Photos and Videos about

JUBAH ELISA ✔MATERIAL PREMIUM CHIFFON (6 meter) + full lining. ✔FULL LINING material jersey sejuk & lembut ✔NURSING FRIENDLY 12 inci zip. ✔WUDHUK FRIENDLY zip di pergelangan tangan. ✔SAIZ XS sehingga 4XL ✔Tambahan batu SWAROVSKI tak nampak kosong ✔FREE LONG SHAWL whtsapp 017-4008659 RM134 freepos #kurungmoden#kurungmurah#minikurung#kurungpahang#resepiyatiekitchen#bazarpaknil#raya2018#sentiasabersyukur#instaseleb#ajimaura#suriamalaysia#kurungcotton#minikurungmurah#kurungsongket#busanamuslimah#bajusedondon#terlajaklaris#meletop#raya2019#bajukurungcikgu#koleksibajuraya2019#ctfairuzcollections#suriamalaysia#terapiinstagram#blousemurah#sayajualbaju#koleksibajuraya2018#kebarung#kebaya#jubah#dress

Ibu-ibu ada masalah anak ketagih gadjet tak? Bila tak dapat mulalah melalak, meragam itu dan ini? Ketagih gadjet ni boleh menyebabkan rabun, kurang bergaul, agresif dan bermacam-macam lagi. . . Macam mana agaknya ibu-ibu nak kawal emosi anak bila tak dapat gadjet ? . . Best kan Islamic Ebookku ni! 😘 Berminat? Terus tekan link di BIO tau 😘 ➖➖➖➖ Turn 🔛 POST NOTIFICATION ✅ ➖➖➖➖ #ebookislamic #ebookkuislamic #ajimaura #terapiinstagram #bazarpaknil #bukukanakkanak #barangmurah #terlajaklaris #keluargabahagia #gadjet #bebasgadjet #mainankanakkanak #belajarsolat #belajarsolatdarikecil #anaksoleh #belajaralquran #anakcerdik #viral #lawakhambar #hadiahanak

*❣13337 ADEENA BROCADE PEPLUM SET* AVAILABLE IN 3 SIZES _*S, M/L, XL*_ **_refer measurement guide_ • premium japanese Shantung with pastel brocade printings • top with hidden long zipper behind • round neck-line • mermaid skirt with side zipper and elastic waistband behind Material: Printed Japanese Shantung _~ material tak jarang, sejuk, lembut & flowy _ whtsapp 017-4008659 rm90sm/rm95ss #kurungmoden#kurungmurah#minikurung#kurungpahang#resepiyatiekitchen#bazarpaknil#raya2018#sentiasabersyukur#instaseleb#ajimaura#suriamalaysia#kurungcotton#minikurungmurah#kurungsongket#busanamuslimah#bajusedondon#terlajaklaris#meletop#raya2019#instashopmurah#bajukurungcikgu#koleksibajuraya2019#ctfairuzcollections#suriamalaysia#terapiinstagram#blousemurah#sayajualbaju#koleksibajuraya2018#kebarung#kebaya#kurungbrocade

Cadar patchwork cantik dan berkualiti 💯 cotton dijamin selesa @cadar.geboo Clearance sale baju budak @boolatbaby Set babynest comel gebu @babykiddymall

@rubyredpreloved_byamanda BAJU RM2.00 🎀 @rubyredbabykidzmall GAUN2 READY STOCK WEHH 💃 @rubyredmegamall KHAS UNTUK YANG GORGEOUS AJERRR

mommy daddy pening cari keperluan baby???jom kami di @bellaadnin ada barangan utk tunai,ansuran dan kutu juga mommy😍 . Breastpump, lampin dan bag anak pun ada ya . #repost

Sebelum tido jangan lupa minum 1 sachet Jamu Tun Teja. Hanya goncang dan koyak sahaja😊 --- JTT is the best choice to give you more energy; the best JAMU for woman. --- Grab yours now! Click link on bio to place your order📲 --- JAMU TUN TEJA explicitly for: 👸 skin 💃 metabolism and weight loss 💮 menstrual cycle & fertility 💏 intimate health 🍼 milk booster --- 💰 RM 88 (15 sachets) 💰 RM176 (30 sachets) + 🎁 FREE Gift + 📮FREE postage #jamu #jamutunteja #jamutuntejagombak #jamutuntejasetapak #jamutuntejakl #jamutuntejaklcc #jamutuntejaselayang #jamutuntejaterengganu #jamutuntejaselangor #jamupremiumquality #womensupplement #jamutuntejastockist #goodsupplement #jttbabes #jamufied #instafamous #syukur #terapiinstagram #trustedseller #igsokongan #igshop

ESP FOR MILKBOOSTER !🍼 ... ... Badan tak cukup susu pasti menjadi satu kerisauan for mommies kan. Rasa macam serba tak kena. ... ... Anak asyik nak menyusu, tapi susu badan always drop! Nak buad kerja pun tak senang, lagi susah hati adalah! 😩 ... ... Apa kata awak cuba ESP ? Terbukti pengambilan protein tambahan untuk badan boleh mengalakkan penghasilan susu badan jugak tau. ... ... Anak kenyang, tidur lena. Hati kita pun senang 😊 ... ... Buad suami, jom hadiahkan ESP ini buad isteri tercinta. Bukan je susu melimpah ruah, kulit pun semakin cantik je.😍 ... ... Wassap aten for order and consultation: ... Aten Shaklee I 019 4200720 Aten Shaklee I 019 4200720 Aten Shaklee I 019 4200720 #promoespshaklee #espshakleemurah #shakleemurah #shakleestudentprice #shakleeselayang #shakleehospitalselayang #shakleekotawarisan #shakleesetapak #shakleedanaukota #shakleewangsamaju #likeforlikeback #setputihgebu #setmeriahsusu #milkbooster #setparutjerawat #setworkout #protein #bisnesonline #bisnesshaklee #bazaaronline #terapiinstagram #bazaarpaknil #instafamous #igers #walimatuluruselfaris #elfaris #juaramaharajalawakmega2018

SONGKET RATNASARI 🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁 🌸material Top pearlskin+ mose creepe printed 🌸design kurung moden 🌸cutting loose dan berdutt berlakang 🌸jenis kain kembang payung 🌸pinggang bergetah kiri kanan 🌸saiz XS S M L XL XXL XXXL PROSEC 3---5 BEKERJA whtsapp 017-4008659 rm105sm/rm110ss saiz 2xl /3xl add rm 10 #kurungmoden#kurungmurah#minikurung#kurungpahang#resepiyatiekitchen#bazarpaknil#raya2018#sentiasabersyukur#instaseleb#ajimaura#suriamalaysia#kurungcotton#minikurungmurah#kurungsongket#busanamuslimah#bajusedondon#terlajaklaris#meletop#raya2019#instashopmurah#bajukurungcikgu#koleksibajuraya2019#ctfairuzcollections#suriamalaysia#terapiinstagram#blousemurah#sayajualbaju#koleksibajuraya2018#kebarung#kebaya

Bantal keras Bantal leper Bantal berdebu Bantal berbulu Bantal berpeta Bantal gatal Bantal bau busuk, kepam, masam, hapak . . Ada alami masalah macam atas tak? Jangan lupa pinang Bantal Leyna, semua bole diatasi tau. Dengan Leyna pasti korang tidur lebih lena 😍 . . Berminat terus whatapps ke 0189066824 atau tekan aje link di bio 😊

Semenjak ber-LEYNA rasa macam perantin baru huiii 😍 . . Ini orang yang dah 12 tahun kawen yang cakap tau. Bila parking je bantal LEYNA atas tilam, terus mewangi je rasa rumahtangga. . . Seolah aura bantal baru tu, buat suami isteri ni rasa tak mau bangkit dari tidur mereka. . . Fuhh! Pasang pulak lagu dekat mp3 phone lagu ni... . . "Bulan madu di awan biru Tiada yang mengganggu Bulan madu di atas pelangi Hanya kita berdua Mengecap nikmat cinta Yang putih tak terbanding Sesuci embun pagi Andai dipisah Laut dan pantai" . . Ehhh tiber! 😂 . . Siyes weh.. beli Bantal LEYNA hadiah untuk suami atau isteri. Auch!! Cepat roger kita ya.. . . #teamroseyleyna

NAMPAK SAMA TAPI ISI PEROT BERBEZA . . Hati-hati tau, nampak serupa tapi bukan dia. . . Isian perot bantal dari bulu itik, bulu angsa atau kekabo tak boleh basuh dalam mesin basuh tau. Risau isian nya rosak sebab dari bahan organik kan. Bergumpal nanti jadi nya dah tak sedap tidur. . . Tapi kalau dengan BANTAL LEYNA isian bahan sintetik dari polister fiber berkualiti tinggi inshaa Allah tiada masalah. . . Silakan basuh dan keringkan terus guna mesin dobi tu 🤗 . . Tak percaya? Boleh cuba! Makin di basuh semakin gebus weh. . . #teamroseyleyna Berminat terus picit link di bio 😊💗

