#ubatjeragat

56,820 posts tagged with #ubatjeragat

Photos and Videos about #ubatjeragat

Elysian Sleeping Mask satu-satunya ubat jerawat yang menggunakan seboclear-mp untuk mengecutkan jerawat. Dijamin selamat kerana diformulasi dari Switzerland oleh saintis dari Rahn. . . Pakai sebelum tidur, esok pagi tengok cermin nampak muka makin glowing. Jerawat pun makin kecut. . . Harga hanya RM65.00 untuk penggunaan 6 bulan. Menyesal tak cuba.

Bagus sabun ni. Sy ade panau. Puas dh cuba hilangkan tapi tak hilang pun. Pastu sy try guna sabun Cleo..baru guna 5 kali terus hilang panau tu..happy sgt sis ๐Ÿค— . . Sabun #cleo membantu masalah : >> Ekzima >> Kudis >> Kurap >> Panau >> Jerawat/Jeragat >> Kegatalan >> Hitam celah peha , bawah ketiak, belakang leher Harga promosi murah giler Rm69 je ๐Ÿ˜ฑfree postage + free gift Whatsapp 01117884661 sekarang tau!! #cleo #sabuncleo #sabuncleosecret #sabuncleooriginal #sabuncleomurah #cleosoap #cleosecret #cleosecretoriginal #cleosecretsoap #cleosecretbeauty #cleosecretviral #cleosecretlover #cleosecretmalaysia #ubateczema #ubatjeragat #sabunjeragat #sabunjerawat #sabunpemutih #cleofreepostage #sabuncleopatra #sayajualsabuncleo #teehabeautyhouse #baazarpaknil #baazarpaknilmurah #baazarpaknilmalaysia #kedaikosmetikmurah #kedaikosmetik #kedaikosmetikonline #ubatpanau #panau

Bagus sabun ni. Sy ade panau. Puas dh cuba hilangkan tapi tak hilang pun. Pastu sy try guna sabun Cleo..baru guna 5 kali terus hilang panau tu..happy sgt sis ๐Ÿค— . . Sabun #cleo membantu masalah : >> Ekzima >> Kudis >> Kurap >> Panau >> Jerawat/Jeragat >> Kegatalan >> Hitam celah peha , bawah ketiak, belakang leher Harga promosi murah giler Rm69 je ๐Ÿ˜ฑfree postage + free gift Whatsapp 01117884661 sekarang tau!! #cleo #sabuncleo #sabuncleosecret #sabuncleooriginal #sabuncleomurah #cleosoap #cleosecret #cleosecretoriginal #cleosecretsoap #cleosecretbeauty #cleosecretviral #cleosecretlover #cleosecretmalaysia #ubateczema #ubatjeragat #sabunjeragat #sabunjerawat #sabunpemutih #cleofreepostage #sabuncleopatra #sayajualsabuncleo #teehabeautyhouse #baazarpaknil #baazarpaknilmurah #baazarpaknilmalaysia #kedaikosmetikmurah #kedaikosmetik #kedaikosmetikonline #ubatpanau #panau

Bagus sabun ni. Sy ade panau. Puas dh cuba hilangkan tapi tak hilang pun. Pastu sy try guna sabun Cleo..baru guna 5 kali terus hilang panau tu..happy sgt sis ๐Ÿค— . . Sabun #cleo membantu masalah : >> Ekzima >> Kudis >> Kurap >> Panau >> Jerawat/Jeragat >> Kegatalan >> Hitam celah peha , bawah ketiak, belakang leher Harga promosi murah giler Rm69 je ๐Ÿ˜ฑfree postage + free gift Whatsapp 01117884661 sekarang tau!! #cleo #sabuncleo #sabuncleosecret #sabuncleooriginal #sabuncleomurah #cleosoap #cleosecret #cleosecretoriginal #cleosecretsoap #cleosecretbeauty #cleosecretviral #cleosecretlover #cleosecretmalaysia #ubateczema #ubatjeragat #sabunjeragat #sabunjerawat #sabunpemutih #cleofreepostage #sabuncleopatra #sayajualsabuncleo #teehabeautyhouse #baazarpaknil #baazarpaknilmurah #baazarpaknilmalaysia #kedaikosmetikmurah #kedaikosmetik #kedaikosmetikonline #ubatpanau #panau

Set 3 in 1 AVAILABLE NOW! . . Acne Cleansing Bar ๐Ÿ€ . โžก Mencuci wajah hingga ke liang pori, membuang lebihan minyak, mematikan jerawat, dan membersihkan wajah daripada bacteria. . . Magic Day Cream ๐ŸŒป . โžก Melindungi wajah daripada sinaran matahari kerana ia mengandungi SPF30. โžก Tidak perlu pakai bedak, foundation & sunblock. . . Treatment Cream ๐Ÿ“ . โžก Mematikan merawat, memudarkan parut, menghilangkan jeragat, mencerahkan wajah, melicinkan kulit muka. . . Satu set RM70 termasuk postage. . . ๐Ÿ“ฒ Klik link di bio IG untuk order ๐Ÿ“ฒ Klik link di bio IG untuk order ๐Ÿ“ฒ Klik link di bio IG untuk order . . . #treatmentcream #acnecleansingsoap #magicdaycream #lelakikuyangdulu #sabunpemutih #maaezwhiteningsoap #ubatjeragat #ubatjerawat #ubatparut #dropshipmalaysia #dropshipwanted #miniagentwanted #jamujelita #dnarzskincare #syimabeauty #syaherabeauty #bougasserum #ainaaserum #tomatowhiteningscrub #jubahmurah #bajumurah #tudungmurah #leeyanarahman

BOTANICAL EFFECT MASK MENANGGALKAN SEL KULIT MATI๐Ÿ˜ . . Nampak tak perbezaan sebelum & selepas pengunaan mask!?๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ . Botanical effect mask berfungsi menarik dan menanggalkan sel kulit mati daripada dalam kulit, dan menghasilkan sel kulit baru dan bersih.๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . Mencuci wajah sahaja tidak mencukupi kerana pencuci muka hanya membersih dipermukaan kulit tetapi tidak di dalam lapisan kulit๐Ÿ˜ช๐Ÿ˜ช. . Pengerapan serum akan lebih berhasil sekiranya sel kulit mati dinyahkan. Makanya, penggunaan mask muka adalah sangat panting untuk mendapat kulit yang sihat ๐Ÿค—๐Ÿค—. . . Nak Ain bantu dapatkan kulit sihat?jangan segan2 nak WhatsApp ok . Free consultation๐Ÿ˜free postage๐Ÿ˜free sample๐Ÿ˜warranty 90days . . 0165743608 Ain Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykaykl#marykaymelaka #marykaydamansara#kulitcantik #marykayshahalam#marykayipoh #marykayseriiskandar #marykaypj#marykayperlis #marykaymanjung #marykaypahang #marykaysabah#skinvigorate #marykaysandakan #marykaykedah#timewise3d #laraalana#uyainaarshad #wadiadra#neelofahijab #kulitsihat#ubatjerawat #ubatjeragat#ubatparut #kulitbreakout#ilovemarykay #bahanbotani#testimonimarykay

Apa itu exfoliate? Exfoliate ialah proses membuang sel kulit mati dari skin kita yang terbentuk 3 hari sekali! . Dalam Mary Kay mask botanical effects juga berfungsi sebaga exfoliator samada nak gunakan sebagai mask atau scrub๐Ÿ˜˜ . For more details! Whatsapp Ain 0165743608 . #marykaykl#marykaymelaka #marykaydamansara#kulitcantik #marykayshahalam#marykayipoh #marykayseriiskandar #marykaypj#marykayperlis #marykaymanjung #marykaypahang #marykaysabah#skinvigorate #marykaysandakan #marykaykedah#timewise3d #laraalana#uyainaarshad #wadiadra#neelofahijab #kulitsihat#ubatjerawat #ubatjeragat#ubatparut #kulitbreakout#ilovemarykay #bahanbotani#testimonimarykay

Bestnyaa pakai LUSTRE GEMSTONE FOUNDATION by MEERACLE niyyy !!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Sumpah mengancam ๐Ÿ˜˜ ringan jer kat muka... texture smooth ssangat plak tuu... tahu korang rasa apa ? . . Rasa tak menyesal cubaa ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ hehehehe..๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ yg belum dpatkan foundation meeracle meh roger . . . Ada OFFER untuk COMBO special ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Nak mudah klik links WhatsApp Bio profile IG jer senang cepat๐Ÿ‘Œ๐Ÿ˜Š @meeracle.face.viral

BERITA BAIKKK BUAT MEERACLE LOVER ๐Ÿฅฐ Ada 2 benda baik nak bagi FREE je ni kat uols . 1) QUIVER FACIAL BRUSH LIMITED EDITION MEERACLE HQ . 2) LAYAK KE CABUTAN BERTUAH MENANG EMAS 916 PERCUMA DARI MEERACLE DIANA EMPIRE . Macam mana nak dapat keduanya ni ?? Mudah saja gaisss caranya ! . โžก BELI MANAยฒ PRODUK MEERACLE RM100 DAN KEATAS LAYAK UNTUK DAPAT FREE FACIAL BRUSH LIMITED EDITION MEERACLE & SEKALIGUS LAYAK KE CABUTAN BERTUAH MENANG EMAS 916 PERCUMA! . Rugilahh siapa lepaskan peluang ni. Lepas ni tak ada dah offer super exclusive macam ni tauu! . Quiver Facial Brush tu kat luar harga dia ratusยฒ.. HQ nak kasi percuma je okay! . Serious nak grab offer tak masuk akal ni?? . Terus klik link wasap dekat bio @meeracle.serum.viral . .

. . YES โ€ผ๏ธ SERUM EVOE AVAILABLE HERE โ€ผ๏ธ BUT LIMITED STOCK โ€ผ๏ธ ONLY 5 BOX LEFT โ€ผ๏ธ. FIRST COME FIRST SERVE โฃ . . Berminat ? JOM CUBA SET TRIAL RM25 JERR โ€ผ๏ธ MEMURAH JE GAIS ๐Ÿ’ฅ COD: SEREMBAN ๐Ÿš—. . . #dermaroller #dhealdermaroller #dhealdermarollerfeedback #dhealdermarollermurah #dhealdermarollerbysallydaughter #dermarollermurah #dermarollertreatment #dermarollermalaysia #serumkorea #serumjeragat #ubatjeragat #tonerkoreaoriginal #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermarollermurah #dermarolleroriginal #ubattinggi #ubatparutberlubang #ubatparutjerawat #ubatparutlekuk #ubatjerawat #serumevoe #serumjerawat #serumantijerawat #serummuka #serumglowing

5 SEBAB KENAPA PERLU CUBA & GUNA MEERACLE! . Assalamualaikum ๐Ÿ˜Š Jom berkenalan dengan set meeracle. Khas utk kekakak yang nak kulit sihat berseri dan jimat masa juga wang ringgit ! . . 1. MUDAH Tidak perlu lagi pakai krim siang krim malam lagi. Meeracle facial serum untuk siang dan malam. 2. JIMAT Beli satu set tahan sehingga 2 bulan. All in one. Semua ada dalam set ajaib ini. 3. WANGI Wangi sangat-sangat. Bau sampai rasa macam nak makan! 4. TEKSTUR RINGAN Rasa seperti tak pakai apa-apa pun. Sapu-sapu terus meresap. Semua khasiat-khasiat vitamin semua masuk dalam kulit muka. 5. GLOWING Muka akan glowing. Makin lama pakai makin glowing dan cantik. Rasai pinkish! . . Nak dapatkan harga promosi set Meeracle ? Terus klik link wasap dekat bio @meeracle_original.hq okayyy ๐Ÿ˜Š

KULIT LICIN DAN TEGANG, BEST PAKAI MEERACLE ๐Ÿ˜Š . Salam MEERACLE ๐Ÿ˜Š Bukan mudah nak dapat kulit sihat dan bersih macam kakak tu ya. Perlu sabar & konsistent. Yang penting kesan Meeracle secara semulajadi tanpa bahan kimia berbahaya yg rosakkan kulit kita. . Apakah kesan memakai set MEERACLE di muka? . โœ… Jerawat makin kurang โœ… JERAGAT Pudar & lama kelamaan hilang โœ… Blackhead degil terkeluar sendiri โœ… Kulit muka kurang berminyak โœ… Parut jerawat cepat pudar โœ… Muka makin LICIN, glowing,flawless dan tidak kusam lagi โœ… Pori-pori makin mengecil โœ… Kulit serta merta lembut dan lembab seperti pelakon korea . โœ… Kulit kering terus hilang dan kulit terasa segar seperti lepas mencuci muka โœ… Kulit terasa ringan dan bersih . Lihat feedback MEERACLE yang lain โฌ‡ @meeracle_original.hq @meeracle_original.hq @meeracle_original.hq . . Nak harga promosi MEERACLE? Teruk klik link wasap dekat bio @meeracle_original.hq ๐Ÿ˜Š .

๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹Anda mengalami masalah bibir kering? ๐Ÿ’”๐Ÿ’”๐Ÿ’” Katakan tidak pada bibir kering! โŒโŒ Jangan risau Mary Kay kan ada๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š . Dirumuskan daripada Shea butter & wangian segar teh putih (Camellia sinesis) ,sitrus. Mengembalikan kelembapak bibir anda dengan adanya: . โœ…Shea Sugar Scrub โœ…Shea Butter Balm . Apa itu "shea butter"?๐Ÿ‘€๐Ÿ‘€jang jang jang Shea butter kaya dengan omega-3s. Mengikut kajian omega 3-s membantu mengekalkan kelembapan natural kulit. . Benefits Shea Sugar Scrub ni: ๐ŸŒธmengelupas secara lembut untuk melembut kerana crystal gula semulajafi untuk mengilatkan bibir. ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ ๐Ÿ”ธTurut mengandungi minyak bunga matahari yang memang terkenal dengan anti-oksidan Vitamin E. ๐ŸŒธmenghalus & mengilat bibir . Benefits Shea Butter Balm: ๐Ÿ”ธturut menganfungi jojoba butter yang memberi keselesaan & melegakan bibir. ๐ŸŒธmelembap bibir secara mendalam & segar . Dengan kehadiran dua perfect combination ini maka hasil sangat bombastic! Bibir tidak kering dan lingkaran hitam kelihatan pudar dari masa ke semasa๐Ÿ™† . Berminat? Dapatkan free consultation dari your Independent Beauty Consultant Iyma Ws 01123310554 / tekan link di bio #marykaykl #marykaydamansara #marykayshahalam #marykayseriiskandar #marykayipoh#instagood #marykaymanjung #marykaypahang #marykaysabah #marykaysandakan#skinvigorate #marykaykedah#kulitbreakout #laraalana#uyainaarshad #wadiadra#neelofahijab #kulitsihat#ubatjerawat #ubatjeragat#ubatparut #kulitbreakout #bahanbotani#bellamara #duckscarves #mirafilzah #petalingjaya #syafiqkyle

Good morning uols!! Have you put on your Facial Serum to start the day? Oh you better!! Walaupun uols takde nak keluar pergi memana, walaupun duduk rumah, you still need to use the serum. Sebab kulit kita ni still perlukan kelembutan dan kelembapan. So what are waiting for? Pergi pakai sekarang! ๐Ÿ˜œ . bole klik dekat bio @meeracle.selangor.official . Jom dapatkan skincare meeracle sekarang Sya Pos setiap hari ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . #meeracle #skincaremeeracle #teammeeraclezz #codkualaselangor #shahalam #skincarenatural #skincarelover #skincareluxury #skincaremalaysia #skincarehalal #tipskecantikan #vitaminserum #ubatjeragat #serumjeragat #menjadidenganmeeracle #serumglowing #serumjerawat #serumjeragat #serumpemutih #buymuslimfirst #nakpickupline #bazarpaknil #muamalaysia #toturialmakeup #igreviewmalaysia #taiping #sayaju #postage #meeracleface #allnewmeeracle #formulagemstone #menjadidenganmeeracle

Cantikkan kulit wajah anda dengan lanbena LANBENA SCAR GEL - MOST WANTED PRODUCTS!! PALING SENSASII BERKESAN UTK MENGHILANG RAJA SEGALA SCARS!!! Kelebihannya : โœ” Gel muka pembaikan kulit โœ” Merawat stretch mark โœ” Merawat bekas jerawat โœ” Merawat dark spot โœ” Merawat parut jerawat โœ” Memudarkan parut chicken pox โœ” Memudarkan bekas eksiden โœ” Memudarkan parut bedah #jeragathilang #jerawathilang #jeragat #jeragatdegil #jerawatpasir #jerawat #parutjerawat #parut #paruthilang #parutjerawathilang #lanbenacream #lanbenaoriginal #lanbena #lanbenamurah#hilangkanparutjerawatjerawat #hilangkanparut #blackheadremoval #blackheads #breakout #mukabreakout #masalahkulit #ubatparutjerawat #ubatjerawat #ubatjeragat

SERUM JERAWAT & PARUT Awak ada masalah jerawat susah hilang? dah berbulan-bulan jerawat kat pipi? Mesti awak risau kan? yelaa penampilan awak mesti terbatas pakai baju lawa2 tapi muka belum ok, dah sapu fondation pun masih nampak jerawat & parut.. Ok laa awak jgn risau kami ada cara utk hilangkan jerawat awak tu.. kecut seawal 3 hari jer, setakat ni dah ramai yg berjaya tau.. Lepas awak guna MAGICAL SERUM ni kompem awak dpt kulit flawless tak guna make up pn cantik.. Awak nak cuba? klo awak nak boleh dapatkan sekarang.. 100 org terawal saya bagi diskaun kaw2 klik link ni utk sebarang pertanyaan.. wasap.my/60139846100/saya+nak+cuba #amierabeauty#magicalserum#scarserum#serumajaib#ubatparut#ubatjerawat#ubatjeragat#ubatberkesan#produkterbaik#produkberkesan#produkhalal#produkmesrawuduk#skincare#cosmetik#serum#jomcantik#tipskurus#tipscantik#tipskulitcantik#putehgebu#glowingskin#flawlessskin#newmagicalserum#produkgebugebas#emmamaembong#amyrarosli#jannanick#zahirahmacwilson#pakarkulitanda#doctorkecantikan

jom sy bantu anda selesaikan masalah kulit wajah anda ๐Ÿค— . Okey apa yang ada dalam box comel Tera skincare?๐Ÿฅ• . 1) *CARROT FACIAL WASH* - yang memutihkan kulit, 2) *SOFT PEARL PEELING TONER* - yang menghaluskan kulit, 3) *FLAWLESS DAY KRIM* - yang menghilangkan jerawat dan memudarkan parut, 4) *STARDUST NIGHT CREAM* - yang melembapkan kulitโ˜บโ˜บ JANGAN RISAU ๐Ÿ’ฏ LULUS KKM ! . . BEMINAT UTK TAHU LEBIH LANJUT? . . STOKIS SAH TERASKINCARE HERE ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€ wassap 0179418242 @ tekan je wassap link di bio ig @teraskincare_malaysia @teraskincare_malaysia @teraskincare_malaysia . . . #teraskincare #teraskincareofficial #teraskincarehq #teraskincaremalaysia #teraskincarekualalumpur #teraskincarecheras #whittening #jerawat #jeragat #blackheadremoval #luluskkm #makeuptutorial #ubatjeragat #arganoil #skincare #antijerawat #antijeragat #produkkecantikan #masker #facemist #moisturiser #serumwajah #nakputih #nakraya #kecantikan

hi uollss.. nie kite lanje skit testimoni fresh dari ladang habaq hang...๐Ÿค— . dapatkan dengan ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ . STOKIS SAH TERASKINCARE HERE ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€ wassap 0179418242 @ tekan je wassap link di bio ig @teraskincare_malaysia @teraskincare_malaysia @teraskincare_malaysia . . . #teraskincare #teraskincareofficial #teraskincarehq #teraskincaremalaysia #teraskincarekualalumpur #teraskincarecheras #whittening #jerawat #jeragat #blackheadremoval #luluskkm #makeuptutorial #ubatjeragat #arganoil #skincare #antijerawat #antijeragat #produkkecantikan #masker #facemist #moisturiser #serumwajah #nakputih #nakraya #kecantikan

Nak pilih BB Jelly or Day Cream ye? Please read this.. ๐Ÿ‘‡ . โ™ฅ BB Jelly has a glowy and glossy finishing so it is more suitable for those with dry skin . โ™ฅ Lovera Day Cream is suitable for oily skin because of its matte finishing and the ability to absorb oil more efficiently. . Now sis cuma kene pilih ikut skin type ye.. both pun ada SPF untuk protect kulit from matahari and also treatment for skin problems. . . BBJelly : RM45 Lovera Day Cream : RM40 Postage : RM8 SM / RM11 SS **๐™‹๐™Š๐™Ž๐™๐˜ผ๐™‚๐™€ ๐™ˆ๐™๐™๐˜ผ๐™ƒ & ๐™๐™๐™€๐™€ ๐™Ž๐˜ผ๐™ˆ๐™‹๐™‡๐™€ ๐™ž๐™› ๐™—๐™š๐™ก๐™ž ๐™™๐™š๐™ ๐™–๐™ฉ ๐™จ๐™๐™ค๐™ฅ๐™š๐™š** (๐˜ฝ๐™ก๐™ ๐™ฉ๐™œ๐™ค๐™  ๐™™๐™ ๐™ฉ ๐™„๐™‚ ๐™๐™ž๐™œ๐™๐™ก๐™ž๐™œ๐™๐™ฉ ๐™ช๐™ฉ๐™  ๐™—๐™š๐™ก๐™ž ๐™™๐™ž ๐™จ๐™๐™ค๐™ฅ๐™š๐™š) . . . ๐Ÿญ Cash On Delivery (With charge) ๐Ÿญ Area :- Kuala Pilah - Seremban - Senawang - Seremban2 - Cheras KL - Ampang KL - KLCC - Bandar Tun Razak - Bukit Bintang - Bandar Sri Permaisuri - Nilai - Klcc - Muar - Batu Pahat . . ๐ŸŒนWhatsapp sis utk order atau klik link kat bio ig sis +6011 2333 1227 . . . #ubatjerawat #ubatjeragat #kulitkusam #kulitputihgebu #kulitputih #kulitcerah #sunburn #kulitcantik #kulitsihat

