#ubatkurusmalaysia

66,623 posts tagged with #ubatkurusmalaysia

Photos and Videos about #ubatkurusmalaysia

(@syamimizailan.co)

2 Days 23 Hours Ago

Dah kurus banyak ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ rugi tak cuba laku keras wey! . . โ˜Ž๏ธWasap 0195902796

(@syamimizailan.co)

1 Day 20 Hours Ago

Ramai tak tahu lagi rupanya macam mana lah bentuk mang luk ni? ๐Ÿค”๐Ÿค” . . Meh sini sis nak share. Mang luk ni bukan detox, bukan dalam bentuk serbuk yang kena bancuh tu. Nehii nehii ๐Ÿ™…๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ™…๐Ÿปโ€โ™€๏ธ . . Mang luk ni dalam bentuk kapsul comel comel ni yang mudah ditelan tanpa rasa and bau tau! ๐Ÿ˜๐Ÿ™ˆ . . Mudah kan? Ambil 1 biji jer setiap hari tahu tahu nanti dah kurus. ๐Ÿคฉ

(@syamimizailan.co)

23 Hours Ago

Lepasni kita akan buat combo mang luk + perfume. Uolls nak tak? ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜˜

(@syamimizailan.co)

18 Hours Ago

Alhamdulillah baju rasa longgar dah. Uolls bila lagi? . . Orang lain dah kurus selim helokk tau.

(@syamimizailan.co)

38 Minutes Ago

OFFER SEHINGGA 31/10 sahaja tau! . . Lepasni dah takda offer jangan nangis tau! . . KLIK LINK DEKAT BIO UNTUK ORDER. ๐Ÿ”ฅ

Mahu kurus dalam 10hari sahaje?? . JIANG ZEA TEA SOLUSINYA. . Suplement kurus badan pertama di malaysia. Rumusan menurunkan body weight yang maksimal. Jiang zhi tea secara saintifik & terbukti rumusan menurunkan body weight ini boleh membantu body weight anda sehingga 20kg dlm 1 hingga 5 bln je. Menurunkan body weight sememangnya mudah, anda akan lihat keputusan yang menakjubkan๐Ÿ˜Ž . . Ha tak sabar dah nak kurus... kejab...kejab kami ada promosi hanya utk 10 org TERAWAL... Watshapp skrg... ๐Ÿ“ฒWA: +6011-5151-8156 #ubatkurusmalaysia #body weight #tiens #schaalyahya #neelofa #chedetofficial #alifsyukriterlanjaklaris #ctdk #shaheizy_sam #shukriyahaya #hannahdelisha #khaibahar94 #hisyamhamid7 #zahirahmacwilson #syedsaddiq #jaasuzuran #farisha_irish #hafidzroshdi #kamaladii #stacyanam

Dah cuba macam2 produk kurus tapi tak kurus-kurus?? Alamakkkk ๐Ÿ˜ฑ macam mana ni azam tahun 2018 nak kurus jugak apa jadi sekalipon. - Ada yang tengah dilema ke nak kurus tapi xtahu nak buat apa??๐Ÿค” - Tak perlu pening2, @tipskurus_ideall kan ada?? JIANG ZHI TEA ni dirumuskan khas utk sedut & perangkap lemak tau. Lama2 nanti selim melim la koranggg ๐Ÿ˜ - Jom Whatsapp Haja : ๐Ÿ“ฒWA : +6011-5151-8156 laju2!!!๐Ÿ˜ #ubatkurusmalaysia #body weight #tiens #ubatkurusoriginal #nelydiansenrose #chacha_maembong #aarondwiaziz #abam_bocik #akimahmad #nabilzira #elfiraloy #w4w4_zainal #fattahaminz #samtilla #wanyhasrita #mfmirafilzah #shuibsepahtu #awalashaari #jepsepahtu #acheykintangkintung #theyusufiskandar #sallywho #aliffazis91 #therealmiasara #arajohari #lisasurihani

Hai uolss. Sis nak share lagi testimoni baru dari custumer๐Ÿ˜˜ . Wahh ramai betul yg dah berjaya kurus dengan JIANG ZHI TEA ni. Happynya sis bila dapat bantu ramai yg ada masalah berat badan. . Sejak berat badan turun ni ramai pulak yg tegur adik apa rahsianya. Yelah aku yg dlu bukanlah yg sekarang. Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lgi?? . For more detail jom ws je. Fast respon . ๐Ÿ“ฒWA: +6011-5151-8156 . #ubatkurusmalaysia #bodyweight #tiens #schaalyahya #neelofa #chedetofficial #alifsyukriterlanjaklaris #ctdk #shaheizy_sam #shukriyahaya #hannahdelisha #khaibahar94 #hisyamhamid7 #zahirahmacwilson #syedsaddiq #jaasuzuran #farisha_irish #hafidzroshdi #kamaladii #stacyanam

