#testimonidirisendiri

2,147 posts tagged with #testimonidirisendiri

Photos and Videos about #testimonidirisendiri

Perbezaan yg sangat ketara hanya 10 hari!!! Konsisten dan jangan skip breakfast...tiada lagi rasa terseksa dengan adanya #juicyraspberry JUICY RASPBERRY adalah minuman campuran fiber buah-buahan yang sangat berkesan membantu anda menurunkan berat badan dengan pantas. Berkhasiat, tinggi serat dan melancarkan pencernaan juga membuang toksin dalam tubuh badan. Jus fiber dapat membantu dalam menyingkirkan lemak sekaligus menurunkan berat badan tanpa bersenam atau berdiet. โœ”Hanya shake 1 sachet #jr stiap pagi sebelum sarapan, anda akan rasai peningkatan metabolisma badan dan lemak cair bagai air ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ โœ”Kesan seawal 5-7 hari PERUT KEMPIS, BERAT BADAN TURUN & SUSUT INCI tubuh badan mengecil hari demi hari๐Ÿ˜ 20 hari anda Dilanda KEKECEWAAN kerana inci badan anda SUSUT DAN BERAT semakin TURUN. โœ”1 hari = Anda pasti KECEWA kerana SELERA makan anda hilang tiba-tiba ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… โœ”5 hari = Anda bertambah KECEWA LEMAK-LEMAK BADAN yang anda pelihara selama ini mula cair ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ โœ”10hari = Anda Semakin KECEWA inci badan semakin berkurang dan baju seluar mula rasa longgar ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ โœ”15hari = Anda lagi kecewa Lemak bahagian TERTENTU semakin MENEGANG dan tidak menggelebeh ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป โœ”20 hari = 100% KEKECEWAAN anda selama ini TERPADAM KERANA anda terpegun dengan perubahan KETARA pada BADAN Anda sendiri ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿท๐Ÿ“๐Ÿท๐Ÿ‘ฏ๐Ÿ‘ฏโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ‘ฏ๐Ÿ‘ฏโ€โ™‚๏ธ SAYA TIDAK JANJI TAPI SAYA BUKTIKAN..!!! Boleh lihat testimoni yg berjaya di telegram http://t.me/JuicyRaspberryLover Berminat? Saya akan guide sampai langsing.. Hubungi saya, ELY AGENT JUICY RASPBERRY PENAMPANG SABAH http://ely.wasap.my +60128818018 IG: @drink.slim.healthy.beauty #jusdietkenyang #jusorganik #fiber #readystock #codavailable #penampang #trustseller #sihat #cantik #bertenaga #langsing #kempisperut #boroihilang #sayajualsayaminum #viral #terlajaklaris #testimonidirisendiri #freecod #postage1malaysia #halal #produkbumiputera #teammelenie #teamwork #teamsapsapsui

(@ef_edyt)

18 Hours Ago

Kebaikan Caratomax Shaklee . . Caratomax Shaklee dihasilkan dari karatenoid semulajadi yang berasal daripada buah-buahan pokok kelapa sawit dan alga dunaliellasalina yang berfungsi untuk:- . . โœ Memelihara kesihatan yang baik โœ Membantu mengekalkan tumbesaran, โœ Penglihatan dan pertumbuhan tisu โœ Membantu dalam memelihara kecantikan kulit dan selaput lendir โœ Menghalang kanser dan penuaan Meredakan penyakit kulit โœ Menghalang infeksi Jom iktiar sama-sama untuk kurangkan rabun sy dlu setahun 3x tukar cermin mata tp sejak amalkan Caratomax rabun sy taklah trs hilang to sekurang-kurangnya ada kurang sikit last sy buat cermin mata 2015 ๐Ÿ˜‰ For info just pm me 0148530256 #testimonidirisendiri

(@tridicosmo2)

24 Hours Ago

#repost @tridicosmo (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป Introducing my daily supplement ๐Ÿ’Šโค๐Ÿ‘๐Ÿป #sharingiscaring #testimonidirisendiri "Alhamdulilah.....berkat usaha mencuba selama hampir 8 tahun, akhirnya dengan kuasa Allah saya mengandung buat kali ke-2 selepas mengamalkan #stemtechafaextract dengan consistentnya...." Stemtech banyak sangat khasiat sebagai supplement kita untuk setiap hari.... FUNGSI STEMCELL : โœ” Repair โœ” Replace โœ” Regeneration โœ” Rehabilitation โœ” Rejuvenation Jika organ tubuh badan kita atau jaringan sel-sel dalam badan kita ada yang rosak, STEMCELL yang akan memperbaiki (REPAIR) Jika kerosakan tidak boleh dibaiki STEMCELL akan segera menggantikan (REPLACE) dan juga memperbaharui (REGENERATION - REHABILITATION) Dan akhirnya seluruh cell dalam tubuh kita telah dimudakan kembali (REJUVINATION) ๐Ÿ‘๐Ÿป Stemtech banyak sangat khasiat sebagai suppliment kita setiap hari....๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ TRY IT..., FEEL IT..., SURE YOU'RE GONNA โคโคโค IT ! โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข #stemtechafaextract #stemtechenhance #stemcellnutrition #stemtechlover #dailysuppliment #goodhealth #healthylife #tipspilhijau#naturgo

(@rapiaahismail)

1 Day 4 Hours Ago

Eczema merupakan penyakit kulit yang biasanya dialami di kalangan bayi, namun begitu orang dewasa juga tidak terkecuali. Gejala-gejala Eczema i) Accute Eczema "Erythema", kulit berasa panas,gatal dan keradangan. "Papules", pembentukan tompok-tompok merah ii) Eczema Kronik Kulit menjadi kering, berair dan bersisik. Kulit menebal, menjadi kasar dan berkedut. Ibu-ibu mesti sangat susah hati apabila si comel mereka mengalami eczema. jom selesai masalah Ibu-Ibu dengan SET ECZEMA dari ADELIA. ok, boleh klik link ini : www.wasap.my/60129615248/MAexz #auraadelia #mandianauraadelia #aura7bunga #bukanmandianbiasabiasa #auraadeliakubangkerianbyciqah #ramuantersendiri #testimonidirisendiri #bawalbutterfly Please: like&share โœ”๏ธ https://www.facebook.com/AuraAdeliaKubangKerianbyciqah/