WD ni krim kecantikan yang berteknologi NANO yang mempunyai kadar resapan 12 kali ganda lebih cepat ke bawah kulit terus masuk ke pembuluh darah. Ianya hanya perlu membuat sapuan ringkas di bahagian 3 nadi penting (kawasan pembuluh darah) yang mana tempat paling laju darah dipam ke seluruh tubuh badan. That why lah kesannya menyeluruh untuk satu badan. . . Hanya Sapuan mudah di nadi tangan, leher dan ari ari (rahim). Konsisten 2kali setiap hari. . . WD Bertindak untuk mencuci darah kotor, buang toksin, buang sel mati dan aktifkan sel sel baru. Sebab tu siapa yang dah guna krim WD ni akan dapat effect wajah lebih muda dari usia sebenar. Sebab sel sel dalam badan yg dah mati dah di bina dengan sel sel baru. Buat jaringan kolagen kembali aktif macam zaman remaja dulu. . . Itu yang makcik makcikk pon dah senyum lebar yunk bila dapat effect muka tetiba jadi mudaa kan. Siapa tak nak kannn. Setuju tak semua perempuan suka nampak muda lagi dari usia sebenar? . . Bila orang puji mesti syiok kannn? . . Jadi apa lagi nak tunggu. Jom dapatkan wd sementara ada PROMOSI JIMAT RM20 . ๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’˜๐Ÿ’˜๐Ÿ’˜๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– #wdec #rahsiaawetmuda #botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #aurainsta #aurainstabatch30 #testimoniwd #bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi #cikgu

WD ni krim kecantikan yang berteknologi NANO yang mempunyai kadar resapan 12 kali ganda lebih cepat ke bawah kulit terus masuk ke pembuluh darah. Ianya hanya perlu membuat sapuan ringkas di bahagian 3 nadi penting (kawasan pembuluh darah) yang mana tempat paling laju darah dipam ke seluruh tubuh badan. That why lah kesannya menyeluruh untuk satu badan. . . Hanya Sapuan mudah di nadi tangan, leher dan ari ari (rahim). Konsisten 2kali setiap hari. . . WD Bertindak untuk mencuci darah kotor, buang toksin, buang sel mati dan aktifkan sel sel baru. Sebab tu siapa yang dah guna krim WD ni akan dapat effect wajah lebih muda dari usia sebenar. Sebab sel sel dalam badan yg dah mati dah di bina dengan sel sel baru. Buat jaringan kolagen kembali aktif macam zaman remaja dulu. . . Itu yang makcik makcikk pon dah senyum lebar yunk bila dapat effect muka tetiba jadi mudaa kan. Siapa tak nak kannn. Setuju tak semua perempuan suka nampak muda lagi dari usia sebenar? . . Bila orang puji mesti syiok kannn? . . Jadi apa lagi nak tunggu. Jom dapatkan wd sementara ada PROMOSI JIMAT RM20 . ๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’˜๐Ÿ’˜๐Ÿ’˜๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– #wdec #rahsiaawetmuda #botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #aurainsta #aurainstabatch30 #testimoniwd #shahalamdelivery #bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi #cikgu

WD tiada SET tau. WD hanya 1 krim sahaja tapi pelbagai MANFAAT untuk kita yang bergelar wanita โค๏ธ . Bukan krim kecantikan biasa tapi krim yang hanya calit di nadi untuk rawat dari dalam. Kadang2 muka kita naik jerawat susah nak susut, kulit kusam, nampak tua dari usia disebabkan masalah dalaman dan toksin yg terkumpul selama ni dalam badan kita. . Percayalah toksin dalam badan boleh menyebabkan korang guna apa2 susah nak dapat kesan terbaik. Macam ada penghalang untuk cantik๐Ÿ™… โœ”๏ธ WD bukan skincare, tapi mampu merawat pelbagai masalah kulit. . โœ”๏ธ WD bukan krim pemutih, tapi mampu mencerahkan seluruh tubuh badan tona demi tona. . โœ”๏ธ WD bukan jamu, tapi mampu memberi kesan POSITIF kepada dalaman wanita๐Ÿ˜ . โœ”๏ธ WD bukan ubat kurus/ubat gemuk, tapi mampu memberi berat & bentuk tubuh ideal pada semua yang mencalitnya dengan konsisten. . Pastikan konsisten calit 2 kali sehari dan minum air kosong 2-3liter sehari. Bila semua dah dibuang keluar, lebih mudah kandungan bahan nak meresap sebab ianya tak melalui sistem tapisan terus melalui pembuluh darah. Jadi jangan pelik kenapa beribu pengguna dah berjaya cantik hanya dengan calitan di nadi ๐Ÿ’ƒ www.wasap.my/601111672949/wd #wdec #rahsiaawetmuda #botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #aurainsta #aurainstabatch30 #testimoniwd #shahalamdelivery #bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi #cikgu

WDTA MEMANG 3 KALI GANDA INSTANT FIRMING. Biarlah gambar berbicara. Kadang kita tak perasan instant firming dia tu kan. Meh tengok eksperimen ni bagi clear. Upgrade formula, of course upgrade effect dia. Kami tak tipu ea saiyanggg. Bagi yang dah ada WDTA kat tangan bole start cuba sapu kat tangan or pipi sebelah macam dalam gambar ni. Tengok keanjalan die naik toink-toink. Pastu bandingkan dengan tangan or pipi yang kita tak sapu WDTA๐Ÿ˜ฑ Kami bukan cakap kosong. Cubalahh! Kalau kat otot tangan dah anjal sampai macam tu, tak leh bayang kat pipi kalau sapu konsisten. Sesilap orang kata awak cucuk botox. Bertelur pipi naiknya. Tengok sis dan nenek kat bawah ni cheek bone terangkat uolsss. Perghh, semua pakat anjal la lepas ni. Memang bebetul pantas ๐Ÿ˜ฑ WDTA SELAMAT, LULUS KKM dan HALAL. Jangan ragu-ragu taw kalau nak cuba. WDTA bukan timbang kilo. Memang ni Krim Awet muda bagi kulit anjal, tegang dan nampak lebih muda dari usia. Udah tunggu lelama. Calitkan WDTA ya. Wassap aje dayah di link ini. www.wassap.my/601111672949/wd #wdec #rahsiaawetmuda #botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #aurainsta #aurainstabatch30 #testimoniwd #shahalamdelivery #bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi #cikgu

Ada yang pertikai, BUKAN KE SARANG BURUNG MAHAL? 1kg sampai beribu harga, macam mana BNE ni boleh jual RM20 je? SAMPAH! ๐Ÿ™„ Ayat hampa, itu lah tak tau kena bertanya bukan hentam kromo. Memang lah kalau letak seketul sarang tu mahal nak mam, ini PATI je sayang uiii. Sarang burung tu dah diproses jadi macam serbuk tu. Haa serbuk tu lah yang diproses untuk jadikan BNE. (Tengokk video lagu raya๐Ÿ˜†๐Ÿคช) Video tunjuk cara bancuh BNE. KILANG YANG BANCUH tau. Guna formula yang dah dilock / RND. *Tengok bebetul, ada serbuk yang di add dalam bancuhan, itu lah SARANG BURUNG WALET! Alaa lebih kurang macam nescafe lah. Nak bancuh nescafe ambik biji kopi tu sebiji2 kat pokok untuk bancuh minum ka ๐Ÿ˜… Asal murah kata timbang kilo, tidak semesti nyerr taww. Jom lekaih calit Kami dah calit! Hampa bila lagi? #birdnestessence_hq #skincaremalaysia #skincare #merawatkulit #jeragathilang #jerawatpasir #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #aurainsta #igmashup #terapiinstagram #instashop #like4like #follow4follow #trustedseller #sayajual #sayaguna #1

JERAWAT KECUT , PARUT PUN HILANG.. . Alhamdullillah setelah sekian lama mencari skincare untuk merawat kulit akhirnya bertemu dengan MEERACLE . . MEERACLE SESUAI UNTUK SEMUA . DAN SELAMAT DIGUNAKAN .. 100% bhn semulajadi ,HALAL serta LULUS KKM. . Set skincare paling MUDAH, kesan paling menakjubkan !!! Kenapa pilih meeracle?? โœ” set combo yg murah, tahan sehingga 2 bln (jimat) โœ” kulit flawless dan glowing2 giteww โœ” Jerawat dah susah nak timbul ( meeracle merawat kulit dari dalam ) Kenapa perlu tunggu lagi.. cepat dapatkan set skincare yg akan membuat anda sentiasa cantik berseri๐Ÿ’–๐Ÿ’– www.wasap.my/60175548556/nakmeeracle #ubatjeragat #penawarjerawat #menjadidenganmeeracle #meeracle #allnewmeeracle #formulagemstone #meeracleempoweringyou #meeracleadvanceformula #empoweringwomen #empowering #menjadidenganmeeracle #meeracleutara #meeracledaerahkerian #meeracleparitbuntar #teammeeracleanis

BirdNest Essence memudarkan parut, mengurangkan garis penuaan, meremajakan kulit muka๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ Rugi tak cuba taw. Kami dah calit! Hampa bila lagi? #birdnestessence_hq #skincaremalaysia #skincare #merawatkulit #jeragathilang #jerawatpasir #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #aurainsta #igmashup #terapiinstagram #instashop #like4like #follow4follow #trustedseller #sayajual #sayaguna #1

Thank u sis...happy customers dapat free gift ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€ Syarat senang u alls kne beli harga set skincare RM100 ke atas+dapat free gift tau๐Ÿ˜Š๐Ÿค— Jum spe nak grab satu set bole cepat wasap aizat Nak kulit bebas jerawat,cerah,kusam dan bersih ? wasap sekarang untuk order cepat2 stok terhad gaiss๐Ÿค—๐Ÿค—โคต๏ธ Whatsapp segera๐Ÿ‘‰0192199680 Atau bole klik dekat bio @meeracle.selangor.official . Jom dapatkan skincare meeracle sekarang Sya Pos setiap hari ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . #meeracle #skincaremeeracle #teammeeraclezz #codkualaselangor #shahalam #skincarenatural #skincarelover #skincareluxury #skincaremalaysia #skincarehalal #tipskecantikan #vitaminserum #ubatjeragat #serumjeragat #menjadidenganmeeracle #serumglowing #serumjerawat #serumjeragat #serumpemutih #buymuslimfirst #nakpickupline #bazarpaknil #muamalaysia #toturialmakeup #igreviewmalaysia #taiping #sayaju #postage

#ajaib_sungguh_wd_ni SAYA ๐Ÿ‘ธ, guna WD. SUAMI ๐Ÿ‘ท, guna WD. ANAK ๐Ÿ‘ซ, guna WD. MAK ๐Ÿ‘ฉ, guna WD. AYAH ๐Ÿ‘ณ, guna WD. NENEK ๐Ÿ‘ต, guna WD. ATOK ๐Ÿ‘ด, guna WD. . Amboi amboi amboi, semua guna WD ๐Ÿ˜…, dah jadi produk untuk SEISI KELUARGA dah si kenit ni. ๐Ÿ‘ . Ini fakta sayang, bukan auta. . Macam saya sendiri pon sama, boleh cakap setiap anggota keluarga memang pernah merasa la calitan WD ni, tak kisah ape je berlaku, memang hakak calitkan je si WD ni kat dorang, baik kecik baik besar, baik muda baik tua, hakak calit jorrrrr. ๐Ÿ˜† . Apapun happy sangat bila pengguna mendapat memacam kebaikan dari si comel WD ni, especially bila manfaatnya untuk seisi keluarga, syukur sangat-sangat. . ๐Ÿ“Œ Kesimpulannya disini, WD ialah produk yg WAJIB ADA DI SETIAP RUMAH. . So, untuk yg belum memiliki si kecil WD, bolehlah usha sekarang, trust me, uolls takkan rugi kenal produk yg rare, unik dan hebat ini. ๐Ÿ‘ . ๐Ÿ’Krim WDTA dah 5 tahun lebih di pasaran. Permintaan makin tinggiii. Produk #malaysia setanding produk #antarabangsa. Harga mampu milik. . . โœ”๏ธProduk lulus KKM๐Ÿ’ฏ dan Halal Jakim๐Ÿ’ฏ . CALIT PADA NADI, CANTIK SATU BODY. โค . Berminat nak tahu lebih lanjut? . Nak cuba? Nak repeat order? Nak harga promosi dan special gift dari kak ana? Cepat wasap kak ana sekarang๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ 0192807726 0192807726 0192807726 . Atau . Boleh follow IG kak ana ๐Ÿ‘‡ @wd_womendesiree_kl @wd_womendesiree_kl @wd_womendesiree_kl . Tekan link wasap on bio . #wdgombak #wdkualalumpur #wdselangor #wdkrimawetmuda #wdkrimajaib #wdhargapromosi #wdhargamurahmalaysia #wdmerawatjeragat #wdmerawatjerawat #wdnadikecantikanku #beauty #skincare #ubatjerawat #ubatjeragat #wdsingapore #wdbrunei #wdkelantan #wdterengganu #wdpahang #krimkecantikan #wdcalitcalitcantiksatubody #wdcantikbukansekadarluaran #bazaar #likeforlike #like2like

