Photos and Videos about

OPEN ORDER ! ♥️Mau tambah tinggi 3-10cm ??? ♥️Mau langsing 5-25kg ? ♥️Mau tambah berat badan ?? ♥️Mau mengatasi segala macam penyakit ?? Kapan lg mau merawat diri :) ? Alasan memilih produk kita ✔️-BPOM ✔️-Penghargaan internasional ✔️-Aman karna herbal ✔️-Tidak ketergantungan ✔️-HALAL MUI Yuk order mumpung lagi diskon 😍 konsultasi gratis ! 🍃 Free ongkir seluruh indonesia 🚚 Pembayaran Via : (BCA - BNI - Mandiri - Westernunion) Pengiriman : (Indonesia - Malaysia - Singapore- Brunei ) contact us now !! 📞 line:rikkidhikayama17 LINE@: (@eob4759j) WhatsApp : +6281353230691 #beli_herbal #pesonaindonesia #bali #bandung #makassar #surabaya #testimoni #tinggibadan #herbal #pemutih #kampus #hujan #stasiun #terbaik #monas #jakarta #yogyakarta #mata #jco #instaherbal #peninggibadan #mataminus #airterjun #visitindonesia #suplemen #latepost #garudaindonesia #pramugari Note : admin tidak bisa balas comment di ig harap hubungi contact di bio 😊😊

Senang dibawa kemana sahaja. ❌ perlu risau kawalan suhu ❌ hamis ❌loya ✅ mudah ✅ jimat masa ✅ ringan ✅ jimat ruang.... tunggu apa lagi cepat PRE-ORDER susu kambing premium @_fitbellaofficial @_fitbella16 #agentukfarm #ukfarmagent #ukfarmgoatmilkagent #susukambingukfarm #susukambingsegar #susukambingfresh #susukambingsedap #susukambingasli #berkhasiat #fitbody #eatclean #makansihat #kesihatan #bodygoal #tulangpatah #khalsium #cantik #ibumengandung #susuibumengandung #susuibuanak #susukambingmurah #quality #terbaik #ukfarmgoatmilk #goatmilk #freshgoatmilk #delicious . . For order, WhatsApp 👩🏻‍⚕️ 0173331389 🙋🏻‍♂️ 0173331389 🤰🏼 0173331389 🤱

Senang dibawa kemana sahaja. ❌ perlu risau kawalan suhu ❌ hamis ❌loya ✅ mudah ✅ jimat masa ✅ ringan ✅ jimat ruang.... tunggu apa lagi cepat PRE-ORDER susu kambing premium @_fitbellaofficial @_fitbella16 #agentukfarm #ukfarmagent #ukfarmgoatmilkagent #susukambingukfarm #susukambingsegar #susukambingfresh #susukambingsedap #susukambingasli #berkhasiat #fitbody #eatclean #makansihat #kesihatan #bodygoal #tulangpatah #khalsium #cantik #ibumengandung #susuibumengandung #susuibuanak #susukambingmurah #quality #terbaik #ukfarmgoatmilk #goatmilk #freshgoatmilk #delicious . . For order, WhatsApp 👩🏻‍⚕️ 0173331389 🙋🏻‍♂️ 0173331389 🤰🏼 0173331389 🤱

⚽️ 14 gol ➕ 10 assists 🎁 Kejutan Messi pada peringkat musim ini 🔥 TOP GOL DI BAWAH MESSI 11 | STUANI - Girona FC 11 | LUIS SUAREZ - FC Barcelona 10 | IAGO ASPAS - RC Celta 08 | MAXI GOMEZ - RC Celta TOP ASSIST DI BAWAH MESSI 06 | GRIEZMANN - Atletico De Madrid 06 | PABLO SARAVIA - Sevilla FC 05 | BEN YEDDER - Sevilla FC 05 | BRAIS MENDEZ - RC Celta #football #lagend #alwaysgoal #freekick #thebest #world #adidas #nike #umbro #newbalance #pro #piece #worldcup #ballngoals #bolasepak #gollllll #terbaik #laliga #fcbarcelona

❤Tetap Positif dan Bahagia.- Bekerja keras & tidak berhenti berharap.- Terbuka atas kritik & tidak berhenti belajar.- Dekatkan dirimu pada orang" yang bahagia dengan kehangatan yang tidak palsu.- 💋 . #like #likes #lol #quotes #likesforme #love #doubletap #instagram #instagood #terbaik #positivethinking #positif

NEW NEW NEW🎆🎆 Ciput Rajut 2 Warna by @alila.goods 😍 . Ciput rajut dua warna yang melindungi rambutmu agar tidak ngintip-ngintip keluar khimar serta nyaman di kepada & pastinya lebih hemat dengan 2 warna 😄 . Variant warna: ▫️Dusty Pink ▫️Dark purple . Harga Rp.30.000 Bahan Cotton Adem dan nyaman di kepala. . Segera dapatkan dear yaa 😘😘😘 . Yuk buruaaan order! Sebelum kehabisaan 😂😉 . Cara pemesanan dan Info silahkan cek dan follow IG : @alila.goods @pernikalila @mihnah.alila WA : 0858-5611-3333 Line@ : @qtu2555w 😘 . #ciput #knitting #2warna #bandana #inneralilagood #alilagoods #hijab #hijabsyari #hijabalila #lovalila #terlaris #terbaru #terbaik #musthave #lfl #like #likes #liked #like4like #ootd #ootdsyari

Si baju putih 2 malam di Asia terus lancar urusannya dear @da4_aulia 😘🙏❤️. Sehat selalu @da4_aulia @lestykejora mami @rosalinamusa_kakrose @da3_ridho @da3_rizki123 dll. . . #aliversjambi #aliverisindonesia #lestyloversjambi #lestyloversindonesia #k2rlindonesia #artisdangdutindonesia #singer #terhebat #terbaik

Tiada istilah ‘SHORTCUT’ dalam proses printing kami untuk memastikan kualiti printing kami ALHAMDULILLAH printing job settle hari ni terima kasih kerana support ace sport Team anda belum order lagi ❓ Jom order Sekarang Komen ‘ PM ‘ Komen ‘ PM ‘ Komen ‘ PM ‘ Komen ‘ PM ‘ Komen ‘ PM ‘ atau whatsapp 0148331718 0103901817 0103635971 #acesport #aceindustry #testimonicustomer #puashati #terbaik #original #trusted #jersimurah #jersiteammurah #jersiteam #jersionline #jersioriginal #jersisukan #futsalmalysia #printingonline #printingmalaysia #printingmurah #printingberkualiti

Tiada istilah ‘SHORTCUT’ dalam proses printing kami untuk memastikan kualiti printing kami ALHAMDULILLAH printing job settle hari ni terima kasih kerana support ace sport Team anda belum order lagi ❓ Jom order Sekarang Komen ‘ PM ‘ Komen ‘ PM ‘ Komen ‘ PM ‘ Komen ‘ PM ‘ Komen ‘ PM ‘ atau whatsapp 0148331718 0103901817 0103635971 #acesport #aceindustry #testimonicustomer #puashati #terbaik #original #trusted #jersimurah #jersiteammurah #jersiteam #jersionline #jersioriginal #jersisukan #futsalmalysia #printingonline #printingmalaysia #printingmurah #printingberkualiti

Tiada istilah ‘SHORTCUT’ dalam proses printing kami untuk memastikan kualiti printing kami ALHAMDULILLAH printing job settle hari ni terima kasih kerana support ace sport Team anda belum order lagi ❓ Jom order Sekarang Komen ‘ PM ‘ Komen ‘ PM ‘ Komen ‘ PM ‘ Komen ‘ PM ‘ Komen ‘ PM ‘ atau whatsapp 0148331718 0103901817 0103635971 #acesport #aceindustry #testimonicustomer #puashati #terbaik #original #trusted #jersimurah #jersiteammurah #jersiteam #jersionline #jersioriginal #jersisukan #futsalmalysia #printingonline #printingmalaysia #printingmurah #printingberkualiti

Tiada istilah ‘SHORTCUT’ dalam proses printing kami untuk memastikan kualiti printing kami ALHAMDULILLAH printing job settle hari ni terima kasih kerana support ace sport Team anda belum order lagi ❓ Jom order Sekarang Komen ‘ PM ‘ Komen ‘ PM ‘ Komen ‘ PM ‘ Komen ‘ PM ‘ Komen ‘ PM ‘ atau whatsapp 0148331718 0103901817 0103635971 #acesport #aceindustry #testimonicustomer #puashati #terbaik #original #trusted #jersimurah #jersiteammurah #jersiteam #jersionline #jersioriginal #jersisukan #futsalmalysia #printingonline #printingmalaysia #printingmurah #printingberkualiti

Tiada istilah ‘SHORTCUT’ dalam proses printing kami untuk memastikan kualiti printing kami ALHAMDULILLAH printing job settle hari ni terima kasih kerana support ace sport Team anda belum order lagi ❓ Jom order Sekarang Komen ‘ PM ‘ Komen ‘ PM ‘ Komen ‘ PM ‘ Komen ‘ PM ‘ Komen ‘ PM ‘ atau whatsapp 0148331718 0103901817 0103635971 #acesport #aceindustry #testimonicustomer #puashati #terbaik #original #trusted #jersimurah #jersiteammurah #jersiteam #jersionline #jersioriginal #jersisukan #futsalmalysia #printingonline #printingmalaysia #printingmurah #printingberkualiti

