#ubatotak

48 posts tagged with #ubatotak

Photos and Videos about #ubatotak

(@iris_nur_haizzad)

20 Days 14 Hours Ago

Membawa diri.. #ketenangan #ubatotak

(@nabighahramlioriginal)

2018-07-11 09:21:43

Omega Guard bukan sahaja baik untuk otak,tetapi juga mengurangkan radang pada sendi, menurunkan kolestrol, elakkan asma, batuk berpanjangan, kuatkan imum, dan elak nyanyuk. Anak-anak yang makan omega ni memang nampak lain bijaknya dari yang lain. Emak2 yang makan Omega ni pula akan tetap maintain kurus sebab Omega juga membakar lemak. Nabighah Ramli 0137029475 #teaminstamf #shakleekualapilah #shakleebahau #ubatotak #kolestroltinggi #darahtinggi #bakarlemak #batukselsema

(@fikavitashop)

2017-11-03 02:55:58

Ibu- ibu dan bapa- bapa diluar sana yang mempunyai anak bermasalah. Seperti cerewet makan, selalu sembelit, berat badan rendah, susah nak belajar. Boleh cuba #setkanakkanakshaklee #setkanakkanakbijak #anakcerewetmakan #kurangzatmakanan #anaksusahmakan #anaksembelit #anakringan #beratanaksusahnaik #ubatotak #ubatpandai

(@tina_adel)

2017-10-07 05:47:15

A teenage boy in his last years of madrasah is finding that Brain Booster G99 making him feel different!! He spends long hours daily in school. Reached home and still continue to study. Despite the long hours, he feels that he can concentrate better when he takes BBG99. MasyaaAllah.. Brain Booster G99 is meant for teenagers like him. Contains beet root, habbatus sauda, gingko biloba and many more healthy & Sunnah food to keep the body healthy, brain alert and emotions in checked. You will be amaze at the outcome! #brainbooster #g99 #kunyahkunyah #ubatotak #tabletsunnah #terlajakpandai #terlajakactive

(@noorhasekin)

2017-09-25 22:04:00

Jom ramai-ramai beli GNIUS Nak harga kasih sayang boleh trus jumpa saya di hospital jitra, 26/27 saya ada di Hospital Jitra GNIUS terus ke otak #ubatotak

(@noorhasekin)

2017-09-23 05:37:34

Makanan tambahan apa kah yang tak masuk ke perut,tapi terus ke otak?????? Mesti lah GNIUS!!!!! Tunggu apa lagi??? Jom ambil GNIUS... #ubatotak

(@noorhasekin)

2017-09-22 16:37:17

Apa ada dalam GNIUS???? GNIUS lain dari y lain, apa y lainya???? GNIUS megandungi 1000 cas "WAVE" yang di pancarkan kedalam setiap tablet. #ubatotak

(@noorhasekin)

2017-09-22 00:41:33

"Kemam-kemam saja GNIUS terus ke otak, haaa.....gituuuuu" Kita hanya berusaha, selebihnya kita minta pada Nya. InsyaAllah GNIUS dapat membantu kita sekeluarga. #ubatotak

(@noorhasekin)

2017-09-21 20:42:34

Salam Jumaat Salam Awal Muharram Okey!!! Mesti ampa nk tau kan cara makan GNIiUS macam mana kan..., Mudah saja, buka penutup botol GNIUS tuang ke dalam penutup botol 2biji dan trus makan, Pesanan penaja, "Jagan guna tagan masa penggambilan GNIUS" #ubatotak

(@noorhasekin)

2017-09-21 00:46:01

Makanan tambahan apakah yang tak masuk ke perut tapi masuk ke OTAK... Mestilah GNIUS!!!! #ubatotak

(@shifaherb_maerasecret)

