#womendesiree

34,298 posts tagged with #womendesiree

Photos and Videos about #womendesiree

. . Mari kita usha hakak hakak yang cantik ni. Habis muka togel cantik dibelasah krim saka cinoet ni. Sampai tak makan dek usia aihh 😍 : Siapa nak awet muda? 🙋🙋🙋 : Jom wasap ani. Ani bantu yer. Krim saka ni boleh buat hampa jadi awet muda, bergetah, tegang, anjal, cerah 1 badan, dan muka jadi glowing tanpa calit foundation pun. Best ke best ni? : : Tekan link di bio ani ya untuk bantuan cantik awet muda. Zassss... Lekaih tekan sana : : -Ani Sofian- Be Happiness 💞 : #krimmultifungsi #calitdinadicantik1body #adleesyabeauty #krimawetmuda #krimkalisusia #tegang #flawless #susukmoden #cantik #kurus #wdta #womendesiree #wdcheras #wdselangor #wdkajang #produkkecantikan #produkoriginal #skincareoriginal #krimkecantikan #krimjeragat #krimjerawat #codcheras #codkajang #codhululangat #codbatu9 #kurus #skincare #serum #pelembap #bazarpaknil

Korang nak tahu tak, selain dari 4 fungsi utama tu, banyak lagi kegunaan dan kebaikan krim WD ni tau. Kesan satu badan.😍 . Antaranya: . 1. Menaikkan seri wajah. 2. Mencerahkan kulit. 3. Menegang dan memantapkan tisu kendur. 4. Membantu mengatasi/mencegah masalah jerawat dan jeragat. 5. Masalah gelap bawah mata (Eyebag). 6. Membantu mencerahkan kulit kusam dan tona tidak sekata. 7. Mengurangkan kesan parut. 8. Mengurangkan blackhead/whitehead. 9. Mengurangkan kulit berminyak. 10. Menjaga kelembapan kulit. Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️ Nak grab #krimnanowdta? Jom whatsapp tekan link di bawah ⤵ whatsapp 0179586865 #womendesiree #womendesire #wdpromosi #womendesireeessentialcream #wdec #calitcalitcantik #womendesireipoh #wdipoh #wdtaipoh #womendesirehq #wdbeauty #adleesyabeautyipoh #adleesyabeautyhq #wdtaperak #womendesireperak #wdperak #wdcodperak #wdcodipoh #womendesirecodipoh #womendesireipoh #krimajaib #krimcalit2cantik #codipoh #wdipohperak

CALIT CALIT JE BOLEH CANTIK KE 🤷🏻‍♀ . . Ramai lah yg dok cakap wd ni tak Masuk dek akal. Sebab nya pakai calit calit jerrr eh dah cantik 😏 . . Iye la wak wd ni bukan krim biasher biasher macam krim skincare yang awak dok tepek dekat muka setiap hari tu. . . Wd ni krim kecantikan menggunakan bio teknologi nano. Kesan penyerapan 12x kali jauh kedalam kulit melalui saluran darah. Wd tidak same sekali same dgn krim skincare yg Biase tu k. . . Molekul krim wd ni tersangat lah halus Sebab tu boleh masuk kedalam lapisan kulit. Jadi wd ni boleh merawat dalaman kita. Bila dalaman da cantik secara tak langsung luran ikut cantik. . . Krim biasa yang kita pakai tu molekul dia biasa jerr hanya berada di permukaan kulit so dia hanya tertumpu pada kulit muka semata dia tak merawat dalaman kita. . . So lah pengguna yg bijak. . . Nak cantik hanya luaran saje atau nak cantik luaran dan dalaman. Tepuk dada tanya selera 😝 Eh tiberrr . . Kalau wd ni tak Masuk dek akal kkm tak lulus kan wak wd ni. Tapi wd ni Selamat di guna kan malah para doctor pun dok pakat mencalit WDTA ni tau. . . Negara maju dari segi dunia kecantikan seperti Korea dan jepun dah lama guna kaedah bio nano ni. Di malaysia je belum Perluas Lagi bab pakai hanya calit calit jerr 🤭 . . Kalau nak tahu lebih lanjut bab bio teknologi nano ni boleh lah google yerrr. Nanti dah google kot berkenan dengan krim calit calit ni Meh lah DM Kita atau whstap terus dengan klik link di bio atas tu. . . Sekarang masih promosi hanya Rm80 je wak. Dari harga asal Rm100. Jadi awak jimat la rm20.😉 Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️ Nak grab #krimnanowdta? Jom whatsapp tekan link di bawah ⤵ whatsapp 0179586865 #womendesiree #womendesire #wdpromosi #womendesireeessentialcream #wdec #calitcalitcantik #womendesireipoh #wdipoh #wdtaipoh #womendesirehq #wdbeauty #adleesyabeautyipoh #adleesyabeautyhq #wdtaperak #womendesireperak #wdperak #wdcodperak #wdcodipoh #womendesirecodipoh #womendesireipoh #krimajaib #krimcalit2cantik #codipoh #wdipohperak

Alhamdulillah new cust grab 2 unit #womendesire . . Tahniah dear cust jimat sebanyak Rm40! Calit2 cantikk 😍 . . semoga dapat kulit muka yang diimpikan 😍 . nak tahu lebih details ke apa klik je sini 👇🏻 Nak grab #krimnanowdta? Jom whatsapp tekan link di bawah ⤵ . . Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️ .Nak grab #krimnanowdta? Jom whatsapp tekan link di bawah ⤵ whatsapp 0179586865 #womendesiree #womendesire #womendesireeessentialcream #wdec #womendesireipoh #wdipoh #wdtaipoh #womendesirehq #wdbeauty #adleesyabeautyipoh #adleesyabeautyhq #wdtaperak #womendesireperak #wdperak #wdcodperak #wdcodipoh #womendesirecodipoh #womendesireipoh #krimajaib #codipoh #wdipohperak

Alhamdulillah new cust grab 1 unit #womendesire . . Tahniah dear cust jimat sebanyak Rm20! Calit2 cantikk 😍 . . semoga dapat kulit muka yang diimpikan 😍 . nak tahu lebih details ke apa klik je sini 👇🏻 Nak grab #krimnanowdta? Jom whatsapp tekan link di bawah ⤵ . . Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️ .Nak grab #krimnanowdta? Jom whatsapp tekan link di bawah ⤵ whatsapp 0179586865 #womendesiree #womendesire #womendesireeessentialcream #wdec #womendesireipoh #wdipoh #wdtaipoh #womendesirehq #wdbeauty #adleesyabeautyipoh #adleesyabeautyhq #wdtaperak #womendesireperak #wdperak #wdcodperak #wdcodipoh #womendesirecodipoh #womendesireipoh #krimajaib #codipoh #wdipohperak

Tak cerah pon xpa janji kulit bersih. Dapat feel kan betapa excited ye kulit bila dah tak macam dulu 😍 . Jerawat ni datang bukan sorg² ja. Siap pakej parut dan kulit kusam lagi. 3sekawan antara masalah kulit yang ramai hadapi . Tapi bila start calit WD, jerawat dah mula kecut. Sebab Tree Peony dah bantu buang toksin jahat dari badan. Peuraria Merificia pula bantu hilangkan bekas jerawat. Arbutin untuk cerahkan kulit yang kusam . Bayangkan 3 bahan ni bergabung dalam satu krim untuk kecantikan dalaman & luaran. Serius berbaloi sangat tauu. Tu yang tak rugi bila konsisten WD ni . Skrg formula baru. 3x ganda kesan dia dari yang lama. Sebab tu ada yang kata 7hari je dah glowing. Order cepat selagi stok masih ada . . #wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #caramerawatjerawat #cantiksebelumraya #cantiksemulajadi #klia #kakjiedealerwdta #dealeradleesyabeauty #stokistadleesyabeauty #dealerwd #wdklianilai #wdmurah

Ada ibu-ibu yang berpantang, memang tak boleh nak telan suplemen ke jamu masa awal-awal tu. Yelah bimbang effect kat anak. . Tapi dengan WD ni memang mudah jer. Hanya sapu kat nadi-nadi tapi effect dia memang macam makan jamu, macam makan suplemen mahal. . Ada Niacinamide yang buatkan kulit makin sihat, makin moist glowing. . Ada Arbutin Dan glutathione sebagai antioksidan yang buatkan kulit makin cerah sekata. . Peuraria mirifica pula bantu untuk menegang dan menganjalkan kulit kita. Tapi yang ni, percayalah bukan kulit jer tau yang teranjal tu. Dalaman kita pun sekali anjal tu. Sebab tu ramai yang beritahu bila berpantang dengan WD ni memang lain machiamm. 😝 . Belum lagi gabung dengan Extract akar tree pheony yang tolong buang toksin dari dalam. Hasilnya badan lebih bertenaga. . Banyak kan manfaat dalam WD ni. Yang dah termimpi-mimpi tu cecepat grab WD ni sebab stok sangat sangat lah limited sekarang ni. . #womendesiree #wdtanegerisembilan #wdtakualalumpur #wdtanilai #cantiksebelumraya #cuncantik #peloles #kulitglowing #jeragathilang #jerawathilang

Cantik-cantik belaka kesayangan kakjie ni. Insikeyooo hari-hari tengok orang kulit cantik. Haaa jangan kutuk kulit orang berjerawat/ breakout, silap hari bulan kulit mereka lebih cantik dari kita. . . . Dah berbelas botol repeat order WD. Dari WDEC hinggalah sekarang WDTA. Takpernah berhenti mencalit. Dulu kulit terlalu sensitif dengan habuk dan debu pasti naik jerawat. Tapi sekarang WD dah jadi perisai dari dalam. . . . Merepek je, calit dinadi boleh cantik macam ni. Mesti krim timbang kilo! . . Eh korang! Krim timbang kilo mmg boleh bagi kesan pantas tapi tak boleh bagi kesan ajaib macam ni. Ini adalah KRIM BIO TEKNOLOGI NANO Yang mana di proses menggunakan mesin khas untuk memperhalusi kandungan zat-zat bahan yang ada dalam seunit WDTA ni sebanyak 12x ganda halusnya dan 50x ganda halus dari sehelai rambut. . . . Nano teknologi ni mampu mengaktifkan sel kolagen lebih pantas,sepantas dua belas kali ganda dengan adanya kandungan GLUTHATHIONE yang mana kolagen yang menyerupai kolagen manusia. . . Korang tahu tak jerawat timbul akibat daripada sel kolagen yang gagal memperbaiki kulit yang rosak sehingga menyebabkan radikal bebas dan toksik terperangkap didalam wajah kita sampai susah nak disingkirkan dari wajah kita. . . Itulah bestnya WD ibarat "benteng" untuk kita dapatkan kulit cantik. Hanya sapuan mudah di bahagian nadi yang meresap ke pembuluh darah dan terus meneroka dan menjajah dalaman kita dan membuat pembersihan toksin yang berkeladak dalam tubuh secara optimum dan memperharui sel sel baru dengan pantas. . . . WDTA RM80, nak kesan terbaik beli 3 sekaligusss. Whatsapp 0133622069 . . #womendesiree #wdta #krimawetmuda #calitcalitcantik #parut #kulitberminyak #kulitkering #jerawathilang #cantiksemulajadi #cantiksebelumraya #kakjiedealerwdta #wdtanegerisembilan #wdtasepang #klia

