#ubatparut

94,884 posts tagged with #ubatparut

Photos and Videos about #ubatparut

Produk ini di jamin 100% selamat digunakan dan 100% PURE VIT-E & bahan semulajadi shj. Apa yg special profix ni sebab kita ada bahan seperti EXTRACT SNOW ALGA &PHYTOFUSE iaitu merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia bagi merawat masalah kulit seperti : _ ✅Parut Jerawat ✅Chickenpox ✅Parut Kemalangan ✅Parut Gelap ✅Parut Luka ✅Parut berlubang ✅Jerawat ✅Sunburn ✅Tona tidak sekata _ kesan seawal 3-7 HARI ! komen “NAK” dibawah untuk kami bantu !😘 - #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix #testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #lelakimuyangdulu

Produk ini di jamin 100% selamat digunakan dan 100% PURE VIT-E & bahan semulajadi shj. Apa yg special profix ni sebab kita ada bahan seperti EXTRACT SNOW ALGA &PHYTOFUSE iaitu merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia bagi merawat masalah kulit seperti : _ ✅Parut Jerawat ✅Chickenpox ✅Parut Kemalangan ✅Parut Gelap ✅Parut Luka ✅Parut berlubang ✅Jerawat ✅Sunburn ✅Tona tidak sekata _ kesan seawal 3-7 HARI ! komen “NAK” dibawah untuk kami bantu !😘 - #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix #testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #lelakimuyangdulu

Produk ini di jamin 100% selamat digunakan dan 100% PURE VIT-E & bahan semulajadi shj. Apa yg special profix ni sebab kita ada bahan seperti EXTRACT SNOW ALGA &PHYTOFUSE iaitu merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia bagi merawat masalah kulit seperti : _ ✅Parut Jerawat ✅Chickenpox ✅Parut Kemalangan ✅Parut Gelap ✅Parut Luka ✅Parut berlubang ✅Jerawat ✅Sunburn ✅Tona tidak sekata _ kesan seawal 3-7 HARI ! komen “NAK” dibawah untuk kami bantu !😘 - #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix #testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #lelakimuyangdulu

Dah cuba ubat parut lain tapi tak berkesan ? Dah cuba pelbagai krim parut tapi tak berkesan ? Dah cuba makan ubat untuk hilangkan parut tapi tak berkesan? . . Anda tidak salah tempat lagi. Sebab , dengan ada nya JUMEA Scar Gel , parut anda boleh hilang dalam masa 7 hari sahaja! . . Kenapa sy yakin dalam 7 hari , Jumea boleh hilangkan parut anda tanpa rawatan laser ? . . Sebab Jumea produk terbaik untuk parut : . 💎 Kesan seawal 7 HARI 💎Sesuai untuk semua jenis kulit (termasuk kulit sensitive) 💎Tidak melekit 💎Tidak berminyak 💎Cepat meresap 💎Water base 💎Tidak meleleh dan senang di urus (tidak seperti serum) 💎Mempunyai COOLING EFFECT 💎Kaya dengan VITAMIN E semulajadi 💎LULUS KKM dengan nombor pendaftaran NOT180701426K. . Cepat bertindak untuk hilangkan parut degil anda . Tawaran FREE POSTAGE kepada 100 pelanggan pertama . . Apa tunggu lagi . Click link pada bio atau DM 💯 . #ubatparut #jumeascargel #ubatparutno1malaysia #haliqateam

SUBMIT ORDER AWAL PAGI 😊 . . Alhamdulillah hakak Johor kitaa selamat submit order awal pagi ni untuk Set Puteri Ratu. Rajin nawww g bank pagi pagi. Boleh dipuji ni, SEMANGAT 💪🏻 . . Korang nak cerita laaa, stock makin berkurang taw. Acne cleansing soap tinggal 3 ketoi. Treatmentcream 17 ketoi. Magic Day Cream pula 30 ketoi 😭 . . Memang makin nyawa nyawa ikan stock. Agen2 pun pakat pulun sales, mesti restock 2-3 hari lagii. Sesiapa nak grab Set Puteri Ratu, better whatsapp Nurul laju laju 🤗🤗 Sebab kalau dah habis stock, lama pulakk kutnya nak tunggu stock sampai 😭 . . Whatsapp NURUL taw nurul tunggu keyyyy 💪🏻 . . . #treatmentcream #acnecleansingsoap #magicdaycream #lelakikuyangdulu #sabunpemutih #maaezwhiteningsoap #ubatjeragat #ubatjerawat #ubatparut #dropshipmalaysia #dropshipwanted #miniagentwanted #jamujelita #dnarzskincare #syimabeauty #syaherabeauty #bougasserum #ainaaserum #tomatowhiteningscrub #jubahmurah #bajumurah #tudungmurah #leeyanarahman

Set 3 in 1 AVAILABLE NOW! . . Acne Cleansing Bar 🍀 . ➡ Mencuci wajah hingga ke liang pori, membuang lebihan minyak, mematikan jerawat, dan membersihkan wajah daripada bacteria. . . Magic Day Cream 🌻 . ➡ Melindungi wajah daripada sinaran matahari kerana ia mengandungi SPF30. ➡ Tidak perlu pakai bedak, foundation & sunblock. . . Treatment Cream 🍓 . ➡ Mematikan merawat, memudarkan parut, menghilangkan jeragat, mencerahkan wajah, melicinkan kulit muka. . . Satu set RM70 termasuk postage. . . 📲 Klik link di bio IG untuk order 📲 Klik link di bio IG untuk order 📲 Klik link di bio IG untuk order . . . #treatmentcream #acnecleansingsoap #magicdaycream #lelakikuyangdulu #sabunpemutih #maaezwhiteningsoap #ubatjeragat #ubatjerawat #ubatparut #dropshipmalaysia #dropshipwanted #miniagentwanted #jamujelita #dnarzskincare #syimabeauty #syaherabeauty #bougasserum #ainaaserum #tomatowhiteningscrub #jubahmurah #bajumurah #tudungmurah #leeyanarahman

