#toner

782,547 posts tagged with #toner

Photos and Videos about #toner

Toners alternativos al mejor precio del mercado!!! Consulta por el tuyo y te esperamos! #toner #tonerhp #hp #brother #samsung #moron #toneralternativo #zonaoeste #computacion #tecnologia #hftecno #teesperamos #follow #followers

#jugandoconfuego .... #playingwithfire .... Contamos con #toner #consumibles #refacciones #opcdrums para tus impresoras y multifuncionales #konicaminolta y #kyocera Envíos a todo #mexico 📦🏷🛫🚛🚚 #copiadoras #impresoras

Coreana HyaluronShot Serum 🇰🇷✨ พร้อมส่ง!!! ขนาด30ml. ราคา 390 บาท เซรั่มสารสกัดเข้มข้นจากไฮยาลูรอนิค แอซิด เติมความชุ่มชื่นด้วยเซรั่มสูตรไฮยาลูรอน ที่มีส่วนช่วยในการกักเก็บความชุ่มชื้นบนใบหน้า ไม่ให้ผิวแห้งกร้าน เนื้อเซรั่มจะตรงเข้าฟื้นฟูผิว ให้ผิวหน้าชุ่มชื่นได้ตลอดทั้งวัน ผิวดูเรียบเนียน ยืดยุ่น ยกกระชับ ดูใส เด้ง อิ่มน้ำ เหมือนกับผิวเด็กเลยยยย และยังปรับให้ผิวดูขาวกระจ่างใส แบบสุขภาพดี . . #เครื่องสำอางเกาหลี #เครื่องสำอาง #cream #ครีมบำรุงผิว #เกาหลี #amplen #toner #เซรั่ม #serum #ทำความสะอาดผิวหน้า #ริ้วรอย #ไฮยาลูรอน#รีวิวเป็นหมื่นเป็นแสน #เซรั่มเกาหลีของแท้

Spring has sprung // How are you updating your skincare routine for the seasonal switch? Share with us your skincare swaps in the comments below! ⬇️⬇️⬇️

Evershine Moringa Toner Essence, trend baru Infus Wajah PERTAMA di Indonesia. Evershine Moringa Toner yang bisa dijadikan masker ini membantu kulitmu terasa lebih segar, kenyal dan cerah. Selain itu, membantu menghilangkan jerawat dan beruntusan di kulit wajah kamu. Sudah ada ribuan review yang membuktikan kinerja Infus Wajah dari Evershine Moringa Toner Essence. So, bagi kamu yang belum coba, ini saatnya kamu membuktikan sendiri hasilnya. Yuk, ikutan 7-Days Challenge with Evershine Moringa Infus Wajah! Foto selama proses pemakaian Evershine Moringa Toner selama 7 hari, dan kamu bisa tag kami foto before after nya ya. Let's be naturally beauty, bright and shine with Evershine!✨ -------------------------------------------- #evershine #evershinemoringaseries #evershineindonesia #essence #skincare #evershineinfushwajah #skincareroutine #moringa #cleansing #toner #facemask #sheetmask #daycream #nightcream #influencer #skincareindonesia #beautyindonesia #perawatankulitwajah #obatjerawat #skintreatment #naturalskincare #chamomile #facialwash #apakatamereka #beautyvloggerindonesia #selebgramindonesia #maskerwajah #diymask #evershineacnesolution #byeacnewithevershine . . 🌿natural skincare product🍃🌵 🙏TDK BALAS KOMENT IG🙏 FAST RESPON DAN ORDER : WA : 0811 3232 226 LINE : serishoponline shopee.co.id/forsheshop tokopedia.link/FIh8abFO4P MELAYANI : SENIN - SABTU : 09.00 - 19.00 MINGGU : SLOW RESPON BCA & MANDIRI Batas transfer jam 4 sore

เซรั่ม + โทนเนอร์ + ครีม รักษาสิว  Miracle ☘🍀🍃 สูตรอ่อนโยนด้วยค่า PH 5.5 ไม่ทำให้ระคายเคืองแม้ผิวบอบบาง-ผิวแพ้ง่าย . ✔AHA  ช่วยผลัดเซลล์ผิวที่ตายแล้วออกอย่างอ่อนโยน ✔BHA  ช่วยลดและควบคุมความมันส่วนเกินบนใบหน้าได้อย่างล้ำลึก ✔PHA  ช่วยป้องกันการสูญเสียน้ำ พร้อมกักเก็บคว่มชุ่มชื้น ให้ผิวหน้า ดูอิ่มน้ำ ชุ่มชื้นยาวนาน ✔ช่วยลดสิว กระชับรูขุมขน ฟื้ยฟูผิวให้ดูกระจ่างใสขึ้น ••••ภายใน 30 วัน •••• . □วิธีใช้ □หลังทำความสะอาดผิวหน้า เช็ดด้วยโทนเนอร์miracle □หยดเซรั่มลงบนฝ่ามือ หรือบนผิวหน้า 3-4 หยดนวดวนเบาๆให้ทั่วใบหน้าและลำคอ □ทาครีมและนวดเบาๆให้ทั่วใบหน้า □ใช้คู่เพื่อผลลัพธ์ที่รวดเร็วและมีประะสิทธิภาพมากยิ่งขึ้น □ควรใช้เป็นประจำเช้า - เย็น . พร้อมส่ง (ยกเว้นสบู่) ✔โทนเนอร์ ขวดละ 580 บาท ขนาด 150 ml ✔เซรั่ม ราคา ขวดละ  620 บาท ขนาด 50 ml. ✔ครีมmiracleกปละ 620 บาท ขนาด 50 ml. . ✔พิเศษ สั่งซื้อ ครบเซต ฟรีค่าส่ง ems 📮 . . . . สอบถาม สั่งซื้อ ....... Line -neng-jaa . . . . . . . . #tonermiracle#toner#miracletoner#somebymi#somebymitoner#serummiracle #miiracle#โทนเนอร์รักษาสิว#โทนเนอร์#เซรั่มรักษาสิว#เซรั่มmiracle#serummiracle #ample#amplen#ampoule#itsskin#itskin#สกินแคร์#สกินแคร์เกาหลี#skincarethailand #miraclethailand#skincare#ไว้รีวิวห้ามขายของโว้ยย#howtoperfectskin#รีวิวสกินแคร์

👑 B E F O R E & A F T E R👑 On our fab @woodhead21 Colour using @revlonprofessionaluk & @fudgehair Finished with a smooth blow dry using @uniq_one_by_revlon @moroccanoil #foils #colourinbetween #reds #purples #tones #toner #colour #colourful #bright #vibrant #funky #haircolour #colourpop #hairenvy #smooth #blowdry #onespray #morricanoil #liverpoolhairdresser #stylist #liverpoolsalon #grs 💗💗💗💗 @glamrock_officialuk