2017-07-13 17:14:17

Luban / kemeyan arab / frankincense / olibanum adalah makanan sunnah yang byk khasiat dan berguna sebagai antibiotik asli tubuh badan.. . Antara khasiat luban adalah : . 1. Mengubati penyakit lupa . 2. Amat bagus untuk otak dan sesuai sebagai makanan tambahan minda utk kanak2 dan hafazan . 3. Membantu memperkuatkan penglihatan . 4. Membantu menguatkan organ perut . 5. Membantu mengurangkan kahak . 6. Membantu menguatkan tulang . 7. Membantu mengeluarkan angin dlm bdn . 8. Melancarkan pertuturan dan meringankan penggunaan lidah . 9. Amat bagus untuk ibu hamil . 10. Menghentikan penyebaran sel kanser . . Sgt2 banyak khasiat, antara makanan sunnah yang hampir dilupai... . Jom wasap hakak...kita sama2 hidupkan kembali makan sunnah yg terbaik ini..01137159081 . Harga sangat2 mampu milik... RM 22 / BOTOL ( postage RM 7sm / rm11ss ) #luban #alluban #lubanmalaysia #kemeyanarab #kemeyanarabmurah #ptarluban #makanansunnah #ibuhamil #mengandung #tipsibuhamil #frankincense #frankincensemurah #almanna #allubanmalaysia #anakbijak #anakcerdik #tipspandai #kanser #cegahkanser #shifaherb #olibanum #ubatcerdik #ubatotak #cerdikpandai #codsimpangampat #codbandartasekmutiara

(@matsom.herbs)

2017-06-15 15:35:30

Set Examo dan Matsa Telah 3 dekad berada di pasaran Harga SM RM136 /SS RM140 Harga termasuk Pos Satu Set ini untuk kegunaan 3 bulan Bagi seorang anak anda... Wasap 010-3443880 #examo #matsa #makananminda #ubatotak #cerdas #mindacerdas #ubatminda

(@nb_shoppe)

2017-06-09 21:14:43

Info mengenai kesihatan otak. =======================: Kajian menunjukkan bahawa apabila kita meningkat usia serta faktor pemakanan, kurang tidur, stress dan persekitaran yang meyebabkan pengoksidaan, sel2 otak semakin mengecut menyebabkan kita semakin susah untuk memberi tumpuan, dan mengingati banyak perkara.. Bagaimana kita mahu membantu otak kita ? Otak ini sangat penting tau? MPlus mengandungi 1. Cistanche Tubulosa - menyokong komunikasi antara sel - menyuburkan otak - penuh antioksidan untuk melindungi otak dari radikal bebas. - Jadi ia dapat menambah baik memori, tumpuan dan mengingat semula memori yang lama 2. Gingko biloba - mengembangkan salur darah supaya lebih oksigen dan nutrisi dapat sampai ke otak - jadi ia baik untuk mengatasi hilang ingatan jangka pendek, sakit kepala dan tekanan. Fungsi utama MPlus - menguatkan memori - optimumkan ketajaman mental - memberi tumpuan - membantu mengingat semula whaatpp 0162164850 #nutrilite #amway #ubatotak #supplementotak

(@shifaherb_maerasecret)

2017-02-19 21:50:45

Luban / kemeyan arab / frankincense / olibanum adalah makanan sunnah yang byk khasiat dan berguna sebagai antibiotik asli tubuh badan.. . Antara khasiat luban adalah : . 1. Mengubati penyakit lupa . 2. Amat bagus untuk otak dan sesuai sebagai makanan tambahan minda utk kanak2 dan hafazan . 3. Membantu memperkuatkan penglihatan . 4. Membantu menguatkan organ perut . 5. Membantu mengurangkan kahak . 6. Amat bagus untuk menguatkan tulang . 7. Membantu mengeluarkan angin dlm bdn . 8. Melancarkan pertuturan dan meringankan penggunaan lidah . 9. Amat bagus untuk ibu hamil . 10. Menghentikan penyebaran sel kanser . . Sgt2 banyak khasiat, antara makanan sunnah yang hampir dilupai... . Jom wasap hakak...kita sama2 hidupkan kembali makan sunnah yg terbaik ini..01137159081 . Harga sangat2 mampu milik... RM 22 / BOTOL ( postage RM 6 ) #luban #alluban #lubanmalaysia #kemeyanarab #kemeyanarabmurah #ptarluban #makanansunnah #ibuhamil #mengandung #tipsibuhamil #frankincense #frankincensemurah #almanna #allubanmalaysia #anakbijak #anakcerdik #tipspandai #kanser #cegahkanser #shifaherb #olibanum #ubatcerdik #ubatotak #cerdikpandai

