#teamilafazila

29,992 posts tagged with #teamilafazila

Photos and Videos about #teamilafazila

(@detox.tea.langsing)

42 Minutes Ago

Teringin nak berubah? Haa..satu jer perlu anda buat.konsisten!! Kita memang mudah rasa give up dan rasa mustahil bila nak berubah daripada sesuatu yg telah menjadi kebiasaan.. In Shaa Allah..dgn Cuba teh by medinadesire ni..impian yg selama ni rasa mustahil..akan tercapai.. Nk order? Nk tahu tentang teh yg awesome ni? Wasap 0129503384 #cantik #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #dietatkins #dietsihat #jomsihat #sayajual #slimfittea #produkmuslim #lotionmalaysia#teamurah#teakuruscepat#kakicantiq#slimmingtea#sayajuallosyen#losyenkurus#losyenmaryammurah#perutbuncit#secretcorreaglobal#teamilafazila#cikguseo

Teringin nak berubah? Haa..satu jer perlu anda buat.konsisten!! Kita memang mudah rasa give up dan rasa mustahil bila nak berubah daripada sesuatu yg telah menjadi kebiasaan.. In Shaa Allah..dgn Cuba teh by medinadesire ni..impian yg selama ni rasa mustahil..akan tercapai.. Nk order? Nk tahu tentang teh yg awesome ni? Wasap 0129503384 #sayajual#produkkurus#quroseubatkurus#ubatkurus#supplementkurus#kurus#kurusdalam2minggu#kuruscepat#kurusdenganselamat#kurusdengancepat#jomkurus#carakurusbadan#kurussihat#atasimasalahgemuk#nakcantik#nakkurus#nakkuruscepat#nakkuruskanbadan#sayanakkurus#teamilafazila#cikguseo

(@kurus_medina.desire)

49 Minutes Ago

. Ada jenis badan orang...dia bukanya gemok tapi tang perut je BUNCIT!!😭 Itu yang pakai ape pun x selesa.... . Jangan risau kakak2 adik2 Meh sini akk nak perkenalkan 💞SLIMMING DETOX BY MEDINA DESIRE💞 . 🍵 Mengempiskan Perut yg BUNCIT 🍵 Membuang Lemak yg DEGIL 🍵 Menyelesaikan masalah OBESITI 🍵 Menyelesaikan masalah SEMBELIT 🍵 Menurunkan PARAS GULA dalam DARAH 🍵 Menurunkan tahap KOLESTROL 🍵 Membuang ANGIN dalam badan 🍵 Penurunan PANTAS sehingga 6KG dalam masa 14 Hari. . 📨READY STOCK!! . . HARGA : COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1) SLIMYOU DYTOX TEA™ RM15 👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25 👉 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12(SS) . WhatsApp sekarang ..FREEGIFT menarik menanti anda.. 0162199742 📞📞 . #teamilafazila#larome#langsing#kurusseawal3hari#produkkurus#masalahkegemukan#jamu#dherbs#sayajual#sayajualonline#slimming#berisi#lenganbesar#punggungbesar#selulit#medinadesirehq#hqkakicantiq#hqslimmingdetoxtea#kakicantiq#lemakbawahlengan#pehabesar

(@kurus_medina.desire)

49 Minutes Ago

. Ada jenis badan orang...dia bukanya gemok tapi tang perut je BUNCIT!!😭 Itu yang pakai ape pun x selesa.... . Jangan risau kakak2 adik2 Meh sini akk nak perkenalkan 💞SLIMMING DETOX BY MEDINA DESIRE💞 . 🍵 Mengempiskan Perut yg BUNCIT 🍵 Membuang Lemak yg DEGIL 🍵 Menyelesaikan masalah OBESITI 🍵 Menyelesaikan masalah SEMBELIT 🍵 Menurunkan PARAS GULA dalam DARAH 🍵 Menurunkan tahap KOLESTROL 🍵 Membuang ANGIN dalam badan 🍵 Penurunan PANTAS sehingga 6KG dalam masa 14 Hari. . 📨READY STOCK!! . . HARGA : COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1) SLIMYOU DYTOX TEA™ RM15 👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25 👉 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12(SS) . WhatsApp sekarang ..FREEGIFT menarik menanti anda.. 0162199742 📞📞 . #teamilafazila#larome#langsing#kurusseawal3hari#produkkurus#masalahkegemukan#jamu#dherbs#sayajual#sayajualonline#slimming#berisi#lenganbesar#punggungbesar#selulit#medinadesirehq#hqkakicantiq#hqslimmingdetoxtea#kakicantiq#lemakbawahlengan#pehabesar