(@eiyrasufira_beautycare)

1 Day 9 Hours Ago

READY STOCK ๐Ÿ“ฆโ— Juicy Raspberry PENGGANTI nasi ! TIDAK PERLU DIET & TANPA SENAMAN! (BELI 3 KOTAK FREE SHAKER + POSTAGE) . โœ”KESAN SEAWAL 7 hari โœ”Hilang 1 - 5kg โœ”Boleh mencapai sehingga 20kg dalam masa Sebulan โœ”Sekotak ada 10sachets โœ”Sehari 1sachets โœ”Konsisten minum setiap hari. . SEKOTAK = RM75 (Postage RM8) 2 KOTAK = RM150 (Postage RM8) 3 KOTAK = RM225 (FREE Shaker + Postage) RM240 SS . Produk laku keras.. Ramai customer nakk selim melim .. Cantik menawan.. Kita nak kurus bkn sbb nak cantik je tp kita nak sihat.. Bila usus kita bersih.. Dalaman kita pun sihat.. Badan kita pun bertenaga... Sgt bagus๐Ÿ‘ Hanya 1 sachet saja setiap pagi. Bajet anda hanya RM7.50 shj sehari.....๐Ÿ˜ƒ Jus ajaib yang kaya dgn fiber.. Dan dpt memberi tenaga sepanjang hari.. PRODUK TERBAIK & DIJAMIN BERKESAN RAMAI yg BERJAYA KURUS dgn #juicyraspberry... Juicy raspberry merupakan supplement yg selamat & 200% berkesan dlm proses menurunkan berat badan. . Berminat boleh PM/WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ 0173805644 Klik www.wasap.my/0173805644/pmJr FOR FAST RESPOND...TQ!! #bodyperfect #kurustanpasenaman #postageseluruhmalaysia #sayaminumsayajual #testimonidirisendiri #jusdietkenyang #jr #jrlovers #nakselim #detox #testimonijr #jomkurus #detox #juicyfibre #juicylovers #juicyraspberrykulim #juicyraspberry #juicyraspberrytestimoni #letsramping #jomslim #jomsihat #bodyperfect #kurussihat #workout #gym #sayaminumsayajual #codkulim #codpenang #codparitbuntar #codbandarbaru #teamhoney

(@eiyrasufira_beautycare)

1 Day 9 Hours Ago

Mommy anak 2org๐Ÿ’– . . Sape mcm pic SEBELUM tu Sebelum jumpa juicy raspberry susah payah pegi gym lepas hantar anak2 pegi sekolah.. sbb try mcm2 supplement untuk slim xjd apa.. beratus beribu abis.. ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ dah mcm porch bag dah perut tu๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ . . Tgk hasil Selepas consume JR.. iooollss consume JR lebih dari 10kotak dah.. tp skrg selang seli minum sbb nk maintain je.. tp klu ada event apa2 bru mngelupur nk minum hari2 hehe.. tp kan sblum dinner bru2 ni ioollss demam panas seminggu.. seminggu xconsume JR.. lg beberapa hari nk dinner ioooollss sempat minum 4hari je JR.. hasil minum 4hari JR pic SELEPAS tu.. ni pengalaman iooollss yg iioollss sendiri cuba produk ajaib ni..๐Ÿ˜๐Ÿ’ƒ tiada lg makcik pakcik bawang nk mnyindir.. skrg ni diorang mmbawang sbb dah hellookkk ๐Ÿ˜…๐Ÿคฃ . . TESTIMONI DIRI SENDIRI ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป KURUS DGN MUDAH DAN SELAMAT. . Dulu dan sekarang mmg berbeza sgt! Senangnya nak kurus.. . โŒTidak perlu berdiet, tidak perlu berlapar. . โœ”๏ธ Sentiasa cepat kenyang dan tinggi fiber. . โœ”๏ธ Kadar penurunan berat badan yang sekata. . โŒ Tidak ada cirit birit . ๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Tidak perlu bersenam . ๐Ÿ’ฏ bahan organik dan ramuan semulajadi. . โœ”๏ธ Turun berat badan dengan lebih cepat. . ๐Ÿ’ช๐Ÿผ Lebih bertenaga. . ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ Mencantikkan kulit dan menstabilkan hormon. . ๐Ÿ Mengawal selera makan & membakar lemak๐Ÿ” . ๐Ÿ‘จ๐Ÿป Sesuai untuk lelaki & perempuan ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿป . ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿผโ€โ™€๏ธSelamat di minum untuk ibu yang masih menyusu anak.๐Ÿ‘ถ๐Ÿป . โŒ tiada kesan sampingan. . ๐Ÿ‘๐Ÿผ Di jamin HALAL. . ๐Ÿ‘๐Ÿผ Produk ini adalah buatan MALAYSIA. . Hanya shake2 jus ajaib #juicyraspberry setiap pagi 1x sebelum sarapan je! Hari2 boleh susut inchi tubuh badan BEST KAN!!๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ . WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ 017-3805644 . http://www.wasap.my/60173805644 . #sayaminumsayajual #testimonidirisendiri #jusdietkenyang #jr #jrlovers #nakselim #detox #testimonijr #jomkurus #detox #juicyfibre #juicylovers #juicyraspberrykulim #juicyraspberry #juicyraspberrytestimoni #letscantik #letsramping #jomslim #jomsihat #bodyperfect #kurussihat #workout #gym #sayaminumsayajual #codkulim #codpenang #postageseluruhmalaysia

(@hanun_izzatie)

