#testimonidirisendiri

2,451 posts tagged with #testimonidirisendiri

Photos and Videos about #testimonidirisendiri

(@wahida_sukri)

2 Hours Ago

Kalau saya juai ni ada dak yg berminat nak beli?? Saya dh berjaya turunkan hmpir 12kg dgn sebanyak 2 box sahaja..85kg-72kg..hari ni dh masuk box ke3..x tau nk lost lg brapa☺️😬🤭🤗 #roadto60kg# #cocosbodydream# #bknubatkurustpihanyasupplement# #hotchocolate# #andabilalagi# #testimonidirisendiri#

FUNGSI & KELEBIHAN JUICY RASPBERRY🍓 📌Kesan seawal 5-7 hari lebih cepat. 📌Membakar lemak dgn lebih pantas. 📌Meningkatkan metabolisme badan. 📌Sentiasa bertenaga sepanjang hari. 📌Membuang toksin dalam badan. 📌Tiada masalah kulit menggelebeh. 📌Tanpa diet yang ketat. 📌Tanpa cirit birit/ senak perut. 📌Tanpa bersenam. 📌Sentiasa cepat kenyang. 📌Sesuai untuk lelaki, wanita & ibu menyusu anak. 📌Boleh juga di minum semasa datang haid (bagi wanita). SHAKE FOR PERFECT CURVES‼️‼️‼️ 📦 READY STOCK..!! 📦 READY STOCK..!! 📦 READY STOCK..!! #kaktinipohperak #teamsapsapsui #teamleader #income5figure #businessonline #justerbaik #jusorganik #turunberatbadan #turunincikawkaw #trustseller #jomkurus #kurussihatcantikmenawan #sayajualsayaminum #terlajaklaku #terlajakkurus #testimonidirisendiri #agentwanted #sayaguidesampaijadi #produkbumiputera #weightloss #bakarlemak #jusfiber10hari #terbuktiberkesan #perutkempis Whatsapp : AGENT Sah Juicy Raspberry IPOHPERAK www.wasap.my/+60135393112

(@melenie.gabriel_official)

1 Day 3 Hours Ago

TIDAK PERLU DIET DAN BERSENAM. KESAN SEAWAL 7 hari. Hilang 1kg-5kg bergantung kepada kesan setiap orang. Paling penting konsisten dan ikut aturan minum yg betul. 1 sachet Juicy Raspberry dicampur dengan 200ml air sejuk dan goncang sehingga larut. Selepas 20-30 minit selepas minum Juicy Raspberry, bolehlah sarapan seperti biasa. Memberikan kesan KENYANG & TENAGA yang berpanjangan. PALING PENTING perlu minum banyak air kosong sekurang-kurangnya 3- 4 liter sehari untuk pembakaran yang lebih pantas. Harga sekotak: RM95 (SS) , RM85 (SM) Hubungi, MEL Stockist Juicy Raspberry SABAH 016-582 8257 #juicyraspberry #jrlovers #melstockistjrsabah #stockistjuicyraspberry #teammelenie #teamsapsapsui #teamleader #justerbaik #jusorganik #turunberatbadan #turunincikawkaw #trustseller #jomkurus #kekallangsing #kurussihatcantikmenawan #sayajualsayaminum #terlajaklaku #testimonidirisendiri #agentwanted #lossmoreweight #detox #tipskurus #weightloss #bakarlemak #jusfiber10hari #terbuktiberkesan #perutkempis

(@melenie.gabriel_official)

1 Day 5 Hours Ago

FUNGSI & KELEBIHAN JUICY RASPBERRY🍓 📌Kesan seawal 5-7 hari lebih cepat. 📌Membakar lemak dgn lebih pantas. 📌Meningkatkan metabolisme badan. 📌Sentiasa bertenaga sepanjang hari. 📌Membuang toksin dalam badan. 📌Tiada masalah kulit menggelebeh. 📌Tanpa diet yang ketat. 📌Tanpa cirit birit/ senak perut. 📌Tanpa bersenam. 📌Sentiasa cepat kenyang. 📌Sesuai untuk lelaki, wanita & ibu menyusu anak. 📌Boleh juga di minum semasa datang haid (bagi wanita). SHAKE FOR PERFECT CURVES‼️‼️‼️ 📦 READY STOCK..!! 📦 READY STOCK..!! 📦 READY STOCK..!! #melstockistjrsabah #stockistjuicyraspberry #teammelenie #teamsapsapsui #teamleader #income5figure #businessonline #justerbaik #jusorganik #turunberatbadan #turunincikawkaw #trustseller #jomkurus #kurussihatcantikmenawan #sayajualsayaminum #terlajaklaku #terlajakkurus #testimonidirisendiri #agentwanted #sayaguidesampaijadi #produkbumiputera #weightloss #bakarlemak #jusfiber10hari #terbuktiberkesan #perutkempis Whatsapp : MEL Stockist Sah Juicy Raspberry SABAH www.wasap.my/60165828257