(@tehslim_zafreen)

50 Minutes Ago

Teh termurah di pasaran.. Rm15.00 utk kurus. Tp kalau nak booster lg cepat kesan tambah . Rm25.00 je. Amik set combo rm40.00.. 2-5 hari boleh turun 2-5kg.. Jom tengok testimoni kami.. Real ori... Order jom postage arini.. WA 0129503384 . #sayajual#produkkurus#quroseubatkurus#ubatkurus#supplementkurus#kurus#kurusdalam2minggu#kuruscepat#kurusdenganselamat#kurusdengancepat#jomkurus#carakurusbadan#kurussihat#atasimasalahgemuk#nakcantik#nakkurus#nakkuruscepat#nakkuruskanbadan#sayanakkurus#teamilafazila#cikguseo

(@kurus_medina.desire)

50 Minutes Ago

. Ada jenis badan orang...dia bukanya gemok tapi tang perut je BUNCIT!!😭 Itu yang pakai ape pun x selesa.... . Jangan risau kakak2 adik2 Meh sini akk nak perkenalkan 💞SLIMMING DETOX BY MEDINA DESIRE💞 . 🍵 Mengempiskan Perut yg BUNCIT 🍵 Membuang Lemak yg DEGIL 🍵 Menyelesaikan masalah OBESITI 🍵 Menyelesaikan masalah SEMBELIT 🍵 Menurunkan PARAS GULA dalam DARAH 🍵 Menurunkan tahap KOLESTROL 🍵 Membuang ANGIN dalam badan 🍵 Penurunan PANTAS sehingga 6KG dalam masa 14 Hari. . 📨READY STOCK!! . . HARGA : COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1) SLIMYOU DYTOX TEA™ RM15 👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25 👉 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12(SS) . WhatsApp sekarang ..FREEGIFT menarik menanti anda.. 0162199742 📞📞 . #teamilafazila#larome#langsing#kurusseawal3hari#produkkurus#masalahkegemukan#jamu#dherbs#sayajual#sayajualonline#slimming#berisi#lenganbesar#punggungbesar#selulit#medinadesirehq#hqkakicantiq#hqslimmingdetoxtea#kakicantiq#lemakbawahlengan#pehabesar

(@medinadesire_i.ila)

53 Minutes Ago

. Ada jenis badan orang...dia bukanya gemok tapi tang perut je BUNCIT!!😭 Itu yang pakai ape pun x selesa.... . Jangan risau kakak2 adik2 Meh sini akk nak perkenalkan 💞SLIMMING DETOX BY MEDINA DESIRE💞 . 🍵 Mengempiskan Perut yg BUNCIT 🍵 Membuang Lemak yg DEGIL 🍵 Menyelesaikan masalah OBESITI 🍵 Menyelesaikan masalah SEMBELIT 🍵 Menurunkan PARAS GULA dalam DARAH 🍵 Menurunkan tahap KOLESTROL 🍵 Membuang ANGIN dalam badan 🍵 Penurunan PANTAS sehingga 6KG dalam masa 14 Hari. . 📨READY STOCK!! . . HARGA : COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1) SLIMYOU DYTOX TEA™ RM15 👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25 👉 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12(SS) . WhatsApp sekarang ..FREEGIFT menarik menanti anda.. 0162199742 📞📞 . #teamilafazila#fitnessmotivation#ubatkurus#slimtea#ubatkurus#slimtea#skinnytea#nakkuruscepat#kurusdalam2minggu#skinnyteatox#kuruscepat#sayanakkurus#sayanakcantik#detoxmalaysia#cantik#detoxteamurah#detoxmurah#dietsihat#trustedseller#sayajualmurah#buanglemak#medinadesirehq#hqkakicantiq#hqslimmingdetoxtea

(@detoxteaterkini)

