#unimas

393,884 posts tagged with #unimas

Photos and Videos about #unimas

(@dyxy.bywaniaziz)

7 Minutes Ago

Morning Dear🙋 Berminat dengan Set Dyxy Cosmetics? Nak tahu lebih detail tentang kelebihan yg ada pada product ni? Awak boleh dm Wani or ws 0183514280. But, now tengah harga promosi tau guys. Jangan lepaskan peluang keemasan anda. Setiap pembelian Set Dyxy, Wani akan bagi Free gift yg teramat lah special untuk customer yg tersayang. So tunggu apa lagi? meh cantikkan diri sendiri, yg penting jangan kedekut untuk diri sendiri. #teamcikbunn_ #dyxybydyana #bccreambydyana #facemistbydyana #syafiqahaina #janganbencicintaku #fattzura #nealofa #uum #ukm #unimas #uthm #uitm #noradanish

(@bawalchiffon_am)

19 Minutes Ago

Tudung Lasercut Satin bidang 45🤩 RM19 Brown Silver Dusty grey Navy blue Postage SM RM8 SS RM10😊 Boleh DM atau WA saya k... WA link di bio😁 #tudung #bawal #lasercut #satin #matte #lasercutsatin #tudungsatin #murah #tudungbawal #tudungchiffon #bidang45 #rm19 #rm15 #tudungmurah #tutupaurat #ukm #uia #uiam #um #upm #uitm #utm #uum #unimas #ums

. SALE MERDEKA !!! SALE MERDEKA !!! SALE MERDEKA !!! (DARI 13/8/2018 - 31/8/2018 SAHAJA UOLLS!!!)👇👇👇 . 🌷SET TRIAL VIT E/ TRIPLE = RM115 SEM/ RM125 SS !!! 🌷SET EXCLUSIVE VIT E = RM190 SEM/ RM200 SS !!! 🌷SET EXCLUSIVE TRIPLE = RM 200 SEM/ RM210 SS !!! . Naik berasap dah jari jemari admin reply whatsap .Mana tak nya. PROMOSI AMBANG RAYA setahun sekali je weiii 😄 . Ya ampunnnn mmg jimat habisss. Ni SPECIAL GIFT utk 20 org terawal masih ada lagi tau! Mai lekaih whatsap naa 😘 . Whatsapp : 019 9656008 www.wasap.my/60199656008/DGPROMO . . . . . . . . . . #diamondgoldskincare #makeupbybellaz #mua #kulitflawless #kulitglowing #hilangkanparut #uitm #ums #makeup #terapiinstagram #kulitkusam #kesanseawal7hari #unimas #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #sayapakaisayajual #skincaremurah #skincaremalaysia #skincareterbaik #ajimaura #paidreview #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #diamondgoldskincareoriginal #momegojes

. SALE MERDEKA !!! SALE MERDEKA !!! SALE MERDEKA !!! (DARI 13/8/2018 - 31/8/2018 SAHAJA UOLLS!!!)👇👇👇 . 🌷SET TRIAL VIT E/ TRIPLE = RM115 SEM/ RM125 SS !!! 🌷SET EXCLUSIVE VIT E = RM190 SEM/ RM200 SS !!! 🌷SET EXCLUSIVE TRIPLE = RM 200 SEM/ RM210 SS !!! . Naik berasap dah jari jemari admin reply whatsap .Mana tak nya. PROMOSI AMBANG RAYA setahun sekali je weiii 😄 . Ya ampunnnn mmg jimat habisss. Ni SPECIAL GIFT utk 20 org terawal masih ada lagi tau! Mai lekaih whatsap naa 😘 . Whatsapp : 019 9656008 www.wasap.my/60199656008/DGPROMO . . . . . . . . . . #diamondgoldskincare #makeupbybellaz #mua #kulitflawless #kulitglowing #hilangkanparut #uitm #ums #makeup #terapiinstagram #kulitkusam #kesanseawal7hari #unimas #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #sayapakaisayajual #skincaremurah #skincaremalaysia #skincareterbaik #ajimaura #paidreview #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #diamondgoldskincareoriginal #momegojes