Bukti setia dan tak curang mencalit WD dari botol pertama sampai dah masuk botol ke-4 gaisss. Tengok je keadaan kulit sekarang glowing menyilau u gaisss. . . Nak lalui proses kulit glowing ni perlu setia gaiss, kalau tak susah nak dapat kulit macam ni, pengakuan dari Aten Leyana ni katanya, "Dulu Aten ni bukan setakat kulit kusam je uolls. Kering sampai mengelupas teruk taw." Sekarang ni alhamdulillah sangat. Banyak perubahan selepas 4 bulan lebih konsisten mencalit WD. Ni baru 4 bulan lebih kalau 4 tahun guane jadinya? Patutlah ramai pengguna setia bertahun tahun dengan WD. Sumpah tak menyesal spent duit sikit untuk WD. Berbaloi sangat." . . Nak dapat kulit glowing, pipi bertelur dan flawless kuncinya mesti kena konsisten, kalau tak konsisten gunalah produk ape pun susah nak nampak hasil. Dalam WD ada banyak bahan yang bantu kulit glowing tau, antaranya Estrak Tree Peony, Estrak Pueraria Mirifica, Niacinamide dll. . . U'olls nak tahu tak macam mana WD buat sampai boleh bebas dari masalah kulit kusam, kering dan bebas jerawat dan parut jerawat?? Off course lah sebab bahan bahan dalam WD u'olls 🙆🏻‍♀️ . . 📌 Estrak Tree Peony yang ada dalam WD bantu singkir toksin dalam badan. Nak cantik ni bukan luaran je nak kena jage, dalaman pun kena jaga jugak u'olls. Barulah seimbang, barulah luar dan dalam cantik. Perlindungan luaran je tak cukup kalau dalaman tak bersih. Dalaman nak bersih kenalah bebas dari toksin u'olls. Bila badan dan bebas toksin tu yang muka pun jadi berseri seri je. . 📌 Estrak Pueraria Mirifica pulak bantu merawat kulit u'olls dari dalam. Kalau asabab dari luaran bolehlah bantu dengan skincare, tapi kalau asbab dari ape yang kita makan dan masuk dalam badan, macam mana nak rawat? Haa maka sebab tu dalam wd ade estrak pueraria mirifica untuk bantu rawat masalah kulit u'olls yang berpunca dari dalam. Bukan takat masalah kulit je dia bantu, pipi pun dia bagi anjal dan tegang, yang mana yang kendur semua dia bagi tegang. U'olls ini rahsia orang Thailand cantik awet muda dan bergetah tau 🙊 . . Panjang lebar dah explain tu, masih tak percaya lagi? Tolonglah percaya sebab sekarang tengah PROMOSi RM80 je. . #kakjiedealerwdta #womendesiree

Petua palinggg mudah! Rupanya air beras ni kaya dengan mineral dan vitamin untuk kecantikan kulit. Butir beras dan juga air daripada beras kaya dengan pelbagai zat dan vitamin yang berguna sebagai anti-oksidan, anti-inflamasi, dan membantu untuk mencantikkan kulit muka kita. . . Jangan pelik ya, wanita Korea dah lama amalkan cuci muka gunakan air basuhan beras. Mereka guna air basuhan kedua beras untuk mencuci muka sebab katanya air basuhan beras tersebut jadikan kulit lebih lembut dan glowing. . . . Pori terbuka nampak seperti bukan masalah besar. Tapi itulah punca utama kulit susah sangat nak nampak glowing. Ini resipi untuk buat toner semulajadi menggunakan air beras. . . . ✅ BAHAN : AIR BERAS (Ambil air basuhan pertama atau kedua) . . 1️⃣ Sediakan bekas yang diisi beras. Cuci bersih beras dan ambil airnya. . . 2️⃣ Letak dalam botol spray kosong. Boleh guna juga botol Toner Nour Ain atau apa2 botol spray yang dah tak guna. . . . 3️⃣ Jadikan air beras ni sebagai toner. Spray dan usap lembut menggunakan kapas. Tekan secara perlahan pada bahagian yang diinginkan. . ❗️Air beras boleh guna selama seminggu jika disimpan rapi (bekas bertutup) didalam peti ais. Elakkan guna kalau air beras dah bau masam. . . ✅ Apa manfaat TONER AIR BERAS ni?  Bantu kecilkan liang pori, menghapus setiap kotoran dan sebum berlebih yang ada di kulit muka. Kalau amalkan sebagai rutin harian boleh rasa kulit muka lebih segar, pori pun semakin mengecil. . . ✅ Kejap! ada lagi manfaatnya untuk jerawat.  Pakar mengesahkan cucian beras dpt atasi masalah jerawat di wajah. Air ini akan dapat menyembuhkan secara alami dengan lebih cepat. . . Tapi pencinta WD tak perlu risau dengan masalah pori terbuka ni.WD ada bahan hebat ekstrak Saxifraga Sarmentosa bantu memutihkan kulit secara semula jadi, mengurangkan minyak dan kecilkan pori kulit yang terbuka. #produkkecantikan #produkkesihatan #womendesiree #wdta #wdec #krimajaib #krimluarbiasa #jerawat #jeragat #awetmuda #womendesireetripleadvance #womendesireeoriginal #produkoriginal #skincareoriginal #produkmurah #susukmoden #wdsungaibuloh #wdtasungaibuloh #womendesireesungaibuloh #tipskecantikankulit #tipskecantikan

KENAPA setiap WANITA perlu MEMILIKI #set_kombo yang meletop ni? Antara sebab-sebabnya: 👇 👇 👇 👇 👇 ✔Boleh JIMAT sebanyak RM20. ✔Ia adalah kombinasi produk KEPERLUAN. ✔Merupakan SET LENGKAP utk setiap wanita. ✔Untuk penjagaan LUARAN & DALAMAN. ✔Mampu mengatasi masalah-masalah yg dialami oleh kaum WANITA. ✔Bertaraf ANTARABANGSA. ✔Harga yg sangat MAMPU MILIK. ✔TAHAN LAMA dan sangat berbaloi. ✔99% dari pengguna memberi maklumbalas POSITIF & mengakui KEBERKESANANNYA. ✔Mendapat kelulusan KKM, diperakui HALAL oleh JAKIM, dan 💯% SELAMAT digunakan. Haa, mcm mana sayang, rasa-rasa #rm130 (FreePos+FreeGift) tu berbaloi tak untuk dapatkan produk yg HEBAT, BERKUALITI dan TERBAIK dari ladang ni. Jangan risau, untuk produk #womendesiree 'pelaburan' anda pasti akan membawa 'keuntungan', malah 'pulangannya' mungkin lebih 'lumayan' dan 'berganda-ganda' dari yang uolls 'anggarkan'.👍 WOMEN DESIREE (WDTA+VH) DICIPTA KHAS buat KAUM WANITA, dan TERCIPTANYA IA adalah untuk membantu menyelesaikan masalah yg dihadapi oleh SETIAP WANITA. Percayalah, IA mampu menjadi 'TEMAN PERIBADI' #terbaik buat uolls. Sedarilah yg DIRI uolls BEGITU BERHARGA. 💞 Jom sayang, serlahkan luaran dan sihatkan dalaman anda dengan CALITAN #wdta + CUCIAN #vh rasai dan serlahkan auranya. Nak kenal dengan set awesome ni? Jom whatsapp Cheila ⤵ www.wasap.my/60193677358 #cheila #dealeradleesyabeauty #tmh191019task

WD ni krim kecantikan yang berteknologi NANO yang mempunyai kadar resapan 12 kali ganda lebih cepat ke bawah kulit terus masuk ke pembuluh darah. Ianya hanya perlu membuat sapuan ringkas di bahagian 3 nadi penting (kawasan pembuluh darah) yang mana tempat paling laju darah dipam ke seluruh tubuh badan. That why lah kesannya menyeluruh untuk satu badan. . . Hanya Sapuan mudah di nadi tangan, leher dan ari ari (rahim). Konsisten 2kali setiap hari. . . WD Bertindak untuk mencuci darah kotor, buang toksin, buang sel mati dan aktifkan sel sel baru. Sebab tu siapa yang dah guna krim WD ni akan dapat effect wajah lebih muda dari usia sebenar. Sebab sel sel dalam badan yg dah mati dah di bina dengan sel sel baru. Buat jaringan kolagen kembali aktif macam zaman remaja dulu. . . Itu yang makcik makcikk pon dah senyum lebar yunk bila dapat effect muka tetiba jadi mudaa kan. Siapa tak nak kannn. Setuju tak semua perempuan suka nampak muda lagi dari usia sebenar? . . Bila orang puji mesti syiok kannn? . . Jadi apa lagi nak tunggu. Jom dapatkan wd sementara ada PROMOSI JIMAT RM20 . 💝💝💝💝💝💘💘💘💗💗💗💖💖💖 #wdec #rahsiaawetmuda #botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #aurainsta #aurainstabatch30 #testimoniwd #bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi #cikgu

WD ni krim kecantikan yang berteknologi NANO yang mempunyai kadar resapan 12 kali ganda lebih cepat ke bawah kulit terus masuk ke pembuluh darah. Ianya hanya perlu membuat sapuan ringkas di bahagian 3 nadi penting (kawasan pembuluh darah) yang mana tempat paling laju darah dipam ke seluruh tubuh badan. That why lah kesannya menyeluruh untuk satu badan. . . Hanya Sapuan mudah di nadi tangan, leher dan ari ari (rahim). Konsisten 2kali setiap hari. . . WD Bertindak untuk mencuci darah kotor, buang toksin, buang sel mati dan aktifkan sel sel baru. Sebab tu siapa yang dah guna krim WD ni akan dapat effect wajah lebih muda dari usia sebenar. Sebab sel sel dalam badan yg dah mati dah di bina dengan sel sel baru. Buat jaringan kolagen kembali aktif macam zaman remaja dulu. . . Itu yang makcik makcikk pon dah senyum lebar yunk bila dapat effect muka tetiba jadi mudaa kan. Siapa tak nak kannn. Setuju tak semua perempuan suka nampak muda lagi dari usia sebenar? . . Bila orang puji mesti syiok kannn? . . Jadi apa lagi nak tunggu. Jom dapatkan wd sementara ada PROMOSI JIMAT RM20 . 💝💝💝💝💝💘💘💘💗💗💗💖💖💖 #wdec #rahsiaawetmuda #botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #aurainsta #aurainstabatch30 #testimoniwd #shahalamdelivery #bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi #cikgu

WD tiada SET tau. WD hanya 1 krim sahaja tapi pelbagai MANFAAT untuk kita yang bergelar wanita ❤️ . Bukan krim kecantikan biasa tapi krim yang hanya calit di nadi untuk rawat dari dalam. Kadang2 muka kita naik jerawat susah nak susut, kulit kusam, nampak tua dari usia disebabkan masalah dalaman dan toksin yg terkumpul selama ni dalam badan kita. . Percayalah toksin dalam badan boleh menyebabkan korang guna apa2 susah nak dapat kesan terbaik. Macam ada penghalang untuk cantik🙅 ✔️ WD bukan skincare, tapi mampu merawat pelbagai masalah kulit. . ✔️ WD bukan krim pemutih, tapi mampu mencerahkan seluruh tubuh badan tona demi tona. . ✔️ WD bukan jamu, tapi mampu memberi kesan POSITIF kepada dalaman wanita😍 . ✔️ WD bukan ubat kurus/ubat gemuk, tapi mampu memberi berat & bentuk tubuh ideal pada semua yang mencalitnya dengan konsisten. . Pastikan konsisten calit 2 kali sehari dan minum air kosong 2-3liter sehari. Bila semua dah dibuang keluar, lebih mudah kandungan bahan nak meresap sebab ianya tak melalui sistem tapisan terus melalui pembuluh darah. Jadi jangan pelik kenapa beribu pengguna dah berjaya cantik hanya dengan calitan di nadi 💃 www.wasap.my/601111672949/wd #wdec #rahsiaawetmuda #botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #aurainsta #aurainstabatch30 #testimoniwd #shahalamdelivery #bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi #cikgu

WDTA MEMANG 3 KALI GANDA INSTANT FIRMING. Biarlah gambar berbicara. Kadang kita tak perasan instant firming dia tu kan. Meh tengok eksperimen ni bagi clear. Upgrade formula, of course upgrade effect dia. Kami tak tipu ea saiyanggg. Bagi yang dah ada WDTA kat tangan bole start cuba sapu kat tangan or pipi sebelah macam dalam gambar ni. Tengok keanjalan die naik toink-toink. Pastu bandingkan dengan tangan or pipi yang kita tak sapu WDTA😱 Kami bukan cakap kosong. Cubalahh! Kalau kat otot tangan dah anjal sampai macam tu, tak leh bayang kat pipi kalau sapu konsisten. Sesilap orang kata awak cucuk botox. Bertelur pipi naiknya. Tengok sis dan nenek kat bawah ni cheek bone terangkat uolsss. Perghh, semua pakat anjal la lepas ni. Memang bebetul pantas 😱 WDTA SELAMAT, LULUS KKM dan HALAL. Jangan ragu-ragu taw kalau nak cuba. WDTA bukan timbang kilo. Memang ni Krim Awet muda bagi kulit anjal, tegang dan nampak lebih muda dari usia. Udah tunggu lelama. Calitkan WDTA ya. Wassap aje dayah di link ini. www.wassap.my/601111672949/wd #wdec #rahsiaawetmuda #botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #aurainsta #aurainstabatch30 #testimoniwd #shahalamdelivery #bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi #cikgu

