#uitm

3,209,269 posts tagged with #uitm

Photos and Videos about #uitm

Naim
(@naim_nazry)

0 Second Ago

CARTRIDGE TERLEBIH RENDAH. Order online je skrg ni. Kesian tgk student yg nk pi kedai printer jauh cerok hutan sana.. habis duit minyak sepasal, duit utk beli cartridge lagi... nk print pakai paper lagi... adui.. semua duit la ni... . Kalau anda tak masa utk pening kepala, beli terus kat @naim_nazry (Sahabat IT). Terus sampai rumah hampa. . Kalau ada ink lagi tu.. beli utk spare... mana tau tgh malam ink habis.. lagi haru... jenoh terpacak kat library utk print assignment. . Whatapp naim 012-4459956 atau tinggal komen, sy akan pm. #psp #uitm #usas #politeknik #penang #puncakalam #kuisas #uum #student #catridge MURAH #padu #politeknikseberangperai #

‼️ORIGINAL‼️ 👟 Diadora White Black Leather. ✔️saiz 39-44euro ✔️saiz 5-11uk 💰RM130.00 📮Free Postage Screen shot dan wassap 👇👇👇 www.wasap.my/60195679911 #kasutlelakimurah #kasutjalan #jualkasut #kasutmurah #kasutmalaysia #carikasut #jalan2 #geng #barangonline #onlineshoptrusted #kasutonline #jualfollowersmurah #kasutmania #um #umk #uum #uitm #penalti #mainbola #ligaipt #futsalmalaysia #lbr #syukur #ligaharam #trustedshop #santai #kasutsukan #kasutsukanmalaysia #kasutcantik #kasutbola

NAK BUAT INJECTION FLAWLESS TAPI TAKUT ? 😫 NAK GEBU GEBAS TAPI TAKNAK BELANJA BESAR ?💸 NAK SUPPLEMENT SEPANTAS INJECTION ? 💉 . . BOOSTER WHITENING LA JAWAPANNYA 😘😘 98% yang baru amalkan 3 Kapsul CONFIRM puas hati 👍🏻👍🏻 . . 💃KELEBIHAN BOOSTER WHITENING 🌸 💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal 💜Putih sepantas injection . 💜Tidak ada kesan sampingan . 💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi 💜Menghapuskan toksin dlm badan 💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit . 💜Mengecutkan jerawat . 💜Menghilangkan Parut hitam yg lame 💜Kulit menjadi gebu ,putih dan pinkish. . 👉Apa bahan2 dalam booster whitening yg meletopss ni? Haaa meh dekat2 nk gtauu. . 👉Kandungan dia pn dah superb hokayy ! . . ✅serbuk mutiara- 💕utk glowing kan kulit kita . ✅pelembap- 💕untuk elak dari kulit kering . ✅vitamin B- 💕memenuhi keperluan asas kulit . ✅protein- 💕bantu bina sel2 kulit baru utk nampak muda dan segar . ✅sedozen jenis mineral - 💕utk makesure kulit kita sihat nampak muda . ✅amino asid - 💕untuk tegangkan kulit, x lah kita nampak tua sbelum umurnya dan baik untuk pembaikan sel2 baru Sbb tu lah pakai beberapa capsule kulit dah cantik putih berseri. Rugiii sgt x try. Dah try nak repeat lagi.Dah ready nak kulit cantik ? . . . 😍Meh pm laju2 +6017 691 5901. 😍Meh pm laju2 +6017 691 5901. 😍Meh pm laju2 +6017 691 5901. . . #shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #nshhabeauty #happywhitening #kapsulmutiara #pilputih #testimonibooster #boostermurah #boosterpremium #suntikankecantikan #suntikputih #uitm #uum #likes #tambahfollower

