#terapiinstagram

1,518,766 posts tagged with #terapiinstagram

Photos and Videos about #terapiinstagram

(@hanaelisse)

2 Minutes Ago

Don't stay in the bed unless you can make money in bed!!!!! Jus Pemutih Elisse 💯trusted seller Sebarang pertanyaan sila hubungi / whatsapp 011-1080 4517 😍 Hana #juspemutihelisse #terapiinstagram #takternilai #terbaik #gojess #jagamatapasangan #supernatural #suplimentpalingmujarab #buahhati #flawless #cantik #lakukeras #modalrendah #mutiarapink #manis

⌛KEBAYA CARLAROSE PRICE:RM89 ADD POS RM8SM/RM11SS . . LABEL S Please refer Measurements : Top Shoulder : 15" Bust : 35" Armhole:17" Sleeve length : 22.5" Length: 30"Front 25"back SKIRT: Waist:26-34" Hip:34" Length:42"Front 51"back ✳ ✳ ✳ ✳ ✳ LABEL M Please refer Measurements : Top Shoulder : 15.5 Bust : 37" Armhole:17" Sleeve length : 22.5" Length: 30"Front 25"back SKIRT: Waist:27-36" Hip:36" Length:42"Front 51"back ✳ ✳ ✳ ✳ ✳ LABEL L Please refer Measurements : Top Shoulder : 17 Bust : 39" Armhole:18" Sleeve length : 23" Length: 30"Front 25"back SKIRT: Waist:28-38" Hip:38" Length:42"Front 51"back AVAILABLE IN SIZES *S,M&L measurement guide_ -Material soft crepe -hidden zip at front and sleeve -skirt with zip at side . . . #kurungmurah #kurungmuslimah #bajukurungraya #kurungcantik #terapiinstagram #ajimaura #keluaranterbaru #minikurung #kebayamurah #kurungsongket #bajuplussize #kurungcotton #viral #muslimah #ootd #meletop #2018 #bajukurung #kebarungmurah #kurungplussize #minikurung #kurungmoden #muslimahfashion #kurungcottonmurah #minikurungrafeena #kurungsongketmurah #kurungpeplum #kurungpeplummurah #neelofa #ctdk

Kulit kusam, berparut, berminyak?😱 Masa utk beralih kpd Syma Beauty😍 Jom cantik peloles tanpa makeup😘 Whatsapp 013-4344208 sekarang! . . Anda alami jugak masalah seperti di bawah?👇 Masalah Pori2 Terbuka ? Masalah Jerawat Pasir ? Kulit Muka Menggerutu ? Kesan Lebam Jerawat ? Masalah Kulit Terlalu Kusam ? Lihat perbezaan ketara. Takkan uolls nk tgk jaa ? Nak kulit putih glowing tanpa cela ? #jomjadicantik dengan symabeauty. Jangan buang masa lagi, Syma Beauty Skincare mampu mengubah keyakinan diri anda.. Segala masalah 1. Jerawat 2. Jeragat 3. Kulit Berminyak 4. Kulit Sensitif . Semua kami rawat, inshaAllah.. Jom order sekarang, whatsapp ke 0134344208 @ klik link di bio lebih mudah😉 . . . #sayajual#skincare#putih#gebugebas#symabeauty#jomjadicantik#jomjadibijak#symabeautyskincarebyhq#petalingjaya#ipoh#cheras#bangi#klang#kitapunya#peloles#menghilangkanjerawat#menghilangkanjeragat#mengurus#memutih#onlineshop#shopping#bazaar#kualalumpur#like4like#likeforfollow#terapiinstagram#originalfromhq