(@ululfahmi_28)

1 Day 10 Hours Ago

Gentle Exfoliating Scrub ini gak hanya mengangkat sel kulit mati aja loh jafra lovers 😍 Ternyata scrub ini juga mampu merontokkan komedo membandel diwajah 💕 . Jujur aku punya type kulit yang komedo itu numpuk di hidung dan susah banget yang namanya ilang 😪 . Sudah coba ini itu mulai dari masker khusus komedo tp tetep aja gak keangkat semua komedonya dan akhirnya makin banyak komedo menumpuk di wajah dan akhirnya bingung sendiri harus gimana 😪 . Tp setelah saya baca deskripsi manfaat scrub ternyata bisa merontokkan komedo. Akhirnya aku coba seminggu 1x dan rutin alhamdulillah akhirnya komedo sedikit demi sedikit terangkat dan gak balik lagi 😄 . Senengg deehh kalau komedo itu ilang di wajah karna bener2 deh bisa buat makeup nempel sempurna💕💕 i love it Scrub 😍😍😍 . More information by Ulul fahmi Fast Respon Wa 083807920956 #promo #gratistoner #perawatanharian #hijabers #malibu #mudmaskaman #mudmaskaman #mudmaskjafra #jafrakosmetik #jafraindonesia #jafrainternational #bisnisjafra #royaljelly #perawatanmingguan #maskeran #maskeralami #jafrajabodetabek #foundation #blushon #manjainwajah #bestseller #maskerhijau #testimonidirisendiri #scrubrontokkomedo

(@ululfahmi_28)

1 Day 11 Hours Ago

Assalamualaikum wr wb, selamat pagi jafra lovers 😍🤗 . Gentle Exfoliating Scrub ini gak hanya mengangkat sel kulit mati aja loh jafra lovers 😍 Ternyata scrub ini juga mampu merontokkan komedo membandel diwajah 💕 . Jujur aku punya type kulit yang komedo itu numpuk di hidung dan susah banget yang namanya ilang 😪 . Sudah coba ini itu mulai dari masker khusus komedo tp tetep aja gak keangkat semua komedonya dan akhirnya makin banyak komedo menumpuk di wajah dan akhirnya bingung sendiri harus gimana 😪 . Tp setelah saya baca deskripsi manfaat scrub ternyata bisa merontokkan komedo. Akhirnya aku coba seminggu 1x dan rutin alhamdulillah akhirnya komedo sedikit demi sedikit terangkat dan gak balik lagi 😄 . Senengg deehh kalau komedo itu ilang di wajah karna bener2 deh bisa buat makeup nempel sempurna💕💕 i love it Scrub 😍😍😍 . More information by Ulul fahmi Fast Respon Wa 083807920956 #promo #gratistoner #perawatanharian #hijabers #malibu #mudmaskaman #mudmaskaman #mudmaskjafra #jafrakosmetik #jafraindonesia #jafrainternational #bisnisjafra #royaljelly #perawatanmingguan #maskeran #maskeralami #jafrajabodetabek #foundation #blushon #manjainwajah #bestseller #maskerhijau #testimonidirisendiri #scrubrontokkomedo

(@ayuraisya_)

1 Day 14 Hours Ago

NK KURUS SEMUDAH ABC ANDA SUKA COKLAT PILIH CARBOFLEX ANDA SUKA MASAM2 MANIS BLH PILIH CARBOLIMEX KURUS PANTAS SGT BERKESAN..!! www.wasap.my/+60176591951 www.wasap.my/+60176591951 #testimonidirisendiri #jomubahdirianda #kurusdapatsihatdapat #carboflexcarbolimexbakarlemakkaw2

(@ululfahmi_28)

