#terlajaklaris

1,052,465 posts tagged with #terlajaklaris

Photos and Videos about #terlajaklaris

(@adamiz_busana)

5 Minutes Ago

Hai Korang Selamat Malam 😘 . ===================== 🌼 KEKABOO DEBBIE 🌼 ===================== . COMBO ONLY ‼️‼️‼️‼️ POSTAGE ⏩ RM8.00 SM RM12.00 SS . #agentwanted #dropshipneeded #dropshipmalaysia #dropshipping #bawalprinted #instamagik #bawalcorak #terlajaklaris #ctdk #paknil #ipoh #penang #terapiinstagram #zulariffin #bangigateway #cikgu #cikgusekolah #saccmall #langkawi #tudungmurahmalaysia #kekaboo #kekaboolovers #kekabooxmirabelle #kekaboobawal #tudungkekaboo #mirabelle #mirabellelovers #mirabellebawal #mirabelleagent #kekaboodebbie

(@randsshoppe)

18 Minutes Ago

Kepuasan pelanggan keutamaan kami.. Antara yang berpuas hati dengan KCK Insect Repellent.. Jika anda berminat untuk tahu lebih lanjut, boleh whatsapp ke nombor 0123365659..

(@rayhanayleo)

6 Days 5 Hours Ago

Ningxia Red sangat elok di amalkan setiap hari, khasiat yang pelbagai.. . . Saya gunakan untuk anak yang rabun jauh, alhamdulillah ade perubahan..

(@rayhanayleo)

41 Minutes Ago

SATU RUMAH SATU DIFFUSER Kenapa saya perlu ada diffuser di rumah? . . Ramai daripada kita sekarang sudah ada kesedaran tentang pemakanan yang sihat dan kehidupan yang sihat.. . . Jom kita tukar ke arah kehidupan bebas bahan kimia buatan.. Ada yang kita boleh elakkan, kita cuba elakkan. Untuk masa depan yang lebih sihat.. . . Kenapa pilih Young Living(YL)? . Sebab YL menjaga setiap produk yang dikeluarkan. Dari pemilihan biji benih, sehingga proses penuaian dan juga pemprosesan.. Organik dari segala organik.. . . Perlu ke ada diffuser di rumah? Untuk apa? . Pernah tak kita rasa badan letih tak bermaya bila penat seharian di tempat kerja? Pernah tak kita rasa stress di tempat kerja? Pernah tak kita rasa sakit-sakit seperti demam, batuk, selsema dan lain2.. Pernah tak kita rasa lenguh-lenguh badan? Pernah tak kita terfikir untuk wangikan rumah/bilik dengan wangian yg best-best?? . . Haaaaa... itulah kegunaan diffuser.. Diffuser tu apa? Diffuser tu alat yang digunakan untuk menyebarkan bau-bauan essential oils.. . . Pernah tak kita guna pewangi untuk rumah atau untuk kereta? . Pewangi yang kita gunakan itu, kebanyakannya wangian yang diproses dengan campuran pelbagai bahan yang mungkin tanpa kita sedar boleh mendatangkan bahaya jika digunakan dalam jangka masa yang lama.. . Inilah fungsi essential oils... wangian organik, dari tumbuhan.. selain mewangikan, setiap essential oils ada fungsi yang tersendiri.. kalau nak tahu, kena cuba sendiri, dan rasainya.. . Kalau dah beli diffuser, mesti kena ada essential oils nya.. jom tukar pewangi dirumah dan dalam kereta kepada pewangi yang tidak mendatangkan bahaya.. . . Jika berminat untuk tahu lebih lanjut, sila whatsapp ke no 0123365659.. Saya sedia membantu anda..

