#teamciknana

Photos and Videos about #teamciknana

Alhamdulillah rezeki pos out 1 perla coffee advance + perla capsule turbo. Thank you so much fauziah sudi shopping perla dengan kak jens. Moga serasi dengan perla 🌹😘 . . #teamciknana #perlacoffeeexclusive #perlacoffee #perlacapsuleturbo #perlapotion #perlachocolate #symacoffee #cococollegen #syintagilacoffee #maezwhitecoffee #perlasusu #perlapotionbaru #perlacocoexclusive #perlacapsuleturbo #perlabyirich #perlaterbaik

"10 KALI KESAN LEBIH PANTAS" Beat seller Supplement kulit yg berasaskan coffee sejak 2013! Dulu Perla coffee, sekarang Perla coffee advanced! Kesan lebih cpt dan sedap. ✔️Mencerahkan kulit ✔️ Merawat masalah jerawat ✔️ Memudarkan parut jerawat ✔️ Menjadikan kulit lebih lembap dan lembut ✔️Lelaki perempuan boleh consume. Sekotak RM29.90 sahaja. 10 sachet sekotak. ________________________________ Nak tahu detail lebih boleh ws ira 01128141224 #teamciknana #perlacoffeeexclusive #perlastokisampang #perlacoffee #perlacoffeeampang #perlacapsuleturbo #perlachocolate #symacoffee #cococollegen #syintagilacoffee #maezwhitecoffee #perlasusu #perlapotionbaru #perlacocoexclusive #perlacapsuleturbo #perlabyirich #perlaterbaik #perlapotion #perlacoffeeadvanced

Sejarah serbuk mutiara yang ada di dalam perla coffee advance – Rahsia formula serbuk mutiara tersebut seterusnya diwarisi daripada generasi ke generasi oleh doktor istana – Digunakan secara luas dalam penyediaan perubatan Cina, kesihatan & pemakanan serta alatan kecantikan – Diaplikasikan secara luaran & diambil secara dalaman bagi mengekalkan kesihatan & kemudaan – Chinese Pharmacopoeia : disokong oleh para doktor & pakar herba sebagai rumusan kesihatan yang bernilai – Rahsia kecantikan kulit para Maharani China sejak 4,000 tahun yang lepas ialah menggunakan serbuk mutiara untuk kecantikan kulit dan wajahnya. . . #perlacoffeeexclusive #teamciknana #perlacoffee3in1 #kopikurus #putihkurusintim #abangsayang #feedbackperlacoffee #feedbackperlacoffeeexclusive #perlalovers #perlacoffeeadvance

🍵PERLA CHOCO ADVANCED 🍫 Khas untuk anda yang tidak menggemari coffee! Anda boleh cuba PERLA CHOCO ADVANCED ! Keluaran terbaru daripada IRICH RESOURCES. Diupgrade dengan new flavour, dan ditambah dengan L-Cysteine! Apakah bahan yang dimaksudkan? Bahan ini dapat membantu untuk pembentukan gluthathione dan berfungsi sebagai agen pencegah pigmentasi dan menggalakkan pembentukan melanin kulit yang cerah serta membuat kulit anda mulus, segar dan berseri-seri! Wow!!!! Terbaik bukan!!! Sedap, murah dan mampu milik!!! Sekotak RM29.90 SAHAJA Whatsapp ira terus untuk order 💥💥 . #teamciknana #perlacoffeeexclusive #perlastokisampang #perlachocoadvanced #perlacoffeeadvanced

BAHAGIA KAN WANITA MU DENGAN RM60 SAHAJA !❤ Dalam 1 botol diberi 3 khasiat ! 🌼PUTIH⭐ INTIM ⭐LANGSING🌼 jimat ke jimat ? Tak perlu nak beli mahal2 . RM60 SAHAJA untuk jaga kulit, badan dan dalaman 😙👍 Setiap wanita idamkan 💗kulit yg bersih. 💗badan yang cantik dan 💗dalaman yg elok. Perla coffee exclusive dah sediakan ketiga2 fungsi tu . Apa lagi . Grab lah skrg! 😎 http://www.wasap.my/601128141224 . . . #perlacoffeeexclusive #teamciknana #perlacoffee3in1 #kopikurus #putihkurusintim #abangsayang #feedbackperlacoffee #feedbackperlacoffeeexclusive

wowwwwww 😍 Feedback customer . keputihan semakin elok dan kulit muka tak berminyak lagi setelah amalkan perla coffee exclusive. Perla coffee exclusive 700g sebotol Rm60 sahaja. Sebotol untuk sebulan ❤️ #teamciknana #perlacoffeeexclusive #perlastokisampang #perlacoffeeadvanced #perlachocoadvanced #perlapotion #perlacapsuleturbo #perlasusu #perlapotionmini

"KECIK KE BESAR?" Yang mana satu pilihan uolss? Perla potion big or mini? Yang baru baru nk cuba cik nana suggest ambil mini. Dah rasa sedap nya perla potion ni mcm mana. Terus ambil yg packaging besar. Packaging besar ada 30 sachet. Packaging mini ada 10 sachet. Stock running fast Untuk yg mini! 🔥🔥 RM29.90 SAHAJA tau. Rugi sgt kalau tak cuba. Kemam kemam je dah cantik ❤️ #teamciknana #perlacoffeeexclusive #perlastokisampang #perlacoffeeadvanced #perlachocoadvanced #perlapotion #perlacapsuleturbo #perlasusu #perlapotionmini

jatuh cinta berkali-kali!! bukan setakat sedap, sekali mkn kulit jd flawless, makin putih gebas 😍 dah takde panau-panau di muka, parut pun dah pudar 💕 korang kena cuba skrg. meh ws cik snow, cik snow story lebih lg utk korang 😊 Produk: Perla Potion Kod: Perla Potion Harga: RM 70 Postage: RM 10(SM), RM 15(SS) Kandungan: 30 sachets Tahan: Sebulan Nak order? 1. Tekan link di bio www.wasap.my/60164041182/perla. 2. Whatsapp +60164041182. #perlabyiwani #teamciknana #perlapotion #perlapotionbaru #serbukpemutih #whiteningbooster #putihglowing #sayanakputih #whiteningproducts #kulitputihgebu

serbuk ajaib. sekali rasa nak lagiii!! bukan tu je, dari kulit kusam jd glowing 😍 yg kering jd lembap. siapa yg suka supplement yg rasa masam-masam manis boleh try Perla Potion nih. jimat terus ngam utk sebulan consumption. yg nak order klik je link cik snow kat bio tu ✌ Produk: Perla Potion Kod: Perla Potion Harga: RM 70 Postage: RM 10(SM), RM 15(SS) Kandungan: 30 sachets Tahan: Sebulan Nak order? 1. Tekan link di bio www.wasap.my/60164041182/perla. 2. Whatsapp +60164041182. #perlabyiwani #teamciknana #perlapotion #perlapotionbaru #serbukpemutih #whiteningbooster #putihglowing #sayanakputih #whiteningproducts #kulitputihgebu