Lemona original yang banyak manfaat, rajin minum lemona original dapat menghilangkan berbagai macam penyakit atas izin allah, asal kita bersabar dan berikhtiar insya allah lemona selalu berikan yang terbaik 😇 Buat yang belum coba Yuk order sekarang WA : 0878-8103-8505 #lemona #lemonade #lemonoriginal #lemonaoriginal #lemon #airlemon #purelove #love #honesty #terbaik #save #lifequotes #ikhtiar #bersabar #jones

@da4_aulia nyaman banget bersandar sama teh @da3_dila 😘. Makasih buat @da3_dila yg selalu sayang @da4_aulia😘🙏. Semoga selalu bersama bersahabat selalu yah kesayangan 😘. Sehat selau buat @da4_aulia @da3_rani teh @da3_dila kak @ratmaja.dinata . . . #aliversjambi #aliversindonesia #sepenuhhatidukungaulia #artisdangdutindonesia #dangdutacademyasia #raniloversindonesia #dilaloversindonesia #singer #indosiar #terbaik #terhebat

Selamat ulang tahun Abang @lida_ridwan17 Doa yang Terbaik buat mu. Semoga lancar segalanya makin erat tali persaudaraan makin erat persahabatan nya dengan @da4_aulia @da3_rani kak @ratmaja.dinata teh @da3_dila 😘🙏. . . #aliversjambi #aliversindonesia #sepenuhhatidukungaulia #kesayanganalivers #artisdangdutindonesia #dangdutacademyasia #raniloversindonesia #dilaloversindonesia #indosiar #singer #terbaik #terhebat

NEW NEW NEW🎆🎆 Ciput Rajut 2 Warna by @alila.goods 😍 . Ciput rajut dua warna yang melindungi rambutmu agar tidak ngintip-ngintip keluar khimar serta nyaman di kepada & pastinya lebih hemat dengan 2 warna 😄 . Variant warna: ▫️Dusty Pink ▫️Dark purple . Harga Rp.30.000 Bahan Cotton Adem dan nyaman di kepala. . Segera dapatkan dear yaa 😘😘😘 . Yuk buruaaan order! Sebelum kehabisaan 😂😉 . Cara pemesanan dan Info silahkan cek dan follow IG : @alila.goods @pernikalila @mihnah.alila WA : 0858-5611-3333 Line@ : @qtu2555w 😘 . #ciput #knitting #2warna #bandana #inneralilagood #alilagoods #hijab #hijabsyari #hijabalila #lovalila #terlaris #terbaru #terbaik #musthave #lfl #like #likes #liked #like4like #ootd #ootdsyari

oh
(@vitaaokt)

2 Hours Ago

Bingung mau bikin caption apa. Cepetan kek, pasangin aku cincin di jari manis sebelah kanan! 🤣🤣 (canda dengg😋) . . . #likeme #anniversary #❤️ #hehehehe #instagram #instamoments #terbaik #kamu

Nak #pisanglicious yg 100% made with l0ve 💕.. jgn lupe f0ll0w ig kami @pisanglicious.kl @misz_wawa90 @zira.ishak #pisang #meleleh #sedap #puashati #jilatjari #jomorder #contactus #terbaik

Nak #pisanglicious yg 100% made with l0ve 💕.. jgn lupe f0ll0w ig kami @pisanglicious.kl @misz_wawa90 @zira.ishak #pisang #meleleh #sedap #puashati #jilatjari #jomorder #contactus #terbaik

OPEN ORDER ! ♥️Mau tambah tinggi 3-10cm ??? ♥️Mau langsing 5-25kg ? ♥️Mau tambah berat badan ?? ♥️Mau mengatasi segala macam penyakit ?? Kapan lg mau merawat diri :) ? Alasan memilih produk kita ✔️-BPOM ✔️-Penghargaan internasional ✔️-Aman karna herbal ✔️-Tidak ketergantungan ✔️-HALAL MUI Yuk order mumpung lagi diskon 😍 konsultasi gratis ! 🍃 Free ongkir seluruh indonesia 🚚 Pembayaran Via : (BCA - BNI - Mandiri - Westernunion) Pengiriman : (Indonesia - Malaysia - Singapore- Brunei ) contact us now !! 📞 #beli_herbal #pesonaindonesia #bali #bandung #makassar #surabaya #testimoni #tinggibadan #herbal #pemutih #kampus #hujan #stasiun #terbaik #monas #jakarta #yogyakarta #mata #jco #instaherbal #peninggibadan #mataminus #airterjun #visitindonesia #suplemen #latepost #garudaindonesia #pramugari Note : admin tidak bisa balas comment di ig harap hubungi contact di bio 😊😊

OPEN ORDER ! ♥️Mau tambah tinggi 3-10cm ??? ♥️Mau langsing 5-25kg ? ♥️Mau tambah berat badan ?? ♥️Mau mengatasi segala macam penyakit ?? Kapan lg mau merawat diri :) ? Alasan memilih produk kita ✔️-BPOM ✔️-Penghargaan internasional ✔️-Aman karna herbal ✔️-Tidak ketergantungan ✔️-HALAL MUI Yuk order mumpung lagi diskon 😍 konsultasi gratis ! 🍃 Free ongkir seluruh indonesia 🚚 Pembayaran Via : (BCA - BNI - Mandiri - Westernunion) Pengiriman : (Indonesia - Malaysia - Singapore- Brunei ) contact us now !! 📞 #beli_herbal #pesonaindonesia #bali #bandung #makassar #surabaya #testimoni #tinggibadan #herbal #pemutih #kampus #hujan #stasiun #terbaik #monas #jakarta #yogyakarta #mata #jco #instaherbal #peninggibadan #mataminus #airterjun #visitindonesia #suplemen #latepost #garudaindonesia #pramugari Note : admin tidak bisa balas comment di ig harap hubungi contact di bio 😊😊

Nak #pisanglicious yg 100% made with l0ve 💕.. jgn lupe f0ll0w ig kami @pisanglicious.kl @misz_wawa90 @zira.ishak #pisang #meleleh #sedap #puashati #jilatjari #jomorder #contactus #terbaik

PUDARKAN MASALAH JERAGAT DAN JERAWAT DENGAN FACE SPA DIRA BEAUTY .. SEKALI NAK LAGI.. . Kami berikan pilihan Laser Atau Peeling untuk pudar & hapus jeragat bergantung pada keperluan kulit anda. . Cara-cara untuk dapatkan kulit awesome dan cantik cun melecun. ✔Datang ke FACE SPA DIRA BEAUTY ✔Jumpa Konsultasi untuk skin analysis.FREE ✔ Lepas tu baru kita buat facial treatment. . Flawless Laser CARBON ni, membantu memudar, menghilang jeragat akan sekaligus berikan effect mencerah. Bukan tu je...kulit jadi lebih anjal dan anda kelihatan lebih muda. . Lepas tu surely uols akan happy selepas jalani sesi rawatan di FACE SPA DIRA BEAUTY korang akan melihat jeragat semakin MEMUDAR & HILANG, korang akan mendengar Suami berkata “Eh! Cantik laa awak sekarang” dan anda akan rasa berbaloi tau!! . Nak book appointment? 👆👆👆👆 .BOOKING NOW Call : 018-3166383 . (FACE SPA DIRA BEAUTY)💆‍♂️ . 💢 NO Suntikan ❌ NO Pain 💢 NO Downtime ❌ NO Scarring 💢 Tiada Kesan Sampingan 📲 Booking now? Please call / WhatsApp now @ 0183166383 . #facialmurahpj #facialtreatment #murah #facialcarbonpeel #facialoxygen #facialprp #facialvampire #facialcolagen #facialvitaminc #whiteningdrip #whiteningfacial #pjcc #petalingjaya #facialtamanmedan #facialkl #spamurah #terbaik #ledmask #diamondpeel #omegalight #mesoprp #mesogumprp #pjcc #kelana jaya #srimanje #tamanmedan #cantik #facialmurahpj #facialmurahkl #facialmurahshahalam #facialmurahklang #facialtreatment

PUDARKAN MASALAH JERAGAT DAN JERAWAT DENGAN FACE SPA DIRA BEAUTY .. SEKALI NAK LAGI.. . Kami berikan pilihan Laser Atau Peeling untuk pudar & hapus jeragat bergantung pada keperluan kulit anda. . Cara-cara untuk dapatkan kulit awesome dan cantik cun melecun. ✔Datang ke FACE SPA DIRA BEAUTY ✔Jumpa Konsultasi untuk skin analysis.FREE ✔ Lepas tu baru kita buat facial treatment. . Flawless Laser CARBON ni, membantu memudar, menghilang jeragat akan sekaligus berikan effect mencerah. Bukan tu je...kulit jadi lebih anjal dan anda kelihatan lebih muda. . Lepas tu surely uols akan happy selepas jalani sesi rawatan di FACE SPA DIRA BEAUTY korang akan melihat jeragat semakin MEMUDAR & HILANG, korang akan mendengar Suami berkata “Eh! Cantik laa awak sekarang” dan anda akan rasa berbaloi tau!! . Nak book appointment? 👆👆👆👆 .BOOKING NOW Call : 018-3166383 . (FACE SPA DIRA BEAUTY)💆‍♂️ . 💢 NO Suntikan ❌ NO Pain 💢 NO Downtime ❌ NO Scarring 💢 Tiada Kesan Sampingan 📲 Booking now? Please call / WhatsApp now @ 0183166383 . #facialmurahpj #facialtreatment #murah #facialcarbonpeel #facialoxygen #facialprp #facialvampire #facialcolagen #facialvitaminc #whiteningdrip #whiteningfacial #pjcc #petalingjaya #facialtamanmedan #facialkl #spamurah #terbaik #ledmask #diamondpeel #omegalight #mesoprp #mesogumprp #pjcc #kelana jaya #srimanje #tamanmedan #cantik #facialmurahpj #facialmurahkl #facialmurahshahalam #facialmurahklang #facialtreatment