1 Day 20 Hours Ago

Jom follow fb Hanun Nmr #testimonidirisendiri

(@nuaniza090384)

3 Days 2 Hours Ago

Ramai yg ckp, "ko kn kurus,nk wt pe minum xxs tu lg!" Nk tau knp sy minum xxs tu??? Haa,,, ni sy btau knp.. Sblom ni bju kurung biase x blh msuk kainnye, sangkut kt pinggul. bayang kn baju kurung moden n kebaya plak.agak2 blh muat x??? Tu la sbb nye sy ambk xxs coffee ni.. Alhamdulillah br 3 ari da nmpk kesannye.. #berminat blh trus chat sy 0175784018 #testimonidirisendiri

(@tridicosmo2)

3 Days 17 Hours Ago

#repost @tridicosmo (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป Introducing my daily supplement ๐Ÿ’Šโค๐Ÿ‘๐Ÿป #sharingiscaring #testimonidirisendiri "Alhamdulilah.....berkat usaha mencuba selama hampir 8 tahun, akhirnya dengan kuasa Allah saya mengandung buat kali ke-2 selepas mengamalkan #stemtechafaextract dengan consistentnya...." Stemtech banyak sangat khasiat sebagai supplement kita untuk setiap hari.... FUNGSI STEMCELL : โœ” Repair โœ” Replace โœ” Regeneration โœ” Rehabilitation โœ” Rejuvenation Jika organ tubuh badan kita atau jaringan sel-sel dalam badan kita ada yang rosak, STEMCELL yang akan memperbaiki (REPAIR) Jika kerosakan tidak boleh dibaiki STEMCELL akan segera menggantikan (REPLACE) dan juga memperbaharui (REGENERATION - REHABILITATION) Dan akhirnya seluruh cell dalam tubuh kita telah dimudakan kembali (REJUVINATION) ๐Ÿ‘๐Ÿป Stemtech banyak sangat khasiat sebagai suppliment kita setiap hari....๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ TRY IT..., FEEL IT..., SURE YOU'RE GONNA โคโคโค IT ! โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข #stemtechafaextract #stemtechenhance #stemcellnutrition #stemtechlover #dailysuppliment #goodhealth #healthylife #tipspilhijau#naturgo

(@embunrayyana)

3 Days 23 Hours Ago

READY STOCK ๐Ÿ“ฆโ— Juicy Raspberry PENGGANTI nasi ! TIDAK PERLU DIET & TANPA SENAMAN! (BELI 3 KOTAK FREE SHAKER + POSTAGE) . โœ”KESAN SEAWAL 7 hari โœ”Hilang 1 - 5kg โœ”Boleh mencapai sehingga 20kg dalam masa Sebulan โœ”Sekotak ada 10sachets โœ”Sehari 1sachets โœ”Konsisten minum setiap hari. . SEKOTAK = RM75 (Postage RM8) 2 KOTAK = RM150 (Postage RM8) 3 KOTAK = RM225 (FREE Shaker + Postage) RM240 SS . Produk laku keras.. Ramai customer nakk selim melim .. Cantik menawan.. Kita nak kurus bkn sbb nak cantik je tp kita nak sihat.. Bila usus kita bersih.. Dalaman kita pun sihat.. Badan kita pun bertenaga... Sgt bagus๐Ÿ‘ Hanya 1 sachet saja setiap pagi. Bajet anda hanya RM7.50 shj sehari.....๐Ÿ˜ƒ Jus ajaib yang kaya dgn fiber.. Dan dpt memberi tenaga sepanjang hari.. PRODUK TERBAIK & DIJAMIN BERKESAN RAMAI yg BERJAYA KURUS dgn #juicyraspberry... Juicy raspberry merupakan supplement yg selamat & 200% berkesan dlm proses menurunkan berat badan. . Berminat boleh PM/WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ 0122924911 Klik www.wasap.my/0122924911/pmJr FOR FAST RESPOND...TQ!! #bodyperfect #kurustanpasenaman #postageseluruhmalaysia #sayaminumsayajual #testimonidirisendiri #jusdietkenyang #jr #jrlovers #nakselim #detox #testimonijr #jomkurus #detox #juicyfibre #juicylovers #juicyraspberrykulim #juicyraspberry #juicyraspberrytestimoni #letsramping #jomslim #jomsihat #bodyperfect #kurussihat #workout #gym #sayaminumsayajual

(@embunrayyana)

3 Days 23 Hours Ago

READY STOCK ๐Ÿ“ฆโ— Juicy Raspberry PENGGANTI nasi ! TIDAK PERLU DIET & TANPA SENAMAN! (BELI 3 KOTAK FREE SHAKER + POSTAGE) . โœ”KESAN SEAWAL 7 hari โœ”Hilang 1 - 5kg โœ”Boleh mencapai sehingga 20kg dalam masa Sebulan โœ”Sekotak ada 10sachets โœ”Sehari 1sachets โœ”Konsisten minum setiap hari. . SEKOTAK = RM75 (Postage RM8) 2 KOTAK = RM150 (Postage RM8) 3 KOTAK = RM225 (FREE Shaker + Postage) RM240 SS . Produk laku keras.. Ramai customer nakk selim melim .. Cantik menawan.. Kita nak kurus bkn sbb nak cantik je tp kita nak sihat.. Bila usus kita bersih.. Dalaman kita pun sihat.. Badan kita pun bertenaga... Sgt bagus๐Ÿ‘ Hanya 1 sachet saja setiap pagi. Bajet anda hanya RM7.50 shj sehari.....๐Ÿ˜ƒ Jus ajaib yang kaya dgn fiber.. Dan dpt memberi tenaga sepanjang hari.. PRODUK TERBAIK & DIJAMIN BERKESAN RAMAI yg BERJAYA KURUS dgn #juicyraspberry... Juicy raspberry merupakan supplement yg selamat & 200% berkesan dlm proses menurunkan berat badan. . Berminat boleh PM/WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ 0122924911 Klik www.wasap.my/0122924911/pmJr FOR FAST RESPOND...TQ!! #bodyperfect #kurustanpasenaman #postageseluruhmalaysia #sayaminumsayajual #testimonidirisendiri #jusdietkenyang #jr #jrlovers #nakselim #detox #testimonijr #jomkurus #detox #juicyfibre #juicylovers #juicyraspberrykulim #juicyraspberry #juicyraspberrytestimoni #letsramping #jomslim #jomsihat #bodyperfect #kurussihat #workout #gym #sayaminumsayajual

