#tudungsarungcotton

1,764 posts tagged with #tudungsarungcotton

Photos and Videos about #tudungsarungcotton

DAH ADA KE TUDUNG YANG BEST DAN SELESA NAK PERGI BERJALAN? . . . . Eh belum ada yang sesuai dengan anda yang selalu nak cepat, tak sempat nak melilit shawl yang ambik masa lama tu? Dengan nak pakai pin lagi. Memang berjam-jam la depan cermin. Aduhaiii susah betul nak bercantik-cantik 😒 . . . . Dah jangan risau, NASYA Shawl ada penyelesaiannya πŸ˜‰ 2 kali sarung je dah siap! TAK PERLU LILIT, TAK PERLU PIN, DAN TAK PERLU INNER. Senang dan mudah sangat kan? . . . . Jom whatsapp sekarang ya 😘 Thank you for your support.

China top actress 2018 Dilraba #Chinese #Chinastars #Chinesebeauty

Chinese style photograph11 #Chinese #Chinatrends #Chinaclassic

WHAT?!! As low as RM18 ladies!! From RM42! Yup you are not dreaming because we need to clear up stocks as fast as flash coz we need to giveway to incoming Raya stock!😘 . 25-26 March 2018 only! Click link at bio for direct whatssappπŸ˜‰ . #48hoursflashsale #sale #onlinesale #marissatudungsarung #innersnowcap #tudungsarungcotton #mikaylalumiere #newarrival #shawl #feedbackms #instantshawl #dalilaflair #instantprinted #dalilapremium #instantshawl #tudunginstant #newcollection #marshmallowscarf #dhania #semiinstantshawl #instantshawl #maisarah #maryam #expresshijab #tudungsarung #flashsale #myzura #saraasnowcap #msfans #mikayla #dalila #tudungexpress

Can’t see her eyes.emmmm….#chinaonlinetrends #funnypictures #Chinesememe #amusingpicturesinChina

Chinese Xiao Long Bao steamed buns #chineseculture #baozi #chinese food

You can go bold or you can even go sweet with Myzura. Depending on your make up! . Pendek cerita Myzura sesuai aje dgn style make up apa pun. Nak try style lilit apa pun also can since kami keluarkan shawl and also instant shawl for u! . Get Myzura now! Order at link profile ya sis 😊 . #onlinesale #marissatudungsarung #innersnowcap #inner #tudungsarungcotton #mikaylalumiere #newarrival #shawl #feedbackms #instantshawl #dalilaflair #instantprinted #dalilapremium #instantshawl #tudunginstant #newcollection #marshmallowscarf #dhania #march #semiinstantshawl #instantshawl #maisarah #maryam #expresshijab #tudungsarung #flashsale #myzura #saraasnowcap #msfans #mikayla #dalila #tudungexpress

Morning lovely #msfans ! Let me introduce my latest collection: Myzura πŸ˜‰πŸ˜‰ . It's officially release now y'all!! . Is it shawl? Is it instant shawl? Or you want both? Yes you're right Myzura comes in both shawl and instant shawl😍 . WA: 013-2763058 to grab yoursπŸ˜‰ . #onlinesale #marissatudungsarung #innersnowcap #inner #tudungsarungcotton #mikaylalumiere #newarrival #shawl #feedbackms #instantshawl #dalilaflair #instantprinted #dalilapremium #instantshawl #tudunginstant #newcollection #marshmallowscarf #dhania #march #semiinstantshawl #instantshawl #maisarah #maryam #expresshijab #tudungsarung #flashsale #myzura #saraasnowcap #msfans #mikayla #dalila #tudungexpress

Esok ada meeting penting? Stress? Biasalah kerja memang macam tu, awak tenang-tenang saja ok. . . Bekerja atau nafkah untuk diri dan keluarga juga ibadah. Yang penting pekerjaan kita halal dan niat ikhlas kerana Allah SWT. InshaAllah kita akan lebih fokus dan bahagia. . . Ringkas dan elegant aje styling ni kan. Sesuai sangat untuk attend meeting penting esok. Kalau suka ADRAA bercorak macam ni, double tap sekarang ❀ . . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm #ironlesstudung #instanthijabsyria

Omg omg omg! Flash sale 48 jam je! Kali ni weolls nak bagi kaw kaw sale for dearies trsayang termasuk lah release for early this month punya collection!😍 . Saraa Snow Cap RM25 Mikayla Tudung Sarung RM45 Dalila Instant Shawl RM18 Durra Instant Shawl RM28 ...and many more!😱 . Swipe left to find out more!πŸ˜‰ WA Cik Ra 013-2763058 or DM us for more details! . Better grab quickly as the stock is super limited! Sape cepat dia dpt cantik2! . #onlinesale #marissatudungsarung #innersnowcap #inner #tudungsarungcotton #mikaylalumiere #newarrival #shawl #feedbackms #instantshawl #dalilaflair #instantprinted #dalilapremium #instantshawl #tudunginstant #newcollection #marshmallowscarf #dhania #march #semiinstantshawl #instantshawl #maisarah #maryam #expresshijab #tudungsarung #flashsale #myzura #saraasnowcap #msfans #mikayla #dalila #tudungexpress

TAK PERLU KE BUTIK2 PUN NAK BELI TUDUNG CANTIK DAN EKSLUSIF . . Kat sini haa, Nurul nak gitau kita ada COMBO OFFER sekarang. . . MURAH nau nau dah ni awak. Rugi sangat kalau tak grab. 😍😍 . . Jom WhatsApp Nurul sekarang awak. WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 . . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm #saletudung

Cuti sekolah dah bermula! Special sempena cuti sekolah ini Nurul nak bagi FREE DELIVERY untuk semua item #chentaqaseh. Best kan! 😍 . . Oh ya, School Holiday FREE DELIVERY ni hanya within Malaysia saja ya. . . Esok tau bermula pukul 2PM! . School Holiday FREE Delivery ( 26 – 29 MARCH) . . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm #tudungtakpayahgosok #ironlesstudung

Cuna Chuhu Restock Again! πŸŽ‰πŸŽ‰ . . Dalam masa seminggu je semua warna habis dikebas awak semua. 😱 . . Kali ni kita restok 23 warna lama & terbaru untuk awak semua. 😍 . . Sebab apa Cuna Chuchu ni awesome sangat? πŸ’ Material mosscrepe ironless πŸ’ Kelabuhan yang mengikut syariah πŸ’ Pinless so takyah nak pin sana situ lagi πŸ’ Solat ready πŸ’ Boleh gayakan style bawal atau shawl 😱 . . NEW PRICE: RM 59 ONLY . #combo OFFER ONLY 24HOURS Grab 2 helai hanya RM 110 awak. . . Berminat boleh direct WhatsApp Nurul. WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 . . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm #ironlesstudung #tudungtakpayahgosok #sisterletups #properhijabsquad

Cuna Chuhu Restock Again! πŸŽ‰πŸŽ‰ . . Dalam masa seminggu je semua warna habis dikebas awak semua. 😱 . . Kali ni kita restok 23 warna lama & terbaru untuk awak semua. 😍 . . Sebab apa Cuna Chuchu ni awesome sangat? πŸ’ Material mosscrepe ironless πŸ’ Kelabuhan yang mengikut syariah πŸ’ Pinless so takyah nak pin sana situ lagi πŸ’ Solat ready πŸ’ Boleh gayakan style bawal atau shawl 😱 . . NEW PRICE: RM 59 ONLY . #combo OFFER ONLY 24HOURS Grab 2 helai hanya RM 110 awak. . . Berminat boleh direct WhatsApp Nurul. WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 . . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm #ironlesstudung #tudungtakpayahgosok #sisterletups #properhijabsquad