NEW COLLECTION💐 . SEKALI PANDANG TERUS TERJATUH HATI DENGAN SONGKET BUNGA RAYA YANG TERSANGAT SANGAT LAH EXCLUSIVE NIE” PALING BEST KAINNYA LEMBUT & FLOWY😍 . 💖SONGKET BUNGA RAYA💖 . . ⚠️STOCK SANGAT2 LIMITED ⚠️ . Ciri-ciri Kurung :- . 🌸Design yang EXCLUSIVE 🌸Material SB LINE 🌸Material Lembut & Flowy 🌸Warna2 Yang Menawan & Memukau 🌸Design Kurung Modern 🌸Cutting Loose Berdutt Belakang 🌸Jenis Kain Duyung Loose Cut 🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan 🌸Zip Kain Sebelah Kiri 🌸Saiz S M L XL XXL . 🌹 Sangat-sangat EXCLUSIVE LIMITED EDITION🌹 . . • SAIZ S M L XL XXL, Cutting pon x fit sangat,Cutting Loose..Selesa untuk dipakai . OFFER PRICE : 🔴RM 99.00 FREE POSTAGE🔴 SS ADD RM 5 XXL ADD RM 10 . Jom WhatsApp SEKARANG !! . 🕹PROCEED ORDER 2-4 DAYS . 📍Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian . Sila Rujuk Panduan Ukur 📍Ada Sedikit perbezaan Warna 5-10 % faktor Cahaya Kamera . 📍Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ . Whatsapp📲 012-5653696 / KLIK LINK DI BIO 💕 . #bajukurungsongket #kurungsongketmoden #bajumajliskahwin #songketbungatabur #songketviral2019 #bajukurungcotton #bajurayaterkini #bajurayamuslimah #bajurayacantikmurah #bajukenduri #bajuhargasale #bajuoffer #kurungmodensongket #terapiinstagram #bazaronline #sellerbajumurah #dulanggirls #bajukurungcantik #bajutema #bajumeletop #bajumurahmalaysia #igshopmalaysiamurah #bajudinner #sayajualbaju #cikgucikgu #bajubridesmaid #ajimaura #cantiklawa

NURBELLA DOUBLE RENDA. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 💌 Material high lycra quality. (Jenis kain Lycra Platinium Ohana) 💌 Kain yang sangat sejuk 💌 Tidak akan rasa gatal 💌 Design yang simple. 💌 Mempunyai saiz S, M & L 💌 Terdapat lebih 31 pilihan warna. . 💍Kelebihan handsocks💍 🎷melebihi siku dan tidak melorot. 🎷tidak berbulu apabila dibasuh. . ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 📏Ukurlilit saiz : . Saiz S : Panjang : 15 inchi setengah Ukur lilit hadapan tangan: 6 inchi Ukur lilit lengan tangan : 7 inchi . Saiz M : Panjang : 15 inchi setengah Ukur lilit hadapan tangan: 7 inchi Ukur lilit lengan tangan : +- 8.4 inchi . Saiz L : Panjang : 15 inchi setengah Ukur lilit hadapan tangan: 8 inchi Ukur lilit lengan tangan : 10 inchi . 🔊 Untuk saiz L - terhad (hanya warna-warna tertentu sahaja) . 🔊 Harga belum termasuk postage . 📲 0138023989 or klik di bio yaa 😉✌️ . Follow : @koleksihandsock . #handsock #handsockmurah #bazaarpaknil #sayajualmurah #handsockcomel #handsockmuslimah #handsockselesa #tudunglabuh #hantarankahwin #ctdk #dakwah #salamjumaat #syukurselalu #mirafilzah #lawak #igmalaysia #igshopmalaysia #syukuralhamdulillah #ajimaura #handsockcantik #bazarpaknil #unisel #uniselian #uitm #uitmpuncakalam #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #bisnesonline #terapiinstagram

NURBELLA DOUBLE RENDA. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 💌 Material high lycra quality. (Jenis kain Lycra Platinium Ohana) 💌 Kain yang sangat sejuk 💌 Tidak akan rasa gatal 💌 Design yang simple. 💌 Mempunyai saiz S, M & L 💌 Terdapat lebih 31 pilihan warna. . 💍Kelebihan handsocks💍 🎷melebihi siku dan tidak melorot. 🎷tidak berbulu apabila dibasuh. . ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 📏Ukurlilit saiz : . Saiz S : Panjang : 15 inchi setengah Ukur lilit hadapan tangan: 6 inchi Ukur lilit lengan tangan : 7 inchi . Saiz M : Panjang : 15 inchi setengah Ukur lilit hadapan tangan: 7 inchi Ukur lilit lengan tangan : +- 8.4 inchi . Saiz L : Panjang : 15 inchi setengah Ukur lilit hadapan tangan: 8 inchi Ukur lilit lengan tangan : 10 inchi . 🔊 Untuk saiz L - terhad (hanya warna-warna tertentu sahaja) . 🔊 Harga belum termasuk postage . 📲 0138023989 or klik di bio yaa 😉✌️ . Follow : @koleksihandsock . #handsock #handsockmurah #bazaarpaknil #sayajualmurah #handsockcomel #handsockmuslimah #handsockselesa #tudunglabuh #hantarankahwin #ctdk #dakwah #salamjumaat #syukurselalu #mirafilzah #lawak #igmalaysia #igshopmalaysia #syukuralhamdulillah #ajimaura #handsockcantik #bazarpaknil #unisel #uniselian #uitm #uitmpuncakalam #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #bisnesonline #terapiinstagram

📣PRE ORDER!! DILWALE KURUNG SAREE DILWALE KEBARUNG Promosi hingga CNY Harga promo Kurung : RM173 freepos Kebarung : RM183 freepos Material : high quality chiffon saree full lining. Size : xxxs hingga 5xl 🔊Proses pos 1-3 mggu (delay biler byk oder) (no urgent oder) whtsapp 017-4008659 #kurungmoden#kurungmurah#minikurung#kurungpahang#resepiyatiekitchen#bazarpaknil#raya2018#sentiasabersyukur#instaseleb#ajimaura#suriamalaysia#kurungcotton#minikurungmurah#kurungsongket#busanamuslimah#bajusedondon#terlajaklaris#meletop#raya2019#bajukurungcikgu#koleksibajuraya2019#ctfairuzcollections#suriamalaysia#terapiinstagram#blousemurah#sayajualbaju#koleksibajuraya2018#kebarung#kebaya#kurungsaree#saree

INSTANT LAPIS . . seriously cantik yang amatt 😱😱 wajib ada sehelai dalam koleksi bagi peminat tudung dari hijab galeria.. 😍😍 . . Instant Lapis ⏬⏬⏬⏬⏬ Promosi : RM29 sehingga 👇👇 🔹20.1.2019🔹 Harga Asal : RM32 . . Awning Scuba Sarung dan Siap Metal tag Hijab Galeria . . Ukuran Instant Lapis . Bukaan Muka 12 inci Labuh depan dari dagu 27 inci Labuh delakang dari awning depan 47 inci . . 💗 RM29 exclude postage . . berminat?wasap kaknora 😘 www.wasap.my/60198327639 . . #igshoptudungmurah #wanitacantikberhijab #tudunglabuh #uitm #tudungmurah #tudungplainlabuh #terapiinstagram #kedaimuslimah #ds002teampsyasmin #tudunginstantawninglembut #tudungsarung #tudungplainmurah #tudunglabuh60 #tudungsoukmurah #khimarmurah #cikgusekolah #tudunglabuh60 #tudungsarungbesar #tudungshawlmurah #tudunglabuhsarung #terapiinstagram #tudungbesarmurah #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #instantshawllabuh #tudungsoukmurah #tudungsarungexpress #tudungawningmurah #tudunglabuhmurah #khimarstyle #tudungawninglembut

bila anak batuk berkahak, kita sebagai ibu memang teramat risau terutamanya baby kan? kita pun tau yang baby tak pandai dan belum tau untuk keluarkan kahak sendiri. so selalunya selepas sahaja mommies sapu mayyababy cream saya akan suggestkan untuk buat teknik percussion ni. teknik ni untuk membantu baby untuk keluarkan kahak selepas kita bantu longgarkan kahak di bahagian paru-paru. selamat mencuba mommies! ♥️ . 🎁🎁 Free Gift disetiap pembelian. . 📦Postage Seluruh 🇲🇾 🚗 COD Kota Damansara . for more details & order ⤵⤵⤵ 🤙🏻 www.wasap.my/60182445087/mayyababykd . #mayyababycream #mayyababyshowergel #sayajualbarangbaby #mayyababykd #stokismayyababy #mayyababymalaysia #mayyababycare #batukselesema #batukkahak #anakbatuk #anakselesema #susahtidur #kembungperut #anakruameczema #tantrum #gigitanserangga #tidurlena #demamcampak #naturalproduct #babyonlineshop #asthma #babycream #babybalm #terapiinstagram #anakasma #mayyababykotadamansara #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #babyoil #barangbabymurah