OPEN ORDER ! ♥️Mau tambah tinggi 3-10cm ??? ♥️Mau langsing 5-25kg ? ♥️Mau tambah berat badan ?? ♥️Mau mengatasi segala macam penyakit ?? Kapan lg mau merawat diri :) ? Alasan memilih produk kita ✔️-BPOM ✔️-Penghargaan internasional ✔️-Aman karna herbal ✔️-Tidak ketergantungan ✔️-HALAL MUI Yuk order mumpung lagi diskon 😍 konsultasi gratis ! 🍃 Free ongkir seluruh indonesia 🚚 Pembayaran Via : (BCA - BNI - Mandiri - Westernunion) Pengiriman : (Indonesia - Malaysia - Singapore- Brunei ) contact us now !! 📞 #beli_herbal #pesonaindonesia #bali #bandung #makassar #surabaya #testimoni #tinggibadan #herbal #pemutih #kampus #hujan #stasiun #terbaik #monas #jakarta #yogyakarta #mata #jco #instaherbal #peninggibadan #mataminus #airterjun #visitindonesia #suplemen #latepost #garudaindonesia #pramugari Note : admin tidak bisa balas comment di ig harap hubungi contact di bio 😊😊

OPEN ORDER ! ♥️Mau tambah tinggi 3-10cm ??? ♥️Mau langsing 5-25kg ? ♥️Mau tambah berat badan ?? ♥️Mau mengatasi segala macam penyakit ?? Kapan lg mau merawat diri :) ? Alasan memilih produk kita ✔️-BPOM ✔️-Penghargaan internasional ✔️-Aman karna herbal ✔️-Tidak ketergantungan ✔️-HALAL MUI Yuk order mumpung lagi diskon 😍 konsultasi gratis ! 🍃 Free ongkir seluruh indonesia 🚚 Pembayaran Via : (BCA - BNI - Mandiri - Westernunion) Pengiriman : (Indonesia - Malaysia - Singapore- Brunei ) contact us now !! 📞 #beli_herbal #pesonaindonesia #bali #bandung #makassar #surabaya #testimoni #tinggibadan #herbal #pemutih #kampus #hujan #stasiun #terbaik #monas #jakarta #yogyakarta #mata #jco #instaherbal #peninggibadan #mataminus #airterjun #visitindonesia #suplemen #latepost #garudaindonesia #pramugari Note : admin tidak bisa balas comment di ig harap hubungi contact di bio 😊😊

OPEN ORDER ! ♥️Mau tambah tinggi 3-10cm ??? ♥️Mau langsing 5-25kg ? ♥️Mau tambah berat badan ?? ♥️Mau mengatasi segala macam penyakit ?? Kapan lg mau merawat diri :) ? Alasan memilih produk kita ✔️-BPOM ✔️-Penghargaan internasional ✔️-Aman karna herbal ✔️-Tidak ketergantungan ✔️-HALAL MUI Yuk order mumpung lagi diskon 😍 konsultasi gratis ! 🍃 Free ongkir seluruh indonesia 🚚 Pembayaran Via : (BCA - BNI - Mandiri - Westernunion) Pengiriman : (Indonesia - Malaysia - Singapore- Brunei ) contact us now !! 📞 #beli_herbal #pesonaindonesia #bali #bandung #makassar #surabaya #testimoni #tinggibadan #herbal #pemutih #kampus #hujan #stasiun #terbaik #monas #jakarta #yogyakarta #mata #jco #instaherbal #peninggibadan #mataminus #airterjun #visitindonesia #suplemen #latepost #garudaindonesia #pramugari Note : admin tidak bisa balas comment di ig harap hubungi contact di bio 😊😊

OPEN ORDER ! ♥️Mau tambah tinggi 3-10cm ??? ♥️Mau langsing 5-25kg ? ♥️Mau tambah berat badan ?? ♥️Mau mengatasi segala macam penyakit ?? Kapan lg mau merawat diri :) ? Alasan memilih produk kita ✔️-BPOM ✔️-Penghargaan internasional ✔️-Aman karna herbal ✔️-Tidak ketergantungan ✔️-HALAL MUI Yuk order mumpung lagi diskon 😍 konsultasi gratis ! 🍃 Free ongkir seluruh indonesia 🚚 Pembayaran Via : (BCA - BNI - Mandiri - Westernunion) Pengiriman : (Indonesia - Malaysia - Singapore- Brunei ) contact us now !! 📞 #beli_herbal #pesonaindonesia #bali #bandung #makassar #surabaya #testimoni #tinggibadan #herbal #pemutih #kampus #hujan #stasiun #terbaik #monas #jakarta #yogyakarta #mata #jco #instaherbal #peninggibadan #mataminus #airterjun #visitindonesia #suplemen #latepost #garudaindonesia #pramugari Note : admin tidak bisa balas comment di ig harap hubungi contact di bio 😊😊

OPEN ORDER ! ♥️Mau tambah tinggi 3-10cm ??? ♥️Mau langsing 5-25kg ? ♥️Mau tambah berat badan ?? ♥️Mau mengatasi segala macam penyakit ?? Kapan lg mau merawat diri :) ? Alasan memilih produk kita ✔️-BPOM ✔️-Penghargaan internasional ✔️-Aman karna herbal ✔️-Tidak ketergantungan ✔️-HALAL MUI Yuk order mumpung lagi diskon 😍 konsultasi gratis ! 🍃 Free ongkir seluruh indonesia 🚚 Pembayaran Via : (BCA - BNI - Mandiri - Westernunion) Pengiriman : (Indonesia - Malaysia - Singapore- Brunei ) contact us now !! 📞 #beli_herbal #pesonaindonesia #bali #bandung #makassar #surabaya #testimoni #tinggibadan #herbal #pemutih #kampus #hujan #stasiun #terbaik #monas #jakarta #yogyakarta #mata #jco #instaherbal #peninggibadan #mataminus #airterjun #visitindonesia #suplemen #latepost #garudaindonesia #pramugari Note : admin tidak bisa balas comment di ig harap hubungi contact di bio 😊😊

OPEN ORDER ! ♥️Mau tambah tinggi 3-10cm ??? ♥️Mau langsing 5-25kg ? ♥️Mau tambah berat badan ?? ♥️Mau mengatasi segala macam penyakit ?? Kapan lg mau merawat diri :) ? Alasan memilih produk kita ✔️-BPOM ✔️-Penghargaan internasional ✔️-Aman karna herbal ✔️-Tidak ketergantungan ✔️-HALAL MUI Yuk order mumpung lagi diskon 😍 konsultasi gratis ! 🍃 Free ongkir seluruh indonesia 🚚 Pembayaran Via : (BCA - BNI - Mandiri - Westernunion) Pengiriman : (Indonesia - Malaysia - Singapore- Brunei ) contact us now !! 📞 #beli_herbal #pesonaindonesia #bali #bandung #makassar #surabaya #testimoni #tinggibadan #herbal #pemutih #kampus #hujan #stasiun #terbaik #monas #jakarta #yogyakarta #mata #jco #instaherbal #peninggibadan #mataminus #airterjun #visitindonesia #suplemen #latepost #garudaindonesia #pramugari Note : admin tidak bisa balas comment di ig harap hubungi contact di bio 😊😊

OPEN ORDER ! ♥️Mau tambah tinggi 3-10cm ??? ♥️Mau langsing 5-25kg ? ♥️Mau tambah berat badan ?? ♥️Mau mengatasi segala macam penyakit ?? Kapan lg mau merawat diri :) ? Alasan memilih produk kita ✔️-BPOM ✔️-Penghargaan internasional ✔️-Aman karna herbal ✔️-Tidak ketergantungan ✔️-HALAL MUI Yuk order mumpung lagi diskon 😍 konsultasi gratis ! 🍃 Free ongkir seluruh indonesia 🚚 Pembayaran Via : (BCA - BNI - Mandiri - Westernunion) Pengiriman : (Indonesia - Malaysia - Singapore- Brunei ) contact us now !! 📞 #beli_herbal #pesonaindonesia #bali #bandung #makassar #surabaya #testimoni #tinggibadan #herbal #pemutih #kampus #hujan #stasiun #terbaik #monas #jakarta #yogyakarta #mata #jco #instaherbal #peninggibadan #mataminus #airterjun #visitindonesia #suplemen #latepost #garudaindonesia #pramugari Note : admin tidak bisa balas comment di ig harap hubungi contact di bio 😊😊

OPEN ORDER ! ♥️Mau tambah tinggi 3-10cm ??? ♥️Mau langsing 5-25kg ? ♥️Mau tambah berat badan ?? ♥️Mau mengatasi segala macam penyakit ?? Kapan lg mau merawat diri :) ? Alasan memilih produk kita ✔️-BPOM ✔️-Penghargaan internasional ✔️-Aman karna herbal ✔️-Tidak ketergantungan ✔️-HALAL MUI Yuk order mumpung lagi diskon 😍 konsultasi gratis ! 🍃 Free ongkir seluruh indonesia 🚚 Pembayaran Via : (BCA - BNI - Mandiri - Westernunion) Pengiriman : (Indonesia - Malaysia - Singapore- Brunei ) contact us now !! 📞 #beli_herbal #pesonaindonesia #bali #bandung #makassar #surabaya #testimoni #tinggibadan #herbal #pemutih #kampus #hujan #stasiun #terbaik #monas #jakarta #yogyakarta #mata #jco #instaherbal #peninggibadan #mataminus #airterjun #visitindonesia #suplemen #latepost #garudaindonesia #pramugari Note : admin tidak bisa balas comment di ig harap hubungi contact di bio 😊😊