Ramai customer pelik saya tak sapu #wd kat muka pun tapi kenapa ramai yang tegur makin berseri ๐Ÿค” . . Tula #special nya wd ni. Krim bio teknologi nano ni Sapu kat nadi nadi je dah cukup untuk merawat dalaman bagi sihat dan cantik satu badan. . . Kenapa sapu kat #nadi ?? . . Sebabnya nadi adalah PEMBULUH DARAH TERBESAR di badan kita, jadi kandungan WD yang kita sapu di nadi tu akan meresap pantas ke dalam pembuluh darah dan akan meresap mengikut aliran darah tanpa sebarang tapisan. Macam sapu sapu zasssss gitu. . . Tetambah pulak wd triple Advance ni. Lagi laaa macam roket peginyee๐Ÿ™Š . . Sebab tu la cust yang sapu nadi je pun bagi feedback kulit makin cerah berseri , makin muda, jerawat hilang, jeragat pudar, kulit tegang toingg toingg. . . Bahan yang terkandung dalam WD ni memang dirumus khas untuk masalah kulit. So uaolss tak perlu la ragu ragu untuk mencuba. In shaa Allah wd the best choice ๐Ÿ‘ . . Berminat nak tahu lebih lanjut? . Nak cuba? Nak repeat order? Nak harga promosi dan special gift dari kak ana? Cepat wasap kak ana sekarang๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ 0192807726 0192807726 0192807726 . Atau . Boleh follow IG kak ana ๐Ÿ‘‡ @wd_womendesiree_kl @wd_womendesiree_kl @wd_womendesiree_kl . Tekan link wasap on bio . #wdgombak #wdkualalumpur #wdselangor #wdkrimawetmuda #wdkrimajaib #wdhargapromosi #wdhargamurahmalaysia #wdmerawatjeragat #wdmerawatjerawat #wdnadikecantikanku #beauty #skincare #ubatjerawat #ubatjeragat #wdsingapore #wdbrunei #wdkelantan #wdterengganu #wdpahang #krimkecantikan #wdcalitcalitcantiksatubody #wdcantikbukansekadarluaran #bazaar #likeforlike #like2like

Set 3 in 1 AVAILABLE NOW! . . Acne Cleansing Bar ๐Ÿ€ . โžก Mencuci wajah hingga ke liang pori, membuang lebihan minyak, mematikan jerawat, dan membersihkan wajah daripada bacteria. . . Magic Day Cream ๐ŸŒป . โžก Melindungi wajah daripada sinaran matahari kerana ia mengandungi SPF30. โžก Tidak perlu pakai bedak, foundation & sunblock. . . Treatment Cream ๐Ÿ“ . โžก Mematikan merawat, memudarkan parut, menghilangkan jeragat, mencerahkan wajah, melicinkan kulit muka. . . Satu set RM70 termasuk postage. . . ๐Ÿ“ฒ Klik link di bio IG untuk order ๐Ÿ“ฒ Klik link di bio IG untuk order ๐Ÿ“ฒ Klik link di bio IG untuk order . . . #treatmentcream #acnecleansingsoap #magicdaycream #lelakikuyangdulu #sabunpemutih #maaezwhiteningsoap #ubatjeragat #ubatjerawat #ubatparut #dropshipmalaysia #dropshipwanted #miniagentwanted #jamujelita #dnarzskincare #syimabeauty #syaherabeauty #bougasserum #ainaaserum #tomatowhiteningscrub #jubahmurah #bajumurah #tudungmurah #leeyanarahman

2 bulan lagi dah tahun BARU. Masih setia dengan produk MAHAL, mahal tapi tak berbaloi langsung udahh laa tu dera kulit muka sendiri ๐Ÿ˜ท๐Ÿ˜ท kesian kulit tu dahh macam macam racun, merkuri berkasih sayang bermanja mesra . jom tukar ! biar Si Saka Burung beraksi buangg segala merkuri jahat kat muka awak tu ! RM20 je sebotol. Muka pun glowing, gebu, tak kering malah kulit semakin sihat dan cantik โคโคโค . . #birdnestessence_hq #skincaremalaysia #skincare #merawatkulit #jeragathilang #jerawatpasir #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #aurainsta #igmashup #terapiinstagram #instashop #like4like #follow4follow #trustedseller #sayajual #sayaguna #ladyboss #girlboss #jutawanbne

Waaahh cantik rambut tuu Boleeh tiruu ni ladyyss . . . Support ๐Ÿค— FB Page PINK LADY MALAYSIA HQ by (pinkladyteamasya) . ๐Ÿ’ฏ % Herba Asli Semulajadi ๐ŸŒฟ Terbaik โœ”๏ธ 500 % Kepuasan Terjamin โœ”๏ธ . Jangan tunggu lagi, dapatkan PINK LADY Jamu Moden Terbaik Masa Kini ๐Ÿ’ƒ . Grab SEKARANG sekarang! Komen โ€œNAKโ€ โค๏ธ untuk SAYA bantu. Macamana NAK dapatkan PINK LADY niโ“Whatsapp SAYA utk dapatkan SPECIAL PRICE HARI INI ๐Ÿ˜˜ .. Klik link DI BIO ๐Ÿ–ฑ๏ธ . ======================= . FOLLOW ๐Ÿ“ท LIKE โค๏ธ @pinkladymalaysia_official . WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ 01120987590 WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ 01120987590 WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ 01120987590 . . ======================= . . . . . . . . . #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #payudarabesarkencang #creampayudara #alatpembesarpayudara #punggungmelentik #ubatkurus #kuruspantas #produkkurus #putihcepat #senggugutkeputihanteruk #jerawatkecut #jerawatbadan #ubatjeragat #missvgatal #bersalin #kulitberjerawat #kulitcerah #jomkurus #luluskkm #likeforlikes #lv #artist #kakitravel #shopping #bahagiasederhana #makeuptutorial #ceritahamil #babys #mami

Deepavali bakal menjelma tak lama lagi โœจ Dengan feedback cust daeler dari TeamMokdaHebat ni Fiwwittss makin cantikk neutral beauty sis Shanti niee sekarang . Makin cantik makin meletop. Sesilap Kajol dan Kareena Kapoor pun kalah tauu. Siapa bilang cecalit tak mujarab. Nampak tak transformasi dari kulit gelap kini semakin cerah. . Tak perlukan pelbagai rawatan produk atau supplimen. Hanya konsisten WD je cukup untuk meraih hasil lumayan. Umur dah 47 tahun siap ada anak bujang umur 21 tahun, tapi nampak macam 30an jer kan . Dah 6 botol sis Shantikkk konsisten pakai WDTA tau. Buktinya tona kulitt makin cerah sekata, glowing, anjal, tegang dan runcing bagaikan mimpi ajer. Dengan #ekstrak_akar_tree_peony yang bertindak menyingkirkan toksik dalam badan dan melancarkan peredaran darah, #ekstrak_pueraria_mirifica pula membantu merawat jerawat dan menganjalkan kulit dari dalam, Arbutin dan Glutathione pula berfungsi untuk mencerahkan kulit. . WD nie menggunakan teknologi bio nano yang menyerap 12 kali lebih cepat ke pembuluh darah dan mempercepatkan kesan kepada badan. Susuk moden nie bertindak merawat dari dalam tau. So ambik masa untuk dia rawat masalah dalaman dulu tau. . Harga tak mahal tau untuk produk yang merawat luaran dan dalaman. Mana nak? Nak cantik luaran je or nak cantik dalaman & luaran sekali gus ๐Ÿ˜‰ Ada yang nak shantekk untuk Deepavali ni ke? Klik jer link ni kita bisik bisik kat tepi Nak cuba? Nak repeat order? Nak harga promosi dan special gift dari kak ana? Cepat wasap kak ana sekarang๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ 0192807726 0192807726 0192807726 . Atau . Boleh follow IG kak ana ๐Ÿ‘‡ @wd_womendesiree_kl @wd_womendesiree_kl @wd_womendesiree_kl . Tekan link wasap on bio . #wdgombak #wdkualalumpur #wdselangor #wdkrimawetmuda #wdkrimajaib #wdhargapromosi #wdhargamurahmalaysia #wdmerawatjeragat #wdmerawatjerawat #wdnadikecantikanku #beauty #skincare #ubatjerawat #ubatjeragat #wdsingapore #wdbrunei #wdkelantan #wdterengganu #wdpahang #krimkecantikan #wdcalitcalitcantiksatubody #wdcantikbukansekadarluaran #bazaar #likeforlike #like2like

BERITA BAIKKK BUAT MEERACLE LOVER ๐Ÿฅฐ Ada 2 benda baik nak bagi FREE je ni kat uols ๐Ÿ˜ . 1) QUIVER FACIAL BRUSH LIMITED EDITION MEERACLE HQ (Swipe gambar) . 2) LAYAK KE CABUTAN BERTUAH MENANG EMAS 916 PERCUMA DARI MEERACLE DIANA EMPIRE . Macam mana nak dapat keduanya ni ?? Mudah saja gaisss caranya ! . โžก BELI MANAยฒ PRODUK MEERACLE RM100 DAN KEATAS LAYAK UNTUK DAPAT FREE FACIAL BRUSH LIMITED EDITION MEERACLE & SEKALIGUS LAYAK KE CABUTAN BERTUAH MENANG EMAS 916 PERCUMA! . Rugilahh siapa lepaskan peluang ni. Lepas ni tak ada dah offer super exclusive macam ni tauu! . Quiver Facial Brush tu kat luar harga dia ratusยฒ.. HQ nak kasi percuma je okay! . Serious nak grab offer tak masuk akal ni?? . Terus klik link wasap dekat bio @meeracle.selangor.official . . #meeracle#ajimaura #teammeeraclezz #skincarenatural #bmf #skincarehalal#mimpiyangsempurna #tipskecantikan #assalamualaikum #ubatjeragat #mirafilzah#menjadidenganmeeracle#kulitsensitif #likeforlike#likeforfollow #serumjerawat #cikguseo #terapiinstagram #buymuslimfirst #productviral #ubatjerawat#muamalaysia #toturialmakeup #jerawatkronik#codselangor #lelakimuyangdulu #ubatjeragat #codshahalam #sokongprodukmuslim#eday #poslaju

