#tudungsarung

178,378 posts tagged with #tudungsarung

Photos and Videos about #tudungsarung

JOM BELI UNTUK DIRI SENDIRI / HADIAHKAN BUAT YANG TERSAYANG !!😍💖🤗 . HARGA RM150 + RM10 (POSTAGE) . Sis sedang mencari tudung sarung berawning yang labuh dan mudah digayakan dengan material yang selesa? Dapatkan koleksi Mariya Taburan Swarovski sekarang juga!!😀 . DM/Whatsapp to order 013 6964145 💋 Inshaa Allah fast respond😘😍 . 🌷MARIYA LABUH TABURAN SWAROVSKI🌷 . 🌹FAREEDA🌹 . 🔸️Material : Chiffon Exclusive 🔸️Size Labuh 13-14 inch . . ☞DM/Whatsapp to order : 013 6964145 💋 ☞Follow IG @fareeda_ds ❤ #fareeda #trustteddropshipfareeda #tudungfareeda #tudungfareedalabuh #tudungplain #tudungchiffon #tudungsarung #tudungsarunglabuh #tudunglabuh #tudungsarungplain #tudungsarungmurah #tudungawning #tudungawningmurah #tudungawningfareeda #tudungmurah #sayajualtudung #akikah #marhaban #bazarpaknil #kenduri #tunang #nikah #bridesmaid #pengapit #dulanggirls #resepsi #tudungraya #tudungraya2019 #konvo

Chinese long noodles #chineseculture #noodles #chinese food

Hey, too much photo revising, watch your classmates….#meme #funnyChinesepictures #amusing #picturerevising #Chineseonline

China top actress 2018 Xiaotong Guan #Chinese #Chinastars #Chinesebeauty

Jom selfiee ! Weyyy kejap² tudung aku tak jadii. (5 minit kemudian) eyyyyy! Lantaklah. Korang selfie lah. Aku tak nak ! 😤. . Me too !! Cik bunga cukup moody kalau tudung tak jadi nih pastu nak selfie pun tak kofiden☹️. WAIT ! Cakap pasal awning nih, why not try #zaaraexpress . Dah laa less iron! Awning pulak dijamin setinggi gunung Everest ! Tip top! 😍. . Fyi, promosii sepanjang mac still lagi onz tauu !! 🔥🔥. . Let's get it ! Click link in bio or through our #tim_af okayh! . #tim_af #af209 #farahinrangers #elitesquadaf #tudungsauk #tudungsarung #tudungsenangbentuk #tudungchiffon #tudunglabuh #bawaldiamond #bawalsquircle #bawalantikedut #bawaltegap #sayajualonline #tudungmurah #tudungsarung #tudunglabuhberdagu #settudungpurdah #purdah #bawalaritachi #instantbawal #instantshawl #bawalinstant #bazarpaknil

Chinese style photograph11 #Chinese #Chinatrends #Chinaclassic

Batik Design is going SOLD OUT . Congratulations for Pre Order Booking Customers; you got it BATIK Designs from SSH TEXTILE.. . 🚨📢📣 Last Set Who want faster PAY DEPOSIT Now 💥💥💥 . Order now 0126218876 Sally . #pemborongkain #sayajualkain #batik #batikkain #kainseragam #mosscrepeprinted #kainmurah #tudungraya #tudungsarung #jubahraya #jubahplain #jubahonline #tutorialtudung #tudunglabuh #jubahmalaysia #tudunginstant #digitalprint #digitalprinting #tudungmuslimah #jubahplussize #duckscarves #calaqisya #neelofa #mosscrepe #jubah #tudung #shawl #telekung #selendang #bajukurung

Bagi kakak, baju raya mestilah selesa, boleh pakai banyak kali dan timeless. __ Cuba describe pula Baju Raya yang anda suka pakai? 👇👇👇#radiusitexdreemikaraya2019#setcompletemakanakdanshawl #radiusite#dreemikamahsuri #muslimah #muslimahfashion #tudungsarung #shopping #littlealyaa #alyaazone #bokitta #radiusite #bajuraya2019 #mumdaughtercollection

Mane satu warna paling mengancam?? 😍😍 Tentulah victorian rose🌹🌹 Available semua saiz tau free saiz, saiz L & XL Nk sambar boleh wasap direct sebelum stok licin😎 #tudung #kaintudung #kaintudungsarung #kaintudungmurah #kaintudungsouk #tudungsarung #tudungsouk #tudungcotton #tudungraya #tudungraya2019 #kaintudungraya2019 #shawl #hijabista #hijabstyle

Bermula hari ini ada promo School Holiday Free Postage tau. Jom cepat dapatkan Tudung Nuraa ni. . NURAA Instant Hijab 🎀Soft Awning yang tidak melekap 🎀Menjadikan bentuk muka tampak tirus 🎀Tidak jarang 🎀Awning dijahit dari fabrik Scuba 🎀Kualiti jahitan yang kemas 🎀Ada 3 size: S, M dan L 🎀Ada teknik tetas di bawah dagu jadi tiada masalah ketat di muka . Harga sehelai: S : RM45 M : RM49 L : RM53 ‼️Free postage sehingga 29 Mac, 2 ptg‼️ . 📱 Whatsapp 0163248904 (klik link di bio) . #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungexpress #tudunglabuh #tudungsenangpakai #tudungsoftawning #tudungawninglembut #tudungekspress #tudungexpress #tudunginstant #printedhijab #tudungantitembam #tudungtakpayahgosok #tudungkerja #tudungmudah #instanthijab #instanthijabmurah #tudungcorak #tudungcantik #muslimahfesyen #hijabfesyen #tudungselesa #tudungsarungcorak #muslimahmalaysia #tudungtravel #tudungsarungprinted

Assalamualaikum 😊. . PAY DAY SALE!. . 27hb Mac sehingga 2hb April. . Post out: 5hb April. . 3XL RM38. 2XL RM32. XL RM27. L RM21. M RM19. . Pembelian RM50 dan ke atas: percuma shawl/bawal chiffon *random color. . #elhananhouz #tasmiah #tudunglabuhberdagu #tudungsoftawning #instantlycra #tudunglycra #tudunghaji #tudungekspress #tudunglabuhonline #tudungmurah #tudungsarungsejuk #tudungawninglembut #tudunglabuhmuslimah #tudungtravel #tudungionless #tudungmurah #tudungsarung #tudung #tudungsarunghitam

