#uthm

559,039 posts tagged with #uthm

Photos and Videos about #uthm

(@asfahijab)

53 Minutes Ago

Stok mkin myusut yg masih cri2 tdg yg selesa utk di pkai jom singgah booth kami di #pestakonvo #utm . @asfahijab @asfahijab @asfahijab @asfahijab . Dapatkan juga brg lain hanya di booth kami . Jom singgah jgn lupa tag kt kwn2 korg 😉😉 . #bawal #tudungbawal #bawalmurah #tudung #kangar #uum #ulutiram #pestapenang #penang #bawalasfa #shahalam #uitmshahalam #uum #byasfahijab #upm #asfahijab #bawalruffle #uthm #johor #utm #pasirgudang #bawalruffleprinted #sarawak #tudungonline

RM1++ CASIO ILLUMINATOR 100% ORIGINAL BERMINAT? klik link untuk HARGA/ORDER : http://www.wasap.my/601139333037 Facebook https://www.facebook.com/ZulGShockOriginal/ Standard Package: - Original, Genuine & Brand New CASIO Watch. - User's Guide - Warranty Card [ 1 Year Warranty ] - Watch Box [ CASIO Standard Box] #kedaijamtangan #kedaijam #kedaijamonline #kedaijammurah #jamonline #jamonlineshop #jamonlinemurah #uthm #ump #usm #casiomalaysiaoriginal #casiomalaysiamurah #casiowatch #casiosbyheen #sheencasio #sheen #casiosheenlover #casiosheenmalaysia #casiosheenmurah #ladiescasio #casioladies #casioedifice #gshockoriginal #zulgshockoriginal

(@ayamgorengbp)

3 Hours Ago

Alhamdulillah, terima kasih adik2 dari TIGS kerana sudi order dengan kami. Teringin katanya. Hehe selamat menjamu selera 😄#ayamspicykorea #codbatupahat #ayamgorengsedap #spicychickenkorean #popcornayam #popcornayamcheese #ayamgorengbatupahat #ayamgorengkorea #codparitraja #uthm #tigs #skpp #skpr #smksg

(@ayamgorengbp)

3 Hours Ago

😃Teringin nak makan ayam goreng? Cheesy 🧀or Spicy🌶? Mehh try ayam goreng kami! 😍 . . 💥Popcorn Ayam goreng cheese (ori/spicy) - RM 5 . 💥Ayam goreng cheese (5 pcs mix) - RM 9 💥Ayam Goreng Korea (5 pcs mix) - RM 9 . . 🚗 COD sekitar Parit Raja, UTHM, Sri Gading, Batu Pahat 🚗 Charge COD : Free - RM5 bergantung pada tempat Klik link ni untuk order: http://www.wasap.my/60172252844 🔥Sekali cuba, pasti nak lagi. Cepat order sekarang! Rugi kalau tak cuba. 😋 #ayamspicykorea #codbatupahat #ayamgorengsedap #spicychickenkorean #popcornayam #popcornayamcheese #ayamgorengbatupahat #ayamgorengkorea #codparitraja #uthm #tigs #skpp #skpr #smksg

(@ayamgorengbp)

3 Hours Ago

Alhamdulillah, Kami gembira apabila pelanggan kami gembira. 😊Terima kasih kerana beli dengan kami. 😀 Nak request extra spicy pon boleh sebab kami masak apabila anda buat tempahan 😉#ayamspicykorea #codbatupahat #ayamgorengsedap #spicychickenkorean #popcornayam #popcornayamcheese #ayamgorengbatupahat #ayamgorengkorea #codparitraja #uthm #tigs #skpp #skpr #smksg

(@ayamgorengbp)

3 Hours Ago

Kami gembira apabila pelanggan kami gembira. 😊Terima kasih kerana beli dengan kami. 😁#ayamspicykorea #codbatupahat #ayamgorengsedap #spicychickenkorean #popcornayam #popcornayamcheese #ayamgorengbatupahat #ayamgorengkorea #codparitraja #uthm #tigs #skpp #skpr #smksg

(@ayamgorengbp)