55 Minutes Ago

. Ada jenis badan orang...dia bukanya gemok tapi tang perut je BUNCIT!!😭 Itu yang pakai ape pun x selesa.... . Jangan risau kakak2 adik2 Meh sini akk nak perkenalkan 💞SLIMMING DETOX BY MEDINA DESIRE💞 . 🍵 Mengempiskan Perut yg BUNCIT 🍵 Membuang Lemak yg DEGIL 🍵 Menyelesaikan masalah OBESITI 🍵 Menyelesaikan masalah SEMBELIT 🍵 Menurunkan PARAS GULA dalam DARAH 🍵 Menurunkan tahap KOLESTROL 🍵 Membuang ANGIN dalam badan 🍵 Penurunan PANTAS sehingga 6KG dalam masa 14 Hari. . 📨READY STOCK!! . . HARGA : COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1) SLIMYOU DYTOX TEA™ RM15 👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25 👉 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12(SS) . WhatsApp sekarang ..FREEGIFT menarik menanti anda.. 0162199742 📞📞 . #teamilafazila#tipskuruscepat#tehkurusmurah#detoxteamurah#detoxteamalaysia#skinnyteamurah#skinnyteamalaysia#slimmingtea#slimmingteamurah#medinadesirehq#hqkakicantiq#hqslimmingdetoxtea#sihat#buangdoublechin#buangselulit#atkinsdiet#detoxtea#detoxteamurahmedinadesirehq#hqkakicantiq#hqslimmingdetoxtea#losyenkurus#luluskkm#losyenmaryam

(@kurusmudah.berkesan)

57 Minutes Ago

. Ada jenis badan orang...dia bukanya gemok tapi tang perut je BUNCIT!!😭 Itu yang pakai ape pun x selesa.... . Jangan risau kakak2 adik2 Meh sini akk nak perkenalkan 💞SLIMMING DETOX BY MEDINA DESIRE💞 . 🍵 Mengempiskan Perut yg BUNCIT 🍵 Membuang Lemak yg DEGIL 🍵 Menyelesaikan masalah OBESITI 🍵 Menyelesaikan masalah SEMBELIT 🍵 Menurunkan PARAS GULA dalam DARAH 🍵 Menurunkan tahap KOLESTROL 🍵 Membuang ANGIN dalam badan 🍵 Penurunan PANTAS sehingga 6KG dalam masa 14 Hari. . 📨READY STOCK!! . . HARGA : COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1) SLIMYOU DYTOX TEA™ RM15 👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25 👉 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12(SS) . WhatsApp sekarang ..FREEGIFT menarik menanti anda.. 0162199742 📞📞 . #teamilafazila#kurusdanlangsing#kurus7hari#kurusdenganmudah#kurusmudah#kurusmurah#kurusbajet#kurusbadan#kuruspantas#kurustanpasenam#kurustanpadiet#kurusdengansihat#kurusdansihat#kempisperut#kempiskanperut#produkkurusmurah#produkkurusterbaik#produkkurusberkesan#dietkurus#dietcoach#dietsenang

(@dietkurus)

1 Hour Ago

Ini cara cek kalau turun kamu udah bener. . Ini case dr client saya namanya Kak Fitri yg fotonya diatas. (Geser fotonya) . Berat yg kamu liat di timbangan ada 2 bagian: . 1. Massa Lemak . 2. Massa Non Lemak. Disebut juga Lean Mass. Terdiri dr otot di sebut Massa Otot. . Yg pengen kamu kurangin itu massa lemak. . Massa otot perlu dipertahanin. Dan ditingkatin. . Pas mulai, berat Kak Fitri 65 kg. Tinggi 156 cm. . Kadar lemak 38,16% . Massa otot 40,41 kg. . Kak Fitri gak olahraga. Tp hidupnya aktif! . Setelah sktr 1 bulan, berat turun 11 kg. (Hasil tiap orang bisa beda2 ya) . Kadar lemak turun jadi 18% (turun 20,16%!) . Tapi massa otot naik jadi 41.76 kg (naik 1,35 kg) . Nah jadi sblm mulai, kamu jangan cuma liat n patokan ke kg aja. . 1. Cek kadar lemak awal. (Cek cara ngitung brp % kadar lemak kamu) . 2. Cek brp massa lemak kamu. = % Lemak yg kamu dapet di no 1 X berat skrg . 3. Trus cek massa otot awal = (berat - massa lemak) . Trus kamu evaluasi tiap minggu. . Kalau massa otot kamu turun, kemungkinan besar pola nutrisi dan pola makan kamu blm bener. . Bisa jg krn sebab lain. Seperti kurang tidur atau pola latihan yang gak tepat 😁 . Nah, jadi jangan patokan sama kg. . Kilogram itu bukan indikator yg baik buat turun berat badan yg sehat. . Kalau lemak kamu turun, dan massa otot kamu bertambah, kamu bakal lbh sehat, lebih fit, dan hasilnya bisa lbh kamu pertahanin kedepannya. . Selamat mencoba 🙂 Coach Diet Online ~ sigit whatsapp +628126880293 . . #dietsehat #carakurusbadan #kuruscepat #nakkuruskanbadan #kuruslangsing #teamilafazila #kuruscantik #kurusdengansihat #kuruskanbadan #kurusdengancepat #kurusselepasraya #kurus #buanglemak #kurussebelumraya #kurussihat #produkkurus #kurusselamat #sayajualubatkurus #kurustanpadiet #kurusdalam2minggu #tipskurus #jamukurus #kuruslangsing #kuruscantik #kurustanpaberlapar

