#turban

1,483,725 posts tagged with #turban

Photos and Videos about #turban

- HEADBAND FANTASIA RIGHE - Fascia per capelli modellabile con ferretto in tessuto crepe doppio, fantasia righe panna nere e rosse. Disponibili anche gli occhiali. Per info e acquisti inviare un messaggio privato o su Whatsapp : 3201722745 Prodotto Handmade ❤️ #heaband #fascia #fasce #fasciacapelli #fascecapelli #fasciapercapelli #fascepercapelli #hairband #turbante #turban #accessoripercapelli #newcollection #collezioneautunnoinverno #winter #balck&white #righe #modadonna #fashionista #fashionable #abbigliamentodonna

Waheguru g Keep supporting this page @malak_de_bande @its_harmanbatth world largeѕт ѕιĸнιѕм page 🌏 daιly worldwιde υpdaтe 📋 нυĸaмnaмa ѕaнιв 🎥 daιly ѕιĸн υpdaтeѕ & vιdeoѕ malak_de_bande oғғιcιal page™ noтe :- тнeѕe pнoтoѕ wнιcн we are poѕтιng oғ gυrυ ѕaнιвan'ѕ are jυѕт ιмagιnaтιon тнιѕ ιѕ jυѕт oυr вelιeve нow oυr gυrυ'ѕ looĸ lιĸe, ѕo ι reqυeѕт yoυ all pleaѕe do paтн and вelιeve ιn ѕrι gυrυ granтн ѕaнιв jι мaнaraj. only нιѕтorιcal , gυrυdwaraѕ eтc are real. deѕтιnaтιon ғor learnιng & ѕpreadιng good тнoυgнтѕ. _________________________________________________________  _________________________________________________________ ᴋɪɴᴅʟʏ ᴘʟᴇᴀsᴇ ғᴏʟʟᴏᴡ ᴛʜᴇ 🅐🅓🅜🅘🅝🅢 ᴛᴏ ʙᴇ ғᴇᴀᴛᴜʀᴇᴅ ɪɴ ᴛʜᴇ ᴘᴏsᴛ ________________ᴄʜᴇᴄᴋ ᴏᴜʀ ᴏᴛʜᴇʀ ᴘᴀɢᴇs_______________ ____☬☬ @bani_guru_guru_hai_bani ☬☬ ______ _____ ☬☬ @its_harmanbatth ☬☬ _____ _____  _________________________________________________ ♛________________________♛________________________♛ sʜᴏᴜᴛᴏᴜᴛ ʀᴜʟᴇs :- ғᴏʟʟᴏᴡ ᴀᴅᴍɪɴ & ᴏɴʟʏ ʜᴅ ᴘɪᴄs ♛________________________♛________________________♛ #picoftheday #sikh #turbanking #sridarbarsahib #amritsar #artist #sardari #pencilsketch #dastar #artist #kaur #sikhism #religion #sketch #illustration #amritsar #juliehyatttipsy #raajkregakhalsa #photograph #shrihemkuntsahib #sridarbarsahibhumanity #bathinda #graphics #talent#ammyvirk #ink #turban #dslr #art #pencil #parmishverma #repost ਨੋਟ :- ਜੇ ਤੁਆਨੂੰ ਸਾਡਾ ਪੇਜ ਵਧੀਆ ਲੱਗੇ ਤਾਂ ਸ਼ੇਅਰ ਕਰਕੇ ਸਪੋਰਟ ਜਰੂਰ ਕਰੋ ਜੀ

ਪਹਿਰਾਵਾ ਨਾਂ ਦੇਖੋ ਚਿਹਰੇ ਤੇ ਮੁਸਕਾਨ ਰਾਜਿਆਂ ਵਾਲੀ ਹੈ #turban #look #trendingmemes #instagramhub

New In.. Our turban collections are dope👌.. _________________________________________ Shop for yours. _________________________________________ #turbanistas #rocktwinas #twinasrtw #turbanstyle #beadedturbans #turbanlovers #turbanheadband #turbancap #turban #madewithlove #turbanista #loverofturbans #love #followme #followforfollowback #amazingqatar #dohaqatar