3 Days 1 Hour Ago

Assalamualaikum wr wb, selamat malam jafra lovers 😍😘 Mau sharing nih 😉 Ada yang nanya "Mbak jualan jafra pakai juga gak produk jafra nya?" . Awal niat nya join jafra emang cuma mau bisnis nya aja tp mikir lagi. Saya jualan jafra tp gak pakai produk jafra nanti kalau di tanya manfaatnya apa? Khasiatnya gimana di wajah? Terus hasil nya bagaimana? . Duh yaa bakal kikuk kalau ditanya gitu 😅 Akhhirnya ya udah karna niat berbisnis coba mulai pakai produk nya biar kita sendiri yang jadi testimoni nya biar mereka percaya bahwa kita bukan sekedar jualan aja loh tp kita juga merasakan manfaatnya dari penggunaan produk jafra 😍😍 . Aku pakai fokus ke 3 produk ini yaitu : 1. Set balanching 2. Mud mask 3. Scrub . Kenapa aku fokus disitu? Karna jenis kulit aku normal dan kombinasi. Awal mula pakai itu wajah kusam, gatal2 dan berunntusan 😪 Wah yaa padahal riwayat sebelum nya gak pernah tuh coba2 pakai cream2 lain nya 😅 Tp proses nya sampai begitu ya parah nya 😅 . Gpp tp setelah pemakaian 2 bulan sudah mulai terasa perubahan nya wajah sudah gak kusam, kenyal, lembut dan bersinar gitu deh 😂 Enak dipake buat wajah sehat juga 😉 . More information by Ulul fahmi Fast Respon Wa 083807920956 #promo #gratistoner #perawatanharian #hijabers #malibu #mudmaskaman #mudmaskaman #mudmaskjafra #jafrakosmetik #jafraindonesia #jafrainternational #bisnisjafra #royaljelly #perawatanmingguan #maskeran #maskeralami #jafrajabodetabek #foundation #blushon #manjainwajah #bestseller #maskerhijau #testimonidirisendiri

(@nurul_nureika)

3 Days 7 Hours Ago

waduh waduh waduh . mmg trus jatuh cinta betol la dgn hijab spray SAFIYYAH ni 😍 tengok sendiri la, penyek penyek mcm mana pun tetap helok terbentuk balek. hakak is suka sgt . mmg takan tukar spray laen d weyhhh . meh try 1, mesti tak nyesal beli 🤗😊😎 #testimonidirisendiri #agentrawang

(@jrm.anaruhana)

3 Days 13 Hours Ago

Sebelum tido, bancuh Rduse dulu. Fungsi Rduse: •menyekat selera makan & mengawal rasa lapar •meningkatkan metabolisme badan •membakar lemak & membuang toksin . whatsapp untuk order 017.281.0095 017.281.0095 017.281.0095 . Jom jadi ahli JRM dengan akak ... hanya buat pembelian produk JRM sebanyak RM80 sahaja & anda layak jadi ahli😊 . #jamuratumalaya #rdusejrm . #jamuratumalaya #agenjrm #agenbandarbarubangi #agenukmbangi #agenbandarsaujanaputra #sekitarkawasanygberhampiran #readystok #postseluruhmalaysia #sayagunasayajual #testimonidirisendiri

(@nurul_nureika)

4 Days 6 Hours Ago

Tudung yang tersimpan lama dah boleh pakai balik 😍 Bila tak menjadi mula lah bedmood tak tentu pasal. Tapi bila adanya hijab spray SAFIYYAH, sembur2 je teros terbentok helok. yg penting tak payah na muncung2 mulut na tiup2 . hihihi 😆 memang teros jatuh cinta lah dgn hijab spray SAFIYYAH nieyh. hakak love love sgt 😆❤💕 meh beli ngan hakak . tak cuba tak tahu lg. da cuba pasti na repeat lg. cewahhhh. 🤗😎 www.wasap.my/60135052043 #testimonidirisendiri

(@saidah7053)

5 Days 1 Hour Ago

Contoh pengaplikasian wallpaper dinding dan bunga hias untuk mempercantik rumah, membuat rumah lebih nyaman dan semakin betah tinggal di rumah.. 😍 Wallpaper dinding 1 roll ukuran 45 cmX10 meter Rp. 60.000 Bunga hias harga bisa chat,, harga beragam dan terjangkau.. 😀 #testimonidirisendiri

(@stockistjrsabah_teammelenie)

5 Days 10 Hours Ago

TIDAK PERLU DIET DAN BERSENAM. KESAN SEAWAL 7 hari. Hilang 1kg-5kg bergantung kepada kesan setiap orang. Paling penting konsisten dan ikut aturan minum yg betul. 1 sachet Juicy Raspberry dicampur dengan 200ml air sejuk dan goncang sehingga larut. Selepas 20-30 minit selepas minum Juicy Raspberry, bolehlah sarapan seperti biasa. Memberikan kesan KENYANG & TENAGA yang berpanjangan. PALING PENTING perlu minum banyak air kosong sekurang-kurangnya 3- 4 liter sehari untuk pembakaran yang lebih pantas. Dapatkan stok JUICY RASPBERRY dengan Agent-Agent TEAM MELENIE yg berdekatan dengan anda sekarang. Harga sekotak: RM95 (SS) , RM85 (SM) Hubungi, MEL Stockist Juicy Raspberry SABAH 016-582 8257 #juicyraspberry #jrlovers #melstockistjrsabah #stockistjuicyraspberry #teammelenie #teamsapsapsui #teamleader #justerbaik #jusorganik #turunberatbadan #turunincikawkaw #trustseller #jomkurus #kekallangsing #kurussihatcantikmenawan #sayajualsayaminum #terlajaklaku #testimonidirisendiri #agentwanted #lossmoreweight #detox #tipskurus #weightloss #bakarlemak #jusfiber10hari #terbuktiberkesan #perutkempis

