#takoyaki

558,591 posts tagged with #takoyaki

Photos and Videos about #takoyaki

(@engchong)

1 Minute Ago

First takoyaki after so many days here in Osaka #takoyaki #osaka #japan #japanesefood

KAMI GARANSI RASA TIDAK ENAK UANG KEMBALI 100%,,, Yeayy, yakin nggak mau coba ni? Mereka aja rela ngantri untuk merasakan kenikmatan nya, kita ada di CFD ya setiap hari minggu 👌👌👌👏👏👏 #takoyaki #takoyakijakarta #okonomiyaki #okonomiyakijakarta #sobayaki #sobayakitanggerang #sobayakijakarta #makananjepang #kulinerjepang #kulinerjakarta #jajananjakarta #nikmat #lezamt #bunderanhi #jakarta#

(@jwalk.jcity)

4 Minutes Ago

Hei... Hei... Hei... Caiyoo!!! . Semangatkan Weekend Mu dgn DJ Performance di @jwalk.jcity sore nanti. . Lets go... Ajak teman - teman mu untuk buat hari berguncang . #kulinermedan #food #makanankekinian #takoyaki #jwalk #johorcity #medanjohor #wisatakuliner #jajanankekinian #jajananmedan #wisatamedan #nongkrong #jcityproperty #capitalgroup #jualrumahmedan #cicilanmurah #hits #foodtraveller #foodblogger

(@ro1tizon)

5 Minutes Ago

Streetfood Sunday #takoyaki #coke #streetfoodlover

(@infopromosurabaya)

8 Minutes Ago

Thank you our followers! Di bulan November ini, Tako Chiro ingin memberikan sesuatu extra yang special untuk semua followers @TakoChiro! Ayo ke outlet Tako Chiro dan pilih sendiri FREE EXTRA yang kamu inginkan cukup dengan menunjukkan kamu sudah follow @TakoChiro di Instagram! Promo ini berlaku untuk kelipatan dan di semua outlet Tako Chiro. Jadi, jangan sampai ketinggalan ya. Visit Tako Chiro at: 📍Supermall lt.1 (depan Studio Foodcourt) 📍 Tunjungan Plaza 3 lt.5 📍Galaxy Mall 1 lt.3 📍Pasar Atum tahap 3 lt.2 . #takochiro #takoyaki #hokkaidocupcake ----- #japanesefood #yummyfood #exploresurabaya #takoyakisurabaya #vscofood #kulinersurabaya #surabayakuliner #kulinersby #surabaya #takochiro #promotakochiro #infopromosurabaya

(@ktokusei)

18 Minutes Ago

#takoyaki night

(@_feedthisgirl)

22 Minutes Ago

11/17 Glad to be back home! There is always a different new spot for me to try. So smooth and creamy — Takoyaki is my go-to Japanese appetizer! 🐙 . . . . . . . . #feedthisgirl #takoyaki #octopusballs #appetizer #foodnlife #foodislife #dinnerclub #instadinner #dmv #dmveats #dceats #marylandeats #localeats #instafood #instafoodie #foodporn #instayummy #nomnom #nomz #instatasty #deliciouseats #tastyeats #feedme #yummy

(@takochiro)

22 Minutes Ago

Thank you our followers! Di bulan November ini, Tako Chiro ingin memberikan sesuatu extra yang special untuk semua followers @TakoChiro! Ayo ke outlet Tako Chiro dan pilih sendiri FREE EXTRA yang kamu inginkan cukup dengan menunjukkan kamu sudah follow @TakoChiro di Instagram! Promo ini berlaku untuk kelipatan dan di semua outlet Tako Chiro. Jadi, jangan sampai ketinggalan ya. Visit Tako Chiro at: 📍Supermall lt.1 (depan Studio Foodcourt) 📍 Tunjungan Plaza 3 lt.5 📍Galaxy Mall 1 lt.3 📍Pasar Atum tahap 3 lt.2 . #takochiro #takoyaki #hokkaidocupcake ----- #japanesefood #yummyfood #exploresurabaya #takoyakisurabaya #vscofood #kulinersurabaya #surabayakuliner #kulinersby #surabaya

(@patgullo)

26 Minutes Ago

#takoyaki time! #japanesefood

(@kiki_shop0203)

