Photos and Videos about

Mau tahu enggak bagaimana caranya bisa positif hamil dalam waktu 1-3 bulan ? Mau tahu enggak gimana caranya menghilangkan KISTA, MIOM dan Penyumbatan Tuba tanpa harus di Operasi berkali kali dg biaya tinggi ? Mau tahu enggak gimana caranya melancarkan Siklus Haid, menghilangkan Keputihan, PCOS, Toxo, Rubella dengan cara mudah ? Mau tahu enggak gimana cara mengobati suami yang kena masalah Azoospermia (sperma kosong/mandul), Oligospermia (sperma encer), Asthenozospermia (sperma kurang gesit), Teratospermia (sperma bentuknya tak lazim), Varikokel, Ejakulasi Dini, Lemah Syahwat dll dengan cara cepat, sehat dan Tepat ? Mau tahu enggak bagaimana caranya menurunkan Berat Badan 5-10 kg dalam 2 minggu tapi badan tetap sehat dan bugar ? Yang mau tahu kontak kami ya Konsultasi Gratis kok.. Pin: E3D8DA7C WA: 085823084890 kami Free konsultasi๐Ÿ‡ฌโ€Œ๐Ÿ‡ทโ€Œ๐Ÿ‡ฆโ€Œ๐Ÿ‡นโ€Œ๐Ÿ‡ฎโ€Œ๐Ÿ‡ธ yuk follow, like.... ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ @solusi_cepat_kehamilan_bunda @solusi_cepat_kehamilan_bunda @solusi_cepat_kehamilan_bunda @solusi_cepat_kehamilan_bunda ๐ŸฅUntuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi ๏ธโœ” contact person ๐Ÿ“ฑBBM : E3D8DA7C ๐Ÿ“ฑWA : 085823084890 https://api.whatsapp.com/send?phone=6285823084890 ๏ธ ๏ธ

Ada tak pernah terfikir macam ni? . Inilah benda yang Tirah takut... Sekali kita buat orang tu hilang kepercayaan, nak ke orang tu percayakan kita?๐Ÿ˜” Kalau ada pun dikira bertuah... . Kepada kawan2 or sesiapa yang mengenali diri ini, Minta maaf sangat2 kalau ada buat salah or termusnahkan kepercayaan korang๐Ÿ˜Š . Semua orang buat silap, Kita semua tak sempurna tapi kesilapan yang kita lakukan tu jadikanlah pengajaran untuk menjadi lebih baik๐Ÿ˜ . FIGHTING๐Ÿ’ช . #bitbitart๐Ÿฐ#lovesdrawing #lukisanmalaysia #motivation #digitalart #graphicdesign #komikmerapu #komik #komikdakwah #komikhitamputih #uitmlendu #lenduperform #ad111

Banyak yang bertanya "Bunda bagaimana caranya agar saya bisa hamil?" .....Bunda, agar terjadi kehamilan, pastikanlah kondisi Bunda dan Ayah dalam keadaan yang memenuhi Syarat yaitu Sehat. Jika Bunda Ayah punya masalah Kesehatan atau ada Hambatan Hamil seperti Siklus Haid tidak teratur, Kista, Miom, PCOS, Penebalan dinding rahim, Gangguan Sperma, dan Masalah Kesehatan lainnya, MARI KAMI BANTU MENGATASINYA. Konsultasi Gratis WA : 087864981841 Kami sangat berharap Bunda dan Suami akan menjadi Pasangan yang berhasil berikutnya. Sehat dan Positif Hamil

๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰๐Ÿ˜”MENUNDA ATAU TIDAK?๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ Menunda untuk mendapatkan momongan adalah hak semua pasangan, tetapi pertimbangkan kembali apakah menunda kehamilan akan memberikan dampak kedepannya bagi rumah tangga anda. โœฏโœฏโœฏโœฏโœฏโœฏโœฏโœฏโœฏโœฏโœฏโœฏโœฏโœฏโœฏโœฏโœฏโœฏโœฏโœฏโœฏโœฏโœฏโœฏ Munculah pertanyaan, sudahkah Anda mempertimbangkan faktor kesehatan organ reproduksi ketika Anda memutuskan untuk menunda momongan? ๐ŸŒน๐ŸŒธ๐ŸŒผPentingnya Anda mengetahui apa dampak dari menunda kehamilan apabila telah berusia matang dan rawan , sebaiknya pertimbangkan kembali alasan Anda mengapa ingin menunda sebuah kehamilan yang bagi sebagian wanita adalah hal yang sulit untuk didapatkan. Berbagai macam alasan dikemukan oleh banyak wanita saat ini seperti karena faktor pekerjaan, pendidikan, karir dll. Banyak yang lupa bahwa mereka menunda kehamilan pada masa produktif sehingga akhirnya justru mengalami kesulitan hamil saat tua pada saat mereka sudah benar-benar berharap untuk segera hamil. Faktor umur pada wanita akan sangat berpengaruh terhadap kesuburan dan hal tersebut sering dilupakan. ๐Ÿƒ๐ŸŒน๐ŸŒธ๐Ÿ’"Kehamilan adalah karunia dari Tuhan Yang Maha Esa. Tidak sepantasnya kita sebagai manusia menunda karunia tersebut hanya karena karir dan materiโ€. Usaha dan doa harus seiring sejalan untuk mendapatkan sibuah hati,โ€MERINDUKAN BUAH HATI PROGRAM HAMIL INI SOLUSINYAโ€.Dipandu dan didampingi langsung oleh terapis handal. Mau info lebih lanjut segera konsultasikan bersama kami. " PROGRAM HAMIL " Untuk konsultasi, silahkan bunda hubungi Terapis kami: WA: 087864981841

๐Ÿ’ž *NEW TESTIMONI HERBAL BEE* ๐Ÿ’ž Alhamdulillah.. *SELASA BERKAH* Kabar bahagia lagi di malam hari ini, Selasa 18 Desember 2018 *Nama : Privasi* *Alamat : Jambi* *Usia : Suami(25) Istri(20)* *Usia Pernikahan : 6 Bulan* *Keluhan : Sperma Tumpah dan Keputihan* *Konsumsi : 1 Paket herbal BEE* *Lama Promil : 2 Minggu* Besarnya biaya yg dikeluarkan tidak menghalangi niat beliau untuk Promil bersama kami.. โ˜บ Masih ada keraguankah bunda dgn Promil herbal BEE kami??? Saat bunda masih dalam keraguan, sementara diluar sana bunda2 yg yakin sudah mendapatkan tiket positif hamil.. ๐Ÿ˜ Ayo bunda segera gabung dengan Promil Herbal BEE yg sdh terbukti benar2 membantu semua pasutri untuk mendapatkan buah hati yg di idam2kan. Kami akan selalu memandu dan membimbing bunda sampai tahap akhir.. โ˜บ Tunggu apa lagi bunda.. Segera konsultasikan keluhan bunda pada kami ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘ง *Salam โœŒ garis merah ๐Ÿคฐ๐Ÿป*

. ๐Ÿ”นCode: 3646C Qeera Blouse . Material: Pearl Crepe . Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46 . ๐ŸŒŸTangan : Getah . Harga :RM29 Postage:RM8sm/11ss . http://Zaffdhalegacy.wasap.my . #sayajualblouse #ayannablouse #sayajual #blousemurah #ruangrezekihanania #igshop #onlineshop #vendeurfestival #visitmyig #malaysiaonlineshop #moodrepublik #bazaarpaknil #zaffdhalegacy #uitm #uum #utem #unisel #utm #uitmbandarayamelaka #uitmshahalam #uitmlendu #uitmjasin #uitmpuncakalam

. ๐Ÿ”นCode: 3646C Qeera Blouse . Material: Pearl Crepe Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46 . ๐ŸŒŸTangan : Getah . Harga :RM29 Postage:RM8sm/11ss . http://Zaffdhalegacy.wasap.my . #sayajualblouse #ayannablouse #sayajual #blousemurah #ruangrezekihanania #igshop #onlineshop #vendeurfestival #visitmyig #malaysiaonlineshop #moodrepublik #bazaarpaknil #zaffdhalegacy #uitm #utm #uum #unisel #utem #uitmbandarayamelaka #uitmlendu #uitmshahalam #uitmpuncakalam #uitmjasin

Concealer by Obsess Cosmetic... . Ada 3 shades.. . Boleh tutup semua cela kat muka kita... tambah tepek TCF.. meletopp chuollls... . Nak tahu lebih lanjut pasal produk obsess cosmetic jangan segan silu whatsapp kakpija tau awakkk.. . COD area ๐Ÿš—Tampin ๐Ÿš— Alor Gajah Postage SELURUH MALAYSIA WHATSAPP: +60199379773 #agentobsesscosmetics #obsesscosmetics #obsesscosmeticsmelaka #obsesscosmeticstampin #obsesscosmeticsalorgajah #cod #tampin #alorgajah#uitmlendu#utem#makeupmurah #lipmattemurah #lipstickmurah #dyxycosmetics #duckcosmetics #hudalipmatte #hudabeauty #selleronline #squadsyiera #waniempire #jaeynorsquad

