#vitaminc

1,996,176 posts tagged with #vitaminc

Photos and Videos about #vitaminc

Assalamualaikum, Selamat pagi dan Salam Jumaat 🤗🤩 . . Bagi area NILAI-SEREMBAN sis akan cod dan ada charge mengikut jarak kawasan 😉 . Jangan lupa place uols punya order 😍 sementara sekarang promo FREE COLLAGEN SOAP 😍 . Best tau 💕💯 . Uols boleh Scroll dulu testimoni and feedback di ig sis @octaviawhitecreamnegeri9 .Banyak testimoni dan feedback yang berkesan daripada pengguna Octavia 😍 . Pertanyaan dan Order : . www.wasap.my/601133270482/OCTAVIA . #octaviawhitecream #whitening #acne #antiaging #naturalskincare #antijeragat #collagen #vitaminc #glutathione #putihdalam3hari #putihcantik #putihgebu #jerawat #pigmentasi #glowing #kulit #kulitkusam #kulitcantik #terbaik #produkviral #octaviaberkesanuntuksaya #octaviawhitecreamnegeri9 #octaviawhitecreamnilai #octaviawhitecreambandarbarunilai #octaviawhitecreampajam #octaviawhitecreammantin #octaviawhitecreamsepang #octaviacodseremban #octavianegeri9 #agentnegeri9

(@grassroots68)

1 Minute Ago

Finally back on our shelves, #justlikesugar® the #allnaturalsugar that is a 100% natural sweetener made from only the purest of ingredients, a perfect blend of #chicoryroot, #calcium, natural flavors from #orangepeel and #vitaminc. Just Like Sugar mimics the attributes of regular cane in every way without any of the negatives from sugars on the market today. Just Like Sugar has a proprietary formulation which tastes clean, smooth and sweet with #noaftertaste. It is also not fermentable and will not promote #toothdecay. We stock their #tablesugar, #bakingsugar and #brownsugar. #grassroots68 #est1968 #nosoy #noyeast #glutenfree #vegan #noanimalderivatives #nomsg #nosugar #lowcarbs #lowcarbohydrates #nolglutamicacid #nodglutamicacid #noasparticacid #nopreservatives #diabetics #paleo #keto

Assalamualaikum, Selamat pagi dan Salam Jumaat 🤗🤩 . . Bagi area NILAI-SEREMBAN sis akan cod dan ada charge mengikut jarak kawasan 😉 . Jangan lupa place uols punya order 😍 sementara sekarang promo FREE COLLAGEN SOAP 😍 . Best tau 💕💯 . Uols boleh Scroll dulu testimoni and feedback di ig sis @octaviawhitecreamnegeri9 .Banyak testimoni dan feedback yang berkesan daripada pengguna Octavia 😍 . Pertanyaan dan Order : . www.wasap.my/601133270482/OCTAVIA . #octaviawhitecream #whitening #acne #antiaging #naturalskincare #antijeragat #collagen #vitaminc #glutathione #putihdalam3hari #putihcantik #putihgebu #jerawat #pigmentasi #glowing #kulit #kulitkusam #kulitcantik #terbaik #produkviral #octaviaberkesanuntuksaya #octaviawhitecreamnegeri9 #octaviawhitecreamnilai #octaviawhitecreambandarbarunilai #octaviawhitecreampajam #octaviawhitecreammantin #octaviawhitecreamsepang #octaviacodseremban #octavianegeri9 #agentnegeri9

(@dhiyacollections_)

2 Minutes Ago

Dah cuba berbagai jenis supplement kolagen dan sebagainya ?? Tapi masih juga tak mendapat kesan yg surperbbb 😭 . Jom cuba BOOSTER WHITENING supplement viral no.1 . Dah hampir 10,000 lebih testimoni yang berjaya 👍🏻👍🏻 . BOOSTER WHITENING 🌸 . 💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal 💜Putih sepantas injection 💜Tidak ada kesan sampingan 💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi 💜Menghapuskan toksin dlm badan 💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit 💜Mengecutkan jerawat 💜Menghilangkan parut hitam 💜Kulit menjadi gebu, putih & pinkish . Berminat ? 📲 ws 0198901025 atau tekan link di bio sis sekarang . #boosterwhitening#snowwhite#jemaima#pinkladymurah#aurawhite#meeracleserum#ubatpemutih#pemutihbadan#bazaarpaknil#sapotlokal#moodrepublik#susumaez#bellezamurah#pinklady#vitaminc#snowwhitesecret#susumaezmurah#kdoll#beautysecret#snowwhitesecret#lokalah#supplements#viral#produkputih#kulitputih

(@dhiyacollections_)