(@pinkladylynn)

44 Minutes Ago

‼️AWAS‼️ Hati-hati bila anda terjumpa 🌷Pinklady Body Perfection🌷 dgn harga jauh lebih murah dr harga pasaran. Tambahan pula, kami kini berwajah baru!! Pastikan ori , baru beli , baru menjadi!πŸ‘™ . Nak Pinklady Original..?? DM/WHATSAPP (Agent Sah Pinklady) 𝐊𝐚𝐀 𝐋𝐲𝐧𝐧 πŸŽπŸπŸ•πŸπŸ’πŸπŸ”πŸπŸ”πŸ πŸ“± 𝐊𝐚𝐀 𝐋𝐲𝐧𝐧 πŸŽπŸπŸ•πŸπŸ’πŸπŸ”πŸπŸ”πŸ πŸ“± 𝐊𝐚𝐀 𝐋𝐲𝐧𝐧 πŸŽπŸπŸ•πŸπŸ’πŸπŸ”πŸπŸ”πŸ πŸ“± . #sayajual #sayajualmurah #sayajualpinklady #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladybodyperfectionmurah #pinkladymurah #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyori #pinkladysupplement #terlajaklaris #bazaarpaknil #breastenlargement #payudarabesar #montok #payudaramantap #besarkanpayudara #sexy #tetek #tetekbesar #tetekgebu #bodysexy #sexyboobs #bodygoals #supplementwanita #produkviral #boek #infocantik #pinkladyviral

(@pinkladylynn)

60 Minutes Ago

Hubby cakap wife pakai silikon πŸ’ƒπŸ» Padahal consume π“Ÿπ“²π“·π“΄π“΅π“ͺ𝓭𝔂 jer πŸ’Š Punya hebat π“Ÿπ“²π“·π“΄π“΅π“ͺ𝓭𝔂 😱 Dada kendur pun dah tegang balik tau 🀀 Sampai penuh cup coli πŸ‘™ Montok habislah πŸ‘ Kejapβœ‹πŸ» Cuba awak fikir, silikon tu brp RM❔ Nak pasang je mkn masa πŸ‘ŽπŸ» Makan π“Ÿπ“²π“·π“΄π“΅π“ͺ𝓭𝔂?? ❌ sampai 30mins❗ Susu badan pun byk 🍼 Yesβ—π“Ÿπ“²π“·π“΄π“΅π“ͺ𝓭𝔂 selamat utk ibu2 menyusu bayi krn ianya 100% ramuan herba + LULUS KKMπŸ‘ΆπŸ». So Apa Tunggu Lagi !!! Dapatkannya SEKARANG!!! πŸ’‹. 𝐊𝐚𝐀 𝐋𝐲𝐧𝐧 πŸŽπŸπŸ•πŸπŸ’πŸπŸ”πŸπŸ”πŸ πŸ“± 𝐊𝐚𝐀 𝐋𝐲𝐧𝐧 πŸŽπŸπŸ•πŸπŸ’πŸπŸ”πŸπŸ”πŸ πŸ“± 𝐊𝐚𝐀 𝐋𝐲𝐧𝐧 πŸŽπŸπŸ•πŸπŸ’πŸπŸ”πŸπŸ”πŸ πŸ“± . . #sayajual #sayajualmurah #sayajualpinklady #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladybodyperfectionmurah #pinkladymurah #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyori #pinkladysupplement #terlajaklaris #bazaarpaknil #breastenlargement #payudarabesar #montok #payudaramantap #besarkanpayudara #sexy #tetek #tetekbesar #tetekgebu #bodysexy #sexyboobs #bodygoals #supplementwanita #produkviral #boek #infocantik

(@pipit_scarf)

1 Hour Ago

πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰Tudung Bawal Batu Bunga . Color : βœ” Maroon βœ” Soft Pink βœ” Peach Price : RM22/pc Postage : RM7(semenanjung), RM9(sarawak), RM10(sabah) - up 4pcs only Material : Soft cotton Size : Bidang 45 Color may differ due to lighting effect #sayajual #sayajualbaju #awakbeli #bazarpaknil #bazaarpaknil #visitmyig #hotitem #newitem #trendy #instashop #igshop #ukm #um #utm #usm #uia #uitm #terlajaklaris #sayajualtudung #tudungmurah #hijab #hijabista #hijablista #hijabstylista #tudungbawal #bawalscarf #bawalcotton #bawalrania To order pls whatssap www.wasap.my/60126541784 Or Click link whatssap at Bio πŸ˜‰

