#tudungviral

144,008 posts tagged with #tudungviral

Photos and Videos about #tudungviral

(@cikgueileen)

18 Seconds Ago

Top 13 Weight Loss Food . Badam, kekacang Brazil, Wheat germ, Lentils, Oats Bubur, Sweet potatoes, kale, broccoli, avacado, blueberries, ayam, ikan & telur. . Senarai yg terkini yg diutamakan dlm 'dunia turun berat'. . Follow @cikgueileen utk tips & info kurus sihat setiap hari. . @cikgueileen +60125230933 . #kurusfitbertenaga #awetmuda #antioksidan #cantikberseri #pehalimpah #cikgu #tehhijau #kopi #fingerfood #vitamix #energi #acchandphone #bakeryshop #tudungviral #wanitahariini

(@kaz_collectionsg)

21 Seconds Ago

BAWAL DIVAROSSA Bawal Divarossa material satin silk seriusly lembut, mudah bentuk dan selesa pakai. Material 🌸 Satin Silk Premium. Material lembut dan super comfortable Type 🌸 Square Bawal Bidang 🌸 Bidang 45 boleh pakai cara labuh dan singkat ikut kreativit korang Tag Metal Exclusive 🌸 Label colour gold semestinya untuk jadikan tudung Hayda Scarf nampak lebih exclusive Hayda Scarf. What'sapp Saya 📞8752 4463. 💋 Kaz 💖. #shawlturban #haydascarf #tudungviral #hijabsters #haydascarfmeletop #muslimahsingapore #hijabster #hijabviral #haydascarfsingapore #shawl15saat #shawlorganza #bawaldivarossa #bawalamythest #bawalsatin #takpernahtakcantik

(@kaz_collectionsg)

2 Minutes Ago

Bawal Amythest Hayda Scarf . . 💕 Material Satin Silk flowy dan comfortable. . 💕 Boleh digayakan pelbagai gaya mengikut kreativiti masing-masing. 💕 Bidang 45. Whatsapp to order. 📞8752 4463. 💋 Kaz 💋. #shawlturban #haydascarf #tudungviral #hijabsters #haydascarfmeletop #muslimahsingapore #hijabster #hijabviral #haydascarfsingapore #shawl15saat #shawlorganza #bawaldivarossa #bawalamythest #bawalsatin #takpernahtakcantik #clearancesales

[ATTN: BAWAL LOVER] - UOLLS NAK BAWAL YG LABUH DEPAN BELAKANG TAPI NAK YG AWNING TERLETAK CANTIK?! . (Tag kawan korang kat bawah 👇 yg suka pakai bawal instant macam Yuna Lulu ni boleh la share utk dptkan harga kombo nanti 😍 . . Bayangkan bila korang pakai YUNA LULU ni , dah la material cantik & awning senang bentuk, pergi kerja semua kawan duk tegur kenapa la cantik sangat hari ni?! . Mau tak senyum lebar bila kena puji cantik setiap hari. Terus hari hari lebih bersemangat dan berkeyakinan tinggi giteww kan...😁 . . Korang dah boleh ajak kawan kawan ofis, jiran, sepupu sepapat share koleksi YUNA LULU tuk dptkan harga kombo yg lebih aummm giteww. . . #yunalulu #bawalinstant #instantbawal #bawaltrendy #tudungviral #properhijab #properhijab #sisterletups #supportsisterletups #sayajual #bazarpaknil #bazaarpaknil #igersmalaysia #tudungsarung

(@u_shascarves)

9 Minutes Ago

tudung yg senang bentuk...xjarang tp xtebal...xpanas dipakai...😙 #sissteady #tudungbawal #bawalovers #bawalmurah #tudungviral

(@kakmimin.co)