3 Hours Ago

Kami gembira apabila pelanggan kami gembira. 😊Terima kasih kerana beli dengan kami. 😁#ayamspicykorea #codbatupahat #ayamgorengsedap #spicychickenkorean #popcornayam #popcornayamcheese #ayamgorengbatupahat #ayamgorengkorea #codparitraja #uthm #tigs #skpp #skpr #smksg

(@fitriazizzainal)

3 Hours Ago

Riang Ria Convocation UIA/IIUM 2018🎓 Call 019-3120539 for further enquiries. "Your Photography Service Provider" #uitm #uitmshahalam #uitm #upm #usm #ukm #um #utm #uthm #internationalislamiccollege #uitmdihatiku #preconvo #iium #convophotoshoot #iium34thconvocation

(@ayamgorengbp)

3 Hours Ago

Kami gembira apabila pelanggan kami gembira. 😊Terima kasih kerana beli dengan kami. 😁#ayamspicykorea #codbatupahat #ayamgorengsedap #spicychickenkorean #popcornayam #popcornayamcheese #ayamgorengbatupahat #ayamgorengkorea #codparitraja #uthm #tigs #skpp #skpr #smksg

(@ayamgorengbp)

3 Hours Ago

Kami gembira apabila pelanggan kami gembira. 😊Terima kasih kerana beli dengan kami. 😁#ayamspicykorea #codbatupahat #ayamgorengsedap #spicychickenkorean #popcornayam #popcornayamcheese #ayamgorengbatupahat #ayamgorengkorea #codparitraja #uthm #tigs #skpp #skpr #smksg

(@jamal.n.co)

4 Hours Ago

• 💥💥Booked💥💥 • Adidas Jacket ::::::::::::::::: •Original item •XS size •Armpit 17.5,Lenght 24 •Condition 10/10 •Fabric Polyester •Double Layer •No Hoodie :::::::::::::::::: RM140 includes Postage 0102385965 Whatsapp #outdoorjacket#thenorthface#tnf#adidasmurah#adidasbundle#hoody#windbreaker #jacket#igshopmalaysia #instashopmalaysia#bazaarpaknil #prelovedmalaysia#preloved #bundle#kakibundle#bundlemalaysia #bundleonline#kl#kualalumpur #malaysia#streetwear#uitm#uiam #upm#uum#unikl#usm#ukm#unimap #uthm,

(@jamal.n.co)

4 Hours Ago

• ✅Available❗️ • Uniqlo Flight Jacket ::::::::::::::::: •Original item •S size •Armpit 20,,Lenght 24 •Condition 10/10 •Fabric Nylon •Double Layer •Water Resistant •No Hoodie :::::::::::::::::: RM120 includes Postage 0102385965 Whatsapp #outdoorjacket#thenorthface#tnf#adidasmurah#adidasbundle#hoody#windbreaker #jacket#igshopmalaysia #instashopmalaysia#bazaarpaknil #prelovedmalaysia#preloved #bundle#kakibundle#bundlemalaysia #bundleonline#kl#kualalumpur #malaysia#streetwear#uitm#uiam #upm#uum#unikl#usm#ukm#unimap #uthm,

(@jamal.n.co)

4 Hours Ago

• 💥💥Booked💥💥 • Nike Windbreaker ::::::::::::::::: •Original item •L size •Armpit 21.5,Lenght 28 •Condition 10/10 •Fabric Polyester •Single Layer •Water Repellent •No Hoodie •Navy Blue :::::::::::::::::: RM87 includes Postage 0102385965 Whatsapp #outdoorjacket#thenorthface#tnf#adidasmurah#adidasbundle#hoody#windbreaker #jacket#igshopmalaysia #instashopmalaysia#bazaarpaknil #prelovedmalaysia#preloved #bundle#kakibundle#bundlemalaysia #bundleonline#kl#kualalumpur #malaysia#streetwear#uitm#uiam #upm#uum#unikl#usm#ukm#unimap #uthm,

(@fandamia)