(@mimie_stories)

1 Hour Ago

Selamat malam Chocolistaa kesayangan sis, sis nak tido awal malam ni (padahal dah lewat pun)πŸ˜… hehehe sebab esok sis nak bangun awal tak sabar nak minum Chocofit 🍫 lagii.. Jumpa esok ya kesayangan sis semuaa😍😘 . . CHOCO FIT . . 1. #chocofit 2. #chocofitmalaysia 3. #chocofitselangor 4. #chocofitkualalumpur 5. #chocofitshahalam 6. #chocofitkenrimba 7. #ceritachocofitmimie 8. #codselangor 9. #codkualalumpur 10. #codshahalam 11. #chocofitperak 12. #chocofitlekir 13. #chocofitsitiawan 14. #chocofitmanjung 15. #shopee 16. #misimengecil 17. #kulitcantik 18. #produkkurus 19. #igersmalaysia 20. #instafamous 21. #belgiumchocolate 22. #supplementkurus 23. #supplementcantik 24. #terlajaklaris 25. #viral2018 26. #produkviral 27. #kurustanparasalapar 28. #malaysiaproduk 29. #tiktokmalaysia 30. #hempasdatanglagi

(@mimie_stories)

1 Hour Ago

β€œAku diet ni tak boleh makan tengahari dengan kau” , pernah ke dengar ayat ini bila kita ajak kawan makan tengahari bersama waktu lunch. Perkataan diet, nak kurus , aku dah gemuk memang sinonim kan , tapi sedarkan mereka yang nak kurus ini bahawa apa yang dilakukan itu adalah sangat tidak betul dan salah . Kenapa saya kata salah?Sebabnya berlapar atau tahan perut dari makan bukanlah amalan pemakanan yang betul dan akan memberikan kesan jangka panjang. Pagi wajib sarapan & minum chocofit 🍫, tghri boleh lunch macam biasa.. Tapi badan makin kurus n mengecik.. Tak caya??? sis malas nak cakap banyak, Chocofit 🍫 dah mula berbicara!πŸ‘πŸ‘πŸ‘ . . CHOCO FIT . . 1. #chocofit 2. #chocofitmalaysia 3. #chocofitselangor 4. #chocofitkualalumpur 5. #chocofitshahalam 6. #chocofitkenrimba 7. #ceritachocofitmimie 8. #codselangor 9. #codkualalumpur 10. #codshahalam 11. #chocofitperak 12. #chocofitlekir 13. #chocofitsitiawan 14. #chocofitmanjung 15. #shopee 16. #misimengecil 17. #kulitcantik 18. #produkkurus 19. #igersmalaysia 20. #instafamous 21. #belgiumchocolate 22. #supplementkurus 23. #supplementcantik 24. #terlajaklaris 25. #viral2018 26. #produkviral 27. #kurustanparasalapar 28. #malaysiaproduk 29. #tiktokmalaysia 30. #hempasdatanglagi

(@mimie_stories)

