#uitm

3,833,714 posts tagged with #uitm

Photos and Videos about #uitm

(@houseofbeaute297)

3 Minutes Ago

KEISTIMEWAAN PRODUK by SHALICIOUS πŸ‘‡πŸ» β˜† Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, moist & cantik berseri. β˜† Mematikan masalah jerawat dimuka β˜† Mencerahkan & bagi effect glowing pada kulit muka β˜† Menyekatakan tona kulit β˜† Melambatkan proses penuaan (anti aging) β˜† Menghilangkan kedutan & garis2 halus pada kulit muka β˜† Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag β˜† Memudar dan menghilangkan jeragat β˜† Mengembalikan keanjalan kulit seperti diusia muda β˜† Mengecil & menghaluskan liang-liang roma (kulit kelihatan flawless!) β˜† Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif β˜† Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #shalicious#beautysecretshalicious#beautysecretshaliciousmurah#beautysecret#beautysecretmurah#beautysecretoriginal#beautysecretshaliciousoriginal#shaliciousbeautysecret#shaliciousbeautysecretmurah#beautysecretfoundation#whiteningsupplement#sayajualprodukkecantikan#shaliciousbeautyfoundation#jomcantik#fattzura#kulitputih#putih#cantik#uitm#kualalumpur#kosmetikmurah#sihatcantik#cshine#ipoh#sabah#serawak#johor#uitmpuncakperdana#uitmshahalam#sayajual

(@cikpiacotton)

13 Minutes Ago

KEBAYA COTTON LABUH!!! _ Cutting lebih canteekkk tauuu & sopan 😍😍😍 Ada yang berminat tak??? Meh Pilih2 cepat.Stock Limited Edition Ye Syg2 ;-) _ INFO : Butiran kebaya dhia cotton 🌺 Material 100% ENGLISH COTTON 🌺 Warna Yang Cantik & Memukau.Rambang Mata Dibuatnya. 🌺 Design Kebaya Muslimah Anggun 🌺 Kain tidak mengecut 🌺 Jenis Kain Tahan Lasak & Tak Mudah Koyak 🌺 Mudah Iron & Tak Mudah Luntur 🌺 Saiz XS, S, M, L, XL,XXL 🌺 Kain Selisih Depan (lipat batik) 🌺 Dart bhgian depan dan blkang 🌺 ZIP NURSING bahagian depan 🌺 Pinggang Bergetah separuh (zip bahagian tepi) 🌺 Tidak jarang 🌺 Friendly bfeed 🌺 Dijamin berkualitiπŸ‘πŸ‘πŸ‘ _ HARGA kami tawarkan MURAH GILLLEER dari Harga pasaran jadi JANGAN minta murah lagiπŸ˜… _ πŸ’‹ RM70 SEPASANG πŸ’‹ RM70 SEPASANG πŸ’‹ RM70 SEPASANG _ 🚚Postage RM7 semenanjung Rm10 sabah/sarawak 🌸Saiz Available πŸ‘‰XS to XL . #trustedseller #kebayacottonmurah #kebayamurah #bajukebaya #kebayamuslimah #kebayacotton #bajucotton #bajukerja #kebayaklasik #bajutradisional #bazar #bajumurah #bazarpaknil #bajucottonmurah #kebayalabuh #bajuklasik #bajusedondon #bajuibuanak #bajuofis #bajukerja #uniformkerja #uitm #uia #usm #uum #kebayacikgu #cikgu #cikgucikgu #cikgucikgi

(@houseofbeaute297)

14 Minutes Ago

KEISTIMEWAAN PRODUK by SHALICIOUS πŸ‘‡πŸ» β˜† Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, moist & cantik berseri. β˜† Mematikan masalah jerawat dimuka β˜† Mencerahkan & bagi effect glowing pada kulit muka β˜† Menyekatakan tona kulit β˜† Melambatkan proses penuaan (anti aging) β˜† Menghilangkan kedutan & garis2 halus pada kulit muka β˜† Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag β˜† Memudar dan menghilangkan jeragat β˜† Mengembalikan keanjalan kulit seperti diusia muda β˜† Mengecil & menghaluskan liang-liang roma (kulit kelihatan flawless!) β˜† Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif β˜† Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #shalicious#beautysecretshalicious#beautysecretshaliciousmurah#beautysecret#beautysecretmurah#beautysecretoriginal#beautysecretshaliciousoriginal#shaliciousbeautysecret#shaliciousbeautysecretmurah#beautysecretfoundation#whiteningsupplement#sayajualprodukkecantikan#shaliciousbeautyfoundation#jomcantik#fattzura#kulitputih#putih#cantik#uitm#kualalumpur#kosmetikmurah#sihatcantik#cshine#ipoh#sabah#serawak#johor#uitmpuncakperdana#uitmshahalam#sayajual