37 Minutes Ago

Sepanjang kakmin berniaga #kekaboo & #mirabelle , kakmin tak pernah sangka akan ada lelaki yg beli tudung tudung ni. Tak pernah sangka. Tapi masuk arini, dah ada 3 jejaka yg risik risik dengan kakmin. Nak belikan utk wife, girlfriend. Siap delivery suprise okayy. 2 berjaya close deal. Arini dpt lagi seorang, tp belom close deal. Harap harap ada la rezeki kakmin nt 😊 Btw, Kekaboo & Mirabelle RTW Nov dah open utk preorder. Preorder with fast and full payment only ya 💓 P/s: Tudung cantik terletak elok walau tak gosok waktu travel 🤣🤣🤣🤣tentunya dari Kekaboo. Sempat lagi swafoto tgah laut dan bawah tu ada buayaaaa. Berminat? Kakmin, www.wasap.my/60136812265 #kekaboobawal #mirabellebawal #kekaboo #mirabelle #bawal #bawalmurah #bawalcotton #kekaboolover #mirabellelover #kekaboomurah #mirabellemurah #kekaboojohor #mirabellejohor #kekabooagent #mirabelleagent #tudungviral #tudungbawalmurah #tudungbawalmurahmalaysia #tudungkekaboo #tudungmirabelle #kekaboobatupahat #kekaboojb #mirabellebatupahat #mirabellejb

(@dhiyas_closet)

38 Minutes Ago

assalammualaikum, semua 😊✌🏻 . **UPDATE STOK** 😍😍 . 🌺 BAWAL BATU RIBBON 🌺 . ✏️ material cotton senang bentuk di muka ✏️ bawal segiempat, bidang 45" ✏️ ada tali ribbon berbatu di sudut tudung ✏️ ribbon ikat sendiri ikut kreativiti . harga retail serendah RM 18 SEHELAI! . SEHELAI RM 18! SEHELAI RM 18! SEHELAI RM 18! 😘 . **harga tak termasuk postage . warna semua cantik-cantik tau! material insyaAllah terbaik 👍🏻 rugi tak beli dengan @dhiyas_closet 🤩 . cara nak order? klik je link whatapps ni 👇🏻 📲 www.wasap.my/60173599366 📲 www.wasap.my/60173599366 📲 www.wasap.my/60173599366 . nak jadi dropshipper @dhiyas_closet? jom klik link channel telegram ni 👇🏻 https://t.me/dropship_dhiyas_closet 👩‍💻 . #dhiyas_closet #tudungmurah #tudungborong #tudungborongmurah #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudungbawalborong #bawalbatu #bawalbaturibbon #bawalribbon #bawalcotton #bawalviral #tudungbawalviral #tudungcantik #latestdesign #trustedseller #tudungviral #tudungonline

Tudung Safiyyah 4.0 came back, exclusive versi berlayers by Wanfaiqahhijab🌸 . -------------------- Khas direka untuk Muslimah bersiap sepantas kilat. Sarung je, simple but still elegant . --------------------- . ✔ Menggunakan material heavy chiffon high quality yg mudah bentuk, tak nipis, flowwy, ironless . ✔ Dihiasi dengan piping exclusive untuk kelihatan lagi elegant (piping gred A) . ✔Versi berlayers. Layer luar pendek dari layers dalam. Beralun terletak elok 😍 . ✔ Dimeriahkan lagi dengan riben ditengah (riben dwitone [colour tudung combine colour piping]) . ✔ 10 pilihan warna letops (bold and pastel) . ✔ Mempunyai 3 size (XL, L, M) . Size L, M pre order Size XL ready stock . Harga : RM 45 Sales price : Rm39 . Jap sempena lauching ada combo sales special sangat! 3helai Rm105 sahaja ! 7helai Rm245 + dapat percuma sehelai tudung. . Ajak mak kakak2 adik kawan2 beli secara berjemaah! Valid selama 5hari sahaja (17-21nov). . Berminat whatsapp admin 0192257456 atau click link di bio @tudungpurdah.my . #tudungsafiyyah4.0 #exclusivedesignwanfaiqahhijab #tudunglabuhletops

Tudung Safiyyah 4.0 came back, exclusive versi berlayers by Wanfaiqahhijab🌸 . -------------------- Khas direka untuk Muslimah bersiap sepantas kilat. Sarung je, simple but still elegant . --------------------- . ✔ Menggunakan material heavy chiffon high quality yg mudah bentuk, tak nipis, flowwy, ironless . ✔ Dihiasi dengan piping exclusive untuk kelihatan lagi elegant (piping gred A) . ✔Versi berlayers. Layer luar pendek dari layers dalam. Beralun terletak elok 😍 . ✔ Dimeriahkan lagi dengan riben ditengah (riben dwitone [colour tudung combine colour piping]) . ✔ 10 pilihan warna letops (bold and pastel) . ✔ Mempunyai 3 size (XL, L, M) . Size L, M pre order Size XL ready stock . Harga : RM 45 Sales price : Rm39 . Jap sempena lauching ada combo sales special sangat! 3helai Rm105 sahaja ! 7helai Rm245 + dapat percuma sehelai tudung. . Ajak mak kakak2 adik kawan2 beli secara berjemaah! Valid selama 5hari sahaja (17-21nov). . Berminat whatsapp admin 0192257456 atau click link di bio @tudungpurdah.my . #tudungsafiyyah4.0 #exclusivedesignwanfaiqahhijab #tudunglabuhletops

