Photos and Videos about

Posted @withrepost • @chocofithq Nah sis belanja testimoni sblm tidoq naa❤ • • • • • Hai guys 🤗 Alhamdulillah meh nak share #testimonidirisendiri gambar sebelum minum chocofit dan selepas 15 HARI MINUM CHOCOFIT ❤❤ . Nampak kan perubahannya? Yeee jubah tu kalau ikutkan tak muat nak zip sbb ketat uolssss 🤪 Tapi after 2 minggu zass senangnya zip sebab dah loss 3KG. Tu pun dah happy sbb berat i mmg payah nak turun . I dah aim nak kurus nak lost weight and nak fitkan badan sebab MY BIG WHY? 💪🏼 ni baru result untuk 2 minggu and still counting 😋😋😋 Www.wasap.my/+60124375885 Www.wasap.my/+60124375885 Www.wasap.my/+60124375885 @chocofitsepang @chocofitsepang @chocofitsepang #chocofitputrajaya #chocofitkajang #chocofitbangi #chocofitserikembangan #chocofitdengkil #chocofitpuchong #chocofitsepang#chocofithq #chocolistaputrajaya #teamchocolistaputrajaya #chocolateforfitness #coklatviral #jomkurusdansihat #lemonfit #slimmingproduct #suplemenkurus #fatburner #carboblocker #detoxdetoks #zulinaziz #chococurve #losyenkurus #slimminglotion#klia#klia2 #airasiamalaysia#sepang#salaktinggi #nakkurusnakcantik

Nah sis belanja testimoni sblm tidoq naa❤ #repost @chocofitmelawati • • • • • Hai guys 🤗 Alhamdulillah meh nak share #testimonidirisendiri gambar sebelum minum chocofit dan selepas 15 HARI MINUM CHOCOFIT ❤❤ . Nampak kan perubahannya? Yeee jubah tu kalau ikutkan tak muat nak zip sbb ketat uolssss 🤪 Tapi after 2 minggu zass senangnya zip sebab dah loss 3KG. Tu pun dah happy sbb berat i mmg payah nak turun . I dah aim nak kurus nak lost weight and nak fitkan badan sebab MY BIG WHY? 💪🏼 ni baru result untuk 2 minggu and still counting 😋😋😋 . So kepada sesiapa yang nak kurus dengan chocofit meh order dengan i 🙋🏼‍♀ 🙋🏼‍♀🙋🏼‍♀ . @chocofitmelawati @chocofitmelawati . 0⃣1⃣2⃣6⃣2⃣3⃣6⃣1⃣4⃣2⃣ 0⃣1⃣2⃣6⃣2⃣3⃣6⃣1⃣4⃣2⃣ . 🚘 COD SELURUH KUALA LUMPUR SETIAP HARI 🍫🍫🍫❤❤❤ . 📮📦 POSTAGE SELURUH MALAYSIA🇲🇾 . #chocofit #teamchocofitmalaysia #teamchocofitsetapak #chocofitmalaysia #chocofithulukelang #chocofitwangsamelawati #chocofitsetapak #chocofitwangsamaju #chocofitmelawati #chocofitgombak #chocofitbatucaves #chocofitsetiawangsa #chocofittamanmelati #chocofitsrirampai #chocofitkeramat #chocofitukayperdana #chocofitkemensah #chocofitbukitantarabangsa #chocofitklcc #chocofitsentul #chocofitampang #lemonfitmalaysia #lemonfitkl #jomkurus #detoxmalaysia

Reposted from @chocofithq - Nah sblm tido sis belanja testimoni • • • • • Hai guys 🤗 Alhamdulillah meh nak share #testimonidirisendiri gambar sebelum minum chocofit dan selepas 15 HARI MINUM CHOCOFIT ❤❤ . Nampak kan perubahannya? Yeee jubah tu kalau ikutkan tak muat nak zip sbb ketat uolssss 🤪 Tapi after 2 minggu zass senangnya zip sebab dah loss 3KG. Tu pun dah happy sbb berat i mmg payah nak turun . I dah aim nak kurus nak lost weight and nak fitkan badan sebab MY BIG WHY? 💪🏼 ni baru result untuk 2 minggu and still counting 😋😋😋 . So kepada sesiapa yang nak kurus dengan chocofit meh order dengan i 🙋🏼‍♀ 🙋🏼‍♀🙋🏼‍♀ MALAYSIA🇲🇾 . #chocofitjohorbahru

Nah sis belanja testimoni sblm tidoq naa❤ #repost @chocofitmelawati • • • • • Hai guys 🤗 Alhamdulillah meh nak share #testimonidirisendiri gambar sebelum minum chocofit dan selepas 15 HARI MINUM CHOCOFIT ❤❤ . Nampak kan perubahannya? Yeee jubah tu kalau ikutkan tak muat nak zip sbb ketat uolssss 🤪 Tapi after 2 minggu zass senangnya zip sebab dah loss 3KG. Tu pun dah happy sbb berat i mmg payah nak turun . I dah aim nak kurus nak lost weight and nak fitkan badan sebab MY BIG WHY? 💪🏼 ni baru result untuk 2 minggu and still counting 😋😋😋 . So kepada sesiapa yang nak kurus dengan chocofit meh order dengan i 🙋🏼‍♀ 🙋🏼‍♀🙋🏼‍♀ . @chocofitmelawati @chocofitmelawati . 0⃣1⃣2⃣6⃣2⃣3⃣6⃣1⃣4⃣2⃣ 0⃣1⃣2⃣6⃣2⃣3⃣6⃣1⃣4⃣2⃣ . 🚘 COD SELURUH KUALA LUMPUR SETIAP HARI 🍫🍫🍫❤❤❤ . 📮📦 POSTAGE SELURUH MALAYSIA🇲🇾 . #chocofit #teamchocofitmalaysia #teamchocofitsetapak #chocofitmalaysia #chocofithulukelang #chocofitwangsamelawati #chocofitsetapak #chocofitwangsamaju #chocofitmelawati #chocofitgombak #chocofitbatucaves #chocofitsetiawangsa #chocofittamanmelati #chocofitsrirampai #chocofitkeramat #chocofitukayperdana #chocofitkemensah #chocofitbukitantarabangsa #chocofitklcc #chocofitsentul #chocofitampang #lemonfitmalaysia #lemonfitkl #jomkurus #detoxmalaysia

. Wowww👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 . Testimoni datang lagi.. ni testimoni ejen sis sendiri tau @chocofitmelawati.. 15 sachet dah nampak perbezaan yg ketara.. yeayyy...!!!😚😚😚😚😚 . Haaa ape lagi jom la minum chokopit.! Sis kasi murah2 jom🤪🤪 . #repost @chocofitmelawati with @make_repost ・・・ Hai guys 🤗 Alhamdulillah meh nak share #testimonidirisendiri gambar sebelum minum chocofit dan selepas 15 HARI MINUM CHOCOFIT ❤❤ . Nampak kan perubahannya? Yeee jubah tu kalau ikutkan tak muat nak zip sbb ketat uolssss 🤪 Tapi after 2 minggu zass senangnya zip sebab dah loss 3KG. Tu pun dah happy sbb berat i mmg payah nak turun . I dah aim nak kurus nak lost weight and nak fitkan badan sebab MY BIG WHY? 💪🏼 ni baru result untuk 2 minggu and still counting 😋😋😋 . So kepada sesiapa yang nak kurus dengan chocofit meh order dengan i 🙋🏼‍♀ 🙋🏼‍♀🙋🏼‍♀ . @chocofitmelawati @chocofitmelawati . 0⃣1⃣2⃣6⃣2⃣3⃣6⃣1⃣4⃣2⃣ 0⃣1⃣2⃣6⃣2⃣3⃣6⃣1⃣4⃣2⃣ . 🚘 COD SELURUH KUALA LUMPUR SETIAP HARI 🍫🍫🍫❤❤❤ . 📮📦 POSTAGE SELURUH MALAYSIA🇲🇾 . #chocofit #teamchocofitmalaysia #teamchocofitsetapak #chocofitmalaysia #chocofithulukelang #chocofitwangsamelawati #chocofitsetapak #chocofitwangsamaju #chocofitmelawati #chocofitgombak #chocofitbatucaves #chocofitsetiawangsa #chocofittamanmelati #chocofitsrirampai #chocofitkeramat #chocofitukayperdana #chocofitkemensah #chocofitbukitantarabangsa #chocofitklcc #chocofitsentul #chocofitampang #lemonfitmalaysia #lemonfitkl #jomkurus #detoxmalaysia