(@houseofbeaute297)

26 Minutes Ago

Jom kenali produk2 Shalicious, nanti kalau sis pung pang pung pang tapi awok tak kenal pun kebaikan produk ni emm mana boleh, rugi~ sebab produk ini LAIN DARI PRODUK LAIN 😍 . Pernah tak korang beli supplement mahal-mahal tapi efek nye takde pun, membazir je duit! Haa boleh lah tukar kepada supplement ni sebab demand dia melonjak2 walaupun dah bertahun dalam market. Sebab kenapa? SEBAB BERKESAN DAN ORANG REPEAT ORDER πŸ˜‰ . Ini antara yang paling ramai suka bila Time Tengah Takde Duit sebab ini PAKEJ BAJET maknanya berksan dan MURAH! . SET COMBO BAJET 🎁 BEAUTY SECRET + MIXBERRY 🎁 BEAUTY SECRET + FOUNDATION 🎁 MIXBERRY + FOUNDATION 🎁 BEAUTY SECRET + CSHINE SKINCARE + SOAP 🎁 MIXBERRY + CSHINE SKINCARE + SOAP 🎁 BEAUTY SECRET + GLOWEE OAT 🎁 MIXBERRY + GLOWEE OAT SET EXCLUSIVE HARGA WOW 🎁 BEAUTY SECRET + CSHINE SKINCARE + SOAP + FOUNDATION 🎁 MIXBERRY + CSHINE SKINCARE + SOAP + FOUNDATION 🎁 BEAUTY SECRET + GLOWEE OAT + FOUNDATION 🎁 MIXBERRY + GLOWEE OAT + FOUNDATION 🎁 BEAUTYSECRET + MIXBERRY + GLOWEE OAT . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #shalicious#beautysecretshalicious#beautysecretshaliciousmurah#beautysecret#beautysecretmurah#beautysecretoriginal#beautysecretshaliciousoriginal#shaliciousbeautysecret#shaliciousbeautysecretmurah#beautysecretfoundation#whiteningsupplement#sayajualprodukkecantikan#shaliciousbeautyfoundation#jomcantik#fattzura#kulitputih#putih#cantik#uitm#kualalumpur#kosmetikmurah#sihatcantik#cshine#ipoh#sabah#serawak#johor#uitmpuncakperdana#uitmshahalam#sayajual

PROMOSI!!! Harga ASAL 140, sekarang hanya RM 120 Alhamdulillah...rambut cepat tumbuh... La Bourse Hair care dari set ini mengandungi shampoo, conditioner, tonic dan serum. Kepentingan serum dapat membantu menyuburkan serta mengelakkan daripada terkena sinaran matahari dan pencemaran, mengelakkan rambut dari terlalu kering, tidak melekit serta mempunyai bau yang wangi. Dengan penambahan perlindungan dan vitamin E akan membolehkan rambut anda kelihatan bersinar, lembut serta lurus. Selain daripada itu, ia membolehkan rambut anda kelihatan sihat dan menawan Whatsapp Lieza +60111 5416561 Thanks for supporting us. Happy shopping uols~ ^.^ #karmart #cathydollsale #magickrim #malaysiasale #karmart #malaysiashop #mahadcamu #gluta #serum #instabeauty #instashop #onlineshop #sayajualbarangkecantikan #sayajualmakeup #onlineshoppingmalaysia #murah #umt #unisza #uitm #kualaterengganu #cccream #gluta #nuramnibeauty #krimputih #bbkrim #bazaarpaknil #mascara #malaysiasale #malaysiashop #originalkarmart #originalcathydoll #labourseparishaircare +60111 5416561

(@houseofbeaute297)