Alhamdulillah 30 batang rezeki malam ni ๐Ÿฆ Tq bro Zaki . Semoga dimurahkan rezeki dan urusan dunia akhirat oleh Alah swt. Aamin โค๏ธ . . . . . You can design your own ice cream ! Just only with RM 1 ! ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— Nak flavor apa? Jom kakak eskrem realisasikan ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿคฆ Meh wasap Kakak www.wasap.my/01155006721 #aiskrimmalaysiamelaka #aiskrimmalaysia #codmelaka #codmelakatengah #codbatuberendam #aiskrimmurahmelaka #ctrm #uitmlendu #uitm #utem #unikl #infineon #codmelakatengah #eskremkakaklovers

. . Herv Luxe Essence Advances, melembabkan kulit serta membuatkan kulit semakin cerah bercahaya, bersifat antiseptik untuk sembuhkan luka atau radang kulit. Boleh meningkatkan keanjalan kulit serta elak pembentukan kedut pada kulit wajah. Dengan tingginya kandungan Vitamin C didalam essence ini boleh dijadikan sebagai agent pencerah kulit dan merawat pelbagai masalah kulit . Boleh pudarkan parut jerawat atau chicken pox, luka pembedahan, stretchmark dengan cepat. Aromanya yang segar dapat hilangkan stress uolss. Bersifat anti radang yang dapat merawat kemerahan kulit serta boleh merawat jerawat dan rosacea dan bertindak sebagai penapis kepada pelbagai jangkitan kulit . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Click Link at BIO ๐Ÿ‘†๐Ÿป for order online . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar) . Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #nsabeautymelaka #ainaaserummelaka #melakaainaaserum #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics #kosmetikmelaka #hervnaturalmelaka #melakahervnatural

. . For your best eyebrow shape, uolss perlukan Feathers untuk lock that shape in by applying. Ok sebenarnya feathers adalah untuk mengemas kan kening, usually kalau kening jenis yang tidak teratur, bila apply feathers, bulu kening uolss akan ikut stay tempat yang uolss tarik tu. so yang mana ada jenis serabut tu, apa kata apply Feathers untuk rapikan bulu-bulu kening uolss hanya dalam beberapa saat sahaja. Terus uolss punya kening akan kelihatan semula jadi . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Click Link at BIO ๐Ÿ‘†๐Ÿป for order online . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar) . Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #nsabeautymelaka #ainaaserummelaka #melakaainaaserum #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics #kosmetikmelaka #feathersmymelaka #melakafeathersmy

CANTIK, BERGAYA DAN BERBALOII DENGAN HANYA RM10 !! . Kenapa perlu beli yang mahalยฒ sedangkan yang murah lagi berbaloi. Dengan kami anda boleh dapatkan seluar persis artis dan persis instafamous kot. Dengan harga serendah RM10 je. . BELI SEHELAI CONFIRM REPEAT LAGI !! MATERIAL BEST GILAA SETANDING BUTIK GAISSS ! . VINTAGE PANTS VIRAL ๐Ÿ‘–๐ŸŒธ . Price : RM10 (EXCLUDE POSTAGE) SM : (1pcs ) RM8 SM : (2-5) RM11 SS : (1pcs) RM12 SS : (2-5pcs) RM17 . ONE ITEM, ONE COLOUR, ONE PIECE ONLY SERIOUS BUYER ONLY, NO BACKUP BUYER!! . Berminat boleh pm : +60194511416 . . *Color display may be slightly different from the actual color due to the lighting, photography techniques or computer resolution. . #vintagepantsrm5 #vintagepantsrm10 #seluarmurah #seluarpanjang #seluarvintage #sayajualmurah #dempireresources #uitmshahalam #uitmmachang #uitmpuncakalam #uitmlendu #politeknik #politeknikmerlimau #dempireresources #vintagepantsrm10 #vintagepantsmurah #vintagepantsrm5 #vintagepantsmampumilik #bazarpaknil #uitmpuncakalam #igersmalaysia #tempatanfest #igshopmalaysia #supportlokal #sayajualmurah #sayajual #polipkb #uitmshahalam #uitm #upm #ukm #moodrepublik #uitmshahalam #sayajualmurah #youcanduit

CANTIK, BERGAYA DAN BERBALOII DENGAN HANYA RM10 !! . Kenapa perlu beli yang mahalยฒ sedangkan yang murah lagi berbaloi. Dengan kami anda boleh dapatkan seluar persis artis dan persis instafamous kot. Dengan harga serendah RM10 je. . BELI SEHELAI CONFIRM REPEAT LAGI !! MATERIAL BEST GILAA SETANDING BUTIK GAISSS ! . VINTAGE PANTS VIRAL ๐Ÿ‘–๐ŸŒธ . Price : RM10 (EXCLUDE POSTAGE) SM : (1pcs ) RM8 SM : (2-5) RM11 SS : (1pcs) RM12 SS : (2-5pcs) RM17 . ONE ITEM, ONE COLOUR, ONE PIECE ONLY SERIOUS BUYER ONLY, NO BACKUP BUYER!! . Berminat boleh pm : +60194511416 . . *Color display may be slightly different from the actual color due to the lighting, photography techniques or computer resolution. . #vintagepantsrm5 #vintagepantsrm10 #seluarmurah #seluarpanjang #seluarvintage #sayajualmurah #dempireresources #uitmshahalam #uitmmachang #uitmpuncakalam #uitmlendu #politeknik #politeknikmerlimau #dempireresources #vintagepantsrm10 #vintagepantsmurah #vintagepantsrm5 #vintagepantsmampumilik #bazarpaknil #uitmpuncakalam #igersmalaysia #tempatanfest #igshopmalaysia #supportlokal #sayajualmurah #sayajual #polipkb #uitmshahalam #uitm #upm #ukm #moodrepublik #uitmshahalam #sayajualmurah #youcanduit

. . Krim Pelembap Wajah Peony Brightening Dengan Ultra Pelembap yang melegakan. Memberikan seri dan hidrasi pada wajah serta-merta dan tahan lama untuk rona kulit yang lebih segar. Mudah menyerap bagi menyerlahkan keaslian dan kilauan cerah yang sihat lembut pada wajah uolss . Bukan sekadar pelembab sebelum makeup, tetapi makin kerap uolss makeup, makin flawless kulit uolss nanti, kerana kandungan di dalam moisturiser ni terkandung extract paling baik untuk memperbaiki masalah kulit. Terdapat pati ginseng, pati aloe vera, pati bunga buas-buas bukit, ada akar corydalis dan yang paling bagus nya terdapat akar bunga peony yang sangat terkenal bagi merawat masalah jerawat,sunburn dan amat sesuai untuk mereka yang berkulit sensitive . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Click Link at BIO ๐Ÿ‘†๐Ÿป for order online . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar) . Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #nsabeautymelaka #ainaaserummelaka #melakaainaaserum #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics #kosmetikmelaka #alhaalfamoisturizermelaka #melakaalhaalfamoisturizer

CANTIK, BERGAYA DAN BERBALOII DENGAN HANYA RM10 !! . Kenapa perlu beli yang mahalยฒ sedangkan yang murah lagi berbaloi. Dengan kami anda boleh dapatkan seluar persis artis dan persis instafamous kot. Dengan harga serendah RM10 je. . BELI SEHELAI CONFIRM REPEAT LAGI !! MATERIAL BEST GILAA SETANDING BUTIK GAISSS ! . VINTAGE PANTS VIRAL ๐Ÿ‘–๐ŸŒธ . Price : RM10 (EXCLUDE POSTAGE) SM : (1pcs ) RM8 SM : (2-5) RM11 SS : (1pcs) RM12 SS : (2-5pcs) RM17 . ONE ITEM, ONE COLOUR, ONE PIECE ONLY SERIOUS BUYER ONLY, NO BACKUP BUYER!! . Berminat boleh pm : +60194511416 . . *Color display may be slightly different from the actual color due to the lighting, photography techniques or computer resolution. . #vintagepantsrm5 #vintagepantsrm10 #seluarmurah #seluarpanjang #seluarvintage #sayajualmurah #dempireresources #uitmshahalam #uitmmachang #uitmpuncakalam #uitmlendu #politeknik #politeknikmerlimau #dempireresources #vintagepantsrm10 #vintagepantsmurah #vintagepantsrm5 #vintagepantsmampumilik #bazarpaknil #uitmpuncakalam #igersmalaysia #tempatanfest #igshopmalaysia #supportlokal #sayajualmurah #sayajual #polipkb #uitmshahalam #uitm #upm #ukm #moodrepublik #uitmshahalam #sayajualmurah #youcanduit

KELEBIHAN DYXY MASCARA FIBER MASCARA dalam 1 mascara. . . Dapat memanjangkan, melebat dan melentikkan bulu mata dengan sekali sapuan.Microfiber brush untuk memanjangkan bulu mata. . JUMBO brush untuk melebatkan dan melentikkan bulu mata. . MESRA WUDUK๐ŸŒธHanya cuci menggunakan air tak perlu makeup remover. Sangat praktikal ketika hendak solat. . WATERPROOF๐ŸŒธTidak akan meninggalkan kesan comot jika terkena air, mata berair atau terkena hujan. . NO PANDA EYES. Tidak meninggalkan kesan hitam jika dicuci. . SPECIAL FORMULA ๐ŸŒธdari founder yang sesuai dengan keperluan wanita muslim yang tak punya banyak masa untuk bersolek tahan 12 Jam. Mudah dibawa kemana sahaja. . . ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Untuk dapatkan harga yang menarik, jom grab satu set ni ๐Ÿ˜˜ โ€ข ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ OPEN FOR AGENT & DROPSHIP untuk join #teamrezatie ๐Ÿ’• โ€ข . . Whatsapp jieha for oder & details : . ๐Ÿ“ฒ 0129517885 ( tekan link wasap kat bio ) . #dyxycosmetics #dyxymelaka #teamfl #teamrezatie #dyxyseremban #faraalipbutter #muakl #dyxybangi #muamelaka #dyxykelantan #dyxynegeri9 #dyxyjohor #dyxykl #dyxykotabharu #hudalipstickmalaysia #ainaaserum #bccreambydyana #dyxynilai #facemistdyxy #dyxytumpat #dyxywakafbahru #codkelantan #dyxyalorgajah #uitmlendu #uitmmelakabandarraya #masjidtanah #tescocheng #usahawandyxy