(@carakurusbadan)

1 Hour Ago

Ini cara cek kalau turun kamu udah bener. . Ini case dr client saya namanya Kak Fitri yg fotonya diatas. (Geser fotonya) . Berat yg kamu liat di timbangan ada 2 bagian: . 1. Massa Lemak . 2. Massa Non Lemak. Disebut juga Lean Mass. Terdiri dr otot di sebut Massa Otot. . Yg pengen kamu kurangin itu massa lemak. . Massa otot perlu dipertahanin. Dan ditingkatin. . Pas mulai, berat Kak Fitri 65 kg. Tinggi 156 cm. . Kadar lemak 38,16% . Massa otot 40,41 kg. . Kak Fitri gak olahraga. Tp hidupnya aktif! . Setelah sktr 1 bulan, berat turun 11 kg. (Hasil tiap orang bisa beda2 ya) . Kadar lemak turun jadi 18% (turun 20,16%!) . Tapi massa otot naik jadi 41.76 kg (naik 1,35 kg) . Nah jadi sblm mulai, kamu jangan cuma liat n patokan ke kg aja. . 1. Cek kadar lemak awal. (Cek cara ngitung brp % kadar lemak kamu) . 2. Cek brp massa lemak kamu. = % Lemak yg kamu dapet di no 1 X berat skrg . 3. Trus cek massa otot awal = (berat - massa lemak) . Trus kamu evaluasi tiap minggu. . Kalau massa otot kamu turun, kemungkinan besar pola nutrisi dan pola makan kamu blm bener. . Bisa jg krn sebab lain. Seperti kurang tidur atau pola latihan yang gak tepat 😁 . Nah, jadi jangan patokan sama kg. . Kilogram itu bukan indikator yg baik buat turun berat badan yg sehat. . Kalau lemak kamu turun, dan massa otot kamu bertambah, kamu bakal lbh sehat, lebih fit, dan hasilnya bisa lbh kamu pertahanin kedepannya. . Selamat mencoba 🙂 Coach Diet Online ~ sigit whatsapp +628126880293 . . #dietsehat #carakurusbadan #kuruscepat #nakkuruskanbadan #kuruslangsing #teamilafazila #kuruscantik #kurusdengansihat #kuruskanbadan #kurusdengancepat #kurusselepasraya #kurus #buanglemak #kurussebelumraya #kurussihat #produkkurus #kurusselamat #sayajualubatkurus #kurustanpadiet #kurusdalam2minggu #tipskurus #jamukurus #kuruslangsing #kuruscantik #kurustanpaberlapar

(@bieyadawiah)

4 Hours Ago

Ramuan kaki cantiq tea.Selamat diminum.Kita guna bahan organik okey.

(@bieyadawiah)

7 Hours Ago

Dah terkena tempias teatox. Runcing habis muka kak . Nampak makin muda gituuu

(@bieyadawiah)

10 Hours Ago

Bagus la teh ni,perut dah tak buncit.😱😱. Ha kan dah kata,#detoxmurah ni boleh kempiskan perut 013-6402508

(@bieyadawiah)

15 Hours Ago

Sapa nak join postage esok meh wasap Biey.Harga mur mur je.Dapat free slimming panty lagi tau. 013-6402508

(@cantiqslimteh_)

