#translucent

143,949 posts tagged with #translucent

Photos and Videos about #translucent

(@i.a.r.95)

5 Minutes Ago

Had a serious talk with Ryuu today about his calcium problem....he gave me that look that says "I don't have a problem, YOU have a problem..." 😂😂😏🤗🐲🐉 #beardies #beardiesofinstagram #beardie #hypo #hypomelanistic #hypotrans #translucent #reptiles #reptilesofinstagram #lizard #lizards #lizardsofinstagram #pets #exoticpets #kidsanddragons #pagona #pagonavitticeps #pagonavitticepsofinstagram #petsofinstagram #exotics #calcium #dragon

(@xm1pa.smanli)

31 Minutes Ago

We are strong when we are together.. #translucent

(@slokkers_design)

2015-10-31 02:06:49

#loesluz #sconce #organic #diameter 65 cm #diaphanous #great light effect #black steel suspension #alabaster #wall-light #translucent #stone

(@sweetshoppy)

2 Hours Ago

แป้งฝุ่น Laura Mercier Translucent Setting Powder 29 g #translucent 🎉พิเศษ 1190บาท🎉 (ปกติราคา 1,590 บาท) โดดเด่นด้วยแป้งอณูเล็กละเอียดที่สุด ด้วยส่วนผสมพิเศษอย่าง French Cashmere Talc ให้สัมผัสที่เนียนนุ่มบางเบาดุจใยไหม เกลี่ยง่ายไม่ทิ้งคราบ ที่สำคัญยังช่วยกระจายแสงทำให้ผิวดูเนียนเรียบ กระจ่างใส จึได้รับความนิยมจากผู้ใช้ และถือเป็น 1 Best Seller ที่ได้รับการกล่าวถึงในนิตยสารแฟชั่นหลายประเทศทั่วโลก ช่วยให้เมคอัพติดทนนานขึ้น ✔️ ช่วยปกปิดริ้วรอยและจุดด่างได้อย่างเป็นธรรมชาติ ✔️ ผิวหน้าเปล่งประกายสดใสด้วยเทคนิค "soft-focus" ✔️ เติมความเรียบเนียนระหว่างวัน ให้ผิวนุ่มดุจแพรไหมโดยไม่ทำให้ Make up เลอะหรือเปลี่ยนสี ✔️ ปราศจากส่วนผสมของน้ำมัน (Oil Free) ช่วยควบคุมความมันส่วนเกินได้เป็นอย่างดี

(@cosme.face)

2 Hours Ago

📌📌 #1090 ส่งฟรี❌❌ Laura Mercier Loose Setting Powder #translucent 29g แป้งฝุ่นขายดีอันดับ 1 ในหลายประเทศทั่วโลก อณูละเอียดเนียนนุ่มดุจใยไหม เกลี่ยง่ายทุกสัมผัส ช่วยกระจายแสงให้ผิวหน้าแลดูสว่างสดใสอย่างเป็นธรรมชาติ สามารถเติมระหว่างวันโดยที่ Make up ไม่เปลี่ยน รางวัล Reader's Choice สาขา Loose Powder จากนิตยสาร Cosmopolitan Laura Mercier #cosmefacelaura #lauramercierthailand

Loose Powder Cubre Mi ❤ #2code #translucent #pinkhaze . Apa beza si translucent dengan si pink haze ni? . Translucent : . • Untuk code translucent sesuai untuk semua jenis warna kulit, negro, jepun, asia semua boleh. . Sebab ape boleh ? . Code Translucent ni tak de colour. Pakai lah berapa ratus layer pun, still tak de colour. Takkan mengkelabukan muka korang. Just bantu lock foundation korang, supaya tak ke laut china selatan 🤭 . Of coz, lepas pakai jadi gebus gebas. Cayalah. Pink haze : • Untuk pink haze pulak, warnanya memang colour soft pink. Boleh pkai 1 muka, @ boleh dijadikan as baking. Sesuai untuk yang sukekan, makeup finishing fresh. . • Sangat padan untuk kulit tanned & kusam bagi muke gebus gebass . Psssttt, dun worry sayang... lepas pakai si pink haze ni takkan jadi pink panther. Jadi awek korea je 😘 . Both : . ✔ Bersifat matte finishing. ✔ Texture ringan & lembut ✔ Approve KKM ✔ Spf 25 ✔ Kalis air ✔ Tahan sehingga 8jam . cepat pM mamy utk dapatkan loose powder yg best ni 😍 . . #agentcubremi #cubremikualalumpur #codareakl #posseluruhmalaysia #loosepowder #cubremi #coverme #gebugebas #glowing #makeuplovers . WHATSAPP 0192097039

