kena dengan baby ni kan . Nak oder senang jer. Boleh ws Mia. . Ws πŸ’₯ 0194186129 πŸ“±http://mjmiabeauty.wasap.my/πŸ“² . #balmbaby #jerawat #produkbaby #barangbaby #babysusahtido #mengandung #halal #bebasbahankimia #kulitterbakar #promo #bayi #madu #kulitberminyak #calendula #testimonimaryjardin #cod #newborn #viral #madu #sihat #hamil #balmbaby #taipingperak #ruampadababy #ekzema #maryjardinperak #murah #batuk #yakin #berkesan

Sape nak shower gel ni #free je. Mia nak bagi . Tapi. Huhuhu ada tapi pulak la Mia ni. Ala senang jer . Mama kena dapatkan set 5 balm tu. Dan mia bagi free shower gel ni. Besor tau. 225 ml . Baru la lengkap. Ada baby balm. Ada shower gel. Kalau baby dah boleh ngomong, mesti dia akan cakap 'terima kasih mama'. Tapi sekarang hanya mampu senyum senyum je sebagai tanda baby suke 😊 . Shower gel ni pun best pakai. Ada Mia post kat status 3 hari lepas. Haa baca tak? . P scroll lekas 😎 . Moh mak mak. Ws Mia eyyy. Oderkan untuk si comel . Ws πŸ’₯ 0194186129 πŸ“±http://mjmiabeauty.wasap.my/πŸ“² . #balmbaby #jerawat #produkbaby #barangbaby #babysusahtido #mengandung #halal #bebasbahankimia #kulitterbakar #promo #bayi #madu #kulitberminyak #calendula #testimonimaryjardin #cod #newborn #viral #madu #sihat #hamil #balmbaby #taipingperak #ruampadababy #ekzema #maryjardinperak #murah #batuk #yakin #berkesan

HONEY AND OLIVE BABY BALM . Ada 5 balm. Setiap balm ada fungsi memasing. Jadi memang boleh fokus merawat. . Setiap balm berat 25g. Tahan 6-8 bulan bergantung penggunaan. . Memang jimat kan. . Jom baca setiap fungsi balm balm tu . πŸ’™ cough & cold balm. - legakan bayi yang sedang batuk berkahak dan selsema πŸ’™ diaper balm - sesuai untuk kulit bayi sensitif. Elak kegatalan dan diaper rash πŸ’™ tummy balm - legakan kembung perut bayi πŸ’™ bug repellant balm - untuk elak bayi dari terkena gigitan pepijat πŸ’™ bedtime balm - buat bayi tido lebih lena . Dapat 5 balm ni memang senang hati ibu dan ayah. Tak yah rungsing dok fikir apa la yang tak kena dengan baby ni kan . Nak oder senang jer. Boleh ws Mia. . Ws πŸ’₯ 0194186129 πŸ“±http://mjmiabeauty.wasap.my/πŸ“² . #balmbaby #jerawat #produkbaby #barangbaby #babysusahtido #mengandung #halal #bebasbahankimia #kulitterbakar #promo #bayi #madu #kulitberminyak #calendula #testimonimaryjardin #cod #newborn #viral #madu #sihat #hamil #balmbaby #taipingperak #ruampadababy #ekzema #maryjardinperak #murah #batuk #yakin #berkesan

HONEY AND OLIVE BABY BALM . Ada 5 balm. Setiap balm ada fungsi memasing. Jadi memang boleh fokus merawat. . Setiap balm berat 25g. Tahan 6-8 bulan bergantung penggunaan. . Memang jimat kan. . Jom baca setiap fungsi balm balm tu . πŸ’™ cough & cold balm. - legakan bayi yang sedang batuk berkahak dan selsema πŸ’™ diaper balm - sesuai untuk kulit bayi sensitif. Elak kegatalan dan diaper rash πŸ’™ tummy balm - legakan kembung perut bayi πŸ’™ bug repellant balm - untuk elak bayi dari terkena gigitan pepijat πŸ’™ bedtime balm - buat bayi tido lebih lena . Dapat 5 balm ni memang senang hati ibu dan ayah. Tak yah rungsing dok fikir apa la yang tak kena dengan baby ni kan . Nak oder senang jer. Boleh ws Mia. . Ws πŸ’₯ 0194186129 πŸ“±http://mjmiabeauty.wasap.my/πŸ“² . #balmbaby #jerawat #produkbaby #barangbaby #babysusahtido #mengandung #halal #bebasbahankimia #kulitterbakar #promo #bayi #madu #kulitberminyak #calendula #testimonimaryjardin #cod #newborn #viral #madu #sihat #hamil #balmbaby #taipingperak #ruampadababy #ekzema #maryjardinperak #murah #batuk #yakin #berkesan

HONEY AND OLIVE BABY BALM . Ada 5 balm. Setiap balm ada fungsi memasing. Jadi memang boleh fokus merawat. . Setiap balm berat 25g. Tahan 6-8 bulan bergantung penggunaan. . Memang jimat kan. . Jom baca setiap fungsi balm balm tu . πŸ’™ cough & cold balm. - legakan bayi yang sedang batuk berkahak dan selsema πŸ’™ diaper balm - sesuai untuk kulit bayi sensitif. Elak kegatalan dan diaper rash πŸ’™ tummy balm - legakan kembung perut bayi πŸ’™ bug repellant balm - untuk elak bayi dari terkena gigitan pepijat πŸ’™ bedtime balm - buat bayi tido lebih lena . Dapat 5 balm ni memang senang hati ibu dan ayah. Tak yah rungsing dok fikir apa la yang tak kena dengan baby ni kan . Nak oder senang jer. Boleh ws Mia. . Ws πŸ’₯ 0194186129 πŸ“±http://mjmiabeauty.wasap.my/πŸ“² . #balmbaby #jerawat #produkbaby #barangbaby #babysusahtido #mengandung #halal #bebasbahankimia #kulitterbakar #promo #bayi #madu #kulitberminyak #calendula #testimonimaryjardin #cod #newborn #viral #madu #sihat #hamil #balmbaby #taipingperak #ruampadababy #ekzema #maryjardinperak #murah #batuk #yakin #berkesan