Coffee bukan sekadar coffee. Ini coffee magic namanya 💋 Less caffein, tak akan pening2 bila consume . ☕Boleh menjadikan skin kekakak cantik. ☕Cerah sekata. ☕Badan bertenaga. ☕Perla coffee exclusive sangat sesuai untuk kekakak yg nak slim. Minum pagi, kenyang sampai lunch. Khasiat 3 dalam 1. Putih.Langsing. Intim ☕Perla coffee box & perla chocolate sangat sesuai untuk kekakak yg nak focus skin sahaja. Cerah sekata. ☕Rasa Coffee setaraf coffee mahal. Dannnnn pantang nampak sure nak bancuh 😂😜 Kekakak yg dah consume mmg tahu sangat apa perubahan selepas mnm coffee ni. Jimat dan berbaloi💋 Www.wasap.my/601128141224 . . #perlacoffeeexclusive #teamciknana #perlacoffee3in1 #kopikurus #putihkurusintim #abangsayang #feedbackperlacoffee #feedbackperlacoffeeexclusive

Assalamualaikum & good morning 🌈 jom breakfast dengan PERLA COFFEE EXCLUSIVE ☕☕☕ . Hanya RM60 sahaja satu botol dan tahan sebulan setengah OK !! . Jimat ke tak ??? Dahla ada khasiat 3dalam1 pulak tu . . BOLEH FLAWLESS 😚 BOLEH KURUS 💃 BOLEH INTIM 😳 . Jimat sangat kekakak . Dah la PCE sedap ☕☕☕ . Tak percaya ?? Try dulu baru tahu penangan PCE yang SUPER DUPER AWESOME ni uolsss 😍 . WhatsApp ira 01128141224 . . #perlacoffeeexclusive #teamciknana #perlacoffee3in1 #kopikurus #putihkurusintim #abangsayang #feedbackperlacoffee #feedbackperlacoffeeexclusive

siapa yg tak boleh telan kopi, boleh try Perla Choco nih. rasa pun sedap. bukan rasa coklat murahan hokayy!! rasa coklat yg sgt rich tp bukan tu je. boleh kasi hilang segala parut, jerawat, jeragat tau 😍 cik snow pagi minum pca, mlm minum Perla Choco ni, rasa best je nak tdo malam. hehe.. yg nak order klik je link cik snow tu ✌ Produk: Perla Choco Advance Kod: Perla Choco Harga: RM 29.90 Postage: RM 10(SM), RM 15(SS) Kandungan: 10 sachets Tahan: 10 hari Nak order? 1. Tekan link di bio www.wasap.my/60164041182/perla. 2. Whatsapp +60164041182. #perlabyiwani #teamciknana #perlacoffeekedah #perlachoc #perlachocolateadvanced #susuuntukkulitcantik #kulitcerahsekata #sayanakputih #whiteningproducts #kulitkering #kulitlembap #kulitkusam

siapa boleh minum pca dgn perla choco advance? ha uolls baca info kat gmbr cik snow share ni ye 👆 Produk: Perla Coffee Advance Kod: PCA Harga: RM 29.90 Postage: RM 10(SM), RM 15(SS) Kandungan: 10 sachets Tahan: 10 hari Nak order? 1. Tekan link di bio www.wasap.my/60164041182/perla. 2. Whatsapp +60164041182. #perlabyiwani #teamciknana #perlacoffeekedah #perlacoffeeadvance #perlacoffeeadvanced #sayajualperlacoffee #kulitcerahsekata #putihkankulit #whiteningproducts #kulitkering #lembutkankulit #eczema

"SERBUK AJAIB, MINUM MINUM SYANTIK SYANTIK KENYANG PELOLES" Siapa coffee lover? Meeee!!! 😝 Cik nana sehari tak minum coffee mmg tak lengkap. Tapi kan, coffee biasa banyak caffeine. Kadang2 tu sampai migraine. Tapi tahan je sbb nak minum coffee punya pasal. __________________________ Dengan perla coffee exclusive cik kak x perlu risau, sebab perla coffee exclusive ni less Caffeine and tak akan buat kekakak tak boleh tidur. Minum pce lagi lena tidur kekakak🌙. Perla coffee exclusive dapat membantu: 💞Mengurangkan berat badan. 💞Memberi effect lawas. 💞Mencerahkan kulit dgn sekata. 💞Memudarkan parut jerawat. 💞Membantu masalah dalaman wanita. 💞Melancarkan haid. 💞Firm kan aset wanita. 💞Dan banyak lagi ________________________ Berminat untuk menjadi yg leboh syantik? Kekakak wajib cuba perla coffee exclusive. Nak cantik kena rajin . . #perlacoffeemurah #perlacoffeeoriginalmurah #perlacoffeeoriginal #perlacoffeeexclusive #teamciknana #perlacoffee3in1 #kopikurus #putihkurusintim #abangsayang #feedbackperlacoffee #feedbackperlacoffeeexclusive

kulit cerah sekata tanpa cela hanya dgn minum kopi 😱 yes korang!! you heard it right 😋 mana yg dah cuba satu kotak terus repeat dan konsisten minum. dalam sebulan dah nampak perbezaan tona kulit dah berubah!! korang pun boleh cuba skrg. mcm mana? ws cik snow, click je link di bio tu okie 😘 Produk: Perla Coffee Advance Kod: PCA Harga: RM 29.90 Postage: RM 10(SM), RM 15(SS) Kandungan: 10 sachets Tahan: 10 hari Nak order? 1. Tekan link di bio www.wasap.my/60164041182/perla. 2. Whatsapp +60164041182. #perlabyiwani #teamciknana #perlacoffeekedah #perlacoffeeadvance #perlacoffeeadvanced #sayajualperlacoffee #kulitcerahsekata #putihkankulit #whiteningproducts #kulitkering #lembutkankulit #eczema