. . Mari kita usha hakak hakak yang cantik ni. Habis muka togel cantik dibelasah krim saka cinoet ni. Sampai tak makan dek usia aihh 😍 : Siapa nak awet muda? 🙋🙋🙋 : Jom wasap ani. Ani bantu yer. Krim saka ni boleh buat hampa jadi awet muda, bergetah, tegang, anjal, cerah 1 badan, dan muka jadi glowing tanpa calit foundation pun. Best ke best ni? : : Tekan link di bio ani ya untuk bantuan cantik awet muda. Zassss... Lekaih tekan sana : : -Ani Sofian- Be Happiness 💞 : #krimmultifungsi #calitdinadicantik1body #adleesyabeauty #krimawetmuda #krimkalisusia #tegang #flawless #susukmoden #cantik #kurus #wdta #womendesiree #wdcheras #wdselangor #wdkajang #produkkecantikan #produkoriginal #skincareoriginal #krimkecantikan #krimjeragat #krimjerawat #codcheras #codkajang #codhululangat #codbatu9 #kurus #skincare #serum #pelembap #bazarpaknil

AWET MUDA DENGAN KRIM AJAIB! Memang #krimajaib sangaad😱 Hanya dengan sapuan di 3 point nadi setiap hari, mampu menghilang kan masaalah kulit dan memberi kecerahan satu badan. Yang paling WIN, WDTA buat korang tampak awet muda dari usia sebenar. #womendesiree ni memang win di hati ramai yang dah calit-calit. Mesti pelik kan, macam mana la krim WDTA boleh bertindak macam tu. WDTA ni kan krim yang diformulasikan dari Bio Teknologi Nano yang mampu meresap sepantas 12 kali ganda ke bawah lapisan kulit dengan molekul yang sangat halus. Makin kita berusia sel sel kolagen tidur, itu sebab lah kulit muka bermasalah. Dengan sapuan WD sel sel kolagen mula aktif untuk bekerja. Bila kulit muka dah cerah, tegang, anjal dan dan tampak awet muda mesti hati banyak munge munge kan. WD ibarat mahkota kecantikan bagi wanita. Nak cantik kena usaha, macam mana nak usaha guna WD lah. Calitt calit #krimnano ajerr! Nak pinang WDTA ? Lekasss rebut sementara rege tengahh cantikk ni weh!😘 Nak cuba jom dapatkan wdta dgn harga promosi! www.wasap.my/601129592831/nakcubawdta #wdtatestimonials #wdtaofficial #wdtakedah #wdtaklang #krimmultifungsi #krimanjal #hargapromosi #calitcantiksatubody #calitcalitcantik #aurainsta #aurainstabatch33

Krim ni bukan untuk yang muda muda je tapi untuk warga emas semua boleh pakai. Tak kesah dah lanjut usia ke tapi still nak nampak muda, wdta boleh bantu. . Sebab salah satu fungsi krim ni untuk ANTI AGING ataupon awet muda. Yang mana nak nampak 10tahun lebih muda wajib cuba . Ada yang bagi feedback umo 50 ingatkan kulit dah kendur, muka dah nampak tua tapi lepas berjodoh dgn wdta, pipi makin anjal toink toink mcm cucuk botox. Naseb takde tuduh guna susuk 😝 . Haaa, yang mana nak awets muda tu jangan lupa calit wdta okeh lepas bangun pagi. Kata nak kulit seploh tahun muda kann, kena rajin calit okeyy . Janji tau jangan curang! Setia dgn krim wdta ni lain sangat perubahannya. . #cuncantik #caracerahkankulit #cantiksebelumraya #cantiksemulajadi #jeragathilang #jerawathilang #kakjiedealerwdta #wdklianilai #klia #negerisembilan #womendesiree

80 % CUSTOMER REPEAT ORDER KRIM AJAIB AWET MUDA ! Kalau cerita sinetron ni, orang kata cerita dongeng kan.Kalau #wdta ni pulak, orang kata KRIM SYANTIK AJAIB. AJAIB sebab dapat bantu masalah negara orang pompuan dan lelaki🤣 jerawat, jeragat, kulit kusam, kulit kendur dan memacam lagi masalah. Kang kalau senarai mahu 3 hari 3 malam baru habis ni. Hikss.Percaya atau tak ni yang uolls kena percaya. Sebab lebih 10,000 testimoni dari pengguna WD dah berjaya rawat masalah dengan SUPER GOJES ni Yang besttt nya, krim nano ni calit kat 3 point nadi je uols! Best kan? 😁 Boleh pakai di mana mana, bila bila masa. Yang penting SELAMAT ADA KKM dan BERKESAN. Ini je pun dah ramai yang dapat manfaat, pipi tegang anjal toink toink macam tilam vono🤭 Nak cuba? Nak Kulit Cantik Berseri seri dan Awet dengan 3 langkah Mudah? Komen ' NAK' 👇 #rahsiaawetmuda #womendesiree #rahsiakulitcantik

Kakjie minta maaf bila setiap hari posting kakjie naik dekat ig uoulls. Bukan apa, kalau boleh kakjie nak semua followers @wdta_officialnilai cecantik semua. Bebas dari masalah kulit. Nampak berseri jurr . Uolss bukan tak cantik, cuma parasit jahat dan bertempek dekat muka, automatic terlindung kulit glowing tauuu . Itu sebab kakjie suggest uoulls guna krim women desiree atau wdta ni. Ni bukan krim biasa tapi krim penjagaan kulit untuk dalaman dan luaran, 2 in1 gituew . Nak cari produk terbaikk untuk jaga kulit awak ni lah dia. Dengan gabungan Arbutin & Glutathione, kulit uoulls akan always nampak lembap dan nampak sihat. Sel kulit mati pon susah nak nampak. . Tree Peony pula untuk cuci toksin yang bertahun dalam badan. . Actually banyak lagi tau kelebihan wdta ni. Selain dari tahan 2bulan, cara sapuan pon mudah sngt. Calit dekat 3point nadi je sambil masak pon boleh cantik . Sekarang dah xde halangan kan nak cantik? Guna je wdta ni. Dah setel. Boleh wasap 0133622069 untuk dapatkan krim ni harga promosi . . #wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #cantiksemulajadi #cantiksebelumraya #kakjiedealerwdta #cuncantik #cantiksehat #wdtasepang #wdtanilai #wdtanegerisembilan

Kenapa WDTA sentiasa menjadi pujaan hati nani dan wanita di luar sana? . WD Triple Advance (WDTA) 📌 Kehebatan 3x ganda dari yang lama. Boleh bayangkan tak kalau dulu dah hebat, sekarang 3kali ganda hebat. . . 📌 WDTA tiada SET tau. WDTA ni HANYA 1 krim sahaja. Calit dinadi utk rawat dalaman dan luaran. Mudahkan? . . Selepas mandi atau sebelum tidur, jangan lupa sapu WD : . . ✔️ Sapuan WAJIB : Sapuan WAJIB di nadi pergelangan tangan, nadi leher & ari-ari . . 📌 Bagaimana ia berfungsi pasti ada logiknya. Kulit kita ni ada berjuta liang pori, dari situlah krim WD yang menggunakan teknologi nano ni terus pantas meresap kedalam tubuh badan. . . Sebab itu sapu sikit sahaja sudah memadai tak sama dgn produk lain yg perlu diminum tapi perlu ditapis melalui proses dalaman tubuh baru dapat zatnya. . . Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️ Nak grab #krimnanowdta? Jom whatsapp tekan link di bawah ⤵ whatsapp 0179586865 #womendesiree #womendesire #wdpromosi #womendesireeessentialcream #wdec #calitcalitcantik #womendesireipoh #wdipoh #wdtaipoh #womendesirehq #wdbeauty #adleesyabeautyipoh #adleesyabeautyhq #wdtaperak #womendesireperak #wdperak #wdcodperak #wdcodipoh #womendesirecodipoh #womendesireipoh #krimajaib #krimcalit2cantik #codipoh #wdipohperak

Tengok je penangan dia punya senang tu sampai berpuluh puluh botol setia. Yelaaa calit calit dengan senang hati boleh flawless sana sini, buat ape nak sakit sana sakit sini kan? . . Ada cara mudah jangan susah susah dah. Nak cantik pun kena bijak gitu. Hikss . . Jika nak wajah awet muda dan cantik Berseri seri sentiasalah calit WD dan jangan lupa SENYUM 😉 . .Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️ Nak grab #krimnanowdta? Jom whatsapp tekan link di bawah ⤵ whatsapp 0179586865 #womendesiree #womendesire #wdpromosi #womendesireeessentialcream #wdec #calitcalitcantik #womendesireipoh #wdipoh #wdtaipoh #womendesirehq #wdbeauty #adleesyabeautyipoh #adleesyabeautyhq #wdtaperak #womendesireperak #wdperak #wdcodperak #wdcodipoh #womendesirecodipoh #womendesireipoh #krimajaib #krimcalit2cantik #codipoh #wdipohperak

Untuk hilangkan kesan parut jerawat, cari produk yang mengandungi #glycerin. Berkesan untuk buat kulit bersih tanpa parut. . . Glycerin buat apa? ✅menghilangkan parut jerawat dan jeragat ✅meningkatkan kelembapan pada kulit ✅menguncinya kandungan air untuk mengekang kekeringan. ✅sayonara pada parut dan hello untuk berseri, kulit yang lembut . . WDTA turut mengandungi Glycerin. Try it out girl ! 1 WD RM100, PROMOSI RM80 2 WD RM160, JIMAT RM40 3 WD RM240, JIMAT RM60 TO ORDER CLICK LINK ON BIO☝️ Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️ Nak grab #krimnanowdta? Jom whatsapp tekan link di bawah ⤵ whatsapp 0179586865 #womendesiree #womendesire #wdpromosi #womendesireeessentialcream #wdec #calitcalitcantik #womendesireipoh #wdipoh #wdtaipoh #womendesirehq #wdbeauty #adleesyabeautyipoh #adleesyabeautyhq #wdtaperak #womendesireperak #wdperak #wdcodperak #wdcodipoh #womendesirecodipoh #womendesireipoh #krimajaib #krimcalit2cantik #codipoh #wdipohperak

Baru-baru ni Founder dan staff Adleesya Beauty ke Kilang MBH yang mana adalah kilang pemprosesan Women Desiree Triple Advance Ada yang tanya betol ke #wdta ni dikeluarkan dan dikilangkan di Malaysia. Ada yang sampai mintak facebook la, website la. Meh kakyah bagitahu. Ya awakk semua #wdta dikilangkan di Malaysia. Setiap unit #wdta yang dikeluarkan ada no Id disetiap kotak untuk elak penipuan ye awak semua☺ . Inilah BUKTI PRODUK yang awak guna Bukan Krim Timbang kilo. Di proses secara GMP tau. Krim ni bukan sebarang Krim tau🤗, Tengok Founder WDTS bukan main cantik kannn. Mari ler kita cantik sesama. Berminat boleh wasap kakyah ya untuk dapat harga PROMOSI, FREE GIFT, FREE POSTAGE dan FREE GUIDE. http://www.wasap.my/601137964636 #kakyahwd #nakcantikcarikakyah #womendesiree

Calit calit kat nadi tetibe kulit kusam plinkk plinkk kuar mentol. . . Pelikkkk, cam tak cayeer 🤣 Apa yang buat kulit tu jadi elok. . . Kastemer tanya hihi👆 . . Meh nak stori sket. Dalam WD ni ada estrak Akar Tree peony yang bantu buang toksin dari dalam badan kita. Toksin jahat ni la yang buat kulit kita jadi kusam. Sebab dalaman kita tak bersih. . . Once kita sapu wd kat nadi (pembuluh darah terbesar) zat zat dalam WD ni akan menyerap masuk dan buat kerja. Wd ni krim nano tau. Tak sama macam krim krim biaser kat luar sana. . . Kesan di nadi lebih pantas tanpa sebarang tapisan. Tambah lagi WD Triple Advance ni 3x ganda instant. Lagi bedesup pegi nyer. . . Sebab tu yang pakai susuk moden wd ni makin cantek berseriii seriii macam pengantin baru 🤭 . . Korang tak nak ke muka bercahaya setiap hari? . . https://www.wasap.my/601111672949/nakWDTA #wdec #rahsiaawetmuda #botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #aurainsta #aurainstabatch30 #testimoniwd #shahalamdelivery #bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi #cikgu