‼️ORIGINAL‼️ 👟 Diadora Black White Leather. ✔️saiz 39-44euro ✔️saiz 5-11uk 💰RM130.00 📮Free Postage Screen shot dan wassap 👇👇👇 www.wasap.my/60195679911 #kasutlelakimurah #kasutjalan #jualkasut #kasutmurah #kasutmalaysia #carikasut #jalan2 #geng #barangonline #onlineshoptrusted #kasutonline #jualfollowersmurah #kasutmania #um #umk #uum #uitm #penalti #mainbola #ligaipt #futsalmalaysia #lbr #syukur #ligaharam #trustedshop #santai #kasutsukan #kasutsukanmalaysia #kasutcantik #kasutbola

Alhamdulillah ramai telah sampai ke kedai kami...anda bila lagi...........😍😍😍.. ...masih byk kasut power2 yg dh upload bole usha ig2 katalog kami...........yg dkt pakat ajak cowok cewek,tunang nunang,suami isteri,rakan2 dan sedara mara dtg cuci mata dkt kedai..... . . "KASUT BUNDLE MCM BARU" nak beli runcit bole borong pon bole..... . Pembelian online semua item telah diupload 1 per 1 beserta gambar detail di ig katalog kimiebundle..... . . instagram utama https://www.instagram.com/kimiebundle . . 🚻converse & jack purcell @kimiebundle.converse @kimiebundle.converse https://www.instagram.com/kimiebundle.converse . 🚻 vans @kimiebundle.vans @kimiebundle.vans https://www.instagram.com/kimiebundle.vans/ . 🚻 barangan hiking / outdoor @kimiebundle.outdoor @kimiebundle.outdoor https://www.instagram.com/kimiebundle.outdoor/ . 🚻item selain di atas @kimie.garage @kimie.garage https://www.instagram.com/kimie.garage/ . Kimiebundle KM12-1,Jalan Perniagaan Jelatang 1,Pusat Perniagaan Jelatang,78000 ,Alor Gajah,Melaka. (sebaris Pizza Hut Alor Gajah) Whatsapp http://www.wasap.my/60149646209 . . Kpd peminat2 kasut bundle . #kimiebundle #kamijual #kasutbundle #instagood #carbootsalemelaka #ootd #onlinekasut #melaka #utem #utemmelaka #jdt #uitm #zizanrazak #kasutoriginalmurah #bundlemalaysia #brandedbundlemalaysia #brandedkasut #wakdoyok #instashop #bundledeals #jualankasut #sepatumurah

‼️ORIGINAL‼️ 👟 Diadora Oren Yellow Leather. ✔️saiz 39-44euro ✔️saiz 5-11uk 💰RM130.00 📮Free Postage Screen shot dan wassap 👇👇👇 www.wasap.my/60195679911 #kasutlelakimurah #kasutjalan #jualkasut #kasutmurah #kasutmalaysia #carikasut #jalan2 #geng #barangonline #onlineshoptrusted #kasutonline #jualfollowersmurah #kasutmania #um #umk #uum #uitm #penalti #mainbola #ligaipt #futsalmalaysia #lbr #syukur #ligaharam #trustedshop #santai #kasutsukan #kasutsukanmalaysia #kasutcantik #kasutbola

‼️ORIGINAL‼️ 👟 Diadora Blue Yellow Leather. ✔️saiz 39-44euro ✔️saiz 5-11uk 💰RM130.00 📮Free Postage Screen shot dan wassap 👇👇👇 www.wasap.my/60195679911 #kasutlelakimurah #kasutjalan #jualkasut #kasutmurah #kasutmalaysia #carikasut #jalan2 #geng #barangonline #onlineshoptrusted #kasutonline #jualfollowersmurah #kasutmania #um #umk #uum #uitm #penalti #mainbola #ligaipt #futsalmalaysia #lbr #syukur #ligaharam #trustedshop #santai #kasutsukan #kasutsukanmalaysia #kasutcantik #kasutbola