1 Hour Ago

Penat cuba produk kurus tak menjadi? Makin lapar lepas makan? Balik kampung orang tanya 'pregnant ke? Tasa macam nak bagi pelempang kapit jew!πŸ˜… Jangan runsingg, jangan susah hati sebab Chocofit 🍫 sumpah berbeza dgn produk lain! haaaaa tepukkkπŸ‘πŸ‘πŸ‘ . . CHOCO FIT . . 1. #chocofit 2. #chocofitmalaysia 3. #chocofitselangor 4. #chocofitkualalumpur 5. #chocofitshahalam 6. #chocofitkenrimba 7. #ceritachocofitmimie 8. #codselangor 9. #codkualalumpur 10. #codshahalam 11. #chocofitperak 12. #chocofitlekir 13. #chocofitsitiawan 14. #chocofitmanjung 15. #shopee 16. #misimengecil 17. #kulitcantik 18. #produkkurus 19. #igersmalaysia 20. #instafamous 21. #belgiumchocolate 22. #supplementkurus 23. #supplementcantik 24. #terlajaklaris 25. #viral2018 26. #produkviral 27. #kurustanparasalapar 28. #malaysiaproduk 29. #tiktokmalaysia 30. #hempasdatanglagi

(@mimie_stories)

1 Hour Ago

Sis tak nak bagi 5, sis nak bagi 10 sebab untuk uols kenapa Chocofit bagus untuk cairkan lemak tepu yang uols ternak sekian lamaa.. Jom belek jap! 10 FUNGSI *CHOCO FIT* βœ…Menurunkan berat badan dgn pantas βœ…Membakar lemak βœ…Membuang toksin βœ…Anti penuaan βœ…Antioxident βœ…Mengelakan sembelit βœ…Memperbaiki sistem pensernaan βœ…Meningkatkan metabolisma βœ…Mengurangkan selera makan βœ…Menghalang pembetukan lemak baru so, nak ternak lemak lagii tak?? nak ke nak? πŸ˜… . . CHOCO FIT . . 1. #chocofit 2. #chocofitmalaysia 3. #chocofitselangor 4. #chocofitkualalumpur 5. #chocofitshahalam 6. #chocofitkenrimba 7. #ceritachocofitmimie 8. #codselangor 9. #codkualalumpur 10. #codshahalam 11. #chocofitperak 12. #chocofitlekir 13. #chocofitsitiawan 14. #chocofitmanjung 15. #shopee 16. #misimengecil 17. #kulitcantik 18. #produkkurus 19. #igersmalaysia 20. #instafamous 21. #belgiumchocolate 22. #supplementkurus 23. #supplementcantik 24. #terlajaklaris 25. #viral2018 26. #produkviral 27. #kurustanparasalapar 28. #malaysiaproduk 29. #tiktokmalaysia 30. #hempasdatanglagi

(@mimie_stories)

1 Hour Ago

Fuhhhhh, lepas je sis post testimoni chocofit🍫 tadi berduyun2 whatsapp sis, nak patah jari jemari sis mereply satu2..πŸ‘πŸ‘πŸ‘ sorry tau kalau sis terlambat reply, i will do my best untuk uols semuaaa.. so apa tunggu lagi, jom kita ber~chocofit sekarang okayy 😘 Adioss chocolistaaa🍫 . . CHOCO FIT . . 1. #chocofit 2. #chocofitmalaysia 3. #chocofitselangor 4. #chocofitkualalumpur 5. #chocofitshahalam 6. #chocofitkenrimba 7. #ceritachocofitmimie 8. #codselangor 9. #codkualalumpur 10. #codshahalam 11. #chocofitperak 12. #chocofitlekir 13. #chocofitsitiawan 14. #chocofitmanjung 15. #shopee 16. #misimengecil 17. #kulitcantik 18. #produkkurus 19. #igersmalaysia 20. #instafamous 21. #belgiumchocolate 22. #supplementkurus 23. #supplementcantik 24. #terlajaklaris 25. #viral2018 26. #produkviral 27. #kurustanparasalapar 28. #malaysiaproduk 29. #tiktokmalaysia 30. #hempasdatanglagi

(@mimie_stories)