(@embunrayyana)

3 Days 23 Hours Ago

READY STOCK ๐Ÿ“ฆโ— Juicy Raspberry PENGGANTI nasi ! TIDAK PERLU DIET & TANPA SENAMAN! (BELI 3 KOTAK FREE SHAKER + POSTAGE) . โœ”KESAN SEAWAL 7 hari โœ”Hilang 1 - 5kg โœ”Boleh mencapai sehingga 20kg dalam masa Sebulan โœ”Sekotak ada 10sachets โœ”Sehari 1sachets โœ”Konsisten minum setiap hari. . SEKOTAK = RM75 (Postage RM8) 2 KOTAK = RM150 (Postage RM8) 3 KOTAK = RM225 (FREE Shaker + Postage) RM240 SS . Produk laku keras.. Ramai customer nakk selim melim .. Cantik menawan.. Kita nak kurus bkn sbb nak cantik je tp kita nak sihat.. Bila usus kita bersih.. Dalaman kita pun sihat.. Badan kita pun bertenaga... Sgt bagus๐Ÿ‘ Hanya 1 sachet saja setiap pagi. Bajet anda hanya RM7.50 shj sehari.....๐Ÿ˜ƒ Jus ajaib yang kaya dgn fiber.. Dan dpt memberi tenaga sepanjang hari.. PRODUK TERBAIK & DIJAMIN BERKESAN RAMAI yg BERJAYA KURUS dgn #juicyraspberry... Juicy raspberry merupakan supplement yg selamat & 200% berkesan dlm proses menurunkan berat badan. . Berminat boleh PM/WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ 0122924911 Klik www.wasap.my/0122924911/pmJr FOR FAST RESPOND...TQ!! #bodyperfect #kurustanpasenaman #postageseluruhmalaysia #sayaminumsayajual #testimonidirisendiri #jusdietkenyang #jr #jrlovers #nakselim #detox #testimonijr #jomkurus #detox #juicyfibre #juicylovers #juicyraspberrykulim #juicyraspberry #juicyraspberrytestimoni #letsramping #jomslim #jomsihat #bodyperfect #kurussihat #workout #gym #sayaminumsayajual

(@embunrayyana)

3 Days 23 Hours Ago

READY STOCK ๐Ÿ“ฆโ— Juicy Raspberry PENGGANTI nasi ! TIDAK PERLU DIET & TANPA SENAMAN! (BELI 3 KOTAK FREE SHAKER + POSTAGE) . โœ”KESAN SEAWAL 7 hari โœ”Hilang 1 - 5kg โœ”Boleh mencapai sehingga 20kg dalam masa Sebulan โœ”Sekotak ada 10sachets โœ”Sehari 1sachets โœ”Konsisten minum setiap hari. . SEKOTAK = RM75 (Postage RM8) 2 KOTAK = RM150 (Postage RM8) 3 KOTAK = RM225 (FREE Shaker + Postage) RM240 SS . Produk laku keras.. Ramai customer nakk selim melim .. Cantik menawan.. Kita nak kurus bkn sbb nak cantik je tp kita nak sihat.. Bila usus kita bersih.. Dalaman kita pun sihat.. Badan kita pun bertenaga... Sgt bagus๐Ÿ‘ Hanya 1 sachet saja setiap pagi. Bajet anda hanya RM7.50 shj sehari.....๐Ÿ˜ƒ Jus ajaib yang kaya dgn fiber.. Dan dpt memberi tenaga sepanjang hari.. PRODUK TERBAIK & DIJAMIN BERKESAN RAMAI yg BERJAYA KURUS dgn #juicyraspberry... Juicy raspberry merupakan supplement yg selamat & 200% berkesan dlm proses menurunkan berat badan. . Berminat boleh PM/WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ 0122924911 Klik www.wasap.my/0122924911/pmJr FOR FAST RESPOND...TQ!! #bodyperfect #kurustanpasenaman #postageseluruhmalaysia #sayaminumsayajual #testimonidirisendiri #jusdietkenyang #jr #jrlovers #nakselim #detox #testimonijr #jomkurus #detox #juicyfibre #juicylovers #juicyraspberrykulim #juicyraspberry #juicyraspberrytestimoni #letsramping #jomslim #jomsihat #bodyperfect #kurussihat #workout #gym #sayaminumsayajual

(@dmaproducts)

3 Days 23 Hours Ago

Set Jeragat..mujarab...in sha allah... Ramai yg dah cuba... #alhamdulilah..saya pon dah cuba. Ramai sahabat2 yg dah cuba... #try...testing... #set mini dulu #ok..serasi..bersama..boleh continue..set budget yg besar.. Jimat..2 or 3 bulan.. #pakaisikitjer #mulakan dengan bismillah... #dahsudahialhamdulilah #yakini #hanyasatu #dialahpenyembuh. #kita hanya usaha... #saya hanya membantu... #beri keyakinan diri... #sayasukercantik #sayapakaisayasuker #sayagunasayapakaisayajual #testimonidirisendiri. Yakin... Kunfayakun...manjadda wajada. #dma #annabeautyconsultant #

(@embunrayyana)