Tudung Safiyyah 4.0 came back, exclusive versi berlayers by Wanfaiqahhijab🌸 . -------------------- Khas direka untuk Muslimah bersiap sepantas kilat. Sarung je, simple but still elegant . --------------------- . ✔ Menggunakan material heavy chiffon high quality yg mudah bentuk, tak nipis, flowwy, ironless . ✔ Dihiasi dengan piping exclusive untuk kelihatan lagi elegant (piping gred A) . ✔Versi berlayers. Layer luar pendek dari layers dalam. Beralun terletak elok 😍 . ✔ Dimeriahkan lagi dengan riben ditengah (riben dwitone [colour tudung combine colour piping]) . ✔ 10 pilihan warna letops (bold and pastel) . ✔ Mempunyai 3 size (XL, L, M) . Size L, M pre order Size XL ready stock . Harga : RM 45 Sales price : Rm39 . Jap sempena lauching ada combo sales special sangat! 3helai Rm105 sahaja ! 7helai Rm245 + dapat percuma sehelai tudung. . Ajak mak kakak2 adik kawan2 beli secara berjemaah! Valid selama 5hari sahaja (17-21nov). . Berminat whatsapp admin 0192257456 atau click link di bio @tudungpurdah.my . #tudungsafiyyah4.0 #exclusivedesignwanfaiqahhijab #tudunglabuhletops

Tudung Safiyyah 4.0 came back, exclusive versi berlayers by Wanfaiqahhijab🌸 . -------------------- Khas direka untuk Muslimah bersiap sepantas kilat. Sarung je, simple but still elegant . --------------------- . ✔ Menggunakan material heavy chiffon high quality yg mudah bentuk, tak nipis, flowwy, ironless . ✔ Dihiasi dengan piping exclusive untuk kelihatan lagi elegant (piping gred A) . ✔Versi berlayers. Layer luar pendek dari layers dalam. Beralun terletak elok 😍 . ✔ Dimeriahkan lagi dengan riben ditengah (riben dwitone [colour tudung combine colour piping]) . ✔ 10 pilihan warna letops (bold and pastel) . ✔ Mempunyai 3 size (XL, L, M) . Size L, M pre order Size XL ready stock . Harga : RM 45 Sales price : Rm39 . Jap sempena lauching ada combo sales special sangat! 3helai Rm105 sahaja ! 7helai Rm245 + dapat percuma sehelai tudung. . Ajak mak kakak2 adik kawan2 beli secara berjemaah! Valid selama 5hari sahaja (17-21nov). . Berminat whatsapp admin 0192257456 atau click link di bio @tudungpurdah.my . #tudungsafiyyah4.0 #exclusivedesignwanfaiqahhijab #tudunglabuhletops

Tudung Safiyyah 4.0 came back, exclusive versi berlayers by Wanfaiqahhijab🌸 . -------------------- Khas direka untuk Muslimah bersiap sepantas kilat. Sarung je, simple but still elegant . --------------------- . ✔ Menggunakan material heavy chiffon high quality yg mudah bentuk, tak nipis, flowwy, ironless . ✔ Dihiasi dengan piping exclusive untuk kelihatan lagi elegant (piping gred A) . ✔Versi berlayers. Layer luar pendek dari layers dalam. Beralun terletak elok 😍 . ✔ Dimeriahkan lagi dengan riben ditengah (riben dwitone [colour tudung combine colour piping]) . ✔ 10 pilihan warna letops (bold and pastel) . ✔ Mempunyai 3 size (XL, L, M) . Size L, M pre order Size XL ready stock . Harga : RM 45 Sales price : Rm39 . Jap sempena lauching ada combo sales special sangat! 3helai Rm105 sahaja ! 7helai Rm245 + dapat percuma sehelai tudung. . Ajak mak kakak2 adik kawan2 beli secara berjemaah! Valid selama 5hari sahaja (17-21nov). . Berminat whatsapp admin 0192257456 atau click link di bio @tudungpurdah.my . #tudungsafiyyah4.0 #exclusivedesignwanfaiqahhijab #tudunglabuhletops