1 Hour Ago

Holaaaa Chocolistaaa, tengah buat apa tu?? Balik kerja konpem stress jem dalam kereta kan. Pastu perut konpem berdongdang sayanggg sebab tak tahan lapar! Haa, salah satu kebaikan chocofit bila uols minum tak kan rasa lapar sama sekali! so menangis la lemak2 uols sebab tak ada kawan kan.. padan muka lemak..πŸ˜…hahaha..πŸ˜‚ Jom cuba chocofit sebab rasa sangat2 sedap & sumpah menjadi!πŸ‘πŸ‘πŸ‘ . . CHOCO FIT . . 1. #chocofit 2. #chocofitmalaysia 3. #chocofitselangor 4. #chocofitkualalumpur 5. #chocofitshahalam 6. #chocofitkenrimba 7. #ceritachocofitmimie 8. #codselangor 9. #codkualalumpur 10. #codshahalam 11. #chocofitperak 12. #chocofitlekir 13. #chocofitsitiawan 14. #chocofitmanjung 15. #shopee 16. #misimengecil 17. #kulitcantik 18. #produkkurus 19. #igersmalaysia 20. #instafamous 21. #belgiumchocolate 22. #supplementkurus 23. #supplementcantik 24. #terlajaklaris 25. #viral2018 26. #produkviral 27. #kurustanparasalapar 28. #malaysiaproduk 29. #tiktokmalaysia 30. #hempasdatanglagi

(@rieny_ismail)

1 Hour Ago

SERBUK MANJAKANI 100% ASLI by AIRANIESHA BEAUTY❀ . ~Buah Asli Manjakani dari Mekah dan dikapsulkan. ~Supaya mudah dipakai,untuk apa jua cara pakai. ~Ia diproses dengan bersih dan selamat. ~TIADA campuran bahan kimia lain. ~100% serbuk manjakani tulen. ~Boleh disimpan bertahun-tahun tanpa berkurang khasiat. ~Sila simpan di tempat kering dan kedap udara. . . πŸ‘‰πŸΌ SESUAI UNTUK ANAK DARA,MAK DARA,IKHTIAR HAMIL,IBU BERPANTANG & LELAKI (BERMASALAH BUASIR) . . TERBUKTI HERBA #manjakani MEMANG BERKESAN! . WhatsApp 0169326622 @rieny_ismail . #sayangirahimkita #manjakaniasli #sabunmanjakani #maskermanjakani #manjakaniasliairaniesha #manjakaniaslibyairanieshabeauty #testimonioriginal #feedbackmanjakaniasliviarieny #feedbackqaseherynie_onlineshop #teamairaneishaonly #teamairanieshabeauty #teamairanieshaempire #terlajaklaris #bazarpaknil #stokisterengganu #codkualaterengganu #freecod #trustedseller #trustedsellermalaysia #visitmyig #visitmyigmalaysia

. SAYA MENCARI 30 ORG SAHAJA YANG ADA MASALAH SEPERTI VIDEO DI BAWAH, TANPA RAWAT YG MENYAKITKAN... SILA TINGGALKAN NOMBOR HP ANDA atau klik link dibawah utk details www.wasap.my/60192395827/whiteheadblackhead. . #queenmutiarahq #queenserum #terlajaklaris #produk #produklaku #uitmpuncakalam #irfankhairi #pesonaalam #cinta #cantikgebu #inijugakamanah #ciksalmiah #bazarpaknil #niqob #produklaris #lelaki #agent #jutawan #surirumahbergaji #cantik😍 #putihgebu #founder #qmoriginal #assalamualaikum #newbie #murahrezeki #dropshipwanted #selangor #syukurselalu .

