#ubatkurusmalaysia

48,406 posts tagged with #ubatkurusmalaysia

Photos and Videos about #ubatkurusmalaysia

(@jualubatkurusmy)

29 Minutes Ago

Terbukti berkesan dalam hanya 2 minggu sahaja guys !!! Apa tunggu lagi ? Belum cuba belum tahu.. whatsapp sekarang di +60132649570 +60132649570 +60132649570 #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusmalaysia #kurus #cantik #malaysiacantik #kesihatandankecantikan #perangiobesiti #obesitimalaysia #obesitisolution #fat #ootd #pharmacist #kakitravelmalaysia

"TURUN 10KG DENGAN HANYA SET COMBO RM40"😱 • ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ Alhamdulillah makin terbukti detox tea by MED ni boleh membantu orang ramai untuk capai berat impian. Nak sihat & kurus ni bukan benda senang tau. Kalau salah amik supplement dah jadi satu hal pulak. Dengan detox tea ni memang terjamin sebab 100% guna natural ingredients, takde bahan chemical langsung. So yang nak kurus sebab nak kawen, atau nak jadi orang baru yang sihat dan cantik ditahun 2018 ni, jom starts from now🙆🏻 • • 🍏1 SET COMBO RM40.00 🍏2 SET COMBO RM80.00 🍏1 SET SUPER COMBO RM75.00 • • WHATSAPP 0143736506 or TEKAN LINK KAT BIO

Konsisten je minum teh detox ni setiap hari untuk loss KG & loss inch, dalam beberapa hari sahaja. InsyaAllah • Based on beribu ribu testimoni yang kita ada, detox tea kita ni dijamin boleh buat awak terpaksa kurus tau. Dah ramai sangat yang berjaya, awak sampai bila nak tengok saja je? Kalau nak kurus sebelum raya, mesti bertindak sekarang😉 • 🍏1 SET COMBO RM40.00 🍏ADA 17 UNCANG SETIAP PACK 🍏LOSS 3-5KG DALAM SEMINGGU • • WHATSAPP 0143736506 or TEKAN LINK KAT BIO

SIAPA YANG BOLEH CONSUME? • • 🍀SLIMYOU DYTOX TEA (SDT) Semua golongan tua muda, boleh minum kecuali ❌IBU MENGANDUNG❌ • • • 🍀KAKICANTIQ TEA (KCT) Semua golongan tua muda boleh minum kecuali ❌ LOW BLOOD PRESSURE ❌IBU MENGANDUNG • • Notes: Ibu Menyusu boleh consume 2 jenis tea ni. Dah terjamin dengan ujian makmal. So tak perlu nak risau pape ye sebab telah dibuktikan melalui ujian makmal😊

P R O V E N T E S T I M O N I 🕊 • Testimoni lagi. Awak nak tengok saja je ke? Mesti nak kuruih cantik langsing macam orang lain jugak kan? ☺ • Takde masa nak bersenam? Nafsu makan tak boleh nak control? Bolehhh je awak. Consume set combo hari hari secara konsisten boleh je turun berat berkilo kilo! Yang penting tea detox ni selamat, no chemical at all! • • WHATSAPP 0143736506 or TEKAN LINK KAT BIO

T E S T I M O N I 🕊 • • Ni cuba tengok testimoni adik ni. Awesome kan? Ni terbukti produk murah tak semestinya tak berkualiti tau. Jangan nak bazirkan duit spend kat produk mahal semata mata nak kurus, sedangkan produk yang murah & berkesan ada je ni haaaa🙈 • Yang paling penting selamat & lulus akta racun negara. And yang TERpaling penting adalah semua terletak kat diri kita sendiri. Ada tekad and disiplin, ada lah hasilnya nanti • • WHATSAPP 0143736506 or TEKAN LINK KAT BIO