Ramai sebenarnya kan tertanya tanya, betul ke WD di proses di kilang. Siap ada yang google dan cari no phone kilang. Lebih dari 10 orang yang call kilang bertanyakan kewujudan WD tu betul ke tak betul di proses di alamat kilang yang di cetak di belakang kotak WD. SEBAB RASA TAK SELAMAT dengan isu produk sekarang yang tak secure dari segi kandungan bahannya. Alhamdulillah hari ni, kak nad di sini membuktikannya. Ada yang call nak patern produk sama dengan WD jugak dan sebenarnya ramaii jugak. ๐Ÿ˜… Namun, kami bersyukur pihak kilang pegang amanah sebaiknya untuk kami. So untuk pengedar WD ini untuk ANDA. Lama kan dah request, barula ari ni kak nad tunjuk selepas 5 TAHUN WD Di pasaran. Nak cuba? Nak repeat order? Nak harga promosi dan special gift dari kak ana? Cepat wasap kak ana sekarang๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ 0192807726 0192807726 0192807726 . Atau . Boleh follow IG kak ana ๐Ÿ‘‡ @wd_womendesiree_kl @wd_womendesiree_kl @wd_womendesiree_kl . Tekan link wasap on bio . #wdgombak #wdkualalumpur #wdselangor #wdkrimawetmuda #wdkrimajaib #wdhargapromosi #wdhargamurahmalaysia #wdmerawatjeragat #wdmerawatjerawat #wdnadikecantikanku #beauty #skincare #ubatjerawat #ubatjeragat #wdsingapore #wdbrunei #wdkelantan #wdterengganu #wdpahang #krimkecantikan #wdcalitcalitcantiksatubody #wdcantikbukansekadarluaran #bazaar #likeforlike #like2like

Calit calit kat nadi tetibe kulit kusam plinkk plinkk kuar mentol. . . Pelikkkk, cam tak cayeer ๐Ÿคฃ Apa yang buat kulit tu jadi elok. . . Kastemer tanya hihi๐Ÿ‘† . . Meh nak stori sket. Dalam WD ni ada estrak Akar Tree peony yang bantu buang toksin dari dalam badan kita. Toksin jahat ni la yang buat kulit kita jadi kusam. Sebab dalaman kita tak bersih. . . Once kita sapu wd kat nadi (pembuluh darah terbesar) zat zat dalam WD ni akan menyerap masuk dan buat kerja. Wd ni krim nano tau. Tak sama macam krim krim biaser kat luar sana. . . Kesan di nadi lebih pantas tanpa sebarang tapisan. Tambah lagi WD Triple Advance ni 3x ganda instant. Lagi bedesup pegi nyer. . . Sebab tu yang pakai susuk moden wd ni makin cantek berseriii seriii macam pengantin baru ๐Ÿคญ . . Korang tak nak ke muka bercahaya setiap hari? . . https://www.wasap.my/601111672949/nakWDTA #wdec #rahsiaawetmuda #botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #aurainsta #aurainstabatch30 #testimoniwd #shahalamdelivery #bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi #cikgu

KETERUJAAN APAKAH INI ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ณ Testimoni fresh from oven Cantik yakmat wehh. Jangan ingat pangkat emak emak pakai krim WD ni tak boleh kembali awet muda tauu Tengok akak kita ni ha ๐Ÿ˜ฑ MashaAllah tergamam. Berdiri bulu roma ai tengok feedback akak ni Memang ketara sangat, beza kulit akak ni dulu dan sekarang Kalau nak tahu, akak ni baru je guna krim WDTA. Alhamdulillah memang serasi sangat katanya "Wajah dulu sembap dan kusam". Sekarang makin glowing dan cantik, cerah gebus, anjal tegang berganda ganda ๐Ÿ˜ Korang yang muda muda ni tak kan laa nak tengok akak ni sorang je cantik? Tak tingin keee? Berminat, ajom lah grab WD sekarang! #wdec #rahsiaawetmuda #botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #aurainsta #aurainstabatch30 #testimoniwd #shahalamdelivery #bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi #cikgu

BERJERAWAT.? NAK KULIT LICIN BERSERI TANPA SEBARANG MAKE UP.? SUDAH TERBUKTI BERKESAN --> Kkm aproved --> hilangkan jerawat --> hilangkan jeragat --> hilangkan parut Mampu mengekalkan struktur kulit sentiasa awet muda & menghilangkan sel2 kulit mati seawal 3 hari. Whatsapp link jika serius nak dibantu ๐Ÿ‘‡ --> wasap.my/60139846100/serum+jerawat #amierabeauty#magicalserum#scarserum#serumajaib#ubatparut#ubatjerawat#ubatjeragat#ubatberkesan#produkterbaik#produkberkesan#produkhalal#produkmesrawuduk#skincare#kosmetik#serum#jomcantik#tipskulitcantik#putehgebu#glowingskin#flawlessskin#newmagicalserum#produkgebugebas#emmamaembong#amyrarosli#jannanick#zahirahmacwilson#pakarkulitanda#doctorkecantikan

SERUM JERAWAT & PARUT Awak ada masalah jerawat susah hilang? dah berbulan-bulan jerawat kat pipi? Mesti awak risau kan? yelaa penampilan awak mesti terbatas pakai baju lawa2 tapi muka belum ok, dah sapu fondation pun masih nampak jerawat & parut.. Ok laa awak jgn risau kami ada cara utk hilangkan jerawat awak tu.. kecut seawal 3 hari jer, setakat ni dah ramai yg berjaya tau.. Lepas awak guna MAGICAL SERUM ni kompem awak dpt kulit flawless tak guna make up pn cantik.. Awak nak cuba? klo awak nak boleh dapatkan sekarang.. 100 org terawal saya bagi diskaun kaw2 klik link ni utk sebarang pertanyaan.. wasap.my/60139846100/saya+nak+cuba #amierabeauty#magicalserum#scarserum#serumajaib#ubatparut#ubatjerawat#ubatjeragat#ubatberkesan#produkterbaik#produkberkesan#produkhalal#produkmesrawuduk#skincare#cosmetik#serum#jomcantik#tipskurus#tipscantik#tipskulitcantik#putehgebu#glowingskin#flawlessskin#newmagicalserum#produkgebugebas#emmamaembong#amyrarosli#jannanick#zahirahmacwilson#pakarkulitanda#doctorkecantikan#

SERUM JERAWAT & PARUT Awak ada masalah jerawat susah hilang? dah berbulan-bulan jerawat kat pipi? Mesti awak risau kan? yelaa penampilan awak mesti terbatas pakai baju lawa2 tapi muka belum ok, dah sapu fondation pun masih nampak jerawat & parut.. Ok laa awak jgn risau kami ada cara utk hilangkan jerawat awak tu.. kecut seawal 3 hari jer, setakat ni dah ramai yg berjaya tau.. Lepas awak guna MAGICAL SERUM ni kompem awak dpt kulit flawless tak guna make up pn cantik.. Awak nak cuba? klo awak nak boleh dapatkan sekarang.. 100 org terawal saya bagi diskaun kaw2 klik link ni utk sebarang pertanyaan.. wasap.my/60139846100/saya+nak+cuba #amierabeauty#magicalserum#scarserum#serumajaib#ubatparut#ubatjerawat#ubatjeragat#ubatberkesan#produkterbaik#produkberkesan#produkhalal#produkmesrawuduk#skincare#cosmetik#serum#jomcantik#tipskurus#tipscantik#tipskulitcantik#putehgebu#glowingskin#flawlessskin#newmagicalserum#produkgebugebas#emmamaembong#amyrarosli#jannanick#zahirahmacwilson#pakarkulitanda#doctorkecantikan#

PUAS HATI SANGAT PAKAI MEERACLE...! "Parut kat muka semakin hilang, baru pakai 1set je, belum guna sebulan." - customer Masalah parut adalah masalah yang paling merisaukan. Sukar nak atasinya. Tapi sekarang tak risau lagi. Meeracle pilihan selamat lagi tepat untuk wajah kesayangan anda! Cubalah sendiri. Milikinya hari ini juga โค . @skincare_meeracleviral @skincare_meeracleviral @skincare_meeracleviral . #meeracle #menjadidenganmeeracle #formulagemstone #teammeeraclezz

Did you know that a doe foot applicator is the most famous applicator? Easy to apply around the eye area and to conceal. Tak perlu nak pump and letak kat tangan dulu ke apa, terus straight away calit dekat muka and uols terus boleh ratakan foundation tu guna sponge! . . @skincare_meeracleviral @skincare_meeracleviral @skincare_meeracleviral . #meeracleface #allnewmeeracle #formulagemstone #menjadidenganmeeracle #meeracleempoweringyou #meeracleadvanceformula #selfloveisfirstlove

5 SEBAB KENAPA PERLU CUBA & GUNA MEERACLE! . Assalamualaikum ๐Ÿ˜Š Jom berkenalan dengan set meeracle. Khas utk kekakak yang nak kulit sihat berseri dan jimat masa juga wang ringgit ! . . 1. MUDAH Tidak perlu lagi pakai krim siang krim malam lagi. Meeracle facial serum untuk siang dan malam. 2. JIMAT Beli satu set tahan sehingga 2 bulan. All in one. Semua ada dalam set ajaib ini. 3. WANGI Wangi sangat-sangat. Bau sampai rasa macam nak makan! 4. TEKSTUR RINGAN Rasa seperti tak pakai apa-apa pun. Sapu-sapu terus meresap. Semua khasiat-khasiat vitamin semua masuk dalam kulit muka. 5. GLOWING Muka akan glowing. Makin lama pakai makin glowing dan cantik. Rasai pinkish! . . Nak dapatkan harga promosi set Meeracle ? Terus klik link wasap dekat bio @meeracle.stokis.amira okayyy ๐Ÿ˜Š #teammeraclezz #sayajual #codpengerang #codbandarpenawar #coddesaru #codfeldasening #codfeldasening

Cpt!!! Siapa lagi nk tmbh oder. Barang pun mkin surut tu. Lmbt kne tunggu lain la nnti jwbnya, siapa srh tgk je nasib korang la ๐Ÿ˜ . . Kejam kan? Bukan selalu, kejam sbb nk korang cntik jgk githueww ๐Ÿ˜† siapa beli by pos bne nasib korang la eh buka nnti, pnuh dgn balutan. Brang kaca, jadi kne terima hakikat la ye. Hahaha๐Ÿ˜‚ . . #setnenekskincare #skincare #setnenek #setphilipine #skincaresetnenek #scrub #greentea #greenteascrub #cchwfoundation #foundation #skincareroutine #skincareviral #skincarephilipin #skincaredaripadaphilipin #sabunmuka #toner #dailycream #skinbreakout #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #jeragathilang #ubatjerawat #ubatjeragat #jerawatpasir #jeragathilang #jerawatpudar #bintikhitam #teamdyla

Set 3 in 1 AVAILABLE NOW! . . Acne Cleansing Bar ๐Ÿ€ . โžก Mencuci wajah hingga ke liang pori, membuang lebihan minyak, mematikan jerawat, dan membersihkan wajah daripada bacteria. . . Magic Day Cream ๐ŸŒป . โžก Melindungi wajah daripada sinaran matahari kerana ia mengandungi SPF30. โžก Tidak perlu pakai bedak, foundation & sunblock. . . Treatment Cream ๐Ÿ“ . โžก Mematikan merawat, memudarkan parut, menghilangkan jeragat, mencerahkan wajah, melicinkan kulit muka. . . Satu set RM70 termasuk postage. . . ๐Ÿ“ฒ Klik link di bio IG untuk order ๐Ÿ“ฒ Klik link di bio IG untuk order ๐Ÿ“ฒ Klik link di bio IG untuk order . . . #treatmentcream #acnecleansingsoap #magicdaycream #lelakikuyangdulu #sabunpemutih #maaezwhiteningsoap #ubatjeragat #ubatjerawat #ubatparut #dropshipmalaysia #dropshipwanted #miniagentwanted #jamujelita #dnarzskincare #syimabeauty #syaherabeauty #bougasserum #ainaaserum #tomatowhiteningscrub #jubahmurah #bajumurah #tudungmurah #leeyanarahman