15 Hours Ago

Medina Desire menggunakan 2 jenis teh terbaik di dunia iaitu Teh Herbal dan Teh putih. Teh herbal jenis ini umumnya bebas kafein dan telah dinikmati sejak zaman kuno lagi. Ramuan teh herbal antara lain seperti bunga kering, daun, biji dan akar. Ramuan teh ni adalah mengikut nisbah dari sifu cina lama yang mengamalkan tradisi minum teh daripada nenek moyang dahulu. Fungsi – fungsi teh ini sudah tentu mempunyai khasiat semula jadi yang membantu kesihatan tubuh dan khasiat tertentu. Ramuan teh dengan bertujuan membantu menyihatkan badan dan antioksidan. . #medinadesiremurahteh #sajualtehkurusmurah #slimmingteatox#kakicantiqteatox #produkmuslim#sayajualtehkurus #trustedseller#murahmy #infomudahkurus#losyemarayam #petuabuanglemakdegil #kecilaknkempiskn#losyenmurah #perutbuncitkempis #tehviralno1#selamat#tehorganic #kecilkan#kempiskanperut #teamilafazila

(@cantiqslimteh_)

21 Hours Ago

Jangan risau, produk yang di keluarkan oleh medina desire dijamin 100 peratus halal dan selamat.  Had umur yang dibenarkan untuk minum produk ini adalah daripada umur 12 tahun dan ke atas. . #medinadesiremurahteh #sajualtehkurusmurah #slimmingteatox#kakicantiqteatox #produkmuslim#sayajualtehkurus #trustedseller#murahmy #infomudahkurus#losyemarayam #petuabuanglemakdegil #kecilaknkempiskn#losyenmurah #perutbuncitkempis #tehviralno1#selamat#tehorganic #kecilkan#kempiskanperut #teamilafazila

Teh termurah dipasaran.. Rm15.00 utk kurus. Tp kalau nak booster lg cepat kesan tambah kakicantiq 1. Rm25.00 je. Amik set combo rm40.00.. 2-5 hari boleh turun 2-5kg.. Jom tengok testimoni kami.. Real ori... Order jom postage arini.. WA 0129503384 #sayajual#produkkurus#quroseubatkurus#ubatkurus#supplementkurus#kurus#kurusdalam2minggu#kuruscepat#kurusdenganselamat#kurusdengancepat#jomkurus#carakurusbadan#kurussihat#atasimasalahgemuk#nakcantik#nakkurus#nakkuruscepat#nakkuruskanbadan#sayanakkurus#teamilafazila#cikguseo

Teringin nak berubah? Haa..satu jer perlu anda buat.konsisten!! Kita memang mudah rasa give up dan rasa mustahil bila nak berubah daripada sesuatu yg telah menjadi kebiasaan.. In Shaa Allah..dgn Cuba teh by medinadesire ni..impian yg selama ni rasa mustahil..akan tercapai.. Nk order? Nk tahu tentang teh yg awesome ni? Wasap 0129503384 #sayajual#produkkurus#quroseubatkurus#ubatkurus#supplementkurus#kurus#kurusdalam2minggu#kuruscepat#kurusdenganselamat#kurusdengancepat#jomkurus#carakurusbadan#kurussihat#atasimasalahgemuk#nakcantik#nakkurus#nakkuruscepat#nakkuruskanbadan#sayanakkurus#teamilafazila#cikguseo

(@bieyadawiah)

22 Hours Ago

Jomm !! Budak sekolah yang muk2 tu semua jom detox. Tak ganggu masa sekolah ke apa ya. No cirit birit. 💯selamat !

(@cantiqslimteh_)

23 Hours Ago

KEBAIKKAN MARYAM LOTION ✔membakar lemak dari luar ✔membentuk semula bentuk badan ✔mengempiskan perut ✔mengecilkan peha dan betis ✔mengecilkan lengan ✔melicinkan kulit ✔menghilangkan selulit ✔berbau wangi dan menenangkan ✔tidak melekit INGREDIENTS:- ✔AQUA ✔CYBOPOGON ✔CITRATUS OIL ✔MENTHYL SALICYLATE ✔CRINUM ASIATICUM ✔EXT ✔FRAGRANCE CARA GUNA:- ✔SAPU LOTION DI PERUT DAN PEHA DAN TEMPAT2 YG ANDA INGIN KECILKAN ✔SAPU SELEPAS MANDI ✔SAPU PADA WAKTU PAGI DAN MALAM . #medinadesiremurahteh #sajualtehkurusmurah #slimmingteatox#kakicantiqteatox #produkmuslim#sayajualtehkurus #trustedseller#murahmy #infomudahkurus#losyemarayam #petuabuanglemakdegil #kecilaknkempiskn#losyenmurah #perutbuncitkempis #tehviralno1#selamat#tehorganic #kecilkan#kempiskanperut #teamilafazila