Cuna Chuhu Restock Again! πŸŽ‰πŸŽ‰ . . Dalam masa seminggu je semua warna habis dikebas awak semua. 😱 . . Kali ni kita restok 23 warna lama & terbaru untuk awak semua. 😍 . . Sebab apa Cuna Chuchu ni awesome sangat? πŸ’ Material mosscrepe ironless πŸ’ Kelabuhan yang mengikut syariah πŸ’ Pinless so takyah nak pin sana situ lagi πŸ’ Solat ready πŸ’ Boleh gayakan style bawal atau shawl 😱 . . NEW PRICE: RM 59 ONLY . #combo OFFER ONLY 24HOURS Grab 2 helai hanya RM 110 awak. . . Berminat boleh direct WhatsApp Nurul. WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 . . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm #ironlesstudung #tudungtakpayahgosok #sisterletups #properhijabsquad

Cuna Chuhu Restock Again! πŸŽ‰πŸŽ‰ . . Dalam masa seminggu je semua warna habis dikebas awak semua. 😱 . . Kali ni kita restok 23 warna lama & terbaru untuk awak semua. 😍 . . Sebab apa Cuna Chuchu ni awesome sangat? πŸ’ Material mosscrepe ironless πŸ’ Kelabuhan yang mengikut syariah πŸ’ Pinless so takyah nak pin sana situ lagi πŸ’ Solat ready πŸ’ Boleh gayakan style bawal atau shawl 😱 . . NEW PRICE: RM 59 ONLY . #combo OFFER ONLY 24HOURS Grab 2 helai hanya RM 110 awak. . . Berminat boleh direct WhatsApp Nurul. WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 . . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm #ironlesstudung #tudungtakpayahgosok #sisterletups #properhijabsquad

Cuna Chuhu Restock Again! πŸŽ‰πŸŽ‰ . . Dalam masa seminggu je semua warna habis dikebas awak semua. 😱 . . Kali ni kita restok 23 warna lama & terbaru untuk awak semua. 😍 . . Sebab apa Cuna Chuchu ni awesome sangat? πŸ’ Material mosscrepe ironless πŸ’ Kelabuhan yang mengikut syariah πŸ’ Pinless so takyah nak pin sana situ lagi πŸ’ Solat ready πŸ’ Boleh gayakan style bawal atau shawl 😱 . . NEW PRICE: RM 59 ONLY . #combo OFFER ONLY 24HOURS Grab 2 helai hanya RM 110 awak. . . Berminat boleh direct WhatsApp Nurul. WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 . . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm #ironlesstudung #tudungtakpayahgosok #sisterletups #properhijabsquad

Cuna Chuhu Restock Again! πŸŽ‰πŸŽ‰ . . Dalam masa seminggu je semua warna habis dikebas awak semua. 😱 . . Kali ni kita restok 23 warna lama & terbaru untuk awak semua. 😍 . . Sebab apa Cuna Chuchu ni awesome sangat? πŸ’ Material mosscrepe ironless πŸ’ Kelabuhan yang mengikut syariah πŸ’ Pinless so takyah nak pin sana situ lagi πŸ’ Solat ready πŸ’ Boleh gayakan style bawal atau shawl 😱 . . NEW PRICE: RM 59 ONLY . #combo OFFER ONLY 24HOURS Grab 2 helai hanya RM 110 awak. . . Berminat boleh direct WhatsApp Nurul. WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 . . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm #ironlesstudung #tudungtakpayahgosok #sisterletups #properhijabsquad

Cuna Chuhu Restock Again! πŸŽ‰πŸŽ‰ . . Dalam masa seminggu je semua warna habis dikebas awak semua. 😱 . . Kali ni kita restok 23 warna lama & terbaru untuk awak semua. 😍 . . Sebab apa Cuna Chuchu ni awesome sangat? πŸ’ Material mosscrepe ironless πŸ’ Kelabuhan yang mengikut syariah πŸ’ Pinless so takyah nak pin sana situ lagi πŸ’ Solat ready πŸ’ Boleh gayakan style bawal atau shawl 😱 . . NEW PRICE: RM 59 ONLY . #combo OFFER ONLY 24HOURS Grab 2 helai hanya RM 110 awak. . . Berminat boleh direct WhatsApp Nurul. WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 . . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm #ironlesstudung #tudungtakpayahgosok #sisterletups #properhijabsquad

Cuna Chuhu Restock Again! πŸŽ‰πŸŽ‰ . . Dalam masa seminggu je semua warna habis dikebas awak semua. 😱 . . Kali ni kita restok 23 warna lama & terbaru untuk awak semua. 😍 . . Sebab apa Cuna Chuchu ni awesome sangat? πŸ’ Material mosscrepe ironless πŸ’ Kelabuhan yang mengikut syariah πŸ’ Pinless so takyah nak pin sana situ lagi πŸ’ Solat ready πŸ’ Boleh gayakan style bawal atau shawl 😱 . . NEW PRICE: RM 59 ONLY . #combo OFFER ONLY 24HOURS Grab 2 helai hanya RM 110 awak. . . Berminat boleh direct WhatsApp Nurul. WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 . . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm #ironlesstudung #tudungtakpayahgosok #sisterletups #properhijabsquad

Cuna Chuhu Restock Again! πŸŽ‰πŸŽ‰ . . Dalam masa seminggu je semua warna habis dikebas awak semua. 😱 . . Kali ni kita restok 23 warna lama & terbaru untuk awak semua. 😍 . . Sebab apa Cuna Chuchu ni awesome sangat? πŸ’ Material mosscrepe ironless πŸ’ Kelabuhan yang mengikut syariah πŸ’ Pinless so takyah nak pin sana situ lagi πŸ’ Solat ready πŸ’ Boleh gayakan style bawal atau shawl 😱 . . NEW PRICE: RM 59 ONLY . #combo OFFER ONLY 24HOURS Grab 2 helai hanya RM 110 awak. . . Berminat boleh direct WhatsApp Nurul. WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 . . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm #ironlesstudung #tudungtakpayahgosok #sisterletups #properhijabsquad

Cuna Chuhu Restock Again! πŸŽ‰πŸŽ‰ . . Dalam masa seminggu je semua warna habis dikebas awak semua. 😱 . . Kali ni kita restok 23 warna lama & terbaru untuk awak semua. 😍 . . Sebab apa Cuna Chuchu ni awesome sangat? πŸ’ Material mosscrepe ironless πŸ’ Kelabuhan yang mengikut syariah πŸ’ Pinless so takyah nak pin sana situ lagi πŸ’ Solat ready πŸ’ Boleh gayakan style bawal atau shawl 😱 . . NEW PRICE: RM 59 ONLY . #combo OFFER ONLY 24HOURS Grab 2 helai hanya RM 110 awak. . . Berminat boleh direct WhatsApp Nurul. WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 . . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm #ironlesstudung #tudungtakpayahgosok #sisterletups #properhijabsquad