2 Minutes Ago

Dah cuba berbagai jenis supplement kolagen dan sebagainya ?? Tapi masih juga tak mendapat kesan yg surperbbb 😭 . Jom cuba BOOSTER WHITENING supplement viral no.1 . Dah hampir 10,000 lebih testimoni yang berjaya 👍🏻👍🏻 . BOOSTER WHITENING 🌸 . 💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal 💜Putih sepantas injection 💜Tidak ada kesan sampingan 💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi 💜Menghapuskan toksin dlm badan 💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit 💜Mengecutkan jerawat 💜Menghilangkan parut hitam 💜Kulit menjadi gebu, putih & pinkish . Berminat ? 📲 ws 0198901025 atau tekan link di bio sis sekarang . #boosterwhitening#snowwhite#jemaima#pinkladymurah#aurawhite#meeracleserum#ubatpemutih#pemutihbadan#bazaarpaknil#sapotlokal#moodrepublik#susumaez#bellezamurah#pinklady#vitaminc#snowwhitesecret#susumaezmurah#kdoll#beautysecret#snowwhitesecret#lokalah#supplements#viral#produkputih#kulitputih

Assalamualaikum, Selamat pagi dan Salam Jumaat 🤗🤩 . . Bagi area NILAI-SEREMBAN sis akan cod dan ada charge mengikut jarak kawasan 😉 . Jangan lupa place uols punya order 😍 sementara sekarang promo FREE COLLAGEN SOAP 😍 . Best tau 💕💯 . Uols boleh Scroll dulu testimoni and feedback di ig sis @octaviawhitecreamnegeri9 .Banyak testimoni dan feedback yang berkesan daripada pengguna Octavia 😍 . Pertanyaan dan Order : . www.wasap.my/601133270482/OCTAVIA . #octaviawhitecream #whitening #acne #antiaging #naturalskincare #antijeragat #collagen #vitaminc #glutathione #putihdalam3hari #putihcantik #putihgebu #jerawat #pigmentasi #glowing #kulit #kulitkusam #kulitcantik #terbaik #produkviral #octaviaberkesanuntuksaya #octaviawhitecreamnegeri9 #octaviawhitecreamnilai #octaviawhitecreambandarbarunilai #octaviawhitecreampajam #octaviawhitecreammantin #octaviawhitecreamsepang #octaviacodseremban #octavianegeri9 #agentnegeri9

(@dhiyacollections_)

2 Minutes Ago

Dah cuba berbagai jenis supplement kolagen dan sebagainya ?? Tapi masih juga tak mendapat kesan yg surperbbb 😭 . Jom cuba BOOSTER WHITENING supplement viral no.1 . Dah hampir 10,000 lebih testimoni yang berjaya 👍🏻👍🏻 . BOOSTER WHITENING 🌸 . 💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal 💜Putih sepantas injection 💜Tidak ada kesan sampingan 💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi 💜Menghapuskan toksin dlm badan 💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit 💜Mengecutkan jerawat 💜Menghilangkan parut hitam 💜Kulit menjadi gebu, putih & pinkish . Berminat ? 📲 ws 0198901025 atau tekan link di bio sis sekarang . #boosterwhitening#snowwhite#jemaima#pinkladymurah#aurawhite#meeracleserum#ubatpemutih#pemutihbadan#bazaarpaknil#sapotlokal#moodrepublik#susumaez#bellezamurah#pinklady#vitaminc#snowwhitesecret#susumaezmurah#kdoll#beautysecret#snowwhitesecret#lokalah#supplements#viral#produkputih#kulitputih

(@khanitta.tuy)

3 Minutes Ago

อากาศเริ่มเย็น ผิวเริ่มแห้ง ริ้วรอยยิ่งเห็นชัดเจน เติมความชุ่มชื่นให้ผิวด้วยSODจากอินนาร์ อาหารเสริมชนิดผง เท อม ใต้ลิ้น #innar #sod #หน้าเด็ก #หน้าใส #สิว #สิวผด #สิวอักเสบ #ลดสิว #ร่องแก้มลึก #รอยตีนกา #รอยสิว #รอยแดง #หลุมสิว #collagen #คอลลาเจน #vitaminc #vitc #เปลือกสน #วิตามินซี #หน้าเนียน #กระชับรูขุมขน #รูขุมขน #botox #โบทอกซ์ #ร้อยไหม #เลเซอร์ #ศัลยกรรม #แป้งหน้าเนียน #คุมมัน #มีอย 🎉โปรโมชั่นพิเศษ 3 กล่อง 2,970 บาท 🎉ส่งฟรีEMS 🎉แถม ฟรี ผ้าพันคอ สวยๆ 📱ข้อความ : http://m.me/innarmukdahan 📱ไลน์ : http://line.me/ti/p/~khanitta.tuy

(@dhiyacollections_)

4 Minutes Ago

Dah cuba berbagai jenis supplement kolagen dan sebagainya ?? Tapi masih juga tak mendapat kesan yg surperbbb 😭 . Jom cuba BOOSTER WHITENING supplement viral no.1 . Dah hampir 10,000 lebih testimoni yang berjaya 👍🏻👍🏻 . BOOSTER WHITENING 🌸 . 💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal 💜Putih sepantas injection 💜Tidak ada kesan sampingan 💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi 💜Menghapuskan toksin dlm badan 💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit 💜Mengecutkan jerawat 💜Menghilangkan parut hitam 💜Kulit menjadi gebu, putih & pinkish . Berminat ? 📲 ws 0198901025 atau tekan link di bio sis sekarang . #boosterwhitening#snowwhite#jemaima#pinkladymurah#aurawhite#meeracleserum#ubatpemutih#pemutihbadan#bazaarpaknil#sapotlokal#moodrepublik#susumaez#bellezamurah#pinklady#vitaminc#snowwhitesecret#susumaezmurah#kdoll#beautysecret#snowwhitesecret#lokalah#supplements#viral#produkputih#kulitputih

