#tipskecantikan

171,092 posts tagged with #tipskecantikan

Photos and Videos about #tipskecantikan

TESTIMONI TRANSFER @COLLAGENPILIHANKU, ORDER FROM MEDAN😍. . Rahasia Cantik Putih Sehat Awet Muda, kita Minum LVN COLLAGEN😍😍😍 . PROMO KHUSUS DISKON 30% + FREE SUBSIDI ONGKIR SELURUH INDONESIA WELCOME RESELLER & DROPSHIPPER BELI LEBIH BANYAK BAYAR LEBIH MURAH😍😍 . . ‼️HATI2 BARANG PALSU‼️ . HANYA DI @collagenpilihanku PRODUK TERJAMIN ORIGINAL 100% . ⚠️GARANSI UANG KEMBALI JIKA PRODUK YANG DITERIMA PALSU⚠️. . Info Pemesanan WA 0821-2924-6624 / Klik Link di bio ya🤗 #lfl #fff #lff #ragamkecantikan #rahasiacantik #cantikalami #tutorialmakeupnatural #manfaatcollagen #collagendrink #tipskecantikan #tipshamil #tips #tipsdietsehat #likeforfollow #like4follow #daisy #lunamaya #syahrini #infobandungraya #infoterkini #infosemarang #infomakassar #infokerja #infopadang #infobdgcom #infokotapalu #infokesehatan #hijab #ootdhijab #hijabfashion

Uhuk bapeer, yuk mulai kisah cantikmu dari dalam bersama @collagenpilihanku🤗🤗 . Rahasia Cantik Putih Sehat Awet Muda, kita Minum LVN COLLAGEN😍😍😍 . PROMO KHUSUS DISKON 30% + FREE SUBSIDI ONGKIR SELURUH INDONESIA WELCOME RESELLER & DROPSHIPPER BELI LEBIH BANYAK BAYAR LEBIH MURAH😍😍 . . ‼️HATI2 BARANG PALSU‼️ . HANYA DI @collagenpilihanku PRODUK TERJAMIN ORIGINAL 100% . ⚠️GARANSI UANG KEMBALI JIKA PRODUK YANG DITERIMA PALSU⚠️. . Info Pemesanan WA 0823-1835-2780 / Klik Link di bio ya🤗 #lfl #fff #lff #ragamkecantikan #rahasiacantik #cantikalami #tutorialmakeupnatural #manfaatcollagen #collagendrink #tipskecantikan #tipshamil #tips #tipsdietsehat #likeforfollow #like4follow #daisy #lunamaya #syahrini #infobandungraya #infoterkini #infosemarang #infomakassar #infokerja #infopadang #infobdgcom #infokotapalu #infokesehatan #hijab #ootdhijab #hijabfashion

Hayooo ngaku siapa nih yang masih suka melakukan kebiasaan buruk diatas? Kurangi yuk guys agar wajah kita tetap halus tanpa garis2 halus🤗 Dan yaaaaa jangan lupa yuk mulai kisah cantikmu dari dalam bersama @collagenpilihanku😍😍 Rahasia Cantik Putih Sehat Awet Muda, kita Minum LVN COLLAGEN😍😍😍 . PROMO KHUSUS DISKON 30% + FREE SUBSIDI ONGKIR SELURUH INDONESIA WELCOME RESELLER & DROPSHIPPER BELI LEBIH BANYAK BAYAR LEBIH MURAH😍😍 . . ‼️HATI2 BARANG PALSU‼️ . HANYA DI @collagenpilihanku PRODUK TERJAMIN ORIGINAL 100% . ⚠️GARANSI UANG KEMBALI JIKA PRODUK YANG DITERIMA PALSU⚠️. . Info Pemesanan WA 0821-2924-6624 / Klik Link di bio ya🤗 #lfl #fff #lff #ragamkecantikan #rahasiacantik #cantikalami #tutorialmakeupnatural #manfaatcollagen #collagendrink #tipskecantikan #tipshamil #tips #tipsdietsehat #likeforfollow #like4follow #daisy #lunamaya #syahrini #infobandungraya #infoterkini #infosemarang #infomakassar #infokerja #infopadang #infobdgcom #infokotapalu #infokesehatan #hijab #ootdhijab #hijabfashion

[SKINFORMATION😱] . . Nak kulit licin mcm kulit telur impian semua girls kat luar sana! But now, nad nak share kt korang mcm mana nak dapat kulit licin & glowing ✌🏻 . . Prettycaked #glowactivatorampoule laa penyelesaiannya. Helps to recover damaged skin within 7 days! Jerawat? Parut jerawat? Kemerahan? Pori tersumbat? Kulit kusam? Hanya dgn ampoule je blh selesai masalah korang! Try it out yourself and experience the magic ✨ . JOM ORDER AMPOULE SEKARANG! BLH DM ATAU KLIK LINK KAT BIO 💋 . . . . #prettycaked #blendslikebutterfoundation #glowactivatorampoule #betterthanbarelipcream #gaa7dayschallenge #delipciousfrostycream #prettycakedstokismelaka #prettycakedteamnadia #codpcmelaka #agentwanted #dropshipwanted #makeuptutorial #makeup #tipskecantikan #hudabeauty #fentybeauty #sephora

Tiap anak pengen sesuatu, terus kita budgetnya lagi ga ada suka nyesek kan? 😢 dulu pernah aku alamin..dan rasanya nyeseek bangeettt..slalu berdoa dalam hati, semoga diberikan rejeki berlimpah dan berkah supaya bisa membelikan fasilitas pendidikan, dsb buat anak2 tersayang.. Alhamdulillah Alloh kabul doa2ku, setelah jalanin bisnis jafra.. Tiap anak2 butuh apa (bukan pengen apa yaah) jadi tau harus jualan apa aza,dapetin keuntungan berapa, biar kecapai budget memberikan kebutuhan anak tanpa minta sama suami.. Contohnya kaya minggu kemaren, anakku yg gede perlu sepatu hitam buat sekolah. Karna sepatu yg warna hitam sebelumnya udah kecil.tinggal yang berwarna. Alhamdulillah hasil jualan 1 set skipcare royal boost, keuntungannya sekitar 200rb an. Bisa aku beliin sepatu buat anak tercinta 😍 Dulunya sempet ragu jalanin bisnis jafra, beneran gitu bisa laku jualannya, dsb. Untung saya berani ambil peluang dan nyobain jalanin bisnis jafra..saya sangat terbantu sekali dari segi financial 😍 Buat temen2 yg pengen dapetin income dari keuntungan jualan/ngembangin bisnis jafra yuk join jafra bareng teamku, insya Alloh dibimbing minimal sampai kamu balik modal dalam waktu 1bulan..yuk kita ngobrol lebih jauh, cek kontak bio ig @hanum_beautycare yaah 💗😍

Tiap anak pengen sesuatu, terus kita budgetnya lagi ga ada suka nyesek kan? 😢 dulu pernah aku alamin..dan rasanya nyeseek bangeettt..slalu berdoa dalam hati, semoga diberikan rejeki berlimpah dan berkah supaya bisa membelikan fasilitas pendidikan, dsb buat anak2 tersayang.. Alhamdulillah Alloh kabul doa2ku, setelah jalanin bisnis jafra.. Tiap anak2 butuh apa (bukan pengen apa yaah) jadi tau harus jualan apa aza,dapetin keuntungan berapa, biar kecapai budget memberikan kebutuhan anak tanpa minta sama suami.. Contohnya kaya minggu kemaren, anakku yg gede perlu sepatu hitam buat sekolah. Karna sepatu yg warna hitam sebelumnya udah kecil.tinggal yang berwarna. Alhamdulillah hasil jualan 1 set skipcare royal boost, keuntungannya sekitar 200rb an. Bisa aku beliin sepatu buat anak tercinta 😍 Dulunya sempet ragu jalanin bisnis jafra, beneran gitu bisa laku jualannya, dsb. Untung saya berani ambil peluang dan nyobain jalanin bisnis jafra..saya sangat terbantu sekali dari segi financial 😍 Buat temen2 yg pengen dapetin income dari keuntungan jualan/ngembangin bisnis jafra yuk join jafra bareng teamku, insya Alloh dibimbing minimal sampai kamu balik modal dalam waktu 1bulan..yuk kita ngobrol lebih jauh, cek kontak bio ig @hanum_beautycare yaah 💗😍

Benda yang wajib ada dekat rumah, #bougasbeauty set. Kalau tak ada, rasa tak lengkap betul. Especially, bila seharian pakai makeup. Rasa tak sabar nak balik, bersihkan kotoran dekat muka. Terus rasa ringan & segar! Setuju tak? Korang macam mana pula? 😉 #bougasbeauty

[SEDAP LA PULAK #dianzvitamin NI. 😋] . . Tiap-tiap hari consume #dianzvitamin Sedap pulak rasa hehehe Macam nak consume banyak-banyak aja sehari Tapi takutla ada side effect. . Hehehe amboi Sebenarnya sehari boleh ambil dua biji aja Sedap macam mana pun Kena ikut jugak jumlah yang ditetapkan Founder Dianz boleh tolong explain sebab apa. . . #dianz #dianzvitamin #tanyafounderdianz #tipskecantikan #tips #tipscantik #jomcantik

