#theyusufiskandar

25,962 posts tagged with #theyusufiskandar

Photos and Videos about #theyusufiskandar

Kenapa kita perlukan Toujours Advanced? - yg 1st sekali mestilah nak cantik kan? - sebab malu ada jerawat, parut dan semua mak nenek dkt muka bila lalu depan crush - bangun pagi badan rasa lesu tak bermaya mengalah kan zombi - bila pegi shopping susah cari saiz badan yg sesuai walaupon ada pepatah ckp ukur baju badan sendiri - makan sikit je tapi susah nak membuang sbb perut tak bg buang katanya membazir je kalau buang - kulit cepat terbakar dan orang mula ejek arang cerah lagi - period tak lancar berbulan2 padahal akk dia baru lepas bersalin dah period balik - ibu2 hamil yg susah nk makan kurma, air delima dan madu eloklah ambil sbb utk baby dlm perut Whtsapp 011-2117 6314 COD area #melaka (seluruh) #kualalumpur (seluruh) #klangvalley Postage 1 MALAYSIA #toujoursadvanced #toujourstestimoni #toujoursadvanced #toujourstesti #collagen #collagenshots #toujoursserdang #toujourskl #toujoursputrajaya #toujoursbangi #sayajual #sayajualtoujours #sayajualtoujoursadvanced #bazarpaknil #bazaarpaknil #toujoursmurah #toujoursadvancedmurah #haniszalikha #hairulazreen #theyusufiskandar #bujibuchempel #toujourskids #toujourskidskl #toujourskidsselangor #toujourskidsmelaka #healthylifestyle #fruitandvegeblend

COMBO SET #toujoursadvanced & #toujourskids lebih jimat, lebih berbaloi 😊 anak2 sihat, mummy cantik daddy makin sayang 😁 Dan yg PALING BESTTT...freegift PERCUMA, paper bag PERCUMA. Segalanya PERCUMA PERCUMA PERCUMA. WOWW! Whtsapp 011-2117 6314 COD area #melaka (seluruh) #kualalumpur (seluruh) #klangvalley FREE POSTAGE 1 MALAYSIA #toujoursadvanced #toujourstestimoni #toujoursadvanced #toujourstesti #collagen #collagenshots #toujoursserdang #toujourskl #toujoursputrajaya #toujoursbangi #sayajual #sayajualtoujours #sayajualtoujoursadvanced #bazarpaknil #bazaarpaknil #toujoursmurah #toujoursadvancedmurah #haniszalikha #hairulazreen #theyusufiskandar

Masuk dapur nak masak tengahari.. 😫 . Jangan lupa LIKE💗 KOMEN💬 SHARE 📤TAG 👥👤 . . . #restoran #resipi #masakan #makanan #malaysia #kampung #warisan #wanita #mingguanwanita #kucing #bayi #comel #frieskies #ikan #whiskas #tuna #salmon #mackerel #sardin #theyusufiskandar #mirafilzah

Agak2, sapa punya kerja ni..? . Kredit: @awwwwcats . Jangan lupa LIKE💗 KOMEN💬 SHARE 📤TAG 👥👤 . . . #restoran #resipi #masakan #makanan #malaysia #kampung #warisan #wanita #mingguanwanita #ctdk #rotikaya #kucing #bayi #comel #frieskies #ikan #whiskas #tuna #salmon #mackerel #sardin #theyusufiskandar

Ready Stock #toujoursadvanced Siapa yang nak join postage/cod boleh whtsapp/dm min laju2. Tekan link di bio profile min nanti akn terus masuk whtsapp 😊 Min akan reply sepantas kilat. Layanan mcm adik beradik je 😙 Hari ni nak? Hari ni jugak boleh dpt. Admin sentiasa ada stock utk anda. Dan yg PALING BESTTT...freegift PERCUMA, paper bag PERCUMA. Segalanya PERCUMA PERCUMA PERCUMA. WOWW! Whtsapp 011-2117 6314 COD area #melaka (seluruh) #kualalumpur (seluruh) #klangvalley FREE POSTAGE 1 MALAYSIA #toujoursadvanced #toujourstestimoni #toujoursadvanced #toujourstesti #collagen #collagenshots #toujoursserdang #toujourskl #toujoursputrajaya #toujoursbangi #sayajual #sayajualtoujours #sayajualtoujoursadvanced #bazarpaknil #bazaarpaknil #toujoursmurah #toujoursadvancedmurah #haniszalikha #hairulazreen #theyusufiskandar