27 Minutes Ago

[HOT HOT HOT] XIÊN QUE THẬP CẦM ĐÃ HOT NAY HOT THÊM NHA 😘😘😘😘 Làm thêm combo bánh bao cho khách ăn lần đầu hoặc ăn ít nhé 😚. Đầy đủ các loại bánh bao nhen 🙃 🍀🍀HÔM NAY CÓ THÊM COMBO MỚI 🔜Mix 3 loại (bb nhím, hải sản túi mực và hải sản trứg cá): 130k 🔜Combo phô mai (bánh bao phô mai, cá viên phô mai, bánh xếp phô mai, đậu hủ phô mai, tôm hùm viên phô mai): 140k/500g 🔜Combo dimsum (há cảo mini, há cảo hoa hồng, há cảo sò điệp, xíu mại tôm, đậu hủ ky): 75k/400g 🌟 Xiên que bánh bao thập cẩm 6 loại: 150k 🌟 Xiên que Malay đặc biệt: 130k 🌟 Xiên que Malay: 120k #lề Chương trình tri ân khách sỉ: Từ ngày 5/11-30/11, nâng mức chiết khấu từ 2% lên 5% cho hoá đơn trên 500k; từ 5% đến 8% cho hoá đơn trên 1 triệu ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Liên hệ: ☘️zalo/viber/sms/call: 0906012910 ☘️Địa chỉ: 28 Hoa Cúc phường 7 Phú nhuận ☘️ Nhận ship cod đồ khô trên shopee.vn #kikishop #kikibouti #food #foody #diadiemanuong #chả_cá #phú_sỉ #sakura #hoaanhdao #xoắn #naruto #takoyaki #banhbactuoc #menuxienque

(@kiki_shop0203)

28 Minutes Ago

[HOT HOT HOT] XIÊN QUE THẬP CẦM ĐÃ HOT NAY HOT THÊM NHA 😘😘😘😘 Làm thêm combo bánh bao cho khách ăn lần đầu hoặc ăn ít nhé 😚. Đầy đủ các loại bánh bao nhen 🙃 🍀🍀HÔM NAY CÓ THÊM COMBO MỚI 🔜Mix 3 loại (bb nhím, hải sản túi mực và hải sản trứg cá): 130k 🔜Combo phô mai (bánh bao phô mai, cá viên phô mai, bánh xếp phô mai, đậu hủ phô mai, tôm hùm viên phô mai): 140k/500g 🔜Combo dimsum (há cảo mini, há cảo hoa hồng, há cảo sò điệp, xíu mại tôm, đậu hủ ky): 75k/400g 🌟 Xiên que bánh bao thập cẩm 6 loại: 150k 🌟 Xiên que Malay đặc biệt: 130k 🌟 Xiên que Malay: 120k #lề Chương trình tri ân khách sỉ: Từ ngày 5/11-30/11, nâng mức chiết khấu từ 2% lên 5% cho hoá đơn trên 500k; từ 5% đến 8% cho hoá đơn trên 1 triệu ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Liên hệ: ☘️zalo/viber/sms/call: 0906012910 ☘️Địa chỉ: 28 Hoa Cúc phường 7 Phú nhuận ☘️ Nhận ship cod đồ khô trên shopee.vn #kikishop #kikibouti #food #foody #diadiemanuong #chả_cá #phú_sỉ #sakura #hoaanhdao #xoắn #naruto #takoyaki #banhbactuoc #menuxienque

(@thehattedtraveller)

28 Minutes Ago

Traditional Izakaya night at our friends home. They prepared soo many dishes that all tasted incredible! We also had lots of delicious sake to go along with the meal. 😊 #izakaya #dinner #homecooking #sushi #tempura #takoyaki #japanese #sake #unagi #tamago #nori #edamame

(@kiki_shop0203)

13 Hours Ago

[HOT HOT HOT] XIÊN QUE THẬP CẦM ĐÃ HOT NAY HOT THÊM NHA 😘😘😘😘 Làm thêm combo bánh bao cho khách ăn lần đầu hoặc ăn ít nhé 😚. Đầy đủ các loại bánh bao nhen 🙃 🍀🍀HÔM NAY CÓ THÊM COMBO MỚI 🔜Mix 3 loại (bb nhím, hải sản túi mực và hải sản trứg cá): 130k 🔜Combo phô mai (bánh bao phô mai, cá viên phô mai, bánh xếp phô mai, đậu hủ phô mai, tôm hùm viên phô mai): 140k/500g 🔜Combo dimsum (há cảo mini, há cảo hoa hồng, há cảo sò điệp, xíu mại tôm, đậu hủ ky): 75k/400g 🌟 Xiên que bánh bao thập cẩm 6 loại: 150k 🌟 Xiên que Malay đặc biệt: 130k 🌟 Xiên que Malay: 120k #lề Chương trình tri ân khách sỉ: Từ ngày 5/11-30/11, nâng mức chiết khấu từ 2% lên 5% cho hoá đơn trên 500k; từ 5% đến 8% cho hoá đơn trên 1 triệu ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Liên hệ: ☘️zalo/viber/sms/call: 0906012910 ☘️Địa chỉ: 28 Hoa Cúc phường 7 Phú nhuận ☘️ Nhận ship cod đồ khô trên shopee.vn #kikishop #kikibouti #food #foody #diadiemanuong #chả_cá #phú_sỉ #sakura #hoaanhdao #xoắn #naruto #takoyaki #banhbactuoc #menuxienque