Cellestiens.id juga sudah dipercayai oleh pakar kecantikan di indonesia !! Yang sudah berpengalaman expert di bidang aesthetic pebih dari 5 tahun .. Salah satu nya adalah kak @caesariosteven . . #kecantikanwajah #dokterkecantikan #produkkecantikan #tipskecantikan #skincaretips #skincarekorea #beautycare #kecantikankulit #beautymakeup #beautyaddict #skincarejunkie Info beauty #beauty #beautylover #beautyful #creamkecantikan #skincaremurah #maskerkecantikan #klinikkecantikan #skincarecommunity #beautyjunkie #kecantikan #beautygirl #koreanskincareroutine

SIAPA GENG KULIT GORENG PISANG? - Nah cara mudah yakmatt,easy dan simple untuk orang yang kulit berlemuih.Asyik-asyik minyak tuh boleh buat goreng pisang goreng ye dak? Haaa meh uols parking sini tengok apa kak mimie nak habaq maii. - Cara paling magik korang boleh try istiqomah dapdap Bougas Advance Serum pagi ngan malam tanpa jemu insyallah dengan izin Allah,minyak kat muka tu boleh dikawal dengan serta-merta!Syokkk habes kangg? Jangan duk ternganga dahlar baca tips ni ❤️

❤SIAPAKAH PENGGUNA BOTANICAL EFFECTS❤ . . ✅ Kulit yg punyai masalah jerawat, kulit kering, kulit berminyak, kusam dan tona tidak sekata.. . . ✅ Yg berumur 24 tahun dan ke bawah.. . . ✅ Yg sebelum ini adalah pengguna produk tempatan (local) yang mengandungi banyak kandungan merkuri / bahan kimia merbahaya.. . . ✅ Yg mencari skincare terbaik dan selamat untk kulit.. . . Mempunyai 3 Formula: 🔥Formula 1: Untuk kulit kering 🔥Formula 2: Untuk kulit normal 🔥Formula 3: Untuk kulit berminyak . . Nak free try dan free cek skin boleh roger Ainaa ☺️ http://MaryKayAinaa.wasap.my Nur Ainaa . . #marykay #skincaremarykay #botanicaleffectsmarykay #maskmarykay #whitehead #marykaykl #marykayselangor #marykayshahalam #marykaypuchong #marykaykelantan #marykayklang #marykaykotabharu #tipskecantikan #marykaykotadamansara #codpetalingjaya #marykaysetiaalam #marykaypetalingjaya

"Jadi Cantik Dengan 3 Produk" Yeyyyyy gud night semuanya, udh pada tidur belumni? Nah jadi di video kali ini aku lagi coba" buat makeup dgn 3produk doang, dan ternyata berhasil dong 🤗 Temen-temen yg gasuka ribet dengan perlatan makeup, bisanih di coba dgn 3 produk aja kayak aku 💕 Ternyata Cantik bisa sesimple ini yaa, gabuang-buang banyak waktu lagi 🤗 Semoga kalian pada suka yaa dan semoga bermanfaat 💕. . . . @indobeautygram @tampilcantik #beautytips #inspirasicantikmu #beautyvideos #beautybloggers #makeupindonesia #wakeupandmakeup #igvbeauty #makeuptutorial #makeupvideos #makeupindo #1minutemakeup #makeupaddict #fff #goals #likeforlikes #likeforfollow #instalike #tipskecantikan #ragamkecantikan #makeuptutorial #indobeautysquad #tutorialflawlessmakeup #indobeautygram #tampilcantik #instadaily #langsa #makeupidea #makeupoftheday #ragamkecantikan #indobeautygram #ragam_kecantikan #tampilcantik #indobeautygram #beautybloggerindonesia #beautychannelid

#surirumah SAMBIL JAGA ANAK PON BOLEH DAPAT INCOME RIBURIBU SEBULAN!! DAPAT DUIT BUAT BELANJA DAPUR DAN ANAK2 TANPA HARAP KAN DUIT SUAMI JE❤ . [ BACA SEHINGGA HABIS ] . . Anda berminat untuk : . ✔️ cari pendapatan lebih? ✔️ berniaga atas angin? ✔️Jual produk yang dah Femes dan ade branding sendiri ✔️ nak beli produk pada harga jauh lebih rendah? ✔️ belajar menjual produk? . Tempat terhad! . ========================== KELEBIHAN JADI DROPSHIP KAMI? ========================== ➡ Keuntungan yang tinggi untuk jualan 1 set ➡ Tidak perlu pening2 tentang penghantaran ➡ Bahan marketing disediakan ➡ Boleh dibuat secara part-time sahaja . . ==================== CARA DROPSHIPPER ==================== . 1. Dropshipper hanya perlu ambil order dari customer . 2. Customer membayar pada dropship, kemudian dropshipper membayar kepada kami dgn harga dropship yang lebih rendah. . 3. Berikan detail customer kepada kami dan kami akan uruskan penghantaran . ============================ KENAPA PRODUK KAMI TERLAJAK LARIS? ============================ ☑HALAL - Serum Meeracle ini telah mendapat Sijil halal dr Jakim tau ☑LULUS KKM - Produk Meeracle kami sudah lulus KKM. Boleh minta no KKM daripada kami. ☑PRODUK BERKUALITI - Sbb bahan-bahan produk kami berkualiti, gerenti berkesan dan tidak membahayakan! 100% semulajadi! . . . ==================== PENDAFTARAN TERHAD! ==================== ✅ Tawaran amat TERHAD kerana Kuota Hampir PENUH! ✅ Cukup Kuota Tawaran akan ditutup bila-bila masa sahaja . Syarat mendaftar sebagai dripshipper ?? . . ✅ Minat bidang bisnes dan kecantikan ✅ Rajin promote ✅ Tak mudah berputus asa . . Klik link WASAP dekat bio @meeracle.outlet.my untuk info lanjut😊 . www.wasap.my/601119160003/Dropshipwanted

REWARD MEWAH DAN BEST GILERR!! . Adakah anda pemenang bertuah itu ? . Jangan tunggu lagi, pelbagai hadiah menarik menanti Fighter Squad.. Jom jadi sebahagian dari wakil jualan kami.. . ✅ FULLY GUIDE DARI ZERO TO HERO ✅ INCOME TINGGI ✅ REWARD HEBAT DAN LUMAYAN . Berminat ??? Sertai team kami hari ini..! . @meeracle.outlet.my . . www.wasap.my/601119160003/Dropship . #agenwanted #fightersquad #meeracledianaempire #ourdreamcometrue

DROPSHIP MEERACLE MASIH DIBUKA!! . Nak income setiap bulan tanpa perlu bersusah payah keluar rumah bekerja? hanya dihujung jari sahaja. . 1 hari jual 1 set = RM 17.00 RM 17.00 x 7 hari =RM 119.00 RM119.00 x 4 minggu = RM476.00 masuk acc saving. . WOW!!!😍😍 NAK JOIN AGEN? LAGI MASYUK🙈 . Tapi kalau buat lebih dapat lah lebih dari kiraan tu kan. 👆🏻👆🏻 . Jom join dropship bersama MEERACLE GEMSTONE. Produk best dan senang di jual. Rating tertinggi di seluruh MALAYSIA. . ---------------------------------------------------------------------- . Kenapa perlu jadi dropship meeracle? . 💎 tidak perlu keluarkan modal besar 💎 tidak perlu pegang stock 💎 tidak perlu pos barang 💎 produk sedang laku keras dan mudah untuk dijual 💎 untung yang agak tinggi 💎 akan di guide dalam group . Selebihnya terangkan dalam group. . Bagaimana cara nak join?? . www.wasap.my/601119160003/AgentWanted . #menjadidenganmeeracle

Ga cuma menghapus riasan make up matte kamu lho... . Tapi juga mengangkat kotoran terkecil di wajah BEAUTIFUL • CONFIDENT • YOU B ERL *************************************************** SELLER B ERL COSMETICS ★ Menerima orderan dari seluruh indonesia dan luar negri ★ Menggunakan ekspedisi : JNE, JNT, TIKI, POS ★ Transfer by BCA & BRI ★ Pengiriman dari Wonosobo dan Tangerang JOIN RESELLER - ORDER DAN KONSULTASI ⬇⬇⬇ 📱WA : +6285203035062 (Likah) #berlcosmetics #berl #berlfamily #berlcosmeticspurwokerto #berlcosmeticsbanyumas #berlcosmeticssingapur #berlcosmeticshongkong #berlcosmeticstaiwan #berlcosmeticsmalaysia #bisnisrumahan #bisnisanakmuda #bisnisonline #cosmeticskorea #likeforlikeback #creamwajahbpom #creamflekhitam #creambumil #creampemutihwajah #creamkomedo #tipsmenghilangkankusam #tipskecantikan #tipscantik #pejuangtangguh #cantikalami #instapurwokerto #lokerpurwokerto #instagood #creamalami #wajahcerahalami #likeforfollow