Wow bestnya dapat gigi putih camni.. cust ni hanya pakai 10 pouch sahaja. Niat dihati nak putihkan sedikit. Memang puas hati dengan kesannya. Mmg takpayah spend duit mahal2 sampai ribu2... bawah rm200 je putih seputihnya gigi dengan crest whitestrips professional effects ni tau... memang best.!!😍😍 . . Kenapa perlu ada crest3dwhitestrips dalam rutin harian anda❓❓ . 🌀 rawatan pemutihan di klinik gigi rm1400++ 👯 boleh buat dirumah, sebelum tidur😴 👰 sesuai utk bakal2 pengantin🎎 💋 murah dan berbaloii👍👍👍 ☁️ kesan putih tahan sehingga 12 BULAN😱 🙅 tiada lagi gigi kuning 🌈 lebih konfiden utk bcakap💁 😁 lepas ni boleh senyum nampak gigi sampai ke telinga sbb gigi dah putih. Hehe😆 . Harga: 💎 10 pouch = RM 115 💎 14 pouch = RM 158 💎 20 pouch = RM 220 💎 Toothpaste = RM 60 📮 Postage RM 7 SM / RM 11 SS . . . . Macam mana nak oder? Hubungi kami : +60139708561 . #crest3dwhite #crest3dwhitestrips #crest3dmalaysia #crest3dwhitemalaysia #sayajualcrest3dwhite #sayajualpemutihgigi #sayajualbarangus #putihkangigi #gigiputihberseri #pemutihgigi #teethwhitening #whiteningteeth #selenagomez #gigiputih #laraalana #theyusufiskandar #aaisyahdhiarana #crest3dwhitemurah #crestwhitemurah #justinbieber #malaysia #malaypretty #instadaily #instaphoto #murah #sayajual - #regrann

... 📣 4 helai RM35 ➡️ 3 helai RM27 ➡️ 1 helai RM10 ⏺️(campur dgn t-shirt RM10 lain) . Kids Printed T-shirts ➡️ Saiz 1-6y ▶️ WhatsApp untuk semak stok . 🔖 Harga: RM10 sehelai 🚚 PosLaju: Caj berbeza ikut poskod . 🌟 100% cotton 🌟 Fabrik selesa & sejuk dipakai . Order? 📱 WhatsApp 0126272464 . #haibibitops #tshirtbudak #tshirtkanakkanak #tshirtcotton #tshirtbudakmurah #bajubudak #bajukanakkanak #bajubudakmurah #jualmurah #bajumurah #bajucomel #cooltshirt #laraalana #igshopmalaysia #tshirtmurah #bajumurah #tshirtstylo #comelpipimerah #theyusufiskandar #ajimaura #hb4rm35 #hbqktshirt

COMBO SET #toujoursadvanced & #toujourskids lebih jimat, lebih berbaloi 😊 anak2 sihat, mummy cantik daddy makin sayang 😁 Dan yg PALING BESTTT...freegift PERCUMA, paper bag PERCUMA. Segalanya PERCUMA PERCUMA PERCUMA. WOWW! Whtsapp 011-2117 6314 COD area #melaka (seluruh) #kualalumpur (seluruh) #klangvalley FREE POSTAGE 1 MALAYSIA #toujoursadvanced #toujourstestimoni #toujoursadvanced #toujourstesti #collagen #collagenshots #toujoursserdang #toujourskl #toujoursputrajaya #toujoursbangi #sayajual #sayajualtoujours #sayajualtoujoursadvanced #bazarpaknil #bazaarpaknil #toujoursmurah #toujoursadvancedmurah #haniszalikha #hairulazreen #theyusufiskandar

Ruffle Tank 3-4yr . Material : Cotton Lycra (CUSTOM PRINT) Dm for price & details👆🏻 . Available for Custom Made🧵 Choose fabric @biebiecreationsfabrics . #biebiecreations #custommadebabyclothing #babyclothing #bajubudak #bajukanakkanak #babyoutfits #babyfashions #theyusufiskandar #handmadebabyclothing #handmademalaysia #bajubabymalaysia #handmadebabydress #babydressmalaysia #bazarpaknilmurah #comelpipimerah #brindilleandtwig

Tangan ghaib dimana-mana.. Berhati-hatilah semua.. . Kredit: Sham Aziz . Jangan lupa LIKE💗 KOMEN💬 SHARE 📤TAG 👥👤 . . . #restoran #resipi #masakan #makanan #malaysia #kampung #warisan #wanita #mingguanwanita #kucing #bayi #comel #frieskies #ikan #whiskas #tuna #salmon #mackerel #sardin #theyusufiskandar #mirafilzah

Selamat pagi semua! Kenapa mommies perlu #toujourskids ? Sebab dalam sebotol Toujours Kids ni je mommies boleh bantu anak2 mendapatkan khasiat sepenuhnya untuk mereka.. tunggu apa lagi mommies? . . Ready stock #toujoursadvanced & #toujourskids . . 📦 Pos ke seluruh Malaysia . . COD 🚙 #seremban #seremban2 #seremban3 #senawang #kualapilah #jempol #jelebu #nilai . . . 📲 DM or Whatsapp 0134059668 . . #toujourstesti #toujourskidsseremban #toujourskidssenawang #sayajual #bazarpaknil #negerisembilan #haniszalikha #hairulazreen #theyusufiskandar #bujibuchempel #sayajualtoujoursadvanced #sayajualtoujourskids #toujoursadvancednegerisembilan #jomtoujours #halal #toujoursadvancedseremban #toujoursadvancedsenawang #hairultrainingforfilm #teamtoujoursstokis93