4 Hours Ago

BEST LA SERUM NI, TAK MELEKIT! . Mesti ada yg takut-takut nak cuba serum ni, especially yg oily atau combination skin. Kan? Jgn risau. Sebab it's water based dan cepat meresap. Takkan tinggalkan rasa melekit atau muka berkilat. . Korang kulit jenis apa? . . #bougaslover #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyserum"#bpmall#kluangmall#pagoh#uitm#uthm#uum#ukm#kptm#kptmbp#kktmsg #bougasbeautyserum #bougasbeauty#bougaslover#bougasempire#cantikhanyatigatitik#misicantiksebelumraya#serumviral #paritraja#bp#uthm#politeknik#sayajual#ucanduit#ucandoit#youcanduit#hargamurah#teamanna#sayajual

(@abangjay_bundle)

4 Hours Ago

⚡️For sale⚡️ -Hawai vintage (single stitch) -Fit/saiz(21,26) L -Rm180 ⚡️ ⚡️ ⚡️ 📞012-3697938 (faiz) 📞010-2381093 (anuar) 📌cod area melaka 🚚postage mon-thurs #bundlemalaysia #budakbundle #kakibundle #bundleitem #streetweer #cocacola #pepsi #polobear #champion #carhartt #tommyhilfiger #uitm #uthm #kuim #politeknik #kvmt #usim #giatmara #ilp #fila #ellesse #mikeymouse #bajubundle #begbundle #supportbundemalaysia

(@jamal.n.co)

4 Hours Ago

• 💥💥Booked💥💥 • Vintage Adidas Jacket ::::::::::::::::: •Original item •M size •Armpit 21,Lenght 25 •Condition 10/10 •Fabric Polyester •Single Layer •Made in Japan •No Hoodie :::::::::::::::::: RM97 includes Postage 0102385965 Whatsapp #outdoorjacket#thenorthface#tnf#adidasmurah#adidasbundle#hoody#windbreaker #jacket#igshopmalaysia #instashopmalaysia#bazaarpaknil #prelovedmalaysia#preloved #bundle#kakibundle#bundlemalaysia #bundleonline#kl#kualalumpur #malaysia#streetwear#uitm#uiam #upm#uum#unikl#usm#ukm#unimap #uthm,

(@abangjay_bundle)

4 Hours Ago

⚡️For sale⚡️ - One piece -Fit/saiz(20,27) L -Rm70 ⚡️ ⚡️ ⚡️ 📞012-3697938 (faiz) 📞010-2381093 (anuar) 📌cod area melaka 🚚postage mon-thurs #bundlemalaysia #budakbundle #kakibundle #bundleitem #streetweer #cocacola #pepsi #polobear #champion #carhartt #tommyhilfiger #uitm #uthm #kuim #politeknik #kvmt #usim #giatmara #ilp #fila #ellesse #mikeymouse #bajubundle #begbundle #supportbundemalaysia

(@abangjay_bundle)

4 Hours Ago

⚡️For sale⚡️ -Jaws -Fit/saiz(18,25) -Rm50 ⚡️ ⚡️ ⚡️ 📞012-3697938 (faiz) 📞010-2381093 (anuar) 📌cod area melaka 🚚postage mon-thurs #bundlemalaysia #budakbundle #kakibundle #bundleitem #streetweer #cocacola #pepsi #polobear #champion #carhartt #tommyhilfiger #uitm #uthm #kuim #politeknik #kvmt #usim #giatmara #ilp #fila #ellesse #mikeymouse #bajubundle #begbundle #supportbundemalaysia

(@abangjay_bundle)

4 Hours Ago

⚡️For sale⚡️ -keith haring -Fit/saiz( 18,27) S -Rm 50 ⚡️ ⚡️ ⚡️ 📞012-3697938 (faiz) 📞010-2381093 (anuar) 📌cod area melaka 🚚postage mon-thurs #bundlemalaysia #budakbundle #kakibundle #bundleitem #streetweer #cocacola #pepsi #polobear #champion #carhartt #tommyhilfiger #uitm #uthm #kuim #politeknik #kvmt #usim #giatmara #ilp #fila #ellesse #mikeymouse #bajubundle #begbundle #supportbundemalaysia

(@abangjay_bundle)