OPEN ORDER ! ♥️Mau tambah tinggi 3-10cm ??? ♥️Mau langsing 5-25kg ? ♥️Mau tambah berat badan ?? ♥️Mau mengatasi segala macam penyakit ?? Kapan lg mau merawat diri :) ? Alasan memilih produk kita ✔️-BPOM ✔️-Penghargaan internasional ✔️-Aman karna herbal ✔️-Tidak ketergantungan ✔️-HALAL MUI Yuk order mumpung lagi diskon 😍 konsultasi gratis ! 🍃 Free ongkir seluruh indonesia 🚚 Pembayaran Via : (BCA - BNI - Mandiri - Westernunion) Pengiriman : (Indonesia - Malaysia - Singapore- Brunei ) contact us now !! 📞 #beli_herbal #pesonaindonesia #bali #bandung #makassar #surabaya #testimoni #tinggibadan #herbal #pemutih #kampus #hujan #stasiun #terbaik #monas #jakarta #yogyakarta #mata #jco #instaherbal #peninggibadan #mataminus #airterjun #visitindonesia #suplemen #latepost #garudaindonesia #pramugari Note : admin tidak bisa balas comment di ig harap hubungi contact di bio 😊😊

OPEN ORDER ! ♥️Mau tambah tinggi 3-10cm ??? ♥️Mau langsing 5-25kg ? ♥️Mau tambah berat badan ?? ♥️Mau mengatasi segala macam penyakit ?? Kapan lg mau merawat diri :) ? Alasan memilih produk kita ✔️-BPOM ✔️-Penghargaan internasional ✔️-Aman karna herbal ✔️-Tidak ketergantungan ✔️-HALAL MUI Yuk order mumpung lagi diskon 😍 konsultasi gratis ! 🍃 Free ongkir seluruh indonesia 🚚 Pembayaran Via : (BCA - BNI - Mandiri - Westernunion) Pengiriman : (Indonesia - Malaysia - Singapore- Brunei ) contact us now !! 📞 #beli_herbal #pesonaindonesia #bali #bandung #makassar #surabaya #testimoni #tinggibadan #herbal #pemutih #kampus #hujan #stasiun #terbaik #monas #jakarta #yogyakarta #mata #jco #instaherbal #peninggibadan #mataminus #airterjun #visitindonesia #suplemen #latepost #garudaindonesia #pramugari Note : admin tidak bisa balas comment di ig harap hubungi contact di bio 😊😊

OPEN ORDER ! ♥️Mau tambah tinggi 3-10cm ??? ♥️Mau langsing 5-25kg ? ♥️Mau tambah berat badan ?? ♥️Mau mengatasi segala macam penyakit ?? Kapan lg mau merawat diri :) ? Alasan memilih produk kita ✔️-BPOM ✔️-Penghargaan internasional ✔️-Aman karna herbal ✔️-Tidak ketergantungan ✔️-HALAL MUI Yuk order mumpung lagi diskon 😍 konsultasi gratis ! 🍃 Free ongkir seluruh indonesia 🚚 Pembayaran Via : (BCA - BNI - Mandiri - Westernunion) Pengiriman : (Indonesia - Malaysia - Singapore- Brunei ) contact us now !! 📞 #beli_herbal #pesonaindonesia #bali #bandung #makassar #surabaya #testimoni #tinggibadan #herbal #pemutih #kampus #hujan #stasiun #terbaik #monas #jakarta #yogyakarta #mata #jco #instaherbal #peninggibadan #mataminus #airterjun #visitindonesia #suplemen #latepost #garudaindonesia #pramugari Note : admin tidak bisa balas comment di ig harap hubungi contact di bio 😊😊

OPEN ORDER ! ♥️Mau tambah tinggi 3-10cm ??? ♥️Mau langsing 5-25kg ? ♥️Mau tambah berat badan ?? ♥️Mau mengatasi segala macam penyakit ?? Kapan lg mau merawat diri :) ? Alasan memilih produk kita ✔️-BPOM ✔️-Penghargaan internasional ✔️-Aman karna herbal ✔️-Tidak ketergantungan ✔️-HALAL MUI Yuk order mumpung lagi diskon 😍 konsultasi gratis ! 🍃 Free ongkir seluruh indonesia 🚚 Pembayaran Via : (BCA - BNI - Mandiri - Westernunion) Pengiriman : (Indonesia - Malaysia - Singapore- Brunei ) contact us now !! 📞 #beli_herbal #pesonaindonesia #bali #bandung #makassar #surabaya #testimoni #tinggibadan #herbal #pemutih #kampus #hujan #stasiun #terbaik #monas #jakarta #yogyakarta #mata #jco #instaherbal #peninggibadan #mataminus #airterjun #visitindonesia #suplemen #latepost #garudaindonesia #pramugari Note : admin tidak bisa balas comment di ig harap hubungi contact di bio 😊😊

OPEN ORDER ! ♥️Mau tambah tinggi 3-10cm ??? ♥️Mau langsing 5-25kg ? ♥️Mau tambah berat badan ?? ♥️Mau mengatasi segala macam penyakit ?? Kapan lg mau merawat diri :) ? Alasan memilih produk kita ✔️-BPOM ✔️-Penghargaan internasional ✔️-Aman karna herbal ✔️-Tidak ketergantungan ✔️-HALAL MUI Yuk order mumpung lagi diskon 😍 konsultasi gratis ! 🍃 Free ongkir seluruh indonesia 🚚 Pembayaran Via : (BCA - BNI - Mandiri - Westernunion) Pengiriman : (Indonesia - Malaysia - Singapore- Brunei ) contact us now !! 📞 #beli_herbal #pesonaindonesia #bali #bandung #makassar #surabaya #testimoni #tinggibadan #herbal #pemutih #kampus #hujan #stasiun #terbaik #monas #jakarta #yogyakarta #mata #jco #instaherbal #peninggibadan #mataminus #airterjun #visitindonesia #suplemen #latepost #garudaindonesia #pramugari Note : admin tidak bisa balas comment di ig harap hubungi contact di bio 😊😊

OPEN ORDER ! ♥️Mau tambah tinggi 3-10cm ??? ♥️Mau langsing 5-25kg ? ♥️Mau tambah berat badan ?? ♥️Mau mengatasi segala macam penyakit ?? Kapan lg mau merawat diri :) ? Alasan memilih produk kita ✔️-BPOM ✔️-Penghargaan internasional ✔️-Aman karna herbal ✔️-Tidak ketergantungan ✔️-HALAL MUI Yuk order mumpung lagi diskon 😍 konsultasi gratis ! 🍃 Free ongkir seluruh indonesia 🚚 Pembayaran Via : (BCA - BNI - Mandiri - Westernunion) Pengiriman : (Indonesia - Malaysia - Singapore- Brunei ) contact us now !! 📞 #beli_herbal #pesonaindonesia #bali #bandung #makassar #surabaya #testimoni #tinggibadan #herbal #pemutih #kampus #hujan #stasiun #terbaik #monas #jakarta #yogyakarta #mata #jco #instaherbal #peninggibadan #mataminus #airterjun #visitindonesia #suplemen #latepost #garudaindonesia #pramugari Note : admin tidak bisa balas comment di ig harap hubungi contact di bio 😊😊

OPEN ORDER ! ♥️Mau tambah tinggi 3-10cm ??? ♥️Mau langsing 5-25kg ? ♥️Mau tambah berat badan ?? ♥️Mau mengatasi segala macam penyakit ?? Kapan lg mau merawat diri :) ? Alasan memilih produk kita ✔️-BPOM ✔️-Penghargaan internasional ✔️-Aman karna herbal ✔️-Tidak ketergantungan ✔️-HALAL MUI Yuk order mumpung lagi diskon 😍 konsultasi gratis ! 🍃 Free ongkir seluruh indonesia 🚚 Pembayaran Via : (BCA - BNI - Mandiri - Westernunion) Pengiriman : (Indonesia - Malaysia - Singapore- Brunei ) contact us now !! 📞 #beli_herbal #pesonaindonesia #bali #bandung #makassar #surabaya #testimoni #tinggibadan #herbal #pemutih #kampus #hujan #stasiun #terbaik #monas #jakarta #yogyakarta #mata #jco #instaherbal #peninggibadan #mataminus #airterjun #visitindonesia #suplemen #latepost #garudaindonesia #pramugari Note : admin tidak bisa balas comment di ig harap hubungi contact di bio 😊😊