- HUBBY MAKAN HATI TENGOK TEK KITA KECIK SEBELAH! Kita orang pompuan ni jangan asik duk touch up je muka nak bagi lawa, nak bagi orang nampak muka tu flawless ala2 Fazura konon, tapi tak ingat pulak dengan Miss B tu yang rata macam TEK budak sekolah! . Kesian Cik abang tu nak belek2 nak cari gunung uolls tapi tak jumpa2, jangan kan gunung lurah bukit pon tak ada, bebinar biji Mata Cik abang uollsssss... . Tak Payah Susah hati cik Gojes, mandi guna Wonder Bloom dan lepas tu sapu aje LOVE POTION HUSH HUSH terbaik untuk ai UP kan size TEK ai Mekarkan TEK aiTegang Boolatkan Cik Tek aiBalance kan saiz kanan kiri . Barulah SEKSA tu jadi SEKSI Dimata Encik Hubby . Jom Dapatkan Sekarang Love Potion by Hush Hush dengan harga istimewa . Click link di BIO for details ai . . #lovepotioncream #lovepotionbyhushhush#10yearchallenge #breastcreammalaysia #ubatbesartetek #ubattetekbesar #buttcream #poplikethat #tiktokmalaysia #samyang #tiktok #samyanghalal #syukurselalu #bajukurung #jommasak #jommakan #jommelancong #jomshopping #johorbahru #kotabaharu #taipingperak #baganserai #aqeefanaqi #videoviral #handsock #kualalumpur #elfaris #ctdk #kankukejarcintamu #remyishak

LEGA MAMA. . Lega aper tu? . Biar gambar berbicara. Asbab sapu diaper balm. . Memang lega sangat. Kita sebagai mak mak ni memang risau tahap dewa bila anak tak sihat . Alhamdulillah. Kesembuhan datang dari ALLAH. Kita hanya mampu usaha. . Ingredients dalam diaper ni sangat membantu. . πŸ’› shea butter πŸ’› beeswax πŸ’› coconut oil πŸ’› olive oil πŸ’› honey πŸ’› zinc oxide πŸ’› betonite clay πŸ’› calendula extract πŸ’› chamomile πŸ’› tea tree πŸ’› hellchrysum πŸ’› lavender πŸ’› frankinscence . Ramuan dihasilkan oleh dr muslimah Dr Maryam Aziz . Selamat dan halal . Mak mak yang ada masalah kegatalan dan diaper rash pada baby, boleh cuba balm ni . Boleh contact Mia 😘 . Ws πŸ’₯ 0194186129 πŸ“±http://mjmiabeauty.wasap.my/πŸ“² . #balmbaby #jerawat #produkbaby #barangbaby #babysusahtido #mengandung #halal #bebasbahankimia #kulitterbakar #promo #bayi #madu #kulitberminyak #calendula #testimonimaryjardin #cod #newborn #viral #madu #sihat #hamil #balmbaby #taipingperak #ruampadababy #ekzema #maryjardinperak #murah #batuk #yakin #berkesan

LEGA MAMA. . Lega aper tu? . Biar gambar berbicara. Asbab sapu diaper balm. . Memang lega sangat. Kita sebagai mak mak ni memang risau tahap dewa bila anak tak sihat . Alhamdulillah. Kesembuhan datang dari ALLAH. Kita hanya mampu usaha. . Ingredients dalam diaper ni sangat membantu. . πŸ’› shea butter πŸ’› beeswax πŸ’› coconut oil πŸ’› olive oil πŸ’› honey πŸ’› zinc oxide πŸ’› betonite clay πŸ’› calendula extract πŸ’› chamomile πŸ’› tea tree πŸ’› hellchrysum πŸ’› lavender πŸ’› frankinscence . Ramuan dihasilkan oleh dr muslimah Dr Maryam Aziz . Selamat dan halal . Mak mak yang ada masalah kegatalan dan diaper rash pada baby, boleh cuba balm ni . Boleh contact Mia 😘 . Ws πŸ’₯ 0194186129 πŸ“±http://mjmiabeauty.wasap.my/πŸ“² . #balmbaby #jerawat #produkbaby #barangbaby #babysusahtido #mengandung #halal #bebasbahankimia #kulitterbakar #promo #bayi #madu #kulitberminyak #calendula #testimonimaryjardin #cod #newborn #viral #madu #sihat #hamil #balmbaby #taipingperak #ruampadababy #ekzema #maryjardinperak #murah #batuk #yakin #berkesan

LEGA MAMA. . Lega aper tu? . Biar gambar berbicara. Asbab sapu diaper balm. . Memang lega sangat. Kita sebagai mak mak ni memang risau tahap dewa bila anak tak sihat . Alhamdulillah. Kesembuhan datang dari ALLAH. Kita hanya mampu usaha. . Ingredients dalam diaper ni sangat membantu. . πŸ’› shea butter πŸ’› beeswax πŸ’› coconut oil πŸ’› olive oil πŸ’› honey πŸ’› zinc oxide πŸ’› betonite clay πŸ’› calendula extract πŸ’› chamomile πŸ’› tea tree πŸ’› hellchrysum πŸ’› lavender πŸ’› frankinscence . Ramuan dihasilkan oleh dr muslimah Dr Maryam Aziz . Selamat dan halal . Mak mak yang ada masalah kegatalan dan diaper rash pada baby, boleh cuba balm ni . Boleh contact Mia 😘 . Ws πŸ’₯ 0194186129 πŸ“±http://mjmiabeauty.wasap.my/πŸ“² . #balmbaby #jerawat #produkbaby #barangbaby #babysusahtido #mengandung #halal #bebasbahankimia #kulitterbakar #promo #bayi #madu #kulitberminyak #calendula #testimonimaryjardin #cod #newborn #viral #madu #sihat #hamil #balmbaby #taipingperak #ruampadababy #ekzema #maryjardinperak #murah #batuk #yakin #berkesan

