#uitmjasin

80,028 posts tagged with #uitmjasin

Photos and Videos about #uitmjasin

Chinese Beijing Roast Duck #chineseculture #roast duck #chinese food

Chinese style photograph8 #Chinese #Chinatrends #Chinaclassic

I got tanned in China this summer, oh i wanna go back to Africa! #meme #chinaonlinetrends #funnypictures #Chinese #summerinchina

China top actress 2018 Crystal Liu#Chinese #Chinastars #Chinesebeauty

Tengok harga shirt hawai ni.Cuma RM12 -20 sahaja .harga market jual di Malaysia RM35- RM50 .Rugi tau tak join ada macam macam barang serius.Kebanyakan seller online ambil stock dari china semua menggunakan WEB yang saya ajar ni.Class kami yuran cuma RM80. HARGA ASAL RM100. Kami ajar cara membeli dari 3 web direct seller China.Dan salah satu web tu cara membeli barang copy ori, bag, kasut, Jam tangan dan macam macam lagi.DM /WHATSAPP KAMI UNTUK JOIN CLASS SEKARANG Join class kami 24 MAC ni . 3 web direct seller china kami berikan kepada anda dan beberapa part bonus yang lain. 3 web direct seller china itu adalah. 1. Web agent direct seller china 2. Web direct seller china 3. Web membeli barang copy ori Dan part bonus yg lain.iaitu 1. 58 id wechat seller copy ori 2. 20 barang yang bileh dijual 3. Cara seller wechat pay 4. Cara menjual di shoppe 5. Tips menjual di ig. 6. Dan cara membeli barang dari 1688 mengunakan agent. #brocuba #kualalumpur #uitmdihatiku #uitm #uum #iium #kuantan #terengganu #uitmshahalam #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #uitmlendu #uitmarau #uitmsegamat #uitmseriiskandar #uitmmachang #uitmmelaka #uitmdungun #uitmjengka #uitmjasin #uitmpalam #uitmmerbok #johor

Tengok harga shirt hawai ni.Cuma RM12 -20 sahaja .harga market jual di Malaysia RM35- RM50 .Rugi tau tak join ada macam macam barang serius.Kebanyakan seller online ambil stock dari china semua menggunakan WEB yang saya ajar ni.Class kami yuran cuma RM80. HARGA ASAL RM100. Kami ajar cara membeli dari 3 web direct seller China.Dan salah satu web tu cara membeli barang copy ori, bag, kasut, Jam tangan dan macam macam lagi.DM /WHATSAPP KAMI UNTUK JOIN CLASS SEKARANG Join class kami 24 MAC ni . 3 web direct seller china kami berikan kepada anda dan beberapa part bonus yang lain. 3 web direct seller china itu adalah. 1. Web agent direct seller china 2. Web direct seller china 3. Web membeli barang copy ori Dan part bonus yg lain.iaitu 1. 58 id wechat seller copy ori 2. 20 barang yang bileh dijual 3. Cara seller wechat pay 4. Cara menjual di shoppe 5. Tips menjual di ig. 6. Dan cara membeli barang dari 1688 mengunakan agent. #brocuba #kualalumpur #uitmdihatiku #uitm #uum #iium #kuantan #terengganu #uitmshahalam #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #uitmlendu #uitmarau #uitmsegamat #uitmseriiskandar #uitmmachang #uitmmelaka #uitmdungun #uitmjengka #uitmjasin #uitmpalam #uitmmerbok #johor

Tengok harga shirt hawai ni.Cuma RM12 -20 sahaja .harga market jual di Malaysia RM35- RM50 .Rugi tau tak join ada macam macam barang serius.Kebanyakan seller online ambil stock dari china semua menggunakan WEB yang saya ajar ni.Class kami yuran cuma RM80. HARGA ASAL RM100. Kami ajar cara membeli dari 3 web direct seller China.Dan salah satu web tu cara membeli barang copy ori, bag, kasut, Jam tangan dan macam macam lagi.DM /WHATSAPP KAMI UNTUK JOIN CLASS SEKARANG Join class kami 24 MAC ni . 3 web direct seller china kami berikan kepada anda dan beberapa part bonus yang lain. 3 web direct seller china itu adalah. 1. Web agent direct seller china 2. Web direct seller china 3. Web membeli barang copy ori Dan part bonus yg lain.iaitu 1. 58 id wechat seller copy ori 2. 20 barang yang bileh dijual 3. Cara seller wechat pay 4. Cara menjual di shoppe 5. Tips menjual di ig. 6. Dan cara membeli barang dari 1688 mengunakan agent. #brocuba #kualalumpur #uitmdihatiku #uitm #uum #iium #kuantan #terengganu #uitmshahalam #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #uitmlendu #uitmarau #uitmsegamat #uitmseriiskandar #uitmmachang #uitmmelaka #uitmdungun #uitmjengka #uitmjasin #uitmpalam #uitmmerbok #johor