(@dhiyacollections_)

5 Minutes Ago

Dah cuba berbagai jenis supplement kolagen dan sebagainya ?? Tapi masih juga tak mendapat kesan yg surperbbb 😭 . Jom cuba BOOSTER WHITENING supplement viral no.1 . Dah hampir 10,000 lebih testimoni yang berjaya 👍🏻👍🏻 . BOOSTER WHITENING 🌸 . 💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal 💜Putih sepantas injection 💜Tidak ada kesan sampingan 💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi 💜Menghapuskan toksin dlm badan 💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit 💜Mengecutkan jerawat 💜Menghilangkan parut hitam 💜Kulit menjadi gebu, putih & pinkish . Berminat ? 📲 ws 0198901025 atau tekan link di bio sis sekarang . #boosterwhitening#snowwhite#jemaima#pinkladymurah#aurawhite#meeracleserum#ubatpemutih#pemutihbadan#bazaarpaknil#sapotlokal#moodrepublik#susumaez#bellezamurah#pinklady#vitaminc#snowwhitesecret#susumaezmurah#kdoll#beautysecret#snowwhitesecret#lokalah#supplements#viral#produkputih#kulitputih

(@mimybeauty_kedah)

6 Minutes Ago

#sakoorarose mudah dibawa ke mana2 aje! . Kunyah-kunyah putih😍 . Supplement terbaik yang diformulasi dengan 5 bahan aktif yang sgt berkesan utk cerahkan kulit & repair kuli bermasalah! . Soooo siapa rasa nak cantik sempena 2019 ni better mula consume #sakoorarose sekarang! Sehari sebiji je uols❤️❤️ _ 📲 #whatsapp0197155158💞 . . . #sayajual #mimybeauty #vitcrosehip #superwhiteningmimy #egfserummimy #losyenputihgebumimy #susukambingmimy #scrubmimybeauty #agentsahmimy #stokisterbesar #hijabsta #pretty #ootd #bazarpaknil #seremban #seremban2 #kulitcantik #malaysiaonlineshop #igshop #igmalaysia #posseluruhmalaysia #goodmorning #alhamdulillah #vitaminc #putih #flawless

(@wulansarisc)

6 Minutes Ago

JAFRA Royal Jelly Vitamin Infusion: Spot Serum with Vitamin C JAFRA Royal Jelly Vitamin Infusion: Spot Serum with Vitamin C menjadi salah satu produk dari rangkaian Royal Jelly Ritual. Produk ini merupakan serum kuat yang diperkaya dengan kandungan vitamin C, yang berfungsi membantu mengurangi munculnya bintik hitam akibat paparan sinar matahari, proses penuaan, maupun bekas jerawat. Selain itu, serum ini juga membantu membuat warna kulit lebih merata dan tampak cerah.. More info Wa 081285557945 #jafra #royaljellyjafra #vitaminwajah #vitaminc #vitamincserum #serumwajah #rangkaianroyaljellyjafra #flekhitam #flek #menghilangkanflek #penuaan #bintikhitam #wajahcerah #wajahcantik #wajahmulus #wajahmuda

(@fairlykiss_eundan)

6 Minutes Ago

ของคุณทุกออเดอร์เลยน๊า หนุ่มๆสาวๆคนไหนสนใจทักได้24ชั่วโมงเลยจร้า สินค้ากำลังเดินทางมาน๊าาาา -------------------------- 🍊Korea Eundan Vitamin C 1000mg 🌺 วิตามินซีที่ยอดขายดีเป็นอันดับ 1 ของเกาหลี ฮิตสุดๆในตอนนี้เลย 🌼ทานอาหารไม่ครบ 5 หมู่ใน 1 วัน 🌸อยากให้มีสุขภาพที่แข็งแรงขึ้น 💧ป้องกันหวัด ภูมิแพ้ 🌻ต้องการความสดชื่น กระปรี้กระเปร่า 🌹ทำให้ผิวพรรณกระจ่างใสขึ้น ☄️เป็นสิว รอยสิว ลองทาน Korea Eundan แล้วจะติดใจ ___________________________________________ รายละเอียด 💸ราคา 270฿ 1 ซอง มี 60 เม็ด ทานได้ 2 เดือนเลยจ้า —————————————-⠀⠀⠀ สนใจ|สอบถาม|สั่งซื้อ 👇🏻⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 🍑ᴬᴰᴰᴸᴵᴺᴱ : @ogo3766c (มี@) —————————————- #fairlykiss #howtoperfect #แฟรี่คิส #พร้อมส่ง #หน้าใส #หน้าขาว #กลูต้า #วิตามิน #คอลลาเจน #ใช้ดี #ขายดี #สิว #รอยสิว #สิวอักเสบ #ฉันจะสวย #เกาหลี #เครื่องสำอางเกาหลี #อาหารเสริม #วิตามินเกาหลี #คอลลาเจนเกาหลี #vitaminนำเข้า #วิตามินซีเกาหลี #วิตามินซี #วิตามินอึนดัน #eundan #vitaminc #โคเรียอึนดัน #koreaeundan