(@rieny_ismail)

1 Hour Ago

TANDAΒ² RAHIM JATUH ATAU TURUN. 1. Rasa tidak selesa di dalam vagina, pelvis, bahagian bawah abdomen, pangkal paha atau bawah punggung. Rasa tidak selesa itu sering digambarkan sebagai sensasi menarik atau sakit. Ia boleh menjadi lebih teruk semasa hubungan seksual atau haid. 2. Rasa berat atau tekanan di kawasan faraj. Sesetengah wanita berasa seperti ada sesuatu yang akan jatuh dari faraj. 3. Satu tonjolan tisu merah jambu lembap dari faraj.Tisu yang terdedah ini mungkin merengsa & menyebabkan gatalΒ² atau luka kecil yang boleh berdarah. 4. Kesukaran mengawal kencing sehingga boleh berlaku kebocoran. Ia boleh menjadi lebih teruk dengan mengangkat berat, batuk, ketawa atau bersin. 5. Kerap membuang air kecil atau kerap rasa dorongan untuk buang air kecil. 6. Kerap alami jangkitan saluran kencing kerana pundi kencing tidak dapat dikosongkan sepenuhnya apabila buang air kecil. 7. Sembelit & rasa tidak puas buang air besar. 8. Berasa sakit ketika hubungan seksual, kebocoran air kencing semasa hubungan seks atau ketidakupayaan mengalami orgasme. 9. Alami sakit belakang. 10. Berasa tidak selesa pada bahagian abdomen. 11. Pendarahan haid yang berlebihan. 12. Pendarahan atau keputihan yang tidak normal. Whatsapp 0169326622 @rieny_ismail #sharingiscaring #sayangirahimkita #manjakaniasli #manjakaniaslibyairanieshabeauty #teamairanieshabeauty #teamairanieshaempire #terlajaklaris #stokisterengganu #codkualaterengganu #freecod #trustedseller #trustedsellermalaysia

(@rieny_ismail)

2 Hours Ago

SERBUK MANJAKANI 100% ASLI by AIRANIESHA BEAUTY❀ . ~Buah Asli Manjakani dari Mekah dan dikapsulkan. ~Supaya mudah dipakai,untuk apa jua cara pakai. ~Ia diproses dengan bersih dan selamat. ~TIADA campuran bahan kimia lain. ~100% serbuk manjakani tulen. ~Boleh disimpan bertahun-tahun tanpa berkurang khasiat. ~Sila simpan di tempat kering dan kedap udara. . . TERBUKTI HERBA #manjakani MEMANG BERKESAN! . WhatsApp 0169326622 @rieny_ismail . #sayangirahimkita #manjakaniasli #sabunmanjakani #maskermanjakani #manjakaniasliairaniesha #manjakaniaslibyairanieshabeauty #testimonioriginal #feedbackmanjakaniasliviarieny #feedbackqaseherynie_onlineshop #teamairaneishaonly #teamairanieshabeauty #teamairanieshaempire #terlajaklaris #bazarpaknil #stokisterengganu #codkualaterengganu #freecod #trustedseller #trustedsellermalaysia #visitmyig #visitmyigmalaysia

RAHSIA TAMBAH TINGGI TERBONGKAR!! Mari cuba TIENS Khas untuk lelaki dan wanita yang ingin dapatkan ketinggian idaman. Dapat tambah tinggi sehingga 15cm uollsss!! JOM TAMBAH TINGGI LAGI PERSIS MODEL. Jom tambah ketinggian lagi dengan TIENS. 3 bulan konsisten bagi yang 15tahun-20 boleh naik sehingga 5-15cm. 3 bulan konsisten 20tahun keatas 2-6cm. Tu kalau 3 bulan ya... Jika masih tak cukup boleh teruskan 3 bulan keatas. . **Tips: Senaman khas 5/10minit wajib dilakukan tiap hari. . Note- jangan angkat berat atau menolak bebanan dalam tempoh penggunaan TIENS. . SET 1) 162CM-167CM SET 2)148CM-155CM SET 3) 168CM-175CM . Tahniah kepada pengguna yang berdisiplin,Kini Penampilannya lebih Berkeyakinan!!!! Kenapa orang boleh,kenapa tidak kita?? Teruskan KONSISTEN dan dapatkan KETINGGIAN idaman anda!! KETINGGIAN BERTAMBAH 2----->15cm. 100TERBUKTI BERKESAN. TIENS DAPAT MEMBANTU LELAKI DAN WANITA YANG BERUMUR 10-35 TAHUN MENAMBAH KETINGGIAN LAGI. JOM ORDER 😍 πŸ‘‡πŸ‘‡ ☎ Whatsapp : +60168244885 #jomtiggi #terkajaktinggi #terlajaklaris #viral #lawak #indon #mytownshoppingmall #kinta #kerian #larut #matang #taiping #manjung #peraktengah #seriisjandar #vscomalaysia #vsco #musically #musicallymalaysia #kedahan #kedahfa #selangorfa #perlisa #perlisian #maybank #cimb #tinggigalah #ubattinggi

