#vitamine

741,582 posts tagged with #vitamine

Photos and Videos about #vitamine

(@earnlivegreen)

11 Minutes Ago

One of our signature products, Aloe Lotion is a wonderful, all-purpose, skin lotion with a high content of pure, stabilized aloe plus Jojoba Oil and Vitamin E to moisturize and soothe the skin. Collagen and Elastin are added to this fine mix to assist in keeping the skin smooth and supple. It is an ideal choice for applying to dry, chafed, wind-blown or weathered skin. Light in scent but long on soothing dry, irritated skin, Aloe Lotion quickly restores your skin’s delicate pH balance to keep it supple and soft. Our formula takes advantage of the latest breakthroughs in skin care technology to make Aloe Lotion feel sensational all over your face and body! Order online at http://earnlivegreen.net #earnandlivegreen #earnlivegreen #aloelotion #aloevera #aloe #aloeskincare #aloeveraskincare #skincare #lotion #dryskinrelief #dryskin #dryskincare #irritatedskin #softskin #summerskin #summerskincare #collagen #elastin #vitamine #jojobaoil #skinmoisturizer #summerloveyourbody #beautifulskin #skinproblems #skinproblem #skinprotection #skinproduct #skinproducts

(@fathonahisma)

17 Minutes Ago

Good Morning.. #vitamine #sunlight

🤷🏼‍♀️ being outnumbered at bedtime gets a little crazy friends BUT can’t forget the face. • you only get one face 😬 • treat it right folks 👌🏼 #jesususedfrank 👈🏼 it’s true 🤟🏼

(@beaute.nani)

54 Minutes Ago

FULLSET KECANTIKAN SHAKLEE 💕 . . Hai and Assalamualaikum semua ! Dekat bawah ni nani ada share tentang kebaikan2 set kecantikan shaklee tau 💕 1 tong ESP ⏩ tahan sehingga 3 bulan 1 botol VITAMIN E ⏩ tahan sehingga 4 bulan 1 botol VITAMIN C ⏩ tahan sehingga 6 bulan . . Berbaloi kan? . . KELEBIHAN ESP 🌱kulit lebih anjal dan gebu 🌱memudarkan parut hitam 🌱mengawal pertumbuhan jerawat 🌱mencerahkan kulit 🌱kulit lebih tegang dan sihat 🌱mengandungi protein lengkap dan 9amino asid yang tidak dapat dihasilkan badan sendiri 🌱menggantikan sel kulit mati kepada yang baru . . KELEBIHAN VITAMIN C PLUS 🍊perlindungan daripada sinar UV 🍊mengurangkan kesan sunburn 🍊membantu prevent masalah jerawat degil 🍊menggantikan tisu kulit yang rosak 🍊mencerahkan kulit secara semulajadi 🍊membantu masalah kulit sensitif seperti resdung 🍊mengatasi jerawat nasi dan pasir 🍊mengurangkan kedutan dan tanda penuaan 🍊membantu menghasilkan kolagen dalam badan 🍊kulit lebih glowing . . KELEBIHAN VITAMIN E (grape seed) 🍇menjadikan kulit lebih muda dan membantutkan penuaan 🍇mengurangkan parut dan masalah jerawat 🍇menggalakkan kulit dan rambut 🍇membantu masalah whitehead dan blackhead 🍇membantu mengurangkan eyebag 🍇mengawal masalah kulit berminyak 🍇mengatasi masalah jeragat 🍇melambatkan proses penuaan . . Boleh wasap nani trus untuk pertanyaan harga dan detail mengenai supplement shaklee . Nani akan bagi free consultation 😀 . . Nani Trusted SID 0179551130 #shaklee #vitaminc #vitamine #antipenuaan #shakleemalaysia #shakleeupm #shakleeserdang #shakleeselangor #shakleemurah #shaklee #shakleebynani #shakleebynani #flawless #shakleestudent #shakleejimat #shakleekl #shakleeuniten #shakleepeneng #shakleeterengganumurah #sethamil #setcantik #setkulitcerah#setjerawat #setkurus #settambahberat #getincomeinshaklee

(@shakleekedah_)