LEGA MAMA. . Lega aper tu? . Biar gambar berbicara. Asbab sapu diaper balm. . Memang lega sangat. Kita sebagai mak mak ni memang risau tahap dewa bila anak tak sihat . Alhamdulillah. Kesembuhan datang dari ALLAH. Kita hanya mampu usaha. . Ingredients dalam diaper ni sangat membantu. . πŸ’› shea butter πŸ’› beeswax πŸ’› coconut oil πŸ’› olive oil πŸ’› honey πŸ’› zinc oxide πŸ’› betonite clay πŸ’› calendula extract πŸ’› chamomile πŸ’› tea tree πŸ’› hellchrysum πŸ’› lavender πŸ’› frankinscence . Ramuan dihasilkan oleh dr muslimah Dr Maryam Aziz . Selamat dan halal . Mak mak yang ada masalah kegatalan dan diaper rash pada baby, boleh cuba balm ni . Boleh contact Mia 😘 . Ws πŸ’₯ 0194186129 πŸ“±http://mjmiabeauty.wasap.my/πŸ“² . #balmbaby #jerawat #jeragat #kulitkusam #skincareselamat #wajahtanpasolekan #halal #bebasbahankimia #kulitterbakar #promo #calendula #madu #kulitberminyak #calendula #testimonimaryjardin #cod #cosmetic #viral #madu #sihat #kulitkombinasi #parutlama #taipingperak #produkpemutih #ekzema #maryjardinperak #murah #kulitcerah #yakin #berkesan

LEGA MAMA. . Lega aper tu? . Biar gambar berbicara. Asbab sapu diaper balm. . Memang lega sangat. Kita sebagai mak mak ni memang risau tahap dewa bila anak tak sihat . Alhamdulillah. Kesembuhan datang dari ALLAH. Kita hanya mampu usaha. . Ingredients dalam diaper ni sangat membantu. . πŸ’› shea butter πŸ’› beeswax πŸ’› coconut oil πŸ’› olive oil πŸ’› honey πŸ’› zinc oxide πŸ’› betonite clay πŸ’› calendula extract πŸ’› chamomile πŸ’› tea tree πŸ’› hellchrysum πŸ’› lavender πŸ’› frankinscence . Ramuan dihasilkan oleh dr muslimah Dr Maryam Aziz . Selamat dan halal . Mak mak yang ada masalah kegatalan dan diaper rash pada baby, boleh cuba balm ni . Boleh contact Mia 😘 . Ws πŸ’₯ 0194186129 πŸ“±http://mjmiabeauty.wasap.my/πŸ“² . #balmbaby #jerawat #jeragat #kulitkusam #skincareselamat #wajahtanpasolekan #halal #bebasbahankimia #kulitterbakar #promo #calendula #madu #kulitberminyak #calendula #testimonimaryjardin #cod #cosmetic #viral #madu #sihat #kulitkombinasi #parutlama #taipingperak #produkpemutih #ekzema #maryjardinperak #murah #kulitcerah #yakin #berkesan

LEGA MAMA. . Lega aper tu? . Biar gambar berbicara. Asbab sapu diaper balm. . Memang lega sangat. Kita sebagai mak mak ni memang risau tahap dewa bila anak tak sihat . Alhamdulillah. Kesembuhan datang dari ALLAH. Kita hanya mampu usaha. . Ingredients dalam diaper ni sangat membantu. . πŸ’› shea butter πŸ’› beeswax πŸ’› coconut oil πŸ’› olive oil πŸ’› honey πŸ’› zinc oxide πŸ’› betonite clay πŸ’› calendula extract πŸ’› chamomile πŸ’› tea tree πŸ’› hellchrysum πŸ’› lavender πŸ’› frankinscence . Ramuan dihasilkan oleh dr muslimah Dr Maryam Aziz . Selamat dan halal . Mak mak yang ada masalah kegatalan dan diaper rash pada baby, boleh cuba balm ni . Boleh contact Mia 😘 . Ws πŸ’₯ 0194186129 πŸ“±http://mjmiabeauty.wasap.my/πŸ“² . #balmbaby #jerawat #jeragat #kulitkusam #skincareselamat #wajahtanpasolekan #halal #bebasbahankimia #kulitterbakar #promo #calendula #madu #kulitberminyak #calendula #testimonimaryjardin #cod #cosmetic #viral #madu #sihat #kulitkombinasi #parutlama #taipingperak #produkpemutih #ekzema #maryjardinperak #murah #kulitcerah #yakin #berkesan

Ohana Lotion READY STOCK ! . . Anda boleh walk in di kedai kami: Fina Beauty Inspire, No 10, Garden Park, 34000 Taiping, Perak (Belakang The Store Taiping, menghadap bazar kain cina, berhampiran Salem Silk Store) . Waktu Operasi: 10 Pagi hingga 6 Petang Isnin hingga Ahad (7day) . Ni,kami share location untuk orang Taiping yang nak datang ke kedai kami : Unnamed Road Unnamed Road, 34000 Taiping, Perak https://goo.gl/maps/RWFxzs6uL4o . . #finabeautyinspire #kedaifinaandfamily #kedaifbi #fbi #taipingperak #muataiping #muakamunting #muachangkatjering #muasemanggol #muaselama #muabaganserai #muaparitbuntar #muabatukurau #muaperak #muapenang #muaipoh #makeupartist #ohana #ohanalotion #ohanawhiteninglotionexpert #ohanaperak #ohanaagentperak