. SALE MERDEKA !!! SALE MERDEKA !!! SALE MERDEKA !!! (DARI 13/8/2018 - 31/8/2018 SAHAJA UOLLS!!!)👇👇👇 . 🌷SET TRIAL VIT E/ TRIPLE = RM115 SEM/ RM125 SS !!! 🌷SET EXCLUSIVE VIT E = RM190 SEM/ RM200 SS !!! 🌷SET EXCLUSIVE TRIPLE = RM 200 SEM/ RM210 SS !!! . Naik berasap dah jari jemari admin reply whatsap .Mana tak nya. PROMOSI AMBANG RAYA setahun sekali je weiii 😄 . Ya ampunnnn mmg jimat habisss. Ni SPECIAL GIFT utk 20 org terawal masih ada lagi tau! Mai lekaih whatsap naa 😘 . Whatsapp : 019 9656008 www.wasap.my/60199656008/DGPROMO . . . . . . . . . . #diamondgoldskincare #makeupbybellaz #mua #kulitflawless #kulitglowing #hilangkanparut #uitm #ums #makeup #terapiinstagram #kulitkusam #kesanseawal7hari #unimas #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #sayapakaisayajual #skincaremurah #skincaremalaysia #skincareterbaik #ajimaura #paidreview #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #diamondgoldskincareoriginal #momegojes

(@jamtangan.ayu)

24 Minutes Ago

Gshók Mat Moto . Harga RM 70.00 . Gred AA Free box Free postage . 🎁Freegift inspired perfume . ☎️ wasap sis 011-567 8018 . #jamtanganmurah #jammurah #hantaranisteri #hantarannikah #hadiahkekasih #uitm #upm#upsi #sabahan #sarawak #melaka #johor #unimas #umskk

(@jamtangan.ayu)

24 Minutes Ago

Gshók Mat Moto . Harga RM 70.00 . Gred AA Free box Free postage . 🎁Freegift inspired perfume . ☎️ wasap sis 011-567 8018 . #jamtanganmurah #jammurah #hantaranisteri #hantarannikah #hadiahkekasih #uitm #upm#upsi #sabahan #sarawak #melaka #johor #unimas #umskk

(@jamtangan.ayu)

25 Minutes Ago

Gshók Mat Moto . Harga RM 70.00 . Gred AA Free box Free postage . 🎁Freegift inspired perfume . ☎️ wasap sis 011-567 8018 . #jamtanganmurah #jammurah #hantaranisteri #hantarannikah #hadiahkekasih #uitm #upm#upsi #sabahan #sarawak #melaka #johor #unimas #umskk

(@unixhairfibre)

29 Minutes Ago

💥MERDEKA SALE💥 Cepattt.. Yang belum dapatkan @unixhairfibre boleh dapatkan sekarang! . Penjimatan yang berbaloi2.. . Promo hanya sah di @unixhairfibre sahaja! . Order sekarang sebelum terlepas📲0139557884 . #unixmalaysia #rambutbotaktengah #rambutjarang #rambutnipis #unixhairfibre #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #igshopmurah #iklanmurah #uitm #upm #kptm #uum #unimas #cantiksihat #rambutbotaktengah #picoftheday #pelebatrambut

(@unixhairfibre)

30 Minutes Ago

💥MERDEKA SALE💥 Cepattt.. Yang belum dapatkan @unixhairfibre boleh dapatkan sekarang! . Penjimatan yang berbaloi2.. . Promo hanya sah di @unixhairfibre sahaja! . Order sekarang sebelum terlepas📲0139557884 . #unixmalaysia #rambutbotaktengah #rambutjarang #rambutnipis #unixhairfibre #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #igshopmurah #iklanmurah #uitm #upm #kptm #uum #unimas #cantiksihat #rambutbotaktengah #picoftheday #pelebatrambut

(@unixhairfibre)

30 Minutes Ago

💥MERDEKA SALE💥 Cepattt.. Yang belum dapatkan @unixhairfibre boleh dapatkan sekarang! . Penjimatan yang berbaloi2.. . Promo hanya sah di @unixhairfibre sahaja! . Order sekarang sebelum terlepas📲0139557884 . #unixmalaysia #rambutbotaktengah #rambutjarang #rambutnipis #unixhairfibre #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #igshopmurah #iklanmurah #uitm #upm #kptm #uum #unimas #cantiksihat #rambutbotaktengah #picoftheday #pelebatrambut