(@the_kess)

6 Minutes Ago

#วิตามินซี #vitaminc #วิตามินฟู่ #วิตามินเม็ดฟู่ #วิตามินละลายน้ำ #วิตามิน #อาหารเสริม #siambrandname #วิตามินนำเข้า #สุขภาพ #บู๊ทส์ #boots #อังกฤษ #สินค้านำเข้า #อาหารเสริม #วิตามิน #รสส้ม #รสมะนาว #รสแบลคเคอเร้นท์ #1000มิลลิกรัม #20เม็ด #vitaminczinc #ส่งฟรีทั่วไทย #แม่และเด็ก .….................................................................... เป็นวิตามินซี 1️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ มิลลิกรัมละลายน้ำนำเข้าจากร้าน boots ประเทศอังกฤษ 1 หลอดมี 20เม็ด #วิตามินเม็ดฟู่ ....................................................................... วิตามินซี 1️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ มก. ช่วยในเรื่องใดบ้าง กระตุ้นการสร้างคอลาเจนในร่างกาย ช่วยลดริ้วก่อนวัย ผิวพรรณสดใสเปล่งปลั่ง ทำให้สิวหายเร็วขึ้น ป้องกันผิวคล้ำเสียจากแดด ส่งเสริมระบบภูมิคุ้มกัน ลดคอเลสเตอรอลในเส้นเลือด ป้องกันมะเร็ง ช่วยบรรเทาความรุนแรงและระยะเวลาของการเป็นโรคหวัด Zinc หรือ สังกะสี ช่วยในเรื่องใดบ้าง เสริมสร้างการเจริญเติบโตของร่างกาย ช่วยร่างกายกระปี้กระเปร่า รักษาสิว สมานแผล ช่วยเสริมสร้างภูมิต้านทานให้กับร่างกาย ในแต่ละวันควรรับประทานวิตามินซีอย่างน้อยวันละ 100 – 200 มิลลิกรัม หากมีความเครียดเป็นประจำควรรับประทานวันละ 500 มิลลิกรัม แต่ถ้าต้องการป้องกันโรคต่างๆ ควรรับประทานวันละ 250 – 1,000 มิลลิกรัม คำแนะนำ : แนะนำให้ทานวิตามินซีละลายน้ำวันละ 1 เม็ดพร้อมดื่มน้ำมากๆ สินค้ามี 4 ชนิดนะคะ 1.วิตามินซีรสส้ม ราคาหลอดละ 140 บาท 2.วิตามินซีรสมะนาว ราคาหลอดละ 140 บาท 3.วิตามินซีรสแบลคเคอเร้นท์ ราคาหลอดละ 140 บาท 4.วิตามินซีรสส้ม+ซิงค์ ราคาหลอดละ 190 บาท สินค้าส่งฟรีทั่วไทยนะคะ

(@onnie_aon)

10 Minutes Ago

Lemona Collagen สีชมพู กระปุกละ 60 ซอง 👉ราคาส่ง (เฉพาะสมาชิกเปิดบิลนะจ๊ะ) 1ถุง 130 2 ถุง 250 4 ถุง 500 1 กระปุก 650 .... 👉ราคาปลีก 1 ถุง 150 2 ถุง 270 1 กระปุก 680 ..... รับตัวแทน จำหน่ายปลีก/ส่ง สั่ง"LEMONA" 👉Line 🆔aonsupta 👉IG. Onnieaon 👉https://line.me/R/ti/p/%40rwl1134g #lemona #vitamin #vitaminc #preorderkorea #korea #kpop #kimsoohyun #irene #redvelvet #วิตามิน #สดชื่น #วิตามินซี #อาหารเสริม # #ความแข็งแรง #ความสวย #ความงาม #ขาวใส #เกาหลี #สไตล์เกาหลี #สาวเกาหลี #วิตามินเกาหลี #วิตามินซีเกาหลี #ลดความอ้วน #ลดน้ำหนัก #เครื่องสำอางเกาหลี #คอลลาเจน #คอลลาเจนเกาหลี #พรีออเดอร์ #พรีออเดอร์เกาหลี #คอลลาเจนนำเข้าจากเกาหลี

🌸ESP CANTIK,KURUS,SIHAT BERTENAGA🌸 ALL IN ONE ESP yang sangat BEST ni, product yang sentiasa ON DEMAND dan HOT SELLING .. . 😻ESP menjadikan kulit wajah cantik serta awet muda . 😻ESP membantu menghilangkan parut jerawat, parut terjadi akibat kekurangan protein untuk membentuk sel baru yang sihat bagi menggantikan sel mati . 😻ESP memberikan tenaga, menjadikan badan sihat, cergas dan kurang letih . 😻ESP membantu untuk kuruskan badan, cepat kenyang . 😻ESP membantu mempercepatkan penghasilan susu untuk ibu menyusu, sebagai milkbooster . 😻ESP membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu mengandung di tahap optimum . 😻ESP menganjalkan dan mengembalikan kecantikan payudara . 😻ESP bantu masalah gastrik,tenaga lama dibulan puasa Nak try vitamin c? Boleh roger zard direct ok 😉 📲 017 399 2264 📲 017 399 2264 📲 017 399 2264 #vitaminc #teamige #teamigemeroket #viral #vitamincmurah #ige #anakdidikmrgryg #sayajualshaklee #sayajual #shaklee #vitaminctahan6bulan #codmelaka #cod #melaka #melakashaklee #kulitkusam #kulitcantik #cantik #shakleemurah #codshakleemelaka #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknil #fattzura #espmurah #vivixmurah #vivixmelakamurah #vivixcancer #cyst #vivixcyst #ikhtiarhamil