(@shifaherb_maerasecret)

2017-02-15 17:42:29

Luban / kemeyan arab / frankincense / olibanum adalah makanan sunnah yang byk khasiat dan berguna sebagai antibiotik asli tubuh badan.. . Antara khasiat luban adalah : . 1. Mengubati penyakit lupa . 2. Amat bagus untuk otak dan sesuai sebagai makanan tambahan minda utk kanak2 dan hafazan . 3. Membantu memperkuatkan penglihatan . 4. Membantu menguatkan organ perut . 5. Membantu mengurangkan kahak . 6. Amat bagus untuk menguatkan tulang . 7. Membantu mengeluarkan angin dlm bdn . 8. Melancarkan pertuturan dan meringankan penggunaan lidah . 9. Amat bagus untuk ibu hamil . 10. Menghentikan penyebaran sel kanser . . Sgt2 banyak khasiat, antara makanan sunnah yang hampir dilupai... . Jom wasap hakak...kita sama2 hidupkan kembali makan sunnah yg terbaik ini..01137159081 . Harga sangat2 mampu milik... RM 22 / BOTOL ( postage RM 6 ) #luban #alluban #lubanmalaysia #kemeyanarab #kemeyanarabmurah #ptarluban #makanansunnah #ibuhamil #mengandung #tipsibuhamil #frankincense #frankincensemurah #almanna #allubanmalaysia #anakbijak #anakcerdik #tipspandai #kanser #cegahkanser #shifaherb #olibanum #ubatcerdik #ubatotak #cerdikpandai

(@shifaherb_maerasecret)

2017-01-29 19:17:22

Luban / kemeyan arab / frankincense / olibanum adalah makanan sunnah yang byk khasiat dan berguna sebagai antibiotik asli tubuh badan.. . Antara khasiat luban adalah : . 1. Mengubati penyakit lupa . 2. Amat bagus untuk otak dan sesuai sebagai makanan tambahan minda utk kanak2 dan hafazan . 3. Membantu memperkuatkan penglihatan . 4. Membantu menguatkan organ perut . 5. Membantu mengurangkan kahak . 6. Amat bagus untuk menguatkan tulang . 7. Membantu mengeluarkan angin dlm bdn . 8. Melancarkan pertuturan dan meringankan penggunaan lidah . 9. Amat bagus untuk ibu hamil . 10. Menghentikan penyebaran sel kanser . . Sgt2 banyak khasiat, antara makanan sunnah yang hampir dilupai... . Jom wasap hakak...kita sama2 hidupkan kembali makan sunnah yg terbaik ini..01137159081 . Harga sangat2 mampu milik... RM 22 / BOTOL ( postage RM 6 ) #luban #alluban #lubanmalaysia #kemeyanarab #kemeyanarabmurah #ptarluban #makanansunnah #ibuhamil #mengandung #tipsibuhamil #frankincense #frankincensemurah #almanna #allubanmalaysia #anakbijak #anakcerdik #tipspandai #kanser #cegahkanser #shifaherb #olibanum #ubatcerdik #ubatotak #cerdikpandai

(@shifaherb_maerasecret)