#surirumah SAMBIL JAGA ANAK PON BOLEH DAPAT INCOME RIBURIBU SEBULAN!! DAPAT DUIT BUAT BELANJA DAPUR DAN ANAK2 TANPA HARAP KAN DUIT SUAMI JE❤ . [ BACA SEHINGGA HABIS ] . . Anda berminat untuk : . ✔️ cari pendapatan lebih? ✔️ berniaga atas angin? ✔️Jual produk yang dah Femes dan ade branding sendiri ✔️ nak beli produk pada harga jauh lebih rendah? ✔️ belajar menjual produk? . Tempat terhad! . ========================== KELEBIHAN JADI DROPSHIP KAMI? ========================== ➡ Keuntungan yang tinggi untuk jualan 1 set ➡ Tidak perlu pening2 tentang penghantaran ➡ Bahan marketing disediakan ➡ Boleh dibuat secara part-time sahaja . . ==================== CARA DROPSHIPPER ==================== . 1. Dropshipper hanya perlu ambil order dari customer . 2. Customer membayar pada dropship, kemudian dropshipper membayar kepada kami dgn harga dropship yang lebih rendah. . 3. Berikan detail customer kepada kami dan kami akan uruskan penghantaran . ============================ KENAPA PRODUK KAMI TERLAJAK LARIS? ============================ ☑HALAL - Serum Meeracle ini telah mendapat Sijil halal dr Jakim tau ☑LULUS KKM - Produk Meeracle kami sudah lulus KKM. Boleh minta no KKM daripada kami. ☑PRODUK BERKUALITI - Sbb bahan-bahan produk kami berkualiti, gerenti berkesan dan tidak membahayakan! 100% semulajadi! . . . ==================== PENDAFTARAN TERHAD! ==================== ✅ Tawaran amat TERHAD kerana Kuota Hampir PENUH! ✅ Cukup Kuota Tawaran akan ditutup bila-bila masa sahaja . Syarat mendaftar sebagai dripshipper ?? . . ✅ Minat bidang bisnes dan kecantikan ✅ Rajin promote ✅ Tak mudah berputus asa . . Klik link WASAP dekat bio @meeracle.outlet.my untuk info lanjut😊 . www.wasap.my/601119160003/Dropshipwanted

Izinkan aku untuk terakhir kalinya semalam saja bersama mu mengenang asmara kita , Dan maafkan segala kesalahan yang pernah ku buat !?! . .plis . . . #tiktokhot #makeup #makeuptutorial #makeupwisuda #makeupnatural #makeupartist #makeupideas #tutorialmakeuplg #makeuphijab #tampilcantik #picoftheday #photography #photooftheday #hijab #hijabers #joker #film #inspirasicantikmu #cantik #tipskecantikan #tutorial #videos #tiktok

Yang wajah nya udah bersih aja pengen tetep pertahanin kebersihan wajah nya pakai BBC Skincare ,,, Nah temen" yang udah iritasi muka nya merah ,tipis, karna korban krim racikann gamau pindah ke BBC ???? Yuk konsultasi aja dulu biar gak penasaran ❣️🤗 . Keunggulan BEBWHITEC : . 👍Sudah Bpom 👍Tanpa pengelupasan 👍Terbukit Nyata 👍Aman untuk bumil dan busui 👍Tidak Detox . ◾Open AGEN dan RESELLER !! ◾Konsultasi / Join ? WA : +62-812-1017-3606 - - - #bebwhitec #bebwhitecskincare #bbcskincare #bebwhitecbanten #bebwhitecjakarta #bebwhitecbandung #bebwhitecjawa #distributorbebwhitec #bebwhitecmakassar #bebwhitecpusat #macoraskincare #macoraskincareindonesia #nezzmgskincareindonesia #macoracream #nezzmgskincare #creamwajahbpom #creamjerawat #krimdokter #tipskecantikan#macorabpom #newmacora #groosia#creampemutihwajah #creamwajahaman #creampemutihampuh #creamwajahmurah

Cukup ke korang rasa kalau tiap2 hari makan nasi kosong? Mesti tak cukup kan. Macam tu lah kulit wajah kita. Semua saling memerlukan. . 🍁Mencuci. 🍁Menyegar. 🍁Melembap. 🍁Melindungi. 4 STEP ni SANGAT SIMPLE. SENANG INGAT. SENANG NAK BUAT. . . Ada lagi PALING BASIC. . 🍀 Pencuci & Pelembap. . KEPENTINGAN PELEMBAP MUKA (MOISTURIZER) . Moisturiser ni sangat penting bagi wajah. Bukan sahaja untuk melembapkan kulit kita, tapi dapat bantu merawat kulit, antipenuaan kulit, elakkan dehidrasi pada wajah & kulit tampak glowing. . Amalkan memakai moisturizer 2 kali sehari iaitu siang & malam. . . Nak kulit awet muda ? Nak cerah ? Nak kulit sihat & glowing ? Meh whatsapp Cikli for free consultation, postage & sample. 😘 . +6016.903.2620 Nurli Independent Beauty Consultant Mary Kay . #marykaymalaysia #marykayselayang #marykaygombak #marykaybatucaves #maryknur #marykaypromotion #botanicaleffectmask #skincare #marykayselangor #tipskecantikan #readystockmarykay #marykaypromotion #botanicaleffects #skincaremarykay

Berikut makanan yang bisa Moms konsumsi untuk mengencangkan payudara. 1. Tahu Makanan yang berbahan baku kedelai ini juga bisa membuat payudara kencang lagi, lho. Di dalam tahu terdapat protein yang baik untuk memperbaharui jaringan termasuk otot-otot di bagian payudara. 2. Alpukat Buah alpukat yang lezat ini pun bisa berfungsi untuk mengencangkan payudara. Karena buah alpukat mengandung lemak baik, asam amino, dan kaya akan nutrisi. 3. Kecambah Jangan sepelekan kandungan yang terdapat dalam kecambah atau yang lebih familiar disebut tauge. Pengolahan sayur ini pun bisa dibilang tergolong mudah. Tapi ternyata, di dalam sayuran kecambah memiliki kandungan prutein yang cukup tinggi, dimana dapat membantu mengencangkan payudara. 4. Seafood Makanan laut seperti udang, cumi-cumi, kepiting, atau lobster mengandung protein yang sangat tinggi. Sehingga bisa membantu mengencangkan otot-otot bagian payudara sehingga payudara menjadi semakin kencang walau pasca menyusui. 5. Rumput Laut Rumput laut memiliki nilai gizi yang cukup tinggi. Yaitu fosfor, kalium, nitrogen, yang bisa mencegah radikal bebaa, mengencangkan payudara, juga mencegah kanker payudara. 6. Umbi-umbian Umbi-umbian seperti singkong dan ubi jalar sangat baik untuk mengencangkan payudara. Karena mengandung magnesium, kalium, juga mineral. 7. Kedelai Jenis kacang yang satu ini memang banyak dijadikan bahan baku berbagai makanan. Dengan begitu, kandungan protein pada kedelai bisa di rasakan dalam berbagai macam cara. Bisa makan tempe yang di goreng, atau minum es susu kedelai rasanya. Kedelai juga memiliki protein dengan kadang yang tinggi, sehingga membantu mengencangkan payudara. #tipssehat #tipspayudarabesar #tipskecantikan #payudarasehat #payudarakencang #mamamuda #mahmud #parentinganak

Berikut makanan yang bisa Moms konsumsi untuk mengencangkan payudara. 1. Tahu Makanan yang berbahan baku kedelai ini juga bisa membuat payudara kencang lagi, lho. Di dalam tahu terdapat protein yang baik untuk memperbaharui jaringan termasuk otot-otot di bagian payudara. 2. Alpukat Buah alpukat yang lezat ini pun bisa berfungsi untuk mengencangkan payudara. Karena buah alpukat mengandung lemak baik, asam amino, dan kaya akan nutrisi. 3. Kecambah Jangan sepelekan kandungan yang terdapat dalam kecambah atau yang lebih familiar disebut tauge. Pengolahan sayur ini pun bisa dibilang tergolong mudah. Tapi ternyata, di dalam sayuran kecambah memiliki kandungan prutein yang cukup tinggi, dimana dapat membantu mengencangkan payudara. 4. Seafood Makanan laut seperti udang, cumi-cumi, kepiting, atau lobster mengandung protein yang sangat tinggi. Sehingga bisa membantu mengencangkan otot-otot bagian payudara sehingga payudara menjadi semakin kencang walau pasca menyusui. 5. Rumput Laut Rumput laut memiliki nilai gizi yang cukup tinggi. Yaitu fosfor, kalium, nitrogen, yang bisa mencegah radikal bebaa, mengencangkan payudara, juga mencegah kanker payudara. 6. Umbi-umbian Umbi-umbian seperti singkong dan ubi jalar sangat baik untuk mengencangkan payudara. Karena mengandung magnesium, kalium, juga mineral. 7. Kedelai Jenis kacang yang satu ini memang banyak dijadikan bahan baku berbagai makanan. Dengan begitu, kandungan protein pada kedelai bisa di rasakan dalam berbagai macam cara. Bisa makan tempe yang di goreng, atau minum es susu kedelai rasanya. Kedelai juga memiliki protein dengan kadang yang tinggi, sehingga membantu mengencangkan payudara. #tipssehat #tipspayudarabesar #tipskecantikan #payudarasehat #payudarakencang #mamamuda #mahmud #parentinganak