#repost @jyeristia_ ・・・ . Hi everyone! Since ramai yang tanya i macam mana i pudarkan parut jerawat or any parut dekat mana sekalipun. I pakai Jumea scar gel ni! Jumea scar gel ini mempunyai combinasi bunga Chamomile dan ekstrak Bawang (VITAMIN E) dalam gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal) Ia juga sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif dan ia juga tidak berminyak mahupun melekit. Malah, ia mempunyai cooling effect. Cara pemakaian Jumea scar gel ini juga mudah iaitu titiskan pada kawasan bermasalah (parut) sahaja. Sapukan dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali lagi pada waktu malam. Yang paling penting Jumea scar gel ini selamat digunakan. So grab yours now! . #jumea #jumeascargel #ubatparut #scartreatment #scargel

#repost @jyeristia_ ・・・ . Hi everyone! Since ramai yang tanya i macam mana i pudarkan parut jerawat or any parut dekat mana sekalipun. I pakai Jumea scar gel ni! Jumea scar gel ini mempunyai combinasi bunga Chamomile dan ekstrak Bawang (VITAMIN E) dalam gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal) Ia juga sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif dan ia juga tidak berminyak mahupun melekit. Malah, ia mempunyai cooling effect. Cara pemakaian Jumea scar gel ini juga mudah iaitu titiskan pada kawasan bermasalah (parut) sahaja. Sapukan dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali lagi pada waktu malam. Yang paling penting Jumea scar gel ini selamat digunakan. So grab yours now! . #jumea #jumeascargel #ubatparut #scartreatment #scargel

Result after guna DETOX MASK dengan COFFEE SCRUB. Sebab tu yang ada masalah jerawat akan grab set jerawat ni. . Detox mask mampu bunuh kuman jerawat dan membersih kotoran dari celah pori. Kalau konsisten pakai, jerawat cepat kecut. Bahan utama dalam detox mask ni adalah manuka honey. Manuka honey the best honey for acne taw. . Coffee scrub pulak tolong pudarkan parut jerawat tadi. Kandungan kafeinnya sangat tinggi and premium sekali. Siapa ada masalah yang lebih kurang camni boleh wasap 0174228418 atau klik link di bio kaknis! . #feedbackdetoxmasktemyracle #feedbackcoffeescrubtemyracle #ubatjerawat #ubatparut #coffeescrubmalaysia #terapiinstagram #temyracletribes #temyraclesungaipetani #temyraclepenang #yourbeautycorner

Setiap minggu parut jerawat degil semakin pudar ,setiap hari semakin menghilang , apa rahsianya ??? . Mesti lah pakai azanis , dengan azanis kesan parut akan cepat pudar dan hilang hari demi hari , . . Sapukan sahaja azanis setiap hari atleast 2-3 kali sehari Istiqamah ataupn sapu selalu ,dijamin pasti berkesan , . Yang penting azanis ini bukanlah produk menghakis. . Parut jeragat dan jerawat pudar dalam masa DUA MINGGU !!!! . UNTUK harga Promosi, whatsapp je 011-56659578 . @azanisserum_malaysia #azanis #azanisscarserum #ubatparut #azanisoriginal #azanisubatparut #azanisoriginalhq

BENCILAH EYEBAG!! EYEBAG NI KENAPA EH?? . Eye bag dan mata panda adalah lingkaran hitam bawah mata yang memberi ‘signal’ bahawa ada sesuatu yang tak ‘kena’ tentang badan anda. Selalunya adalah disebabkan keletihan dan tak cukup tidur. Tapi bukan itu saja penyebabnya. Ada beberapa faktor lain . Mengikut kajian perubatan, tidak berbahaya Eye Bag atau Mata Panda ni dari segi kesihatan. Tapi serba sedikit boleh mencacatkan penampilan walaupun mekap setebal mana pun . Eye bag dan mata panda ni boleh juga disebabkan masalah kekurangan air dalam badan, masalah buah pinggang, metabolisma rendah dan ada sebahagian kes disebabkan anemia. Antara sebab lain, adalah alergik yang anda alami tanpa sedar (Solusi : Jumpa doktor) . Sooo nk tahu tak cara nak hilangkan eyebag dgn cara mudah dgn hanya guna bahan sedia ada dirumah je? Yg penting ia sgt berkesan tau 😍 Kalau nk kena komen dkt bwh 😘 Jgn malas komen mana tau sya nk kasi brg free 😆 . #ibaserum #ibacleanser #ibarepairserum #jerawat #ibaserumkedah #ubatjerawat #parut #ubatparut #ibaserumperlis #flawless #bebasjerawat #hilangparut #ubathilangjerawat #ibalovers