⌛KEBAYA CARLAROSE PRICE:RM89 ADD POS RM8SM/RM11SS . . LABEL S Please refer Measurements : Top Shoulder : 15" Bust : 35" Armhole:17" Sleeve length : 22.5" Length: 30"Front 25"back SKIRT: Waist:26-34" Hip:34" Length:42"Front 51"back ✳ ✳ ✳ ✳ ✳ LABEL M Please refer Measurements : Top Shoulder : 15.5 Bust : 37" Armhole:17" Sleeve length : 22.5" Length: 30"Front 25"back SKIRT: Waist:27-36" Hip:36" Length:42"Front 51"back ✳ ✳ ✳ ✳ ✳ LABEL L Please refer Measurements : Top Shoulder : 17 Bust : 39" Armhole:18" Sleeve length : 23" Length: 30"Front 25"back SKIRT: Waist:28-38" Hip:38" Length:42"Front 51"back AVAILABLE IN SIZES *S,M&L measurement guide_ -Material soft crepe -hidden zip at front and sleeve -skirt with zip at side . . . #kurungmurah #kurungmuslimah #bajukurungraya #kurungcantik #terapiinstagram #ajimaura #keluaranterbaru #minikurung #kebayamurah #kurungsongket #bajuplussize #kurungcotton #viral #muslimah #ootd #meletop #2018 #bajukurung #kebarungmurah #kurungplussize #minikurung #kurungmoden #muslimahfashion #kurungcottonmurah #minikurungrafeena #kurungsongketmurah #kurungpeplum #kurungpeplummurah #neelofa #ctdk

⌛KEBAYA CARLAROSE PRICE:RM89 ADD POS RM8SM/RM11SS . . LABEL S Please refer Measurements : Top Shoulder : 15" Bust : 35" Armhole:17" Sleeve length : 22.5" Length: 30"Front 25"back SKIRT: Waist:26-34" Hip:34" Length:42"Front 51"back ✳ ✳ ✳ ✳ ✳ LABEL M Please refer Measurements : Top Shoulder : 15.5 Bust : 37" Armhole:17" Sleeve length : 22.5" Length: 30"Front 25"back SKIRT: Waist:27-36" Hip:36" Length:42"Front 51"back ✳ ✳ ✳ ✳ ✳ LABEL L Please refer Measurements : Top Shoulder : 17 Bust : 39" Armhole:18" Sleeve length : 23" Length: 30"Front 25"back SKIRT: Waist:28-38" Hip:38" Length:42"Front 51"back AVAILABLE IN SIZES *S,M&L measurement guide_ -Material soft crepe -hidden zip at front and sleeve -skirt with zip at side . . . #kurungmurah #kurungmuslimah #bajukurungraya #kurungcantik #terapiinstagram #ajimaura #keluaranterbaru #minikurung #kebayamurah #kurungsongket #bajuplussize #kurungcotton #viral #muslimah #ootd #meletop #2018 #bajukurung #kebarungmurah #kurungplussize #minikurung #kurungmoden #muslimahfashion #kurungcottonmurah #minikurungrafeena #kurungsongketmurah #kurungpeplum #kurungpeplummurah #neelofa #ctdk

(@kimi_babystore)

5 Minutes Ago

@Regran_ed from @legasi_ningsalmah - Alhamdulillah sememangnya Minyak Tenang Anakanda ni membantu dalam memberikan keselesaan kepada anak2 terutama yang mengalami masalah selsema. . Selsema ni bila nak tidur, pastinya tak selesa sebab hidung tersumbat. Jadi, dengan menggunakan Minyak Tenang, boleh disapukan pada batang hidung anak2. In syaa Allah anak2 dapat tidur lena lepas tu. ❤ . Nak cuba? Grab 1 sekarang sebab bulan ni ada Promosi untuk semua produk Ning Salmah 💃💃💃 Berminat? Klik link wasap di ruangan bio ig kami #ningsalmah #legasiningsalmah #ningsalmahpenang #ningsalmahresellers #agentningsalmah #stockistningsalmah #testimonialningsalmah #minyaktenanganakanda #minyakbaby #minyakbayi #minyaktelonmoden #minyaktelon #minyakherba #garlicbalm #tasneemnatural #setbersalin #setbersalinmurah #setberpantang #setberpantangmurah #setbersalinlengkap #ajimaura #terapiinstagram #aurainsta #instafamousmalaysia #zulariffin #neelofa #bazarpaknilmurah #babycomel

(@facollections__)