Berikut makanan yang bisa Moms konsumsi untuk mengencangkan payudara. 1. Tahu Makanan yang berbahan baku kedelai ini juga bisa membuat payudara kencang lagi, lho. Di dalam tahu terdapat protein yang baik untuk memperbaharui jaringan termasuk otot-otot di bagian payudara. 2. Alpukat Buah alpukat yang lezat ini pun bisa berfungsi untuk mengencangkan payudara. Karena buah alpukat mengandung lemak baik, asam amino, dan kaya akan nutrisi. 3. Kecambah Jangan sepelekan kandungan yang terdapat dalam kecambah atau yang lebih familiar disebut tauge. Pengolahan sayur ini pun bisa dibilang tergolong mudah. Tapi ternyata, di dalam sayuran kecambah memiliki kandungan prutein yang cukup tinggi, dimana dapat membantu mengencangkan payudara. 4. Seafood Makanan laut seperti udang, cumi-cumi, kepiting, atau lobster mengandung protein yang sangat tinggi. Sehingga bisa membantu mengencangkan otot-otot bagian payudara sehingga payudara menjadi semakin kencang walau pasca menyusui. 5. Rumput Laut Rumput laut memiliki nilai gizi yang cukup tinggi. Yaitu fosfor, kalium, nitrogen, yang bisa mencegah radikal bebaa, mengencangkan payudara, juga mencegah kanker payudara. 6. Umbi-umbian Umbi-umbian seperti singkong dan ubi jalar sangat baik untuk mengencangkan payudara. Karena mengandung magnesium, kalium, juga mineral. 7. Kedelai Jenis kacang yang satu ini memang banyak dijadikan bahan baku berbagai makanan. Dengan begitu, kandungan protein pada kedelai bisa di rasakan dalam berbagai macam cara. Bisa makan tempe yang di goreng, atau minum es susu kedelai rasanya. Kedelai juga memiliki protein dengan kadang yang tinggi, sehingga membantu mengencangkan payudara. #tipssehat #tipspayudarabesar #tipskecantikan #payudarasehat #payudarakencang #mamamuda #mahmud #parentinganak

Berikut makanan yang bisa Moms konsumsi untuk mengencangkan payudara. 1. Tahu Makanan yang berbahan baku kedelai ini juga bisa membuat payudara kencang lagi, lho. Di dalam tahu terdapat protein yang baik untuk memperbaharui jaringan termasuk otot-otot di bagian payudara. 2. Alpukat Buah alpukat yang lezat ini pun bisa berfungsi untuk mengencangkan payudara. Karena buah alpukat mengandung lemak baik, asam amino, dan kaya akan nutrisi. 3. Kecambah Jangan sepelekan kandungan yang terdapat dalam kecambah atau yang lebih familiar disebut tauge. Pengolahan sayur ini pun bisa dibilang tergolong mudah. Tapi ternyata, di dalam sayuran kecambah memiliki kandungan prutein yang cukup tinggi, dimana dapat membantu mengencangkan payudara. 4. Seafood Makanan laut seperti udang, cumi-cumi, kepiting, atau lobster mengandung protein yang sangat tinggi. Sehingga bisa membantu mengencangkan otot-otot bagian payudara sehingga payudara menjadi semakin kencang walau pasca menyusui. 5. Rumput Laut Rumput laut memiliki nilai gizi yang cukup tinggi. Yaitu fosfor, kalium, nitrogen, yang bisa mencegah radikal bebaa, mengencangkan payudara, juga mencegah kanker payudara. 6. Umbi-umbian Umbi-umbian seperti singkong dan ubi jalar sangat baik untuk mengencangkan payudara. Karena mengandung magnesium, kalium, juga mineral. 7. Kedelai Jenis kacang yang satu ini memang banyak dijadikan bahan baku berbagai makanan. Dengan begitu, kandungan protein pada kedelai bisa di rasakan dalam berbagai macam cara. Bisa makan tempe yang di goreng, atau minum es susu kedelai rasanya. Kedelai juga memiliki protein dengan kadang yang tinggi, sehingga membantu mengencangkan payudara. #tipssehat #tipspayudarabesar #tipskecantikan #payudarasehat #payudarakencang #mamamuda #mahmud #parentinganak

Berikut makanan yang bisa Moms konsumsi untuk mengencangkan payudara. 1. Tahu Makanan yang berbahan baku kedelai ini juga bisa membuat payudara kencang lagi, lho. Di dalam tahu terdapat protein yang baik untuk memperbaharui jaringan termasuk otot-otot di bagian payudara. 2. Alpukat Buah alpukat yang lezat ini pun bisa berfungsi untuk mengencangkan payudara. Karena buah alpukat mengandung lemak baik, asam amino, dan kaya akan nutrisi. 3. Kecambah Jangan sepelekan kandungan yang terdapat dalam kecambah atau yang lebih familiar disebut tauge. Pengolahan sayur ini pun bisa dibilang tergolong mudah. Tapi ternyata, di dalam sayuran kecambah memiliki kandungan prutein yang cukup tinggi, dimana dapat membantu mengencangkan payudara. 4. Seafood Makanan laut seperti udang, cumi-cumi, kepiting, atau lobster mengandung protein yang sangat tinggi. Sehingga bisa membantu mengencangkan otot-otot bagian payudara sehingga payudara menjadi semakin kencang walau pasca menyusui. 5. Rumput Laut Rumput laut memiliki nilai gizi yang cukup tinggi. Yaitu fosfor, kalium, nitrogen, yang bisa mencegah radikal bebaa, mengencangkan payudara, juga mencegah kanker payudara. 6. Umbi-umbian Umbi-umbian seperti singkong dan ubi jalar sangat baik untuk mengencangkan payudara. Karena mengandung magnesium, kalium, juga mineral. 7. Kedelai Jenis kacang yang satu ini memang banyak dijadikan bahan baku berbagai makanan. Dengan begitu, kandungan protein pada kedelai bisa di rasakan dalam berbagai macam cara. Bisa makan tempe yang di goreng, atau minum es susu kedelai rasanya. Kedelai juga memiliki protein dengan kadang yang tinggi, sehingga membantu mengencangkan payudara. #tipssehat #tipspayudarabesar #tipskecantikan #payudarasehat #payudarakencang #mamamuda #mahmud #parentinganak

Berikut makanan yang bisa Moms konsumsi untuk mengencangkan payudara. 1. Tahu Makanan yang berbahan baku kedelai ini juga bisa membuat payudara kencang lagi, lho. Di dalam tahu terdapat protein yang baik untuk memperbaharui jaringan termasuk otot-otot di bagian payudara. 2. Alpukat Buah alpukat yang lezat ini pun bisa berfungsi untuk mengencangkan payudara. Karena buah alpukat mengandung lemak baik, asam amino, dan kaya akan nutrisi. 3. Kecambah Jangan sepelekan kandungan yang terdapat dalam kecambah atau yang lebih familiar disebut tauge. Pengolahan sayur ini pun bisa dibilang tergolong mudah. Tapi ternyata, di dalam sayuran kecambah memiliki kandungan prutein yang cukup tinggi, dimana dapat membantu mengencangkan payudara. 4. Seafood Makanan laut seperti udang, cumi-cumi, kepiting, atau lobster mengandung protein yang sangat tinggi. Sehingga bisa membantu mengencangkan otot-otot bagian payudara sehingga payudara menjadi semakin kencang walau pasca menyusui. 5. Rumput Laut Rumput laut memiliki nilai gizi yang cukup tinggi. Yaitu fosfor, kalium, nitrogen, yang bisa mencegah radikal bebaa, mengencangkan payudara, juga mencegah kanker payudara. 6. Umbi-umbian Umbi-umbian seperti singkong dan ubi jalar sangat baik untuk mengencangkan payudara. Karena mengandung magnesium, kalium, juga mineral. 7. Kedelai Jenis kacang yang satu ini memang banyak dijadikan bahan baku berbagai makanan. Dengan begitu, kandungan protein pada kedelai bisa di rasakan dalam berbagai macam cara. Bisa makan tempe yang di goreng, atau minum es susu kedelai rasanya. Kedelai juga memiliki protein dengan kadang yang tinggi, sehingga membantu mengencangkan payudara. #tipssehat #tipspayudarabesar #tipskecantikan #payudarasehat #payudarakencang #mamamuda #mahmud #parentinganak

TESTIMONI TRANSFER @COLLAGENPILIHANKU, ORDER FROM POSO, SULTENG😍. . Rahasia Cantik Putih Sehat Awet Muda, kita Minum LVN COLLAGEN😍😍😍 . PROMO KHUSUS DISKON 30% + FREE SUBSIDI ONGKIR SELURUH INDONESIA WELCOME RESELLER & DROPSHIPPER BELI LEBIH BANYAK BAYAR LEBIH MURAH😍😍 . . ‼️HATI2 BARANG PALSU‼️ . HANYA DI @collagenpilihanku PRODUK TERJAMIN ORIGINAL 100% . ⚠️GARANSI UANG KEMBALI JIKA PRODUK YANG DITERIMA PALSU⚠️. . Info Pemesanan WA 0821-2924-6624 / Klik Link di bio ya🤗 #lfl #fff #lff #ragamkecantikan #rahasiacantik #cantikalami #tutorialmakeupnatural #manfaatcollagen #collagendrink #tipskecantikan #tipshamil #tips #tipsdietsehat #likeforfollow #like4follow #daisy #lunamaya #syahrini #infobandungraya #infoterkini #infosemarang #infomakassar #infokerja #infopadang #infobdgcom #infokotapalu #infokesehatan #hijab #ootdhijab #hijabfashion