Tengok harga shirt hawai ni.Cuma RM12 -20 sahaja .harga market jual di Malaysia RM35- RM50 .Rugi tau tak join ada macam macam barang serius.Kebanyakan seller online ambil stock dari china semua menggunakan WEB yang saya ajar ni.Class kami yuran cuma RM80. HARGA ASAL RM100. Kami ajar cara membeli dari 3 web direct seller China.Dan salah satu web tu cara membeli barang copy ori, bag, kasut, Jam tangan dan macam macam lagi.DM /WHATSAPP KAMI UNTUK JOIN CLASS SEKARANG Join class kami 24 MAC ni . 3 web direct seller china kami berikan kepada anda dan beberapa part bonus yang lain. 3 web direct seller china itu adalah. 1. Web agent direct seller china 2. Web direct seller china 3. Web membeli barang copy ori Dan part bonus yg lain.iaitu 1. 58 id wechat seller copy ori 2. 20 barang yang bileh dijual 3. Cara seller wechat pay 4. Cara menjual di shoppe 5. Tips menjual di ig. 6. Dan cara membeli barang dari 1688 mengunakan agent. #brocuba #kualalumpur #uitmdihatiku #uitm #uum #iium #kuantan #terengganu #uitmshahalam #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #uitmlendu #uitmarau #uitmsegamat #uitmseriiskandar #uitmmachang #uitmmelaka #uitmdungun #uitmjengka #uitmjasin #uitmpalam #uitmmerbok #johor

Tengok harga shirt hawai ni.Cuma RM12 -20 sahaja .harga market jual di Malaysia RM35- RM50 .Rugi tau tak join ada macam macam barang serius.Kebanyakan seller online ambil stock dari china semua menggunakan WEB yang saya ajar ni.Class kami yuran cuma RM80. HARGA ASAL RM100. Kami ajar cara membeli dari 3 web direct seller China.Dan salah satu web tu cara membeli barang copy ori, bag, kasut, Jam tangan dan macam macam lagi.DM /WHATSAPP KAMI UNTUK JOIN CLASS SEKARANG Join class kami 24 MAC ni . 3 web direct seller china kami berikan kepada anda dan beberapa part bonus yang lain. 3 web direct seller china itu adalah. 1. Web agent direct seller china 2. Web direct seller china 3. Web membeli barang copy ori Dan part bonus yg lain.iaitu 1. 58 id wechat seller copy ori 2. 20 barang yang bileh dijual 3. Cara seller wechat pay 4. Cara menjual di shoppe 5. Tips menjual di ig. 6. Dan cara membeli barang dari 1688 mengunakan agent. #brocuba #kualalumpur #uitmdihatiku #uitm #uum #iium #kuantan #terengganu #uitmshahalam #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #uitmlendu #uitmarau #uitmsegamat #uitmseriiskandar #uitmmachang #uitmmelaka #uitmdungun #uitmjengka #uitmjasin #uitmpalam #uitmmerbok #johor

Tengok harga shirt hawai ni.Cuma RM12 -20 sahaja .harga market jual di Malaysia RM35- RM50 .Rugi tau tak join ada macam macam barang serius.Kebanyakan seller online ambil stock dari china semua menggunakan WEB yang saya ajar ni.Class kami yuran cuma RM80. HARGA ASAL RM100. Kami ajar cara membeli dari 3 web direct seller China.Dan salah satu web tu cara membeli barang copy ori, bag, kasut, Jam tangan dan macam macam lagi.DM /WHATSAPP KAMI UNTUK JOIN CLASS SEKARANG Join class kami 24 MAC ni . 3 web direct seller china kami berikan kepada anda dan beberapa part bonus yang lain. 3 web direct seller china itu adalah. 1. Web agent direct seller china 2. Web direct seller china 3. Web membeli barang copy ori Dan part bonus yg lain.iaitu 1. 58 id wechat seller copy ori 2. 20 barang yang bileh dijual 3. Cara seller wechat pay 4. Cara menjual di shoppe 5. Tips menjual di ig. 6. Dan cara membeli barang dari 1688 mengunakan agent. #brocuba #kualalumpur #uitmdihatiku #uitm #uum #iium #kuantan #terengganu #uitmshahalam #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #uitmlendu #uitmarau #uitmsegamat #uitmseriiskandar #uitmmachang #uitmmelaka #uitmdungun #uitmjengka #uitmjasin #uitmpalam #uitmmerbok #johor