НОЧНАЯ МАСКА ДЛЯ ЛИЦА BIOAQUA ALOE JELLY MASK ______________ Ночная маска Bioaqua для лица Aloe Jelly Mask станет важной частью ухода за проблемной, обезвоженной, сухой и жирной кожей. Достоинства ночной маски: 💫мгновенный результат. Например, у вас завтра важная встреча и нужно быть в тонусе; ✨ практичность. Косметическое средство одноразового использования, оптимальный расчет нужных компонентов для желаемого результата; 💥комфортность. Ее гелевая структура приятно располагается на поверхности и не вызывает неприятных ощущений. ❗️Способ применения❗️ Очистите кожу лица. Бережно откройте средство и поместите его в свою руку, равномерно нанесите на кожу и подождите до полного впитывания. На утро ваша кожа подтянутая, упругая и бархатистая. . . . #maskmarket #cosmetics #instamakeup #мода #средстваотпрышей #Челябинск #азиатскаякосметика #мода #крем #патчи #маски #skin #care #mask #toner #che #bioaqua #shopmasks #купитькосметику #маскидлялица #уходзателом #уходзакожей #гиалуроноваякислота #питание #восстановление #Москва #Россия #повсейРоссии

ШАМПУНЬ ДЛЯ ВОЛОС С МАСЛОМ ОЛИВЫ BIOAQUA ____________  Шампунь с маслом оливы Bioaqua-это эффективное средство для ежедневного очищения волос. ✔️К достоинствам шампуня можно отнести: 🙌🏼Мягкость действия. Средство подходит для ежедневного применения, оно не утяжеляет волосы, не сушит кожу головы. 🍀Наличие натуральных компонентов. Действуя максимально эффективно, такие вещества отлично справляются со свей задачей: защищают волосы от вредных воздействий, укрепляют корни и стимулируют их активную работу, то есть рост волос. 🌸Комплексное воздействие. Шампунь с маслом оливы не только увлажняет кожу головы, но и напитывает волосяные фолликулы витаминами и минералами, необходимыми для полноценной работы. 💵Экономичность расходования. Шампунь отлично пенится, и для мытья головы достаточно совсем небольшого количества, поэтому объема 400 мл хватит надолго. ❗️Способ применения❗️ Небольшое количество шампуня с маслом оливы Bioaqua вспеньте в руках и нанесите на влажные волосы, тщательно массируя. Оставьте на волосах на 1-2 минуты, еще раз помассируйте и смойте теплой водой. #maskmarket #cosmetics #instamakeup #мода #средстваотпрышей #Челябинск #азиатскаякосметика #мода #крем #патчи #маски #skin #care #mask #toner #che #bioaqua #shopmasks #купитькосметику #маскидлялица #уходзателом #уходзакожей #гиалуроноваякислота #питание #восстановление #Москва #Россия #повсейРоссии

Линейка White Tightening идеальна для тех, кто разделяет ортодоксальный взгляд корейцев на красоту кожи и стремится к достижению эффекта «фарфорового» личика! ⠀ Ниацинамид, который так любят корейцы, содержится во всех средствах серии. Он потрясающе справляется с тусклостью, постепенно выравнивает тон и красиво подсвечивает кожу, придавая лицу свежесть и здоровый вид💎 ⠀ Балансирующие компоненты, присутствующие в формулах всех продуктов, регулируют секрецию себума, за счёт чего поры постепенно сужаются и становятся менее заметными. ⠀ Для видимого преображения кожи важно использовать тонер, сыворотку и эмульсию/крем совместно и на регулярной основе! Впрочем, вы и сами это знаете💁 ⠀ #skin #skincare #kbeauty #koreancosmetics #beautyroutine #beautyblog #theskinhouse #theskinhouse_russia #naturalcare #moisturizer #toner #serum #cream #emulsion #кожа #уход #уходзакожей #корейскаякосметика #увлажнениекожи #красота #блог

Esta es la consecuencia de usar consumibles no originales. Mucho toner derramado por toda la impresora. #informatica #informatico #brother #toner #impresoras

[✨NEWLY Curated] Nacific is now available at OliveKollection.com, such as this best-selling, reformulated and new Nacific Fresh Herb Serum. This new version contains 1.5 times more 🌿 aloe vera leaf water & pore tightening complex (Pore Complex 3) for optimal results! ✨ . . This high moisture, antioxidant-rich serum not only hydrates and tightens pores, but it improves skin’s elasticity and prevents signs of premature aging. . . Shop Nacific and other K-Beauty favs at OliveKollection.com. Receive our custom pouch, 2 free sheet masks and samples with every order ✌🏻 . . #olivekollection #nacific #nacificserum #nacificfreshherb #nacificfreshherbserum #nacifictoner #toner #calendulatoner #freshherbs #miracle #miracleserum #skincareaddict #skincareroutine #skincaretips #kbeautyskincare #kbeauty #skincare #skincarejunkie #skincareblogger #antiaging #antiagingskincare #antiagingproducts #antiagingserum #porecare #aloe #aloeveraskincare #aloevera #aloveragel #porecleansing #porecleaner

(@prinus_17)

10 Minutes Ago

[[PAID PROMOTE LMNAS SEMNASTIKA UGM]] ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ New skincare from Indonesia! This is Lacoco @lacocoutama Produk perawatan yang diformulasikan dengan bahan alami berkualitas tinggi. Cruelty Free, guys! Lacoco memiliki berbagai produk yang unik-unik seperti Charcoal glow mask yang terbuat dari jeju clay dan charcoal, cocok banget buat kulit berjerawat, berminyak dan bermasalah lainnya. Watermelon sleeping mask, yang terbuat dari ekstra semangka dan pisang. Lalu buat kamu-kamu yang mata panda, atau punya keriput sekitar mata, Treatment eye serum bisa menjadi solusinya. Skincare dari Lacoco ini cocok untuk semua jenis kulit, dan bisa digunakan pria maupun wanita. Selain produk perawatan wajah, ada pula Cosvie hygiene, treatment kewanitaan untuk kamu para wanita yang sadar akan kesehatan. Dan masih banyak berbagai produk lainnya! Keren banget deh pokoknya skincare karya anak bangsa ini! Cintai produk lokal, Trully recommended Info dan pemesanan: Whatsapp 0857 3307 3323 Instagram @lacocoutama #lacoco #lacocoindonesia #lacocoennature #lacocoladies #beautystartswithlacoco #lacocoskincare #localbrand #indonesia #naturalnusantara #nasa #skincare #cleanser #facialfoam #toner #essence #eyeserum #charcoalmask #sleepingmask #glowmask #paidpromotelmnas30 #lmnas30_lacoco #ppseri9