{DIONA CROCHET} Finally! Something statement, bold and alluring is coming to you darl. Proudly present to you, Diona Crochet – symbolism of feminine, soft, extrovert, sophisticated and positive. . This is the perfect time for you to express yourself with the freshest one of the kind hijab prints in our signature Premium Matte Satin range. Easy styling and perfect drape, it is splendid piece for professional and casual looks alike. . Material : Premium Matte Satin . Features: 7 sensational colors l Breathable Fabric l Easy Iron l Exclusive Charm I Perfect Drape Form : Long Shawl & Square Scarf . Measurement : Long Shawl – 2.0 Meter x 0.7 Meter Square Scarf – 48” . Colors : 7 sensational colors . PRICE : RM79 M/P RM99 R/P . . #srlovers #srqueen #srootd #longshawl #squarescarf #printedshawl #hijab #tudungsarung #instanthijab #tudungsarung #bangisentral #shawl #tudung #printedscarf #bawal #tudungsarungprinted

Happy bila tengok customer happy dengan tudung kita🙈 Ayu sangat customer kesayangan Izzah ni hehe😍 Jangan ingat pengantin je boleh pakai cantik-cantik. Awak sekali izzah tolong cantikkan dengan pakai bawalshawl sahaja dah nampak gojes 😘 _ Ni izzah share #feedbackbyazzyscarves dari customer izzah. Boleh swipe left tau hehe. Ramai sangat tanya dia beli mana haa? Nampak tu bila ramai tanya maksudnya tudung awak pakai tu cantiklah kann🤗 plus, boleh labuhkan tudung even beli yg bidang 50🌹 _ Lepas baca feedback ni korang jangan risau lagi okay sbb takut pendek😉 insya-Allah labuh sampai tutup dada ❤ Thank you syg sudi share feedback awak!

Assalamualaikum 😊. . PAY DAY SALE!. . 27hb Mac sehingga 2hb April. . Post out: 5hb April. . 3XL RM38. 2XL RM32. XL RM27. L RM21. M RM19. . Pembelian RM50 dan ke atas: percuma shawl/bawal chiffon *random color. . #elhananhouz #tasmiah #tudunglabuhberdagu #tudungsoftawning #instantlycra #tudunglycra #tudunghaji #tudungekspress #tudunglabuhonline #tudungmurah #tudungsarungsejuk #tudungawninglembut #tudunglabuhmuslimah #tudungtravel #tudungionless #tudungmurah #tudungsarung #tudung #tudungsarunghitam

{DIONA CROCHET} Finally! Something statement, bold and alluring is coming to you darl. Proudly present to you, Diona Crochet – symbolism of feminine, soft, extrovert, sophisticated and positive. . This is the perfect time for you to express yourself with the freshest one of the kind hijab prints in our signature Premium Matte Satin range. Easy styling and perfect drape, it is splendid piece for professional and casual looks alike. . Material : Premium Matte Satin . Features: 7 sensational colors l Breathable Fabric l Easy Iron l Exclusive Charm I Perfect Drape Form : Long Shawl & Square Scarf . Measurement : Long Shawl – 2.0 Meter x 0.7 Meter Square Scarf – 48” . Colors : 7 sensational colors . PRICE : RM79 M/P RM99 R/P . . #srlovers #srqueen #srootd #longshawl #squarescarf #printedshawl #hijab #tudungsarung #instanthijab #tudungsarung #bangisentral #shawl #tudung #printedscarf #bawal #tudungsarungprinted

🌺SARUNG+ALA SHAWL🌺 Tudung paling selesa & disukai ramai 😍 . Sarung Denim Moden 🔥3 helai RM100 🔥PERCUMA POSTAGE . Sarung terus cantik mcm pakai shawl 😍 Tak perlu gosok!👍🏻 . . Boleh pilih campur warna yang cik puan suka!😊 . . #tudungsarung #tudungcantik #tudungselesa #tudung #tudungruffle #tudungbawal #tudungmurah #tudunginstant #tudunglabuhmurah #tudungbawangviral #tudungsarungcorak #tudungmosscrepe #tudunglayer #designterbaru #tudungmoden #tudungpeople #tudungcantik #tudung #tudungbawang #tudungbawangabbyabadi #tudungdenim #immorahijab #immorahijabtudungmuslimahmoden

What a beautiful smile even after a busy day of photo shooting! Our Queen, @hanisrathi, also the super-talented model is flashing us a big smile as a happy pills. Have a good rest, lovelies! . . #srlovers #srqueen #srootd #longshawl #squarescarf #printedshawl #hijab #tudungsarung #instanthijab #tudungsarung #bangisentral #shawl #tudung #printedscarf #bawal #tudungsarungprinted

Gempak raya Open meter Bidang 45 Semeter rm14 tak masuk pos Untuk oder dan pertanyaan boleh wasap 01136757119 Ciri2 Royal Prada⏬ ✅Licin ✅Shinning ✅High grade royal ✅Mudah iron ✅Sejuk ✅Tak perlu linning ✅Material kelihatan mewah #kainpasangmurah #kainpasangcantik #kainpasangterkini#beg#tudungmurah#kainlace#batik#tudungcantik#instantshawl#bajukurung#bajukurungmoden#kainroyal #kainpasang#shawl #kainpasangcotton #kainpasangroyal#tudungsarung

Bila ramai yg tak percaya corak Marcia beauty ada dlm #combo sales 2pc RM120👀 . . Jgn tak percaya. dan jgn lengah2 lagi.. Melepas kami dah tak restock.. dan kali ni beli 2pc pun dah discount.. . . Corak ni ada lagi tau. Nurul suka corak ni dgn color pastel yg sgt suweet.. Material awning cotton denim yg tak panas.. lembut jer dimuka.. . . WhatsApp cepat tau utk grab COMBO sale ni. Esok dah last day awak. 😱😱😱 . WhatsApp 018 9494093 WhatsApp 018 9494093 WhatsApp 018 9494093 . . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm #muslimahhijabbynhmfeedback #tudungtakpayahgosok

Rory and Luna special collection for mommy & daughter 😗😍 . Clik link on Bio for order. LIMITED COLLECTION 🤗 . . #roryandluna #tudungsarungibudananak #tudungsarung #tudungsarungkids #sugarscarfcollection #rayacollection #tudungraya2019 #raudhahtulhijab