- HUBBY MAKAN HATI TENGOK TEK KITA KECIK SEBELAH! Kita orang pompuan ni jangan asik duk touch up je muka nak bagi lawa, nak bagi orang nampak muka tu flawless ala2 Fazura konon, tapi tak ingat pulak dengan Miss B tu yang rata macam TEK budak sekolah! . Kesian Cik abang tu nak belek2 nak cari gunung uolls tapi tak jumpa2, jangan kan gunung lurah bukit pon tak ada, bebinar biji Mata Cik abang uollsssss...😭 . Tak Payah Susah hati cik Gojes, mandi guna Wonder Bloom dan lepas tu sapu aje LOVE POTION HUSH HUSH terbaik untuk βœ”οΈ UP kan size TEK βœ”οΈ Mekarkan TEK βœ”οΈTegang Boolatkan Cik Tek βœ”οΈBalance kan saiz kanan kiri . Barulah SEKSA tu jadi SEKSI Dimata Encik Hubby 😍 . Jom Dapatkan Sekarang Love Potion by Hush Hush dengan harga istimewa . Click link di BIO for details ❀️ . . #lovepotioncream #lovepotionbyhushhush #breastcreammalaysia #ubatbesartetek #ubattetekbesar #buttcream #poplikethat #tiktokmalaysia #samyang #tiktok #samyanghalal #syukurselalu #bajukurung #jommasak #jommakan #jommelancong #jomshopping #johorbahru #kotabaharu #taipingperak #baganserai #aqeefanaqi #videoviral #handsock #kualalumpur #elfaris #ctdk #kankukejarcintamu #remyishak

LEGA MAMA. . Lega aper tu? . Biar gambar berbicara. Asbab sapu diaper balm. . Memang lega sangat. Kita sebagai mak mak ni memang risau tahap dewa bila anak tak sihat . Alhamdulillah. Kesembuhan datang dari ALLAH. Kita hanya mampu usaha. . Ingredients dalam diaper ni sangat membantu. . πŸ’› shea butter πŸ’› beeswax πŸ’› coconut oil πŸ’› olive oil πŸ’› honey πŸ’› zinc oxide πŸ’› betonite clay πŸ’› calendula extract πŸ’› chamomile πŸ’› tea tree πŸ’› hellchrysum πŸ’› lavender πŸ’› frankinscence . Ramuan dihasilkan oleh dr muslimah Dr Maryam Aziz . Selamat dan halal . Mak mak yang ada masalah kegatalan dan diaper rash pada baby, boleh cuba balm ni . Boleh contact Mia 😘 . Ws πŸ’₯ 0194186129 πŸ“±http://mjmiabeauty.wasap.my/πŸ“² . #balmbaby #jerawat #jeragat #kulitkusam #skincareselamat #wajahtanpasolekan #halal #bebasbahankimia #kulitterbakar #promo #calendula #madu #kulitberminyak #calendula #testimonimaryjardin #cod #cosmetic #viral #madu #sihat #kulitkombinasi #parutlama #taipingperak #produkpemutih #ekzema #maryjardinperak #murah #kulitcerah #yakin #berkesan

LEGA MAMA. . Lega aper tu? . Biar gambar berbicara. Asbab sapu diaper balm. . Memang lega sangat. Kita sebagai mak mak ni memang risau tahap dewa bila anak tak sihat . Alhamdulillah. Kesembuhan datang dari ALLAH. Kita hanya mampu usaha. . Ingredients dalam diaper ni sangat membantu. . πŸ’› shea butter πŸ’› beeswax πŸ’› coconut oil πŸ’› olive oil πŸ’› honey πŸ’› zinc oxide πŸ’› betonite clay πŸ’› calendula extract πŸ’› chamomile πŸ’› tea tree πŸ’› hellchrysum πŸ’› lavender πŸ’› frankinscence . Ramuan dihasilkan oleh dr muslimah Dr Maryam Aziz . Selamat dan halal . Mak mak yang ada masalah kegatalan dan diaper rash pada baby, boleh cuba balm ni . Boleh contact Mia 😘 . Ws πŸ’₯ 0194186129 πŸ“±http://mjmiabeauty.wasap.my/πŸ“² . #balmbaby #jerawat #jeragat #kulitkusam #skincareselamat #wajahtanpasolekan #halal #bebasbahankimia #kulitterbakar #promo #calendula #madu #kulitberminyak #calendula #testimonimaryjardin #cod #cosmetic #viral #madu #sihat #kulitkombinasi #parutlama #taipingperak #produkpemutih #ekzema #maryjardinperak #murah #kulitcerah #yakin #berkesan

LEGA MAMA. . Lega aper tu? . Biar gambar berbicara. Asbab sapu diaper balm. . Memang lega sangat. Kita sebagai mak mak ni memang risau tahap dewa bila anak tak sihat . Alhamdulillah. Kesembuhan datang dari ALLAH. Kita hanya mampu usaha. . Ingredients dalam diaper ni sangat membantu. . πŸ’› shea butter πŸ’› beeswax πŸ’› coconut oil πŸ’› olive oil πŸ’› honey πŸ’› zinc oxide πŸ’› betonite clay πŸ’› calendula extract πŸ’› chamomile πŸ’› tea tree πŸ’› hellchrysum πŸ’› lavender πŸ’› frankinscence . Ramuan dihasilkan oleh dr muslimah Dr Maryam Aziz . Selamat dan halal . Mak mak yang ada masalah kegatalan dan diaper rash pada baby, boleh cuba balm ni . Boleh contact Mia 😘 . Ws πŸ’₯ 0194186129 πŸ“±http://mjmiabeauty.wasap.my/πŸ“² . #balmbaby #jerawat #jeragat #kulitkusam #skincareselamat #wajahtanpasolekan #halal #bebasbahankimia #kulitterbakar #promo #calendula #madu #kulitberminyak #calendula #testimonimaryjardin #cod #cosmetic #viral #madu #sihat #kulitkombinasi #parutlama #taipingperak #produkpemutih #ekzema #maryjardinperak #murah #kulitcerah #yakin #berkesan