(@gorgeous.perfumes91)

31 Minutes Ago

Tease yang berbau vanilla dan floral ni tetap masih di ranking Top 3 fav sis 🎢 . . Promo tamat dalam masa 3 hari. Get yours now! . VICTORIA SECRET - FRAGRANCE MIST 250 ML 1 BOTOL - RM 40 1 BOTOL - RM 40 . To order click whatsapp link in bio. Jom selit order 🛍 . Whatsapp je sis, 0198882904 atau boleh terus klik link kt bio tu ☝🏻 . #teamaafa #promo #pp #minyakwangiviral #victoriasecretmalaysia #victoriasecretbodymist #victoriasecretoriginal #onlineseller #minyakwangi #instashopmalaysia #igshopmalaysia #sayajualonline #sayajualmurah #bazaronline #bazarpaknil #sayajual #sabah #sarawak #jb #kualalumpur #promo #perfumeterlajakmurah #kamekjualkamekpakey #uitm #unimas #clearancesale #vacationperfumes #bombshellkuching #bombshell #janganbencicintaku

(@unixhairfibre)

31 Minutes Ago

💥MERDEKA SALE💥 Cepattt.. Yang belum dapatkan @unixhairfibre boleh dapatkan sekarang! . Penjimatan yang berbaloi2.. . Promo hanya sah di @unixhairfibre sahaja! . Order sekarang sebelum terlepas📲0139557884 . #unixmalaysia #rambutbotaktengah #rambutjarang #rambutnipis #unixhairfibre #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #igshopmurah #iklanmurah #uitm #upm #kptm #uum #unimas #cantiksihat #rambutbotaktengah #picoftheday #pelebatrambut

(@unixhairfibre)

31 Minutes Ago

💥MERDEKA SALE💥 Cepattt.. Yang belum dapatkan @unixhairfibre boleh dapatkan sekarang! . Penjimatan yang berbaloi2.. . Promo hanya sah di @unixhairfibre sahaja! . Order sekarang sebelum terlepas📲0139557884 . #unixmalaysia #rambutbotaktengah #rambutjarang #rambutnipis #unixhairfibre #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #igshopmurah #iklanmurah #uitm #upm #kptm #uum #unimas #cantiksihat #rambutbotaktengah #picoftheday #pelebatrambut

(@unixhairfibre)

31 Minutes Ago

💥MERDEKA SALE💥 Cepattt.. Yang belum dapatkan @unixhairfibre boleh dapatkan sekarang! . Penjimatan yang berbaloi2.. . Promo hanya sah di @unixhairfibre sahaja! . Order sekarang sebelum terlepas📲0139557884 . #unixmalaysia #rambutbotaktengah #rambutjarang #rambutnipis #unixhairfibre #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #igshopmurah #iklanmurah #uitm #upm #kptm #uum #unimas #cantiksihat #rambutbotaktengah #picoftheday #pelebatrambut

(@unixhairfibre)

32 Minutes Ago

💥MERDEKA SALE💥 Cepattt.. Yang belum dapatkan @unixhairfibre boleh dapatkan sekarang! . Penjimatan yang berbaloi2.. . Promo hanya sah di @unixhairfibre sahaja! . Order sekarang sebelum terlepas📲0139557884 . #unixmalaysia #rambutbotaktengah #rambutjarang #rambutnipis #unixhairfibre #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #igshopmurah #iklanmurah #uitm #upm #kptm #uum #unimas #cantiksihat #rambutbotaktengah #picoftheday #pelebatrambut

(@unixhairfibre)

33 Minutes Ago

💥MERDEKA SALE💥 Cepattt.. Yang belum dapatkan @unixhairfibre boleh dapatkan sekarang! . Penjimatan yang berbaloi2.. . Promo hanya sah di @unixhairfibre sahaja! . Order sekarang sebelum terlepas📲0139557884 . #unixmalaysia #rambutbotaktengah #rambutjarang #rambutnipis #unixhairfibre #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #igshopmurah #iklanmurah #uitm #upm #kptm #uum #unimas #cantiksihat #rambutbotaktengah #picoftheday #pelebatrambut

(@unixhairfibre)