OPEN ORDER ! ♥️Mau tambah tinggi 3-10cm ??? ♥️Mau langsing 5-25kg ? ♥️Mau tambah berat badan ?? ♥️Mau mengatasi segala macam penyakit ?? Kapan lg mau merawat diri :) ? Alasan memilih produk kita ✔️-BPOM ✔️-Penghargaan internasional ✔️-Aman karna herbal ✔️-Tidak ketergantungan ✔️-HALAL MUI Yuk order mumpung lagi diskon 😍 konsultasi gratis ! 🍃 Free ongkir seluruh indonesia 🚚 Pembayaran Via : (BCA - BNI - Mandiri - Westernunion) Pengiriman : (Indonesia - Malaysia - Singapore- Brunei ) contact us now !! 📞 #beli_herbal #pesonaindonesia #bali #bandung #makassar #surabaya #testimoni #tinggibadan #herbal #pemutih #kampus #hujan #stasiun #terbaik #monas #jakarta #yogyakarta #mata #jco #instaherbal #peninggibadan #mataminus #airterjun #visitindonesia #suplemen #latepost #garudaindonesia #pramugari Note : admin tidak bisa balas comment di ig harap hubungi contact di bio 😊😊

OPEN ORDER ! ♥️Mau tambah tinggi 3-10cm ??? ♥️Mau langsing 5-25kg ? ♥️Mau tambah berat badan ?? ♥️Mau mengatasi segala macam penyakit ?? Kapan lg mau merawat diri :) ? Alasan memilih produk kita ✔️-BPOM ✔️-Penghargaan internasional ✔️-Aman karna herbal ✔️-Tidak ketergantungan ✔️-HALAL MUI Yuk order mumpung lagi diskon 😍 konsultasi gratis ! 🍃 Free ongkir seluruh indonesia 🚚 Pembayaran Via : (BCA - BNI - Mandiri - Westernunion) Pengiriman : (Indonesia - Malaysia - Singapore- Brunei ) contact us now !! 📞 #beli_herbal #pesonaindonesia #bali #bandung #makassar #surabaya #testimoni #tinggibadan #herbal #pemutih #kampus #hujan #stasiun #terbaik #monas #jakarta #yogyakarta #mata #jco #instaherbal #peninggibadan #mataminus #airterjun #visitindonesia #suplemen #latepost #garudaindonesia #pramugari Note : admin tidak bisa balas comment di ig harap hubungi contact di bio 😊😊

OPEN ORDER ! ♥️Mau tambah tinggi 3-10cm ??? ♥️Mau langsing 5-25kg ? ♥️Mau tambah berat badan ?? ♥️Mau mengatasi segala macam penyakit ?? Kapan lg mau merawat diri :) ? Alasan memilih produk kita ✔️-BPOM ✔️-Penghargaan internasional ✔️-Aman karna herbal ✔️-Tidak ketergantungan ✔️-HALAL MUI Yuk order mumpung lagi diskon 😍 konsultasi gratis ! 🍃 Free ongkir seluruh indonesia 🚚 Pembayaran Via : (BCA - BNI - Mandiri - Westernunion) Pengiriman : (Indonesia - Malaysia - Singapore- Brunei ) contact us now !! 📞 #beli_herbal #pesonaindonesia #bali #bandung #makassar #surabaya #testimoni #tinggibadan #herbal #pemutih #kampus #hujan #stasiun #terbaik #monas #jakarta #yogyakarta #mata #jco #instaherbal #peninggibadan #mataminus #airterjun #visitindonesia #suplemen #latepost #garudaindonesia #pramugari Note : admin tidak bisa balas comment di ig harap hubungi contact di bio 😊😊

🌸NRC PRIME AND SET🌸 . . 🍀PRIME & SET NRC diperkaya dengan Apple Stem Cell, Aloe Vera Extract dan Hyaluronic Acid . 🍀Bagi efek instant dan long lasting hydration! . 🍀Kulit akan kekal lembap sepanjang hari dan lambat berminyak! . 🍀Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk sensitive skin* 👍🏻👍🏻👍🏻 . Bezanya PRIME and SET ni bg kelembapan serta merta tau! Letak dalam handbag untuk kesegaran pada bila-bila masa diperlukan😘 . . 🏷 HARGA RM75 💕 HARGA PROMO RM63.75 . Nak order jom whatsapp sis jom ⤵⤵ 📲 www.wasap.my/601158513325 . . #aneesbeautyshoppe #muabellaz #makeupbybellaz #muamalaysia #sales #promosi #diskaun #hayarahimmakeup #ferrarosa #zielatouch #nisatouch #makeupbyfieramat #schoolofmakeupbysitinurfarahain #terbaik #kosmetik #kosmetikviral #viral #yearendsales #nrcosmetics #nrc #nrcprimeandset #nrcprime #primeandset #prime

📢📢📢SIAPA NAK KURUS??? JOM ORDER SET COMBO TEH RM 40 BY MEDINADESIRE..... .. ✔️1 PAX SDT ✔️1 PAX KCT ✔️FREE GIFT 📝FREE GUIDE .... COMBO SET : RM 40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1)SLIMMING DETOX TEA™ RM15 👉2)KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25 👉POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) .... BERMINAT JOM ORDER!!!! Whatsapp "SET COMBO" ke 019-3705174 Whatsapp "SET COMBO" ke 019-3705174 Whatsapp "SET COMBO" ke 019-3705174 #teamilafazila #lostweight #turunberatbadan #riadah #exercise #workout #caloriesburn #jomkurus #coachdiet #like4likes #murah #tehkurusviral #teatox #bakarlemak #inchloss #nakkurus #setkurus #terbaik #slimmingtea #detoxtea #kempisperut #bengkung #promosi #tipsdietsehat #menusihat #cikguseo #kurustanpaberlapar #kuruscepat #harisukan #maha

🌸 NRC LOOSE AND BAKING TRANSLUCENT POWDER 🌸 . . 💟Super-fine loose powder. 💟Translucent, sesuai semua tone kulit! 💟Teknologi terbaru menggabungkan effect hydrations & skin nutrients dalam bentuk loose powder. 💟Powder yang melembapkan ada extract Argan, Vitamin C & E! 💟Sesuai utk teknik baking & setting make-up. 💟Setanding international brand. 💟Size 15gram. . . 🏷 HARGA RM89 💕 HARGA PROMO RM75.65 . Nak order jom whatsapp sis jom ⤵⤵ 📲 www.wasap.my/601158513325 . . #aneesbeautyshoppe #muabellaz #makeupbybellaz #muamalaysia #sales #promosi #diskaun #hayarahimmakeup #ferrarosa #zielatouch #nisatouch #makeupbyfieramat #schoolofmakeupbysitinurfarahain #terbaik #kosmetik #kosmetikviral #viral #yearendsales #nrcosmetics #nrc #nrcloosepowder #nrclooseandbakingpowder #looseandbakingpowder #loosepowder

Setelah beberapa waktu lalu Perpustakaan Universitas Muhammadiyah Sumatera Utara meraih Akreditasi A dari Lembaga Akreditasi Nasional (LAN), kali ini BI Corner UMSU terbaik se Indonesia dalam kategori Perguruan Tinggi. Hal tersebut diumumkan dalam acara penganugerahan BI Corner Awards 2018 di Museum BI Kawasan Kota Tua Jakarta, Senin (17/12/18). . Rektor UMSU Dr Agussani, MAP didampingi Plt Kepala Perpustakaan Muhammad Arifin, S.Pd., MPd dan civitas akademika yang ikut menghadiri acara, langsung menerima penghargaan yang diserahkan oleh Deputi Senior BI Mirza Adityaswara. . Sumber foto : ist . #lpmteropong #persma #persmahasiswa #bicorner #perpustakaanumsu #umsumedan #terbaik #salampersmahasiswa

Testemoni OPEN ORDER ! ♥️Mau tambah tinggi 3-10cm ??? ♥️Mau langsing 5-25kg ? ♥️Mau tambah berat badan ?? ♥️Mau mengatasi segala macam penyakit ?? Kapan lg mau merawat diri :) ? Alasan memilih produk kita ✔️-BPOM ✔️-Penghargaan internasional ✔️-Aman karna herbal ✔️-Tidak ketergantungan ✔️-HALAL MUI Yuk order mumpung lagi diskon 😍 konsultasi gratis ! 🍃 Free ongkir seluruh indonesia 🚚 Pembayaran Via : (BCA - BNI - Mandiri - Westernunion) Pengiriman : (Indonesia - Malaysia - Singapore- Brunei ) contact us now !! WhatsApp : 085314274191 #beli_herbal #pesonaindonesia #bali #bandung #makassar #surabaya #testimoni #tinggibadan #herbal #pemutih #kampus #hujan #stasiun #terbaik #monas #jakarta #yogyakarta #mata #jco #instaherbal #peninggibadan #mataminus #airterjun #visitindonesia #suplemen #latepost #garudaindonesia #pramugari Note : admin tidak bisa balas comment di ig harap hubungi contact di bio 😊😊

PERAK THE BOS GAURUS DIJEMPUT SERTAI LEO Pre-Season Cup 2019 LEO Pre-Season Cup merupakan kejohanan pra musim yang diadakan setiap tahun pada awal permulaan musim untuk pasukan-pasukan dari Thailand yang disponsori LEO Beer. Untuk tahun 2019 terdapat 16 pasukan yang akan menyertai kejohanan ini iaitu, 6 pasukan dari Thai League 1, 6 pasukan dari Thai League 2, dan 4 pasukan dari luar negara. bermula pada 12 Januari sehingga 26 Januari 2019 yang akan berlangsung di Bangkok, Thailand.sistem kalah mati (Knockout). #harimaumalaya #malaysia #ultrasmalaya #football #lagend #alwaysgoal #freekick #thebest #world #adidas #nike #umbro #newbalance #pro #piece #worldcup #ballngoals #bolasepak #gollllll #terbaik #stadiumbukitjalil #ekorharimausejati #2018 #2019 #tanahtumpahnyadarahku #fifa #perak #thebosgaurus