Cuna Chuhu Restock Again! πŸŽ‰πŸŽ‰ . . Dalam masa seminggu je semua warna habis dikebas awak semua. 😱 . . Kali ni kita restok 23 warna lama & terbaru untuk awak semua. 😍 . . Sebab apa Cuna Chuchu ni awesome sangat? πŸ’ Material mosscrepe ironless πŸ’ Kelabuhan yang mengikut syariah πŸ’ Pinless so takyah nak pin sana situ lagi πŸ’ Solat ready πŸ’ Boleh gayakan style bawal atau shawl 😱 . . NEW PRICE: RM 59 ONLY . #combo OFFER ONLY 24HOURS Grab 2 helai hanya RM 110 awak. . . Berminat boleh direct WhatsApp Nurul. WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 . . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm #ironlesstudung #tudungtakpayahgosok #sisterletups #properhijabsquad

Cuna Chuhu Restock Again! πŸŽ‰πŸŽ‰ . . Dalam masa seminggu je semua warna habis dikebas awak semua. 😱 . . Kali ni kita restok 23 warna lama & terbaru untuk awak semua. 😍 . . Sebab apa Cuna Chuchu ni awesome sangat? πŸ’ Material mosscrepe ironless πŸ’ Kelabuhan yang mengikut syariah πŸ’ Pinless so takyah nak pin sana situ lagi πŸ’ Solat ready πŸ’ Boleh gayakan style bawal atau shawl 😱 . . NEW PRICE: RM 59 ONLY . #combo OFFER ONLY 24HOURS Grab 2 helai hanya RM 110 awak. . . Berminat boleh direct WhatsApp Nurul. WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 . . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm #ironlesstudung #tudungtakpayahgosok #sisterletups #properhijabsquad

Cuna Chuhu Restock Again! πŸŽ‰πŸŽ‰ . . Dalam masa seminggu je semua warna habis dikebas awak semua. 😱 . . Kali ni kita restok 23 warna lama & terbaru untuk awak semua. 😍 . . Sebab apa Cuna Chuchu ni awesome sangat? πŸ’ Material mosscrepe ironless πŸ’ Kelabuhan yang mengikut syariah πŸ’ Pinless so takyah nak pin sana situ lagi πŸ’ Solat ready πŸ’ Boleh gayakan style bawal atau shawl 😱 . . NEW PRICE: RM 59 ONLY . #combo OFFER ONLY 24HOURS Grab 2 helai hanya RM 110 awak. . . Berminat boleh direct WhatsApp Nurul. WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 . . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm #ironlesstudung #tudungtakpayahgosok #sisterletups #properhijabsquad

Cuna Chuhu Restock Again! πŸŽ‰πŸŽ‰ . . Dalam masa seminggu je semua warna habis dikebas awak semua. 😱 . . Kali ni kita restok 23 warna lama & terbaru untuk awak semua. 😍 . . Sebab apa Cuna Chuchu ni awesome sangat? πŸ’ Material mosscrepe ironless πŸ’ Kelabuhan yang mengikut syariah πŸ’ Pinless so takyah nak pin sana situ lagi πŸ’ Solat ready πŸ’ Boleh gayakan style bawal atau shawl 😱 . . NEW PRICE: RM 59 ONLY . #combo OFFER ONLY 24HOURS Grab 2 helai hanya RM 110 awak. . . Berminat boleh direct WhatsApp Nurul. WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 . . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm #ironlesstudung #tudungtakpayahgosok #sisterletups #properhijabsquad

Cuna Chuhu Restock Again! πŸŽ‰πŸŽ‰ . . Dalam masa seminggu je semua warna habis dikebas awak semua. 😱 . . Kali ni kita restok 23 warna lama & terbaru untuk awak semua. 😍 . . Sebab apa Cuna Chuchu ni awesome sangat? πŸ’ Material mosscrepe ironless πŸ’ Kelabuhan yang mengikut syariah πŸ’ Pinless so takyah nak pin sana situ lagi πŸ’ Solat ready πŸ’ Boleh gayakan style bawal atau shawl 😱 . . NEW PRICE: RM 59 ONLY . #combo OFFER ONLY 24HOURS Grab 2 helai hanya RM 110 awak. . . Berminat boleh direct WhatsApp Nurul. WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 . . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm #ironlesstudung #tudungtakpayahgosok #sisterletups #properhijabsquad

Cuna Chuhu Restock Again! πŸŽ‰πŸŽ‰ . . Dalam masa seminggu je semua warna habis dikebas awak semua. 😱 . . Kali ni kita restok 23 warna lama & terbaru untuk awak semua. 😍 . . Sebab apa Cuna Chuchu ni awesome sangat? πŸ’ Material mosscrepe ironless πŸ’ Kelabuhan yang mengikut syariah πŸ’ Pinless so takyah nak pin sana situ lagi πŸ’ Solat ready πŸ’ Boleh gayakan style bawal atau shawl 😱 . . NEW PRICE: RM 59 ONLY . #combo OFFER ONLY 24HOURS Grab 2 helai hanya RM 110 awak. . . Berminat boleh direct WhatsApp Nurul. WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 . . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm #ironlesstudung #tudungtakpayahgosok #sisterletups #properhijabsquad

Cuna Chuhu Restock Again! πŸŽ‰πŸŽ‰ . . Dalam masa seminggu je semua warna habis dikebas awak semua. 😱 . . Kali ni kita restok 23 warna lama & terbaru untuk awak semua. 😍 . . Sebab apa Cuna Chuchu ni awesome sangat? πŸ’ Material mosscrepe ironless πŸ’ Kelabuhan yang mengikut syariah πŸ’ Pinless so takyah nak pin sana situ lagi πŸ’ Solat ready πŸ’ Boleh gayakan style bawal atau shawl 😱 . . NEW PRICE: RM 59 ONLY . #combo OFFER ONLY 24HOURS Grab 2 helai hanya RM 110 awak. . . Berminat boleh direct WhatsApp Nurul. WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 . . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm #ironlesstudung #tudungtakpayahgosok #sisterletups #properhijabsquad

Cuna Chuhu Restock Again! πŸŽ‰πŸŽ‰ . . Dalam masa seminggu je semua warna habis dikebas awak semua. 😱 . . Kali ni kita restok 23 warna lama & terbaru untuk awak semua. 😍 . . Sebab apa Cuna Chuchu ni awesome sangat? πŸ’ Material mosscrepe ironless πŸ’ Kelabuhan yang mengikut syariah πŸ’ Pinless so takyah nak pin sana situ lagi πŸ’ Solat ready πŸ’ Boleh gayakan style bawal atau shawl 😱 . . NEW PRICE: RM 59 ONLY . #combo OFFER ONLY 24HOURS Grab 2 helai hanya RM 110 awak. . . Berminat boleh direct WhatsApp Nurul. WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 . . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm #ironlesstudung #tudungtakpayahgosok #sisterletups #properhijabsquad

Cuna Chuhu Restock Again! πŸŽ‰πŸŽ‰ . . Dalam masa seminggu je semua warna habis dikebas awak semua. 😱 . . Kali ni kita restok 23 warna lama & terbaru untuk awak semua. 😍 . . Sebab apa Cuna Chuchu ni awesome sangat? πŸ’ Material mosscrepe ironless πŸ’ Kelabuhan yang mengikut syariah πŸ’ Pinless so takyah nak pin sana situ lagi πŸ’ Solat ready πŸ’ Boleh gayakan style bawal atau shawl 😱 . . NEW PRICE: RM 59 ONLY . #combo OFFER ONLY 24HOURS Grab 2 helai hanya RM 110 awak. . . Berminat boleh direct WhatsApp Nurul. WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 . . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm #ironlesstudung #tudungtakpayahgosok #sisterletups #properhijabsquad