59 Minutes Ago

. RAHSIA KULIT CANTIK DAN SIHAT! . American Academy of Dermatology (AAD) telah membuat kajian tentang kegunaan Vitamin E dan Vitamin C dalam bidang kecantikan kulit. . VITAMIN E ❤️ ✔ Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit ✔ Melindungi kulit dari sinar ultra-ungu ✔ Menjaga kelembapan kulit ✔ Menghapuskan radikal bebas yang merosakkan sel . VITAMIN C ❤️ ✔ Sebagai antioksidan kuat yang melindungi kulit daripada pencemaran udara dan sebagainya ✔ Merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan, serta kehalusan kulit ✔ Mencerahkan kulit . . Nak lagi POWER? Tambah dengan ESP atau B Complex. Confirm menangis terharu tengok kulit sendiri. . Nak try SET BUDGET atau SET LENGKAP, boleh ikut kemampuan sendiri. Insyaallah kita akan beri harga dan konsultasi terbaik awak-awak. . You DECIDE. . Meh whatsapp, kita bagi harga kasih sayang 🤗 Hanya klik je link whatsapp di bio ig Ezz. Hehee 😉 . #espshaklee #sethamilshaklee #milkboostershakleemurah #setkecantikanshaklee #setkurusshaklee #setcantikshaklee #promosishaklee #alfalfashaklee #setmenyusushaklee #setkurusshakleemurah #setslimmingshaklee #setberpantangshaklee #shakleemurah #setjerawatshaklee #vivixshaklee #youthshaklee #vitaminc #vitamincshaklee #vitamine #vitamineshaklee #shaklee #shakleemalaysia #shakleekuantan #shakleepahang #shakleeterengganu #shakleekelantan #shakleejohor #shakleenegerisembilan #shakleemelaka #shakleekualalumpur

(@enelya_spark)

2 Hours Ago

🍋Une des seules façons qui me fait boire de l'eau !!🍋 . . . Vive le citron! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #morningroutine #citron #lemon #vitamine #instalife #fallowme #fallow #detox #sain #healthy #pregnant #monapero #zesty #zest #agrume #sun #soleil #nomakeup #morning #routine

(@_shakleebeauty)

2 Hours Ago

FULLSET KECANTIKAN SHAKLEE 💕 . . Hai and Assalamualaikum semua ! Dekat bawah ni SAL ada share tentang kebaikan2 set kecantikan shaklee tau 💕 1 tong ESP ⏩ tahan sehingga 3 bulan 1 botol VITAMIN E ⏩ tahan sehingga 4 bulan 1 botol VITAMIN C ⏩ tahan sehingga 6 bulan . . Berbaloi kan? . . KELEBIHAN ESP 🌱kulit lebih anjal dan gebu 🌱memudarkan parut hitam 🌱mengawal pertumbuhan jerawat 🌱mencerahkan kulit 🌱kulit lebih tegang dan sihat 🌱mengandungi protein lengkap dan 9amino asid yang tidak dapat dihasilkan badan sendiri 🌱menggantikan sel kulit mati kepada yang baru . . KELEBIHAN VITAMIN C PLUS 🍊perlindungan daripada sinar UV 🍊mengurangkan kesan sunburn 🍊membantu prevent masalah jerawat degil 🍊menggantikan tisu kulit yang rosak 🍊mencerahkan kulit secara semulajadi 🍊membantu masalah kulit sensitif seperti resdung 🍊mengatasi jerawat nasi dan pasir 🍊mengurangkan kedutan dan tanda penuaan 🍊membantu menghasilkan kolagen dalam badan 🍊kulit lebih glowing . . KELEBIHAN VITAMIN E (grape seed) 🍇menjadikan kulit lebih muda dan membantutkan penuaan 🍇mengurangkan parut dan masalah jerawat 🍇menggalakkan kulit dan rambut 🍇membantu masalah whitehead dan blackhead 🍇membantu mengurangkan eyebag 🍇mengawal masalah kulit berminyak 🍇mengatasi masalah jeragat 🍇melambatkan proses penuaan . . Boleh wasap sAL trus untuk pertanyaan harga dan detail mengenai supplement shaklee . SAL akan bagi free consultation 😀 . . SAL Trusted SID 019-9298389 #shaklee #vitaminc #vitamine #antipenuaan #shakleemalaysia #shakleeusim #shakleeserdang #shakleeselangor #shakleemurah #shaklee #shakleebynilai #shakleebysal #flawless #shakleestudent #shakleejimat #shakleekl #shakleeuniten #shakleepeneng #shakleeterengganumurah #sethamil #setcantik #setkulitcerah#setjerawat #setkurus #settambahberat #getincomeinshaklee