1001 khasiat utk wanita 💞 peminat tegar kopi cuba try pce ni. bukan je rasa yg sedap yakmatt tapi byk jugak manfaat utk kita kaum wanita ni. memperbaiki dan merawat luar dan dalam wanita ❤ hanya RM 60 utk kegunaan sebulan. Produk: Perla Coffee Exclusive Kod: PCE Harga: RM 60 Postage: RM 8(SM), RM 13(SS) Kandungan: 700 gram Tahan: 2-3 minggu Nak order? 1. Tekan link di bio www.wasap.my/60164041182/perla. 2. Whatsapp +60164041182. #perlabyiwani #teamciknana #perlacoffeeexclusive #perlacoffeeexclusiveoriginal #perlacoffeeexclusivekedah #kulitputihalami #putihgebu #cerahkankulit #whiteningbooster #kopicantik

kulit cerah sekata dan sihat bermaya mmg idaman setiap wanita 😆 yg ada masalah tona kulit tak sekata, jeragat, parut dan kulit kusam tuu cik snow nak recommend pce ni utk korang. insyaAllah, seawal seminggu dah boleh rasa perbezaan tau. nak cuba? boleh terus click link di bio cik snow ye 😘 Produk: Perla Coffee Exclusive Kod: PCE Harga: RM 60 Postage: RM 8(SM), RM 13(SS) Kandungan: 700 gram Tahan: 2-3 minggu Nak order? 1. Tekan link di bio www.wasap.my/60164041182/perla. 2. Whatsapp +60164041182. #perlabyiwani #teamciknana #perlacoffeeexclusive #perlacoffeeexclusiveoriginal #perlacoffeeexclusivekedah #kulitputihalami #putihgebu #cerahkankulit #whiteningbooster #kopicantik

keputihan dan senggugut mmg sinonim dgn wanita. masalah ni masalah yg serious jgn ambil mudah ye. cik snow suggest korang cuba amalkan pce secara konsisten. insyaAllah seawal seminggu boleh nampak perubahan 💕 Produk: Perla Coffee Exclusive Kod: PCE Harga: RM 60 Postage: RM 8(SM), RM 13(SS) Kandungan: 700 gram Tahan: 2-3 minggu Nak order? 1. Tekan link di bio www.wasap.my/60164041182/perla. 2. Whatsapp +60164041182. #perlabyiwani #teamciknana #perlacoffeeexclusive #perlacoffeeexclusiveoriginal #perlacoffeeexclusivekedah #sayanakputih #pudarkanparut #hilangjerawat #turunkanberatbadan #keputihan

200 stok perla selamat landing. Semua produk perla ready stock tau 🔥 ➡️PERLA COFFEE EXCLUSIVE RM60 ➡️PERLA COFFEE ADVANCED RM29.90 ➡️PERLA CHOCO ADVANCED RM29.90 ➡️PERLA CAPSULE TURBO RM30 ➡️PERLA POTION MINI RM29.90 ➡️PERLA POTION 30 SACHET RM70 Whatsapp cik nana terus untuk order Www.wasap.my/60173956151 #teamciknana #perlacoffeeexclusive #perlastokisampang #perlacoffeeadvanced #perlachocoadvanced #perlapotion #perlacapsuleturbo #perlasusu

Cute cake dari Mamasab Bakery . TERCARI2 KEK BIRTHDAY UNTUK ANAK KESAYANGAN ANDA? . Nak berikan surprise terbaik untuk anak? Nak tengok anak happy waktu birthdaynya? Nak sambut birthday anak lain dari yang lain? Jawapannya scroll terus ke bawah... . Inilah CUTE CAKE pilihan ramai mak ayah yang nak mencipta kenangan terindah bersama anak mereka. Cute Cake diadun sangat kemas mempunyai 4 lapisan chocolate fudge yang lembut dan gebu. Bahagian luar disalut dengan butter cream yang original membuatkan setiap gigitan cute cake meresap kesedapannya "wowww sedapnya kek ni, terima kasih mak ayah" . Berminat? Whatsapp 0122435719 or klik link di bio 👆🏼 #mamasabwarrior #mamasablovers #sayajualdessert #sayajualkambingperap #deliveryteruskehati #agentsabrinabakery #teamciknana #goodfoodgoodmood

Yang mana satu pilihan awak ?? PERLA COFFEE ADVANCE atau PERLA CHOCO ADVANCE ?? . . Secawan Rm2.99 je dah dpt byk kebaikan. ✔️Mencerahkan kulit ✔️Merawat masalah jerawat ✔️Memudarkan parut jerawat ✔️Menjadikan kulit lebih lembap dan lembut. ✔️Lelaki perempuan boleh minum. Sekotak RM29.90 sahaja. Siapa tak cuba mmg rugi tauu sbb stock limited. Nak order whatsapp ira terus Www.wasap.my/601128141224/nak.pca #teamciknana #perlacoffeeadvanced #perlacoffeeexclusive

PERLA COFFEE ADVANCE 10 kali ganda lebih berkesan Perla Coffee Advance adalah salah satu kopi untuk mencerahkan kulit dan seluruh tubuh badan dengan 10 kali ganda lebih cepat dan efektif. Kesan positif perla coffee advance boleh dilihat dalam masa 7 hari selepas pengambilan. Pengambilan yang konsisten di syorkan untuk mendapatkan kulit yang putih, bersih, cerah sekata seluruh tubuh anda bermula dari kaki hingga kepala. KEBAIKAN DAN KELEBIHAN PERLA COFFEE : ✔ Melembut dan menghaluskan tekstur kulit. ✔ Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar dan sempurna tanpa cela (flawless) ✔ Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam masa 1- 2 minggu. ✔ Memulihkan kulit berparut dan bermasalah ✔ Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap. ✔ Mengurangkan kedutan dan garis halus. ✔ Mengecilkan liang pori ✔ Meningkatkan sistem imunisasi badan. ✔ Mengatasi masalh jerawat dan jeragat. #perlacoffeeadvance #teamciknana Nak oder? Www.wassap.my/601128141224/nak.oder.perla

Assalamualaikum pagi2 benda wajib bekpes bancuh #perlacoffeeadvance ! 😋 sehari tak minum rasa tak lengkap jeeee .. Selamat pagi kawan2❤ . Dah la murah harga serendah RM 29.90 tapii kualiti 10X lebih advance uolsss 😍 . #codnilai #codbanting #codputrajaya #perlacoffeebanting #teamciknana