Dah cuba macam2 produk kurus tapi tak kurus-kurus?? Alamakkkk ๐Ÿ˜ฑ macam mana ni azam tahun 2018 nak kurus jugak apa jadi sekalipon. - Ada yang tengah dilema ke nak kurus tapi xtahu nak buat apa??๐Ÿค” - Tak perlu pening2, @tipskurus_ideall kan ada?? JIANG ZHI TEA ni dirumuskan khas utk sedut & perangkap lemak tau. Lama2 nanti selim melim la koranggg ๐Ÿ˜ - Jom Whatsapp Haja : ๐Ÿ“ฒWA : +6011-5151-8156 laju2!!!๐Ÿ˜ #ubatkurusmalaysia #body weight #tiens #ubatkurusoriginal #nelydiansenrose #chacha_maembong #aarondwiaziz #abam_bocik #akimahmad #nabilzira #elfiraloy #w4w4_zainal #fattahaminz #samtilla #wanyhasrita #mfmirafilzah #shuibsepahtu #awalashaari #jepsepahtu #acheykintangkintung #theyusufiskandar #sallywho #aliffazis91 #therealmiasara #arajohari #lisasurihani

Hai uolss. Sis nak share lagi testimoni baru dari custumer๐Ÿ˜˜ . Wahh ramai betul yg dah berjaya kurus dengan JIANG ZHI TEA ni. Happynya sis bila dapat bantu ramai yg ada masalah berat badan. . Sejak berat badan turun ni ramai pulak yg tegur adik apa rahsianya. Yelah aku yg dlu bukanlah yg sekarang. Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lgi?? . For more detail jom ws je. Fast respon . ๐Ÿ“ฒWA: +6011-5151-8156 . #ubatkurusmalaysia #bodyweight #tiens #schaalyahya #neelofa #chedetofficial #alifsyukriterlanjaklaris #ctdk #shaheizy_sam #shukriyahaya #hannahdelisha #khaibahar94 #hisyamhamid7 #zahirahmacwilson #syedsaddiq #jaasuzuran #farisha_irish #hafidzroshdi #kamaladii #stacyanam

Mahu kurus dalam 10hari sahaje?? . JIANG ZEA TEA SOLUSINYA. . Suplement kurus badan pertama di malaysia. Rumusan menurunkan body weight yang maksimal. Jiang zhi tea secara saintifik & terbukti rumusan menurunkan body weight ini boleh membantu body weight anda sehingga 20kg dlm 1 hingga 5 bln je. Menurunkan body weight sememangnya mudah, anda akan lihat keputusan yang menakjubkan๐Ÿ˜Ž . . Ha tak sabar dah nak kurus... kejab...kejab kami ada promosi hanya utk 10 org TERAWAL... Watshapp skrg... ๐Ÿ“ฒWA: +6011-5151-8156 #ubatkurusmalaysia #body weight #tiens #schaalyahya #neelofa #chedetofficial #alifsyukriterlanjaklaris #ctdk #shaheizy_sam #shukriyahaya #hannahdelisha #khaibahar94 #hisyamhamid7 #zahirahmacwilson #syedsaddiq #jaasuzuran #farisha_irish #hafidzroshdi #kamaladii #stacyanam

Dah cuba macam2 produk kurus tapi tak kurus-kurus?? Alamakkkk ๐Ÿ˜ฑ macam mana ni azam tahun 2018 nak kurus jugak apa jadi sekalipon. - Ada yang tengah dilema ke nak kurus tapi xtahu nak buat apa??๐Ÿค” - Tak perlu pening2, @tipskurus_ideall kan ada?? JIANG ZHI TEA ni dirumuskan khas utk sedut & perangkap lemak tau. Lama2 nanti selim melim la koranggg ๐Ÿ˜ - Jom Whatsapp Haja : ๐Ÿ“ฒWA : +6011-5151-8156 laju2!!!๐Ÿ˜ #ubatkurusmalaysia #body weight #tiens #ubatkurusoriginal #nelydiansenrose #chacha_maembong #aarondwiaziz #abam_bocik #akimahmad #nabilzira #elfiraloy #w4w4_zainal #fattahaminz #samtilla #wanyhasrita #mfmirafilzah #shuibsepahtu #awalashaari #jepsepahtu #acheykintangkintung #theyusufiskandar #sallywho #aliffazis91 #therealmiasara #arajohari #lisasurihani

