#tipskulitsihat

1,789 posts tagged with #tipskulitsihat

Photos and Videos about #tipskulitsihat

Botanical effects mmg berkesan‼️ . Nak kulit cantik,sihat,berseri2,awet muda,bebas merkuri....haaa,botanical effects mary kay mmg pilihan yg bijak.... . Harga mampu milik,jimat dan berkualiti... . Diuji dan diiktiraf di seluruh dunia tawww...💋 . Uollss berminat? Wasup kak shery okeyy 📞012-951 1588 Beauty Consultant mary kay #botanicaleffects #skincare #bebasmerkuri #kulitsihat #kulitcantik #awetmuda #jerawat #kulitberminyak #kulitnormal #kulitkering #tipskulitsihat

1 BOTOL BOLEH TAHAN 1-3 BULAN (BERSAMAAN 700 SEMBURAN) . 1 botol #demicawhiteninglotion biasanya boleh tahan sampai 90 hari bersamaan dengan 700 semburan, tapi bergantung juga atas penggunaan uols. . ✅Boleh sapu kat tangan ✅Boleh sapu kat muka ✅Sekali sapu terus putih ✅Boleh dijadikan make up base ✅Berfungsi sebagai sunblock . Nak kulit putih ? Cepat klik http://www.wasap.my/60176245994/seputihgadiskorea #demicawhiteninglotion #kulitputih #kulitcantik #kulitcantik #kulitcerah #kulitkering #kulitmulus #kulitsihat #kulitkusam #kulitglowing #kecantikankulit #kulitsensitif #kulithalus #kulitgelap #kulitbersih #kulitberminyak #kulitflawless #kulitlicin #kulitberjerawat #kulitlembut #kulitputihgebu #tipskulitcantik #tipskulitsihat #tipskulitcerah #tipskulitglowing #tipskulitbersih #tipsmerawatkulit #ingatcantikingatdemica #seputihgadiskorea #demicasquad

DEMICA LOTION KALIS AIR TAPI SAH SOLAT, BETUL KE? . Hai uols. Dah ramai sebenarnya DM sis tanya pasal ni. First, #demicawhiteninglotion ni HALAL JAKIM tau. Second, #demicawhiteninglotion ni LULUS KKM (NOT190105668K). Slide untuk bukti sijil. . Ramai pertikaikan, “kalau KALIS AIR macam mana boleh SAH SOLAT?” . Memang #demicawhiteninglotion ni kalis air & TAK SAH WUDHU, tapi time wudhu tu uols WAJIB cuci dengan sabun. So sah la solat bila wudhu sempurna. Uols boleh gunakan #demicawhiteninglotion dengan yakin & selamat. . Jelas ke jelas sangat?😊 . Nak kulit putih ? Cepat klik http://www.wasap.my/60176245994/seputihgadiskorea #demicawhiteninglotion #kulitputih #kulitcantik #kulitcantik #kulitcerah #kulitkering #kulitmulus #kulitsihat #kulitkusam #kulitglowing #kecantikankulit #kulitsensitif #kulithalus #kulitgelap #kulitbersih #kulitberminyak #kulitflawless #kulitlicin #kulitberjerawat #kulitlembut #kulitputihgebu #tipskulitcantik #tipskulitsihat #tipskulitcerah #tipskulitglowing #tipskulitbersih #tipsmerawatkulit #ingatcantikingatdemica #seputihgadiskorea #demicasquad

4 KANDUNGAN DEMICA WHITENING LOTION YANG MAMPU PUTIHKAN KULIT SEPUTIH GADIS KOREA . KANDUNGAN 1: EKSTRAK SUSU •Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit dan menjadikan kulit halus. •Sangat sesuai untuk sunburn atau tona kulit tidak sekata. . KANDUNGAN 2: SERBUK MUTIARA •Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar. •Sangat sesuai untuk yang ada masalah kulit kering . KANDUNGAN 3: MINYAK ZAITUN •Minyak zaitun sangat popular sebagai pelembap semulajadi dan dengan penggunaan konsisten dapat mencegah kita dari terkena kanser kulit. •Sangat sesuai untuk yang ada masalah kulit sensitif dan menggelupas . KANDUNGAN 4: PRO VITAMIN B3 •Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yang akan menyebabkan jerawat timbul. •Sangat sesuai untuk kulit berjerawat, parut atau berjeragat. . Lotion Demica ni selamat untuk semua peringkat umur. Yang penting Halal & lulus KKM (NOT190105668K). Harga pun bawah RM50 je. . Jom dapatkan kulit seputih gadis Korea dengan #demicawhiteninglotion . . Nak kulit putih ? Cepat klik http://www.wasap.my/60176245994/seputihgadiskorea #demicawhiteninglotion #kulitputih #kulitcantik #kulitcantik #kulitcerah #kulitkering #kulitmulus #kulitsihat #kulitkusam #kulitglowing #kecantikankulit #kulitsensitif #kulithalus #kulitgelap #kulitbersih #kulitberminyak #kulitflawless #kulitlicin #kulitberjerawat #kulitlembut #kulitputihgebu #tipskulitcantik #tipskulitsihat #tipskulitcerah #tipskulitglowing #tipskulitbersih #tipsmerawatkulit #ingatcantikingatdemica #seputihgadiskorea #demicasquad

Cara paling mudah untuk mengatasi wajah yang memerah pada kasus yang ringan, Anda bisa mengoleskan es batu yang telah dibungkus handuk lembut pada area wajah Anda. Es batu mampu membantu mengontraksi pembuluh darah yang ada di bawah kulit yang dapat meminimalkan kemerahan pada wajah. Suhu dingin juga dapat mengurangi rasa gatal serta peradangan. . . . . . . . #quoteskecantikan #tipskecantikan #tipskecantikankulit #kulitkering #tipscantik #tipskulitcantik #berjerawat #tipsglowing #tipskulitsehat #tipskulitsihat #putihinstant #cantikcerah #kulitwajah #selkulitmati #kulitcantik #merawatwajah #tipskecantikanwanita #krimmalam #mukakusam #poriporibesar #wajahbersih #kulitkombinasi #merawatkulit #skincareterbaik #perawatanwajahalami #mencerahkankulit #dermeva #dermevaantiagingcream #antiaging #antiagingcream

Menjaga kebersihan kulit wajah adalah kunci penting untuk memiliki kulit sehat dan cantik. Sebaiknya cuci wajah dua kali sehari dengan pembersih lembut. Jangan menggosok terlalu keras atau menggunakan produk mengandung alkohol yang dapat mengeringkan dan mengiritasi kulit. Untuk Anda yang memiliki kulit oily skin, sebaiknya hindari kosmetik dan pelembab yang mengandung minyak. Sebab, akan terjadi penumpukan minyak berlebih pada wajah yang memicu timbulnya komedo putih yang akan mengganggu penampilan Anda. . . . . #quoteskecantikan #tipskecantikan #tipskecantikankulit #kulitkering #tipscantik #tipskulitcantik #berjerawat #tipsglowing #tipskulitsehat #tipskulitsihat #putihinstant #cantikcerah #kulitwajah #selkulitmati #kulitcantik #merawatwajah #tipskecantikanwanita #krimmalam #mukakusam #poriporibesar #wajahbersih #kulitkombinasi #merawatkulit #skincareterbaik #perawatanwajahalami #mencerahkankulit #dermeva #dermevaantiagingcream #antiaging #antiagingcream

---------------------------------------- 🌷Cara pakai *SET COMBO NB* ---------------------------------------- *Pakai malam sahaja* 🌜 1) Cuci bersih muka. 2) Sapu *Scar Treatment* secara nipis di seluruh muka. Biarkan dalam 15 saat / rasa sejuk di muka tu hilang. 3) Sapu *NB Scar Cream* secara nipis di seluruh muka. Sapu double di tempat bermasalah seperti jerawat, parut jerawat, jeragat dll P/s : Sebaiknya pakai selepas solat Isyak (jika tiada apa-apa urusan diluar selepas itu). Usah tunggu pakai waktu nak tidur, risau terlupa pulak nanti 🤭. ---------------------------------------- . . #nbcream #scaracnetherapycream #nbcreamsaka #nbcreamoriginal #nbcreamterbaik #krimsaka #nbcream #krimjerawat #krimparut #bazarpaknil #produkhalal #produkterbaik #produkkecantikan #produkmuslim #produkbumiputera #produkmalaysia #produkviral #igshopmalaysia #igermalaysia #instafamousmalaysia #halal #lukuskkm #labtest #tipscantik #tipskulitsihat #tipskecantikan #tipsrawatkukit #glowskin