(@danadillon)

8 Minutes Ago

My first ever attempt at making jello shots. I had to add candied orange zest and googly eyes. #vitaminc #healthy! #gritty @philadelphiaflyers

(@ellabachesubiaco)

12 Minutes Ago

Stocking fillers @ellabachesubiaco Learn what your skin loves this festive season gifts $49 and under choose from: 💕Hand and Nail Treatment Cream 50mL 💕Active Lotion Great SPF50+ 130mL 💕Radiance C Defensive Antioxidant Mist 100mL 💕Great SPF 50+ FaceSaver Lotion 50mL #subisquare #perthbeautysalon #perthskincare #perthgiftideas #sunprotection #ellabache #handcream #vitaminc #perthshopping #leedervillelife

(@shakleehealthbeauty_)

10 Minutes Ago

CANTIK, CERAH & GEBU 😍 . Set yang paling HOT SELLING iaitu FULL SET KECANTIKAN SHAKLEE 😱. Price pon sangat affordable tau, ada yang tahan 4 bulan, ada yang tahan 6 bulan penggunaan 👍. Putri highly suggest set ni untuk mereka yang ade MASALAH KULIT 😊. . 🌷Kelebihan ESP (2-3bulan)* - membantu menganjalkan dan menegangkan kulit muka - kulit licin, cerah, halus, mulus. - kulit lebih awet muda dan tegang . 🌷Kelebihan Vitamin c (6 bulan) - mencerahkan kulit secara sekata - merawat tona kulit tak sekata - Mengurangkan minyak di muka - Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir - mencerahkan kulit muka dan seluruh badan - Mengurangkan gejala kulit kusam - menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri - kelihatan lebih muda daripada usia sebenar . 🌷Kelebihan Vitamin e (4 bulan) - Mengurangkan parut jerawat - Mengurangkan kesan jeragat - menjadikan kulit lebih lembap secara semulajadi - sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit kering, mengelupas dan bersisik - menjadikan kulit muka lebih awet muda dan bebas daripada cela . Your Beauty and Health Consultant, Putri | 0133821091 @shakleehealthbeauty_ . #shakleebyputri #readystock #shakleemalaysia #shakleeampang #shakleejohor #shakleesabah #shakleesarawak #bazaarpaknil #espshakleepromo #vitaminc #vitamincshaklee #shakleepromo #cerahkankulit

(@_shakleebeauty)

10 Minutes Ago

FULLSET KECANTIKAN SHAKLEE 💕 . . Hai and Assalamualaikum semua ! Dekat bawah ni nurmie ada share tentang kebaikan2 set kecantikan shaklee tau 💕 1 tong ESP ⏩ tahan sehingga 3 bulan 1 botol VITAMIN E ⏩ tahan sehingga 4 bulan 1 botol VITAMIN C ⏩ tahan sehingga 6 bulan . . Berbaloi kan? . . KELEBIHAN ESP 🌱kulit lebih anjal dan gebu 🌱memudarkan parut hitam 🌱mengawal pertumbuhan jerawat 🌱mencerahkan kulit 🌱kulit lebih tegang dan sihat 🌱mengandungi protein lengkap dan 9amino asid yang tidak dapat dihasilkan badan sendiri 🌱menggantikan sel kulit mati kepada yang baru . . KELEBIHAN VITAMIN C PLUS 🍊perlindungan daripada sinar UV 🍊mengurangkan kesan sunburn 🍊membantu prevent masalah jerawat degil 🍊menggantikan tisu kulit yang rosak 🍊mencerahkan kulit secara semulajadi 🍊membantu masalah kulit sensitif seperti resdung 🍊mengatasi jerawat nasi dan pasir 🍊mengurangkan kedutan dan tanda penuaan 🍊membantu menghasilkan kolagen dalam badan 🍊kulit lebih glowing . . KELEBIHAN VITAMIN E (grape seed) 🍇menjadikan kulit lebih muda dan membantutkan penuaan 🍇mengurangkan parut dan masalah jerawat 🍇menggalakkan kulit dan rambut 🍇membantu masalah whitehead dan blackhead 🍇membantu mengurangkan eyebag 🍇mengawal masalah kulit berminyak 🍇mengatasi masalah jeragat 🍇melambatkan proses penuaan . . Boleh wasap nurmie trus untuk pertanyaan harga dan detail mengenai supplement shaklee . Nurmie akan bagi free consultation 😀 . . Salwani Trusted SID 019-9298389 #shaklee #vitaminc #vitamine #antipenuaan #shakleemalaysia #shakleeupm #shakleeserdang #shakleeselangor #shakleemurah #shaklee #shakleebywani #flawless #shakleestudent #shakleejimat #shakleekl #shakleeuniten #shakleepeneng #shakleeterengganumurah #sethamil #setcantik #setkulitcerah#setjerawat #setkurus #settambahberat #getincomeinshaklee

