#ubatjerawatberkesan

4,845 posts tagged with #ubatjerawatberkesan

Photos and Videos about #ubatjerawatberkesan

Alhamdullilah syukur 🤲.. 😍 Atas nikmat dan kasih sayang ini.. Membantu wanita lain untuk dapatkan skincare yang terbaik.. 😍 👍. Hari² sharing.. Hari² open kedai 🏪 🛒.. Hari² sales. ❤️. Saya mencari business partner. Who want join me? 👸Uda 🙋‍♀️ 🏪 🛒 🏪 📲wasap 0166755953 👑Future Independent Sales Director 💄Mary Kay Malaysia #marykaybeautyconsultant #marykaylipstick #marykaymalaysia #marykayseremban #botanicalsetmarykay #timewisemarykay #melacepskincare #melacepmarykay #satinhandsspamarykay #marykaypromotion #lipsscrub #handslotion #satinpromo #ilovemarykay #clearproofacnesystems #ubatjerawatberkesan #setjerawatmarykay #marykaysetjerawat #marykayclass #kulitsihat #kulitbersih #kulitcantik #naturalproduct #marykaygelsemimattelipstick

Alhamdullilah syukur 🤲.. Diberi peluang bersama orang² positif. Disayangi.. Boleh menerima uda seadaNya. 😍 Memberi uda peluang berkongsi peluang kerjaya di dalam Mary Kay. 😍 Go bali.. Go red.. Jom move up. Free trips. Hari² sharing.. Hari² COD, Hari² jual 👸Uda 🙋‍♀️ 🏪 🛒 🏪 📲wasap 0166755953 👑Future Independent Sales Director 💄Mary Kay Malaysia . #marykaybeautyconsultant #marykaylipstick #marykaymalaysia #marykayseremban #botanicalsetmarykay #timewisemarykay #melacepskincare #melacepmarykay #satinhandsspamarykay #marykaypromotion #lipsscrub #handslotion #satinpromo #ilovemarykay #clearproofacnesystems #ubatjerawatberkesan #setjerawatmarykay #marykaysetjerawat #marykayclass #kulitsihat #kulitbersih #kulitcantik #naturalproduct #marykaygelsemimattelipstick

noraini
(@noraini_9090)

3 Days 15 Hours Ago

Boleh tekan link wassp 🤗👇👇👇 Www.wasap.my/60193691990 #eswjengka #eswmaran #eswkuantan #eswpahang #supplements #supplementputih #supplementkulit #ubatputihsebadan #ubatjerawatberkesan

noraini
(@noraini_9090)

3 Days 15 Hours Ago

Esw supplement utk kulit cantik Dan Putin 1 badan Boleh tekan link wassp nani Www.wasap.my/60193691990 #eswpahang #supplements #ubatputihsebadan #ubatjerawatberkesan #eswmaran #eswtemerloh #eswjengka #eswkuantan

Fuyoohhh ! Acikk umur 67 tahun kembali #tegang muda 😱 Selalu orang cakapp .Acikk dah berumur boleh ke kembali kulit ANJAL dan MUDA Haishh boleh jer acikk Tengokk akakk niee haa .Umur 67 tahun pun boleh menganjal toinkk toinkk kan .Niee kalau gi rewang dokk sebelah pun takk kenal niee .Haishh ingatkan sapa lah tadii Kokk muka dah lain Kedutt kedutt dah hilanggg 😂 Dalam WD ada bahan power #pueraria_mirifica fungsinyaa hasilkan kembali collagen collagen dalam badan yang dah lama makin kurang. Tegangkan semula kulit yang semakin kendur Yang takk percaya takkk fee lah Biarlah lagi ramai acikk acikk makin awet muda baya bayaa kitaaa hahaha 😆 #realtestimoni Follow ig su 👇 @wdec_selangor @wdec_selangor 📲Su 016.3980356 📲 Su 016.3980356 #wdsemenyih #wdkajang #wdbangi #wdnilai #wdputrajaya #wdselangor #wdpenang #wdkedah #wdperlis #wdsabah #wdkelantan #wdjohor #wdterengganu #bazarpaknil #instafamousmalaysia #artistsoninstagram #ubatjerawatberkesan #jeragathitam #followersaktif

Masker Spirulina yg lagi Hits banget, yg Kualitasnya Terbaik bisa kamu Order di @kak_meranda ·· · · · · · · · #ubatjerawat #jerawat #ubatjerawatberkesan #jerawatbatu #wanitamanjamasakini #cewekbugil #wanitakarir #wanitamuslimah #wanita #wanitacantik #hijab #wanitaindonesia

Kalau uolls jenis yg suka light coverage & nak banyak kebaikan dalam 1 tiub, uolls boleh pakai CC cream . ✔Melawan garis halus dan tanda penuaan. ✔Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit. ✔Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (spf15). ✔Menutup cela, memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah. ✔Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera. ✔Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit. ✔Mengurangkan kemerahan pada kulit. ✔Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida. . Hebat kan set CC Cream Mary Kay ni?? Dah suka? So hurry up. If interested do let me know. Whatsapp Elma 014-5111982 💕 . #marykay #marykaymalaysia #marykaypuchong #marykaypuchonghartamas #marykaybestseller #promomarykay #testimonimarykay #clearproof #ubatjerawat #setjerawat #kulitcantik #ubatjerawatberkesan #ubatjerawatmurah #ubatjerawatviral #cccreammurah #cccreambest

Kalau uolls jenis yg suka light coverage & nak banyak kebaikan dalam 1 tiub, uolls boleh pakai CC cream . ✔Melawan garis halus dan tanda penuaan. ✔Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit. ✔Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (spf15). ✔Menutup cela, memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah. ✔Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera. ✔Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit. ✔Mengurangkan kemerahan pada kulit. ✔Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida. . Hebat kan set CC Cream Mary Kay ni?? Dah suka? So hurry up. If interested do let me know. Whatsapp Elma 014-5111982 💕 . #marykay #marykaymalaysia #marykaypuchong #marykaypuchonghartamas #marykaybestseller #promomarykay #testimonimarykay #clearproof #ubatjerawat #setjerawat #kulitcantik #ubatjerawatberkesan #ubatjerawatmurah #ubatjerawatviral #cccreammurah #cccreambest

Kalau uolls jenis yg suka light coverage & nak banyak kebaikan dalam 1 tiub, uolls boleh pakai CC cream . ✔Melawan garis halus dan tanda penuaan. ✔Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit. ✔Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (spf15). ✔Menutup cela, memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah. ✔Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera. ✔Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit. ✔Mengurangkan kemerahan pada kulit. ✔Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida. . Hebat kan set CC Cream Mary Kay ni?? Dah suka? So hurry up. If interested do let me know. Whatsapp Elma 014-5111982 💕 . #marykay #marykaymalaysia #marykaypuchong #marykaypuchonghartamas #marykaybestseller #promomarykay #testimonimarykay #clearproof #ubatjerawat #setjerawat #kulitcantik #ubatjerawatberkesan #ubatjerawatmurah #ubatjerawatviral #cccreammurah #cccreambest

🔥 9/9 SPECIAL SALE : FREE LOVERA PRODUCT🔥 . ✨ Twin MJ : RM135 ✨ Premium Breakout Set : RM200 ✨ Premium Dry Skin Set : RM205 💚 Buy any of LCC, LDC or BBJ for only RM9.90! 😱 . ✨ 4 MJ : RM270 🎁 Get any Lovera product for FREE! 😱 . ✨ Premium Set : RM235 🎁 Get 1 more Magic Jelly for FREE! 😱 . . Nak order? Klik terus link kt bio profile 😚 http://www.wasap.my/60122495987/NakLovera Cod area: MERU, KLANG, SETIA ALAM, SETIA TAIPAN, BUKIT RAJA & SEKSYEN 7 SHAH ALAM #codmeruklang #codbukitraja #magicjellyandalas #magicjellysetiaalam #breakoutset #ubatjerawatberkesan #magicjelly #glossyskinserumtoner #loveradaycream #loveracompleteset

Chinggg !! Barang siapa yang punya ni ? Hehe 💕 Yay magic box dah sampaiii !! 💕 . Thank you your order! It means a lot to me. Appreciate it! Jom kita cantik sama-sama 😘 . If interested any Mary Kay products do let me know. Whatsapp Elma 014-5111982 💕 . #marykay #marykaymalaysia #marykaypuchong #marykaypuchonghartamas #marykaybestseller #promomarykay #testimonimarykay #clearproof #ubatjerawat #setjerawat #kulitcantik #ubatjerawatberkesan #ubatjerawatmurah #ubatjerawatviral

Chinggg !! Barang siapa yang punya ni ? Hehe 💕 Yay magic box dah sampaiii !! 💕 . Thank you your order! It means a lot to me. Appreciate it! Jom kita cantik sama-sama 😘 . If interested any Mary Kay products do let me know. Whatsapp Elma 014-5111982 💕 . #marykay #marykaymalaysia #marykaypuchong #marykaypuchonghartamas #marykaybestseller #promomarykay #testimonimarykay #clearproof #ubatjerawat #setjerawat #kulitcantik #ubatjerawatberkesan #ubatjerawatmurah #ubatjerawatviral

Chinggg !! Barang siapa yang punya ni ? Hehe 💕 Yay magic box dah sampaiii !! 💕 . Thank you your order! It means a lot to me. Appreciate it! Jom kita cantik sama-sama 😘 . If interested any Mary Kay products do let me know. Whatsapp Elma 014-5111982 💕 . #marykay #marykaymalaysia #marykaypuchong #marykaypuchonghartamas #marykaybestseller #promomarykay #testimonimarykay #clearproof #ubatjerawat #setjerawat #kulitcantik #ubatjerawatberkesan #ubatjerawatmurah #ubatjerawatviral

Berbaloi pakai NB CREAM dah la murah.

Mary Kay Botanical Effects⠀ .⠀ Didatangkan dalam 3 FORMULA:⠀ .⠀ FI KULIT DRY⠀ F2 KULIT NORMAL⠀ F3 KULIT OILY⠀ .⠀ 💖 Fungsi dan kepentingan bagi setiap satu produk botancial effect⠀ .⠀ ✅CLEANSE:⠀ Fungsinya:⠀ 👉 membersih segala kekotoran, makeup, habuk dan hama agar wajah kita bersih, sihat Dan lembut..⠀ 👉 Botanical Cleanser ini tidak berbuih kerana pencuci yg berbuih mengandungi satu bahan kimia yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering.. Dan lama kelamaan skin akan Menjadi mengelupas Dan bertambah nipis dan sensitif .⠀ .⠀ ✅MASK: ⠀ Fungsinya untuk :⠀ 👉membantu menanggalkan sel2 kulit mati⠀ 👉mengecilkan pori2, 👉membersihkan pori2 tersumbat 👉menganjalkan kulit..⠀ 👉membersihkan wajah dari black dan white head... jika kita consistent pakai mask pipi kita akn jadi anjal seperti di cucuk botox... mask sgt penting bagi wanita yg benar2 nak jaga kecantikan dan ia sgt wajib di miliki..⠀ .⠀ ✅FRESHEN:.⠀ Fungsinya untuk : 👉 membantu membersihkan wajah dari saki baki makeup setelah dicuci dgn pencuci wajah⠀ 👉 mengetatkan dan mengecilkan liang roma yg terbuka 👉 kita perlu pakai freshen selepas pakai cleanser atau mask utk menutup kembali pori2.⠀ .⠀ ✅HYDRATE:⠀ ini lagi penting untuk sesiapa yang nak awet muda,kerana fungsi nya untuk :⠀ 👉membantu melembabkan kulit wajah di sepanjang hari..⠀ 👉Tanpa pemakaian pelembap wajah kelihatan kurang bermaya/ kusam, gelap⠀ 👉Jeragat Dan tanda2 penuaan seperti garis2 halus mula kelihatan..⠀ Nak kelihatan awet muda perlu sentiasa pakai pelembap..⠀ .⠀ Dah suka? So hurry up. If interested do let me know. Whatsapp Elma 014-5111982 😘⠀ .⠀ #marykay #marykaymalaysia #marykaypuchong #marykaypuchonghartamas #marykaybestseller #marykaypromo #promomarykay #testimonimarykay #botanicaleffect #kulitkusam #kulitjerawat #ubatjerawatberkesan #ubatjerawatmurah