Gatalnye tangan ni up up up Testimoni #hot kebabom macam kak lina pom pom. . . Mau tak jatuh hati berdebuk!.Dari pipi bak bulan penuhhhh dah macam bulan syawal siap bintang bergermelapan.plink plinkk bertukar! . . Terusss V shapeee weh.Tak payah pi ape nama salon mahal yang kat tibi tu era pajira pakai tu.Bio jela di retisss kan memang duit labur untuk mantapkan ASET. . . Kita duit yang lebih lebih tu simpan.Amik sket beli WD ye sesayang.Serius tak rugiiii.Tengoklah pengguna kita hepii tahap melompat ke bintang,berseri seri mukanya dek kerbekesanan WD ni. . . Tak nak cuba ke? Still tak jelesss ke? . . Takpe yang ada,moh cecalittt kitee leh lawan mira piljahhh lepas ni ahaks! . . http://www.wasap.my/601111672949 . . #produkkecantikan #awetmuda #jerawat #jeragat #parutjerawat #sayajualmurah #skincare #skincareroutine #ubatjerawat #wdta #kulitkusam #womendesiree #wdmurah #activefollowers #wdawetmuda #wdselangor #wdsarawak #wdlabuan #wdputrajaya #setkombowd #wdterengganu #wdkuantan #wdpenang #wdkedah #wdjohor #wtdarm80 #wdshahalam #codshahalam

KETERUJAAN APAKAH INI 😱😳 Testimoni fresh from oven Cantik yakmat wehh. Jangan ingat pangkat emak emak pakai krim WD ni tak boleh kembali awet muda tauu Tengok akak kita ni ha 😱 MashaAllah tergamam. Berdiri bulu roma ai tengok feedback akak ni Memang ketara sangat, beza kulit akak ni dulu dan sekarang Kalau nak tahu, akak ni baru je guna krim WDTA. Alhamdulillah memang serasi sangat katanya "Wajah dulu sembap dan kusam". Sekarang makin glowing dan cantik, cerah gebus, anjal tegang berganda ganda 😍 Korang yang muda muda ni tak kan laa nak tengok akak ni sorang je cantik? Tak tingin keee? Berminat, ajom lah grab WD sekarang! #wdec #rahsiaawetmuda #botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #aurainsta #aurainstabatch30 #testimoniwd #shahalamdelivery #bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi #cikgu

Wahh..alangkah bahagianya bila suami makin hari semakin sayang. Lagilah semenjak bermanja dengan #wdta ni. Dulu takde pun suka cubit cubit pipi. Sekarang ni eh suka pulak dia main cubit cubit pipi. Suami pun puji kulit makin cantik tegang. 😍 Rasa macam pengantin baru. #womendesiree #rahsiarumahtangga #suamisayang

Ramai sebenarnya tertanya tanya, betul ke #wd di proses di kilang. Siap ada yang google dan cari no phone kilang lagii. . . Lebih dari 10 orang yang call kilang bertanyakan kewujudan WD. Betul ke tak wd ni di proses di alamat kilang yang di cetak di belakang kotak WD. . . SEBAB RASA TAK SELAMAT dengan isu produk sekarang yang tak secure dari segi kandungan bahannya. . . Alhamdulillah hari ni, Founder AB dan staff di sini membuktikannya. . . Sebenarnya ramai jugak yang call nak patern produk sama dengan WD jugak.😅 . . Namun, kami bersyukur pihak kilang pegang amanah sebaiknya. . . Lama kan dah request, barula ari ni Founder tunjuk selepas 5 TAHUN WD Di pasaran. . . #womendesiree #wdbukankrimtimbangkilo #wdbukankrimbiasherbiasher

Apasal 2019 nampak lagi muda dari 2017? . Haaa WD ada jawapannya . Dedua gambar ni sama je pakai makeup Tapi makeup tak boleh tutup kedut taw Makeup tak boleh ghaibkan eyebag . CUMA WD JE BOLEH 😁👍🏻 . Sebab WD bertindak mengaktifkan jaringan kolagen dalam badan dan membina sel sel baru. . Krim yang diformulasikan dari TEKNOLOGI  TERKINI iaitu bio teknologi nano . NAK NAMPAK AWET MUDA 10 TAHUN DARI USIA SEMPAT LAGI TAW 😍 . . ---------------------------------------------- . . Sebarang pertanyaan, boleh inbox atau terus whatsapp Naz 📱7237885 . . #dealernaz #dealerbrunei #naz_adleesyabeauty #calitcalit #wdtalover_brunei #wdta #womendesiree #cantikluardalam #womendesireetripleadvance #dealeradleesyabeautybrunei

Macammanalahh order tak berdesup desup. Baru guna 4 Hari dah tambah lagi 2unit sampai rasa nak telan WD tengok testimoni yang ada 🤣. Adoi macam macam. Ape ape pon konsisten tauu baru berhasil. Jangan sehari pakai nak fefelinggg dapat syantek macam testimoni. Memang tak dapekk nak menolong 🤭 #womendesiree #rahsiaawetmuda

perghhh‼ tengok la ni awak. Kalau nak pipi naik bertelor, toink toink muka terletak helokkk. Sapulah #wdta. Bila senyumm tu pipi naik menonong jer 😄 kalah pakai botox da awak. Tak perlu berhabis duit cucuk sana sini. Calit WDTA jerr. Tak nak ker awak, yang mana pipi dah kurang keANJALan tu. Ape tungu lagi. Jom wassap kakyah www.wasap.my/601137964536 #kakyahwd #nakcantikcarikakyah #womendesiree

. Mari kita usha hakak hakak yang cantik ni. Habis muka togel cantik dibelasah krim saka cinoet ni. Sampai tak makan dek usia aihh 😍 : Siapa nak awet muda? 🙋🙋🙋 : Jom wasap ani. Ani bantu yer. Krim saka ni boleh buat hampa jadi awet muda, bergetah, tegang, anjal, cerah 1 badan, dan muka jadi glowing tanpa calit foundation pun. Best ke best ni? : : Tekan link di bio ani ya untuk bantuan cantik awet muda. Zassss... Lekaih tekan sana : : -Ani Sofian- Be Happiness 💞 : #krimmultifungsi #calitdinadicantik1body #adleesyabeauty #krimawetmuda #krimkalisusia #tegang #flawless #susukmoden #cantik #kurus #wdta #womendesiree #wdcheras #wdselangor #wdkajang #produkkecantikan #produkoriginal #skincareoriginal #krimkecantikan #krimjeragat #krimjerawat #codcheras #codkajang #codhululangat #codbatu9 #kurus #skincare #serum #pelembap #bazarpaknil

✔️ Apa kandungan hebat WDTA ni? . 📌 Pueraria Mirifica atau ubi betina yg membantu merawat kulit dari dalam termasuk lah jerawat, mencegah pertumbuhan jerawat, dan merawat masalah berkaitan rahim. 👉🏻 Sebab tu boleh nampak feedback WD ni jerawat hilang, parut pudar, period stabil, sengugut berkurang. . 📌 Bergabung pula dengan Tree Peony untuk buang toksin dalam badan. 👉🏻 Sebab tu ada yang jerawat degil hilang dengan pantas, ada yang berseri-seri bebas kulit kusam . 📌 Gluthathione selain mencerahkan kulit satu badan berfungsi juga sebagai master antioksidan. 👉🏻 Antioksidan ni penting sebab bila umur kita meningkat, garis-garis halus/ jeragat/ pigmentasi ni lah yang akan menempel dimuka kita. Dapat cerah, dapat juga awet muda! Yeayy! . 📌 Ekstrak Saxifraga Sarmentosa dan Niacinamide iaitu Vitamin B3 yang memutihkan kulit secara semula jadi, mengurangkan minyak serta mengecilkan pori kulit yang terbuka akibat parut jerawat. 👉🏻 Sebab tu kulit muka glowing macam kaca bila pori muka yang boleh masuk jari semakin mengecil. . Dengan adanya bahan seperti Gluthathione, Pueraria Mirifica dan Arbutin ni sangat membantu untuk hasilkan kolagen semulajadi dalam tubuh badan kita yang semakin berkurang hari demi hari . Jom dapatkan WDTA dengan HARGA PROMOSI sempena 5th ANNIVERSARY! BELI 1 JIMAT RM20, BELI 2 JIMAT RM40! WOW! FREE POSTAGE & FREE GIFT 🤩 Cepat dapatkan WDTA anda sekarang supaya boleh lah kita calit bersama! Hehe Order di 013 6434 363 sekarang atau tekan sahaja link biru di bio tu okay? 😆 . . #wd #wdta #wdtasemenyih #wdsemenyih #womendesireetripleadvance #womendesiree #glowingskin #awetmuda

KENAPA WD KENA SAPU KAT NADI.?TAK BOLEH KER PAKAI KAT MUKA JER? . . Boleh jer nak pakai kat muka.Tapi betapa rugi yakmattt sebab dalaman tak dapat hasil yang sama cantik macam luaran . . Fungsi utama WOMEN DESIREE adalah MERAWAT DALAMAN untuk SERLAHKAN KECANTIKAN DI LUARAN😘 . . WD di hasilkan dengan Teknologi Bio Nano,di mana molekul molekul nano nya menjadi sangat halus,50 kali ganda lebih halus dari sehelai rambut . . Sooo,bila halusss senang masok melalui liang roma.Dan melalui sapuan di pembuluh darah,zat zat dalam bahan yang ada dalam WD ni akan di serap dengan pantas dan OPTIMUM untuk di sebarkan ke seluruh tubuh. . . Dan zat zat ni akan terus mula berkerja mengikut tugas masing masing. . . Yang tugasnya menghapus segala keturunan jerawat.Menentang jeragat dari terus membiak.Mana mana sel yang lemah dan rosak di baik pulih dan di ganti baru. . . Juga mencuci segala toksin dan kotoran yang ada dalam badan Dan membantu melancarkan perjalanan darah . . . Bila darah berjalan lancar maka terserlah lah seri di wajah.Bila toksin dan kotoran dah di bersihkan,pakai apa pun menjadi,cantik jerr. . . GLUTATHIONE yang terdapat dalam wd jika di ambil secara berterusan akan menampakkan wajah yang awet muda 5 hingga 10 tahun berbanding usia. . . Begitu juga dengan ARBUTIN yang terkandung dalam WD ni.Pengambilan arbutin yang berterusan akan membantu anda mendapat kulit yang cerah sehingga dua tona. . . Nak cerah awet muda cantik luar dalam,kena pakai kat nadi tauu😘 . Yang nak order boleh direct tekan link dibio atau save no kak Ina 0177948951 #wdta #womendesiree #wdec #wdtamurah #wdtasale #awetmuda #skinglowing #whitening #vshape #antiaging #firming #rahsiaawetmuda #kulitkusam #ubatjerawat #parutjerawat #antiscar #frackels #jeragat #jeragatkronik

Alhamdulillah bila awak happy sha lagi double happy !🥰 . . Lagi lama mencalit lagi banyak manfaat awak dapat taw ! Best sangat kan tu yang sampai nak repeat lagi dan lagi 🤩 . Dah jatoh hati tersimpul reben tepi 💝 . . Lagi lambat mencalit lagi banyak rugi . Usian makin bertambah proses aging tetap berjalan . Jangan pelik bila tengok cermin eh eh ade garis halus eh eh ade jerawat ade jeragat . pipi makin kendur dan nampak makin berusia 😧 . . ✅Tak ada pantang larang ✅Tak ada bahan terlarang ✅Cara pakai sangat senang ✅Awet muda 5 tahun kebelakang . . 1 unit jimat Rm20 2 unit jimat Rm40 3 unit jimat Rm60 4 unit jimat Rm80 5 unit jimat Rm100 . . Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️ . . Jom whatsapp 0196877220 atau klik link di bio utk fast respon.