. . FerraRossa Eyeshadow Fairytale Collection, Dirumus istimewa dengan serbuk mutiara dan dihasilkan di Korea, eyeshadow paling pigmented. Pakai sikit pon dah terang, terus lekat kuat. Shimmer pon halus boleh buat mata nampak lagi menarik. Tahan lebih 14 jam tanpa pakai eye primer dan tanpa touch up. Wah hebat kan. Nak blend pon senang. Pilihan warna yang sangat menarik dan selamat diguna kerana ada KKM Approved . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Click Link at BIO ๐Ÿ‘†๐Ÿป for order online . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar) . Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #nsabeautymelaka #ainaaserummelaka #melakaainaaserum #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics #kosmetikmelaka #ferrarossaeyeshadowmelaka #melakaferrarossaeyeshadow

. . Ainaa Cleanser bertindak sebagai pembersih muka dan juga membersihkan mekap. Ia dilengkapi dengan dwi fungsi yang mampu membersihkan wajah secara mendalam dan menanggalkan mekap. Kandungan Poloxamer 184, bertindak sebagai agen untuk menanggalkan mekap, minyak lebihan dan kotoran di dalam liang roma. Ainaa Cleanser diformulasi dengan PH yang seimbang dan bebas bahan kimia merbahaya. Kulit akan terasa lembut, segar dan halus. 100 % tanpa paraben, tanpa sulfat dan tanpa minyak mineral . Ingredients yang aktif dalam cleanser ni . 1. CASTOR OIL, anti jerawat dan melembabkan 2. COCAMIDOPROPYL, membersihkan lebihan minyak dan kotoran 3. LECITHIN, merawat kulit wajah 4. AVENA SEED EXTRACT, membunuh bakteria, menenangkan dan menyegarkan kulit . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Click Link at BIO ๐Ÿ‘†๐Ÿป for order online . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar) . Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #nsabeautymelaka #ainaaserummelaka #melakaainaaserum #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics #kosmetikmelaka #ainaacleansermelaka #melakaainaacleanser

. . Vitamin C Gel Moisturizer fazsbeauty SPF 5.5 merupakan pelembab wajah untuk kombinasi kulit dari sensitif hingga normal. Pelembab ini bersifat water-based diperbuat daripada aloe vera gel. Kandungan vitamin C dan E didalam moisturiser ini lebih focus untuk wajah yang berminyak, terutama T zone area. Yang mana jenis mudah berjerawat, kulit wajah uolss perlukan moisturizer ni kerana texture gel ini tidak berminyak dan cepat meresap seterusnya membantu melindungi kulit dari bacteria yang menjadi punca terjadinya jerawat. Disamping melembabkan, ia juga merawat kulit uolss . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Click Link at BIO ๐Ÿ‘†๐Ÿป for order online . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar) . Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #nsabeautymelaka #ainaaserummelaka #melakaainaaserum #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics #kosmetikmelaka #fazsbeautyvitamincgelmoisturizemelaka #melakafazsbeautyvitamincgelmoisturizer

. . Luxury Micro Compact Powder NRC, Compact Powder ni berasaskan Mineral Base, yang tidak merosakkan kulit, tahan lama, tiada barang merbahaya untuk kulit dan sesuai untuk kebanyakan kulit. Memberikan effect yang sama macam foundation. So yang mana jenis nak ringkas, boleh je apply compact powder ni tanpa foundation. Boleh digunakan hari hari dan menyihatkan kulit wajah uolss dengan khasiat dari Vitamin C, Vitamin E serta Honey Bee Venom. . Compact Powder NRC ni akan jadi magic tool untuk uolss sebab ada coverage yg buildable, layangkan brush je dah terus tutup cela yang ada di wajah uolss. Juga bedak compact ni ada sunblock SPF 30. . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Click Link at BIO ๐Ÿ‘†๐Ÿป for order online . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar) . Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #nsabeautymelaka #ainaaserummelaka #melakaainaaserum #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics #kosmetikmelaka #nrccosmeticsmelaka #melakanrccosmetics

. . Pastikan moisturiser anda mampu memberi kelembapan berpanjangan pada wajah. Makeup pun akan tahan lebih lama tau. Moisturiser, makeup primer dan SUN BLOCK SPF 15 dalam satu botol. Sebab tulah nama dia LUXURY MAGIC ELIXIR . Texture yang tak terlalu creamy dan juga tak terlalu jelly membuatkan ianya sesuai untuk semua jenis kulit dari VERY dry to VERY oily skin. Diperkaya dengan VITAMIN C dan HONEY BEE VENOM sebagai ingredient treatment utama for boosting collagen production, healing dan treat kulit uolss agar lebih sihat dan cantik. Ianya juga melindungi wajah dari sinar UV yang tidak melampau dengan adanya sunblock SPF15 dalamnya! So takyah risau dengan sun protection . Ianya juga kaya dengan moisturising active ingredients yang bagus seperti ARGAN OIL EXTRACT dan SHEA BUTTER dengan formula hebat tidak berminyak. Memberikan hydration pada skin agar lebih sihat dan tahan lama makeup! Formula cepat meresap ke kulit tanpa oily feeling! Selain itu, extra moisturising diberikan dengan kehadiran ingredient BROWN ALGAE yang terbukti to soften and smoothen the skin dan juga bagus sebagai antibacterial serta natural antioxidant . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Click Link at BIO ๐Ÿ‘†๐Ÿป for order online . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar) . Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #nsabeautymelaka #ainaaserummelaka #melakaainaaserum #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics #kosmetikmelaka #nrccosmeticsmelaka #melakanrccosmetics

Langkah yg paling senang, grab 3 items Mimybeauty, anda boleh memenangi hadiah yg best-best. Jom sayang kita grab , product mimybeauty ni murah-murah je tahan sampai 3-4 bulan tauโค๏ธ . . . . #putihgebu #mimybeautyfeedback #hunalover #sakoorarose #teamumiesuperpower #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #jerawat #pmm #acne #trustedseller #uitmlendu #uitmjasin #uitmmelaka #mmumelaka #skincare #melaka #utem #pmm #blogger #vlogger #makeup #mimybeautypakarkulitanda #melakavendor #kuim #melakaboutique #shawlstories #unifield

. . JAWAPAN kepada mereka yang mencari FOUNDATION yang tahan lama, sesuai untuk semua jenis kulit, boleh bagi good coverage, tutup cela wajah, dewy natural glowing finish, dan merawat kulit uolss!. Foundation NRC dihasilkan dengan idea makeup tahan lama yang sesuai dengan cuaca Malaysia, sesuai untuk semua jenis kulit dan yang pastinya makin kerap pakai, kulit akan lebih sihat dan cantik . Diperkaya dengan VITAMIN C dan Honey Bee Venom untuk kulit lebih cantik walau tanpa makeup jika pakai kerap! Sesuai untuk very Dry Skin kerana mengandungi Argan Extract serta sesuai juga dengan very Oily Skin kerana sifat long lasting dan extra hydration yang ada padanya! Ingat, makin cukup hydration pada wajah, makin lambat dan kurang minyak keluar . Coverage NRC adalah Medium to Full coverage! Pakai sikit sahaja untuk finish natural tetapi masih mampu menutup cela di wajah uolss. Sometimes, tak perlu pakai concealer pun dah boleh cover parut di muka tau. Dewy glowing finishnya menyebabkan foundation ini mudah di blend pada wajah walaupun uolss bukan Make Up Artist Professional! Sebab tu tagline NRC : โ€œA PROFESSIONAL CHOICE FOR ALLโ€ . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Click Link at BIO ๐Ÿ‘†๐Ÿป for order online . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar) . Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #nsabeautymelaka #ainaaserummelaka #melakaainaaserum #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics #kosmetikmelaka #nrccosmeticsmelaka #melakanrccosmetics

. . Luxury Micro Compact Powder NRC, Compact Powder ni berasaskan Mineral Base, yang tidak merosakkan kulit, tahan lama, tiada barang merbahaya untuk kulit dan sesuai untuk kebanyakan kulit. Memberikan effect yang sama macam foundation. So yang mana jenis nak ringkas, boleh je apply compact powder ni tanpa foundation. Boleh digunakan hari hari dan menyihatkan kulit wajah uolss dengan khasiat dari Vitamin C, Vitamin E serta Honey Bee Venom. . Compact Powder NRC ni akan jadi magic tool untuk uolss sebab ada coverage yg buildable, layangkan brush je dah terus tutup cela yang ada di wajah uolss. Juga bedak compact ni ada sunblock SPF 30. . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Click Link at BIO ๐Ÿ‘†๐Ÿป for order online . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar) . Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #nsabeautymelaka #ainaaserummelaka #melakaainaaserum #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics #kosmetikmelaka #nrccosmeticsmelaka #melakanrccosmetics