5 RAHSIA KULIT CANTIK ALA GADIS CINA . Kebanyakan wanita berbangsa cina, majoritinya memiliki kulit wajah yang sangat licin, lembut dan paling utama nampak bersih bersinar. Walaupun ada di kalangan mereka sudah dimamah usia, namun kulit wajah mereka tetap cantik. . Jom ketahui rahsia kulit cantik diorang: . 1️⃣ Masker kacang hijau Petua ini telah digunakan sejak zaman kegemilangan Maharaja besar cina. Ia sangat berkesan merawat jerawat. Uols masukkan je kacang hijau yang telah ditumbuk halus, campurkan dengan sedikit air ataupun yogurt untuk dijadikan masker pada wajah. . 2️⃣ Teh hijau untuk keremajaan kulit Amalan minum teh boleh membantu untuk mengekalkan keremajaan kulit atau awet muda. . 3️⃣ Urutan mengunakan batu jed Selepas saja selesai mencuci wajah dengan bersih, uols boleh gunakan roller dari batu jed ini dengan disertakan pengunaan serum ataupun pelembab wajah untuk kurangkan kedutan. Cara urutannya adalah dari atas dan keluar. . 4️⃣ Masker kunyit Ingin memiliki tona kulit yang sekata? Jom gunakan serbuk kunyit dijadikan sebagai masker. Hanya perlu campurkan serbuk kunyit bersama air, yogurt dan sedikit campuran madu. Oleskan pada bahagian wajah dan biarkan selama 10-15 minit kemudian bilas. . 5️⃣ Cerahkan kulit dengan daun pudina Inginkan kulit wajah selembut kapas, uols boleh gunakan daun pudina yang ditumbuk halus dan sapukan pada wajah. Cara yang semulajadi ini sangat bagus dalam merawat kesan cela dan pada masa yang sama ia mencerahkan kulit. . Dalam 5 tips ni, uols nak try yang mana?🥰 . Nak kulit putih ? Cepat klik http://www.wasap.my/60176245994/seputihgadiskorea #demicawhiteninglotion #kulitputih #kulitcantik #kulitcantik #kulitcerah #kulitkering #kulitmulus #kulitsihat #kulitkusam #kulitglowing #kecantikankulit #kulitsensitif #kulithalus #kulitgelap #kulitbersih #kulitberminyak #kulitflawless #kulitlicin #kulitberjerawat #kulitlembut #kulitputihgebu #tipskulitcantik #tipskulitsihat #tipskulitcerah #tipskulitglowing #tipskulitbersih #tipsmerawatkulit #ingatcantikingatdemica #seputihgadiskorea #demicasquad

Ready Stok!! . Yg mane wasap mumy tuk cod, pkol 2 nt mumy start cod ye syg2. Ada lg x yg nk join cod. Cpat2 wasap mumy. Nk order by pos pn boleh syg2. . 📲 01121355565 . #escargotbeauty #terapikulit #kulitcantik #tipskulitsihat #jom cantik #escargotshahalam #escargotklang #escargotsetiaalam #escargotpuncakalam #escargotpuchong #escargotsubang #escargotpetalingjaya

SKINCARE UNTUK KULIT MUKA BERJERAWAT/BERMINYAK. essentials by ARTISTRY Gel Cleanser (125ml) _ A mild yet effective cleanser that removes impurities, clogged dirt, and excess oil to help produce a fresher, cleaner-looking complexion. _ essentials by ARTISTRY Gel Cleanser is a gentle, water-based, oil-free gel that thoroughly cleanses skin. _ Star Ingredient Our organic Nutrilite Acerola Cherry is the star ingredient of essentials by ARTISTRY. Harvested when its vitamin C concentration is at its peak, the vitamin C content in a single green Acerola Cherry is much higher than that of a medium-sized orange. _ Order / sebarang pertanyaan : Klik link dekat bio ye😊 #artistryskincare #artistrymalaysia #skincaremalaysia #skincarejerawat #skincareterbaik #skincareartistry #artistrymakeup #artistrystudio #artistrycosmetics #skincaremurah #mukabreakout #rawatjerawat #tipskulitcantik #tipskulitsihat #storesimanis #marryrose #tintedlipbalm #supermom #lipbalm #skincare

BVRC ADVANCED HOT SELLING ‼️‼️ . Kenapa hot selling? ✅kesan seawal 7 hari ✅ramai testimoni berjaya ✅banyak feedback positif ✅sesuai utk semua . Bagus utk kecantikan dan kesihatan : 👉🏻memutihkan kulit 👉🏻mengecutkan jerawat 👉🏻menipiskan jeragat 👉🏻memudarkan parut badan 👉🏻melancarkan kitaran haid 👉🏻mengecutkan tiroid 👉🏻menguatkan akar rambut 👉🏻wajah lebih berseri 👉🏻anti-penuaan 👉🏻antibiotik jerawat 👉🏻merawat alergik seafood . Sebotol ada 30 sachet cukup utk sebulan ❤❤ Jgn tggu lama2.. benda baik harus dikongsi !! . Dapatkan segera... 📲 👇👇 Ain http://www.wasap.my/60194044685 Follow ig ; @ain_asyi18 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 #bvr #bvrc #bvrmurah #bvrcadvance #bvrcadvanced #bvrcadvancemurah #bvrcadvancedmurah #bvrcadvanceoriginal #bvrcadvancemalaysia #putihgebu #setpemutihbajet #reviewbvrc #testimonibvrcadvance #vitaminc #putihtanpasuntik #putihdenganpantas #produkhot #produkviral #tipsputih #awekcendol #tipspenjagaankulit #tipskulitsihat #breakout #skincareroutine #jerawat #kulitkusam #ubatjerawat #ubatbreakout

BVRC ADVANCED HOT SELLING ‼️‼️ . Kenapa hot selling? ✅kesan seawal 7 hari ✅ramai testimoni berjaya ✅banyak feedback positif ✅sesuai utk semua . Bagus utk kecantikan dan kesihatan : 👉🏻memutihkan kulit 👉🏻mengecutkan jerawat 👉🏻menipiskan jeragat 👉🏻memudarkan parut badan 👉🏻melancarkan kitaran haid 👉🏻mengecutkan tiroid 👉🏻menguatkan akar rambut 👉🏻wajah lebih berseri 👉🏻anti-penuaan 👉🏻antibiotik jerawat 👉🏻merawat alergik seafood . Sebotol ada 30 sachet cukup utk sebulan ❤❤ Jgn tggu lama2.. benda baik harus dikongsi !! . Dapatkan segera... 📲 👇👇 Ain http://www.wasap.my/60194044685 Follow ig ; @ain_asyi18 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 #bvr #bvrc #bvrmurah #bvrcadvance #bvrcadvanced #bvrcadvancemurah #bvrcadvancedmurah #bvrcadvanceoriginal #bvrcadvancemalaysia #putihgebu #setpemutihbajet #reviewbvrc #testimonibvrcadvance #vitaminc #putihtanpasuntik #putihdenganpantas #produkhot #produkviral #tipsputih #awekcendol #tipspenjagaankulit #tipskulitsihat #breakout #skincareroutine #jerawat #kulitkusam #ubatjerawat #ubatbreakout

BVRC ADVANCED HOT SELLING ‼️‼️ . Kenapa hot selling? ✅kesan seawal 7 hari ✅ramai testimoni berjaya ✅banyak feedback positif ✅sesuai utk semua . Bagus utk kecantikan dan kesihatan : 👉🏻memutihkan kulit 👉🏻mengecutkan jerawat 👉🏻menipiskan jeragat 👉🏻memudarkan parut badan 👉🏻melancarkan kitaran haid 👉🏻mengecutkan tiroid 👉🏻menguatkan akar rambut 👉🏻wajah lebih berseri 👉🏻anti-penuaan 👉🏻antibiotik jerawat 👉🏻merawat alergik seafood . Sebotol ada 30 sachet cukup utk sebulan ❤❤ Jgn tggu lama2.. benda baik harus dikongsi !! . Dapatkan segera... 📲 👇👇 Ain http://www.wasap.my/60194044685 Follow ig ; @ain_asyi18 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 #bvr #bvrc #bvrmurah #bvrcadvance #bvrcadvanced #bvrcadvancemurah #bvrcadvancedmurah #bvrcadvanceoriginal #bvrcadvancemalaysia #putihgebu #setpemutihbajet #reviewbvrc #testimonibvrcadvance #vitaminc #putihtanpasuntik #putihdenganpantas #produkhot #produkviral #tipsputih #awekcendol #tipspenjagaankulit #tipskulitsihat #breakout #skincareroutine #jerawat #kulitkusam #ubatjerawat #ubatbreakout