Jilbab Syafana Assalamualaikum, ada yang baru lagi nih mom. Jilbab Syafana yang bikin anak cute banget pakenya. Di design dengan model yang sangat simpel tapi tetap lucu karna di tambah aksesoris permata . Dari bahan Jersey Twist ya mom. Bahannya seperti gamis marwah/gamis humaira . Ada 4 size ya mom. Size xs perkiraan untuk usia 3 bulan-1 tahun Size S perkiraan untuk usia 1-2 tahun Size M perkiraan untuk usia 2-3 tahun Size L perkiraan untuk usia 3-5 tahun terdapat 6 warna : Abu, Birel , Coksu, Dusty , Hitam, Merah °Happy shopping 😍💕💕 ˙˙ #gamisbudak #grosirbajuanak #olshopcirebon #turban #jilbabanak #jilbabbayi #babyshopcirebon #kaftananak #gamisanak #babydress #bajuanakmurah #dropship #reseller #gamismurah #hijabanak #babyhijab #jualmurah #babykidscirebon #olshopkuningan #olshopindramayu

Coloured my face in didn’t it 🌝 | Trynna get back into filming 👀 I really did forget how long things take | #blackgirlmagic #blackgirls #makeup #autumn #autumnvibes #turban #turbantutorial #denimjacket #denim #headshots #headwraps

Jilbab Syafana Assalamualaikum, ada yang baru lagi nih mom. Jilbab Syafana yang bikin anak cute banget pakenya. Di design dengan model yang sangat simpel tapi tetap lucu karna di tambah aksesoris permata . Dari bahan Jersey Twist ya mom. Bahannya seperti gamis marwah/gamis humaira . Ada 4 size ya mom. Size xs perkiraan untuk usia 3 bulan-1 tahun Size S perkiraan untuk usia 1-2 tahun Size M perkiraan untuk usia 2-3 tahun Size L perkiraan untuk usia 3-5 tahun terdapat 6 warna : Abu, Birel , Coksu, Dusty , Hitam, Merah °Happy shopping 😍💕💕 ˙˙ #gamisbudak #grosirbajuanak #olshopcirebon #turban #jilbabanak #jilbabbayi #babyshopcirebon #kaftananak #gamisanak #babydress #bajuanakmurah #dropship #reseller #gamismurah #hijabanak #babyhijab #jualmurah #babykidscirebon #olshopkuningan #olshopindramayu

Jilbab Syafana Assalamualaikum, ada yang baru lagi nih mom. Jilbab Syafana yang bikin anak cute banget pakenya. Di design dengan model yang sangat simpel tapi tetap lucu karna di tambah aksesoris permata . Dari bahan Jersey Twist ya mom. Bahannya seperti gamis marwah/gamis humaira . Ada 4 size ya mom. Size xs perkiraan untuk usia 3 bulan-1 tahun Size S perkiraan untuk usia 1-2 tahun Size M perkiraan untuk usia 2-3 tahun Size L perkiraan untuk usia 3-5 tahun terdapat 6 warna : Abu, Birel , Coksu, Dusty , Hitam, Merah °Happy shopping 😍💕💕 ˙˙ #gamisbudak #grosirbajuanak #olshopcirebon #turban #jilbabanak #jilbabbayi #babyshopcirebon #kaftananak #gamisanak #babydress #bajuanakmurah #dropship #reseller #gamismurah #hijabanak #babyhijab #jualmurah #babykidscirebon #olshopkuningan #olshopindramayu

Jilbab Syafana Assalamualaikum, ada yang baru lagi nih mom. Jilbab Syafana yang bikin anak cute banget pakenya. Di design dengan model yang sangat simpel tapi tetap lucu karna di tambah aksesoris permata . Dari bahan Jersey Twist ya mom. Bahannya seperti gamis marwah/gamis humaira . Ada 4 size ya mom. Size xs perkiraan untuk usia 3 bulan-1 tahun Size S perkiraan untuk usia 1-2 tahun Size M perkiraan untuk usia 2-3 tahun Size L perkiraan untuk usia 3-5 tahun terdapat 6 warna : Abu, Birel , Coksu, Dusty , Hitam, Merah °Happy shopping 😍💕💕 ˙˙ #gamisbudak #grosirbajuanak #olshopcirebon #turban #jilbabanak #jilbabbayi #babyshopcirebon #kaftananak #gamisanak #babydress #bajuanakmurah #dropship #reseller #gamismurah #hijabanak #babyhijab #jualmurah #babykidscirebon #olshopkuningan #olshopindramayu