. . Luxury Micro Compact Powder NRC, Compact Powder ni berasaskan Mineral Base, yang tidak merosakkan kulit, tahan lama, tiada barang merbahaya untuk kulit dan sesuai untuk kebanyakan kulit. Memberikan effect yang sama macam foundation. So yang mana jenis nak ringkas, boleh je apply compact powder ni tanpa foundation. Boleh digunakan hari hari dan menyihatkan kulit wajah uolss dengan khasiat dari Vitamin C, Vitamin E serta Honey Bee Venom. . Compact Powder NRC ni akan jadi magic tool untuk uolss sebab ada coverage yg buildable, layangkan brush je dah terus tutup cela yang ada di wajah uolss. Juga bedak compact ni ada sunblock SPF 30. . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Click Link at BIO ๐Ÿ‘†๐Ÿป for order online . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar) . Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #nsabeautymelaka #ainaaserummelaka #melakaainaaserum #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics #kosmetikmelaka #nrccosmeticsmelaka #melakanrccosmetics

Wow ! We upgrading for you. Still maintaning the KAWWW OF TEA ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Sape pernah rasa je yang tahu ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ . . . . . . You can design your own ice cream ! Just only with RM 1 ! ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— Nak flavor apa? Jom kakak eskrem realisasikan ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿคฆ Meh wasap Kakak www.wasap.my/01155006721 #aiskrimmalaysiamelaka #aiskrimmalaysia #codmelaka #codmelakatengah #codbatuberendam #aiskrimmurahmelaka #ctrm #uitmlendu #uitm #utem #unikl #infineon #codmelakatengah #eskremkakaklovers

. . Luxury Micro Compact Powder NRC, Compact Powder ni berasaskan Mineral Base, yang tidak merosakkan kulit, tahan lama, tiada barang merbahaya untuk kulit dan sesuai untuk kebanyakan kulit. Memberikan effect yang sama macam foundation. So yang mana jenis nak ringkas, boleh je apply compact powder ni tanpa foundation. Boleh digunakan hari hari dan menyihatkan kulit wajah uolss dengan khasiat dari Vitamin C, Vitamin E serta Honey Bee Venom. . Compact Powder NRC ni akan jadi magic tool untuk uolss sebab ada coverage yg buildable, layangkan brush je dah terus tutup cela yang ada di wajah uolss. Juga bedak compact ni ada sunblock SPF 30. . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Click Link at BIO ๐Ÿ‘†๐Ÿป for order online . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar) . Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #nsabeautymelaka #ainaaserummelaka #melakaainaaserum #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics #kosmetikmelaka #nrccosmeticsmelaka #melakanrccosmetics

. . FerraRossa Eyeshadow Fairytale Collection, Dirumus istimewa dengan serbuk mutiara dan dihasilkan di Korea, eyeshadow paling pigmented. Pakai sikit pon dah terang, terus lekat kuat. Shimmer pon halus boleh buat mata nampak lagi menarik. Tahan lebih 14 jam tanpa pakai eye primer dan tanpa touch up. Wah hebat kan. Nak blend pon senang. Pilihan warna yang sangat menarik dan selamat diguna kerana ada KKM Approved . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Click Link at BIO ๐Ÿ‘†๐Ÿป for order online . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar) . Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #nsabeautymelaka #ainaaserummelaka #melakaainaaserum #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics #kosmetikmelaka #ferrarossaeyeshadowmelaka #melakaferrarossaeyeshadow

. . FerraRossa Eyeshadow Fairytale Collection, Dirumus istimewa dengan serbuk mutiara dan dihasilkan di Korea, eyeshadow paling pigmented. Pakai sikit pon dah terang, terus lekat kuat. Shimmer pon halus boleh buat mata nampak lagi menarik. Tahan lebih 14 jam tanpa pakai eye primer dan tanpa touch up. Wah hebat kan. Nak blend pon senang. Pilihan warna yang sangat menarik dan selamat diguna kerana ada KKM Approved . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Click Link at BIO ๐Ÿ‘†๐Ÿป for order online . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar) . Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #nsabeautymelaka #ainaaserummelaka #melakaainaaserum #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics #kosmetikmelaka #ferrarossaeyeshadowmelaka #melakaferrarossaeyeshadow

. . FerraRossa Eyeshadow Fairytale Collection, Dirumus istimewa dengan serbuk mutiara dan dihasilkan di Korea, eyeshadow paling pigmented. Pakai sikit pon dah terang, terus lekat kuat. Shimmer pon halus boleh buat mata nampak lagi menarik. Tahan lebih 14 jam tanpa pakai eye primer dan tanpa touch up. Wah hebat kan. Nak blend pon senang. Pilihan warna yang sangat menarik dan selamat diguna kerana ada KKM Approved . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Click Link at BIO ๐Ÿ‘†๐Ÿป for order online . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar) . Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #nsabeautymelaka #ainaaserummelaka #melakaainaaserum #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics #kosmetikmelaka #ferrarossaeyeshadowmelaka #melakaferrarossaeyeshadow

. . ALHA ALFA Cushion Glow Blusher, Sistor teruja dengan blusher, tahu tak blusher ni boleh pakai selepas loose powder atau pressed powder tanpa merosakkan base! Wahhh opcoz lah effect โ€œdewyโ€ akan menyerlah, result dia pon dah buat uolss tak sabar nak grab kan. Okay apa lagi yang best, ia mudah diblend dan tahan 24jam, ingredients dalam blusher ni ade Collagen Biji Anggur, wahh boleh lah treatment kulit sekali, lepastu boleh mengecilkan pori dan menahan tekstur pipi. Aduhh bagus nya blusher ni, okay macam biasa kene cepat grab, produk alha laju tau . Click Link at BIO ๐Ÿ‘†๐Ÿป for order online . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar) . Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #nsabeautymelaka #ainaaserummelaka #melakaainaaserum #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics #kosmetikmelaka #blusheralhaalfamelaka #melakablusheralhaalfa

Some By Mi V10 Vitamin Tone-Up Cream . โœ…Mengandungi 10 multi-vitamin untuk muka yang berseri, tone-up cream dan vitamin essence, semua dalam satu krim โœ…Mengandungi 700,000ppm of vitamin Nut fruit extract. โœ…20 kali ganda lebih tinggi kandungan vitamin dari lemon dan 98 kali ganda lebih tinggi anti-oxidant dari buah oren โœ…memberi lembapan dan nutrisi untuk kulit yang lesu โœ…Krim yang boleh membantu untuk mencerahkan parut dengan kandungan Vitamin yang tinggi - [How To Use] Take a suitable amount and gently apply on the skin. __________ 100% Authentic from Korea. Di import terus dari Korea. __________ HARGA: RM68 __________ CAJ POSTAGE: RM7 (SM) RM10SS __________ ORDER: ๐Ÿ“ฒWHATSAPP 017-8416549 or CLICK LINK ON BIO or DM - #ifactory #ifactorysomebymi #ifactorysomebymih7hydromaxcream #somebymih7 #somebymih7hydromaxcream #somebymi #koreacosmetic #koreancosmetic #koreacosmetics #koreancosmetics #koreanproduct #koreaproduct #koreaproducts #koreanproducts #somebymih7malaysia #somebymimalaysia #somebymiv10toneupcream #sayajualsomebymi #koreanshopmalaysia #koreanskincaremalaysia #skincaremalaysia #uitmlendu

. . ALHA ALFA Cushion Glow Blusher, Sistor teruja dengan blusher, tahu tak blusher ni boleh pakai selepas loose powder atau pressed powder tanpa merosakkan base! Wahhh opcoz lah effect โ€œdewyโ€ akan menyerlah, result dia pon dah buat uolss tak sabar nak grab kan. Okay apa lagi yang best, ia mudah diblend dan tahan 24jam, ingredients dalam blusher ni ade Collagen Biji Anggur, wahh boleh lah treatment kulit sekali, lepastu boleh mengecilkan pori dan menahan tekstur pipi. Aduhh bagus nya blusher ni, okay macam biasa kene cepat grab, produk alha laju tau . Click Link at BIO ๐Ÿ‘†๐Ÿป for order online . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar) . Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #nsabeautymelaka #ainaaserummelaka #melakaainaaserum #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics #kosmetikmelaka #blusheralhaalfamelaka #melakablusheralhaalfa

OFFER OFFER OFFER ๐ŸŽ‰ . . DECEMBER 2018 SALES !! BEST SELLER โค Complete Lady ( DISKAUN RM45 ) โ€ข ๐ŸŒธ DYXY Bc Cream x 1 ๐ŸŒธ DYXY Green Tea Facemist x 1 ๐ŸŒธ DYXY Brush x 1 ๐ŸŒธ DYXY Mascara x 1 ๐ŸŒธ DYXY Lipstick x 1 ๐ŸŽ FREE DYXY CLEANSING WIPE ๐ŸŽ FREE GIFT 8 ITEM ๐Ÿš˜ FREE COD MELAKA ๐Ÿ“ฎ FREEPOSTAGE โ€ข ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Untuk dapatkan harga yang menarik, jom grab satu set ni ๐Ÿ˜˜ โ€ข ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ OPEN FOR AGENT & DROPSHIP untuk join #teamrezatie ๐Ÿ’• . . Whatsapp jieha for oder & details : . ๐Ÿ“ฒ 0129517885 ( tekan link wasap kat bio ) . #dyxycosmetics #dyxymelaka #teamfl #teamrezatie #dyxyseremban #faraalipbutter #muakl #dyxybangi #muamelaka #dyxykelantan #dyxynegeri9 #dyxyjohor #dyxykl #dyxykotabharu #hudalipstickmalaysia #ainaaserum #bccreambydyana #dyxynilai #facemistdyxy #dyxytumpat #dyxywakafbahru #codkelantan #dyxyalorgajah #uitmlendu #uitmmelakabandarraya #masjidtanah #tescocheng #usahawandyxy