Mary Kay Botanical Effects⠀ .⠀ Didatangkan dalam 3 FORMULA:⠀ .⠀ FI KULIT DRY⠀ F2 KULIT NORMAL⠀ F3 KULIT OILY⠀ .⠀ 💖 Fungsi dan kepentingan bagi setiap satu produk botancial effect⠀ .⠀ ✅CLEANSE:⠀ Fungsinya:⠀ 👉 membersih segala kekotoran, makeup, habuk dan hama agar wajah kita bersih, sihat Dan lembut..⠀ 👉 Botanical Cleanser ini tidak berbuih kerana pencuci yg berbuih mengandungi satu bahan kimia yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering.. Dan lama kelamaan skin akan Menjadi mengelupas Dan bertambah nipis dan sensitif .⠀ .⠀ ✅MASK: ⠀ Fungsinya untuk :⠀ 👉membantu menanggalkan sel2 kulit mati⠀ 👉mengecilkan pori2, 👉membersihkan pori2 tersumbat 👉menganjalkan kulit..⠀ 👉membersihkan wajah dari black dan white head... jika kita consistent pakai mask pipi kita akn jadi anjal seperti di cucuk botox... mask sgt penting bagi wanita yg benar2 nak jaga kecantikan dan ia sgt wajib di miliki..⠀ .⠀ ✅FRESHEN:.⠀ Fungsinya untuk : 👉 membantu membersihkan wajah dari saki baki makeup setelah dicuci dgn pencuci wajah⠀ 👉 mengetatkan dan mengecilkan liang roma yg terbuka 👉 kita perlu pakai freshen selepas pakai cleanser atau mask utk menutup kembali pori2.⠀ .⠀ ✅HYDRATE:⠀ ini lagi penting untuk sesiapa yang nak awet muda,kerana fungsi nya untuk :⠀ 👉membantu melembabkan kulit wajah di sepanjang hari..⠀ 👉Tanpa pemakaian pelembap wajah kelihatan kurang bermaya/ kusam, gelap⠀ 👉Jeragat Dan tanda2 penuaan seperti garis2 halus mula kelihatan..⠀ Nak kelihatan awet muda perlu sentiasa pakai pelembap..⠀ .⠀ Dah suka? So hurry up. If interested do let me know. Whatsapp Elma 014-5111982 😘⠀ .⠀ #marykay #marykaymalaysia #marykaypuchong #marykaypuchonghartamas #marykaybestseller #marykaypromo #promomarykay #testimonimarykay #botanicaleffect #kulitkusam #kulitjerawat #ubatjerawatberkesan #ubatjerawatmurah

Mary Kay Botanical Effects⠀ .⠀ Didatangkan dalam 3 FORMULA:⠀ .⠀ FI KULIT DRY⠀ F2 KULIT NORMAL⠀ F3 KULIT OILY⠀ .⠀ 💖 Fungsi dan kepentingan bagi setiap satu produk botancial effect⠀ .⠀ ✅CLEANSE:⠀ Fungsinya:⠀ 👉 membersih segala kekotoran, makeup, habuk dan hama agar wajah kita bersih, sihat Dan lembut..⠀ 👉 Botanical Cleanser ini tidak berbuih kerana pencuci yg berbuih mengandungi satu bahan kimia yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering.. Dan lama kelamaan skin akan Menjadi mengelupas Dan bertambah nipis dan sensitif .⠀ .⠀ ✅MASK: ⠀ Fungsinya untuk :⠀ 👉membantu menanggalkan sel2 kulit mati⠀ 👉mengecilkan pori2, 👉membersihkan pori2 tersumbat 👉menganjalkan kulit..⠀ 👉membersihkan wajah dari black dan white head... jika kita consistent pakai mask pipi kita akn jadi anjal seperti di cucuk botox... mask sgt penting bagi wanita yg benar2 nak jaga kecantikan dan ia sgt wajib di miliki..⠀ .⠀ ✅FRESHEN:.⠀ Fungsinya untuk : 👉 membantu membersihkan wajah dari saki baki makeup setelah dicuci dgn pencuci wajah⠀ 👉 mengetatkan dan mengecilkan liang roma yg terbuka 👉 kita perlu pakai freshen selepas pakai cleanser atau mask utk menutup kembali pori2.⠀ .⠀ ✅HYDRATE:⠀ ini lagi penting untuk sesiapa yang nak awet muda,kerana fungsi nya untuk :⠀ 👉membantu melembabkan kulit wajah di sepanjang hari..⠀ 👉Tanpa pemakaian pelembap wajah kelihatan kurang bermaya/ kusam, gelap⠀ 👉Jeragat Dan tanda2 penuaan seperti garis2 halus mula kelihatan..⠀ Nak kelihatan awet muda perlu sentiasa pakai pelembap..⠀ .⠀ Dah suka? So hurry up. If interested do let me know. Whatsapp Elma 014-5111982 😘⠀ .⠀ #marykay #marykaymalaysia #marykaypuchong #marykaypuchonghartamas #marykaybestseller #marykaypromo #promomarykay #testimonimarykay #botanicaleffect #kulitkusam #kulitjerawat #ubatjerawatberkesan #ubatjerawatmurah

Kenapa saya pilih Mary Kay sbgai produk skincare saya: 👋👋👋 . ✔Dalam dunia ini hanya 2% sahaja Company yg ada R&D sendiri (Research and Development) dan salah satu dalam 2% company tu adalah Mary Kay tersendiri. . ✔Satu2 nya produk yang ada warranty 90 hari untuk customers. Produk lain ada warranty? Xde kan. Tp Mary Kay ada. Nampak tak betapa Mary Kay sangat jaga kepentingan produk dan keselamatan pengguna. . ✔Mary Kay bukan sahaja menghasilkan produk yang berkualiti malah perniagaan yang unik dengan misi untuk MEMPERKAYAKAN KEHIDUPAN WANITA. Dan sekarang bukan sahaja wanita malah lelaki pun mula menceburi dunia kecantikan Mary Kay. . 🌹Antara fakta lain tentang MaryKay🌹 . 1. Tahukah anda bahawa Mary Kay memulakan perniagaannya pada tahun 1963 dimana Lokasi Mary Kay bermula di Dallas, Texas. . 2. Products Mary Kay telah merentasi 40 buah negara di Seluruh Dunia. . 3. Pada tahun 1976, nama Mary Kay Ash telah diletakkan di Direct Selling Hall of Fame. . 4. Tahukah anda bahawa Beauty Consultant Mary Kay melebihi 3.5 juta di seluruh dunia? . 5. Lebih 200 jenis product Mary Kay merangkumi skin care, cosmetics, body care, sun protection dan fragrances. . 6. Global Annual sales Mary Kay adalah 4 billion. Ini menunjukkan Mary Kay adalah syarikat yang kukuh. . 7. Lebih 500,000 ujian dan kajian yang dilakukan oleh Mary Kay untuk menguji setiap products dan melakukan penambahbaikan setiap tahun. Ujian dilakukan oleh mereka yang bertauliah. . 8. Sehingga tahun ini, Mary Kay juga telah mem'pattern'kan lebih 1,200 merangkumi product, teknologi dan packaging design. Sangat exclusive dan bukan mudah untuk diperolehi. . 9. In term of CSR pula, Mary Kay telah membelanjakan jutaan dollar kepada organisasi untuk membantu wanita dan kanak-kanak menerusi program 'Beauty that Counts'. . 10. Satu million pokok telah ditanam di seluruh dunia sebagai satu simbolik dan komitmen Mary Kay untuk mengekalkan keseimbangan dan kempen 'Pink Doing Green Initiatives'. . 11. Lebih 150,000 Beauty Consultant Mary Kay seluruh dunia yang telah menerima Mary Kay Career Car. . 10. Salah satu company yang mempunyai Research & Development . Hebat kan Mary Kay?? Apa tunggu lg? Dah suka? So hurry up. If

Kenapa saya pilih Mary Kay sbgai produk skincare saya: 👋👋👋 . ✔Dalam dunia ini hanya 2% sahaja Company yg ada R&D sendiri (Research and Development) dan salah satu dalam 2% company tu adalah Mary Kay tersendiri. . ✔Satu2 nya produk yang ada warranty 90 hari untuk customers. Produk lain ada warranty? Xde kan. Tp Mary Kay ada. Nampak tak betapa Mary Kay sangat jaga kepentingan produk dan keselamatan pengguna. . ✔Mary Kay bukan sahaja menghasilkan produk yang berkualiti malah perniagaan yang unik dengan misi untuk MEMPERKAYAKAN KEHIDUPAN WANITA. Dan sekarang bukan sahaja wanita malah lelaki pun mula menceburi dunia kecantikan Mary Kay. . 🌹Antara fakta lain tentang MaryKay🌹 . 1. Tahukah anda bahawa Mary Kay memulakan perniagaannya pada tahun 1963 dimana Lokasi Mary Kay bermula di Dallas, Texas. . 2. Products Mary Kay telah merentasi 40 buah negara di Seluruh Dunia. . 3. Pada tahun 1976, nama Mary Kay Ash telah diletakkan di Direct Selling Hall of Fame. . 4. Tahukah anda bahawa Beauty Consultant Mary Kay melebihi 3.5 juta di seluruh dunia? . 5. Lebih 200 jenis product Mary Kay merangkumi skin care, cosmetics, body care, sun protection dan fragrances. . 6. Global Annual sales Mary Kay adalah 4 billion. Ini menunjukkan Mary Kay adalah syarikat yang kukuh. . 7. Lebih 500,000 ujian dan kajian yang dilakukan oleh Mary Kay untuk menguji setiap products dan melakukan penambahbaikan setiap tahun. Ujian dilakukan oleh mereka yang bertauliah. . 8. Sehingga tahun ini, Mary Kay juga telah mem'pattern'kan lebih 1,200 merangkumi product, teknologi dan packaging design. Sangat exclusive dan bukan mudah untuk diperolehi. . 9. In term of CSR pula, Mary Kay telah membelanjakan jutaan dollar kepada organisasi untuk membantu wanita dan kanak-kanak menerusi program 'Beauty that Counts'. . 10. Satu million pokok telah ditanam di seluruh dunia sebagai satu simbolik dan komitmen Mary Kay untuk mengekalkan keseimbangan dan kempen 'Pink Doing Green Initiatives'. . 11. Lebih 150,000 Beauty Consultant Mary Kay seluruh dunia yang telah menerima Mary Kay Career Car. . 10. Salah satu company yang mempunyai Research & Development . Hebat kan Mary Kay?? Apa tunggu lg? Dah suka? So hurry up. If

Kenapa saya pilih Mary Kay sbgai produk skincare saya: 👋👋👋 . ✔Dalam dunia ini hanya 2% sahaja Company yg ada R&D sendiri (Research and Development) dan salah satu dalam 2% company tu adalah Mary Kay tersendiri. . ✔Satu2 nya produk yang ada warranty 90 hari untuk customers. Produk lain ada warranty? Xde kan. Tp Mary Kay ada. Nampak tak betapa Mary Kay sangat jaga kepentingan produk dan keselamatan pengguna. . ✔Mary Kay bukan sahaja menghasilkan produk yang berkualiti malah perniagaan yang unik dengan misi untuk MEMPERKAYAKAN KEHIDUPAN WANITA. Dan sekarang bukan sahaja wanita malah lelaki pun mula menceburi dunia kecantikan Mary Kay. . 🌹Antara fakta lain tentang MaryKay🌹 . 1. Tahukah anda bahawa Mary Kay memulakan perniagaannya pada tahun 1963 dimana Lokasi Mary Kay bermula di Dallas, Texas. . 2. Products Mary Kay telah merentasi 40 buah negara di Seluruh Dunia. . 3. Pada tahun 1976, nama Mary Kay Ash telah diletakkan di Direct Selling Hall of Fame. . 4. Tahukah anda bahawa Beauty Consultant Mary Kay melebihi 3.5 juta di seluruh dunia? . 5. Lebih 200 jenis product Mary Kay merangkumi skin care, cosmetics, body care, sun protection dan fragrances. . 6. Global Annual sales Mary Kay adalah 4 billion. Ini menunjukkan Mary Kay adalah syarikat yang kukuh. . 7. Lebih 500,000 ujian dan kajian yang dilakukan oleh Mary Kay untuk menguji setiap products dan melakukan penambahbaikan setiap tahun. Ujian dilakukan oleh mereka yang bertauliah. . 8. Sehingga tahun ini, Mary Kay juga telah mem'pattern'kan lebih 1,200 merangkumi product, teknologi dan packaging design. Sangat exclusive dan bukan mudah untuk diperolehi. . 9. In term of CSR pula, Mary Kay telah membelanjakan jutaan dollar kepada organisasi untuk membantu wanita dan kanak-kanak menerusi program 'Beauty that Counts'. . 10. Satu million pokok telah ditanam di seluruh dunia sebagai satu simbolik dan komitmen Mary Kay untuk mengekalkan keseimbangan dan kempen 'Pink Doing Green Initiatives'. . 11. Lebih 150,000 Beauty Consultant Mary Kay seluruh dunia yang telah menerima Mary Kay Career Car. . 10. Salah satu company yang mempunyai Research & Development . Hebat kan Mary Kay?? Apa tunggu lg? Dah suka? So hurry up. If

White Tea & Citrus Satin Hands Pampering Set . Memang awesome, segar dan ada pelindungan sekali. . Set penjagaan tangan ini sangat best. Wangian yg mententeramkan jiwa. Bila stress memang sangat sesuai pakai. . 👍Melembutkan tangan secara beperingkat. 👍Mengurangkan kehitaman pada siku, lengan dan tangan secara beringkat. 👍melembutkan tumit kaki yang keras. 👍Memutihkan tangan secara semulajadi dengan kosisten menggunakannya. 👍Tidak melekit dan ia cepat menyerap. . Dilengkapi dengan: . (1) Hand Softener👉Pelembap tangan yang bebas wangian (2) Hand Scrub👉Scrub tangan untuk menanggalkan sel-sel kulit mati dengan haruman white tea dan citrus yang menyegarkan. (3) Hand Cream👉Krim tangan yang terus meresap ke kulit & tidak melekit. . Memang seronok kalau tangan dah licin bersih serta ada perlindungan 24jam tak perlu guna handnitizer dan losyen lagi. Ibarat White Tea & Citrus Satin Hands Pampering Set ni 2 dalam 1 dan boleh tahan selamat 6 bulan, konsisten guna boleh dapat result yang awesome. . Hebat kan set Satin Hands Pampering Set ni?? Apa tunggu lagi. Dah suka? So hurry up. If interested do let me know. Whatsapp Elma 014-5111982 💕 . #marykay #marykaymalaysia #marykaypuchong #marykaypuchonghartamas #marykaybestseller #promomarykay #testimonimarykay #clearproof #ubatjerawat #setjerawat #kulitcantik #ubatjerawatberkesan #ubatjerawatmurah #ubatjerawatviral #jomcuba #jombeli #jomguna #tangancantik #nakcantik #aku #selamatpagi #janganlupabeli #murah #berjenama