Hai uolss. Sis nak share lagi testimoni baru dari custumer๐Ÿ˜˜ . Wahh ramai betul yg dah berjaya kurus dengan JIANG ZHI TEA ni. Happynya sis bila dapat bantu ramai yg ada masalah berat badan. . Sejak berat badan turun ni ramai pulak yg tegur adik apa rahsianya. Yelah aku yg dlu bukanlah yg sekarang. Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lgi?? . For more detail jom ws je. Fast respon . ๐Ÿ“ฒWA: +6011-5151-8156 . #ubatkurusmalaysia #bodyweight #tiens #schaalyahya #neelofa #chedetofficial #alifsyukriterlanjaklaris #ctdk #shaheizy_sam #shukriyahaya #hannahdelisha #khaibahar94 #hisyamhamid7 #zahirahmacwilson #syedsaddiq #jaasuzuran #farisha_irish #hafidzroshdi #kamaladii #stacyanam

Hai uolss. Sis nak share lagi testimoni baru dari custumer๐Ÿ˜˜ . Wahh ramai betul yg dah berjaya kurus dengan JIANG ZHI TEA ni. Happynya sis bila dapat bantu ramai yg ada masalah berat badan. . Sejak berat badan turun ni ramai pulak yg tegur adik apa rahsianya. Yelah aku yg dlu bukanlah yg sekarang. Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lgi?? . For more detail jom ws je. Fast respon . ๐Ÿ“ฒWA: +6011-5151-8156 . #ubatkurusmalaysia #bodyweight #tiens #schaalyahya #neelofa #chedetofficial #alifsyukriterlanjaklaris #ctdk #shaheizy_sam #shukriyahaya #hannahdelisha #khaibahar94 #hisyamhamid7 #zahirahmacwilson #syedsaddiq #jaasuzuran #farisha_irish #hafidzroshdi #kamaladii #stacyanam

Dah cuba macam2 produk kurus tapi tak kurus-kurus?? Alamakkkk ๐Ÿ˜ฑ macam mana ni azam tahun 2018 nak kurus jugak apa jadi sekalipon. - Ada yang tengah dilema ke nak kurus tapi xtahu nak buat apa??๐Ÿค” - Tak perlu pening2, @tipskurus_ideall kan ada?? JIANG ZHI TEA ni dirumuskan khas utk sedut & perangkap lemak tau. Lama2 nanti selim melim la koranggg ๐Ÿ˜ - Jom Whatsapp Haja : ๐Ÿ“ฒWA : +6011-5151-8156 laju2!!!๐Ÿ˜ #ubatkurusmalaysia #body weight #tiens #ubatkurusoriginal #nelydiansenrose #chacha_maembong #aarondwiaziz #abam_bocik #akimahmad #nabilzira #elfiraloy #w4w4_zainal #fattahaminz #samtilla #wanyhasrita #mfmirafilzah #shuibsepahtu #awalashaari #jepsepahtu #acheykintangkintung #theyusufiskandar #sallywho #aliffazis91 #therealmiasara #arajohari #lisasurihani

Dah cuba macam2 produk kurus tapi tak kurus-kurus?? Alamakkkk ๐Ÿ˜ฑ macam mana ni azam tahun 2018 nak kurus jugak apa jadi sekalipon. - Ada yang tengah dilema ke nak kurus tapi xtahu nak buat apa??๐Ÿค” - Tak perlu pening2, @tipskurus_ideall kan ada?? JIANG ZHI TEA ni dirumuskan khas utk sedut & perangkap lemak tau. Lama2 nanti selim melim la koranggg ๐Ÿ˜ - Jom Whatsapp Haja : ๐Ÿ“ฒWA : +6011-5151-8156 laju2!!!๐Ÿ˜ #ubatkurusmalaysia #body weight #tiens #ubatkurusoriginal #nelydiansenrose #chacha_maembong #aarondwiaziz #abam_bocik #akimahmad #nabilzira #elfiraloy #w4w4_zainal #fattahaminz #samtilla #wanyhasrita #mfmirafilzah #shuibsepahtu #awalashaari #jepsepahtu #acheykintangkintung #theyusufiskandar #sallywho #aliffazis91 #therealmiasara #arajohari #lisasurihani

