#tudungviral

119,784 posts tagged with #tudungviral

Photos and Videos about #tudungviral

(@rosnizannawi)

4 Minutes Ago

Siapapun kita.. siapapun mereka.. sy sentiasa menDOAkan mereka yg dilanda musibah serta diberi ujian agar sentiasa dipermudahkan segala urusan serta sentiasa di dalam rahmat-NYA.. Aminn... @ilhamqasehofficial #ilhamqaseh #tudung #tudungviral #tudungonline #tudungbawal #bawal #bawalovers #hijab #hijabfashion #hijabstyle #hijabista

(@t_s_hijab)

7 Minutes Ago

Happy customer... Japanese hijab version. Nice is'nt it?.. Look like Macam orang sabah jugak ba kann.. Kamurang yg belum walk in booth ..ada masa dtg ya.. Centre point mall event area Ground floor Depan watson #kktudungstore #kkcity #kedaitudungdikk #kedaitudungmurahdikk #kedaitudungdicp #kedaitudungdisabah #kedaitudungdiwismamerdeka #jualtudungcantik #jualtudungmurah #kedaitudungviraldisabah #tudungviral #tudungtrending #tudungmurahmalaysia #promositudung #sabahan #orangsabah #originalsabahan

Assalamualaikum #qelovers 🌹 Pastikan pakaian kita semasa keluar dari rumah adalah pakaian yang menutup aurat. In Shaa Allah ☺ . Tudung Eisyah 3XL didatangkan dalam dua warna sahaja iaitu hitam dan putih. So sesiapa yang nak pergi umrah, elok sangatlah pakai Tudung Eisyah 3XL ni sebab ready solat 😍. Boleh juga dibawa untuk ke terawih 😉 . Bagaimana nak beli? Klik link WhatsApp iman di bio @qibtiyyahexclusive.iman ☎ . #qibtiyyahexclusive #tudungeisyah3xl #tudungmalaysia #tudungsarung #tudunglabuh #sayajualtudung #qelovers #tudungviral #paryparyqe #qibtiyyahwarriors #zslegacy #qibtiyyahtheimanlicious

(@_bymyz.co)

19 Minutes Ago

Asalamualaikum semua😘, hari ni akak ada lagi dua jenis warna #shawlsulam yang cantik, deep blue dan cream blue..Dengan warna yang cerah dan menarik pasti padan dan cantik kalau awak semua yang pakai,mari cepat dapatkannn!! Untuk warna ni Stock terhad taw!! . . SHAWL CHIFFON TRENDING CHIFFON GRED A!! HARGA PROMOSI . . 🌼shawl chiffon sulaman tepi (bunga) . . 💰HARGA: RM23 (EXC postage) HARGA PROMOSI: RM20 (EXC postage) Promosi sehingga 29/9/18 sahaja!!. . . 🚛 postage: RM8 (SM) RM10(SS). . . Shawl chiffon sulam, mudah dipakai dan dibentuk,material heavy chiffon, dan sedang trending! mari cantik kan diri anda bersama kami🌷. . . Untuk pembelian Ws/call :0195759200. . . #chiffonmurah#tudung#tudungmuslimah#tudunglabuh#tudungviral#tudungtrending#shawlcantikmurah#bawalcantikmurah#bawalchiffon#tudungsaudia#chiffonsulam#shawlonline#igshop#shawlmalaysia#ootd

KAWAN JELES BILA TENGOK TUDUNG ANDA CANTIK SANGAT Susah nak cari shop yang boleh buatkan design yang kita suka, yang kita nak, warna yang kita nak untuk kita kekal nampak cantik bila pakai.. Dengan Tudung customade asfzan collection, semuanya kerja anda jadi mudah.. ❤ pilih warna ❤ pilih material ❤ pilih design Yang paling best sekali, harga dijamin puas hati utk semua! Harga bajet ikut bajet customer 😘😘😘 Jom dapatkan TUDUNG CUSTOMADE dari ASFZAN COLLECTION ➰ http://www.wasap.my/+601125528005 ➰ https://business.facebook.com/tudungcustomadeasfzancollection/ #tudungcustomade #asfzancollection #tudungviral #tudungbawal #tudungshawl #tudungsatin #tudungglitter #tudungscallop #tudungcrepe #tudungonline #tudungmurah #tudungorangbentong #tudungcantik #tudungprinted #tudungpgmall #tudungshopee #tudungirononpatch #tudungmukasendiri #tudungbridesmaid #tudungcomel #tudungnama #tudungcorak #tudungcustommurah

(@syzscarf)

25 Minutes Ago

Instant Mosscrepe Double Loop budak for WHOLESALE ONLY 20 PCS. Kami bawakan tudung sarung trend terkinii. Pemakaian yg sangat mudah dan selesa kat muka. Material: mosscrepe Normal Price: RM130 sm Ram140 ss PROMO PRICE: RM125 SM RM130 SS Join channel telegram: https://t.me/syzscarf Klik link untuk order: https://api.whatsapp.com/send?phone=60127932691 Email: syazaffira@gmail.com. #tudungsarungreben #tudungsarungrebenmurah #tudungsarungrebenborong #tudungviral #tudungviralborong #tudungviralmurah #tudungsoftawning #tudunghardawning #softawning #hardawning #tudungsarungmurah #tudungsarungborong #tudungsarungborongmurah #tudungsoftawningmurah #tudungsoftawningborong #softawningmurah #softawningborong #tudungsarungbudak #tudungviralbudak #tudungsarungrebenbudak #tudungbudak #tudungbudakmurah #tudungbudakborong

(@milalabyfatihah)