----- Jom Tambah Ketinggian Badan. Bila dah tinggi baru nampak lebih kacak dan bergaya. 7 PUNCA KENAPA BERBADAN RENDAH ----. 1. Faktor Keturunan (Genetik) 2. Permakanan Tidak Seimbang 3. Kurang Bersukan 4. Merokok 5. Kurang Minum Air Kosong 6. Tidur Yg Tak Mencukupi 7. Metabolisme Rendah . . Kebanyakan orang berbadan pendek kurang keyakinan dalam diri mereka. . SUPPLEMENT TINGGI BADAN LULUS KKM ----- Jom Tambah Ketinggian Badan. Bila dah tinggi baru nampak lebih kacak dan bergaya. order??? JOM ORDER 😍 πŸ‘‡πŸ‘‡ ☎ Whatsapp : +60168244885 #terlajaklaris #jomcantik #comel #cantik #bergaya #comey #saya #terimakasih #zinccapsules #pendang #terbesardimalaysia #tapah #telukintan #tanjungmalim #gerik #paritbuntar #batugajah #pengkalanhulu #lenggong #baganserai #kualakurau #ipoh #tinggi #pendek #ketot #jomtinggi #ubatbest #terbaik

. . JUBAH HAJJ BY ELRAH EXCLUSIVE . . Fuhhh.. Makin kacak koleksi JUBAH Hajj dari Elrah Exclusive kali ni. Semua kaler nampak smart.. Apa lagi, Jom la shopping JUBAH Hajj yang best ni. Dah ready stock tau kat butik. Stock sgt limited. Cepat2 dapatkan tau. Hehe.. 😜 . Material : BATISTE COTTON Size : XS, S, M, L, XL Price : RM149 (Normal Price RM199) Postage : RM15 SM / RM20 SS . . Whatapps ➑️ 0122645769 Whatapps ➑️ 0122645769 Whatapps ➑️ 0122645769

(@kct.siti)