33 Minutes Ago

💥MERDEKA SALE💥 Cepattt.. Yang belum dapatkan @unixhairfibre boleh dapatkan sekarang! . Penjimatan yang berbaloi2.. . Promo hanya sah di @unixhairfibre sahaja! . Order sekarang sebelum terlepas📲0139557884 . #unixmalaysia #rambutbotaktengah #rambutjarang #rambutnipis #unixhairfibre #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #igshopmurah #iklanmurah #uitm #upm #kptm #uum #unimas #cantiksihat #rambutbotaktengah #picoftheday #pelebatrambut

(@reyqa_collection)

44 Minutes Ago

Tudung Bubble Travel Anti Kedut!!! . . Rm25/pc. 4 helai rm100 free postage. ❤️Material bubble chiffon/ voile chiffon (Material ada di setiap gambar) ❤️Less ironing ❤️Mudah bentuk ❤️X jarang ❤️Available bidang 45 shj. Dm atau simply click link di bio utk order. 😊 #tudungviral #tudunghot #tudungbubble #tudungtravel #bawalprinted #tudungcikgu #bawalpolkadot #uia #utm #matrik #unimas #unikl #ukm #naelofarhijab #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #kolej #uitm #umt #ums #tudungruffle #tudungpeople #bawallovers #ctdk #comelpipimerah #raya2018 #tudungraya2018 #trending #terapiinstagram

(@reyqa_collection)

44 Minutes Ago

Tudung Bubble Travel Anti Kedut!!! . . Rm25/pc. 4 helai rm100 free postage. ❤️Material bubble chiffon/ voile chiffon (Material ada di setiap gambar) ❤️Less ironing ❤️Mudah bentuk ❤️X jarang ❤️Available bidang 45 shj. Dm atau simply click link di bio utk order. 😊 #tudungviral #tudunghot #tudungbubble #tudungtravel #bawalprinted #tudungcikgu #bawalpolkadot #uia #utm #matrik #unimas #unikl #ukm #naelofarhijab #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #kolej #uitm #umt #ums #tudungruffle #tudungpeople #bawallovers #ctdk #comelpipimerah #raya2018 #tudungraya2018 #trending #terapiinstagram

(@reyqa_collection)

45 Minutes Ago

Tudung Bubble Travel Anti Kedut!!! . . Rm25/pc. 4 helai rm100 free postage. ❤️Material bubble chiffon/ voile chiffon (Material ada di setiap gambar) ❤️Less ironing ❤️Mudah bentuk ❤️X jarang ❤️Available bidang 45 shj. Dm atau simply click link di bio utk order. 😊 #tudungviral #tudunghot #tudungbubble #tudungtravel #bawalprinted #tudungcikgu #bawalpolkadot #uia #utm #matrik #unimas #unikl #ukm #naelofarhijab #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #kolej #uitm #umt #ums #tudungruffle #tudungpeople #bawallovers #ctdk #comelpipimerah #raya2018 #tudungraya2018 #trending #terapiinstagram

(@zahra_one_dynamic)

45 Minutes Ago

opsss!!! do not be late on that important date ...📌 booking awal yer...u all, tempahan seawal 2 atau 5 hari dari tarikh penghantaran 😘 . . Birthday bouquet ❤ Area Kuching Sarawak ............................................. Nak surprise orang yang tersayang? Isteri, suami, parents, anak anak, cikgu, boss, kawan ke.. Birthday, anniversary, congratulate, graduation atau suka² bagi... Nak sweet² gitchew... Boleh contact sis. ❤ Sekarang kita ada ambik tempahan untuk flower artificial bouquet/chocolate bouquet @ bouquet surprise delivery ❤ Chocolates bouquet/flower bouquet artificial boleh ikut request atau ikut pakej yang sedia ada. Colour boleh request 😊 Bouquet juga boleh buat ikut bajet. 😍 Berminat? WhatsApp : 017-429 0980 Tekan Link WhatsApp Saya Di Bawah . ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇ . wasap.my/+60174290980 zahra one dynamic . . #sarawakian #sarawak #kuchingsarawak #bouquetkuching #birthdaygiftsarawak #birthdaygiftkuching #kuchingflorist #kuchingbouquet #kuchingdelivery #kuchingwedding #chocolatebouquetkuching #sarawakonlineshop #sarawakwedding #sarawakians #kuchingvendorboutique #batukawa #matang #unimas #kotasamarahan #samarahan #uitmsamarahan #samarahankuching #petrajaya #zahraonedynamic #songketsarawak #kuchingcity #kuchingmakeupartist #kuchingphotographer #unimas @ Batu 10, Sarawak, Malaysia