Jilbab Syafana Assalamualaikum, ada yang baru lagi nih mom. Jilbab Syafana yang bikin anak cute banget pakenya. Di design dengan model yang sangat simpel tapi tetap lucu karna di tambah aksesoris permata . Dari bahan Jersey Twist ya mom. Bahannya seperti gamis marwah/gamis humaira . Ada 4 size ya mom. Size xs perkiraan untuk usia 3 bulan-1 tahun Size S perkiraan untuk usia 1-2 tahun Size M perkiraan untuk usia 2-3 tahun Size L perkiraan untuk usia 3-5 tahun terdapat 6 warna : Abu, Birel , Coksu, Dusty , Hitam, Merah °Happy shopping 😍💕💕 ˙˙ #gamisbudak #grosirbajuanak #olshopcirebon #turban #jilbabanak #jilbabbayi #babyshopcirebon #kaftananak #gamisanak #babydress #bajuanakmurah #dropship #reseller #gamismurah #hijabanak #babyhijab #jualmurah #babykidscirebon #olshopkuningan #olshopindramayu

Jilbab Syafana Assalamualaikum, ada yang baru lagi nih mom. Jilbab Syafana yang bikin anak cute banget pakenya. Di design dengan model yang sangat simpel tapi tetap lucu karna di tambah aksesoris permata . Dari bahan Jersey Twist ya mom. Bahannya seperti gamis marwah/gamis humaira . Ada 4 size ya mom. Size xs perkiraan untuk usia 3 bulan-1 tahun Size S perkiraan untuk usia 1-2 tahun Size M perkiraan untuk usia 2-3 tahun Size L perkiraan untuk usia 3-5 tahun terdapat 6 warna : Abu, Birel , Coksu, Dusty , Hitam, Merah °Happy shopping 😍💕💕 ˙˙ #gamisbudak #grosirbajuanak #olshopcirebon #turban #jilbabanak #jilbabbayi #babyshopcirebon #kaftananak #gamisanak #babydress #bajuanakmurah #dropship #reseller #gamismurah #hijabanak #babyhijab #jualmurah #babykidscirebon #olshopkuningan #olshopindramayu

- Успей приобрести по доступным ценам.... - Все Размери имеются 🇹🇷🇹🇯 - Качественный Качественный товар 👌😏 - Принимаю заказы через Viber/Watsap/direct - При заказе от трёх вещей - Доставка Бесплатная ❤️ 😻 - Постоянным клиентам - Подарочка от @___bonu.abaya___ #abaya#turban#fashion #designer#fashion#platya#turban#turkey#istanbul#

💠 We show hijab styles 👖👠💄👜👚 🆕 Follow our team: 💗@Hijab.modeling 💗@Hijabs.gallery 💗@Game.of.hijabs 💗@Fashion.hijab.models 💗@Royal.Hijab . . . #hijabfashion #hijabstyle #hijab #muslimfashion #hijab #fashion #model #shoes #heels #outfit #turban #stylish #streetstyle #girl #love #hijabfetishist #hijabfetish #beautiful #beauty #jeans #leggings #makeup #malaysia #egypt #cairo #cute #ootdshare #outfit #footfetish #muslim

ਵੀਡੀਉ ਵਿੱਚ ~ ਪਤਾ ਨੀ 😅😅 ♛~~~~~~~~~~~~~~~~~~~♛ ♥️🔻Follow our page🔻♥️ ♛_____________________________♛ 💥👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇💥 @chandigarh_insta 💥☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝ ☝☝💥 ✔🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌✔ 💥🚨🚨SHOUTOUT RULES🚨🚨 💥 ⏩💟🔛 Only HD/HQ pics 🔛💟⏪ ♛🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌♛ 😘👉 #chandigarh_insta👈😍 ♛🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌♛ #picoftheday #davcollge #sdcollege #khalsacollege #sardarji #sardarni #turban #singh #kaur #artist #love #religion #chandigarh #yaarhoni #jindjaan #campus #canteenimandeer #waheguru #happy #being #khalsian #shoot #dslr #keep #supporting #nd #sharing #chandigarh_insta ਨੋਟ :- ਜੇ ਤੁਆਨੂੰ ਸਾਡਾ ਪੇਜ ਵਧੀਆ ਲੱਗੇ ਤਾਂ ਸ਼ੇਅਰ ਕਰਕੇ ਸਪੋਰਟ ਜਰੂਰ ਕਰੋ ਜੀ🙏😘