Hai uolss. Sis nak share lagi testimoni baru dari custumer๐Ÿ˜˜ . Wahh ramai betul yg dah berjaya kurus dengan JIANG ZHI TEA ni. Happynya sis bila dapat bantu ramai yg ada masalah berat badan. . Sejak berat badan turun ni ramai pulak yg tegur adik apa rahsianya. Yelah aku yg dlu bukanlah yg sekarang. Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lgi?? . For more detail jom ws je. Fast respon . ๐Ÿ“ฒWA: +6011-5151-8156 . #ubatkurusmalaysia #bodyweight #tiens #schaalyahya #neelofa #chedetofficial #alifsyukriterlanjaklaris #ctdk #shaheizy_sam #shukriyahaya #hannahdelisha #khaibahar94 #hisyamhamid7 #zahirahmacwilson #syedsaddiq #jaasuzuran #farisha_irish #hafidzroshdi #kamaladii #stacyanam

Ada lagi yang belum cuba detox tea paling mujarab ni? Selamat ye sebab 100% organics. . Testimoni tak yah duk cakap la bersepah sangat dah. Sebab apa? Satu sebab dia sangat murah 1 set RM40.00 je dapat 2 pack teh, kedua sebab ia memang sangat berkesan sampaikan csutomers duk passing2 feedback kat family members & orang kampung hehe ๐Ÿ˜† - Yang dah ada, dan dah selamat mencuba sis ucapkan tahniah sebab buat pilihan yang betul! . Nak order? Whatsapp eca ye 0136141576 @ tekan ajee link kat bio tu haa ๐Ÿ˜€ = 1 SET COMBO ๐Ÿ‘‰๐Ÿป RM40 = 2 SET COMBO ๐Ÿ‘‰๐Ÿป RM80 = 1 SET SUPER COMBO ๐Ÿ‘‰๐Ÿป RM75 . = LOSYEN MARYAM ๐Ÿ‘‰ RM35 (harga tak termasuk postage. Pos rm8 sm/ rm12ss) . #kuruscepat #kuruspantas #kuruscantik #kurustanpadiet #kurusbajet #kurusmurah #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #kurussebelumraya #kurustanpasenaman #kurusdalam7hari #kuruslepasbersalin #detoxkurus #detoxkurusmurah #detoxteamalaysia #produkkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusselamat #ubatkurusmalaysia #langsingcepat #supplementkurus #jomkurus1malaysia #lemonexmurah #qurosemurah #magicslims #teamcikzaza

Ada lagi yang belum cuba detox tea paling mujarab ni? Selamat ye sebab 100% organics. . Testimoni tak yah duk cakap la bersepah sangat dah. Sebab apa? Satu sebab dia sangat murah 1 set RM40.00 je dapat 2 pack teh, kedua sebab ia memang sangat berkesan sampaikan csutomers duk passing2 feedback kat family members & orang kampung hehe ๐Ÿ˜† - Yang dah ada, dan dah selamat mencuba sis ucapkan tahniah sebab buat pilihan yang betul! . Nak order? Whatsapp eca ye 0136141576 @ tekan ajee link kat bio tu haa ๐Ÿ˜€ = 1 SET COMBO ๐Ÿ‘‰๐Ÿป RM40 = 2 SET COMBO ๐Ÿ‘‰๐Ÿป RM80 = 1 SET SUPER COMBO ๐Ÿ‘‰๐Ÿป RM75 . = LOSYEN MARYAM ๐Ÿ‘‰ RM35 (harga tak termasuk postage. Pos rm8 sm/ rm12ss) . #kuruscepat #kuruspantas #kuruscantik #kurustanpadiet #kurusbajet #kurusmurah #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #kurussebelumraya #kurustanpasenaman #kurusdalam7hari #kuruslepasbersalin #detoxkurus #detoxkurusmurah #detoxteamalaysia #produkkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusselamat #ubatkurusmalaysia #langsingcepat #supplementkurus #jomkurus1malaysia #lemonexmurah #qurosemurah #magicslims #teamcikzaza