Tudung Safiyyah 4.0 came back, exclusive versi berlayers by Wanfaiqahhijab🌸 . -------------------- Khas direka untuk Muslimah bersiap sepantas kilat. Sarung je, simple but still elegant . --------------------- . ✔ Menggunakan material heavy chiffon high quality yg mudah bentuk, tak nipis, flowwy, ironless . ✔ Dihiasi dengan piping exclusive untuk kelihatan lagi elegant (piping gred A) . ✔Versi berlayers. Layer luar pendek dari layers dalam. Beralun terletak elok 😍 . ✔ Dimeriahkan lagi dengan riben ditengah (riben dwitone [colour tudung combine colour piping]) . ✔ 10 pilihan warna letops (bold and pastel) . ✔ Mempunyai 3 size (XL, L, M) . Size L, M pre order Size XL ready stock . Harga : RM 45 Sales price : Rm39 . Jap sempena lauching ada combo sales special sangat! 3helai Rm105 sahaja ! 7helai Rm245 + dapat percuma sehelai tudung. . Ajak mak kakak2 adik kawan2 beli secara berjemaah! Valid selama 5hari sahaja (17-21nov). . Berminat whatsapp admin 0192257456 atau click link di bio @tudungpurdah.my . #tudungsafiyyah4.0 #exclusivedesignwanfaiqahhijab #tudunglabuhletops

Tudung Safiyyah 4.0 came back, exclusive versi berlayers by Wanfaiqahhijab🌸 . -------------------- Khas direka untuk Muslimah bersiap sepantas kilat. Sarung je, simple but still elegant . --------------------- . ✔ Menggunakan material heavy chiffon high quality yg mudah bentuk, tak nipis, flowwy, ironless . ✔ Dihiasi dengan piping exclusive untuk kelihatan lagi elegant (piping gred A) . ✔Versi berlayers. Layer luar pendek dari layers dalam. Beralun terletak elok 😍 . ✔ Dimeriahkan lagi dengan riben ditengah (riben dwitone [colour tudung combine colour piping]) . ✔ 10 pilihan warna letops (bold and pastel) . ✔ Mempunyai 3 size (XL, L, M) . Size L, M pre order Size XL ready stock . Harga : RM 45 Sales price : Rm39 . Jap sempena lauching ada combo sales special sangat! 3helai Rm105 sahaja ! 7helai Rm245 + dapat percuma sehelai tudung. . Ajak mak kakak2 adik kawan2 beli secara berjemaah! Valid selama 5hari sahaja (17-21nov). . Berminat whatsapp admin 0192257456 atau click link di bio @tudungpurdah.my . #tudungsafiyyah4.0 #exclusivedesignwanfaiqahhijab #tudunglabuhletops

Tudung Safiyyah 4.0 came back, exclusive versi berlayers by Wanfaiqahhijab🌸 . -------------------- Khas direka untuk Muslimah bersiap sepantas kilat. Sarung je, simple but still elegant . --------------------- . ✔ Menggunakan material heavy chiffon high quality yg mudah bentuk, tak nipis, flowwy, ironless . ✔ Dihiasi dengan piping exclusive untuk kelihatan lagi elegant (piping gred A) . ✔Versi berlayers. Layer luar pendek dari layers dalam. Beralun terletak elok 😍 . ✔ Dimeriahkan lagi dengan riben ditengah (riben dwitone [colour tudung combine colour piping]) . ✔ 10 pilihan warna letops (bold and pastel) . ✔ Mempunyai 3 size (XL, L, M) . Size L, M pre order Size XL ready stock . Harga : RM 45 Sales price : Rm39 . Jap sempena lauching ada combo sales special sangat! 3helai Rm105 sahaja ! 7helai Rm245 + dapat percuma sehelai tudung. . Ajak mak kakak2 adik kawan2 beli secara berjemaah! Valid selama 5hari sahaja (17-21nov). . Berminat whatsapp admin 0192257456 atau click link di bio @tudungpurdah.my . #tudungsafiyyah4.0 #exclusivedesignwanfaiqahhijab #tudunglabuhletops