“Keep smiling because life is a beautiful thing and there’s so much to smile about.” Marilyn Monroe Good Morning Love 😁☀️ . . Check out our autumn steals 🍂🍂 Etsy.com/shop/elegantlytwistedshop . . #elegantlytwisted #jewlery #turban #hairwrap #headwrapstyle #handmadejewlery #headwraps #locmaintenance #fashion #twisted #hijab #protectivestyle #babyheadwraps #headtie #blackowned #headwraplife #craftyelegance #explorepage #headscarves #headwraptutorial #headwrapart #wrapqueen #headwraps #headscarves #headwraptutorial #headwrapart #headscarf #bossbabe

New In.. Our turban collections are dope👌.. _________________________________________ Shop for yours. _________________________________________ #turbanistas #rocktwinas #twinasrtw #turbanstyle #beadedturbans #turbanlovers #turbanheadband #turbancap #turban #madewithlove #turbanista #loverofturbans #love #followme #followforfollowback #amazingqatar #dohaqatar

New In.. Our turban collections are dope👌.. _________________________________________ Shop for yours. _________________________________________ #turbanistas #rocktwinas #twinasrtw #turbanstyle #beadedturbans #turbanlovers #turbanheadband #turbancap #turban #madewithlove #turbanista #loverofturbans #love #followme #followforfollowback #amazingqatar #dohaqatar

New In.. Our turban collections are dope👌.. Simply but classic _________________________________________ Shop for yours. _________________________________________ #turbanistas #rocktwinas #twinasrtw #turbanstyle #beadedturbans #turbanlovers #turbanheadband #turbancap #turban #madewithlove #turbanista #loverofturbans #love #followme #followforfollowback #amazingqatar #dohaqatar

@mr.bling_singh @dastar_coach_rahulpreet_singh @dastar_meri_jaan_01 @sardar_0001_wale @navjot_kaur_khalsa9644 @fateh_wadali gurpreetsingh1679 @Wmk @the_bhindran_wale @🇫 🇦 🇹 🇪 🇭❤️ 🇼 🇦 🇩 🇦 🇱 🇮wmk ,@nirgunk @mann_singh_khalsa @harjitkhalsa_5 ____________________________________________ #wadalifateh #waheguru_ji_ka_khalsa_waheguru_ji_ki_fateh_jio #amritsar #satnamwaheguru #gurukiwadali #turban #rajveerjawanda #diljitdosanjh wmk🙏_______________________________________________ #satnamwaheguru #likeforlikes #comment4comment #lovely #zaildar_shootout #photoshoot #birramgharia #kamalhassan #like4likes #sardari #blooger #lifestyleblogger #imbaazsingh #2percent #pokepunjabi

💠 We show modern hijab styles 👖👠💄 🆕 Follow our team: 💗@Hijab.modeling 💗@Hijabs.gallery 💗@Game.of.hijabs 💗@Fashion.hijab.models 💗@Royal.Hijab . . . #hijabfashion #hijabstyle #hijab #muslimfashion #hijab #fashion #model #shoes #heels #outfit #turban #stylish #streetstyle #girl #love #hijabfetishist #hijabfetish #beautiful #beauty #jeans #leggings #makeup #malaysia #egypt #cairo #cute #ootdshare #outfit #footfetish #muslim

New In.. Our turban collections are dope👌.. _________________________________________ Shop for yours. _________________________________________ #turbanistas #rocktwinas #twinasrtw #turbanstyle #beadedturbans #turbanlovers #turbanheadband #turbancap #turban #madewithlove #turbanista #loverofturbans #love #followme #followforfollowback #amazingqatar #dohaqatar