PROMOSI FREE GIFT SPECIAL. SAH SEHINGGA HUJUNG BULAN NI ❤ • Jomm beli sekarang! Beli 2 set combo teh detox ni dengan hanya harga RM80 sahaja. Boleh tahan sebulan lebih tau. Takpun kalau awak nak share dengan kawan ke boleh je. 1 set untuk awak, 1 set untuk kawan awak. Free gift BOTTLE EXCLUSIVE ni dapat kat awak 😘 • ♥ 2 SET COMBO RM80 sahaja ♥ FREE BOTTLE EXCLUSIVE ♥ TAHAN SEBULAN LEBIH! • WHATSAPP 0143736506 or TEKAN LINK KAT BIO

(@medinadesire_byeka)

1 Day 1 Hour Ago

Badan dah ramping! Muka dah runcing! Peha dah kecik! Makin cun melecun! Dulu kembang, sekarang Slim 💃🏻 • Alhamdulillah testimoni Set Combo yang berharga RM40.00 sahaja. Tak pernah menghampakan customers. Sape lagi nak kurus sebelum raya, boleh lekaih cuba tau. Berbaloi baloi 🙆🏻 • • WHATSAPP 0143736506 or TEKAN LINK KAT BIO

(@medinadesire_byeka)

1 Day 3 Hours Ago

T E S T I M O N I 🌼 • Alhamdulillah pepagi tadi dapat feedback dari cust osem kita ni. Dah loss 8kg dalam masa sebulan ambi detox tea ni. Tahniahhh dear ❤❤ • Yang nak kurus cara sihat, tapi tercari cari lagi cara yang paling berkesan dan jimat, meh cuba ni cepat. Tak mahal pun awak. Rm40 sahaja & awak akan dapat 1 set iaitu 2 jenis teh. Haaaa nanti dia boost badan kita secara berterusan dan KURUS dengan jayanya. InsyaAllah ❤❤ • • WHATSAPP 0143736506 or TEKAN LINK KAT BIO

(@medinadesire_byeka)

1 Day 5 Hours Ago

Assalamualaikum ❤ • Ni eka ada tips sikit untuk kita yang dalam proses nak diet or turunkan berat badan 😊 Tambah pulak dengan minum SET COMBO BAJET RM40 makin lah senang kita nak kurus! 💪🏻

(@detoxtea_byeka)

4 Hours Ago

"TURUN 10KG DENGAN HANYA SET COMBO RM40"😱 • ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ Alhamdulillah makin terbukti detox tea by MED ni boleh membantu orang ramai untuk capai berat impian. Nak sihat & kurus ni bukan benda senang tau. Kalau salah amik supplement dah jadi satu hal pulak. Dengan detox tea ni memang terjamin sebab 100% guna natural ingredients, takde bahan chemical langsung. So yang nak kurus sebab nak kawen, atau nak jadi orang baru yang sihat dan cantik ditahun 2018 ni, jom starts from now🙆🏻 • • 🍏1 SET COMBO RM40.00 🍏2 SET COMBO RM80.00 🍏1 SET SUPER COMBO RM75.00 • • WHATSAPP 0143736506 or TEKAN LINK KAT BIO

(@detoxtea_byeka)

5 Hours Ago

Konsisten je minum teh detox ni setiap hari untuk loss KG & loss inch, dalam beberapa hari sahaja. InsyaAllah • Based on beribu ribu testimoni yang kita ada, detox tea kita ni dijamin boleh buat awak terpaksa kurus tau. Dah ramai sangat yang berjaya, awak sampai bila nak tengok saja je? Kalau nak kurus sebelum raya, mesti bertindak sekarang😉 • 🍏1 SET COMBO RM40.00 🍏ADA 17 UNCANG SETIAP PACK 🍏LOSS 3-5KG DALAM SEMINGGU • • WHATSAPP 0143736506 or TEKAN LINK KAT BIO

(@detoxtea_byeka)

6 Hours Ago

SIAPA YANG BOLEH CONSUME? • • 🍀SLIMYOU DYTOX TEA (SDT) Semua golongan tua muda, boleh minum kecuali ❌IBU MENGANDUNG❌ • • • 🍀KAKICANTIQ TEA (KCT) Semua golongan tua muda boleh minum kecuali ❌ LOW BLOOD PRESSURE ❌IBU MENGANDUNG • • Notes: Ibu Menyusu boleh consume 2 jenis tea ni. Dah terjamin dengan ujian makmal. So tak perlu nak risau pape ye sebab telah dibuktikan melalui ujian makmal😊