KENAPA WD KENA SAPU KAT NADI.?TAK BOLEH KER PAKAI KAT MUKA JER? . . Boleh jer nak pakai kat muka.Tapi betapa rugi yakmattt sebab dalaman tak dapat hasil yang sama cantik macam luaran . . Fungsi utama WOMEN DESIREE adalah MERAWAT DALAMAN untuk SERLAHKAN KECANTIKAN DI LUARAN😘 . . WD di hasilkan dengan Teknologi Bio Nano,di mana molekul molekul nano nya menjadi sangat halus,50 kali ganda lebih halus dari sehelai rambut . . Sooo,bila halusss senang masok melalui liang roma.Dan melalui sapuan di pembuluh darah,zat zat dalam bahan yang ada dalam WD ni akan di serap dengan pantas dan OPTIMUM untuk di sebarkan ke seluruh tubuh. . . Dan zat zat ni akan terus mula berkerja mengikut tugas masing masing. . . Yang tugasnya menghapus segala keturunan jerawat.Menentang jeragat dari terus membiak.Mana mana sel yang lemah dan rosak di baik pulih dan di ganti baru. . . Juga mencuci segala toksin dan kotoran yang ada dalam badan Dan membantu melancarkan perjalanan darah . . . Bila darah berjalan lancar maka terserlah lah seri di wajah.Bila toksin dan kotoran dah di bersihkan,pakai apa pun menjadi,cantik jerr. . . GLUTATHIONE yang terdapat dalam wd jika di ambil secara berterusan akan menampakkan wajah yang awet muda 5 hingga 10 tahun berbanding usia. . . Begitu juga dengan ARBUTIN yang terkandung dalam WD ni.Pengambilan arbutin yang berterusan akan membantu anda mendapat kulit yang cerah sehingga dua tona. . . Nak cerah awet muda cantik luar dalam,kena pakai kat nadi tauu😘 . Yang nak order boleh direct tekan link dibawah 👇🏻👇🏻👇🏻 📲http://www.wasap.my/601164865541/NakWD 📲http://www.wasap.my/601164865541/NakWD #wdta #womendesiree #wdec #wdtamurah #wdtasale #awetmuda #skinglowing #whitening #vshape #antiaging #firming #rahsiaawetmuda #kulitkusam #ubatjerawat #parutjerawat #antiscar #frackels #jeragat #jeragatkronik

Bimbang betul kalau nampak beza ngan umuq sebenar kan? _ Dulu sis ni pun sama tau.Sekarang tekejut dengan PERUBAHAN diri sendiri😱 _ Jerrrragat menipis terus,pipi naik terletak elok,macam kena botox pun ye ni.Seri jangan cakap _ Hanya dengan 1 cream ajaib je tau _ TAK PERLU TELAN TAK PERLU SHAKE TAK PERLU LECEH _ Senang sangat gunanya tau. Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️ Nak grab #krimnanowdta? Jom whatsapp tekan link di bawah ⤵ whatsapp 0179586865 #womendesiree #womendesire #wdpromosi #womendesireeessentialcream #wdec #calitcalitcantik #womendesireipoh #wdipoh #wdtaipoh #womendesirehq #wdbeauty #adleesyabeautyipoh #adleesyabeautyhq #wdtaperak #womendesireperak #wdperak #wdcodperak #wdcodipoh #womendesirecodipoh #womendesireipoh #krimajaib #krimcalit2cantik #codipoh #wdipohperak

Bimbang betul kalau nampak beza ngan umuq sebenar kan? _ Dulu sis ni pun sama tau.Sekarang tekejut dengan PERUBAHAN diri sendiri😱 _ Jerrrragat menipis terus,pipi naik terletak elok,macam kena botox pun ye ni.Seri jangan cakap _ Hanya dengan 1 cream ajaib je tau _ TAK PERLU TELAN TAK PERLU SHAKE TAK PERLU LECEH _ Senang sangat gunanya tau. Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️ Nak grab #krimnanowdta? Jom whatsapp tekan link di bawah ⤵ whatsapp 0179586865 #womendesiree #womendesire #wdpromosi #womendesireeessentialcream #wdec #calitcalitcantik #womendesireipoh #wdipoh #wdtaipoh #womendesirehq #wdbeauty #adleesyabeautyipoh #adleesyabeautyhq #wdtaperak #womendesireperak #wdperak #wdcodperak #wdcodipoh #womendesirecodipoh #womendesireipoh #krimajaib #krimcalit2cantik #codipoh #wdipohperak

Nak cantik perlukan kerajinan. Betul tak? Takde orang yang cantik dengan hanya duduk tanpa buat apa-apa 🤭 . . Alangkan Neelofa, Pajuraa pun buat treatment muka setiap bulan. Entah berapa pulak ongkossnya tu. . . Ni kita bagi cara paling mudah dah haa. Duduk menyusukan anak sempat lagi mencalit, sambil drive kat lampu isyarat sempat lagi mencalit. . . WDTA ni cantik dengan cara #mudah dan #cepat. Rajin-rajin laa spend masa kurang dari 10 saat hanya untuk cantik. Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️ Nak grab #krimnanowdta? Jom whatsapp tekan link di bawah ⤵ whatsapp 0179586865 #womendesiree #womendesire #wdpromosi #womendesireeessentialcream #wdec #calitcalitcantik #womendesireipoh #wdipoh #wdtaipoh #womendesirehq #wdbeauty #adleesyabeautyipoh #adleesyabeautyhq #wdtaperak #womendesireperak #wdperak #wdcodperak #wdcodipoh #womendesirecodipoh #womendesireipoh #krimajaib #krimcalit2cantik #codipoh #wdipohperak

Berbaloi baloii konsisten wdta ni. Bukan sebotol dua di calitnya, tapi dah berpuluh botol. . . Kulit makin cerah. Nak kata makin muda, taklah pulak, tapi bila dah tercalit dan konsisten wdta terpaksalah terima wajah dan tubuh tu kembali awet muda. Malah lagii cantik dari sebelumnya. . . Nampak ke tak tu perubahan adik manis ni🤭 - . Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️ .Nak grab #krimnanowdta? Jom whatsapp tekan link di bawah ⤵ whatsapp 0179586865 #womendesiree #womendesire #womendesireeessentialcream #wdec #womendesireipoh #wdipoh #wdtaipoh #womendesirehq #wdbeauty #adleesyabeautyipoh #adleesyabeautyhq #wdtaperak #womendesireperak #wdperak #wdcodperak #wdcodipoh #womendesirecodipoh #womendesireipoh #krimajaib

💞WOMEN DESIREE TRIPLE ADVANCE💞 Krim Kecantikan Teknologi Terkini... Hanya CALIT² DINADI, anda akan tampil JELITA, AWET MUDA dan BERSERI². 😍 WDTA kesan 3 kali Ganda cepat. Hasil nya wow kebaboom. ================== FUNGSI UTAMA WDTA: ================== 1▶ ANTI PENUAAN (Anti Aging) 2▶ MENCERAHKAN (Whitening) 3▶ MENEGANGKAN (Lifting) 4▶ MENGANJALKAN (Firming) =================== KELEBIHAN KRIM WDTA: =================== 1⏩Menaikkan seri wajah. 2⏩Mencerahkan kulit (Glowing). 3⏩Menegang dan memantapkan tisu yang kendur. 4⏩Membantu mengatasi/mencegah masalah jerawat dan jeragat. 5⏩Membantu mengatasi masalah eyebag/dark circle. 6⏩Merawat masalah bibir kering/hitam/lebam. 7⏩Membantu merawat kulit kusam dan tona tidak sekata. 8⏩Mencegah kesan Parut. 9⏩Mencegah Blackhead/Whitehead. 10⏩Mencegah kulit berminyak. 11⏩Menjaga kelembapan kulit dan mengatasi masalah kulit kasar akibat sel kolagen yang berkurangan. 12⏩Agen antipenuaan (awet muda). 13⏩Make up base =================== CARA PENGGUNAAN: ================== 👉 Sapuan di Nadi Tangan (kiri & kanan). 👉 Sapuan di Nadi Leher (kiri & kanan). 👉 Sapuan di bahagian Ari² (Rahim). *wanita sahaja Berat 15gm. Utk kegunaan 3-5 minggu. PENTING ❗❗❗ Banyakkan minum air masak, sekurang²nya 3Liter sehari utk mempercepatkan proses pembuangan toksin berlaku. Penggunaan perlu konsisten 2 KALI SEHARI, SELEPAS MANDI. Semoga semua pengguna akan mendapat manfaat yg baik dengan produk WDTA. 😘 Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️ Nak grab #krimnanowdta? Jom whatsapp tekan link di bawah ⤵ whatsapp 0179586865 #womendesiree #womendesire #wdpromosi #womendesireeessentialcream #wdec #calitcalitcantik #womendesireipoh #wdipoh #wdtaipoh #womendesirehq #wdbeauty #adleesyabeautyipoh #adleesyabeautyhq #wdtaperak #womendesireperak #wdperak #wdcodperak #wdcodipoh #womendesirecodipoh #womendesireipoh #krimajaib #krimcalit2cantik #codipoh #wdipohperak

WD PRODUK TERBAIK paling best hakak pernah jumpa dan pakai setakat nie. . . Ramai tahu krim calit calit WD kan krim yg menggunakan revolusi BIO teknologi NANO. Fungsi dia memang best sebab serapan 12x ganda ke dlm lapisan kulit terus masuk ke pembuluh darah. . . Tujuannya untuk membuang toksin dalam tubuh badan, cuci segala keladak yang lama bertapa tue serta darah kotoran yang boleh bawa penyakit dlm tubuh badan😁 . . Bahan dalam WD pun mmg terbaik serta sangat bagus antaranya macam #gluthathione yang bertindak sebagai agen pencerah kulit bukan takat muka tau tapi satu badan. Lepas tue ada #ekstrak_akar_tree_peony bertindak mempercepatkan perjalanan darah & membuang toksin dlm badan. . . WD nie boleh #menganjalkan #mencerahkan #menegangkan #antipenuaan best kan, jadi jangan pelik! sape pakaii wd nie dapat hasil macam tue. Termuda tercantik tanpa sengaja wowww 😍 . . Jadi tak heranlah kalau ramai suka WD sebab cara pakai tersangat mudah cepat hanya calit calit pada nadi aje dah cukup. WD mmg sgt berbeza dari krim biasa yang bukan nano teknologi sekadar merawat dari luaran kulit aje. . . Nie bukan rekaan cite drama episod tau😊 sebab hakak sendiri pakai dan alami. Memang jimat sgt hanya dengan WD je . . Tahniah yg dah cuba sebab buat pilihan bijak & bertindak awal untuk menjaga diri serta rasa keajaiban produk WD nie mmg luar biasa.👍 . . Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️ Nak grab #krimnanowdta? Jom whatsapp tekan link di bawah ⤵ whatsapp 0179586865 #womendesiree #womendesire #wdpromosi #womendesireeessentialcream #wdec #calitcalitcantik #womendesireipoh #wdipoh #wdtaipoh #womendesirehq #wdbeauty #adleesyabeautyipoh #adleesyabeautyhq #wdtaperak #womendesireperak #wdperak #wdcodperak #wdcodipoh #womendesirecodipoh #womendesireipoh #krimajaib #krimcalit2cantik #codipoh #wdipohperak

Sesapa yang dah dapat #wd tu jangan simpan bawah bantal tau 🤭 . . Kalau korang gigih calit dengan konsisten pastu minum air kosong cukup haa in shaa allah nampak beza, seri lain macam kan. . . Dulu kulit kusam, parut jerawat bersepah, sekarang udah cerah berseri seriii adik maniss sorang ni . . Nak cantik ni kena usaha tau gaiss. Ramai dah start mencalit dengan WD jadi yang belum cuba jangan ketinggalan sebab semua orang akan tua bezanya dengan WD melambatkan penuaan. . . Produk ni laku kerass tau sapa tak nak cuba rugii :) - Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️ Nak grab #krimnanowdta? Jom whatsapp tekan link di bawah ⤵ whatsapp 0179586865 #womendesiree #womendesire #wdpromosi #womendesireeessentialcream #wdec #calitcalitcantik #womendesireipoh #wdipoh #wdtaipoh #womendesirehq #wdbeauty #adleesyabeautyipoh #adleesyabeautyhq #wdtaperak #womendesireperak #wdperak #wdcodperak #wdcodipoh #womendesirecodipoh #womendesireipoh #krimajaib #krimcalit2cantik #codipoh #wdipohperak

Time umur 20an kulit kita berminyak. Masuk je umur 30an kulit mula jadi kering, kusam dan menyebabkan tona tak sekata. Puncanya, kolagen dalam kulit kita akan berkurangan ketika meningkatnya usia dan pendedahan kulit dengan cahaya matahari terlalu kerap Asbab penggunaan kosisten wd kita akan dapat kulit yang sihat dan bermaya,in sha allah. Berminat sila klik link wasap di bio 🔝 #womendesiree #jeragat #jerawat #kulitsensitif #kulitberminyak #kulitkusam #calitpadanadikesansatubody

Cara penggunaan yang sangat mudah. Cuma perlu buat sapuan di 3 Point Nadi setiap hari 🌸 Kedua nadi pergelangan tangan 🌸Kedua nadi leher 🌸Di bahagian ari sambil buat pusingan lawan arah jam #nakcantik #produkberkualiti #produkkecantikkan #womendesireshahalam #wdec #wdta #womendesiree #wd #codshahalam #senang #shahalam #bestproducts #kulitputih #kulitcantik #kulitpeloles #jomcantik