(@_shakleebeauty)

11 Minutes Ago

FULLSET KECANTIKAN SHAKLEE 💕 . . Hai and Assalamualaikum semua ! Dekat bawah ni nurmie ada share tentang kebaikan2 set kecantikan shaklee tau 💕 1 tong ESP ⏩ tahan sehingga 3 bulan 1 botol VITAMIN E ⏩ tahan sehingga 4 bulan 1 botol VITAMIN C ⏩ tahan sehingga 6 bulan . . Berbaloi kan? . . KELEBIHAN ESP 🌱kulit lebih anjal dan gebu 🌱memudarkan parut hitam 🌱mengawal pertumbuhan jerawat 🌱mencerahkan kulit 🌱kulit lebih tegang dan sihat 🌱mengandungi protein lengkap dan 9amino asid yang tidak dapat dihasilkan badan sendiri 🌱menggantikan sel kulit mati kepada yang baru . . KELEBIHAN VITAMIN C PLUS 🍊perlindungan daripada sinar UV 🍊mengurangkan kesan sunburn 🍊membantu prevent masalah jerawat degil 🍊menggantikan tisu kulit yang rosak 🍊mencerahkan kulit secara semulajadi 🍊membantu masalah kulit sensitif seperti resdung 🍊mengatasi jerawat nasi dan pasir 🍊mengurangkan kedutan dan tanda penuaan 🍊membantu menghasilkan kolagen dalam badan 🍊kulit lebih glowing . . KELEBIHAN VITAMIN E (grape seed) 🍇menjadikan kulit lebih muda dan membantutkan penuaan 🍇mengurangkan parut dan masalah jerawat 🍇menggalakkan kulit dan rambut 🍇membantu masalah whitehead dan blackhead 🍇membantu mengurangkan eyebag 🍇mengawal masalah kulit berminyak 🍇mengatasi masalah jeragat 🍇melambatkan proses penuaan . . Boleh wasap nurmie trus untuk pertanyaan harga dan detail mengenai supplement shaklee . Nurmie akan bagi free consultation 😀 . . Salwani Trusted SID 019-9298389 #shaklee #vitaminc #vitamine #antipenuaan #shakleemalaysia #shakleeupm #shakleeserdang #shakleeselangor #shakleemurah #shaklee #shakleebywani #flawless #shakleestudent #shakleejimat #shakleekl #shakleeuniten #shakleepeneng #shakleeterengganumurah #sethamil #setcantik #setkulitcerah#setjerawat #setkurus #settambahberat #getincomeinshaklee

(@_shakleebeauty)

11 Minutes Ago

FULLSET KECANTIKAN SHAKLEE 💕 . . Hai and Assalamualaikum semua ! Dekat bawah ni nurmie ada share tentang kebaikan2 set kecantikan shaklee tau 💕 1 tong ESP ⏩ tahan sehingga 3 bulan 1 botol VITAMIN E ⏩ tahan sehingga 4 bulan 1 botol VITAMIN C ⏩ tahan sehingga 6 bulan . . Berbaloi kan? . . KELEBIHAN ESP 🌱kulit lebih anjal dan gebu 🌱memudarkan parut hitam 🌱mengawal pertumbuhan jerawat 🌱mencerahkan kulit 🌱kulit lebih tegang dan sihat 🌱mengandungi protein lengkap dan 9amino asid yang tidak dapat dihasilkan badan sendiri 🌱menggantikan sel kulit mati kepada yang baru . . KELEBIHAN VITAMIN C PLUS 🍊perlindungan daripada sinar UV 🍊mengurangkan kesan sunburn 🍊membantu prevent masalah jerawat degil 🍊menggantikan tisu kulit yang rosak 🍊mencerahkan kulit secara semulajadi 🍊membantu masalah kulit sensitif seperti resdung 🍊mengatasi jerawat nasi dan pasir 🍊mengurangkan kedutan dan tanda penuaan 🍊membantu menghasilkan kolagen dalam badan 🍊kulit lebih glowing . . KELEBIHAN VITAMIN E (grape seed) 🍇menjadikan kulit lebih muda dan membantutkan penuaan 🍇mengurangkan parut dan masalah jerawat 🍇menggalakkan kulit dan rambut 🍇membantu masalah whitehead dan blackhead 🍇membantu mengurangkan eyebag 🍇mengawal masalah kulit berminyak 🍇mengatasi masalah jeragat 🍇melambatkan proses penuaan . . Boleh wasap nurmie trus untuk pertanyaan harga dan detail mengenai supplement shaklee . Nurmie akan bagi free consultation 😀 . . Salwani Trusted SID 019-9298389 #shaklee #vitaminc #vitamine #antipenuaan #shakleemalaysia #shakleeupm #shakleeserdang #shakleeselangor #shakleemurah #shaklee #shakleebywani #flawless #shakleestudent #shakleejimat #shakleekl #shakleeuniten #shakleepeneng #shakleeterengganumurah #sethamil #setcantik #setkulitcerah#setjerawat #setkurus #settambahberat #getincomeinshaklee