URUTAN TRADISIONAL MELAYU. . Teknik urutan adalah kaedah alternatif untuk melancarkan aliran darah di dalam badan bagi melegakan kesakitan. Urutan ini adalah satu seni yang digunakan sejak dari zaman dahulu lagi oleh pelbagai bangsa terutama masyarakat melayu. Mereka yang pakar dalam urutan tradisional ini selalunya akan tahu bahagian mana yang perlu diurut & urat yang berkaitan dengan kawasan yang sakit. ======================================== Jom berurut di @annursyadaspansalon untuk merasai urutan tradisional melayu yang sebenar oleh pakar urutan kami. Istimewa sempena Deepavali kita ada pakej urutan tradisional + herbal sauna + normal facial dengan hanya RM100 sahaja (NP: RM150). Whatsapp +60 13-297 4835 dan booking slot anda sekarang . #puncakalam #spapuncakalam #annursyadaspansalon #igshop #igshopmalaysia #igshopmurah #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #spaandsalonmuslimpuncakalam #tipskecantikkan #tipskulitcerah #tipskulitsihat #tipsmakeup #makeuptutorial #beauty #kecantikan #wanitamuslimah #cantik #spamurah #affordablespa #salonmuslimah #ladiesspa #rawatanpulihdara #rawatankecantikkankulit #tangas #urutantradisional #sulambedak #rebondingmurah #mandibunga

. 😆SKINVI YANG DULU BUKANLAH YANG SEKARANG😆 . DULU move 400 times seminit... SEKARANG 12,000 times per minit. . DULU 2 speed.. SEKARANG 3 speed & 1 minit auto shut offf.. (untuk memastikan uols cuci seperti yg disarankan & betul2 dapat kesan maksimum) 😉 . DULU pakai batery🔋... SEKARANG pakai chargerr uu.. Takdela kene invest tukar bateri, xdalah rosak sebab lame sangat biar bateri dalam tu berkarat.. Hebatt.. . DULU water resistent.. SEKARANG IPX7 waterproof standard😱😱 Dulu kita panggil skinvigorate brush SEKARANG SKINVIGORATE SONIC SKIN CARE SYSTEM. . Dulu guna dengan cleanser je.. SEKARANG boleh guna dengan SERUM!! Hebatt kan?? . . Anis pon dh try mmg best sgt² xtau nk ckp cmne..so korg kena cuba jgk ☺️..feel free to ask anis . . . Your happy beauty consultant; ☎wasap.my/60132014303 @marykay_anis . . . #marykayselangor #marykaykl #marykaycosmetics #marykaypuchong #beautyconsultantmarykay #tipskulitsihat #tipskulitcantik #marykaypromotion #kerjayamarykay #beautyconsultantmalaysia #beautyconsultantmarykaymalaysia #promomarykay #marykaydiskaun #skincaremarykay #penjagaanmuka #marykaytestimoni #masalahjerawatmasalahjeragat #awetmudaselalu #beautyconsultantpuchong #diskaunmarykay #feedbackmarykay #makeupmurah #makeupmurahpuchong #makeuppuchong #skinvi #skinvigoratebrush #skinvigoratesonic #berusmuka #pencucimuka

Good morning HOW TO KEEP YOUR SKIN CLEAN 🌷 . Keeping a clean face requires only a little bit of effort. Nak kulit cantik kena rajin, rewards? A glowing skin and acne - free complexion! . ☘ PRE - CLEANSE . Pre - cleanse is a skin care routine to dissolve makeup or dirt. . We can achieve clean and healthy skin with Power Wipes to wipes off layers of excess sebum (oil) , sunscreen, MAKEUP and also environmental pollutants! . Our BEST SELLER product membantu anda menjimatkan masa dan cost harian! Hebat bukan? Power Wipes, the most effective way to remove your makeup. With Opuntia Ficus Indica stem will soothe your skin. Even for sensitive skin. . Berminat boleh ws or dm,klik je link kt bio 😉 #makeupremover #makeupremovermalaysia #makeupremovermurahmalaysia #makeupremovermalaysiamurah #kualalumpur #malaysia #singapore #cosmeticsingapore #waterbased #eyecaretips #eyecaremakwupremover #tipskulitsihat #lipmatte #waterproof #alltypeofskin #sensitiveskin #moisturize #waterproofmakeup

Set skincare top 5 terbaik dunia. Berkesan merawat kulit bermasalah atau rosak akibat tersalah pakai produk skincare yg mengandungi mercuri atau kimia berbahaya. Anda ada masalah kulit seperti berikut? _ Jerawat nanah? Jerawat pasir? Jerawat batu? Muka berminyak? Muka kusam dan tona tidak sekata? Kemerahan? Gatal2? Breakouts akibat tersalah pakai skincare? Kulit sensitif? Kulit kasar dan mengelupas? _ So essentials set ni yang terbaik untuk korang yang ada masalah seperti diatas. Especially yang nak pulihkan skin yang rosak. Please stop ur old skincare guys. Switch to organic and trusted product. Yang penting rajin dan konsisten. Insyaallah skin korang akan cantik dan sihat  _ 1 set essential ada 3 items basic iaitu Cleanser, Toner dan Moisturizer. Basic dah kuat baru boleh add on skincare lain ya. Contoh seperti serum, essence, mask, scrub, dan paling penting jangan skip sunblock ya. _ Berminat nak dapatkan set essentials by Artistry ni korang boleh terus wasap www.wasap.my/60177626945 #artistryskincare #artistrymalaysia #artistrymakeup #essentialsbyartistry #mukabreakout #skincaremalaysia #skincareartistry #skincarejerawat #skincareterbaik #kulitcantik #kulitsihat #tipskulitcantik #tipskulitsihat

Ya Allah! Berubah habis habisan. Tiada lagi masalah kulit yang pernah menghantui. Jelita tak terkata. 😍 Dua item mampu ubah seperti ni. Konsisten selama 2 tahun, hasilnya segempak ini. Terbaik lah Meeracle! Nak kulit sihat berseri? Wsap Kak Rose 📲 www.wasap.my/60125586580/meeracle #enqouragelegacy #teamfirahmeeracle #teammeeraclebellapower #testimonimeeracle #meeraclefacecleanser #meeracleserum #tipskulitsihat #kulitflawless #kulitglowing #simpleskincareregime #winnersuperbrands2019award #menjadidenganmeeracle #silentkiller

FEEDBACK DIRI SENDIRI😍😍😍 . . Memang love gilerrrr! . . Macam mana tak love gila dengan mixberry ni kalau consume sebotol dah nampak kesan uolls. . Yang kusam jadi sekata. Yang gelap jadi cerah. Yang cantik makin cantik. . Utk further info boleh wsp puteri 0129008699 or klik link bio di ig puteri utk respond pantas. . #shaliciouskuantan #shaliciousterbaik #kulitputih #kulitbersih #supplementputih #gebugebas #overnightoats #kenvi #intermittentfasting #mixberryshalicious #vitamincuntukcantik #vitamincuntukkulit #tipskecantikan #kulitkering #kulitcantik #kulitberminyakberjerawat #glassskin #muamalaysia #dewiremaja #babyterlajaklaris #kulitkusam #sayajualproduk #vitamincserbuk #poriterbuka #terapiinstagram #tipsbusiness #tipskulitsihat #vitaminkulit

Get started on the double cleanse to prevent breakouts and start with a clean canvas for skincare and makeup! _ Guna water cleanser je tak cukup bersih. Double cleansing is a must okay sebab nak bersihkan lagi kulit muka kita daripada sebum/ minyak. Clean pore clean skin gittohhh 👍🏻

Odellia whiteslim🍇 Kurus Putih seawal 14 hari🌟 🌷memutihkan wajah uoollss 🌷memutihkan seluruh tubuh badan uoollss 🌷flawlesskan muka uoolllss 🌷menghilangkan jerawat dan jeragat dan 🌷maintainkan body uuooolllsss dan mampu kuruskan badan dengan pengambilan secara konsisten💞 . Tak sampai sebulan consume Odellia Whiteslim dah nampak perbezaannya. Wow! http://www.wasap.my/60173677101 #odelliawhiteslim #odelliabeautyhq #viral #ladybossodellia #petuacantik #tipskulitcantik #tipskulitsihat #viral #produkviral2019 #produkviral #suplimentputihkurus #vitaminkulit #testimoniodellia #perisamixberry #supplimentsedap

