#themuasjerantutclub

15 posts tagged with #themuasjerantutclub

Photos and Videos about #themuasjerantutclub

(@n_syimasabri)

2018-03-19 18:26:42

QilaxMirul πŸ’• #themuasjerantutclub

(@n_syimasabri)

2018-03-19 18:15:40

Love gambar ni πŸ’•@qilarosli_ @nuyuschafieqah @muslihaa @alin_azrul @ninasyazanasss #themuasjerantutclub

(@n_syimasabri)

2018-03-19 18:09:07

Taktau nak upload mana satu masa nikah @_qilarosli_ haritu with the beautifull girls inside and out 😍 . Congrates baby! So kite upload semua lah kan, Cantik nyaa my girls semua β™₯️ #themuasjerantutclub

(@ninasyazanasss)

2018-02-24 06:08:06

Alhamdulillah , suprise menjadi 😘, terima lah suprise dari kami #themuasjerantutclub utk kesayangan kami , bride to be @_qilarosli_ πŸ’ž, we love u baby !!

(@themuasjerantutclub)

2018-02-04 05:39:40

Salam Jumaat penghulu segala hari πŸ’œ Puan Maryani seorang ibu tunggal berasal dari Batu 1, Jerantut Pahang . Dijangkiti HIV oleh bekas suaminya 7 tahun yg lepas .. semasa mengandung 3 bulan Puan Maryani telah disyaki HIV .. alhamdulillah ank bongsu Puan Maryani sihat walafiat smpai skrg.. tdk dijaga oleh Puan Maryani. Dijaga oleh kakakknya start dripda anknya dilahirkn smpai skrg.. bekas suaminya telah ditangkap 7 tahun yg lepas .. kisah hidupnyaaa membesar kn ank seramai 4 org .. cekalnya hati seorang ibu.... allahu 😒 .. skrg Puan Maryani tdk mampu utk bekerja lagi.. sblom ni berat Puan Maryani smpai mencecah 28kg.. bayangkn 😒😒 anknya y kedua smpai terpaksa berhenti skolah sbb masalah kewangan wang .. kadang beras pon tk mampu nk bli utk mkn 😒 rupanya ada lagi org y susah dari kita .. ingt laa smua .. rezeki yg allah bgi tu ad kurang n lebih setiap org πŸ’œ Akak...... mungkin team kami dtg tdk seberapa kami dpt berikan . Insyallah mungkin ad insan2 yg hati mulia akn menyalurkn sedikit bantuan kepda akak.. minta maaf pada smua kami trpaksa hide kn muka Puan Mariani n ank prempuanya .. di bawah ini kami ada ltkkan nombor akaun beliau . Ingt la sehari kte buat org bahagia.. insyallah allah bgi kte bahgia berlipat ganda pula πŸ’œ No akaun : 7035824091 ( CIMB BANK) PUAN MARYANI #projekamal #themuasjerantutclub

(@themuasjerantutclub)

2018-02-04 05:34:24

Bismillahirohmanirohim ... Puan Zarifah Bakri (Kak Long) Adik ni bernama Zulfykha Ridzwan berasal dari Kota Gelangi 1, Jerantut Pahang . Ya allah .. budak berusia 5 tahun ditimpa dugaan sebegini 😭😭 raya tahun lepas adik ni terkena api ketika bermain sekitar pelita di halaman rumahnya .. hampir seluruh bhgian dpn bdn nya terkena api .. allahuuu. Tk dpt bayangkn perasaan sakit y teramat sgt y adik ni rasa ketika itu ... costing adik ni mencecah hampir RM39k ... mmg ikotkn harga sebenarnya RM38,600 .. tp kami genap kn kepada RM39k sekali perbelanjaan kaklong ke kuala lumpur .. sebab ape ? Sbb adik ni akan masuk wad 30hb (selasa) di HKL selama sebulan lebih utk rawatan memisahkan antara kulit2 tercantum tu tapi akak ni hanya ada RM30k buat masa nii .. adik ni da byk kali mengadu dia sakit sbb dia makin besar .. kulit2 dia smua tegang😒 sblom ni ada org buat berita tntg adik ni . Tp tu tahun lepas.. sudah beberapa bulan yg leps. Mungkin masa tu costing adik ni tk smpai mencecah tahap ni sebab masa tu adik ni tk tercantum kulit2 tu lagi. Doktor pon tk sngka keadaan jdi mcm nii .... Kak longg.... Kami tk dpt byangkan bagaimana rasa kaklong 😒 Mungkin kehadiran Team kami ke rmh kaklong tk seberapa sgt kami salurkan 😒 tapi kak long insyallah selepas kami post kn video ni . Harap sgt ad hamba2 allah dapat salurkn sedikit sumbangan kepada kaklong 😒 tk dpt bgi byk . RM1 pon bermakna bgi kaklong utk rawatan adik zulfykha πŸ’œ ⬇️ acc BSN kak long 06105 29 00019606 1 (ZARIFAH BAKRI) kepada sesiapa yg menanyakan alamat kak long bole terus pm sy yaa. Sy tk bole public kan alamat kaklong .. harap fhm .. thankyou semua y baca dan prihatin tntg adik niπŸ’œβ€οΈπŸ’œ #projekamal #themuasjerantutclub