🍁 Special Promo for Blouse 🍁 . ✔BLOUSE 4 PCS RM 100 ✔KAIN PASANG ✔DRESS / BAJU KURUNG ✔SKIRT / PALAZO So korang boleh join group tele 👇 untuk pembelian pelbagai design blouse terbaru t.me/nurroyalsilk 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ . ❗PENGAMBILAN KALI PERTAMA #dropship / #agen JUGA DIBUKA ❗ Sis nak bantu surirumah , student dan sesiapa sahaja yg memerlukan duit poket..jom join team dropship @nurmaiizaaa untuk buat sales ribu riban😊 Ciri-ciri dropship haruslah seperti berikut : ✔RAJIN PROMOTE ✔SUKA BELAJAR ILMU BISNES WALAUPUN TAK PANDAI BERNIAGA ✔RAJIN USAHA & TAK MUDAH PUTUS ASA (TAKNAK KELUAR MASUK GROUP SESUKA HATI) ✔WAJIB ADA TELEGRAM ✔WAJIB ADA ONLINE BANKING KELEBIHAN : 🛑TIADA YURAN DIKENAKAN 🛑ADA REWARD UNTUK DS/AGEN YG CAPAI TARGET SALES BULANAN 🛑BAGI DS/AGEN YG TIADA PENGALAMAN DLM BISNES AKAN DIBANTU/DIBERI TUNJUK AJAR *NAK BERJAYA JANGAN BANYAK ALASAN* So sesiapa berminat boleh lah whatsapp no dibawah😊 www.wasap.my/601125605041 . . . . #blousemurah #blouseviral #instafamous #dropshipblouse #blousecantik #dropshipneeded #tv3malaysia #jannanick #dropshipwanted #theyusufiskandar #bazarpaknil #megasales #blousecomel #trending #ootd #international #younginterpreneur #bajukurung #malaysia #bajuraya #fashion #fashionfestival #elfiraloy #ctdk #neelofa #cintateragung #style #confirmmurah #trending

Kenapa kita perlukan Toujours Advanced? - yg 1st sekali mestilah nak cantik kan? - sebab malu ada jerawat, parut dan semua mak nenek dkt muka bila lalu depan crush - bangun pagi badan rasa lesu tak bermaya mengalah kan zombi - bila pegi shopping susah cari saiz badan yg sesuai walaupon ada pepatah ckp ukur baju badan sendiri - makan sikit je tapi susah nak membuang sbb perut tak bg buang katanya membazir je kalau buang - kulit cepat terbakar dan orang mula ejek arang cerah lagi - period tak lancar berbulan2 padahal akk dia baru lepas bersalin dah period balik - ibu2 hamil yg susah nk makan kurma, air delima dan madu eloklah ambil sbb utk baby dlm perut Whtsapp 011-2117 6314 COD area #melaka (seluruh) #kualalumpur (seluruh) #klangvalley Postage 1 MALAYSIA #toujoursadvanced #toujourstestimoni #toujoursadvanced #toujourstesti #collagen #collagenshots #toujoursserdang #toujourskl #toujoursputrajaya #toujoursbangi #sayajual #sayajualtoujours #sayajualtoujoursadvanced #bazarpaknil #bazaarpaknil #toujoursmurah #toujoursadvancedmurah #haniszalikha #hairulazreen #theyusufiskandar #bujibuchempel #toujourskids #toujourskidskl #toujourskidsselangor #toujourskidsmelaka #healthylifestyle #fruitandvegeblend

🌸Ramsha blouse🌸 . 1 PCS RM35 2 PCS RM60 3 PCS RM75 4 PCS RM100 . Postage : SEM - Add RM9 SS - Add RM15 . Material : Soft cotton . Other : •Pocket not function (refer video) •Functional button at cuff . Measurement : . In cm Length 59 - 66, shoulder 37, armhole 46, sleeve 55, bust 100, hip 106. . In inch Length 23 - 26, shoulder 14.5, armhole 18, sleeve 21.5, bust 39, hip 41.5. . . . #blousemurah #blouseviral #instafamous #casualwear #blousecantik #photooftheday #tv3malaysia #jannanick #fattzura #theyusufiskandar #bazarpaknil #megasales #blousecomel #trending #ootd #international #younginterpreneur #bajukurung #malaysia #bajuraya #fashion #fashionfestival #elfiraloy #ctdk #neelofa #cintateragung #style #confirmmurah #trending

🌸Ramsha blouse🌸 . 1 PCS RM35 2 PCS RM60 3 PCS RM75 4 PCS RM100 . Postage : SEM - Add RM9 SS - Add RM15 . Material : Soft cotton . Other : •Pocket not function (refer video) •Functional button at cuff . Measurement : . In cm Length 59 - 66, shoulder 37, armhole 46, sleeve 55, bust 100, hip 106. . In inch Length 23 - 26, shoulder 14.5, armhole 18, sleeve 21.5, bust 39, hip 41.5. . . . #blousemurah #blouseviral #instafamous #casualwear #blousecantik #photooftheday #tv3malaysia #jannanick #fattzura #theyusufiskandar #bazarpaknil #megasales #blousecomel #trending #ootd #international #younginterpreneur #bajukurung #malaysia #bajuraya #fashion #fashionfestival #elfiraloy #ctdk #neelofa #cintateragung #style #confirmmurah #trending

🌸Ramsha blouse🌸 . 1 PCS RM35 2 PCS RM60 3 PCS RM75 4 PCS RM100 . Postage : SEM - Add RM9 SS - Add RM15 . Material : Soft cotton . Other : •Pocket not function (refer video) •Functional button at cuff . Measurement : . In cm Length 59 - 66, shoulder 37, armhole 46, sleeve 55, bust 100, hip 106. . In inch Length 23 - 26, shoulder 14.5, armhole 18, sleeve 21.5, bust 39, hip 41.5. . . . #blousemurah #blouseviral #instafamous #casualwear #blousecantik #photooftheday #tv3malaysia #jannanick #fattzura #theyusufiskandar #bazarpaknil #megasales #blousecomel #trending #ootd #international #younginterpreneur #bajukurung #malaysia #bajuraya #fashion #fashionfestival #elfiraloy #ctdk #neelofa #cintateragung #style #confirmmurah #trending