30 Minutes Ago

NEW COLOUR BAWAL SATIN LUNA AT OUR WEBSITE TONIGHT⚡️. . Wahhh Bawal Satin Luna dah tambah satu lagi warna baru😍! Tak sabar ler tu nak booking 🙈. . Jangan risau bila dengar perkataan satin! Insya Allah Bawal Luna Milala mudah bentuk and anti pekak😜! Material pun ringan sajaaa😘. . . . . . . #teammilala2225 #milalaattire #temilala #bawalsatinlunamilala #bawalsatin #bawaldiamond #bawaldiamondsatin #bawalsatinmurah #bawaldiamondmurah #bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #tudungraya #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #alamatnyacinta #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #tudungviral #raqibxtasha #cintatiadaganti #cintabukankristal #tudungmuslimah #bahagiabukanbidaan #viralmalaysia

(@milalabyfatihah)

29 Minutes Ago

"SATIN YANG TAKKAN BUAT KORANG PEKAK AND RASA BERDENGUNG". . Dengan Luna, semua masalah di atas boleh bertukar menjadi satu mitos atau dongeng! Ternyata Luna anti pekak dan material nya lebih ringan dari biasa😘. . Hiasan Swarovski yang disusun rapi menambahkan lagi identiti moden dan minimal. Korang dah grab sehelai?. . NAK JIMAT WAJIB GRAB HARGA COMBO‼️. . For order klik link whatsapp di bio dan whatsapp kan details anda. . Nama Alamat No tel Items & Saiz Warna Backup Order. . . . . . . #teammilala2225 #milalaattire #temilala #bawalsatinlunamilala #bawalsatin #bawaldiamond #bawaldiamondsatin #bawalsatinmurah #bawaldiamondmurah #bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #tudungraya #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #alamatnyacinta #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #tudungviral #raqibxtasha #cintatiadaganti #cintabukankristal #tudungmuslimah #bahagiabukanbidaan #viralmalaysia

(@shazzmin_gallery)

39 Minutes Ago

HSN Purple. LIMITED PIECE. Do pm/watsapp Kak Min cepat2 utk cepat2 utk booking slot yg masih kosong 😊. www.wasap.my/60123358355 www.wasap.my/601119407322 #shazzmin #bycottongalore #tudungactivewear #tudungviral #tudungsukan #sukmaperak2018 #sukma #harisukannegara #hiking #cycling #run #bangigatewayshoppingcomplex

(@kidshijab.fnd)

45 Minutes Ago

Soft Yellow + Light Camel.. 🎀🎀 . . Saiz: Saiz 1...( 6 bulan - 2 tahun) Saiz 2...( 2 tahun - 4 tahun) Saiz 3...( 5 tahun - 7 tahun) Ukuran: Saiz 1 : labuh dari dagu - 7 inci Saiz 2 : labuh dari dagu - 10 inci Saiz 3 : labuh dari dagu - 12 inci Saiz 1... RM20 Saiz 2... RM24 Saiz 3... RM28 . . Wasap kami 011-11188845 untuk tempahan ye 😊😊 . . Ribbon dijual berasingan . . * Please bear in mind that photo may slightly different from actual item in terms of color due to the lighting during photo shooting or the smartphones / monitor's display . .

(@nadaliti_collection)

46 Minutes Ago

NEW... BLOUSE LARAA V.3.0 TAKPAYAHGOSOK ...pergi travel pn sng..sarung jer SIAPP..lipat2 masuk beg..blh terus pkai..x renyuk..x payah pikir nak gosok bagai 😍 . . Jom dapatkan BLOUSE LARAA ni! Batch 1 & 2 sekejap jer licin sampaikan customer NK repeat order pun xde saiz..menyesal bEli 1🤭 . KINI BATCH 3 😱😱 kembali..limited ‼️ . Hanya RM59 FREE POS 😱 😱 . ========== SPECIAL !!! ========== ✔ Potongan yang labuh menutupi punggung ✔ Super selesa,potongan A CUT. ✔ Sesuai dipakai ke mana shj atau santai2 hujung minggu. ✔ Material lycra berkualiti, tak payah gosok..nak travel pn sng..x pyh pikir nak iron ✔ Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu..zip ditengah dada ✔ Ada poket di kiri dan kanan baju. Ada butang hiasan di poket penambah seri ✔ Terdapat 8 corak yg gojes tau ✔ Saiz s,m,l,xl,2xl,3xl Cara Order tekan link ni👇 . http://www.wasap.my/60199847249/Lara3.0 . 📲 0199847249 . Jom follow Instagram kami👇 https://www.instagram.com/nadaliti_collection / . .

(@syzscarf)

50 Minutes Ago

Tudung Syria Cotton Budak for WHOLESALE ONLY 20 PCS. Kami bawakan tudung sarung trend terkinii. Pemakaian yg sangat mudah dan selesa kat muka. Material: cotton Normal Price: RM150 sm RM155 ss PROMO PRICE: RM120 SM RM125 SS Join channel telegram: https://t.me/syzscarf Klik link untuk order: https://api.whatsapp.com/send?phone=60127932691 Email: syazaffira@gmail.com. #tudungsarungreben #tudungsarungrebenmurah #tudungsarungrebenborong #tudungviral #tudungviralborong #tudungviralmurah #tudungsoftawning #tudunghardawning #tudungsarungmurah #tudungsarungborong #tudungsarungborongmurah #tudungsoftawningmurah #tudungsoftawningborong #softawningmurah #softawningborong #tudungsarungbudak #tudungviralbudak #tudungsarungrebenbudak #tudungbudakmurah #tudungbudakborong