“Tudung terbaik abad ini.. 😂 Senang, tak payah iron dah terus sarung je.. Lebih2 lagi yang ada anak kecik ni memang tak dan nak bersiap lebih2, kang kena tarik baju suruh cepat.. Haha kualiti tiptop memang tak menyesal beli, berbaloi dengan harga..” . ~ Pn. Atikah, Kuala Lumpur. . Ini adalah cerita asal daripada customer kami yang dah pernah menggunakan Tudung Sarung kami. Ada banyak lagi cerita yang berjaya. . Nak tahu lebih lanjut boleh whatsapp n roger 👇 . www.wasap.my/+60122785312/lauraliyyan . Ramai yang cakap best dan senang sesangat dengan Tudung Sarung ni sebab… . ✅Jenis sarung je dah jadi shawl – semudah 1,2,3 ✅Material kain yang sangat berkualiti – soft cotton ✅Free size dan boleh di adjust ikut kesesuaian customer ✅Pilihan corak dan warna yang terkini dan trendy ✅Friendly travel, lipat atau gulung je dan boleh di bawa kemana-mana . . =-=-=-=-=-=-=-= UKURAN =-=-=-=-=-=-=-= Saiz muka : +/- (10.5 - 11 inch) Ukuran belakang : +/- 30 inci Ukuran depan dari dagu : +/- 24 inci . . =-=-=-=-=-=-=- HARGA ASAL =-=-=-=-=-=-=- 1 Helai RM45 2 Helai RM90 3 Helai RM135 + Postage Semenanjung RM8 / Sabah Sarawak RM13📮📮📮 . . [🔥 PAKEJ COMBO 3PCS 🔥] 3 helai RM111 - sepasang RM37 shj . RM 119 termasuk postage Semenanjung RM 124 termasuk postage Sabah/Sarawak . =-=-=-=-=-=-=-= JOM CONTACT KAK YAT SEKARANG utk LOCK harga COMBO =-=-=-=-=-=-=-= . www.wasap.my/+60122785312/lauraliyyan . p/s: Sampai bila asyik nak gosok tudung tu takde keje lain ke? hihihi 🤣🤣🤣 . #tudungtravelworld #tudungtravelworldironless #tudungsarung #tudungonline #tudungtakyahgosok

{DIONA CROCHET} Finally! Something statement, bold and alluring is coming to you darl. Proudly present to you, Diona Crochet – symbolism of feminine, soft, extrovert, sophisticated and positive. . This is the perfect time for you to express yourself with the freshest one of the kind hijab prints in our signature Premium Matte Satin range. Easy styling and perfect drape, it is splendid piece for professional and casual looks alike. . Material : Premium Matte Satin . Features: 7 sensational colors l Breathable Fabric l Easy Iron l Exclusive Charm I Perfect Drape Form : Long Shawl & Square Scarf . Measurement : Long Shawl – 2.0 Meter x 0.7 Meter Square Scarf – 48” . Colors : 7 sensational colors . PRICE : RM79 M/P RM99 R/P . . . #srlovers #srqueen #srootd #longshawl #squarescarf #printedshawl #hijab #tudungsarung #instanthijab #tudungsarung #bangisentral #shawl #tudung #printedscarf #bawal #tudungsarungprinted

Gempak raya Open meter Bidang 45 Semeter rm14 tak masuk pos Untuk oder dan pertanyaan boleh wasap 01136757119 Ciri2 Royal Prada⏬ ✅Licin ✅Shinning ✅High grade royal ✅Mudah iron ✅Sejuk ✅Tak perlu linning ✅Material kelihatan mewah #kainpasangmurah #kainpasangcantik #kainpasangterkini#beg#tudungmurah#kainlace#batik#tudungcantik#instantshawl#bajukurung#bajukurungmoden#kainroyal #kainpasang#shawl #kainpasangcotton #kainpasangroyal#tudungsarung

Done restock untuk harini. Musim2 gaji nie, x sah x grab souk kan. Beli 2 lai hakak kasi free gift Beli 3 lai hakak kasi free gift + free postage. Manyak jimat woo. Yang dekat kita COD, yang jauh kita pos. COD Shah Alam www.wasap.my/60193619230 #tudungsouk #thesouk #tudungsauk #tudungsarung #tudungsarungviral #tudungsarungselesa #tudungsarungmurah #tudunginstant #shawlsouk #instantshawl #shawlcantik #shawlsoukmurah #tudungviral #thesoukbybcf #sayajualtudung #sayajualshawl #tudungsoukshahalam #shawlsoukshahalam #agenbcfshahalam #agensoukshahalam

Antara design Shawl Express Printed yang masih available. Cepat-cepat grab okay, sehelai RM 25 sahaja. Material dia chiffon voile senang nak pakai and paling penting ironless! Zapp sarung terus siap 😉 . . 📲 WhatsApp : 012-2581481 . . #shawlexpress #bawalchiffon #bawalsatinprinted #bawalowning #bawalowningplain #tudungsarung #shawlexpressprinted #shawlmalas #jerseyshawl #shawljersey #shawljerseycotton #shawlbubble #shawlchiffonplain #shawlchiffon

CUSTOMER FEEDBACK FROM #lunaqueens😍 . Nadraa is designed for #lunaqueen that is always in a rush but still want to look fresh and stunning . We have sold over 6000 pieces for nadraa around Malaysia . So better grab yours now😉 Promotion still on until the end of March! . Whatsapp 0173248276 for available colours and order . #lunalulu #bawalinstant #bawalovers #bawalinstantmurah #lunaqueen #agentkualalumpur #sale #instantbawalchiffon #bawalheavychiffon #bawalchiffonplain #tudungbawal #tudungbawalmurah #lunalulubyafreena #lunalulu_hijab #lunaqueen #tudungsarungmurah #tudungsarung #lunalululovers #kualalumpur #selangor #tudungsarungplain #tudungsarunglabuh #tudungrayamurah #tudungraya2019 #tudungsarungcantik

CUSTOMER FEEDBACK FROM #lunaqueens😍 . Nadraa is designed for #lunaqueen that is always in a rush but still want to look fresh and stunning . We have sold over 6000 pieces for nadraa around Malaysia . So better grab yours now😉 Promotion still on until the end of March! . Whatsapp 0173248276 for available colours and order . #lunalulu #bawalinstant #bawalovers #bawalinstantmurah #lunaqueen #agentkualalumpur #sale #instantbawalchiffon #bawalheavychiffon #bawalchiffonplain #tudungbawal #tudungbawalmurah #lunalulubyafreena #lunalulu_hijab #lunaqueen #tudungsarungmurah #tudungsarung #lunalululovers #kualalumpur #selangor #tudungsarungplain #tudungsarunglabuh #tudungrayamurah #tudungraya2019 #tudungsarungcantik