🌸Ramsha blouse🌸 . 1 PCS RM35 2 PCS RM60 3 PCS RM75 4 PCS RM100 . Postage : SEM - Add RM9 SS - Add RM15 . Material : Soft cotton . Other : •Pocket not function (refer video) •Functional button at cuff . Measurement : . In cm Length 59 - 66, shoulder 37, armhole 46, sleeve 55, bust 100, hip 106. . In inch Length 23 - 26, shoulder 14.5, armhole 18, sleeve 21.5, bust 39, hip 41.5. . . . #blousemurah #blouseviral #instafamous #casualwear #blousecantik #photooftheday #tv3malaysia #jannanick #fattzura #theyusufiskandar #bazarpaknil #megasales #blousecomel #trending #ootd #international #younginterpreneur #bajukurung #malaysia #bajuraya #fashion #fashionfestival #elfiraloy #ctdk #neelofa #cintateragung #style #confirmmurah #trending

🌸Ramsha blouse🌸 . 1 PCS RM35 2 PCS RM60 3 PCS RM75 4 PCS RM100 . Postage : SEM - Add RM9 SS - Add RM15 . Material : Soft cotton . Other : •Pocket not function (refer video) •Functional button at cuff . Measurement : . In cm Length 59 - 66, shoulder 37, armhole 46, sleeve 55, bust 100, hip 106. . In inch Length 23 - 26, shoulder 14.5, armhole 18, sleeve 21.5, bust 39, hip 41.5. . . . #blousemurah #blouseviral #instafamous #casualwear #blousecantik #photooftheday #tv3malaysia #jannanick #fattzura #theyusufiskandar #bazarpaknil #megasales #blousecomel #trending #ootd #international #younginterpreneur #bajukurung #malaysia #bajuraya #fashion #fashionfestival #elfiraloy #ctdk #neelofa #cintateragung #style #confirmmurah #trending

Wow bestnya dapat gigi putih camni.. cust ni hanya pakai 5 pouch sahaja. Niat dihati nak putihkan sedikit. Memang puas hati dengan kesannya. Mmg takpayah spend duit mahal2 sampai ribu2... bawah rm200 je putih seputihnya gigi dengan crest whitestrips professional effects ni tau... memang best.!!😍😍 . . Kenapa perlu ada crest3dwhitestrips dalam rutin harian anda❓❓ . 🌀 rawatan pemutihan di klinik gigi rm1400++ 👯 boleh buat dirumah, sebelum tidur😴 👰 sesuai utk bakal2 pengantin🎎 💋 murah dan berbaloii👍👍👍 ☁️ kesan putih tahan sehingga 12 BULAN😱 🙅 tiada lagi gigi kuning 🌈 lebih konfiden utk bcakap💁 😁 lepas ni boleh senyum nampak gigi sampai ke telinga sbb gigi dah putih. Hehe😆 . Harga: 💎 10 pouch = RM 115 💎 14 pouch = RM 158 💎 20 pouch = RM 220 💎 Toothpaste = RM 60 📮 Postage RM 7 SM / RM 11 SS . . . . Macam mana nak oder? Hubungi kami : +60139708561 . #crest3dwhite #crest3dwhitestrips #crest3dmalaysia #crest3dwhitemalaysia #sayajualcrest3dwhite #sayajualpemutihgigi #sayajualbarangus #putihkangigi #gigiputihberseri #pemutihgigi #teethwhitening #whiteningteeth #selenagomez #gigiputih #laraalana #theyusufiskandar #aaisyahdhiarana #crest3dwhitemurah #crestwhitemurah #justinbieber #malaysia #malaypretty #instadaily #instaphoto #murah #sayajual - #regrann

... Kids Printed T-shirt - Batman 🌟 100% cotton 🌟 Kain kualiti cantik 😊 . 🔖 1 helai RM12 📣 2 helai RM20 . Saiz: ➡️ 2 (1y) - bahu: 21cm, dada: 27cm, labuh: 36cm ➡️ 4 (2-3y) - bahu: 26.5cm, dada: 30.5cm, labuh: 40cm ➡️ 6 (4-5y) - bahu: 29.5cm, dada: 34cm, labuh: 46cm ➡️ 8 (6-7y) - bahu: 31cm, dada: 36cm, labuh: 50cm ➡️ 10 (8-9y) - bahu: 3cm, dada: 38cm, labuh: 52cm ‼️ Umur sekadar ANGGARAN, sila semak ukuran . 🚚 Pos Laju: Caj berbeza ikut poskod . Order? 📱 WhatsApp 0126272464 . #haibibitops #tshirtbudak #tshirtkanakkanak #tshirtcotton #tshirtbudakmurah #bajubudak #bajukanakkanak #bajubudakmurah #jualmurah #bajumurah #bajucomel #cooltshirt #laraalana #igshopmalaysia #tshirtmurah #bajumurah #tshirtstylo #comelpipimerah #theyusufiskandar #ajimaura #hbhmtshirt