Tahukah kamu jika manfaat Collagen dan strawberry untuk mencegah penuaan dini ternyata tak sebatas mampu mengurangi kerutan dan menjaga kelembaban kulit? Ada beberapa manfaat lainnya juga loh, seperti berikut ini : 🎉Meningkatkan jumlah pigmen putih dan memudarkan pigmen berwarna hitam. 🎉Dapat membantu menjadikan kulit tubuh dan wajah menjadi lebih cerah. 🎉Collagen juga bermanfaat untuk menjaga kecantikan wajah dari buruknya bintik-bintik jerawat dan flek hitam. Yap, Collagen dapat membantu membasmi bakteri penyebab jerawat dan fek hitam. 🎉Menyamarkan garis wajah pada area mata dan bibir yang biasanya muncul akibat gejala penuaan. 🎉Bagi anda yang sering menggunakan cream wajah dengan kandungan zat kimia tinggi, Collagen pun dapat mengurangi resiko dari kandungan zat pada cream tersebut, Yaitu dengan cara mendetoksifikasi kandungan berbahaya dari kulit anda. 🎉Collagen juga akan menutrisi kulit dengan baik hingga membuatnya terlihat lebih kencang dan kenyal. 🎉Collagen juga bermanfaat untuk mencerahkan kulit sekaligus membuatnya nampak merona dan segar. 🎉Satu lagi manfaat Collagen untuk wajah yang bisa dibilang paling ampuh, yaitu mampu menyamarkan bopeng dan perlahan menghilangkannya. Rahasia Cantik Putih Sehat Awet Muda, kita Minum LVN COLLAGEN😍😍😍 . PROMO KHUSUS DISKON 30% + FREE SUBSIDI ONGKIR SELURUH INDONESIA WELCOME RESELLER & DROPSHIPPER BELI LEBIH BANYAK BAYAR LEBIH MURAH😍😍 . . ‼️HATI2 BARANG PALSU‼️ . HANYA DI @collagenpilihanku PRODUK TERJAMIN ORIGINAL 100% . ⚠️GARANSI UANG KEMBALI JIKA PRODUK YANG DITERIMA PALSU⚠️. . Info Pemesanan WA 0821-2924-6624 / Klik Link di bio ya🤗 #lfl #fff #lff #ragamkecantikan #rahasiacantik #cantikalami #tutorialmakeupnatural #manfaatcollagen #collagendrink #tipskecantikan #tipshamil #tips #tipsdietsehat #likeforfollow #like4follow #daisy #lunamaya #syahrini #infobandungraya #infoterkini #infosemarang #infomakassar #infokerja #infopadang #infobdgcom #infokotapalu #infokesehatan #hijab #ootdhijab #hijabfashion

Nampak tak ramai dah jatuh cinta dengan foundation dari Meeracle 💖 . Formula yang mudah diserap masuk ke dalam kulit anda membuatkan kulit anda kelihatan berseri, cerah sempurna dan yang bestnya pakai foundation tapi nampak macam kulit real! . Info lanjut jemput follow @meeracle.cosmetic.my . . Feedback pengguna skincare bebas kimia #meeracle @meeracle.originaltestimoni

Saya pakai pencuci muka je dah cukup. Sebab saya tak suka mekap. . Tapi, kulit saya tak de la flawless. Biasher biasher je. . Nak tahu sebab apa? 🤔 . #marykaymalaysia #marykayselayang #marykaymysg #marykaybatucaves #marykaygombak #marykaytop5globalskincarebrand #tipskecantikan

BERMINAT nak jd pengguna Meeracle hawa boleh bantu 😍 Agent sah #meeraclejohorstokis Hawa boleh COD 💜Bandar Johor Bahru 💓 Skudai 💙Bandar Kulai 💚 Senai 💖 Gelang Patah 💙 Lima kedai 💛Taman Mutiara Rini . . FREE COD 👇 💛 BBU ❤️ TUTA 💗 T. UNIVERSITI 💚 NUSAJAYA 💚 HORIZON HILL 💛 PERLING 💗 BANDAR UDA UTAMA . NAK LOCK #free GIFT PM HAWA . . Hawa akn pos kpd yg TERAWAL lock freegift dia! . Anda boleh dapatkan MEERACLE Quiver Facial Brush ni for FREE bila anda beli mana-mana Produk #meeracle bernilai RM100 dan keatas! . SIAPA CEPAT DIA DAPAT ‼️ . www.wasap.my/601119160003/FREE+GIFT . P/S: Beli 2 set/RM200 keatas  hawa kasi uols 2 Facial Brush tau! . . Jangan risauuu hawa ada pakej jimatttt nk dptkn combo 2 set! Pm Hawa tau Jemput follow 🔌 @meeracle.outlet.my

Jadilah perempuan yang bijak mengatur diri sendiri,rajin dan sentiasa bersyukur. Wowlah sikit! SELAMAT MALAM💜. #perempuanitucantik 📞0115888 7944 #igdaily #naturesbeautycare #penjagaankulitmuka #mandisusu #sihatcantik #penjagaankulit #penjagaankulitmuka #manjadiri #valueyourself #aromatherapymassage #wanitabekerjaya #tipskecantikan #nakcantik #spaipoh #ombakdayspa

Just in case you didn’t know……our foundation has SPF30++++ that can protect your skin from UVA and UVB rays! Awesome kan? Bukan sunblock je yang boleh protect kulit muka uols, foundation MEERACLE pun boleh ok! Lepas ni tak perlu risau kalau uols terlupa pakai sunblock masa keluar. . From left: Deep Precious, Light Radiant, and Medium Stunning . . @meeracle.cosmetic.my . BERMINAT nak jd pengguna Meeracle hawa boleh bantu 😍 Agent sah #meeraclejohorstokis Hawa boleh COD 💜Bandar Johor Bahru 💓 Skudai 💙Bandar Kulai 💚 Senai 💖 Gelang Patah 💙 Lima kedai 💛Taman Mutiara Rini . . FREE COD 👇 💛 BBU ❤️ TUTA 💗 T. UNIVERSITI 💚 NUSAJAYA 💚 HORIZON HILL 💛 PERLING 💗 BANDAR UDA UTAMA . NAK LOCK #free GIFT PM HAWA . . Hawa akn pos kpd yg TERAWAL lock freegift dia! . Anda boleh dapatkan MEERACLE Quiver Facial Brush ni for FREE bila anda beli mana-mana Produk #meeracle bernilai RM100 dan keatas! . SIAPA CEPAT DIA DAPAT ‼️ . www.wasap.my/601119160003/FREE+GIFT . P/S: Beli 2 set/RM200 keatas  hawa kasi uols 2 Facial Brush tau! . . Jemput follow 🔌 @meeracle.outlet.my

Kekurangan Cairan Bukan Satu-satunya Alasan Kulitmu Kering . Happy People, sudah cukup minum tapi kulit tetap terasa kasar dan kering? Mungkin salah satu dari penyebab ini yang membuat kulitmu tidak lembap. Cari tahu penyebab lain kulit kering pada infografis di atas ya! . Yuk, berikan perawatan terbaik untuk kulit berhargamu agar tidak mudah kering. Rutin konsumsi H2 Firm Skin yang mengandung astaxanthin, hytolive, dan collactive, untuk menjaga kulit tetap ternutrisi agar selalu terlihat lembap dan sehat. Kulit cantik dan sehat akan buat kamu selalu merasa berharga dan bahagia! . . #elicina #elicinasnailcream #elicinaindonesia #jualelicina #elicinamurah #jualelicinamurah #jualelicinaori #elicinaoriginal #obatbekasluka #obatkeloid #obatlukabakar #obatstrechmark #obatjerawat #elicinaori #elicinajakarta #elicinacream #elicinaindo #jualanelicina #krimelicina #elicinakrim #testielicina #jualelicinaasli #testielicina #penghilangbekasluka #penghilanglukabakar #obatscar #skincareuntukibuhamil #skincarebumil #skincareuntukbusui #tipskecantikan

[#dianzsemilipsmatte BUKAN BESHER-BESHER GAIS! 😃] . . Kenapa #dianzsemilipsmatte bukan besher-besher? Sebab #dianzsemilipsmatte selain dari mencantikkan bibir korang, ia jugak membantu dalam menyegarkan bibir dan melindungi bibir dari terus kering sepanjang hari. So, jom dapatkan sekarang sebelum terlambat sebab stok dah makin kurang kat HQ ni! 😲 . Menampilkan 3 warna baru gais: - Winter (kotak putih) - Spring (kotak line) - Summer (kotak polka dot) . Apa kelebihan #dianzsemilipsmatte baru ni: . 💥tidak berminyak atau melekit ( sticky ) 💥lembab dan ringan di bibir 💥warna tahan lama, lepas makan tacap sikit je 💥ada argan oil n vitamin E so bibir korg tak kan kering 💥ada SPF15 so bibir korg tak kan jadi gelap , protect kaw-kaw punya! 💥Menjadikan wajah kelihatan segar bermaya 💥Menyerlahkan keserian wajah 💥FREE MINI BAG comei sama dengan kotak . . RM35 SAHAJA BELI 3-3 WARNA RM100 Stiap pembelian akan dpt percuma beg syiling tau.🤩🤩 . Dm for order atau whatsapp 018-284 0291 . #dianzsemilipsmatte  #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #flawless #bibir  #lipmatte #jomcantik #jomputih #peloles #cantikgebugebas #bibircantik #lipstick #yournewcrush