3 Days 23 Hours Ago

READY STOCK ๐Ÿ“ฆโ— Juicy Raspberry PENGGANTI nasi ! TIDAK PERLU DIET & TANPA SENAMAN! (BELI 3 KOTAK FREE SHAKER + POSTAGE) . โœ”KESAN SEAWAL 7 hari โœ”Hilang 1 - 5kg โœ”Boleh mencapai sehingga 20kg dalam masa Sebulan โœ”Sekotak ada 10sachets โœ”Sehari 1sachets โœ”Konsisten minum setiap hari. . SEKOTAK = RM75 (Postage RM8) 2 KOTAK = RM150 (Postage RM8) 3 KOTAK = RM225 (FREE Shaker + Postage) RM240 SS . Produk laku keras.. Ramai customer nakk selim melim .. Cantik menawan.. Kita nak kurus bkn sbb nak cantik je tp kita nak sihat.. Bila usus kita bersih.. Dalaman kita pun sihat.. Badan kita pun bertenaga... Sgt bagus๐Ÿ‘ Hanya 1 sachet saja setiap pagi. Bajet anda hanya RM7.50 shj sehari.....๐Ÿ˜ƒ Jus ajaib yang kaya dgn fiber.. Dan dpt memberi tenaga sepanjang hari.. PRODUK TERBAIK & DIJAMIN BERKESAN RAMAI yg BERJAYA KURUS dgn #juicyraspberry... Juicy raspberry merupakan supplement yg selamat & 200% berkesan dlm proses menurunkan berat badan. . Berminat boleh PM/WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ 0122924911 Klik www.wasap.my/0122924911/pmJr FOR FAST RESPOND...TQ!! #bodyperfect #kurustanpasenaman #postageseluruhmalaysia #sayaminumsayajual #testimonidirisendiri #jusdietkenyang #jr #jrlovers #nakselim #detox #testimonijr #jomkurus #detox #juicyfibre #juicylovers #juicyraspberrykulim #juicyraspberry #juicyraspberrytestimoni #letsramping #jomslim #jomsihat #bodyperfect #kurussihat #workout #gym #sayaminumsayajual

(@embunrayyana)

3 Days 23 Hours Ago

READY STOCK ๐Ÿ“ฆโ— Juicy Raspberry PENGGANTI nasi ! TIDAK PERLU DIET & TANPA SENAMAN! (BELI 3 KOTAK FREE SHAKER + POSTAGE) . โœ”KESAN SEAWAL 7 hari โœ”Hilang 1 - 5kg โœ”Boleh mencapai sehingga 20kg dalam masa Sebulan โœ”Sekotak ada 10sachets โœ”Sehari 1sachets โœ”Konsisten minum setiap hari. . SEKOTAK = RM75 (Postage RM8) 2 KOTAK = RM150 (Postage RM8) 3 KOTAK = RM225 (FREE Shaker + Postage) RM240 SS . Produk laku keras.. Ramai customer nakk selim melim .. Cantik menawan.. Kita nak kurus bkn sbb nak cantik je tp kita nak sihat.. Bila usus kita bersih.. Dalaman kita pun sihat.. Badan kita pun bertenaga... Sgt bagus๐Ÿ‘ Hanya 1 sachet saja setiap pagi. Bajet anda hanya RM7.50 shj sehari.....๐Ÿ˜ƒ Jus ajaib yang kaya dgn fiber.. Dan dpt memberi tenaga sepanjang hari.. PRODUK TERBAIK & DIJAMIN BERKESAN RAMAI yg BERJAYA KURUS dgn #juicyraspberry... Juicy raspberry merupakan supplement yg selamat & 200% berkesan dlm proses menurunkan berat badan. . Berminat boleh PM/WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ 0122924911 Klik www.wasap.my/0122924911/pmJr FOR FAST RESPOND...TQ!! #bodyperfect #kurustanpasenaman #postageseluruhmalaysia #sayaminumsayajual #testimonidirisendiri #jusdietkenyang #jr #jrlovers #nakselim #detox #testimonijr #jomkurus #detox #juicyfibre #juicylovers #juicyraspberrykulim #juicyraspberry #juicyraspberrytestimoni #letsramping #jomslim #jomsihat #bodyperfect #kurussihat #workout #gym #sayaminumsayajual #teamhoney

(@juicyraspberrykulim)

4 Days 2 Hours Ago

Mommy anak 2org๐Ÿ’– . . Sape mcm pic SEBELUM tu Sebelum jumpa juicy raspberry susah payah pegi gym lepas hantar anak2 pegi sekolah.. sbb try mcm2 supplement untuk slim xjd apa.. beratus beribu abis.. ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ dah mcm porch bag dah perut tu๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ . . Tgk hasil Selepas consume JR.. iooollss consume JR lebih dari 10kotak dah.. tp skrg selang seli minum sbb nk maintain je.. tp klu ada event apa2 bru mngelupur nk minum hari2 hehe.. tp kan sblum dinner bru2 ni ioollss demam panas seminggu.. seminggu xconsume JR.. lg beberapa hari nk dinner ioooollss sempat minum 4hari je JR.. hasil minum 4hari JR pic SELEPAS tu.. ni pengalaman iooollss yg iioollss sendiri cuba produk ajaib ni..๐Ÿ˜๐Ÿ’ƒ tiada lg makcik pakcik bawang nk mnyindir.. skrg ni diorang mmbawang sbb dah hellookkk ๐Ÿ˜…๐Ÿคฃ . . TESTIMONI DIRI SENDIRI ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป KURUS DGN MUDAH DAN SELAMAT. . Dulu dan sekarang mmg berbeza sgt! Senangnya nak kurus.. . โŒTidak perlu berdiet, tidak perlu berlapar. . โœ”๏ธ Sentiasa cepat kenyang dan tinggi fiber. . โœ”๏ธ Kadar penurunan berat badan yang sekata. . โŒ Tidak ada cirit birit . ๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Tidak perlu bersenam . ๐Ÿ’ฏ bahan organik dan ramuan semulajadi. . โœ”๏ธ Turun berat badan dengan lebih cepat. . ๐Ÿ’ช๐Ÿผ Lebih bertenaga. . ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ Mencantikkan kulit dan menstabilkan hormon. . ๐Ÿ Mengawal selera makan & membakar lemak๐Ÿ” . ๐Ÿ‘จ๐Ÿป Sesuai untuk lelaki & perempuan ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿป . ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿผโ€โ™€๏ธSelamat di minum untuk ibu yang masih menyusu anak.๐Ÿ‘ถ๐Ÿป . โŒ tiada kesan sampingan. . ๐Ÿ‘๐Ÿผ Di jamin HALAL. . ๐Ÿ‘๐Ÿผ Produk ini adalah buatan MALAYSIA. . Hanya shake2 jus ajaib #juicyraspberry setiap pagi 1x sebelum sarapan je! Hari2 boleh susut inchi tubuh badan BEST KAN!!๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ . WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ 017-3805644 . http://www.wasap.my/60173805644 . #sayaminumsayajual #testimonidirisendiri #jusdietkenyang #jr #jrlovers #nakselim #detox #testimonijr #jomkurus #detox #juicyfibre #juicylovers #juicyraspberrykulim #juicyraspberry #juicyraspberrytestimoni #letscantik #letsramping #jomslim #jomsihat #bodyperfect #kurussihat #workout #gym #sayaminumsayajual #codkulim #codpenang #postageseluruhmalaysia