Tips kesihatan kulit wajah. Sama sama kita amalkan. Semoga membantu! 😍 Sumber - Google. #tipskecantikan #tipscantik #tipskulitsihat #tipskecantikankulit

Selain ukir garisan bibir, lip liner ni pun boleh pakai untuk full lips. Boleh buat macam pakai lipstick gitu. So cantik uols 😍😍 . Uols berkenan dengan yang mana?? . #kakakmarykay #tipskulitbersih #tipskulitsihat #tipskulitcantik #makeupcantik #makeupflawless #marykaymalaysia #marykayklang #marykaysubang #marykayshahalam #marykaypuchong #marykaymelaka #trustedseller

Ramai wanita di luar sana yang mau kulit cantik & sihat. Tapi ramai juga yang kurang concern dengan routine skincare yang betul. Ramai juga yang malas spend Masa untuk exfoliate kulit wajah. Mostly mau jalan pintas & tida ambil tau langsung kebaikan #mask. Apa kebaikannya ? :- . . 🌼 Memperbaiki tekstur kulit. 🌼 Menyingkirkan kulit kering & sel kulit lama. 🌼 Meminimumkan saiz liang pori. 🌼 Mencegah penghasilan jerawat. 🌼 Tona kulit sekata. 🌼 Produk skincare lebih senang meresap ke dalam kulit. 🌼 Makeup akan lebih #flawless. . Get the idea? Home remedies paling mudah ialah #mask. Spend 10 minit ja, pakai 2-3kali seminggu 🥰 . #bemaskpromo #toahealthyskin #tipskulitsihat #vanessamkbc #mkcolorexpert #minimalmakeupexpert #readytoassistyou

Botanical effects mmg berkesan‼️ . Nak kulit cantik,sihat,berseri2,awet muda,bebas merkuri....haaa,botanical effects mary kay mmg pilihan yg bijak.... . Harga mampu milik,jimat dan berkualiti... . Diuji dan diiktiraf di seluruh dunia tawww...💋 . Uollss berminat? Wasup kak sha okeyy 📞012-951 1588 Beauty Consultant mary kay #botanicaleffects #skincare #bebasmerkuri #kulitsihat #kulitcantik #awetmuda #jerawat #kulitberminyak #kulitnormal #kulitkering #tipskulitsihat

Hi guyss 👋 Nak bagitahu berita baik ni. Ada set jimat tau. Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan SET 4 IN 1 ni. Sangat berbaloi. NORMAL PRICE: RM208 NOW 👉 RM189 sahaja Dalam set ni, ada Ainaa Cleanser, Ainaa Serum, Ainaa Suncreen & Ainaa Scrub. Lengkap satu set skincare untuk dapatkan skin yang sihat & flawless. Jom order dengan Dila sekarang 019-4569081. Jangan menyesal kalau harga kembali ke pada asal. FREE COD KL, KAJANG, BANGI & CHERAS. Postage seluruh Malaysia ❤️❤️❤️ #zrachievers #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #topmastersquadnsa #nsabeauty #ainaakl #ainaakajang #ainaabangi #ainaacheras #tipskulitsihat #ainaacleanser #ainaasuncreen #ainaascrub #ainaaserum #tipsskincare

Ada 4 warna pilihan untuk lip liner. Tapiiiiii... yang ada promosi dengan harga RM33 untuk bulan ini sahaja; . 💐Coral 💐Rose . Harga asal RM42. Offer RM33. Jimat RM10 tu. Siapa nak bagi kan?? . #kakakmarykay #tipskulitbersih #tipskulitsihat #tipskulitcantik #makeupcantik #makeupflawless #marykaymalaysia #marykayklang #marykaysubang #marykayshahalam #marykaypuchong #marykaymelaka #trustedseller

Sempena sambutan Deepavali yang bakal tiba kita nak bagi special offer untuk spa lovers. Bermula hari ini sehingga 31 Oktober uols boleh pilih tradisional malay massage + herbal sauna + basic facial ATAU hair treatment + blow + basic facial untuk RM100 sahaja 😱😱😱 lebih 50% potongan diskaun uols dapat. . Cepat booking slot uols. Jom dm kita atau whatsapp no +6013-297 4835 . #puncakalam #spapuncakalam #annursyadaspansalon #igshop #igshopmalaysia #igshopmurah #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #spaandsalonmuslimpuncakalam #tipskecantikkan #tipskulitcerah #tipskulitsihat #tipsmakeup #makeuptutorial #beauty #kecantikan #wanitamuslimah #cantik #spamurah #affordablespa #salonmuslimah #ladiesspa #rawatanpulihdara #rawatankecantikkankulit #tangas #urutantradisional #sulambedak #rebondingmurah #mandibunga

Vitamin C Sustained Released. 1 tablet 500mg. 180 tablet, tahan 6 bulan, sebiji sehari. Sustained release - sistem pelepasan berperingkat dalam badan untuk penyerapan optimum. Get your vitamin C here 013-5136471 #vitaminc #sunburn #kulitkusam #jerawat #pudarparut #acne #scars #healthyskin #tipskulitsihat #kulitsihat #kulitremaja #antioksida #antioxidant #bioflavanoid #sustainedreleasevitaminc #pilvitaminc #pilvitamin #zamzarina #ysuku #sukuakhir #vegan #hananmedispa #medispa #skincare #skin

Kulit kusam? Tona kulit tak sekata? Ada byk whitehead and blackhead? Stress macam Mana mau hilangkan masalah pada kulit wajah anda? [PAKAILAH MASK BOTANICAL EFFECT] . Mari saya kongsikan tips untuk anda mengatasi masalah itu. Tips untuk menggunakan masker muka botanical effects mary kay ini ialah:- . 💖 Bersihkan wajah sebelum menggunakan masker 💖 Masker boleh disapu di seluruh muka kecuali disekitar mata 💖 Hanya boleh digunakan selama 10 ke 20 minit sahaja. Kalau dibiarkan lama akan boleh menyebabkan kulit kita menjadi kering 💖 Hanya boleh digunakan 2 ke 3 kali sahaja seminggu #bemaskpromo #toahealthyskin #tipskulitsihat #vanessamkbc #mkcolorexpert #minimalmakeupexpert #readytoassistyou

Offer 19% discount untuk . 💐Lipstick Midnight Red 💐Lip Liner . Masih ada lagi tau. Nak harga jimat. Meh la grab cepat ☺☺ . #kakakmarykay #tipskulitbersih #tipskulitsihat #tipskulitcantik #makeupcantik #makeupflawless #marykaymalaysia #marykayklang #marykaysubang #marykayshahalam #marykaypuchong #marykaymelaka #trustedseller

🌾🌾🐝 Ha ramai yang tanya macam mana nak gunakan AINAA SCRUB MASK ni kan. Sebab katanya ada 2 fungsi🤔 . PENGGUNAAN SCRUB 1. Cuci muka menggunakan AINAA CLEANSER 2. Picit AINAA SCRUB MASK dengan kuantiti yang diperlukan 3. Urut muka dengan cara arah bulatan secara perlahan 4. Bilas dengan air 5. DONE😘 . PENGGUNAAN MASK 1. Cuci muka menggunakan AINAA CLEANSER 2. Picit AINAA SCRUB MASK dengan kuantiti yang diperlukan 3. Ratakan seluruh muka dan biarkan selama 5-7 min 4. Selepas 5-7 min, urut muka dengan cara arah bulatan secara perlahan 5. Bilas dengan air 6. DONE❤️ . Senang bukan? Tapi kena ingat tau, AINAA SCRUB MASK ni boleh digunakan hanya 2-3 KALI DALAM SEMINGGU SAHAJA☝🏻 . Jangan TER-OVER EXFOLIATE tau! okay..selamat mencuba.. #nsasuperstar #nsabeauty_kakmie #nsascrubmask #nsascrubmask journey#codbanting#codtpg#codklang#codjlnkebun#codjenjarom#inakcantik #tipscantik #tipssunburn #tipskulitsihat #ainaascrubjourney #ainaasunscreen #ainakcantik #ainaaerum

🤗🤗🌾🌾jom study ckit ADAKAH SCRUB NI SANGAT PENTING DALAM SKINCARE ROUTINE? . Jawapannya ialah YA. SANGAT PENTING. Kenapa penting? Macam mana kita nak buang sel kulit mati tanpa scrub muka kan?🤔 . Let me introduce our NEW BABY SKINCARE AINAA SCRUB MASK yang mempunyai daripada 2 bahan utama iaitu MADU dan OAT 🍯🌾 . Jadi kak mie nak tanya dalam seminggu berapa kali kita kena scrub dan macam mana cara penggunaannya?🤔 nk tau kbh lnjut leh pm lajiu2 #nsasuperstar #nsabeauty_kakmie #nsascrubmask #nsascrubmaskjourney#tipssunburn #tipscantik #tipskulitsihat #codklang #codjlnkebun #codputrajaya #codbanting #codjenjarom