2017-01-24 18:07:58

Luban / kemeyan arab / frankincense / olibanum adalah makanan sunnah yang byk khasiat dan berguna sebagai antibiotik asli tubuh badan.. . Antara khasiat luban adalah : . 1. Mengubati penyakit lupa . 2. Amat bagus untuk otak dan sesuai sebagai makanan tambahan minda utk kanak2 dan hafazan . 3. Membantu memperkuatkan penglihatan . 4. Membantu menguatkan organ perut . 5. Membantu mengurangkan kahak . 6. Amat bagus untuk menguatkan tulang . 7. Membantu mengeluarkan angin dlm bdn . 8. Melancarkan pertuturan dan meringankan penggunaan lidah . 9. Amat bagus untuk ibu hamil . 10. Menghentikan penyebaran sel kanser . . Sgt2 banyak khasiat, antara makanan sunnah yang hampir dilupai... . Jom wasap hakak...kita sama2 hidupkan kembali makan sunnah yg terbaik ini..01137159081 . Harga sangat2 mampu milik... RM 22 / BOTOL ( postage RM 6 ) #luban #alluban #lubanmalaysia #kemeyanarab #kemeyanarabmurah #ptarluban #makanansunnah #ibuhamil #mengandung #tipsibuhamil #frankincense #frankincensemurah #almanna #allubanmalaysia #anakbijak #anakcerdik #tipspandai #kanser #cegahkanser #shifaherb #olibanum #ubatcerdik #ubatotak #cerdikpandai

(@bintikbintik)

2016-12-15 23:36:50

๐ŸŒธ Calips Supplement (valid until 31/12/2016) Kelebihan dan Manfaat Jus Caliph Merupakan makanan sunnah yang sangat berkhasiat.Penawar kepada pelbagai penyakit.Meningkatkan perkembangan minda kanak-kanak.Membantu kanak-kanak cepat menghafal.Meningkatkan kesihatan tubuh dan antibodi kanak-kanak. Kurma, Kismis, Madu, Delima dan Buah Tin merupakan makanan sunnah yang sangat digalakkan untuk diamalkan oleh semua umat islam termasuk kanak-kanak. Setiap bahan yang terkandung di dalam Jus Caliph Kids Expert memiliki kehebatannya tersendiri yang mampu menjadi penawar pelbagai penyakit dan perkembangan minda bukan sahaja terbukti secara saintifik, malahan turut diperakui khasiatnya oleh baginda Rasullah SAW melalui ayat-ayat suci al-Quran dan juga Hadis. Amalan pengambilan gabungan makanan sunnah melalui Jus Caliph Kids Expert bukan sahaja mampu menjadi pemangkin kepada kesihatan terunggul, malah dapat membantu anak-anak kita memperoleh keberkatan dengan mengamalkan makanan sunnah dalam kehidupan seharian mereka. PM @ WASSAP ----- 012-284 5878 PM @ WASSAP ----- 012-284 5878 PM @ WASSAP ----- 012-284 5878 #calipssuplement #calips #ubatotak #makanansunnah #calipsmurah #miasara #makananotak #madu #kismis

(@chentaqubeauty)

2016-12-15 23:34:54

๐ŸŒธ Calips Supplement (valid until 31/12/2016) Kelebihan dan Manfaat Jus Caliph Merupakan makanan sunnah yang sangat berkhasiat.Penawar kepada pelbagai penyakit.Meningkatkan perkembangan minda kanak-kanak.Membantu kanak-kanak cepat menghafal.Meningkatkan kesihatan tubuh dan antibodi kanak-kanak. Kurma, Kismis, Madu, Delima dan Buah Tin merupakan makanan sunnah yang sangat digalakkan untuk diamalkan oleh semua umat islam termasuk kanak-kanak. Setiap bahan yang terkandung di dalam Jus Caliph Kids Expert memiliki kehebatannya tersendiri yang mampu menjadi penawar pelbagai penyakit dan perkembangan minda bukan sahaja terbukti secara saintifik, malahan turut diperakui khasiatnya oleh baginda Rasullah SAW melalui ayat-ayat suci al-Quran dan juga Hadis. Amalan pengambilan gabungan makanan sunnah melalui Jus Caliph Kids Expert bukan sahaja mampu menjadi pemangkin kepada kesihatan terunggul, malah dapat membantu anak-anak kita memperoleh keberkatan dengan mengamalkan makanan sunnah dalam kehidupan seharian mereka. PM @ WASSAP ----- 012-284 5878 PM @ WASSAP ----- 012-284 5878 PM @ WASSAP ----- 012-284 5878 #calipssuplement #calips #ubatotak #makanansunnah #calipsmurah #miasara #makananotak #madu #kismis