“AARRGHHH..Stressnyaaa!! Skin tetiba BREAKOUT 😫😣” . BREAKOUT SKIN palinggg ngeri bagi semua pompuan & sangattt susah skin nak helok balik 😣 . Sape ada masalah breakout skin ni ha🙋🏻‍♀️. Dah cuba pelbagai cara tapi masih tak ok. Jom check penyebab kulit korang breakout 😉 . 6 Penyebab Kulit Breakout 🌸Tidak mencuci wajah dengan bersih 🌸Salah skincare @ skincare beracun 🌸Picit jerawat 🌸Stress 🌸Kurang tidur 🌸Gangguan hormon . Korang yang mana 1?🧐 . Nak dayah tolong dapatkan skin yg licin & BENAS BREAKOUT? Meh Ws Dayah 01158984121😘

(@yan_mua)

4 Hours Ago

Ada gak... Yg kalo mau pake #sheetmask dimasukin kulkas dulu???😅 Aku suka si... Bikin adem...wajah tu jadi fresh.... Sebelum pake wajah harus dalam keadaan bersih. Dipake selama 20 menit bolak balik ya... Trus pijatt lembut dibagian yg abis di maskerin😁... Punya rekomendasi sheetmask yg lain???🤔 #sheetmaskkorea #sheetmask #sheetmaskreview #skincare #facecaretips #tipskecantikan #tips

Hai ladies yang seneng pakai lilstik, foundation dan make up pallet lainnya, menjaga kebersihan make up nya sangat penting ya, agar terhindar dari kuman dan menjaga kualitas make up kita... Bisa dicoba tipsnya untuk menjaga kebersihan make up nya.... Sumber : #ceritacantik #tipskecantikan #tipsmenjagakebersihanmakeup #tipsmakeup #makeupnatural #tipsehat

“ Erghhhh !!!! STRESS MASALAH JERAWAT YANG TAK BERKESUDAHAN ?... “ . Jom cuba BOOSTER WHITENING , supplement yg menggunakan bahan utama iaitu serbuk mutiara berkualiti tinggi..." . Hampir 10,000 testimoni berjaya daripada customer ... sangat berpuas hati 👍🏻👍🏻 . Antara Kelebihan yang anda akan dapat : 💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal 💜Putih sepantas injection . 💜Tidak ada kesan sampingan . 💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi 💜Menghapuskan toksin dlm badan 💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit . 💜Mengecutkan jerawat . 💜Menghilangkan Parut hitam yg lame 💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish . . JOM DAPATKAN PACKAGING TERBARU BOOSTER WHITENING dengan HARGA PROMOSI . 🔥🔥 RM60 🔥🔥 Postage add RM9 sm RM14 ss 🚚 . N/P : RM80.00 . Yang nak cantik, yang nak jaga Kulit klik link biru 🔻🔻 www.wasap.my/60145227639 @ klik link kat bio . . #produkuntukputih #putihgebu #putihalami #kulitputih #putihtanpainject #putihseluruhbadan #putihdengancepat #putihcepat #putihkanmuka #putihmelepak #kulitcantik #kulitberseri #collagen #kesancepat #kesansepantas2minggu #flawless #tipskulitcantik #tipskulitputih #tipskecantikan #produkviral2019 #giveaway #giveawaymalaysia #antijerawat #antijeragat #terengganu #kualaterengganu #postagesetiaphari #bazarpaknil #ubatjerawat #readystock

Setiap wanita pasti ingin memiliki kulit yang sehat. Kulit yang sehat pun tidak hanya didapat dari penggunaan produk skincare yang tepat, tidak bisa kita pungkiri gaya hidup kita pun mempengaruhi kesehatan kulit kita. . Namun, indikasi kulit sehat itu yang seperti apa si? Berikut 5 tanda kulit kamu sehat ladies.. 1. Memiliki Tingkat Hidrasi yang Baik 2. Warna Kulit Merata 3. Tampak Segar dan Bercahaya 4. Tekstur yang Halus dan Lembut 5. Bebas Masalah Kulit . Nah dari kelima tanda ini apakah ada pada kulitmu ladies? Jika belum, yuk mulai melakukan perawatan utnuk kulitmu. Kamu bisa menggunakan Mila D’Opiz sebagai skincare pilihanmu yang terbuat dari bahan alami sehingga aman untuk digunakan siapa saja. . Ingin berkonsutasi terlebih dahulu? Silahkan hubungi kami

PERLU TAK SAYA PAKAI #wd NI KALAU SAYA MEMANG DAH CANTIK? 😨 . . . Yes, opcoz sayang. Walaupun sedia cantik tapi umur tetap meningkat. Tanda tanda penuaan tetap berlaku. Toksin dalam badan tetap bertambah kalau tak keluarkan. . . Pernah nampak kan, orangnya cantik tapi muka takde seri .Dengan Wd ni bestttt! Calit sket kat kening dah boleh naikkan balik seri muka uols. Tade la kusam je kann. . . . Zat Pueraria Mirifica dalam wd ni juga boleh melambatkan proses penuaan, tegangkan kulit kendur,anjalkan aset. Calit kat 3POINT NADI JUR. . . . Sebab tu yang umur 40an pun konsisten pakai macam suwet 17. Tak rugi pun beli wd ni. Krim multifungsi. Berbaloi dengan harga . Tayah makan jamu pun kesan mantop setanding makan jamu. . . Bahan wd ni pun bukan calang calang, herba terpilih yang diimport dari oversea. Best kan?🤗 #seremban #wdtajohor #awetmuda #likeforlikes #bazaaronline #bazaarpaknil #aliffsyukriterlajaklaris #beauty #tipskecantikan #tipskesihatan #igshopmalaysia

Goodnight everyone malam ni sebelum tidur jangan lupa lock semua skincare yng kita pakai dengan Moisturizer okey ❤ Jangan sesekali skip pakai moisturizer kalau nak kulit stay hydrated and moist. . Goodnight have a sweet dream. 🌙

MASYALLAH SEKALI BORONG 2PCS TERUS 😍 - Cantik ayu manis kan pencinta setia hujung nyawa produk Bougas ni kan? Haaa sebabtu lah Wani dah cakap memang macam goreng pisang panas diorang ni,kalau harini restock haritu jugak licinzz kene sapu 😩 - Ada kastemer Wani cakap sampai sasau kalau takde product Bougas Beauty? Koranggg betul ker ni?Hambooihh kalau macam ni gayanya korang tak boleh tunggu lama-lama lar,hantar rombongan terus ke akaun maybanktuyu Wani 🤭 Wani tunggu tawwww. - 📲0179633902. 📲0179633902. 📲0179633902.

Apa yang uniknya dengan Deep Beauty HNI-HPAI? Meh nak story sikit... . 🌅 Kosmetik yang diperbuat daripada squalane asli tanpa penambahan bahan2 lain . 🌅 Squalane diperoleh daripada ekstrak hati ikan jerung iaitu squalene. Squalene kemudiannya dihidrogenasikan menjadi squalane yang sangat stabil dan tidak mudah teroksida lagi . 🌅 Boleh digunakan di seluruh badan dan dapat bertindak sebagai pelembap, base make-up, pelindung kulit daripada terik panas dan pencemaran udara . Yang best tentang SQUALANE ni: ☑️ Lebih stabil - tidak mudah rosak bila terdedah kepada persekitaran ☑️ Tidak menyumbatkan liang-liang kulit (non-comedogenic) ☑️ Tekstur ringan pada kulit ☑️ Lebih mudah diserap oleh kulit - struktur molekulnya hampir menyerupai squalene yang dihasilkan secara semulajadi oleh badan manusia ☑️Menyeimbangkan pengeluaran minyak ☑️Anti-penuaan - melawan radikal bebas yang merosakkan kulit ☑️Anti-radang ☑️Membantu pembentukan kolagen . DEEP BEAUTY Squalane 30ml RM135 (exclude postage)❌ OUT OF STOCK! 50ml RM173 (exclude postage)✔️ AVAILABLE 🦈100% Squalane tulen 🦈Tiada penambahan bahan lain 🦈Boleh digunakan di seluruh badan 🦈Boleh digunakan bersama produk skincare lain . Hubungi kami di WhatsApp 📲 019-6950276 . #deepbeauty #hnihpaikedahmalaysia squalane #pelembab #moisturizer #hnimalaysia #hpaimalaysia #produkhalal #produkmuslim #produkecantikan #produkterbaik #alorsetar #jitra #tipskecantikan #awetmuda #pelembabkulit #kulitjerawat #kulitkering #kulitkusam #parutjerawat #kulitkedut #sayagunasayajual #sayajualsayapakai #hnihpaikedah #terapiinstagram

FREE POUCH BAG & FACE MASK with every purchase of Wawawax product 🎁 . Thank you dear 💖 . Grab yours now while stock lasts! Click link in bio to order ☎️ . . POSTAGE MONDAY-FRIDAY 🚚📭 .................................................................................... COD EVERYDAY 🚗🚪 - SHAH ALAM - BUKIT JELUTONG - GLENMARIE - TTDI JAYA - KLANG - SUBANG - BANDAR SAUJANA PUTRA - PUTRA PERDANA PUCHONG - CYBERJAYA - PUTRAJAYA - & sekitar . 🏠SELF PICKUP : - MENARA U2, SEKSYEN 13, SHAH ALAM - THE ARC , CYBERJAYA . . #tipshilangkanketiakhitam #tipskecantikan #codwawawaxshahalam #codwawawaxbukitjelutong #wawawaxbukitjelutong #wawawaxttdijaya #wawawaxglenmarie #codwawawaxcyberjaya #codwawawaxputrajaya #wawawaxshahalam #wawawaxcyberjaya #wawawaxputrajaya #wawawaxseksyen7 #wawawaxseksyen13 #wawawaxseksyen9 #wawawaxseksyen24 #wawawaxseksyen14 #wawawaxseksyen18 #wawawaxseksyen22 #wawawaxseksyen19 #wawawaxseksyen20 #wawawaxseksyen14 #wawawaxbsp #wawawaxseksyen2 #wawawaxsubang #wawawaxsubangjaya #wawawaxsunway #wawawaxusj