(@niesamsidek)

5 Days 3 Hours Ago

#testimonidirisendiri SERIUS CAKAP JERAWAT DAH MALU2 NAK TIMBUL, JERAGAT PULAK NAIK DEKAT AREA BAWAH MATA. . Oiii benda alah ni susah okay nak hilang. Dah berbulan juga lah dia melekat je dekat muka. Ada la dalam 3,4,5 biji halus2. Baru2 ni elok pulak dia lesap. Tuu 1 ketul bintik itam dekat bawah mata tu. Bende alah tu la dia jadi kering kita cuci2 muka terus hilang timbul. Still ada lagi 2,3 biji tapi tak nampak ketara sangat. Halus2 je dia dekat muka. . Nisa takde pakai apa2 produk skincare untuk hilangkan jeragat. Nisa just pakai pencuci muka produk syahirah ๐Ÿ‘๐Ÿป beli dekat watson. So far itu yg serasi dengan nisa. . Boleh whatsapp nisa untuk order 0182545196 okay. Nak pos boleh, nak cod pun boleh. Hari2 kita on jerr ๐Ÿ˜ ๐Ÿ”ฅFree Gift๐Ÿ”ฅ #perlacoffeeexclusive #perlacoffeebaru #perlacoffee3in1 #perlalovers #musttry #rugitakcuba #putihlangsingintim #codampang #codkl

(@tridicosmo2)

5 Days 3 Hours Ago

#repost @tridicosmo (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป Introducing my daily supplement ๐Ÿ’Šโค๐Ÿ‘๐Ÿป #sharingiscaring #testimonidirisendiri "Alhamdulilah.....berkat usaha mencuba selama hampir 8 tahun, akhirnya dengan kuasa Allah saya mengandung buat kali ke-2 selepas mengamalkan #stemtechafaextract dengan consistentnya...." Stemtech banyak sangat khasiat sebagai supplement kita untuk setiap hari.... FUNGSI STEMCELL : โœ” Repair โœ” Replace โœ” Regeneration โœ” Rehabilitation โœ” Rejuvenation Jika organ tubuh badan kita atau jaringan sel-sel dalam badan kita ada yang rosak, STEMCELL yang akan memperbaiki (REPAIR) Jika kerosakan tidak boleh dibaiki STEMCELL akan segera menggantikan (REPLACE) dan juga memperbaharui (REGENERATION - REHABILITATION) Dan akhirnya seluruh cell dalam tubuh kita telah dimudakan kembali (REJUVINATION) ๐Ÿ‘๐Ÿป Stemtech banyak sangat khasiat sebagai suppliment kita setiap hari....๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ TRY IT..., FEEL IT..., SURE YOU'RE GONNA โคโคโค IT ! โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข #stemtechafaextract #stemtechenhance #stemcellnutrition #stemtechlover #dailysuppliment #goodhealth #healthylife #tipspilhijau#naturgo

(@bodydream_cometrue)

5 Days 18 Hours Ago

๐Ÿ”ฅTESTIMONI DIRI SENDIRI๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ”ฅTANPA DIET KETAT๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ”ฅTAKDE PANTANG MAKAN๐Ÿ˜ TAPI JGN MELANTAK๐Ÿ™„๐Ÿ™„ ๐Ÿ‹๏ธTAK PERLU EXERCISE๐Ÿ‹๏ธ ๐Ÿ”ฅ1 SACHET BURN CALORIES SAMA SPT BERJALAN SEJAUH 5KM ๐Ÿ’ชMINUM 2-3 LITER AIR KOSONG SEHARI๐Ÿ’ช . . ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ . . ๐ŸŒผTAHUN 2014-2016 ๐Ÿ‘‰75kg ๐ŸŒผTAHUN 2017 ๐Ÿ‘‰62kg LOSS 13kg . ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ . CONSUME 5 KOTAK COCO S TURUN 13KG (2 1/2 BULAN ) YESSSSSS๐Ÿ’ƒ๐Ÿ•บ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ•บ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ•บ . ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ . #sharethedream @bodydream_cometrue . ๐Ÿ“ฒzarazana 012-2971734 (CLICK LINK DI BIO) . ๐Ÿ’–COD SETIAP HARI ๐Ÿ’– SEREMBAN๐Ÿ‘‰ SENAWANG๐Ÿ‘‰ NILAI๐Ÿ‘‰ PD๐Ÿ‘‰ KAJANG๐Ÿ‘‰ BANGI๐Ÿ‘‰ MELAKA . #bodydream #testimonidirisendiri #supplementkurus #jomkurus #sayajualonline #kurustanpadiet #bodydreamnegerisembilan #bodydreamseremban #bodydreamseremban2 #bodydreamsenawang #bodydreamportdickson #bodydreamnilai #bodydreambangi #bodydreamkotaseriemas #bodydreamkajang #bodydreammelaka #codnegerisembilan #zaraagentseremban #bodydreamzarazana๐Ÿ’‹