Cuna Chuhu Restock Again! πŸŽ‰πŸŽ‰ . . Dalam masa seminggu je semua warna habis dikebas awak semua. 😱 . . Kali ni kita restok 23 warna lama & terbaru untuk awak semua. 😍 . . Sebab apa Cuna Chuchu ni awesome sangat? πŸ’ Material mosscrepe ironless πŸ’ Kelabuhan yang mengikut syariah πŸ’ Pinless so takyah nak pin sana situ lagi πŸ’ Solat ready πŸ’ Boleh gayakan style bawal atau shawl 😱 . . NEW PRICE: RM 59 ONLY . #combo OFFER ONLY 24HOURS Grab 2 helai hanya RM 110 awak. . . Berminat boleh direct WhatsApp Nurul. WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 . . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm #ironlesstudung #tudungtakpayahgosok #sisterletups #properhijabsquad

Cuna Chuhu Restock Again! πŸŽ‰πŸŽ‰ . . Dalam masa seminggu je semua warna habis dikebas awak semua. 😱 . . Kali ni kita restok 23 warna lama & terbaru untuk awak semua. 😍 . . Sebab apa Cuna Chuchu ni awesome sangat? πŸ’ Material mosscrepe ironless πŸ’ Kelabuhan yang mengikut syariah πŸ’ Pinless so takyah nak pin sana situ lagi πŸ’ Solat ready πŸ’ Boleh gayakan style bawal atau shawl 😱 . . NEW PRICE: RM 59 ONLY . #combo OFFER ONLY 24HOURS Grab 2 helai hanya RM 110 awak. . . Berminat boleh direct WhatsApp Nurul. WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 . . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm #ironlesstudung #tudungtakpayahgosok #sisterletups #properhijabsquad

TUDUNG HUB
(@kachaiheejab)

1 Day 3 Hours Ago

Tudung Souk ready stock chuolls 😍😍😍 . Yang ni FREE SIZE, RM34 sehelai. 2 helai FREE POSTAGE 😍😍😍😍🌼🌼 . Meh whatsapp sis utk tengok color yang available. Habis stok kaler ni, nak tggu restock kaler yang sama lambat lagiii tau awak sebabnya warna semua sangat LIMITED! Huntung sangat yang grab awal 🌼🌼🌼 . Whatsapp 0135925829 or klik link kat bio 😍 . . #thesouk #thesoukbcf #thesoukhafifazulkiflixbcf #tudungsoukbcf #tudungsoukbychefiza #tudungsouk #tudungsoukberhantu #tudungsoukviral #tudungberhantu #snowcapberhantubychefiza #snowcapberhantu #snowcapviral #tudungviral #tudungsarungviral #tudungsarungcottonviscose #tudungsarungcotton #tudungsarunglabuh #tudungsarungmurah #tudungsarungplain #tudungsoukselesa #tudunglabuhmurah #tudunglabuh #tudunglabuhcotton #tudungsyria #tudungsyriamurah #tudungsarungcottonmurah #shawlsouk #thesoukhafifazulkifli

TUDUNG HUB
(@kachaiheejab)

1 Day 3 Hours Ago

Tudung Souk ready stock chuolls 😍😍😍 . Yang ni Size L, RM39 sehelai. 2 helai FREE POSTAGE 😍😍😍😍🌼🌼 . Meh whatsapp sis utk tengok color yang available. Habis stok kaler ni, nak tggu restock kaler yang sama lambat lagiii tau awak sebabnya warna semua sangat LIMITED! Huntung sangat yang grab awal 🌼🌼🌼 . Whatsapp 0135925829 or klik link kat bio 😍 . . #thesouk #thesoukbcf #thesoukhafifazulkiflixbcf #tudungsoukbcf #tudungsoukbychefiza #tudungsouk #tudungsoukberhantu #tudungsoukviral #tudungberhantu #snowcapberhantubychefiza #snowcapberhantu #snowcapviral #tudungviral #tudungsarungviral #tudungsarungcottonviscose #tudungsarungcotton #tudungsarunglabuh #tudungsarungmurah #tudungsarungplain #tudungsoukselesa #tudunglabuhmurah #tudunglabuh #tudunglabuhcotton #tudungsyria #tudungsyriamurah #tudungsarungcottonmurah #shawlsouk #thesoukhafifazulkifli

Suka yang kiri, kanan atau tengah? . . Tudung NURAA rekaannya simple, selesa, banyak warna-warna lembut. Material moss crepe, tak perlukan iron sepanjang hayat. Capai dan terus sarung! . . Belum dapatkan lagi? Jom WhatsApp Nurul sekarang. WhatsApp 018 9494093 . . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm

Tudung sarung ANGGERIK by White Petals . ❀️Tudung sarung yg paling pantas dipakai..tak sampai 5 saat dah siap. ❀️ANGGERIK ini dihasilkan dari material COTTON LYCRA yang berkualiti dan jahitan yang kemas, ditambah pula dengan AWNING LEMBUT amat sesuai untuk semua wanita diluar sana. ❀️Awning kami lain dari tudung2 diluar sana..dijahit sampai ke bwh pipi..so dapat menutupi pipi2 yg tembam. ❀️Sesuai utk dipakai semua acara samada kasual or non kasual. ❀️Material cotton lycra TAK PERLU IRON. (Sesuai untuk yg malas nak gosok tudung disarankan pakai ANGGERIK.) ❀️Sarung dan siap. CEPAT, PANTAS DAN KEMAS!!! ❀️Yang paling best tudung ni SEJUKKKK. . Ada lebih 20 warna untuk anda pilih dengan 3 size, S, M & L . Harga Sehelai : Saiz S = RM34 Saiz M= RM39 Saiz L = RM45 (Tidak termasuk Postage) . PROMOSI White Petals: 3 for RM90 (size S) 3 for RM100 (size M) 3 for RM120 (size L) (Tidak termasuk Postage) . πŸ“±Whatsapp 0163248904 (klik link di bio) . #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungcotton #tudungsarungexpress #tudungsukan #tudunglabuh #tudungsenangpakai #tudungsoftawning #tudungawninglembut #tudungekspress #tudungexpress #tudunginstant #tudungantitembam #tudungtakpayahgosok #tudungmudah #instanthijab #instanthijabmurah #tudungplain #tudungcantik #muslimahfesyen #hijabfesyen #tudungselesa

Apa yang istimewa sangat tentang Syria ADRAA Hijab yang hangat diperkatakan nih??? 😍 . . βœ” Outer boleh dilaraskan βœ” Tutup dada sepenuhnya βœ” Tidak jarang βœ” Dijahit dari fabrik Lycra ITY & Cotton Lycra βœ” Tidak Mudah Berkedut βœ” Kualiti jahitan yang kemas βœ” Ada 3 size: S, M dan L . . p/s: Syria ADRAA Hijab ni didatangi dengan inner tudung dan outer tau! . . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm #tudungsyria #instantsyria