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Wonder Rice Smoothing Toner ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ~ 5 in 1 that works to clarify and hydrate ~ Hypoallergenic, alcohol-free, irritant free ~ Conditions + soften skin texture ~ Detoxify for brighter and clear skin ~ Soothing ~ Sugarcane, grape + apple extracts help exfoliates and conditions ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #skincare #skincareroutine #skin #skincareaddict #skincarejunkie #koreanskincareroutine #koreanskincare #oilyskin #oilyskincare #dryskin #dryskincare #comboskin #comboskincare #hydration #brightening #hyperpigmentation #clarify #antiaging #antiagingskincare #acne #selfcare #tonymoly #toner #rice #beauty #cosmetics #clean #soothing #hypoallergenic #detox

This is a great example of why we always use a toner on your hair ! For any of our guests that always ask do I need a toner, majority of the time yes! 💁🏼‍♀️👌 #repost #toner #hairtoner #surreyhair #surrey #hairlux #behindthechair #hairgoals #trurth #surreysalon #weybridge #weybridgesalon #weybridgehair #hairproffesionals #oxshott #hersham #cobham #waltononthames #esher #haircolor #noyellow

Looking for a light-weight, fresh, but hydrating moisturizer? ⠀⠀ . . Meet the upgraded I'm From Vitamin Tree Watergel! 🌿 It's an oil-free gel that contains 72.39% of pure Vitamin Tree Water for excellent brightening & hydrating effect. . . . . . . The I'm From Vitamin Tree Water gel is a cream type product optimal for oily skin. The gel is rapidly absorbed by the skin, and the cooling sensation helps to quickly calm redness. Also it's whitening function, transforms the skin to appear brighter and more clear for a radiant look. . . BENEFITS : Purifying Soothing Oil-free Brightening . . TOP STAR INGREDIENTS : Vitamin Leaf Water : Rich in calcium which strengthens the skin’s barrier. Cloud Berry : Provides rich nutrients to the skin & helps balance oil content. Snow Lotus : Moisturizing. Rose of Jericho : Regulates the skin’s moisture balance. . . . . . ✨ I'M FROM ✨ Vitamin Tree Water Gel . . RM 97 - 75 gm [ NP : RM 100 ] [ Postage not included ] . . Ready Stock 📬 . . How to purchase : 🍁Please take a screenshot of the product 🍁Go click the W/A blue link on my profile 012 444 6430 . . . . . . . #iwantitaqisshine #skincare #malaysia #wanita #ilmu #kecantikan #beauty #cosmetic #mask #cleanser #moisturiser #cleansingoil #original #serum #essence #sunscreens #toner #scrub #eyecream #lipbalm #imfrom #perempuan #woman #koreanskincare #skincarejunkie #favouritemask #koreanfans #kbeauty #ruangrezekihanania #sayajual

💇🏽‍♀️SWIPE for before pic, start of a long tourney... done by Kim💇🏽‍♀️⠀———————————— Appointments available 🧚🏽‍♀️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ Direct message or call the salon on 01942205193 ———————————— #hairstyles #hairdresser #manchesterhair #blondehair #chocolatebalayage #brunettebalayage #brownhair #blondebalayage #colourblend #icybalayage #balayage #balayagehighlights #toner #haircut #haircolourist #rootblend #colourblend #behindthechair

🎀Gorgeous pink dome by Philipa🎀⠀———————————— Appointments available 🧚🏽‍♀️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ Direct message or call the salon on 01942205193 ———————————— #hairstyles #hairdresser #manchesterhair #blondehair #chocolatebalayage #brunettebalayage #brownhair #blondebalayage #colourblend #icybalayage #balayage #balayagehighlights #toner #haircut #haircolourist #rootblend #colourblend #behindthechair

Cool blonde for @elizabethkerneyy 🥶💙 • #highlights #lindsdidit #posh #bookwithme #haircut #toner #redken #pureology #purpleshampoo #amika #careforhair @poshinternationalhairstudio

Toner is a step I never really fully incorporated into my skin care routine until recently (yes, because I’m a little lazy sometimes🙄), and oh boy has it made a difference! I now think of it as a way to completely refresh and prep my skin for all the serums, creams and moisturizers to come!✨. . . . PS: @ridgwayplasticsurgery has some great toners by @zoskincentre & @epionce #skincare #beauty #summerready #skincareroutine #aesthetics #cosmetics #toner #cleanface #bozeman #cosmeticnurse #beautytips #bestskincareproducts

[ TESTIMONI TERBAIK YANKO & LURVEYA ‼️🎉👑❤️] . . Serius menjadi ke skincare ni? 👀 . . Kan Farah dah cakap, Yanko ni memang magic. Iyalah dah 22 tahun kat pasaran. . . Alkisahnya, ada la akak ni, cuba trial set dulu , katanya nak cuba , if jadi beli set besar terus. Tadaa! Dengan izin Allah , terus merawat masalah kulit muka dia tu. . . Haa jangn tak caya pulak tau. Siap akak tu jadi customer tetap yang takkan berpaling tadah dah. 😘 . . Jom dapatkan Harga termurah PROMOSI kali ini, stock sgt terhad, siapa cepat dia dapat. Whatsapp direct terus. Kita bincang2 set mana yang best utk korang. Mesti nak cantik rayaaaa gitu. Okay? 👌🌟 . . . #yankoskincare #yankoskincaremurah #yankomurah #yankoskincaremalaysia #testimoni #yankosetiaalam #yankoklang #yankomeru #visitmyig #bazaaronline #bazaarpaknil #yankoshahalam #kehebatanluarbiasa #yankoselangor #raya2019 #raya #sephora #skincare #lurveya #toner #serum #moisturiser #skincare #lurveyamalaysia #sunburn #cerah #gebu #flawless #jerawat #jeragat #yankojb

Apakah pH level yang sesuai untuk cuci muka? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Trick menggunakan pH pencuci muka yang rendah adalah untuk mengekalkan kesihatan kulit. Pembersih “pH seimbang” ialah mengandungi pH yang sama dengan kulit (bawah bacaan 7). ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ pH #matchacoalclenser rendah, iaitu 5.85 di mana sangat selamat untuk kulit. Gunakan 2 kali sehari untuk buang kotoran agar kulit sihat!✨ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Siapa dah cuba #matchacoalcleanser? Cer share pengalaman korang kt bawah👇 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Kalau belum, Jom dapatkan sekarang! Hanya RM 39 sebotol.🙌🏾 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ • • • • #skincaretips #skincarethread #skincareformen #skincareaddict #skincarejunkie #skincareaddiction #skincareregime #skincareregimen #beautyroutine #beautytime #beautyblogging #beautyjunkie #beautyobsessed #skincareobsessed #skincareproducts #skincarecommunity #teamnomakeup #cleanser #toner #serums #moisturizer #exfoliator #glowup #iloveskincare #skincaregoals #tatesnow