(@shaklee_byonesheda)

2016-10-01 03:21:15

Nak sihat amik la omega guard. Bukan setakat bagus utk membantu menurunkan berat badan, bagus utk otak. Byk lagi manfaatnya. Yg pasti minyak ikan omega guard shaklee adalah asli dan terbaik. #shaklee #shakleemalaysia #omegaguard #minyakikanasli #ubatkurus#ubatotak #oktoberpromo #sayagunashaklee #sayajualshakleemurah #bazarpaknil #sihatdenganshaklee #bakarlemak

(@ieja_zack)

2016-07-27 00:05:56

I Q ank2 ku sayang, cikgu dah nk mula kelas nie.... fokus tau...๐Ÿ˜˜ Tingkatkan minda ank2 dgn mengamalkan RR4U RM40 ๐Ÿ“ฆsm7๐Ÿ“ฎss11๐Ÿ“ฆ WHATSAPP cikgu skrg.!!! +60125652891 #rr4u #rr4umurah #rr4uborong #rr4uoriginal #ubatminda #ubatotak #ubatmindauntukanak #laraalana #miazara #sicomelku #anakanakku #sicilik

(@ieja_zack)

2016-07-27 00:05:18

I Q ank2 ku sayang, cikgu dah nk mula kelas nie.... fokus tau...๐Ÿ˜˜ Tingkatkan minda ank2 dgn mengamalkan RR4U RM40 ๐Ÿ“ฆsm7๐Ÿ“ฎss11๐Ÿ“ฆ WHATSAPP cikgu skrg.!!! +60125652891 #rr4u #rr4umurah #rr4uborong #rr4uoriginal #ubatminda #ubatotak #ubatmindauntukanak #laraalana #miazara #sicomelku #anakanakku #sicilik

(@ieja_zack)

2016-07-27 00:04:47

I Q ank2 ku sayang, cikgu dah nk mula kelas nie.... fokus tau...๐Ÿ˜˜ Tingkatkan minda ank2 dgn mengamalkan RR4U RM40 ๐Ÿ“ฆsm7๐Ÿ“ฎss11๐Ÿ“ฆ WHATSAPP cikgu skrg.!!! +60125652891 #rr4u #rr4umurah #rr4uborong #rr4uoriginal #ubatminda #ubatotak #ubatmindauntukanak #laraalana #miazara #sicomelku #anakanakku #sicilik

(@ieja_zack)

2016-07-25 17:35:18

I Q ank2 ku sayang, cikgu dah nk mula kelas nie.... fokus tau...๐Ÿ˜˜ Tingkatkan minda ank2 dgn mengamalkan RR4U RM40 ๐Ÿ“ฆsm7๐Ÿ“ฎss11๐Ÿ“ฆ WHATSAPP cikgu skrg.!!! +60125652891 #rr4u #rr4umurah #rr4uborong #rr4uoriginal #ubatminda #ubatotak #ubatmindauntukanak #laraalana #miazara #sicomelku #anakanakku #sicilik

(@ieja_zack)

2016-07-25 17:34:27

I Q ank2 ku sayang, cikgu dah nk mula kelas nie.... fokus tau...๐Ÿ˜˜ Tingkatkan minda ank2 dgn mengamalkan RR4U RM40 ๐Ÿ“ฆsm7๐Ÿ“ฎss11๐Ÿ“ฆ WHATSAPP cikgu skrg.!!! +60125652891 #rr4u #rr4umurah #rr4uborong #rr4uoriginal #ubatminda #ubatotak #ubatmindauntukanak #laraalana #miazara #sicomelku #anakanakku #sicilik

(@ieja_zack)