Loose Powder Cubre Mi ❤ #2code #translucent #pinkhaze . Apa beza si translucent dengan si pink haze ni? . Translucent : . • Untuk code translucent sesuai untuk semua jenis warna kulit, negro, jepun, asia semua boleh. . Sebab ape boleh ? . Code Translucent ni tak de colour. Pakai lah berapa ratus layer pun, still tak de colour. Takkan mengkelabukan muka korang. Just bantu lock foundation korang, supaya tak ke laut china selatan 🤭 . Of coz, lepas pakai jadi gebus gebas. Cayalah. Pink haze : • Untuk pink haze pulak, warnanya memang colour soft pink. Boleh pkai 1 muka, @ boleh dijadikan as baking. Sesuai untuk yang sukekan, makeup finishing fresh. . • Sangat padan untuk kulit tanned & kusam bagi muke gebus gebass . Psssttt, dun worry sayang... lepas pakai si pink haze ni takkan jadi pink panther. Jadi awek korea je 😘 . Both : . ✔ Bersifat matte finishing. ✔ Texture ringan & lembut ✔ Approve KKM ✔ Spf 25 ✔ Kalis air ✔ Tahan sehingga 8jam . cepat pM mamy utk dapatkan loose powder yg best ni 😍 . . #agentcubremi #cubremikualalumpur #codareakl #posseluruhmalaysia #loosepowder #cubremi #coverme #gebugebas #glowing #makeuplovers . WHATSAPP 0192097039

I recently made color compositions of my ceramic research, which evolved in a new series of graphical photos. Here you see part of the research I did with porcelain waste in China. In these samples color played a specific role.

(@anysazman)

3 Hours Ago

Loose Powder #lauramercier code #translucent . Trial Size 5g RM38 sahaja, boleh tahan sebulan. JIMAT PUN JIMAT . Yg penting 💯% ORIGINAL 👍 . #trialpack #teamnisa #teamnisakl #originalmakeuptrialpack #teamanys #feedbackanysazman

(@zatochka24)

3 Hours Ago

Очередная хотелка #translucent

(@williamgiovanni)

3 Hours Ago

MATHILDA#portrait#she is pure beauty @mathildegoehler #talented photograper @charlmaraisphoto #beauty#skin #pureness#natural#glowing skin#heathly#freckles #nudelips #contiring#eye liner #perfecteyebrows #translucent # my work#using @lauramercier @lauramercier_de @diormakeup @kiehls @kiehlsde @smashboxcosmetics @narsissist @macpro @maccosmeticsdeutschland @maybelline #softneswaves #radience golden brown #@bumbleandbumble @bumbleandbumble #love my wait do#l @williamgiovanni @close_up_agency_hamburg @les__artists 💙

Enjoying the only time off I'll have until the end of the year

(@love_light_liz)

3 Hours Ago

#alysalumiereloosepowder #loosepowder ini melengkapkan base #makeup kita . Kalau tak de #foundation pun, uols akan #happy dengan kemasan yg diberikan powder ni. Ia mempunyai efek untuk menutup pori dan garisan halus dan paling #best - ianya #translucent jadi sesuai untuk semua tona kulit. ♥️

(@mohr_reptiles)

3 Hours Ago

Some of the beardies just soaking. Enjoying their early day with day. Orange silkie. Translucent Leatherback poss triple het. Hypo poss het Wits/trans. Poss triple het hypo/trans/Wits #mohr_reptiles #pogona #beardeddragon #lizard #lizardsofinstagram #animals #pet #petstagram #hypo #translucent #leatherback #dunner #silkie #

(@yukichi_yuki)

4 Hours Ago

秋色ファッション🍂🎃 3枚めまでみてね! ・ béret: @senseofgracetokyo #senseofgrace tops & skirt: @zara #zara pierce: @translucentofficial #translucent shoes: #yosuke#ゆきちふく

(@spaceship_org)

6 Hours Ago

Close up @katelucycottamtextiles

No Predator to be seen here. 👀 ------------------------------------------- This is an alternate shot of a Predator pic I took a while back. I just swapped the figure to a cloak mode version. ------------------------------------------- #diamondselecttoys #dst @collectdst #diamondselect #minimates #minimate #predator #predator1987 #1987predator #1987 #yautja #valverde #cloakmode #invisibility #cloaked #translucent #clear #outdoors #forest #woods #toy #figure #actionfigure #toyphoto #toyphotography #figurephotography #actionfigurephotography

(@shopbubblebags)

5 Hours Ago

We all wanna have fun but in a sustainable and consciousness way👜💚 .... did you know that our handbags are made from a recycled material branded Laplam originally from Italy? Yes! that's why our beauties are unique♻️ • #lovesustainability #bigbubblebags #sustainablefashion #ecofriendly #ecofashion #colorful #crystal #transparent #translucent #handbags #handbaglover #musthave #outstanding #madeinitaly #design #consciousness #green #miamilifestyle #miami #somiami #somi #nyc

(@loo.jiayu)

5 Hours Ago

[2018] 4/6 Wedding Invite for J & T Translucent envelopes to go with the invites – the words on the ✉️ in rose-gold foil continues from those on the invite to give a generic line of invitation on first glance. The back of the ✉️ gives direction to the use of the origami paper included.

(@nomiisak)

6 Hours Ago

Jewelry components. Premo clay, natural colorants, alcohol ink. #polymerclay #premoclay #alcoholink #polymerclayjewelry #translucent

(@mrecmatthews)

6 Hours Ago

Zen and the art of tranquility. #zen #reflection #water #light #clarity #ripples #translucent #slowmotion #peace