Cute cake dari Mamasab Bakery . TERCARI2 KEK BIRTHDAY UNTUK ANAK KESAYANGAN ANDA? . Nak berikan surprise terbaik untuk anak? Nak tengok anak happy waktu birthdaynya? Nak sambut birthday anak lain dari yang lain? Jawapannya scroll terus ke bawah... . Inilah CUTE CAKE pilihan ramai mak ayah yang nak mencipta kenangan terindah bersama anak mereka. Cute Cake diadun sangat kemas mempunyai 4 lapisan chocolate fudge yang lembut dan gebu. Bahagian luar disalut dengan butter cream yang original membuatkan setiap gigitan cute cake meresap kesedapannya "wowww sedapnya kek ni, terima kasih mak ayah" . Berminat? Whatsapp 0122435719 or klik link di bio 👆🏼 #mamasabwarrior #mamasablovers #sayajualdessert #sayajualkambingperap #deliveryteruskehati #agentsabrinabakery #teamciknana #goodfoodgoodmood #supplementofhappiness

Secawan Rm2.99 je dah dpt byk kebaikan. ✔️Mencerahkan kulit ✔️Merawat masalah jerawat ✔️Memudarkan parut jerawat ✔️Menjadikan kulit lebih lembap dan lembut. ✔️Lelaki perempuan boleh minum. Sekotak RM29.90 sahaja. Siapa tak cuba mmg rugi tauu sbb stock limited. Nak order whatsapp ira terus Www.wasap.my/601128141224/nak.pca #teamciknana #perlacoffeeadvanced #perlacoffeeexclusive #perlachocolateadvanced

Nutella cheese tart ni antara item yang HOT di Mamasab Bakery tau Crust tart yang diisi penuh cream cheese, dilayer nutella pula kat atas Nak lagi padu? Boleh tambah berries untuk kombinasi rasa masam manis yang letop! Peminat cheese & chocolate WAJIB cuba tau 😋 Berminat? Whatsapp 0122435719 or klik link di bio 👆🏼 #mamasabwarrior #mamasablovers #sayajualdessert #sayajualkambingperap #deliveryteruskehati #agentsabrinabakery #teamciknana #goodfoodgoodmood #supplementofhappiness

🍵PERLA CHOCO ADVANCED 🍫 Khas untuk anda yang tidak menggemari coffee! Anda boleh cuba PERLA CHOCO ADVANCED ! Keluaran terbaru daripada IRICH RESOURCES. Diupgrade dengan new flavour, dan ditambah dengan L-Cysteine! Apakah bahan yang dimaksudkan? Bahan ini dapat membantu untuk pembentukan gluthathione dan berfungsi sebagai agen pencegah pigmentasi dan menggalakkan pembentukan melanin kulit yang cerah serta membuat kulit anda mulus, segar dan berseri-seri! Wow!!!! Terbaik bukan!!! Sedap, murah dan mampu milik!!! Sekotak RM29.90 SAHAJA Whatsapp ira terus untuk order 💥💥 01128141224 . #teamciknana #perlacoffeeexclusive #perlastokisampang #perlachocoadvanced #perlacoffeeadvanced

Nutella cheese tart ni antara item yang HOT di Mamasab Bakery tau Crust tart yang diisi penuh cream cheese, dilayer nutella pula kat atas Nak lagi padu? Boleh tambah berries untuk kombinasi rasa masam manis yang letop! Peminat cheese & chocolate WAJIB cuba tau 😋 Berminat? Whatsapp 0122435719 or klik link di bio 👆🏼 #mamasabwarrior #mamasablovers #sayajualdessert #sayajualkambingperap #deliveryteruskehati #agentsabrinabakery #teamciknana #goodfoodgoodmood #supplementofhappiness

Nutella cheese tart ni antara item yang HOT di Mamasab Bakery tau Crust tart yang diisi penuh cream cheese, dilayer nutella pula kat atas Nak lagi padu? Boleh tambah berries untuk kombinasi rasa masam manis yang letop! Peminat cheese & chocolate WAJIB cuba tau 😋 Berminat? Whatsapp 0122435719 or klik link di bio 👆🏼 #mamasabwarrior #mamasablovers #sayajualdessert #sayajualkambingperap #deliveryteruskehati #agentsabrinabakery #teamciknana #goodfoodgoodmood #supplementofhappiness

RED VELVET Apa specialnya Red Velvet Mamasab Bakery? . Keknya yang moist, dengan cream cheese yang tebal dan gebu sebagai topping. . Tak cukup dengan cream cheese sahaja? Anda juga boleh tambah nutella dan juga berries. . Berminat? Whatsapp 0122435719 or klik link di bio 👆🏼 #mamasabwarrior #mamasablovers #sayajualdessert #sayajualkambingperap #deliveryteruskehati #agentsabrinabakery #teamciknana #goodfoodgoodmood #supplementofhappiness #redvelvet #redvelvetfullnutella

🍵PERLA CHOCO & COFFEE ADVANCED 🍫 Khas untuk anda yang tidak menggemari coffee! Anda boleh cuba PERLA CHOCO ADVANCED ! Keluaran terbaru daripada IRICH RESOURCES. Diupgrade dengan new flavour, dan ditambah dengan L-Cysteine! Apakah bahan yang dimaksudkan? Bahan ini dapat membantu untuk pembentukan gluthathione dan berfungsi sebagai agen pencegah pigmentasi dan menggalakkan pembentukan melanin kulit yang cerah serta membuat kulit anda mulus, segar dan berseri-seri! Wow!!!! Terbaik bukan!!! Sedap, murah dan mampu milik!!! Sekotak BND15 SAHAJA Whatsapp 8308034 terus untuk order 💥💥 . . . . #teamciknana #perlacoffeeexclusivebrunei #perlachocoadvanced #perlacoffeeadvanced #bruneisale #brunei #coffee #coffeelover #coffeeforskin #iklanbrunei

RED VELVET Apa specialnya Red Velvet Mamasab Bakery? . Keknya yang moist, dengan cream cheese yang tebal dan gebu sebagai topping. . Tak cukup dengan cream cheese sahaja? Anda juga boleh tambah nutella dan juga berries. . Berminat? Whatsapp 0122435719 or klik link di bio 👆🏼 #mamasabwarrior #mamasablovers #sayajualdessert #sayajualkambingperap #deliveryteruskehati #agentsabrinabakery #teamciknana #goodfoodgoodmood #supplementofhappiness #redvelvet #redvelvetfullnutella