(@tridicosmo2)

6 Days 18 Hours Ago

#repost @tridicosmo (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป Introducing my daily supplement ๐Ÿ’Šโค๐Ÿ‘๐Ÿป #sharingiscaring #testimonidirisendiri "Alhamdulilah.....berkat usaha mencuba selama hampir 8 tahun, akhirnya dengan kuasa Allah saya mengandung buat kali ke-2 selepas mengamalkan #stemtechafaextract dengan consistentnya...." Stemtech banyak sangat khasiat sebagai supplement kita untuk setiap hari.... FUNGSI STEMCELL : โœ” Repair โœ” Replace โœ” Regeneration โœ” Rehabilitation โœ” Rejuvenation Jika organ tubuh badan kita atau jaringan sel-sel dalam badan kita ada yang rosak, STEMCELL yang akan memperbaiki (REPAIR) Jika kerosakan tidak boleh dibaiki STEMCELL akan segera menggantikan (REPLACE) dan juga memperbaharui (REGENERATION - REHABILITATION) Dan akhirnya seluruh cell dalam tubuh kita telah dimudakan kembali (REJUVINATION) ๐Ÿ‘๐Ÿป Stemtech banyak sangat khasiat sebagai suppliment kita setiap hari....๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ TRY IT..., FEEL IT..., SURE YOU'RE GONNA โคโคโค IT ! โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข #stemtechafaextract #stemtechenhance #stemcellnutrition #stemtechlover #dailysuppliment #goodhealth #healthylife #tipspilhijau#naturgo

Ting ting tang ting.... Tara ting ting ke ting tang ting.... Ting ting tang ting.... Tara ting ting ke ting tang ting... PROMO datang lagi ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข Akak-akak....Makcik-makcik....Adik-adik manis.... Hari ni PROMO KAAMATAN bermula yang mau dapatkan Stok JUICY RASPBERRY untuk minum sebulan,DAPATKAN SEKARANG dengan harga โคต๏ธ HARGA BIASA : RM285 HARGA PROMO: RM250 3 kotak JR- JIMAT RM35 Free COD Free SHAKER ( Untuk pembelian pertama) FUNGSI & KELEBIHAN JUICY: โคต๏ธ โ— Sekat selera makan. โ— Tiada Cirit birit / senak perut. โ— Melangsingkan badan. โ— Buang toksin dalam badan. โ— Mengempiskan perut. โ— Membakar lemak dengan pantas. โ— Memberi tenaga sepanjang hari. โ— Tidak perlu bersenam. โ— Menstabilkan hormon. โ— ๐Ÿ’ฏ bahan organik dengan campuran 9 jenis ramuan semulajadi. READY STOCK..!!! READY STOCK..!!! READY STOCK..!!! MEL Stokis Juicy Raspberry Kota Kinabalu, SABAH www.wasap.my/60168058257 #meleniestokisjrsabah #stokisjuicyraspberry #teammelenie #teamleader #santaidiposisi #beautyandhealthyconsultant #income5figure #justerbaik #jusorganik #turunberatbadan #turunincikawkaw #trustseller #jomkurus #jusfiner10hari #kurussihatcantikbertenaga #sayajualsayaminum #dijaminkurus #jusviral #terlajaklaris #testimonidirisendiri #produkhebat #agentwanted #sayaguidesampaijadi

(@rapiaahismail)

7 Days 15 Hours Ago

Best sngt menyelusuri jalan yang tenang Pemandangan mendamaikan Jangan lupa ya Please: like&share โœ”๏ธ https://www.facebook.com/AuraAdeliaKubangKerianbyciqah/ #auraadelia #mandianauraadelia #aura7bunga #bukanmandianbiasabiasa #auraadeliakubangkerianbyciqah #ramuantersendiri #testimonidirisendiri #bawalbutterfly

(@azrinaibrahim25)

7 Days 22 Hours Ago

Alhamdulillah.. Seperti biasa laa rutin harian ina sebelum melakukan kerja dan juga breakfast, ina akan mengamalkan 1 sachet Vit C #allurapurevitaminc & 1 sachet Mila Coklat Slym #allurapurevitaminc untuk mendapatkan berat badan yang diidamkan gitu.. ๐Ÿ™Š . Ooppss!! Jangan ingat ina tak makan nasi okey, makan seperti orang ramaiยฒ jugak tapi yang penting masih boleh turunkan berat badan.. Rasa macam nak turunkan lagi berat nie.. Hahaha ๐Ÿ˜… tamak laa pulak kan? . Nak turunkan berat badan korang sebelum hari raya jom kita sembang sambil ina share tipsยฒ dengan korang ๐Ÿ˜‰ www.wasap.my/60199243171 #agentallurapurevitaminc #milacoklatslym #vitcpowder #tipsdietsihat #testimonidirisendiri #110kalorisaja #teamgegarsales

(@rapiaahismail)

8 Days 18 Hours Ago

Puh! Puh! Siok! Siok! Pi jauh-jauh ya aura negatif Masa lunch pun ada lagi orang call. Tak apa itukan tanggunjawab. Betul tak? Mandian Aura BUKAN mandian biasa-biasa hanya dalam satu botol semua dah ada. ok, boleh klik link ini : www.wasap.my/60129615248/MAauranegatif #sorryhappyendingtakde #kesempatanmasalunchaje #sajaperlahankansuara #auraadelia #mandianauraadelia #aura7bunga #bukanmandianbiasabiasa #auraadeliakubangkerianbyciqah #ramuantersendiri #testimonidirisendiri #bawalbutterfly #nyahauranegatif Please: like&share โœ”๏ธ https://www.facebook.com/AuraAdeliaKubangKerianbyciqah/