“AIYOO BUKAN TIMBANG KILO SKALI PAKAI DAH LICIN” . . Good job EVOE SERUM ! Ni belum apply dengan derma roller, nanti dah apply memang lagi WOWW kesan die sbb kadar penyerapan lebih tinggi, mula la kulit makin SOFT, JERAWAT MANA YG NAK NAIK TAK JADI NAIK !! 😍😍 . . Kebaikan serum EVOE . 🌺 Mengaktifkan sel sel kulit sihat. 🌺Mencerahkan kulit. 🌺Merawat tona kulit tidak sekata. 🌺Mengurangkan kedutan dan pigmentasi. 🌺Meningkatkan kolagen kulit. 🌺Mencegah otot penuaan & keradangan kulit. 🌺Menegangkan kulit. . . TUNGGU APE LAGI GUYS, WS je sis 0102710173 / klik link pd bio ! . . . #dhealdermaroller #dermaroller #dermarollerstokis #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermapen #dermapenmalaysia #ubatparut #ubatjeragat #serumjeragat #kurungpahangmurah #salamjumaat #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermarollermurah #wawacosmetics #wawalipmatte #alhaalfacosmetics #alhaalfafoundation #lipfiller #rawatanparut #kurungmoden #ubatjerawatberkesan #sabundaki #sabunjerawat

White Tea & Citrus Satin Hands Pampering Set . Memang awesome, segar dan ada pelindungan sekali. . Set penjagaan tangan ini sangat best. Wangian yg mententeramkan jiwa. Bila stress memang sangat sesuai pakai. . 👍Melembutkan tangan secara beperingkat. 👍Mengurangkan kehitaman pada siku, lengan dan tangan secara beringkat. 👍melembutkan tumit kaki yang keras. 👍Memutihkan tangan secara semulajadi dengan kosisten menggunakannya. 👍Tidak melekit dan ia cepat menyerap. . Dilengkapi dengan: . (1) Hand Softener👉Pelembap tangan yang bebas wangian (2) Hand Scrub👉Scrub tangan untuk menanggalkan sel-sel kulit mati dengan haruman white tea dan citrus yang menyegarkan. (3) Hand Cream👉Krim tangan yang terus meresap ke kulit & tidak melekit. . Memang seronok kalau tangan dah licin bersih serta ada perlindungan 24jam tak perlu guna handnitizer dan losyen lagi. Ibarat White Tea & Citrus Satin Hands Pampering Set ni 2 dalam 1 dan boleh tahan selamat 6 bulan, konsisten guna boleh dapat result yang awesome. . Hebat kan set Satin Hands Pampering Set ni?? Apa tunggu lagi. Dah suka? So hurry up. If interested do let me know. Whatsapp Elma 014-5111982 💕 . #marykay #marykaymalaysia #marykaypuchong #marykaypuchonghartamas #marykaybestseller #promomarykay #testimonimarykay #clearproof #ubatjerawat #setjerawat #kulitcantik #ubatjerawatberkesan #ubatjerawatmurah #ubatjerawatviral #jomcuba #jombeli #jomguna #tangancantik #nakcantik #aku #selamatpagi #janganlupabeli #murah #berjenama

White Tea & Citrus Satin Hands Pampering Set . Memang awesome, segar dan ada pelindungan sekali. . Set penjagaan tangan ini sangat best. Wangian yg mententeramkan jiwa. Bila stress memang sangat sesuai pakai. . 👍Melembutkan tangan secara beperingkat. 👍Mengurangkan kehitaman pada siku, lengan dan tangan secara beringkat. 👍melembutkan tumit kaki yang keras. 👍Memutihkan tangan secara semulajadi dengan kosisten menggunakannya. 👍Tidak melekit dan ia cepat menyerap. . Dilengkapi dengan: . (1) Hand Softener👉Pelembap tangan yang bebas wangian (2) Hand Scrub👉Scrub tangan untuk menanggalkan sel-sel kulit mati dengan haruman white tea dan citrus yang menyegarkan. (3) Hand Cream👉Krim tangan yang terus meresap ke kulit & tidak melekit. . Memang seronok kalau tangan dah licin bersih serta ada perlindungan 24jam tak perlu guna handnitizer dan losyen lagi. Ibarat White Tea & Citrus Satin Hands Pampering Set ni 2 dalam 1 dan boleh tahan selamat 6 bulan, konsisten guna boleh dapat result yang awesome. . Hebat kan set Satin Hands Pampering Set ni?? Apa tunggu lagi. Dah suka? So hurry up. If interested do let me know. Whatsapp Elma 014-5111982 💕 . #marykay #marykaymalaysia #marykaypuchong #marykaypuchonghartamas #marykaybestseller #promomarykay #testimonimarykay #clearproof #ubatjerawat #setjerawat #kulitcantik #ubatjerawatberkesan #ubatjerawatmurah #ubatjerawatviral #jomcuba #jombeli #jomguna #tangancantik #nakcantik #aku #selamatpagi #janganlupabeli #murah #berjenama

Mary Kay Botanical Effects⠀ .⠀ Didatangkan dalam 3 FORMULA:⠀ .⠀ FI KULIT DRY⠀ F2 KULIT NORMAL⠀ F3 KULIT OILY⠀ .⠀ 💖 Fungsi dan kepentingan bagi setiap satu produk botancial effect⠀ .⠀ ✅CLEANSE:⠀ Fungsinya:⠀ 👉 membersih segala kekotoran, makeup, habuk dan hama agar wajah kita bersih, sihat Dan lembut..⠀ 👉 Botanical Cleanser ini tidak berbuih kerana pencuci yg berbuih mengandungi satu bahan kimia yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering.. Dan lama kelamaan skin akan Menjadi mengelupas Dan bertambah nipis dan sensitif .⠀ .⠀ ✅MASK: ⠀ Fungsinya untuk :⠀ 👉membantu menanggalkan sel2 kulit mati⠀ 👉mengecilkan pori2, 👉membersihkan pori2 tersumbat 👉menganjalkan kulit..⠀ 👉membersihkan wajah dari black dan white head... jika kita consistent pakai mask pipi kita akn jadi anjal seperti di cucuk botox... mask sgt penting bagi wanita yg benar2 nak jaga kecantikan dan ia sgt wajib di miliki..⠀ .⠀ ✅FRESHEN:.⠀ Fungsinya untuk : 👉 membantu membersihkan wajah dari saki baki makeup setelah dicuci dgn pencuci wajah⠀ 👉 mengetatkan dan mengecilkan liang roma yg terbuka 👉 kita perlu pakai freshen selepas pakai cleanser atau mask utk menutup kembali pori2.⠀ .⠀ ✅HYDRATE:⠀ ini lagi penting untuk sesiapa yang nak awet muda,kerana fungsi nya untuk :⠀ 👉membantu melembabkan kulit wajah di sepanjang hari..⠀ 👉Tanpa pemakaian pelembap wajah kelihatan kurang bermaya/ kusam, gelap⠀ 👉Jeragat Dan tanda2 penuaan seperti garis2 halus mula kelihatan..⠀ Nak kelihatan awet muda perlu sentiasa pakai pelembap..⠀ .⠀ Dah suka? So hurry up. If interested do let me know. Whatsapp Elma 014-5111982 😘⠀ .⠀ #marykay #marykaymalaysia #marykaypuchong #marykaypuchonghartamas #marykaybestseller #marykaypromo #promomarykay #testimonimarykay #botanicaleffect #kulitkusam #kulitjerawat #ubatjerawatberkesan #ubatjerawatmurah

Mary Kay Botanical Effects⠀ .⠀ Didatangkan dalam 3 FORMULA:⠀ .⠀ FI KULIT DRY⠀ F2 KULIT NORMAL⠀ F3 KULIT OILY⠀ .⠀ 💖 Fungsi dan kepentingan bagi setiap satu produk botancial effect⠀ .⠀ ✅CLEANSE:⠀ Fungsinya:⠀ 👉 membersih segala kekotoran, makeup, habuk dan hama agar wajah kita bersih, sihat Dan lembut..⠀ 👉 Botanical Cleanser ini tidak berbuih kerana pencuci yg berbuih mengandungi satu bahan kimia yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering.. Dan lama kelamaan skin akan Menjadi mengelupas Dan bertambah nipis dan sensitif .⠀ .⠀ ✅MASK: ⠀ Fungsinya untuk :⠀ 👉membantu menanggalkan sel2 kulit mati⠀ 👉mengecilkan pori2, 👉membersihkan pori2 tersumbat 👉menganjalkan kulit..⠀ 👉membersihkan wajah dari black dan white head... jika kita consistent pakai mask pipi kita akn jadi anjal seperti di cucuk botox... mask sgt penting bagi wanita yg benar2 nak jaga kecantikan dan ia sgt wajib di miliki..⠀ .⠀ ✅FRESHEN:.⠀ Fungsinya untuk : 👉 membantu membersihkan wajah dari saki baki makeup setelah dicuci dgn pencuci wajah⠀ 👉 mengetatkan dan mengecilkan liang roma yg terbuka 👉 kita perlu pakai freshen selepas pakai cleanser atau mask utk menutup kembali pori2.⠀ .⠀ ✅HYDRATE:⠀ ini lagi penting untuk sesiapa yang nak awet muda,kerana fungsi nya untuk :⠀ 👉membantu melembabkan kulit wajah di sepanjang hari..⠀ 👉Tanpa pemakaian pelembap wajah kelihatan kurang bermaya/ kusam, gelap⠀ 👉Jeragat Dan tanda2 penuaan seperti garis2 halus mula kelihatan..⠀ Nak kelihatan awet muda perlu sentiasa pakai pelembap..⠀ .⠀ Dah suka? So hurry up. If interested do let me know. Whatsapp Elma 014-5111982 😘⠀ .⠀ #marykay #marykaymalaysia #marykaypuchong #marykaypuchonghartamas #marykaybestseller #marykaypromo #promomarykay #testimonimarykay #botanicaleffect #kulitkusam #kulitjerawat #ubatjerawatberkesan #ubatjerawatmurah

“AIYOO BUKAN TIMBANG KILO SKALI PAKAI DAH LICIN” . . Good job EVOE SERUM ! Ni belum apply dengan derma roller, nanti dah apply memang lagi WOWW kesan die sbb kadar penyerapan lebih tinggi, mula la kulit makin SOFT, JERAWAT MANA YG NAK NAIK TAK JADI NAIK !! 😍😍 . . Kebaikan serum EVOE . 🌺 Mengaktifkan sel sel kulit sihat. 🌺Mencerahkan kulit. 🌺Merawat tona kulit tidak sekata. 🌺Mengurangkan kedutan dan pigmentasi. 🌺Meningkatkan kolagen kulit. 🌺Mencegah otot penuaan & keradangan kulit. 🌺Menegangkan kulit. . . TUNGGU APE LAGI GUYS, WS je sis 0102710173 / klik link pd bio ! . . . #dhealdermaroller #dermaroller #dermarollerstokis #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermapen #dermapenmalaysia #ubatparut #ubatjeragat #serumjeragat #kurungpahangmurah #salamjumaat #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermarollermurah #wawacosmetics #wawalipmatte #alhaalfacosmetics #alhaalfafoundation #lipfiller #rawatanparut #kurungmoden #ubatjerawatberkesan #sabundaki #sabunjerawat

Mary Kay Botanical Effects⠀ .⠀ Didatangkan dalam 3 FORMULA:⠀ .⠀ FI KULIT DRY⠀ F2 KULIT NORMAL⠀ F3 KULIT OILY⠀ .⠀ 💖 Fungsi dan kepentingan bagi setiap satu produk botancial effect⠀ .⠀ ✅CLEANSE:⠀ Fungsinya:⠀ 👉 membersih segala kekotoran, makeup, habuk dan hama agar wajah kita bersih, sihat Dan lembut..⠀ 👉 Botanical Cleanser ini tidak berbuih kerana pencuci yg berbuih mengandungi satu bahan kimia yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering.. Dan lama kelamaan skin akan Menjadi mengelupas Dan bertambah nipis dan sensitif .⠀ .⠀ ✅MASK: ⠀ Fungsinya untuk :⠀ 👉membantu menanggalkan sel2 kulit mati⠀ 👉mengecilkan pori2, 👉membersihkan pori2 tersumbat 👉menganjalkan kulit..⠀ 👉membersihkan wajah dari black dan white head... jika kita consistent pakai mask pipi kita akn jadi anjal seperti di cucuk botox... mask sgt penting bagi wanita yg benar2 nak jaga kecantikan dan ia sgt wajib di miliki..⠀ .⠀ ✅FRESHEN:.⠀ Fungsinya untuk : 👉 membantu membersihkan wajah dari saki baki makeup setelah dicuci dgn pencuci wajah⠀ 👉 mengetatkan dan mengecilkan liang roma yg terbuka 👉 kita perlu pakai freshen selepas pakai cleanser atau mask utk menutup kembali pori2.⠀ .⠀ ✅HYDRATE:⠀ ini lagi penting untuk sesiapa yang nak awet muda,kerana fungsi nya untuk :⠀ 👉membantu melembabkan kulit wajah di sepanjang hari..⠀ 👉Tanpa pemakaian pelembap wajah kelihatan kurang bermaya/ kusam, gelap⠀ 👉Jeragat Dan tanda2 penuaan seperti garis2 halus mula kelihatan..⠀ Nak kelihatan awet muda perlu sentiasa pakai pelembap..⠀ .⠀ Dah suka? So hurry up. If interested do let me know. Whatsapp Elma 014-5111982 😘⠀ .⠀ #marykay #marykaymalaysia #marykaypuchong #marykaypuchonghartamas #marykaybestseller #marykaypromo #promomarykay #testimonimarykay #botanicaleffect #kulitkusam #kulitjerawat #ubatjerawatberkesan #ubatjerawatmurah