38 Minutes Ago

SHALICIOUS . Ramai yang nak cuba produk shalicious tapi masih keliru nak cuba produk yang mane dulu kan. πŸ’• . Shalicious ada byk rangkaian produk utk kecantikan kulit wajah dan seluruh badan. Antaranya Beauty Secret, Mixberry, Cshine Skincare, Beauty Foundation dan susu Glowee Oat. . First of all bila nak pilih nak produk mane sayang sayang kena tau masalah kulit sayang sayang. Kalau nak putih cerah bole pilih beauty secret shalicious/MIXBERRY. Kulit kusam dan gelap bole pilih Beauty secret/MIXBERRY dan CSHINE skincare + soap. Yang ada alergik pada collagen boleh consume GLOWEE OAT. Untuk lebih details bole direct WhatsApp sis 0149922019. Sis akan guide sayang untuk cuba produk yang mane terlebih dahulu πŸ’• . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #shalicious#beautysecretshalicious#beautysecretshaliciousmurah#beautysecret#beautysecretmurah#beautysecretoriginal#beautysecretshaliciousoriginal#shaliciousbeautysecret#shaliciousbeautysecretmurah#beautysecretfoundation#whiteningsupplement#sayajualprodukkecantikan#shaliciousbeautyfoundation#jomcantik#fattzura#kulitputih#putih#cantik#uitm#kualalumpur#kosmetikmurah#sihatcantik#cshine#ipoh#sabah#serawak#johor#uitmpuncakperdana#uitmshahalam#sayajual

PROMOSI!!! Harga ASAL 150, sekarang hanya RM 130 Alhamdulillah...rambut cepat tumbuh... La Bourse Hair care dari set ini mengandungi shampoo, conditioner, tonic dan serum. Kepentingan serum dapat membantu menyuburkan serta mengelakkan daripada terkena sinaran matahari dan pencemaran, mengelakkan rambut dari terlalu kering, tidak melekit serta mempunyai bau yang wangi. Dengan penambahan perlindungan dan vitamin E akan membolehkan rambut anda kelihatan bersinar, lembut serta lurus. Selain daripada itu, ia membolehkan rambut anda kelihatan sihat dan menawan Whatsapp Lieza +60111 5416561 Thanks for supporting us. Happy shopping uols~ ^.^ #karmart #cathydollsale #magickrim #malaysiasale #karmart #malaysiashop #mahadcamu #gluta #serum #instabeauty #instashop #onlineshop #sayajualbarangkecantikan #sayajualmakeup #onlineshoppingmalaysia #murah #umt #unisza #uitm #kualaterengganu #cccream #gluta #nuramnibeauty #krimputih #bbkrim #bazaarpaknil #mascara #malaysiasale #malaysiashop #originalkarmart #originalcathydoll #labourseparishaircare +60111 5416561

(@mizzura_madeinparit)

42 Minutes Ago

Class button badges πŸ˜‰πŸ˜‰ β–« Nak buat tempahan / pertanyaan berkenaan BUTTON BADGE / STICKER / KEYCHAIN / FRIDGE MAGNET boleh whatsapp terus πŸ“² 0174059334 ( Wawa ) β–« Jemput Follow IG @madeinparit @madeinparit @madeinparit @madeinparit β–« Inshaa Allah kami akan cuba beri servis yang terbaik pada harga yang terbaik..!! β–« #sayajualsticker #labelsticker #ipoh #sayajual #buttonbadgemurah #classbuttonbadge #sayajualbuttonbadge #buttonbadgeipoh #manjoi #instagramjualbuttonbadge #kendurikahwin #buttonbadgekahwin #majlis #usim #ruangrezekihanania #unisza #unimap #malaywedding #uiam #mmu #politeknik #buttonbadgerm1 #unimas #doorgiftmurah #uitm #cenderahatimurah #maktab #weddingbuttonbadge #keychainbadge

(@mizzura_madeinparit)