Restock lagiii. Stok laju mcm air. Sebab apa laju? Mestilah sbb #toujoursadvanced sgt2 berkesan dan beri hasil yang memuaskan hati. Jom dptkan sekarang 😊 Whtsapp 011-2117 6314 COD area #melaka (seluruh) #kualalumpur (seluruh) #klangvalley FREE POSTAGE 1 MALAYSIA #toujoursadvanced #toujourstestimoni #toujoursadvanced #toujourstesti #collagen #collagenshots #toujoursserdang #toujourskl #toujoursputrajaya #toujoursbangi #sayajual #sayajualtoujours #sayajualtoujoursadvanced #bazarpaknil #bazaarpaknil #toujoursmurah #toujoursadvancedmurah #haniszalikha #hairulazreen #theyusufiskandar

... Kids Printed T-shirt - Elmo 😄 🌟 100% cotton 🌟 Cute! . 🔖 1 helai RM12 📣 2 helai RM20 . Saiz: ➡️ 2 (1y) - bahu: 22cm, dada: 28cm, labuh: 36cm ➡️ 4 (2-3y) - bahu: 26.5cm, dada: 30.5cm, labuh: 40cm ➡️ 6 (4-5y) - bahu: 30.5cm, dada: 34cm, labuh: 46cm ➡️ 8 (6-7y) - bahu: 32cm, dada: 36cm, labuh: 50cm ➡️ 10 (8-9y) - bahu: 34.5cm, dada: 40cm, labuh: 53cm ‼️ Umur sekadar ANGGARAN, sila semak ukuran . 🚚 Pos Laju: Caj berbeza ikut poskod . Order? 📱 WhatsApp 0126272464 . #haibibitops #tshirtbudak #tshirtkanakkanak #tshirtcotton #tshirtbudakmurah #bajubudak #bajukanakkanak #bajubudakmurah #jualmurah #bajumurah #bajucomel #cooltshirt #laraalana #igshopmalaysia #tshirtmurah #bajumurah #tshirtstylo #comelpipimerah #theyusufiskandar #ajimaura #hbhmtshirt

... These exclusive design t-shirts are on SALE now! 📣 2 pcs for RM25 only!!! ▶️ 1 pc RM15 . NIKE t-shirt 🌟 High quality cotton 👍 🌟 Kain sejuk dan sedap pakai 😍 🌟 Design eksklusif ni, susah nak cari kat tempat lain. Memang hensem. 😎 . 🔖 Saiz & Ukuran: ➡️ 2 (1-2y) - Bahu: 25cm Labuh: 36.5cm ➡️ 4 (3-4y) - Bahu: 28cm Labuh: 41cm ➡️ 6 (5-6y) - Bahu: 30.5cm Labuh: 46.5cm ❎ 8 (7-8y) - Bahu: 32cm Labuh: 51cm ‼️ Mungkin ada beza ukuran dalam +-1cm . 🔖 Harga asal: RM19 🚚 PosLaju: Caj berbeza ikut poskod . Order? 📱 WhatsApp 0126272464 . #haibibitops #tshirtbudak #tshirtkanakkanak #tshirtcotton #tshirtbudakmurah #bajubudak #bajukanakkanak #bajubudakmurah #jualmurah #bajumurah #bajucomel #cooltshirt #laraalana #igshopmalaysia #tshirtmurah #bajumurah #tshirtmarvel #tshirtmarvelbudak #tshirtstylo #ajimaura #comelpipimerah #theyusufiskandar #bajuboy #niketshirt #tshirtnike #tshirteksklusif #haibibiexclusive

How can I save more when purchasing #toujourskids Fruit & Vege blend ? . You can purchase a Twinpack of Two bottles of Toujours Kids Fruit & Vege blend with a cut down price at RM130 per Twinpack! SAVE RM10 MOMMIES❗️ . . Click link at bio for fast respond . #toujourskids #toujoursadvanced #kidslove #kidshealthyfood #theyusufiskandar

How can I save more when purchasing #toujourskids Fruit & Vege blend ? . You can purchase a Twinpack of Two bottles of Toujours Kids Fruit & Vege blend with a cut down price at RM130 per Twinpack! SAVE RM10 MOMMIES❗️ . . Click link at bio for fast respond . #toujourskids #toujoursadvanced #kidslove #kidshealthyfood #theyusufiskandar

How can I save more when purchasing #toujourskids Fruit & Vege blend ? . You can purchase a Twinpack of Two bottles of Toujours Kids Fruit & Vege blend with a cut down price at RM130 per Twinpack! SAVE RM10 MOMMIES❗️ . . Click link at bio for fast respond . #toujourskids #toujoursadvanced #kidslove #kidshealthyfood #theyusufiskandar