πŸ’—CPG COMPACT POWDERπŸ’— Apa yang istimewanya? . . 🌸 boleh dijadikan alas bedak @ foundation 🌸 boleh dijadikan bedak biasa Apa kelebihannya?? . . 🌸menyerap lebihan minyak dimuka 🌸 tekstur yang ringan dan mudah digunakan 🌸 tidak melekit dan tahan lama 🌸 tidak bercapuk 🌸 selamat digunakan 🌸 mempunyai lulus KKM . . #finabeautyinspire #kedaifinaandfamily #kedaifbi #fbi #taipingperak #muataiping #muakamunting #muachangkatjering #muasemanggol #muaselama #muabaganserai #muaparitbuntar #muabatukurau #muaperak #muapenang #muaipoh #makeupartist #cpg #cikpuangojesperak #cikpuangojesagent #cpgcompactpowder #compactpowdercpg

Anda boleh walk in di kedai kami: Fina Beauty Inspire, No 10, Garden Park, 34000 Taiping, Perak (Belakang The Store Taiping, menghadap bazar kain cina, berhampiran Salem Silk Store) . Waktu Operasi: 10 Pagi hingga 6 Petang Isnin hingga Ahad (7day) . Ni,kami share location untuk orang Taiping yang nak datang ke kedai kami : Unnamed Road Unnamed Road, 34000 Taiping, Perak https://goo.gl/maps/RWFxzs6uL4o . . #finabeautyinspire #kedaifinaandfamily #kedaifbi #fbi #taipingperak #muataiping #muakamunting #muachangkatjering #muasemanggol #muaselama #muabaganserai #muaparitbuntar #muabatukurau #muaperak #muapenang #muaipoh #makeupartist #perfumeparadise #perfumeparadiseexclusive #perfumebella

Donut. The tasty ring. Bite with confidence. #bestfrozen #richfoodnetwork #taipingperak #malaysiafood

DIANZ VITAMIN READY STOCK ! ❀ . . Anda boleh walk in di kedai kami: Fina Beauty Inspire, No 10, Garden Park, 34000 Taiping, Perak (Belakang The Store Taiping, menghadap bazar kain cina, berhampiran Salem Silk Store) . Waktu Operasi: 10 Pagi hingga 6 Petang Isnin hingga Ahad (7day) . Ni,kami share location untuk orang Taiping yang nak datang ke kedai kami : Unnamed Road Unnamed Road, 34000 Taiping, Perak https://goo.gl/maps/RWFxzs6uL4o . . #finabeautyinspire #kedaifinaandfamily #kedaifbi #fbi #taipingperak #muataiping #muakamunting #muachangkatjering #muasemanggol #muaselama #muabaganserai #muaparitbuntar #muabatukurau #muaperak #muapenang #muaipoh #makeupartist #dianz #dianzvitamin #vitaminc #dianzperak #dianzagent

Semua dah ada ke maskara melentik meletops ni.. Lepas ni tak payah dah nak cari bulu mata palsu.. just guna maskara dari @alhaalfa ni dah cukup.. melentik habis wei... . Kalis air ye.uoll menangis lah air mata hujan sekali pun. Tak comot tau. . Tapi jangan takut bg yg nak ambk wudhu tu.just curahkan air pada maskara tu. Bg dia kembang n basuh/tarik shj . Mudahkan. Tak de lah sampai bulu mata tercabut. Senang gilerkan.. . Apa duk tunggu lagi tu.. cepat2 tekan link di bio 😘 . . #finabeautyinspire #kedaifinaandfamily #kedaifbi #fbi #taipingperak #muataiping #muakamunting #muachangkatjering #muasemanggol #muaselama #muabaganserai #muaparitbuntar #muabatukurau #muaperak #muapenang #muaipoh #makeupartist #alhaalfaagentperak #alhaalfaperak #alhaalfamaskara #maskaraalhaalfa

Siapa ada masalah bulu mata tak panjang atau lebat, tak hitam menawan atau tak lentik. . . ? 😜 . . Haaaa inilah jawapan untuk menyelesaikan semua masalah bulu mata uollsss..πŸ˜˜πŸ’• Lagi lagi yang malas nak pakai bulu mata palsu tuh, pakai syok mascara nih dh mcm pki bulu mata uollss. . . . . CUBA SYOK MASCARA SEKARANG!Β  Memang betul-betul SYOK ! Nak cuci pun senang je, cuma perlu basahkan sikit, texture mascara akan mengembang & tarik atau gosok perlahan-lahan. .Tak hitam kan mata, nk solat sng tarik tarik je kt mata tu fiber dia keluar tau. .Tak perlu Makeup remover & bawah mata tak kan hitam lagi. .Rugi tak try. .Setakat ni mascara plg letoppsss. . πŸ’• . . #finabeautyinspire #kedaifinaandfamily #kedaifbi #fbi #taipingperak #muataiping #muakamunting #muachangkatjering #muasemanggol #muaselama #muabaganserai #muaparitbuntar #muabatukurau #muaperak #muapenang #muaipoh #makeupartist #syokmascara #syokmaskara #syokcosmetics