Selamat pagiπŸ’› Thanks akak cantik😘😘 Dah jatuh cinta dengan #serlomkh . Siap nak beli warna lain plak hehe. . SerlomKH sama sama berhantu dengan #innerkh . Beli sehelai, mesti nak repeat lagi berhelai helai. Sebabnyaa.. . βœ”Selesa πŸ’―Terletak hellok sangat πŸ’―Senang nak pakai NakΒ² musim kenduri, musim merewang sekarang ni kann.. Wajib ada ni sorang satu Klik link wasap bawah niπŸ‘‡ www.wasap.my/60145161050/serlomKH www.wasap.my/60145161050/serlomKH www.wasap.my/60145161050/serlomKH #serlomkh #koleksihannah #keanggunansetiapwanita #tudung #tudungmurah #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarungawninglembut #tudungsarungsoftawning #tudungsarungcotton #tudunginstant #tudungexpress #tudungpalingmudah #nopin #noiron #cottonviscose #muslimah #muslimahwear #muslimahfashion #muslimahijab #viral #shopee #terengganu #kualaterengganu #kualanerus #gongbadak #umt #unisza #trustedsellermalaysia

COMBO SALE TILL 27 MARCH πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ . . πŸ’ Belinda πŸ’ DETAILS: Design : Tudung express sarung with piping Material : Italian Cotton Viscose Awning : Cotton denim 15 corak pilihan yang confirm buat awak jatuh cinta tergolek. 😍 Size: M Ukuran : 16-17inch dari bawah dagu 26-27inch dari belakang size Muka : 10inch-10.5inch Size: L Ukuran : 18-19inch dari bawah dagu 28-29inch dari belakang Muka 10.5-11inch Cara pakai : sarung shj Harga RM55pc #saleoffer Grab 2 helai hanya RM 100 Grab 4 helai hanya RM 200 + FREE POSTAGE + FREE GIFT 😱😱😱 . . Sis nak? WHATSAPP NURUL TAU. 😘 WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 . . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm #tudungsarungcottonmurah

COMBO SALE TILL 27 MARCH πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ . . πŸ’ Belinda πŸ’ DETAILS: Design : Tudung express sarung with piping Material : Italian Cotton Viscose Awning : Cotton denim 15 corak pilihan yang confirm buat awak jatuh cinta tergolek. 😍 Size: M Ukuran : 16-17inch dari bawah dagu 26-27inch dari belakang size Muka : 10inch-10.5inch Size: L Ukuran : 18-19inch dari bawah dagu 28-29inch dari belakang Muka 10.5-11inch Cara pakai : sarung shj Harga RM55pc #saleoffer Grab 2 helai hanya RM 100 Grab 4 helai hanya RM 200 + FREE POSTAGE + FREE GIFT 😱😱😱 . . Sis nak? WHATSAPP NURUL TAU. 😘 WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 . . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm #tudungsarungcottonmurah

COMBO SALE TILL 27 MARCH πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ . . πŸ’ Belinda πŸ’ DETAILS: Design : Tudung express sarung with piping Material : Italian Cotton Viscose Awning : Cotton denim 15 corak pilihan yang confirm buat awak jatuh cinta tergolek. 😍 Size: M Ukuran : 16-17inch dari bawah dagu 26-27inch dari belakang size Muka : 10inch-10.5inch Size: L Ukuran : 18-19inch dari bawah dagu 28-29inch dari belakang Muka 10.5-11inch Cara pakai : sarung shj Harga RM55pc #saleoffer Grab 2 helai hanya RM 100 Grab 4 helai hanya RM 200 + FREE POSTAGE + FREE GIFT 😱😱😱 . . Sis nak? WHATSAPP NURUL TAU. 😘 WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 . . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm #tudungsarungcottonmurah

COMBO SALE TILL 27 MARCH πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ . . πŸ’ Belinda πŸ’ DETAILS: Design : Tudung express sarung with piping Material : Italian Cotton Viscose Awning : Cotton denim 15 corak pilihan yang confirm buat awak jatuh cinta tergolek. 😍 Size: M Ukuran : 16-17inch dari bawah dagu 26-27inch dari belakang size Muka : 10inch-10.5inch Size: L Ukuran : 18-19inch dari bawah dagu 28-29inch dari belakang Muka 10.5-11inch Cara pakai : sarung shj Harga RM55pc #saleoffer Grab 2 helai hanya RM 100 Grab 4 helai hanya RM 200 + FREE POSTAGE + FREE GIFT 😱😱😱 . . Sis nak? WHATSAPP NURUL TAU. 😘 WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 . . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm #tudungsarungcottonmurah

COMBO SALE TILL 27 MARCH πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ . . πŸ’ Belinda πŸ’ DETAILS: Design : Tudung express sarung with piping Material : Italian Cotton Viscose Awning : Cotton denim 15 corak pilihan yang confirm buat awak jatuh cinta tergolek. 😍 Size: M Ukuran : 16-17inch dari bawah dagu 26-27inch dari belakang size Muka : 10inch-10.5inch Size: L Ukuran : 18-19inch dari bawah dagu 28-29inch dari belakang Muka 10.5-11inch Cara pakai : sarung shj Harga RM55pc #saleoffer Grab 2 helai hanya RM 100 Grab 4 helai hanya RM 200 + FREE POSTAGE + FREE GIFT 😱😱😱 . . Sis nak? WHATSAPP NURUL TAU. 😘 WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 . . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm #tudungsarungcottonmurah

COMBO SALE TILL 27 MARCH πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ . . πŸ’ Belinda πŸ’ DETAILS: Design : Tudung express sarung with piping Material : Italian Cotton Viscose Awning : Cotton denim 15 corak pilihan yang confirm buat awak jatuh cinta tergolek. 😍 Size: M Ukuran : 16-17inch dari bawah dagu 26-27inch dari belakang size Muka : 10inch-10.5inch Size: L Ukuran : 18-19inch dari bawah dagu 28-29inch dari belakang Muka 10.5-11inch Cara pakai : sarung shj Harga RM55pc #saleoffer Grab 2 helai hanya RM 100 Grab 4 helai hanya RM 200 + FREE POSTAGE + FREE GIFT 😱😱😱 . . Sis nak? WHATSAPP NURUL TAU. 😘 WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 . . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm #tudungsarungcottonmurah

COMBO SALE TILL 27 MARCH πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ . . πŸ’ Belinda πŸ’ DETAILS: Design : Tudung express sarung with piping Material : Italian Cotton Viscose Awning : Cotton denim 15 corak pilihan yang confirm buat awak jatuh cinta tergolek. 😍 Size: M Ukuran : 16-17inch dari bawah dagu 26-27inch dari belakang size Muka : 10inch-10.5inch Size: L Ukuran : 18-19inch dari bawah dagu 28-29inch dari belakang Muka 10.5-11inch Cara pakai : sarung shj Harga RM55pc #saleoffer Grab 2 helai hanya RM 100 Grab 4 helai hanya RM 200 + FREE POSTAGE + FREE GIFT 😱😱😱 . . Sis nak? WHATSAPP NURUL TAU. 😘 WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 . . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm #tudungsarungcottonmurah