(@detoxtea_byeka)

8 Hours Ago

P R O V E N T E S T I M O N I 🕊 • Testimoni lagi. Awak nak tengok saja je ke? Mesti nak kuruih cantik langsing macam orang lain jugak kan? ☺ • Takde masa nak bersenam? Nafsu makan tak boleh nak control? Bolehhh je awak. Consume set combo hari hari secara konsisten boleh je turun berat berkilo kilo! Yang penting tea detox ni selamat, no chemical at all! • • WHATSAPP 0143736506 or TEKAN LINK KAT BIO

(@detoxtea_byeka)

9 Hours Ago

T E S T I M O N I 🕊 • • Ni cuba tengok testimoni adik ni. Awesome kan? Ni terbukti produk murah tak semestinya tak berkualiti tau. Jangan nak bazirkan duit spend kat produk mahal semata mata nak kurus, sedangkan produk yang murah & berkesan ada je ni haaaa🙈 • Yang paling penting selamat & lulus akta racun negara. And yang TERpaling penting adalah semua terletak kat diri kita sendiri. Ada tekad and disiplin, ada lah hasilnya nanti • • WHATSAPP 0143736506 or TEKAN LINK KAT BIO

(@detoxtea_byeka)

10 Hours Ago

PROMOSI FREE GIFT SPECIAL. SAH SEHINGGA HUJUNG BULAN NI ❤ • Jomm beli sekarang! Beli 2 set combo teh detox ni dengan hanya harga RM80 sahaja. Boleh tahan sebulan lebih tau. Takpun kalau awak nak share dengan kawan ke boleh je. 1 set untuk awak, 1 set untuk kawan awak. Free gift BOTTLE EXCLUSIVE ni dapat kat awak 😘 • ♥ 2 SET COMBO RM80 sahaja ♥ FREE BOTTLE EXCLUSIVE ♥ TAHAN SEBULAN LEBIH! • WHATSAPP 0143736506 or TEKAN LINK KAT BIO

(@detoxtea_byeka)

1 Day 1 Hour Ago

Badan dah ramping! Muka dah runcing! Peha dah kecik! Makin cun melecun! Dulu kembang, sekarang Slim 💃🏻 • Alhamdulillah testimoni Set Combo yang berharga RM40.00 sahaja. Tak pernah menghampakan customers. Sape lagi nak kurus sebelum raya, boleh lekaih cuba tau. Berbaloi baloi 🙆🏻 • • WHATSAPP 0143736506 or TEKAN LINK KAT BIO

(@detoxtea_byeka)

1 Day 3 Hours Ago

T E S T I M O N I 🌼 • Alhamdulillah pepagi tadi dapat feedback dari cust osem kita ni. Dah loss 8kg dalam masa sebulan ambi detox tea ni. Tahniahhh dear ❤❤ • Yang nak kurus cara sihat, tapi tercari cari lagi cara yang paling berkesan dan jimat, meh cuba ni cepat. Tak mahal pun awak. Rm40 sahaja & awak akan dapat 1 set iaitu 2 jenis teh. Haaaa nanti dia boost badan kita secara berterusan dan KURUS dengan jayanya. InsyaAllah ❤❤ • • WHATSAPP 0143736506 or TEKAN LINK KAT BIO

(@detoxtea_byeka)

1 Day 5 Hours Ago

Assalamualaikum ❤ • Ni eka ada tips sikit untuk kita yang dalam proses nak diet or turunkan berat badan 😊 Tambah pulak dengan minum SET COMBO BAJET RM40 makin lah senang kita nak kurus! 💪🏻

Nak kurus mudah asal tahu cara and jdi MONTEL tu senang je kan😘 TEH JIANG ZHI TEA TIENS boleh bantu anda yang nak turunkan berat badan sampai 15kg dlm sebulan je. Sesuai untuk lelaki dan perempuan. Meh pm admin untuk butiran lebih lanjut. . . Ha tak sabar dah nak tinggi..kejab...kejab kami ada promosi hanya utk 20 org TERAWAL..watshapp skrg 📲WA: +60 11-5151 8085 . . #ubatkurusmalaysia #body weight #tiens #ubatkurusmurah #ubatkurusoriginal #giveaway # #supplementmalaysia #theakurus #ubattinggi #igreview #igreviewmalaysia #igreviewbrunei #paidreview #paidreviewmurah