CUSTOMER FEEDBACK FROM #lunaqueens😍 . Nadraa is designed for #lunaqueen that is always in a rush but still want to look fresh and stunning . We have sold over 6000 pieces for nadraa around Malaysia . So better grab yours now😉 Promotion still on until the end of March! . Whatsapp 0173248276 for available colours and order . #lunalulu #bawalinstant #bawalovers #bawalinstantmurah #lunaqueen #agentkualalumpur #sale #instantbawalchiffon #bawalheavychiffon #bawalchiffonplain #tudungbawal #tudungbawalmurah #lunalulubyafreena #lunalulu_hijab #lunaqueen #tudungsarungmurah #tudungsarung #lunalululovers #kualalumpur #selangor #tudungsarungplain #tudungsarunglabuh #tudungrayamurah #tudungraya2019 #tudungsarungcantik

Balistar tular... Gempaq Raya. 💃💃💃 *Kod SB Anda bakal muda 5 tahun Ala2 artis senetron gitue.. Sweet comey... 👸 Kacak ganteng gitue..👨🏻 Harga batik bali prada dan sb line Open meter Bidang 45 Semeter rm14 tak masuk pos Untuk pertanyaan dan oder boleh wasap 01136757119 Ciri2 SB line⏬ ✅Teksture kainbergaris-garis ✅Tebal ✅Lembut ✅Tak mudah komot ✅Ironess ✅Tahan lasak ✅Sejuk #kainpasangmurah #kainpasangcantik #kainpasangterkini#beg#tudungmurah#kainlace#batik#tudungcantik#instantshawl#bajukurung#bajukurungmoden#kainroyal #kainpasang#shawl #kainpasangcotton #kainpasangroyal#tudungsarung#neelofa#sitinurhaliza #artismalaysia

D'Wany Magic Spray, pengeras tudung serbaguna paling murah‼Cuma berharga RM8.90 sahaja tau~ wooowww😲😲 ❎ usah nak ngadap cermin lama-lama ❎ usah nak tiup puh puh puh puh ..... ❎ usah bazir masa berejam2 depan cermin Hanya spray spray zapzupzap dh siap. Elok Cantik Terbentuk. No More Gelembung & Kelepek ye Berminat? 😃 Whatsapp 0148341829 (link di Bio) #magicspray #spraytudung #tudungmurah #tudungmalaysia #tudungsarung #tudungruffle #spraytudungmurah #spraytudungmagic #spraytudungviral #spraytudung30saat #spraypengerastudung #spraytudungwangi #spraytudungbawal #spraytudungawning #spraytudungshawl #spraytudungmurahberkualiti #spraytudungterbaik

Satu2nya corak ala2 batik yg ada dalam koleksi ACACIA PRINTED kini. Cantiknya kalau pakai dgn baju plain kan. Mana2 bride-to-be yg nak buat tema sedondon utk bridesmaid tu, bolehlah try ACP 60 ni. Lain dari yg lain gituwww . Alang2 sedang promosi ni, grab lekaih. RM100 + FREE POSTAGE. Promo sah sehingga 1 April 2019 shj 🤗🤗 . . #acaciaprinted #tengahoffer #promoterlajaklaku #superinstantshawl #newcollection #nobroochnostress #tudungsarung #tudungsarungeksklusif #

Balistar tular... Gempaq Raya. 💃💃💃 *Kod SB Anda bakal muda 5 tahun Ala2 artis senetron gitue.. Sweet comey... 👸 Kacak ganteng gitue..👨🏻 Harga batik bali prada dan sb line Open meter Bidang 45 Semeter rm14 tak masuk pos Untuk pertanyaan dan oder boleh wasap 01136757119 Ciri2 SB line⏬ ✅Teksture kainbergaris-garis ✅Tebal ✅Lembut ✅Tak mudah komot ✅Ironess ✅Tahan lasak ✅Sejuk #kainpasangmurah #kainpasangcantik #kainpasangterkini#beg#tudungmurah#kainlace#batik#tudungcantik#instantshawl#bajukurung#bajukurungmoden#kainroyal #kainpasang#shawl #kainpasangcotton #kainpasangroyal#tudungsarung#neelofa#sitinurhaliza #artismalaysia

❤Sarung Chiffon Exclusive❤ . . Warna mana lagi yang cik/puan inginkan??😊 3 HELAI HANYA RM100 FREE POSTAGE😘 . . Nak beli borong 10 helai ke atas pun boleh😘 Nak campur-campur design pun boleh😘 . Whatsapp Kak Na yer😘📲📲 . #tudungsarung #tudungcantik #tudungselesa #tudung #tudungruffle #tudungbawal #tudungmurah #tudunginstant #tudunglabuhmurah #tudungbawangviral #tudungsarungcorak #tudungmosscrepe #tudunglayer #designterbaru #tudungmoden #tudungpeople #tudungcantik #tudung #tudungbawang #tudungbawangabbyabadi #naqeebahclosetcollections #bawalsarungeksklusif #tudungsarungborong

Nak cari duit lebih? Raya dah nak dekat. . Jom jana pendapatan dengan menjadi sebahagian dari Team kami TUDUNG SOUK 😍 . Tak rugi join sebab permintaan tudung souk ni high demand, restock je habis, restock je habis 👍🏻 . Modal sikit, Untung bergandaaaa tau💕 Berminat boleh tekan link wasap di bio untuk maklumat lanjut 😘

TUDUNG BAWAL AWNING MOSSCREPE 3D . Ukuran bidang 45" material mosscrepe Awning scuba . . #bawalawning #bawalawningscuba #bawalmalas #bawalmosscrepe #tudungsarung #tudungsarungmosscrepe #tudungborong

Yeayyy its today !!💃🏻 . . Istimewa sempena Cuti Sekolah minggu ini. FREE POSTAGE untuk kesemua item Chenta Qaseh. Untung la shopping time ni kan😍 . . School Holiday FREE DELIVERY ni hanya within Malaysia saja ya. . . Ingat bermula hari ni pukul 2PM tau! . School Holiday FREE DELIVERY ( 26 – 29 MARCH) . . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm #tudungsale #tudungtakpayahgosok