RED VELVET Apa specialnya Red Velvet Mamasab Bakery? . Keknya yang moist, dengan cream cheese yang tebal dan gebu sebagai topping. . Tak cukup dengan cream cheese sahaja? Anda juga boleh tambah nutella dan juga berries. . Berminat? Whatsapp 0122435719 or klik link di bio 👆🏼 #mamasabwarrior #mamasablovers #sayajualdessert #sayajualkambingperap #deliveryteruskehati #agentsabrinabakery #teamciknana #goodfoodgoodmood #supplementofhappiness #redvelvet #redvelvetfullnutella

10.10 BIG SALE!!! Free postage untuk hari ni sehingga esok 1.00 tengah hari. . . Perla coffee exclusive RM60 Perla coffee Box RM50 Perla chocolate Box RM50 Perla potion RM70 ~~~Minimum 4 box untuk~~~ Perla coffee advance RM29.90 Perla chocolate advance RM29.90 Perla potion mini RM29.90 Perla capsule Rm30 . . #perlacoffeeexclusive #perlapotion #perlacoffee #perlacoffee3in1 #teamciknana #codgombak #codsentul

10.10 BIG SALE!!! Free postage untuk hari ni sehingga esok 1.00 tengah hari. . . Perla coffee exclusive RM60 Perla coffee Box RM50 Perla chocolate Box RM50 Perla potion RM70 ~~~Minimum 4 box untuk~~~ Perla coffee advance RM29.90 Perla chocolate advance RM29.90 Perla potion mini RM29.90 Perla capsule Rm30 . . #perlacoffeeexclusive #perlapotion #perlacoffee #perlacoffee3in1 #teamciknana #codgombak #codsentul

10.10 BIG SALE!!! Free postage untuk hari ni sehingga esok 1.00 tengah hari. . . Perla coffee exclusive RM60 Perla coffee Box RM50 Perla chocolate Box RM50 Perla potion RM70 ~~~Minimum 4 box untuk~~~ Perla coffee advance RM29.90 Perla chocolate advance RM29.90 Perla potion mini RM29.90 Perla capsule Rm30 . . #perlacoffeeexclusive #perlapotion #perlacoffee #perlacoffee3in1 #teamciknana #codgombak #codsentul

Perla Coffee Advance khas untuk korang gemarkan kopi . Sedapppp rasa hot creamy gituuu . Khas untuk yang focus " SKIN " Lelaki perempuan boleh ambil♥️ . Dah la murah harga serendah RM 29.90 tapii kualiti 10X lebih advance uolsss 😍 . #codnilai #codbanting #codputrajaya #perlacoffeebanting #teamciknana

Fresh2 testimoni ! #perlacoffeeadvance memang power ! Harga Murah tapi kualiti 10X lebih berkesan uolss !❤ . RM29.90 jurr gaiss.. Harga Mampu milik dengan kesan yang lagi advance! 💃 . www.wasap.my/60139429137/perla . #codnilai #codbanting #codputrajaya #perlacoffeebanting #teamciknana

YANG INGIN kAN KULIT PUTIH BADAN LANGSING INTIM HUBUNGAN SUAMI ISTERI.. KAKK NAK TAK CONSUME 1 PRODUK JA? . . Cuba kakak bayangkan lepas kakak CONSUME PERLA COFFEE EXCLUSIVE kakak akan alami perubahan.. . . ☕ KULIT MUKA MAKIN SEHAT LEMBAB BESERI ☕ DAPAT KAWAL SELERA MAKAN ☕PARUT JERAWAT JERAGAT DAH MAKIN PUDAR ☕ TAK PERLU BERSUNGGUH NAK COVER JERAGAT DGN FOUNDATION TEBAL ☕ HUBUNGAN DENGAN SUAMI MAKIN INTIM ☕ASET MAKIN HELOK TERLETAK ☕ PASTU ADA YANG TEGUR "Eh macam lain laa skg macam cantikk jerr " haha . nak kulit sehat,pingang ramping kerengga,hubugan suami isteri intim sgt di galakan consume PCE.. dijamin Berkesn! RM60 kakak akan tampil lebih yakin! dan menawan lepas nehh.. jangan cik abang tak bg keluar rumah sudah la hahaha. takutt.. sbb cantik sgt wifee die.. 😜😜😜 . . Www.wasap.my/60193873494 . . #perlacoffeeexclusive #perlacoffee #thebestproduct #teamciknana #perlacoffeeexclusive #perlacoffee #perlacapsuleturbo #perlapotion #perlachocolate #symacoffee #cococollegen #syintagilacoffee #maezwhitecoffee #perlasusu #perlapotionbaru #perlacocoexclusive #perlacapsuleturbo #perlabyirich #perlaterbaik

"SAYA NAK JIMAT. TAKNAK MAKAN BANYAK2 PRODUK. TAKTAHU NNT MANA YG BERKESAN" Dont worry kekakak . PERLA COFFEE EXCLUSIVE ada 3 khasiat sekali gus. jana nak kekakak jimat. ____ RM60 SAHAJA MENG"FLAWLESS"KAN. RM60 SAHAJA MENG"SLIM"KAN. RM60 SAHAJA MENG"INTIM"KAN. ____ Cukup jimat tak ? 😍 RM60 sahaja sebotol. stok terhad.. siapa cepat dia dapat. cepat order untuk grab sebotol sorg.😊 . . . Www.wasap.my/60193873494 #perlacoffeeexclusive #perlacoffee3in1 #perlacoffee #perlacoffeebaru #hadiahisteri #bajuraya2019 #kulitcantik #slimmingproduct #raya2019 #kurungmurah #bajukurungkanakkanak #teamciknana

"SERBUK AJAIB, MINUM MINUM SYANTIK SYANTIK KENYANG PELOLES" Siapa coffee lover? Meeee!!! 😝 Kak jens sehari tak minum coffee mmg tak lengkap. Tapi kan, coffee biasa banyak caffeine. Kadang2 tu sampai migraine. Tapi tahan je sbb nak minum coffee punya pasal. __________________________ Dengan perla coffee exclusive cik kak x perlu risau, sebab perla coffee exclusive ni less Caffeine and tak akan buat kekakak tak boleh tidur. Minum pce lagi lena tidur kekakak🌙. Perla coffee exclusive dapat membantu: 💞Mengurangkan berat badan. 💞Memberi effect lawas. 💞Mencerahkan kulit dgn sekata. 💞Memudarkan parut jerawat. 💞Membantu masalah dalaman wanita. 💞Melancarkan haid. 💞Firm kan aset wanita. 💞Dan banyak lagi ________________________ Berminat untuk menjadi yg leboh syantik? Kekakak wajib cuba perla coffee exclusive. Nak cantik kena rajin tau..🌹 . . #teamciknana #perlacoffeeexclusive #perlacoffee #perlacapsuleturbo #perlapotion #perlachocolate #symacoffee #cococollegen #syintagilacoffee #maezwhitecoffee #perlasusu #perlapotionbaru #perlacocoexclusive #perlacapsuleturbo #perlabyirich #perlaterbaik