BIG PROMOTION . ! ! NAK KURUS SEBELUM RAYA ? . TEH JIANG ZEA TEA SOLUSINYA. . Suplement kurus badan pertama di malaysia. Rumusan menurunkan body weight yang maksimal. Jiang zhi tea secara saintifik & terbukti rumusan menurunkan body weight ini boleh membantu body weight anda sehingga 20kg dlm 1 hingga 5 bln je. Menurunkan body weight sememangnya mudah, anda akan lihat keputusan yang menakjubkan😎 . . Ha tak sabar dah nak tinggi..kejab...kejab kami ada promosi hanya utk 20 org TERAWAL..watshapp skrg 📲WA: +60 11-5151 8085 #ubatkurusmalaysia #body weight #tiens #ubatkurusmurah #ubatkurusoriginal #giveaway # #supplementmalaysia #theakurus #ubattinggi #igreview #igreviewmalaysia #igreviewbrunei #paidreview #paidreviewmurah #lemonex #codlemonex #lemonexmalaysia #terkurustanpasengaja

(@speedslim.my2)

2 Hours Ago

Hai uolss. Sis nak share lagi testimoni baru dari custumer😘 . Wahh ramai betul yg dah berjaya kurus dengan JIANG ZHI TEA ni. Happynya sis bila dapat bantu ramai yg ada masalah berat badan. . Sejak berat badan turun ni ramai pulak yg tegur adik apa rahsianya. Yelah aku yg dlu bukanlah yg sekarang. Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lgi?? . For more detail jom ws je. Fast respon . 📲WA: +60 16-950 6678 📲WA: +60 16-950 6678 . #ubatkurusmalaysia #body weight #tiens #ubatkurusmurah #ubatkurusoriginal #giveaway # #supplementmalaysia #theakurus #ubattinggi #igreview #igreviewmalaysia #igreviewbrunei #paidreview #paidreviewmurah

(@speedslim.my2)

2 Hours Ago

Nak kurus bukan mudah tapi nak jadi MONTEL tu senang je kan😘 TEH JIANG ZHI TEA TIENS boleh bantu anda yang nak turunkan berat badan sampai 15kg dlm sebulan je. Sesuai untuk lelaki dan perempuan. Meh pm admin untuk butiran lebih lanjut. . . Ha tak sabar dah nak tinggi..kejab...kejab kami ada promosi hanya utk 30 org TERAWAL..watshapp skrg 📲WA: +60 16-950 6678 #ubatkurusmalaysia #body weight #tiens #ubatkurusmurah #ubatkurusoriginal #giveaway # #supplementmalaysia #theakurus #ubattinggi #igreview #igreviewmalaysia #igreviewbrunei #paidreview #paidreviewmurah

(@speedslim.my2)

2 Hours Ago

Mahu kurus dalam 10hari sahaje?? . TEH JIANG ZEA TEA SOLUSINYA. . Suplement kurus badan pertama di malaysia. Rumusan menurunkan body weight yang maksimal. Jiang zhi tea secara saintifik & terbukti rumusan menurunkan body weight ini boleh membantu body weight anda sehingga 20kg dlm 1 hingga 5 bln je. Menurunkan body weight sememangnya mudah, anda akan lihat keputusan yang menakjubkan😎 . . Ha tak sabar dah nak tinggi..kejab...kejab kami ada promosi hanya utk 30 org TERAWAL..watshapp skrg 📲WA: +60 16-950 6678 #ubatkurusmalaysia #body weight #tiens #ubatkurusmurah #ubatkurusoriginal #giveaway # #supplementmalaysia #theakurus #ubattinggi #igreview #igreviewmalaysia #igreviewbrunei #paidreview #paidreviewmurah #lemonex #codlemonex #lemonexmalaysia #terkurustanpasengaja

(@speedslim.my)