[ TESTIMONI TERBAIK YANKO & LURVEYA ‼️🎉👑❤️] . . Serius menjadi ke skincare ni? 👀 . . Kan Farah dah cakap, Yanko ni memang magic. Iyalah dah 22 tahun kat pasaran. . . Alkisahnya, ada la akak ni, cuba trial set dulu , katanya nak cuba , if jadi beli set besar terus. Tadaa! Dengan izin Allah , terus merawat masalah kulit muka dia tu. . . Haa jangn tak caya pulak tau. Siap akak tu jadi customer tetap yang takkan berpaling tadah dah. 😘 . . Jom dapatkan Harga termurah PROMOSI kali ini, stock sgt terhad, siapa cepat dia dapat. Whatsapp direct terus. Kita bincang2 set mana yang best utk korang. Mesti nak cantik rayaaaa gitu. Okay? 👌🌟 . . . #yankoskincare #yankoskincaremurah #yankomurah #yankoskincaremalaysia #testimoni #yankosetiaalam #yankoklang #yankomeru #visitmyig #bazaaronline #bazaarpaknil #yankoshahalam #kehebatanluarbiasa #yankoselangor #raya2019 #raya #sephora #skincare #lurveya #toner #serum #moisturiser #skincare #lurveyamalaysia #sunburn #cerah #gebu #flawless #jerawat #jeragat #yankojb

Detox Mask for the win 🌿✨

[ TESTIMONI TERBAIK YANKO & LURVEYA ‼️🎉👑❤️] . . Serius menjadi ke skincare ni? 👀 . . Kan Farah dah cakap, Yanko ni memang magic. Iyalah dah 22 tahun kat pasaran. . . Alkisahnya, ada la akak ni, cuba trial set dulu , katanya nak cuba , if jadi beli set besar terus. Tadaa! Dengan izin Allah , terus merawat masalah kulit muka dia tu. . . Haa jangn tak caya pulak tau. Siap akak tu jadi customer tetap yang takkan berpaling tadah dah. 😘 . . Jom dapatkan Harga termurah PROMOSI kali ini, stock sgt terhad, siapa cepat dia dapat. Whatsapp direct terus. Kita bincang2 set mana yang best utk korang. Mesti nak cantik rayaaaa gitu. Okay? 👌🌟 . . . #yankoskincare #yankoskincaremurah #yankomurah #yankoskincaremalaysia #testimoni #yankosetiaalam #yankoklang #yankomeru #visitmyig #bazaaronline #bazaarpaknil #yankoshahalam #kehebatanluarbiasa #yankoselangor #raya2019 #raya #sephora #skincare #lurveya #toner #serum #moisturiser #skincare #lurveyamalaysia #sunburn #cerah #gebu #flawless #jerawat #jeragat #yankojb

When your client needed a complete revamp. This lovely client had previously been having balayage after balayage until it got to a block colour through the ends which isn't what she envisioned. We took it back to basics today and done a complete colour change. We kept the darker root to maintain low maintenance scattering through the root colour to the ends to break up the brassy ness. In between toning on dry hair a light ash blonde to completely change the over all tone of the hair. The picture can do the talking 😍 . . #neathporttalbothairdresser #southwaleshairdresser #moodhaircolour #hairpassion #modernsalon #behindthechair #followme #mood #toner #hairtransformations #behindthechair #beforeandafter #salon #hai rdresser #lovehair #balayage #colormelt #haircutsforwomen #haircolor #link-d #linkd #hairdressing #longhair #shorthair #blonde #brunette #hairbyrana

​PENCUCI MUKA ARANG BOLEH MEMBERSIHKAN BLACKHEAD? ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ Arang aktif boleh bersihkan liang pori kecil antara atom karbon. Ia boleh menyerap kotoran dan pencemaran . ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ Arang diaktifkan sebagai magnet untuk menarik kotoran keluar dari liang pori. Gabungan bersama bahan #madu menjadikan kulit lebih lembap ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ Korang mesti jatuh cinta lepas cuba #matchacoalcleanser 🍯 • • • #skincaretips #skincarethread #skincareformen #skincareaddict #skincarejunkie #skincareaddiction #skincareregime #skincareregimen #beautyroutine #beautytime #beautyblogging #beautyjunkie #beautyobsessed #skincareobsessed #skincareproducts #skincarecommunity #teamnomakeup #cleanser #toner #serums #moisturizer #exfoliator #glowup #iloveskincare #skincaregoals #tatesnow

[ TESTIMONI TERBAIK YANKO & LURVEYA ‼️🎉👑❤️] . . Serius menjadi ke skincare ni? 👀 . . Kan Farah dah cakap, Yanko ni memang magic. Iyalah dah 22 tahun kat pasaran. . . Alkisahnya, ada la akak ni, cuba trial set dulu , katanya nak cuba , if jadi beli set besar terus. Tadaa! Dengan izin Allah , terus merawat masalah kulit muka dia tu. . . Haa jangn tak caya pulak tau. Siap akak tu jadi customer tetap yang takkan berpaling tadah dah. 😘 . . Jom dapatkan Harga termurah PROMOSI kali ini, stock sgt terhad, siapa cepat dia dapat. Whatsapp direct terus. Kita bincang2 set mana yang best utk korang. Mesti nak cantik rayaaaa gitu. Okay? 👌🌟 . . . #yankoskincare #yankoskincaremurah #yankomurah #yankoskincaremalaysia #testimoni #yankosetiaalam #yankoklang #yankomeru #visitmyig #bazaaronline #bazaarpaknil #yankoshahalam #kehebatanluarbiasa #yankoselangor #raya2019 #raya #sephora #skincare #lurveya #toner #serum #moisturiser #skincare #lurveyamalaysia #sunburn #cerah #gebu #flawless #jerawat #jeragat #yankojb

[ TESTIMONI TERBAIK YANKO & LURVEYA ‼️🎉👑❤️] . . Serius menjadi ke skincare ni? 👀 . . Kan Farah dah cakap, Yanko ni memang magic. Iyalah dah 22 tahun kat pasaran. . . Alkisahnya, ada la akak ni, cuba trial set dulu , katanya nak cuba , if jadi beli set besar terus. Tadaa! Dengan izin Allah , terus merawat masalah kulit muka dia tu. . . Haa jangn tak caya pulak tau. Siap akak tu jadi customer tetap yang takkan berpaling tadah dah. 😘 . . Jom dapatkan Harga termurah PROMOSI kali ini, stock sgt terhad, siapa cepat dia dapat. Whatsapp direct terus. Kita bincang2 set mana yang best utk korang. Mesti nak cantik rayaaaa gitu. Okay? 👌🌟 . . . #yankoskincare #yankoskincaremurah #yankomurah #yankoskincaremalaysia #testimoni #yankosetiaalam #yankoklang #yankomeru #visitmyig #bazaaronline #bazaarpaknil #yankoshahalam #kehebatanluarbiasa #yankoselangor #raya2019 #raya #sephora #skincare #lurveya #toner #serum #moisturiser #skincare #lurveyamalaysia #sunburn #cerah #gebu #flawless #jerawat #jeragat #yankojb