Assalamualaikum semua 🤗 . Jangan risau, produk yang di keluarkan oleh medina desire dijamin 100 peratus halal dan selamat. Selain itu, Teh ini Sesuai untuk ibu menyusu, lepas bersalin dan dalam pantang. Had umur yang dibenarkan untuk minum produk ini adalah daripada umur 12 tahun dan ke atas. . Teh ini juga boleh di minum lelaki dan perempuan. Bagi menjamin keselamatan anda, teh dari medina desire Tiada pewarna tiruan mahu pun perasa tiruan. Sebaliknya sifat rasa semula jadi teh yang dicampur mengikut ramuan tradisi menghasilkan rasa berbeza dan khasiat berbeza. Penelitian, pemprosesan, penyediaan dan penyukatan teh di perinci bagi memastikan sesuai diminum dan baik untuk kesihatan. . #medinadesiremurahteh #sajualtehkurusmurah #slimmingteatox#kakicantiqteatox #produkmuslim#sayajualtehkurus #trustedseller#murahmy #infomudahkurus #petuabuanglemakdegil #kecilaknkempiskn #perutbuncitkempis #tehviralno1#selamat#tehorganic #kecilkan#kempiskanperut #teamilafazila

(@bieyadawiah)

1 Day 1 Hour Ago

Baru minum 2 hari lenguh-lenguh badan pon hilang. Kawan pon nak try sekali tu

(@medinateatoxbypb)

1 Day 3 Hours Ago

Ramai yg PM tanya "apa KAKICANTIQ TEA NI?? ☺Haa... berikut antara kelebihan kakicantiq tea. Kakicantiq tea ni ada 3 bahan utama iaitu serai, dry herb & rebina. Bila uolls minum perut uolls akan rasa kenyang jer sepanjang hari tp uolls akan kerap rasa haus. Jadi bila haus tentu minum byk dan akan kerap kencing. Itu normal jgn risau😊...wasap 0199793707 . . . #teamilafazila#lotionviral#inchloss#lotionkurus#teamurah#teakuruscepat#teatoxmalaysia#teadiet#tehviral#teabymedinadesire#tehmurahrm15#tehmedinadesire#tehajaib#kakicantiqtea#nakkuruscepat#teaoriginal#lotionmaryam

(@bieyadawiah)

1 Day 3 Hours Ago

Sekarang promosi tak masuk akal ni.Beli set combo sis bagi free slimming panty.Dah la murah dapat free gift lagi. Cepat gais..stok terhad,sapa cepat dia dapat

(@bieyadawiah)

1 Day 5 Hours Ago

Ketara sangat ni awakk. Suami pun tergugat bini makin lawa camni

(@cantiqslimteh_)

1 Day 14 Hours Ago

PROMO POSTAGE sedang berjalan! Rm 5 untuk semenanjung rm10 untuk sabah & sarawak.jangan lpskan peluang ni tau! . Medina Desire menggunakan 2 jenis teh terbaik di dunia iaitu Teh Herbal dan Teh putih. Teh herbal jenis ini umumnya bebas kafein dan telah dinikmati sejak zaman kuno lagi. Ramuan teh herbal antara lain seperti bunga kering, daun, biji dan akar. Ramuan teh ni adalah mengikut nisbah dari sifu cina lama yang mengamalkan tradisi minum teh daripada nenek moyang dahulu. Fungsi – fungsi teh ini sudah tentu mempunyai khasiat semula jadi yang membantu kesihatan tubuh dan khasiat tertentu. Ramuan teh dengan bertujuan membantu menyihatkan badan dan antioksidan. . #medinadesiremurahteh #sajualtehkurusmurah #slimmingteatox#kakicantiqteatox #produkmuslim#sayajualtehkurus #trustedseller#murahmy #infomudahkurus #petuabuanglemakdegil #kecilaknkempiskn #perutbuncitkempis #tehviralno1#selamat#tehorganic #kecilkan#kempiskanperut #teamilafazila

(@cantiqslimteh_)