Pengakuan Fika sendiri. Ini real testimoni ya๐Ÿ˜ Calit kan nadi, satu body cantik. Bukan kulit muka je cantik ๐—ฆ๐—ฎ๐—ฝ๐—ฎ ๐—ก๐—ฎ๐—ธ ๐—–๐˜‚๐—ฏ๐—ฎ ๐——๐—ฒ๐—ป๐—ด๐—ฎ๐—ป ๐—›๐—ฎ๐—ฟ๐—ด๐—ฎ ๐—ฃ๐—ฟ๐—ผ๐—บ๐—ผ ๐—–๐—ฒ๐—ฝ๐—ฎ๐˜ ๐Ÿ“ฒ๐—ช๐—ต๐—ฎ๐˜๐˜€๐—ฎ๐—ฝ๐—ฝ 011-15644756 ๐š๐ญ๐š๐ฎ ๐œ๐ฅ๐ข๐œ๐ค ๐ฅ๐ข๐ง๐ค ๐ฐ๐ก๐š๐ญ๐ฌ๐š๐ฉ๐ฉ ๐ค๐š๐ญ ๐๐ˆ๐Ž PRODUK LULUS KKM, ADA SIJIL HALAL JAKIM NOW PROMO HARGA ASAL RM 100, HARGA PROMO RM 80 Sebekas tahan 2-3 bulan Postage FREE, FREE video cara pakai,FREE guide, FREE gift ***SAPA BERMINAT NAK JOIN DEALER RM500 dapat 10pcs #wdtamalaysia #womendesiremalaysia #wdtakl #wdtaselangor #leeyanarahman #minimalace #skii #esteelauder #dermalogica #instaboomakademi #hervskincare #lipmattesobella #wdtamalaysia #antijeragat #antiaging #antijerawat #kulitkusam #masalahjerawat #ubatjerawat #ubatjeragat #firmax #produkkesihatan #produkkecantikan #tipscantik #petuacantik #petuakecantikan #petuabahandapur #krimawetmuda #tipskecantikan

Pengakuan Fika sendiri. Ini real testimoni ya๐Ÿ˜ Calit kan nadi, satu body cantik. Bukan kulit muka je cantik ๐—ฆ๐—ฎ๐—ฝ๐—ฎ ๐—ก๐—ฎ๐—ธ ๐—–๐˜‚๐—ฏ๐—ฎ ๐——๐—ฒ๐—ป๐—ด๐—ฎ๐—ป ๐—›๐—ฎ๐—ฟ๐—ด๐—ฎ ๐—ฃ๐—ฟ๐—ผ๐—บ๐—ผ ๐—–๐—ฒ๐—ฝ๐—ฎ๐˜ ๐Ÿ“ฒ๐—ช๐—ต๐—ฎ๐˜๐˜€๐—ฎ๐—ฝ๐—ฝ 011-15644756 ๐š๐ญ๐š๐ฎ ๐œ๐ฅ๐ข๐œ๐ค ๐ฅ๐ข๐ง๐ค ๐ฐ๐ก๐š๐ญ๐ฌ๐š๐ฉ๐ฉ ๐ค๐š๐ญ ๐๐ˆ๐Ž PRODUK LULUS KKM, ADA SIJIL HALAL JAKIM NOW PROMO HARGA ASAL RM 100, HARGA PROMO RM 80 Sebekas tahan 2-3 bulan Postage FREE, FREE video cara pakai,FREE guide, FREE gift ***SAPA BERMINAT NAK JOIN DEALER RM500 dapat 10pcs #wdtamalaysia #womendesiremalaysia #wdtakl #wdtaselangor #leeyanarahman #minimalace #skii #esteelauder #dermalogica #instaboomakademi #hervskincare #lipmattesobella #wdtamalaysia #antijeragat #antiaging #antijerawat #kulitkusam #masalahjerawat #ubatjerawat #ubatjeragat #firmax #produkkesihatan #produkkecantikan #tipscantik #petuacantik #petuakecantikan #petuabahandapur #krimawetmuda #tipskecantikan

dulu kusam,kini cerah berseri,dari title sipenternak jerawat sekarang dah dapat minah simuka ploless . pernah tengok tak awek cun,muka licin licin yang nampak sihat la bkn licin sebab merkuri rasa terdetik kat hati,jeles nya lahai dengan skin dia . kakya dlu dlu paling jeles ngan skin org yang bebas jerawat ni teringin,bab kata org mengidam teruk nk kulit licin tapi lepas dah jumpa si serbuk pink ni mimpi kakya dah jadi kenyataan muka berjerawat sekarang dah bebas jerawat tunggu tak lama ja lagi kakya akn pastikan kulit kakya glass skin uolls nak join tak cabaran ni?jom wasap kakya lelajuโค๏ธ๐Ÿ˜ . . . #love #insta #photooftheday #beautiful #happy #like4like #picoftheday #photography #followme #healthy #instagram #likeforlike #thesuriaroses #thesuriaroseskelantan #sabunjerawat #collagenmurah #serummurah #parutjerawat #ubatjerawat #putih #codkotabharu #codthesuriaroses #thesuriarosesbodywash #ubatjeragat #sunburn #thesuriarosesstokiskelantan #leaderthesuriaroses

SERUM BATU PERMATA REBUTAN RAMAI . . . Salam MEERACLE uolss ๐Ÿ’• Kenapa semakin ramai yang jatuh cinta dengan Serum Batu Permata ni ? . Sebab ....... โœ” serum "Gemstone" Pertama di Malaysia . โœ” serum yg menggunakan bahan TERMAHAL di dunia ( BERLIAN RUBY PEARL ) โœ” serum yg mengandungi RASTEM & ARBUTIN โœ” serum Pertama bertekstur " Lotion " โœ” serum Buatan Malaysia yg setanding Produk International โœ” serum yg diiktiraf KKM & HALAL . Ini yg terjadi jika anda pakai Meeracle Gemstone Serum . โœ… jerawat kecut dan mati โœ… jeragat makin pudar dan hilang โœ… muka menjadi flawless dan glowing โœ… muka menjadi lembab dan tak berminyak โœ… sentiasa nampak berseri, muda dan segar โœ… tak perlu lagi makeup tebal โœ… makin ramai yg bertanya kecantikan anda . Sedikit info tentang "Gemstone" . DIAMOND Berfungsi sebagai agen pemutihan dan dapat mengurangkan white head dan stretch mark dan juga sebagai agen pelembab kulit . PEARL Membantu dlm menyuburkan kulit dan menjadikan kulit lebih licin halus dan anjal secara semula jadi serta mencerah dan memutihkan kulit. . RUBY Membantu untuk merawat jangkitan kulit dan meningkatkan peredaran darah. . TESTIMONI : @meeracle.selangor.official . . #meeracle #teammeeraclezz #skincarenatural #bmf #skincarehalal#mimpiyangsempurna #tipskecantikan #assalamualaikum #ubatjeragat #mirafilzah#menjadidenganmeeracle#kulitsensitif #likeforlike#likeforfollow #serumjerawat #cikguseo #terapiinstagram #buymuslimfirst #productviral #ubatjerawat#muamalaysia #toturialmakeup #jerawatkronik#codselangor #lelakimuyangdulu #ubatjeragat #codshahalam #sokongprodukmuslim#eday #poslaju

TAK SANGKA BOLEH CANTIK MACAM NI! PAKAI 2x SEHARI JEE KULIT MENGALAHKAN INJECTIION SELALU JER ORANG TANYA, PAKAI APA KULIT CANTIK MACAM NI? . TERBUKTI BERKESAN MERAWAT JERAGAT DAN MENCERAHKAN WAJAH.. . . Jom cube sekarang dan rasai perubahan kulit muka yg semakin cerah, sihat dan cantikโ™ฅ๏ธ Dengan hanya menggunakan 2 items iaitu pencuci dan serum, anda tidak memerlukan: โŒKrim siang โŒKrim malam โŒToner โŒPelembab Yang penting Meeracle Skincare nh: โœ”๏ธLULUS KKM โœ”๏ธHalal โœ”๏ธ100% semulajadi Jom berMeeracle sekarang dan rasai perubahan kulitt muka anda semakin cerah, sihat dan cantik! โค PROMO MASIH BERLANGSUNG TAU๐Ÿ˜˜ Jimat RM29 โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ For fast respon CLICK LINK AT BIO TO ORDER @meeracle.selangor.official . . #meeracle #teammeeraclezz skincarenatural #bmf #skincarehalal#mimpiyangsempurna #tipskecantikan #assalamualaikum #ubatjeragat #mirafilzah#menjadidenganmeeracle#kulitsensitif #likeforlike#likeforfollow #serumjerawat #cikguseo #terapiinstagram #buymuslimfirst #productviral #ubatjerawat#muamalaysia #toturialmakeup #jerawatkronik#codselangor #lelakimuyangdulu #ubatjeragat #codshahalam #sokongprodukmuslim#eday #poslaju

JOM Oder . . FARRA BEAUTY SKINCARE. ๐Ÿ“ฃAnti Jerawat ๐Ÿ“ฃAnti Jeragat ๐Ÿ“ฃAnti Kulit Kusam ๐Ÿ“ฃKulit semakin cerah โœ… lulusan KKM โœ… Bebas merkuri โœ… Tidak Menggelupas โœ… SPF โœ… Vitamin E , A , C โœ… waterbased dan selamat digunakan . . . . . LOOSE ITEM Day cream RM25.00 ADD+ POS SM:RM8.50 POS SS: RM13.00 . . . Dm or WHTSP (just tekan link whtsp pd bio . Take PERLU save NOMBOR ..tq) .

JOM Oder . . FARRA BEAUTY SKINCARE. ๐Ÿ“ฃAnti Jerawat ๐Ÿ“ฃAnti Jeragat ๐Ÿ“ฃAnti Kulit Kusam ๐Ÿ“ฃKulit semakin cerah โœ… lulusan KKM โœ… Bebas merkuri โœ… Tidak Menggelupas โœ… SPF โœ… Vitamin E , A , C โœ… waterbased dan selamat digunakan . . . . . LOOSE ITEM Night cream RM30.00 ADD+ POS SM:RM8.50 POS SS: RM13.00 . . . Dm or WHTSP (just tekan link whtsp pd bio . Take PERLU save NOMBOR ..tq) .

JOM Oder . . FARRA BEAUTY SKINCARE. ๐Ÿ“ฃAnti Jerawat ๐Ÿ“ฃAnti Jeragat ๐Ÿ“ฃAnti Kulit Kusam ๐Ÿ“ฃKulit semakin cerah โœ… lulusan KKM โœ… Bebas merkuri โœ… Tidak Menggelupas โœ… SPF โœ… Vitamin E , A , C โœ… waterbased dan selamat digunakan . . . . . LOOSE ITEM TONER RM20.00 ADD+ POS SM:RM8.50 POS SS: RM13.00 . . . Dm or WHTSP (just tekan link whtsp pd bio . Take PERLU save NOMBOR ..tq) .

JOM Oder . . FARRA BEAUTY SKINCARE. ๐Ÿ“ฃAnti Jerawat ๐Ÿ“ฃAnti Jeragat ๐Ÿ“ฃAnti Kulit Kusam ๐Ÿ“ฃKulit semakin cerah โœ… lulusan KKM โœ… Bebas merkuri โœ… Tidak Menggelupas โœ… SPF โœ… Vitamin E , A , C โœ… waterbased dan selamat digunakan . . . . . LOOSE ITEM Facial soap RM32.00 ADD+ POS SM:RM8.50 POS SS: RM13.00 . . . Dm or WHTSP (just tekan link whtsp pd bio . Take PERLU save NOMBOR ..tq) .