[ TESTIMONI TERBAIK YANKO & LURVEYA ‼️🎉👑❤️] . . Serius menjadi ke skincare ni? 👀 . . Kan Farah dah cakap, Yanko ni memang magic. Iyalah dah 22 tahun kat pasaran. . . Alkisahnya, ada la akak ni, cuba trial set dulu , katanya nak cuba , if jadi beli set besar terus. Tadaa! Dengan izin Allah , terus merawat masalah kulit muka dia tu. . . Haa jangn tak caya pulak tau. Siap akak tu jadi customer tetap yang takkan berpaling tadah dah. 😘 . . Jom dapatkan Harga termurah PROMOSI kali ini, stock sgt terhad, siapa cepat dia dapat. Whatsapp direct terus. Kita bincang2 set mana yang best utk korang. Mesti nak cantik rayaaaa gitu. Okay? 👌🌟 . . . #yankoskincare #yankoskincaremurah #yankomurah #yankoskincaremalaysia #testimoni #yankosetiaalam #yankoklang #yankomeru #visitmyig #bazaaronline #bazaarpaknil #yankoshahalam #kehebatanluarbiasa #yankoselangor #raya2019 #raya #sephora #skincare #lurveya #toner #serum #moisturiser #skincare #lurveyamalaysia #sunburn #cerah #gebu #flawless #jerawat #jeragat #yankojb

[PAID PROMOTE MARCHING BAND UPN "VETERAN" YOGYAKARTA] Lacoco merupakan produk perawatan asli Indonesia dan memiliki produk yang semuanya diformulasikan dengan bahan-bahan terbaik dari alam,yaitu: 1. Amazonian Charcoal Glow Mask 2. Watermelon Glow Mask 3. Aloe Vera Soothing Mist 4. Ultimate Golden Swallow Facial Foam 5. Hydrating Divine Essence 6. Intensive Treatment Eye Serum 7. Bust Fit Concentrate Serum 8. CosVie Woman Hygiene Treatment Essence Melalui berbagai riset dan eksperimen, terciptalah produk-produk yang memiliki fungsi utama untuk menjaga kesehatan dan keindahan kulit. Skincare dari Lacoco ini cocok untuk semua jenis kulit, dan bisa digunakan pria maupun wanita. Lacoco presenting the best from nature. Info dan pemesanan: Whatsapp: 0857 3307 3323 Instagram: @Lacocoutama #lacoco #lacocoindonesia #lacocoennature #lacocoladies #beautystartswithlacoco #lacocoskincare #localbrand #indonesia #naturalnusantara #nasa #skincare #cleanser #facialfoam #toner #essence #eyeserum #charcoalmask #sleepingmask #glowmask

😜ТОВАР НЕДЕЛИ🥂 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🌟Спешим вас обрадовать!!На всю антивозрастную линию от THE SAEM”Chaga” скидка 10% ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🧡Что входит: 🥥Ферментированный анти-возрастной тоник с экстрактом чаги.THE SAEM Chaga Anti-aging Skin устраняет сухость, шелушения и дряблость кожи, наполняет её энергией и живительной влагой. Это средство сделает вашу кожу мягкой и гладкой, выровняет её текстуру и вместо серости уставшей кожи подарит ей свежий, естественный цвет. Эффект от использования этого средства вы почувствуете и увидите в зеркале уже через несколько дней! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍋Масло антивозрастное с экстрактом чаги Масло для лица может заменить крем, маску или использоваться в качестве дополнения к основному анти-возрастному уходу. Оно предназначено для профилактики и коррекции признаков увядания кожи. Средство оказывает многофункциональное воздействие: разглаживает морщины, повышает тонус кожи, делает её гладкой, упругой и сияющей, так как прекрасно увлажняет и питает. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🌹Приходи и забирай с 10% скидкой! ------------------ ❤️С заботой @l.beauty_kzn -------------------------- 📱 8 987 296 18 99 📍Казань, ТРЦ Кольцо 1 этаж 🚛 Доставка по РФ #скидки #акция #косметикаказань #beauty #товарнедели_l #cream #toner #saem #chaga #like

⏳ Ahorra tiempo, nosotros hacemos el trabajo. 🥇31 años de Servicio en Copiado, Rubrica y Libros Societarios. ———————————————————————— 🏢 Av. Pres. J. D. Perón 238, Villa Luzuriaga. ⏰ Lun. a Vier. de 9 a 18hs. 🚛 Retiro y Entrega sin Cargo. 📲 15-5585-6713 (WhatsApp) 🌎http://smcomercial.com.ar ———————————————————————— #servimastercomercial #copiado #libroscontables #ecojet #copiadodirecto #rubricas #igj #impresiones #blancoynegro #color #contador #estudiocontable #resmasdepapel #resmas #toner #tonerreciclado #imprentadigital #fotocopias #fotoduplicaciones #garantia #serviciosocial #antencionpersonalizada #chat #gratis

[ YANKO SALE MEGA RAMADHAN ‼️🎉] . . . 🌼 SET BASIC Sesuai untuk those yang... . . . ✨ berkulit normal , ✨ combination , ✨ acne , ✨ kusam & ✨ Tapi more to kulit BERMINYAK . . . Tahan 3-4 bulan 💖✨ . . Jom dapatkan Harga termurah PROMOSI kali ini, stock sgt terhad, siapa cepat dia dapat. Whatsapp direct terus. Kita bincang2 set mana yang best utk korang. Mesti nak cantik rayaaaa gitu. Okay? 👌🌟 . . . #yankoskincare #yankoskincaremurah #yankomurah #yankoskincaremalaysia #testimoni #yankosetiaalam #yankoklang #yankomeru #visitmyig #bazaaronline #bazaarpaknil #yankoshahalam #kehebatanluarbiasa #yankoselangor #raya2019 #raya #sephora #skincare #lurveya #toner #serum #moisturiser #skincare #lurveyamalaysia #sunburn #cerah #gebu #flawless #jerawat #jeragat #yankojb