. Wowww👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 . Testimoni datang lagi.. ni testimoni ejen sis sendiri tau @chocofitmelawati.. 15 sachet dah nampak perbezaan yg ketara.. yeayyy...!!!😚😚😚😚😚 . Haaa ape lagi jom la minum chokopit.! Sis kasi murah2 jom🤪🤪 . #repost @chocofitmelawati with @make_repost ・・・ Hai guys 🤗 Alhamdulillah meh nak share #testimonidirisendiri gambar sebelum minum chocofit dan selepas 15 HARI MINUM CHOCOFIT ❤❤ . Nampak kan perubahannya? Yeee jubah tu kalau ikutkan tak muat nak zip sbb ketat uolssss 🤪 Tapi after 2 minggu zass senangnya zip sebab dah loss 3KG. Tu pun dah happy sbb berat i mmg payah nak turun . I dah aim nak kurus nak lost weight and nak fitkan badan sebab MY BIG WHY? 💪🏼 ni baru result untuk 2 minggu and still counting 😋😋😋 . So kepada sesiapa yang nak kurus dengan chocofit meh order dengan i 🙋🏼‍♀ 🙋🏼‍♀🙋🏼‍♀ . @chocofitmelawati @chocofitmelawati . 0⃣1⃣2⃣6⃣2⃣3⃣6⃣1⃣4⃣2⃣ 0⃣1⃣2⃣6⃣2⃣3⃣6⃣1⃣4⃣2⃣ . 🚘 COD SELURUH KUALA LUMPUR SETIAP HARI 🍫🍫🍫❤❤❤ . 📮📦 POSTAGE SELURUH MALAYSIA🇲🇾 . #chocofit #teamchocofitmalaysia #teamchocofitsetapak #chocofitmalaysia #chocofithulukelang #chocofitwangsamelawati #chocofitsetapak #chocofitwangsamaju #chocofitmelawati #chocofitgombak #chocofitbatucaves #chocofitsetiawangsa #chocofittamanmelati #chocofitsrirampai #chocofitkeramat #chocofitukayperdana #chocofitkemensah #chocofitbukitantarabangsa #chocofitklcc #chocofitsentul #chocofitampang #lemonfitmalaysia #lemonfitkl #jomkurus #detoxmalaysia

Hai guys 🤗 Alhamdulillah meh nak share #testimonidirisendiri gambar sebelum minum chocofit dan selepas 15 HARI MINUM CHOCOFIT ❤❤ . Nampak kan perubahannya? Yeee jubah tu kalau ikutkan tak muat nak zip sbb ketat uolssss 🤪 Tapi after 2 minggu zass senangnya zip sebab dah loss 3KG. Tu pun dah happy sbb berat i mmg payah nak turun . I dah aim nak kurus nak lost weight and nak fitkan badan sebab MY BIG WHY? 💪🏼 ni baru result untuk 2 minggu and still counting 😋😋😋 . So kepada sesiapa yang nak kurus dengan chocofit meh order dengan i 🙋🏼‍♀ 🙋🏼‍♀🙋🏼‍♀ . @chocofitmelawati @chocofitmelawati . 0⃣1⃣2⃣6⃣2⃣3⃣6⃣1⃣4⃣2⃣ 0⃣1⃣2⃣6⃣2⃣3⃣6⃣1⃣4⃣2⃣ . 🚘 COD SELURUH KUALA LUMPUR SETIAP HARI 🍫🍫🍫❤❤❤ . 📮📦 POSTAGE SELURUH MALAYSIA🇲🇾 . #chocofit #teamchocofitmalaysia #teamchocofitsetapak #chocofitmalaysia #chocofithulukelang #chocofitwangsamelawati #chocofitsetapak #chocofitwangsamaju #chocofitmelawati #chocofitgombak #chocofitbatucaves #chocofitsetiawangsa #chocofittamanmelati #chocofitsrirampai #chocofitkeramat #chocofitukayperdana #chocofitkemensah #chocofitbukitantarabangsa #chocofitklcc #chocofitsentul #chocofitampang #lemonfitmalaysia #lemonfitkl #jomkurus #detoxmalaysia

JUICY RASPBERRY diformulasikan daripada 9 jenis ekstrak herba yg terpilih & 💯 semulajadi dan bahan-bahan adalah Organik. BEBAS KIMIA, bukan PIL KURUS atau bukan UBAT KURUS.Selamat diminum. 9 jenis herba gabungan yang TERBAIK menjadikan produk ini sangat HEBAT dan banyak testimoni yg telah berjaya menurukan berat badan dengan pantas, selamat tanpa diet yang ketat dan senaman yang berat. 🍒KEHEBATAN J U I C Y R A S P B E R R Y 🍒 ► Berkesan mengempiskan PERUT BOROI. ► Mencairkan lemak tepu di PERUT, PAHA, DAGU, PINGGUL & LENGAN. ► Membantu mengawal SELERA MAKAN. ► CEPAT rasa KENYANG. ► TAMBAH TENAGA sepanjang hari. ► Melawaskan PEMBUANGAN. ❌ Tanpa Diet ❌ Tanpa BerLapar ❌ Tanpa Senaman ❌ Tanpa Cirit birit J U I C Y R A S P B E R R Y Shake for perfect curves🍒 Cara dapatkan stok JR sekarang.!!! HARGA RM95.00 (Sabah/Sarawak) RM85.00 (Sem.Msia) 1 kotak = 10 sachet (penggunaan 10 hari) HARGA PROMOSI RM250-3 kotak (Jimat RM35) ✔️ FREE COD ✔️FREE SHAKER ✔️ FREE GUIDE 📦 READY STOCK..!! 📦 READY STOCK..!! 📦 READY STOCK..!! Info/ order klik link ini:- www.wasap.my/60165828257/promoJR M E L Stokis Juicy Raspberry LEADER MEL EMPIRE #melempire #stokisjuicyraspberry #jrlovers #leader #teamworks #teamsapsapsui #moneymagnet #roadtosuccess #jusfiber #slimsndhealthy #shakerorperfectcurves #testimonidirisendiri #terbuktiberkesan #ramuansemulajadi #kuruscantikmenawan #juskempisperut #detox #kurus10hari #togethereveryoneachievesmore

Sebelum sarapan pagi, shake2 Juicy Raspberry dahulu. Supaya perut sentiasa kenyang dan bantu kawal selera anda sepanjang hari. Bukan tu je, #juicyraspberry akan detox segala macam toksin yang ada dalam badan melalui perkumuhan. Hasilnya, badan sentiasa bertenaga. 💪🏻💪🏻💪🏻 #agentjr #teammelempire #jrlovers #teamworks #teamsapsapsui #agentjuicyraspberry #sayajualsayaminum #testimonidirisendiri #terbuktiberkesan #detox #jomkurus #shakeforperfectcurves #kuruscantikmenawan

Review maut diri sendiri 😂 Memang super banget foundation dari jafra ini udah bahan bahan nya alami, mampu memberikan ulasan secara natural cocok banget buat aku yg ga suka terlalu berlebihan dandan 😢 Ringan banget diwajah ga retak retak, terasa nempel banget buat sehari hari cocok ni bukan cuma memberikan kesan glowing natural tapi menutrisi dan ga bikin jerawatan setelah make up an😋 Apalagi muka kayak aku ya susah banget nyari foundation karena muka berminyak takut ga nyatu muka ama bedak, tapi foundation nya jafra ngejawab banget ketakutan bedakan jadi hilang😲 maunya terus dandan walaupun masih belajar banget 😂😂 Maafkan make up ala ala apalah apalah ini 😉😭 #testimonidirisendiri #foundationjafra #jafraroyaljelly #jafracosmetic #jafraindonesia #jafrabengkulu #jafrasumatra #jafrajakarta #joinjafra #bisnisjafra

SLIM SOAP
(@slim_soap)

1 Day 7 Hours Ago

seronok nya baca feedback dari customer2 yg menggunakan slimsoap dan menikmati khasiat dn kelebihan sabun ni. customer ni order melalui shopee 4 pieces tp belum habis i piece dah nampak kesan..so hakak2, adik2 comey kat luar sana.. bila lagi nk join kurus sihat bersama?😍😍jom.. wssp akak sekarang..nnt abis stok lambat plk nk dpt..😁😁 #forslimandhealthybody #testimonidirisendiri #slimsoap #dowsspme 0104069156 0104069156

norlela muda
(@norlelamuda)

1 Day 7 Hours Ago

seronok nya baca feedback dari customer2 yg menggunakan slimsoap dan menikmati khasiat dn kelebihan sabun ni. customer ni order melalui shopee 4 pieces tp belum habis i piece dah nampak kesan..so hakak2, adik2 comey kat luar sana.. bila lagi nk join kurus sihat bersama?😍😍jom.. wssp akak sekarang..nnt abis stok lambat plk nk dpt..😁😁 #forslimandhealthybody #testimonidirisendiri #slimsoap #dowsspme 0104069156 0104069156