Ada lagi yang belum cuba detox tea paling mujarab ni? Selamat ye sebab 100% organics. . Testimoni tak yah duk cakap la bersepah sangat dah. Sebab apa? Satu sebab dia sangat murah 1 set RM40.00 je dapat 2 pack teh, kedua sebab ia memang sangat berkesan sampaikan csutomers duk passing2 feedback kat family members & orang kampung hehe ๐Ÿ˜† - Yang dah ada, dan dah selamat mencuba sis ucapkan tahniah sebab buat pilihan yang betul! . Nak order? Whatsapp eca ye 0136141576 @ tekan ajee link kat bio tu haa ๐Ÿ˜€ = 1 SET COMBO ๐Ÿ‘‰๐Ÿป RM40 = 2 SET COMBO ๐Ÿ‘‰๐Ÿป RM80 = 1 SET SUPER COMBO ๐Ÿ‘‰๐Ÿป RM75 . = LOSYEN MARYAM ๐Ÿ‘‰ RM35 (harga tak termasuk postage. Pos rm8 sm/ rm12ss) . #kuruscepat #kuruspantas #kuruscantik #kurustanpadiet #kurusbajet #kurusmurah #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #kurussebelumraya #kurustanpasenaman #kurusdalam7hari #kuruslepasbersalin #detoxkurus #detoxkurusmurah #detoxteamalaysia #produkkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusselamat #ubatkurusmalaysia #langsingcepat #supplementkurus #jomkurus1malaysia #lemonexmurah #qurosemurah #magicslims #teamcikzaza

Happy Lunch semua! Nah sis belanja satu lagi testimoni gojes๐Ÿ™ˆ - Semua terletak kat awak. Nak chubby tak comel tu sampai bila bila ataupun nak berubah ke arah kurus & sihat? Dengan detox MED ni Boleh turun 2-3kg seminggu tau! . Modal besar ke? Tak lahhh sayang sayang, modal hanya Rm40 sahaja untuk 1 set combo. Kan dah cakap ni detox tea TERMURAH & paling BERKESAN! Tak caye, stalk testimoni yang berlambak ni. Sekarang ada promo beli 2 set combo ada Free gift Bottle! Jom rebut free gift meletoppsss ni cecepat. Kurus sebelum 2018!๐Ÿ˜Š . . Nak order? Whatsapp eca ye 0136141576 @ tekan ajee link kat bio tu haa ๐Ÿ˜€ = 1 SET COMBO ๐Ÿ‘‰๐Ÿป RM40 = 2 SET COMBO ๐Ÿ‘‰๐Ÿป RM80 = 1 SET SUPER COMBO ๐Ÿ‘‰๐Ÿป RM75 . = LOSYEN MARYAM ๐Ÿ‘‰ RM35 (harga tak termasuk postage. Pos rm8 sm/ rm12ss) . #kuruscepat #kuruspantas #kuruscantik #kurustanpadiet #kurusbajet #kurusmurah #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #kurussebelumraya #kurustanpasenaman #kurusdalam7hari #kuruslepasbersalin #detoxkurus #detoxkurusmurah #detoxteamalaysia #produkkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusselamat #ubatkurusmalaysia #langsingcepat #supplementkurus #jomkurus1malaysia #lemonexmurah #qurosemurah #magicslims #teamcikzaza

Happy Lunch semua! Nah sis belanja satu lagi testimoni gojes๐Ÿ™ˆ - Semua terletak kat awak. Nak chubby tak comel tu sampai bila bila ataupun nak berubah ke arah kurus & sihat? Dengan detox MED ni Boleh turun 2-3kg seminggu tau! . Modal besar ke? Tak lahhh sayang sayang, modal hanya Rm40 sahaja untuk 1 set combo. Kan dah cakap ni detox tea TERMURAH & paling BERKESAN! Tak caye, stalk testimoni yang berlambak ni. Sekarang ada promo beli 2 set combo ada Free gift Bottle! Jom rebut free gift meletoppsss ni cecepat. Kurus sebelum 2018!๐Ÿ˜Š . . Nak order? Whatsapp eca ye 0136141576 @ tekan ajee link kat bio tu haa ๐Ÿ˜€ = 1 SET COMBO ๐Ÿ‘‰๐Ÿป RM40 = 2 SET COMBO ๐Ÿ‘‰๐Ÿป RM80 = 1 SET SUPER COMBO ๐Ÿ‘‰๐Ÿป RM75 . = LOSYEN MARYAM ๐Ÿ‘‰ RM35 (harga tak termasuk postage. Pos rm8 sm/ rm12ss) . #kuruscepat #kuruspantas #kuruscantik #kurustanpadiet #kurusbajet #kurusmurah #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #kurussebelumraya #kurustanpasenaman #kurusdalam7hari #kuruslepasbersalin #detoxkurus #detoxkurusmurah #detoxteamalaysia #produkkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusselamat #ubatkurusmalaysia #langsingcepat #supplementkurus #jomkurus1malaysia #lemonexmurah #qurosemurah #magicslims #teamcikzaza