New In.. Our turban collections are dope👌.. _________________________________________ Shop for yours. _________________________________________ #turbanistas #rocktwinas #twinasrtw #turbanstyle #beadedturbans #turbanlovers #turbanheadband #turbancap #turban #madewithlove #turbanista #loverofturbans #love #followme #followforfollowback #amazingqatar #dohaqatar

New In.. Our turban collections are dope👌.. _________________________________________ Shop for yours. _________________________________________ #turbanistas #rocktwinas #twinasrtw #turbanstyle #beadedturbans #turbanlovers #turbanheadband #turbancap #turban #madewithlove #turbanista #loverofturbans #love #followme #followforfollowback #amazingqatar #dohaqatar

💞turban anting pelangi💞 . Ready turban anak yang lucu banget,yang wajib punya ya mom,soalnya lucu dan stoknya terbatas banget ...harga gak bikin kantong jebol alias murce abiss😘😘 . ✅Harga cuman @17000 aja ya mom (bisa pilih warna) . 🌸Bahan karzia ini bahannya adem lembut dan soft ya bunda jadi nyaman dipakai anak-anak😊 🌸Size 0-3 tahun namun kadang tergantung besar kecil anak . 📲Serius order langsung klik link di bio atau wa 083854304997 . . #turban #turbananak #turbanbayi #turbanbayimurah #turbananaklucu #tunikpolos #turbanbayipolos #headwrap #headwrapmurah #headband #headbandmurah #jilbabelmo #hijabanak #hijabbayilucu

Love me style Bei 50,000/= Call:0719-461739 Tupo kariakoo mtaa wa mchikichi na nyamwezi Tunakutumia hadi mlangoni. .follow👉👉@razzack_king_fashion @razzack_king_fashion @razzack_king_fashion . . . @pichichiturbans . . . . #turban #kisulisuli #mkaliwenuoriginal #issaazam #trendinghabari# updates #leo #matangazo #upepo #taifastars #ushindi #mitandio #carrymastory

Jinna nu v VEHAM aa PAGG puri kaim aa, Kadne bhulekhe saare Thoda hor time aa 💪🏼😎 #wmk #mercedes #singhstyle #turban #instagram #instagood #instafashion #likeforlikes #like4likes #likeforfollow #followforfollowback #follow #follow4followback #followbackinstantly

dress by @vana__mode__ 👰🏼😜🤷🏼‍♀️ئێستا جوانترین درێسی بوکێنی لە ڤانا دەستت دەکەوێت 👰🏼🤷🏼‍♀️🧿 —————ڤانا مودە————— 👰🏼🧿😜گەورە ترین پێشانگا بۆ دابین کردنی بەدلەی بوکان وعەزیە و جوانترین تانجی بوکان بەدلەی خطوبە👰🏼👰🏼🧿😜 #gelinlikmodelleri2019 #gelinlik #gelin #gelinbasi #gelincicegi #weddingown #weddingfun #weddingdress #weddingbands #weddinginspo #weddinggoals #bridalhair #bridal #marchesabridal #royalwedding #fashiondesigner #fashionnova #tesetturabiye #turban #haźırtürbanmodelleri

Good morning! Orginal Glam Squad member @patterson9885 wearing her Turban Tie exclusively available from @Theglamsquad.co.uk Early Nov 19 #turbantie #turbanfashion #turban #turbanlover #turbanlover #headtie #headwrap #gele #wrap #theglamsquad #theglamsquad.co.uk

💞turban kids anting daun💞 . Ready turban anak yang lucu banget ,yang wajib punya ya mom,soalnya lucu dan stoknya terbatas banget..harga gak bikin kantong jebol alias murce abiss 😘😘 . ✅Harga cuman @17000 aja ya mom (bisa pilih warna) . 🌸Bahan karzia ini bahannya adem lembut dan soft ya bunda jadi nyaman dipakai anak-anak😊 🌸size 0-3tahun namun kadang tergantung besar kecil anak . 📲Serius order langsung klink di bio atau wa 083854304997 . . #turban #turbanbayi #turbananak #turbanbayimurah #turbananaklucu #turbanpolos #turbanbayipolos #headwrap #headwrapmurah #headband #headbandmurah #jilbabelmo #hijabanak #hijabbayilucu