... These exclusive design t-shirts are on SALE now! 📣 2 pcs for RM25 only!!! ▶️ 1 pc RM15 . Donald Duck t-shirt Colour: Grey 🌟 High quality cotton 👍 🌟 Kain sejuk dan sedap pakai 😍 🌟 Design eksklusif ni, susah nak cari kat tempat lain. Memang hensem. 😎 . 🔖 Saiz & Ukuran: ➡️ 2 (1-2y) - Bahu: 25cm Labuh: 36.5cm ➡️ 4 (3-4y) - Bahu: 28cm Labuh: 41cm ➡️ 6 (5-6y) - Bahu: 30.5cm Labuh: 46.5cm ➡️ 8 (7-8y) - Bahu: 32cm Labuh: 51cm ‼️ Mungkin ada beza ukuran dalam +-1cm . 🔖 Harga asal: RM19 sehelai 🚚 PosLaju: Caj berbeza ikut poskod . Order? 📱 WhatsApp 0126272464 . #haibibitops #tshirtbudak #tshirtkanakkanak #tshirtcotton #tshirtbudakmurah #bajubudak #bajukanakkanak #bajubudakmurah #jualmurah #bajumurah #bajucomel #cooltshirt #laraalana #igshopmalaysia #tshirtmurah #bajumurah #tshirtmarvel #tshirtmarvelbudak #tshirtstylo #ajimaura #theyusufiskandar #bajuboy #donaldducktshirt #tshirteksklusif #haibibiexclusive

... 📣 Combo 2 helai RM25 ⏺️ Harga asal RM19 sehelai. Jimat banyak! . Star Wars t-shirt EXCLUSIVE edition! 🌟 High quality cotton 👍 🌟 Kain sejuk dan sedap pakai 😍 🌟 Design eksklusif ni, susah nak cari kat tempat lain. Memang hensem. 😎 . 🔖 Saiz & Ukuran: ➡️ 2 (1-2y) - Bahu: 25cm Labuh: 36.5cm ➡️ 4 (3-4y) - Bahu: 28cm Labuh: 41cm ➡️ 6 (5-6y) - Bahu: 30.5cm Labuh: 46.5cm ➡️ 8 (7-8y) - Bahu: 32cm Labuh: 51cm ‼️ Mungkin ada beza ukuran dalam +-1cm . 📣 Sale: RM15 sehelai 🚚 PosLaju: Caj berbeza ikut poskod . Order? 📱 WhatsApp 0126272464 . #haibibitops #tshirtbudak #tshirtkanakkanak #tshirtcotton #tshirtbudakmurah #bajubudak #bajukanakkanak #bajubudakmurah #jualmurah #bajumurah #bajucomel #cooltshirt #laraalana #igshopmalaysia #tshirtmurah #bajumurah #tshirtmarvel #tshirtmarvelbudak #tshirtstylo #ajimaura #comelpipimerah #theyusufiskandar #bajuboy #starwarstshirt #tshirtstarwars #tshirteksklusif #haibibiexclusive

Ready Stock #toujoursadvanced Siapa yang nak join postage/cod boleh whtsapp/dm min laju2. Tekan link di bio profile min nanti akn terus masuk whtsapp 😊 Min akan reply sepantas kilat. Layanan mcm adik beradik je 😙 Hari ni nak? Hari ni jugak boleh dpt. Admin sentiasa ada stock utk anda. Dan yg PALING BESTTT...freegift PERCUMA, paper bag PERCUMA. Segalanya PERCUMA PERCUMA PERCUMA. WOWW! Whtsapp 011-2117 6314 COD area #melaka (seluruh) #kualalumpur (seluruh) #klangvalley FREE POSTAGE 1 MALAYSIA #toujoursadvanced #toujourstestimoni #toujoursadvanced #toujourstesti #collagen #collagenshots #toujoursserdang #toujourskl #toujoursputrajaya #toujoursbangi #sayajual #sayajualtoujours #sayajualtoujoursadvanced #bazarpaknil #bazaarpaknil #toujoursmurah #toujoursadvancedmurah #haniszalikha #hairulazreen #theyusufiskandar

... 📣 2 helai untuk RM25 je! 🌟 Design eksklusif ni, susah nak cari kat tempat lain. Memang hensem. 😎 . ‼️ Saiz yang masih ADA: ▶️ BIRU - 1, 2 ▶️ KELABU - 1, 6 . 🔖 Ukuran: ➡️ 1 (Biru) - Bahu: 21.5cm Labuh: 35cm ➡️ 1 (Kelabu) - Bahu: 24cm Labuh: 36cm ➡️ 2 - Bahu: 25cm Labuh: 36.5cm ➡️ 6 - Bahu: 29.5cm Labuh: 47cm ‼️ Mungkin ada beza ukuran dalam +-1cm . 🔖 Harga asal: RM19 sehelai 📣 Harga sale: RM15 je! 🚚 PosLaju: Caj berbeza ikut poskod . 🌟 High quality cotton 👍 🌟 Kain sejuk dan sedap pakai 😍 . Order? 📱 WhatsApp 0126272464 . #haibibitops #tshirtbudak #tshirtkanakkanak #tshirtcotton #tshirtbudakmurah #bajubudak #bajukanakkanak #bajubudakmurah #jualmurah #bajumurah #bajucomel #cooltshirt #laraalana #igshopmalaysia #tshirtmurah #bajumurah #tshirtmarvel #tshirtmarvelbudak #tshirtstylo #ajimaura #comelpipimerah #theyusufiskandar #bajuboy #spidermantshirt #tshirtspiderman #tshirteksklusif #haibibiexclusive