. . ALHA ALFA Cushion Glow Blusher, Sistor teruja dengan blusher, tahu tak blusher ni boleh pakai selepas loose powder atau pressed powder tanpa merosakkan base! Wahhh opcoz lah effect โ€œdewyโ€ akan menyerlah, result dia pon dah buat uolss tak sabar nak grab kan. Okay apa lagi yang best, ia mudah diblend dan tahan 24jam, ingredients dalam blusher ni ade Collagen Biji Anggur, wahh boleh lah treatment kulit sekali, lepastu boleh mengecilkan pori dan menahan tekstur pipi. Aduhh bagus nya blusher ni, okay macam biasa kene cepat grab, produk alha laju tau . Click Link at BIO ๐Ÿ‘†๐Ÿป for order online . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar) . Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #nsabeautymelaka #ainaaserummelaka #melakaainaaserum #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics #kosmetikmelaka #blusheralhaalfamelaka #melakablusheralhaalfa

Mengapa peelu memilih dyxy mascara?? ๐Ÿ’–KELEBIHAN DYXY MASCARA๐Ÿ’– FIBER MASCARA dalam 1 mascara. . . Dapat memanjangkan, melebat dan melentikkan bulu mata dengan sekali sapuan.Microfiber brush untuk memanjangkan bulu mata. . JUMBO brush untuk melebatkan dan melentikkan bulu mata. . MESRA WUDUK๐ŸŒธHanya cuci menggunakan air tak perlu makeup remover. Sangat praktikal ketika hendak solat. . WATERPROOF๐ŸŒธTidak akan meninggalkan kesan comot jika terkena air, mata berair atau terkena hujan. . NO PANDA EYES. Tidak meninggalkan kesan hitam jika dicuci. . SPECIAL FORMULA ๐ŸŒธdari founder yang sesuai dengan keperluan wanita muslim yang tak punya banyak masa untuk bersolek tahan 12 Jam. Mudah dibawa kemana sahaja. . . . . ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Untuk dapatkan harga yang menarik, jom grab satu set ni ๐Ÿ˜˜ โ€ข ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ OPEN FOR AGENT & DROPSHIP untuk join #teamrezatie ๐Ÿ’• โ€ข Whatsapp yu for oder & details : . ๐Ÿ“ฒ 0195732003 ( tekan link wasap kat bio ) โ€ข . #dyxycosmetics #dyxymelaka #dyxykl #dyxyseremban #dyxydungun #muakl #dyxybangi #dyxynegeri9 #muamelaka #dyxykelantan #teamfl #dyxyterengganu #swarovskimalaysia #dyxymarang #hudalipstickmalaysia #ainaaserum #bccreambydyana #greenteafacemist #facemistdyxy #sobella #dyxymurah #codmelaka #dyxyalorgajah #uitmlendu #uitmmelakabandarraya #teamrezatie #watsonsmalaysia

. . Jika uolss cari concealer yang full coverage dengan tekstur yang ringan, apa kata uolss berani kan diri cuba Nude Concealer Base kod 23-Natural Beige, Sesuai untuk coverage parut dan bulu2 halus di bahagian kening. Hasil penggunaannya memang flawless . Fungsi utama concealer ialah untuk menutup segala cela dan kekurangan pada kulit muka seperti Jerawat, Bekas jerawat, Noda hitam, Lingkaran hitam bawah mata, Scar atau parut ringan dan Garis halus yang minimal . Click Link at BIO ๐Ÿ‘†๐Ÿป for order online . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar) . Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #nsabeautymelaka #ainaaserummelaka #melakaainaaserum #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics #kosmetikmelaka #nafuraconcealermelaka #melakanafuraconcealer

๐Ÿ”ฅ [LANYARD MURAH HARGA STUDENTS] ๐Ÿ”ฅ - โœ… Panjang: 50cm โœ… Lebar: 2.5cm โœ… Material: Polyester โœ… Kedua2 bahagian depan dan belakang lanyard adalah dicetak โœ… Buckle dan cangkuk yang kuat โœ… Boleh gantung kunci, ID card, dan bermacam lagi - CEPAT WHATSAPP SEKARANG 0199891951 ATAU BOLEH KLIK LINK DI BIO ๐Ÿ˜Š - #lanyardmurah #lanyardmurahmalaysia #lanyardcantik #lanyardbranded #lanyardhipster #lanyardstudents #bazaarpaknil #takpanaske #akuyangpostkauyangpanas #jombeli #nakpesan #nakbebel #nakdengar #taligantung #lawakhambar #makcikbawang #pakcikbawang #tiktokmalaysia #haatepuk #kekechallenge #uitmlendu #uitmsegamat #uitmdihatiku #uitmpuncakalam #uitmshahalam #uitmseriiskandar #uitmmelaka #uitmpuncakperdana #uitmjengka #uitmseremban3

๐Ÿ”ฅ [LANYARD MURAH HARGA STUDENTS] ๐Ÿ”ฅ - โœ… Panjang: 50cm โœ… Lebar: 2.5cm โœ… Material: Polyester โœ… Kedua2 bahagian depan dan belakang lanyard adalah dicetak โœ… Buckle dan cangkuk yang kuat โœ… Boleh gantung kunci, ID card, dan bermacam lagi - CEPAT WHATSAPP SEKARANG 0199891951 ATAU BOLEH KLIK LINK DI BIO ๐Ÿ˜Š - #lanyardmurah #lanyardmurahmalaysia #lanyardcantik #lanyardbranded #lanyardhipster #lanyardstudents #bazaarpaknil #takpanaske #akuyangpostkauyangpanas #jombeli #nakpesan #nakbebel #nakdengar #taligantung #lawakhambar #makcikbawang #pakcikbawang #tiktokmalaysia #haatepuk #kekechallenge #uitmlendu #uitmsegamat #uitmdihatiku #uitmpuncakalam #uitmshahalam #uitmseriiskandar #uitmmelaka #uitmpuncakperdana #uitmjengka #uitmseremban3

. . Jika uolss cari concealer yang full coverage dengan tekstur yang ringan, apa kata uolss berani kan diri cuba Nude Concealer Base kod 21-Light Beige, Sesuai untuk coverage lingkaran gelap bawah mata atau eye bag, Hasil penggunaannya memang flawless . Fungsi utama concealer ialah untuk menutup segala cela dan kekurangan pada kulit muka seperti Jerawat, Bekas jerawat, Noda hitam, Lingkaran hitam bawah mata, Scar atau parut ringan dan Garis halus yang minimal . Click Link at BIO ๐Ÿ‘†๐Ÿป for order online . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar) . Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #nsabeautymelaka #ainaaserummelaka #melakaainaaserum #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics #kosmetikmelaka #nafuraconcealermelaka #melakanafuraconcealer

๐Ÿ”ฅ [LANYARD MURAH HARGA STUDENTS] ๐Ÿ”ฅ - โœ… Panjang: 50cm โœ… Lebar: 2.5cm โœ… Material: Polyester โœ… Kedua2 bahagian depan dan belakang lanyard adalah dicetak โœ… Buckle dan cangkuk yang kuat โœ… Boleh gantung kunci, ID card, dan bermacam lagi - CEPAT WHATSAPP SEKARANG 0199891951 ATAU BOLEH KLIK LINK DI BIO ๐Ÿ˜Š - #lanyardmurah #lanyardmurahmalaysia #lanyardcantik #lanyardbranded #lanyardhipster #lanyardstudents #bazaarpaknil #takpanaske #akuyangpostkauyangpanas #jombeli #nakpesan #nakbebel #nakdengar #taligantung #lawakhambar #makcikbawang #pakcikbawang #tiktokmalaysia #haatepuk #kekechallenge #uitmlendu #uitmsegamat #uitmdihatiku #uitmpuncakalam #uitmshahalam #uitmseriiskandar #uitmmelaka #uitmpuncakperdana #uitmjengka #uitmseremban3

โšกYear End Sale (Y.E.S) โšก . Hii korang ๐Ÿค— jangan terlepas YEAR END SALE yang kami adakan ni! Cepat grab sementara stock masih ada yaa ๐Ÿ˜‹ . Beli 2 ke atas: FREE POSTAGE Beli 5 ke atas: FREE POSTAGE + FREE 1 LANYARD Beli 10 ke atas: RM8/PCS FREE POSTAGE + FREE 2 LANYARD . Haaa apa tggu lagi? Pakat dgn kawan2, mai beli ramai2.. confirm meletopsss! ๐Ÿ”ฅ #lanyardmurah #lanyardmurahmalaysia #lanyardcantik #lanyardbranded #lanyardhipster #lanyardstudents #bazaarpaknil #takpanaske #akuyangpostkauyangpanas #jombeli #nakpesan #nakbebel #nakdengar #taligantung #lawakhambar #makcikbawang #pakcikbawang #tiktokmalaysia #haatepuk #kekechallenge #uitmlendu #uitmsegamat #uitmdihatiku #uitmpuncakalam #uitmshahalam #uitmseriiskandar #uitmmelaka #uitmpuncakperdana #uitmjengka #uitmseremban