🌸 NRC LUXURY MICRO COMPACT POWDER 🌸 . . LUXURY MICRO COMPACT POWDER NRC ni akan jadi magic tool untuk korang sebab ada coverage yg buildable, layangkan brush je dah pop pop meletop!! . Heyyyyy!! Bukan itu sahaja na uols. Compact powder NRC jugak MERAWAT KULIT ANDA dengan Vitamin C, Vitamin E dah Honey Bee Venom! Makin pakai makin cantikkk!! 😱 . Itu je ke??? ADA LAGI!!! Siapa yg nak lindung kulit dari panahan cinta puaka sinar UV, jangan risau!! Sebab bedak compact ni ada sunblock SPF 30!! Confirm tak melekit berminyak! Matte finish all day long!! Settle lagi satu MASALAH! . Nak bersiap cepat & ringkas? Korang wajib grab Compact Powder ni. . 💋 Flawless & Gebu 💋 Jimat masa . Skin tone korang yang mana satu? 🌸 Light 🌸 Medium 🌸 Medium-Dark 🌸 Dark 🌸 Extra-Dark . - Kod Light boleh dijadikan sebagai highlight - Kod Extra-Dark boleh juga dijadikan sebagai shading . . 🏷 HARGA RM79 💕 HARGA PROMO RM67.15 . Nak order jom whatsapp sis jom ⤵⤵ 📲 www.wasap.my/601158513325 . . #aneesbeautyshoppe #muabellaz #makeupbybellaz #muamalaysia #sales #promosi #diskaun #hayarahimmakeup #ferrarosa #zielatouch #nisatouch #makeupbyfieramat #schoolofmakeupbysitinurfarahain #terbaik #kosmetik #kosmetikviral #viral #yearendsales #nrcosmetics #nrc #nrccompactpowder #nuexrosli #nrcluxurymicrocompactpowder #luxurymicrocompactpowder #compactpowder #tutorialmakeup

Testemoni OPEN ORDER ! ♥️Mau tambah tinggi 3-10cm ??? ♥️Mau langsing 5-25kg ? ♥️Mau tambah berat badan ?? ♥️Mau mengatasi segala macam penyakit ?? Kapan lg mau merawat diri :) ? Alasan memilih produk kita ✔️-BPOM ✔️-Penghargaan internasional ✔️-Aman karna herbal ✔️-Tidak ketergantungan ✔️-HALAL MUI Yuk order mumpung lagi diskon 😍 konsultasi gratis ! 🍃 Free ongkir seluruh indonesia 🚚 Pembayaran Via : (BCA - BNI - Mandiri - Westernunion) Pengiriman : (Indonesia - Malaysia - Singapore- Brunei ) contact us now !! WhatsApp : 085314274191 #beli_herbal #pesonaindonesia #bali #bandung #makassar #surabaya #testimoni #tinggibadan #herbal #pemutih #kampus #hujan #stasiun #terbaik #monas #jakarta #yogyakarta #mata #jco #instaherbal #peninggibadan #mataminus #airterjun #visitindonesia #suplemen #latepost #garudaindonesia #pramugari Note : admin tidak bisa balas comment di ig harap hubungi contact di bio 😊😊

🌸 NRC INSTANT SMOOTH LUXURY PRIMER 🌸 . . Berita baik untuk mereka yang berpori dan nak kulit licin dan halus gebu macam baldu! . Baby baru NRC INSTANT SMOOTH LUXURY PRIMER yang mampu memberikan effect kulit dan solekan halus dan mengisi ruang pori agar lebih flawless! . Diperkaya dengan VITAMIN C dan VITAMIN E, primer ini akan merawat kulit dalam masa yang sama! . NO MORE OILY SKIN! Primer ni juga akan beri effect matte finish sebab mambu menyerap minyak! . Kalau tak makeup pun boleh pakai bagi nampak licin dan gebu macam baldu tanpa SHINING FACE! . . 🏷 HARGA RM69 💕 HARGA PROMO RM58.65 . ARE U READY TO SAY GOOD BYE TO PORE? . Whatsapp sekarang jommm untuk details 📲 www.wasap.my/601158513325 . . #aneesbeautyshoppe #muabellaz #makeupbybellaz #muamalaysia #sales #promosi #diskaun #hayarahimmakeup #ferrarosa #zielatouch #nisatouch #makeupbyfieramat #schoolofmakeupbysitinurfarahain #terbaik #kosmetik #kosmetikviral #viral #yearendsales #nuexrosli #nrcosmetics #nrc #nrcinstantsmoothluxuryprimer #nrcinstantsmooth #instantsmooth #primer #luxuryprimer #tutorialmakeup

“THE BIGGER PICTURE” . Sudah tentu bila kita tak dapat apa yang kita inginkan, of course kita akan sedih dan kecewa. Itu perkara normal. tapi ingat, kita tak nampak the bigger picture. Kalau kita tahu, sudah tentu kita akan bersyukur. Itu lah ujian, Allah nak lihat keyakinan kita pada plan Dia. So yeah. Share dan tag your friend ya. Moga bermanfaat. . Speaker : @alifteega . #alifteega #teega #dakwah #kongsi #ilmu #manfaat #hijrah #ubah #muhasabah #ilmu #tarbiah #nasihat #teguran #terbaik #takdir #bestforyou #jommuhasabahdiri

Korang event/tournament awal tahun 2019,baik order sekarang Hanya tinggal 14 hari sahaja lag YEAR END SALES sebab : -team anda boleh save kos jika order sekarang , xperlu tunggu awal tahun depan #khas untuk pasukan yg nak join event/tournament awal tahun 2019 :- -Futsal -Bola sepak -Bola tampar -olahraga -marathon -badminton KHAS utk team yang betul2 inginkan baju berkualiti sahaja - saiz S , M , L , XL , 2XL , 3XL (saiz standard) -kain selesa untuk dipakai ketika bersukan sebab fabrik lightweight -jahitan finishing yang kemas dan tahan lasak -design SIMPLE tapi MENARIK -Available untuk pakej FULLSET (baju ,seluar,stokin) -HIGH CLASS kualiti printing RM24 SAHAJA FREE NAMESET & NUMBER (harga team order) berminat ? KOMEN “ PM” KOMEN “ PM” KOMEN “PM” atau WHATSAPP 0148331718 0103635971 0103901817 #tag rakan korang ,kami nak bagi #freegift special untuk 5 terawal #jersiteam #jersiteammurah #jersimurah #jersimurahmalaysia #jersionline #jersionlinemurah #acesport #terbaik #trustedseller #trustedseller #futsalmalaysia #fifa19 #bajusukan #bajusukanmurah #original #monstax #look #looksport

Korang event/tournament awal tahun 2019,baik order sekarang Hanya tinggal 14 hari sahaja lag YEAR END SALES sebab : -team anda boleh save kos jika order sekarang , xperlu tunggu awal tahun depan #khas untuk pasukan yg nak join event/tournament awal tahun 2019 :- -Futsal -Bola sepak -Bola tampar -olahraga -marathon -badminton KHAS utk team yang betul2 inginkan baju berkualiti sahaja - saiz S , M , L , XL , 2XL , 3XL (saiz standard) -kain selesa untuk dipakai ketika bersukan sebab fabrik lightweight -jahitan finishing yang kemas dan tahan lasak -design SIMPLE tapi MENARIK -Available untuk pakej FULLSET (baju ,seluar,stokin) -HIGH CLASS kualiti printing RM24 SAHAJA FREE NAMESET & NUMBER (harga team order) berminat ? KOMEN “ PM” KOMEN “ PM” KOMEN “PM” atau WHATSAPP 0148331718 0103635971 0103901817 #tag rakan korang ,kami nak bagi #freegift special untuk 5 terawal #jersiteam #jersiteammurah #jersimurah #jersimurahmalaysia #jersionline #jersionlinemurah #acesport #terbaik #trustedseller #trustedseller #futsalmalaysia #fifa19 #bajusukan #bajusukanmurah #original #monstax #look #looksport

Korang event/tournament awal tahun 2019,baik order sekarang Hanya tinggal 14 hari sahaja lag YEAR END SALES sebab : -team anda boleh save kos jika order sekarang , xperlu tunggu awal tahun depan #khas untuk pasukan yg nak join event/tournament awal tahun 2019 :- -Futsal -Bola sepak -Bola tampar -olahraga -marathon -badminton KHAS utk team yang betul2 inginkan baju berkualiti sahaja - saiz S , M , L , XL , 2XL , 3XL (saiz standard) -kain selesa untuk dipakai ketika bersukan sebab fabrik lightweight -jahitan finishing yang kemas dan tahan lasak -design SIMPLE tapi MENARIK -Available untuk pakej FULLSET (baju ,seluar,stokin) -HIGH CLASS kualiti printing RM24 SAHAJA FREE NAMESET & NUMBER (harga team order) berminat ? KOMEN “ PM” KOMEN “ PM” KOMEN “PM” atau WHATSAPP 0148331718 0103635971 0103901817 #tag rakan korang ,kami nak bagi #freegift special untuk 5 terawal #jersiteam #jersiteammurah #jersimurah #jersimurahmalaysia #jersionline #jersionlinemurah #acesport #terbaik #trustedseller #trustedseller #futsalmalaysia #fifa19 #bajusukan #bajusukanmurah #original #monstax #look #looksport