(@ldionerkotabandung)

12 Minutes Ago

L'dioner bedak padat yang mengandung glutathione, kojic acid, collagen, vitamin C, dan bunga sakura. Bersertifikat halal MUI Indonesia sesuai dengan syariat Islam dan BPOM. #ldionerkotabandung #halalmui #bpom #nomercuri #noalkohol #gkutathione #collagen #vitaminc #bungasakura

(@fairlykiss_eundan)

12 Minutes Ago

ของแท้จากเกาหลีต้องร้านนี้เลยคร้าาาาา 😉😉😉😉😉😉😉😉 korea eundan vitamin c 1000mg วิตามินซีที่ขายดีในเกาหลีมากๆ ใครเป็นหวัดบ่อยต้องลอง กินอย่างต่อเนื่องช่วยให้ผิวกระจ่างใสสุขภาพดีด้วยน้า ขายดีและฮิตมากจริงๆตัวนี้ 💓 ___________________________________________ รายละเอียด 💸ราคา 270฿ 1 ซอง มี 60 เม็ด ทานได้ 2 เดือนเลยจ้า —————————————-⠀⠀⠀ สนใจ|สอบถาม|สั่งซื้อ 👇🏻⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ 🍑ᴬᴰᴰᴸᴵᴺᴱ : @ogo3766c (มี@) —————————————- #koreaeundanvitaminc #vitaminนำเข้า #พรีออเดอร์เกาหลี #วิตามินซีเกาหลี #วิตามันซี #วิตามินอึนดัน #koreaeundan #eundan #วิตามินeundan #vitamincfromkorea #vitaminc #thebestvitaminc #dhcthailand #vitamindhc #vitaminแท้ #dhcราคาถูก #dhcของแท้ #ของแท้จากญี่ปุ่น #dhc #วิตามินซี #dhcแท้หิ้วจากญี่ปุ่น #โคเรียอึนดัน #สินค้าพร้อมส่ง #koreaeundan #ผิวขาว #วิตามินซีเกาหลี #วิตามินอันดับ1เกาหลี #ของแท้เกาหลี #สิ้นค้าพร้อมส่ง #แม่ค้าใจดี #ของดีเกาหลี #ฉันจะขาว #วิตามินอันดับ1เกาหลี

(@fairlykiss_eundan)

14 Minutes Ago

สินค้ากำลังเดินทางมาจากเกาหลี ใครไม่อยากพลาดสั่งจองไว้เลยค่ะ สต๊อกแน่นๆ อีกไม่กี่วันสินค้าจะถึงแล้วน๊าาาา 😉😉😉😉😉😉😉😉 korea eundan vitamin c 1000mg วิตามินซีที่ขายดีในเกาหลีมากๆ ใครเป็นหวัดบ่อยต้องลอง กินอย่างต่อเนื่องช่วยให้ผิวกระจ่างใสสุขภาพดีด้วยน้า ขายดีและฮิตมากจริงๆตัวนี้ 💓 ___________________________________________ รายละเอียด 💸ราคา 270฿ 1 ซอง มี 60 เม็ด ทานได้ 2 เดือนเลยจ้า —————————————-⠀⠀⠀ สนใจ|สอบถาม|สั่งซื้อ 👇🏻⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ 🍑ᴬᴰᴰᴸᴵᴺᴱ : @ogo3766c (มี@) —————————————- #koreaeundanvitaminc #vitaminนำเข้า #พรีออเดอร์เกาหลี #วิตามินซีเกาหลี #วิตามันซี #วิตามินอึนดัน #koreaeundan #eundan #วิตามินeundan #vitamincfromkorea #vitaminc #thebestvitaminc #dhcthailand #vitamindhc #vitaminแท้ #dhcราคาถูก #dhcของแท้ #ของแท้จากญี่ปุ่น #dhc #วิตามินซี #dhcแท้หิ้วจากญี่ปุ่น #โคเรียอึนดัน #สินค้าพร้อมส่ง #koreaeundan #ผิวขาว #วิตามินซีเกาหลี #วิตามินอันดับ1เกาหลี #ของแท้เกาหลี #สิ้นค้าพร้อมส่ง #แม่ค้าใจดี #ของดีเกาหลี #ฉันจะขาว #วิตามินอันดับ1เกาหลี

(@greenglowskin)

14 Minutes Ago

FRESHLY JUICED VITAMIN C SERUM | KLAIRS •Fragrance Free •Essential oils • No harsh chemicals absolutely one of my holy grails. Instantly brightens skin and evens out tone. Enriched with ascorbic acid (Vitamin C), Centella Asiatics Extract and Yuja Fruit extract. Works well mixed with Cosrx hyaluronic acid essence or The Ordinary Marine Hyaluronics. Mix in 2-3 drops. #klairs #vitaminc #serum

(@onnie_aon)