(@reyqa_collection)

45 Minutes Ago

Tudung Bubble Travel Anti Kedut!!! . . Rm25/pc. 4 helai rm100 free postage. ❤️Material bubble chiffon/ voile chiffon (Material ada di setiap gambar) ❤️Less ironing ❤️Mudah bentuk ❤️X jarang ❤️Available bidang 45 shj. Dm atau simply click link di bio utk order. 😊 #tudungviral #tudunghot #tudungbubble #tudungtravel #bawalprinted #tudungcikgu #bawalpolkadot #uia #utm #matrik #unimas #unikl #ukm #naelofarhijab #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #kolej #uitm #umt #ums #tudungruffle #tudungpeople #bawallovers #ctdk #comelpipimerah #raya2018 #tudungraya2018 #trending #terapiinstagram

(@zahra_one_dynamic)

45 Minutes Ago

opsss!!! do not be late on that important date ...📌 booking awal yer...u all, tempahan seawal 2 atau 5 hari dari tarikh penghantaran 😘 . . Birthday bouquet ❤ Area Kuching Sarawak ............................................. Nak surprise orang yang tersayang? Isteri, suami, parents, anak anak, cikgu, boss, kawan ke.. Birthday, anniversary, congratulate, graduation atau suka² bagi... Nak sweet² gitchew... Boleh contact sis. ❤ Sekarang kita ada ambik tempahan untuk flower artificial bouquet/chocolate bouquet @ bouquet surprise delivery ❤ Chocolates bouquet/flower bouquet artificial boleh ikut request atau ikut pakej yang sedia ada. Colour boleh request 😊 Bouquet juga boleh buat ikut bajet. 😍 Berminat? WhatsApp : 017-429 0980 Tekan Link WhatsApp Saya Di Bawah . ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇ . wasap.my/+60174290980 zahra one dynamic . . #sarawakian #sarawak #kuchingsarawak #bouquetkuching #birthdaygiftsarawak #birthdaygiftkuching #kuchingflorist #kuchingbouquet #kuchingdelivery #kuchingwedding #chocolatebouquetkuching #sarawakonlineshop #sarawakwedding #sarawakians #kuchingvendorboutique #batukawa #matang #unimas #kotasamarahan #samarahan #uitmsamarahan #samarahankuching #petrajaya #zahraonedynamic #songketsarawak #kuchingcity #kuchingmakeupartist #kuchingphotographer #unimas @ Batu 10, Sarawak, Malaysia

(@reyqa_collection)

45 Minutes Ago

Tudung Bubble Travel Anti Kedut!!! . . Rm25/pc. 4 helai rm100 free postage. ❤️Material bubble chiffon/ voile chiffon (Material ada di setiap gambar) ❤️Less ironing ❤️Mudah bentuk ❤️X jarang ❤️Available bidang 45 shj. Dm atau simply click link di bio utk order. 😊 #tudungviral #tudunghot #tudungbubble #tudungtravel #bawalprinted #tudungcikgu #bawalpolkadot #uia #utm #matrik #unimas #unikl #ukm #naelofarhijab #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #kolej #uitm #umt #ums #tudungruffle #tudungpeople #bawallovers #ctdk #comelpipimerah #raya2018 #tudungraya2018 #trending #terapiinstagram

(@zahra_one_dynamic)