Pening nak masak apa weekend ni? Spend time dengan keluarga atau kawan tak sah kalau tak buat makan makan kan? Hilangkan kerisauanmu sebab Kambing Perap terbaik dari ladang kan ada 👍🏻👍🏻 . . Kambing Perap diperap dengan sos perap yang mengandungi 19 bahan rahsia mencurah curah menyelimuti daging. Tak kedekut langsung!! InsyaAllah puas hati 👍🏻👍 . . ✔Kambing Perap 500gm RM35 ✔Kambing Perap 1kg RM55 . . Berminat? Whatsapp 0122435719 or klik link di bio 👆🏼 . #mamasabwarrior #mamasablovers #sayajualdessert #sayajualkambingperap #deliveryteruskehati #agentsabrinabakery #teamciknana #goodfoodgoodmood #supplementofhappiness

Pening nak masak apa weekend ni? Spend time dengan keluarga atau kawan tak sah kalau tak buat makan makan kan? Hilangkan kerisauanmu sebab Kambing Perap terbaik dari ladang kan ada 👍🏻👍🏻 . . Kambing Perap diperap dengan sos perap yang mengandungi 19 bahan rahsia mencurah curah menyelimuti daging. Tak kedekut langsung!! InsyaAllah puas hati 👍🏻👍 . . ✔Kambing Perap 500gm RM35 ✔Kambing Perap 1kg RM55 . . Berminat? Whatsapp 0122435719 or klik link di bio 👆🏼 . #mamasabwarrior #mamasablovers #sayajualdessert #sayajualkambingperap #deliveryteruskehati #agentsabrinabakery #teamciknana #goodfoodgoodmood #supplementofhappiness

Pening nak masak apa weekend ni? Spend time dengan keluarga atau kawan tak sah kalau tak buat makan makan kan? Hilangkan kerisauanmu sebab Kambing Perap terbaik dari ladang kan ada 👍🏻👍🏻 . . Kambing Perap diperap dengan sos perap yang mengandungi 19 bahan rahsia mencurah curah menyelimuti daging. Tak kedekut langsung!! InsyaAllah puas hati 👍🏻👍 . . ✔Kambing Perap 500gm RM35 ✔Kambing Perap 1kg RM55 . . Berminat? Whatsapp 0122435719 or klik link di bio 👆🏼 . #mamasabwarrior #mamasablovers #sayajualdessert #sayajualkambingperap #deliveryteruskehati #agentsabrinabakery #teamciknana #goodfoodgoodmood #supplementofhappiness

Mane nak cari lagi kek yang kaya dengan 4 topping yg SEDAP . 🍁 Choc ganache 🍁 Pure cheese 🍁 Nutella 🍁 Caramel 1 kek yang mangandungi 4 topping premium atas tu RM40 Whatsapp 0122435719 or klik link di bio 👆 #mamasabwarrior #mamasablovers #sayajualdessert #sayajualkambingperap #deliveryteruskehati #agentsabrinabakery #teamciknana #goodfoodgoodmood #supplementofhappiness

Alhamdulillah cod semalam. Terima kasih Dani sudi beli dengan Nina. . So those yang nak dapatkan produk Perla secara cod @ pos boleh direct whatsapp Nina ya 014-5123238 @ klik link di bio 💋 . #perlacoffeeexclusive #perlacoffeeexclusivekl #perlacoffeeexclusivecheras #perlacoffeeexclusiveampang #perlacoffeeexclusiveselangor #codkl #codklcc #codampang #codampangpoint #codampangpark #codampangdancheras #codbdrtunrazak #codbdrtasikselatan #codbdrsripermaisuri #teamciknana

Siapa cakap pagi-pagi je kena minum kopi? Hellooooo 🤗 Dengan #perlacoffeeexclusive tak perlu tunggu pagi je, malam pun onzzzz tawww . . Kata nak putih gebu berseri kena la rajin bancuh n minum. Bonus pulak kalau dapat body slim terukssss 😍😍😍 . Rasa dia yang sedap dengan kopi yang likat pekat confirm buat uoollsss ketagih nak minum selalu 😬😬 . 📲 0145123238 @ klik link di bio 💋 . #perlacoffeeexclusive #perlacoffeeexclusivekl #perlacoffeeexclusivecheras #perlacoffeeexclusiveampang #perlacoffeeexclusiveselangor #codkl #codklcc #codampang #codampangpoint #codampangpark #codampangdancheras #codbdrtunrazak #codbdrtasikselatan #codbdrsripermaisuri #teamciknana

Mane nak cari lagi kek yang kaya dengan 4 topping yg SEDAP . 🍁 Choc ganache 🍁 Pure cheese 🍁 Nutella 🍁 Caramel 1 kek yang mangandungi 4 topping premium atas tu RM40 Whatsapp 0122435719 or klik link di bio 👆 #mamasabwarrior #mamasablovers #sayajualdessert #sayajualkambingperap #deliveryteruskehati #agentsabrinabakery #teamciknana #goodfoodgoodmood #supplementofhappiness

"100 KOTAK PERLA CAPSULE TURBO, 100% SERBUK MUTIARA ASLI" ________________________ Untuk apa perla capsule turbo ni? Confuse sebab banyak sangat 😂 Dont worry, cik nana terangkan ya apa kebaikkan serbuk mutiara asli ni _________________________ 💎Menjadikan kulit cerah dan berseri. 💎Menghaluskan dan melicinkan kulit. 💎Melambatkan proses penuaan. 💎Mencegah jerawat & masalah kulit. 💎Menajamkan fikiran & penglihatan lebih baik. 💎Membersihkan tubuh dari toksin. ___________________________ Sekotak hanya RM30 SAHAJA. 10 BIJI untuk sebulan. Tak perlu makan setiap hari 😍 #perlacoffeeexclusive #perlacoffee #perlacoffeebaru #hadiahisteri #bajuraya2018 #kulitcantik #slimmingproduct #raya2018 #kurungmurah #teamciknana #perlacapsuleturbo