INSTANT LAPIS . . seriously cantik yang amatt 😱😱 wajib ada sehelai dalam koleksi bagi peminat tudung dari hijab galeria.. 😍😍 . . Instant Lapis ⏬⏬⏬⏬⏬ Promosi : RM29 sehingga 👇👇 🔹20.1.2019🔹 Harga Asal : RM32 . . Awning Scuba Sarung dan Siap Metal tag Hijab Galeria . . Ukuran Instant Lapis . Bukaan Muka 12 inci Labuh depan dari dagu 27 inci Labuh delakang dari awning depan 47 inci . . 💗 RM29 exclude postage . . berminat?wasap kaknora 😘 www.wasap.my/60198327639 . . #igshoptudungmurah #wanitacantikberhijab #tudunglabuh #uitm #tudungmurah #tudungplainlabuh #terapiinstagram #kedaimuslimah #ds002teampsyasmin #tudunginstantawninglembut #tudungsarung #tudungplainmurah #tudunglabuh60 #tudungsouk #khimarmurah #cikgusekolah #tudunglabuh60 #tudungsarungbesar #tudungshawlmurah #tudunglabuhsarung #terapiinstagram #mualimah #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #instantshawllabuh #tudungsoukmurah #tudungsarungexpress #tudungawningmurah #tudunglabuhmurah #khimarstyle #tudunginstantmurah

#10yearschallenge Yang masih jerang air dekat dapur meh kami tolong selesaikan masalah anda! Sehari RM2.50 dapat air mineral tanpa had air sejuk, panas, suhu bilik😘 PERCUMA pendaftaran PERCUMA servis 5thn PERCUMA tukar filter PERCUMA pemasangan PERCUMA penghantaran Dapatkan Sekarang.. klik link di bawah : www.wasap.my/601113075753 www.wasap.my/601113075753 www.wasap.my/601113075753 . . #cuckoobeyondstandards #cuckoo #teammzworld #healthylifestyle #healthyfood #healthywater #waterfilter #waterpurifier #changeyourlife #changeyourwater #filteredwater #amycuckoo #semakin #ajimaura #bazaarpaknil #ruangrezekihanania #viral #promosi #percuma #terapiinstagram #bandartasikselatan #ampang #daftarpercuma

INSTANT LAPIS . . seriously cantik yang amatt 😱😱 wajib ada sehelai dalam koleksi bagi peminat tudung dari hijab galeria.. 😍😍 . . Instant Lapis ⏬⏬⏬⏬⏬ Promosi : RM29 sehingga 👇👇 🔹20.1.2019🔹 Harga Asal : RM32 . . Awning Scuba Sarung dan Siap Metal tag Hijab Galeria . . Ukuran Instant Lapis . Bukaan Muka 12 inci Labuh depan dari dagu 27 inci Labuh delakang dari awning depan 47 inci . . 💗 RM29 exclude postage . . berminat?wasap kaknora 😘 www.wasap.my/60198327639 . . #igshoptudungmurah #wanitacantikberhijab #tudunglabuh #uitm #tudungmurah #tudungplainlabuh #santaijim #kedaimuslimah #ds002teampsyasmin #tudunginstantawninglembut #tudungsarung #tudungplainmurah #tudunglabuh60 #tudungsouk #khimarmurah #cikguseo #tudunglabuh60 #tudungsarungbesar #tudungshawlmurah #tudunglabuhsarung #terapiinstagram #mualimah #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #instantshawllabuh #tudungsoukmurah #tudungsarungexpress #tudungawningmurah #tudunglabuhmurah #khimarstyle #tudunginstantmurah

INSTANT LAPIS . . seriously cantik yang amatt 😱😱 wajib ada sehelai dalam koleksi bagi peminat tudung dari hijab galeria.. 😍😍 . . Instant Lapis ⏬⏬⏬⏬⏬ Promosi : RM29 sehingga 👇👇 🔹20.1.2019🔹 Harga Asal : RM32 . . Awning Scuba Sarung dan Siap Metal tag Hijab Galeria . . Ukuran Instant Lapis . Bukaan Muka 12 inci Labuh depan dari dagu 27 inci Labuh delakang dari awning depan 47 inci . . 💗 RM29 exclude postage . . berminat?wasap kaknora 😘 www.wasap.my/60198327639 . . #igshoptudungmurah #wanitacantikberhijab #tudunglabuh #uitm #tudungmurah #tudungplainlabuh #cspscs #kedaimuslimah #ds002teampsyasmin #tudunginstantawninglembut #tudungsarung #tudungplainmurah #tudunglabuh60 #tudungsouk #khimarmurah #cikguseo #tudunglabuh60 #tudungsarungbesar #tudungshawlmurah #tudunglabuhsarung #terapiinstagram #mualimah #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #instantshawllabuh #tudungsoukmurah #tudungsarungexpress #tudungawningmurah #tudunglabuhmurah #khimarstyle #tudunginstantmurah

👗NEW ARRIVAL SET ADORA LACE PRICE : RM90 POS RM8SM/RM12SS Please refer Measurements : Top Shoulder : 15-16" Armhole : 18-19.5" Bust : 35-40" Sleeve length : 20.5" Length :26.5" Skirt : Waist : 26"-35" Hips : 36-44" Length :40.5" AVAILABLE IN *FREE SIZE* ONLY Fit up to L/ small XL _refer measurement guide_ • bell-sleeve lacey top with pearl beadings on sleeve • premium french lace with full lining • top with hidden long zip behind • skirt mermaid-cut with full elastic waistband Material: Premium French Lace with Full Lining whtsapp 017-4008659 #kurungmoden#kurungmurah#minikurung#kurungpahang#resepiyatiekitchen#bazarpaknil#raya2018#sentiasabersyukur#instaseleb#ajimaura#suriamalaysia#kurungcotton#minikurungmurah#kurungsongket#busanamuslimah#bajusedondon#terlajaklaris#meletop#raya2019#instashopmurah#bajukurungcikgu#koleksibajuraya2019#ctfairuzcollections#suriamalaysia#terapiinstagram#blousemurah#sayajualbaju#koleksibajuraya2018#kebarung#kebaya#kurunglacey

INSTANT LAPIS . . seriously cantik yang amatt 😱😱 wajib ada sehelai dalam koleksi bagi peminat tudung dari hijab galeria.. 😍😍 . . Instant Lapis ⏬⏬⏬⏬⏬ Promosi : RM29 sehingga 👇👇 🔹20.1.2019🔹 Harga Asal : RM32 . . Awning Scuba Sarung dan Siap Metal tag Hijab Galeria . . Ukuran Instant Lapis . Bukaan Muka 12 inci Labuh depan dari dagu 27 inci Labuh delakang dari awning depan 47 inci . . 💗 RM29 exclude postage . . berminat?wasap kaknora 😘 www.wasap.my/60198327639 . . #igshoptudungmurah #wanitacantikberhijab #tudunglabuh #uitm #tudungmurah #tudungplainlabuh #santaijim #kedaimuslimah #ds002teampsyasmin #tudunginstantawninglembut #tudungsarung #tudungplainmurah #tudunglabuh60 #tudungsouk #khimarmurah #cikguseo #tudunglabuh60 #tudungsarungbesar #tudungshawlmurah #tudunglabuhsarung #terapiinstagram #mualimah #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #instantshawllabuh #tudungsoukmurah #tudungsarungexpress #tudungawningmurah #tudunglabuhmurah #khimarstyle #tudunginstantmurah

KURUNG FLORAL DOLLY RM65 SM / RM70 SS INCLUDE POS . READY STOCK‼️ . Material : Crepe . Bahu 15 Dada 40 Labuh28 pinggang getah 32 punggung 40 Labuh 39 . . 💞💕💓💞💕💓💞💕💓💞💕💓💞💕 ♡ FB PAGE : fashion + beauty lover ♡ ♡ www.wasap.my/6012964021 ♡ ♡ IG SHOP : fashionbeauty_lover ♡ 💞💕💓💞💕💓💞💕💓💞💕💓💞💕 . . #kurungmoden #lebaran2019 #malaysiaonlineshop #sayajualmurah #sayajual #minaz #bridesmaid #igshop #ootd #kurungmurah #cikgucikgi #bajuraya2019 #instafamous #bajuraya #plussizemurah #raya2019 #ajimaura #leeyanarahman #kurungmodenmurah #moodrepublic #bajutunangmurah #ruangniagahanania #peplummurah #kakishopping #terapiinstagram #bazarpaknil #borongmurah #topmurahmalaysia #muslimahfashion

KURUNG FLORAL DOLLY RM65 SM / RM70 SS INCLUDE POS . READY STOCK‼️ . Material : Crepe . Bahu 15 Dada 40 Labuh28 pinggang getah 32 punggung 40 Labuh 39 . . 💞💕💓💞💕💓💞💕💓💞💕💓💞💕 ♡ FB PAGE : fashion + beauty lover ♡ ♡ www.wasap.my/6012964021 ♡ ♡ IG SHOP : fashionbeauty_lover ♡ 💞💕💓💞💕💓💞💕💓💞💕💓💞💕 . . #kurungmoden #lebaran2019 #malaysiaonlineshop #sayajualmurah #sayajual #minaz #bridesmaid #igshop #ootd #kurungmurah #cikgucikgi #bajuraya2019 #instafamous #bajuraya #plussizemurah #raya2019 #ajimaura #leeyanarahman #kurungmodenmurah #moodrepublic #bajutunangmurah #ruangniagahanania #peplummurah #kakishopping #terapiinstagram #bazarpaknil #borongmurah #topmurahmalaysia #muslimahfashion