45 Minutes Ago

Class button badges πŸ˜‰πŸ˜‰ β–« Nak buat tempahan / pertanyaan berkenaan BUTTON BADGE / STICKER / KEYCHAIN / FRIDGE MAGNET boleh whatsapp terus πŸ“² 0174059334 ( Wawa ) β–« Jemput Follow IG @madeinparit @madeinparit @madeinparit @madeinparit β–« Inshaa Allah kami akan cuba beri servis yang terbaik pada harga yang terbaik..!! β–« #sayajualsticker #labelsticker #ipoh #sayajual #buttonbadgemurah #classbuttonbadge #sayajualbuttonbadge #buttonbadgeipoh #manjoi #instagramjualbuttonbadge #kendurikahwin #buttonbadgekahwin #majlis #usim #ruangrezekihanania #unisza #unimap #malaywedding #uiam #mmu #politeknik #buttonbadgerm1 #unimas #doorgiftmurah #uitm #cenderahatimurah #maktab #weddingbuttonbadge #keychainbadge

(@ikabeautyhealth)

47 Minutes Ago

JERAWAT BERANSUR PULIH SELEPAS BEBERAPA MINGGU GUNA CALISSA OIL 😍 Sebab tu produk-produk MORA laku keras. Tak tipu.. Stok Ika cepat jer licin terutamanya Calissa Oil & Argan Oil. The best-selling every month. Kesan mungkin berbeza bagi setiap individu tapi yang penting uols tak perlu bimbang akan kandungan MORA since MORA berasaskan bahan-bahan natural. Ika sendiri pun pakai tau kat muka, kat rambut, kat perut. Serbaguna sangat! 😜 Malam ni Ika ada COD sekitar Seksyen 18, siapa nak join sempat lagi whatsapp Ika 😁. Harga: exclude postage MORA Oil 15ml RM60 MORA Cleanser 50ml RM60 MORA Milky Almond Scrub 150ml RM65 MORA Chocolate Scrub RM45 MORA Beauty Kit 1 RM170 MORA Beauty Kit 2 RM150 COD Shah Alam | Alam Impian | GM Klang Postage everyday! Authorized #moraagents, Ika +6013-7549178 #moraessentialshahalam #moraessential #morashahalam #ikabeautyhealth #bazaarpaknil #cashondeliveryshahalam #visitmyig #photogrid #mirafilzah #arganoil #minyakargan #serum #shahalam #uitm #kulitcantik #laraalana #moraselangor #moraagents #moraargancleanser #kotakemuning #argancleanser #morafeedback #moracalissaoil

(@houseofbeaute297)

50 Minutes Ago

Alhamdulillah untuk produk shalicious semua kita da restock. Stock 100% original direct hq. Sis sendiri yang akan guide cara cara penggunaan setiap produk supaya uolls dapat nampak kesan yang positive. . . . Produk shalicious ni bertahun sis jual, ni lah produk yang mendapat permintaan ramai. Yang repeat order takyah cite sebab memang ade je every month. Alhamdulillah untuk produk yang berkualiti tinggi, selamat dan berkesan untuk semua. Konsisten & rajin InsyaAllah akan dapat positive effect βœ… . Ready Stock Produk SHALICIOUS πŸŽ‰ . βœ” Beauty Secret βœ” Mixberry βœ” Foundation βœ” Foundation Trial βœ” Cshine Skincare βœ” White Strawberry Soap βœ” Glowee Oat . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #shalicious#beautysecretshalicious#beautysecretshaliciousmurah#beautysecret#beautysecretmurah#beautysecretoriginal#beautysecretshaliciousoriginal#shaliciousbeautysecret#shaliciousbeautysecretmurah#beautysecretfoundation#whiteningsupplement#sayajualprodukkecantikan#shaliciousbeautyfoundation#jomcantik#fattzura#kulitputih#putih#cantik#uitm#kualalumpur#kosmetikmurah#sihatcantik#cshine#ipoh#sabah#serawak#johor#uitmpuncakperdana#uitmshahalam#sayajual

(@panthera.lgcy)

57 Minutes Ago

. . πŸ… MAGIC RING πŸ… Aktiviti sesuai untuk HILANGKAN STRESS Sangat popular di negara luar. . Kalau untuk para pendidik boleh la dijadikan Alat Bantu Mengajar utk tarik perhatian students ye dokkk πŸ˜‚ . Stock sangat terhad . Jangan risau harga berpatutan boleh runding sampai jadi πŸ”₯ Kalau berminat boleh click link di bio πŸ‘† . . #magicring #magicringmurah #hilangkanstress #hiburanmalaysia #hiburanstress #permainanmurah #upsi #uitm #cikgumalaysia #abmcikgu #bbmguru #alatbantumengajar #gurumalaysia #pdpcabad21