Mane nak cari lagi kek yang kaya dengan 4 topping yg SEDAP . 🍁 Choc ganache 🍁 Pure cheese 🍁 Nutella 🍁 Caramel 1 kek yang mangandungi 4 topping premium atas tu RM40 Whatsapp 0122435719 or klik link di bio 👆 #mamasabwarrior #mamasablovers #sayajualdessert #sayajualkambingperap #deliveryteruskehati #agentsabrinabakery #teamciknana #goodfoodgoodmood #supplementofhappiness

Alhamdullilah masuk order semalam , customer repeat order 1 PCE , 2 box Perla Coffee Advance❤ . Syukur Alhamdullilah , moge kita sama2 dimurahkan rezeki❤ . #codnilai #codbanting #codputrajaya #perlacoffeebanting #teamciknana

Alhamdullilah masuk order semalam , rezeki customer nak try Baby Perla potion dan Perla Coffee Exclusive ! harini kita setel COD ke bandar nilai sorg , ke dengkil sorg ❤ . Syukur Alhamdullilah , moge kita sama2 dimurahkan rezeki❤ . #codnilai #codbanting #codputrajaya #perlacoffeebanting #teamciknana

Alhamdullilah masuk order semalam , rezeki customer nak try Baby Perla potion dan Perla Coffee Exclusive ! harini kita setel COD ke bandar nilai sorg , ke dengkil sorg ❤ . Syukur Alhamdullilah , moge kita sama2 dimurahkan rezeki❤ . #codnilai #codbanting #codputrajaya #perlacoffeebanting #teamciknana

murah dan jimat!! apa lagi kalau bukan perla capsule turbo nihh 😍 korang hanya makan sebiji utk 3 hari. lepastu, wallaaa 💁 kulit putih gebu, jerawat dah takut nak naik, parut semakin pudar. sunburn pun dah takde!! 😱 korang nak order, terus click link di bio cik snow Produk: Perla Capsule Turbo Kod: PCT Harga: RM 30 Postage: RM 8(SM), RM 13(SS) Kandungan: 10 capsules Tahan: Sebulan Nak order? 1. Tekan link di bio www.wasap.my/60164041182/perla. 2. Whatsapp +60164041182. #perlabyiwani #teamciknana #putihkekal #cerahkankulit #perlacapsuleturbo #pilpemutihbadan #hilangkansunburn #whiteningbooster #putihpinkish #putihkorea #kulitgebugebas

nak putih? takde masalah, makan perla capsule turbo je 😋 Produk: Perla Capsule Turbo Kod: PCT Harga: RM 30 Postage: RM 8(SM), RM 13(SS) Kandungan: 10 capsules Tahan: Sebulan Nak order? 1. Tekan link di bio www.wasap.my/60164041182/perla. 2. Whatsapp +60164041182. #perlabyiwani #teamciknana #perlacoffee #cantikkankulit #perlacapsuleturbo #pilpemutihbadan #kulitlembap #whiteningbooster #putihpinkish #putihkorea #kulitgebu

Khas buat warga PAGOH, JOHOR yg dah lama teringin, terliur dan makan kek n dressert dari MAMASAB BAKERY.. mari dapatkan kek kegemaran anda di Mini Hub Pagoh Jaya. Boleh contact abg sado @nasharuddinibrahim. Service tip top AAAAA mak bagi 🤩🤩 . #minihubpagoh #mamasabbakery Pagoh #teamciknana #pagohjaya #pagoh

Produk: Perla Potion Kod: Perla Potion Harga: RM 70 Postage: RM 10(SM), RM 15(SS) Kandungan: 30 sachets Tahan: Sebulan Nak order? 1. Tekan link di bio www.wasap.my/60164041182/perla. 2. Whatsapp +60164041182. #perlabyiwani #teamciknana #perlacoffeeoriginal #perlapotion #perlapotionbaru #serbukpemutih #whiteningbooster #putihglowing #sayanakputih #whiteningproducts

Produk: Perla Potion Kod: Perla Potion Harga: RM 70 Postage: RM 10(SM), RM 15(SS) Kandungan: 30 sachets Tahan: Sebulan Nak order? 1. Tekan link di bio www.wasap.my/60164041182/perla. 2. Whatsapp +60164041182. #perlabyiwani #teamciknana #perlacoffeeoriginal #perlapotion #perlapotionbaru #serbukpemutih #whiteningbooster #putihglowing #sayanakputih #whiteningproducts

Produk: Perla Coffee Advance Kod: PCA Harga: RM 29.90 Postage: RM 10(SM), RM 15(SS) Kandungan: 10 sachets Tahan: 10 hari Nak order? 1. Tekan link di bio www.wasap.my/60164041182/perla. 2. Whatsapp +60164041182. #perlabyiwani #teamciknana #perlacoffeekedah #perlacoffee #tonakulittaksekata #putihmelepak #awetmudaselalu #kulitberseri #perlacoffeeadvance #perlacoffeeadvanced #tambahtenaga #gebugebas

Produk: Perla Coffee Advance Kod: PCA Harga: RM 29.90 Postage: RM 10(SM), RM 15(SS) Kandungan: 10 sachets Tahan: 10 hari Nak order? 1. Tekan link di bio www.wasap.my/60164041182/perla. 2. Whatsapp +60164041182. #perlabyiwani #teamciknana #perlacoffeekedah #perlacoffee #jerawat #cerahkankulit #putihtanpasuntik #whiteningproduk #perlacoffeeadvance #perlacoffeeadvanced #putihkankulit #mukaflawless

Produk: Perla Coffee Advance Kod: PCA Harga: RM 29.90 Postage: RM 10(SM), RM 15(SS) Kandungan: 10 sachets Tahan: 10 hari Nak order? 1. Tekan link di bio www.wasap.my/60164041182/perla. 2. Whatsapp +60164041182. #perlabyiwani #teamciknana #perlacoffeekedah #perlacoffee #susuuntukcantik #cerahkankulit #kopiuntukputih #putihkorea #perlacoffeeadvance #perlacoffeeadvanced #kulitsihat #kulitkering

Produk: Perla Capsule Turbo Kod: PCT Harga: RM 30 Postage: RM 8(SM), RM 13(SS) Kandungan: 10 capsules Tahan: Sebulan Nak order? 1. Tekan link di bio www.wasap.my/60164041182/perla. 2. Whatsapp +60164041182. #perlabyiwani #teamciknana #perlacoffeeexclusive #perlacoffee #codjitra #perlacapsuleturbo #ubatputih #pilpemutih #whiteningbooster #kulitputih #putihkankulit