Why?🤔 . Badan nak sihat. Kulit pun nak sihat jugak kan. 😉 . Makeup akan bentuk lapisan 'barrier' pada kulit yang akan cover pori. Bila kita exercise, makeup akan campur dengan minyak & peluh, ini akan sebabkan kulit jadi congested. 🚫 . Seterusnya kulit akan breakout, keluarlah blackhead & iritasi kulit. 😣 . Nak tahu lebih lanjut tak? ❤ . #exercisewithmakeupisabigno #tipskulitsihat

SAYA MENYESAL LAMBAT KENAL MEERACLE! Akibat pakai produk timbang kilo, habis jerawat nanah melata kat muka. Hilang terus keyakinan diri sebab orang dok pandang semacam..Nak selfie pun malu..Hari hari nangis pandang cermin 😣 Itu dulu..Lepas konsisten ber Meeracle sampai 8 set, sis Azimah sekarang dah yakin 200% nak hadap camera, tanpa perlu guna filter. Tak caya bukti ada. Dua item mampu atasi segalanya. Meeracle Gemstones. Jomlah. Tak kenal tak cinta. Tak cuba selamanya macam itu jelah kulit awk.. www.wasap.my/60125586580/Meeracle #enqouragelegacy #teamfirahmeeracle #teammeeraclebellapower #superbrands2019awardwinner #testimonimeeracle #tipskulitsihat #rahsiakulitflawless #skincarebatupermata #simpleskinregime #menjadidenganmeeracle

Indulge® Soothing Eye Gel💕 . . Bagi siapa yang ada eyebag berkilo tu, mata nampak letih macam tak cukup tidur & mata ala-ala Panda (dark circle), apply Indulge Soothing Eye Gel ni memang best. . . . Manjakan mata kita. Jangan biarkan mata kelihatan tua dari usia sebenar uols 😍 . . 🍀 Indulge Soothing Eye Gel mengandungi ekstrak botani, untuk samakan tona, menegangkan dan mengurangkan bengkak di sekitar kawasan mata yang sensitif. . . Indulge Soothing Eye Gel berfungsi untuk ⬇ . . ☑ Menenangkan, menyejukkan dan menyegarkan mata yang kelihatan letih. ☑ Meningkatkan kelembapan kulit. . ☑ Boleh digunakan sebagai gel leave-on. . ☑ Diuji secara klinikal untuk kerengsaan kulit dan alahan. . ☑ Diuji Dermatologi; bebas wangian. . . . 🍭 Bahan utama:. . 🍀Ekstrak Teh Hijau 🔹ejen menenangkan. Ia juga merupakan sumber antioksidan yang terkandung dalam produk untuk membantu melindungi kulit daripada kesan radikal bebas yang dijana oleh persekitaran. . . . 🍀Ekstrak Timun. 🔹 ejen menenangkan. . . . 🍀Ekstrak Dog Rose Fruit. 🔹 perapi yang meningkatkan penampilan kulit dan membantu ia kelihatan lebih lembut dan licin. . . Feel free to wassap me for free skin consultation 😉 . Your happy beauty consultant; ☎wasap.my/60132014303 @marykay_anis . . . #marykayselangor #marykaykl #marykaycosmetics #marykaypuchong #beautyconsultantmarykay #tipskulitsihat #tipskulitcantik #marykaypromotion #kerjayamarykay #beautyconsultantmalaysia #beautyconsultantmarykaymalaysia #promomarykay #marykaydiskaun #skincaremarykay #penjagaanmuka #marykaytestimoni #masalahjerawatmasalahjeragat #awetmudaselalu #beautyconsultantpuchong #diskaunmarykay #feedbackmarykay #makeupmurah #makeupmurahpuchong #makeuppuchong #eyebag #hilangeyebag #indulgesoothingeyegelmurah #induldgesoothingeyegel #hilangsembambawahmata #marykayselangor

Indulge® Soothing Eye Gel💕 . . Bagi siapa yang ada eyebag berkilo tu, mata nampak letih macam tak cukup tidur & mata ala-ala Panda (dark circle), apply Indulge Soothing Eye Gel ni memang best. . . . Manjakan mata kita. Jangan biarkan mata kelihatan tua dari usia sebenar uols 😍 . . 🍀 Indulge Soothing Eye Gel mengandungi ekstrak botani, untuk samakan tona, menegangkan dan mengurangkan bengkak di sekitar kawasan mata yang sensitif. . . Indulge Soothing Eye Gel berfungsi untuk ⬇ . . ☑ Menenangkan, menyejukkan dan menyegarkan mata yang kelihatan letih. ☑ Meningkatkan kelembapan kulit. . ☑ Boleh digunakan sebagai gel leave-on. . ☑ Diuji secara klinikal untuk kerengsaan kulit dan alahan. . ☑ Diuji Dermatologi; bebas wangian. . . . 🍭 Bahan utama:. . 🍀Ekstrak Teh Hijau 🔹ejen menenangkan. Ia juga merupakan sumber antioksidan yang terkandung dalam produk untuk membantu melindungi kulit daripada kesan radikal bebas yang dijana oleh persekitaran. . . . 🍀Ekstrak Timun. 🔹 ejen menenangkan. . . . 🍀Ekstrak Dog Rose Fruit. 🔹 perapi yang meningkatkan penampilan kulit dan membantu ia kelihatan lebih lembut dan licin. . . Feel free to wassap me for free skin consultation 😉 . Your happy beauty consultant; ☎wasap.my/60132014303 @marykay_anis . . . #marykayselangor #marykaykl #marykaypuchong #beautyconsultantmarykay #tipskulitsihat #tipskulitcantik #marykaypromotion #kerjayamarykay #beautyconsultantmalaysia #beautyconsultantmarykaymalaysia #promomarykay #marykaydiskaun #skincaremarykay #penjagaanmuka #marykaytestimoni #masalahjerawatmasalahjeragat #awetmudaselalu #beautyconsultantpuchong #diskaunmarykay #feedbackmarykay #makeupmurah #makeupmurahpuchong #makeuppuchong #eyebag #hilangeyebag #hilangsembambawahmata#marykaymalaysia#marykaykajang#marykaybangi #marykayselangor

Istimewanya, biji buah markisa juga sangat baik untuk kulit Anda lho. Tentunya bukan dengan cara dikonsumsi ya Ladies. Anda bisa menjadikannya masker alami untuk wajah. Cukup dengan menumbuk atau memblender sari beserta biji markisa, kemudian diaplikasikan pada wajah, lalu diamkan selama 15 menit. Gunakan masker ini secara teratur satu minggu sekali agar hasilnya maksimal. Manfaat masker biji buah markisa mampu menjadikan kulit nampak lebih cerah, halus, lembab, kencang, serta menyamarkan noda hitam, dan yang paling penting masker biji buah markisa sangat ampuh untuk mencegah penuaan dini lho! . . . . . #quoteskecantikan #tipskecantikan #tipskecantikankulit #kulitkering #tipscantik #tipskulitcantik #berjerawat #tipsglowing #tipskulitsehat #tipskulitsihat #putihinstant #cantikcerah #kulitwajah #selkulitmati #kulitcantik #merawatwajah #tipskecantikanwanita #krimmalam #mukakusam #poriporibesar #wajahbersih #kulitkombinasi #merawatkulit #skincareterbaik #perawatanwajahalami #mencerahkankulit #dermeva #dermevaantiagingcream #antiaging #antiagingcream

Tak banyak orang tahu bahwa labu kuning mengandung mengandung enzim yang bekerja seperti AHA (Alpha Hydroxy Acids) yang sering ditemukan dalam produk pencerah kulit. Nah bagi Anda yang memiliki masalah kulit kusam, masker labu kuning bisa jadi solusinya. Sebab, masker labu kuning akan membantu untuk mengangkat sel kulit mati pada wajah. Hasilnya wajah jadi lebih cerah seketika! . . . . .#quoteskecantikan #tipskecantikan #tipskecantikankulit #kulitkering #tipscantik #tipskulitcantik #berjerawat #tipsglowing #tipskulitsehat #tipskulitsihat #putihinstant #cantikcerah #kulitwajah #selkulitmati #kulitcantik #merawatwajah #tipskecantikanwanita #krimmalam #mukakusam #poriporibesar #wajahbersih #kulitkombinasi #merawatkulit #skincareterbaik #perawatanwajahalami #mencerahkankulit #dermeva #dermevaantiagingcream #antiaging #antiagingcream