JAFRA
(@anneandriyani_jafra)

1 Day 16 Hours Ago

Real testimoni saya sendiri . . Setelah rutin pakai scrub dan mudmask JAFRA minimal 1x seminggu (kalo saya 2x seminggu) alhamdulilah flek di wajah sudah mulai berkurang dan warna kulit nya pun berangsur cerah 😍😍 . . #testimonidirisendiri#realjafra#jafra#jafraskincare#kafraindonesia#jafragarut#jafrabandung#jafrajakarta#jafratasikmalaya#jafraindonesia

#repost @drbeau.chocofit.honeyda (@get_repost) ・・・ #repost @chocofit.acha (@get_repost) ・・・ Kita senyum nampak gigi Kalau nak tau pasal Chocofit mehla sekodeng page kita lagi.. Haaa... Gitewwww...asyik post testimoni orang lain je kan.. Meh kakak post testimoni pasal diri kakak sendiri.. 💃💃💃 . . Tersangat puaslah hati bila mana baju yang kita suka, dapat disarung dengan selesa!!! 😍😍..serius tak tipu.. Masa mula-mula beli baju ni ngam-ngam je utk cover perut 🙈,,tapi bila kakak maintain consume Chocofit dan sapu chococurve lotion.. Hasil dia memang cenggini 👍👍👍👍 Dah tak tersangkut lagi kat bahagian perut tu.. Halah halah halahh.. I is happy sangat2..and now kakak nak teruskan usaha untuk sarung semula peplum kegemaran kakak yang dulu.. 💪💪 From 78kgs to 70kgs.. And now nak cuba dapatkan berat 55kgs.. InshaAllah ada usaha, adalah angka 55 tu ye.. 😎😎 Whatsapp saya di link 👇👇 untuk maklumat yang lebih details http://www.wassap.my/601135300386/chocofitMuar #testimonidirisendiri #sayajualsayaguna #trustedseller

#repost @chocofit.acha (@get_repost) ・・・ Kita senyum nampak gigi Kalau nak tau pasal Chocofit mehla sekodeng page kita lagi.. Haaa... Gitewwww...asyik post testimoni orang lain je kan.. Meh kakak post testimoni pasal diri kakak sendiri.. 💃💃💃 . . Tersangat puaslah hati bila mana baju yang kita suka, dapat disarung dengan selesa!!! 😍😍..serius tak tipu.. Masa mula-mula beli baju ni ngam-ngam je utk cover perut 🙈,,tapi bila kakak maintain consume Chocofit dan sapu chococurve lotion.. Hasil dia memang cenggini 👍👍👍👍 Dah tak tersangkut lagi kat bahagian perut tu.. Halah halah halahh.. I is happy sangat2..and now kakak nak teruskan usaha untuk sarung semula peplum kegemaran kakak yang dulu.. 💪💪 From 78kgs to 70kgs.. And now nak cuba dapatkan berat 55kgs.. InshaAllah ada usaha, adalah angka 55 tu ye.. 😎😎 Whatsapp saya di link 👇👇 untuk maklumat yang lebih details http://www.wassap.my/601135300386/chocofitMuar #testimonidirisendiri #sayajualsayaguna #trustedseller

JR Shop
(@jrjuiceshop)

2 Days 18 Hours Ago

👉 Sukar mencari pakaian yang sesuai dan cantik? 👉 Sukar bernafas dan sering tercungap? 👉 Rasa rendah diri bila bersama kawan-kawan? 👉 Malu untuk selfie gambar sendiri? 👉 Masalah kesihatan seperti darah tinggi? 👉 Masalah seksual bersama pasangan? 👉 Nafsu makan yang sukar dikawal? 👉 Kaki sakit punca berat badan.. J U I C Y R A S P B E R R Y🍒 **Shake for perfect Curves** ✔ Bertindak sebagai DETOX ✔ Mengawal rasa lapar ✔ TANPA cirit birit ✔ TANPA diet ketat ✔ Menghalang pembentukan lemak berlebihan ✔ Membakar lemak dengan pantas, TANPA senaman ✔ Sesuai untuk lelaki dan perempuan 18 Tahun ke atas ❤ #juicyraspberry merupakan minuman jus fiber kocak yang berperisa berry. Fungsi utama JR adalah untuk menurunkan berat badan dengan pantas seawal 5-7 HARI Kandungan Raspberry ketone dan Garcinia Cambogia yang tinggi menjadikan produk ini begitu berkesan dalam menurunkan berat dengan BERKESAN dan CEPAT. HARGA PROMO CNY 😘 🤩 RM250 sehingga 4/02/2019 👉 Free shaker 👉 Free C.O.D info/order 👇 wasap.my/60167128772/promoJRcny wasap.my/60167128772/promoJRcny wasap.my/60167128772/promoJRcny ❤ B R E N D A Ejen Sah Juicyraspberry Penampang 🆔JR096 #agentjuicyraspberryofficial #teammelenie #juicyraspberrysabah #teamsapsapsui #justerbaik #jusorganik #detox #turunberatbadan #turunincikawkaw #trustseller #jomkurus #kurussihatcantikmenawan #sayajualsayaminum #testimonidirisendiri #dropshipwanted #weightloss #bakarlemak #jusfiber10hari #terbuktiberkesan #wearemoneymagnet #teamworks #juicyraspberryteammelenie

Foundation Miracle Flawless by Mira Filzah in the house Uolls!!!! KEISTIMEWAAN FOUNDATION MIRACLE FLAWLESS by MIRA FILZAH: ·  Tidak berminyak ·  Tahan lebih 8jam. ·  Tekstur yang ringan dan halus. ·  Kulit kelihatan gebu dan halus. ·  Foundation yang cepat meresap ke kulit. ·  Membantu menutup parut jerawat dan cela di muka. ·  2 in 1 Foundation dan bedak. Tidak perlu pakai bedak lagi. ·  Menjimatkan masa dan harga mampu milik. Pilihan warna anda: Natural - kulit sawo matang. White Pinky - kulit cerah. Anda tidak perlu untuk bersiap lama di depan cermin dan bersolek tebal² untuk tutup jerawat,parut dan kulit tak sekata. Hanya dengan sedikit sapuan nipis masalah anda pasti selesai. Tunggu apa lagi??? Whatsapp terus 0174980405 (ekin) #testimonidirisendiri #noedit #nocamerafake

Haaaaaa kn dh ckp...hebat betol penangan #maaezwhitecoffee just minom coffee pon bole gebu gebas mcm ni...ni tangan akk ija sendiri taw uolls..jgn ckp akk ija xpayung...korang bila lg nk minom #maaezwhitecoffee raya dh nk dekat xkn bj je meletop muka biarkn kusam😭 ...#testimonidirisendiri Ajommmmm akk ija guide korang... Let'cantik uolls...apa lagi wasap akk ija Wasap www.wasap.my/0186656741/maawzwhitecoffee

YaNa Wis
(@yanawis)

5 Days 5 Hours Ago

Alhamdulillah 🤲🏻 . Appecut bukan supplement ye.. Appecut ni minuman tambahan untuk mengurangkan nafsu makan yang merepek-repek tu 😄 . Testimoni diri sendiri.. Tak tipu tauu 😊 Yang penting, air masak 2Liter sehari yee 💪🏻 . #appecut #yanawis #testimonidirisendiri #roadto50kg #challengemyself #keeppositive #kurussihat #kurusbertenaga #changemylife #roadtosuccess

Kita senyum nampak gigi Kalau nak tau pasal Chocofit mehla sekodeng page kita lagi.. Haaa... Gitewwww...asyik post testimoni orang lain je kan.. Meh kakak post testimoni pasal diri kakak sendiri.. 💃💃💃 . . Tersangat puaslah hati bila mana baju yang kita suka, dapat disarung dengan selesa!!! 😍😍..serius tak tipu.. Masa mula-mula beli baju ni ngam-ngam je utk cover perut 🙈,,tapi bila kakak maintain consume Chocofit dan sapu chococurve lotion.. Hasil dia memang cenggini 👍👍👍👍 Dah tak tersangkut lagi kat bahagian perut tu.. Halah halah halahh.. I is happy sangat2..and now kakak nak teruskan usaha untuk sarung semula peplum kegemaran kakak yang dulu.. 💪💪 From 78kgs to 70kgs.. And now nak cuba dapatkan berat 55kgs.. InshaAllah ada usaha, adalah angka 55 tu ye.. 😎😎 Whatsapp saya di link 👇👇 untuk maklumat yang lebih details http://www.wassap.my/601135300386/chocofitMuar #testimonidirisendiri #sayajualsayaguna #trustedseller

Ayu Abe
(@ayuraisya_)