One from yesterday that didn't want to upload... Last working day of the week today before my weekend begins! How's everyone's week been? #ootd #outfitoftheday #whatiwore #turban #collectif #collectifclothing #brightandbeautiful #sourcherry #sourcherrycouk

ਜਿਹੜੇਸਾਨੂੰ ਰੋਲਣ ਦਾ ਸੁਪਨਾ ਦੇਖੀ ਫਿਰਦੇ ਨੇ,* 👎👎 ਸੁਪਨਾ 👍ਤਾਂ ਸੋਹਣਾ ਪਰ 👎🏼ਰਹਿਣਾ ਸੁਪਨਾ ਹੀ ਆ........$idhu. #sardar #vip #sidhu #turban #instagram #jattwaad_shoot #click #naturephotography #photography #nature #fzr #pb05

%100. İpeklerimiz Pamuk şallarımız Kare esarplarımız İthalipek ürünlerimiz Sipariş için dm #şal #tarz #moda #trend #hijap #tasarım #turban #tesettür

ωεℓcσмε тσ συя ωσяℓ∂ωι∂ε ραgε ਗੁਰੂ ਦੇ ਪਿਆਰੇ @Guru.de.pyare 🇦​🇩​🇲​🇮​🇳​ - @randhir_lahoria ᏦᏋᏋᎮ sᴜᴘᴘᴏʀᴛɪɴɢ ᏬᏕ ᎴᏗᎥᏝᎩ ᴡᴏʀʟᴅᴡɪᴅᴇ ᏬᎴᏗᏖᏋᏕ ᏇᏗᏂᏋᎶᏬᏒᏬ Ꮆ ᴏɴʟʏ sɪᴋʜ ᴜᴘᴅᴀᴛᴇs & ᴠɪᴅᴇᴏs 🅝🅞🅣🅔 - тнєѕє ρσѕтѕ ωнι¢н ωє αяє ρσѕтιиg αяє σиℓу συя вєℓєινє,нσω gυяυ ℓσσкѕ. ѕσ ι яєqυєѕт уσυ тσ ∂σ gσσ∂ ∂єє∂ѕ, нєℓρ σтнєяѕ αи∂ вєℓєινє ιи gυя∂ωαяαѕ αи∂ ѕяι gυяυ gяαитн ѕαнιв נι. ⚒️_______ __🔨_ ____________ ________ ___ __________ ___🔩____ _______🛠️ ___________________✒️_ ___________⚒️ кιи∂ℓу fσℓℓσω тнє 🅐🅓🅜🅘🅝🅢 ᴄʜᴇᴄᴋ ᴏᴜᴛ ᴏᴛʜᴇʀ ᴘᴏsᴛs ᴏғ - ___⚔️ @randhir_lahoria ⚔️________ ______________⚒️_________________ __________________________________________________________🗡️__________🔨 ⓡⓤⓛⓔⓢ - σиℓу н∂ ρι¢ѕ αи∂ fσℓℓσω α∂мιиѕ #picoftheday #sridarbarsahib #amritsar #artist #sardari #pencilsketch #dastar #artist #kaur #sikhism #religion #sketch #illustration #amritsar #juliehyatttipsy #raajkregakhalsa #photograph #shrihemkuntsahib #sridarbarsahibhumanity #bathinda #graphics #talent#ammyvirk #ink #turban #dslr #art #pencil ⚔️___________________________🔨______ _________________🔩 _________________⚔️ ਨੋਟ - ਜੇ ਤੁਹਾਨੂੰ ਪੇਜ ਵਧੀਆ ਲੱਗਾ ਹੋਵੇ ਤਾਂ ਸ਼ੇਅਰ ਕਰਕੇ ਸਪੋਰਟ ਕਰੋ ਜੀ । ਵਾਹਿਗੁਰੂ ਜੀ ਕਾ ਖ਼ਾਲਸਾ ਵਾਹਿਗੁਰੂ ਜੀ ਕੀ ਫਤਿਹ।🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ਕਾਤਿਲ ਕੋਈ ਦੁਸ਼ਮਣ ਨਹੀਂ, ਮੈਂ ਠੀਕ ਆਖਦਾਂ, ਸਿਵ ਨੂੰ ਤਾਂ ਸਿਵ ਦੇ ਆਪਣੇ ਮਹਿਰਮ ਨੇ ਮਾਰਿਆ।#sardar_mahkma #sarbatdabhala #turban #sikh #punjabi