Korang event/tournament awal tahun 2019,baik order sekarang Hanya tinggal 14 hari sahaja lag YEAR END SALES sebab : -team anda boleh save kos jika order sekarang , xperlu tunggu awal tahun depan #khas untuk pasukan yg nak join event/tournament awal tahun 2019 :- -Futsal -Bola sepak -Bola tampar -olahraga -marathon -badminton KHAS utk team yang betul2 inginkan baju berkualiti sahaja - saiz S , M , L , XL , 2XL , 3XL (saiz standard) -kain selesa untuk dipakai ketika bersukan sebab fabrik lightweight -jahitan finishing yang kemas dan tahan lasak -design SIMPLE tapi MENARIK -Available untuk pakej FULLSET (baju ,seluar,stokin) -HIGH CLASS kualiti printing RM24 SAHAJA FREE NAMESET & NUMBER (harga team order) berminat ? KOMEN “ PM” KOMEN “ PM” KOMEN “PM” atau WHATSAPP 0148331718 0103635971 0103901817 #tag rakan korang ,kami nak bagi #freegift special untuk 5 terawal #jersiteam #jersiteammurah #jersimurah #jersimurahmalaysia #jersionline #jersionlinemurah #acesport #terbaik #trustedseller #trustedseller #futsalmalaysia #fifa19 #bajusukan #bajusukanmurah #original #monstax #look #looksport

Korang event/tournament awal tahun 2019,baik order sekarang Hanya tinggal 14 hari sahaja lag YEAR END SALES sebab : -team anda boleh save kos jika order sekarang , xperlu tunggu awal tahun depan #khas untuk pasukan yg nak join event/tournament awal tahun 2019 :- -Futsal -Bola sepak -Bola tampar -olahraga -marathon -badminton KHAS utk team yang betul2 inginkan baju berkualiti sahaja - saiz S , M , L , XL , 2XL , 3XL (saiz standard) -kain selesa untuk dipakai ketika bersukan sebab fabrik lightweight -jahitan finishing yang kemas dan tahan lasak -design SIMPLE tapi MENARIK -Available untuk pakej FULLSET (baju ,seluar,stokin) -HIGH CLASS kualiti printing RM24 SAHAJA FREE NAMESET & NUMBER (harga team order) berminat ? KOMEN “ PM” KOMEN “ PM” KOMEN “PM” atau WHATSAPP 0148331718 0103635971 0103901817 #tag rakan korang ,kami nak bagi #freegift special untuk 5 terawal #jersiteam #jersiteammurah #jersimurah #jersimurahmalaysia #jersionline #jersionlinemurah #acesport #terbaik #trustedseller #trustedseller #futsalmalaysia #fifa19 #bajusukan #bajusukanmurah #original #monstax #look #looksport

Korang event/tournament awal tahun 2019,baik order sekarang Hanya tinggal 14 hari sahaja lag YEAR END SALES sebab : -team anda boleh save kos jika order sekarang , xperlu tunggu awal tahun depan #khas untuk pasukan yg nak join event/tournament awal tahun 2019 :- -Futsal -Bola sepak -Bola tampar -olahraga -marathon -badminton KHAS utk team yang betul2 inginkan baju berkualiti sahaja - saiz S , M , L , XL , 2XL , 3XL (saiz standard) -kain selesa untuk dipakai ketika bersukan sebab fabrik lightweight -jahitan finishing yang kemas dan tahan lasak -design SIMPLE tapi MENARIK -Available untuk pakej FULLSET (baju ,seluar,stokin) -HIGH CLASS kualiti printing RM24 SAHAJA FREE NAMESET & NUMBER (harga team order) berminat ? KOMEN “ PM” KOMEN “ PM” KOMEN “PM” atau WHATSAPP 0148331718 0103635971 0103901817 #tag rakan korang ,kami nak bagi #freegift special untuk 5 terawal #jersiteam #jersiteammurah #jersimurah #jersimurahmalaysia #jersionline #jersionlinemurah #acesport #terbaik #trustedseller #trustedseller #futsalmalaysia #fifa19 #bajusukan #bajusukanmurah #original #monstax #look #looksport

Korang event/tournament awal tahun 2019,baik order sekarang Hanya tinggal 14 hari sahaja lag YEAR END SALES sebab : -team anda boleh save kos jika order sekarang , xperlu tunggu awal tahun depan #khas untuk pasukan yg nak join event/tournament awal tahun 2019 :- -Futsal -Bola sepak -Bola tampar -olahraga -marathon -badminton KHAS utk team yang betul2 inginkan baju berkualiti sahaja - saiz S , M , L , XL , 2XL , 3XL (saiz standard) -kain selesa untuk dipakai ketika bersukan sebab fabrik lightweight -jahitan finishing yang kemas dan tahan lasak -design SIMPLE tapi MENARIK -Available untuk pakej FULLSET (baju ,seluar,stokin) -HIGH CLASS kualiti printing RM24 SAHAJA FREE NAMESET & NUMBER (harga team order) berminat ? KOMEN “ PM” KOMEN “ PM” KOMEN “PM” atau WHATSAPP 0148331718 0103635971 0103901817 #tag rakan korang ,kami nak bagi #freegift special untuk 5 terawal #jersiteam #jersiteammurah #jersimurah #jersimurahmalaysia #jersionline #jersionlinemurah #acesport #terbaik #trustedseller #trustedseller #futsalmalaysia #fifa19 #bajusukan #bajusukanmurah #original #monstax #look #looksport

OPEN ORDER ! ♥️Mau tambah tinggi 3-10cm ??? ♥️Mau langsing 5-25kg ? ♥️Mau tambah berat badan ?? ♥️Mau mengatasi segala macam penyakit ?? Kapan lg mau merawat diri :) ? Alasan memilih produk kita ✔️-BPOM ✔️-Penghargaan internasional ✔️-Aman karna herbal ✔️-Tidak ketergantungan ✔️-HALAL MUI Yuk order mumpung lagi diskon 😍 konsultasi gratis ! 🍃 Free ongkir seluruh indonesia 🚚 Pembayaran Via : (BCA - BNI - Mandiri - Westernunion) Pengiriman : (Indonesia - Malaysia - Singapore- Brunei ) contact us now !! 📞 WhatsApp : 085362654065 #beli_herbal #pesonaindonesia #bali #bandung #makassar #surabaya #testimoni #tinggibadan #herbal #pemutih #kampus #hujan #stasiun #terbaik #monas #jakarta #yogyakarta #mata #jco #instaherbal #peninggibadan #mataminus #airterjun #visitindonesia #suplemen #latepost #garudaindonesia #pramugari Note : admin tidak bisa balas comment di ig harap hubungi contact di bio 😊😊

OPEN ORDER ! ♥️Mau tambah tinggi 3-10cm ??? ♥️Mau langsing 5-25kg ? ♥️Mau tambah berat badan ?? ♥️Mau mengatasi segala macam penyakit ?? Kapan lg mau merawat diri :) ? Alasan memilih produk kita ✔️-BPOM ✔️-Penghargaan internasional ✔️-Aman karna herbal ✔️-Tidak ketergantungan ✔️-HALAL MUI Yuk order mumpung lagi diskon 😍 konsultasi gratis ! 🍃 Free ongkir seluruh indonesia 🚚 Pembayaran Via : (BCA - BNI - Mandiri - Westernunion) Pengiriman : (Indonesia - Malaysia - Singapore- Brunei ) contact us now !! 📞 WhatsApp : 085362654065 #beli_herbal #pesonaindonesia #bali #bandung #makassar #surabaya #testimoni #tinggibadan #herbal #pemutih #kampus #hujan #stasiun #terbaik #monas #jakarta #yogyakarta #mata #jco #instaherbal #peninggibadan #mataminus #airterjun #visitindonesia #suplemen #latepost #garudaindonesia #pramugari Note : admin tidak bisa balas comment di ig harap hubungi contact di bio 😊😊

OPEN ORDER ! ♥️Mau tambah tinggi 3-10cm ??? ♥️Mau langsing 5-25kg ? ♥️Mau tambah berat badan ?? ♥️Mau mengatasi segala macam penyakit ?? Kapan lg mau merawat diri :) ? Alasan memilih produk kita ✔️-BPOM ✔️-Penghargaan internasional ✔️-Aman karna herbal ✔️-Tidak ketergantungan ✔️-HALAL MUI Yuk order mumpung lagi diskon 😍 konsultasi gratis ! 🍃 Free ongkir seluruh indonesia 🚚 Pembayaran Via : (BCA - BNI - Mandiri - Westernunion) Pengiriman : (Indonesia - Malaysia - Singapore- Brunei ) contact us now !! 📞 WhatsApp : 085362654065 #beli_herbal #pesonaindonesia #bali #bandung #makassar #surabaya #testimoni #tinggibadan #herbal #pemutih #kampus #hujan #stasiun #terbaik #monas #jakarta #yogyakarta #mata #jco #instaherbal #peninggibadan #mataminus #airterjun #visitindonesia #suplemen #latepost #garudaindonesia #pramugari Note : admin tidak bisa balas comment di ig harap hubungi contact di bio 😊😊