HANA LOOSE POWDER ready stock 😘 . . . Anda boleh walk in di kedai kami: Fina Beauty Inspire, No 10, Garden Park, 34000 Taiping, Perak (Belakang The Store Taiping, menghadap bazar kain cina, berhampiran Salem Silk Store) . Waktu Operasi: 10 Pagi hingga 6 Petang Isnin hingga Ahad (7day) . Ni,kami share location untuk orang Taiping yang nak datang ke kedai kami : Unnamed Road Unnamed Road, 34000 Taiping, Perak https://goo.gl/maps/RWFxzs6uL4o . . #finabeautyinspire #kedaifinaandfamily #kedaifbi #fbi #taipingperak #muataiping #muakamunting #muachangkatjering #muasemanggol #muaselama #muabaganserai #muaparitbuntar #muabatukurau #muaperak #muapenang #muaipoh #makeupartist #hana #hanaloosepowder #hanaloosepowderbellaz #muabellaz #hanapowder

Assalamualaikum, . 🌹 Kami sedia menerima tempahan pelbagai jenis kek bagi sebarang majlis seperti πŸ‘‡πŸ½ β€’ hari jadi β€’ perkahwinan β€’ pertunangan Dan macam-macam lagi. . 🌹 Kami juga menerima tempahan β€’ moist chocolate cake β€’ kek butterscotch β€’ buttercake β€’ victoria sandwich cake β€’ marble cake β€’ carrot cake β€’ red velvet cakeβ€’ cheese tart β€’ choco jar β€’ Cheese cake β€’ kek pisang β€’ cookies β€’ pelbagai jenis brownies β€’ rainbow cake/kek pelangi β€’ kek sponge β€’ kek kitkat β€’ pavlova . . . βœ…Tempahan harus dibuat sekurangnya 3hari/seminggu lebih awal dari tarikh ambilan. βœ… Kami juga menyediakan khidmat penghantaran terus ke rumah dengan cas penghantaran serendah rm2 sahaja . βœ… self pickup KG LARUT TIN @ SHELL BATU 2 1/2 . . So ape tunggu lagi πŸ˜„ . ➑️ Untuk membuat sebarang tempahan sila whatapp 0174083660 http://www.wasap.my/60174083660 ➑️ FOLLOW IG ALYACAKEHOUSE http://www.instagram.com/alyacakehouse ➑️ FOLLOW FB ALYACAKEHOUSE PAGE http://www.facebook.com/alyacakehouse . #taiping #kektaipingmurah #kektaipingtaipingbaker #kektaiping #taipingperak #taipingbandarwarisan #taipingkekmurah #kemunting #kekkemunting

PAYUDARA GEBUU PILIHAN ENCIK SOMI! . Jujur cakap lah kekakak semua, Lelaki memang perlukan dorongan bermula dari dalam bilik tidur. Semakin kita cukupkan kehendak naluri lelaki insyaAllah makin mudah dia selalu ingat kat kita. . KITA KEKURANGAN MASA NAK BETUL-BETUL JAGA PENAMPIILAN DIRI SENDIRI KERANA SIBUK DENGAN KERJAYA, DENGAN ANAK-ANAK DAN HAL2 YANG LAIN . AWAS!, jaga-jaga ya kekakak, kita memang tak perasan kita punya dah makin lembik dan leper. tapi orang laki ni memang perasan samada kita punya makin umppphh atau makin kosong tak rasa apa, Nak tahu camna kekakak boleh jaga penampilan diri kekakak walaupun sibuk? InshaAllah LOVE POTION boleh bantu TERBUKTI berkesan untuk: . πŸ’‹Membesarkan saiz payudara dan punggung πŸ’‹Menegangkan payudara dan lurah πŸ’‹Menguatkan semula tisu payudara dan punggung πŸ’‹Mengurangkan stretch mark dan selulit πŸ’‹Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara πŸ’‹Mengatasi masalah payudara leper kerana menyusu πŸ’‹Menaikkan semula punggung yang jatuh πŸ’‹Seimbangkan saiz kedua2 payudara Khas untuk kekakak yang masih nak memikat hati encik somi tu boleh. Whatsapp saya dgn klik link di Bio..πŸ’• #letscantik #letsbengkung #letsbengkunggold #setbersalinmurah #setberpantangmurah #nonaroguy #sendayutinggi #jamuratumalaya #bondarozita #krimtegangkanpayudara #krimpayudara #tupperwaremurah #tupperwarebrandsmalaysia #shakleekl #instantshawlmurah #seribella #susukambingkurma #lelakikirimantuhan #siscuba #nabilarazali #seriburindu #terbaikdariku #taipingperak #shoppingonlinemalaysia #paidreview

Foundation untuk mereka yg nak bersiap dalam 5 minit! . Biasa tak suami bising sbb dia dah siap tp kita ni baru terhegeh2 nak pakai make up? Last2 keluar muka kusam je 😭 . Lepas ni jangan risau dah sbb ada #wawafoundation! Calit-calit then sapu je pakai jari tu. Takyah pakai bedak. Takyah nak dap dap pakai beauty blender ke brush ke. Lambat!πŸ˜† . Chap cun casss terus muka nampak glowing dan berseri-seri 😍 #teamsyerah #wawacosmetics #wawaserum #wawafoundation #wawaliptreatment #wawaeyebrow #wawabubblefoam #campoqstall #instashopmalaysia #bestseller #kualakangsar #tipskecantikan #taipingperak #nakcantik #hotselling Berminat? jom Whatsapp kami http://campoqstall.wasap.my/

Bite into memories. The tasty homemade donut. Unforgettable taste! #bestfrozen #richfoodnetwork #malaysiafood #taipingperak