7 Days 13 Hours Ago

Memang tak sempat nk exercise❓ Nak diet tapi nafsu makan membuak2.❓ Kalau nak tau, prob korang sama jer dgn kakyuyu. Jgn kecam tau sbb kakyuyu pilih jln singkat nk turunkan berat badan dgn pantas. Supplement ni lah yg membantu boost kan metabolisme kakyuyu yg dh 4 series nih! Masalah kita kaum wanita lepas beranak pinak of cos la shape semua dh lari. Ingt senang ka nk dapatkan balik cutting cm anak dara. Tapi dgn CarboChoc tak mustahil! 1 sachet sari ja tadaaa....akak dh berjaya, so korang bila lagi? Ada yg nak risik2 meh pm kakyuyu... nk tye lebih detail pun takpa...nak pinang lain hari pun kakyuyu tak kisah..bukan kena bayaq pun hehe #jomubahdirianda #hakakminumhakakjual #testimonidirisendiri #kurusdapatsihatdapat

SLIM SOAP
(@slim_soap)

8 Days 1 Hour Ago

jom sama2 kurus dan sihat😍 #forslimandhealthybody #testimonidirisendiri #slimsoap #dowasspme

norlela muda
(@norlelamuda)

8 Days 1 Hour Ago

jom sama2 kurus dan sihat😍 #forslimandhealthybody #testimonidirisendiri #slimsoap #dowasspme

Testimoni dari saya ❤ . . Saya pakai.. . Saya jual.. . Setia 8tahun bersama dds cv Tabita. . Masalah kulit berjerawat, berparut, masalah kulit kering, masalah kulit tak berseri 💆💆 DESI DAMAYANTI SKINCARE CV. TABITA akan menyelesaikan masalah kulit anda ✌ Dalam sebulan penggunaan secara konsisten & betul, DDS ni sangat sangat memberi feedback positif. Cuba dulu baru tahu, pasti memuaskan. Kesan seawal 5 hari penggunaan. Masalah kulit pasti dapat diatasi dgn DDS. Yang penting pastikn 100% ORIGINAL 😉saya akan guide anda. . #sayajual #visitmyig #tabitadds#tabitadesidamayanti #dds #ddsc#desidamayantiskincare #tabita #tabitaoriginal#tabitamalaysia #tabitaskincare #tabitatrialset#tabitakl #tabitamurah #agenrasmitabita#testimonidirisendiri #testimonisendiri

JR Shop
(@jrjuiceshop)

9 Days 9 Hours Ago

Testimoni 🔥 Pengguna baru Juicyraspberry..baru start 4hari lalu SUDAH TURUN 4KG HANYA DENGAN 4PAKET JR.. HEBAT KA TIDAK ??? Konsisten sis kita ni mau kurus sebelum Chinese New Year..👏👏 Makin mantap dan bebeh la hot mama kita nie 😍😍 Sebelum ni sis kita sudah pernah cuba sekotak JR tapi beli di kedai punya..consume JR pening2 sis kita sebab tiada guide yg betul dan tepat.. terus dia putuskan untuk berhenti consume JR.. Now, sudah jumpa ejen sah dan dapat guide sepenuhnya sis kita berjaya turun 4kg.. 👏👏 Repeat order 2kotak JR lagi ..KENAPA REPEAT ORDER?? Mestilah sebab keberkesanan JR gais ❤ Kalau tidak berkesan cust tidak akan repeat kalau betul2 mau kurus.. Jom wasap, sis guide kamurang 😘 Info/order 👇 wasap.my/60167128772/promojrCNY wasap.my/60167128772/promojrCNY wasap.my/60167128772/promojrCNY B R E N D A EJEN SAH JUICYRASPBERRY PENAMPANG 🆔JR096 #agentjuicyraspberryofficial #teammelenie #juicyraspberrysabah #teamsapsapsui #justerbaik #jusorganik #detox #turunberatbadan #turunincikawkaw #trustseller #jomkurus #kurussihatcantikmenawan #sayajualsayaminum #penampang #testimonidirisendiri #dropshipwanted #weightloss #bakarlemak #jusfiber10hari #terbuktiberkesan #wearemoneymagnet #teamworks #juicyraspberryteammelenie

Victor Atmaja
(@victor.rusli_mci)

9 Days 14 Hours Ago

PNEUMONIA Atasi dgn BIOGLASS ❤ Pneumonia atau dikenal juga dengan istilah paru-paru basah adalah infeksi yang memicu inflamasi pada kantong-kantong udara di salah satu atau kedua paru-paru. Pada pengidap pneumonia, sekumpulan kantong-kantong udara kecil di ujung saluran pernapasan dalam paru-paru akan membengkak dan dipenuhi cairan. Penyakit ini juga sering disebut bronkopneumonia, pneumonia lobular, dan pneumonia bilateral. Secara umum, pneumonia dapat ditandai dengan gejala-gejala yang meliputi batuk, demam, dan kesulitan bernapas. Penderita Pneumonia di Indonesia Pneumonia merupakan salah satu penyebab kematian anak-anak tertinggi di dunia. Badan Kesehatan Dunia (WHO) memperkirakan bahwa penyakit ini memicu 15% dari seluruh kematian anak-anak di bawah usia 5 tahun. Pada tahun 2015, terdapat lebih dari 900.000 anak-anak yang meninggal akibat pneumonia. Di Indonesia sendiri, pneumonia diperkirakan telah merenggut sekitar 25.000 jiwa balita pada tahun 2013. Siapa saja yang Berisiko Tinggi Mengidap Pneumonia? Semua orang bisa terserang penyakit ini. Tetapi, pneumonia umumnya ditemukan dan berpotensi untuk bertambah parah pada: Bayi serta anak-anak di bawah usia 2 tahun. Lansia di atas 65 tahun Perokok. Rokok tak hanya meningkatkan risiko pneumonia, tapi juga beragam penyakit lain. Orang dengan sistem kekebalan tubuh yang rendah, misalnya pengidap HIV atau orang yang sedang menjalani kemoterapi. Pengidap penyakit kronis, seperti asma atau penyakit paru obstruktif kronis (PPOK). Pasien di rumah sakit, terutama yang menggunakan ventilator. (Ditinjau oleh : dr. Marianti) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Share is Care 😍 08113219208 #bioglass #pneumonia #imuntubuh #batukpilek #bioglass #bioglassbanjarmasin #bioglassuntukbronchitis #bioglassutkginjal #bioglassuntukasma #bioglassori #bioglassuntukbatuempedu #bioglassuntukkesehatan #bioglassseries #bioglassmciasli #bioglass2 #bioglassmci #bioglass2plus #bioglassbanjarbaru #airhexagonal #glukola #pendanlsw #terapikesehatan #testimonidirisendiri #sudahterbukti #gakmahalkalotaumanfaatnya #pendant #pendantlsw #bioglass #copas #bioglass #bioglass #repost #kankerpayudarastadium4 #kanker

Enny Darrell
(@enydarrell)

9 Days 14 Hours Ago

Mau nunggu sakit dulu,baru sadar??? Kalo saya sih nggak,karena bagi saya sehat itu segala galanya,ngapain mikir lama,,,,,Atas ijin Allah insya Allah dengan @bioglasstherapy @bioglassmciasli Alhamdulillah pasti sembuh,cobalah karena saya sudah rasakan sendiri manfaatnya,saya hanya ingin berbagi agar anda yg sakit cepat disembuhkan dan yang sehat semakin sehat dan dijauhkan dr penyakit,aamiin 🙏😇 #testimonidirisendiri #sudahterbukti #gakmahalkalotaumanfaatnya #bioglass #pendant

NAK CANTIK HANYA DENGAN MENGGUNAKAN SATU PRODUK? . . Haa sis nk suggest kan ullos utk cuba PERLA COFFEE EXCLUSIVE.. Dlm 1 botol dapat 3 kebaikan sekali gus.. PUTIH.. LANGSING.. INTIM Berminat? Wasapp 01133125047 Rugi klau tak Cuba dah laa coffee ni rasa sedap 😱😚😋 #perlacoffeeexclusive #testimonidirisendiri #grabnow #ubatcantik #ubatputih #ubatkurus #perlabyirich #teamciknana