(@ramenkoika)

32 Minutes Ago

Our promo is still going on at our Robson location! From Monday to Thursday until 5pm, come and order one ramen and get the second free! Must show posting to claim the offer!👌🏻 - #luckyslurp #westendbia #takoyaki #weekendvibes #foodiesofinstagram #foodieflatlays #daviestreetvancouver #appetizers #ramenlover #scallop #fried #noodlelover #ramenlove #noodlelife #noodlesoup #daviestreet #ramen #ramenkoika #noodlelife #ramenlover #foodcouver #spiceislife #ramenaddict #cold #tripleblackgarlic #noodles

(@mamyaimi)

31 Minutes Ago

Musim cuti sekolah ,mesti seronok buat aktiviti masak memasak & makan #takoyaki dengan famili. Dah standby ke stock Set Kit Takoyaki Mamy Aimi ? Rasa nak makan takoyaki,terus boleh masak on the spot.Bahagia hidup 😍 ------------------------------ Ada sesape nak join geng masak takoyaki sendiri kat rumah macam Mamy? Direct wasap utk order BAHAN TAKOYAKI yeh 😉👇 013-6012797 #supplierbahantakoyaki #trustedsellersince2013

(@elninobali)

37 Minutes Ago

TAKOYAKI SPECIAL BY @elninobali 🍴👍👌 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #takoyaki #takoyakibali #elninobali #infodenpasar #delidps #denpasar #bali

(@kindako_draftbeer)

38 Minutes Ago

おはようございます‼️ 本日は金だこの日‼️😋😋 お子様全品半額です‼️ そしてなんと‼️ 本日のお得情報はこちら‼️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ 16時~18時の間、全商品半額のタイムセールを行いまーーーっす‼️ インスタを見たとお伝えください♪ 本日は14時には開店していますので、よろしくお願いいたします‼️(>_<) #たこ焼き #たこぱ #粉もん #たこ焼き大好き #ふわふわ #とろとろ #たこ焼き好き #ふわとろ #ソース #マヨネーズ #カリカリ #100円生ビール #屋台 #屋台料理 #生ビール #激安 #drafbeer #100yenbeer #japanesefood #takoyaki #海鮮 #foodstagram #金だこ #兵庫駅 #神戸 #兵庫 #かに #ホタテ #えび

(@tar_69s)

43 Minutes Ago

滞在時間10時間大阪弾丸ツアー #japan #osaka #osakacastle #japanesefood #udon #takoyaki #大阪城 #肉うどん #たこ焼き #観光

@Regran_ed from @mistertayo_takoyakiku - Mister Tayo Road Show Minggu, 18 November 2018 di halaman @family_rt38_plajuilir. Untuk di teras Alfamart Kapten Abdullah 4 libur ya hari ini. Happy Weekend 😇🙏 . . . Follow : @mistertayo_takoyakiku Enaknya Bikin Ketagihan :) 16.00 Wib s.d 21.00 Wib Cabang Pertama Teras Minimarket Alfamart depan Gang Aman Plaju Palembang . . . #mistertayo #takoyakiku #takoyaki #takoyakipalembang #haytayo #kuliner #kulinerpalembang #palembang #plaju #endorsement #endorsegratis - #regrann

Mister Tayo Road Show Minggu, 18 November 2018 di halaman @family_rt38_plajuilir. Untuk di teras Alfamart Kapten Abdullah 4 libur ya hari ini. Happy Weekend 😇🙏 . . . Follow : @mistertayo_takoyakiku Enaknya Bikin Ketagihan :) 16.00 Wib s.d 21.00 Wib Cabang Pertama Teras Minimarket Alfamart depan Gang Aman Plaju Palembang . . . #mistertayo #takoyakiku #takoyaki #takoyakipalembang #haytayo #kuliner #kulinerpalembang #palembang #plaju #endorsement #endorsegratis