KURUNG FLORAL DOLLY RM65 SM / RM70 SS INCLUDE POS . READY STOCK‼️ . Material : Crepe . Bahu 15 Dada 40 Labuh28 pinggang getah 32 punggung 40 Labuh 39 . . 💞💕💓💞💕💓💞💕💓💞💕💓💞💕 ♡ FB PAGE : fashion + beauty lover ♡ ♡ www.wasap.my/6012964021 ♡ ♡ IG SHOP : fashionbeauty_lover ♡ 💞💕💓💞💕💓💞💕💓💞💕💓💞💕 . . #kurungmoden #lebaran2019 #malaysiaonlineshop #sayajualmurah #sayajual #minaz #bridesmaid #igshop #ootd #kurungmurah #cikgucikgi #bajuraya2019 #instafamous #bajuraya #plussizemurah #raya2019 #ajimaura #leeyanarahman #kurungmodenmurah #moodrepublic #bajutunangmurah #ruangniagahanania #peplummurah #kakishopping #terapiinstagram #bazarpaknil #borongmurah #topmurahmalaysia #muslimahfashion

NURBELLA DOUBLE RENDA. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 💌 Material high lycra quality. (Jenis kain Lycra Platinium Ohana) 💌 Kain yang sangat sejuk 💌 Tidak akan rasa gatal 💌 Design yang simple. 💌 Mempunyai saiz S, M & L 💌 Terdapat lebih 31 pilihan warna. . 💍Kelebihan handsocks💍 🎷melebihi siku dan tidak melorot. 🎷tidak berbulu apabila dibasuh. . ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 📏Ukurlilit saiz : . Saiz S : Panjang : 15 inchi setengah Ukur lilit hadapan tangan: 6 inchi Ukur lilit lengan tangan : 7 inchi . Saiz M : Panjang : 15 inchi setengah Ukur lilit hadapan tangan: 7 inchi Ukur lilit lengan tangan : +- 8.4 inchi . Saiz L : Panjang : 15 inchi setengah Ukur lilit hadapan tangan: 8 inchi Ukur lilit lengan tangan : 10 inchi . 🔊 Untuk saiz L - terhad (hanya warna-warna tertentu sahaja) . 🔊 Harga belum termasuk postage . 📲 0138023989 or klik di bio yaa 😉✌️ . Follow : @koleksihandsock . #handsock #handsockmurah #bazaarpaknil #sayajualmurah #handsockcomel #handsockmuslimah #handsockselesa #tudunglabuh #hantarankahwin #ctdk #dakwah #salamjumaat #syukurselalu #mirafilzah #lawak #igmalaysia #igshopmalaysia #syukuralhamdulillah #ajimaura #handsockcantik #bazarpaknil #unisel #uniselian #uitm #uitmpuncakalam #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #bisnesonline #terapiinstagram

NURBELLA DOUBLE RENDA. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 💌 Material high lycra quality. (Jenis kain Lycra Platinium Ohana) 💌 Kain yang sangat sejuk 💌 Tidak akan rasa gatal 💌 Design yang simple. 💌 Mempunyai saiz S, M & L 💌 Terdapat lebih 31 pilihan warna. . 💍Kelebihan handsocks💍 🎷melebihi siku dan tidak melorot. 🎷tidak berbulu apabila dibasuh. . ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 📏Ukurlilit saiz : . Saiz S : Panjang : 15 inchi setengah Ukur lilit hadapan tangan: 6 inchi Ukur lilit lengan tangan : 7 inchi . Saiz M : Panjang : 15 inchi setengah Ukur lilit hadapan tangan: 7 inchi Ukur lilit lengan tangan : +- 8.4 inchi . Saiz L : Panjang : 15 inchi setengah Ukur lilit hadapan tangan: 8 inchi Ukur lilit lengan tangan : 10 inchi . 🔊 Untuk saiz L - terhad (hanya warna-warna tertentu sahaja) . 🔊 Harga belum termasuk postage . 📲 0138023989 or klik di bio yaa 😉✌️ . Follow : @koleksihandsock . #handsock #handsockmurah #bazaarpaknil #sayajualmurah #handsockcomel #handsockmuslimah #handsockselesa #tudunglabuh #hantarankahwin #ctdk #dakwah #salamjumaat #syukurselalu #mirafilzah #lawak #igmalaysia #igshopmalaysia #syukuralhamdulillah #ajimaura #handsockcantik #bazarpaknil #unisel #uniselian #uitm #uitmpuncakalam #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #bisnesonline #terapiinstagram

RATUSAN BEKAS PANNACOTTA SETIAP HARI?? 😱😱 Ye, memang Pannacotta ni team akan restock beratus bekas setiap hari. Memang favorite customer sangat sangat. Ada 4 flavour yang menggoda jiwa; - kiwi - strawberry - manggo - blueberry . Pannacotta tu apa? Pannacotta adalah sejenis hidangan pencuci mulut atau dessert yang berasal dari Itali. Salah satu dessert yg berkhasiat menggunakan susu lemak berkrim Dutch lady. Tiada telur dan Cheese. SANGAT SANGAT SANGAT sesuai untuk kanak2 yg xsukakan susu 😉 Ditambah topping pelbagai perasa buah-buahan untuk menjadikan rasa nya lebih umphh👍🏼 Yang pasti memang sedaplainmachiam la pannacotta sabrina bakery ni. 6 Bekas : Rm 27.00 sahaja 😊 . Click for fast response http://www.wasap.my/601126152769 Nak juga jadi agent Sabrina Bakery? Jom saya bantu jana income dengan jual kek orang saja 😘 #sabrinabakery#mamaswarrior#legacytynafaeza#pannacotta#lubukkekno1malaysia #terapiinstagram

KURUNG FLORAL DOLLY RM65 SM / RM70 SS INCLUDE POS . READY STOCK‼️ . Material : Crepe . Bahu 15 Dada 40 Labuh28 pinggang getah 32 punggung 40 Labuh 39 . . 💞💕💓💞💕💓💞💕💓💞💕💓💞💕 ♡ FB PAGE : fashion + beauty lover ♡ ♡ www.wasap.my/6012964021 ♡ ♡ IG SHOP : fashionbeauty_lover ♡ 💞💕💓💞💕💓💞💕💓💞💕💓💞💕 . . #kurungmoden #lebaran2019 #malaysiaonlineshop #sayajualmurah #sayajual #minaz #bridesmaid #igshop #ootd #kurungmurah #cikgucikgi #bajuraya2019 #instafamous #bajuraya #plussizemurah #raya2019 #ajimaura #leeyanarahman #kurungmodenmurah #moodrepublic #bajutunangmurah #ruangniagahanania #peplummurah #kakishopping #terapiinstagram #bazarpaknil #borongmurah #topmurahmalaysia #muslimahfashion

antara testimoni pengguna kami. Alhamdulillah MBC membantu kita sebagai ibu dalam merawat masalah anak-anak. 🤗 kita hanya ikhtiar selebihnya kita hanya berserah yang diatas 😍 . ada mommies yang anak ada masalah seperti diatas? jom ikhtiar dgn MBC ♥️ #testimonimayyababycream . 🎁🎁 Free Gift disetiap pembelian. . 📦Postage Seluruh 🇲🇾 🚗 COD Kota Damansara . for more details & order ⤵⤵⤵ 🤙🏻 www.wasap.my/60182445087/mayyababykd . #mayyababycream #mayyababyshowergel #sayajualbarangbaby #mayyababykd #stokismayyababy #mayyababymalaysia #mayyababycare #batukselesema #anakbatuk #batukkahak #anakselesema #susahtidur #kembungperut #anakruameczema #tantrum #gigitanserangga #tidurlena #demamcampak #naturalproduct #babyonlineshop #babycream #babybalm #terapiinstagram #anakasma #mayyababykotadamansara #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #babyoil #barangbabymurah

KURUNG FLORAL DOLLY RM65 SM / RM70 SS INCLUDE POS . READY STOCK‼️ . Material : Crepe . Bahu 15 Dada 40 Labuh28 pinggang getah 32 punggung 40 Labuh 39 . . 💞💕💓💞💕💓💞💕💓💞💕💓💞💕 ♡ FB PAGE : fashion + beauty lover ♡ ♡ www.wasap.my/6012964021 ♡ ♡ IG SHOP : fashionbeauty_lover ♡ 💞💕💓💞💕💓💞💕💓💞💕💓💞💕 . . #kurungmoden #lebaran2019 #malaysiaonlineshop #sayajualmurah #sayajual #minaz #bridesmaid #igshop #ootd #kurungmurah #cikgucikgi #bajuraya2019 #instafamous #bajuraya #plussizemurah #raya2019 #ajimaura #leeyanarahman #kurungmodenmurah #moodrepublic #bajutunangmurah #ruangniagahanania #peplummurah #kakishopping #terapiinstagram #bazarpaknil #borongmurah #topmurahmalaysia #muslimahfashion