A must have Rodan+Fields Product, in every home.. Micro-Dermabrasion Paste is a high-glide, oil-free formula designed to help promote maximum gentle exfoliation and leave your skin feeling more smooth.. Featuring Vitamins C and E, it polishes the skin with salt and sugar granules.. If you find the paste a little too rough, add a little water.. 👌🏼 Use as an all over body scrub occasionally to visibly improve skin tone and texture.. 🙌🏼 Grab yours today using the link below ⬇️ https://kclarke6.myrandf.com/au/ENHANCEMENTS/ENHANCEMENTS-Products/ENHANCEMENTS-Micro-Dermabrasion-Paste/p/ENPS125-02 #starttoday #mdpaste #rf #bodyexfoliation #silkysmooth #skin #onlineshopping #60dayemptybottlemoneybackguarantee #love #vitamine #oilfree #veganfriendly #nottestedonanimals #youwontregretit #shopnow #bossbabe

(@queen_argan_oil)

2 Hours Ago

Sunscreen Face with Argan Oil #queenarganoil The sun is a leading cause of skin ageing and dehydration, therefore, it is important to protect your skin with a shield anti-UVA/UVB. For your face, adopt this treatment SPF 50, unscented, dye free and without parabens. #arganoil#facecare#sun#summer#sunscreen#care#naturel#pure#organic#vitamine#cosmetic#marrakech#morocco#international

(@bella_by_ama)

2 Hours Ago

▶▶Eyelash & Brows Serum◀◀ 💉 Suero que estimula el crecimiento del vello para obtener pestañas más largas y voluminosas. Así mismo ayuda al crecimiento de las cejas. Confeccionado a mano✋ con ingredientes 100% naturales 🍃 📍Aibonito, P.R #castoroil #almondoil #vitamine #coconutoil #glicerinoil #eyelash #brows #handmade #skincare #naturalskincare #serum #eyelashserum #sueroparapestañas #madeinaibonito

IT’S ALL ABOUT SOFT SKIN🍃⠀ ⠀ Whipped Shea Body Butter Blends available for both men and women @www.belleameoils.com⠀ ⠀ Inquire about how you can customize your order today! Many essential oil blends and fragrances to choose from. ⠀ ⠀ 📧lovelybelleame@gmail.com ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ #moisturize #hydrating #skinhydration #skincare #bodybutter #skincareaddict #skincareproducts #naturalskincare #naturalskincareproducts #sheabutter #coconut #essentialoil #whippedsheabutter #coconutoil #vitamine #skinprotection #softskin #bodycream #sheaoil #bodyoil #sheabutter #dryskin #dryskincare #dryskinproblems #eczema #melaninmagic #handcraftedwithlove #naturalskincare #skincare #love #softskin

(@sin_min)

2 Hours Ago

Keep your 👄 prepped for the beach 🏖 this weekend with untinted natural ☀️ protection, organic 🌱 ingredients, and the sweet tingle ✨ of cinnamon. #horchatalipbalm #sinmin

(@queen_argan_oil)

2 Hours Ago

Face scrub with Argan oil #queenarganoil Use 2 or 3 once a week on the face, the neck and the decollate humidified by massing with the end of the fingers, and by avoiding the eyes contour, rince after use #scrub#arganoil#face#care#naturel#oil#pure#vitamine#hydration#organic#beauty#cosmetic#international#marrakech#morocco

(@duitau)

2 Hours Ago

Dawn of renewal. Start each day with our VE+ Vitamin E cream. Containing 6 x higher potency of Vitamin E compared to other Vitamin E creams, it gives you results you can trust. . . . . . . . #skin #glow #beautytips #white #beauty #beautiful #display #arrangement #vitamine #australianmade #vitaminecream #cream #luxe #ichooseduit #duitau #luxelife #beautycare #beautyblogger #skincareroutine #skincare #gentle