@tiyahushlove_official - RAMAI YANG BERPUAS HATI DENGAN KRIM LOVE POTION NI. RATA2 95% PENGGUNA BERI FEEDBACK POSITIF. . . InshaAllah LOVE POTION TERBUKTI berkesan untuk: . πŸ’‹Membesarkan saiz payudara dan punggung πŸ’‹Menegangkan payudara dan lurah πŸ’‹Menguatkan semula tisu payudara dan punggung πŸ’‹Mengurangkan stretch mark dan selulit πŸ’‹Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara πŸ’‹Mengatasi masalah payudara leper kerana menyusu πŸ’‹Menaikkan semula punggung yang jatuh πŸ’‹Seimbangkan saiz kedua2 payudara Khas untuk kekakak yang masih nak memikat hati encik somi tu boleh. Whatsapp saya dgn klik link di Bio..πŸ’• #letscantik #letsbengkung #letsbengkunggold #setbersalinmurah #setberpantangmurah #nonaroguy #sendayutinggi #jamuratumalaya #bondarozita #krimtegangkanpayudara #krimpayudara #tupperwaremurah #tupperwarebrandsmalaysia #shakleekl #instantshawlmurah #seribella #lelakikirimantuhan #terbaikdariku #taipingperak #shoppingonlinemalaysia #paidreview #giftreviewmalaysia #montok #lovepotionbreastcream #ctdk #kankukejarcintamu #pujaanhatikanda #kadkahwinmalaysia

@tiyahushlove_official - KHASIAT DARI BAHAN2 SEMULAJADI YANG TERDAPAT DALAM KRIM LOVE POTION. . Jujur cakap lah kekakak semua, Lelaki memang perlukan dorongan bermula dari dalam bilik tidur. Semakin kita cukupkan kehendak naluri lelaki insyaAllah makin mudah dia selalu ingat kat kita. . KITA KEKURANGAN MASA NAK BETUL-BETUL JAGA PENAMPIILAN DIRI SENDIRI KERANA SIBUK DENGAN KERJAYA, DENGAN ANAK-ANAK DAN HAL2 YANG LAIN . AWAS!, jaga-jaga ya kekakak, kita memang tak perasan kita punya dah makin lembik dan leper. tapi orang laki ni memang perasan samada kita punya makin umppphh atau makin kosong tak rasa apa, Nak tahu camna kekakak boleh jaga penampilan diri kekakak walaupun sibuk? InshaAllah LOVE POTION boleh bantu TERBUKTI berkesan untuk: . πŸ’‹Membesarkan saiz payudara dan punggung πŸ’‹Menegangkan payudara dan lurah πŸ’‹Menguatkan semula tisu payudara dan punggung πŸ’‹Mengurangkan stretch mark dan selulit πŸ’‹Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara πŸ’‹Mengatasi masalah payudara leper kerana menyusu πŸ’‹Menaikkan semula punggung yang jatuh πŸ’‹Seimbangkan saiz kedua2 payudara Khas untuk kekakak yang masih nak memikat hati encik somi tu boleh. Whatsapp saya dgn klik link di Bio..πŸ’• #letscantik #letsbengkung #letsbengkunggold #setbersalinmurah #setberpantangmurah #nonaroguy #sendayutinggi #jamuratumalaya #bondarozita #krimtegangkanpayudara #krimpayudara #tupperwaremurah #tupperwarebrandsmalaysia #shakleekl #instantshawlmurah #seribella #lelakikirimantuhan #terbaikdariku #taipingperak #shoppingonlinemalaysia #paidreview #giftreviewmalaysia #montok #lovepotionbreastcream #ctdk #kankukejarcintamu #pujaanhatikanda #kadkahwinmalaysia

@tiyahushlove_official - BAHAN UTAMA DIDALAM KRIM LOVE POTION. SEMUANYA SEMULAJADI . Jujur cakap lah kekakak semua, Lelaki memang perlukan dorongan bermula dari dalam bilik tidur. Semakin kita cukupkan kehendak naluri lelaki insyaAllah makin mudah dia selalu ingat kat kita. . KITA KEKURANGAN MASA NAK BETUL-BETUL JAGA PENAMPIILAN DIRI SENDIRI KERANA SIBUK DENGAN KERJAYA, DENGAN ANAK-ANAK DAN HAL2 YANG LAIN . AWAS!, jaga-jaga ya kekakak, kita memang tak perasan kita punya dah makin lembik dan leper. tapi orang laki ni memang perasan samada kita punya makin umppphh atau makin kosong tak rasa apa, Nak tahu camna kekakak boleh jaga penampilan diri kekakak walaupun sibuk? InshaAllah LOVE POTION boleh bantu TERBUKTI berkesan untuk: . πŸ’‹Membesarkan saiz payudara dan punggung πŸ’‹Menegangkan payudara dan lurah πŸ’‹Menguatkan semula tisu payudara dan punggung πŸ’‹Mengurangkan stretch mark dan selulit πŸ’‹Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara πŸ’‹Mengatasi masalah payudara leper kerana menyusu πŸ’‹Menaikkan semula punggung yang jatuh πŸ’‹Seimbangkan saiz kedua2 payudara Khas untuk kekakak yang masih nak memikat hati encik somi tu boleh. Whatsapp saya dgn klik link di Bio..πŸ’• #letscantik #letsbengkung #letsbengkunggold #setbersalinmurah #setberpantangmurah #nonaroguy #sendayutinggi #jamuratumalaya #bondarozita #krimtegangkanpayudara #krimpayudara #tupperwaremurah #tupperwarebrandsmalaysia #shakleekl #instantshawlmurah #seribella #lelakikirimantuhan #terbaikdariku #taipingperak #shoppingonlinemalaysia #paidreview #giftreviewmalaysia #montok #lovepotionbreastcream #ctdk #kankukejarcintamu #pujaanhatikanda #kadkahwinmalaysia