1 Day 15 Hours Ago

Promo Postage rm 5 semenanjung rm10 sabah sarawak!! Jgn lepaskan peluang ni! Nk ada bdn idaman mcm model sihat tk xnk sakit ..tunggu ape lg jom grab now! INFO TAMBAHAN TEA KAMI TELAH DI BILLBOARD DI HIGHWAY YONGPENG TAU ! KALAU LALU DI KAWASAN TERSEBUT MESTI ANDA PERASAN ! JADI TAK PERLU RAGU DENGAN TEA KAMI . #medinadesiremurahteh #sajualtehkurusmurah #slimmingteatox#kakicantiqteatox #produkmuslim#sayajualtehkurus #trustedseller#murahmy #infomudahkurus #petuabuanglemakdegil #kecilaknkempiskn #perutbuncitkempis #tehviralno1#selamat#tehorganic #kecilkan#kempiskanperut #teamilafazila

(@cantiqslimteh_)

1 Day 16 Hours Ago

Medina Desire menggunakan 2 jenis teh terbaik di dunia iaitu Teh Herbal dan Teh putih. Teh herbal jenis ini umumnya bebas kafein dan telah dinikmati sejak zaman kuno lagi. Ramuan teh herbal antara lain seperti bunga kering, daun, biji dan akar. Ramuan teh ni adalah mengikut nisbah dari sifu cina lama yang mengamalkan tradisi minum teh daripada nenek moyang dahulu. Fungsi – fungsi teh ini sudah tentu mempunyai khasiat semula jadi yang membantu kesihatan tubuh dan khasiat tertentu. Ramuan teh dengan bertujuan membantu menyihatkan badan dan antioksidan. . #medinadesiremurahteh #sajualtehkurusmurah #slimmingteatox#kakicantiqteatox #produkmuslim#sayajualtehkurus #trustedseller#murahmy #infomudahkurus #petuabuanglemakdegil #kecilaknkempiskn #perutbuncitkempis #tehviralno1#selamat#tehorganic #kecilkan#kempiskanperut #teamilafazila

(@medinateatoxbypb)

1 Day 16 Hours Ago

Pergi butik...terpaksa cari baju 👕bhgn plus size....😣tgk fon pun....duk scroll bhgn plus size....pilihan terhad kan....🙆 bila ni... nak pilih yg cantik2 👗👚👖mcm org lain😧...tiap2 tahun mcm makin bertambah pulak xxxl kat saiz bj tu....😱....aku pun nak berubah jugak...kena kuatkan azam..tingkatkan usaha....apa kata kita cuba set combo...slimyou detox tea & kakicantiq tea by medinadesire...hanya rm40... Mulakan hari ini juga...😍 WA 0199793707 #cantik #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #dietatkins #dietsihat #jomsihat #sayajual #slimfittea#teamilafazila#cikguseo #kurusselepasraya#raya2018

(@bieyadawiah)

1 Day 23 Hours Ago

Minum #detoxmurah murah ni dah kurang sakit kepala.Badan pon ringan aih

(@kurus.slimteh)

1 Day 23 Hours Ago

Dah byk cari produk kurus tapi masih xjadi2? Dh byk buang duit sana sini utk kuruskan badan tapi 1 kg pun payah turun? Kami sedia menyelesaikan masalah anda..xperlu belanja lebih korang akan nampak kesan penurunan xsampai seminggu.. . Order sekarang.. . . WhatsApp 0134637187 . . #kurusselamat #kurustanpadiet #kuruscepat #kurussihat #kurusdalam2minggu #naturalherbs#sayajual#jomcantik#shoppingonline#jualmurah#kurus#produkkurus#tehviral#tehajaib#tehkecikkankaki#tehkecilkanpehadanlenganmalaysia#letskurus#kurusdancantik#kurusdansihat#kuruscaraselamat#slimmingtea#tehkurusrm15#tehkurusmalaysia#teamilafazila#flh47hlf

(@buanglemak.kurus)

1 Day 23 Hours Ago

Dah byk cari produk kurus tapi masih xjadi2? Dh byk buang duit sana sini utk kuruskan badan tapi 1 kg pun payah turun? Kami sedia menyelesaikan masalah anda..xperlu belanja lebih korang akan nampak kesan penurunan xsampai seminggu.. . Order sekarang.. . . WhatsApp 0134637187 . . #kurusselamat #kurustanpadiet #kuruscepat #kurussihat #kurusdalam2minggu #naturalherbs#sayajual#jomcantik#shoppingonline#jualmurah#kurus#produkkurus#tehviral#tehajaib#tehkecikkankaki#tehkecilkanpehadanlenganmalaysia#letskurus#kurusdancantik#kurusdansihat#kuruscaraselamat#slimmingtea#tehkurusrm15#tehkurusmalaysia#teamilafazila#flh47hlf