. New favourite for applying at night as an alternative to serum. Many anti-ageing creams actually contain SPF or vitamin E... . Why not just cut out the middle man & apply the real thing?! . You only need a couple of drops for the whole face & it soaks in immediately. Certainly cheaper than the serums I’ve bought in the past & it’ll last forever! . . . . #vitamine #vitamins #naturalremedies #diybeauty #greenbeauty #sustainablebeauty #sustainableliving #sustainability #wellness #holistichealth #holistic #lowtox #lowtoxliving #lowtoxlifestyle #onestepatatime #makeachange #naturaloils #nutrition #healthylifestyle #makeadifference #organicskincare #organicbeauty #greenskincare #ecofriendly #greenbeauty #skincareroutine #lifestylemedicine

(@farmacialido)

2 Hours Ago

Il suo nome è Lift-Up Drink, il nuovo #integratore alimentare da bere: un concentrato di attivi, #vitamine e #minerali che agiscono dall'interno per il benessere di #pelle #unghie e #capelli. Tutto questo solo bevendone 1 flacone al giorno😃🤗🤗🤗 #senzaglutine e #senzalattosio Ricco di #collagene #acidoialuronico #zinco #resveratrolo #niacina #vitaminab12 #farmacia #rougj #integratori #integratorialimentari #periltuobenessere

"Adding this serum to my regimen has definitely made a difference. I love how creamy and silky it is. I noticed a glow that was not there before. I would definitely recommend this one." Gloria G Thank you for such an amazing review on our vitamin c + e antioxidant Timeless serum! Grab your first line of defense against sun damage, fine lines and dull lifeless skin! Touch picture to shop: Timeless serum . . . . . . . . #vitamincserum #serums #skincareproducts #vitamine #skincareroutine #skincareregimen #skincareluxury #skincarereview #blackskincare #igskincare #instaskinare #instabeauty #betterbeauty #cleanbeauty #skincarethatworks #tataharper #selfcare #trending #sephora #marlareneskincare #iloveserums #skincarecommunity #buyblack #skinlove #melaninskincare #organicbeauty #skincarelover #antioxidants #foodforskin #skinessentials

(@ernieon9)

2 Hours Ago

SET KECANTIKAN KULIT YANG SLALU JADI PILIHAN! . 3 kombo terbaik untuk kulit lebih sihat dan cantik berseri. Orang lelaki & perempuan boleh ambil. No worries. Gee rekomen korang yamg ada masalah kulit atau tak boleh jer amik. . Jom tengok kebaikan set ini👇. . 💚ESP (protien) - protien penting untuk membina sel2 kulit baru yang sihat. Kesan jerawat hitam pada kulit antara sebab kekurangan protien. Ia juga membantu menganjalkan kulit & payudara. Mengurangkan masalah kulit berminyak & meratakan tona kulit. . 💝Vitamin C SR - vitamin penting dalam pembentukan KOLAGEN dalam tubuh. Tak perlu nak cari kolagen sana sini. Kolagen penting bagi menghalang & mengurangkan kedutan. Penggunaan yang konsisten membantu kulit lebih cerah sekata secara semulajadi. . 💜Vitamin E - vitamin awet muda. Penting dalam membantu masalah kulit berminyak kerana vitamim E bertindak mengawal kadar pengeluaran minyak dalam liang kulit. Juga membantu mengurangkn kesan parut, bekas jerawat & jeragat. Bagi yang nak hilangkan BLACKHEADS juga bagus ambik vitamin E. . Gabungan ketiga-tiga membantu melambatkan proses penuaan kulit dan melindung kulit dari sinaran UV ! . . 📲 siti www.wasap.my/601123642035 atau klik link di bio👆. . #shaklee #shakleekl #shakleeseluruhmalaysia #shakleesarawak #shakleesabah #shakleeseremban #shakleesikamat #shakleeampangan #shakleekualapilah #sayajualshaklee #shakleekgsgpenchala #jeragathilang #jerawat #jeragat #vitaminc #vitamine #parut #kulitkering #kulitcantik #setkecantikanshaklee