4 Hours Ago

⚡️For sale⚡️ -Hawai vintange -Fit/saiz(18,24) S -Rm 150 ⚡️ ⚡️ ⚡️ 📞012-3697938 (faiz) 📞010-2381093 (anuar) 📌cod area melaka 🚚postage mon-thurs #bundlemalaysia #budakbundle #kakibundle #bundleitem #streetweer #cocacola #pepsi #polobear #champion #carhartt #tommyhilfiger #uitm #uthm #kuim #politeknik #kvmt #usim #giatmara #ilp #fila #ellesse #mikeymouse #bajubundle #begbundle #supportbundemalaysia

(@jamal.n.co)

4 Hours Ago

• ✅Available❗️ • Uniqlo Parka ::::::::::::::::: •Original item •L size •Armpit 23,Lenght 29 •Condition 10/10 •Fabric Nylon •Double Layer •Water Resistant •Black :::::::::::::::::: RM120 includes Postage 0102385965 Whatsapp #outdoorjacket#thenorthface#tnf#adidasmurah#adidasbundle#hoody#windbreaker #jacket#igshopmalaysia #instashopmalaysia#bazaarpaknil #prelovedmalaysia#preloved #bundle#kakibundle#bundlemalaysia #bundleonline#kl#kualalumpur #malaysia#streetwear#uitm#uiam #upm#uum#unikl#usm#ukm#unimap #uthm,

(@eleven.republic)

4 Hours Ago

PROMO PADU BOSSKU HARGA COMFORM KAWW KAWWW PUNYA, . ALHAMDULILLAH CUSTOMER PUAS HATI KITA SENANG HATI😎 Terdapat banyak pilihan warna design ini,jika anda berminat dengan design ini,boleh order dengan kami sekarang. . 👉Service 👈 ✔️Jersi ✔️Cop nama dan nombor ✔️Cop @eleven ✔️Logo htpress . WHATSAPP : 📲019-9641363 📲019-9641363 http://www.wasap.my/+60199641363 . Atau Klik Link di Bio untuk Direct Whatsapp . #jersimurah #malaysia #hashhtagjer #trustedseller #ligasuper2018#karisma #saf #sukol #kakom #ligaipt #ligaperdana #uitm #utm #utem #uthm #um #usm #unimap #unisza #ump #sukansea #kitajuara #ggmu #coys #coyg #halamadrid #gold #jersiteammurah #jersiteammurah

(@abangjay_bundle)

4 Hours Ago

⚡️For sale⚡️ -anchorblue -Fit/saiz(21,27) L -Rm 40 ⚡️ ⚡️ ⚡️ 📞012-3697938 (faiz) 📞010-2381093 (anuar) 📌cod area melaka 🚚postage mon-thurs #bundlemalaysia #budakbundle #kakibundle #bundleitem #streetweer #cocacola #pepsi #polobear #champion #carhartt #tommyhilfiger #uitm #uthm #kuim #politeknik #kvmt #usim #giatmara #ilp #fila #ellesse #mikeymouse #bajubundle #begbundle #supportbundemalaysia

(@abangjay_bundle)

4 Hours Ago

⚡️For sale⚡️ -Rock Transformed -Fit/saiz( 17,23) S -Rm 40 ⚡️ ⚡️ ⚡️ 📞012-3697938 (faiz) 📞010-2381093 (anuar) 📌cod area melaka 🚚postage mon-thurs #bundlemalaysia #budakbundle #kakibundle #bundleitem #streetweer #cocacola #pepsi #polobear #champion #carhartt #tommyhilfiger #uitm #uthm #kuim #politeknik #kvmt #usim #giatmara #ilp #fila #ellesse #mikeymouse #bajubundle #begbundle #supportbundemalaysia

(@abangjay_bundle)

4 Hours Ago

⚡️For sale⚡️ -Metal mulisha -Fit/saiz(17,24) s -Rm 40 ⚡️ ⚡️ ⚡️ 📞012-3697938 (faiz) 📞010-2381093 (anuar) 📌cod area melaka 🚚postage mon-thurs #bundlemalaysia #budakbundle #kakibundle #bundleitem #streetweer #cocacola #pepsi #polobear #champion #carhartt #tommyhilfiger #uitm #uthm #kuim #politeknik #kvmt #usim #giatmara #ilp #fila #ellesse #mikeymouse #bajubundle #begbundle #supportbundemalaysia

(@irdmalaysia)