Pasti Anda berpikir, apa hubungan antara kulit kepala dan kulit wajah? Ternyata, erat kaitannya! Kulit kepala yang berketombe menyebabkan rambut jadi kotor. Oleh karena rambut terletak sangat dekat dengan wajah, akhirnya sering terjadi sentuhan yang membuat wajah terpapar ketombe. Nah ketombe atau rambut kotor Anda yang sering bersentuhan langsung dengan kulit wajah, bisa memicu timbulnya jerawat dan komedo lho. Agar perawatan wajah Anda tak sia-sia yuk jaga kebersihan kulit kepala dan rambut! . . . .#quoteskecantikan #tipskecantikan #tipskecantikankulit #kulitkering #tipscantik #tipskulitcantik #berjerawat #tipsglowing #tipskulitsehat #tipskulitsihat #putihinstant #cantikcerah #kulitwajah #selkulitmati #kulitcantik #merawatwajah #tipskecantikanwanita #krimmalam #mukakusam #poriporibesar #wajahbersih #kulitkombinasi #merawatkulit #skincareterbaik #perawatanwajahalami #mencerahkankulit #dermeva #dermevaantiagingcream #antiaging #antiagingcream

NOW AVAILABLE. EYELASH EXTENTIONS. . Hai ladies yg nk cun cun tu.. Mehh tryy EXTENSION EYELASH 3D untuk nampak bulu mata tu lebih panjang dan lebat menawan. Ala2 mata wanita ARAB, ala2 DIVA gitew. Makan hatilaaa kawan-kawan, sedara- mara tengok mata uollss CANTIK MENAWAN kannn . Jom uols serbuu ramai-ramai... Cepat booking tarikh & waktu untuk temujanji. . . Uols boleh Whatsapp di no +6013-297 4835 untuk appointment treatment & book slot uols sekarang! . #eyelashperming #eyelashextension #eyelashpermingpuncakalam #puncakalam #spapuncakalam #annursyadaspansalon #igshop #igshopmalaysia #igshopmurah #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #spaandsalonmuslimpuncakalam #tipskecantikkan #tipskulitcerah #tipskulitsihat #tipsmakeup #makeuptutorial #beauty #kecantikan #wanitamuslimah #cantik #spamurah #affordablespa #salonmuslimah #ladiesspa #rawatanpulihdara #rawatankecantikkankulit #tangas #urutantradisional #sulambedak

💖 DAH PAKAI, BEST! BEADS DIA HALUS. MUKA RASA LEMBUT JE. JERAWAT TAK SEMPAT BESAR, DAH KECUT. Sebelum ni customer pakai produk k****** and c******. Tapi sbb tgk rakan sekolej pakai mary kay kulit cantik, terus cuba skincare Mary Kay. Baru pakai beberapa hari, customer excited and happy sbb jerawat dah tak naik mcm slalu. Anda perlukan consultation mcm Anis? Terus whatsapp Nisa ya. 01118980669. Atau klik link fi bio. #testimonimarykay #marykayfeedback #botanicaleffects #tipskulitcantik #marykaygombak #produkskincareterbaik #tipssihatkankulit #tipskulitsihat #marykayjohorbahru #marykaykl #marykaykualalumpur

Nak taw tak kenapa Kak Rose share drama kt bawah👇 ni? Sebenarnya Drama Akasia TV3 #setelahkudimiliki ni MEERACLE TAJA taw. Best kan? 😍 Korang yg dh cuba mesti rasa seronok kan produk korang tu bukan biasa². Tapi Kak Rose rasa sedih je yg mana belum cuba tu sampai bila nk tengok ajer? Alahh Kak Rose tanya jurr 😁 http://www.wasap.my/60125586580/meeracle #enqouragelegacy #teamfirahmeeracle #teammeeraclebella #teambellapower #meeraclesponsor #setelahkudimiliki #zulariffin #tizzaqyah #intannajuwa #dramaakasia #dramasangat #tipskulitsihat #rahsiakulitglowing #menjadidenganmeeracle #agentdropshipwanted

MARY KAY SHEA BUTTER LIP SCRUB & LIP BALM!! 😍😍😍 . . Siapa ada masalah bibir kering, cepat megelupas, pakai lipstick pun crack tuu mai grab satin lips from Mary Kay ni. . Satin Lips® Shea Sugar Scrub mengandungi gula kristal yg berfungsi utk menggelupas kan sel kulit mati pada bibir secara semula jadi untuk menggilap bibir secara perlahan-lahan dengan sempurna. . . Satin Lips® Shea Butter Balm yang diadun dengan shea dan minyak jojoba utk melembapkan, memberi keselesaan dan melegakan bibir. . Wajah dah cantik. Bibir pun kena cantik juga tau 😊😊 . #kakakmarykay #tipskulitbersih #tipskulitsihat #tipskulitcantik #makeupcantik #makeupflawless #marykaymalaysia #marykayklang #marykaysubang #marykayshahalam #marykaypuchong #marykaymelaka #trustedseller

Sempena sambutan Deepavali yang bakal tiba kita nak bagi special offer untuk spa lovers. Bermula hari ini sehingga 31 Oktober uols boleh pilih tradisional malay massage + herbal sauna + basic facial ATAU hair treatment + blow + basic facial untuk RM100 sahaja 😱😱😱 lebih 50% potongan diskaun uols dapat. . Cepat booking slot uols. Jom dm kita atau whatsapp no +6013-297 4835 . #puncakalam #spapuncakalam #annursyadaspansalon #igshop #igshopmalaysia #igshopmurah #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #spaandsalonmuslimpuncakalam #tipskecantikkan #tipskulitcerah #tipskulitsihat #tipsmakeup #makeuptutorial #beauty #kecantikan #wanitamuslimah #cantik #spamurah #affordablespa #salonmuslimah #ladiesspa #rawatanpulihdara #rawatankecantikkankulit #tangas #urutantradisional #sulambedak #rebondingmurah #mandibunga

rosybeauty
(@rosybeauty_my)

2 Days 12 Hours Ago

NAK KULIT GLASS SKIN CHING CHING TAK? Senang je..konsisten pakai #meeraclecleanser dengan #meeracleserum setiap hari, insha Allah boleh dapat glass skin licin bersinar bak 💎 macam Kak Sue ni. Pembelian RM100 ke atas Meeracle nak bagi FREE #MeeracleQuiverFacialBrush..best tau..rasa macam kena urut je muka tu..kulit pun lebih bersih, licin dan lembut. Sape taknak kan..😍 Stok brush ni dah tak banyak. Dah habis jangan tanya dah. Sementara ada ni cepat wsap Kak Rose📲 www.wasap.my/60125586580/freebrush #enqouragelegacy #teamfirahmeeracle #teammeeraclebellapower #superbrands2019awardwinner #tipskulitsihat #roadtoglassskin #takcubataktahu #menjadidenganmeeracle #octobergiftaway

Bile pergi kenduri kahwin mesti kawan2 mak bedah2 tanya kite pakai produk mahal ke nampak muke lawa..eh produk murah pon bolh lawa ape..macam Birdnest Essence ni la..ala rm20 je tak mahal pon🙈 murah2 pon complete dengn labtest & kkm tau 😘 bukan produk timbang kilo ok 😉 . . #birdnestessencebypna #birdnestessencese #birdnestmalaysia #birdnestmurah #birdnestessencekedah #birdnestessenceselangor #birdnestessencemelaka #sarangburungwalet #sarangburung #produkkecantikan #produkviral #produkterbaik #produkhalal #produkmalaysia #produkbumiputera #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #luluskkm #labtest #essence #tipsrawatkukit #tipskecantikan #tipskulitsihat #tipscantik #glowskin #whatssap01137151903

Bile pergi kenduri kahwin mesti kawan2 mak bedah2 tanya kite pakai produk mahal ke nampak muke lawa..eh produk murah pon bolh lawa ape..macam Birdnest Essence ni la..ala rm20 je tak mahal pon🙈 murah2 pon complete dengn labtest & kkm tau 😘 bukan produk timbang kilo ok 😉 . . #birdnestessencebypna #birdnestessencese #birdnestmalaysia #birdnestmurah #birdnestessencekedah #birdnestessenceselangor #birdnestessencemelaka #sarangburungwalet #sarangburung #produkkecantikan #produkviral #produkterbaik #produkhalal #produkmalaysia #produkbumiputera #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #luluskkm #labtest #essence #tipsrawatkukit #tipskecantikan #tipskulitsihat #tipscantik #glowskin #whatssap01137151903