H I J A B S • & • S T U F F • the yellow lace @hijabsandstuff scarf has come out to play once again. The number of styles you can achieve with this scarf are endless. Note the slight difference in the way I achieved this compared to the way I did tutorial #135. For this one I pinned both of the long sides of the scarf up since it is a thinner material so it needed more volume. You can definitely use the raw silk one with this method too and you will just get even more volume 😉I am really happy with this style and love how it looks at the back too. What do you guys think of this. Hey your @hijabsandstuff scarf today and give this style a try - you really cannot go wrong with this one. As always tag your friends that you think should see this 💕 #ad . . . . . #turbantutorial #hijabsandstuff #love #turban #girl #fun #inspo #style #turbanoftheday #hijab #blogger #youtuber #chic #elegant #instagood #igers #beautiful #yellow

NEW! Turban SVS by Vera Sukhinina in New Art Deco Style. Removable tassel. Viscose and silk. My favorite from new models. The material like antique moire texture The tassel fixed very well on the natural onyx’s pins. You can remove it and put, for example, brooch for more evening style. It is possible to wear not only with dress. Smoking or jeans also is fine with this turban hat transformer. Одна из моих самых любимых моделей из новой коллекции. Кисти крепятся на бусинах из натурального оникса. При желании, ее можно снять и прикрепить брошь доя более вечернего выхода. А в принципе, этот тюрбан трансформер можно носить на только с Платьем, но и с брючным костюмом и даже с Джинсами. ____________________________ 30.000₽ 500€/PayPal For orders WhatsApp +79852101948 Model: @christinanikk Style: @annasycheva.as Photo: @leinete_ph Turban: @turbansvs

💞turban bayi anting pita salur💞 . Ready turban anak yang lucu banget ,yang wajib punya ya mom,soalnya lucu dan stoknya terbatas banget..harga gak bikin kantong jebol alias murce abis 😍😍 . ✅harga cuman @17000 aja ya mom (bisa pilih warna) . 🌸Bahan karzia ini bahannya adem lembut dan soft ya bunda jadi nyaman dipakai anak-anak 😊 🌸Size 0-3 tahun namun kadang tergantung besar kecil anak . 📲Serius order langsung klik link di bio atau wa 083854304997 . . #turban #turbananak #turbanbayi #turbanbayimurah #turbananaklucu #turbanpolos #headwrap #headwrapmurah #headband #headbandmurah #jilbabelmo #hijabanak #hijabbayilucu

(@hijabs.gallery)

46 Minutes Ago

💠 We show modern hijab 👖👠💄👜👚 🆕 Follow our team: 💗@Hijab.modeling 💗@Hijabs.gallery 💗@Game.of.hijabs 💗@Fashion.hijab.models 💗@Royal.Hijab . . . #hijabfashion #hijabstyle #hijab #muslimfashion #hijab #fashion #model #shoes #heels #outfit #turban #stylish #streetstyle #girl #love #hijabfetishist #hijabfetish #beautiful #beauty #jeans #leggings #makeup #malaysia #egypt #cairo #cute #ootdshare #outfit #footfetish #muslim

Moulinet bows in cotton and linen is 😍

- HEADBAND DOUBLE FACE ANIMALIER - Fascia per capelli modellabile con ferretto, tessuto double face nero e animalier di maglina calda. Disponibili anche gli occhiali. Per info e acquisti inviare un messaggio privato o su Whatsapp: 3201722745 Prodotto Handmade ❤️ #heaband #fascia #fasce #fasciacapelli #fascecapelli #fasciapercapelli #fascepercapelli #hairband #turbante #turban #accessoripercapelli #newcollection #collezioneautunnoinverno #winter #animalier #maculato #modadonna #fashionista #fashionable #abbigliamentodonna

Autumn will always be in our hearts, and in this case, our heads as well! These new prints will be up on the webshop tomorrow and available thru our stockists, make sure you get dibs to complete your swoon worthy fall outfits 🌾🍂🍁

ਕਿਸਮਤ ਹਾਰ ਜਾਏ ਤਾ ਗੱਲ ਵੱਖਰੀ ਬੱਲਿਆ! , ਉੱਝ ਗਲੇਲਾਂ ਨਾਲ ਕਦੇ ਬਾਜ🦅 ਨੀ ਮਰਦੇ🤙🏻 #nav #ramgarhia #instagram #trending #fashion #model #ambarsar #superdry #jackandjones #woodland #turban #turbanator

Feed envy with this one - as always! Your photosets never fail to make our hearts flutter, momma @maria.agida 💕

You know we'll take gold and mustard on any given day 🍂🍁 Thank you momma @royaldomesticity !