FREE FACE MASK FOR EVERY PURCHASE 💖 . 1 HOT NORAH SOLD 🎉😱🔥 . . Grab yours now while stock lasts 🔥 . . POSTAGE ISNIN-JUMAAT 🚚📭 .................................................................................... COD EVERYDAY 🚗 - SHAH ALAM - BUKIT JELUTONG - GLENMARIE - BANDAR SAUJANA PUTRA - CYBERJAYA - UITM DENGKIL - PUTRAJAYA - & sekitar . 🏠SELF PICKUP : - MENARA U2, SEKSYEN 13, SHAH ALAM - THE ARC , CYBERJAYA . Klik link di Bio atau Whatsapp di 013-4357654 utk order ☎️ . . #tipshilangkanketiakhitam #tipskecantikan #norahorganichairremoval #norah #waxing #norahcodcyberjaya #norahcodputrajaya #norahcodioicitymall #norahcodhsa #norahcoduitmshahalam #norahcodseksyen13 #norahcodseksyen7 #norahcodshahalam #norahcyberjaya #norahputrajaya #norahshahalam #norahmsushahalam #norahseksyen13 #norahseksyen14 #norahseksyen20 #norahseksyen7 #norahseksyen9 #norahbsp #norahbandarsaujanaputra #norahsubangjaya #norahusj #norahsubang

FREE FACE MASK FOR EVERY PURCHASE 💖 . TWINPACK NORAH SOLD 🎉😱🔥 . . Grab yours now while stock lasts 🔥 . . POSTAGE ISNIN-JUMAAT 🚚📭 .................................................................................... COD EVERYDAY 🚗 - SHAH ALAM - BUKIT JELUTONG - GLENMARIE - BANDAR SAUJANA PUTRA - CYBERJAYA - UITM DENGKIL - PUTRAJAYA - & sekitar . 🏠SELF PICKUP : - MENARA U2, SEKSYEN 13, SHAH ALAM - THE ARC , CYBERJAYA . Klik link di Bio atau Whatsapp di 013-4357654 utk order ☎️ . . #tipshilangkanketiakhitam #tipskecantikan #norahorganichairremoval #norah #waxing #norahcodcyberjaya #norahcodputrajaya #norahcodioicitymall #norahcodhsa #norahcoduitmshahalam #norahcodseksyen13 #norahcodseksyen7 #norahcodshahalam #norahcyberjaya #norahputrajaya #norahshahalam #norahmsushahalam #norahseksyen13 #norahseksyen14 #norahseksyen20 #norahseksyen7 #norahseksyen9 #norahbsp #norahbandarsaujanaputra #norahsubangjaya #norahusj #norahsubang

JANGAN PERCAYA DENGAN KULIT ELFIRAA — Ini semuaaa dustaaa ! Dah kenapa semua orang tergila gilakan produk BOUGAS ni ? Apa yang dah merasuk mereka ni Wani heran betul,bayangkanlah majoriti member Aniss memang pengguna tegar BOUGAS ! Diorang cakap jangan tanya kenapa kene test sendiri 😰 — Start daripada tu Aniss mula bingung dah berputus untuk try serum puaka BOUGAS lepas tengok Elfira pomote rasa jugak terdetik nak pakai maklumlah artissss kottt yang rekemen ! — Sekarang ni memang dah rasa sendiri penangan serum dengan scrub BOUGAS panahan pujian dari orang ramai buat Aniss rasa diri sendiri ni seperti Snow White yang baru telan epal 🤣.

FREE FACE MASK FOR EVERY PURCHASE 💖 . 1 COLD NORAH SOLD 🎉😱🔥 . . Grab yours now while stock lasts 🔥 . . POSTAGE ISNIN-JUMAAT 🚚📭 .................................................................................... COD EVERYDAY 🚗 - SHAH ALAM - BUKIT JELUTONG - GLENMARIE - BANDAR SAUJANA PUTRA - CYBERJAYA - UITM DENGKIL - PUTRAJAYA - & sekitar . 🏠SELF PICKUP : - MENARA U2, SEKSYEN 13, SHAH ALAM - THE ARC , CYBERJAYA . Klik link di Bio atau Whatsapp di 013-4357654 utk order ☎️ . . #tipshilangkanketiakhitam #tipskecantikan #norahorganichairremoval #norah #waxing #norahcodcyberjaya #norahcodputrajaya #norahcodioicitymall #norahcodhsa #norahcoduitmshahalam #norahcodseksyen13 #norahcodseksyen7 #norahcodshahalam #norahcyberjaya #norahputrajaya #norahshahalam #norahmsushahalam #norahseksyen13 #norahseksyen14 #norahseksyen20 #norahseksyen7 #norahseksyen9 #norahbsp #norahbandarsaujanaputra #norahsubangjaya #norahusj #norahsubang

Berminyak Vs Glowing Skin . Hal yang paling menonjol adalah dari warna kulit . Kulit glowing menandakan kulit yang cehat dan warna cerah serta bersih.sedangkan kulit berminyak kusam karena terdapat minyak berlebih didalamnya. . Untuk mengetahui kadar minyak diwajah kamu , kamu bisa menggunakan oil papper untuk mengetahui apakah kulit kamu berminyak atau tidak . . Hayoo kulit wajah kamu Glowing / Berminyak? . #tipskecantikan #beautytips101 #berminyak #creamglowing #wajahberminyak #wajahglowingdankinclong #wajahbersih #krimwajahasli

Real Testimoni dari customer yg terlalu cinta sama produk BuyMe 😁 ini pemakaian body wash di mix sm charcoal powder jadilah resep ajaib 💖 #tipscantik #tipssehat #tipskecantikan #buymebodywash #charcoal #buymejadilebihbaik #pemutihbadan #scarlettwhitening #pemutihbadanampuh #sabunpemutihbadan #bubukcharcoal

Siapa nih yang punya kulit berminyak? . . . Ini lho tips buat mengatasi kulit berminyak. Inget lho pakai masker adalah salah 1 cara untuk mengatasinya, biar kulit wajah bersih dari komedo. Salah satunya adalah masker kopi, karena masker ini terbukti bisa mengangkat komedo dan kulit mati. Jadi wajah makin bersih dah seger lagi. Oo..iya kebetulan kami menyediakan masker kopi Harga 1 sachet = Rp. 8.000,- 1 box (6 sachet) = Rp. 35.000,- Buruan pesen ya mumpung masih ada, inget lho kebersihan kulit wajah harus dijaga. Cara order cek bio ya sist . . . #maskerkopi #maskerkopiorganik #maskeralami #maskerkopialami #manfaatmaskerkopi #maskerkopijambi #maskerkopiputrijambi #maskerkopijogja #maskerkopitasik #maskerkopibali #maskerwajah #hilangkanjerawat #maskerkopijakarta #naturalcoffeemask #masker #skincare #kecantikan #tipskecantikan #maskermurah #facial

Friendly reminder from mummy @elfiraloy 🥰 - Korang nak kulit glowing & smooth tak? Kalau nak... korang jangan lah lupa untuk apply #advancedserum setiap hari pagi & malam. Baru lah boleh dapat kulit yang korang nak kan tu. Satu pam pun dah mencukupi tau. Jangan skip okay? Click link in bio to purchase. #bougasbeauty

NAMPAK SAMA TAPI SEBENARNYA BERBEZA. JOM KETAHUI APA PERBEZAAN ANTARA TONER DAN FACE MIST NI 😊 . . 🍀Face mist  ataupun  facial mist  merupakan salah satu produk kulit yang membantu menyegarkan kulit wajah kita. Face mist juga boleh digunakan untuk menyegarkan wajah selepas solek atau sebelum memulakan solekan dan sebagai  setting spray  untuk kekalkan solekan di wajah. . 🍃Toner digunakan untuk sempurnakan cleansing process dengan membantu membuang lebihan yang tertinggal pada kulit wajah seperti makeup, lebihan minyak, sel kulit mati, atau lebihan cleanser yang tertinggal pada kulit wajah.Gunakan toner yang lembut dan soothing untuk bersihkan pori yang tersumbat dengan membuang minyak dan lebihan kotoran. Menurut Dr.Hadley lagi, toner amat membantu dan adalah satu keperluan untuk mereka yang mempunyai kulit berminyak atau mudah berjerawat, atau untuk mereka yang perlukan extra pembersihan selepas pakai makeup dan sunscreen serta membantu memulihkan keseimbangan pH semula jadi kulit . . . Dapat tak??? hah so lepas ni jgn pening2 tau. . . #jerungcharmsfarika #charmscosmeticskincareperak #tipskecantikan