#testimonidirisendiri setelah 3 bulan bersama #chocofit..almost 12 kg lost tau.. dan inci paling best.. now sy happy sgt2 .. . . #wargaperlis.. pastikan dptkn dr agent dan stokis yg sah.. wasap 0135953159 Sekotak #chocofit mampu turunkn berat badan hampa dr 2 ke 7kg... Yang penting jgn skip bfast .. minum ayaq lebih dr 3 liter.. 10 hari inshallah... . . Meh sembang2 strategi tukaq baju ke saiz yg lebih kecill.. misi 2019 saya pun da berjaya tak payah tunggun tgh tahun atau hujung tahun dah .. @adelia_80 my lady boss plizzz .. jdkan ini pembakar semangt boss hokeyy. @noorfaredza plez ikut tips2 aku bg.. jgn give up wey.. .. tq #chocofithq @reenazach.. kaknyana @chocofit_selangormalaysia .. @meklachocofitshahalam .. . . #chocofithqperlis #slimmingdrink #agentsah #codperlis #codkangar #yusofiskandar #uitmarau #ctdk #orangutara #perlisonline #perlisaktif #igonlineshop #igshopmalaysia #onlineshopping #onlineshop #suplemenkurus #produkmalaysia #produkkurus #produkviral #tipsdetox #tipsbakarlemak #tipskuruscepat #tiktokmalaysia

Aznita Senin
(@aznitasenin)

10 Days 10 Hours Ago

💕HANGATKAN HUBUNGAN SUAMI ISTERI AGAR TIDAK DINGIN DENGAN SECAWAN KOPI BERAROMA YANG MEMIKAT LAGI MENGERATKAN PASANGAN MEMBUAT HUBUNGAN SEMAKIN BAHAGIA & INTIM SEHINGGA JANNAH💕 HADIAHKAN BUAT TERSAYANG 😍 SET SWEET COUPLE COFFEE 😍 FOR LOVING AND ROMANTIC HUSBAND N WIFE.... MAKIN HARI MAKIN SAYANG AAUUCHH AAUMMMMM Berminat utk mencuba ??? KLIK LINK ⤵⤵⤵⤵⤵ http://www.wasap.my/+60172150184/setkopicouple #royalsmartteam #agentdmsmelaka #kopiaumm #kopidmstox #kutakkanmenyerah #popocfu #testimonidirisendiri

Ready dirumah say😍😍😍 PAKET GLOWING NASA Mau cantik glowing....??? Mau bebas jrawat komedo...??? Mau putih bersinar...😍😍 Pakai Moreskin clean & glow Dan cuci muka pakai EBS/facial cleanser dan serum gold Wajah jadi kinclong glowing😍😍😍 Produk.aman halal ber BPOM ya say...??? Mauuuuu... Langsung Inbox Atau bisa content d WA +886930517294 #testimonidirisendiri Ayo segera coba & buktikan khasiatnya

SLIM SOAP
(@slim_soap)

11 Days 2 Hours Ago

feedback from customer at shopee😘😘 #forslimandhealthybody #testimonidirisendiri #slimsoap

norlela muda
(@norlelamuda)

11 Days 2 Hours Ago

feedback from customer at shopee😘😘 #forslimandhealthybody #testimonidirisendiri #slimsoap

SLIM SOAP
(@slim_soap)

11 Days 2 Hours Ago

slim soap now at shopee😁just type slim soap then click buy.. so easy..dont forget to visit shopee k..😍😍😍 #forslimandhealthybody #testimonidirisendiri #slimsoap

norlela muda
(@norlelamuda)

11 Days 2 Hours Ago

slim soap now at shopee😁just type slim soap then click buy.. so easy..dont forget to visit shopee k..😍😍😍 #forslimandhealthybody #testimonidirisendiri #slimsoap

JUICY RASPBERRY suplemen kurus bertindak menurunkan berat badan seawal 7 hari. Klik komen untuk melihat TESTIMONI yang telah BERJAYA menurunkan berat badan dan ianya TERBUKTI BERKESAN..!!! ❌ BUKAN PIL ❌ BUKAN UBAT KURUS Sejenis minuman jus fiber yg membantu untuk sekat selera makan dan menurunkan berat badan dengan pantas tanpa bersenam atau berdiet. FUNGSI & KELEBIHAN JUICY RASPBERRY🍓 📌Kesan seawal 5-7 hari lebih cepat. 📌Membakar lemak dgn lebih pantas. 📌Meningkatkan metabolisme badan. 📌Sentiasa bertenaga sepanjang hari. 📌Membuang toksin dalam badan. 📌Tiada masalah kulit menggelebeh. 📌Tanpa diet yang ketat. 📌Tanpa cirit birit/ senak perut. 📌Tanpa bersenam. 📌Sentiasa cepat kenyang. 📌Sesuai untuk lelaki, wanita & ibu menyusu anak. 📌Boleh juga di minum semasa datang haid (bagi wanita). HARGA : RM75 (SM) , RM80(SS) FREE SHAKER EXCLUSIVE Pakej sebulan 3 kotak JR - RM240 FREE 1 LITER TUMBLER Nak order boleh PM or watsap sy Www.watsap.my/60128154447 #jusdietkenyang #jusajaib #justerbaik #jusorganik #turunberatbadan #turunincikawkaw #readystock #codavailable #trustseller #organikproduct #jomkurus #kurussihatcantikbertenaga #sayajualsayaminum #dijaminkurus #juicyraspberryhebat #jusviral #terlajaklaris #testimonidirisendiri #produkhebat #agentdropshipdiperlukan #sayaguidesampaijadi #freecod #produkbumiputera  #tiadakesansampingan #targetkurussblmraya #juicyraspberry #agentwanted #juicyraspberrykurus #juicyraspberrysabah

(@chocofitnaddd_)

12 Days 5 Hours Ago

Agak terkejut jugak bila dpt tahu ada makcik2 bawang ckp iols ni x habis2 Propahhhh Pom Pang Pom Pang promote cakap minum #chocofit 🍫ni bole selim melim turun berat badan kononnya.Lagi bisa dan nak bernanahhh telinga iols ni bila dgr makcik2 bawang ni ckp iols SIBOKKK memanjang guna PIC Testimoni org lain semata2 nak jual #chocofit 🍫ni.Ya ALLAH Ya RABBI sampai mcm tu sekali korang nak tabur pasir kat periuk nasi iols. Iols berpegang pada prinsip "Action speak Louder".Nahhhhhhhh makcik2 bawang iols belanja sikit pic Testimoni diri sendiri hasil daripada menggunakan dan minum #chocofit 🍫selama hampir 2bulan lebih dan currently iols totally Lost 9.2kg from my original weight 105.8kg and now 96.6kg. Pic 1st tu masa attend wedding kawan iols bulan 8 tahun ni.Masa tu belum jumpa #chocofit 🍫 lagi😁. Pic 2nd tu pic iols arini 20/11/2018(Tue) dan masih minum #chocofit lagi utk dptkan berat badan ideal iols😊.Rasa bersyukur sgt2 iols jumpa #chocofit 🍫ni sebab #chocofit 🍫ni la yg banyak merubah 100% mentaliti dan kehidupan iols yg sekarang ni. Pm sis 0197874399 Jadi pada sesiapa yang ada masalah berat badan berlebihan dan berhasrat utk turunkan berat badan secara sihat JGN MALU JGN segan just PM iols dan i will guide u from A-Z and give u FREE CONSULTATION regarding #chocofit 🍫. #chocofit #testimonidirisendiri #jomkurussecarasihat #chocofithq

rosmaliza
(@rosmaliza_iza)

12 Days 11 Hours Ago

Mulakan hari anda dengan 1 sachet JUICY RASPBERRY! #mudah 1 x sehari sahaja sebelum sarapan pagi. #cepat bertindak membakar lemak degil dengan pantas. KELEBIHAN JUICY RASPBERRY👇 ✔ Tidak perlu berlapar ✔ Tidak perlu bersenam ✔ Kesan seawal 5-7 hari ✔ Cepat mencairkan lemak ✔ Pantas melangsingkan badan ✔ Melawaskan pembuangan ✔ Perut makin kempis ✔ Tenaga makin bertambah. ✔ 100% ramuan tumbuhan semulajadi. READY STOCK‼️ READY STOCK‼️ READY STOCK‼️ #juicyraspberry #jrlovers #stokisjuicyraspberryofficial #juicyraspberrjohor #johorbahru#jusorganik #detox #turunberatbadan #turunincikawkaw #trustseller #jomkurus #kurussihatcantikmenawan #sayajualsayaminum #testimonidirisendiri #agentwanted #weightloss #bakarlemak #jusfiber10hari

Dania khadlysha
(@mizz_dania)

12 Days 13 Hours Ago

Wahhh dah tahap jatuh cinta tiap tiap hari ni😆 tak pakai #serumbotoxviral🌺 tak sempurna rasa muka. Haaa nak mekap tahan lama cantik ploles sampai petangg jangan lupa pakai serum ketagih ni taw!! #sendiripakaisendirijual #testimonidirisendiri