Hepi yakmat Nurul bila dapat feedback dari Sis @nnyna._ kita yang suka sangat tudung Yuna Sya ni. . . Senang je bentuknya pakai Yuna Sya ni kata sis nnyna kita. 😍😍 . . Lagi BEST labuh depan belakang sebab bidang 60 tau. . . Jangan fikir banyak lagi awakkk, zaaaass terus WhatsApp Nurul. Nanti Nurul bagi harga kasih sayang okay! 😁 . WhatsApp 018 9494093 WhatsApp 018 9494093 WhatsApp 018 9494093 . . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm #tudungbidang60 #bawalbidang60 #muslimahhijabbynhmfeedback #sisterletups #properhijabsquad

• SOFEAROSE THALIA CURLICUE Material : Premium Chiffon Crepe Long Shawl l Square Scarf Measurement : Long Shawl : 2.0m x 0.7m Square Scarf : 48” . Colors : 7 brave colors Price : RM75 COD Area : Wangsa Maju / Sri Rampai Www.Wasap.My/60123734377 #srlovers #srqueen #srootd #longshawl #squarescarf #printedshawl #hijab #tudungsarung #instanthijab #tudungsarung #bangisentral #shawl #tudung #printedscarf #bawal #tudungsarungprinted

• SOFEAROSE THALIA CURLICUE Material : Premium Chiffon Crepe Long Shawl l Square Scarf Measurement : Long Shawl : 2.0m x 0.7m Square Scarf : 48” . Colors : 7 brave colors Price : RM75 COD Area : Wangsa Maju / Sri Rampai Www.Wasap.My/60123734377 #srlovers #srqueen #srootd #longshawl #squarescarf #printedshawl #hijab #tudungsarung #instanthijab #tudungsarung #bangisentral #shawl #tudung #printedscarf #bawal #tudungsarungprinted

• SOFEAROSE THALIA CURLICUE Material : Premium Chiffon Crepe Long Shawl l Square Scarf Measurement : Long Shawl : 2.0m x 0.7m Square Scarf : 48” . Colors : 7 brave colors Price : RM75 COD Area : Wangsa Maju / Sri Rampai Www.Wasap.My/60123734377 #srlovers #srqueen #srootd #longshawl #squarescarf #printedshawl #hijab #tudungsarung #instanthijab #tudungsarung #bangisentral #shawl #tudung #printedscarf #bawal #tudungsarungprinted

• SOFEAROSE THALIA CURLICUE Material : Premium Chiffon Crepe Long Shawl l Square Scarf Measurement : Long Shawl : 2.0m x 0.7m Square Scarf : 48” . Colors : 7 brave colors Price : RM75 COD Area : Wangsa Maju / Sri Rampai Www.Wasap.My/60123734377 #srlovers #srqueen #srootd #longshawl #squarescarf #printedshawl #hijab #tudungsarung #instanthijab #tudungsarung #bangisentral #shawl #tudung #printedscarf #bawal #tudungsarungprinted

• SOFEAROSE THALIA CURLICUE Material : Premium Chiffon Crepe Long Shawl l Square Scarf Measurement : Long Shawl : 2.0m x 0.7m Square Scarf : 48” . Colors : 7 brave colors Price : RM75 COD Area : Wangsa Maju / Sri Rampai Www.Wasap.My/60123734377 #srlovers #srqueen #srootd #longshawl #squarescarf #printedshawl #hijab #tudungsarung #instanthijab #tudungsarung #bangisentral #shawl #tudung #printedscarf #bawal #tudungsarungprinted

• SOFEAROSE THALIA CURLICUE Material : Premium Chiffon Crepe Long Shawl l Square Scarf Measurement : Long Shawl : 2.0m x 0.7m Square Scarf : 48” . Colors : 7 brave colors Price : RM75 COD Area : Wangsa Maju / Sri Rampai Www.Wasap.My/60123734377 #srlovers #srqueen #srootd #longshawl #squarescarf #printedshawl #hijab #tudungsarung #instanthijab #tudungsarung #bangisentral #shawl #tudung #printedscarf #bawal #tudungsarungprinted

Test‼️ test‼️ . Anda rasa cantik.? ❤️ . . (spam ❤️❤️ untuk siapa tak sabar2 nak bawal ni RELEASE ‼️) . . macam mana nak order boleh whatsapp +01155200309 atau tekan link di bio sahaja 😉❤️ . #tudung #tudungbawal #tudungonline #tudungsarung #tudungbawalbidang50 #tudungborongmurah #tudungtravel #tudungbawallabuh#hijabista #ootdmalaysia #muslimah #pleatedtop #muslimah #fashionstyle #dropshipwanted #authorizedagent #jualanmurah #sayajualmurah

Balistar tular... Gempaq Raya. 💃💃💃 *Kod SB Anda bakal muda 5 tahun Ala2 artis senetron gitue.. Sweet comey... 👸 Kacak ganteng gitue..👨🏻 Harga batik bali prada dan sb line Open meter Bidang 45 Semeter rm13 tak masuk pos Untuk pertanyaan dan oder boleh wasap 01136757119 Ciri2 SB line⏬ ✅Teksture kainbergaris-garis ✅Tebal ✅Lembut ✅Tak mudah komot ✅Ironess ✅Tahan lasak ✅Sejuk #kainpasangmurah #kainpasangcantik #kainpasangterkini#beg#tudungmurah#kainlace#batik#tudungcantik#instantshawl#bajukurung#bajukurungmoden#kainroyal #kainpasang#shawl #kainpasangcotton #kainpasangroyal#tudungsarung#neelofa#sitinurhaliza #artismalaysia

Boleh agak tak sis ni pakai tudung apa ? Mestilah boleh agak kan 😍😍 Jangan lupa dapatkan harga combo tau! Nak tengok colour yang available boleh DM/WhatsApp syu [link di bio]😘 . https://wa.me/60103637122 . COD area : kg delek, sg udang, telok pulai, sg bertih, telok gadong, pandamaran, andalas, gm klang, the store, aeon bukit raja, kpj klang, seksyen 7/8/9 shah alam dan sekitarnya #dsph #properhijab #tudunglabuh #tudungcantik #tudunginstant #khimar #khimarcantik #tudungprinte #tudunginstant #tudungsarung #instantshawl #properhijablovers#inner #innerneck #innerpeace #ironless #klang #cod #codklang #yunalulu #stellainstant #doramoon #khimarledarl #yunasya #nunalacey #lovenacumi #lovenaamora #hannabelle #innerselesa