[ YANKO SALE MEGA RAMADHAN ‼️🎉] . . . 🌼 SET BASIC Sesuai untuk those yang... . . . ✨ berkulit normal , ✨ combination , ✨ acne , ✨ kusam & ✨ Tapi more to kulit BERMINYAK . . . Tahan 3-4 bulan 💖✨ . . Jom dapatkan Harga termurah PROMOSI kali ini, stock sgt terhad, siapa cepat dia dapat. Whatsapp direct terus. Kita bincang2 set mana yang best utk korang. Mesti nak cantik rayaaaa gitu. Okay? 👌🌟 . . . #yankoskincare #yankoskincaremurah #yankomurah #yankoskincaremalaysia #testimoni #yankosetiaalam #yankoklang #yankomeru #visitmyig #bazaaronline #bazaarpaknil #yankoshahalam #kehebatanluarbiasa #yankoselangor #raya2019 #raya #sephora #skincare #lurveya #toner #serum #moisturiser #skincare #lurveyamalaysia #sunburn #cerah #gebu #flawless #jerawat #jeragat #yankojb

[ YANKO SALE MEGA RAMADHAN ‼️🎉] . . . 🌼 SET BASIC Sesuai untuk those yang... . . . ✨ berkulit normal , ✨ combination , ✨ acne , ✨ kusam & ✨ Tapi more to kulit BERMINYAK . . . Tahan 3-4 bulan 💖✨ . . Jom dapatkan Harga termurah PROMOSI kali ini, stock sgt terhad, siapa cepat dia dapat. Whatsapp direct terus. Kita bincang2 set mana yang best utk korang. Mesti nak cantik rayaaaa gitu. Okay? 👌🌟 . . . #yankoskincare #yankoskincaremurah #yankomurah #yankoskincaremalaysia #testimoni #yankosetiaalam #yankoklang #yankomeru #visitmyig #bazaaronline #bazaarpaknil #yankoshahalam #kehebatanluarbiasa #yankoselangor #raya2019 #raya #sephora #skincare #lurveya #toner #serum #moisturiser #skincare #lurveyamalaysia #sunburn #cerah #gebu #flawless #jerawat #jeragat #yankojb

[ YANKO SALE MEGA RAMADHAN ‼️🎉] . . . 🌼 SET BASIC Sesuai untuk those yang... . . . ✨ berkulit normal , ✨ combination , ✨ acne , ✨ kusam & ✨ Tapi more to kulit BERMINYAK . . . Tahan 3-4 bulan 💖✨ . . Jom dapatkan Harga termurah PROMOSI kali ini, stock sgt terhad, siapa cepat dia dapat. Whatsapp direct terus. Kita bincang2 set mana yang best utk korang. Mesti nak cantik rayaaaa gitu. Okay? 👌🌟 . . . #yankoskincare #yankoskincaremurah #yankomurah #yankoskincaremalaysia #testimoni #yankosetiaalam #yankoklang #yankomeru #visitmyig #bazaaronline #bazaarpaknil #yankoshahalam #kehebatanluarbiasa #yankoselangor #raya2019 #raya #sephora #skincare #lurveya #toner #serum #moisturiser #skincare #lurveyamalaysia #sunburn #cerah #gebu #flawless #jerawat #jeragat #yankojb

[ YANKO SALE MEGA RAMADHAN ‼️🎉] . . . 🌼 SET BASIC Sesuai untuk those yang... . . . ✨ berkulit normal , ✨ combination , ✨ acne , ✨ kusam & ✨ Tapi more to kulit BERMINYAK . . . Tahan 3-4 bulan 💖✨ . . Jom dapatkan Harga termurah PROMOSI kali ini, stock sgt terhad, siapa cepat dia dapat. Whatsapp direct terus. Kita bincang2 set mana yang best utk korang. Mesti nak cantik rayaaaa gitu. Okay? 👌🌟 . . . #yankoskincare #yankoskincaremurah #yankomurah #yankoskincaremalaysia #testimoni #yankosetiaalam #yankoklang #yankomeru #visitmyig #bazaaronline #bazaarpaknil #yankoshahalam #kehebatanluarbiasa #yankoselangor #raya2019 #raya #sephora #skincare #lurveya #toner #serum #moisturiser #skincare #lurveyamalaysia #sunburn #cerah #gebu #flawless #jerawat #jeragat #yankojb

[ YANKO SALE MEGA RAMADHAN ‼️🎉] . . . 🌼 SET BASIC Sesuai untuk those yang... . . . ✨ berkulit normal , ✨ combination , ✨ acne , ✨ kusam & ✨ Tapi more to kulit BERMINYAK . . . Tahan 3-4 bulan 💖✨ . . Jom dapatkan Harga termurah PROMOSI kali ini, stock sgt terhad, siapa cepat dia dapat. Whatsapp direct terus. Kita bincang2 set mana yang best utk korang. Mesti nak cantik rayaaaa gitu. Okay? 👌🌟 . . . #yankoskincare #yankoskincaremurah #yankomurah #yankoskincaremalaysia #testimoni #yankosetiaalam #yankoklang #yankomeru #visitmyig #bazaaronline #bazaarpaknil #yankoshahalam #kehebatanluarbiasa #yankoselangor #raya2019 #raya #sephora #skincare #lurveya #toner #serum #moisturiser #skincare #lurveyamalaysia #sunburn #cerah #gebu #flawless #jerawat #jeragat #yankojb

#coreana #amplen #สกินแคร์เกาหลี 🔹️purifying Toner สูตรขจัดสิ่งสกปรก กระชับรูขุมขน ปรับสภาพผิวให้เนียน เรียบ เด้ง สะอาด 🔸️Hyaluron Toner สูตรบำรุงและฟื้นฟูผิวเสีย ให้กลับมาชุ่มชื้น เนียนใส #toner #แบ่งขาย •30ml 65฿ •50ml 95฿ •100ml 169฿

Ännu ett storjobb ☺️ 😍 här har vi avfärgat, nyanserat och tonat in i en naturlig ton, för att kunden förhoppningsvis ska 'slippa' att färga vart efter. Detta är inte alltid så lätt att få till bra, men tyckte nog jag lyckades 😊 #älskarmittjobb #motljusaretider #avfärgning #frånmörktillljus #darkgoesblonde #nyansering #toner #toning #naturallook #naturligt #frisör #hairdresser #frisörinorrköping //Rosina ❤️

[PAID PROMOTE MARCHING BAND UPN "VETERAN" YOGYAKARTA] Lacoco merupakan produk perawatan asli Indonesia dan memiliki produk yang semuanya diformulasikan dengan bahan-bahan terbaik dari alam,yaitu: 1. Amazonian Charcoal Glow Mask 2. Watermelon Glow Mask 3. Aloe Vera Soothing Mist 4. Ultimate Golden Swallow Facial Foam 5. Hydrating Divine Essence 6. Intensive Treatment Eye Serum 7. Bust Fit Concentrate Serum 8. CosVie Woman Hygiene Treatment Essence Melalui berbagai riset dan eksperimen, terciptalah produk-produk yang memiliki fungsi utama untuk menjaga kesehatan dan keindahan kulit. Skincare dari Lacoco ini cocok untuk semua jenis kulit, dan bisa digunakan pria maupun wanita. Lacoco presenting the best from nature. Info dan pemesanan: Whatsapp: 0857 3307 3323 Instagram: @Lacocoutama #lacoco #lacocoindonesia #lacocoennature #lacocoladies #beautystartswithlacoco #lacocoskincare #localbrand #indonesia #naturalnusantara #nasa #skincare #cleanser #facialfoam #toner #essence #eyeserum #charcoalmask #sleepingmask #glowmask