4 Hours Ago

🇲🇾 TINDAKAN zalim dan berbahaya. Demikian komen daripada Pos Malaysia berkenaan tindakan individu tidak bertanggungjawab menghantar ular sawa batik yang dimuatkan di dalam kotak menggunakan perkhidmatan Pos Laju. Jurucakap Pos Malaysia ketika dihubungi berkata, tindakan itu juga berisiko dan mengancam keselamatan petugas Pos Malaysia dan orang awam selain menjejaskan operasi syarikat. Beliau berkata, pihaknya maklum mengenai penularan di laman sosial yang memaparkan beberapa gambar bungkusan Pos Laju berlabel 'kasut bola' namun didapati mengandungi ular hidup. . "Pos Malaysia ingin menegaskan bahawa perbuatan mengirim bungkusan yang mengandungi haiwan, termasuklah serangga, telur, larva, burung dan gading, adalah dilarang sama sekali. . "Untuk makluman pengguna, penghantaran sebarang barangan larangan sekiranya diketahui kakitangan kami akan ditolak penerimaannya atau, jika dikesan dalam perjalanan, akan ditahan," katanya Menurutnya, jika berlaku kes sedemikian, barangan itu akan diuruskan dalam apa jua cara yang difikirkan wajar oleh Pos Malaysia dan dalam sesetengah kes, pengirimnya boleh didakwa di mahkamah. Beliau berkata, untuk kepastian, pengguna digalakkan membuat pertanyaan di pejabat pos atau cawangan Pos Laju bagi mengetahui sama ada pengiriman sesuatu barangan itu dibenarkan. Dalam kejadian semalam, bungkusan itu dialamatkan ke blok kediaman di Universiti Sains Malaysia, Pulau Pinang dan dilabel sebagai 'kasut bola.' . Namun, difahamkan beberapa petugas Pos Malaysia membuka bungkusan berkenaan selepas terdapat benda hidup bergerak di dalamnya sebelum mendapati ia adalah ular sawa batik. Bedasarkan 'tracking number' yang disemak melalui laman web Pos Laju, bungkusan itu tiba di Bayan Lepas Pulau Pinang semalam sebelum dihantar semula ke Sungai Buluh kerana didapati melanggar peraturan yang dibenarkan. Usaha wartawan NSTP Pulau Pinang untuk menghubungi penerima bungkusan itu juga gagal selepas dia enggan menjawab panggilan. - H.Metro Follow 👉@irdmalaysia untuk info terkini & viral🔥 . .

(@arx.bundle)

5 Hours Ago

BARANG PANAS 🤙🏽 #arx_available OUTDOOR HOODIE (1st Slide) . 👕Size S-M (Pit 19.5 Length 28) 👕Condition 9/10 👕100% Original Bundle 📭RM 55 FREE POSTAGE . MARVEL SWEATSHIRT (2nd Slide) . 👕Size S (Pit 19 Length 24) 👕Condition 9/10 👕100% Original Bundle 📭RM 55FREE POSTAGE . COMBO RM89 FREE POSTAGE 📍COD BUKIT JELUTONG,SEC13 SHAH ALAM . Berminat? Whatsapp 013-2492412 untuk book atau tekan link di bio 🙏🏻 . #outdoorjacket #thenorthface #tnf #preloved #bundle #kakibundle #kakibundlemalaysia #bundlemalaysia #bundleonline #kl #kualalumpur #shahalam #malaysia #streetwear #uthm #uum #uitm #unimap #unikl

(@jamal.n.co)

5 Hours Ago

• ❌❌Sold❌❌ • Nike Hoodie ::::::::::::::::: •Original item •S size ( fit M ) •Armpit 20,Lenght 26.5 •Condition 10/10 •Fabric Polyester :::::::::::::::::: 0102385965 Whatsapp #outdoorjacket#thenorthface#tnf#adidasmurah#adidasbundle#hoody#windbreaker #jacket#igshopmalaysia #instashopmalaysia#bazaarpaknil #prelovedmalaysia#preloved #bundle#kakibundle#bundlemalaysia #bundleonline#kl#kualalumpur #malaysia#streetwear#uitm#uiam #upm#uum#unikl#usm#ukm#unimap #uthm,