Jom kita tengok ANATOMY bagaimana D’Heal Derma Roller ini mampu membantu kulit bermasalah anda. .. 1. Pertama sekali, setelah roll mengunakan D’Heal Roller, D’Heal akan menghasilkan beribu lubang lubang halus ( Tidak akan Nampak dengan mata kasar). Lubang lubang halus yang disengajakan untuk penyerapan serum yang berkali ganda. 2. Bukan sahaja itu, dengan lubang lubang halus tersebut otak anda akan menerima signal yang mengatakan terdapat luka di bahagian yang anda roll. Otak akan mula bertindak untuk menghantar askar-askar (Terdiri daripada Kolagen, protein, darah merah, darah putih & sebagainya). . 3. Apabila askar- askar yang dihantar oleh otak mula melakukan tugas tugas masing masing kulit tersebut akan Nampak berbeza dengan keadaan kulit yang tidak di-roll. Askar tersebut akan bersifat melindungi dibahagian yang di-roll. . 4. Kemudian dengan pengunaan Serum Vitamin C EVOE akan membolehkan lagi pemulihan dipercepatkan seawall 3 hari, dengan membantu menhasilkan lebih banyak pertolongan di kawasan yang di-roll. . . #dhealdermaroller #dermarollerterengganu #dermarollerstokis #dhealdermarollermurah #ubatparut #serumparut #parutberlubang #serumparutberlubang #sobellaterengganu #sobellakuantan #sobellamurah #anaslipcream

SUPER RECOMMENDED UTK YG ADA PARUT BEKAS JERAWAT BESAR² & BERNANAH DEKAT MUKA! . . PROMOSI DEEPAVALI VALID UNTIL 27/10 FOR ALL PRODUCTS OF QALISH SKINCARE! . . ✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya : . ✅Parut Jerawat ✅Chickenpox ✅Parut Kemalangan ✅Parut Gelap ✅Parut Luka ✅Parut berlubang ✅J3rawat ✅Sun.burn ✅Tona tidak sekata . kesan seawal 7 HARI ! . ❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤ . Komen “NAK” untuk kami bantu 😘 . P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN! Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix #maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage

AZANIS SCAR SERUM . 🌷 menghilangkan parut 🌷 menghilangkan stretch mark 🌷 meratakan tona kulit 🌷 melambatkan tanda penuaan 🌷 melembabkan kulit . ✔️ sesuai untuk semua jenis kulit ✔️ baik untuk merawat parut baru atau lama ✔️ sangat berkesan merawat parut jerawat ✔️ tiada bahan kimia yang berbahaya . 💯 produk yang telah mendapat kelulusan KKM . NAK KULIT SIHAT & CANTIK❓😍😍 . Whatsapp 012-5606733 for oder. Tq JOM HAPUSKAN PARUT SEKARANG 🏃🏻‍♀💨 . #scarserum #azanisserum #azanisscarserum #ubatparut #serumparut #azanisoriginal #azanisserummurah #azanisscarserummurah #azanisserumborong #azanis #scarserum #azanisserum #azanisscarserum #ubatparut #serumparut #azanisscar #azanisnew #azanisadvanced #bekasluka #ubatparut #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparut #parut #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis

AZANIS SCAR SERUM . 🌷 menghilangkan parut 🌷 menghilangkan stretch mark 🌷 meratakan tona kulit 🌷 melambatkan tanda penuaan 🌷 melembabkan kulit . ✔️ sesuai untuk semua jenis kulit ✔️ baik untuk merawat parut baru atau lama ✔️ sangat berkesan merawat parut jerawat ✔️ tiada bahan kimia yang berbahaya . 💯 produk yang telah mendapat kelulusan KKM . NAK KULIT SIHAT & CANTIK❓😍😍 . Whatsapp 012-5606733 for oder. Tq JOM HAPUSKAN PARUT SEKARANG 🏃🏻‍♀💨 . #scarserum #azanisserum #azanisscarserum #ubatparut #serumparut #azanisoriginal #azanisserummurah #azanisscarserummurah #azanisserumborong #azanis #scarserum #azanisserum #azanisscarserum #ubatparut #serumparut #azanisscar #azanisnew #azanisadvanced #bekasluka #ubatparut #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparut #parut #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis

AZANIS SCAR SERUM . 🌷 menghilangkan parut 🌷 menghilangkan stretch mark 🌷 meratakan tona kulit 🌷 melambatkan tanda penuaan 🌷 melembabkan kulit . ✔️ sesuai untuk semua jenis kulit ✔️ baik untuk merawat parut baru atau lama ✔️ sangat berkesan merawat parut jerawat ✔️ tiada bahan kimia yang berbahaya . 💯 produk yang telah mendapat kelulusan KKM . NAK KULIT SIHAT & CANTIK❓😍😍 . Whatsapp 012-5606733 for oder. Tq JOM HAPUSKAN PARUT SEKARANG 🏃🏻‍♀💨 . #scarserum #azanisserum #azanisscarserum #ubatparut #serumparut #azanisoriginal #azanisserummurah #azanisscarserummurah #azanisserumborong #azanis #scarserum #azanisserum #azanisscarserum #ubatparut #serumparut #azanisscar #azanisnew #azanisadvanced #bekasluka #ubatparut #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparut #parut #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis

#alhamdulillah . . 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 . . ✔️TRAVEL SET . -Free pearl serum (besar) -Free pos . . ✔️EXC SET -Free pearl serum (Besar) -Free pos . . 🙋SEBELUM ODER JOM JENGUK2 DULU TESTMONI DI IG KAMI .. TQ 💁 . . UNTUK ODER/SEBARANG PERTANYAAN UOLS JUST TEKAN LINK WHTSAP PD BIO DI ATAS (TIDAK PERLU SAVE NOMBOR ) / DM...... TQ 😊 . 👇 #tabitaglowbyfarah

#alhamdulillah . . 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 . . ✔️Travel set 60ml/10g ..... . -free pearl serum (BESAR) X 1 -free POS sm& ss . . UNTUK ODER UOLS JUST TEKAN LINK WHTSAP PD BIO DI ATAS (TIDAK PERLU SAVE NOMBOR ) / DM...... TQ 😊 . . . . #sayajual #serumglowing #serumjerawat #serumjeragat #moodrepublik #tabitaglow #tabitaoriginal #tabitaskincare #ubatjerawat #ubatparut #hantarankawin #productviral #sale #bazarpaknil #skincare #skincareroutine #zahirahmacwilson #jannanick #uqashasenrose #emmamaembong #mirafilzah #neelofa #gegarvaganza5 #muabellaz #haelhusaini #titikayu #dramasweetdreams #lelakimuyangdulu