Oil-Free Hydrating Gel . Muka berjerawat letup-letup, kering & mengelupas, merah-merah & pedih, mesti rasa tak selesa kan? Tapi OFHG ni pasti mengubah tanggapan anda. Pasti jatuh Hati ❤ . 👉🏻Sesuai untuk kulit jenis normal to oily. 👉🏻Tekstur gel yg sangat ringan dan cepat meresap. 👉🏻Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak. 👉🏻Boleh mengawal kandungan minyak di kulit. 👉🏻Dijadikan sebagai makeup base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama. 👉🏻Sebagai cooling gel selepas berjemur sebab ia juga sejuk. 👉🏻Meredakan radang kulit yg cepat merah dan jerawat yg merah-merah tu. 👉🏻Membantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat. 👉🏻Meredakan kulit yg pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yg mengandungi mercury & hydroquinone (produk pengelupasan) . Hebat kan Oil Free Hydrating Gel ni?? Apa tunggu lg? Dah suka? So hurry up. If interested do let me know. Whatsapp Elma 014-5111982 💕 . #marykay #marykaymalaysia #marykaypuchong #marykaypuchonghartamas #marykaybestseller #promomarykay #testimonimarykay #clearproof #ubatjerawat #setjerawat #kulitcantik #ubatjerawatberkesan #ubatjerawatmurah #ubatjerawatviral #moisturizermurah #moisturizerberkesan #moisturizerviral #moisturizerbest #oilfreemoisturizer #moisturizertakberminyak #moisturizertakmelekit

“AIYOO BUKAN TIMBANG KILO SKALI PAKAI DAH LICIN” . . Good job EVOE SERUM ! Ni belum apply dengan derma roller, nanti dah apply memang lagi WOWW kesan die sbb kadar penyerapan lebih tinggi, mula la kulit makin SOFT, JERAWAT MANA YG NAK NAIK TAK JADI NAIK !! 😍😍 . . Kebaikan serum EVOE . 🌺 Mengaktifkan sel sel kulit sihat. 🌺Mencerahkan kulit. 🌺Merawat tona kulit tidak sekata. 🌺Mengurangkan kedutan dan pigmentasi. 🌺Meningkatkan kolagen kulit. 🌺Mencegah otot penuaan & keradangan kulit. 🌺Menegangkan kulit. . . TUNGGU APE LAGI GUYS, WS je sis 0102710173 / klik link pd bio ! . . . #dhealdermaroller #dermaroller #dermarollerstokis #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermapen #dermapenmalaysia #ubatparut #ubatjeragat #serumjeragat #kurungpahangmurah #salamjumaat #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermarollermurah #wawacosmetics #wawalipmatte #alhaalfacosmetics #alhaalfafoundation #lipfiller #rawatanparut #kurungmoden #ubatjerawatberkesan #sabundaki #sabunjerawat

Oil-Free Hydrating Gel . Muka berjerawat letup-letup, kering & mengelupas, merah-merah & pedih, mesti rasa tak selesa kan? Tapi OFHG ni pasti mengubah tanggapan anda. Pasti jatuh Hati ❤ . 👉🏻Sesuai untuk kulit jenis normal to oily. 👉🏻Tekstur gel yg sangat ringan dan cepat meresap. 👉🏻Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak. 👉🏻Boleh mengawal kandungan minyak di kulit. 👉🏻Dijadikan sebagai makeup base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama. 👉🏻Sebagai cooling gel selepas berjemur sebab ia juga sejuk. 👉🏻Meredakan radang kulit yg cepat merah dan jerawat yg merah-merah tu. 👉🏻Membantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat. 👉🏻Meredakan kulit yg pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yg mengandungi mercury & hydroquinone (produk pengelupasan) . Hebat kan Oil Free Hydrating Gel ni?? Apa tunggu lg? Dah suka? So hurry up. If interested do let me know. Whatsapp Elma 014-5111982 💕 . #marykay #marykaymalaysia #marykaypuchong #marykaypuchonghartamas #marykaybestseller #promomarykay #testimonimarykay #clearproof #ubatjerawat #setjerawat #kulitcantik #ubatjerawatberkesan #ubatjerawatmurah #ubatjerawatviral #moisturizermurah #moisturizerberkesan #moisturizerviral #moisturizerbest #oilfreemoisturizer #moisturizertakberminyak #moisturizertakmelekit

Oil-Free Hydrating Gel . Muka berjerawat letup-letup, kering & mengelupas, merah-merah & pedih, mesti rasa tak selesa kan? Tapi OFHG ni pasti mengubah tanggapan anda. Pasti jatuh Hati ❤ . 👉🏻Sesuai untuk kulit jenis normal to oily. 👉🏻Tekstur gel yg sangat ringan dan cepat meresap. 👉🏻Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak. 👉🏻Boleh mengawal kandungan minyak di kulit. 👉🏻Dijadikan sebagai makeup base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama. 👉🏻Sebagai cooling gel selepas berjemur sebab ia juga sejuk. 👉🏻Meredakan radang kulit yg cepat merah dan jerawat yg merah-merah tu. 👉🏻Membantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat. 👉🏻Meredakan kulit yg pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yg mengandungi mercury & hydroquinone (produk pengelupasan) . Hebat kan Oil Free Hydrating Gel ni?? Apa tunggu lg? Dah suka? So hurry up. If interested do let me know. Whatsapp Elma 014-5111982 💕 . #marykay #marykaymalaysia #marykaypuchong #marykaypuchonghartamas #marykaybestseller #promomarykay #testimonimarykay #clearproof #ubatjerawat #setjerawat #kulitcantik #ubatjerawatberkesan #ubatjerawatmurah #ubatjerawatviral #moisturizermurah #moisturizerberkesan #moisturizerviral #moisturizerbest #oilfreemoisturizer #moisturizertakberminyak #moisturizertakmelekit

Hallu guyssss !! Korang nak tahu tak, korang jugak boleh tahu more about Mary Kay products and makeup looks through www.marykay.com.my/elmaazureen. Feel free to visit my personal Mary Kay website okay ! If ada anything yang still tak clear or need clarification jom whatsapp Elma 😘 Im here to help you guys hehe 💕 . If interested any Mary Kay products do let me know. Whatsapp Elma 014-5111982 💕 . #marykay #marykaymalaysia #marykaypuchong #marykaypuchonghartamas #marykaybestseller #promomarykay #testimonimarykay #clearproof #ubatjerawat #setjerawat #kulitcantik #ubatjerawatberkesan #ubatjerawatmurah #ubatjerawatviral

Hallu guyssss !! Korang nak tahu tak, korang jugak boleh tahu more about Mary Kay products and makeup looks through www.marykay.com.my/elmaazureen. Feel free to visit my personal Mary Kay website okay ! If ada anything yang still tak clear or need clarification jom whatsapp Elma 😘 Im here to help you guys hehe 💕 . If interested any Mary Kay products do let me know. Whatsapp Elma 014-5111982 💕 . #marykay #marykaymalaysia #marykaypuchong #marykaypuchonghartamas #marykaybestseller #promomarykay #testimonimarykay #clearproof #ubatjerawat #setjerawat #kulitcantik #ubatjerawatberkesan #ubatjerawatmurah #ubatjerawatviral

Hallu guyssss !! Korang nak tahu tak, korang jugak boleh tahu more about Mary Kay products and makeup looks through www.marykay.com.my/elmaazureen. Feel free to visit my personal Mary Kay website okay ! If ada anything yang still tak clear or need clarification jom whatsapp Elma 😘 Im here to help you guys hehe 💕 . If interested any Mary Kay products do let me know. Whatsapp Elma 014-5111982 💕 . #marykay #marykaymalaysia #marykaypuchong #marykaypuchonghartamas #marykaybestseller #promomarykay #testimonimarykay #clearproof #ubatjerawat #setjerawat #kulitcantik #ubatjerawatberkesan #ubatjerawatmurah #ubatjerawatviral

Mary Kay | Mineral Cheek Color Duo . Mineral Cheek Color Duo ini menawarkan matte blush dan pearlized highlighting shade. Menarikkan? Dua dalam satu. Ayue suka konsep yang digunakan kerana dengan base matte, kita boleh highlight kan dengan rona pearl. Malah bukan saja satu gaya, macam-macam gaya nada boleh lakukan dengan Mineral Cheek Color Duo ni. . Diperbuat daripada bahan mineral dan semula jadi membuatkan ia sesuai untuk semua jenis kulit. Anda boleh memakai Mineral Cheek Color Duo ni untuk kelihatan natural atau pun untuk tampak lebih berani kerana warna yang ditawarkan sesuai untuk semua warna kulit. . Ciri-ciri Mary Kay | Mineral Cheek Color Duo . Kaya, warna yang bertenaga dan sesuai untuk semua warna kulit. Sesuai untuk membuat kesan glowing Setiap palet mengandungi matte blush dan pearlized highlighting shade Boleh digayakan secara tipis atau terang untuk tampak lebih berani Warnanya tahan sepanjang hari. . Bestkan Mary Kay Mineral Cheek Color Duo ni? Dah suka? So hurry up. If interested do let me know. Whatsapp Elma 014-5111982 💕 . #marykay #marykaymalaysia #marykaypuchong #marykaypuchonghartamas #marykaybestseller #promomarykay #testimonimarykay #clearproof #ubatjerawat #setjerawat #kulitcantik #ubatjerawatberkesan #ubatjerawatmurah #ubatjerawatviral #blushercantik #blushermurah #blusherviral #blushermurahcantik

Mary Kay | Mineral Cheek Color Duo . Mineral Cheek Color Duo ini menawarkan matte blush dan pearlized highlighting shade. Menarikkan? Dua dalam satu. Ayue suka konsep yang digunakan kerana dengan base matte, kita boleh highlight kan dengan rona pearl. Malah bukan saja satu gaya, macam-macam gaya nada boleh lakukan dengan Mineral Cheek Color Duo ni. . Diperbuat daripada bahan mineral dan semula jadi membuatkan ia sesuai untuk semua jenis kulit. Anda boleh memakai Mineral Cheek Color Duo ni untuk kelihatan natural atau pun untuk tampak lebih berani kerana warna yang ditawarkan sesuai untuk semua warna kulit. . Ciri-ciri Mary Kay | Mineral Cheek Color Duo . Kaya, warna yang bertenaga dan sesuai untuk semua warna kulit. Sesuai untuk membuat kesan glowing Setiap palet mengandungi matte blush dan pearlized highlighting shade Boleh digayakan secara tipis atau terang untuk tampak lebih berani Warnanya tahan sepanjang hari. . Bestkan Mary Kay Mineral Cheek Color Duo ni? Dah suka? So hurry up. If interested do let me know. Whatsapp Elma 014-5111982 💕 . #marykay #marykaymalaysia #marykaypuchong #marykaypuchonghartamas #marykaybestseller #promomarykay #testimonimarykay #clearproof #ubatjerawat #setjerawat #kulitcantik #ubatjerawatberkesan #ubatjerawatmurah #ubatjerawatviral #blushercantik #blushermurah #blusherviral #blushermurahcantik

Mary Kay | Mineral Cheek Color Duo . Mineral Cheek Color Duo ini menawarkan matte blush dan pearlized highlighting shade. Menarikkan? Dua dalam satu. Ayue suka konsep yang digunakan kerana dengan base matte, kita boleh highlight kan dengan rona pearl. Malah bukan saja satu gaya, macam-macam gaya nada boleh lakukan dengan Mineral Cheek Color Duo ni. . Diperbuat daripada bahan mineral dan semula jadi membuatkan ia sesuai untuk semua jenis kulit. Anda boleh memakai Mineral Cheek Color Duo ni untuk kelihatan natural atau pun untuk tampak lebih berani kerana warna yang ditawarkan sesuai untuk semua warna kulit. . Ciri-ciri Mary Kay | Mineral Cheek Color Duo . Kaya, warna yang bertenaga dan sesuai untuk semua warna kulit. Sesuai untuk membuat kesan glowing Setiap palet mengandungi matte blush dan pearlized highlighting shade Boleh digayakan secara tipis atau terang untuk tampak lebih berani Warnanya tahan sepanjang hari. . Bestkan Mary Kay Mineral Cheek Color Duo ni? Dah suka? So hurry up. If interested do let me know. Whatsapp Elma 014-5111982 💕 . #marykay #marykaymalaysia #marykaypuchong #marykaypuchonghartamas #marykaybestseller #promomarykay #testimonimarykay #clearproof #ubatjerawat #setjerawat #kulitcantik #ubatjerawatberkesan #ubatjerawatmurah #ubatjerawatviral #blushercantik #blushermurah #blusherviral #blushermurahcantik