Pagi korang.. Dah Ready ke...? . . Khas untuk Uolls yang menantikan Abaya Caralisa 2.0 di buka semula, . . Alhamdulillah. atas sokongan super dasat dari Uolls semua semasa pelancaran batch 1.0 untuk caralisa batch 2.0 ni MS akan adakan tawaran lebih exclusive lagi! 🤩 . . Nak tau apa tawaran exclusive tu? . . Komen “SAYA NAK!” di bawah untuk Join waitinglist skrg 👇🏻 . . #thereturnofthelegacy #theyusufiskandar #jubahabaya #tudungkanakkanak #jubahhitammalaysia #jubahlabuhmurah #caryalovers #caralisa #ajimaura #sambaltravel #terapiinstagram #like4follow #sambalgorengkentang #likeforlikes #likeforlikeback #followforfollowback #follow4followback #demirindumu #caryacosmetics #maternityblouse #ironlessblouse #feeltaglowserum #aurainsta #feeltasecretjelly #inairambut #bajutakpayahgosok #inaicelup #seluarmengandung

... 📣 4 helai RM35 ➡️ 3 helai RM27 ➡️ 1 helai RM10 ⏺️(campur dgn t-shirt RM10 lain) . ‼️ Tinggal saiz: ➡️ 1y ➡️ 3y ➡️ 4y ➡️ 5y ➡️ 6y . Kids Printed T-shirt - Popsicles Brand: Blue Jay 🌟 100% cotton 🌟 Kain sejuk dan sedap pakai . 🚚 PosLaju: Caj berbeza ikut poskod . Order? 📱 WhatsApp 0126272464 . #haibibitops #tshirtbudak #tshirtkanakkanak #tshirtcotton #tshirtbudakmurah #bajubudak #bajukanakkanak #bajubudakmurah #jualmurah #bajumurah #bajucomel #cooltshirt #laraalana #igshopmalaysia #tshirtmurah #bajumurah #tshirtstylo #comelpipimerah #theyusufiskandar #ajimaura #hbbjtshirt #hb4rm35

Selamat pagi semua! Kenapa mommies perlu #toujourskids ? Sebab dalam sebotol Toujours Kids ni je mommies boleh bantu anak2 mendapatkan khasiat sepenuhnya untuk mereka.. tunggu apa lagi mommies? . . Ready stock #toujoursadvanced & #toujourskids . . 📦 Pos ke seluruh Malaysia . . COD 🚙 #seremban #seremban2 #seremban3 #senawang #kualapilah #jempol #jelebu #nilai . . . 📲 DM or Whatsapp 0134059668 . . #toujourstesti #halal #toujourskidsseremban #toujourskidssenawang #sayajual #bazarpaknil #negerisembilan #haniszalikha #hairulazreen #theyusufiskandar #bujibuchempel #sayajualtoujoursadvanced #sayajualtoujourskids #toujoursadvancednegerisembilan #jomtoujours #halal #toujoursadvancedseremban #toujoursadvancedsenawang #hairultrainingforfilm #teamtoujoursstokis93

Ni kain dr designer vera bradley Nama dia African Violet Boleh preorder corak ni Lawa terang kalernya Harga rm24/m bidang 60 ya.. Nak preorder whatsapp aina 0193990149 k Cutenya baju niii😍😍 Hasil #customercottonmetermurah Reposted from @hosh.baby - Ready stock. Cap sleeve #geraniumdress 2y SALE RM50 (np: RM65) Poslaju RM8 SM/ RM12 SS First pay first serve Whatsapp for order. Link at bio #babydress #handmadebabydress #diapercover #customdress #babydressmalaysia #babyoutfit #babyootd #babygift #fattzura #aaisyahdhiarana111 #comelpipimerah #theyusufiskandar #babygirlfashion #babygirlclothes

Selain dari customer kami adalah bagmaker..ada juga yang buat baju terutamanya baju baby or kanak kanak..cotton kami pun sesuai buat baju tau😃 Kain ni kami ada readystok 2m. Siapa berkenan meh order,dm kami atau whatsapp aina 0193990149 Kredit gambar hasil #customercottonmetermurah Reposted from @hosh.baby - Customer order. Thank you 💖 #babydress #handmadebabydress #diapercover #customdress #babydressmalaysia #babybootiesmalaysia #handmadebabybooties #babyoutfit #babyootd #babygift #fattzura #aaisyahdhiarana111 #comelpipimerah #theyusufiskandar #babygirlfashion #babygirlclothes

Ready Stock #toujoursadvanced Siapa yang nak join postage/cod boleh whtsapp/dm min laju2. Tekan link di bio profile min nanti akn terus masuk whtsapp 😊 Min akan reply sepantas kilat. Layanan mcm adik beradik je 😙 Hari ni nak? Hari ni jugak boleh dpt. Admin sentiasa ada stock utk anda. Dan yg PALING BESTTT...freegift PERCUMA, paper bag PERCUMA. Segalanya PERCUMA PERCUMA PERCUMA. WOWW! Whtsapp 011-2117 6314 COD area #melaka (seluruh) #kualalumpur (seluruh) #klangvalley FREE POSTAGE 1 MALAYSIA #toujoursadvanced #toujourstestimoni #toujoursadvanced #toujourstesti #collagen #collagenshots #toujoursserdang #toujourskl #toujoursputrajaya #toujoursbangi #sayajual #sayajualtoujours #sayajualtoujoursadvanced #bazarpaknil #bazaarpaknil #toujoursmurah #toujoursadvancedmurah #haniszalikha #hairulazreen #theyusufiskandar