2016-07-25 17:33:45

I Q ank2 ku sayang, cikgu dah nk mula kelas nie.... fokus tau...๐Ÿ˜˜ Tingkatkan minda ank2 dgn mengamalkan RR4U RM40 ๐Ÿ“ฆsm7๐Ÿ“ฎss11๐Ÿ“ฆ WHATSAPP cikgu skrg.!!! +60125652891 #rr4u #rr4umurah #rr4uborong #rr4uoriginal #ubatminda #ubatotak #ubatmindauntukanak #laraalana #miazara #sicomelku #anakanakku #sicilik

(@ieja_zack)

2016-07-18 18:01:40

I Q ank2 ku sayang, cikgu dah nk mula kelas nie.... fokus tau...๐Ÿ˜˜ Tingkatkan minda ank2 dgn mengamalkan RR4U RM40 ๐Ÿ“ฆsm7๐Ÿ“ฎss11๐Ÿ“ฆ WHATSAPP cikgu skrg.!!! +60125652891 #rr4u #rr4umurah #rr4uborong #rr4uoriginal #ubatminda #ubatotak #ubatmindauntukanak #laraalana #miazara #sicomelku #anakanakku #sicilik

(@ieja_zack)

2016-07-17 19:07:03

I Q ank2 ku sayang, cikgu dah nk mula kelas nie.... fokus tau...๐Ÿ˜˜ Tingkatkan minda ank2 dgn mengamalkan RR4U RM40 ๐Ÿ“ฆsm7๐Ÿ“ฎss11๐Ÿ“ฆ WHATSAPP cikgu skrg.!!! +60125652891 #rr4u #rr4umurah #rr4uborong #rr4uoriginal #ubatminda #ubatotak #ubatmindauntukanak #laraalana #miazara #sicomelku #anakanakku #sicilik

(@ieja_zack)

2016-07-17 19:06:45

I Q ank2 ku sayang, cikgu dah nk mula kelas nie.... fokus tau...๐Ÿ˜˜ Tingkatkan minda ank2 dgn mengamalkan RR4U RM40 ๐Ÿ“ฆsm7๐Ÿ“ฎss11๐Ÿ“ฆ WHATSAPP cikgu skrg.!!! +60125652891 #rr4u #rr4umurah #rr4uborong #rr4uoriginal #ubatminda #ubatotak #ubatmindauntukanak #laraalana #miazara #sicomelku #anakanakku #sicilik

(@ieja_zack)

2016-07-17 19:06:24

I Q ank2 ku sayang, cikgu dah nk mula kelas nie.... fokus tau...๐Ÿ˜˜ Tingkatkan minda ank2 dgn mengamalkan RR4U RM40 ๐Ÿ“ฆsm7๐Ÿ“ฎss11๐Ÿ“ฆ WHATSAPP cikgu skrg.!!! +60125652891 #rr4u #rr4umurah #rr4uborong #rr4uoriginal #ubatminda #ubatotak #ubatmindauntukanak #laraalana #miazara #sicomelku #anakanakku #sicilik

(@ieja_zack)

2016-07-16 18:17:54

I Q ank2 ku sayang, cikgu dah nk mula kelas nie.... fokus tau...๐Ÿ˜˜ Tingkatkan minda ank2 dgn mengamalkan RR4U RM40 ๐Ÿ“ฆsm7๐Ÿ“ฎss11๐Ÿ“ฆ WHATSAPP cikgu skrg.!!! +60125652891 #rr4u #rr4umurah #rr4uborong #rr4uoriginal #ubatminda #ubatotak #ubatmindauntukanak #laraalana #miazara #sicomelku #anakanakku #sicilik

(@ieja_zack)

2016-07-16 17:54:21

I Q ank2 ku sayang, cikgu dah nk mula kelas nie.... fokus tau...๐Ÿ˜˜ Tingkatkan minda ank2 dgn mengamalkan RR4U RM40 ๐Ÿ“ฆsm7๐Ÿ“ฎss11๐Ÿ“ฆ WHATSAPP cikgu skrg.!!! +60125652891 #rr4u #rr4umurah #rr4uborong #rr4uoriginal #ubatminda #ubatotak #ubatmindauntukanak #laraalana #miazara #sicomelku #anakanakku #sicilik