Happy Lunch semua! Nah sis belanja satu lagi testimoni gojes๐Ÿ™ˆ - Semua terletak kat awak. Nak chubby tak comel tu sampai bila bila ataupun nak berubah ke arah kurus & sihat? Dengan detox MED ni Boleh turun 2-3kg seminggu tau! . Modal besar ke? Tak lahhh sayang sayang, modal hanya Rm40 sahaja untuk 1 set combo. Kan dah cakap ni detox tea TERMURAH & paling BERKESAN! Tak caye, stalk testimoni yang berlambak ni. Sekarang ada promo beli 2 set combo ada Free gift Bottle! Jom rebut free gift meletoppsss ni cecepat. Kurus sebelum 2018!๐Ÿ˜Š . . Nak order? Whatsapp eca ye 0136141576 @ tekan ajee link kat bio tu haa ๐Ÿ˜€ = 1 SET COMBO ๐Ÿ‘‰๐Ÿป RM40 = 2 SET COMBO ๐Ÿ‘‰๐Ÿป RM80 = 1 SET SUPER COMBO ๐Ÿ‘‰๐Ÿป RM75 . = LOSYEN MARYAM ๐Ÿ‘‰ RM35 (harga tak termasuk postage. Pos rm8 sm/ rm12ss) . #kuruscepat #kuruspantas #kuruscantik #kurustanpadiet #kurusbajet #kurusmurah #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #kurussebelumraya #kurustanpasenaman #kurusdalam7hari #kuruslepasbersalin #detoxkurus #detoxkurusmurah #detoxteamalaysia #produkkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusselamat #ubatkurusmalaysia #langsingcepat #supplementkurus #jomkurus1malaysia #lemonexmurah #qurosemurah #magicslims #teamcikzaza

2 HARI LOSS 5KGโ™ฅ - Awak yang nak kurus jugak tu, tapi lemak tepu degil sangat, tak nak diet sampai tak makan nasi, tak nak exercise, tapi nak berat turun 2-3kg seminggu. Jom cuba detox tea viral ni. 1 set combo Rm40 je dapat 2 jenis tea tau. Mana lagi nak cari detox tea murah + berkesan kaww kaww camni . Nak order? Whatsapp eca ye 0136141576 @ tekan ajee link kat bio tu haa ๐Ÿ˜€ = 1 SET COMBO ๐Ÿ‘‰๐Ÿป RM40 = 2 SET COMBO ๐Ÿ‘‰๐Ÿป RM80 = 1 SET SUPER COMBO ๐Ÿ‘‰๐Ÿป RM75 . = LOSYEN MARYAM ๐Ÿ‘‰ RM35 (harga tak termasuk postage. Pos rm8 sm/ rm12ss) . #kuruscepat #kuruspantas #kuruscantik #kurustanpadiet #kurusbajet #kurusmurah #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #kurussebelumraya #kurustanpasenaman #kurusdalam7hari #kuruslepasbersalin #detoxkurus #detoxkurusmurah #detoxteamalaysia #produkkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusselamat #ubatkurusmalaysia #langsingcepat #supplementkurus #jomkurus1malaysia #lemonexmurah #qurosemurah #magicslims #teamcikzaza

2 HARI LOSS 5KGโ™ฅ - Awak yang nak kurus jugak tu, tapi lemak tepu degil sangat, tak nak diet sampai tak makan nasi, tak nak exercise, tapi nak berat turun 2-3kg seminggu. Jom cuba detox tea viral ni. 1 set combo Rm40 je dapat 2 jenis tea tau. Mana lagi nak cari detox tea murah + berkesan kaww kaww camni . Nak order? Whatsapp eca ye 0136141576 @ tekan ajee link kat bio tu haa ๐Ÿ˜€ = 1 SET COMBO ๐Ÿ‘‰๐Ÿป RM40 = 2 SET COMBO ๐Ÿ‘‰๐Ÿป RM80 = 1 SET SUPER COMBO ๐Ÿ‘‰๐Ÿป RM75 . = LOSYEN MARYAM ๐Ÿ‘‰ RM35 (harga tak termasuk postage. Pos rm8 sm/ rm12ss) . #kuruscepat #kuruspantas #kuruscantik #kurustanpadiet #kurusbajet #kurusmurah #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #kurussebelumraya #kurustanpasenaman #kurusdalam7hari #kuruslepasbersalin #detoxkurus #detoxkurusmurah #detoxteamalaysia #produkkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusselamat #ubatkurusmalaysia #langsingcepat #supplementkurus #jomkurus1malaysia #lemonexmurah #qurosemurah #magicslims #teamcikzaza

