#youtheffect

Photos and Videos about #youtheffect

Mobile spa is on the go business. Boleh buat di mana-mana sahaja 😊. . . . Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB atau nak sertai free preview mobile spa TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊. . #twb #homespa #mobilespa #kursusspa #homeandmobilespa #kursusspatwb #kursushomespa #kursusmobilespa #youthskincare #thewalkingbeauty #youtheffect #youthviral #youthcomplex #youthshaklee #twb_youth #spashaklee #teaminstamf #projekbuatduittwb #kursusspatermurah #kursusspabergerak #kursusmobilespaselangor #kursusmobilespakl #kursusmobilespamelaka #kursusspabersijil #makeover360 #trainingmobilespa #parttimejob

Our Customer Feedback =================== . YOUTH MASK Masalah #jerawat melata kat muka? Alaa senang je tu, konsisten je dengan mask special dari #youthskincare ni. Of coz tak sama dengan mask yang ada di pasaran, sebab tu ramai jatuh cinta. . Penggunaan berterusan, buat kulit lebih gebu dan halus. Yang mana nak nampak muka fresh, bersih dan cerah tu kena dapatkan YOUTH MASK ni . Formulasi 100% vegan, clinical proven, and beyond organic. For order kindly click the link at bio (012 9576172) . . #claymask #moisterizer #maskermuka #maskermukaorganic #youthskincare #youtheffect #skincarebebasparaben #skincareorganic #shakleekuantan #shakleeeffect #beautyconsultant

#youtheffect ♥ DM atau klik link di bio untuk purchase order ⏬ @syazwanidahalan | 0134302620 @syazwanidahalan | 0134302620 @syazwanidahalan | 0134302620 . #youthskincaremalaysia #youthskincare #youthshaklee #youthshakleemalaysia #skincare #jerawat #jeragat #parut #kulitkusam #masalahkulit

#youtheffect ♥ DM atau klik link di bio untuk purchase order ⏬ @syazwanidahalan | 0134302620 @syazwanidahalan | 0134302620 @syazwanidahalan | 0134302620 . #youthskincaremalaysia #youthskincare #youthshaklee #youthshakleemalaysia #skincare #jerawat #jeragat #parut #kulitkusam #masalahkulit

#youtheffect ♥ DM atau klik link di bio untuk purchase order ⏬ @syazwanidahalan | 0134302620 @syazwanidahalan | 0134302620 @syazwanidahalan | 0134302620 . #youthskincaremalaysia #youthskincare #youthshaklee #youthshakleemalaysia #skincare #jerawat #jeragat #parut #kulitkusam #masalahkulit

Our Customer Feedback =================== . YOUTH MASK Anda akan rasa kulit lebih bersih, smooth and supple lepas seminggu penggunaan. LELAKI pun boleh pakai tau. . Penggunaan berterusan, buat kulit lebih gebu dan halus. Yang mana nak nampak muka fresh, bersih dan cerah tu kena dapatkan YOUTH MASK ni . Formulasi 100% vegan, clinical proven, and beyond organic. For order kindly click the link at bio (012 9576172) . . #claymask #moisterizer #maskermuka #maskermukaorganic #youthskincare #youtheffect #skincarebebasparaben #skincareorganic #shakleekuantan #shakleeeffect #beautyconsultant

Aktiviti masa lapang dengan suami. Pakai mask bersama2. Lelaki pun nk kulit santek jugak🤣 Beli any mask, balik kerja, pakai mask, pakaikan sekali untuk suami, lepas tu tgk movie sama2. Nak cuba pakai mask YOUTH pun bole. Bole order dgn fara ok. Kita pos smpai produk smpai ke korg Whatsapp Fara 0182923469 http://sidfarah.wasap.my/ . #shakleemalaysia #setcantikbajet #setcantik #setcantikshaklee #shakleesidfarah #shakleeserdang #shakleeserikembangan  #youthskincaremalaysia #youthshaklee #youthshakleemalaysia #youthskincare #jeragathilang #jeragatpudar #poribesar #mukaberminyak #mukakering #matapanda #jerawat #youthbyfarah #youtheffect #youthkl #youthselangor #youthmelaka

One of the bukti yang business mobile spa boleb dijalankan di mana-mana sahaja. Balik kampung pun boleh 😊. . . . Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB atau nak sertai free preview mobile spa TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊. . #twb #homespa #mobilespa #kursusspa #homeandmobilespa #kursusspatwb #kursushomespa #kursusmobilespa #youthskincare #thewalkingbeauty #youtheffect #youthviral #youthcomplex #youthshaklee #twb_youth #spashaklee #teaminstamf #projekbuatduittwb #kursusspatermurah #kursusspabergerak #kursusmobilespaselangor #kursusmobilespakl #kursusmobilespamelaka #kursusspabersijil #makeover360 #trainingmobilespa #parttimejob #jombinaincomedenganmobilespa.