7 Minutes Ago

MINI KURUNG BALQISH . . RM110 FREE POST SEM SS ADD RM5 . . LABEL S Measurements : Top Shoulder : 14" Bust :34" Sleeve length : 24" Length : 32" . Skirt : Waist : 25-36" (fully getah) Hips : 36" Length : 40" . ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ . . LABEL M Measurements : Top Shoulder : 15" Bust :36" Sleeve length : 24" Length : 32" . Skirt : Waist : 28-38" (fully getah) Hips : 38" Length : 41" . ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ . . LABEL XL Measurements : Top Shoulder : 16" Bust :42" Sleeve length : 24.5" Length : 33" . Skirt : Waist : 32-42" (fully getah) Hips : 44" Length : 43" . . AVAILABLE IN SIZE S, M&XL Please refer measurement guide - Material moss crepe with lace - Top with hidden zip behind and sleeve - skirt mermaid-cut with full elastic waistband . . Whatapp to order +6 013 7613863 . . #bazarpaknil #jubahmurah #dresses #jubah #kemeja #handbagmurah #bajuraya2018 #bellaamara #meletop #bajukurung #bajucouple #cintatiadaganti #ootd #isteribukanuntukdisewa #kainpasangmurah #handbagmalaysia #liker #follower #mustbuy #beauty #bajuraya #bajupengantin #terapiinstagram #makeuplover #tv3

(@buyandship.my)

8 Minutes Ago

Sudah menjadi lumrah ibu-bapa untuk mencari jalan ataupun cara yang terbaik untuk penjagaan si kecil. Tidak dinafikan penjagaan si kecil mungkin sedikit mencabar buat sesetengah ibu-bapa. Walaupun mencabar, kita tetap ingin buat yang terbaik untuk si kecil, tidak kira apa jua caranya. Dijanjikan si kecil akan tidur dengan lebih senang dan nyaman. . Kini anda boleh mendapatkannya dari Amazon USA untuk melengkapkan pengalaman si kecil. Memang dah selalu teringin nak beli dari Amazon USA tapi caj penghantaran mahal? Jangan risau, kami sudah pun ada solusi untuk anda. Daftar bersama BuyandShip Malaysia untuk caj penghantaran serendah RM15 untuk setiap paun berat (LBS). #sayajual #shopandbehappy #signup #malaysiashopping #onlineshoppingmy #instashopmy #myshopping #myshop #malaysiaonlineshop #mybuyandship #kedaionline #onlineshoppingsales #malaysiasaleonline #terapiinstagram #bajuanakmurah #bajuanak #bajuanakimport #diskaun #salebajuanak

(@irdmalaysia)

12 Minutes Ago

🇲🇾 👉*slide* . ADA TAK DIANTARA KORANG YANG MENGALAMI MASALAH SEPERTI DI ATAS 😱 . GAMBAR TELAH MENJADI SAKSI 😱 . BIAR BETUL NI? Seriouslahh??? RM70 FOR 2 PCS COFFEE FROSTER TERLARIS DI PASARAN😱 . Takut nyaaa😢😢 Pernah ke korang alami jerawat yg macamni? Haaa tengok ,kalau anda rasa kulit anda teruk ,ada lagi yang lebih teruk.. Tapi boleh rawat .seriously? . PRODUCT YANG PERNAH VIRAL Ni😱😱AND GAMBAR GAMBAR YANG PERNAH VIRAL TULAR DI LAMAN SOSIAL ?! . Fuhh, kulit mereka ini mengalami jerawat rosasea ( jerawat bernanah) yang mengakibatkan seluruh wajahnya. . AMARAN ‼ini adalah impak negatif penggunaan produk kimia yang dikesan mempunyai hydroquinon dan merkuri . Mula mula pakai memang fuhh merecik 🤤 kulit licin jerawat hilang 2 hari kulit putih berseri. Tapi anda mahukan kesan " binasa" selepas beberapa bulan? Setelah menggunakan scrub magic by rowell & b , gadis ini sudah mendapatkan kulit yang diingini. PROMOSI UOLL!! RM70 dapat 2 pcs uolss !! . Nak tengok feedback positive yg melebihi 1000++ feedback ? . Do follow @rowellandb.galvanise_inspire // whatsapp +6011 26132491 // klik link di @rowellandb.galvanise_inspire untuk bawa anda terus ke whatsapp 📲📲 . *stock terhad, so sesiapa yang SERIOUS BUYER PAYMENT DALAM 24 JAM SAHAJA AKAN DILAYAN** . .