Ehh ehh kata nak support produk muslim, tunggu apa lagi moh la cuba semua rangkaian produk Meeracle. Salah satunya yang best seller semestinya Foundation Meeracle! Kandungan dijamin halal, di proses di kilang sendiri yang berstatus gmp. Kalau korang pakai confirm jatuh cinta๐Ÿ’•repeat berjutas kali. Diulangai kilang sendiri! Bukan oem๐Ÿ˜Kualiti kompomm lebih terjamin. #meeracle #ajimaura #skincaremeeracle #teammeeraclezz #squadmeeracleteamniza #kapcaiborneo #bmf #skincarehalal #mimpiyangsempurna #tipskecantikan #assalamualaikum #ubatjeragat #mirafilzah #menjadidenganmeeracle #likeforlike #likeforfollow #serumjerawat #cikguseo #terapiinstagram #buymuslimfirst #nakpickupline #bazarpaknil #muamalaysia #toturialmakeup #bigstage2019 #codjohor #meeracleadvanceformula #sayajual #sokongprodukmuslim #eday

KULIT LICIN DAN TEGANG, BEST PAKAI MEERACLE ๐Ÿ˜Š . Salam MEERACLE ๐Ÿ˜Š Bukan mudah nak dapat kulit sihat dan bersih macam kakak tu ya. Perlu sabar & konsistent. Yang penting kesan Meeracle secara semulajadi tanpa bahan kimia berbahaya yg rosakkan kulit kita. . Apakah kesan memakai set MEERACLE di muka? . โœ… Jerawat makin kurang โœ… JERAGAT Pudar & lama kelamaan hilang โœ… Blackhead degil terkeluar sendiri โœ… Kulit muka kurang berminyak โœ… Parut jerawat cepat pudar โœ… Muka makin LICIN, glowing,flawless dan tidak kusam lagi โœ… Pori-pori makin mengecil โœ… Kulit serta merta lembut dan lembab seperti pelakon korea . โœ… Kulit kering terus hilang dan kulit terasa segar seperti lepas mencuci muka โœ… Kulit terasa ringan dan bersih . Lihat feedback MEERACLE yang lain โฌ‡ @skincare_meeracleviral @skincare_meeracleviral @skincare_meeracleviral Nak harga promosi MEERACLE? Teruk klik link wasap dekat bio @skincare_meeracleviral ๐Ÿ˜Š . .

JERAWAT PASIR DAH HILANG! Testimoni Pengguna Skincare Ada bahan kimia. Alhamdulillah lepas guna Meeracle kulit semakin sihat. Bila guna Meeracle, segala bahan kimia yang disembunyikan jauh kedalam Kulit kita tu akan disingkirkan keluar. Adik kakak yang nak kulit sihat dan bersinar bak permata, kenalah banyakยฒ sabar lalui proses singkir bahan kimia ni, bila Meeracle berjaya keluarkan sisaยฒ bahan kimia tu (dalam bentuk jerawat pasir) janganlah panik ok! Bersyukurlah sebab penyakit nak keluar ๐Ÿ˜ Serius nak miliki kulit sihat, bebas bahan kimia ? Picit terus link wasap ini ok di bio @skincare_meeracleviral #meeracle #teammeeraclezz #buymuslimfirst #sokongprodukmuslim

YANG DEKAT KITA COD, YANG JAUH KITA POS โœ” . . . Set 3 in 1 AVAILABLE NOW! . . Acne Cleansing Bar ๐Ÿ€ . โžก Mencuci wajah hingga ke liang pori, membuang lebihan minyak, mematikan jerawat, dan membersihkan wajah daripada bacteria. . . Magic Day Cream ๐ŸŒป . โžก Melindungi wajah daripada sinaran matahari kerana ia mengandungi SPF30. โžก Tidak perlu pakai bedak, foundation & sunblock. . . Treatment Cream ๐Ÿ“ . โžก Mematikan merawat, memudarkan parut, menghilangkan jeragat, mencerahkan wajah, melicinkan kulit muka. . . Satu set RM70 termasuk postage. . . ๐Ÿ“ฒ Klik link di bio IG untuk order ๐Ÿ“ฒ Klik link di bio IG untuk order ๐Ÿ“ฒ Klik link di bio IG untuk order . . . #treatmentcream #acnecleansingsoap #magicdaycream #lelakikuyangdulu #sabunpemutih #maaezwhiteningsoap #ubatjeragat #ubatjerawat #ubatparut #dropshipmalaysia #dropshipwanted #miniagentwanted #jamujelita #dnarzskincare #syimabeauty #syaherabeauty #bougasserum #ainaaserum #tomatowhiteningscrub #jubahmurah #bajumurah #tudungmurah #leeyanarahman

Start looking A+ from morning till night with this Amethyst Lustre Gemstone Foundation + Concealer, because of its light weight formula and long wear! Kalau uols memang jenis pergi kerja and nak nampak presentable as always, foundation ni memang sesuai untuk uols! . . @skincare_meeracleviral @skincare_meeracleviral @skincare_meeracleviral . #meeracleface #allnewmeeracle #formulagemstone #menjadidenganmeeracle #meeracleempoweringyou #meeracleadvanceformula #selfloveisfirstlove

Hanya maintain dengan set acne tak perlu bazir duit dan masa terlalu banyak ๐Ÿ’ธ . Skin problem ? Breakout ? Normal skin ? Jom kite flawless sesame ! ๐ŸŒน . Iโ€™m ready to help you girls ๐Ÿ˜˜ Share je ape masalah skin you โ˜บ . Any info / order boleh CLICK WHATSAPP LINK AT PROFILE BIO yaa ๐ŸŒธ . #vslbeautycare #vslbeatycarehusna #teamasyasandra #teamfaraelfda #vsljohorbahru #vsltamanperling #vsltampoi #vslmasai #vslpasirgudang #vslmalaysia #vslsingapore #vslindonesia #ubatjerawat #ubatjeragat #masalahjeragat #blackhead #whitehead #masalahjerawat #sunburn #skincareviral #productviral #squadasyasandra

Dari muka jerawat , buat pilihan bijak , sabar dan tak pernah putus asa ๐Ÿ’ช๐Ÿป . HASILNYE LUAR BIASA ๐Ÿฅฐ . Yang mana masih takut dan ragu ragu dengan produk vsl beauty care ni boleh direct dm atau whatsapp kita borak dan kenal kenal tanya je apa nak tanya kita hilang kan rasa ragu ragu tu ye ๐Ÿ™ˆ . #vslbeautycare #vslbeatycarehusna #teamasyasandra #teamfaraelfda #vsljohorbahru #vsltamanperling #vsltampoi #vslmasai #vslpasirgudang #vslmalaysia #vslsingapore #vslindonesia #ubatjerawat #ubatjeragat #masalahjeragat #blackhead #whitehead #masalahjerawat #sunburn #skincareviral #productviral #squadasyasandra

sebab apa #thesuriaroseswhiteningcollagen best seller bagi thesuriaroses? . ramai yang dm kakya,wasap semua tanya best ke kakya serbuk puaka ni,kakya boleh kata sape yang pakai,sape yang guna confirm tak pandang lain . kalau dulu kulit kusam berjerawat,korang consume #twc ni jangan dok menyesal mai marah kakya plak,sebab skin makin helok,licin dan berseri . tak susah pun uolls,hanya satu sachet je sehari,nak kesan yg puas hati konsisten selama 90 hari,konpem mablesss kulit uolls . . #love #insta #photooftheday #beautiful #happy #like4like #picoftheday #photography #followme #healthy #instagram #likeforlike #thesuriaroses #thesuriaroseskelantan #sabunjerawat #collagenmurah #serummurah #parutjerawat #ubatjerawat #putih #codkotabharu #codthesuriaroses #thesuriarosesbodywash #ubatjeragat #sunburn #thesuriarosesstokiskelantan #leaderthesuriaroses

Congratulations dear TEAM ZZ ! . Team Meeracle paling aktif dekat Instagram. Road to No 1 ๐Ÿ’ช Bangga sungguh zz dapat anakยฒ yang rajin gini ! . Nak jadi sebahagian dari Family Team ZZ ? . #meeraclezz #teammeeraclezz

Assalamualaikum dan selamat pagi sahabat positif๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . *PECAHKAN TEMBOK ITU!* . Malu nak mulakan posting di FB? . Sebab apa? Takut orang kata kita poyo? Takut orang kata kita gila glamour? Takut orang kata kita syok sendiri? . Kenapa perlu kita takut dengan sindiran orang sekeliling..kita susah tak ramai yang kisah.. . Perbetulkan niat..kita berniaga kerana Allah, berniaga ikut sunnah Rasulullah, berniaga naikkan martabat orang Islam & berniaga untuk bantu ekonomi keluarga.. . Sebenarnya musuh kita adalah DIRI KITA SENDIRI. . Biar apa orang nak kata. Sedikit pun tidak merugikan kita. Yang RUGI adalah diri kita sendiri. Di bayangi dengan 'cakap2 orang'. . *ALLAH kan ADA.* ๐Ÿฅฐ . Selamat Menuntut Ilmu ๐Ÿ’š

Selamat Pagi ๐ŸŒน . Selamat Menuntut Ilmu ๐Ÿ’š

HALU HALU HALU!!!!!! . PON PON PON!! ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข . MASK MARY KAY ADA PROMOSI 19% !!!!! . RUGI TAU TAK NAK GRAB FROM RM80 TO RM64 ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . LAGI DASYAT 10 ORANG TERAWAL IYMA BAGI RM60 ๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ”ฅ . MAI LAHHH CUBA BELUM CUBA BELUM TAHU UOLLLS๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š . Free consultation โœ” Ws iyma 01123310554 / tekan link di bio! Iyma Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #marykaykl #marykaydamansara #marykayshahalam #marykayseriiskandar #marykayipoh#instagood #marykaymanjung #marykaypahang #marykaysabah #marykaysandakan#skinvigorate #marykaykedah#kulitbreakout #laraalana#uyainaarshad #wadiadra#neelofahijab #kulitsihat#ubatjerawat #ubatjeragat#ubatparut #kulitbreakout #bahanbotani#bellamara #duckscarves #mirafilzah #petalingjaya #syafiqkyle #maskmarykaypalingbest #remyishak

ADA MARY KAY KULIT BERSERI-SERI, DENGAN MASK INI KULIT DA H TAK KUSAM LAGI๐Ÿ˜‡๐ŸŽต๐ŸŽถ๐ŸŽค๐Ÿ’„๐Ÿ’„ . HALU HALU HALU!!!!!! . PON PON PON!! ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข . MASK MARY KAY ADA PROMOSI 19% !!!!! . RUGI TAU TAK NAK GRAB FROM RM80 TO RM64 ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . LAGI DASYAT 10 ORANG TERAWAL IYMA BAGI RM60 ๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ”ฅ . MAI LAHHH CUBA BELUM CUBA BELUM TAHU UOLLLS๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š . Free consultation โœ” Ws iyma 01123310554 / tekan link di bio! Iyma Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #marykaykl #marykaydamansara #marykayshahalam #marykayseriiskandar #marykayipoh#instagood #marykaymanjung #marykaypahang #marykaysabah #marykaysandakan#skinvigorate #marykaykedah#kulitbreakout #laraalana#uyainaarshad #wadiadra#neelofahijab #kulitsihat#ubatjerawat #ubatjeragat#ubatparut #kulitbreakout #bahanbotani#bellamara #duckscarves #mirafilzah #petalingjaya #syafiqkyle #maskmarykaypalingbest #remyishak