(@juice_ni)

2 Hours Ago

#夏天94要吃芒果 #連香港客人都說讚 香氣十足的芒果做為主角,加上新鮮的柳橙跟鳳梨一起打成冰沙飲,除了口感滑順綿密,喝起來也不會太甜膩,菓豬就是要在酷熱的夏季裡傳遞酸甜清涼的好滋味! 快!一起跳進鮮豔的金黃色世界裡! - ︱快閃店︱ 統一時代阪急百貨B2 打電話 : 0976 -902961

(@blogzessin)

3 Hours Ago

[Werbung,Markenerkennung-unbezahlt] Aber auch von @schaebens gibt es zur Zeit einige Neuheiten, diese hier konnte ich vorhin auch noch bei @dm_deutschland entdecken!😊 Verwendet ihr sowas?🤔 • • • #neu#new#neubeidm#dm#drogerie#drogeriemarkt#drogerienews#news#schaebens#mask#maske#schaebensmaske#gesichtsmaske#skincare#vitamine#vitaminc#power#konzentrat#powerkonzentrat#soforteffekt#kapseln#vegan#vegancosmetics#schaebenskapseln#beautynews#dmneuheiten#energie#glow#orangenduft#beautyblogger

(@onhealthypost)

3 Hours Ago

Rid your skin of harmful toxins before a run. 🥒🥦🍋#greenjuice #kalejuice #fitnessblogger #antioxidants #vitaminc #vitamine #lifestyleblogger #onhealthy

(@st.cianciaruso)

3 Hours Ago

Profitez d'une nouvelle semaine de soldes #lr avec les #summerdeals ! Jusqu'au 22/07 prochain, 6 bouteilles d'aloe vera freedom à boire pour le prix de 5 LE SPECIALISTE DU MOUVEMENT • Pour un bon fonctionnement des os, des #articulations, une bonne formation du #collagène et un bon fonctionnement du corps • 88 % de gel de feuille d’#aloevera auquel s'ajoute de la #vitamine C et E • #certifié par le SGS INSTITUT #fresenius et l'#iasc (International Aloe Science Council) A votre disposition pour plus de renseignements !

(@barrelbrands)

3 Hours Ago

We spiced up our Barrel Brands Society subscriptions this month with a little addition from our friends at Code 3 Spices. We hope y’all love the July release, NBD, and kick things up a bit in the kitchen too. No Bad Days!

Time to make some aloe gel!! #aloegel #jojobaoil #melaleucaoil #doterra #vitamine

Si vous avez regardé le reportage sur Tf1 pendant les informations de 20h alors vous allez comprendre 😀😉 . ➡️ Rêgle numéro 1 : bien choisir votre bidon d'aloé véra et regarder la composition. ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️ . ▪▪ Pourquoi j'ai choisi Forever ⁉️⁉️ ▪▪ . ➡️ Leader Mondial depuis 40 ans ➡️ Issu d'une agriculture biologique ➡️ Pas de poudre dans nos bidons 🚫 ➡️ Pas de filtration 🚫 ➡️ Pas de conservateur 🚫 ➡️ Sans sucre ➡️ 99,7% d'aloé véra ➡️ Matériau 100% recyclabe ➡️ Pas d'écorce (três important, irritant pour les intestins et dangeureux pour les femmes enceintes) . Rappel des nombreux bien-faits : . ➡️ Stimule les défenses naturelles de notre corps ➡️ A un effet bénéfique en cas de fatigue passagêre ➡️ Stimule notre métabolisme ➡️ Permet de lutter contre le stress oxydant ➡️ Effet régulateur sur notre organisme ➡️ Anti-inflammatoire ➡️ Reégulation du systême digestif ➡️ Vitamine, minéraux, acides aminés.. . Whaouuuuuuuu... amoureuse de l'aloé véra 🙈 . #aloevera #pulpealoevera #bienetre #complementalimentaire #santé #bonnesanté #jeprendsoindemoi #antiinflammatoire #vitamine #antifatigue #systemedigestif #systemeimmunitaire #naturel #aloeverapulpe #boissonbienetre #enforme #healthy