2 HARI LOSS 5KGโ™ฅ - Awak yang nak kurus jugak tu, tapi lemak tepu degil sangat, tak nak diet sampai tak makan nasi, tak nak exercise, tapi nak berat turun 2-3kg seminggu. Jom cuba detox tea viral ni. 1 set combo Rm40 je dapat 2 jenis tea tau. Mana lagi nak cari detox tea murah + berkesan kaww kaww camni . Nak order? Whatsapp eca ye 0136141576 @ tekan ajee link kat bio tu haa ๐Ÿ˜€ = 1 SET COMBO ๐Ÿ‘‰๐Ÿป RM40 = 2 SET COMBO ๐Ÿ‘‰๐Ÿป RM80 = 1 SET SUPER COMBO ๐Ÿ‘‰๐Ÿป RM75 . = LOSYEN MARYAM ๐Ÿ‘‰ RM35 (harga tak termasuk postage. Pos rm8 sm/ rm12ss) . #kuruscepat #kuruspantas #kuruscantik #kurustanpadiet #kurusbajet #kurusmurah #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #kurussebelumraya #kurustanpasenaman #kurusdalam7hari #kuruslepasbersalin #detoxkurus #detoxkurusmurah #detoxteamalaysia #produkkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusselamat #ubatkurusmalaysia #langsingcepat #supplementkurus #jomkurus1malaysia #lemonexmurah #qurosemurah #magicslims #teamcikzaza

Buang Lemak Toksin Degil..!! Kelebihan Lemontab ๐Ÿ”ธSesuai untuk semua lelaki & perempuan ๐Ÿ”ธMembantu mengawal selera makan yang berlebihan ๐Ÿ”ธMembantu mengawal kolestrol dalam badan ๐Ÿ”ธMembantu melarutkan lemak tepu didalam badan ๐Ÿ”ธMemperbaiki sistem penghadaman ๐Ÿ”ธMembantu menyingkirkan toksin didalam badan . Nak kurus seawal 7 hari๐Ÿคฉ whatsapp SEKARANGโ€ผ Code - 'SAYA NAK LEMONTAB' ๐Ÿ“ฑ0169868541 ๐Ÿ“ฑ0169868541 ๐Ÿ“ฑ0169868541 Atau klik link whatsapp dkt bio.. Kunyah-kunyah #lemontab dah kurus๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #fereenafams #fereenateam #fereenasquad #kurus #jomkurus #kuruscepat #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #ubatkurusberkesan #ubatkurusmalaysia #ubatkurusselamat #ubatkurus #produkkurus #sayanakkurus #kurussihat #kurusdalam2minggu #kurusbadan #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #kuruskanbadan #kuruscantik #kurusselamat #kurustanpadiet #kurussebelumkahwin #kurusselepasbersalin #kurusdalam7hari #kurustanpalapar #kurusselepasraya #lemontab

Buang Lemak Toksin Degil..!! Kelebihan Lemontab ๐Ÿ”ธSesuai untuk semua lelaki & perempuan ๐Ÿ”ธMembantu mengawal selera makan yang berlebihan ๐Ÿ”ธMembantu mengawal kolestrol dalam badan ๐Ÿ”ธMembantu melarutkan lemak tepu didalam badan ๐Ÿ”ธMemperbaiki sistem penghadaman ๐Ÿ”ธMembantu menyingkirkan toksin didalam badan . Nak kurus seawal 7 hari๐Ÿคฉ whatsapp SEKARANGโ€ผ Code - 'SAYA NAK LEMONTAB' ๐Ÿ“ฑ0169868541 ๐Ÿ“ฑ0169868541 ๐Ÿ“ฑ0169868541 Atau klik link whatsapp dkt bio.. Kunyah-kunyah #lemontab dah kurus๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #fereenafams #fereenateam #fereenasquad #kurus #jomkurus #kuruscepat #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #ubatkurusberkesan #ubatkurusmalaysia #ubatkurusselamat #ubatkurus #produkkurus #sayanakkurus #kurussihat #kurusdalam2minggu #kurusbadan #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #kuruskanbadan #kuruscantik #kurusselamat #kurustanpadiet #kurussebelumkahwin #kurusselepasbersalin #kurusdalam7hari #kurustanpalapar #kurusselepasraya #lemontab