Bile pergi kenduri kahwin mesti kawan2 mak bedah2 tanya kite pakai produk mahal ke nampak muke lawa..eh produk murah pon bolh lawa ape..macam Birdnest Essence ni la..ala rm20 je tak mahal pon🙈 murah2 pon complete dengn labtest & kkm tau 😘 bukan produk timbang kilo ok 😉 . . #birdnestessencebypna #birdnestessencese #birdnestmalaysia #birdnestmurah #birdnestessencekedah #birdnestessenceselangor #birdnestessencemelaka #sarangburungwalet #sarangburung #produkkecantikan #produkviral #produkterbaik #produkhalal #produkmalaysia #produkbumiputera #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #luluskkm #labtest #essence #tipsrawatkukit #tipskecantikan #tipskulitsihat #tipscantik #glowskin #whatssap01137151903

4 in 1 cleanser. 😍 . ✔mencuci ✔exfoliate ✔menyegar ✔mencerah . Best kan? 4 benefit dalam 1 tube. Ada 2 jenis cleanser ikut jenis kulit kita. And ada biji-biji halus untuk buang sel-sel kulit mati. So bila kita pakai produk seterusnya, senang nak serap. 😉 . Siapa nak cuba? Meh saya bagi sampel. ❤ . #cleanser4in1 #tw3dcleanser #marykaymysg #tipskulitsihat

Essentials by Artistry ❤️ _ Set skincare top 5 terbaik dunia. Berkesan merawat kulit bermasalah atau rosak akibat tersalah pakai produk skincare yg mengandungi mercuri atau kimia berbahaya. Anda ada masalah kulit seperti berikut? _ Jerawat nanah❎ Jerawat pasir❎ Jerawat batu❎ Muka berminyak❎ Muka kusam dan tona tidak sekata❎ Kemerahan❎ Gatal2❎ Breakouts akibat tersalah pakai skincare❎ Kulit sensitif❎ Kulit kasar dan mengelupas❎ Pori terbuka❎ _ So essentials set ni yang terbaik untuk korang yang ada masalah seperti diatas. Especially yang nak pulihkan skin yang rosak. Please stop ur old skincare guys. Switch to organic and trusted product. Yang penting rajin dan konsisten. Insyaallah skin korang akan cantik dan sihat ❤️ _ 1 set essential ada 3 items basic iaitu Cleanser, Toner dan Moisturizer. Basic dah kuat baru boleh add on skincare lain ya. Contoh seperti serum, essence, mask, scrub, dan paling penting jangan skip sunblock ya. _ Berminat nak dapatkan set essentials by Artistry ni korang boleh terus DM atau klik link kat bio 😊 _ #artistryskincare #artistrymalaysia #artistrymakeup #essentialsbyartistry #mukabreakout #skincaremalaysia #skincareartistry #skincarejerawat #skincareterbaik #kulitcantik #kulitsihat #tipskulitcantik #tipskulitsihat

Essentials by Artistry ❤️ _ Set skincare top 5 terbaik dunia. Berkesan merawat kulit bermasalah atau rosak akibat tersalah pakai produk skincare yg mengandungi mercuri atau kimia berbahaya. Anda ada masalah kulit seperti berikut? _ Jerawat nanah? Jerawat pasir? Jerawat batu? Muka berminyak? Muka kusam dan tona tidak sekata? Kemerahan? Gatal2? Breakouts akibat tersalah pakai skincare? Kulit sensitif? Kulit kasar dan mengelupas? _ So essentials set ni yang terbaik untuk korang yang ada masalah seperti diatas. Especially yang nak pulihkan skin yang rosak. Please stop ur old skincare guys. Switch to organic and trusted product. Yang penting rajin dan konsisten. Insyaallah skin korang akan cantik dan sihat ❤️ _ 1 set essential ada 3 items basic iaitu Cleanser, Toner dan Moisturizer. Basic dah kuat baru boleh add on skincare lain ya. Contoh seperti serum, essence, mask, scrub, dan paling penting jangan skip sunblock ya. _ Berminat nak dapatkan set essentials by Artistry ni korang boleh terus Dm, atau klik link kat bio 😊 . www.wasap.my/60169780443 _ #artistryskincare #artistrymalaysia #artistrymakeup #essentialsbyartistry #mukabreakout #skincaremalaysia #skincareartistry #skincarejerawat #skincareterbaik #kulitcantik #kulitsihat #tipskulitcantik #tipskulitsihat

Panas terik pastu hujan. Cuaca sekarang tak menentu. Apa pon pastikan skin kita dapat protection yang secukupnya sebelum melakukan aktiviti diluar pada waktu siang. Protect skin dengan Suncreen. Suncreen dapat melindungi skin dari sinaran UV. Dapatkan Ainaa Suncreen, fungsi 3 dalam 1 (primer & moisturiser) Jom order dengan Dila 019-4569081 atau link in bio. #zrachievers #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #topmastersquadnsa #nsabeauty #ainaakl #ainaakajang #ainaabangi #ainaacheras #tipskulitsihat #ainaacleanser #ainaasuncreen #ainaascrub #ainaaserum

Assalammualaikum and good morning! Setuju tak kulit kita sekarang ni akan kita 'bawa' sehingga ke hari tua jika umur panjang?😂 #tipskulitsihat #tipskecantikan #tips #kulitbersih #kulitsihat

Pagi pagi ni Meen nak belanja gambar set skincare Youth by shaklee! . . 💘 LUMINOUS GEL OIL CLEANSER 💘PERFECTING SKIN TONER 💘AGE DEFENSE MOISTURIZED SPF 50 💘YOUTH ACTIVATING SERUM 💘RESTORING EYE TREATMENT 💘ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM . . okay so #specialthursday Meen nak cari TIGA ORANG PERTAMA yang berminat nak beli mana mana produk youth ni, ada tawaran istimewa menanti anda! cecepatzzz WA Meen. . . #shakleebymeen #shakleemalaysia #shakleesungaibuloh #shakleekuang #shakleeselangor #shakleedamansara #shakleesubang #shakleeshahalam #tipskulitsihat #tipskulitcantik #jerawat #ekzema #jeragat #kulitsensetif #kulitcantik #kulitflawlessgebu

Pagi pagi ni Meen nak belanja gambar set skincare Youth by shaklee! . . 💘 LUMINOUS GEL OIL CLEANSER 💘PERFECTING SKIN TONER 💘AGE DEFENSE MOISTURIZED SPF 50 💘YOUTH ACTIVATING SERUM 💘RESTORING EYE TREATMENT 💘ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM . . okay so #specialthursday Meen nak cari TIGA ORANG PERTAMA yang berminat nak beli mana mana produk youth ni, ada tawaran istimewa menanti anda! cecepatzzz WA Meen. . . #shakleebymeen #shakleemalaysia #shakleesungaibuloh #shakleekuang #shakleeselangor #shakleedamansara #shakleesubang #shakleeshahalam #tipskulitsihat #tipskulitcantik #jerawat #ekzema #jeragat #kulitsensetif #kulitcantik #kulitflawlessgebu

Pagi pagi ni Meen nak belanja gambar set skincare Youth by shaklee! . . 💘 LUMINOUS GEL OIL CLEANSER 💘PERFECTING SKIN TONER 💘AGE DEFENSE MOISTURIZED SPF 50 💘YOUTH ACTIVATING SERUM 💘RESTORING EYE TREATMENT 💘ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM . . okay so #specialthursday Meen nak cari TIGA ORANG PERTAMA yang berminat nak beli mana mana produk youth ni, ada tawaran istimewa menanti anda! cecepatzzz WA Meen. . . #shakleebymeen #shakleemalaysia #shakleesungaibuloh #shakleekuang #shakleeselangor #shakleedamansara #shakleesubang #shakleeshahalam #tipskulitsihat #tipskulitcantik #jerawat #ekzema #jeragat #kulitsensetif #kulitcantik #kulitflawlessgebu

Pagi pagi ni Meen nak belanja gambar set skincare Youth by shaklee! . . 💘 LUMINOUS GEL OIL CLEANSER 💘PERFECTING SKIN TONER 💘AGE DEFENSE MOISTURIZED SPF 50 💘YOUTH ACTIVATING SERUM 💘RESTORING EYE TREATMENT 💘ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM . . okay so #specialthursday Meen nak cari TIGA ORANG PERTAMA yang berminat nak beli mana mana produk youth ni, ada tawaran istimewa menanti anda! cecepatzzz WA Meen. . . #shakleebymeen #shakleemalaysia #shakleesungaibuloh #shakleekuang #shakleeselangor #shakleedamansara #shakleesubang #shakleeshahalam #tipskulitsihat #tipskulitcantik #jerawat #ekzema #jeragat #kulitsensetif #kulitcantik #kulitflawlessgebu