TAG & WIN CONTEST πŸ‘‘ Cara dia mudah je. Korang ikut steps bwh ni . 🌸 Wajib FOLLOW IG @damesha.headscarves 🌸 Like ❀ byk2 post @damesha.headscarves 🌸 Mention 3 org BFF korang ( pls take note, NO IG SHOP ACCOUNT, NO FAKE ACCOUNT, NO ARTIST ACCOUNT ) 1 pemenang akan dipilih secara random & warna tudung tu korang boleh decide ❀ Contest ends 26th March 2019 #instanttudung #tudungsarung #azfaagent #dropship #tudungmurah #sayajualmurah #tudungbawal #naylaabasichijab #hijab #shawl #muslimah #raya #tudunginstant #tudungsarungcotton #tudungexpress #tudungbudak #tudungsarungmurah #raya2018 #sales #review #tudungsarungbest #uitm #customerfeedback #yearendsale2018 #giveaway #yearendsale

COMBO SALE TILL 27 MARCH πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ . . πŸ’ Belinda πŸ’ DETAILS: Design : Tudung express sarung with piping Material : Italian Cotton Viscose Awning : Cotton denim 15 corak pilihan yang confirm buat awak jatuh cinta tergolek. 😍 Size: M Ukuran : 16-17inch dari bawah dagu 26-27inch dari belakang size Muka : 10inch-10.5inch Size: L Ukuran : 18-19inch dari bawah dagu 28-29inch dari belakang Muka 10.5-11inch Cara pakai : sarung shj Harga RM55pc #saleoffer Grab 2 helai hanya RM 100 Grab 4 helai hanya RM 200 + FREE POSTAGE + FREE GIFT 😱😱😱 . . Sis nak? WHATSAPP NURUL TAU. 😘 WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 . . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm #tudungsarungcottonmurah

COMBO SALE TILL 27 MARCH πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ . . πŸ’ Belinda πŸ’ DETAILS: Design : Tudung express sarung with piping Material : Italian Cotton Viscose Awning : Cotton denim 15 corak pilihan yang confirm buat awak jatuh cinta tergolek. 😍 Size: M Ukuran : 16-17inch dari bawah dagu 26-27inch dari belakang size Muka : 10inch-10.5inch Size: L Ukuran : 18-19inch dari bawah dagu 28-29inch dari belakang Muka 10.5-11inch Cara pakai : sarung shj Harga RM55pc #saleoffer Grab 2 helai hanya RM 100 Grab 4 helai hanya RM 200 + FREE POSTAGE + FREE GIFT 😱😱😱 . . Sis nak? WHATSAPP NURUL TAU. 😘 WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 . . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm #tudungsarungcottonmurah

COMBO SALE TILL 27 MARCH πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ . . πŸ’ Belinda πŸ’ DETAILS: Design : Tudung express sarung with piping Material : Italian Cotton Viscose Awning : Cotton denim 15 corak pilihan yang confirm buat awak jatuh cinta tergolek. 😍 Size: M Ukuran : 16-17inch dari bawah dagu 26-27inch dari belakang size Muka : 10inch-10.5inch Size: L Ukuran : 18-19inch dari bawah dagu 28-29inch dari belakang Muka 10.5-11inch Cara pakai : sarung shj Harga RM55pc #saleoffer Grab 2 helai hanya RM 100 Grab 4 helai hanya RM 200 + FREE POSTAGE + FREE GIFT 😱😱😱 . . Sis nak? WHATSAPP NURUL TAU. 😘 WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 . . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm #tudungsarungcottonmurah

COMBO SALE TILL 27 MARCH πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ . . πŸ’ Belinda πŸ’ DETAILS: Design : Tudung express sarung with piping Material : Italian Cotton Viscose Awning : Cotton denim 15 corak pilihan yang confirm buat awak jatuh cinta tergolek. 😍 Size: M Ukuran : 16-17inch dari bawah dagu 26-27inch dari belakang size Muka : 10inch-10.5inch Size: L Ukuran : 18-19inch dari bawah dagu 28-29inch dari belakang Muka 10.5-11inch Cara pakai : sarung shj Harga RM55pc #saleoffer Grab 2 helai hanya RM 100 Grab 4 helai hanya RM 200 + FREE POSTAGE + FREE GIFT 😱😱😱 . . Sis nak? WHATSAPP NURUL TAU. 😘 WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 . . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm #tudungsarungcottonmurah

COMBO SALE TILL 27 MARCH πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ . . πŸ’ Belinda πŸ’ DETAILS: Design : Tudung express sarung with piping Material : Italian Cotton Viscose Awning : Cotton denim 15 corak pilihan yang confirm buat awak jatuh cinta tergolek. 😍 Size: M Ukuran : 16-17inch dari bawah dagu 26-27inch dari belakang size Muka : 10inch-10.5inch Size: L Ukuran : 18-19inch dari bawah dagu 28-29inch dari belakang Muka 10.5-11inch Cara pakai : sarung shj Harga RM55pc #saleoffer Grab 2 helai hanya RM 100 Grab 4 helai hanya RM 200 + FREE POSTAGE + FREE GIFT 😱😱😱 . . Sis nak? WHATSAPP NURUL TAU. 😘 WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 . . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm #tudungsarungcottonmurah

COMBO SALE TILL 27 MARCH πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ . . πŸ’ Belinda πŸ’ DETAILS: Design : Tudung express sarung with piping Material : Italian Cotton Viscose Awning : Cotton denim 15 corak pilihan yang confirm buat awak jatuh cinta tergolek. 😍 Size: M Ukuran : 16-17inch dari bawah dagu 26-27inch dari belakang size Muka : 10inch-10.5inch Size: L Ukuran : 18-19inch dari bawah dagu 28-29inch dari belakang Muka 10.5-11inch Cara pakai : sarung shj Harga RM55pc #saleoffer Grab 2 helai hanya RM 100 Grab 4 helai hanya RM 200 + FREE POSTAGE + FREE GIFT 😱😱😱 . . Sis nak? WHATSAPP NURUL TAU. 😘 WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 . . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm #tudungsarungcottonmurah

COMBO SALE TILL 27 MARCH πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ . . πŸ’ Belinda πŸ’ DETAILS: Design : Tudung express sarung with piping Material : Italian Cotton Viscose Awning : Cotton denim 15 corak pilihan yang confirm buat awak jatuh cinta tergolek. 😍 Size: M Ukuran : 16-17inch dari bawah dagu 26-27inch dari belakang size Muka : 10inch-10.5inch Size: L Ukuran : 18-19inch dari bawah dagu 28-29inch dari belakang Muka 10.5-11inch Cara pakai : sarung shj Harga RM55pc #saleoffer Grab 2 helai hanya RM 100 Grab 4 helai hanya RM 200 + FREE POSTAGE + FREE GIFT 😱😱😱 . . Sis nak? WHATSAPP NURUL TAU. 😘 WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 . . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm #tudungsarungcottonmurah

COMBO SALE TILL 27 MARCH πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ . . πŸ’ Belinda πŸ’ DETAILS: Design : Tudung express sarung with piping Material : Italian Cotton Viscose Awning : Cotton denim 15 corak pilihan yang confirm buat awak jatuh cinta tergolek. 😍 Size: M Ukuran : 16-17inch dari bawah dagu 26-27inch dari belakang size Muka : 10inch-10.5inch Size: L Ukuran : 18-19inch dari bawah dagu 28-29inch dari belakang Muka 10.5-11inch Cara pakai : sarung shj Harga RM55pc #saleoffer Grab 2 helai hanya RM 100 Grab 4 helai hanya RM 200 + FREE POSTAGE + FREE GIFT 😱😱😱 . . Sis nak? WHATSAPP NURUL TAU. 😘 WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 . . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm #tudungsarungcottonmurah