Mother’s Day is right around the corner! Show a mother in your life that they deserve to take care of themself by grabbing this awesome gift set! BTW, you can totally treat yourself...it will be our little secret! 😉 #mothersday #mothersdaygifts #gift #gifts #giftidea #giftideas #giftsforher

After a tiring day of packed viewings, it’s good to be home to pamper own skin with #maryk facial mask !!! Moisturise my skin and smoothen my complexion !!! Aiming for a beancurd kind of complexion !!! 没有丑男人 只有懒男人 #lobangkentan #不求第一只求唯一🙏 #facialmask #skinrepair #toner #mask #relaxation

I just got out of the shower and my skin feels so refreshed every single day 🥰 . I cleanse and tone daily, exfoliate once or twice a week and my skin has never looked or felt so damn good!! 🧖🏻‍♀️ . I have very oily skin with big pores and I hate it 🙇🏻‍♀️ but our skin care line supports ALL skin types🙌🏻 The products help to clean, tighten and reduce the appearance of pores too 💃🏻💃🏻 . A simple switch out for my usual every day items to our affordable 💰 all natural 🌱 botanical based products has made a world of a difference in every area I have traded out for 💁🏻‍♀️ I’m obsessed 😍😍 . . #itworksobsessed #allnaturalskincare #dailyskincareroutine #loveyourskin #simpleswaps #results #theyneverletmedown #refreshed #feelsogood #collagen #toner #exfoliatingpeel #cleanser

Оцениваем салон семёрочки👍 😈 подпишись на @kayfarik_semerka 😈 ставьте лайк❤😍 😈комментируйте📝😎 #shimkent_17 #vaz #taz #avtovaz #bpan #kta #oper #toner #tonerrf #lada #priora #vaz2114 #vaz2115 #toner_kz #muz #dolbitnormalno #torus_17 #jiguli #niva #azelov #vazovskie #molodej #bezposadkiavtonet #pnevma #azerbaycan #baku #2107 #ваз2107 #ваз #drive2 #lada

[[PAID PROMOTE LMNAS SEMNASTIKA UGM]] ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ New skincare from Indonesia! This is Lacoco @lacocoutama Produk perawatan yang diformulasikan dengan bahan alami berkualitas tinggi. Cruelty Free, guys! Lacoco memiliki berbagai produk yang unik-unik seperti Charcoal glow mask yang terbuat dari jeju clay dan charcoal, cocok banget buat kulit berjerawat, berminyak dan bermasalah lainnya. Watermelon sleeping mask, yang terbuat dari ekstra semangka dan pisang. Lalu buat kamu-kamu yang mata panda, atau punya keriput sekitar mata, Treatment eye serum bisa menjadi solusinya. Skincare dari Lacoco ini cocok untuk semua jenis kulit, dan bisa digunakan pria maupun wanita. Selain produk perawatan wajah, ada pula Cosvie hygiene, treatment kewanitaan untuk kamu para wanita yang sadar akan kesehatan. Dan masih banyak berbagai produk lainnya! Keren banget deh pokoknya skincare karya anak bangsa ini! Cintai produk lokal, Trully recommended Info dan pemesanan: Whatsapp 0857 3307 3323 Instagram @lacocoutama #lacoco #lacocoindonesia #lacocoennature #lacocoladies #beautystartswithlacoco #lacocoskincare #localbrand #indonesia #naturalnusantara #nasa #skincare #cleanser #facialfoam #toner #essence #eyeserum #charcoalmask #sleepingmask #glowmask #paidpromotelmnas30 #lmnas30_lacoco #ppseri9

Not only is our organic Bamboo Face Cloth unbelievably soft, it's also naturally anti-bacterial and sustainably sourced. It's the perfect accessory for your ABC skincare routine. 1️⃣ Use our Smoothing Cleanser and Bamboo Cloth to remove makeup, dirt and impurities. 2️⃣ Follow with a spritz of Vitamin Toner to revive tired skin, even skin tone and refine pores. 3️⃣ Finish by massaging in Skin Feast for long-lasting nourishment and hydration. Get your ABC Skincare Collection, £54, with a FREE Bamboo Cloth & Face Mask of your choice: https://www.tropicskincare.co.uk/shop/michellegibbs

โง้ยยยยย โทนเนอร์หรูหราหมาเห่ามากจ๊า ตัวนี้ออกมาเพื่อช่วยเรื่องสิวเลยจ้า แบบเช็ดปุ๊บเช้าสิวแห้งงี้ แพ็คเกจดีแต่ราคาน่ารักนะจ๊ะ ราคาไม่ถึง200🤭 #โทนเนอร์ #โทนเนอร์หน้าใส #โทนเนอร์หน้าใสไร้สิว #โทนเนอร์ลดสิว #เชอร์พีช #ลดสิว #toner #howtoperfect #howtobeauty #howtoperfectskin #ไลค์มาไลค์กลับ

CLEANEV
(@clean.ev)

40 Minutes Ago

Who doesn't like samples? It's the best way of finding out of buying the full version of a product is worth it. Funny story... I thought that the @drjart Gel was a moisturizing gel and applied it for 2 days. 😂 I randomly thought to read the instructions (which I should have done before) and its a cleansing gel! . . . . . #clean #cleanbeauty #skincare #fragrancefree #skincarelover #skincareaddict #beauty #beautybloggers #skincarecommunity #skincarejunkie #discoverunder1k #plantbased #skincareblog #cleanmakeup #ecofriendly #skincaretips #koreanskincare #skincarenatural #essence #toner #gentle #moisturizer #hydration #korean #koreanskincareroutine #serum #beautycare #discoverunder5k #drjart #dryskin

Fullhead of highlights today for a lovely new client 🌻 Swipe ➡️ for before pics Feeling amazing using @olaplex #highlights #foils #blonde #olaplex #hairconditon #soft #smoothlocks #sleek #toner #cleanblonde #fanolanoyellowshampoo

Kartuş,toner,yazıcı vs. Stok satış&servis bilgi için mail bırakınız. #güvenliksistemleri #karelsantral #muratec #yazıcı #toner #kartuş #makina