โšกYear End Sale (Y.E.S) โšก . Hii korang ๐Ÿค— jangan terlepas YEAR END SALE yang kami adakan ni! Cepat grab sementara stock masih ada yaa ๐Ÿ˜‹ . Beli 2 ke atas: FREE POSTAGE Beli 5 ke atas: FREE POSTAGE + FREE 1 LANYARD Beli 10 ke atas: RM8/PCS FREE POSTAGE + FREE 2 LANYARD . Haaa apa tggu lagi? Pakat dgn kawan2, mai beli ramai2.. confirm meletopsss! ๐Ÿ”ฅ #lanyardmurah #lanyardmurahmalaysia #lanyardcantik #lanyardbranded #lanyardhipster #lanyardstudents #bazaarpaknil #takpanaske #akuyangpostkauyangpanas #jombeli #nakpesan #nakbebel #nakdengar #taligantung #lawakhambar #makcikbawang #pakcikbawang #tiktokmalaysia #haatepuk #kekechallenge #uitmlendu #uitmsegamat #uitmdihatiku #uitmpuncakalam #uitmshahalam #uitmseriiskandar #uitmmelaka #uitmpuncakperdana #uitmjengka #uitmseremban

. . Ok Serum Booster dah ready stock ya, boleh dijadikan Base Makeup atau Skincare. Apply to ur skin after cleansing but before moisturizing with the intent of delivering powerful ingredients directly into the skin. Amalkan setiap hari dan sebelum tido. Serum ni bukan sahaja untuk memudahkan pemakaian atau blend foundation tetapi boleh merawat kulit uolss . Serum ni boleh menganjalkan kulit, naikkan seri muka, wahh macam nak kawen-kawen ni, boleh putihkan kulit, tak suka putih ke? Jerawat susah nak lekat. Boleh kurangkan parut jerawat, jeragat dan redness. Boleh kecilkan pore uolss, menyamaratakan tona kulit, boleh control minyak di muka, so boleh la makeup tu tahan lebih lama . Ok sistorr bagi info ingredients yang active dalam serum ni . 1. titanium dioxide, pelindung matahari 2. stearyl dimethicone, melembutkan tekstur kulit 3. propylene glycol, mengurangkan kulit kering dan mengelupas 4. lanolin, menghasilkan kesan kulit flawless dan glowing 5. glyceryl monostearate, mengurangkan minyak pada wajah . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Click Link at BIO ๐Ÿ‘†๐Ÿป for order online . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar) . Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #nsabeautymelaka #ainaaserummelaka #melakaainaaserum #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics #kosmetikmelaka #melakaskinboosteralhaalfa #skinboosteralhaalfamelaka

Tips of the day โ™ฅ๏ธ . Tips simple dari @dyxyganu_cikyue Nak dapatkan lebih info tips kecantikan , jangan lupa tekan button FOLLOW di ig @dyxyganu_cikyue sekarang.. . . Hari2 Admin akan share tips2 simple untuk anda cantik setiap hari โœ…โœ…โœ…โœ… . . Nak lagi cantik ? Jom guna dyxy cosmetics โ˜บ๏ธ Nak info lanjut tentang SALE DYXY COSMETICS BOLEH CONTACT . ๐Ÿ“ฒ 0195732003 sekarang ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™ #tipsmakeup #usahawandyxy #dyxycosmetics #dyxymelaka #dyxykl #dyxyseremban #dyxydungun #dyxykuantanpahang #muakl #dyxybangi #dyxynegeri9 #muamelaka #dyxykelantan #teamfl #dyxyterengganu #dyxymarang #hudalipstickmalaysia #ainaaserum #bccreambydyana #greenteafacemist #facemistdyxy #sobella #dyxymurah #codmelaka #dyxyalorgajah #uitmlendu #uitmmelakabandarraya #uthm #masjidtanah

. . 1minuteMiracleMascara, memanjangkan bulu mata sehingga 50x ganda, kerana mengandungi micro fiber khas untuk menambah dan memanjangkan bulu mata tanpa rasa pedih. Membuat mata lebih galak dan tidak bergumpal serta mesra wudhu. Design khas berus silicone yang sangat unik dan mempunyai special bauan dark coklat . Mascara ni bukan datang kosong je tau, banyak ingredients yang baik kat dalam mascara ni, Mengandungi serum perawat untuk melindungi dan memanjangkan bulu mata . Jojoba Oilย Membantu pertumbuhan bulu mata dan menguatkan akar bulu mata. Juga sesuai untuk mata yang sensitif . Ekstrak Roseย Perapi dan Serum bulu mata yang nampu memelihara kelembapan dan kehalusan bulu mata . Bee Waxย Lilin semulajadi dari madu lebah, mengandungi Vit A dan Antibakteria . Carnaubaย Lilin dari pokok kelapa sawit Brazil yang mampu memelihara kelembapan dan kehalusan bulu mata . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Click Link at BIO ๐Ÿ‘†๐Ÿป for order online . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar) . Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #nsabeautymelaka #ainaaserummelaka #melakaainaaserum #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics #kosmetikmelaka #1minutemiraclemascaramelaka #melaka1minutemiraclemascara

. . 1minuteMiracleFoundation mengandungi 30% serbuk mutiara, kalau hari-hari sapu kat muka banyak benefit tau, boleh melembut dan mencerahkan kulit, Mempercepatkan pertumbuhan kulit baru, Menggalakan penghasilan kolagen, Menyembuhkan Jerawat, Mencegah Penuaan Kulit, Mengurangkan garis halus dan kedutan, Memperbaiki kulit rosak akibat pancaran matahari dan parut, Mengatasi masalah pigmentasi dan rona tidak sekata, Mengecilkan liang roma dan Meningkatkan keanjalan kulit . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Click Link at BIO ๐Ÿ‘†๐Ÿป for order online . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar) . Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #nsabeautymelaka #ainaaserummelaka #melakaainaaserum #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics #kosmetikmelaka #1minutemiraclefoundationmelaka #melaka1minutemiraclefoundation

. . Banyak khasiat SERUM/PRIMER VEVIOUS ni. Firstly! Boleh hilangkan parut sebab serum ni sebenarnya memang khas untuk hilangkan parut!. Boleh maintain kelembapan kulit sebab Vevious ni ada Aloevera. Tahan mekap sepanjang hari. Mudah dibawa kemana sahaja mesra HANDBAG!. Jerawat susah nak tumbuh tau. Boleh repair kulit melecur. So kalau kulit uolss tak da masalah, wah lagi cun melecun lah kalau guna VEVIOUS kan . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Click Link at BIO ๐Ÿ‘†๐Ÿป for order online . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar) . Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #nsabeautymelaka #ainaaserummelaka #melakaainaaserum #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics #kosmetikmelaka #veviousmelaka #melakavevious

1ST TIME NAK TRY DYXY? TERINGIN SANGAT NAK MAKE UP TAPI TAK PANDAI? . Buat yang pertama kali nak cuba produk DYXY, kenapa perlu ambik 3 produk asas DYXY sekaligus ๐Ÿค”๐Ÿค” Meh baca jap ๐Ÿ‘‡ . ๐Ÿ’– BC CREAM :- . ๐Ÿ‘‰ Bb + concealer . Full coverage , pakai sikit pun dah okey untuk tutup cela . Tak perlu bedak , daycream , sunblock lagi . Tak berminyak , tak bercapuk , tahan 8 jam dengan spf 50++. . ๐Ÿ’– GREENTEA FACE MIST :- . ๐Ÿ‘‰ Untuk lembapkan kulit muka , kecutkan jerawat dan tutup liang pori . Selepas mekap boleh buat sebagai finishing . Nak mekap tahan lama dan glowing wajib spray face mist. . ๐Ÿ’– BRUSH :- . ๐Ÿ‘‰ Buatkan sapuan lebih halus dan cantik . Plus bila guna brush bc cream lagi tahan lama 4-5 bulan . Tahan 2-3 tahun tak kembang tak cabut. . . ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Untuk dapatkan harga yang menarik, jom grab satu set ni ๐Ÿ˜˜ โ€ข ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ OPEN FOR AGENT & DROPSHIP untuk join #teamrezatie ๐Ÿ’• โ€ข Whatsapp jieha for oder & details : . . ๐Ÿ“ฒ 0129517885 ( tekan link wasap kat bio ) . #dyxycosmetics #dyxymelaka #teamfl #teamrezatie #dyxyseremban #faraalipbutter #muakl #dyxybangi #muamelaka #dyxykelantan #dyxynegeri9 #dyxyjohor #dyxykl #dyxykotabharu #hudalipstickmalaysia #ainaaserum #bccreambydyana #dyxynilai #facemistdyxy #dyxytumpat #dyxywakafbahru #codkelantan #dyxyalorgajah #uitmlendu #uitmmelakabandarraya #masjidtanah #tescocheng #usahawandyxy