Bila ada parut , ramai yang buat tak endah . Tapi ada segelintir di antara kita rasa semak gila dengan parut . Mana taknya kalau parut jerawat dah betempek kat muka tu takkan tak rasa pape?? Adoi🤮 . Korang kena ambik tindakan cepat cepat . Takkan selamanya nk tinggal parut dekat muka tu . Lama lama parut tu jadi benda lain lak. . Tu baru parut jerawat . Tak cerita lagi parut lain. Sebenarnya banyak cara nak hilangkan parut . Percaya atau tidak kalau kita google , berlambak keluar petua hilangkan parut! . . Tapi kita tak sempat masa nak buat semua tu even guna barang yang ada kat rumah. Betul tak saya bgtau??? 😤 . Sebab tu korang kena cuba Jumea Scar Gel . Sapu sapu, hilanglah parut tu! Senang nak bawak pergi mana mana . Takdelah amik masa nak buat itu ini . . . Betul tak uolss??? 🤨 . Parut jerawat, parut kemalangan, parut gelap semua jumea boleh pudarkan sebab jumea scar gel ni ada Onion Extract dan Chamomile yang tinggi dengan vitamin E. WOW! . . Hebat kan produk jumea scar gel ni. Siapa yang ada parut tu korang kena cuba 🔥 . Tk ada la selamanya dengan parut gelap! Malu! . . Nak dapatkan dengan harga promosi boleh KLIK LINK DI BIO 🔥. Tapi harga promosi untuk 100 orang terawal SAHAJA ! Bertindak sekarang‼️💯 . #parutjerawat #jumeascargels #parutgelap #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut

Set 3 in 1 AVAILABLE NOW! . . Acne Cleansing Bar 🍀 . ➡ Mencuci wajah hingga ke liang pori, membuang lebihan minyak, mematikan jerawat, dan membersihkan wajah daripada bacteria. . . Magic Day Cream 🌻 . ➡ Melindungi wajah daripada sinaran matahari kerana ia mengandungi SPF30. ➡ Tidak perlu pakai bedak, foundation & sunblock. . . Treatment Cream 🍓 . ➡ Mematikan merawat, memudarkan parut, menghilangkan jeragat, mencerahkan wajah, melicinkan kulit muka. . . Satu set RM70 termasuk postage. . . 📲 Klik link di bio IG untuk order 📲 Klik link di bio IG untuk order 📲 Klik link di bio IG untuk order . . . #treatmentcream #acnecleansingsoap #magicdaycream #lelakikuyangdulu #sabunpemutih #maaezwhiteningsoap #ubatjeragat #ubatjerawat #ubatparut #dropshipmalaysia #dropshipwanted #miniagentwanted #jamujelita #dnarzskincare #syimabeauty #syaherabeauty #bougasserum #ainaaserum #tomatowhiteningscrub #jubahmurah #bajumurah #tudungmurah #leeyanarahman

Baru pakai satu tube dah nampak perubahan . Cuba bayangkan kalau customer ni pakai berterusan sampai 3 tube 😍😘 wow wowww! . . Alhamdulillah dapat lagi feedback dr customer tanpa kita mintak tau. Bila customer happy automatik mereka akan share feedback yang mcm ni😍 . Rugi siapa tak cuba #jumeascargel . Korang tak kan jumpa dekat mana mana store atau farmasi tau. Sbb kita jual online shj. Apa apa pun DM atau click je link di bio 😘😘 . #jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht #jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #muabellaz #alhalfacosmetics #tutorialmakeup #muamalaysia

Dah cuba ubat parut lain tapi tak berkesan ? Dah cuba pelbagai krim parut tapi tak berkesan ? Dah cuba makan ubat untuk hilangkan parut tapi tak berkesan? . . Anda tidak salah tempat lagi. Sebab , dengan ada nya JUMEA Scar Gel , parut anda boleh hilang dalam masa 7 hari sahaja! . . Kenapa sy yakin dalam 7 hari , Jumea boleh hilangkan parut anda tanpa rawatan laser ? . . Sebab Jumea produk terbaik untuk parut : . 💎 Kesan seawal 7 HARI 💎Sesuai untuk semua jenis kulit (termasuk kulit sensitive) 💎Tidak melekit 💎Tidak berminyak 💎Cepat meresap 💎Water base 💎Tidak meleleh dan senang di urus (tidak seperti serum) 💎Mempunyai COOLING EFFECT 💎Kaya dengan VITAMIN E semulajadi 💎LULUS KKM dengan nombor pendaftaran NOT180701426K. . Cepat bertindak untuk hilangkan parut degil anda . Potongan harga sehingga RM30 untuk 100 unit pertama . Tawaran FREE POSTAGE kepada 100 pelanggan pertama . . . Apa tunggu lagi . Click link pada bio atau DM 💯 . #ubatparut #jumeascargel #ubatparutno1malaysia

Dengan azanis boleh menghilangkan pelbagai jenis parut 😱 . . . Jom tampil bergaya tanpa PARUT!! . . . Whatsapp 013 376 9657 Wakil Jualan/Agent Azanis Anda 😊 . . #azanisscarserum #ubatparut #parutjerawat #parutmuka #followme #followback #followmyig #viewmyig #visitmyig #sweet #home #ladies #gentleman #man #woman #boys #girls #all #forskin #9gag #igersmy #ootd #potd #likers #instashopmy #sayajual #hilangkanparut #world #throwback #goodmorning