Pagi pagi ni Meen nak belanja gambar set skincare Youth by shaklee! . . 💘 LUMINOUS GEL OIL CLEANSER 💘PERFECTING SKIN TONER 💘AGE DEFENSE MOISTURIZED SPF 50 💘YOUTH ACTIVATING SERUM 💘RESTORING EYE TREATMENT 💘ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM . . okay so #specialthursday Meen nak cari TIGA ORANG PERTAMA yang berminat nak beli mana mana produk youth ni, ada tawaran istimewa menanti anda! cecepatzzz WA Meen. . . #shakleebymeen #shakleemalaysia #shakleesungaibuloh #shakleekuang #shakleeselangor #shakleedamansara #shakleesubang #shakleeshahalam #tipskulitsihat #tipskulitcantik #jerawat #ekzema #jeragat #kulitsensetif #kulitcantik #kulitflawlessgebu

Pagi pagi ni Meen nak belanja gambar set skincare Youth by shaklee! . . 💘 LUMINOUS GEL OIL CLEANSER 💘PERFECTING SKIN TONER 💘AGE DEFENSE MOISTURIZED SPF 50 💘YOUTH ACTIVATING SERUM 💘RESTORING EYE TREATMENT 💘ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM . . okay so #specialthursday Meen nak cari TIGA ORANG PERTAMA yang berminat nak beli mana mana produk youth ni, ada tawaran istimewa menanti anda! cecepatzzz WA Meen. . . #shakleebymeen #shakleemalaysia #shakleesungaibuloh #shakleekuang #shakleeselangor #shakleedamansara #shakleesubang #shakleeshahalam #tipskulitsihat #tipskulitcantik #jerawat #ekzema #jeragat #kulitsensetif #kulitcantik #kulitflawless

Untuk yang ada bayi kulit sensetif, ekzema contohnya. Atau oengusaha taska dan tadika.. Meen cadangkan cuba dua produk ni . . 💘 HERBAL BLEND CREAM 💘 BASIC H . . Kalau ambil dua produk ni tak sampai RM 100 pon. Tersangatlah mesra bayi. Meen faham kalau anak anak kulit sensetif ni mesti nak kena guna sesuatu yang organik. Produk shaklee confirm beyond organik. Hanya yang terbaik untuk anak anda. . . #shakleemalaysia #herbalblendshaklee #shakleeeffect #ekzema #kulitsensetif #tipskulitsihat #taska #tadika

My night routine nowadays 🥰 . . Gel cleanser. Toner. Moisturizer. Serum. Night cream. C+E radiance cream. . . Start with basic set before, but a few months back had a chance to get complete set from Shaklee. Really feel the difference alhamdulillah... ☺️ . . #youthshaklee #skincareroutine #shakleelover #shakleeeffect #shakleebangi #shakleeputrajaya #shakleenilai #shakleeseremban #shakleesenawang #shakleesemenyih #shakleeselangor #shakleecod #skincareshaklee #skincaretips #tipskecantikan #tipskulitsihat #bazaronline #janapendapatan #janaincome #bisnesonline #bizonline #onlineclass #kulitsihat #kulitcantik #nhshakleestory

KULIT DAH NAMPAK PERUBAHAN. Customer terus sign up Mary Kay Beauty Consultant, sebab nak commit pakai Mary Kay dengan lebih banyak. Of course jatuh cinta berulang kali bila tengok kulit dekat cermin semakin sihat dan cantik. Nisa 01118980669 #skincareterbaik #skincaremarykay #testimonimarykay #feedbackmarykay #marykayfeedback #tipskulitsihat #tipscerahkankulit #tipscantikuntuksuami

ALIDAF HQ
(@alidafhq)

1 Day 22 Hours Ago

Kaedah double cleansing adalah sgt penting terutama kpd mereka yg mengalami masalah kulit berminyak. . Double cleansing bukan bermaksud cuci muka dua kali dgn guna pencuci yg sama tau. Tetapi guna dua pencuci yg berbeza iaitu oil-based cleanser utk cucian pertama, dan water-based cleanser utk cucian kedua. . Korang akan rasa perubahan yg best pada kulit lepas amalkan kaedah ni tau. Cubalah! . . #alidaf #doublecleansing #skincare #skincareroutine #skincaretips #skinsolution #beauty #tips #beautytips #tipskulitsihat #tipskulitcantik #makeup #beautyandhealth #cosmetic #serum #serumwajah #glowingskin #healthyskin #acneskin #acnetreatment #jerawat #kulitcerah #kulitsihat

ALIDAF HQ
(@alidafhq)

1 Day 22 Hours Ago

Pernah tak korang tertanya-tanya kenapa kulit masih bermasalah sedangkan dah follow semua tips penjagaan wajah ? . Nah, pernah terfikir tak tentang kebersihan makeup tools korang? . Tahu tak betapa bahayanya bakteria dan segala kekotoran yang terkumpul dan 'bersarang' pada berus makeup atau beauty blender yg tiap hari korang guna tu? Bayangkan jika tidak dibasuh selama berbulan-bulan, Ianya boleh mendatangkan masalah serius pada kulit wajah tau, seperti jerawat, iritasi, keradangan kulit, dll. . . Basuhlah makeup tools dan makeup brush at least seminggu sekali ya! . #alidaf #skincare #skincareroutine #skincaretips #skinsolution #beauty #tips #beautytips #tipskulitsihat #tipskulitcantik #makeup #makeupbrush #beautyandhealth #cosmetic #serum #serumwajah #glowingskin #healthyskin #acneskin #acnetreatment #jerawat #kulitcerah #kulitsihat

ALIDAF HQ
(@alidafhq)

1 Day 22 Hours Ago

Tidur tanpa membersihkan makeup boleh memudaratkan kulit. . Makeup membuatkan liang pori wajah tersumbat dan sukar 'bernafas'. . . Cuci makeup dan bersihkan kulit wajah sebelum tidur. . . #alidaf #makeupremover #skincare #skincareroutine #skincaretips #skinsolution #beauty #tips #beautytips #tipskulitsihat #tipskulitcantik #makeup #beautyandhealth #cosmetic #serum #serumwajah #glowingskin #healthyskin #acneskin #acnetreatment #jerawat #kulitcerah #kulitsihat

ALIDAF HQ
(@alidafhq)

1 Day 22 Hours Ago

Kulit muka yang terlalu berminyak atau terlalu kering menyebabkan makeup kelihatan bercapuk, tidak sekata, dan tidak tahan lama. . . #alidaf #skincare #skincareroutine #skincaretips #skinsolution #beauty #tips #beautytips #tipskulitsihat #tipskulitcantik #makeup #beautyandhealth #cosmetic #serum #serumwajah #glowingskin #healthyskin #acneskin #acnetreatment #jerawat #kulitcerah #kulitsihat

ALIDAF HQ
(@alidafhq)

1 Day 22 Hours Ago

Masalah kulit mcm ni mmg buat kita tertekan dan kurang keyakinan bila berjumpa dgn orang. . Apa yg perlu anda buat ? Selalulah mencuci muka dgn pencuci yg sesuai. Jaga pemakanan, kurangkan makanan berminyak dan bergoreng . Nak tips lain ? . Jom Follow FB Alidaf HQ . . #alidaf #scar #scartreatment #oilyskin #oilyskintreatment #skincare #skincareroutine #skincaretips #skinsolution #beauty #tips #beautytips #tipskulitsihat #tipskulitcantik #makeup #beautyandhealth #cosmetic #serum #serumwajah #glowingskin #healthyskin #acneskin #acnetreatment #jerawat #kulitcerah #kulitsihat

ALIDAF HQ
(@alidafhq)

1 Day 22 Hours Ago

Penghasilan sebum yg berlebihan akan menyebabkan liang pori tersumbat oleh sebum/minyak dan bakteria. Ini akan menggalakkan pertumbuhan jerawat. . . #alidaf #skincare #skincareroutine #skincaretips #skinsolution #beauty #tips #beautytips #tipskulitsihat #tipskulitcantik #makeup #beautyandhealth #cosmetic #serum #serumwajah #glowingskin #healthyskin #acneskin #acnetreatment #jerawat #kulitcerah #kulitsihat