Kitkat!! Kitkat!! Kitkat!!! . You like kitkat flavour? . Want to know about kitkat flavour? . Let's me explain it ๐Ÿค— . After this you will fall in love with this flavour ๐Ÿ’– . #com421 #uitmjasin #noornaylimohamadjabit #at2205c #nsabrinamasri

#pts_available Vtg 1996 Spedo USA Size : L Pit 22โ€ Length 28โ€ Condition : 9/10 Price : RM68 Free Postage Fast detail pm/whatsapp 011-11604944 (adik). #bundlemalaysia #preloved #bundles #bundledeal #uitm #upm #sayajual #sayajualmurah #ukm #tommyhilfiger #polo #uniqlo #nba #nfl #nhl #supreme #bathingape #kaws #wtaps #versace #fendi #ucam #uitmjasin #90s #nike #adidas #politeknikmerlimau

Cantik Nyeee Iriz Baru Ni!!..Ada Class,Ada Gaya..Setanding Dengan Kereta2 Luar Yang Lain!!Whatsapp Saya Zaaba 014 7100352 Jika Berminat Ya..๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘๐Ÿ’“๐Ÿ’“ #protonirizmelaka #protonmelakatengah #melaka #masjidtanah #melakamall #mitc #mitc #merlimau #mydinmelaka #jasin #alorgajah #aeonbandarayamelaka #airmolek #airkeroh #uitmbandarayamelaka #utem #utc #uitm #uitmjasin #bukitbaru #batangmelaka #bukitkatil #bukitberuangmelaka #selandar #sungaiudang #kualalinggi

Kasut trending dah masuk gais๐Ÿ˜ Nangis tgk kasut ni lawa sngat. Lambat grab memang habis ๐Ÿ˜Stock sngat2 terhad! ............................................. PUMA GV SPECIAL PROMO PRICE : RM90 FREE POSTAGE SM / + RM10 SS NORMAL PRICE :RM140 SIZE : 41-45 Euro . . ๐Ÿ’ขREADY STOCK ๐Ÿ’ขHIGH QUALITY . Color : Black & Green LIMITED STOCK! . ............................................. How to order? Click link whatsapp at our bio๐Ÿ˜˜

TAHUKAH ANDA? Pisang adalah buah gembira. Memakan pisang boleh mengurangkan rasa marah dan depresi. Tak percaya? Jom try minum Banana Shake di Cicipan. Delivery dibuka untuk kawasan Ayer Keroh, Melaka. #cicipanmelaka #karipapjumbo

Rimaslah whitehead ni ! Buat hidung menggerutu, makeup tak sekata ๐Ÿ˜” Haa jangan risau, DIANZ MASK AND MOIST kan ada. Pakai 1-2 kali seminggu untuk wajah bebas whitehead dan blackhead ๐Ÿฅฐ . . Beli DIANZ MASK AND MOIST sahaja atau pembelian kombo bersama produk Dianz yang lain korang layak dapat pouch bag limited edition Dianz ni secara PERCUMA! ๐Ÿ˜‰ . . HARGA ? RM59 sahaja untuk 2 item berkembar ni. โœ… . TIADA TAMBAHAN CAS POSTAGE โœ… (Sabah sarawak +rm5) . . DM for order / whatsapp 0126789210 ๐Ÿ˜Š . . #dianlegacy #dianzvitamin #dianz #dianzmasknmoist #dexandra #aurawhite #putih #putihgebu #peloles #flawless #dianznewbaby #dianzmaskmoist #masker #moisturizer #blackhead #whitehead #skincare #dianzmelaka #dianzjasin #dianzselandar #cabutwhitehead #utemmelaka #bemban #utemduriantunggal #uitmjasin

Kulit Makin sihat Makin cunzzz sape tak onzz Kan. . Tanpa perlu pikir no kafein. Now minum kopi je da lawa cenggini.๐Ÿ‘๐Ÿ˜ . Rugi tau tak Cuba lagi. Di jamin sedapppp๐Ÿ˜˜ Sampai pantang nampak nak bancuh.hihihi . . Jom whatsapp kami ke 011 55302595 untuk kulit cantik ๐Ÿ’— . . #dianzvitamin #bconfidentadvance #susumaaez #susukambing #nakcantik #cikgumalaysia #susumaaezori#uitmshahalam #uitmskudai #uitmmachang #uitmdihatiku #usm #uitmsegamat #uitmpuncakalam #uitmseriiskandar # #uitmlendu #uitm #uiakuantan #uitmterengganu #uitmpermatangpauh #uitmskudai #uitmjengka #uitmjasin #uitmmelaka #usmc #upm #um #upsi #teammasryana