Tengok ni!! Dah makin hensem dah😍😍 Jom bro2 rawat wajah anda tanpa cela parut!! . . . Jom tampil bergaya tanpa PARUT!! . . . Whatsapp 013 376 9657 Wakil Jualan/Agent Azanis Anda 😊 . . #azanisscarserum #ubatparut #parutjerawat #parutmuka #followme #followback #followmyig #viewmyig #visitmyig #sweet #home #ladies #gentleman #man #woman #boys #girls #all #forskin #9gag #igersmy #ootd #potd #likers #instashopmy #sayajual #hilangkanparut #world #throwback #goodmorning

PROMOSI DEEPAVALI VALID UNTIL 27/10 FOR ANY PRODUCTS OF QALISH SKINCARE! . . ✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya : . ✅Parut Jerawat ✅Chickenpox ✅Parut Kemalangan ✅Parut Gelap ✅Parut Luka ✅Parut berlubang ✅J3rawat ✅Sun.burn ✅Tona tidak sekata . kesan seawal 7 HARI ! . ❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤ . Komen “NAK” untuk kami bantu 😘 . P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN! Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix #maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage

Hilangkan masalah parut & bekas jerawat sekarang✨ 🌺LANBENA ACNE & SCAR GEL🌺 Menghilangkan parut:- 🌻Jerawat 🌻Jeragat 🌻Stretch marks 🌻Keloids 🌻Sunburn 🌻Lecur 🌻Chicken pox 🌻Parut eksiden . . Lebih 5000 unit sudah terjual kerana terbukti berkesan✨ . . Tekan link whatsapp di profile @lanbenamy sekarang untuk harga early promo atau komen "DM" untuk sy pm anda terus😊 . . #lanbena #lanbenaoriginal #lanbenamalaysia #scar #scarremoval #scargel #scarcream #scarremover #azanisserum #shopping #penghapusparut #ubatparut

𝗸𝘂𝗹𝗶𝘁 𝗯𝗿𝗲𝗮𝗸𝗼𝘂𝘁 𝗽𝘂𝗹𝗶𝗵. 𝗝𝗲𝗿𝗮𝘄𝗮𝘁 𝘀𝘂𝘀𝗮𝗵 𝗻𝗮𝗸 𝗻𝗮𝗶𝗸 . . Tiny bumps kat muke dah takde . Tinggal merah2 sikit je. . Magic betul la magic jelly tu ! 💪🏻😍 I buat jadi pelembap harian. I suke tukar2 skincare. Tp yg ni rasa nak setia dgn MJ! Dah try sample cleanser tu pun best! ✨ Wangi , calm je 😌 . . . Lebih banyak testimoni klik sini 👉🏼 @lovera.testimonials 👉🏼 #testimoniteamadylalovera . . . 🌹Whatsapp sis utk order atau klik link kat bio ig sis +6013 597 3687 . . #naturalproducts #loveramalaysia #loveranegerisembilan #codusj #skincare #codkuantan #ubatparut #ubatjerawat #ubatputih #produkluluskkm #produkhalal #ubatjeragat #ubatparutjerawat #magicjellyklcc #magicjellybaby #magicjellyshahalam #magicjellysubangjaya #codsubangjaya #eczema #cradlecap #nappyrash #codshahalam #babyskincare #toptotoewash #bodywash #lipmattelovera #sayajual #skincarehalal #malaysia

JOM CEPAT DAPATKAN JAMU MUTYARA BY TYA ARIFIN 😍⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ Jamu Mutyara dihasilkan dengan ramuan istimewa bahan semula jadi serta campuran Herba, Kunyit, Halia, Akar Serapat, Kacip Fatimah juga campuran buah Delima, Kurma, Habbatus sauda dan Cayenne.⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Antara khasiat Jamu Mutyara ialah :⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔ Memanaskan badan⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔ Merawat luka dalaman selepas bersalin⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔ Menghilangkan keputihan⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔ Mengecutkan rahim/ peranakan⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔ Membuang angin⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔ Memulihkan tenaga⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔ Membantu melawaskan pembuangan⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔ Membantu meningkatkan haemoglobin/ sel darah merah⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔ Anti bakteria/ merawat kegatalan⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔ Membantu merawat kulit⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔ Anti penuaan/ awet muda⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔ Membantu menambah susu badan⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔ Membantu proses detoksifikasi⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔ Membantu menurunkan berat badan⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔ Membantu menganjalkan aset wanita (payudara/ punggung)⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀ 👩Sesuai untuk wanita berumur 16 tahun dan keatas.⠀⠀⠀⠀⠀ 👩Sesuai untuk wanita selepas bersalin dan menyusukan bayi (pastikan bayi tiada jaundice)⠀⠀⠀⠀⠀ 👩Sesuai untuk wanita yg mengalami masalah period, period pain juga untuk ikhtar hamil⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ Sebotol RM68 sahaja!⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Whatsapp 0177358140⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Klik je link wasap di bio @jamumutyara_ada⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ #jamumutyara #mutyarabeauty #jamumutyaratyaarifin #jamumutyarabytyaarifin #youngandglowfoundation #youngandglow #foundationmamalofa #foundationhalal #makeup #barangmakeup #bazaarpaknil #sayajual #malaysia #sayanakcantik #jomcantik #nakcantik #ubatparut