15 Minutes Ago

อาชีพเสริมคือเด็กส่งของ ใครจะสั่งเลมอนนาออเดอร์มานะจ๊ะ สต๊อกไทยตอนนี้มี แบบแพ็ค 15 อัน (แพ็คละ 10 ซอง) 🌸พรีออเดอร์ 👉Lemona Vitamin C 👉Lemona Collagen ปิดรับออเดอร์ ทุกรายการวันที่ 25 ธ.ค. นะคะ แม่ค้าจะได้สั่งของ/แพ็คของให้ ส่งสินค้าไม่เกิน 30 ธ.ค. จากนั้นรอสินค้า 7-10 วัน จ้าา สั่ง"LEMONA-S Vitamin-C 375" 👉Line 🆔aonsupta 👉IG. Onnieaon 👉https://line.me/R/ti/p/%40rwl1134g #lemona #vitamin #vitaminc #preorderkorea #korea #kpop #kimsoohyun #irene #redvelvet #วิตามิน #สดชื่น #วิตามินซี #อาหารเสริม # #ความแข็งแรง #ความสวย #ความงาม #ขาวใส #เกาหลี #สไตล์เกาหลี #สาวเกาหลี #วิตามินเกาหลี #วิตามินซีเกาหลี #ลดความอ้วน #ลดน้ำหนัก #เครื่องสำอางเกาหลี #คอลลาเจน #คอลลาเจนเกาหลี #พรีออเดอร์ #พรีออเดอร์เกาหลี #คอลลาเจนนำเข้าจากเกาหลี

(@danskincareriau)

16 Minutes Ago

Serum yang satu ini kaya dengan vitamin C dan Royal Jelly. Spot Serum With Vit C ini dapat membantu menyamarkan noda hitam ataupun bekas jerawat di wajah JAFRA Lovers! . . . Tanya Jafra Nunik WA : 085667693006 . . #jafracosmetics #jafraindonesia #royaljellyexpert #jafra#jafrasiak#jafraperawang #jafrapekanbaru#jafrariau #danskincareriau#jafratemanggung #jafrasolo#vitaminc#antiaging #royaljellyritual#antikeriput #antiagingskincare#skincareriau #pemutihwajah#pencerahwajah

(@svenson_sg)

16 Minutes Ago

Nutrition Tips: Amazing Effects of Vitamin C on Hair] Increase your intake of citrus fruit or add a slice of lemon into your daily drink of water for that extra Vitamin C boost. Vitamin C’s antioxidant properties reduce the formation of free radicals and help boost immunity of overall wellbeing – including the scalp! #svenson #vitamins #nutrition #nutritiontips#hairgrow #hairgrowth #hair #haircare #hairlosstreatment #hairfalltreatment #hairsolution#hairtreatment #vitaminc Source: Style Craze

(@shakleemelaka_byzard)

19 Minutes Ago

🌸ESP CANTIK,KURUS,SIHAT BERTENAGA🌸 ALL IN ONE ESP yang sangat BEST ni, product yang sentiasa ON DEMAND dan HOT SELLING .. . 😻ESP menjadikan kulit wajah cantik serta awet muda . 😻ESP membantu menghilangkan parut jerawat, parut terjadi akibat kekurangan protein untuk membentuk sel baru yang sihat bagi menggantikan sel mati . 😻ESP memberikan tenaga, menjadikan badan sihat, cergas dan kurang letih . 😻ESP membantu untuk kuruskan badan, cepat kenyang . 😻ESP membantu mempercepatkan penghasilan susu untuk ibu menyusu, sebagai milkbooster . 😻ESP membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu mengandung di tahap optimum . 😻ESP menganjalkan dan mengembalikan kecantikan payudara . 😻ESP bantu masalah gastrik,tenaga lama dibulan puasa Nak try vitamin c? Boleh roger zard direct ok 😉 📲 017 399 2264 📲 017 399 2264 📲 017 399 2264 #vitaminc #teamige #teamigemeroket #viral #vitamincmurah #ige #anakdidikmrgryg #sayajualshaklee #sayajual #shaklee #vitaminctahan6bulan #codmelaka #cod #melaka #melakashaklee #kulitkusam #kulitcantik #cantik #shakleemurah #codshakleemelaka #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknil #fattzura #espmurah #vivixmurah #vivixmelakamurah #vivixcancer #cyst #vivixcyst #ikhtiarhamil #fattzura

(@greenspiritwellbeing)

18 Minutes Ago

All I need is my CBD Vitamin C Anti-Aging Serum from CTFO and my 2LittleChiDogs! #cbd #cbdisolate #antiaging #chidog #ctfo #hempoil #vitamincserum #vitaminc

(@madamesue.isuca)

20 Minutes Ago

Fakta tentang VITAMIN C. Vitamin C bersifat anti oksidan dimana ia sangat penting dalam membentuk kolagen dan menjadikan kulit lebih cerah dan sihat. Kelebihan bagi anda yang mengambil Vitamin C, kulit anda akan lewat untuk mengalami proses penuaan dengan kata lain ia berfungsi sebagai anti penuaan. So.. pada akak-akak yg dah rasa kulit makin kendur eloklah amalkan vitamin c. Nak senang amalkan je supplement vitamin c. Boleh pm Mem utk dapatkan supplement yang terbaik untuk tegangkan kulit uols ..😊 www.wasap.my/60122064924/PROVITC Love, Mem ❤️ #isucabeauty #provitc #miqaprovitc #vitamincpure #vitaminc #serbukvitaminc