OPEN ORDER JUMAAT (18.1.19) . . πŸ“Œ BOMBOLONI DONUT πŸ’° RM 10/4 pcs . . πŸš— Delivery sekitar TAIPING, SIMPANG, CHANGKAT JERING, KAMUNTING (RM 2- RM3) . . πŸ“² Boleh whatsapp www.wasap.my/+60143234081

Ni teman mummy ke nak upah sebab teman mummy?? Muka tak leh caya ni.. Mummy simba juai #laveraessence moh beli RM19.90 je sebotoi..Nak lawa macam aweks #korea kena cuba #lavera ❀️ www.wasap.my/601159502440 #cataddict #simbathelion #simbainhouse #catsbording #catslover #taipingperak #laveraessence #laveraessencetaiping

i'Ols ILLUMINATOR ❀ . . i'Ols illuminator merupakan produk highlighter berbentuk CREAM.. Salah satu produk illuminator yang boleh anda cuba daripada i'Ols . . . i'Ols "all day shine" illuminator' memberikan kilauan alami pada wajah. . . Fungsinya untuk lebih menonjolkan tulang di sekitar pipi dan hidung. Memiliki partikel shimmer yang sangat halus, sehingga hasilnya glowing dan natural tanpa membuat wajah berminyak. Illuminator tersebut juga tidak akan menggumpal atau cakey saat dicampur dengan bedak atau foundation. . . √ Cara pemakaian : √ Calitkan sedikit illuminator " all day shine" pada jari, lalu di dot-dot dengan cara dap-dapkan di tulang pipi bahagian atas dekat dengan mata . √ Gunakan juga pada tulang hidung untuk memberikan ilusi hidung lebih tinggi dan kecil . √ i'Ols illuminator " all day shine" juga boleh dicampur dengan foundation atau CC cream untuk memberikan efek berkilau pada seluruh wajah . . . #finabeautyinspire #kedaifinaandfamily #kedaifbi #fbi #taipingperak #muataiping #muakamunting #muachangkatjering #muasemanggol #muaselama #muabaganserai #muaparitbuntar #muabatukurau #muaperak #muapenang #muaipoh #makeupartist #iolsilluminator #iolshighlighter #highlights

🌺OKAYA PRIMER KELUARAN TERBARU🌺 . . πŸ•ŠDARI ESTRAK SARANG BURUNG WALIT membuatkan kulit muka oulss tegang, awek muda gituuuuu... dan dpt merawat kulit muka uolss.. . . Exclusive uollss n uolss wajib try..memang xkan mengecewakan uolls.. . . okaya memang produk the best ever..jom2 try rangkaian produk okaya niπŸ˜‰πŸ˜‰ . . Kelebihan Primer Okaya . . β–ͺSesuai untuk Base Mekap β–ͺMoisturizer β–ͺMenghilangkan & mengecilkan Pori2 β–ͺMenegangkan Kulit & Menghilangkan kedutan β–ͺMenghilangkan Eyebag dan Lingkaran bawah mata. . . #finabeautyinspire #kedaifinaandfamily #kedaifbi #fbi #taipingperak #muataiping #muakamunting #muachangkatjering #muasemanggol #muaselama #muabaganserai #muaparitbuntar #muabatukurau #muaperak #muapenang #muaipoh #makeupartist #muautara #okayaagentperak #okayaperak #okayaprimer #primerokaya

Anda boleh walk in di kedai kami: Fina Beauty Inspire, No 10, Garden Park, 34000 Taiping, Perak (Belakang The Store Taiping, menghadap bazar kain cina, berhampiran Salem Silk Store) . Waktu Operasi: 10 Pagi hingga 6 Petang Isnin hingga Ahad (7day) . Ni,kami share location untuk orang Taiping yang nak datang ke kedai kami : Unnamed Road Unnamed Road, 34000 Taiping, Perak https://goo.gl/maps/RWFxzs6uL4o . . #finabeautyinspire #kedaifinaandfamily #kedaifbi #fbi #taipingperak #muataiping #muakamunting #muachangkatjering #muasemanggol #muaselama #muabaganserai #muaparitbuntar #muabatukurau #muaperak #muapenang #muaipoh #makeupartist #okaya #okayaliquidfoundation #okayafoundation #okayacreamtopowder #okayaperak #okayaagentperak

Aziz Baharudin
(@kueh_lopes)

1 Day 10 Hours Ago

Nur Keisha Arianna πŸ’• #anakpapa #taipingperak #shortvacay

Throwback wedding cake december. . Proper post fr this one πŸ˜‹ . 🌼Book ur date now πŸ₯° . . βœ…Whatsapp to order . . πŸ‘‰πŸ»01116344955 πŸ‘‰πŸ»01116344955 πŸ‘‰πŸ»01116344955 . . . #taipingbaker #kektaiping #kekchangkatjering #tamantasiktaiping #taiping #kekkemunting #taipingwithlove #aeontaiping #taipingmall #taipingperak #taipingsentrall #taipingcake #perak #hantarantaiping #kekkahwintaiping #kekbirthdaytaiping #cakeperak #weddingcaketaiping #weddingcakechangkatjering #weddingcakeperak #hantarantaiping #hantaranchangkatjering #taipingbakery

kuchai65
(@kuchai_toys)

1 Day 1 Hour Ago

DRAGON BALL..BROLY harga rm60 Saiz 18cm #dragonball #broly http://www.wasap.my/+60125051511/KuChai #station18ipoh #pengkalanpegohipoh #gopeng #pasirputeh #manjoi #chepor #chemor #taipingperak #pasirgudangjohor #manjong #penang

kuchai65
(@kuchai_toys)

1 Day 1 Hour Ago

#onepiece .. GOL D'ROGER Harga rm58 saiz 16cm http://www.wasap.my/+60125051511/KuChai #station18ipoh #pengkalanpegoh #pasirputih #gopeng #batugajah #tapah #penang #taipingperak #lumut #