Bila kulit muka sihat, kita tak perlu pakai mekap tebal². Pakai bedak sikit sahaja bagi naik seri. Nak solat pun jadi senang kan? 😊 Pakai cleanser Youth sahaja pun boleh tanggal. Kadang² tak perlu bedak pun. Cukup pakai moisturizer SPF 50. Bab ni, tak kira lah kulit sihat ke tak, sunscreen wajib pakai! Untuk yang ada masalah kulit berjerawat agak kronik, Intan cadang supaya detox dulu dengan Set Detox Shaklee untuk rawat dari dalaman. Untuk luaran pulak, Intan cadang pakai skincare Youth. Skincare Youth ni bebas bahan kimia merbahaya, 100% organik, dan tinggi anti-oksidan tau! Kalau nak tahu lebih lanjut boleh whatsapp Intan okay😊 https://intanshaklee.wasap.my/ #youthviral #youtheffect

Jerawat suka sgt naik di saat2 genting kan. Nak solusi cepat, try apply clay mask atas jerawat tu. Terus kecut. Nak dptkn clay mask youth? Bole wasap or dm kita ya Whatsapp Fara 0182923469 http://sidfarah.wasap.my/ . #shakleemalaysia #setcantikbajet #setcantik #setcantikshaklee #shakleesidfarah #shakleeserdang #shakleeserikembangan  #youthskincaremalaysia #youthshaklee #youthshakleemalaysia #youthskincare #jeragathilang #jeragatpudar #poribesar #mukaberminyak #mukakering #matapanda #jerawat #youthbyfarah #youtheffect #youthkl #youthselangor #youthmelaka

Lebih muda dari dulu... Testimoni Set Youth yang menampakkan hasilnya.. Mesti la puas hati... Yang kulit makin kusam tu boleh cuba Set Youth nie.. #setyouth #shakleebandartenggara #shakleepakakerteh #shakleemurah #setkulitshaklee #kusam #parutjerawat #jeragatkurang #youtheffect #youthjimat#setyouthshaklee

Lebih muda dari dulu... Testimoni Set Youth yang menampakkan hasilnya.. Mesti la puas hati... Yang kulit makin kusam tu boleh cuba Set Youth nie.. #setyouth #shakleebandartenggara #shakleepakakerteh #shakleemurah #setkulitshaklee #kusam #parutjerawat #jeragatkurang #youtheffect #youthjimat#setyouthshaklee

YOUTH Skincare Terbaik Pilihan Hati❤️ Semua ! Dalam YOUTH Skincare ada beberapa items 🌸LUMINOUS GEL OIL CLEANSER Mencuci muka dari segala jenis kekotoran yang melekat .Boleh dijadikan sebagai makeup remover 🌸PERFECTING SKIN TONER Menanggalkan sel kulit mati , menghidratkan kulit serta menyihatkan kulit agar lebih glowing 🌸MOISTURE LOCK DAY CREAM Ekstrak kaktus🌵 menarik kelembapan pada lapisan luar kulit & dapat mengekalkan kelembapan untuk penghidratan yang tahan lama 🌸AGE DEFENSE MOISTURIZER Melindungi kulit daripada sinaran UV 🌸YOUTH ACTIVATING SERUM Memperbaharui dan meremajakan kulit agar sentiasa muda 🌸RENEWAL NIGHT CREAM Menyokong perbaharuan sel kulit agar kelihatan lebih muda dan halus Youth skincare membantu untuk memperbaharui kulit kita yang rosak, yang terdedah pada matahari untuk menjadi lebih sihat dan cantik www.wasap.my/60196423720/~Hannah HannaH Your Shaklee Independent Distributor Your Shaklee Consultant #youthskincare #youtheffect #youthskincareshaklee #youthshakleepromo #shakleeforbeauty #shakleeklang #shakleemalaysia