(@pardeep_saini1903)

60 Minutes Ago

☺ Behind this smile is everything you’ll never understand. pc @_.n.a.v.j.o.t._ #turban #gucci #pardeep #sardari👳 #sainisaab

ਅੱਜ ਚਿੱਟਾ ਦਾੜਾ ਰੋਹਬ ਨਾਲ ਬੈਠਾ ਪੰਥ ਦੇ ਫੈਸਲੇ ਕਰਦਾ ਹੋਣਾ ਸੀ।🙏 Pls like and share this image 😃 Must follow @sant_jarnail_singh_ji_khalsa1 ... #punjab #khalistanjindabaad #punjab1984 #khalistan #punjabi #khadku #punjabivirsa #khalistan20 #pendu #neverforget1984 #bhindranwale #harmandirsahib #gurugranthsahibji #sikhism #gurugobindsinghji #sridarbarsahib #gurudwara #shriharmandirsahib #gurunanakdevji #amritsar #goldentemple #ak47 #wmk #turbanlovers #waheguruji #turban #waheguru

[A U T U M N] . Le plaisir de tricoter le week-end, au coin du feu et en famille. Une petite pause dans la thèse qui recharge les batteries 🍂🍁. . Bon week-end automnal 🧡 ! . #tricot #laine #turban #lestricotsdececiliade #wool #knittingproject #tricotisthenewyoga #knitting #knit #blogolyon #lyoncity #monlyon #lyon #blogueuselyonnaise #blogger #frenchblogger #moodoftheday #weekend

ÜRÜNLERİMİZ PATENTLİDİR Kopyalanması yasaktır PATENT NO 2018/06764 . Harika bir tasarım . Adet 25 tl . Sayfamdan 5 adet sal alana kargo ücretsız!! Veeeee süpriz HEDİYE İster aynı model ister farklı model sallar ve boneler alablırısnız kargo 5 adet ve üzerine karışık alsanızda ücretsizdir.. Sipariş icin sayfamızın mesaj bölümünden veya whatsapp dan yazınız Whatsapp 0545 745 45 69 #hazirsal #esarpbaglamavideosu #esarpbaglama #sefamerve #modaselvim #modanisastilim #modanisa #modafeminina #hijab #hijabtutorial #esarpmodelleri #esarp #elorgusu #elemegigoznuru #tesetturelbisemodelleri #tesetturgiyim #tesetturabiyemodelleri #ferace #turban #hazırtürban #bonesal #bone #boneşal #sal #salbaglamavideosu #salbaglama #salbaglamavideolari #turbantasarim .

ÜRÜNLERİMİZ PATENTLİDİR Kopyalanması yasaktır PATENT NO 2018/06764 . Harika bir tasarım . Adet 25 tl . Sayfamdan 5 adet sal alana kargo ücretsız!! Veeeee süpriz HEDİYE İster aynı model ister farklı model sallar ve boneler alablırısnız kargo 5 adet ve üzerine karışık alsanızda ücretsizdir.. Sipariş icin sayfamızın mesaj bölümünden veya whatsapp dan yazınız Whatsapp 0545 745 45 69 #hazirsal #esarpbaglamavideosu #esarpbaglama #sefamerve #modaselvim #modanisastilim #modanisa #modafeminina #hijab #hijabtutorial #esarpmodelleri #esarp #elorgusu #elemegigoznuru #tesetturelbisemodelleri #tesetturgiyim #tesetturabiyemodelleri #ferace #turban #hazırtürban #bonesal #bone #boneşal #sal #salbaglamavideosu #salbaglama #salbaglamavideolari #turbantasarim .