Jippi, jeg har fått mitt eget trøorgel 👍🎹👏 Behøver heldigvis ikke ha pianofingre for å spille på tangenter 😊 Her må jeg trå og holde steamen oppe for å få lyd, og det dirrer i kassa når jeg spiller de dypeste tonene. Det kjennes helt inn til ryggmargen. Love it 😍 #trøorgel #orgel #pipes #musikk #pumpeorgel #tråorgel #tangenter #keys #lyd #toner #sound #music #organ #analog #musikkoghelse #helse #musikk #vibrasjon

CE285a uyumlu toner sadece 38,31 ₺ www.kartusmarket.com.tr #cartridges #kartuş #toner #bursa #türkiye #uyumlutoner #uyumlukartuş #85a #36a

[[PAID PROMOTE LMNAS SEMNASTIKA UGM]] ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ New skincare from Indonesia! This is Lacoco @lacocoutama Produk perawatan yang diformulasikan dengan bahan alami berkualitas tinggi. Cruelty Free, guys! Lacoco memiliki berbagai produk yang unik-unik seperti Charcoal glow mask yang terbuat dari jeju clay dan charcoal, cocok banget buat kulit berjerawat, berminyak dan bermasalah lainnya. Watermelon sleeping mask, yang terbuat dari ekstra semangka dan pisang. Lalu buat kamu-kamu yang mata panda, atau punya keriput sekitar mata, Treatment eye serum bisa menjadi solusinya. Skincare dari Lacoco ini cocok untuk semua jenis kulit, dan bisa digunakan pria maupun wanita. Selain produk perawatan wajah, ada pula Cosvie hygiene, treatment kewanitaan untuk kamu para wanita yang sadar akan kesehatan. Dan masih banyak berbagai produk lainnya! Keren banget deh pokoknya skincare karya anak bangsa ini! Cintai produk lokal, Trully recommended Info dan pemesanan: Whatsapp 0857 3307 3323 Instagram @lacocoutama #lacoco #lacocoindonesia #lacocoennature #lacocoladies #beautystartswithlacoco #lacocoskincare #localbrand #indonesia #naturalnusantara #nasa #skincare #cleanser #facialfoam #toner #essence #eyeserum #charcoalmask #sleepingmask #glowmask #paidpromotelmnas30 #lmnas30_lacoco #ppseri9

Im excited to announce I now offer Olaplex as a add on service. This can be added to colour services and be used as a stand alone treatment 🤓👀 ______________________________ - Olaplex with Colour Service - £20 - Olaplex as Stand Alone Treatment - £25 - Olaplex as Stand Alone Treatment + Blow Dry (Straight) - from £45 🌱 Olaplex is not a magic wand. You can push the envelope and process further and lift higher, but you cannot take dark and damaged hair and make it platinum blonde and healthy-looking in 90 minutes. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 🌱THE SCIENCE BEHIND OLAPLEX. OLAPLEX was developed by Dr. Eric Pressly and Dr. Craig Hawker, two of the world's leading chemists. This dream team invented a single ingredient chemistry, that is free of silicones and oils. OLAPLEX links broken bonds in the hair before, during and after chemical services. 🌱What does Olaplex do? Olaplex does one job and one job only – It reconnects broken disulphide bonds in your hair. The results you achieve from Olaplex are permanent – that is, if you stop using Olaplex, the bonds will not automatically revert to their broken form. Olaplex allows you to push the boundaries of colouring during every chemical service. 🌱 Is Olaplex tested on animals? Olaplex products are produced cruelty-free and are vegan! It means they do not test their products or the ingredients used to make products on animals. ... Olaplex is also free of silicone, sulfates, peroxide, gluten, soy, and dairy. ___________________________________ #olaplex #insurance @olaplex #hairtutorial #glossyhair #babylights #hairinspo #colour #ekhair #trendyhair #hairstyle #natural #toner #change #love #healthyhair #shine #glossyhair #haircut #salonlife #behindthechair #greathair #partyhairstyle #shine #balayage #thickerhair #restyle #friday #babylights #bigchange #waves #cloudnine

❤PEMBERSIH & TONER Yang pertama sebelum kita mengoleskan krim-krimnya, tentu harus mencuci wajah terlebih dahulu menggunakan Optimals Even Out Cleansing Foam, cara pakainya sama seperti sabun muka biasa kok. Lalu dilanjut menggunakan Toner. Oh iya, cara pakai toner jangan diusap yaa, tapi ditepuk-tepuk dan jangan pakai tangan. Harus pakai kapas. #cleansing #toner #skincare #wajahcerah #oriflameindonesia #oriflameboyolali #oriflamesolo #oriflameyogjakarta

Satu lagi bukti kehebatan dari Refresh Toner essence dan facial wash si moringa series . Buat bantu ngatasi wajah wajah jerawat ,radang bruntuss emang jago nya si kelor ini... . Daun kelor emang luar biasa..kecil.daun nya luas khasiat nya... . Yuk back to nature with evershine . . .#evershine #evershinemoringaseries #evershineindonesia #essence #skincare #evershineinfushwajah #skincareroutine #moringa #cleansing #toner #facemask #sheetmask #daycream #nightcream #jellymask #acnesolution #influencer #skincareindonesia #beautyindonesia #perawatankulitwajah #obatjerawat #skintreatment #naturalskincare #chamomile #facialwash #apakatamereka #beautyvloggerindonesia #selebgramindonesia #maskerwajah #diymask . . 🌿natural skincare product🍃🌵 🙏TDK BALAS KOMENT IG🙏 FAST RESPON DAN ORDER : WA : 0811 3232 226 LINE : serishoponline shopee.co.id/forsheshop tokopedia.link/FIh8abFO4P MELAYANI : SENIN - SABTU : 09.00 - 19.00 MINGGU : SLOW RESPON BCA & MANDIRI Batas transfer jam 4 sore

Siapa nak kulit PUTIH kena rajin2 lah mandi yerr!! 😜 gud nite uolss.. Ehhh jap2 ada pesanan... . . Before tdo tu rajin2 lah tangan uolss tu sapu2 dulu #magiclotion seluruh badan. Baru boleh putihhh.. Kena rajin sikit 😉 . . #magictonerbyliana #magiclotion #magicshowergelscrubwhitening #mandian #toner #losyenputihgebu #losyenbadan #shower #showergel #scrub #putihgebu #putih #magictoner

Chloé
(@morfalle)

30 Minutes Ago

Rose Water 🌹 . I've used rose water for like 3-4 years now, every morning ✨ It helps my skin to feel fresh and clean 👌 . This one is from Action, there're only good ingredients in it 🍃 . #girl #women #french #france #dijon #dijonnaise #chloe #beauty #rose #rosewater #flowers #action #pink #facialtoner #toner #fashion #design #product #love #skin #skincare #orangecreatives #ritual #nature #natural #picture #photo #picoftheday #photooftheday