(@izwan.cowhite_)

5 Hours Ago

COLLAGEN DAH RESTOCK GUYS!! TINGGAL BEBERAPA SAHAJA ADA LAGI. NAK PUTIH CEPAT DAPATKAN COLLAGEN NI ๐Ÿ˜ADMIN NAK BAGI HARGA SPECIAL TAPI HANYA UNTUK CUSTOMER 15 ORANG TERAWAL SAHAJA TAU!๐Ÿ˜Š โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €. Co-white Collagen [Hasil seawal 7-10 hari] โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €. Formulasi kita memang direct daripada korea. 10x lagi berkesan daripada collagen biasa. Kegunaan collagen ini, adalah untuk: โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €. - membersihkan toksik dalaman - mengelakkan jerawat daripada tumbuh - menghilangkan jeragat - membaiki sel sel kulit - mencerahkan kulit all part badan kita - melebatkan rambut โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €. Harga Normal: RM 89 ๐ŸŽ‰ Harga Offer: 1- RM 79.99 2- RM 155 3- RM 210 โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € 400 gram! โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Postage kita pakai pos laju.๐Ÿ˜˜ โ€ขโ€ขโ€ข Macam mana nak order ? ๐Ÿ˜Š whatsapp 0199488085 atau tekan link di bio โ—๏ธ . #cowhiteskincare #cowhitemalaysia #cowhitecollagen #cowhitekl #cowhiteslimming #cowhitejohor #cowhitejohor #cowhiteofficial #cowhitejohor #cowhiteoriginal #cowhitemurah #cowhiteoriginal #cowhitebeautyshapedrink #cowhitepahang #ubatkurusmalaysia #ubatkurusberkesan #ubatkurusselamat#ootd #repost #explore

(@pilkurusajaib)

6 Hours Ago

REPEAT ORDER !! Tak rasa lapar pon sejak amalkan duromine, badan pon cepat berpeluh !! siapa lagi berminat nak try pil kurus ajaib ni boleh whatsapp fifi laju laju yaa 0133785622. kita sama sama kurus sebelum tahun 2019 huhhh !! sekarang ada promo set combo rm300 shja dapat kurus & aset montok uols . PIL KURUS AJAIB โœ…lelaki & perempuan โœ…umur 18-50tahun 30caps rm210 PROMO 90caps rm550 freepostage . BIGGER BOOBS โœ…umur 16-50tahun 30caps rm120 . COMBO SET pil kurus ajaib + bigger boobs RM 300 freepostage . #durominemurah #durominemalaysia #duromineoriginal #duromine30mg #sayajualduromine #ubatkurus #ubatkuruscepat #ubatkurusberkesan #ubatkurusmalaysia #ubatkurusselamat #ubatkurussgtberkesan #ubatkurusmujarab #ubatkurusoriginal #ubatkurussihat #ubatkurushalal #ubatkuruspantas #ubatkurusviral #ubatkuruspalingberkesan #ubatkurusterbaik

(@pilkurusajaib)

6 Hours Ago

REPEAT ORDER !! Makan skip2 pon lost 6KG !! siapa lagi berminat nak try pil kurus ajaib ni boleh whatsapp fifi laju laju yaa 0133785622. kita sama sama kurus sebelum tahun 2019 huhhh !! sekarang ada promo set combo rm300 shja dapat kurus & aset montok uols . PIL KURUS AJAIB โœ…lelaki & perempuan โœ…umur 18-50tahun 30caps rm210 PROMO 90caps rm550 freepostage . BIGGER BOOBS โœ…umur 16-50tahun 30caps rm120 . COMBO SET pil kurus ajaib + bigger boobs RM 300 freepostage . #durominemurah #durominemalaysia #duromineoriginal #duromine30mg #sayajualduromine #ubatkurus #ubatkuruscepat #ubatkurusberkesan #ubatkurusmalaysia #ubatkurusselamat #ubatkurussgtberkesan #ubatkurusmujarab #ubatkurusoriginal #ubatkurussihat #ubatkurushalal #ubatkuruspantas #ubatkurusviral #ubatkuruspalingberkesan #ubatkurusterbaik