2 Hours Ago

Mahu kurus dalam 10hari sahaje?? . TEH JIANG ZEA TEA SOLUSINYA. . Suplement kurus badan pertama di malaysia. Rumusan menurunkan body weight yang maksimal. Jiang zhi tea secara saintifik & terbukti rumusan menurunkan body weight ini boleh membantu body weight anda sehingga 20kg dlm 1 hingga 5 bln je. Menurunkan body weight sememangnya mudah, anda akan lihat keputusan yang menakjubkan😎 . . Ha tak sabar dah nak tinggi..kejab...kejab kami ada promosi hanya utk 30 org TERAWAL..watshapp skrg 📲WA: +60 16-950 6678 #ubatkurusmalaysia #body weight #tiens #ubatkurusmurah #ubatkurusoriginal #giveaway # #supplementmalaysia #theakurus #ubattinggi #igreview #igreviewmalaysia #igreviewbrunei #paidreview #paidreviewmurah #lemonex #codlemonex #lemonexmalaysia #terkurustanpasengaja

(@speedslim.my)

2 Hours Ago

Nak kurus bukan mudah tapi nak jadi MONTEL tu senang je kan😘 TEH JIANG ZHI TEA TIENS boleh bantu anda yang nak turunkan berat badan sampai 15kg dlm sebulan je. Sesuai untuk lelaki dan perempuan. Meh pm admin untuk butiran lebih lanjut. . . Ha tak sabar dah nak tinggi..kejab...kejab kami ada promosi hanya utk 30 org TERAWAL..watshapp skrg 📲WA: +60 16-950 6678 #ubatkurusmalaysia #body weight #tiens #ubatkurusmurah #ubatkurusoriginal #giveaway # #supplementmalaysia #theakurus #ubattinggi #igreview #igreviewmalaysia #igreviewbrunei #paidreview #paidreviewmurah

(@speedslim.my)

2 Hours Ago

Hai uolss. Sis nak share lagi testimoni baru dari custumer😘 . Wahh ramai betul yg dah berjaya kurus dengan JIANG ZHI TEA ni. Happynya sis bila dapat bantu ramai yg ada masalah berat badan. . Sejak berat badan turun ni ramai pulak yg tegur adik apa rahsianya. Yelah aku yg dlu bukanlah yg sekarang. Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lgi?? . For more detail jom ws je. Fast respon . 📲WA: +60 16-950 6678 📲WA: +60 16-950 6678 . #ubatkurusmalaysia #body weight #tiens #ubatkurusmurah #ubatkurusoriginal #giveaway # #supplementmalaysia #theakurus #ubattinggi #igreview #igreviewmalaysia #igreviewbrunei #paidreview #paidreviewmurah

(@speedslim.my)

2 Hours Ago

Nak kurus bukan mudah tapi nak jadi MONTEL tu senang je kan😘 TEH JIANG ZHI TEA TIENS boleh bantu anda yang nak turunkan berat badan sampai 15kg dlm sebulan je. Sesuai untuk lelaki dan perempuan. Meh pm admin untuk butiran lebih lanjut. . . Ha tak sabar dah nak tinggi..kejab...kejab kami ada promosi hanya utk 30 org TERAWAL..watshapp skrg 📲WA: +60 16-950 6678 #ubatkurusmalaysia #body weight #tiens #ubatkurusmurah #ubatkurusoriginal #giveaway # #supplementmalaysia #theakurus #ubattinggi #igreview #igreviewmalaysia #igreviewbrunei #paidreview #paidreviewmurah

(@speedslim.my2)

2 Hours Ago

Mahu kurus dalam 10hari sahaje?? . TEH JIANG ZEA TEA SOLUSINYA. . Suplement kurus badan pertama di malaysia. Rumusan menurunkan body weight yang maksimal. Jiang zhi tea secara saintifik & terbukti rumusan menurunkan body weight ini boleh membantu body weight anda sehingga 20kg dlm 1 hingga 5 bln je. Menurunkan body weight sememangnya mudah, anda akan lihat keputusan yang menakjubkan😎 . . Ha tak sabar dah nak tinggi..kejab...kejab kami ada promosi hanya utk 30 org TERAWAL..watshapp skrg 📲WA: +60 16-950 6678 #ubatkurusmalaysia #body weight #tiens #ubatkurusmurah #ubatkurusoriginal #giveaway # #supplementmalaysia #theakurus #ubattinggi #igreview #igreviewmalaysia #igreviewbrunei #paidreview #paidreviewmurah #lemonex #codlemonex #lemonexmalaysia #terkurustanpasengaja