Kalau tengok fizikal krim ni, warna, tekstur dia tu memang nampak samakan. Tapi hakikat sebenarnya jauh berbeza. . Ramai yang cakap hurmmm pakai macam macam krim sama je tak nampak hasil pun. . Semua jenis masalah kulit #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitbreakout #kulitsensitif tak nak hilang. . Selalunya krim yang korang gunakan tu pakai kat muka, dan merawat hanya di permukaan kulit. Tapi setengah masalah tu tak work dengan kulit tau. Nak kena clean dari dalam. . Macam WD ni , ianya krim bio teknologi nano.Krim nano bertindak 12 kali ganda serapan ke bawah lapisan kulit. . tekstur dia terrrrrrrsangat halus! 50x ganda lebih halus dari sehelai rambut. . cara pakai pun just sapu kat 3 point nadi je. Nanti ia akan meresap dalam pembuluh darah dan bekerja dari dalam lapisan kulit . Zat bahan wd yang masuk ke pembuluh darah akan buang toksin, repair sel kulit rosak, bina jaringan kulit baru. . Siap dapat #bonus awet muda lagi. Bukan muka je tapi satu badan. Syokkannnn?? 😍 . Ramai yang kongsikan feedback dah cuba bermacam tapi tak jalan, bila pakai WD nampak keserasian, masalah kulit settle alhamdulillah. . Yang ada masalah kulit, dah cuba macam macam tak jalan ajomm rawat dalaman dengan #wd. . Jom dapatkan segera bersama free gift untuk kesayangan semua 😊 . #awetmuda  #tapah  #bidor #sungkai #slimriver #tanjungmalim #perak #senangnakcantik  #calitnadicantiksatubody #freegift  #freepostage #jerawat  #jeragat  #kulitkusam #senang #krimajaib #susukmoden #womendesiree #calitcalitcantik #hargapromosi #cikgu

Korang nak tahu tak, selain dari 4 fungsi utama tu, banyak lagi kegunaan dan kebaikan krim WD ni tau. Kesan satu badan.😍 . Antaranya: . 1. Menaikkan seri wajah. 2. Mencerahkan kulit. 3. Menegang dan memantapkan tisu kendur. 4. Membantu mengatasi/mencegah masalah jerawat dan jeragat. 5. Masalah gelap bawah mata (Eyebag). 6. Membantu mencerahkan kulit kusam dan tona tidak sekata. 7. Mengurangkan kesan parut. 8. Mengurangkan blackhead/whitehead. 9. Mengurangkan kulit berminyak. 10. Menjaga kelembapan kulit. Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️ . . Tambah sekarang Wd promosi harga Jimat uolss Diskaun Rm20 free pos + free gift lagi. . . Cepat cepat cepat dapatkan dengan HARGA SUPER JIMAT sebelum promosi RM80 tamat , taknak kee cantik2 dengan women desire 😛😉 lepas ni harga akan kembali pada asal tau RM100. . . Jom whatsapp 0196877220 atau klik link di bio utk fast respon.

CARA NAK PREVENT JERAGAT . . Jangan buat2 lupa pakai sunblock 😝 dulu tak tau sunblock tu penting, sampai le banyak jeragat. Apa susah , pakai je HAUNTZ MASK dan WDTA. . . SELESAI 😘 . . #hauntzbeauty #hauntzcosmetics #hauntzbubblemask #chocofitmurah #rsteamon #promoraya #ohanalipmattemurah #ohanalotionwhitening #ohanalotionoriginal #dianzmasknmoist #prelovedbranded #kekasihhq #kaymanbeauty #sobellacosmetic #wdtaipoh #womendesiree

SEKALI CALIT TERUS JATUH CINTA PANDANG TAK JEMU. . . Siapa la yang tak happy kalau dapat kembali muda 5tahun kebelakang kan? Kalau dulu dah macam makcik makcik bawang holand dah kan? Nampak berusia sangat sis kita ni, kulit kusam apatah lagi. . . . Sekarang ni alhamdulillah, lepas je mencalit WD. Kosisten eh yang penting, dan wajib minum air masak setiap hari 2-3liter. Dulu yang nampak berumur dah kembali muda macam anak dara. Siapa je yang tak happy kan. Haaaaa. . . . Seorang PROFESOR lulusan UNIVERSITI OXFORD, LONDON yang mana warga Malaysia. Beliau telah berpengalaman memformulasikan produk import export produk produk kecantikan dan kesihatan selama lebih 12 tahun. . . . So tak mungkin prof buat satu produk yang memburukkan nama beliau. Yang pasti terbaik untuk pengguna dalam jangka masa panjang. InshaAllah, dengan Izin ALLAH. . . So, kalau uolls masih dalam keraguan. Iz tak boleh nak buat apa. Sebab iz nak bantu yang tiada keraguan. Ehhhh! Tiberrrr. _ #womendesireekl #womendesiree #womendesireeampang #womendesireewangsamaju #womendesireesetapak #tipskecantikan #tipskecantikanwajah

MUKA DAH TAK GLOWING? MAKIN LAMA MAKIN NAMPAK KEDUT TUA? Ish! Tak seronoknya 😖 Jangan sendu dulu sis, saya ada caranya! Terbukti berkesan sejak 2014 dengan lebih 10K testimoni yang berjaya. Dah ramai dah maintain lawa macam anak dara dek si comel WD yang super magic ni uolls! Dengan 12x ganda daya serapan, kesan sepantas 1 minit fuyooo lajunya! WD Cream by Adleesya Beauty 😍 Inilah cream KALIS USIA! Glowing selamanya, mudah dibawa ke mana saja untuk jadi teman setia anda! Yayyyy! Be pretty is easy with WD 🥰 #womendesiree #calitcalitcantik

Selamat pagi! _ Kita COD malam tadi dengan akak cantik ni 😍 _ Akak ni dah pernah Cuba WDTA. Tapi lepas tu lama stop, rasa tak best. Now akak ni nak maintain kulit cantik, anjal, tegang, awet muda dgn WDTA kembali 😍 _ Siapa yang pernah Cuba, memang Akan rasa tak best bila takde si kecik comel ni 😘 _ #womendesireekl #womendesiree #womendesireeampang #womendesireewangsamaju #womendesireesetapak #tipskecantikan #tipskecantikanwajah

🌷WOMEN DESIREE TRIPLE ADVANCE🌷 . . Sebarang pertanyaan, boleh inbox atau terus whatsapp Naz 📱7237885 . . #dealernaz #dealerbrunei #naz_adleesyabeauty #calitcalit #wdtalover_brunei #wdta #womendesiree #cantikluardalam #womendesireetripleadvance #dealeradleesyabeautybrunei

Jangan ingat, dah pangkat emak emak pakai krim #wdta ni tak boleh kembali awet muda . Tengok akak kita ni ha . Masyaallah tergamam cikra tengok feedback akak ni! . Memang ketara sangat, beza kulit akak ni dulu dan sekarang kan? . Kalau nak tahu, akak ni baru je guna krim WDTA. Alhamdulillah memang serasi sangat katanya. Wajah dulu sembap dan kusam. Sekarang makin glowing dan cantik, cerah gebus, anjal tegang berganda-ganda tuuuuu 😍 . Korang yang muda-muda ni tak kan nak tengok akak ni sorang je cantik? . Apa lagi, jom lah grab WDTA sekarang! . . ---------------------------------------------- . . Sebarang pertanyaan, boleh inbox atau terus whatsapp Naz 📱7237885 . . #dealernaz #dealerbrunei #naz_adleesyabeauty #calitcalit #wdtalover_brunei #wdta #womendesiree #cantikluardalam #womendesireetripleadvance #dealeradleesyabeautybrunei

⁣ ⁣ UNIKNYA WD : KENAPA KITA CALIT PADA NADI?⁣ ⁣ WD memang tak akan sama dengan krim biasa⁣ ✔WD bukanlah skincare⁣ ✔Bukan losyen badan⁣ ✔Bukan juga barang mekap⁣ ✔Foundation pun bukan⁣ ⁣ Texturenya bermolekul haluss dan sifatnya mudah serap⁣ ⁣ ⚠️NADI itulah PEMBULUH DARAH TERBESAR dalam badan kita. Macam mana ia berfungsi ?⁣ ⁣ ✔Krim WD adalah KRIM BIO TEKNOLOGI NANO yg mana 12x cepat penyerapan ke dalam tubuh badan melalui pembuluh darah.⁣ ⁣ So, Bayangkan bahan terpilih dari luar negeri yang memahal dan baaaanyak manfaatnya tu masuk ke dalam tubuh kita.⁣ ⁣ Jadi, jelas tak macam mana krim WD ni bertindak balas?⁣ .⁣ P/S : Uolls berani tengok pembuluh darah? Cuba google tengok perjalanan darah satu badan. Pembuluh darah penuh dalam diri kita yang mana dari Nadi dipam laju ke seluruh badan.⁣ ⁣ BEST tak best kita calit hanya di nadi untuk kesan satu body.⁣ ⁣ Nak calit WD sekarang? Picit ja link di bio ❤️ terus sampai ke Cik Umi

Alhamdulillah, aamiin.. Assalammulaikum & Pagi sahabat sahabat hebat 💪🏻💪🏻👏🏻 .. . . #motivasi #muhasabahdiri #selamatpagi #womendesiree #adleesyabeauty

Wowwww kak ni umur dah 50 tahun, tapi macam 30 ke 40 ajer sejak cecalit krim WDTA ni ❤️. Siapa kenal akak epa ni tau lah sebelum akak ni macam mana? Yang dulu, kulit wajah berjeragat Pipi yang jatuh kendur kulit wajah kusam kelam Eyebag . Tapi sekarangggg.. Dah makin cerah, jeragat hilang ntah ke mana, pipi makin anjal, makin runcing ehhhh MAKIN AWET MUDA lah akak ni🤗 . Fuhhhh wanita yang umur 50 tahun pun masih berusaha untuk tampil cantik tau. Masih lagi berusaha untuk rawat dalaman dan luaran. Korang pulak bila lagi nak join cantik dan rawat masalah tu sekali? . Jom lah akak-akak, adik-adik dan acik-acik yang nak jadi macam kak epa ni mudah je, konsisten calit krim WDTA di nadi jerrr. 30 saat pon belum tentu sampai, takkan malas lagi kan hehe . Nak rebut harga promosi jom Klik link di bio atau tekan 📲0192994172 segera! #wdta #wdecgombak #wdecmurah #testimoniwdta #krimmukaviral #krimmukaajaib #womendesiree #cantiksihat #calitcalitcantik #awetmuda #kulitkering #wrinkle #kedut #jeragat #codbatucaves

Alhamdulilah, hari ni sorang 2 pcs nak grab sbb nanti stok Lambat akan masuk 😫😫, so pakat2 grab 2 terus sbb jimat Dan tahan hingga 3-4 bulan kann 👍👍👍 ..... . . Women Desiree krim nano calit calit kembali muda 😘 ..... 1 pcs RM 80 2 pcs RM 160 . Free pos 🚚💨💨 Free Gift 🎁 wasap.my/60182627593/WD . . #womendesiree #testimoniwomendesire #teamahmadmizah #wdta #dealerwd #codampang #codserikembangan #codselangor #codbukitantarabangsa #bazar #bazarpaknil #paknilbazaar

Women Desiree Essential Cream (WD) ialah KRIM BIO-TEKNOLOGI NANO 🌷 ================================== Yang merawat dan membina sel-sel jaringan kolagen dari dalam dengan cara, ●membuang toksin ●melancarkan perjalanan darah ●membuang sel-sel kulit mati untuk menjadikan KULIT anda, ••• CERAH ••• ANJAL ••• TEGANG ••• LEMBUT ••• AWET MUDA DARI DALAM dan TERSERLAH pada LUARAN. ***************************** #wdtetapdihati #wd #womendesiree #calitcalitcantik #bukansekadarluaran #womendesireeessentialcream #promosiulangtahun #jimatrm20 Jom inbox utk info @ order. 😉 💨 FAST RESPONSE: 🔻 🔻 🔻 🔻 🔻 📲 0173672865 📶Whatsapp