Set 3 in 1 AVAILABLE NOW! . . Acne Cleansing Bar ๐Ÿ€ . โžก Mencuci wajah hingga ke liang pori, membuang lebihan minyak, mematikan jerawat, dan membersihkan wajah daripada bacteria. . . Magic Day Cream ๐ŸŒป . โžก Melindungi wajah daripada sinaran matahari kerana ia mengandungi SPF30. โžก Tidak perlu pakai bedak, foundation & sunblock. . . Treatment Cream ๐Ÿ“ . โžก Mematikan merawat, memudarkan parut, menghilangkan jeragat, mencerahkan wajah, melicinkan kulit muka. . . Satu set RM70 termasuk postage. . . ๐Ÿ“ฒ Klik link di bio IG untuk order ๐Ÿ“ฒ Klik link di bio IG untuk order ๐Ÿ“ฒ Klik link di bio IG untuk order . . . #treatmentcream #acnecleansingsoap #magicdaycream #lelakikuyangdulu #sabunpemutih #maaezwhiteningsoap #ubatjeragat #ubatjerawat #ubatparut #dropshipmalaysia #dropshipwanted #miniagentwanted #jamujelita #dnarzskincare #syimabeauty #syaherabeauty #bougasserum #ainaaserum #tomatowhiteningscrub #jubahmurah #bajumurah #tudungmurah #leeyanarahman

โ€œ menyesal tak jaga muka dari duluโ€ฆasik main beli je โ€œ ni IRA nak share dgn korang lagi satu pengalaman customer MEERACLE.. Kata dia.. Susah nk percaya mula2 bila nk try produk baru tapi mesti terbeli juga daripada yg murah kpd yg mahal. Produk dalam drugstore tu jgn ckp lah, dari jenis A to Z sha dah pernah cuba tau. ๐Ÿ˜ญ mmg taubat tak tukar-tukar produk dah.. nama pon produk baru, selalu produk baru up testimoni bermacam-macam, selalu lah percaya dan terbeli.. hati ni degil, nak kesan cepat, tapi ni la akibatnya..ni gambar Sha masa yang teruk2 muka Sha kena lepas tu.. betul org tua2 ckp , โ€œ biar lambat asal selamat โ€œ Sekarang dah ok sikit dari dulu skrg Sha pakai MEERACLE je, mula2 nak try meeracle ni agak sangsi gak kata dia yela..kita dah biasa produk yg kesan cepat, tbe2 nk tukar ni rasa mcm2 betul tak ? tapi lepas brkout teruk haritu, nekad tukar pada meeracle.. slps guna 1 botol serum dan konsisten pakai, mmg nmpk hasil dia, makin ok.. betul org ckp, meeracle ni mmg lambat kesan dia, tapi berkesan, cuma takkan dpt lah result cepat.. Kalau korang nak tahu cerita lebih lanjut psl hal produk2 bermerkuri dan produk2 local boleh la tengok video Radin dgn doktor Aina haritu hawa ade share ๐Ÿ˜Š Klw guna produk merkuri ni cek pakai laser pun mmg kalah.. kesan mmg cepat, tapi nak buat apa, nak pakai muka ni bukan sehari dua, bertahun kalau pnjg umur..kan? so ni la kesan pakai MEERACLE lepas sebotol serum tu pon tak habis lagi, slowly but steady..yg penting MENJADI ! p/s : skrg ni ada FREE MEERACLE QUIVER FACE BRUSH kalau beli produk MEERACLE, rugi kalau tak grab skrg sbb stok sgt limited ! โ€œ saya menjadi dengan MEERACLE ! โ€œ . Lock Your SET MEERACLE TODAY + FREE GIFT EXCLUSIVE at @meeracle.stokis.amira @meeracle.stokis.amira @meeracle.stokis.amira . #menjadidenganmeeracle #meeraclestokisamira

โ€œ menyesal tak sudah pakai produk niโ€ฆkorang mcm mana ? โ€œ . . Ira byk terima cerita mcm ni dpd customer2, yg duk wassap, pm, kdg2 kat kawan hawa sndri yg cter, ni ika share dgn korang pengalaman customer MEERACLE.. . . bak kata dia,.. . kalau la boleh patah balik masa, patah balik keadaan , mmg taubat tak pakai produk ni.. . nama je gah, selalu je dgr kat radio, slalu je tgk iklan kat fesbuk.. . rasanya nak mention nama produk tu mcm tak sesuai plak kat sini, tapi hawa rasa korang msti tau la.. . mmg dah kecoh org ckp ada merkuri pe semua, tapi hati ni degil, nak kesan cepat, tapi ni la akibatnya.. . betul org tua2 ckp , โ€œ biar lambat asal selamat โ€œ . korang yg baca story miza ni, jgnlah buat silap mcm miza.. . tapi skrg miza dah tinggalkan dah produk tu, mmg muka teruk, tapi tuk future kena tukar, sbb skrg pn dah nmpk teruk dia . skrg miza pakai MEERACLE je, mula2 nak try meeracle ni agak sangsi gak kata dia . yela..kita dah biasa produk yg kesan cepat, tbe2 nk tukar ni rasa bebelah bagi betul ? . tapi lepas brkout teruk haritu, nekad tukar pada meeracle.. . slps konsisten pakai, mmg nmpk hasil dia, makin ok.. . betul org ckp, meeracle ni mmg lambat kesan dia, tapi berkesan, cuma takkan dpt lah result cepat.. . pastu ada tgk video radin dgn doktor aina haritu, doktor pun ckp, kalau produk merkuri ni, laser pun boleh kalah dgn dia.. . so mksdnya, mmg teruk la kulit korang lau smpi laser pun kalah..kesan mmg cepat, tapi nak buat apa, nak pakai muka ni bukan sehari dua, bertahun kalau pnjg umur..kan? . so ni la kesan pakai MEERACLE lepas sebulan lebih, slowly but steady..yg penting MENJADI ! . p/s : skrg ni ada FREE MEERACLE QUIVER FACE BRUSH kalau beli produk MEERACLE, rugi kalau tak grab skrg sbb stok sgt limited ! . โ€œ saya menjadi dengan MEERACLE ! โ€œ . Lock Your SET MEERACLE TODAY + FREE GIFT EXCLUSIVE at @meeracle.stokis.amira @meeracle.stokis.amira @meeracle.stokis.amira . #menjadidenganmeeracle #meeraclestokisamira

โ€œ menyesal tak sudah pakai produk niโ€ฆkorang mcm mana ? โ€œ . . Ira byk terima cerita mcm ni dpd customer2, yg duk wassap, pm, kdg2 kat kawan hawa sndri yg cter, ni ika share dgn korang pengalaman customer MEERACLE.. . . bak kata dia,.. . kalau la boleh patah balik masa, patah balik keadaan , mmg taubat tak pakai produk ni.. . nama je gah, selalu je dgr kat radio, slalu je tgk iklan kat fesbuk.. . rasanya nak mention nama produk tu mcm tak sesuai plak kat sini, tapi ika rasa korang msti tau la.. . mmg dah kecoh org ckp ada merkuri pe semua, tapi hati ni degil, nak kesan cepat, tapi ni la akibatnya.. . betul org tua2 ckp , โ€œ biar lambat asal selamat โ€œ . korang yg baca story wani ni, jgnlah buat silap mcm wani.. . tapi skrg wani dah tinggalkan dah produk tu, mmg muka teruk, tapi tuk future kena tukar, sbb skrg pn dah nmpk teruk dia . skrg wani pakai MEERACLE je, mula2 nak try meeracle ni agak sangsi gak kata dia . yela..kita dah biasa produk yg kesan cepat, tbe2 nk tukar ni rasa bebelah bagi betul ? . tapi lepas brkout teruk haritu, nekad tukar pada meeracle.. . slps sebulan lebih konsisten pakai, mmg nmpk hasil dia, makin ok.. . betul org ckp, meeracle ni mmg lambat kesan dia, tapi berkesan, cuma takkan dpt lah result cepat.. . pastu ada tgk video radin dgn doktor aina haritu, doktor pun ckp, kalau produk merkuri ni, laser pun boleh kalah dgn dia.. . so mksdnya, mmg teruk la kulit korang lau smpi laser pun kalah..kesan mmg cepat, tapi nak buat apa, nak pakai muka ni bukan sehari dua, bertahun kalau pnjg umur..kan? . so ni la kesan pakai MEERACLE lepas sebulan lebih, slowly but steady..yg penting MENJADI ! . p/s : skrg ni ada FREE MEERACLE QUIVER FACE BRUSH kalau beli produk MEERACLE, rugi kalau tak grab skrg sbb stok sgt limited ! . โ€œ saya menjadi dengan MEERACLE ! โ€œ . Lock Your SET MEERACLE TODAY + FREE GIFT EXCLUSIVE at @meeracle.stokis.amira @meeracle.stokis.amira @meeracle.stokis.amira . . #menjadidenganmeeracle #meeraclestokisamira

The vibration from it that does its job to massage your skin! Because of that, it will improve your skinโ€™s absorption towards the skincare products. Maksudnya, lepas ni kalau uols sapu Facial Serum ke, pakai Facial Cleanser ke, kulit uols tu akan senang nak meresap kebaikkan yg ada dalam skincare uols tu! . Why pay more when you can get this for FREE? ๐Ÿค‘ Just spend minimum of RM100 and above! Kalau kat tempat lain, lagi mahal ok electronic brush macam tu!! Cepat ok gaisss, sebab MEERACLE Quiver Facial Brush ni memang LIMITED! . . Assalamualaikum ๐Ÿฅฐ NAK LOCK FREE GIFT PM Kak Ira . Ira akn pos kpd yg TERAWAL lock freegift dia! POSTAGE SETIAP HARI โ€ผ๏ธ . ALL READY STOCK โ€ผ๏ธ Lock Before 9 October okyh ๐Ÿ˜‰ . . @meeracle.stokis.amira

Yes, you donโ€™t need to put on the battery or whatever, just use the USB cable that has already been provided! Simple as thatโ€ฆโ€ฆbila habis battery, uols charge je macam charge phone tu haa. Tak payah susah2 nak pergi kedai cari battery size AA ke apa! . Benda ni FREE ok everyoneeeeeee, just spent a minimum of RM100 and above and walahhhhโ€ฆthis MEERACLE Quiver Facial Brush is yours! So apa tunggu lagi?? Cepat beli sebelum terlambat! . . . Assalamualaikum ๐Ÿฅฐ NAK LOCK FREE GIFT PM Kak Ira. Ira akn pos kpd yg TERAWAL lock freegift dia! POSTAGE SETIAP HARI โ€ผ๏ธ . ALL READY STOCK โ€ผ๏ธ Lock Before 9 October okyh ๐Ÿ˜‰ . . @meeracle.stokis.amira

Dah la banyak kegunaan, pastu uols can get it for FREE je dengan pembelian minima RM100 dan ke atas! Memang berbaloi sangat, sebab murah!! . . Assalamualaikum ๐Ÿฅฐ NAK LOCK FREE GIFT PM KAK IRA . Ira akn pos kpd yg TERAWAL lock freegift dia! POSTAGE SETIAP HARI โ€ผ๏ธ . ALL READY STOCK โ€ผ๏ธ Lock Before 9 October okyh ๐Ÿ˜‰ . . @meeracle.stokis.amira

BESSSST PAKAI FOUNDATION MEERACLE ! "Foundation dia tahan lama" Alhamdulillah, setiap hari makin bertambah feedback positif dari pengguna lama dan baru rangkaian produk Meeracle. Berikan hanya yang terbaik buat wajah kesayangan anda! Semestinya Meeracle pilihan TERBAIK. Milikinya hari ini jugaโคต @meeracle.stokis.amira #teammeeraclezz #buymuslimfirst #sokongprodukmuslim #sayajual #codpengerang #codbandarpenawar #coddesarumeeracle #codfeldalokheng