Jom kenali produk2 Shalicious, nanti kalau sis pung pang pung pang tapi awok tak kenal pun kebaikan produk ni emm mana boleh, rugi~ sebab produk ini LAIN DARI PRODUK LAIN 😍 . Pernah tak korang beli supplement mahal-mahal tapi efek nye takde pun, membazir je duit! Haa boleh lah tukar kepada supplement ni sebab demand dia melonjak2 walaupun dah bertahun dalam market. Sebab kenapa? SEBAB BERKESAN DAN ORANG REPEAT ORDER πŸ˜‰ . Ini antara yang paling ramai suka bila Time Tengah Takde Duit sebab ini PAKEJ BAJET maknanya berksan dan MURAH! . SET COMBO BAJET 🎁 BEAUTY SECRET + MIXBERRY 🎁 BEAUTY SECRET + FOUNDATION 🎁 MIXBERRY + FOUNDATION 🎁 BEAUTY SECRET + CSHINE SKINCARE + SOAP 🎁 MIXBERRY + CSHINE SKINCARE + SOAP 🎁 BEAUTY SECRET + GLOWEE OAT 🎁 MIXBERRY + GLOWEE OAT SET EXCLUSIVE HARGA WOW 🎁 BEAUTY SECRET + CSHINE SKINCARE + SOAP + FOUNDATION 🎁 MIXBERRY + CSHINE SKINCARE + SOAP + FOUNDATION 🎁 BEAUTY SECRET + GLOWEE OAT + FOUNDATION 🎁 MIXBERRY + GLOWEE OAT + FOUNDATION 🎁 BEAUTYSECRET + MIXBERRY + GLOWEE OAT . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #shalicious#beautysecretshalicious#beautysecretshaliciousmurah#beautysecret#beautysecretmurah#beautysecretoriginal#beautysecretshaliciousoriginal#shaliciousbeautysecret#shaliciousbeautysecretmurah#beautysecretfoundation#whiteningsupplement#sayajualprodukkecantikan#shaliciousbeautyfoundation#jomcantik#fattzura#kulitputih#putih#cantik#uitm#kualalumpur#kosmetikmurah#sihatcantik#cshine#ipoh#sabah#serawak#johor#uitmpuncakperdana#uitmshahalam#sayajual

(@posh_cosmetic)

1 Hour Ago

SELAMAT MALAM AWAKKK... . Waktu untuk istirehat awakkk. . Apa-apa pun usaha nak cantik, utamakan kesihatan tau awakk. Apa guna cantik kau tak selamat dan tak sihat kannn? ✴ . . Dan demi utk cantik yang selamat, jgn lupa posh dgn favourite FD ni ya awakk.. #vivaforeverfoundation . . . . . Lets #vivaforeverfoundation POSH you darling !! . . . Make yourself look GORGEOUS always !! . . . . . . . . GET YOUR POSH VIVA FOREVER FOUNDATION AT RM77 ONLY !!! . . DM OUR POSH HOTLINE : WA : 018-9438068 WA : 011-10008815 WA : 011-26041612 . . . #beposh #ddfoundation #makeuptutorial #vivaforeverfoundation #serumfoundationmalaysia #cosmetic #kosmetik #poshcosmetic #beauty #cantik #makeupartistmalaysia #beautyblogs #dropshipwanted #igkl #erezeki #sayajual #igmy #igsg #igviral #wanita #jualmurah #onlineshoppingmy #uitm #instashopmalaysia #onlinebazaar #eusahawan #onlineshoppingmalaysia #ajimaura #terapiinstagram #starsfollowertrain

‼️LELONG‼️ . Syahira Signature 3.0 Edisi Swarovski ni.. . ‼️Harga Asal = RM22 . ‼️Harga LELONG = RM18 . 😱😱😱😱😱😱😱 . stok terhad, siapa cepat dia dapat... . Ws 0135979434 @ klik di bio . #lelonghandsock

InsyaAllah... . Akan datang...😍 . Nurbella Single Renda... . #nurbellasinglerenda