Kulit Makin sihat Makin cunzzz sape tak onzz Kan. . Tanpa perlu pikir no kafein. Now minum kopi je da lawa cenggini.๐Ÿ‘๐Ÿ˜ . Rugi tau tak Cuba lagi. Di jamin sedapppp๐Ÿ˜˜ Sampai pantang nampak nak bancuh.hihihi . . Jom whatsapp kami ke 011 55302595 untuk kulit cantik ๐Ÿ’— . . #dianzvitamin #bconfidentadvance #susumaaez #susukambing #nakcantik #cikgumalaysia #susumaaezori#uitmshahalam #uitmskudai #uitmmachang #uitmdihatiku #usm #uitmsegamat #uitmpuncakalam #uitmseriiskandar # #uitmlendu #uitm #uiakuantan #uitmterengganu #uitmpermatangpauh #uitmskudai #uitmjengka #uitmjasin #uitmmelaka #usmc #upm #um #upsi #teammasryana

Nampak ganaz bila pekena color ni tapi ni la my febret. Bila rase mood xok pakai tebal Gini. Bila mood rase cun. Rase gegel. Pakai nipiss je. So lawa โค๏ธ . Nampak beza Tak Dari biaseeee . . APA akak rase hari ? Tengok lips akak laaa . . Jom whatsapp kami ke 011 55302595 untuk bibir CANTIK ๐Ÿ’— . . #tsubella #lipmattemeroyan2019 #sobellabeauty #sobellasquad #nakcantik #cikgumalaysia #sobella #uitmshahalam #uitmskudai #uitmmachang #uitmdihatiku #usm #uitmsegamat #uitmpuncakalam #uitmseriiskandar #uitmpuncakperdana #uitmlendu #uitm #uiakuantan #uitmterengganu #uitmpermatangpauh #uitmskudai #uitmjengka #uitmjasin #uitmmelaka #usmc #upm #um #upsi #ridmas

Btw ayaq tu sampai kat MELAKA petang semalam. Then malam lepas eina restock je eina balik UiTM then ramai customer yang dah tunggu and dah tanya ayaq ada lagi tak. And Eina jwab laa. Yesss ayaq ada lagii... Thank korang. Malamยฒ pon grab @eina_ayaqworld jugak. ๐Ÿ’ช . . #com421 #uitmjasin #azreena #m3at2205d #misssabrina #terliur #ayaqworldbonda #ayaqworldjasin #ayaqworldmelaka #pastisedap #jomoder

Korang!! Tengok tu stok ayaq world dah sampai beb. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Korang tak terliur ke nak rasa? Mai laaa sini DM eina 0137244049 untk oder ayaq ni. Ayaq ni laku keras mcam pisang gorenggg. RUGI RAK CUBA. . #com421 #uitmjasin #azreena #m3at2205d #misssabrina #terliur #ayaqworldbonda #ayaqworldjasin #ayaqworldmelaka #pastisedap #jomoder

๐Ÿ“ท ๐ŸŽ“ #convo #convocation #konvo #preconvo #brainphotography . ๐Ÿ” www.facebook.com/brainphotography . ๐Ÿ“ง brainphotography@yahoo.com IG: brainphotography_official . WhatsApp // Call โ˜Ž๏ธ 01127609428 . ๐Ÿ“ STUDIO: No 13A, Jln Panglima, Taman Bendahara, Segamat Johor . ๐Ÿƒ #segamat #uitm #uitmsegamat #kolejkomuniti #mrsm #utm #uitmshahalam #ypj #kolejkomunitisegamat #uitmmelaka #uitmjasin #mrsmgemencheh #ypjsegamat #segamatjohor #jementah #labis #gemas #muadzamshah #muadzam #uitmmelaka #tabika #taska #kemas #uitmjasin

๐Ÿ“ท ๐ŸŽ“ #convo #convocation #konvo #preconvo #brainphotography . ๐Ÿ” www.facebook.com/brainphotography . ๐Ÿ“ง brainphotography@yahoo.com IG: brainphotography_official . WhatsApp // Call โ˜Ž๏ธ 01127609428 . ๐Ÿ“ STUDIO: No 13A, Jln Panglima, Taman Bendahara, Segamat Johor . ๐Ÿƒ #segamat #uitm #uitmsegamat #kolejkomuniti #mrsm #utm #uitmshahalam #ypj #kolejkomunitisegamat #uitmmelaka #uitmjasin #mrsmgemencheh #ypjsegamat #segamatjohor #jementah #labis #gemas #muadzamshah #muadzam #uitmmelaka #tabika #taska #kemas #uitmjasin