RATUSAN BEKAS PANNACOTTA SETIAP HARI?? 😱😱 Ye, memang Pannacotta ni team akan restock beratus bekas setiap hari. Memang favorite customer sangat sangat. Ada 4 flavour yang menggoda jiwa; - kiwi - strawberry - manggo - blueberry . Pannacotta tu apa? Pannacotta adalah sejenis hidangan pencuci mulut atau dessert yang berasal dari Itali. Salah satu dessert yg berkhasiat menggunakan susu lemak berkrim Dutch lady. Tiada telur dan Cheese. SANGAT SANGAT SANGAT sesuai untuk kanak2 yg xsukakan susu 😉 Ditambah topping pelbagai perasa buah-buahan untuk menjadikan rasa nya lebih umphh👍🏼 Yang pasti memang sedaplainmachiam la pannacotta sabrina bakery ni. 6 Bekas : Rm 27.00 sahaja 😊 . Click for fast response http://www.wasap.my/601126152769 Nak juga jadi agent Sabrina Bakery? Jom saya bantu jana income dengan jual kek orang saja 😘 #sabrinabakery#mamaswarrior#legacytynafaeza#pannacotta#lubukkekno1malaysia #terapiinstagram

KURUNG FLORAL DOLLY RM65 SM / RM70 SS INCLUDE POS . READY STOCK‼️ . Material : Crepe . Bahu 15 Dada 40 Labuh28 pinggang getah 32 punggung 40 Labuh 39 . . 💞💕💓💞💕💓💞💕💓💞💕💓💞💕 ♡ FB PAGE : fashion + beauty lover ♡ ♡ www.wasap.my/6012964021 ♡ ♡ IG SHOP : fashionbeauty_lover ♡ 💞💕💓💞💕💓💞💕💓💞💕💓💞💕 . . #kurungmoden #lebaran2019 #malaysiaonlineshop #sayajualmurah #sayajual #minaz #bridesmaid #igshop #ootd #kurungmurah #cikgucikgi #bajuraya2019 #instafamous #bajuraya #plussizemurah #raya2019 #ajimaura #leeyanarahman #kurungmodenmurah #moodrepublic #bajutunangmurah #ruangniagahanania #peplummurah #kakishopping #terapiinstagram #bazarpaknil #borongmurah #topmurahmalaysia #muslimahfashion

INSTANT LAPIS . . seriously cantik yang amatt 😱😱 wajib ada sehelai dalam koleksi bagi peminat tudung dari hijab galeria.. 😍😍 . . Instant Lapis ⏬⏬⏬⏬⏬ Promosi : RM29 sehingga 👇👇 🔹20.1.2019🔹 Harga Asal : RM32 . . Awning Scuba Sarung dan Siap Metal tag Hijab Galeria . . Ukuran Instant Lapis . Bukaan Muka 12 inci Labuh depan dari dagu 27 inci Labuh delakang dari awning depan 47 inci . . 💗 RM29 exclude postage . . berminat?wasap kaknora 😘 www.wasap.my/60198327639 . . #igshoptudungmurah #wanitacantikberhijab #tudunglabuh #uitm #tudungmurah #tudungplainlabuh #santaijim #kedaimuslimah #ds002teampsyasmin #tudunginstantawninglembut #tudungsarung #tudungplainmurah #tudunglabuh60 #tudungsouk #khimarmurah #cikguseo #tudunglabuh60 #tudungsarungbesar #tudungshawlmurah #tudunglabuhsarung #terapiinstagram #mualimah #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #instantshawllabuh #tudungsoukmurah #tudungsarungexpress #tudungawningmurah #tudunglabuhmurah #khimarstyle #tudunginstantmurah

KURUNG FLORAL DOLLY RM65 SM / RM70 SS INCLUDE POS . READY STOCK‼️ . Material : Crepe . Bahu 15 Dada 40 Labuh28 pinggang getah 32 punggung 40 Labuh 39 . . 💞💕💓💞💕💓💞💕💓💞💕💓💞💕 ♡ FB PAGE : fashion + beauty lover ♡ ♡ www.wasap.my/6012964021 ♡ ♡ IG SHOP : fashionbeauty_lover ♡ 💞💕💓💞💕💓💞💕💓💞💕💓💞💕 . . #kurungmoden #lebaran2019 #malaysiaonlineshop #sayajualmurah #sayajual #minaz #bridesmaid #igshop #ootd #kurungmurah #cikgucikgi #bajuraya2019 #instafamous #bajuraya #plussizemurah #raya2019 #ajimaura #leeyanarahman #kurungmodenmurah #moodrepublic #bajutunangmurah #ruangniagahanania #peplummurah #kakishopping #terapiinstagram #bazarpaknil #borongmurah #topmurahmalaysia #muslimahfashion

KURUNG FLORAL DOLLY RM65 SM / RM70 SS INCLUDE POS . READY STOCK‼️ . Material : Crepe . Bahu 15 Dada 40 Labuh28 pinggang getah 32 punggung 40 Labuh 39 . . 💞💕💓💞💕💓💞💕💓💞💕💓💞💕 ♡ FB PAGE : fashion + beauty lover ♡ ♡ www.wasap.my/6012964021 ♡ ♡ IG SHOP : fashionbeauty_lover ♡ 💞💕💓💞💕💓💞💕💓💞💕💓💞💕 . . #kurungmoden #lebaran2019 #malaysiaonlineshop #sayajualmurah #sayajual #minaz #bridesmaid #igshop #ootd #kurungmurah #cikgucikgi #bajuraya2019 #instafamous #bajuraya #plussizemurah #raya2019 #ajimaura #leeyanarahman #kurungmodenmurah #moodrepublic #bajutunangmurah #ruangniagahanania #peplummurah #kakishopping #terapiinstagram #bazarpaknil #borongmurah #topmurahmalaysia #muslimahfashion

KURUNG FLORAL DOLLY RM65 SM / RM70 SS INCLUDE POS . READY STOCK‼️ . Material : Crepe . Bahu 15 Dada 40 Labuh28 pinggang getah 32 punggung 40 Labuh 39 . . 💞💕💓💞💕💓💞💕💓💞💕💓💞💕 ♡ FB PAGE : fashion + beauty lover ♡ ♡ www.wasap.my/6012964021 ♡ ♡ IG SHOP : fashionbeauty_lover ♡ 💞💕💓💞💕💓💞💕💓💞💕💓💞💕 . . #kurungmoden #lebaran2019 #malaysiaonlineshop #sayajualmurah #sayajual #minaz #bridesmaid #igshop #ootd #kurungmurah #cikgucikgi #bajuraya2019 #instafamous #bajuraya #plussizemurah #raya2019 #ajimaura #leeyanarahman #kurungmodenmurah #moodrepublic #bajutunangmurah #ruangniagahanania #peplummurah #kakishopping #terapiinstagram #bazarpaknil #borongmurah #topmurahmalaysia #muslimahfashion

SARA KURUNG (ii) Harga RM 150.00 Postage : RM10sm /RM16ss saiz xxl add rm30 4) Details Baju : - Material Chiffon Saree - Fully lining - Zip di bahagian belakang - Zip di bahagian tangan - Available saiz xs, s, m, l, xl, xxl - 14 warna yang menarik Pilihan Warna : 1. Black 2. Navy Blue 3. Maroon 4. Mustard 5. Cream Almond 6. Nude 7. Dusty Turqoise 8. Peach 9. Purple Grey 10.Dusty Green 11.Emerald Green 12.Dark Purple 13.Dark Chocolate 14.White whtsapp 017-4008659 P/s : 5-9 hari selepas pembayaran akan pos item (waktu bekerja) #kurungmoden#kurungmurah#minikurung#kurungpahang#resepiyatiekitchen#bazarpaknil#raya2018#sentiasabersyukur#instaseleb#ajimaura#suriamalaysia#kurungcotton#minikurungmurah#kurungsongket#busanamuslimah#bajusedondon#terlajaklaris#meletop#raya2019#bajukurungcikgu#koleksibajuraya2019#ctfairuzcollections#suriamalaysia#terapiinstagram#blousemurah#sayajualbaju#koleksibajuraya2018#kebarung#kebaya#kurungsaree#saree

Dulu tak yakin, tak percaya Tapiiiii bila orang sebelah dah mula cerohmate haaa jeles lah nak cuba dan terus titis. Akhirnya hasil yang sangat best suami isteri kini bebas Spek😱😱 Alhamdulillah😍 Ikhtiar sebelum parah‼ Jom pm Sira🤓 01121843525 #ainunbeauty #cerrohhhmateee #teamainunbeautyjb #eyebeautypremium #eyefood #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabun #rabundekat #glukoma #eyebag #matamerah #matalebam #instaniaga #sayajualonline #syukurselalu #eyewear #ajimaura #kualalumpur #masjidjamek #terapiinstagram #alhamdulillah #spekmata #istiqamah #ikhtiar #trustedseller #contectlens