Produk: Perla Capsule Turbo Kod: PCT Harga: RM 30 Postage: RM 8(SM), RM 13(SS) Kandungan: 10 capsules Tahan: Sebulan Nak order? 1. Tekan link di bio www.wasap.my/60164041182/perla. 2. Whatsapp +60164041182. #perlabyiwani #teamciknana #perlacoffeeexclusive #perlacoffee #cantikkankulit #perlacapsuleturbo #ubatputih #kulitlembap #whiteningbooster #putihpinkish #whiteningpills

Produk: Perla Capsule Turbo Kod: PCT Harga: RM 30 Postage: RM 8(SM), RM 13(SS) Kandungan: 10 capsules Tahan: Sebulan Nak order? 1. Tekan link di bio www.wasap.my/60164041182/perla. 2. Whatsapp +60164041182. #perlabyiwani #teamciknana #perlacoffeeexclusive #perlacoffee #whiteningproducts #perlacapsuleturbo #ubatputih #pilpemutih #whiteningbooster #kulitputih #sayanakflawless

KENAPA PERLU BELI ASING KALAU BOLEH BELI SEKALI 🔥 Macam ayat trivago tak? 😂😂🤣 Dulu kalau nak flawless and slimming kena beli 2 produk ni . Perla coffee and miracle slimming coffee. Siapa pernah consume dua2 ni tau lah mcm mana keberkesanan dia . Tapi untuk beli 2 produk ni total agak mahal jugak kan. . Jadi hq keluarkn 1 produk yg ada 2 gandingan : Maka terciptalah PERLA COFFEE EXCLUSIVE . 🌼PUTIH 🌼LANSING 🌼INTIM. 3 khasiat dalam 1 botol. Jimat ke jimat tu ? Tak perlu nak berbelanja lebih. 🌟🌟🌟🌟 . . . . #teamciknana #perlacoffeeexclusive #perlacoffeebrunei #perlacapsuleturbo #perlachocolate #symacoffee #cococollegen #syintagilacoffee #maezwhitecoffee #perlachocolate #brunei

🍵PERLA CHOCO & COFFEE ADVANCED 🍫 Khas untuk anda yang tidak menggemari coffee! Anda boleh cuba PERLA CHOCO ADVANCED ! Keluaran terbaru daripada IRICH RESOURCES. Diupgrade dengan new flavour, dan ditambah dengan L-Cysteine! Apakah bahan yang dimaksudkan? Bahan ini dapat membantu untuk pembentukan gluthathione dan berfungsi sebagai agen pencegah pigmentasi dan menggalakkan pembentukan melanin kulit yang cerah serta membuat kulit anda mulus, segar dan berseri-seri! Wow!!!! Terbaik bukan!!! Sedap, murah dan mampu milik!!! Sekotak BND15 SAHAJA Whatsapp 8308034 terus untuk order 💥💥 . . . . #teamciknana #perlacoffeeexclusivebrunei #perlachocoadvanced #perlacoffeeadvanced #bruneisale #brunei #coffee #coffeelover #coffeeforskin #iklanbrunei

🍵PERLA CHOCO & COFFEE ADVANCED 🍫 Khas untuk anda yang tidak menggemari coffee! Anda boleh cuba PERLA CHOCO ADVANCED ! Keluaran terbaru daripada IRICH RESOURCES. Diupgrade dengan new flavour, dan ditambah dengan L-Cysteine! Apakah bahan yang dimaksudkan? Bahan ini dapat membantu untuk pembentukan gluthathione dan berfungsi sebagai agen pencegah pigmentasi dan menggalakkan pembentukan melanin kulit yang cerah serta membuat kulit anda mulus, segar dan berseri-seri! Wow!!!! Terbaik bukan!!! Sedap, murah dan mampu milik!!! Sekotak BND15 SAHAJA Whatsapp 8308034 terus untuk order 💥💥 . . . . #teamciknana #perlacoffeeexclusivebrunei #perlachocoadvanced #perlacoffeeadvanced #bruneisale #brunei #coffee #coffeelover #coffeeforskin #iklanbrunei

Produk: Perla Coffee Exclusive Kod: PCE Harga: RM 60 Postage: RM 8(SM), RM 13(SS) Kandungan: 700 gram Tahan: 2-3 minggu Nak order? 1. Tekan link di bio www.wasap.my/60164041182/perla. 2. Whatsapp +60164041182. #perlabyiwani #teamciknana #perlacoffeeexclusive #perlacoffee #putihgebu #masalahkulit #hilangkanjerawat #vitaminuntukkulit #supplementputih #pikatsuami

Dalam banyak2 kek, kek ape paling jahat? Mesti lah, DEVIL FOOD CHOC CAKE (DFCC) Nama pun 'devil' kan, hihihihihi . Kek ni jahat sebab bila makan, Korg tak boleh berhenti tau, DFCC no cheese ni, sesuai sangat untuk hantu choc, & yang tak makan cheese . Saiz 7' RM35 Saiz 10' RM65 Saiz 12' RM80 (Tak termasuk caj delivery) . Berminat? Whatsapp 0122435719 or klik link di bio 👆🏼 #mamasabwarrior #mamasablovers #sayajualdessert #sayajualkambingperap #deliveryteruskehati #agentsabrinabakery #teamciknana #goodfoodgoodmood #supplementofhappiness

Wahh pagi2 dapat feedback #perlalovers consume 2 box perla coffee advance kulit putih gebus gituuu !❤ . Nak skin poleles gebus mcm sis kita nie , tak perlu nak belanja mahal2 consume PCA harga mampu milik RM 29.90 tapi kesan 10X lebih advance uolss .❤ . Nak try lekais DM cikAin ! grab noww😊 . #codnilai #codbanting #codputrajaya #perlacoffeebanting #teamciknana

Produk: Perla Coffee Exclusive Kod: PCE Harga: RM 60 Postage: RM 8(SM), RM 13(SS) Kandungan: 700 gram Tahan: 2-3 minggu Nak order? 1. Tekan link di bio www.wasap.my/60164041182/perla. 2. Whatsapp +60164041182. #perlabyiwani #teamciknana #perlacoffeeexclusive #perlacoffee #putihglowing #putihmelepak #hilangkanjerawat #vitaminuntukkulit #supplementputih #masalahwanita