๐Ÿ“ท ๐ŸŽ“ #convo #convocation #konvo #preconvo #brainphotography . ๐Ÿ” www.facebook.com/brainphotography . ๐Ÿ“ง brainphotography@yahoo.com IG: brainphotography_official . WhatsApp // Call โ˜Ž๏ธ 01127609428 . ๐Ÿ“ STUDIO: No 13A, Jln Panglima, Taman Bendahara, Segamat Johor . ๐Ÿƒ #segamat #uitm #uitmsegamat #kolejkomuniti #mrsm #utm #uitmshahalam #ypj #kolejkomunitisegamat #uitmmelaka #uitmjasin #mrsmgemencheh #ypjsegamat #segamatjohor #jementah #labis #gemas #muadzamshah #muadzam #uitmmelaka #tabika #taska #kemas #uitmjasin

. KURUNG MODEN EXCLUSIVE ๐Ÿ‘š Material ๐Ÿ’ฏ% English Cotton ๐Ÿ‘š span nipis di bahagian bahu ๐Ÿ‘š zip dibahagian belakang baju ๐Ÿ‘š Dart belakang ๐Ÿ‘š Kain Pinggang getah ๐Ÿ‘š Kain selisih depan ( kain pakai) ๐Ÿ‘š zip tepi kain ๐Ÿ‘š Available Saiz XS - 3XL . . Harga Asal : RM 65 Harga Promosi : RM 59 (tak termasuk postage) . . Berminat Nak order ? Whatsapp _0169475831 . . . #kctrtw #kurungcottonkctrtw #terapiinstagram #bazarpaknil #bazaaronline #terlajaklaris #klmalaysia #kurungcottonviral #kurungpahang #kurungkedah #kurungpeplum #kurungmodenmurah #kebayamoden #ajimaura #terlajaklaku #bazaarpaknilmurah #kurungmodern #minikurungmoden #kurungcottonmurah #uitmjasin #kolejkomunitiselayang #chendering #subangparade #butterworth #cameronhighlands #sedondonbridesmaids #kendurikahwin #majlisakikah #pujaanhatikanda #ctdk

. KURUNG MODEN EXCLUSIVE ๐Ÿ‘š Material ๐Ÿ’ฏ% English Cotton ๐Ÿ‘š span nipis di bahagian bahu ๐Ÿ‘š zip dibahagian belakang baju ๐Ÿ‘š Dart belakang ๐Ÿ‘š Kain Pinggang getah ๐Ÿ‘š Kain selisih depan ( kain pakai) ๐Ÿ‘š zip tepi kain ๐Ÿ‘š Available Saiz XS - 3XL . . Harga Asal : RM 65 Harga Promosi : RM 59 (tak termasuk postage) . . Berminat Nak order ? Whatsapp _0169475831 . . . #kctrtw #kurungcottonkctrtw #terapiinstagram #bazarpaknil #bazaaronline #terlajaklaris #klmalaysia #kurungcottonviral #kurungpahang #kurungkedah #kurungpeplum #kurungmodenmurah #kebayamoden #ajimaura #terlajaklaris #bazaarpaknilmurah #kurungmodern #minikurungmoden #kurungcottonmurah #uitmjasin #kolejkomunitiselayang #chendering #subangparade #butterworth #cameronhighlands #sedondonbridesmaids #kendurikahwin #bajukonvo #pujaanhatikanda #ctdk

. KURUNG MODEN EXCLUSIVE ๐Ÿ‘š Material ๐Ÿ’ฏ% English Cotton ๐Ÿ‘š span nipis di bahagian bahu ๐Ÿ‘š zip dibahagian belakang baju ๐Ÿ‘š Dart belakang ๐Ÿ‘š Kain Pinggang getah ๐Ÿ‘š Kain selisih depan ( kain pakai) ๐Ÿ‘š zip tepi kain ๐Ÿ‘š Available Saiz XS - 3XL . . Harga Asal : RM 65 Harga Promosi : RM 59 (tak termasuk postage) . . Berminat Nak order ? Whatsapp _0169475831 . . . #kctrtw #kurungcottonkctrtw #terapiinstagram #bazarpaknil #bazaaronline #terlajaklaris #klmalaysia #kurungcottonviral #kurungpahang #kurungkedah #kurungpeplum #kurungmodenmurah #kebayamoden #ajimaura #terlajaklaris #bazaarpaknilmurah #kurungmodern #minikurungmoden #kurungcottonmurah #uitmjasin #kolejkomunitiselayang #chendering #subangparade #butterworth #cameronhighlands #sedondonbridesmaids #kendurikahwin #majlisakikah #pujaanhatikanda #ctdk