Tudung Safiyyah 4.0 came back, exclusive versi berlayers by Wanfaiqahhijab🌸 . -------------------- Khas direka untuk Muslimah bersiap sepantas kilat. Sarung je, simple but still elegant . --------------------- . ✔ Menggunakan material heavy chiffon high quality yg mudah bentuk, tak nipis, flowwy, ironless . ✔ Dihiasi dengan piping exclusive untuk kelihatan lagi elegant (piping gred A) . ✔Versi berlayers. Layer luar pendek dari layers dalam. Beralun terletak elok 😍 . ✔ Dimeriahkan lagi dengan riben ditengah (riben dwitone [colour tudung combine colour piping]) . ✔ 10 pilihan warna letops (bold and pastel) . ✔ Mempunyai 3 size (XL, L, M) . Size L, M pre order Size XL ready stock . Harga : RM 45 Sales price : Rm39 . Jap sempena lauching ada combo sales special sangat! 3helai Rm105 sahaja ! 7helai Rm245 + dapat percuma sehelai tudung. . Ajak mak kakak2 adik kawan2 beli secara berjemaah! Valid selama 5hari sahaja (17-21nov). . Berminat whatsapp admin 0192257456 atau click link di bio @tudungpurdah.my . #tudungsafiyyah4.0 #exclusivedesignwanfaiqahhijab #tudunglabuhletops

Tudung Safiyyah 4.0 came back, exclusive versi berlayers by Wanfaiqahhijab🌸 . -------------------- Khas direka untuk Muslimah bersiap sepantas kilat. Sarung je, simple but still elegant . --------------------- . ✔ Menggunakan material heavy chiffon high quality yg mudah bentuk, tak nipis, flowwy, ironless . ✔ Dihiasi dengan piping exclusive untuk kelihatan lagi elegant (piping gred A) . ✔Versi berlayers. Layer luar pendek dari layers dalam. Beralun terletak elok 😍 . ✔ Dimeriahkan lagi dengan riben ditengah (riben dwitone [colour tudung combine colour piping]) . ✔ 10 pilihan warna letops (bold and pastel) . ✔ Mempunyai 3 size (XL, L, M) . Size L, M pre order Size XL ready stock . Harga : RM 45 Sales price : Rm39 . Jap sempena lauching ada combo sales special sangat! 3helai Rm105 sahaja ! 7helai Rm245 + dapat percuma sehelai tudung. . Ajak mak kakak2 adik kawan2 beli secara berjemaah! Valid selama 5hari sahaja (17-21nov). . Berminat whatsapp admin 0192257456 atau click link di bio @tudungpurdah.my . #tudungsafiyyah4.0 #exclusivedesignwanfaiqahhijab #tudunglabuhletops

. Promosi untuk #yeslarnie2k18 kini datang lagi , jom dapatkan pelbagai jenis tudung dengan harga terlajak murah , memang tak tercapai dek akal dibuatnya tau. . Abam² yang baca ni , meh amik kesempatan beli sehelai dua dan hadiahkan dekat yang tersayang ... mesti senyum lebar dibuatnya ... . **Open Order with full payment . Utk order , klik link ↓↓ http://larniescarvesbyfeyyra.wasap.my . #sayajualtudung #larniescarves #larnielovers #tudungviral #teamfarazaara #jualanakhirtahun #sayajual #ruangrezekihanania #sayajual #visitmyig #moodrepublik #bazaarpaknil #uitm #utem #utm #uum #unisel #uitmshahalam #uitmpuncakalam #uitmjasin #uitmbandarayamelaka #uitmlendu

. Promosi untuk #yeslarnie2k18 kini datang lagi , jom dapatkan pelbagai jenis tudung dengan harga terlajak murah , memang tak tercapai dek akal dibuatnya tau. . Abam² yang baca ni , meh amik kesempatan beli sehelai dua dan hadiahkan dekat yang tersayang ... mesti senyum lebar dibuatnya ... . **Open Order with full payment . Utk order , klik link ↓↓ http://larniescarvesbyfeyyra.wasap.my . #sayajualtudung #larniescarves #larnielovers #tudungviral #teamfarazaara #jualanakhirtahun #sayajual #ruangrezekihanania #sayajual #visitmyig #moodrepublik #bazaarpaknil #uitm #utem #utm #uum #unisel #uitmshahalam #uitmpuncakalam #uitmjasin #uitmbandarayamelaka #uitmlendu