💥READY STOCK💥 Collection: Eman (Cotton) Type: Instant Colors: 30 colors Material: Cotton Lycra Soft Awning with Swarovski Price: RM65 (Semenanjung Malaysia) RM67 (Sabah & Sarawak) #emancottonbynh #nhlovers #instanthijab #tudungsarung #cotton #swaroski #breathable #comfortable #effortlesslychic #nhauthorizedstockist #nhstokistjengka

Tudung Tasmiah. Tudung sarung soft awning berdagu yang super selesa. Harga mampu milik Insyaallah. Material Soft Lycra High Quality. dari Jordan. Materialnya selesa, sejuk dan tidak panas. Tidak melekap. Awning tegak, tidak jatuh melepek. Mempunyai 20++ warna. Tasmiah ini diimport dari Jordan, maka bila ada warna yang sudah habis, akan makan masa untuk direstock, dalam sebulan atau 2 bulan. Harga: +postage sm rm8, ss rm11 Untuk whatsapp boleh terus klik link ni pada profile. #tudungtasmiah #tudungsarung #tudungsegera #tudunginstant #tudunglabuh #tudungsoftawning #tudungberdagu #softawning #softawningberdagu #tudunglycra #tudung3xl #tudungxxxl #tudungsarungtasmiah #tasmiahberdagu #tasmiahsoftawning #tudungbidangbesar #tudungviral #niqab #purdah #tudungniqab #tudungpurdah #tudungb60 #tudungb55 #tudungmurah #tudungselesa #tudungironless #tudungmalaysia #tudungtravel #elhananhouz

Dapatkan sekarang new collection bawal by Naffissa Chiffon (NC) rm27 pcs.#naffissachiffon #mirrabella #tudungshawl #shawl #bawal #tudungruffle #tudungpeople #tudungsarung #tudungviral

Berita baik ni sis! Mawar Pansy akan buat COMEBACK SALE pada 29.3.19 - 2.4.19 ni (5 hari jer).. . . Sale Tudung Koshibo 4 helai RM100..iye 4 helai RM100 jer sis.. . . Ada 20 pilihan warna yg cantik2 pulak tu.. . . Siap sedia ye semua..Raya pun dah tak lama ni boleh la buat tudung raya kan kan kan..hihiii . . Jgn lupa tag & share jugak pada kawan2 yg pakai tudung koshibo supaya dorang pun tak terlepas dengan SALE ni. #mawarpansy #mawarpansyexclusive #tudungkoshibo #tudunglabuhkoshibo #muslimah #wanitasolehah #tudunglabuh #koshibo #tudungsarung #tudungmuslimah #usrah

Jom selfiee ! Weyyy kejap² tudung aku tak jadii. (5 minit kemudian) eyyyyy! Lantaklah. Korang selfie lah. Aku tak nak ! 😤. . Me too !! Cik bunga cukup moody kalau tudung tak jadi nih pastu nak selfie pun tak kofiden☹️. WAIT ! Cakap pasal awning nih, why not try #zaaraexpress . Dah laa less iron! Awning pulak dijamin setinggi gunung Everest ! Tip top! 😍. . Fyi, promosii sepanjang mac still lagi onz tauu !! 🔥🔥. . Let's get it ! Click link in bio or through our #tim_af okayh! . #tim_af #farahinrangers #elitesquadaf #tudungsauk #tudungsarung #tudungsenangbentuk #tudungchiffon #tudunglabuh #bawaldiamond #bawalsquircle #bawalantikedut #bawaltegap #sayajualonline #tudungmurah #tudungsarung #tudunglabuhberdagu #bawalaritachi #instantbawal #instantshawl #bawalinstant #bazarpaknil

Stock Ruby dah tak banyak di butik dan website. Yang asyik tunggu-tunggu tu, grab cepat cepat ok! . . #nedahijab #ruby #rubytwisthijab #rubyshine #nedanewhijab #nedasisters #kuantan #tudungsarung #instanthijab

Berita baik ni sis! Mawar Pansy akan buat COMEBACK SALE pada 29.3.19 - 2.4.19 ni (5 hari jer).. . . Sale Tudung Koshibo 4 helai RM100..iye 4 helai RM100 jer sis.. . . Ada 20 pilihan warna yg cantik2 pulak tu.. . . Siap sedia ye semua..Raya pun dah tak lama ni boleh la buat tudung raya kan kan kan..hihiii . . Jgn lupa tag & share jugak pada kawan2 yg pakai tudung koshibo supaya dorang pun tak terlepas dengan SALE ni. #mawarpansy #mawarpansyexclusive #tudungkoshibo #tudunglabuhkoshibo #muslimah #wanitasolehah #tudunglabuh #koshibo #tudungsarung #tudungmuslimah #usrah

Jom selfiee ! Weyyy kejap² tudung aku tak jadii. (5 minit kemudian) eyyyyy! Lantaklah. Korang selfie lah. Aku tak nak ! 😤. . Me too !! Cik bunga cukup moody kalau tudung tak jadi nih pastu nak selfie pun tak kofiden☹️. WAIT ! Cakap pasal awning nih, why not try #zaaraexpress . Dah laa less iron! Awning pulak dijamin setinggi gunung Everest ! Tip top! 😍. . Fyi, promosii sepanjang mac still lagi onz tauu !! 🔥🔥. . Let's get it ! Click link in bio or through our #tim_af okayh! . #tim_af #farahinrangers #elitesquadaf #tudungsauk #tudungsarung #tudungsenangbentuk #tudungchiffon #tudunglabuh #bawaldiamond #bawalsquircle #bawalantikedut #bawaltegap #sayajualonline #tudungmurah #tudungsarung #tudunglabuhberdagu #bawalaritachi #instantbawal #instantshawl #bawalinstant #bazarpaknil