‼️ORIGINAL‼️ 👟 Diadora Black Yellow Leather. ✔️saiz 39-44euro ✔️saiz 5-11uk 💰RM130.00 📮Free Postage Screen shot dan wassap 👇👇👇 www.wasap.my/60195679911 #kasutlelakimurah #kasutjalan #jualkasut #kasutmurah #kasutmalaysia #carikasut #jalan2 #geng #barangonline #onlineshoptrusted #kasutonline #jualfollowersmurah #kasutmania #um #umk #uum #uitm #penalti #mainbola #ligaipt #futsalmalaysia #lbr #syukur #ligaharam #trustedshop #santai #kasutsukan #kasutsukanmalaysia #kasutcantik #kasutbola

Dont ever give up whatever u do guys. Motivate ourself and love ourself💞 #eusahawan #uitm #kampusbandarayamelaka #bm2434c #yourgorgeous_enterprise #youngenterpreneur

🍏SKIRT SONGKET DEWI🍏 . Code B, avail 3pcs . Material: **cotton stretchable dgn corak songket **skirt mermaid cut dan pinggang full getah Free size Detail ukuran: Pinggang 27'-38' Punggung 34'-42' Labuh 40' **material stretchable, sila ambilkira lebih/kurang ukuran selepas diregangkan P/s: Warna asal mgkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera Price : RM39 (exc postage) Postage : RM8(sm)/RM12(ss) #skirtsongketdewi #skirtsongket #skirtmurah #skirtcantik #skirtduyung #mermaidskirt #skirtmermaid #sayajual #awakbeli #bazarpaknil #bazaarpaknil #visitmyig #hotitem #woman #newitem #fashion #trendy #instashop #igshop #ukm #um #utm #usm #uia #uitm #terlajaklaris #muslimahapparel #koreanfashion

🍏SKIRT SONGKET DEWI🍏 . Code H & K, avail 1pc only . Material: **cotton stretchable dgn corak songket **skirt mermaid cut dan pinggang full getah Free size Detail ukuran: Pinggang 27'-38' Punggung 34'-42' Labuh 40' **material stretchable, sila ambilkira lebih/kurang ukuran selepas diregangkan P/s: Warna asal mgkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera Price : RM39 (exc postage) Postage : RM8(sm)/RM12(ss) #skirtsongketdewi #skirtsongket #skirtmurah #skirtcantik #skirtduyung #mermaidskirt #skirtmermaid #sayajual #awakbeli #bazarpaknil #bazaarpaknil #visitmyig #hotitem #woman #newitem #fashion #trendy #instashop #igshop #ukm #um #utm #usm #uia #uitm #terlajaklaris #muslimahapparel #koreanfashion

- Bismillah Asalammualaikum Siapa yang tak suka kalau kulit bersih dan bebas parut jerawat? - Semua orang mesti idamkan kulit yang bersih dan bebas cela kan. - Dua supplemen ni sangat-sangat membantu untuk mereka yang ada masalah kulit terutamanya parut jerawat, jerawat dan kulit kusam. - Ok k.maz cerita sikit kelebihan 2 vitamin nie tau. - Vitamin C ✅kurangkan kesan sunburn ✅menghalang masalah jerawat ✅pudarkan parut jerawat ✅mencerahkan kulit ✅membantu masalah kulit sensitif, eczema ✅tingkat imunisasi badan ✅kurangkan kedutan ✅bantu penghasilan kolagen dalam badan ✅mengurangkan alergik - Vitamin E ✅Membantu mengurangkan parut ✅Meningkatkan ketahanan sel kulit ✅Membantu kulit lebih gebu ✅Mengatasi masalah jerawat dan kulit kering ✅Memperbaiki struktur asas kulit. - Info lanjut boleh DM 😍 Whatsapp k.maz tau. - FB : Mazni Nasir IG : Vitamin_KingBeauty 019.5272.690 - #desiremillionaires #espshaklee #vitamincshaklee #ostematrixshaklee #omegaguardshaklee #vivixshaklee #shakleeperak #shakleeselangor #shakleesarawak #shakleepahang #shakleemelaka #shakleeperlis #shakleekedah #shakleeterengganu #setpantangshaklee #setmenyusushaklee #sethamilshaklee #setkesuburanshaklee #setkecantikanshaklee #setkurusshaklee #setjerawatshaklee #produkkecantikan #produkjerawat #shakleeutm #shakleeuitm #unimas #uitm #uthm #usas