Good morning Tabita loves Time kerja memang tak pakai maskara atau bulu mata palsu lambat siap 😂😂😂 Nak solat pun kena remove bersih bersih take time lah nk remove ...dalam makeup less is more 😂😂😋 yang penting muka berseri dan flowlesss kannn #pemggunadanpengedartabita #makeup #lessismore #feedback #sayapakaidanjual #sayagunatabita #testimonitabita #testimonidirisendiri #tabitajakarta #tabitamalaysia #tabitaskincare #pencucimuka #fondationmate #pelembabtabita #flowles

Gaisss ..hilang lagi 0.5kg 🤭🤭... Hari ni xdak la bz pun.. masuk ptg ja la bz sikit..tu pun biasalah nk balik.. makan pun banyak rini... wow.. kan da ckp.. balun ja makanan cukup2.. lagi makan lagi cepat turun tau.. ok bai tips hari ni.. . . #chocofitbest #chocofit #testimonidirisendiri #kurusdenganchocofit #turun5kgsebulan #sayaanakperlis #anakperlis #codperlis #igshopmalaysia #intrendmalaysia #fattofit #kurusdalam10hari #zulinaziz #

Saya dah bersedia nak bocorkan rahsia peribadi. Dah hampir 2 bulan saya minum Teh Strawberry 🍓 ni :- ✅ Kurang sakit kepala ✅ Kurang rasa nak makan terutama yang manis2 ✅ Kaki dah tak lenguh macam sebelum ni. Maklong lah usia semakin meningkat remaja😝 Memang saya puas hati dengan Syarat2 sebab itu saya recommend untuk korang cuba. Dah la harga terlajak murah. RM200 je dah dapat jadi ahli (daoat lagi 2 kotak #sft) #testimonidirisendiri #symafitteaselayang

TESTIMONI DIRI SENDIRI 💃🏻 KURUS DGN MUDAH DAN SELAMAT. . Dulu dan sekarang mmg berbeza sgt! Senangnya nak kurus.. . ❌Tidak perlu berdiet, tidak perlu berlapar. . ✔️ Sentiasa cepat kenyang dan tinggi fiber. . ✔️ Kadar penurunan berat badan yang sekata. . ❌ Tidak ada cirit birit . 🏃🏻‍♀️ Tidak perlu bersenam . 💯 bahan organik dan ramuan semulajadi. . ✔️ Turun berat badan dengan lebih cepat. . 💪🏼 Lebih bertenaga. . 💃🏼 Mencantikkan kulit dan menstabilkan hormon. . 🍝 Mengawal selera makan & membakar lemak🍔 . 👨🏻 Sesuai untuk lelaki & perempuan 👩🏻 . 👱🏼‍♀️Selamat di minum untuk ibu yang masih menyusu anak.👶🏻 . ❌ tiada kesan sampingan. . 👍🏼 Di jamin HALAL. . 👍🏼 Produk ini adalah buatan MALAYSIA. . Hanya shake2 jus ajaib #juicyraspberry setiap pagi 1x sebelum sarapan je! Hari2 boleh susut inchi tubuh badan BEST KAN!!💃💃 . WHATSAPP 📲 017-3805644 . http://www.wasap.my/60173805644 . #sayaminumsayajual #testimonidirisendiri #jusdietkenyang #jr #jrlovers #nakselim #detox #testimonijr #jomkurus #detox #juicyfibre #juicylovers #juicyraspberrykulim #juicyraspberry #juicyraspberrytestimoni #letscantik #letsramping #jomslim #jomsihat #bodyperfect #kurussihat #workout #gym #sayaminumsayajual #codkulim #codpenang #codjohorbahru #postageseluruhmalaysia

TESTIMONI DIRI SENDIRI 💃🏻 KURUS DGN MUDAH DAN SELAMAT. . Dulu dan sekarang mmg berbeza sgt! Senangnya nak kurus.. . ❌Tidak perlu berdiet, tidak perlu berlapar. . ✔️ Sentiasa cepat kenyang dan tinggi fiber. . ✔️ Kadar penurunan berat badan yang sekata. . ❌ Tidak ada cirit birit . 🏃🏻‍♀️ Tidak perlu bersenam . 💯 bahan organik dan ramuan semulajadi. . ✔️ Turun berat badan dengan lebih cepat. . 💪🏼 Lebih bertenaga. . 💃🏼 Mencantikkan kulit dan menstabilkan hormon. . 🍝 Mengawal selera makan & membakar lemak🍔 . 👨🏻 Sesuai untuk lelaki & perempuan 👩🏻 . 👱🏼‍♀️Selamat di minum untuk ibu yang masih menyusu anak.👶🏻 . ❌ tiada kesan sampingan. . 👍🏼 Di jamin HALAL. . 👍🏼 Produk ini adalah buatan MALAYSIA. . Hanya shake2 jus ajaib #juicyraspberry setiap pagi 1x sebelum sarapan je! Hari2 boleh susut inchi tubuh badan BEST KAN!!💃💃 . WHATSAPP 📲 017-3805644 . http://www.wasap.my/60173805644 . #sayaminumsayajual #testimonidirisendiri #jusdietkenyang #jr #jrlovers #nakselim #detox #testimonijr #jomkurus #detox #juicyfibre #juicylovers #juicyraspberrykulim #juicyraspberry #juicyraspberrytestimoni #letscantik #letsramping #jomslim #jomsihat #bodyperfect #kurussihat #workout #gym #sayaminumsayajual #codkulim #codpenang #codjohorbahru #postageseluruhmalaysia

TESTIMONI DIRI SENDIRI 💃🏻 KURUS DGN MUDAH DAN SELAMAT. . Dulu dan sekarang mmg berbeza sgt! Senangnya nak kurus.. . ❌Tidak perlu berdiet, tidak perlu berlapar. . ✔️ Sentiasa cepat kenyang dan tinggi fiber. . ✔️ Kadar penurunan berat badan yang sekata. . ❌ Tidak ada cirit birit . 🏃🏻‍♀️ Tidak perlu bersenam . 💯 bahan organik dan ramuan semulajadi. . ✔️ Turun berat badan dengan lebih cepat. . 💪🏼 Lebih bertenaga. . 💃🏼 Mencantikkan kulit dan menstabilkan hormon. . 🍝 Mengawal selera makan & membakar lemak🍔 . 👨🏻 Sesuai untuk lelaki & perempuan 👩🏻 . 👱🏼‍♀️Selamat di minum untuk ibu yang masih menyusu anak.👶🏻 . ❌ tiada kesan sampingan. . 👍🏼 Di jamin HALAL. . 👍🏼 Produk ini adalah buatan MALAYSIA. . Hanya shake2 jus ajaib #juicyraspberry setiap pagi 1x sebelum sarapan je! Hari2 boleh susut inchi tubuh badan BEST KAN!!💃💃 . WHATSAPP 📲 017-3805644 . http://www.wasap.my/60173805644 . #sayaminumsayajual #testimonidirisendiri #jusdietkenyang #jr #jrlovers #nakselim #detox #testimonijr #jomkurus #detox #juicyfibre #juicylovers #juicyraspberrykulim #juicyraspberry #juicyraspberrytestimoni #letscantik #letsramping #jomslim #jomsihat #bodyperfect #kurussihat #workout #gym #sayaminumsayajual #codkulim #codpenang #codjohorbahru #postageseluruhmalaysia

rose_syanie
(@rose_syanie)

14 Days 9 Hours Ago

JUICY RASPBERRY suplemen kurus bertindak menurunkan berat badan seawal 5-7 hari. Klik komen untuk melihat TESTIMONI yang telah BERJAYA menurunkan berat badan dan TERBUKTI BERKESAN..!!! Sejenis minuman jus fiber yg membantu untuk sekat selera makan dan menurunkan berat badan dengan pantas tanpa bersenam atau berdiet. FUNGSI & KELEBIHAN JUICY RASPBERRY🍓 📌Kesan seawal 5-7 hari lebih cepat. 📌Membakar lemak dgn lebih pantas. 📌Meningkatkan metabolisme badan. 📌Sentiasa bertenaga sepanjang hari. 📌Membuang toksin dalam badan. 📌Tiada masalah kulit menggelebeh. 📌Tanpa diet yang ketat. 📌Tanpa cirit birit/ senak perut. 📌Tanpa bersenam. 📌Sentiasa cepat kenyang. 📌Sesuai untuk lelaki, wanita & ibu menyusu anak. 📌Boleh juga di minum semasa datang haid (bagi wanita). Click Whatsapp : www.wasap.my/60138800610 Rose Authorised Agent Juicy Raspberry SABAH 🔥Hot PROMO ‼️‼️‼️ 🔥Hot PROMO ‼️‼️‼️ 🔥Hot PROMO ‼️‼️‼️ ✅ Harga asal : RM285- 3 kotak ✅ Harga PROMO:RM250-3 kotak ✅ JIMAT RM35 ✅ Free COD ✅ Free Shaker ✅ Free Guide #agentjuicyraspberry #teammelenie #teamsapsapsui #justerbaik #jusorganik #turunberatbadan #turunincikawkaw #trustseller #jomkurus #kurussihatcantikmenawan #sayajualsayaminum #terlajaklaris #terlajakkurus #testimonidirisendiri #produkbumiputera #kurussebelumraya #weightloss #bakarlemak #jusfiber10hari #terbuktiberkesan #perutkempis