2 Hours Ago

. SURAT UNTUK ORANG YANG PUTUS CINTA . Kami dapat ribuan mesej, anak muda hari ni sikit-sikit bermasalah tentang cinta. Pelajar sekolah biasa terjebak, pelajar sekolah agama pun terjebak. Dari couple pegang-pegang tangan, sampailah couple acah-acah islamik. . Parah. Bermacam-macam bentuk soalan kami terima, yang membuatkan kami rasa sangat sedih dan sebak. . Dari isu couple sampai isu terlanjur, hingga isu anak luar nikah, hingga isu nak bunuh diri, senang cakap, terlalu banyak soalan yang kami dapat tentang masalah cinta ni! . Korang pun tahu, kes anak luar nikah dari 2006 sampai 2016, cecah 500,000 kes yang di laporkan. Itu baru anak luar nikah yang di daftarkan. Belum yang tak di daftarkan. Belum yang buang bayi lagi. Belum yang berzina tapi tak dapat anak lagi. Belum cerita yang langgan pelacur lagi. Belum campur yang couple pegang-pegang tapi tak berzina. Belum cerita yang couple acah islamik. Belum cerita yang TAK couple, tapi ketagih video lucah. Belum cerita yang tak tengok video lucah, tapi ketagih drama yang di dalamnya banyak unsur yang bertentangan dengan syarak! . Sungguh, ia satu benda yang sangat merisaukan kami. . Ramai yang bila clash, dia cari baru, clash lagi, cari baru. Anak muda terus lalai, lalai, lalai tanpa mereka sedar. . Lagu famous, lagu cinta. Drama famous, drama cinta. Novel famous, novel cinta. Cinta cinta cinta cinta! Apakah semua ini? . Tapi, di kala ramai-ramai anak muda yang terjebak dengan perkara ini, ramai nak nak BERUBAH. Mereka menangis dan bertaubat, namun mereka seolah-olah dah ketagih, lantas tak mampu melupakan. Dosa itu sering terngiang-ngiang di kepala mereka. . Lalu, di sinilah kami cuba mengorak langkah! . Berminat ? RM 30 sahaja Whatsapp kami . 016-9475831 016-9475831 016-9475831 . SURAT UNTUK ORANG YANG PUTUS CINTA adalah buku tulisan @ustazadnin , setebal hampir 300+ muka surat. Khas untuk semua orang yang pernah couple, putus couple, terjebak dengan zina, terlanjur, ketagih video lucah dan onani, tak rasa cinta untuk beribadah, rasa putus asa dalam hidup, rasa nak bunuh diri, putus harapan dengan cinta Allah, rasa macam tak guna, dan segala masalah yang ada dalam hidup.

(@emeliaeme)

2 Hours Ago

DENGAN HANYA SERENDAH RM 90!!!! Anda mampu untuk milikinya dirumah ================= SPESIFIKASI STORM ================= . πŸŒͺ Coverage - 1,600sqft πŸŒͺ 3 ways air circulation - Pengawal udara yang canggih & powerful πŸŒͺ 4 steps HEPA Filter System - Cepat hilangkan bau busuk, asap rokok & menyedut habuk halus πŸŒͺ 3 flows HAZE mode (Normal, Focused & Multi) - Penting semasa dilanda JEREBU πŸŒͺ 4 PENUNJUK WARNA (INDIKASI) - Memberitahu tahap kualiti udara πŸŒͺ ENERGY SAVING Mode - Jimat elektrik πŸŒͺ TIMER mode - 1 / 4/ 8 jam Daftar sekarang. Pemasangan dalam 3 hari bekerja. DM @Whatsapp Emelia 016.229.1427 016.229.1427 #coway #penapisudaramurah #bazarpaknil #jubahmurah #tudungmurah #tutorialshawl #deko #minyakwangi #jamtanganmurah #handbagmurah #jerebu #klang #shahalam #cadanganmakan #asma #resdung #sinus #sihat #kitapunya #keluarga #merdeka #kedaimurahmalaysia #seluarmurahmalaysia #terlajaklaris

----- Jom Tambah Ketinggian Badan. Bila dah tinggi baru nampak lebih kacak dan bergaya. 7 PUNCA KENAPA BERBADAN RENDAH ----. 1. Faktor Keturunan (Genetik) 2. Permakanan Tidak Seimbang 3. Kurang Bersukan 4. Merokok 5. Kurang Minum Air Kosong 6. Tidur Yg Tak Mencukupi 7. Metabolisme Rendah . . Kebanyakan orang berbadan pendek kurang keyakinan dalam diri mereka. . SUPPLEMENT TINGGI BADAN LULUS KKM ----- Jom Tambah Ketinggian Badan. Bila dah tinggi baru nampak lebih kacak dan bergaya. order??? πŸ“± Whatsapp : +60168244885 #terlajaklaris #jomcantik #comel #cantik #bergaya #comey #saya #terimakasih #zinccapsules #zinccapsulesbolehtinggi #tienscapsules #zinccapsulesbest #kulim #kuah #orderzinccapsules #capsuleszinc #kamibencipenipuonline #tiensmalaysia #terbesarkatmalaysia #kualanerang #pendang #terbesardimalaysia