Cantik kan? Berminat? PM tepi okay?😉😉 tapi tapi, kerongsang tu kami tak jual yee kami jual tudung jee 😚😚 . 📌 Bidang 45 📌 RM6 (exc postage) 📌 Postage: RM10 SS/ RM12 SM 📌 COD uitm samarahan kampus 1 & 2 📌 Berminat? Jangan malu-malu untuk DM/WS⤵ 012 8518268 (ziera) 010 3836133 (nad) 011 23398053 (dila) 😘 . Yang duduk kolej uitm tu, tak perlu pergi summer mall ke aiman mall ke untuk beli tudung, kami boleh hantar direct ke bilik anda okay😉😉. Jimat masa, tenaga dan duit grab/uber kan? 🤗🤗🤗 . #eusahawan #uitm #bm232 #uitmsarawak #kampussamarahan1

ERBA Moisturiser ni kurang sesuai untuk oily skin. Kat tanah air ku Bangi, sis hanya pakai waktu malam je sebelum nak tidur. Sebab muka sis sedikit berminyak. Tapi dekat sini...it works! Sis pakai pagi sebelum pergi ofis ❤ lagi2 dengan cuaca macam sekarang ni. I ❤ ERBA 😘 lepas sapu pada kulit muka dia terus kering di muka. Sangat best! Lepas tu bedak pun tak pakai. Hehe 😁. Yang pasti Erba ni organics tau. Tak ada bahan kimia didalamnya. Gunalah tanpa was2 😊 . Berminat? Boleh whatsapp 011-3254 1929 . #erbabeauty #bandarbarubangi #bangigateway #bangisentral #bangisentralboutique #kajang #ioimallcity #alamandaputrajaya #putrajaya #cyberjaya #puchong #shahalam #klang #ukm #upm #uitm

Limited Edition 🏃🏃 🔥AVAILABLE🔥 Brand: Air Jordan (Grey) Size: L Condition: 💯 NEW Price: RM85 postage add (RM5) Berminat? Fast Deal 👇👇👇 Whatsapp: 011-27490724 #jordans #jordanmalaysia #jordan23 #jordanmurah #sweaterjordan #bajujordan #airjordan #jumpman #nikemalaysia #nikeairmax #nikemurah #bajunike #hurleymalaysia #unikl #uitm #politeknik #uumsintok #sayajualmurah #jualbeli #barangbaik

Bosan asyik pakai tudung warna sama?🤔🙄 . Mai beli tudung kami, confirm tak bosan dah sebab ada banyak warna yg cantik-cantik untuk akak manis 💕💕💕 . 📌 Bidang 45 📌 RM6 (exc postage) 📌 Postage: RM10 SS/ RM12 SM 📌 COD uitm samarahan kampus 1 & 2 📌 Berminat? Boleh DM/WS ⤵ 012 8518268 (ziera) 010 3836133 (nad) 011 23398053 (dila) . Yang duduk kolej uitm tu, tak perlu pergi summer mall ke aiman mall ke untuk beli tudung, kami boleh hantar direct ke bilik anda okay😉😉. Jimat masa, tenaga dan duit grab/uber kan? 🤗🤗🤗 . #eusahawan #uitm #bm232 #uitmsarawak #kampussamarahan1