#liurlelehhouse Tahniah Semua Team Leader & Agent Liur Leleh House. Top 3 #monsterleader December 2018 & Febuary 2019 & Top 3 #monsteragent December 2018 & February 2019. Korang memang gile2. Siapa kata jual jerux tak boleh berjaya ? tak boleh jana pendapatan ? Semua bermula dari diri sendiri. Awak rajin, awak berjaya. Keyword dia hari ni starting dari bawah baru upgrade. Ada impian, Ada tindakan, Ada kesabaran inshaAllah Ada kerjayaan. Semoga kita semua sentiasa berjaya dunia & akhirat. @airpoolstylo @jeruxliurlelehhouse @liurlelehhousehq #liurlelehhousebysakinahusna #familiama #llhempire #llhfamilia #tfj #liurlelehhouse #liurlelehhousemelaka #liurlelehhousemuar #liurlelehhousemerlimau #liurlelehhousejasin #liurlelehhousekotamelaka #liurlelehhousebukitkatil #liurlelehhouseayerkeroh #jerukmanggamelaka #jerukmanggaviral #jerukmanggamerlimau #politeknikmerlimau #politeknikmelaka #uitmjasin #uitmmelaka #utem #kolejyayasanmelaka #kuim #kptmmelaka #thefamousjerux #thefamousjeruxsambalkick #thefamousjeruxmalaysia

Kasut trending dah masuk gais๐Ÿ˜ Nangis tgk kasut ni lawa sngat. Lambat grab memang habis ๐Ÿ˜Stock sngat2 terhad! ............................................. NIKE ZOOM FLYKNIT PROMO PRICE : RM90 FREE POSTAGE SM / + RM10 SS NORMAL PRICE :RM140 SIZE : 40-44 Euro . . ๐Ÿ’ขREADY STOCK ๐Ÿ’ขHIGH QUALITY . Color : Black Red, Black & Black Blue LIMITED STOCK! . ............................................. How to order? Click link whatsapp at our bio๐Ÿ˜˜

Hurry up guys, our bundle just added new stock of flanel from our sharepartner Bobbundle, Any inquires please Dm now 1.Flanel๐Ÿ’ฏ 2.Branded๐Ÿš€ 3.uniqlo ๐Ÿงฉ . #bosskiyubundle #uitmjasin #att2205c #muhammadsyafiqbinabdmalek #bobbundle #sharepartner @nsabrinamasri

|YANG DITUNGGU-TUNGGU SAMPAIโ€ผ๏ธ| . Kalau nak tahu bag makeup ni sgt digilai ramai tau pengguna Hermosa, mira dapat grab 5 je. . Cantik betul bag makeup dia, dahlah warna pink lepastu dapat free charm tau sayang. . Murah je awak Rm 35 Nak order dm @allabouthermosa atau whatapps 0176151474. . . . wudhukfriendly #organicskincare #organicproduct #naturalskincare #hermosamalaysia #agenthermosa #hermosacleansingwater #hermosaserum #hermosamelaka #hermosamattelipcreme #agentswanted #dropshipwanted #hermosabybelinda #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #jerawat #pmm #acne #trustedseller #uitmlendu #uitmjasin #uitmmelaka #mmumelaka #skincare #melaka #utem #pmm #kuim #melakaboutique #tiktok

Haiiii awakยฒ semuaaa.... Dalam video ni i bagitahu the PRICE MSS Dont worry!! Its price very affordable u all ๐Ÿ˜ฑ.... Every one can buy this serum.. .Rm30!! . .Rm30!! . .Rm30!! Itu lah harga MSS... Sangat "WOWWw" kan harganyaa... ๐Ÿ˜Š #uitmjasin #com421 #m3at2205d #nsabrinamasri

MEN FLANNEL CHECKERED SHIRT Brand : Uniqlo Size : L Material : Cotton Color : Maroon Sleeve : Long #uitmjasin #com421 #at2205c #haziqhashim

Jom try Banana Shake by Cicipan! ๐Ÿ“ Lot 11, Medan Selera Bukit Melaka, Bukit Beruang (Berhampiran Petronas MMU Melaka)

Terima kasih kerana memilih Nara Car Rental. Kereta sewa paling murah di Jasin. #uitmjasin #politeknikmerlimau #keretasewa

โšœBAWAL CORNSKIN BIDANG 45 . ๐ŸŒนMaterial:kain cotton lembut dan berbentuk seperti kulit jagung ๐ŸŒนJahitan Tepi : Baby Seam ๐ŸŒนUkuran:Bidang 45" . ๐ŸŒปLembut ๐ŸŒปTak Jarang ๐ŸŒปTak licin ๐ŸŒปRingan ๐ŸŒปSenang bentuk ๐ŸŒปIronless ๐ŸŒปTak mudah kedut ๐ŸŒปFabrik lembut dan sejuk . โš ๏ธcolour might be different due to lighting n screen resolution. . Harga sehelai RM10 3helai RM27 . . . . #tudungbawalinstant #tudungmalaysia #mahasiswi #uiagombak #uia #uiam #uiakuantan #uiabest #niquia #usimians #usimstudent #usiminstagramers #uitm #uitmshahalam #uitmpuncakalam #uitmdihatiku #uitmpuncakperdana #uitmlendu #uitmmachang #uitmsegamat #uitmarau #uitmjasin #uitmseriiskandar #uitmkbm #uitmjengka #uitmdungun #uitmmelaka #uitmpp