Apa yang istimewa sangat tentang Syria ADRAA Hijab yang hangat diperkatakan nih??? 😍 . . βœ” Outer boleh dilaraskan βœ” Tutup dada sepenuhnya βœ” Tidak jarang βœ” Dijahit dari fabrik Lycra ITY & Cotton Lycra βœ” Tidak Mudah Berkedut βœ” Kualiti jahitan yang kemas βœ” Ada 3 size: S, M dan L . . p/s: Syria ADRAA Hijab ni didatangi dengan inner tudung dan outer tau! . . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm #tudungsyria #instantsyria

COMBO SALE TILL 27 MARCH 2019 πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ . . WOW! - MEMANG TAK SANGKA JATUH CINTA SAMPAI GINI AWAKK!!! MYRISH BEAUTY NI MEMANG GOJES SANGAT. 😍😍 . . 🌼 MYRISH BEAUTY 🌼 . . Design : Express Hijab . Material : mosscrepe lycra mold custom printed (di cetak satu persatu dlm bentuk tudung supaya corak nyer lebih menyerlah dan terletak tepat pada tempatnya) . Awning : quality scuba . . SIZE M Ukuran : 18inch dari bawah dagu 27inch dari belakang Muka 10-10.5inch . SIZE L 19inch dari bawah dagu 28inch dari belakang Muka 10.5-11inch . . Cara pakai : sarung sahaja . . Harga RM69pc Postage RM6 . . #combosale Grab 2 helai hanya RM 120 Grab 4 helai hanya RM 240 + FREE POSTAGE + FREE GIFT 😍😍😍 . . Sis nak? WhatsApp 0189494093 WhatsApp 0189494093 WhatsApp 0189494093 . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm

COMBO SALE TILL 27 MARCH 2019 πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ . . WOW! - MEMANG TAK SANGKA JATUH CINTA SAMPAI GINI AWAKK!!! MYRISH BEAUTY NI MEMANG GOJES SANGAT. 😍😍 . . 🌼 MYRISH BEAUTY 🌼 . . Design : Express Hijab . Material : mosscrepe lycra mold custom printed (di cetak satu persatu dlm bentuk tudung supaya corak nyer lebih menyerlah dan terletak tepat pada tempatnya) . Awning : quality scuba . . SIZE M Ukuran : 18inch dari bawah dagu 27inch dari belakang Muka 10-10.5inch . SIZE L 19inch dari bawah dagu 28inch dari belakang Muka 10.5-11inch . . Cara pakai : sarung sahaja . . Harga RM69pc Postage RM6 . . #combosale Grab 2 helai hanya RM 120 Grab 4 helai hanya RM 240 + FREE POSTAGE + FREE GIFT 😍😍😍 . . Sis nak? WhatsApp 0189494093 WhatsApp 0189494093 WhatsApp 0189494093 . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm

COMBO SALE TILL 27 MARCH 2019 πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ . . WOW! - MEMANG TAK SANGKA JATUH CINTA SAMPAI GINI AWAKK!!! MYRISH BEAUTY NI MEMANG GOJES SANGAT. 😍😍 . . 🌼 MYRISH BEAUTY 🌼 . . Design : Express Hijab . Material : mosscrepe lycra mold custom printed (di cetak satu persatu dlm bentuk tudung supaya corak nyer lebih menyerlah dan terletak tepat pada tempatnya) . Awning : quality scuba . . SIZE M Ukuran : 18inch dari bawah dagu 27inch dari belakang Muka 10-10.5inch . SIZE L 19inch dari bawah dagu 28inch dari belakang Muka 10.5-11inch . . Cara pakai : sarung sahaja . . Harga RM69pc Postage RM6 . . #combosale Grab 2 helai hanya RM 120 Grab 4 helai hanya RM 240 + FREE POSTAGE + FREE GIFT 😍😍😍 . . Sis nak? WhatsApp 0189494093 WhatsApp 0189494093 WhatsApp 0189494093 . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm

COMBO SALE TILL 27 MARCH 2019 πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ . . WOW! - MEMANG TAK SANGKA JATUH CINTA SAMPAI GINI AWAKK!!! MYRISH BEAUTY NI MEMANG GOJES SANGAT. 😍😍 . . 🌼 MYRISH BEAUTY 🌼 . . Design : Express Hijab . Material : mosscrepe lycra mold custom printed (di cetak satu persatu dlm bentuk tudung supaya corak nyer lebih menyerlah dan terletak tepat pada tempatnya) . Awning : quality scuba . . SIZE M Ukuran : 18inch dari bawah dagu 27inch dari belakang Muka 10-10.5inch . SIZE L 19inch dari bawah dagu 28inch dari belakang Muka 10.5-11inch . . Cara pakai : sarung sahaja . . Harga RM69pc Postage RM6 . . #combosale Grab 2 helai hanya RM 120 Grab 4 helai hanya RM 240 + FREE POSTAGE + FREE GIFT 😍😍😍 . . Sis nak? WhatsApp 0189494093 WhatsApp 0189494093 WhatsApp 0189494093 . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm

COMBO SALE TILL 27 MARCH 2019 πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ . . WOW! - MEMANG TAK SANGKA JATUH CINTA SAMPAI GINI AWAKK!!! MYRISH BEAUTY NI MEMANG GOJES SANGAT. 😍😍 . . 🌼 MYRISH BEAUTY 🌼 . . Design : Express Hijab . Material : mosscrepe lycra mold custom printed (di cetak satu persatu dlm bentuk tudung supaya corak nyer lebih menyerlah dan terletak tepat pada tempatnya) . Awning : quality scuba . . SIZE M Ukuran : 18inch dari bawah dagu 27inch dari belakang Muka 10-10.5inch . SIZE L 19inch dari bawah dagu 28inch dari belakang Muka 10.5-11inch . . Cara pakai : sarung sahaja . . Harga RM69pc Postage RM6 . . #combosale Grab 2 helai hanya RM 120 Grab 4 helai hanya RM 240 + FREE POSTAGE + FREE GIFT 😍😍😍 . . Sis nak? WhatsApp 0189494093 WhatsApp 0189494093 WhatsApp 0189494093 . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm

COMBO SALE TILL 27 MARCH 2019 πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ . . WOW! - MEMANG TAK SANGKA JATUH CINTA SAMPAI GINI AWAKK!!! MYRISH BEAUTY NI MEMANG GOJES SANGAT. 😍😍 . . 🌼 MYRISH BEAUTY 🌼 . . Design : Express Hijab . Material : mosscrepe lycra mold custom printed (di cetak satu persatu dlm bentuk tudung supaya corak nyer lebih menyerlah dan terletak tepat pada tempatnya) . Awning : quality scuba . . SIZE M Ukuran : 18inch dari bawah dagu 27inch dari belakang Muka 10-10.5inch . SIZE L 19inch dari bawah dagu 28inch dari belakang Muka 10.5-11inch . . Cara pakai : sarung sahaja . . Harga RM69pc Postage RM6 . . #combosale Grab 2 helai hanya RM 120 Grab 4 helai hanya RM 240 + FREE POSTAGE + FREE GIFT 😍😍😍 . . Sis nak? WhatsApp 0189494093 WhatsApp 0189494093 WhatsApp 0189494093 . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm

COMBO SALE TILL 27 MARCH 2019 πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ . . WOW! - MEMANG TAK SANGKA JATUH CINTA SAMPAI GINI AWAKK!!! MYRISH BEAUTY NI MEMANG GOJES SANGAT. 😍😍 . . 🌼 MYRISH BEAUTY 🌼 . . Design : Express Hijab . Material : mosscrepe lycra mold custom printed (di cetak satu persatu dlm bentuk tudung supaya corak nyer lebih menyerlah dan terletak tepat pada tempatnya) . Awning : quality scuba . . SIZE M Ukuran : 18inch dari bawah dagu 27inch dari belakang Muka 10-10.5inch . SIZE L 19inch dari bawah dagu 28inch dari belakang Muka 10.5-11inch . . Cara pakai : sarung sahaja . . Harga RM69pc Postage RM6 . . #combosale Grab 2 helai hanya RM 120 Grab 4 helai hanya RM 240 + FREE POSTAGE + FREE GIFT 😍😍😍 . . Sis nak? WhatsApp 0189494093 WhatsApp 0189494093 WhatsApp 0189494093 . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm

COMBO SALE TILL 27 MARCH 2019 πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ . . WOW! - MEMANG TAK SANGKA JATUH CINTA SAMPAI GINI AWAKK!!! MYRISH BEAUTY NI MEMANG GOJES SANGAT. 😍😍 . . 🌼 MYRISH BEAUTY 🌼 . . Design : Express Hijab . Material : mosscrepe lycra mold custom printed (di cetak satu persatu dlm bentuk tudung supaya corak nyer lebih menyerlah dan terletak tepat pada tempatnya) . Awning : quality scuba . . SIZE M Ukuran : 18inch dari bawah dagu 27inch dari belakang Muka 10-10.5inch . SIZE L 19inch dari bawah dagu 28inch dari belakang Muka 10.5-11inch . . Cara pakai : sarung sahaja . . Harga RM69pc Postage RM6 . . #combosale Grab 2 helai hanya RM 120 Grab 4 helai hanya RM 240 + FREE POSTAGE + FREE GIFT 😍😍😍 . . Sis nak? WhatsApp 0189494093 WhatsApp 0189494093 WhatsApp 0189494093 . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm

COMBO SALE TILL 27 MARCH 2019 πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ . . WOW! - MEMANG TAK SANGKA JATUH CINTA SAMPAI GINI AWAKK!!! MYRISH BEAUTY NI MEMANG GOJES SANGAT. 😍😍 . . 🌼 MYRISH BEAUTY 🌼 . . Design : Express Hijab . Material : mosscrepe lycra mold custom printed (di cetak satu persatu dlm bentuk tudung supaya corak nyer lebih menyerlah dan terletak tepat pada tempatnya) . Awning : quality scuba . . SIZE M Ukuran : 18inch dari bawah dagu 27inch dari belakang Muka 10-10.5inch . SIZE L 19inch dari bawah dagu 28inch dari belakang Muka 10.5-11inch . . Cara pakai : sarung sahaja . . Harga RM69pc Postage RM6 . . #combosale Grab 2 helai hanya RM 120 Grab 4 helai hanya RM 240 + FREE POSTAGE + FREE GIFT 😍😍😍 . . Sis nak? WhatsApp 0189494093 WhatsApp 0189494093 WhatsApp 0189494093 . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm

COMBO SALE TILL 27 MARCH 2019 πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ . . WOW! - MEMANG TAK SANGKA JATUH CINTA SAMPAI GINI AWAKK!!! MYRISH BEAUTY NI MEMANG GOJES SANGAT. 😍😍 . . 🌼 MYRISH BEAUTY 🌼 . . Design : Express Hijab . Material : mosscrepe lycra mold custom printed (di cetak satu persatu dlm bentuk tudung supaya corak nyer lebih menyerlah dan terletak tepat pada tempatnya) . Awning : quality scuba . . SIZE M Ukuran : 18inch dari bawah dagu 27inch dari belakang Muka 10-10.5inch . SIZE L 19inch dari bawah dagu 28inch dari belakang Muka 10.5-11inch . . Cara pakai : sarung sahaja . . Harga RM69pc Postage RM6 . . #combosale Grab 2 helai hanya RM 120 Grab 4 helai hanya RM 240 + FREE POSTAGE + FREE GIFT 😍😍😍 . . Sis nak? WhatsApp 0189494093 WhatsApp 0189494093 WhatsApp 0189494093 . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm

COMBO SALE TILL 27 MARCH 2019 πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ . . WOW! - MEMANG TAK SANGKA JATUH CINTA SAMPAI GINI AWAKK!!! MYRISH BEAUTY NI MEMANG GOJES SANGAT. 😍😍 . . 🌼 MYRISH BEAUTY 🌼 . . Design : Express Hijab . Material : mosscrepe lycra mold custom printed (di cetak satu persatu dlm bentuk tudung supaya corak nyer lebih menyerlah dan terletak tepat pada tempatnya) . Awning : quality scuba . . SIZE M Ukuran : 18inch dari bawah dagu 27inch dari belakang Muka 10-10.5inch . SIZE L 19inch dari bawah dagu 28inch dari belakang Muka 10.5-11inch . . Cara pakai : sarung sahaja . . Harga RM69pc Postage RM6 . . #combosale Grab 2 helai hanya RM 120 Grab 4 helai hanya RM 240 + FREE POSTAGE + FREE GIFT 😍😍😍 . . Sis nak? WhatsApp 0189494093 WhatsApp 0189494093 WhatsApp 0189494093 . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm

COMBO SALE TILL 27 MARCH 2019 πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ . . WOW! - MEMANG TAK SANGKA JATUH CINTA SAMPAI GINI AWAKK!!! MYRISH BEAUTY NI MEMANG GOJES SANGAT. 😍😍 . . 🌼 MYRISH BEAUTY 🌼 . . Design : Express Hijab . Material : mosscrepe lycra mold custom printed (di cetak satu persatu dlm bentuk tudung supaya corak nyer lebih menyerlah dan terletak tepat pada tempatnya) . Awning : quality scuba . . SIZE M Ukuran : 18inch dari bawah dagu 27inch dari belakang Muka 10-10.5inch . SIZE L 19inch dari bawah dagu 28inch dari belakang Muka 10.5-11inch . . Cara pakai : sarung sahaja . . Harga RM69pc Postage RM6 . . #combosale Grab 2 helai hanya RM 120 Grab 4 helai hanya RM 240 + FREE POSTAGE + FREE GIFT 😍😍😍 . . Sis nak? WhatsApp 0189494093 WhatsApp 0189494093 WhatsApp 0189494093 . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #instanthijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm

Thank you dearπŸ’• Cantik sangat pakai #serlomkh 😘😘😘 . [Model wearing: SerlomKH saiz M] . . . ____________ Direct DM/wassap atau boleh dapatkan secara online di Shopee. Link in BIO! . πŸ“² www.wasap.my/60145161050/serlomKH #serlomkh #koleksihannah #keanggunansetiapwanita #tudung #tudungmurah #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarungawninglembut #tudungsarungsoftawning #tudungsarungcotton #tudungpalingmudah #nopin #noiron #cottonviscose #viral #shopee #terengganu #kualaterengganu #kualanerus #gongbadak #umt #unisza #trustedseller #trustedsellermalaysia #muslimah #muslimahwear #muslimahfashion #muslimahijab