Alhamdulillah setelah berbulan bulan dalam kajian untuk produk parut yang paling berkesan, so inilah dia produk terbaru kami iaitu JUMEA SCAR GEL 💎 . 9 Sebab Jumea Scar Gel Produk Parut Terbaik 💎 Kesan seawal 7 HARI 💎Sesuai untuk semua jenis kulit (termasuk kulit sensitive) 💎Tidak melekit 💎Tidak berminyak 💎Cepat meresap 💎Water base 💎Tidak meleleh dan senang di urus (tidak seperti serum) 💎Mempunyai COOLING EFFECT 💎Kaya dengan VITAMIN E semulajadi 💎LULUS KKM dengan nombor pendaftaran NOT180701426K. . Jadi,tak ragu-ragu dah kan nak guna produk parut terbaik ni kan? I rasa korang dah boleh jatuh cinta lah dengan Jumea Scar Gel ni😍 . #ubatparut #parutjerawat #ubatparutkemalangan #ubatparutchickenpox #jumeascargel #jumeamalaysia

[KULIT KERING] . Inilah skincare yang korang kene ada untuk dapatkan kulit sihat. Dua-dua ni ada ingredients yang boleh melembapkan kulit korang, iaitu Shea Butter dan Centella Asiatica Extract (Pegaga) . Tapi jangan scrub muka hari-hari tau, nanti boleh rosak kulit. Dinasihatkan untuk korang yang ada masalah kulit kering, scrub seminggu sekali je tau. Jangan over exfoliate pula, rosak skin barrier korang nanti. . Kat mana nak dapatkan produk Bougas Beauty? . For more info, please whatsapp Lin 0197193611 or click link at bio 📲⬆️😍 . #bougasbeauty #marvelbeautyteam #bougasbeautyserum #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautybangi #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautybukitmahkota #bougasbeautybangi #bougasbeautyukm #bougasbeautykuis #bougasbeautybsp #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #waterbasedserum #facescrub #skingoal #elfiraloy

FREE GIFT SPECIAL OCTOBER 🛍 . Untung nya kan yang beli untuk bulan October ni, kita akan bg free gift yang comel ni. Siapa nak repeat order ? Jom join sekali 😍 . Kalau nk jimat lagi, beli dengan harga COMBO . Super jimat weiii 🤣 COMMENT DM kalau nak 👇🏻 . #jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam

SERUM JERAWAT & PARUT Awak ada masalah jerawat susah hilang? dah berbulan-bulan jerawat kat pipi? Mesti awak risau kan? yelaa penampilan awak mesti terbatas pakai baju lawa2 tapi muka belum ok, dah sapu fondation pun masih nampak jerawat & parut.. Ok laa awak jgn risau kami ada cara utk hilangkan jerawat awak tu.. kecut seawal 3 hari jer, setakat ni dah ramai yg berjaya tau.. Lepas awak guna MAGICAL SERUM ni kompem awak dpt kulit flawless tak guna make up pn cantik.. Awak nak cuba? klo awak nak boleh dapatkan sekarang.. 100 org terawal saya bagi diskaun kaw2 klik link ni utk sebarang pertanyaan.. wasap.my/60139846100/saya+nak+cuba #amierabeauty#magicalserum#scarserum#serumajaib#ubatparut#ubatjerawat#ubatjeragat#ubatberkesan#produkterbaik#produkberkesan#produkhalal#produkmesrawuduk#skincare#cosmetik#serum#jomcantik#tipskurus#tipscantik#tipskulitcantik#putehgebu#glowingskin#flawlessskin#newmagicalserum#produkgebugebas#emmamaembong#amyrarosli#jannanick#zahirahmacwilson#pakarkulitanda#doctorkecantikan#

FREE GIFT SPECIAL OCTOBER 🛍 . Untung nya kan yang beli untuk bulan October ni, kita akan bg free gift yang comel ni. Siapa nak repeat order ? Jom join sekali 😍 . Kalau nk jimat lagi, beli dengan harga COMBO . Super jimat weiii 🤣 COMMENT DM kalau nak 👇🏻 . #jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam

Sukanya tengok kulit akak ni dari kulit nampak kusam dan pucat dah 3x ganda lebih cerah. Eyebag bawah mata pon makin nipis! Guna apa tu? . Tipu kalau kata tak guna produk. Bukan semua org lahir je kulit dah cerah. Parasit jahat pon asyik tunggu nak rosakkan kulit . Haaa, kat sini WDTA bantu sebagai perisai dalaman kulit dari parasit jahat tadi. Hanya melalui sapuan dinadi, krim ni meluncur masuk dan bergerak ke seluruh badan melalui pembuluh darah untuk betulkan tunggang-langgang dalam badan . Lepas je proses ni, Arbutin & Glutathione akan bergabung untuk mencerah dan melembapkan kulit dari dalam. Tu yg nampak glowing je 24jam. Bangun tido pon tetap lawa . Dah tahu nak cari kat mana lubuk kecantikan? Whatsapp 01156818472 . . #wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #skincaremalaysia #ajimaura #aurainsta #skincare #skincareroutine

Hi gaisss, berita baik! MBH nak bagi 100 rawatan wajah PERCUMA jer sempena #isukambhsale nak tau macam mana nak redeem? . Senang jer, Follow STEP ni okayyyy 🥰 . 1. Share & TAG 5 orang rakan anda di ruangan komen posting ini 2. Screenshot post ini & hantar ke Whatsapp kami di 👉🏻 www.wasap.my/60187764670/freerawatan26oktober. . . #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #mbhflagshipjb #parutjerawat #parut #hilangparut #ubatparut #jerawat #jerawathilang #jeragat #jeragathilang #ubatjeragat #kulitkusam #testimonimbh #whitehead #carbonlaser #dermapen #sgf #mbhskingrowthfactor #sulambedak #mbhyouthskinplasma #prp #medispa #rawatanwajah #spamalaysia #spamuslimah #facialmurah #spa #murah

Salam jumaat semua. Oke untuk pertama kalinya @the_dollyvshape akan onz contest untuk kesayangan kami sebagai penghargaan untuk sokongan yang diberikan. Jadiii, . .. Macam mana nak menang? Siapa yang rajin LIKE semua gambar @the_dollyvshape, TAG 3 orang rakan itulah pemenang yang kami cari. ✔ RAJIN like gambar ✔ TAG 3 orang rakan anda pada gambar ini ✔ Paling penting mestilah FOLLOWER @the_dollyvshape. . .. ❗Macam mana pemenang dipilih? 1◾Kami akan komen dua kali STOP. 2◾Komen terakhir sebelum saya komen STOP adalah pemenangnya. . .. Siapa nak CASH RM 50? TAG kawan kawan korang sekarang. Jangan lupa TURN ON your notification tau. All the best semuaaa.