(@melenie.gabriel_official)

5 Days 10 Hours Ago

TIDAK PERLU DIET DAN BERSENAM. KESAN SEAWAL 7 hari. Hilang 1kg-5kg bergantung kepada kesan setiap orang. Paling penting konsisten dan ikut aturan minum yg betul. 1 sachet Juicy Raspberry dicampur dengan 200ml air sejuk dan goncang sehingga larut. Selepas 20-30 minit selepas minum Juicy Raspberry, bolehlah sarapan seperti biasa. Memberikan kesan KENYANG & TENAGA yang berpanjangan. PALING PENTING perlu minum banyak air kosong sekurang-kurangnya 3- 4 liter sehari untuk pembakaran yang lebih pantas. Dapatkan stok JUICY RASPBERRY dengan Agent-Agent TEAM MELENIE yg berdekatan dengan anda sekarang. Harga sekotak: RM95 (SS) , RM85 (SM) Hubungi, MEL Stockist Juicy Raspberry SABAH 016-582 8257 #juicyraspberry #jrlovers #melstockistjrsabah #stockistjuicyraspberry #teammelenie #teamsapsapsui #teamleader #justerbaik #jusorganik #turunberatbadan #turunincikawkaw #trustseller #jomkurus #kekallangsing #kurussihatcantikmenawan #sayajualsayaminum #terlajaklaku #testimonidirisendiri #agentwanted #lossmoreweight #detox #tipskurus #weightloss #bakarlemak #jusfiber10hari #terbuktiberkesan #perutkempis

(@yankobynisa)

7 Days 11 Hours Ago

Muka breakout sblom pakai yanko .. Dan sbb yanko jugak dpt recover balikk #testimonidirisendiri #sayapakaisayajual #yanko Berminat? Boleh pm😋

(@one.beautyhouse)

8 Days 10 Hours Ago

Alhamdulillah. . ‘Biar lambat asal selamat’ tak gitu? . sedih tengok muka mula2 breakout dlu d’sebabkan gatai nk pki produk yg tag line dia ‘dari mata turun ke hati’ sp tau?korang mesti tgh pk kn produk apa😬sebenarnya dah banyak produk guna termasuk la produk drugstore.Tapi hati nie tergerak nk cuba produk honey bee venom dari korea ni alhamdulillah dengan berkat kesabaran jerawat & bekas2 parut hitam makin pudar.korang kalau ada masalah mcm nie cuba la produk yg berasaskan madu lebah ni I’ALLAH parut2 jerawat boleh pudar & jerawat pown jarang2 bertamu😬 yang penting gambar nie xde filter2 ☺️ #testimonidirisendiri #sayajual #skincareorganik #ampang

(@aslindaj)

8 Days 11 Hours Ago

Dah lebih setahun rasanya cuci muka dgn #sabunaquahabbatussauda ni. Suka sangat sebab jerawat kat muka cepat kecut dan selalu guna sebagai makeup remover. Jimat tak yah beli pencuci makeup dah. Sabun ni pun tahan lama xperlu setiap bulan kena pegi beli pencuci muka baru. . . #testimonidirisendiri #furaihalovers #nochemicals #dsfuraihalinda #nenicempire

(@nadiahpeja)

10 Days 7 Hours Ago

Ni la kesan kotoran kuah rojak..nasib Ada #cleansprayz menyelamatkan keadaan..kalo x comot akk arini..hihi.. Kalo berminat boleh WhatsApp 0123379831 #cleansprayz #testimonidirisendiri #hargapromo

(@nadiahpeja)

10 Days 7 Hours Ago

Tadi pegi makan tudung terkena kuah rojak..huhu..TAPI nasib baik Ada #cleanspray sembur je lap dengan tisu da hilang kesan kotoran.. #testimonidirisendiri #cleansprayz #hargapromo

(@ctlynda82)

11 Days 3 Hours Ago

Bila berat badan naik mesti susah hati kan.... Pakaian xpadan, ketat mcm sarung nangka.. Perut berlipat2,bejol sana sini kan??.. Bila jalan jauh sikit,mulalah cepat letih mengah ....badan pon rasa berat je nak bergerak. Experience diri sendiri semua tu.... Tapi sekarang Alhamdullillah.. 😊 Sis amalkan #setkurusbajet OMEGA + ALFALFA je.... berat sekarang dah bawah 50kg drp dulu nak cecah 60kg.. Just kontrol mkn nasi sikit & kurangkan minuman manis Jom sapa nak ikut tips & nak cuba #setkurus OMEGA + ALFALFA pm je sis ok😊 www.wasap.my/60192959673/setkurus #setkurusbajet #shakleecheras #sharingiscaring #testimonidirisendiri