(@speedslim.my)

2 Hours Ago

Mahu kurus dalam 10hari sahaje?? . TEH JIANG ZEA TEA SOLUSINYA. . Suplement kurus badan pertama di malaysia. Rumusan menurunkan body weight yang maksimal. Jiang zhi tea secara saintifik & terbukti rumusan menurunkan body weight ini boleh membantu body weight anda sehingga 20kg dlm 1 hingga 5 bln je. Menurunkan body weight sememangnya mudah, anda akan lihat keputusan yang menakjubkan😎 . . Ha tak sabar dah nak tinggi..kejab...kejab kami ada promosi hanya utk 30 org TERAWAL..watshapp skrg 📲WA: +60 16-950 6678 #ubatkurusmalaysia #body weight #tiens #ubatkurusmurah #ubatkurusoriginal #giveaway # #supplementmalaysia #theakurus #ubattinggi #igreview #igreviewmalaysia #igreviewbrunei #paidreview #paidreviewmurah #lemonex #codlemonex #lemonexmalaysia #terkurustanpasengaja

(@speedslim.my2)

2 Hours Ago

Nak kurus bukan mudah tapi nak jadi MONTEL tu senang je kan😘 TEH JIANG ZHI TEA TIENS boleh bantu anda yang nak turunkan berat badan sampai 15kg dlm sebulan je. Sesuai untuk lelaki dan perempuan. Meh pm admin untuk butiran lebih lanjut. . . Ha tak sabar dah nak tinggi..kejab...kejab kami ada promosi hanya utk 30 org TERAWAL..watshapp skrg 📲WA: +60 16-950 6678 #ubatkurusmalaysia #body weight #tiens #ubatkurusmurah #ubatkurusoriginal #giveaway # #supplementmalaysia #theakurus #ubattinggi #igreview #igreviewmalaysia #igreviewbrunei #paidreview #paidreviewmurah

(@speedslim.my)

2 Hours Ago

Nak kurus bukan mudah tapi nak jadi MONTEL tu senang je kan😘 TEH JIANG ZHI TEA TIENS boleh bantu anda yang nak turunkan berat badan sampai 15kg dlm sebulan je. Sesuai untuk lelaki dan perempuan. Meh pm admin untuk butiran lebih lanjut. . . Ha tak sabar dah nak tinggi..kejab...kejab kami ada promosi hanya utk 30 org TERAWAL..watshapp skrg 📲WA: +60 16-950 6678 #ubatkurusmalaysia #body weight #tiens #ubatkurusmurah #ubatkurusoriginal #giveaway # #supplementmalaysia #theakurus #ubattinggi #igreview #igreviewmalaysia #igreviewbrunei #paidreview #paidreviewmurah

(@speedslim.my2)

2 Hours Ago

Mahu kurus dalam 10hari sahaje?? . TEH JIANG ZEA TEA SOLUSINYA. . Suplement kurus badan pertama di malaysia. Rumusan menurunkan body weight yang maksimal. Jiang zhi tea secara saintifik & terbukti rumusan menurunkan body weight ini boleh membantu body weight anda sehingga 20kg dlm 1 hingga 5 bln je. Menurunkan body weight sememangnya mudah, anda akan lihat keputusan yang menakjubkan😎 . . Ha tak sabar dah nak tinggi..kejab...kejab kami ada promosi hanya utk 30 org TERAWAL..watshapp skrg 📲WA: +60 16-950 6678 #ubatkurusmalaysia #body weight #tiens #ubatkurusmurah #ubatkurusoriginal #giveaway # #supplementmalaysia #theakurus #ubattinggi #igreview #igreviewmalaysia #igreviewbrunei #paidreview #paidreviewmurah #lemonex #codlemonex #lemonexmalaysia #terkurustanpasengaja