ISO PART 2.0 If u wanna be a good photographer, then u must watch this video. Because BEST photographers watch this video n JOIN my class๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #at2205c #com421 #muhdfikri #uitmjasin @nsabrinamasri

Terima Kasih kerana memilih @lanyard.empire ๐Ÿ˜ŽKami menerima tempahan printing lanyard. ๐Ÿ”ฅMinimum printing 30pcs dan ke atas. Harga @lanyard.empire 30pcs RM8.00/1pcs 50pcs RM5.50/1pcs 100pcs RM4.50/1pcs 200pcs RM4.00/1pcs(๐Ÿ”ฅPromosi) 500pcs RM3.30/1pcs 1000pcs RM2.80/1pcs 5000pcs RM2.50/1pcs(๐Ÿ”ฅPromosi) . ๐Ÿ˜ŽFreegift๐Ÿ˜Ž extra lanyardโœ… Sticker @lanyard.empireโœ… 100pcs keatas percuma design Email :lanyardempire@gmail.com Whatsapp 0182324397 #lanyardempirebytikahh #supplierlanyard #lanyard #lanyardreadystock #lanyardmurah #lanyardmurahmalaysia #lanyardsarawak #printinglanyard #customlanyard #lanyardsabah #politeknik #uum #uthm #lanyardterbaik #printingmurah #martikulasi #kolej #kedailanyard #university #lanyardkedah #lanyardjohor #lanyardshahalam #lanyardkl #lanyardselangor #lanyardmelaka #politeknikmerlimau #uitmjasin #uthmbatupahat

Happy customers got their ice cream malaysia already ๐Ÿ˜ฑโ— So what are you waiting for? Grab your ice cream malaysia now ๐Ÿค—โค #com421 #com4215b #sirnabihan #sirnabihan5b #uitmjasin #kualakububharu #aiskrimmalaysia

Dapur AiNor
(@dainor96)

1 Day 1 Hour Ago

Hai ๐Ÿฆchocolate cheese indulgence kembali Tak manis nau dan tak tawar๐Ÿคค Yg sedang-sedang saja Cepat-cepat Dm atau wasap d'aiNor Rm4.00 per each www.wasap.my/0167305830 #melakadelivery #politeknikmerlimau #merlimau #uitmjasin #chocolatecheeseindulgence

#feedbackcustomer . Assalamualaikum dan selamat pagi semua๐Ÿ˜˜ . Tenguk customer kita ni cakap apa? Baru sampai terus makan dengan nugget! Kan dah cakap sos cheese ni sedap sangat๐Ÿ˜ฉ๐Ÿคค. Boleh buat makan satu family tauโ—๏ธ . Sapa yang belum try tu meyhh order dekat kita . Macam mana nak order? Wsโžก๏ธ 019-9194796 atau click link kat bio okay๐Ÿ˜˜ . . . . . #cheese #cheesepowder #cheesepowdermurah #serbukcheesekfc #cheesepowdermalaysia ##cheese #cheesepowder #cheesepowdermurah #serbukcheesekfc #cheesepowdermalaysia #cod #uitmsegamat #uitmsegamatjohor #uitmshahalam #uitmdungun #uitmmachang #uthm #uthmjohor #uthmpagoh #uitmjengka #uitmpuncakalam #uitmmerbok #uitmjasin #uitmseriiskandar

Custom lanyard Minimum order 30pcs Pm untuk design di atas. Boleh tukar logo dan word Kalau nak design lain, tambah RM10 - RM20 untuk caj design. **Percuma design jika order 500pcs keatas Thank you.. Email :lanyardempire@gmail.com Whatsapp 0182324397 #lanyardempirebytikahh #supplierlanyard #lanyard #lanyardreadystock #lanyardmurah #lanyardmurahmalaysia #lanyardsarawak #printinglanyard #customlanyard #lanyardsabah #politeknik #uum #uthm #lanyardterbaik #printingmurah #thinkerstudios #martikulasi #kolej #kedailanyard #university #lanyardkedah #lanyardjohor #lanyardshahalam #lanyardkl #lanyardselangor #lanyardmelaka #politeknikmerlimau #uitmjasin #uthmbatupahat