ClearProof Mary Kay . Siapa yg mempunyai masalah jerawat yang teruk..say NO lepas amalkan set ClearProof ni . khas untuk mereka yang mempunyai masalah jerawat berleluasa tanpa dapat di bendung 😱 . Set Clear Proof Mary Kay for acne prone skin! 🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿 . Set acne prone skin ini terdiri daripada : . 1) Clarifying Cleansing Gel - Pencuci muka berunsur gel mampu membersih secara mendalam untuk menyingkirkan lebihan minyak dan membantu menyingkirkan sel kulit mati . 2) Deep Cleansing Charcoal Mask - Mask arang berfungsi 3 dalam 1 iaitu seperti magnet yg menyedut kotoran yg menyumbat pori, menyerap minyak berlebihan yg menjadi punca jerawat seterusnya mengawal kilatan pada wajah . 3) Blemish Control Toner - Penyegar yang tidak mengeringkan kulit, membersih dengan sempurna dan mengawal kilatan. Ia meninggalkan kesan lembut dan terawat. . 4) Acne treatment gel / Spot solution - Mengandungi tumbuhan yang mampu membasmi kuman jerawat sehingga ke akarnya untuk menghalang kehadiran jerawat dari berulang . 5) Pore Purifying Serum - Lapisan nipis serum mengandungi tumbuhan yg menyejukkan serta membantu mengecilkan saiz pori wajah di samping mengawal kilatan pada wajah . 6) Oil Free Moisturiser - Langkah terakhir penjagaan wajah anda dengan menyapu pelembab bebas minyak untuk menghasilkan lembapan kulit yang seimbang tanpa memberi kesan berminyak atau melekit . Apa kandungan di dalam set Clear Proof ni?? . 1) Acid Salicilic - agen pembasmi kuman jerawat yang berkesan tanpa meninggalkan kesan parut jerawat . 2) Canadian Willowherb, Burdock Root and Sea Heather - Tumbuhan ini dikenali mempunyai faktor yang dapat mengurangkan kemerahan yang dihasilkan oleh jerawat . 3) Charcoal Mask - arang sememangnya dikenali sebagai agen yang mampu membersihkan pori2x muka yang tersumbat dgn menyedut kotoran di dalam pori . 4) Kaolin And Bentonite Clays - tanah liat yg mampu menyerap lebihan minyak yg menjadi punca wajah kelihatan berkilat . 5) Honeysuckle And Navy Bean extract - Kedua tumbuhan itu memberi kebaikan untuk menyejukkan kulit yg mengalami keradangan dan seterusnya menghalang parut jerawat meninggalkan kesan hitam pada wajah. . Hebat kan set Clear Proof

ClearProof Mary Kay . Siapa yg mempunyai masalah jerawat yang teruk..say NO lepas amalkan set ClearProof ni . khas untuk mereka yang mempunyai masalah jerawat berleluasa tanpa dapat di bendung 😱 . Set Clear Proof Mary Kay for acne prone skin! 🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿 . Set acne prone skin ini terdiri daripada : . 1) Clarifying Cleansing Gel - Pencuci muka berunsur gel mampu membersih secara mendalam untuk menyingkirkan lebihan minyak dan membantu menyingkirkan sel kulit mati . 2) Deep Cleansing Charcoal Mask - Mask arang berfungsi 3 dalam 1 iaitu seperti magnet yg menyedut kotoran yg menyumbat pori, menyerap minyak berlebihan yg menjadi punca jerawat seterusnya mengawal kilatan pada wajah . 3) Blemish Control Toner - Penyegar yang tidak mengeringkan kulit, membersih dengan sempurna dan mengawal kilatan. Ia meninggalkan kesan lembut dan terawat. . 4) Acne treatment gel / Spot solution - Mengandungi tumbuhan yang mampu membasmi kuman jerawat sehingga ke akarnya untuk menghalang kehadiran jerawat dari berulang . 5) Pore Purifying Serum - Lapisan nipis serum mengandungi tumbuhan yg menyejukkan serta membantu mengecilkan saiz pori wajah di samping mengawal kilatan pada wajah . 6) Oil Free Moisturiser - Langkah terakhir penjagaan wajah anda dengan menyapu pelembab bebas minyak untuk menghasilkan lembapan kulit yang seimbang tanpa memberi kesan berminyak atau melekit . Apa kandungan di dalam set Clear Proof ni?? . 1) Acid Salicilic - agen pembasmi kuman jerawat yang berkesan tanpa meninggalkan kesan parut jerawat . 2) Canadian Willowherb, Burdock Root and Sea Heather - Tumbuhan ini dikenali mempunyai faktor yang dapat mengurangkan kemerahan yang dihasilkan oleh jerawat . 3) Charcoal Mask - arang sememangnya dikenali sebagai agen yang mampu membersihkan pori2x muka yang tersumbat dgn menyedut kotoran di dalam pori . 4) Kaolin And Bentonite Clays - tanah liat yg mampu menyerap lebihan minyak yg menjadi punca wajah kelihatan berkilat . 5) Honeysuckle And Navy Bean extract - Kedua tumbuhan itu memberi kebaikan untuk menyejukkan kulit yg mengalami keradangan dan seterusnya menghalang parut jerawat meninggalkan kesan hitam pada wajah. . Hebat kan set Clear Proof

ClearProof Mary Kay . Siapa yg mempunyai masalah jerawat yang teruk..say NO lepas amalkan set ClearProof ni . khas untuk mereka yang mempunyai masalah jerawat berleluasa tanpa dapat di bendung 😱 . Set Clear Proof Mary Kay for acne prone skin! 🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿 . Set acne prone skin ini terdiri daripada : . 1) Clarifying Cleansing Gel - Pencuci muka berunsur gel mampu membersih secara mendalam untuk menyingkirkan lebihan minyak dan membantu menyingkirkan sel kulit mati . 2) Deep Cleansing Charcoal Mask - Mask arang berfungsi 3 dalam 1 iaitu seperti magnet yg menyedut kotoran yg menyumbat pori, menyerap minyak berlebihan yg menjadi punca jerawat seterusnya mengawal kilatan pada wajah . 3) Blemish Control Toner - Penyegar yang tidak mengeringkan kulit, membersih dengan sempurna dan mengawal kilatan. Ia meninggalkan kesan lembut dan terawat. . 4) Acne treatment gel / Spot solution - Mengandungi tumbuhan yang mampu membasmi kuman jerawat sehingga ke akarnya untuk menghalang kehadiran jerawat dari berulang . 5) Pore Purifying Serum - Lapisan nipis serum mengandungi tumbuhan yg menyejukkan serta membantu mengecilkan saiz pori wajah di samping mengawal kilatan pada wajah . 6) Oil Free Moisturiser - Langkah terakhir penjagaan wajah anda dengan menyapu pelembab bebas minyak untuk menghasilkan lembapan kulit yang seimbang tanpa memberi kesan berminyak atau melekit . Apa kandungan di dalam set Clear Proof ni?? . 1) Acid Salicilic - agen pembasmi kuman jerawat yang berkesan tanpa meninggalkan kesan parut jerawat . 2) Canadian Willowherb, Burdock Root and Sea Heather - Tumbuhan ini dikenali mempunyai faktor yang dapat mengurangkan kemerahan yang dihasilkan oleh jerawat . 3) Charcoal Mask - arang sememangnya dikenali sebagai agen yang mampu membersihkan pori2x muka yang tersumbat dgn menyedut kotoran di dalam pori . 4) Kaolin And Bentonite Clays - tanah liat yg mampu menyerap lebihan minyak yg menjadi punca wajah kelihatan berkilat . 5) Honeysuckle And Navy Bean extract - Kedua tumbuhan itu memberi kebaikan untuk menyejukkan kulit yg mengalami keradangan dan seterusnya menghalang parut jerawat meninggalkan kesan hitam pada wajah. . Hebat kan set Clear Proof

Halluuuuu !! Elma tahu mesti ada antara korg yang ada rasa banyak persoalan tentang Mary Kay kan ? Hehe 💕 So Elma nak share sikit a few things yang boleh menjawab persoalan korg tuuuu !! Jom baca hehe 😘 . Thank you guyssss for your time baca post Q&A tentang Mary Kay! It means a lot to me. Appreciate it! If ada anything yang still tak clear or need clarification jom whatsapp Elma 😘 Im here to help you guys hehe 💕 . If interested any Mary Kay products do let me know. Whatsapp Elma 014-5111982 💕 . #marykay #marykaymalaysia #marykaypuchong #marykaypuchonghartamas #marykaybestseller #promomarykay #testimonimarykay #clearproof #ubatjerawat #setjerawat #kulitcantik #ubatjerawatberkesan #ubatjerawatmurah #ubatjerawatviral

Halluuuuu !! Elma tahu mesti ada antara korg yang ada rasa banyak persoalan tentang Mary Kay kan ? Hehe 💕 So Elma nak share sikit a few things yang boleh menjawab persoalan korg tuuuu !! Jom baca hehe 😘 . Thank you guyssss for your time baca post Q&A tentang Mary Kay! It means a lot to me. Appreciate it! If ada anything yang still tak clear or need clarification jom whatsapp Elma 😘 Im here to help you guys hehe 💕 . If interested any Mary Kay products do let me know. Whatsapp Elma 014-5111982 💕 . #marykay #marykaymalaysia #marykaypuchong #marykaypuchonghartamas #marykaybestseller #promomarykay #testimonimarykay #clearproof #ubatjerawat #setjerawat #kulitcantik #ubatjerawatberkesan #ubatjerawatmurah #ubatjerawatviral

Halluuuuu !! Elma tahu mesti ada antara korg yang ada rasa banyak persoalan tentang Mary Kay kan ? Hehe 💕 So Elma nak share sikit a few things yang boleh menjawab persoalan korg tuuuu !! Jom baca hehe 😘 . Thank you guyssss for your time baca post Q&A tentang Mary Kay! It means a lot to me. Appreciate it! If ada anything yang still tak clear or need clarification jom whatsapp Elma 😘 Im here to help you guys hehe 💕 . If interested any Mary Kay products do let me know. Whatsapp Elma 014-5111982 💕 . #marykay #marykaymalaysia #marykaypuchong #marykaypuchonghartamas #marykaybestseller #promomarykay #testimonimarykay #clearproof #ubatjerawat #setjerawat #kulitcantik #ubatjerawatberkesan #ubatjerawatmurah #ubatjerawatviral

Chinggg !! Barang siapa yang punya ni ? Hehe 💕 . Thank you your order! It means a lot to me. Appreciate it! Jom kita cantik sama-sama 😘 . If interested any Mary Kay products do let me know. Whatsapp Elma 014-5111982 💕 . #marykay #marykaymalaysia #marykaypuchong #marykaypuchonghartamas #marykaybestseller #promomarykay #testimonimarykay #clearproof #ubatjerawat #setjerawat #kulitcantik #ubatjerawatberkesan #ubatjerawatmurah #ubatjerawatviral

Chinggg !! Barang siapa yang punya ni ? Hehe 💕 . Thank you your order! It means a lot to me. Appreciate it! Jom kita cantik sama-sama 😘 . If interested any Mary Kay products do let me know. Whatsapp Elma 014-5111982 💕 . #marykay #marykaymalaysia #marykaypuchong #marykaypuchonghartamas #marykaybestseller #promomarykay #testimonimarykay #clearproof #ubatjerawat #setjerawat #kulitcantik #ubatjerawatberkesan #ubatjerawatmurah #ubatjerawatviral

Chinggg !! Barang siapa yang punya ni ? Hehe 💕 . Thank you your order! It means a lot to me. Appreciate it! Jom kita cantik sama-sama 😘 . If interested any Mary Kay products do let me know. Whatsapp Elma 014-5111982 💕 . #marykay #marykaymalaysia #marykaypuchong #marykaypuchonghartamas #marykaybestseller #promomarykay #testimonimarykay #clearproof #ubatjerawat #setjerawat #kulitcantik #ubatjerawatberkesan #ubatjerawatmurah #ubatjerawatviral

Mary Kay Botanical Effects⠀ .⠀ Didatangkan dalam 3 FORMULA:⠀ .⠀ FI KULIT DRY⠀ F2 KULIT NORMAL⠀ F3 KULIT OILY⠀ .⠀ 💖 Fungsi dan kepentingan bagi setiap satu produk botancial effect⠀ .⠀ ✅CLEANSE:⠀ Fungsinya:⠀ 👉 membersih segala kekotoran, makeup, habuk dan hama agar wajah kita bersih, sihat Dan lembut..⠀ 👉 Botanical Cleanser ini tidak berbuih kerana pencuci yg berbuih mengandungi satu bahan kimia yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering.. Dan lama kelamaan skin akan Menjadi mengelupas Dan bertambah nipis dan sensitif .⠀ .⠀ ✅MASK: ⠀ Fungsinya untuk :⠀ 👉membantu menanggalkan sel2 kulit mati⠀ 👉mengecilkan pori2, 👉membersihkan pori2 tersumbat 👉menganjalkan kulit..⠀ 👉membersihkan wajah dari black dan white head... jika kita consistent pakai mask pipi kita akn jadi anjal seperti di cucuk botox... mask sgt penting bagi wanita yg benar2 nak jaga kecantikan dan ia sgt wajib di miliki..⠀ .⠀ ✅FRESHEN:.⠀ Fungsinya untuk : 👉 membantu membersihkan wajah dari saki baki makeup setelah dicuci dgn pencuci wajah⠀ 👉 mengetatkan dan mengecilkan liang roma yg terbuka 👉 kita perlu pakai freshen selepas pakai cleanser atau mask utk menutup kembali pori2.⠀ .⠀ ✅HYDRATE:⠀ ini lagi penting untuk sesiapa yang nak awet muda,kerana fungsi nya untuk :⠀ 👉membantu melembabkan kulit wajah di sepanjang hari..⠀ 👉Tanpa pemakaian pelembap wajah kelihatan kurang bermaya/ kusam, gelap⠀ 👉Jeragat Dan tanda2 penuaan seperti garis2 halus mula kelihatan..⠀ Nak kelihatan awet muda perlu sentiasa pakai pelembap..⠀ .⠀ Dah suka? So hurry up. If interested do let me know. Whatsapp Elma 014-5111982 😘⠀ .⠀ #marykay #marykaymalaysia #marykaypuchong #marykaypuchonghartamas #marykaybestseller #marykaypromo #promomarykay #testimonimarykay #botanicaleffect #kulitkusam #kulitjerawat #ubatjerawatberkesan #ubatjerawatmurah