Ayu Abe
(@ayuraisya_)

15 Days 9 Hours Ago

[ VIRAL ] SIAPA LAGI NAK KURUSSS ⁉️ TAK PERLU CARI YANG LAIN KINI PRODUK TERBAIK DAH VIRAL. . . ADAVE CARBOCHOC +DEFLEX sudah tidak asing lagi, setiap hari ada yang cuba, ada yang repeat oder.. Iklan fb merata, kat tv pun dah keluar berita. 40 buah billboard terpacak di merata highway. . Aku takde la nk janjikan bulan atau pun bintang kat korang, , tapi aku sendiri dah cuba dan aku berjaya, ishhh... kalau nk turun 5 kg 1 set tu aku rasa takde yg mustahil. . Ramai dah yang try, feedback pertama biasa aku dgr 3- 5kg, bahkan ada yg capai 8- 10kg. Mungkin yang jenis aktif, bersukan dan jaga makan. . Tak payah la korang susah2 lagi nak cari yang lain sebab aku dulu pun macam korang gak, takut, mahal, tak percaya..tapi sekarang nah, aku sendiri yang jual. . Aku hari- hari share ni, bukannya apa dari kita buang duit cari yang murah, ntah apa-apa, takdak kelulusan k.k.m. itu lagi bahaya... . JIKA TAK BERKESAN AKU TAKKAN SHARE UNTUK SEMUA. . JIKA BAHAYA AKU TAKKAN KONGSI UNTUK KORANG. . #testimonidirisendiri #hakakminumhakakjual #carbochocbakarlemakkaw2 #deflexflush2kempis

Aidila DQueen DD
(@dqueen_ddfrc)

15 Days 13 Hours Ago

✔️ Jerawat pasir hilang ✔️ Kulit muka dah tak kering dan kusam ✔️ Paut Jerawat besar hilang ✔️ Kulit lebih halus dan lembut 😍😍 Selepas konsisten dgn pengunaan berterusan💄💄💄Inilah hasilnya Kulit kekal lembap dgn #set #4in1eksklusif dan #serumproadvance #superbcleanser #protectivecream #recoverycream #fdluxuryglow 👍 #skincareplantbased #luluskkm #testimonidirisendiri

JUICY RASPBERRY diformulasikan daripada 9 jenis ekstrak herba yg terpilih & 💯 semulajadi dan bahan-bahan adalah Organik. BEBAS KIMIA, bukan PIL KURUS atau bukan UBAT KURUS.Selamat diminum. Kelebihan Juicyraspberry ⤵️⤵️⤵️ . 👉🏻 Detoks 👉🏻 Bakar lemak 👉🏻 Tingkatkan metabolisme 👉🏻 Tambah tenaga 👉🏻 Mudah kenyang 👉🏻 Lawas 👉🏻 Tiada cirit birit 👉🏻 Tidak perlu diet yang ketat 👉🏻 Tidak perlu bersenam habis2an 👉🏻 Tidak perlu tahan lapar 👉🏻 Susut inci kaw kaw 👉🏼 Turun berat badan 👉🏻 Selamat untuk ibu yang menyusu . . TANPA PERLU TAHAN LAPAR, TANPA DIET KETAT DAN TANPA SENAMAN!! . . Info/order 👉🏻 www.wasap.my/60167114364 . . WHATSAPP 0167114364 . WHATSAPP 0167114364 . WHATSAPP 0167114364 . TICER ND Juicy Raspberry SABAH RM80/BOX #juicyraspberry #jrlovers #wearemoneymagnet #stokisjuicyraspberry #agentjuicyraspberry #justerbaik #juicyraspberrymurah #jusorganik #turunberatbadan #turunincikawkaw #trustseller #jomkurus #kurussihatcantikmenawan #sayajualsayaminum #terlajaklaku #terlajakkurus #testimonidirisendiri #agentwanted #dropshipwanted #weightloss #bakarlemak #jusfiber10hari #terbuktiberkesan #perutkempis

💕HANGATKAN HUBUNGAN SUAMI ISTERI AGAR TIDAK DINGIN DENGAN SECAWAN KOPI BERAROMA YANG MEMIKAT LAGI MENGERATKAN PASANGAN MEMBUAT HUBUNGAN SEMAKIN BAHAGIA & INTIM SEHINGGA JANNAH💕 HADIAHKAN BUAT TERSAYANG 😍 SET SWEET COUPLE COFFEE 😍 FOR LOVING AND ROMANTIC HUSBAND N WIFE.... MAKIN HARI MAKIN SAYANG AAUUCHH AAUMMMMM Berminat utk mencuba ??? KLIK LINK ⤵⤵⤵⤵⤵ http://www.wasap.my/+60183830112 #kutakkanmenyerah #popocfu #testimonidirisendiri #kopiaumm #kopidmstox

norlela muda
(@norlelamuda)

18 Days 14 Hours Ago

kalau nak badan segar, ringan,detox pepagi.. jangan lupa slim soap SALAM JUMAAT #forslimandhealthybody #testimonidirisendiri #slimsoap #forslimandbeauty

Kalau amalkan AINA SERUM dan KW BEAUTY WATER nie lah result nye😍 #testimonidirisendiri

Candid masa pre convo ary tuu.. Sis tk pernah lupa apply AINA SERUM dan hasilnye tgok lah sndiri😉 #testimonidirisendiri

Ayu Abe
(@ayuraisya_)

19 Days 13 Hours Ago

SALAM KHAMIS MORNING BEUTIFUL 😘 Done workout 30min pagi nih! ✔️Jika suka coklat korang blh pilih CarboChoc🍫 ✔️Jika suka masam2 manis korang blh pilih Carbolimex🍋 Apapun pilihan korang lemak pasti menangis! Confirm!! #testimonidirisendiri #hakakminumhakakjual #kurusdapatsihatdapat #carbolimexcarbochocbakarlemakkaw2

Sye jual sye pakai! Result after 5 bottles AINA SERUM😉 #testimonidirisendiri

Tumpang laluuuu!!! Sempena YES! Year End Sale! Sis nak bagi testimoni diri sendiri perbezaan pregnant sebelum kenal PB dgn selepas pakai PB. Both pic pregnant 5bulan. Kiri: 2013 - pregnantkan anak sulung. Badan kembang yakmat. Makan pon main redah je sbb suka hati, xrasa kena control pon. Kanan: 2018 - Latest pic pada 27.12.2018 (last week). Ramai kata tak macam pregnant pon? Kembang tang muka je. Alhamdulillah. Ni 1st time pregnant selepas pakai PB. Bila dah konsisten pakai PB (sebelum pregnant), sekali kita dah buka PB pon, badan dah terbiasa ikut acuan PB. Tak sabar nak berpantang dengan PB nanti 😘 Jap lagi sis up pic PROMO YES untuk PB okay! #testimonidirisendiri #premiumbeautifulcorset #badanmaintainlangsing #bengkungmoden #berpantangdenganpb #sihatcantikdenganpb #pbconsultant #klangshahalam #bestservice #freefitting #promoyes #hargajimat

#repost @chocofithq (@get_repost) ・・・ #repost @rejab_rahman • • • • • Today 25/12/2018 at last i hit 93.6kg.i'm super duper happy😭😭😭.Now total Lost 12.20kg another 3kg more to hit 90kg by end of this year.Hopefully everything goes smoothly.Previously i used to wear size 36 for my jeans 👖 and now i can fit jeans size 32😊.Total 4inch lost.Syukur sgt😊.Tq so much #chocofit . In shaa Allah will consistently consume #chocofit to get my ideal weight😊. #chocofit #lemonfit #testimonidirisendiri #teamd4rling1

Today 25/12/2018 at last i hit 93.6kg.i'm super duper happy😭😭😭.Now total Lost 12.20kg another 3kg more to hit 90kg by end of this year.Hopefully everything goes smoothly.Previously i used to wear size 36 for my jeans 👖 and now i can fit jeans size 32😊.Total 4inch lost.Syukur sgt😊.Tq so much #chocofit . In shaa Allah will consistently consume #chocofit to get my ideal weight😊. #chocofit #lemonfit #testimonidirisendiri #teamd4rling1