. . Sapu-sapu terus putih, Ada SPF 60 lagi. Sesuai dengan musim sekarang ni panas lit-lit, yang penting halal dan tidak ada bahan kimia bahaya. Haaa mana yang sunburn ke atau nak putihkan kulit dengan pantas boleh sapu Magic Lotion ni. kulit lebih cerah, halus, gebu dan berseri-seri, juga memberikan kelembapan yang maksima pada kulit. Kesan seawal 7hari, Uolss kene yakin tau. Ia mengekalkan haruman sepanjang hari, ini sistorr jamin, tak buka lagi penutup, bau lotion ni sampai dulu okay . Apa yang best lotion ni ialah formula, Gabungan ramuan dari 3 bahan terbaik iaitu vitamin C, B3 & kolagen. Serta Ramuan extrac bunga lily . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Click Link at BIO ๐Ÿ‘†๐Ÿป for order online . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar) . Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #nsabeautymelaka #ainaaserummelaka #melakaainaaserum #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics #kosmetikmelaka #riffaadhatimagiclotionmelaka #melakariffaadhatimagiclotion

. . Best kan pagi-pagi ni dah boleh membuang dengan lancar. Perut pun dah rasa selesa nak buat semua kerja. Tak sia-sia minum malam tadi. Uolss yang selalu rasa sakit perut tu mesti ada masalah membuang. Bahaya tu uolss. Kalau uolss nak tahu kebiasaannya perut kita jadi buncit sbb kita tak membuang dengan betul. Bila 2/3 hari baru nak membuang haa memang terkumpul la lemak-lemak dalam badan tu . Jadi mesti kena amalkan minum teh ni setiap hari yer. Bukan perut je rasa selesa. Badan pun jadi makin kecik & slim melim sebab walaupun makan banyak still boleh maintain berat badan. Paling penting, kene la konsisten minum untuk hasil yang terbaik tau . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Click Link at BIO ๐Ÿ‘†๐Ÿป for order online . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar) . Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #nsabeautymelaka #ainaaserummelaka #melakaainaaserum #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics #kosmetikmelaka #daryteamelaka #melakadarytea

. . Dah โ€œberskinnyโ€ ke belum pagi tadi ? Secawan sebelum sarapan ye. Kalau tak sempat, boleh minum setengah jam sebelum waktu lunch tau. DARY adalah 100% teh minuman yang di hasilkan daripada gabungan bunga roselle, verbena dan beberapa lagi bahan semulajadi . Verbena antara herba yang membantu mempercepatkan proses penurunan berat badan dengan cara pembakaran lemak dari dalam badan. Slowly but surely . Bahan-bahan ini akan "bekerja" dan memberikan kesihatan yang terbaik dalam tubuh sebaik di ambil secara berterusan setiap pagi sebelum sarapan, ingat jangan skip . Oh ya, oleh kerana dary tiada ubat-ubatan tambahan, jadi korang kene terus skip gula atau air manis ya. Kalau dah nak sangat tu minum seteguk dua sahaja, bukan satu jug. Minum dary ni secara konsisten, rasa cravings nak bende manis berkurangan. Rasa nak makan banyak-banyak pun sama . Akan beri rasa haus, jadi masa ni la peluang kita minum air masak banyak. Bukan air gas tau. Dalam masa yang sama rasa nak buang air kecil selalu. Takpe la, ni proses pembuangan toksin juga, buang air berlebihan dalam badan korang juga. Jadi, jangan pernah give up ya . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Click Link at BIO ๐Ÿ‘†๐Ÿป for order online . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar) . Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #nsabeautymelaka #ainaaserummelaka #melakaainaaserum #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics #kosmetikmelaka #daryteamelaka #melakadarytea

. . Kelebihan Wonder Oil, menghilangkan parut, kesan jerawat, kulit kusam dan rashes. Kulit jenis kering pon sesuai kerana ia boleh melembapkan kulit muka uolls. Membantu sekatakan tona kulit muka dan memberi effect kulit muka uolss glowing serta membaik pulih semula sel-sel kulit yang mati akibat penggunaan produk yang mempunyai mercury . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Click Link at BIO ๐Ÿ‘†๐Ÿป for order online . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar) . Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #nsabeautymelaka #ainaaserummelaka #melakaainaaserum #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics #kosmetikmelaka #melakaarganiawonderoil #arganiawonderoilmelaka

. . Lipmatte Soft Cream, kalau uolss suka warna lipmatte soft tone, lipmatte ini sangat sempurna dan ia juga sesuai dengan semua warna kulit. Sangat ringan pada bibir uolss tanpa keringkan bibir kerana lipmatte ni mengandungi Shea Butter dan Olive Squalane Oil . Shea butter mengandungi vitamin A dan E, kedua-duanya menenangkan dan melembapkan bibir kering . Olive Squalane Oil, membantu menggalakkan bibir yang sihat dan menyegarkan . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Click Link at BIO ๐Ÿ‘†๐Ÿป for order online . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar) . Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #nsabeautymelaka #ainaaserummelaka #melakaainaaserum #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics #kosmetikmelaka #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics

. . Cushion Stick Foundation, sangat mudah untuk guna, uolss hanya perlu Twist-Dab-Buff. Foundation ini sangat ringan di kulit uolss dan memberi kesan glowing finish. Foundation is the key to modern makeup, supaya uolss akan dapat makeup look yang uolss nak . Dengan rawatan Pelembab Olive Squalane, membantu untuk mengimbangi pengeluaran minyak. Memberikan kelembapan yang mencukupi untuk memastikan kulit uolss kelihatan sihat. Ia juga mempunyai ciri-ciri anti-penuaan yang kuat, yang akan membantu kulit kita nampak lebih muda dari usia uolss. Dan juga mempunyai ciri anti-randang pada kulit Uolss . Dengan rawatan Centella Asiatica, menawarkan manfaat yang hebat untuk kulit uolss. Boleh mengurangkan keradangan, mempercepatkan penyembuhan, merangsang pertumbuhan sel baru, membina kolagen dan meningkatkan peredaran . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Click Link at BIO ๐Ÿ‘†๐Ÿป for order online . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar) . Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #nsabeautymelaka #ainaaserummelaka #melakaainaaserum #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics #kosmetikmelaka #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics

Lipstick awak da habis??? nak cari lipstick lain yg tahan lama yer ?? okay jom ushaaa lipstick matte dari DYXY, sgt2 best... rugi tau kata tak cuba.. ada 3 code colour tau DYXY LIPSTICK๐ŸŒธ SEXY NUDE โ€ข FLIRTY ME โ€ข CHERRY RED . ๐Ÿ’„Moistkan bibir walaupun matte ๐Ÿ’„Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam ๐Ÿ’„Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan ๐Ÿ’„ Bau fruity yang wangi ๐Ÿ’„ Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit . . ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Untuk dapatkan harga yang menarik, jom grab satu set ni ๐Ÿ˜˜ โ€ข ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ OPEN FOR AGENT & DROPSHIP untuk join #teamrezatie ๐Ÿ’• โ€ข Whatsapp Kaktie for oder & details : . ๐Ÿ“ฒ 0149245249 ( tekan link wasap kat bio ) โ€ข . #dyxycosmetics #dyxymelaka #teamfl #teamrezatie #dyxyseremban #nyxmalaysia #muakl #dyxybangi #muamelaka #dyxykelantan #dyxynegeri9 #dyxyjohor #dyxykl #dyxysabah #hudalipstickmalaysia #ainaaserum #bccreambydyana #dyxynilai #facemistdyxy #sobella #uthm #dyxymurah #codmelaka #dyxyalorgajah #uitmlendu #uitmmelakabandarraya #masjidtanah #tescocheng #usahawandyxy

. . Alisa Lumiere Loose Powder, Translucent Loose Powder yang mempunyai warna universal, sesuai dengan semua tone kulit. Texture halus tapi tak velvety. Bestnya juga sebab ada sheer glow maybe ada slight pearl powder yang bagi effect glowing from within! Texture super halus macam bedak Cxxnel atau Dixr tau. Sebab loose powder ni boleh bagi effect muka gebu instantly! . Loose powder ni bila set atas skin tidak akan merubah apa-apa warna dan tak meresap sebarang oil-based ingredients dalam foundation tu yang membuatkan foundation tak di oxidise secara paksa. Boleh dijadikan baking powder untuk teknik baking sebab tak da strong white pigment dalam Lumiere Powder ni . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Click Link at BIO ๐Ÿ‘†๐Ÿป for order online . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar) . Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #nsabeautymelaka #ainaaserummelaka #melakaainaaserum #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics #kosmetikmelaka #alisaloosepowdermelaka #melakaalisaloosepowder

. . Beli satu set Dyxy Cosmetics sangat jimat, ada 3 produk iaitu Brush, Facemist dan BC Cream . DYXY Brush, diperbuat dari bulu sintetik yang berkualiti tinggi gebu dan padat . DYXY Green Tea Facemist, Semburan wajah yang semulajadi dan fresh, bau teh hijau yang wangi dan segar, serta memberi effect glowing pada wajah serta merta . BC Cream ada dua kod iaitu kod BEIGE dan kod NATURAL, Tekstur krim yang sangat ringan dan selesa dipakai. Revolusi baru solekan dari Korea yang menggabungkan BB Cream dan Concealer, dan diformulasikan dengan Mineral dan Extract Arbutin yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Click Link at BIO ๐Ÿ‘†๐Ÿป for order online . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar) . Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #nsabeautymelaka #ainaaserummelaka #melakaainaaserum #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics #kosmetikmelaka #dyxycosmeticsmelaka #melakadyxycosmetics