45 Minutes Ago

opsss!!! do not be late on that important date ...📌 booking awal yer...u all, tempahan seawal 2 atau 5 hari dari tarikh penghantaran 😘 . . Birthday bouquet ❤ Area Kuching Sarawak ............................................. Nak surprise orang yang tersayang? Isteri, suami, parents, anak anak, cikgu, boss, kawan ke.. Birthday, anniversary, congratulate, graduation atau suka² bagi... Nak sweet² gitchew... Boleh contact sis. ❤ Sekarang kita ada ambik tempahan untuk flower artificial bouquet/chocolate bouquet @ bouquet surprise delivery ❤ Chocolates bouquet/flower bouquet artificial boleh ikut request atau ikut pakej yang sedia ada. Colour boleh request 😊 Bouquet juga boleh buat ikut bajet. 😍 Berminat? WhatsApp : 017-429 0980 Tekan Link WhatsApp Saya Di Bawah . ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇ . wasap.my/+60174290980 zahra one dynamic . . #sarawakian #sarawak #kuchingsarawak #bouquetkuching #birthdaygiftsarawak #birthdaygiftkuching #kuchingflorist #kuchingbouquet #kuchingdelivery #kuchingwedding #chocolatebouquetkuching #sarawakonlineshop #sarawakwedding #sarawakians #kuchingvendorboutique #batukawa #matang #unimas #kotasamarahan #samarahan #uitmsamarahan #samarahankuching #petrajaya #zahraonedynamic #songketsarawak #kuchingcity #kuchingmakeupartist #kuchingphotographer #unimas @ Batu 10, Sarawak, Malaysia

(@reyqa_collection)

46 Minutes Ago

Tudung Bubble Travel Anti Kedut!!! . . Rm25/pc. 4 helai rm100 free postage. ❤️Material bubble chiffon/ voile chiffon (Material ada di setiap gambar) ❤️Less ironing ❤️Mudah bentuk ❤️X jarang ❤️Available bidang 45 shj. Dm atau simply click link di bio utk order. 😊 #tudungviral #tudunghot #tudungbubble #tudungtravel #bawalprinted #tudungcikgu #bawalpolkadot #uia #utm #matrik #unimas #unikl #ukm #naelofarhijab #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #kolej #uitm #umt #ums #tudungruffle #tudungpeople #bawallovers #ctdk #comelpipimerah #raya2018 #tudungraya2018 #trending #terapiinstagram

(@zahra_one_dynamic)

46 Minutes Ago

opsss!!! do not be late on that important date ...📌 booking awal yer...u all, tempahan seawal 2 atau 5 hari dari tarikh penghantaran 😘 . . Birthday bouquet ❤ Area Kuching Sarawak ............................................. Nak surprise orang yang tersayang? Isteri, suami, parents, anak anak, cikgu, boss, kawan ke.. Birthday, anniversary, congratulate, graduation atau suka² bagi... Nak sweet² gitchew... Boleh contact sis. ❤ Sekarang kita ada ambik tempahan untuk flower artificial bouquet/chocolate bouquet @ bouquet surprise delivery ❤ Chocolates bouquet/flower bouquet artificial boleh ikut request atau ikut pakej yang sedia ada. Colour boleh request 😊 Bouquet juga boleh buat ikut bajet. 😍 Berminat? WhatsApp : 017-429 0980 Tekan Link WhatsApp Saya Di Bawah . ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇ . wasap.my/+60174290980 zahra one dynamic . . #sarawakian #sarawak #kuchingsarawak #bouquetkuching #birthdaygiftsarawak #birthdaygiftkuching #kuchingflorist #kuchingbouquet #kuchingdelivery #kuchingwedding #chocolatebouquetkuching #sarawakonlineshop #sarawakwedding #sarawakians #kuchingvendorboutique #batukawa #matang #unimas #kotasamarahan #samarahan #uitmsamarahan #samarahankuching #petrajaya #zahraonedynamic #songketsarawak #kuchingcity #kuchingmakeupartist #kuchingphotographer #unimas @ Batu 10, Sarawak, Malaysia

(@zahra_one_dynamic)