#alhamdulillah . . 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 . . ✔️TRAVEL SET . -Free pearl serum (besar) -Free pos . . ✔️EXC SET -Free pearl serum (Besar) -Free pos . . 🙋SEBELUM ODER JOM JENGUK2 DULU TESTMONI DI IG KAMI .. TQ 💁 . . UNTUK ODER/SEBARANG PERTANYAAN UOLS JUST TEKAN LINK WHTSAP PD BIO DI ATAS (TIDAK PERLU SAVE NOMBOR ) / DM...... TQ 😊 . 👇 #tabitaglowbyfarah

Bila jeragat dah menempek dekat muka memang susah tau nak hilang. Nak tutup guna foundation atau bedak pon still nampak lagi . Tapi kenapa guna wdta boleh pudar berbanding krim biasa. Mestilah sebab wdta ni guna teknologi nano iaitu cepat meresap dan pantas dan berkesan berbanding krim biasa . Melalui sapuan pada nadi, zat dalam krim tadi akan absord terus masuk dalam kulit. Sebab tu kesan dia tak sama dgn krim biasa . Kalau dah cuba mcm jenis krim muka tapi tak berkesan, ajomlah guna krim rawat dari dalam tapi efek pada muka. Best sangatt . Boleh wasap 01123247073 untuk order. Atau tekan jer link kat bio . #teamfightercikbie #wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut

SERUM JERAWAT & PARUT Awak ada masalah jerawat susah hilang? dah berbulan-bulan jerawat kat pipi? Mesti awak risau kan? yelaa penampilan awak mesti terbatas pakai baju lawa2 tapi muka belum ok, dah sapu fondation pun masih nampak jerawat & parut.. Ok laa awak jgn risau kami ada cara utk hilangkan jerawat awak tu.. kecut seawal 3 hari jer, setakat ni dah ramai yg berjaya tau.. Lepas awak guna MAGICAL SERUM ni kompem awak dpt kulit flawless tak guna make up pn cantik.. Awak nak cuba? klo awak nak boleh dapatkan sekarang.. 100 org terawal saya bagi diskaun kaw2 klik link ni utk sebarang pertanyaan.. wasap.my/60139846100/saya+nak+cuba #amierabeauty#magicalserum#scarserum#serumajaib#ubatparut#ubatjerawat#ubatjeragat#ubatberkesan#produkterbaik#produkberkesan#produkhalal#produkmesrawuduk#skincare#cosmetik#serum#jomcantik#tipskurus#tipscantik#tipskulitcantik#putehgebu#glowingskin#flawlessskin#newmagicalserum#produkgebugebas#emmamaembong#amyrarosli#jannanick#zahirahmacwilson#pakarkulitanda#doctorkecantikan#

Alhamdulillah.. Thank you kak bagi feedback face scrub #bougasbeauty - Texture face scrub bougas sangat halus dan tak akan kasarkan kulit muka so bila uolss dah sapu scrub muka bougas ni akan rasa lembut dan bersih je - Satu tiub face scrub ni tahan penggunaan 4 bulan hingga 5 bulan so jimat sangat 😘 - #bougasbeautyhq #bougasbeautypasirmas #bougasbeautykotabharu #bougasbeautyguamusang #bougasbeautykualalumpur #bougasbeautyputrajaya #bougasbeautyshahalam #bougasbeautyguamusang #bougasbeautykualakrai #bougasbeautykualalipis #bougasbeautymerapoh #bougasbeautyraub #bougasbeautypahang #bougasbeautykelantan #bougasbeautymachang #bougasbeautytanamerah #bougasbeautypasirmas #bougasbeautykotabharu #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #ubatparutjerawat

Best tau, dah jumpa supplement yang dapat merawat masalah skin dari dalaman. Dah tak perlu pening² cari merata rata suplemen yg berkesan😁 Bahagianya hidup, tak heran dah yang lain. Hanya Silky Rose sahaja di hatiku Rm45 ja boleh dapat skin macam awek korea. #sakagebuviral #kulitglowing #kulitsihat #sabahonlineshop #sarawakonlineshop #bruneishopping #antiaging #hilangjeragat #jerawatkecut #codalorsetar #cabutbulukaki #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #uum #uitmmerbok #usm #oum #cikgucikgi