OPEN ORDER ! ♥️Mau tambah tinggi 3-10cm ??? ♥️Mau langsing 5-25kg ? ♥️Mau tambah berat badan ?? ♥️Mau mengatasi segala macam penyakit ?? Kapan lg mau merawat diri :) ? Alasan memilih produk kita ✔️-BPOM ✔️-Penghargaan internasional ✔️-Aman karna herbal ✔️-Tidak ketergantungan ✔️-HALAL MUI Yuk order mumpung lagi diskon 😍 konsultasi gratis ! 🍃 Free ongkir seluruh indonesia 🚚 Pembayaran Via : (BCA - BNI - Mandiri - Westernunion) Pengiriman : (Indonesia - Malaysia - Singapore- Brunei ) contact us now !! 📞 WhatsApp : 085362654065 #beli_herbal #pesonaindonesia #bali #bandung #makassar #surabaya #testimoni #tinggibadan #herbal #pemutih #kampus #hujan #stasiun #terbaik #monas #jakarta #yogyakarta #mata #jco #instaherbal #peninggibadan #mataminus #airterjun #visitindonesia #suplemen #latepost #garudaindonesia #pramugari Note : admin tidak bisa balas comment di ig harap hubungi contact di bio 😊😊

OPEN ORDER ! ♥️Mau tambah tinggi 3-10cm ??? ♥️Mau langsing 5-25kg ? ♥️Mau tambah berat badan ?? ♥️Mau mengatasi segala macam penyakit ?? Kapan lg mau merawat diri :) ? Alasan memilih produk kita ✔️-BPOM ✔️-Penghargaan internasional ✔️-Aman karna herbal ✔️-Tidak ketergantungan ✔️-HALAL MUI Yuk order mumpung lagi diskon 😍 konsultasi gratis ! 🍃 Free ongkir seluruh indonesia 🚚 Pembayaran Via : (BCA - BNI - Mandiri - Westernunion) Pengiriman : (Indonesia - Malaysia - Singapore- Brunei ) contact us now !! 📞 WhatsApp : 085362654065 #beli_herbal #pesonaindonesia #bali #bandung #makassar #surabaya #testimoni #tinggibadan #herbal #pemutih #kampus #hujan #stasiun #terbaik #monas #jakarta #yogyakarta #mata #jco #instaherbal #peninggibadan #mataminus #airterjun #visitindonesia #suplemen #latepost #garudaindonesia #pramugari Note : admin tidak bisa balas comment di ig harap hubungi contact di bio 😊😊

OPEN ORDER ! ♥️Mau tambah tinggi 3-10cm ??? ♥️Mau langsing 5-25kg ? ♥️Mau tambah berat badan ?? ♥️Mau mengatasi segala macam penyakit ?? Kapan lg mau merawat diri :) ? Alasan memilih produk kita ✔️-BPOM ✔️-Penghargaan internasional ✔️-Aman karna herbal ✔️-Tidak ketergantungan ✔️-HALAL MUI Yuk order mumpung lagi diskon 😍 konsultasi gratis ! 🍃 Free ongkir seluruh indonesia 🚚 Pembayaran Via : (BCA - BNI - Mandiri - Westernunion) Pengiriman : (Indonesia - Malaysia - Singapore- Brunei ) contact us now !! 📞 WhatsApp : 085362654065 #beli_herbal #pesonaindonesia #bali #bandung #makassar #surabaya #testimoni #tinggibadan #herbal #pemutih #kampus #hujan #stasiun #terbaik #monas #jakarta #yogyakarta #mata #jco #instaherbal #peninggibadan #mataminus #airterjun #visitindonesia #suplemen #latepost #garudaindonesia #pramugari Note : admin tidak bisa balas comment di ig harap hubungi contact di bio 😊😊

OPEN ORDER ! ♥️Mau tambah tinggi 3-10cm ??? ♥️Mau langsing 5-25kg ? ♥️Mau tambah berat badan ?? ♥️Mau mengatasi segala macam penyakit ?? Kapan lg mau merawat diri :) ? Alasan memilih produk kita ✔️-BPOM ✔️-Penghargaan internasional ✔️-Aman karna herbal ✔️-Tidak ketergantungan ✔️-HALAL MUI Yuk order mumpung lagi diskon 😍 konsultasi gratis ! 🍃 Free ongkir seluruh indonesia 🚚 Pembayaran Via : (BCA - BNI - Mandiri - Westernunion) Pengiriman : (Indonesia - Malaysia - Singapore- Brunei ) contact us now !! 📞 WhatsApp : 085362654065 #beli_herbal #pesonaindonesia #bali #bandung #makassar #surabaya #testimoni #tinggibadan #herbal #pemutih #kampus #hujan #stasiun #terbaik #monas #jakarta #yogyakarta #mata #jco #instaherbal #peninggibadan #mataminus #airterjun #visitindonesia #suplemen #latepost #garudaindonesia #pramugari Note : admin tidak bisa balas comment di ig harap hubungi contact di bio 😊😊

OPEN ORDER ! ♥️Mau tambah tinggi 3-10cm ??? ♥️Mau langsing 5-25kg ? ♥️Mau tambah berat badan ?? ♥️Mau mengatasi segala macam penyakit ?? Kapan lg mau merawat diri :) ? Alasan memilih produk kita ✔️-BPOM ✔️-Penghargaan internasional ✔️-Aman karna herbal ✔️-Tidak ketergantungan ✔️-HALAL MUI Yuk order mumpung lagi diskon 😍 konsultasi gratis ! 🍃 Free ongkir seluruh indonesia 🚚 Pembayaran Via : (BCA - BNI - Mandiri - Westernunion) Pengiriman : (Indonesia - Malaysia - Singapore- Brunei ) contact us now !! 📞 WhatsApp : 085362654065 #beli_herbal #pesonaindonesia #bali #bandung #makassar #surabaya #testimoni #tinggibadan #herbal #pemutih #kampus #hujan #stasiun #terbaik #monas #jakarta #yogyakarta #mata #jco #instaherbal #peninggibadan #mataminus #airterjun #visitindonesia #suplemen #latepost #garudaindonesia #pramugari Note : admin tidak bisa balas comment di ig harap hubungi contact di bio 😊😊

OPEN ORDER ! ♥️Mau tambah tinggi 3-10cm ??? ♥️Mau langsing 5-25kg ? ♥️Mau tambah berat badan ?? ♥️Mau mengatasi segala macam penyakit ?? Kapan lg mau merawat diri :) ? Alasan memilih produk kita ✔️-BPOM ✔️-Penghargaan internasional ✔️-Aman karna herbal ✔️-Tidak ketergantungan ✔️-HALAL MUI Yuk order mumpung lagi diskon 😍 konsultasi gratis ! 🍃 Free ongkir seluruh indonesia 🚚 Pembayaran Via : (BCA - BNI - Mandiri - Westernunion) Pengiriman : (Indonesia - Malaysia - Singapore- Brunei ) contact us now !! 📞 WhatsApp : 085362654065 #beli_herbal #pesonaindonesia #bali #bandung #makassar #surabaya #testimoni #tinggibadan #herbal #pemutih #kampus #hujan #stasiun #terbaik #monas #jakarta #yogyakarta #mata #jco #instaherbal #peninggibadan #mataminus #airterjun #visitindonesia #suplemen #latepost #garudaindonesia #pramugari Note : admin tidak bisa balas comment di ig harap hubungi contact di bio 😊😊

OPEN ORDER ! ♥️Mau tambah tinggi 3-10cm ??? ♥️Mau langsing 5-25kg ? ♥️Mau tambah berat badan ?? ♥️Mau mengatasi segala macam penyakit ?? Kapan lg mau merawat diri :) ? Alasan memilih produk kita ✔️-BPOM ✔️-Penghargaan internasional ✔️-Aman karna herbal ✔️-Tidak ketergantungan ✔️-HALAL MUI Yuk order mumpung lagi diskon 😍 konsultasi gratis ! 🍃 Free ongkir seluruh indonesia 🚚 Pembayaran Via : (BCA - BNI - Mandiri - Westernunion) Pengiriman : (Indonesia - Malaysia - Singapore- Brunei ) contact us now !! 📞 WhatsApp : 085362654065 #beli_herbal #pesonaindonesia #bali #bandung #makassar #surabaya #testimoni #tinggibadan #herbal #pemutih #kampus #hujan #stasiun #terbaik #monas #jakarta #yogyakarta #mata #jco #instaherbal #peninggibadan #mataminus #airterjun #visitindonesia #suplemen #latepost #garudaindonesia #pramugari Note : admin tidak bisa balas comment di ig harap hubungi contact di bio 😊😊

OPEN ORDER ! ♥️Mau tambah tinggi 3-10cm ??? ♥️Mau langsing 5-25kg ? ♥️Mau tambah berat badan ?? ♥️Mau mengatasi segala macam penyakit ?? Kapan lg mau merawat diri :) ? Alasan memilih produk kita ✔️-BPOM ✔️-Penghargaan internasional ✔️-Aman karna herbal ✔️-Tidak ketergantungan ✔️-HALAL MUI Yuk order mumpung lagi diskon 😍 konsultasi gratis ! 🍃 Free ongkir seluruh indonesia 🚚 Pembayaran Via : (BCA - BNI - Mandiri - Westernunion) Pengiriman : (Indonesia - Malaysia - Singapore- Brunei ) contact us now !! 📞 WhatsApp : 085362654065 #beli_herbal #pesonaindonesia #bali #bandung #makassar #surabaya #testimoni #tinggibadan #herbal #pemutih #kampus #hujan #stasiun #terbaik #monas #jakarta #yogyakarta #mata #jco #instaherbal #peninggibadan #mataminus #airterjun #visitindonesia #suplemen #latepost #garudaindonesia #pramugari Note : admin tidak bisa balas comment di ig harap hubungi contact di bio 😊😊

Sha Ring Fun
(@potret.of.life)

1969-12-31 16:00:00

Sha Ring Fun
(@potret.of.life)

1969-12-31 16:00:00