Selamat ptg.. td abg runner da payung pasai stok.. sekarang sis nk bercod plak.. syok sgt sis ni sebab berat da turun sekilo lagi ni.. ya allah bestnya.. makn apa saja berat tetap x naik.. x sempat nk p gym..tak da masa nk bersenam hampa boleh ambek #chocofit.. . . Pastikan 1 sechet selepas heavy bfast atau kalau u olls x sempat bfast korang boleh ambek selepas lunch tau. .. sekotak #chocofit mampu menurunkn berat badan 2 kg ke 5 kg hanya dalam masa 10 hari.. Cepat2 wasap 0135953159 . . #chocofitmimiernida#chocofitperlis#perlisonline #chocofitkangar#codarau #chocofit_selangormalaysia #diettanpalapar #igersmalaysia #igonlineshop#giveaway #sayaanakperlis #zulinaziz #fitnesswomen #lemonfit #testimonichocofit#bazarpaknil#ctdk#bujibuchempel #testimonidirisendiri#instafashion #instalike#plussizemalaysia #langsingkurus #tiktokmalaysia #onlineshopping #onlineboutique #rotikaya#muamalaysia

Ni gambar kaksal sekarang. Nampak tak perubahan lepas amalkan snow white secret? Tak payah pakai filter, kulit dah nampak natural beauty. Tak payah make up tebalpun.. #testimonisnowwhite #testimoni #testimonidirisendiri #sayagunasayajual #sayaguna #sayajualsupplement #nakcantik #cspscs #biteallteam #snowwhitesecret #tabletkunyah #cantik #cantikberhijab #supplementputih #supplementberkesan #jomcantik #kedaionline #putihkorea #putihkankulit #biteallteam

Reposted from @chocofithq - Cantiknyaa kesayangan ramai Elisha Sandha adik Fasha Sandha ni❤ #repost @chocofit_mimiernida • • • • • . See! Elisya pun nak try chocofit sebab dia Tgok makeup artis kesayangan I @hafiztaharim dh kurus dia pun nak try jugak.. . So sapa yang nak selit COD today cepat whatsapp sis #codperlis 0135953159 . . #wargaperlis#chocofitmimiernida #chocofitmalaysia #bujibuchempel #chocofi #chocofitmimiernidateam #agentwanted lemonfit #codkangar #coduum #codalorsetar#yusofiskandar #uitmarau#codarau #testimonichocofit#healthylifestyle #testimonidirisendiri #chocofitkangar

RAHSIA CANTIK WANITA ASIA‼ 1⃣ Oil cleansing – Pembersihan minyak berfungsi kerana minyak di muka larut, sama ada ia solekan@pelindung matahari. Hanya pastikan anda memilih jenis tanpa minyak mineral untuk mengelakkan meninggalkan sisa pada kulit anda. 2⃣ 424 method – 4 minit pembersihan minyak (oil cleansing) untuk mengeluarkan solekan. 2 minit menggunakan pembersih berbuih untuk mengeluarkan sisa yang tinggal dan menyegarkan kulit. 4 minit bilas dengan air. 3⃣ Tekapkan di wajah/slap it on – Bila ingin memakai pelembap dan losyen, wanita Korea dan Jepun melakukan dengan cara menekap dan menampar secara perlahan di wajah. Kaedah ini memastikan produk lebih baik diserap ke dalam kulit. 4⃣ Toner air beras – Toner air beras meningkatkan ketegangan kulit. Malah, baik untuk jenis kulit kasar dan kering serta mengekalkan kelembapan semula jadi kulit anda. 5⃣ Daun pudina – Daun pudina untuk mengatasi masalah bintik-bintik hitam pada kulit yang disebabkan oleh sinaran matahari ataupun parut jerawat. Daun pudina segar dikisar halus dijadikan pes, selepas itu anda boleh letak di wajah. Cuci selepas 15 minit. 6⃣ Pengelupasan dengan biji kopi – Kafein dalam kopi sering digunakan dalam produk mengetatkan kulit manakala asid kafeik yang mempunyai ciri-ciri anti-radang juga boleh meningkatkan pengeluaran kolagen. JANGAN LUPA KEMAM *MAGIC SLIMWHITE* BUKAN MUKA JE MAKIN CANTIK, KULIT PUN MAKIN PUTIH❗ Jom dapatkan *Magic SlimWhite* WhatsApp http://ellakhan.wasap.my/0122911775 #magicslimwhite #produkviral #putihkurus #sayangmsw #tipscantik #ellakhanpenang #ellakhanbizon9 #trustedseller #testimonidirisendiri #msw

Semangat pagi🌞🌞🌞🌞 Testimoni Nisa Atus Sholekah 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Kali ini aku mau testimoni produk yang bulan ini lagi promo😍😍 LOVE POTION body Cream 😍😍 Tiap abis Mandi aku selalu pakai body cream Love potion ini , sukaaa banget sama wanginya karna sama persis sama wangi parfum, Love potion ini jugaaaa di kulit sangat lembut bangeet dan enggak lengket Rekomended banget deh Love potion ini buat yang gak suka ribet pakai parfum kayak aku hihihi Bulan ini lagi Promo loh hanya 89.900 aja 😍 Harga normal 139.000 wajib banget punyaaa yaa kak 😘😘 📲 Wa 083154582845 #oriflame #testimonidirisendiri

#repost @chocofithq • • • • • #repost @rejab_rahman • • • • • Today 25/12/2018 at last i hit 93.6kg.i'm super duper happy😭😭😭.Now total Lost 12.20kg another 3kg more to hit 90kg by end of this year.Hopefully everything goes smoothly.Previously i used to wear size 36 for my jeans 👖 and now i can fit jeans size 32😊.Total 4inch lost.Syukur sgt😊.Tq so much #chocofit . In shaa Allah will consistently consume #chocofit to get my ideal weight😊. #chocofit #lemonfit #testimonidirisendiri

Ashekin Shekin
(@ashekinshekin)

25 Days 9 Hours Ago

INFINENCE WOW!!!!!!!!! Memula xcaya tp bila da try sndri br puas ati..senyum smpai ke telinga..br 2 minggu guna muka semakin bersih dan cerah..biji2 kolesterol pn da semakin mengecil..syukur sgt2...en husband pn ckp kulit makin bersih...asek tgk je mcm xcaya huhuhu..kita plak yg malu 😊😊😊 Sape yg ad rasa was2 n ragu2 tu leh pm/ws SHEKIN 0197882134, iaitu tuan empunya muka 😁 Anda bole rasai sndri kebaikan dan kelebihan Infinence skin care ni...ad travel kit gk tau utk yg first time nk try...jom ramai2 jadi CANTIK!! Biz Online | Modal RM47 #infinenceskincare #program2gajisebulan #testimonidirisendiri #catchampions

👉 UNTUK WANITA YANG SAYANGKAN SUAMINYA! . Magic Montox 3P ni lebih berharga dari cincin nilainya ribuan ringgit di mata suami��. . hantaran mewah , kulit gebu tapi asset kendur dan melebeh�😱 kononnya suami tak kisah �tapi hakikat dia risau nak menegur nanti terasa hati ��kalau suami tegur agak nye berubah tak air wajah kita? �. jom tawan hati suami 😘 . Tiada yang mustahil.hanya semulajadi untuk anda. Lepas ni dah x rasa malu bila suami tengok aset kita... Malahbrasa bangga lagi... . Nak sis consult? . WhatsApp http://ellakhan.wasap.my/0122911775 WhatsApp http://ellakhan.wasap.my/0122911775 WhatsApp http://ellakhan.wasap.my/0122911775 . Masalah asset kendur anda tiada lagi..!! #magicmontox3p #mm3p #mengancamlentikspadu #ellakhanpenang #ellakhanbizon9 #trustedseller #pejal #viral #testimonidirisendiri

Uwaaaa this is not me!!! 😭😭 . Diriku yang akan makan sampai kenyang atau akan perabis nasi juga lauk. Atas alasan tak nak membazir. #makmaksangatkan 😅 . Sadisnya malam ni dapat makan sejemput dua je, itu pun dah kenyang sendawa! Erk erkk . Kalau ikut rasa tak nak makan langsung. Sebab KENYANG TADI PETANG MASIH TERASA❗ . Padahal dah masuk jam ke4 hokkay lepas minum 😅 . Tapi......sebab takut terbawak dalam mimpi daging masak kicap yang marrrbeloussss ni, sis makan jugaklah nasi semulut dua 😂 Aisshh #shakemecooa ni memang berhantu lah 😨 Sampai tak lalu nak makan malam 😪 Sesuai sangat lah untuk u alls yang nak diet! Highly recommended 👍 #memangbolehkurusdansihatlahmacamni #testimonidirisendiri #shaohsha #firstexperiencewithshakemecocoa