Grab Combo terus !! 😎😎 Apa yang best tentang maxxslim ni ?? . maxxslim makan sebiji pagi akan potong habis selera makan sepanjang hari!! pembakaran lemak pun cepat berlaku!! . salah satu kandungan maxxslim yang sangat besttt!! "ekstrak garnicia" bantu mencegah pembentukan lemak baru🤓🤓 huhuhuhu!! best apaa . NAK ORDER 📲 0178095134 #bettykitchen #theyusufiskandar #laraalana

Ready Stock #toujoursadvanced Siapa yang nak join postage/cod boleh whtsapp/dm min laju2. Tekan link di bio profile min nanti akn terus masuk whtsapp 😊 Min akan reply sepantas kilat. Layanan mcm adik beradik je 😙 Hari ni nak? Hari ni jugak boleh dpt. Admin sentiasa ada stock utk anda. Dan yg PALING BESTTT...freegift PERCUMA, paper bag PERCUMA. Segalanya PERCUMA PERCUMA PERCUMA. WOWW! Whtsapp 011-2117 6314 COD area #melaka (seluruh) #kualalumpur (seluruh) #klangvalley FREE POSTAGE 1 MALAYSIA #toujoursadvanced #toujourstestimoni #toujoursadvanced #toujourstesti #collagen #collagenshots #toujoursserdang #toujourskl #toujoursputrajaya #toujoursbangi #sayajual #sayajualtoujours #sayajualtoujoursadvanced #bazarpaknil #bazaarpaknil #toujoursmurah #toujoursadvancedmurah #haniszalikha #hairulazreen #theyusufiskandar

Kekadang aku terpikir, nk di ikutkan tawakal haiwan lagi tinggi dari tawakal manusia pada Tuhannya . Nak bercakap tak blh, nk membeli tak mampu, kalau manusia campak sisa dptla makan, kalau tak terus berlapar..nasib tak baik mungkin disepak even cuma merenung tanpa menganggu.. . After all, even nasib dia tak sebaik kita, dia tak pernah biadap & derhaka dgn Tuhan mcm kita semua.. . Kredit: Firdaus Nasir . . Jangan lupa LIKE💗 KOMEN💬 SHARE 📤TAG 👥👤 . . . #restoran #resipi #masakan #makanan #malaysia #kampung #warisan #wanita #mingguanwanita #kucing #bayi #comel #frieskies #ikan #whiskas #tuna #salmon #mackerel #sardin #theyusufiskandar #mirafilzah #tv3malaysia

Inilah akibatnya bila banyak makan... . Jangan lupa LIKE💗 KOMEN💬 SHARE 📤TAG 👥👤 . . . #restoran #resipi #masakan #makanan #malaysia #kampung #warisan #wanita #mingguanwanita #bayi #comel #theyusufiskandar #syatillamelvin #nestum #nestle #susu #ibu #emak #keluarga #ayah #bapa #nostalgia

Kenapa kita perlukan Toujours Advanced? - yg 1st sekali mestilah nak cantik kan? - sebab malu ada jerawat, parut dan semua mak nenek dkt muka bila lalu depan crush - bangun pagi badan rasa lesu tak bermaya mengalah kan zombi - bila pegi shopping susah cari saiz badan yg sesuai walaupon ada pepatah ckp ukur baju badan sendiri - makan sikit je tapi susah nak membuang sbb perut tak bg buang katanya membazir je kalau buang - kulit cepat terbakar dan orang mula ejek arang cerah lagi - period tak lancar berbulan2 padahal akk dia baru lepas bersalin dah period balik - ibu2 hamil yg susah nk makan kurma, air delima dan madu eloklah ambil sbb utk baby dlm perut Whtsapp 011-2117 6314 COD area #melaka (seluruh) #kualalumpur (seluruh) #klangvalley Postage 1 MALAYSIA #toujoursadvanced #toujourstestimoni #toujoursadvanced #toujourstesti #collagen #collagenshots #toujoursserdang #toujourskl #toujoursputrajaya #toujoursbangi #sayajual #sayajualtoujours #sayajualtoujoursadvanced #bazarpaknil #bazaarpaknil #toujoursmurah #toujoursadvancedmurah #haniszalikha #hairulazreen #theyusufiskandar #bujibuchempel #toujourskids #toujourskidskl #toujourskidsselangor #toujourskidsmelaka #healthylifestyle #fruitandvegeblend

... 📣 4 helai RM35 ➡️ 3 helai RM27 ➡️ 1 helai RM10 ⏺️(campur dgn t-shirt RM10 lain) . ‼️ Tinggal saiz: ➡️ 1y (Bahu: 24cm, labuh: 37.5cm) ➡️ 5y (Bahu: 31.5cm, labuh: 46cm) ➡️ 6y (Bahu: 32.5cm, labuh: 47.5cm) . 😎 Smart! Design ni kain dia extra cantik dari yang lain. 🌟 100% cotton . 🚚 PosLaju: Caj berbeza ikut poskod . Order? 📱 WhatsApp 0126272464 . #haibibitops #tshirtbudak #tshirtkanakkanak #tshirtcotton #tshirtbudakmurah #bajubudak #bajukanakkanak #bajubudakmurah #jualmurah #bajumurah #bajucomel #cooltshirt #laraalana #igshopmalaysia #tshirtmurah #bajumurah #tshirtstylo #comelpipimerah #theyusufiskandar #ajimaura #hbqktshirt #hb4rm35