CANTIK, BERGAYA DAN BERBALOII DENGAN HANYA RM10 !! . Kenapa perlu beli yang mahalยฒ sedangkan yang murah lagi berbaloi. Dengan kami anda boleh dapatkan seluar persis artis dan persis instafamous kot. Dengan harga serendah RM10 je. . BELI SEHELAI CONFIRM REPEAT LAGI !! MATERIAL BEST GILAA SETANDING BUTIK GAISSS ! . VINTAGE PANTS VIRAL ๐Ÿ‘–๐ŸŒธ . Price : RM10 (EXCLUDE POSTAGE) SM : (1pcs ) RM8 SM : (2-5) RM11 SS : (1pcs) RM12 SS : (2-5pcs) RM17 . ONE ITEM, ONE COLOUR, ONE PIECE ONLY SERIOUS BUYER ONLY, NO BACKUP BUYER!! . Berminat boleh pm : +60194511416 . . *Color display may be slightly different from the actual color due to the lighting, photography techniques or computer resolution. . #vintagepantsrm5 #vintagepantsrm10 #seluarmurah #seluarpanjang #seluarvintage #sayajualmurah #dempireresources #uitmshahalam #uitmmachang #uitmpuncakalam #uitmlendu #politeknik #politeknikmerlimau #dempireresources #vintagepantsrm10 #vintagepantsmurah #vintagepantsrm5 #vintagepantsmampumilik #bazarpaknil #uitmpuncakalam #igersmalaysia #tempatanfest #igshopmalaysia #supportlokal #sayajualmurah #sayajual #polipkb #uitmshahalam #uitm #upm #ukm #moodrepublik #uitmshahalam #sayajualmurah #youcanduit

CANTIK, BERGAYA DAN BERBALOII DENGAN HANYA RM10 !! . Kenapa perlu beli yang mahalยฒ sedangkan yang murah lagi berbaloi. Dengan kami anda boleh dapatkan seluar persis artis dan persis instafamous kot. Dengan harga serendah RM10 je. . BELI SEHELAI CONFIRM REPEAT LAGI !! MATERIAL BEST GILAA SETANDING BUTIK GAISSS ! . VINTAGE PANTS VIRAL ๐Ÿ‘–๐ŸŒธ . Price : RM10 (EXCLUDE POSTAGE) SM : (1pcs ) RM8 SM : (2-5) RM11 SS : (1pcs) RM12 SS : (2-5pcs) RM17 . ONE ITEM, ONE COLOUR, ONE PIECE ONLY SERIOUS BUYER ONLY, NO BACKUP BUYER!! . Berminat boleh pm : +60194511416 . . *Color display may be slightly different from the actual color due to the lighting, photography techniques or computer resolution. . #vintagepantsrm5 #vintagepantsrm10 #seluarmurah #seluarpanjang #seluarvintage #sayajualmurah #dempireresources #uitmshahalam #uitmmachang #uitmpuncakalam #uitmlendu #politeknik #politeknikmerlimau #dempireresources #vintagepantsrm10 #vintagepantsmurah #vintagepantsrm5 #vintagepantsmampumilik #bazarpaknil #uitmpuncakalam #igersmalaysia #tempatanfest #igshopmalaysia #supportlokal #sayajualmurah #sayajual #polipkb #uitmshahalam #uitm #upm #ukm #moodrepublik #uitmshahalam #sayajualmurah #youcanduit

CANTIK, BERGAYA DAN BERBALOII DENGAN HANYA RM10 !! . Kenapa perlu beli yang mahalยฒ sedangkan yang murah lagi berbaloi. Dengan kami anda boleh dapatkan seluar persis artis dan persis instafamous kot. Dengan harga serendah RM10 je. . BELI SEHELAI CONFIRM REPEAT LAGI !! MATERIAL BEST GILAA SETANDING BUTIK GAISSS ! . VINTAGE PANTS VIRAL ๐Ÿ‘–๐ŸŒธ . Price : RM10 (EXCLUDE POSTAGE) SM : (1pcs ) RM8 SM : (2-5) RM11 SS : (1pcs) RM12 SS : (2-5pcs) RM17 . ONE ITEM, ONE COLOUR, ONE PIECE ONLY SERIOUS BUYER ONLY, NO BACKUP BUYER!! . Berminat boleh pm : +60194511416 . . *Color display may be slightly different from the actual color due to the lighting, photography techniques or computer resolution. . #vintagepantsrm5 #vintagepantsrm10 #seluarmurah #seluarpanjang #seluarvintage #sayajualmurah #dempireresources #uitmshahalam #uitmmachang #uitmpuncakalam #uitmlendu #politeknik #politeknikmerlimau #dempireresources #vintagepantsrm10 #vintagepantsmurah #vintagepantsrm5 #vintagepantsmampumilik #bazarpaknil #uitmpuncakalam #igersmalaysia #tempatanfest #igshopmalaysia #supportlokal #sayajualmurah #sayajual #polipkb #uitmshahalam #uitm #upm #ukm #moodrepublik #uitmshahalam #sayajualmurah #youcanduit

. . Sebelum apply moisturiser, uolss kene apply Serum dulu, serum ni bagus untuk anti penuaan dan smoothing wrinkle serta mengekalkan kulit yang sihat. Kaya dengan royal propolis dan ekstrak madu. Boleh juga mix dengan favourite foundation uolss . Fungsi serum ni boleh memperbaiki kulit rosak akibat pemakaian produk yg merosakkan kulit dan pencemaran, memberikan kelembapan optimum, mencerahkan kulit dengan semulajadi. Merawat kedutan pada wajah, menghaluskan pori serta boleh hilangkan eyebag . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Click Link at BIO ๐Ÿ‘†๐Ÿป for order online . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar) . Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #nsabeautymelaka #ainaaserummelaka #melakaainaaserum #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics #kosmetikmelaka #melakahoneybeeserum #honeybeeserummelaka

. . Matte Spray, sesuai untuk yang berkulit jenis berminyak, ia akan mengurangkan pengeluaran minyak pada wajah uolss. Digunakan sebelum makeup untuk mendapatkan effect matte. FORMULA BARU PRIMER SPRAY ni ada TUMERIC dan PITERA, ia boleh matikan SEL JERAWAT dan sangat bagus untuk kulit berjerawat . Dari segi bauan pula, guna AIRLESS PERFUME, serta penambahan bau yg lebih UMMPPHH~~ bukan perfume tau ! Tak rosak kulit dan tidak merbahaya. . Antara bahan-bahan yang aktif dalam formula terbaru untuk Spray ini ialah . 1- ALOE VERA, untuk mengurangkan rasa gatal pada kulit dan merawat kulit 2- VITAMIN E, memperbaiki parut 3- COCOS NUCIFERA, melembap kulit dan merawat enzima serta anti pengelupasan 4- GALACTOMYCES, kurangkan kedut dan whitening 5- TUMERIC, haluskan kulit dan pudarkan bekas jerawat 6- CENTELLA ASIATICA, perawatan untuk kulit yang luka supaya luka cepat kering 7- CARICA PAPAYA, anti kedut dan whitening . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Click Link at BIO ๐Ÿ‘†๐Ÿป for order online . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar) . Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #nsabeautymelaka #ainaaserummelaka #melakaainaaserum #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics #kosmetikmelaka #melakaglowcreatoralhaalfa #glowcreatoralhaalfamelaka

. . Radiant Spray, sesuai untuk kulit kering, kerana ia akan melembapkan kulit dan freshh kan muka uolss. Digunakan sebelum makeup untuk mendapatkan effect dewy dan glow. FORMULA BARU PRIMER SPRAY ni ada TUMERIC dan PITERA, ia boleh matikan SEL JERAWAT dan sangat bagus untuk kulit berjerawat . Dari segi bauan pula, guna AIRLESS PERFUME, serta penambahan bau yg lebih UMMPPHH~~ bukan perfume tau ! Tak rosak kulit dan tidak merbahaya. . Antara bahan-bahan yang aktif dalam formula terbaru untuk Spray ini ialah . 1- ALOE VERA, untuk mengurangkan rasa gatal pada kulit dan merawat kulit 2- VITAMIN E, memperbaiki parut 3- COCOS NUCIFERA, melembap kulit dan merawat enzima serta anti pengelupasan 4- GALACTOMYCES, kurangkan kedut dan whitening 5- TUMERIC, haluskan kulit dan pudarkan bekas jerawat 6- CENTELLA ASIATICA, perawatan untuk kulit yang luka supaya luka cepat kering 7- CARICA PAPAYA, anti kedut dan whitening . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Click Link at BIO ๐Ÿ‘†๐Ÿป for order online . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar) . Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #nsabeautymelaka #ainaaserummelaka #melakaainaaserum #ainaacosmeticsmelaka #melakaainaacosmetics #kosmetikmelaka #melakaglowcreatoralhaalfa #glowcreatoralhaalfamelaka

Assalammualaikum , morning so pagi ni terkejar-kejar sebab leka subuh tadi dekat dapor, tengok jam pukul 7 dah. Mira tak sempat nak apply foundation ke apa, harini mira apply sunmist dan whitening spray rosehip je. Kalau takde spray ni boleh demam kepialu sebab , ddk bawah aircond muka sgt kering so dia ni penyelamat mira. #mimybeauty . #putihgebu #mimybeautyfeedback #hunalover #sakoorarose #teamumiesuperpower #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #jerawat #pmm #acne #trustedseller #uitmlendu #uitmjasin #uitmmelaka #mmumelaka #skincare #melaka #utem #pmm #blogger #vlogger #makeup #mimybeautypakarkulitanda #melakavendor #kuim #melakaboutique #shawlstories #unifield