(@rosessayang)

2018-01-28 18:21:21

Bismillahirohmanirohim ... Puan Zarifah Bakri (Kak Long) Adik ni bernama Zulfykha Ridzwan berasal dari Kota Gelangi 1, Jerantut Pahang . Ya allah .. budak berusia 5 tahun ditimpa dugaan sebegini 😭😭 raya tahun lepas adik ni terkena api ketika bermain sekitar pelita di halaman rumahnya .. hampir seluruh bhgian dpn bdn nya terkena api .. allahuuu. Tk dpt bayangkn perasaan sakit y teramat sgt y adik ni rasa ketika itu ... costing adik ni mencecah hampir RM39k ... mmg ikotkn harga sebenarnya RM38,600 .. tp kami genap kn kepada RM39k sekali perbelanjaan kaklong ke kuala lumpur .. sebab ape ? Sbb adik ni akan masuk wad 30hb (selasa) di HKL selama sebulan lebih utk rawatan memisahkan antara kulit2 tercantum tu tapi akak ni hanya ada RM30k buat masa nii .. adik ni da byk kali mengadu dia sakit sbb dia makin besar .. kulit2 dia smua tegang😒 sblom ni ada org buat berita tntg adik ni . Tp tu tahun lepas.. sudah beberapa bulan yg leps. Mungkin masa tu costing adik ni tk smpai mencecah tahap ni sebab masa tu adik ni tk tercantum kulit2 tu lagi. Doktor pon tk sngka keadaan jdi mcm nii .... Kak longg.... Kami tk dpt byangkan bagaimana rasa kaklong 😒 Mungkin kehadiran Team kami ke rmh kaklong tk seberapa sgt kami salurkan 😒 tapi kak long insyallah selepas kami post kn video ni . Harap sgt ad hamba2 allah dapat salurkn sedikit sumbangan kepada kaklong 😒 tk dpt bgi byk . RM1 pon bermakna bgi kaklong utk rawatan adik zulfykha πŸ’œ ⬇️ acc BSN kak long 06105 29 00019606 1 (ZARIFAH BAKRI) kepada sesiapa yg menanyakan alamat kak long bole terus pm sy yaa. Sy tk bole public kan alamat kaklong .. harap fhm .. thankyou semua y baca dan prihatin tntg adik niπŸ’œβ€οΈπŸ’œ #projekamal #themuasjerantutclub

(@alin_azrul)

2018-01-28 07:51:50

Bismillahirohmanirohim ... Puan Zarifah Bakri (Kak Long) Adik ni bernama Zulfykha Ridzwan berasal dari Kota Gelangi 1, Jerantut Pahang . Ya allah .. budak berusia 5 tahun ditimpa dugaan sebegini 😭😭 raya tahun lepas adik ni terkena api ketika bermain sekitar pelita di halaman rumahnya .. hampir seluruh bhgian dpn bdn nya terkena api .. allahuuu. Tk dpt bayangkn perasaan sakit y teramat sgt y adik ni rasa ketika itu ... costing adik ni mencecah hampir RM39k ... mmg ikotkn harga sebenarnya RM38,600 .. tp kami genap kn kepada RM39k sekali perbelanjaan kaklong ke kuala lumpur .. sebab ape ? Sbb adik ni akan masuk wad 30hb (selasa) di HKL selama sebulan lebih utk rawatan memisahkan antara kulit2 tercantum tu tapi akak ni hanya ada RM30k buat masa nii .. adik ni da byk kali mengadu dia sakit sbb dia makin besar .. kulit2 dia smua tegang😒 sblom ni ada org buat berita tntg adik ni . Tp tu tahun lepas.. sudah beberapa bulan yg leps. Mungkin masa tu costing adik ni tk smpai mencecah tahap ni sebab masa tu adik ni tk tercantum kulit2 tu lagi. Doktor pon tk sngka keadaan jdi mcm nii .... Kak longg.... Kami tk dpt byangkan bagaimana rasa kaklong 😒 Mungkin kehadiran Team kami ke rmh kaklong tk seberapa sgt kami salurkan 😒 tapi kak long insyallah selepas kami post kn video ni . Harap sgt ad hamba2 allah dapat salurkn sedikit sumbangan kepada kaklong 😒 tk dpt bgi byk . RM1 pon bermakna bgi kaklong utk rawatan adik zulfykha πŸ’œ ⬇️ acc BSN kak long 06105 29 00019606 1 (ZARIFAH BAKRI) kepada sesiapa yg menanyakan alamat kak long bole terus pm sy yaa. Sy tk bole public kan alamat kaklong .. harap fhm .. thankyou semua y baca dan prihatin tntg adik niπŸ’œβ€οΈπŸ’œ #projekamal #themuasjerantutclub

(@ninasyazanasss)