Buat kamu yang baru memulai menggunakan skincare, wajib mengikuti panduan ini ya. Agar tidak salah membeli dan mengaplikasikannya. Sehingga skincare kamu dapat bekerja dengan optimal . . . #tipskecantikan #tipskecantikankulit #tipsskincare #tipsglowing #tipskulitcantik #tipskulitsehat #infominang #minangmendunia #limapuluhkota #padangpanjang #sumaterabarat - #regrann

MAKIN NAK RAYA MAKIN MENGGELUPUR NAK FELOLESS ❌❗️ - Mesti ramai yang ada masalah kulit muka seperti jeragat, parut jerawat, liang pori terbuka, kulit kusam, tona kulit tidak sekata atau kulit muka rosak akibat salah pakai produk beracun kan? Nak Raya ni takkan nak kulit tak onzz macam mak nenek padahal umur baru 20-an 🔞 - Dengan Bougas Advance Serum, kulit muka anda akan kembali sihat semula! Dah ramai yang jadik peminat setia hakak sampai bawak tidur diorang kempunan nak muka bling blingggg 🤪 - Hanya perlu konsisten dan tahap kesabaran yang tinggi, kulit muka anda akan sihat kembali dalam masa 14 hari. InsyaAllah. - ✔ Tiada Alkohol. ✔ Tiada campuran pewangi. ✔ Bebas merkuri . ✔ Tiada pengelupasan. ✔ Lulus KKM. ✔ Resap

Saya gak perduli dengan skincare yang saya pakai, yang penting ada krim pelembab, bedak, sama lipstik, udah... ITU DULU...🙈🙈🙈 SEKARANG... Saya sadar bahwa merawat kulit adalah bagian dari ikhtiar untuk menjaga apa yang Allah anugrahkan atas kita, dan kita HARUS MENSYUKURINYA dengan memberikan yang terbaik untuk kulit kita. #berlkalbar #berlpontianak #resellerberlsanggau #berlcosmetics #berlfamily #kosmetikhalal #perawatanwajah #pemutihwajah #skincaretips #tipskecantikan

Open Reseller Tigaraksa Smart Family ❤️ Serius nih, emak bisa punya penghasilan dari rumah TANPA dapat nyinyiran kalau IRT gelar SARJANA tapi gak punya penghasilan, atau nyinyiran jadi WANITA KARIR tapi kok gak inget sama anak.. Ckckck... Hidup serba pernuh nyinyiran sih yaa, Mak... 😁 Dibikin selow ajaa, mau jadi Wanita Karir, tetap bisa membersamai anak lewat paket² edukatif kerennya Tigaraksa sekaligus menebar manfaat ke para emak lainnya.. Jadi IRT, juga tahan banting dari nyinyiran orang soal "gelar sarjana gak kepake", karena di rumah pun tetap bisa punya penghasilan tapi anak2 tetap happy.. 😍 Kontak wa di bawah untuk daftar reseller.. GRATIISS... 😘 👇👇 #smarthafiz #smartcooker #ricecooker #smarthafizpalembang #mainanedukasi #bukuanak #bukubayi #bukubalita #milenialparenting #tipskesehatan #tipskecantikan #komikanak #bukuedukasi #mainananakpalembang #gadgetanak #hafizdoll #hafiztalkingdoll #kameraanak #buku #openreseller #peluangusaha #challenge189

CARA MERAWAT KULIT BERMINYAK Yaa, namanya juga kehidupan ya, guys. Segala sesuatunya pasti ada baik dan buruknya. Ngga terkecuali minyak pada wajah. Minyak diproduksi agar kulit tetap terjaga kelembabannya dan elastisitasnya, tapi jika diproduksi secara berlebih, minyak di wajah justru akan menyumbat pori-pori dan menimbulkan jerawat. Maka dari itu, kamu perlu tau cara-cara yang benar untuk merawat kulit berminyak! Kink hadir Skincare herbal organik yang bagus banget untuk kulit berminyak dan berjerawat : Paket Artistry Essential. Free konsultasi @diana_ryne WA 081805014474 bit.ly/amway_mstoreindo #tipskecantikan #skincaretips #skincaredrugstore #kulitglowing #kulitcerah #kulitputih #kulitmulus #kulithalus #rekomendasiskincare #kulitkering #kulitberminyak #kulitnormal #kulitkombinasi #kulitsensitif #kulitberjerawat #faktakecantikan #jerawatcepathilang #jerawathilang #solusijerawat #kulitberminyakdanberjerawat #maskerjerawat #tipscantik #skincareremaja #makeupremaja #basicskincare #skincarekulitberminyak #artistryessentials #artistryindonesia #amwayarisanpolabelanja #artistryskincare

7 KELEBIHAN BOUGAS BEAUTY FACE SCRUB 📍MENGELAKKAN PORI DARI TERSUMBAT BBFS mengandungi BEESWAX yang membantu membersihkan pori dan mengelakan pori dari tersumbat . 📍MELEMBAPKAN MUKA Mengandungi ekstrak ALOEVERA yang membantu melembapkan kulit, kulit rasa bersih dan lembap selepas skrub. . 📍MEMBUANG SEL KULIT MATI Beads skrub diperbuat dari CELLULOSCRUB yang menggunakan bahan semulajadi dan 100% renewable, mesra alam dan lembut di kulit membantu menyingkirkan sel kulit mati. . 📍WAJAH LEBIH BERSIH Mengandungi EKSTRAK DAUN TEH yang membantu membersihkan kulit . 📍MEMBANTU PENYERAPAN YANG OPTIMUM Sel kulit mati yang dibuang akan diganti dengan sel baru yang lebih pantas meresap segala khasiat dan nutrient dari produk yang dipakai . 📍ANTI-INFLAMASI EKSRAK SAKURA mampu merawat sel -sel kulit dan bersifat anti-inflamasi

My go-to-event makeup routine yang literally tiap pergi event pasti terlihat kek gini karena anaknya mager🙃 tapi tetap harus terlihat bling bling agar paling shining, shimmering, splendid saat event! Makeup Deets: @minisoindo Color Correcting Primer @maybelline Baby Skin Primer @wetnwildbeauty Photofocus Foundation - Soft Beige + @focallure Fluid Foundation - 02 Porcelain @thesaemid Concealer @aikimusebeauty Marble Eyeshadow @essence Extreme Eye Mascara @bereal.id Lip Cream - Storyteller + @wardahbeauty Colorfit Velvet Lip Mousse - 05 Artisan Mauve (as blush cream too) . 🎵: Ikon - Bling Bling #makeuptutorial #wakeupandmakeup #makeupslaves #makassarbeautygram #makeupoftheday #lipswatch #beautyinfluencermakassar #beautyvloggermakassar #tutorialmakeup #ragamkecantikan #tampilcantik #cantiknaturalaja #inspirasicantikmu #tipskecantikan #tutorialmakeupindo #makeuppemula #clozetteid #makeupslaves #bunnyneedsmakeup #cchannelbeautyid #cchannelfellas #popbelabeauty

MANJAAIN KULIT DENGAN CARA INI!😉 😥Aktivitas seharian emang bikin kulit kusam dan keliatan kusam. Apalagi kalo seharian di luar ruangan. Polusi dan sinar UV bisa merusak kulit🌞 💦Mau tahu cara yang simple buat ngembaliin kondisi kulit? Gampang banget say, tinggal aplikasiin aja Aloe Vera Gel sebelum day cream dan night cream atau buat sleeping mask. Bangun pagi, kulit kenyal, bebas jerawat dan makin cerah💖 Bisa juga buat ngatasin sunburn say. Banyak kan manfaatnya😍😍 Mau? Chat here📱 #tipskecantikan #tipscantikalami #tipskulitsehat #tipscantiksehat #lipstikmakeover #makeuppemula #dandancantik #mencerahkanwajah #tutorialmakeuphijab #makeupwardah #infokecantikan #tipskulitcantik #tipskecantikankulit #lowker #redjellyroromendut #skincareterbaik #wajahberseri #skincareflek #perawatanwajahalami #roromendutpemalang #resellerroromendut #perawatanherbal #reseller #roromendutoriginal #roromendutbeauty #lulurroromendut #perawatanbpom #distributorroromendut #roromendutsemarang #roromendutjogja

MANJAAIN KULIT DENGAN CARA INI!😉 😥Aktivitas seharian emang bikin kulit kusam dan keliatan kusam. Apalagi kalo seharian di luar ruangan. Polusi dan sinar UV bisa merusak kulit🌞 💦Mau tahu cara yang simple buat ngembaliin kondisi kulit? Gampang banget say, tinggal aplikasiin aja Aloe Vera Gel sebelum day cream dan night cream atau buat sleeping mask. Bangun pagi, kulit kenyal, bebas jerawat dan makin cerah💖 Bisa juga buat ngatasin sunburn say. Banyak kan manfaatnya😍😍 Mau? Chat here📱 #tipskecantikan #tipscantikalami #tipskulitsehat #tipscantiksehat #lipstikmakeover #makeuppemula #dandancantik #mencerahkanwajah #tutorialmakeuphijab #makeupwardah #infokecantikan #tipskulitcantik #tipskecantikankulit #lowker #redjellyroromendut #skincareterbaik #wajahberseri #skincareflek #perawatanwajahalami #roromendutpemalang #resellerroromendut #perawatanherbal #reseller #roromendutoriginal #roromendutbeauty #lulurroromendut #perawatanbpom #distributorroromendut #roromendutsemarang #roromendutjogja