. A MORNING WEIGHTLESS TREATMENT LIP MATTE CREAM COLOUR THAT LAST ALL DAY AND NEVER FEELS DRY . Start up your morning fresh and confident with Elysian Lipmatte that last all day and moisturize your lips without feeling dry. . Enriched with Shea butter, Habbatussauda, Argan Oil and Vitamin E to help moisturizing, hydrating and making lips plumper and healing dry chapped lips. . Proven by many customers' feedback who fall in love once they have tried. . 💗Interested? Place your order now bu whatsapp 0196548583

YEAYYY..Jom order lekas . Dah ramai bagi feedback positif utk Hosta serum dgn Zephyr serum ni. Hampa takkan tak mau rasa sendiri syok dia macam mna😌 . 💰Rm32 min 1 botol 💰Rm30 min 2 botol . #maskerkorea #maskerorganik #maskermurahmalaysia #umt #uum #uitm #umk #ums #unimas #singapore #indonesia #malaysia #kuin #umimap #kmm #surprise #surprisegift #birthdaygift #maskmuka #maskmurahkorea #maskmurah #sisjualmurah #sayajualmurah #serumkulit #serumalaysia #serumoriginal #serumurahmalaysia #serumglowy

Kita berhak menyedut udara yang bersih. Tapi yakin kah kita bahawa udara di dalam rumah yang kita sedut setiap hari adalah bersih? Tanpa kita sedari aktiviti-aktiviti harian yang kita lakukan menyebabkan pencemaran udara walaupun didalam rumah. Pencemaran ini adalah punca kepada banyak masalah kesihatan seperti: 1. Asma 2. Sakit kepala 3. Alahan 4. Semput 5. Deman selsema & batuk Dengan tawaran RM60 je sebulan anda dapat mengatasi masalah diatas dan melindungi keluarga anda daripada pencemaran udara dirumah. Penapis udara Cuckoo C Model mampu membunuh bakteria,menyah bau dan menyingkirkan virus di udara. Malah sangat cekap menapis bulu-bulu yang berterbangan, debu dan hama yang mengganggu kesihatan. ANTARA KEISTIMEWAAN C-MODEL ADALAH ●Stylish design. ✅ ●Ada voice control dan smart timer. ●6 & 8 peringkat penapisan + plasma ionizer . ●Mempunyai duo sensor (gas & fine dust) . ●Ada 4 voice (English/Malay/Mandarin/Korea). ●Mendapat pengiktirafan Clean Air Mark dari Korea Cleaning Association. ●Jimat tenaga. Pasang 24 jam pun elektrik tak melambung. kurang RM10 je sebulan. ●4 way dust indication. Boleh tahu tahap habuk dalamm udara. Dengan 6 lampu yang berbeza. ●Filter yang 1.5 kali lebih besar dari filter biasa. Maksudnya lagi bagus penapisan lagi segar dan bersih. Dan yang paling best ★Tanpa yuran pendaftaran. ★Process tempahan mudah secara online. ★PERCUMA pemasangan ★PERCUMA servis & tukar filter ★PERCUMA tukar spare part Klik http://www.wasap.my/0192948862 untuk info lanjut #cuckoo #cuckoomalaysia #cuckoono.1 #cuckooonline #bazarpaknil #penapisudara #airpurifier #ctdk #uitm #zizanrazak #johan #fattahamin #nealofa #sewa #rental #izaraaisyah #jdt #yuna #sitinordiana

Kelebihan Toner Daki Cek Lawa 😍 . Sangat pantas membuang daki degil di badan terutamanya di kawasan leher, ketiak dan celah peha . Berminat? . 👉👉Whatsapp ke 01110266898 atau tekan link wasap ini http://wasap.my/601110266898 untuk sebarang pertanyaan lanjut . #ceklawa #trustedseller #ceklawaoriginal #ceklawapromosi #krimpemutih #krimpemutihketiak #krimpemutihpeha #krimpencerah #original #neelofa #lofattah #ceklawahq #ceklawamalaysia #kosmetikmurah #kosmetik #selleronline #fattahamin #fazura #fattzura #jannanick #noradanish #johan #johara #coffeprincemy #malaysia #uitm