Mary Kay Botanical Effects⠀ .⠀ Didatangkan dalam 3 FORMULA:⠀ .⠀ FI KULIT DRY⠀ F2 KULIT NORMAL⠀ F3 KULIT OILY⠀ .⠀ 💖 Fungsi dan kepentingan bagi setiap satu produk botancial effect⠀ .⠀ ✅CLEANSE:⠀ Fungsinya:⠀ 👉 membersih segala kekotoran, makeup, habuk dan hama agar wajah kita bersih, sihat Dan lembut..⠀ 👉 Botanical Cleanser ini tidak berbuih kerana pencuci yg berbuih mengandungi satu bahan kimia yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering.. Dan lama kelamaan skin akan Menjadi mengelupas Dan bertambah nipis dan sensitif .⠀ .⠀ ✅MASK: ⠀ Fungsinya untuk :⠀ 👉membantu menanggalkan sel2 kulit mati⠀ 👉mengecilkan pori2, 👉membersihkan pori2 tersumbat 👉menganjalkan kulit..⠀ 👉membersihkan wajah dari black dan white head... jika kita consistent pakai mask pipi kita akn jadi anjal seperti di cucuk botox... mask sgt penting bagi wanita yg benar2 nak jaga kecantikan dan ia sgt wajib di miliki..⠀ .⠀ ✅FRESHEN:.⠀ Fungsinya untuk : 👉 membantu membersihkan wajah dari saki baki makeup setelah dicuci dgn pencuci wajah⠀ 👉 mengetatkan dan mengecilkan liang roma yg terbuka 👉 kita perlu pakai freshen selepas pakai cleanser atau mask utk menutup kembali pori2.⠀ .⠀ ✅HYDRATE:⠀ ini lagi penting untuk sesiapa yang nak awet muda,kerana fungsi nya untuk :⠀ 👉membantu melembabkan kulit wajah di sepanjang hari..⠀ 👉Tanpa pemakaian pelembap wajah kelihatan kurang bermaya/ kusam, gelap⠀ 👉Jeragat Dan tanda2 penuaan seperti garis2 halus mula kelihatan..⠀ Nak kelihatan awet muda perlu sentiasa pakai pelembap..⠀ .⠀ Dah suka? So hurry up. If interested do let me know. Whatsapp Elma 014-5111982 😘⠀ .⠀ #marykay #marykaymalaysia #marykaypuchong #marykaypuchonghartamas #marykaybestseller #marykaypromo #promomarykay #testimonimarykay #botanicaleffect #kulitkusam #kulitjerawat #ubatjerawatberkesan #ubatjerawatmurah

Mary Kay Botanical Effects⠀ .⠀ Didatangkan dalam 3 FORMULA:⠀ .⠀ FI KULIT DRY⠀ F2 KULIT NORMAL⠀ F3 KULIT OILY⠀ .⠀ 💖 Fungsi dan kepentingan bagi setiap satu produk botancial effect⠀ .⠀ ✅CLEANSE:⠀ Fungsinya:⠀ 👉 membersih segala kekotoran, makeup, habuk dan hama agar wajah kita bersih, sihat Dan lembut..⠀ 👉 Botanical Cleanser ini tidak berbuih kerana pencuci yg berbuih mengandungi satu bahan kimia yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering.. Dan lama kelamaan skin akan Menjadi mengelupas Dan bertambah nipis dan sensitif .⠀ .⠀ ✅MASK: ⠀ Fungsinya untuk :⠀ 👉membantu menanggalkan sel2 kulit mati⠀ 👉mengecilkan pori2, 👉membersihkan pori2 tersumbat 👉menganjalkan kulit..⠀ 👉membersihkan wajah dari black dan white head... jika kita consistent pakai mask pipi kita akn jadi anjal seperti di cucuk botox... mask sgt penting bagi wanita yg benar2 nak jaga kecantikan dan ia sgt wajib di miliki..⠀ .⠀ ✅FRESHEN:.⠀ Fungsinya untuk : 👉 membantu membersihkan wajah dari saki baki makeup setelah dicuci dgn pencuci wajah⠀ 👉 mengetatkan dan mengecilkan liang roma yg terbuka 👉 kita perlu pakai freshen selepas pakai cleanser atau mask utk menutup kembali pori2.⠀ .⠀ ✅HYDRATE:⠀ ini lagi penting untuk sesiapa yang nak awet muda,kerana fungsi nya untuk :⠀ 👉membantu melembabkan kulit wajah di sepanjang hari..⠀ 👉Tanpa pemakaian pelembap wajah kelihatan kurang bermaya/ kusam, gelap⠀ 👉Jeragat Dan tanda2 penuaan seperti garis2 halus mula kelihatan..⠀ Nak kelihatan awet muda perlu sentiasa pakai pelembap..⠀ .⠀ Dah suka? So hurry up. If interested do let me know. Whatsapp Elma 014-5111982 😘⠀ .⠀ #marykay #marykaymalaysia #marykaypuchong #marykaypuchonghartamas #marykaybestseller #marykaypromo #promomarykay #testimonimarykay #botanicaleffect #kulitkusam #kulitjerawat #ubatjerawatberkesan #ubatjerawatmurah

Mary Kay Botanical Effects⠀ .⠀ Didatangkan dalam 3 FORMULA:⠀ .⠀ FI KULIT DRY⠀ F2 KULIT NORMAL⠀ F3 KULIT OILY⠀ .⠀ 💖 Fungsi dan kepentingan bagi setiap satu produk botancial effect⠀ .⠀ ✅CLEANSE:⠀ Fungsinya:⠀ 👉 membersih segala kekotoran, makeup, habuk dan hama agar wajah kita bersih, sihat Dan lembut..⠀ 👉 Botanical Cleanser ini tidak berbuih kerana pencuci yg berbuih mengandungi satu bahan kimia yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering.. Dan lama kelamaan skin akan Menjadi mengelupas Dan bertambah nipis dan sensitif .⠀ .⠀ ✅MASK: ⠀ Fungsinya untuk :⠀ 👉membantu menanggalkan sel2 kulit mati⠀ 👉mengecilkan pori2, 👉membersihkan pori2 tersumbat 👉menganjalkan kulit..⠀ 👉membersihkan wajah dari black dan white head... jika kita consistent pakai mask pipi kita akn jadi anjal seperti di cucuk botox... mask sgt penting bagi wanita yg benar2 nak jaga kecantikan dan ia sgt wajib di miliki..⠀ .⠀ ✅FRESHEN:.⠀ Fungsinya untuk : 👉 membantu membersihkan wajah dari saki baki makeup setelah dicuci dgn pencuci wajah⠀ 👉 mengetatkan dan mengecilkan liang roma yg terbuka 👉 kita perlu pakai freshen selepas pakai cleanser atau mask utk menutup kembali pori2.⠀ .⠀ ✅HYDRATE:⠀ ini lagi penting untuk sesiapa yang nak awet muda,kerana fungsi nya untuk :⠀ 👉membantu melembabkan kulit wajah di sepanjang hari..⠀ 👉Tanpa pemakaian pelembap wajah kelihatan kurang bermaya/ kusam, gelap⠀ 👉Jeragat Dan tanda2 penuaan seperti garis2 halus mula kelihatan..⠀ Nak kelihatan awet muda perlu sentiasa pakai pelembap..⠀ .⠀ Dah suka? So hurry up. If interested do let me know. Whatsapp Elma 014-5111982 😘⠀ .⠀ #marykay #marykaymalaysia #marykaypuchong #marykaypuchonghartamas #marykaybestseller #marykaypromo #promomarykay #testimonimarykay #botanicaleffect #kulitkusam #kulitjerawat #ubatjerawatberkesan #ubatjerawatmurah

Mary Kay Botanical Effects⠀ .⠀ Didatangkan dalam 3 FORMULA:⠀ .⠀ FI KULIT DRY⠀ F2 KULIT NORMAL⠀ F3 KULIT OILY⠀ .⠀ 💖 Fungsi dan kepentingan bagi setiap satu produk botancial effect⠀ .⠀ ✅CLEANSE:⠀ Fungsinya:⠀ 👉 membersih segala kekotoran, makeup, habuk dan hama agar wajah kita bersih, sihat Dan lembut..⠀ 👉 Botanical Cleanser ini tidak berbuih kerana pencuci yg berbuih mengandungi satu bahan kimia yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering.. Dan lama kelamaan skin akan Menjadi mengelupas Dan bertambah nipis dan sensitif .⠀ .⠀ ✅MASK: ⠀ Fungsinya untuk :⠀ 👉membantu menanggalkan sel2 kulit mati⠀ 👉mengecilkan pori2, 👉membersihkan pori2 tersumbat 👉menganjalkan kulit..⠀ 👉membersihkan wajah dari black dan white head... jika kita consistent pakai mask pipi kita akn jadi anjal seperti di cucuk botox... mask sgt penting bagi wanita yg benar2 nak jaga kecantikan dan ia sgt wajib di miliki..⠀ .⠀ ✅FRESHEN:.⠀ Fungsinya untuk : 👉 membantu membersihkan wajah dari saki baki makeup setelah dicuci dgn pencuci wajah⠀ 👉 mengetatkan dan mengecilkan liang roma yg terbuka 👉 kita perlu pakai freshen selepas pakai cleanser atau mask utk menutup kembali pori2.⠀ .⠀ ✅HYDRATE:⠀ ini lagi penting untuk sesiapa yang nak awet muda,kerana fungsi nya untuk :⠀ 👉membantu melembabkan kulit wajah di sepanjang hari..⠀ 👉Tanpa pemakaian pelembap wajah kelihatan kurang bermaya/ kusam, gelap⠀ 👉Jeragat Dan tanda2 penuaan seperti garis2 halus mula kelihatan..⠀ Nak kelihatan awet muda perlu sentiasa pakai pelembap..⠀ .⠀ Dah suka? So hurry up. If interested do let me know. Whatsapp Elma 014-5111982 😘⠀ .⠀ #marykay #marykaymalaysia #marykaypuchong #marykaypuchonghartamas #marykaybestseller #marykaypromo #promomarykay #testimonimarykay #botanicaleffect #kulitkusam #kulitjerawat #ubatjerawatberkesan #ubatjerawatmurah

Mary Kay Botanical Effects⠀ .⠀ Didatangkan dalam 3 FORMULA:⠀ .⠀ FI KULIT DRY⠀ F2 KULIT NORMAL⠀ F3 KULIT OILY⠀ .⠀ 💖 Fungsi dan kepentingan bagi setiap satu produk botancial effect⠀ .⠀ ✅CLEANSE:⠀ Fungsinya:⠀ 👉 membersih segala kekotoran, makeup, habuk dan hama agar wajah kita bersih, sihat Dan lembut..⠀ 👉 Botanical Cleanser ini tidak berbuih kerana pencuci yg berbuih mengandungi satu bahan kimia yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering.. Dan lama kelamaan skin akan Menjadi mengelupas Dan bertambah nipis dan sensitif .⠀ .⠀ ✅MASK: ⠀ Fungsinya untuk :⠀ 👉membantu menanggalkan sel2 kulit mati⠀ 👉mengecilkan pori2, 👉membersihkan pori2 tersumbat 👉menganjalkan kulit..⠀ 👉membersihkan wajah dari black dan white head... jika kita consistent pakai mask pipi kita akn jadi anjal seperti di cucuk botox... mask sgt penting bagi wanita yg benar2 nak jaga kecantikan dan ia sgt wajib di miliki..⠀ .⠀ ✅FRESHEN:.⠀ Fungsinya untuk : 👉 membantu membersihkan wajah dari saki baki makeup setelah dicuci dgn pencuci wajah⠀ 👉 mengetatkan dan mengecilkan liang roma yg terbuka 👉 kita perlu pakai freshen selepas pakai cleanser atau mask utk menutup kembali pori2.⠀ .⠀ ✅HYDRATE:⠀ ini lagi penting untuk sesiapa yang nak awet muda,kerana fungsi nya untuk :⠀ 👉membantu melembabkan kulit wajah di sepanjang hari..⠀ 👉Tanpa pemakaian pelembap wajah kelihatan kurang bermaya/ kusam, gelap⠀ 👉Jeragat Dan tanda2 penuaan seperti garis2 halus mula kelihatan..⠀ Nak kelihatan awet muda perlu sentiasa pakai pelembap..⠀ .⠀ Dah suka? So hurry up. If interested do let me know. Whatsapp Elma 014-5111982 😘⠀ .⠀ #marykay #marykaymalaysia #marykaypuchong #marykaypuchonghartamas #marykaybestseller #marykaypromo #promomarykay #testimonimarykay #botanicaleffect #kulitkusam #kulitjerawat #ubatjerawatberkesan #ubatjerawatmurah