. Promosi untuk #yeslarnie2k18 kini datang lagi , jom dapatkan pelbagai jenis tudung dengan harga terlajak murah , memang tak tercapai dek akal dibuatnya tau. . Abam² yang baca ni , meh amik kesempatan beli sehelai dua dan hadiahkan dekat yang tersayang ... mesti senyum lebar dibuatnya ... . **Open Order with full payment . Utk order , klik link ↓↓ http://larniescarvesbyfeyyra.wasap.my . #sayajualtudung #larniescarves #larnielovers #tudungviral #teamfarazaara #jualanakhirtahun #sayajual #ruangrezekihanania #sayajual #visitmyig #moodrepublik #bazaarpaknil #uitm #utem #utm #uum #unisel #uitmshahalam #uitmpuncakalam #uitmjasin #uitmbandarayamelaka #uitmlendu

. Promosi untuk #yeslarnie2k18 kini datang lagi , jom dapatkan pelbagai jenis tudung dengan harga terlajak murah , memang tak tercapai dek akal dibuatnya tau. . Abam² yang baca ni , meh amik kesempatan beli sehelai dua dan hadiahkan dekat yang tersayang ... mesti senyum lebar dibuatnya ... . **Open Order with full payment . Utk order , klik link ↓↓ http://larniescarvesbyfeyyra.wasap.my . #sayajualtudung #larniescarves #larnielovers #tudungviral #teamfarazaara #jualanakhirtahun #sayajual #ruangrezekihanania #sayajual #visitmyig #moodrepublik #bazaarpaknil #uitm #utem #utm #uum #unisel #uitmshahalam #uitmpuncakalam #uitmjasin #uitmbandarayamelaka #uitmlendu

. Promosi untuk #yeslarnie2k18 kini datang lagi , jom dapatkan pelbagai jenis tudung dengan harga terlajak murah , memang tak tercapai dek akal dibuatnya tau. . Abam² yang baca ni , meh amik kesempatan beli sehelai dua dan hadiahkan dekat yang tersayang ... mesti senyum lebar dibuatnya ... . **Open Order with full payment . Utk order , klik link ↓↓ http://larniescarvesbyfeyyra.wasap.my . #sayajualtudung #larniescarves #larnielovers #tudungviral #teamfarazaara #jualanakhirtahun #sayajual #ruangrezekihanania #sayajual #visitmyig #moodrepublik #bazaarpaknil #uitm #utem #utm #uum #unisel #uitmshahalam #uitmpuncakalam #uitmjasin #uitmbandarayamelaka #uitmlendu

. Promosi untuk #yeslarnie2k18 kini datang lagi , jom dapatkan pelbagai jenis tudung dengan harga terlajak murah , memang tak tercapai dek akal dibuatnya tau. . Abam² yang baca ni , meh amik kesempatan beli sehelai dua dan hadiahkan dekat yang tersayang ... mesti senyum lebar dibuatnya ... . **Open Order with full payment . Utk order , klik link ↓↓ http://larniescarvesbyfeyyra.wasap.my . #sayajualtudung #larniescarves #larnielovers #tudungviral #teamfarazaara #jualanakhirtahun #sayajual #ruangrezekihanania #sayajual #visitmyig #moodrepublik #bazaarpaknil #uitm #utem #utm #uum #unisel #uitmshahalam #uitmpuncakalam #uitmjasin #uitmbandarayamelaka #uitmlendu

. Promosi untuk #yeslarnie2k18 kini datang lagi , jom dapatkan pelbagai jenis tudung dengan harga terlajak murah , memang tak tercapai dek akal dibuatnya tau. . Abam² yang baca ni , meh amik kesempatan beli sehelai dua dan hadiahkan dekat yang tersayang ... mesti senyum lebar dibuatnya ... . **Open Order with full payment . Utk order , klik link ↓↓ http://larniescarvesbyfeyyra.wasap.my . #sayajualtudung #larniescarves #larnielovers #tudungviral #teamfarazaara #jualanakhirtahun #sayajual #ruangrezekihanania #sayajual #visitmyig #moodrepublik #bazaarpaknil #uitm #utem #utm #uum #unisel #uitmshahalam #uitmpuncakalam #uitmjasin #uitmbandarayamelaka #uitmlendu