46 Minutes Ago

opsss!!! do not be late on that important date ...📌 booking awal yer...u all, tempahan seawal 2 atau 5 hari dari tarikh penghantaran 😘 . . Birthday bouquet ❤ Area Kuching Sarawak ............................................. Nak surprise orang yang tersayang? Isteri, suami, parents, anak anak, cikgu, boss, kawan ke.. Birthday, anniversary, congratulate, graduation atau suka² bagi... Nak sweet² gitchew... Boleh contact sis. ❤ Sekarang kita ada ambik tempahan untuk flower artificial bouquet/chocolate bouquet @ bouquet surprise delivery ❤ Chocolates bouquet/flower bouquet artificial boleh ikut request atau ikut pakej yang sedia ada. Colour boleh request 😊 Bouquet juga boleh buat ikut bajet. 😍 Berminat? WhatsApp : 017-429 0980 Tekan Link WhatsApp Saya Di Bawah . ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇ . wasap.my/+60174290980 zahra one dynamic . . #sarawakian #sarawak #kuchingsarawak #bouquetkuching #birthdaygiftsarawak #birthdaygiftkuching #kuchingflorist #kuchingbouquet #kuchingdelivery #kuchingwedding #chocolatebouquetkuching #sarawakonlineshop #sarawakwedding #sarawakians #kuchingvendorboutique #batukawa #matang #unimas #kotasamarahan #samarahan #uitmsamarahan #samarahankuching #petrajaya #zahraonedynamic #songketsarawak #kuchingcity #kuchingmakeupartist #kuchingphotographer #unimas @ Batu 10, Sarawak, Malaysia

(@reyqa_collection)

46 Minutes Ago

Tudung Bubble Travel Anti Kedut!!! . . Rm25/pc. 4 helai rm100 free postage. ❤️Material bubble chiffon/ voile chiffon (Material ada di setiap gambar) ❤️Less ironing ❤️Mudah bentuk ❤️X jarang ❤️Available bidang 45 shj. Dm atau simply click link di bio utk order. 😊 #tudungviral #tudunghot #tudungbubble #tudungtravel #bawalprinted #tudungcikgu #bawalpolkadot #uia #utm #matrik #unimas #unikl #ukm #naelofarhijab #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #kolej #uitm #umt #ums #tudungruffle #tudungpeople #bawallovers #ctdk #comelpipimerah #raya2018 #tudungraya2018 #trending #terapiinstagram

(@zahra_one_dynamic)

46 Minutes Ago

opsss!!! do not be late on that important date ...📌 booking awal yer...u all, tempahan seawal 2 atau 5 hari dari tarikh penghantaran 😘 . . Birthday bouquet ❤ Area Kuching Sarawak ............................................. Nak surprise orang yang tersayang? Isteri, suami, parents, anak anak, cikgu, boss, kawan ke.. Birthday, anniversary, congratulate, graduation atau suka² bagi... Nak sweet² gitchew... Boleh contact sis. ❤ Sekarang kita ada ambik tempahan untuk flower artificial bouquet/chocolate bouquet @ bouquet surprise delivery ❤ Chocolates bouquet/flower bouquet artificial boleh ikut request atau ikut pakej yang sedia ada. Colour boleh request 😊 Bouquet juga boleh buat ikut bajet. 😍 Berminat? WhatsApp : 017-429 0980 Tekan Link WhatsApp Saya Di Bawah . ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇ . wasap.my/+60174290980 zahra one dynamic . . #sarawakian #sarawak #kuchingsarawak #bouquetkuching #birthdaygiftsarawak #birthdaygiftkuching #kuchingflorist #kuchingbouquet #kuchingdelivery #kuchingwedding #chocolatebouquetkuching #sarawakonlineshop #sarawakwedding #sarawakians #kuchingvendorboutique #batukawa #matang #unimas #kotasamarahan #samarahan #uitmsamarahan #samarahankuching #petrajaya #zahraonedynamic #songketsarawak #kuchingcity #kuchingmakeupartist #kuchingphotographer #unimas @ Batu 10, Sarawak, Malaysia

(@reyqa_collection)

47 Minutes Ago

Tudung Bubble Travel Anti Kedut!!! . . Rm25/pc. 4 helai rm100 free postage. ❤️Material bubble chiffon/ voile chiffon (Material ada di setiap gambar) ❤️Less ironing ❤️Mudah bentuk ❤️X jarang ❤️Available bidang 45 shj. Dm atau simply click link di bio utk order. 😊 #tudungviral #tudunghot #tudungbubble #tudungtravel #bawalprinted #tudungcikgu #bawalpolkadot #uia #utm #matrik #unimas #unikl #ukm #naelofarhijab #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #kolej #uitm #umt #ums #tudungruffle #tudungpeople #bawallovers #ctdk #comelpipimerah #raya2018 #tudungraya2018 #trending #terapiinstagram