Noora
(@cik.puan.shopaholic)

2019-08-14 10:33:09

Treat your acne skin with the best acne skincare product!!! The Best skincare is the happy skincare product that does it job to cure acne and is hypoallergy😘 CLINIQUE is best known for it happy skin regime👍👍👍 Help the skin to absorb maximum benefit of your skincare regime with our Premium LED Photon therapy! 😃😃😃 Need more product detail? 👇 👇 👇 www.wasap.my/60178800064 🤗🤗🤗 #skincaretips #skincarejerawat #skincareproducts #happyskincare #ubatjerawat #ubatjerawatberkesan #viralskincare #facialtreatment #facialspa #wajahkusam #facialwajah #wajahglowing #wajahsehat #serumjerawat #serumviral #faceserum #serumterbaik #skincareproduct #instaskincare #skincareroutinemalaysia

Antara kebaikan MK Men Skincare Mary Kay Product: .⠀ 1. Membersihkan muka dengan MK Men facial cleanser untuk menghapuskan kotoran.⠀ .⠀ 2. MK Men Facial Hydrator melembapkan kulit dan mengekal keseimbangan pada kulit supaya tidak terlalu berminyak dan tidak terlalu kering malah kulit wajah akan lebih sihat dan segar. Ditambah pula dengan spf 25 melindungi kulit daripada sinaran uv.⠀ .⠀ Sedikit perkongsian ilmu tentang kulit lelaki:⠀ .⠀ Ciri2 kulit lelaki: .⠀ 1. mempunyai Epidermis (kulit) yang tebal. Epidermis adalah lapisan kulit paling luar yang membantu melindungi kita daripada ancaman fizikal dan kimia seperti agen kosmetik.⠀ .⠀ 2. lelaki mempunyai masalah kulit berminyak. Testosterone, hormon macho si lelaki, mempengaruhi pengeluaran minyak daripada kelenjar minyak di kulit.⠀ Lebih tinggi kesan- kesan testosterone, lebih berminyak kulit mereka.⠀ .⠀ 3. lelaki mempunyai kulit yang lebih gelap berbanding wanita.⠀ Kewujudan bulu muka yang kasar pada lelaki juga menyumbang kepada warna kulit mereka gelap.⠀ Lelaki juga kekal gelap lebih lama daripada wanita selepas terdedah kepada cahaya matahari yang kuat.⠀ .⠀ 4. kulit lelaki juga lebih terdedah kepada bakteria, fungal dan jangkitan virus.⠀ Ini mungkin berkaitan dengan pengaruh hormon pada fungsi imun kulit.⠀ .⠀ Masalah ini boleh diatasi dengan penjagaan kulit MK Men dari Mary Kay.⠀ Jangka penggunaan bertahan 6-8 bulan. Jimat tidak perlu order setiap bulan.😄⠀ .⠀ Hebat kan set Mary Kay for Men ni?? Apa tunggu lg, Dah suka? So hurry up. If interested do let me know. Whatsapp Elma 014-5111982 💕⠀ .⠀ #marykay #marykaymalaysia #marykaypuchong #marykaypuchonghartamas #marykaybestseller #promomarykay #testimonimarykay #marykayformen #ubatjerawat #setjerawat #kulitcantik #ubatjerawatberkesan #ubatjerawatmurah #ubatjerawatviral #pencucimukalelalki #pencucimukalelakiberkesan #pencucimukalelakiviral #pencucimukalelakimurah

Antara kebaikan MK Men Skincare Mary Kay Product: .⠀ 1. Membersihkan muka dengan MK Men facial cleanser untuk menghapuskan kotoran.⠀ .⠀ 2. MK Men Facial Hydrator melembapkan kulit dan mengekal keseimbangan pada kulit supaya tidak terlalu berminyak dan tidak terlalu kering malah kulit wajah akan lebih sihat dan segar. Ditambah pula dengan spf 25 melindungi kulit daripada sinaran uv.⠀ .⠀ Sedikit perkongsian ilmu tentang kulit lelaki:⠀ .⠀ Ciri2 kulit lelaki: .⠀ 1. mempunyai Epidermis (kulit) yang tebal. Epidermis adalah lapisan kulit paling luar yang membantu melindungi kita daripada ancaman fizikal dan kimia seperti agen kosmetik.⠀ .⠀ 2. lelaki mempunyai masalah kulit berminyak. Testosterone, hormon macho si lelaki, mempengaruhi pengeluaran minyak daripada kelenjar minyak di kulit.⠀ Lebih tinggi kesan- kesan testosterone, lebih berminyak kulit mereka.⠀ .⠀ 3. lelaki mempunyai kulit yang lebih gelap berbanding wanita.⠀ Kewujudan bulu muka yang kasar pada lelaki juga menyumbang kepada warna kulit mereka gelap.⠀ Lelaki juga kekal gelap lebih lama daripada wanita selepas terdedah kepada cahaya matahari yang kuat.⠀ .⠀ 4. kulit lelaki juga lebih terdedah kepada bakteria, fungal dan jangkitan virus.⠀ Ini mungkin berkaitan dengan pengaruh hormon pada fungsi imun kulit.⠀ .⠀ Masalah ini boleh diatasi dengan penjagaan kulit MK Men dari Mary Kay.⠀ Jangka penggunaan bertahan 6-8 bulan. Jimat tidak perlu order setiap bulan.😄⠀ .⠀ Hebat kan set Mary Kay for Men ni?? Apa tunggu lg, Dah suka? So hurry up. If interested do let me know. Whatsapp Elma 014-5111982 💕⠀ .⠀ #marykay #marykaymalaysia #marykaypuchong #marykaypuchonghartamas #marykaybestseller #promomarykay #testimonimarykay #marykayformen #ubatjerawat #setjerawat #kulitcantik #ubatjerawatberkesan #ubatjerawatmurah #ubatjerawatviral #pencucimukalelalki #pencucimukalelakiberkesan #pencucimukalelakiviral #pencucimukalelakimurah

Antara kebaikan MK Men Skincare Mary Kay Product: .⠀ 1. Membersihkan muka dengan MK Men facial cleanser untuk menghapuskan kotoran.⠀ .⠀ 2. MK Men Facial Hydrator melembapkan kulit dan mengekal keseimbangan pada kulit supaya tidak terlalu berminyak dan tidak terlalu kering malah kulit wajah akan lebih sihat dan segar. Ditambah pula dengan spf 25 melindungi kulit daripada sinaran uv.⠀ .⠀ Sedikit perkongsian ilmu tentang kulit lelaki:⠀ .⠀ Ciri2 kulit lelaki: .⠀ 1. mempunyai Epidermis (kulit) yang tebal. Epidermis adalah lapisan kulit paling luar yang membantu melindungi kita daripada ancaman fizikal dan kimia seperti agen kosmetik.⠀ .⠀ 2. lelaki mempunyai masalah kulit berminyak. Testosterone, hormon macho si lelaki, mempengaruhi pengeluaran minyak daripada kelenjar minyak di kulit.⠀ Lebih tinggi kesan- kesan testosterone, lebih berminyak kulit mereka.⠀ .⠀ 3. lelaki mempunyai kulit yang lebih gelap berbanding wanita.⠀ Kewujudan bulu muka yang kasar pada lelaki juga menyumbang kepada warna kulit mereka gelap.⠀ Lelaki juga kekal gelap lebih lama daripada wanita selepas terdedah kepada cahaya matahari yang kuat.⠀ .⠀ 4. kulit lelaki juga lebih terdedah kepada bakteria, fungal dan jangkitan virus.⠀ Ini mungkin berkaitan dengan pengaruh hormon pada fungsi imun kulit.⠀ .⠀ Masalah ini boleh diatasi dengan penjagaan kulit MK Men dari Mary Kay.⠀ Jangka penggunaan bertahan 6-8 bulan. Jimat tidak perlu order setiap bulan.😄⠀ .⠀ Hebat kan set Mary Kay for Men ni?? Apa tunggu lg, Dah suka? So hurry up. If interested do let me know. Whatsapp Elma 014-5111982 💕⠀ .⠀ #marykay #marykaymalaysia #marykaypuchong #marykaypuchonghartamas #marykaybestseller #promomarykay #testimonimarykay #marykayformen #ubatjerawat #setjerawat #kulitcantik #ubatjerawatberkesan #ubatjerawatmurah #ubatjerawatviral #pencucimukalelalki #pencucimukalelakiberkesan #pencucimukalelakiviral #pencucimukalelakimurah

Mary Kay Botanical Effects . Didatangkan dalam 3 FORMULA: . FI KULIT DRY F2 KULIT NORMAL F3 KULIT OILY . 💖 Fungsi dan kepentingan bagi setiap satu produk botancial effect . ✅CLEANSE: Fungsinya: 👉 membersih segala kekotoran, makeup, habuk dan hama agar wajah kita bersih, sihat Dan lembut.. 👉 Botanical Cleanser ini tidak berbuih kerana pencuci yg berbuih mengandungi satu bahan kimia yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering.. Dan lama kelamaan skin akan Menjadi mengelupas Dan bertambah nipis dan sensitif . . ✅MASK: Fungsinya untuk : 👉membantu menanggalkan sel2 kulit mati 👉mengecilkan pori2, 👉membersihkan pori2 tersumbat 👉menganjalkan kulit.. 👉membersihkan wajah dari black dan white head... jika kita consistent pakai mask pipi kita akn jadi anjal seperti di cucuk botox... mask sgt penting bagi wanita yg benar2 nak jaga kecantikan dan ia sgt wajib di miliki.. . ✅FRESHEN:. Fungsinya untuk : 👉 membantu membersihkan wajah dari saki baki makeup setelah dicuci dgn pencuci wajah 👉 mengetatkan dan mengecilkan liang roma yg terbuka 👉 kita perlu pakai freshen selepas pakai cleanser atau mask utk menutup kembali pori2. . ✅HYDRATE: ini lagi penting untuk sesiapa yang nak awet muda,kerana fungsi nya untuk : 👉membantu melembabkan kulit wajah di sepanjang hari.. 👉Tanpa pemakaian pelembap wajah kelihatan kurang bermaya/ kusam, gelap 👉Jeragat Dan tanda2 penuaan seperti garis2 halus mula kelihatan.. Nak kelihatan awet muda perlu sentiasa pakai pelembap.. . Dah suka? So hurry up. If interested do let me know. Whatsapp Elma 014-5111982 😘 . #marykay #marykaymalaysia #marykaypuchong #marykaypuchonghartamas #marykaybestseller #marykaypromo #promomarykay #testimonimarykay #botanicaleffect #kulitkusam #kulitjerawat #ubatjerawatberkesan #ubatjerawatmurah

Mary Kay Botanical Effects . Didatangkan dalam 3 FORMULA: . FI KULIT DRY F2 KULIT NORMAL F3 KULIT OILY . 💖 Fungsi dan kepentingan bagi setiap satu produk botancial effect . ✅CLEANSE: Fungsinya: 👉 membersih segala kekotoran, makeup, habuk dan hama agar wajah kita bersih, sihat Dan lembut.. 👉 Botanical Cleanser ini tidak berbuih kerana pencuci yg berbuih mengandungi satu bahan kimia yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering.. Dan lama kelamaan skin akan Menjadi mengelupas Dan bertambah nipis dan sensitif . . ✅MASK: Fungsinya untuk : 👉membantu menanggalkan sel2 kulit mati 👉mengecilkan pori2, 👉membersihkan pori2 tersumbat 👉menganjalkan kulit.. 👉membersihkan wajah dari black dan white head... jika kita consistent pakai mask pipi kita akn jadi anjal seperti di cucuk botox... mask sgt penting bagi wanita yg benar2 nak jaga kecantikan dan ia sgt wajib di miliki.. . ✅FRESHEN:. Fungsinya untuk : 👉 membantu membersihkan wajah dari saki baki makeup setelah dicuci dgn pencuci wajah 👉 mengetatkan dan mengecilkan liang roma yg terbuka 👉 kita perlu pakai freshen selepas pakai cleanser atau mask utk menutup kembali pori2. . ✅HYDRATE: ini lagi penting untuk sesiapa yang nak awet muda,kerana fungsi nya untuk : 👉membantu melembabkan kulit wajah di sepanjang hari.. 👉Tanpa pemakaian pelembap wajah kelihatan kurang bermaya/ kusam, gelap 👉Jeragat Dan tanda2 penuaan seperti garis2 halus mula kelihatan.. Nak kelihatan awet muda perlu sentiasa pakai pelembap.. . Dah suka? So hurry up. If interested do let me know. Whatsapp Elma 014-5111982 😘 . #marykay #marykaymalaysia #marykaypuchong #marykaypuchonghartamas #marykaybestseller #marykaypromo #promomarykay #testimonimarykay #botanicaleffect #kulitkusam #kulitjerawat #ubatjerawatberkesan #ubatjerawatmurah