Huiiii awekkkk cantik lalu wall kita la, awat makin cantikkk. Silauuu mata akak tengok kulit tegang awak dik. Dok gonyoh gonyoh mata macam tak percaya kulit boleh jadi cantik camni bila konsisten guna WD. . . Dengan peloless nye, dengan cerahnya, dengan anjalnyaa haihhh bikin ramai hati perempuan tak senang duduk tengok kulit punya cantik camni. . . Dah tak jadi rahsia dahhh. . . Kita dah kongsi rahsianya. Cuma awak nak percaya dengan tak je dengan hasilnya . . Yerlah nak hasil cantik peloles camni tak dapat lah dengan masa yang singkat. Kita bukannya buat silap mata. Calit calit kulit boleh cantik sekelip mata. . . Paling paling awak gunalah WD ni konsisten sampai sebulan dua nak tengok hasil yang luar biasa. Lagiponn ada promo JIMAT RM40 harga siap siap diskaun adik beradik tau untuk awak awak yang bebetul nak dapatkan kulit yang cantik peloless anjal macam awekk ni. . . Takde yang ajaib awakkkk. Takde yang mudah untuk sekelip mata boleh jadi cantik. . . Yang ada kalau awak usaha,awak percaya.Semuanya mudah je. Calit kat 3 point nadi setiap hari dan tunggu hasilll sampai memuaskan hati. . . inshaAllahh menjadi. Tiap bulann ramai je repeat order WD ni. Kalau tak, boleh mengagau diorang tak dapat calit kat nadi walau sehari. Bersakaaa si kecik ni.Yerlah ramai dah bertukar jadi cantik macam bidadari. . . Sampaikannn tengok cermin muka sendiri pon boleh yakin betullah wujud bidadari kat dunia ni. . . Tak payah tunggu orang puji dah. Bab perasann bagiiii laaa katt memasing puji diri sendiri heee. 😝 . . #womendesiree #krimcalit #wdjohor #wdterengganu #hanemwdta

Huiiii awekkkk cantik lalu wall kita la, awat makin cantikkk. Silauuu mata akak tengok kulit tegang awak dik. Dok gonyoh gonyoh mata macam tak percaya kulit boleh jadi cantik camni bila konsisten guna WD. . . Dengan peloless nye, dengan cerahnya, dengan anjalnyaa haihhh bikin ramai hati perempuan tak senang duduk tengok kulit punya cantik camni. . . Dah tak jadi rahsia dahhh. . . Kita dah kongsi rahsianya. Cuma awak nak percaya dengan tak je dengan hasilnya . . Yerlah nak hasil cantik peloles camni tak dapat lah dengan masa yang singkat. Kita bukannya buat silap mata. Calit calit kulit boleh cantik sekelip mata. . . Paling paling awak gunalah WD ni konsisten sampai sebulan dua nak tengok hasil yang luar biasa. Lagiponn ada promo JIMAT RM40 harga siap siap diskaun adik beradik tau untuk awak awak yang bebetul nak dapatkan kulit yang cantik peloless anjal macam awekk ni. . . Takde yang ajaib awakkkk. Takde yang mudah untuk sekelip mata boleh jadi cantik. . . Yang ada kalau awak usaha,awak percaya.Semuanya mudah je. Calit kat 3 point nadi setiap hari dan tunggu hasilll sampai memuaskan hati. . . inshaAllahh menjadi. Tiap bulann ramai je repeat order WD ni. Kalau tak, boleh mengagau diorang tak dapat calit kat nadi walau sehari. Bersakaaa si kecik ni.Yerlah ramai dah bertukar jadi cantik macam bidadari. . . Sampaikannn tengok cermin muka sendiri pon boleh yakin betullah wujud bidadari kat dunia ni. . . Tak payah tunggu orang puji dah. Bab perasann bagiiii laaa katt memasing puji diri sendiri heee. 😝 . . #womendesiree #krimcalit #wdjohor

WD tu apa? Ramai yang tertanya tanya tentang #susukmoden ni kan.ok meh Ida explain. Fungsi utama wd ni adalah ❤️ Mencerahkan ❤️ Menegangkan ❤️ Menganjalkan ❤️ Anti penuaan Cara pakai plak? Haaa cara pakai wd la yang paling senang yakmat. Sambil lipat kain pun boleh pakai tau sebab wd ni hanya sapu kat 3 point nadi utama je. ❤️ Nadi leher kiri kanan ❤️ Nadi pergelangan tangan kiri kanan ❤️ Ari ari ( 3 jari bawah pusat ) Senang kan? Krim wd lulus KKM, dont worry ok. Produk malaysia tapi bertaraf antarabangsa tau. Yang formulasikan produk ni pun bukan calang calang orang , professor yang berkelulusan Oxford. Raw material produk dari oversea, kilang kat Malaysia Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️ Nak grab #krimnanowdta? Jom whatsapp tekan link di bawah ⤵ whatsapp 0179586865 #womendesiree #womendesire #wdpromosi #womendesireeessentialcream #wdec #calitcalitcantik #womendesireipoh #wdipoh #wdtaipoh #womendesirehq #wdbeauty #adleesyabeautyipoh #adleesyabeautyhq #wdtaperak #womendesireperak #wdperak #wdcodperak #wdcodipoh #womendesirecodipoh #womendesireipoh #krimajaib #krimcalit2cantik #codipoh #wdipohperak

Krim WD ni merupakan krim yang menggunakan Bio Teknologi Nano. Sebab tu, bila sis calit di nadi pun kandungan tu akan meresap dalam badan dan efek pada sistem badan kita. . Nadi kita ni sis, ada pembuluh darah yang besar, dimana pengaliran darah paling laju dalam tubuh badan. . Jadi kandungan dan zat zat bahan yang ada pada WD akan pantas meresap ke bawah permukaan kulit dan terus ke pembuluh darah. Kandungan zatnya akan terus meresap mengikut pantasnya pengaliran darah secara optimum. . Sebab tulah, just sapu sikitt je pon dah berkesan, tak sama dengan produk lain yang perlu di minum tapi perlu di tapis melalui proses dalaman tubuh baru dapat zatnya. . . ✅Menganjalkan dan menegangkan ❗️(Mampu membentuk wajah yang tembam menjadi lebih V shape), Kesan kulit wajah jadi tegang macam buat rawatan lifting dekat spa. Pipi umpama pakai botox. Yang mana perbelanjaan untuk dapatkan kesan macam tu pon beribu ribu sebulan. Tapi dengan WD perbelanjaan kurang dari RM100. ✅Mencerahkan ❗️Dengan adanya kandungan bahan seperti Gluthathione dan Arbutin. Mampu mencerahkan kulit umpama ambil sumplement whitening yang lain. Tapi dengan WD tak perlu shake shake atau telan pil. Just sapu kat 3 point nadi je setiap hari. Mudah kan? Yer lah teknologi advance. ✅Awet Muda ❗️Semua Kandungan bahan yang ada pada WD adalah sangat baik untuk merawat kulit wajah kita. Yang mana sel sel baru akan pantas terbentuk dan jaringan kolagen semakin kuat dengan adanya zat zat yang ada dalam kandungan bahan WD antaranya Peauraria Mirifica, Gluthatione, Arbutin dan Ekstrak Peony . . Mudah jer. Calit pada nadi! So simple! . . 1 WD unit RM 100. Sekarang promosi RM80 sahaja Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️ Nak grab #krimnanowdta? Jom whatsapp tekan link di bawah ⤵ whatsapp 0179586865 #womendesiree #womendesire #wdpromosi #womendesireeessentialcream #wdec #calitcalitcantik #womendesireipoh #wdipoh #wdtaipoh #womendesirehq #wdbeauty #adleesyabeautyipoh #adleesyabeautyhq #wdtaperak #womendesireperak #wdperak #wdcodperak #wdcodipoh #womendesirecodipoh #womendesireipoh #krimajaib #krimcalit2cantik #codipoh #wdipohperak

Bimbang betul kalau nampak beza ngan umuq sebenar kan? _ Dulu sis ni pun sama tau.Sekarang tekejut dengan PERUBAHAN diri sendiri😱 _ Jerrrragat menipis terus,pipi naik terletak elok,macam kena botox pun ye ni.Seri jangan cakap _ Hanya dengan 1 cream ajaib je tau _ TAK PERLU TELAN TAK PERLU SHAKE TAK PERLU LECEH _ Senang sangat gunanya tau. Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️ Nak grab #krimnanowdta? Jom whatsapp tekan link di bawah ⤵ whatsapp 0179586865 #womendesiree #womendesire #wdpromosi #womendesireeessentialcream #wdec #calitcalitcantik #womendesireipoh #wdipoh #wdtaipoh #womendesirehq #wdbeauty #adleesyabeautyipoh #adleesyabeautyhq #wdtaperak #womendesireperak #wdperak #wdcodperak #wdcodipoh #womendesirecodipoh #womendesireipoh #krimajaib #krimcalit2cantik #codipoh #wdipohperak

SIAPA BOLEH GUNA WD?? _ Dari ibu hamil, menyusukan bayi, wanita dalam pantang hingga warga emas dan lelaki. Semua boleh guna wd. Tiada pantang larang. Janji konsisten dan minum air masak kosong sebanyak yang mungkin. _ ANAK DARA BOLEH KE?? _ Boleh. Anak dara dan remaja lagi di galakkan guna. Cegah dan rawat dalaman dari awal. Nanti bila usia dah meningkat, luar dalam tiptop. Umur tu sekadar angka je. _ BABY BOLEH GUNA KE?? _ Boleh jangan risau. Masalah kembung, luka, lena gigit nyamuk, selsema semua boleh. Tapi sapu kat tempat bermasalah sahaja. Tak perlu sapu kat nadi ya. _ LELAKI PUN BOLEH KE?? _ Boleh sesangat cer tgk testimoni wanita ke lelaki ke semua kene jaga penampilan biar sentiasa bersih & kemas dari semua sudut. Dalaman bersih jerawat pun tak sanggup nak hinggap kat pipi yang gebu tu. _ Haa...best ke best?? Kalau nak rase macam mana bestnye calit wd krim magik ni jom try harini. Seisi keluarga boleh guna WD. Jangan tunggu lama2 ya. Rugi nanti Hihi 🙊 Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️ Nak grab #krimnanowdta? Jom whatsapp tekan link di bawah ⤵ whatsapp 0179586865 #womendesiree #womendesire #wdpromosi #womendesireeessentialcream #wdec #calitcalitcantik #womendesireipoh #wdipoh #wdtaipoh #womendesirehq #wdbeauty #adleesyabeautyipoh #adleesyabeautyhq #wdtaperak #womendesireperak #wdperak #wdcodperak #wdcodipoh #womendesirecodipoh #womendesireipoh #krimajaib #krimcalit2cantik #codipoh #wdipohperak

Trendy party wear for women. Embroidered shirt and jacquard dupatta! 3pcs unstitched suits in the most affordable price! DM for price and availability Cash on delivery available in Pakistan Delivery time 10 days #fashion #partywears #outfits #womenswear #women #womendesiree #casualstyle #casual #outfitideas #onlineshopping #onlinestore #pakistan #karachi #islamabad #lahore #dress #dresses #fashionista #shopping #onlineboutique #fashionnova #womenfashion #womenfashionstyle #stylish #style

. Sebelum tido calit WDTA dulu yer Jangan lupa okeh Calit calit cantik 1 body hampa uiii... 🤗 : Makin hari makin shukee love sangat dengan WDTA ni lah Banyak manfaat lepas tuh murah pulak Then yang penting kulit iols cantik sangat dari kepala hingga ke kaki Gebuuuu 1 badann uiiii : Kalau calit krim lain tak dapat gini tau Kesan WDTA memang pawerrr lah : Dah lah boleh anjal Lepas tuh tegang pulak Paling syioqqq suami tegur, kawan tegur, mak tegur, semua lah tegur : "nape awak nampak muda eh? Tengok umur dah 40an tapi uiii.. Muka kerlasss macam umo 20an jer ni" : Itulah yang best nak dengar kan Bermakna kesan pawer WDTA ni dah meresap 1 badan Fuhhh... 😁 : Memang memikat di hati Fuhhhh... Thorbaikk ahhh : -Ani Sofian- Be Happiness 💞 : #krimmultifungsi #calitdinadicantik1body #adleesyabeauty #krimawetmuda #krimkalisusia #tegang #flawless #susukmoden #cantik #kurus #wdta #womendesiree #wdcheras #wdselangor #wdkajang #produkkecantikan #produkoriginal #skincareoriginal #krimkecantikan #krimjeragat #krimjerawat #codcheras #codkajang #codhululangat #codbatu9 #kurus #skincare #serum #pelembap #bazarpaknil