2018-01-27 20:25:53

27/10/2018 (sabtu) Kami THE MUA'S JERANTUT CLUB , telah pergi menziarahi & memberi sedikit bantuan kepada adik zulfykha yang derita akibat terbakar semasa bermain pelita pada raya ke lima tahun lepas . Sebak & pilu kami semua tahan untuk memberi sedikit kekuatan kepada adik fykha & keluarganya .. semasa kejadian , ibu & neneknya tiada dirumah kerana pergi membeli lauk di kedai .. adik fykha tinggal bersama kakaknya .. semasa api sedang marak , fykha terus berlari meminta tolong dari kakaknya yang sedang mandi , dan kakanya terus menyimbah air di badan adik fykha .. dan ada jiran yang terdengar tangisan nya ,terus datang membantu adik fykha .. tepat masanya kami datang menziarahi adik fykha , kerana pada 29/01/18 ,adik fykha perlu ke HKL untuk membuat rawatan lanjut , jika keadaan adik fykha stabil , 30/01/18 , pembedahan akan dijalankan untuk baik pulih keadaan adik fykha .. kos rawatan adik fykha mencecah rm39000 , dan hasil sumbangan org ramai , jumlah yang terkumpul mencecah rm30k , berbaki rm9000 yang ibu fykha perlu sediakan untuk rawatan sepenuhnya .. ibu mana yang sanggup melihat anak sakit , ibu mana yang sanggup melihat anak merengek .. hampir setiap hari , adik fykha bertanya ibunya , "ibu bila nak potong leher adik" Allahu .. leher & tangan y mulanya normal selepas terbakar , kininya bersambung & akhirnya mengeras .. mulutnya sedikit ternganga akibat kulit y semakin tegang .. tumbesaran adik fykha membuatkan kulitnya semakin tegang .. Allah .. Allah .. jika kita tidak mampu bantu dari segi kewangan , marilah kita sama sama berdoa agar adik fykha dipermudahkan segala urusannya .. Allahuma amin .. sesungguhnya , doa adalah senjata mukmin .. jika anda ingin menghulurkan bantuan , boleh hubungi kami , di page THE MUA'S JERANTUT , atau terus hubungi mak kepada adik fykha , puan zarifah di talian : 0199450780 - Pn Zarifah Mak pd adik zulfykha ridzwan Ni no acc bsn 06105 29 00019606 1 Zarifah bakri 840425065208 #themuasjerantutclub #projkamal

(@ninasyazanasss)

2018-01-25 08:00:29

Ok ni hasil live tadi , tahun ni baru first time kakngah live makeup uolssss ! ok la ade lagi sejuta setengah gambar , nt kakngah lanje acah acah tobekk yeee ! goodnite 😘 #makeupbyninasyazana #muajerantut #themuasjerantutclub #muapahang #muamalaysia

(@ninasyazanasss)

2018-01-22 22:20:53

Diberi peluang & kepercayaan , Alhamdulillah dipermudahkan πŸ€œπŸ€› #projkamal #themuasjerantutclub #ninasyazana #makeupartist Credit πŸ“Έ : @zam_zainalpz

(@ninasyazanasss)

2018-01-21 20:50:04

Terima kasih YB Dato' Haji @nazlan_idris & Datin Saadiah turun padang bersama kami bagi memeriahkan lagi suasana πŸ˜‰ demo makeup utk Datin , Dato' suka dia pun nak juga 🀣 , happening & sporting memang terbaik πŸ‘ Credit πŸ“Έ : @zam_zainalpz #projekamal #themuasjerantutclub #parlimenjerantut #turunpadang

(@alin_azrul)

2018-01-21 08:14:30

Ingt senang nk jdi MC ? 🀣 smua spontan weh. Mmg tk de skrip . Haha 🀣 alhamdulillah smua peserta terhibur sbb mc tk pent nk berckp . Asyikkk berckp je 🀣 alhamdulillah settle satu bab. Maaf la double chin ku tk bisa di elak 😒🀣 #projekamal #themuasjerantutclub

(@alin_azrul)

2018-01-20 21:08:57

Sedih happy gembira smua ad . Walaupon berbagai dugaan dpt tp team kami tetap POSITIVE . Semangat kerjasama team tu sgt penting dan berbaloi dgn hasil y kte dpt smlm. Insyallah ad rezeki nanti kita akan buat next batch pulak 😘 terima kasih kepda peserta y hadir . Maaf la alin bru pestime jdi MC 🀣 huhu πŸ˜‚ #projekamal #themuasjerantutclub #obsesscosmeticjerantut

(@ninasyazanasss)

2018-01-15 00:19:48

Alhamdulillah , lagi 5 hari projek amal 1.0 akan berlangsung , setakat ni banyak dugaan & cabaran utk menjayakan projek ni .. tapi dalam masa y sama Allah permudahkan segala urusan dgn hadirkan org org y baik hati & ikhlas utk membantu .. syukur .. doakan kami berjaya πŸ’• #projekamal #themuasjerantutclub #bismillah