(@mknajwa.kl)

8 Days 19 Hours Ago

#testimonidirisendiri . SIAPA PERNAH RASA PERASAAN MACAM MANA NAK HILANGKAN JERAGAT DEGIL DI WAJAH?? KITA SAMAAAA ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ . Jeragat ni paling ketara bila kita tengah naked face. Tak dapat nak sembunyi langsung jeragat tu haa ๐Ÿ˜“ tambah2 yang jenis kulit cerah...aptb kan! ๐Ÿ˜ญ . Alhamdulillah, hampir setahun memakai SET LENGKAP #melacepmarykay, jeragat dah semakin pudar! Jerawat pun segan nak naik, dalam 2-3 bulan ada la kot dalam sebiji 2 je jerawat naik. Best kan! . Nak hasil yang terbaik yang penting KENA KONSISTEN pakai MELACEP berserta dengan SERUM dia. . 1 set tahan lama 5-6 bulan dan lebih! . Nak tahu macam mana nak pakai? Nak cuba basic set dulu? Boleh!! . Whatsapp najwa 0188701229 Beauty Consultant . FREE POSTAGE & OFKOS DISKAUN FOR MY CUSTOMERS ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ . #trustedbeautyconsultant #beautyconsultantmarykay #testimonimarykay #melacepskincare #melacepmarykay #melacepplus #marykaymalaysia #marykaykualalumpur #marykaycheras #marykayampang #skincareterbaik #beautyconsultant #timewiseskincare #skinvigoratebrush #lipstick #marykaymakeup #berusmuka #marykaymurah #microdermabrasion #freedelivery #freepostage #marykaymurahgila #cccreammarykay

(@tridicosmo2)

9 Days 5 Hours Ago

#repost @tridicosmo (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป Introducing my daily supplement ๐Ÿ’Šโค๐Ÿ‘๐Ÿป #sharingiscaring #testimonidirisendiri "Alhamdulilah.....berkat usaha mencuba selama hampir 8 tahun, akhirnya dengan kuasa Allah saya mengandung buat kali ke-2 selepas mengamalkan #stemtechafaextract dengan consistentnya...." Stemtech banyak sangat khasiat sebagai supplement kita untuk setiap hari.... FUNGSI STEMCELL : โœ” Repair โœ” Replace โœ” Regeneration โœ” Rehabilitation โœ” Rejuvenation Jika organ tubuh badan kita atau jaringan sel-sel dalam badan kita ada yang rosak, STEMCELL yang akan memperbaiki (REPAIR) Jika kerosakan tidak boleh dibaiki STEMCELL akan segera menggantikan (REPLACE) dan juga memperbaharui (REGENERATION - REHABILITATION) Dan akhirnya seluruh cell dalam tubuh kita telah dimudakan kembali (REJUVINATION) ๐Ÿ‘๐Ÿป Stemtech banyak sangat khasiat sebagai suppliment kita setiap hari....๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ TRY IT..., FEEL IT..., SURE YOU'RE GONNA โคโคโค IT ! โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข #stemtechafaextract #stemtechenhance #stemcellnutrition #stemtechlover #dailysuppliment #goodhealth #healthylife #tipspilhijau#naturgo

(@drink.slim.healthy.beauty)

9 Days 6 Hours Ago

MUDAHNYA TURUN 5KG SEMINGGU SEMUANYA LEBIH MUDAH DENGAN JUICY RASPBERRY..โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ JUICY RASPBERRY adalah minuman campuran fiber buah-buahan yang sangat berkesan membantu anda menurunkan berat badan dengan pantas.Sangat berkhasiat,tinggi serat,melancarkan pencernaan juga membuang toksin dalam badan. Jus fiber dapat membantu dalam menyingkirkan lemak sekaligus menurunkan berat badan anda dengan selamat. โœ”Hanya shake 1 sachet #juicyraspberry setiap pagi sebelum sarapan, anda akan rasai peningkatan metabolisma badan dan lemak cair bagai air ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ โœ”Kesan seawal 5-7 hari PERUT KEMPIS, BERAT BADAN TURUN & SUSUT INCI tubuh badan mengecil hari demi hari๐Ÿ˜ โœ”๏ธ20 hari anda Dilanda KEKECEWAAN kerana inci badan anda SUSUT DAN BERAT semakin TURUN. โœ”1 hari = Anda pasti KECEWA kerana SELERA makan anda hilang tiba-tiba ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… โœ”5 hari = Anda bertambah KECEWA LEMAK-LEMAK BADAN yang anda pelihara selama ini mula cair ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ โœ”10hari = Anda Semakin KECEWA inci badan semakin berkurang dan baju dan seluar mula rasa longgar ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ โœ”15hari = Anda lagi kecewa Lemak bahagian TERTENTU semakin MENEGANG dan tidak menggelebeh ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป โœ”20 hari = 100% KEKECEWAAN anda selama ini TERPADAM KERANA anda terpegun dengan perubahan KETARA pada BADAN Anda sendiri ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿท๐Ÿ“๐Ÿท๐Ÿ‘ฏ๐Ÿ‘ฏโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ‘ฏ๐Ÿ‘ฏโ€โ™‚๏ธ SAYA TIDAK JANJI TAPI SAYA BUKTIKAN..!!! Berminat? Hubungi ely di whatsapp http://ely.wasap.my Agent Juicy Raspberry SABAH ๐Ÿ“ฒ +60128818018 #teammelenie #teamsapsapsui #jusdietkenyang #jomkurus #justerbaik #jusorganik #turunberatbadan #turunincikawkaw #readystock #penampang #trustseller #kurussihatcantikbertenaga #sayajualsayaminum #kekallangsing #terbuktiberkesan #juicyraspberryhebat #terlajaklaris #testimonidirisendiri #sayaguidesampaijadi #freecod #freeguide #kurussebelumraya #kurussebelumkaamatan #kurussebelumkahwin