Mary Kay Botanical Effects . Didatangkan dalam 3 FORMULA: . FI KULIT DRY F2 KULIT NORMAL F3 KULIT OILY . 💖 Fungsi dan kepentingan bagi setiap satu produk botancial effect . ✅CLEANSE: Fungsinya: 👉 membersih segala kekotoran, makeup, habuk dan hama agar wajah kita bersih, sihat Dan lembut.. 👉 Botanical Cleanser ini tidak berbuih kerana pencuci yg berbuih mengandungi satu bahan kimia yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering.. Dan lama kelamaan skin akan Menjadi mengelupas Dan bertambah nipis dan sensitif . . ✅MASK: Fungsinya untuk : 👉membantu menanggalkan sel2 kulit mati 👉mengecilkan pori2, 👉membersihkan pori2 tersumbat 👉menganjalkan kulit.. 👉membersihkan wajah dari black dan white head... jika kita consistent pakai mask pipi kita akn jadi anjal seperti di cucuk botox... mask sgt penting bagi wanita yg benar2 nak jaga kecantikan dan ia sgt wajib di miliki.. . ✅FRESHEN:. Fungsinya untuk : 👉 membantu membersihkan wajah dari saki baki makeup setelah dicuci dgn pencuci wajah 👉 mengetatkan dan mengecilkan liang roma yg terbuka 👉 kita perlu pakai freshen selepas pakai cleanser atau mask utk menutup kembali pori2. . ✅HYDRATE: ini lagi penting untuk sesiapa yang nak awet muda,kerana fungsi nya untuk : 👉membantu melembabkan kulit wajah di sepanjang hari.. 👉Tanpa pemakaian pelembap wajah kelihatan kurang bermaya/ kusam, gelap 👉Jeragat Dan tanda2 penuaan seperti garis2 halus mula kelihatan.. Nak kelihatan awet muda perlu sentiasa pakai pelembap.. . Dah suka? So hurry up. If interested do let me know. Whatsapp Elma 014-5111982 😘 . #marykay #marykaymalaysia #marykaypuchong #marykaypuchonghartamas #marykaybestseller #marykaypromo #promomarykay #testimonimarykay #botanicaleffect #kulitkusam #kulitjerawat #ubatjerawatberkesan #ubatjerawatmurah

Mary Kay Botanical Effects . Didatangkan dalam 3 FORMULA: . FI KULIT DRY F2 KULIT NORMAL F3 KULIT OILY . 💖 Fungsi dan kepentingan bagi setiap satu produk botancial effect . ✅CLEANSE: Fungsinya: 👉 membersih segala kekotoran, makeup, habuk dan hama agar wajah kita bersih, sihat Dan lembut.. 👉 Botanical Cleanser ini tidak berbuih kerana pencuci yg berbuih mengandungi satu bahan kimia yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering.. Dan lama kelamaan skin akan Menjadi mengelupas Dan bertambah nipis dan sensitif . . ✅MASK: Fungsinya untuk : 👉membantu menanggalkan sel2 kulit mati 👉mengecilkan pori2, 👉membersihkan pori2 tersumbat 👉menganjalkan kulit.. 👉membersihkan wajah dari black dan white head... jika kita consistent pakai mask pipi kita akn jadi anjal seperti di cucuk botox... mask sgt penting bagi wanita yg benar2 nak jaga kecantikan dan ia sgt wajib di miliki.. . ✅FRESHEN:. Fungsinya untuk : 👉 membantu membersihkan wajah dari saki baki makeup setelah dicuci dgn pencuci wajah 👉 mengetatkan dan mengecilkan liang roma yg terbuka 👉 kita perlu pakai freshen selepas pakai cleanser atau mask utk menutup kembali pori2. . ✅HYDRATE: ini lagi penting untuk sesiapa yang nak awet muda,kerana fungsi nya untuk : 👉membantu melembabkan kulit wajah di sepanjang hari.. 👉Tanpa pemakaian pelembap wajah kelihatan kurang bermaya/ kusam, gelap 👉Jeragat Dan tanda2 penuaan seperti garis2 halus mula kelihatan.. Nak kelihatan awet muda perlu sentiasa pakai pelembap.. . Dah suka? So hurry up. If interested do let me know. Whatsapp Elma 014-5111982 😘 . #marykay #marykaymalaysia #marykaypuchong #marykaypuchonghartamas #marykaybestseller #marykaypromo #promomarykay #testimonimarykay #botanicaleffect #kulitkusam #kulitjerawat #ubatjerawatberkesan #ubatjerawatmurah

Mary Kay Botanical Effects . Didatangkan dalam 3 FORMULA: . FI KULIT DRY F2 KULIT NORMAL F3 KULIT OILY . 💖 Fungsi dan kepentingan bagi setiap satu produk botancial effect . ✅CLEANSE: Fungsinya: 👉 membersih segala kekotoran, makeup, habuk dan hama agar wajah kita bersih, sihat Dan lembut.. 👉 Botanical Cleanser ini tidak berbuih kerana pencuci yg berbuih mengandungi satu bahan kimia yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering.. Dan lama kelamaan skin akan Menjadi mengelupas Dan bertambah nipis dan sensitif . . ✅MASK: Fungsinya untuk : 👉membantu menanggalkan sel2 kulit mati 👉mengecilkan pori2, 👉membersihkan pori2 tersumbat 👉menganjalkan kulit.. 👉membersihkan wajah dari black dan white head... jika kita consistent pakai mask pipi kita akn jadi anjal seperti di cucuk botox... mask sgt penting bagi wanita yg benar2 nak jaga kecantikan dan ia sgt wajib di miliki.. . ✅FRESHEN:. Fungsinya untuk : 👉 membantu membersihkan wajah dari saki baki makeup setelah dicuci dgn pencuci wajah 👉 mengetatkan dan mengecilkan liang roma yg terbuka 👉 kita perlu pakai freshen selepas pakai cleanser atau mask utk menutup kembali pori2. . ✅HYDRATE: ini lagi penting untuk sesiapa yang nak awet muda,kerana fungsi nya untuk : 👉membantu melembabkan kulit wajah di sepanjang hari.. 👉Tanpa pemakaian pelembap wajah kelihatan kurang bermaya/ kusam, gelap 👉Jeragat Dan tanda2 penuaan seperti garis2 halus mula kelihatan.. Nak kelihatan awet muda perlu sentiasa pakai pelembap.. . Dah suka? So hurry up. If interested do let me know. Whatsapp Elma 014-5111982 😘 . #marykay #marykaymalaysia #marykaypuchong #marykaypuchonghartamas #marykaybestseller #marykaypromo #promomarykay #testimonimarykay #botanicaleffect #kulitkusam #kulitjerawat #ubatjerawatberkesan #ubatjerawatmurah

Mary Kay Botanical Effects . Didatangkan dalam 3 FORMULA: . FI KULIT DRY F2 KULIT NORMAL F3 KULIT OILY . 💖 Fungsi dan kepentingan bagi setiap satu produk botancial effect . ✅CLEANSE: Fungsinya: 👉 membersih segala kekotoran, makeup, habuk dan hama agar wajah kita bersih, sihat Dan lembut.. 👉 Botanical Cleanser ini tidak berbuih kerana pencuci yg berbuih mengandungi satu bahan kimia yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering.. Dan lama kelamaan skin akan Menjadi mengelupas Dan bertambah nipis dan sensitif . . ✅MASK: Fungsinya untuk : 👉membantu menanggalkan sel2 kulit mati 👉mengecilkan pori2, 👉membersihkan pori2 tersumbat 👉menganjalkan kulit.. 👉membersihkan wajah dari black dan white head... jika kita consistent pakai mask pipi kita akn jadi anjal seperti di cucuk botox... mask sgt penting bagi wanita yg benar2 nak jaga kecantikan dan ia sgt wajib di miliki.. . ✅FRESHEN:. Fungsinya untuk : 👉 membantu membersihkan wajah dari saki baki makeup setelah dicuci dgn pencuci wajah 👉 mengetatkan dan mengecilkan liang roma yg terbuka 👉 kita perlu pakai freshen selepas pakai cleanser atau mask utk menutup kembali pori2. . ✅HYDRATE: ini lagi penting untuk sesiapa yang nak awet muda,kerana fungsi nya untuk : 👉membantu melembabkan kulit wajah di sepanjang hari.. 👉Tanpa pemakaian pelembap wajah kelihatan kurang bermaya/ kusam, gelap 👉Jeragat Dan tanda2 penuaan seperti garis2 halus mula kelihatan.. Nak kelihatan awet muda perlu sentiasa pakai pelembap.. . Dah suka? So hurry up. If interested do let me know. Whatsapp Elma 014-5111982 😘 . #marykay #marykaymalaysia #marykaypuchong #marykaypuchonghartamas #marykaybestseller #marykaypromo #promomarykay #testimonimarykay #botanicaleffect #kulitkusam #kulitjerawat #ubatjerawatberkesan #ubatjerawatmurah

Antara kebaikan MK Men Skincare Mary Kay Product: . 1. Membersihkan muka dengan MK Men facial cleanser untuk menghapuskan kotoran. . 2. MK Men Facial Hydrator melembapkan kulit dan mengekal keseimbangan pada kulit supaya tidak terlalu berminyak dan tidak terlalu kering malah kulit wajah akan lebih sihat dan segar. Ditambah pula dengan spf 25 melindungi kulit daripada sinaran uv. . Sedikit perkongsian ilmu tentang kulit lelaki: . Ciri2 kulit lelaki: . 1. mempunyai Epidermis (kulit) yang tebal. Epidermis adalah lapisan kulit paling luar yang membantu melindungi kita daripada ancaman fizikal dan kimia seperti agen kosmetik. . 2. lelaki mempunyai masalah kulit berminyak. Testosterone, hormon macho si lelaki, mempengaruhi pengeluaran minyak daripada kelenjar minyak di kulit. Lebih tinggi kesan- kesan testosterone, lebih berminyak kulit mereka. . 3. lelaki mempunyai kulit yang lebih gelap berbanding wanita. Kewujudan bulu muka yang kasar pada lelaki juga menyumbang kepada warna kulit mereka gelap. Lelaki juga kekal gelap lebih lama daripada wanita selepas terdedah kepada cahaya matahari yang kuat. . 4. kulit lelaki juga lebih terdedah kepada bakteria, fungal dan jangkitan virus. Ini mungkin berkaitan dengan pengaruh hormon pada fungsi imun kulit. . Masalah ini boleh diatasi dengan penjagaan kulit MK Men dari Mary Kay. Jangka penggunaan bertahan 6-8 bulan. Jimat tidak perlu order setiap bulan.😄 . Hebat kan set Mary Kay for Men ni?? Apa tunggu lg, Dah suka? So hurry up. If interested do let me know. Whatsapp Elma 014-5111982 💕 . #marykay #marykaymalaysia #marykaypuchong #marykaypuchonghartamas #marykaybestseller #promomarykay #testimonimarykay #marykayformen #ubatjerawat #setjerawat #kulitcantik #ubatjerawatberkesan #ubatjerawatmurah #ubatjerawatviral #pencucimukalelalki #pencucimukalelakiberkesan #pencucimukalelakiviral #pencucimukalelakimurah

Antara kebaikan MK Men Skincare Mary Kay Product: . 1. Membersihkan muka dengan MK Men facial cleanser untuk menghapuskan kotoran. . 2. MK Men Facial Hydrator melembapkan kulit dan mengekal keseimbangan pada kulit supaya tidak terlalu berminyak dan tidak terlalu kering malah kulit wajah akan lebih sihat dan segar. Ditambah pula dengan spf 25 melindungi kulit daripada sinaran uv. . Sedikit perkongsian ilmu tentang kulit lelaki: . Ciri2 kulit lelaki: . 1. mempunyai Epidermis (kulit) yang tebal. Epidermis adalah lapisan kulit paling luar yang membantu melindungi kita daripada ancaman fizikal dan kimia seperti agen kosmetik. . 2. lelaki mempunyai masalah kulit berminyak. Testosterone, hormon macho si lelaki, mempengaruhi pengeluaran minyak daripada kelenjar minyak di kulit. Lebih tinggi kesan- kesan testosterone, lebih berminyak kulit mereka. . 3. lelaki mempunyai kulit yang lebih gelap berbanding wanita. Kewujudan bulu muka yang kasar pada lelaki juga menyumbang kepada warna kulit mereka gelap. Lelaki juga kekal gelap lebih lama daripada wanita selepas terdedah kepada cahaya matahari yang kuat. . 4. kulit lelaki juga lebih terdedah kepada bakteria, fungal dan jangkitan virus. Ini mungkin berkaitan dengan pengaruh hormon pada fungsi imun kulit. . Masalah ini boleh diatasi dengan penjagaan kulit MK Men dari Mary Kay. Jangka penggunaan bertahan 6-8 bulan. Jimat tidak perlu order setiap bulan.😄 . Hebat kan set Mary Kay for Men ni?? Apa tunggu lg, Dah suka? So hurry up. If interested do let me know. Whatsapp Elma 014-5111982 💕 . #marykay #marykaymalaysia #marykaypuchong #marykaypuchonghartamas #marykaybestseller #promomarykay #testimonimarykay #marykayformen #ubatjerawat #setjerawat #kulitcantik #ubatjerawatberkesan #ubatjerawatmurah #ubatjerawatviral #pencucimukalelalki #pencucimukalelakiberkesan #pencucimukalelakiviral #pencucimukalelakimurah