(@takoyaki_bengkulu)

52 Minutes Ago

Yang masih bingung lokasi booth takoyaki. Di dpn toko oval variasi, jln dempo raya swh lebar arah tebeng, di sebrang toko nayla buah. Atau bisa search di google maps masukkan "takoyaki oishii tako bengkulu". . Udah ready yah. Booth buka setiap hari dari jam 10.00 - 18.00. Takoyaki & okonomiyaki ready banyak all variant. Delivery via grab food / grab express / ojek online. Chat admin di dm/wa 085669236525 utk yg mau tanya2. Terima kasih. . #takoyaki #takoyakibengkulu #okonomiyaki #okonomiyakibengkulu #kulinerbengkulu #bengkuluculinary #japanesestreetfood #japanesefood #like4likes #follow4follow

(@halal_minato)

52 Minutes Ago

🌙🔥Okonomiyaki🔥 ⭐️ ・ Never tried Osaka’s soul food? Here you can try OKONOMIYAKI which is one of the most popular food in Japan from Osaka! ・ Now it’s your time for muslim! ・ #halaltravel#halaljapanesefood#yokohamajapan#instamoment #halalkobebeef#sushi#halaltakoyaki#halal#halaljapan#foodstagram#instafood#sedap #enak#takoyaki#osakatrip#matsuri#makananjepang#halalfood#japanesecurry#muslim#muslimfood#muslimfriendly#yokohama#halalrestaurant#indonesia#malaysia#singapore #halaltrip #halaltokyo#instajakarta @yukiidmy

yummy!!! #takoyaki #mango

(@rikoandchip)

1 Hour Ago

#ボジョレー解禁 🍷 ・ 昨日は、お友達とボジョレー飲み比べの会🍷 たくさん笑って、飲んで、楽しい会。 ・ 昼間のアルコールは最高…いや、かなり効きますね笑 ・ 今朝は少々辛かったです😂 ・ ・ #ボジョレーヌーボー #ボジョレー飲み比べ #ボジョレーヌーボー2018 #ワイン #飲み会 #酔っ払い #ママ会 #子供達は #タコパ 🐙#たこ焼き #カレーもあったよ #チーズケーキ #手作り #最高 #友達に感謝 #wine #beaujolaisnouveau #cheesecake #takoyaki

(@tocoffee)

1 Hour Ago

王道のソースマヨ (¥450) 位於大阪美國村的甲賀流本店是個人到大阪的必吃之選,たこ焼き (章魚燒) 有多達七款口味選擇,這款招牌醬汁口味的王道のソースマヨ 一客十個,外皮綿滑軟嫩,內裡更有大顆刺身用的章魚粒,加上招牌醬汁配料,不失為經典美味之選。 #japan #osaka #kougaryu #takoyaki #eat #eating #hungry #fresh #streetfood #delicious #taste #tasty #yum #yummy #igfood #instafood #foodstagram #foodie #foodlover #foodpic #foodshot #foodpost #foodporn #food #tagsforlikes #instalike #甲賀流 #王道のソースマヨ #たこ焼き #章魚燒

(@preciousotazu)

1 Hour Ago

Oh my walang mgawa sa #manila kundi magkain 🥢 best partner #milktea and #takoyaki 🥤🐙 #chatime #krakentakoyaki

(@mylatergram_)

1 Hour Ago

I love food more than I love you. 😁 Takoyaki & Sushi. 🍣🍘🍙 . . . #foodies #sushi #takoyaki

(@bianime)

1 Hour Ago

I just want to share that I LoVE tAkoYaKi and there was a stall in our cafeteria that sells takoyaki... so.. don't ask if I bought all of the takoyaki.. ________________________________________ Hi Guys! ごめん(sorry)!I think, I have been offline for a while now. Again, sorry and I'll try to make entertainment again here ! ________________________________________ This clip was recorded in Anime Lab. Anime lab is a website for streaming anime vids and trailer! Sign up now! → www.animelab.com ________________________________________ Don't forget to turn on post notifications and please follow @bianime for more interesting stuffs about anime, pixiv, j-pop, and more ლ(´ڡ`ლ)!! ________________________________________ #killlakill #キルラキル #anime #animelab #蛸焼 #たこ焼き  #bianime #clips #mako #takoyaki #アニメ