❤ INSTANT SHAWL BELLAROSA ❤ . . 👑Instant Shawl Double Loop: Fully Instant 👑Material: Premium Milano Moss Crepe 👑Soft and breathable material 👑Opaque (no need to wear inner) 👑Ironless 👑Wide enough to cover front and back (solat-ready garment) 👑Neat finishing 👑Comes with 10 attractive & modest colours 👑3 different sizes available: . Size M: 2 m long x (0.64 m - 0.68 m) wide (suitable for height of 140 -155 cm, measurement from under the chin: 54 cm) . Size L: 2 m long x (0.72 m - 0.75 m) wide (suitable for height of 155 cm and above, measurement from under the chin: 61 cm) . Size XL: 2 m long x (0.80 m - 0.83 m) wide (suitable for height of 155 cm and above who are looking for EXTRA WIDE CUTTING, measurement from under the chin: 66 cm) . . Model's height is 145 cm and wearing size L The brooch at the second loop is merely an accessory for the model. It's not included in the purchase. . . P/s: Please take note that the colour in the pictures might be slightly different compared to the real ones due to lighting effect and individual screen setting on each device. . . Promo price : Medium : RM39 (Harga asal RM 49) Large & Extra Large : RM49 (Harga asal RM 59) . . #instantshawlbellarosaruqza #ruqzaraya2019

Selamat malam dearies 💕💕💕 _ Cantik yang amattt Jelicca kurung nie 🤩 Bukan sahaja cantik giler-giler tapi harga pun mampumilik 🤩 Dahla menggunakan material yang berkualiti tinggi & sejuk jer bila dipakai seharian 😍 Memang sesuai yang amat dengan cuaca di Malaysia nie 🤩 Sekali pakai memang jatuh cinta berkali-kali 💕💕💕💕💖💖💖

Assalamualaikum OFFER OFFER MIKHA L RM45 X MASUK POSTAGE sblm offer rm55 Combo 3 helai rm144 SS rm148/149 POS 1-2 HELAI RM8 SS RM11/12 (Jika byk berat bergantung brapa Pcs) ✔️Material Moss crepe ✔️Awning scuba berkualiti ✔️Di jahit bersama metal Tag ✔️branding terkenal EZZUFIRDA. ✔️Tidak panas ✔️Saiz L/xl Labuh dpn dan belakang ✔️Mudah travel ✔️Tidak perlu iron ✔️boleh basuh mesin ✔️ironless Saiz muka adalah 10.5"+/-, sekiranya longgar boleh guna pin di bawah dagu atau jahit sendiri di bawah dagu. Said L Saiz Dpn 29" BELAKANG 31" Mika 10.5" Ada byk warna menarik, boleh di pilih, http://www.wasap.my/+60122761448/mikhaplain Potongan corak adalah mengikut pola yg di sediakan. http://www.facebook.com/butikmuslimahazie/ 🔊 Warna ada kala nya tidak sama atas factor cahaya 💡/Pc Screen mobile📵. Booking with Payment. 🔊 First pay 1 st serve..Ukuran muka adalah standard.Kebarangkalian ketat/longgar bergantung raut wajah si pemakai +/- 10.5 inci. No exchange.No return. T&C Apply Pembelian adalah di dalam Whatsapp bg memudahkan urusan jual beli. ************************** WHATAPP UTK COLOR2 & STOK TERKINI offer RM. X MASUK pos #tudungmosscrepecantik #tudunglawa #tudungsarung #tudungl #tudungonline #tudung #tudungpeople #tudungawningscuba #butikmuslimahazie #0122761448 #azie_azian #hijab #hijabstyle #hijabexclusive #tudungcantik #tudungezzufirdaawesome #tudunglawagiler

Ouch!.. Cantik pulak koleksi terbaru color biru yang Eksklusif ni kan.. Jom grab sekarang 😘 #hijabundameeracle #hb #hijabundacollection #instanthijab #tudungsarung #kamelia #printed #newarrival

Lebih 30 warna cun cun untuk awakk ❤ . Sehari sehelai apa salahnya kan?? . Dm atau ws 0136610571 untuk order 😊 Ohh ye, boleh juga klik link di bio 😉 . Kami hanya bawakan inner scarf yang TERBAIK 💯 untuk anda yang hanya menggunakan cotton lycra sebagai fabrik pilihan dan dijahit dengan penuh kasih sayang 😍 . Apa yang penting? Murah, selesa, berkualiti, jahitan kemas, fully lekap, serap peluh dan tak sakitkan kepala! . RM10 jee awakk ❤❤❤ . . #innersnowcapmurah #innersnowcapjb #tudungmurah #bawalchiffon #innerscarf #innersilang #innermagic #anaktudung #tudungruffle #natashascarf #bawalmanik #innersnowcapborong #innersnowcapberhantu #tudungsarung #tudungbawal #anaktudungborong #tudungpeople #bawalcornskin #shawlmurah #shawllabuh #bawalbidang50 #shawlchiffon #shawlsatin #tutorialhijab #tutorialshawl #innerscarfgallery #projectnatasha #teamnatasha #instafamous #repost

The sarong 20% Normal price rm29.90 Sale rm24.00 ➡️www.wasap.my/60195000948 #innerduchessbycpg #innercpg #duchesslovers #thesarong #tudungsarong #tudungautokurus #tudungsarung

Musim kenduri ni meriah pulak permintaan tudung souk sebab semua nak simple simple, cantik dan janji selesa dipakai. Lawanya warna brick orange ni! Sedondon semuanya 😍 #tudungsouk #tudungsoukmelaka #souklover #tudungsarung #tudungsarungantipekak #sauksauksiap #sauksauksejuk #codmelaka #together

BAESHAWL PINLESS NI APA?? . . #baeshawlpinless ni adalah tudung yang separuh shawl dan separuh bawal. . Di bahagian awningnya adalah bawal yang telah tersedia tali pengikat dan di bahagian bawah pula disediakan shawl yang boleh disesuaikan sama ada singkat atau labuh, yang pasti akan menutup aurat kita dengan sempurna. 😍 . ◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇ KELEBIHAN BAESHAWL PINLESS ◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇ 🎀 Awning HIGH QUALITY #cottonvoile. 🎀 Shawl PREMIUM HEAVY CHIFFON. 🎀 SANGAT MUDAH dibentuk dan dipakai. 🎀 Ada TALI sebagai pengganti keronsang. 🎀 TAK PERLU pengeras tudung pun. 🎀 MUDAH digosok dan TIDAK berkedut. 🎀 TIDAK jarang. 🎀 LABUH boleh disesuaikan. 🎀 Jahitan BABY SEAM. 🎀 15 pilihan warna. . . Fun fact: Baeshawl pinless ni boleh digayakan dengan pelbagai bentuk. 😍 . Jadi tunggu apa lagi? Dapatkan Baeshawl Pinless daripada #hafifazulkifli ini SEKARANG! . 🔥HARGA : RM39 SAHAJA !!🔥 🔥HARGA : RM39 SAHAJA !!🔥 🔥HARGA : RM39 SAHAJA !!🔥 . . AVAILABLE AT  BANDAR TENGGARA, KULAI, JOHOR . *************************** BERMINAT? WHATSAPP SEKARANG *************************** 📲📞: wasap.my/60198789687/baeshawlpinless 📲📞: wasap.my/60198789687/baeshawlpinless 📲📞: wasap.my/60198789687/baeshawlpinless . . . #instantshawl #innersnowcap #anaktudung #innertudung #snowcapberhantu #handsockberhantu #innerbertali #tudungsarung #tudungsauk #thesouk #soukmurah #souklovers #teamqueen #anaktudungmurah #tudungmurah #borongtudung #tudungsaukmurah #baeshawl #soukprinted