Secret Coffee Kandungan Secret Correa Coffee 👇🏻 🍵 Kopi hijau ☕️ Garcinia cambogia (asam keping) ☕️ L carnitine ☕️ Hoodia ☕️ Kurma ☕️ Madu . Kelebihan utama ☕️ hijau . 👉🏻 Untuk menurunkan berat badan 👉🏻 Meningkatkan metabolisme dalam badan 👉🏻 Membantu melembabkan kulit 👉🏻 Untuk detoks semulajadi 👉🏻 Untuk menurunkan tekanan darah . . 💯 SELAMAT dan ada kelulusan KKM

📣PRE ORDER!! DEEYA KURUNG SAREE Promo hingga CNY Material : high quality chiffon saree full lining. Potongan kain duyung belah 3 Size : xxxs hingga 5xl Ada pilihan warna lain juga 🔊Proses pos 1-3 mggu (delay biler byk oder) (no urgent oder) whtsapp 017-4008659 rm193 freepos #kurungmoden#kurungmurah#minikurung#kurungpahang#resepiyatiekitchen#bazarpaknil#raya2018#sentiasabersyukur#instaseleb#ajimaura#suriamalaysia#kurungcotton#minikurungmurah#kurungsongket#busanamuslimah#bajusedondon#terlajaklaris#meletop#raya2019#bajukurungcikgu#koleksibajuraya2019#ctfairuzcollections#suriamalaysia#terapiinstagram#blousemurah#sayajualbaju#koleksibajuraya2018#kebarung#kebaya#saree#kurungsaree

Salam semua, Agen #teamidkakzimah Aizan @aizancounter boleh COD #inaidamia untuk Area Skudai,Kempas,Senai,larkin, Bandar Kulai . Ws:012-7152893 . List Penuh CoD AREA TEAM KAKZIMAH, Boleh cek di bawah ini: . 🚗COD AREA TEAM ID KAKZIMAH . . 🚗Seluruh Batu Pahat: Semerah/Pt Sulong/Tmn Seri Sulong/Pt Besar/Peserai/Bandar Bp/Seri Medan/Pt Yaani/Yong Peng/Bukit Pasir/Tongkang Pecah/ Bindu/Sri Gading/Pt Raja/Rengit/Senggarang . 🚗Kluang: Simpang Renggam/ Bandar Kluang/Air Hitam/Jln Batu Pahat/Jln Mersing dan sekitarnya SELF PICKUP:Bangunan Persekutuan dan Taman Mengkibol . 🚗Johor Bahru: SKUDAI/SENAI/LARKIN . 🚗Pasir Gudang . 🚗Pontian: Pekan Nanas/Pontian Kecil . 🚗Muar: Sg.Balang/ Pt Jawa/ Bandar Muar/ Tanjung Agas/Tangkak/Bukit Gambir . 🚗Melaka: Air Keroh/Jasin/Sekitar Bandar Melaka . 🚗Kuala Lumpur: KEPONG/JINJANG. /SEGAMBUT/SELAYANG/DAMANSARA DAMAI/JALAN IPOH. /SETAPAK/WANGSAMAJU. /KAMPUNG BARU. /DAN SEKITAR AREA KL . 🚗Kelantan: Rantau Panjang/Lati/Pasir Mas . 📮POS SELURUH MALAYSIA/ WORLDWIDE . . #merahsuciasli #agentwanted #sayatokeyinaiasli #stokisinaidamia #inaidamia #inaidamiabatupahat #inaidamiasenai #inaidamiakluang #inaidamiarantaupanjang #inaidamiaskudai #inaidamiamelaka #inaidamiakualalumpur #inaidamiaparitraja #inaidamiaparitsulong #inaidamiaparitjawa #inaidamiamuar #inaidamiamelaka #inaicelup #inaiserbuk #inaihalal #inaiorganik #inaiselamat #henna #mesrasolat #teamkakzimah #ajimaura #terapiinstagram #marketing #hijab

Ayu2 nya lahai customer sis ni hehe. Bergambar pulak dengan fairylight kompom2 la gambar lagi berseriii 😍 #jlyfeedback ⠀ .⠀ .⠀ FAIRYLIGHT TRANSPARENT 10 METER ⠀ ✨ RM18 EXC POS⠀ .⠀ .⠀ 📲 CLICK LINK ON BIO TO ORDER (SCREENSHOT FIRST!)⠀ .⠀ .⠀ #fairylightmalaysia⠀ #fairylightmurahmalaysia⠀ #fairylightborongmalaysia⠀ #tapestrymalaysia⠀ #tapestrymurahmalaysia⠀ #bedcanopymalaysia⠀ #bedcanopymurahmalaysia⠀ #unicornlightmalaysia⠀ #unicornlightmurahmalaysia⠀ #terapiinstagram⠀ #ajimaura⠀ #copperlightmurahmalaysia⠀ #copperlightmurah#fairylightclip⠀ #fairylightclipmalaysia#minilightboxmalaysia#minilightboxmurahmalaysia#minilightbox

YA RABBI! TUNIC LABUH DAN LONGGAR INI BKL BUAT KRG TERPAKSA DIPUJI DAN DITANYA TNTG BAJU UPTODATE INI ❤️ ___ Ya ampun kini korang tak perlu risau lagi nak bergaya dengan fesyen terkini sebab wbh da buatkan korang yg loose n labuh serta aksesori lace mabeles giler! ___ Nah ni ha kita kasi kelebihan ☑️bf n wudhu friendly ☑️potongan kain yg mana tidak ketat dan loose ☑️lace pleated ruffle berkualiti tinggi ☑️material exclusive crepe sesangat selesa ___ Harga berapa ? Harga sebenar rm79 Tapi sebab WBH syg kt korang, depa kasi Buy 2 rm55 each =rm110 Buy 2 rm55 each = rm110 1 Rm59 shja Normal price rm79 Omaigodd jimat banyak kalau grab 2 fuhhh 🎉🎉 apa lagi gaiss tag la rakan shopping korang Tawaran ini sehingga 20 JANUARY sahaja ___ Tak sabar nak grab uiiii😬 Ok Ok Sabar jap Nah haaa👇🏻 Whatsapp 0138939913 Whatsapp 0138939913 ___ Psst semua koleksi limited gaiss komen PM kalau nak harga promosi 🙈🙊 #ajimaura #terapiinstagram #byshudorable

Anda peminat Inai Damia tapi nak dapatkan inai secara cod??Jom cek area cod kami seperti di bawah: . 🚗COD AREA TEAM ID KAKZIMAH . 🚗Seluruh Batu Pahat: Semerah/Pt Sulong/Tmn Seri Sulong/Pt Besar/Peserai/Bandar Bp/Seri Medan/Pt Yaani/Yong Peng/Bukit Pasir/Tongkang Pecah/ Bindu/Sri Gading/Pt Raja/Rengit/Senggarang . 🚗Kluang: Simpang Renggam/ Bandar Kluang/Air Hitam/Jln Batu Pahat/Jln Mersing dan sekitarnya SELF PICKUP:Bangunan Persekutuan dan Taman Mengkibol . 🚗Johor Bahru: SKUDAI/SENAI/LARKIN . 🚗Pasir Gudang . 🚗Pontian: Pekan Nanas/Pontian Kecil . 🚗Muar: Sg.Balang/ Pt Jawa/ Bandar Muar/ Tanjung Agas/Tangkak/Bukit Gambir . 🚗Melaka: Air Keroh/Jasin/Sekitar Bandar Melaka . 🚗Kuala Lumpur: KEPONG/JINJANG. /SEGAMBUT/SELAYANG/DAMANSARA DAMAI/JALAN IPOH. /SETAPAK/WANGSAMAJU. /KAMPUNG BARU. /DAN SEKITAR AREA KL . 🚗Kelantan: Rantau Panjang/Lati/Pasir Mas 📮POS SELURUH MALAYSIA/ WORLDWIDE . . #merahsuciasli #agentwanted #sayatokeyinaiasli #stokisinaidamia #inaidamia #inaidamiabatupahat #inaidamiasenai #inaidamiakluang #inaidamiarantaupanjang #inaidamiaskudai #inaidamiamelaka #inaidamiakualalumpur #inaidamiaparitraja #inaidamiaparitsulong #inaidamiaparitjawa #inaidamiamuar #inaidamiamelaka #inaicelup #inaiserbuk #inaihalal #inaiorganik #inaiselamat #henna #mesrasolat #teamkakzimah #ajimaura #terapiinstagram #marketing #hijab