SERUM JERAWAT & PARUT Awak ada masalah jerawat susah hilang? dah berbulan-bulan jerawat kat pipi? Mesti awak risau kan? yelaa penampilan awak mesti terbatas pakai baju lawa2 tapi muka belum ok, dah sapu fondation pun masih nampak jerawat & parut.. Ok laa awak jgn risau kami ada cara utk hilangkan jerawat awak tu.. kecut seawal 3 hari jer, setakat ni dah ramai yg berjaya tau.. Lepas awak guna MAGICAL SERUM ni kompem awak dpt kulit flawless tak guna make up pn cantik.. Awak nak cuba? klo awak nak boleh dapatkan sekarang.. 100 org terawal saya bagi diskaun kaw2 klik link ni utk sebarang pertanyaan.. wasap.my/60139846100/saya+nak+cuba #amierabeauty#magicalserum#scarserum#serumajaib#ubatparut#ubatjerawat#ubatjeragat#ubatberkesan#produkterbaik#produkberkesan#produkhalal#produkmesrawuduk#skincare#cosmetik#serum#jomcantik#tipskurus#tipscantik#tipskulitcantik#putehgebu#glowingskin#flawlessskin#newmagicalserum#produkgebugebas#emmamaembong#amyrarosli#jannanick#zahirahmacwilson#pakarkulitanda#doctorkecantikan#

Nak Putih,Gebu,Mulus dan berseri dengan cara sihat amalkan Silky Rose 2 tablet sehari ! Untuk kecerahan kulit dan keserian kulit wajah dan badan. . . . #sabahonlineshop #sarawakonlineshop #bruneishopping #antiaging #hilangjeragat #jerawatkecut #codalorsetar #cabutbulukaki #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #uum #uitmmerbok #usm #oum #cikgucikgi

Feedback tulus ikhlas daripada farrabeauty.skincare . . Korang macam mana?

Feedback tulus ikhlas daripada farrabeauty.skincare . . Korang macam mana?

Feedback tulus ikhlas daripada farrabeauty.skincare . . Korang macam mana?

FEEDBACK menggunakan FarraBeautySkincare . . . Korang ada masalah diatas ?? Jom grab set farrabeauty SEKARANG! . . FARRA BEAUTY SKINCARE. 📣Anti Jerawat 📣Anti Jeragat 📣Anti Kulit Kusam 📣Kulit semakin cerah ✅ lulusan KKM ✅ Bebas merkuri ✅ Tidak Menggelupas ✅ SPF ✅ Vitamin E , A , C ✅ waterbased dan selamat digunakan . . . Set FBS 3in1 💘: RM80.00 ADD+ POS SM/SS:RM8.00/RM12.00 . Set FBS 3in1 +sotong(facial brush) . 💘: RM90.00 . FREE POS . Set FBS 4in1 💘:RM95.00 POS SM/SS:RM8.00/RM12.00 . Set FBS LELAKI 💘: RM 62.00 ADD+ POS SM/SS:RM8.00/RM12.00 . . . . . . Dm or WHTSP (just tekan link whtsp pd bio . Take PERLU save NOMBOR ..tq) .

BETIK sangat bagus untuk kesihatan dan kecantikan kulit. Isinya yang berwarna oren sangat enak dinikmati ketika waktu sejuk. Buah yang digelar 'The Fruit of the Angels' ini tumbuh subur di pinggir kediaman dengan hanya menyemai bijinya yang kehitam-hitaman. Ia juga kaya dengan vitamin A, C, E dan K termasuk mempunyai ciri-ciri anti oksida. Apakah khasiatnya? 1) Mampu mengurangkan jerawat Caranya sapukan kulit betik yang segar pada muka atau pes betik segar yang dilenyek juga boleh digunakan pada muka untuk menghilangkan jerawat dan bintik hitam. Asid alfa-hydroxy dalam buah ini menjadikannya berasid secara semulajadi. Ia berfungsi membantu dalam mengurangkan jerawat dan juga memerangi penuaan. 2) Mengurangkan tompok hitam Betik dicampur dengan susu membentuk pes yang baik untuk mengurangkan tompok-tompok hitam pada kulit anda. Malah, ia juga mampu membuatkan tona kulit anda jadi sekata. Susu melengkapi betik dalam memberi keajaiban dan juga meningkatkan keserian kulit anda. Apalagi jom cuci muka sebelum tido dengan #sabunbetikberkuasatinggi sebagai teman kecantikan anda!

1 SET #farrabeautyskincare ni ada 3 ITEM iaitu ⤵ . ❤FACIAL SOAP Farra Beauty (Ekstrak Pati Betik) • Menganjalkan dan menegangkan kulit wajah • Membuang sel kulit mati pada wajah • Mencerahkan kulit secara semulajadi • Membersihkan seluruh badan dan leher • Juga boleh digunakan di seluruh tubuh terutama di tempat gelap seperti ketiak, leher, siku, lipatan peha yang menyebabkan terjadinya daki mati . . 💙DAY CREAM Farra Beauty (Water Drop) • WATER BASED - Memberi kelembapan yang tinggi pada kulit • VITAMIN E - Membantu mengunci kelembapan kulit • VITAMIN C - Membuat permukaan kulit kaya antioksidan • SUNSCREEN - Melindungi kulit dari radikal bebas atau cahaya matahari yang boleh merosakkan kulit . . 💜NIGHT CREAM Farra Beauty (Sarang Burung Walet) • Mengurangkan kedutan atau garis-garis penuaan kulit • Mencerahkan & menghaluskan kulit wajah • Mengecilkan pori-pori • Mengeringkan jerawat dan menstabilkan kondisi kulit • Memudarkan parut jerawat dan jeragat .

PROMOSI ANNIVERSARY HQ ADLEESYA BEAUTY MASIH BERLANGSUNG. . Harga asal untuk 1 unit RM100 wakkk. Tapi kita nak bagi discount 20% kat awak untuk setiap pembelian. . 1 unit RM80 2 unit RM160 3 unit RM240 . Bukan tu je tau. POSTAGE kita bagi FREE je. Selain tu, kita bagi FREE GIFT jugak kat awak tau. 😘 . Klik link di bio untuk order ye. ❤️ . . #wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #wdtakampar #wdtaipoh #skincaremalaysia #skincare #skincareroutine