Bila konsisten pakai WD, diri semakin yakin keluar rumah tanpa makeup, selfie tanpa makeup. Wahhhh bestnyaaa. Siapa yang konsisten WD je faham macam mana perasaan bahagia tu. . . U'olls mesti pelik kan kenapa testimoni WD semuanya glowing glowing? Bila glowing secara tak sengaja nampak kulit cantik dan sihat sangat kan? . . U'oll tahu tak ape bahan yang ada dalam WD sehingga boleh menyebabkan sis ni dapat kulit glowing walaupun baru pakai 2 botol WD. . . NIACINAMIDE lah penyebab semuanya ni, bermula dengan Estrak Tree Peony buang habis segala kekotoran dan kesan kesan lama skincare terdahulu, kemudian diikuti pulak dengan Estrak Pueraria Mirifica bantu rawat dan baiki kulit u'olls dari dalam. Then barulah Niacinamide ambik alih tugas. . . Niacinamide akan bantu kecilkan pori u'olls supaya tidak kelihatan, kemudian bantu lembapkan kulit u'olls semua kulit sentiasa dalam keadaan minyak yang terkawal dan tidak terlalu kering. . . Bila kulit dalam keadaan sentiasa lembap, so barulah senang glowing tu muncul u'olls. Glowing ni dari jauh nampak berseri seri muka, bukan berminyak yang membuatkan kulit u'olls glowing. Haa check cepat kulit u'olls glowing ke berminyak tu? . . WD now promo RM80 seunit. Untuk hasil awet muda 5-10 tahun kebelakang grab 3 unit terus RM240. Whatsapp 01137954895 😍 . . #womendesiree #wdta #krimawetmuda #calitcalitcantik #girl #followme #beauty #nofilter #parut #kulitberminyak #kulitkering #jerawat #jeragat #awetmuda #blackhead #whitehead #kulitcantik #kulitcerah #cerah #kulitsihat #kusam #kulitkusam #putih #kulitsensitif #kulitgelap #kulitflawless #periodproblem #mamadil #sephora

Sekarang makin ramai yang jadi kan WDTA antara krim wajib dan penyelamat. Cuba korang bayangkan Kalau guna hari-hari konsisten memang makin Okey la kulit kan. . . Mana taknya bahan dalam WDTA buat kulit makin anjal ,tegang,Awet muda dan cerah. . . Whatsapp 0174656236 #beauty #followback #trustedseller #instastyle #instabeauty #krimkecantikan #instafamous #ootdfashion #saturdate #aslegacy #aliffsyukri #datoserivida #syafiqahaina #ainaaserum #produkbumiputera #produkhalal #cantik #jerawat #jeragat #viral2019 #sayajual #bazarpaknil #wdtaterbaik #womendesiree #wdtapenang #wdtakepalabatas #womendesireeessentialcream

Tambah wd dalam list produk kecantikan febret uolls. . . Kenapa wd? . . Krim kecantikan ohsem khas untuk rawat dalaman wanita.Uolls hanya perlu calit di nadi nadi jur untuk kesan keseluruhan. . . Wd juga umpama booster untuk bagi kesan lagi letops.Ambil supplemen sekali dengan wd kesan dia lagi cepat sebab wd ni tolong clearkan toksin dalam badan.Nak guna wd sahaja pun lagi bagus. . . Wd ni krim untuk awet muda,bagi kulit kita sentiasa anjal sebab bila meningkatnya usia,kolagen dalam badan kita berkurangan.so dalam wd ni ada kandungan bahan seperti glutathione, arbutin dan pueraria mirifica yang boleh bantu tubuh hasilkan kolagen semulajadi dalam tubuh badan. . . Sebab tu yang guna wd nampak awet muda.Yang kulit kendur jadi tegang. . . Tak caya?Ajom cuba harini.Nak guna sambil pejam mata pun muleh.So simple. . . #krimkecantikan #krimcalit #womendesiree #kulittegang

Founder dan staff HQ di Kilang MBH yang mana adalah kilang pemprosesan Women Desiree Essential Cream. . . Inilah BUKTI PRODUK KAMI Bukan Krim Timbang kilo. Di proses secara GMP tau. . . So tunggu video akan datang ❤️ . . #dealeradleesyabeauty #womendesiree #wdta #susukmodenviral #krimmagika #krimsaka #susukmoden #awetmuda #jerawathilang #calitcalitcantik #jeragathilang #kulitkusamhilang #kulitkering #wdtamultifungsi #calitnadicantiksatubody #wdkelantan #freecod #wdpahang #wdsabah #wdsarawak #wdperlis #wdperak #freepostage #dealerwanted

Founder dan staff HQ di Kilang MBH yang mana adalah kilang pemprosesan Women Desiree Essential Cream. . . Inilah BUKTI PRODUK KAMI Bukan Krim Timbang kilo. Di proses secara GMP tau. . . So tunggu video akan datang ❤️ . . #dealeradleesyabeauty #womendesiree #wdta #susukmodenviral #krimmagika #krimsaka #susukmoden #awetmuda #jerawathilang #calitcalitcantik #jeragathilang #kulitkusamhilang #kulitkering #wdtamultifungsi #calitnadicantiksatubody #wdkelantan #freecod #wdpahang #wdsabah #wdsarawak #wdperlis #wdperak #freepostage #dealerwanted

KENAPA MAK MAK YANG BIZI WAJIB ADA KRIM WDTA NI? . . Haa jom baca sebab kenapa wd ni tersangat laa perlu dalam rutin seharian kita. . . 🌹 Untuk cerahkan kulit kusam 🌹 Untuk mengatasi masalah jerawat 🌹 Mengurangkan kesan parut 🌹 Mengurangkan blackhead 🌹 Jaga kelembapan kulit 🌹 Mengatasi masalah eyebag 🌹 Mengurangkan kulit berminyak 🌹 Menaikkan seri wajah 🌹 Untuk awet muda 🌹 Memudarkan jeragat 🌹 Menegang dan memantapkan tisu kendur . . Nak semua ni sangatttt #mudah! Calit di 3 point nadi je. Setel. Sambil pejam mata boleh cantik. . . JIMAT masa, jimat tenaga, berbaloi 😘 . . Purchase klik link bio 012 9066631 Eizan Adnan . . #wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #barangbaby #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #jerawat #jeragat #parut #firmax #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdshahalam #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #skincaremalaysia #nanocream #marykayshahalam #skincareroutine #awetmuda #nakcantik

Kalau tengok fizikal krim ni, warna, tekstur dia tu memang nampak samakan. Tapi hakikat sebenarnya jauh berbeza. . . Ramai yang cakap hurmmm pakai macam macam krim sama je tak nampak hasil pun. . . Semua jenis masalah kulit Jerawat, Jeragat breakout dan kusam susah nak hilang . . Sesetengah masalah tu tak menjadi dengan hanya satu solution. Toksin kita harus dikeluarkan, pembuluh darah perlu dibersihkan dari dalam. . . Macam WD ni , ianya krim bio teknologi nano.Krim nano bertindak 12 kali ganda serapan ke bawah lapisan kulit. . . tekstur dia terrrrrrrsangat halus! 50x ganda lebih halus dari sehelai rambut. . . Cara pakai pun just sapu kat 3 point nadi je. Nanti ia akan meresap dalam pembuluh darah dan bekerja dari dalam lapisan kulit ;) . . Zat bahan wd yang masuk ke pembuluh darah akan buang toksin, repair sel kulit rosak, bina jaringan kulit baru. . . Siap dapat BONUS awet muda lagi. Bukan muka je tapi satu badan. Syokkannnn?? 😍 . . #wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #barangbaby #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #jerawat #jeragat #parut #firmax #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdshahalam #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #skincaremalaysia #nanocream #marykayshahalam #skincareroutine #awetmuda #nakcantik

FOUNDER WD NAD ADLEESYA & STAFF LAWAT KILANG . . Hari ni dalam sejarah Founder dan staff Adleesya Beauty ke Kilang MBH yang mana adalah kilang pemprosesan Women Desiree Essential Cream. . . Inilah BUKTI PRODUK yang korangg guna Bukan Krim Timbang kilo. Di proses secara GMP 😍 . . #wdkrimawetmuda #codshahalam #postagefree1malaysia #wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #jerawat #jeragat #parut #firmax #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdshahalam #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #skincaremalaysia #nanocream #marykayshahalam #skincareroutine #awetmuda #nakcantik

Muda dari usia. Cuma sabar, kental , berjiwa besar Dan konsisten InshaaAllah akan dapat hasilnya Macam duster kita ni. Comel ke hidok ?? ...... . . WD masih Promosi ..... 1 RM 80 2 RM 160 Free pos 📦 & Free Gift 💝 istimewa 🎉 . . wasap.my/60182627593/WD #teamahmadmizah #women #womendesiree #delearwdjb #wdta #mudadariusia #krimajaib #magiccream

#rahsia KULIT CERAH SATU BADAN TANPA MAKAN SUPPLEMENT! . . Makin calit makin cerah haaa gitu. Tayah pepening nak lumur badan dengan krim pemutih dah. . . Macam mana pakai WD boleh cerah? . . Sebab Dalam krim ni ada #arbutin yang bantu cerah kan tona kulit tone by tone. Hilangkan bintik bintik hitam dan pigmentasi. . . Ada #gluthatione ibu segala antioksidan dan agen pemutih. Giteeeeww. . . Kenapa cakap boleh cerah tapi tengok you tak cerah pun? . . Sis, cerah dia bukan dari Sanggeta ke Lai Mun yee. Dari kulit gelap ke cerah Mat saleh. . . TONE BY TONE okeyhh. Wd krim nano bukan klorok😆 . . Tengok macam kak Hana kita ni, Makin calit makin cerah berseriii seriii macam penantin baru 😍 . . Seri tu la yang kita nak. Bila dalaman bersih, otomatik kulit memancor mancor. . . Berminat nak tahu lebih lanjut? . . Boleh oder terus ke 📲 0135460547 . . #produkkecantikan #awetmuda #jerawat #jeragat #parutjerawat #sayajualmurah #skincare #skincareroutine #ubatjerawat #wdta #kulitkusam #womendesiree #wdmurah #activefollowers #wdawetmuda

PERLU TAK SAYA PAKAI #wd NI KALAU SAYA MEMANG DAH CANTIK? 😨 . . Yes, opcoz sayang. Walaupun sedia cantik tapi umur tetap meningkat. Tanda tanda penuaan tetap berlaku. Toksin dalam badan tetap bertambah kalau tak keluarkan. . . Pernah nampak kan, orangnya cantik tapi muka takde seri .Dengan Wd ni bestttt! Calit sket kat kening dah boleh naikkan balik seri muka uols. Tade la kusam je kann. . . Zat Pueraria Mirifica dalam wd ni juga boleh melambatkan proses penuaan, tegangkan kulit kendur,anjalkan aset. Calit kat 3POINT NADI JUR. . . Sebab tu yang umur 40an pun konsisten pakai macam suwet 17. Tak rugi pun beli wd ni. Krim multifungsi. Berbaloi dengan harga . Tayah makan jamu pun kesan mantop setanding makan jamu. . Bahan wd ni pun bukan calang calang, herba terpilih yang diimport dari oversea. . . Best kan?🤗 . . Berminat nak tahu lebih lanjut? . . Boleh oder terus ke 📲 0135460547 . . #produkkecantikan #awetmuda #jerawat #jeragat #parutjerawat #sayajualmurah #skincare #skincareroutine #ubatjerawat #wdta #kulitkusam #womendesiree #wdmurah #activefollowers #wdawetmuda

Post by: @nazlina_hai ・・・ KENAPA MAK MAK YANG BIZI WAJIB ADA KRIM #wdta NI? . Haa jom baca sebab kenapa wd ni tersangat laa perlu dalam rutin seharian kita. . 🌹 Untuk cerahkan kulit kusam 🌹 Untuk mengatasi masalah jerawat 🌹 Mengurangkan kesan parut 🌹 Mengurangkan blackhead 🌹 Jaga kelembapan kulit 🌹 Mengatasi masalah eyebag 🌹 Mengurangkan kulit berminyak 🌹 Menaikkan seri wajah 🌹 Untuk awet muda 🌹 Memudarkan jeragat 🌹 Menegang dan memantapkan tisu kendur . Nak semua ni sangatttt #mudah! Calit di 3 point nadi je. Setel. Sambil pejam mata boleh cantik. . #jimat masa, jimat tenaga, berbaloi dengan harga. 1 krim cover 1 body 😍 . . ---------------------------------------------- . . Sebarang pertanyaan, boleh inbox atau terus whatsapp Naz 📱7237885 . . #dealernaz #dealerbrunei #naz_adleesyabeauty #calitcalit #wdtalover_brunei #wdta #womendesiree #cantikluardalam #womendesireetripleadvance #dealeradleesyabeautybrunei