Salam semua, Agen #teamidkakzimah Sinom boleh COD #inaidamia untuk Area Bukit Pasir, Batu Pahat . Ws:012-7152893 . List Penuh CoD AREA TEAM KAKZIMAH, Boleh cek di bawah ini: . 🚗COD AREA TEAM ID KAKZIMAH . . 🚗Seluruh Batu Pahat: Semerah/Pt Sulong/Tmn Seri Sulong/Pt Besar/Peserai/Bandar Bp/Seri Medan/Pt Yaani/Yong Peng/Bukit Pasir/Tongkang Pecah/ Bindu/Sri Gading/Pt Raja/Rengit/Senggarang . 🚗Kluang: Simpang Renggam/ Bandar Kluang/Air Hitam/Jln Batu Pahat/Jln Mersing dan sekitarnya SELF PICKUP:Bangunan Persekutuan dan Taman Mengkibol . 🚗Johor Bahru: SKUDAI/SENAI/LARKIN . 🚗Pasir Gudang . 🚗Pontian: Pekan Nanas/Pontian Kecil . 🚗Muar: Sg.Balang/ Pt Jawa/ Bandar Muar/ Tanjung Agas/Tangkak/Bukit Gambir . 🚗Melaka: Air Keroh/Jasin/Sekitar Bandar Melaka . 🚗Kuala Lumpur: KEPONG/JINJANG. /SEGAMBUT/SELAYANG/DAMANSARA DAMAI/JALAN IPOH. /SETAPAK/WANGSAMAJU. /KAMPUNG BARU. /DAN SEKITAR AREA KL . 🚗Kelantan: Rantau Panjang/Lati/Pasir Mas . 📮POS SELURUH MALAYSIA/ WORLDWIDE . . #merahsuciasli #agentwanted #sayatokeyinaiasli #stokisinaidamia #inaidamia #inaidamiabatupahat #inaidamiasenai #inaidamiakluang #inaidamiarantaupanjang #inaidamiaskudai #inaidamiamelaka #inaidamiakualalumpur #inaidamiaparitraja #inaidamiaparitsulong #inaidamiaparitjawa #inaidamiamuar #inaidamiamelaka #inaicelup #inaiserbuk #inaihalal #inaiorganik #inaiselamat #henna #mesrasolat #teamkakzimah #ajimaura #terapiinstagram #marketing #hijab

Warna paling lajuuuu habis. Ni pun tinggal berapa pcs ajee 🔥 . Kalau nak, Whatsapp je okey. Tekan je link Whatsapp di bio ig untuk sebarang pertanyaan dan order. . Naylaa Luxè Bawal Matte Satin Bawal Bidang 50 __ ❌ tak panas ❌ tak pekakkan telinga ❌ tak licin sangat . Mudah bentuk lagi okay! . Price : RM38 . *exclude postage ___ #naylaaluxèbawal #ajimaura #terapiinstagram #aurainsta #ukm #upm #utm #ipta #uitm #uia #tudungbawalmatte #tudungbawalsatin #azfaagent #tudungbawalbidang50 #tudungcantik #tudungbidang50 #bawal #bawalbidang50 #bazarpaknill #hadiah #singapore #malaysia #wedding #tudungnikah #tudungmajliskahwin

Sabrina Tote dah restock gais. Last batch hot selling habis okay. Kenapa hot selling? Sebab kualiti kalah bag butik okay. Dan ruang yang besar muat nak bawa ke kelas, atau mommies yang nak sumbat barang anak. Eh nak bawa ke office pun boleh diknon 😘 RM28 exclude pos Postage RM8 sm / RM15 ss . #fesyen #sayajual #sayajualbag #sayajualbeg #sayajualhandbag #igers #neelofa #vivyyusof #noradanish #rozitachewan #fazura #fashion #handbagmalaysia #ajimaura #bagmalaysia #terapiinstagram #handbag #ootd #ctdk #mirafilzah #uitm #style #bazarpaknil #pujaanhatikanda #instafamous #design #beauty #terengganu #malaysia #maharajalawakmega #fashion

Dah malam-malam macam ni nampak warna cuns segar pula mata kan.. . . Ini lah Powder Blue. Tak soft sangat, tak pekat sangat. Just nice je warnanya..sesuai la untuk sis yang suka bersederhana tu...manisss!😉😘 . . #sayajual #uum #hayyanshops #teambelloscarves #nursingblouse #bazaarpaknil #blouse #blousemenyusu #studentlife #ironlessblouse #gengmama #gengsurirumah #blouseberpoket #muslimahattire #blousetakpayahgosok #likeforlikes #muslimah #terapiinstagram #blousemurah #mosscrepe #blouselabuh #ajimaura #blouseplain #tunic #tops #ootd #blousemuslimah #tshirt #uitm #cikgucikgi

AIREEN JUBAH 🌸 Material Royal Pearl Skin 🌸 kualiti yg tahan lasak dan tak panas 🌸 saiz XS-3Xl 🌸 design exclusive 🌸 pakaian ready stock 🌸 wudhuk friendly 🌸 breastfeed friendly 🌸 poket kanan 🌸 jubah A-cutting Jangan tunggu lama-lama tau. Nanti menyesal bila hbs whtsapp 017-4008659 RM79 postage rm8sm/rm12ss #kurungmoden#kurungmurah#minikurung#kurungpahang#resepiyatiekitchen#bazarpaknil#raya2018#sentiasabersyukur#instaseleb#ajimaura#suriamalaysia#kurungcotton#minikurungmurah#kurungsongket#busanamuslimah#bajusedondon#terlajaklaris#meletop#raya2019#bajukurungcikgu#koleksibajuraya2019#ctfairuzcollections#suriamalaysia#terapiinstagram#blousemurah#sayajualbaju#koleksibajuraya2018#kebarung#kebaya#jubah#dress

BAWAL NAIRA 💎 — Material: Corn Skin — Speciality: ▪ Bawal bucu petak (4 segi) ▪ Bidang 50 ▪ Senang bentuk & tanpa starch. Memudahkan seharian anda. ▪ Ringan dan sejuk dipakai ▪ Pilihan warna pastel & bold yang buat korang jatuh hati 😍 — 🛍 HARGA 🌹1 pcs- RM30 . 🛍 HARGA COMBO LETOPS 🌹3 pcs - RM80 . ( TIDAK TERMASUK POSTAGE)

Ratu tees 1 PCS RM30 2 PCS RM50 4 PCS RM100 Postage : SEM - Add RM8 SS - Add RM12 (Postage 1-8pcs) Material : Knit + italy crepe Other : Inner & outer part attach together. Measurement : In cm Length 62 - 69, shoulder 42, sleeve 58, armhole 38, bust 94, hip 107. In inch Length 24 - 27, shoulder 16.5, sleeve 23, armhole 15, bust 37, hip 42. . . . #seminar #marykaymalaysia #uitm #bisneswomen #kurunglace #niqab #sales #youngmillionaire #marketing #terapiinstagram #tips #muslimah #snowcap #utm #sayajual #bajukurung #wanita #erezeki #eusahawan #azizanosman #hijab #sahabat #upm #halal #bazarpaknil #iphonemurah #tambahfollowers #ukm #ajimaura

(NEW COLOR) . DARK GREY EMERALD PINK . . Ratu tees 1 PCS RM30 2 PCS RM50 4 PCS RM100 Postage : SEM - Add RM8 SS - Add RM12 (Postage 1-8pcs) Material : Knit + italy crepe Other : Inner & outer part attach together. Measurement : In cm Length 62 - 69, shoulder 42, sleeve 58, armhole 38, bust 94, hip 107. In inch Length 24 - 27, shoulder 16.5, sleeve 23, armhole 15, bust 37, hip 42. . . . #seminar #marykaymalaysia #uitm #bisneswomen #kurunglace #niqab #sales #youngmillionaire #marketing #terapiinstagram #tips #muslimah #snowcap #utm #sayajual #bajukurung #wanita #erezeki #eusahawan #azizanosman #hijab #sahabat #upm #halal #bazarpaknil #iphonemurah #tambahfollowers #ukm #ajimaura

Ratu tees 1 PCS RM30 2 PCS RM50 4 PCS RM100 Postage : SEM - Add RM8 SS - Add RM12 (Postage 1-8pcs) Material : Knit + italy crepe Other : Inner & outer part attach together. Measurement : In cm Length 62 - 69, shoulder 42, sleeve 58, armhole 38, bust 94, hip 107. In inch Length 24 - 27, shoulder 16.5, sleeve 23, armhole 15, bust 37, hip 42. . . . #seminar #marykaymalaysia #uitm #bisneswomen #kurunglace #niqab #sales #youngmillionaire #marketing #terapiinstagram #tips #muslimah #snowcap #utm #sayajual #bajukurung #wanita #erezeki #eusahawan #azizanosman #hijab #sahabat #upm #halal #bazarpaknil #iphonemurah #tambahfollowers #ukm #ajimaura

Hello everybody😀. Takkan dah tido kot hehe. Izy nak bagitau sikit pasal CREDENCE. Credence ni sesuai untuk lelaki yang lasak, bersukan, hiking or any outdoor activities. Bila peluh tu 'blend' dengan perfume bau dia still nice and sexy. . You gais toksah risau dah nak futsal ke ape, sebab maintain wangi, barulah semangat berkobar sket. Ok lah. Selamat Malam.