Assalamulaikum dan Hello guys.. tengok tuu syedot pun telah try makan brownies dan kookies monster.. serious nak cakap memang sedap gila.. korang try sekali pasti nak lagi ๐Ÿ˜‹๐Ÿซ ๐ŸŒธcod area ๐Ÿš— jasin, melaka, air kuning, gemencheh ๐ŸŒธfree postage semanjung malaysia / sabah serawak rm15 ๐ŸŒธ trusted saller ๐Ÿ’ฏ ๐ŸŒธdilayan 24jam ๐Ÿ‘๐Ÿ˜‹ ๐Ÿ‘‡ berminat sila klik dibawah untuk tempahan ๐Ÿ‘‡ https://bit.ly/2Uf4rIe #browniesmonster #browniesedap #browniesmelaka #jasin #honor8xmalaysia #vsco #melakafood #uitmjasin #kolejkomunitiselandarmelaka #kolejkomuniti #kolejkomunitiselandar #ilpselandar #ilpselandarstudent #ilpselandarmelaka #ikmjasin #smknyalas #smksimpangbekoh #nyalas

Kulit Makin sihat Makin cunzzz sape tak onzz Kan. . Tanpa perlu pikir no kafein. Now minum kopi je da lawa cenggini.๐Ÿ‘๐Ÿ˜ . Rugi tau tak Cuba lagi. Di jamin sedapppp๐Ÿ˜˜ Sampai pantang nampak nak bancuh.hihihi . . Jom whatsapp kami ke 011 55302595 untuk kulit cantik ๐Ÿ’— . . #dianzvitamin #bconfidentadvance #susumaaez #susukambing #nakcantik #cikgumalaysia #susumaaezori#uitmshahalam #uitmskudai #uitmmachang #uitmdihatiku #usm #uitmsegamat #uitmpuncakalam #uitmseriiskandar # #uitmlendu #uitm #uiakuantan #uitmterengganu #uitmpermatangpauh #uitmskudai #uitmjengka #uitmjasin #uitmmelaka #usmc #upm #um #upsi #teammasryana

Morning #krunchychocomelts make you happy.Pelbagai topping pilihan yang hotยฒ disukai ramai. Boleh pilih nak COKLAT SUSU @ COKLAT PUTIH. ๐ŸซOREO ๐ŸซNIPS ๐ŸซNESTUM ๐ŸซCORNFLEKS ๐ŸซCADBURY OREO ๐ŸซMILO NUGGET ๐ŸซKIT KAT BITES . . . TERUS MAKAN HATIKU TERTAWAN . . . KRUNCHY CHOCO MELTS . . . @krunchychoco_drupdrap 0102468941 . . #chocojarviral #bazarpaknilonline #kcmmelaka #agentchocolate #agent #agentchocojar #lovecoklat #hantucoklat #homemade #merlimau #muar #krunchy #krunchychocomeltshq #agent #melaka #sungairambai #merlimau #uitmjasin #chocojarmalaysiamurah #kolejkomunitijasin #politeknikmerlimau #lovecoklat #takefive #terapiinstagram #sedapsangat #studentlife #doorgiftkahwin #krunchychocomeltsmelaka

Kek batik milo pun ada ye semua ๐Ÿค—. Stock akan diupdate nanti ye ๐Ÿ˜ . ๐Ÿš— Cod UiTM Jasin, Kuala Pilah ๐Ÿš— Self pickup UiTM Jasin, Kuala Pilah ๐Ÿ“ Khamis . #com421 #uitmjasin #m3at2205d #sitinabilahbintirazally #miss @nsabrinamasri

Attention โ€ผ๏ธ . #com421 #uitmjasin #m3at2205d #sitinabilahbintirazally #miss @nsabrinamasri

Haiii ๐Ÿค— siapa2 yang nak order donut boleh direct ws atau dm ye ๐Ÿ˜Š. Cepat2 apa tunggu lagi.. meh la cuba donut sedap ๐Ÿ˜. . ๐Ÿ“ Close order esok pukul 5 petang. . ๐Ÿš— Cod UiTM Jasin, Kuala Pilah ๐Ÿš— Self pickup UiTM Jasin, Kuala Pilah ๐Ÿ“ Khamis . #com421 #uitmjasin #m3at2205d #sitinabilahbintirazally #miss @nsabrinamasri

Tips 101: ISO STAY TUNED FOR THE SECOND PART. If ure interested to join the community, feel free to hit the link in the bio or u can directly dm me. HAVE A GOOD DAY! ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน #at2205c #com421 #muhdfikri #uitmjasin @nsabrinamasri

PROMOSI!!!...PROMOSI!!!...PROMOSI!!! . Tempah segera CHOCOLATE BROWNIES yang dijamin SEDAP & dipenuhi rasa COKLAT YG PREMIUM hanya dengan harga; . >>>RM45/box FREE TOPING >>>RM45/box FREE TOPING >>>RM45/box FREE TOPING for order contact wasap.my/60187861737 #polycuisinebakerypmm #polycuisinebakery #kek #brownies #weddingcake #birthdaycake #merlimau #melaka #pmm #uitmjasin