READY STOCK!!!! 🌸TUDUNG SARUNG MOSS CREPE🌸 ▪HARGA KAMI BAGI BAEKKK PUNYA😱 . APE YANG MENARIK TENTANG TUDUNG NI???? . 👉 Material kain sangat lembut dan sejuk.... 👉tak perlu kelam kabut untuk iron tudung bila lambat pergi keja kerana tudung ini tidak perlu digosok... 👉 Selesa dipakai walau pun tanpa inner 👉 awning terbentuk 👉 Tak rase pekak bila pakai ▪Harga : M - Rm15 L - Rm 17 XL - Rm20 BERMINAT❓ boleh ws terus ke⬇ 0192187600 Pm tepi Atau boleh dm kami🤗 •🚛 Postage : sm Rm8 / ss Rm12 #tudungsarung #tudungsarungtiptop #tudungsarungmurah #tudungbercorak #tudungberjenama #tudung #tudungcantik

🌸 DIONA CROCHET 🌸 . Material : Premium Matte Satin . Features: 7 sensational colors l Breathable Fabric l Easy Iron l Exclusive Charm I Perfect Drape Form : Long Shawl & Square Scarf . Measurement : Long Shawl – 2.0 Meter x 0.7 Meter Square Scarf – 48” . Colors : 7 sensational colors . PRICE : RM79 M/P RM99 R/P . . 🌸 011 10933713 🌸 . . #srlovers #srqueen #srootd #longshawl #squarescarf #printedshawl #hijab #tudungsarung #instanthijab #tudungsarung #bangisentral #shawl #tudung #printedscarf #bawal #tudungsarungprinted

READY STOCK!!!! 🌸TUDUNG SARUNG MOSS CREPE🌸 ▪HARGA KAMI BAGI BAEKKK PUNYA😱 . APE YANG MENARIK TENTANG TUDUNG NI???? . 👉 Material kain sangat lembut dan sejuk.... 👉tak perlu kelam kabut untuk iron tudung bila lambat pergi keja kerana tudung ini tidak perlu digosok... 👉 Selesa dipakai walau pun tanpa inner 👉 awning terbentuk 👉 Tak rase pekak bila pakai ▪Harga : M - Rm15 L - Rm 17 XL - Rm20 BERMINAT❓ boleh ws terus ke⬇ 0192187600 Pm tepi Atau boleh dm kami🤗 •🚛 Postage : sm Rm8 / ss Rm12 #tudungsarung #tudungsarungtiptop #tudungsarungmurah #tudungbercorak #tudungberjenama #tudung #tudungcantik

Available stock here @vrhijab.cataloque Bawal Instant Sarung moss crepe Awning : soft awning Size : boleh adjust bidang 45 - 48 Material : MOSS CREPE _ Price 1pcs: RM 20 tak masuk postage 3pcs: RM 65 SEMENANJUNG || RM 70 SS 5pcs: RM 100 SEMENANJUNG || RM110 SS 10pcs: RM 190 SEMENANJUNG || RM200 SS _ 🌿Kain sejuk terletak 🌿Tidak jarang/tak pekak telinga 🌿Warna mungkin sedikit berbeza dari real (pencahayaan), sila naikkan brightness anda full 🌿Pinless / ironless 🌿Kain anti kedut 🌿RESERVATION dalam masa 24 jam shj. _ ❌STRICTLY NO RESERVATION ❌ 📲 whatssap 018-2743802 . . #bawalchiffoninstant #bawalsemiinstant #bawalmurah #tudungsarung #bawalinstant

Tau tak Amylia Kurung makin surut ni, ha cepat grab before habis ! ;) #melonic

Kenapa cantik sangat ni ;') . Tudung : Juliet Luxe Bidang : 50 Harga : RM 45 . . #melonichijab

Korang ada ahli bila makan je tudung dia paling comot? Tag dorang jap clean.sprayz boleh hilangkan kotoron sepantas 30 saat Lap➡Spray➡Lap sahaja Spray magic ni wajib di dalam setiap beg tangan kerana dia tidak boleh menyingkirkan makanan kuah, lipstik, darah, pena, minyak dan juga kesan asas korang. # Nak tanya apa-apa jek boleh pm saya 🙈 @meihuilooi_ss #cleansprayz #clean #cleansprayzraya#cleansprayzviral #cleansprayzmurah#cleansprayztudung #cleansprayzsuperb#tudung#tudungruffle #tudungsarung #tudungbawal#tudungmurah #tudungexpress #tudungcantik#tudungshawl #shawlknitting #shawl #shawls#shawlmurah #bersih #bersihmelayani#bersihbersih #akumainbersih #kotoran

🌷Clean Sprayz 🌷 🌸30ml (200 semburan) 🌸 🌸Bersih sepantas 30 saat 🌸 🌸Tidak meninggalkan kesan pada fabrik 🌸 🌸Ada Wangian Lemon 🌸 Harga cantik💰 1 botol RM30 🌹 2 botol RM55 🌹 3 botol RM80 🌹 #cleansprayz #clean #cleansprayzraya#cleansprayzviral #cleansprayzmurah#cleansprayztudung #cleansprayzsuperb#tudung#tudungruffle #tudungsarung #tudungbawal#tudungmurah #tudungexpress #tudungcantik#tudungshawl #shawlknitting #shawl #shawls#shawlmurah #bersih #bersihmelayani#bersihbersih #akumainbersih #kotoran #psas #dpr2