Anne blouse 1 PCS RM30 2 PCS RM50 4 PCS RM100 Postage : SEM - Add RM8 SS - Add RM12 (Postage 1-8pcs) Material : Thick crepe Measurement : In cm Length 62, shoulder 41, sleeve 52, armhole 42, bust 100, hip 110. In inch Length 24.5, shoulder 16, sleeve 20.5, armhole 16.5, bust 39, hip 43. . . . #seminar #marykaymalaysia #uitm #bisneswomen #kurunglace #niqab #sales #youngmillionaire #marketing #terapiinstagram #tips #muslimah #snowcap #utm #sayajual #bajukurung #wanita #erezeki #eusahawan #azizanosman #hijab #sahabat #upm #halal #bazarpaknil #iphonemurah #tambahfollowers #ukm #ajimaura

Nabia tees 1 PCS RM30 2 PCS RM50 4 PCS RM100 Postage : SEM - Add RM8 SS - Add RM12 (Postage 1-8pcs) Material : Cotton Measurement : In cm Length 70, shoulder 45, sleeve 56, armhole 44, bust 104, hip 104. In inch Length 27.5, shoulder 17.5, sleeve 22, armhole 17, bust 41, hip 41. . . . #seminar #marykaymalaysia #uitm #bisneswomen #kurunglace #niqab #sales #youngmillionaire #marketing #terapiinstagram #tips #muslimah #snowcap #utm #sayajual #bajukurung #wanita #erezeki #eusahawan #azizanosman #hijab #sahabat #upm #halal #bazarpaknil #iphonemurah #tambahfollowers #ukm #ajimaura

Limited Stock!!! Original Guess women's shoulder bag with dust bag . -READY STOCK -MATERIAL PU LEATHER -SIZE: 22cm(L) x 16cm(H) x 9cm(W) -STRAP LENGHT: 32cm(longest 57cm) . HARGA: RM 135 POSTAGE: RM7 (S/M), RM10(S/S) . BERMINAT? ORDER ⤵ D/M @ WHATSAAP 0148230892 . #begmurah #begtravel #begmurahmalaysia #begtravelmalaysia #begvictoriasecret #begvs #begmalaysia #begmurah2019 #begvictoriamurah #ajimaura #bazaarpaknil #bazarpaknil #totebeg #totebegmalaysia #handbagmalaysiamurah #terapiinstagram #sayajualbeg #neelofa #ajimaura30 #instaonline #instafamous #instaonlineshop #begmalaysiaonline #tiktok #tiktokmalaysia #beggalasmurah #guessoriginalmurah #guessmurahmalaysia #begguessmurah #guessmurahmalaysia #guessmurah

Warna pastel pilihan Hot MIX untuk 2018 tau. Palewood dan belacan memang selalu kena restock 💞 . Ada yang sanggup tunggu restok dulu sebab kehabisan😭.. mana taknya restok ni yang tu pulakk habiss 😢 . . Like if u LOVE PASTEL COLOUR ❤️

Limited Stock!!! Original Guess women's shoulder bag with dust bag . -READY STOCK -MATERIAL PU LEATHER -SIZE: 22cm(L) x 16cm(H) x 9cm(W) -STRAP LENGHT: 32cm(longest 57cm) . HARGA: RM 135 POSTAGE: RM7 (S/M), RM10(S/S) . BERMINAT? ORDER ⤵ D/M @ WHATSAAP 0148230892 . #begmurah #begtravel #begmurahmalaysia #begtravelmalaysia #begvictoriasecret #begvs #begmalaysia #begmurah2019 #begvictoriamurah #ajimaura #bazaarpaknil #bazarpaknil #totebeg #totebegmalaysia #handbagmalaysiamurah #terapiinstagram #sayajualbeg #neelofa #ajimaura30 #instaonline #instafamous #instaonlineshop #begmalaysiaonline #tiktok #tiktokmalaysia #beggalasmurah #guessoriginalmurah #guessmurahmalaysia #begguessmurah #guessmurahmalaysia #guessmurah

Limited Stock!!! Original Guess women's shoulder bag with dust bag . -READY STOCK -MATERIAL PU LEATHER -SIZE: 22cm(L) x 16cm(H) x 9cm(W) -STRAP LENGHT: 32cm(longest 57cm) . HARGA: RM 135 POSTAGE: RM7 (S/M), RM10(S/S) . BERMINAT? ORDER ⤵ D/M @ WHATSAAP 0148230892 . #begmurah #begtravel #begmurahmalaysia #begtravelmalaysia #begvictoriasecret #begvs #begmalaysia #begmurah2019 #begvictoriamurah #ajimaura #bazaarpaknil #bazarpaknil #totebeg #totebegmalaysia #handbagmalaysiamurah #terapiinstagram #sayajualbeg #neelofa #ajimaura30 #instaonline #instafamous #instaonlineshop #begmalaysiaonline #tiktok #tiktokmalaysia #beggalasmurah #guessoriginalmurah #guessmurahmalaysia #begguessmurah #guessmurahmalaysia #guessmurah

Kann dah kata dah Kalau lambat sold out... Mirabelle tinggal Design ni je yang masih available. Harga PreOrder rm28 je sekarang. Tapiii bila available stock Nnt jadi rm30. Kalau nak Jom PreOrder.. tu pun tak Jamie berapa lama boleh ada.. Takut sold out je.. . #tudung #tudungbawal #aidijuma #dropship #bawalbungaaj #bawalstudded #bawalplain #mirabellepontian #permasjaya #gelangpatah #johorbahru #utm #upm #ajpontian #aurainsta #divascarfpontian #aidijumalover #bawalmanik #kekaboopontian #permasjaya #bazarpaknil #kekaboo #mirabelle #biteallteam #terapiinstagram #ajimaura #chantekcouture #tripleanncouture

Thanks with love💝💝💝💝 .. Terima kasih daun keladi, Lain hari shopping la lagi..😘😘😘 . Terima kasih kerana berurusan dgn Kak Nur..#kbbcustomers

Thanks with love💝💝💝💝 .. Terima kasih daun keladi, Lain hari shopping la lagi..😘😘😘 . Terima kasih kerana berurusan dgn Kak Nur..

Buah peach 😍 Buah peach kaya dengan pelbagai khasiat, mineral dan juga vitamin!🍑 Sebiji buah peach mengandungi 19% dos harian Vitamin C yg disarankan oleh badan kita 💕 . So, dah tahu ke apakah ehem ehem yg baru ni?😝 . #lovelieebeautyinfo #loveliee #asyalliee #luvbabes #luvbabesagent #lovelieebatupahat #lovelieeparitraja #lovelieeuthm #lovelieebyasyalliee #ajimaura #instaboomakademi #terapiinstagram #bazaarpaknil #bazaaronline #hellopeachplease #supplements #lovelieeessentialserum #serum #beauty #malaysia #luluskkm #lovelieeserum #beautyserum #lovelieebeauty #batupahat #paritraja #uthm #kktmsg #instafemes #artismalaysia

Bonia gorgeous ni dapat PERCUMA card holder sekali taw uolls😍Leret gambar ke sebelah kiri😄 . Bonia 678👜 Saiz : 28 10 x 23cm Gred : AAA - free card holder - with long strap - 5 colour available🌹 Harga Promosi Rm88 sahaja. Penghantaran adalah Percuma🚚 . STOK TERHAD TAW🔥 ======================================== Cara untuk order: 1) Screenshoot beg awak nak 2) Wsp 📲01116573121 @ tekan link di bio untuk terus ke wsp sis😘

Bonia gorgeous ni dapat PERCUMA card holder sekali taw uolls😍Leret gambar ke sebelah kiri😄 . Bonia 678👜 Saiz : 28 10 x 23cm Gred : AAA - free card holder - with long strap - 5 colour available🌹 Harga Promosi Rm88 sahaja. Penghantaran adalah Percuma🚚 . STOK TERHAD TAW🔥 ======================================== Cara untuk order: 1) Screenshoot beg awak nak 2) Wsp 📲01116573121 @ tekan link di bio untuk terus ke wsp sis😘

Korean Fashion bag terbaru dah sampai uolls😍Leret gambar ke sebelah kiri😄 . Korean Fashion bag 8895👜 Saiz : 25 x 12 x 20cm Handle : 13cm - with long strap - 6 colour available🌹 Harga Promosi Rm80 sahaja. Penghantaran adalah Percuma🚚 . STOK TERHAD TAW🔥 ======================================== Cara untuk order: 1) Screenshoot beg awak nak 2) Wsp 📲01116573121 @ tekan link di bio untuk terus ke wsp sis😘

Korean Fashion bag terbaru dah sampai uolls😍Leret gambar ke sebelah kiri😄 . Korean Fashion bag 8895👜 Saiz : 25 x 12 x 20cm Handle : 13cm - with long strap - 6 colour available🌹 Harga Promosi Rm80 sahaja. Penghantaran adalah Percuma🚚 . STOK TERHAD TAW🔥 ======================================== Cara untuk order: 1) Screenshoot beg awak nak 2) Wsp 📲01116573121 @ tekan link di bio untuk terus ke wsp sis😘