YOUTH Skincare Terbaik Pilihan Hati❤️ Semua ! Dalam YOUTH Skincare ada beberapa items 🌸LUMINOUS GEL OIL CLEANSER Mencuci muka dari segala jenis kekotoran yang melekat .Boleh dijadikan sebagai makeup remover 🌸PERFECTING SKIN TONER Menanggalkan sel kulit mati , menghidratkan kulit serta menyihatkan kulit agar lebih glowing 🌸MOISTURE LOCK DAY CREAM Ekstrak kaktus🌵 menarik kelembapan pada lapisan luar kulit & dapat mengekalkan kelembapan untuk penghidratan yang tahan lama 🌸AGE DEFENSE MOISTURIZER Melindungi kulit daripada sinaran UV 🌸YOUTH ACTIVATING SERUM Memperbaharui dan meremajakan kulit agar sentiasa muda 🌸RENEWAL NIGHT CREAM Menyokong perbaharuan sel kulit agar kelihatan lebih muda dan halus Youth skincare membantu untuk memperbaharui kulit kita yang rosak, yang terdedah pada matahari untuk menjadi lebih sihat dan cantik www.wasap.my/60196423720/~Hannah HannaH Your Shaklee Independent Distributor Your Shaklee Consultant #youthskincare #youtheffect #youthskincareshaklee #youthshakleepromo #shakleeforbeauty #shakleeklang #shakleemalaysia

YOUTH Skincare Terbaik Pilihan Hati❤️ Semua ! Dalam YOUTH Skincare ada beberapa items 🌸LUMINOUS GEL OIL CLEANSER Mencuci muka dari segala jenis kekotoran yang melekat .Boleh dijadikan sebagai makeup remover 🌸PERFECTING SKIN TONER Menanggalkan sel kulit mati , menghidratkan kulit serta menyihatkan kulit agar lebih glowing 🌸MOISTURE LOCK DAY CREAM Ekstrak kaktus🌵 menarik kelembapan pada lapisan luar kulit & dapat mengekalkan kelembapan untuk penghidratan yang tahan lama 🌸AGE DEFENSE MOISTURIZER Melindungi kulit daripada sinaran UV 🌸YOUTH ACTIVATING SERUM Memperbaharui dan meremajakan kulit agar sentiasa muda 🌸RENEWAL NIGHT CREAM Menyokong perbaharuan sel kulit agar kelihatan lebih muda dan halus Youth skincare membantu untuk memperbaharui kulit kita yang rosak, yang terdedah pada matahari untuk menjadi lebih sihat dan cantik www.wasap.my/60196423720/~Hannah HannaH Your Shaklee Independent Distributor Your Shaklee Consultant #youthskincare #youtheffect #youthskincareshaklee #youthshakleepromo #shakleeforbeauty #shakleeklang #shakleemalaysia

Kita pun kita menyanyi sekali 😀. . Jom korang. Berminat nak buat duit dengan mobile spa? Boleh contact saya ya. 010-4031219. . . . Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB atau nak sertai free preview mobile spa TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊. . #twb #homespa #mobilespa #kursusspa #homeandmobilespa #kursusspatwb #kursushomespa #kursusmobilespa #youthskincare #thewalkingbeauty #youtheffect #youthviral #youthcomplex #youthshaklee #twb_youth #spashaklee #teaminstamf #projekbuatduittwb #kursusspatermurah #kursusspabergerak #kursusmobilespaselangor #kursusmobilespakl #kursusmobilespamelaka #kursusspabersijil #makeover360 #trainingmobilespa #parttimejob #jombinaincomedenganmobilespa.

ESP SHAKLEE MENGENYANGKAN 🌸 . Rasanya semua dah kenal dan sedia maklum tentang ESP Shaklee ni kan. . Banyak khasiat ESP ni antaranya: . 💥 Membantu kulit menjadi lebih gebu dan cantikk 💥 Membantu menghilangkan parut 💥 Membantu masalah gastrik 💥 Memberi tenaga . 💥 Menguatkan memori , bagus untuk pelajar 💥 Membantu ibu susuan menambah susu badan 💥 Baik untuk rahim . 💥Membantu mengurangkan berat badan . Macam macam lagi kebaikan ESP, satu family boleh consume ESP ni ! yang bestnya ESP ni blh tahan selama 2 bulan lebih..berbaloi dgn harganya tau. Kalau nak cuba boleh contact fatihah ok 😊 . www.wasap.my/60189465910

Semua member mobile spa TWB adalah member Shaklee juga sebab kami gunakan rangkaian produk Shaklee. . So alang-alang tu boleh buat income 2 penjuru terus. . Income mobile spa dapat income Shaklee pun dapat 😊. . . . Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB atau nak sertai free preview mobile spa TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊. . #twb #homespa #mobilespa #kursusspa #homeandmobilespa #kursusspatwb #kursushomespa #kursusmobilespa #youthskincare #thewalkingbeauty #youtheffect #youthviral #youthcomplex #youthshaklee #twb_youth #spashaklee #teaminstamf #projekbuatduittwb #kursusspatermurah #kursusspabergerak #kursusmobilespaselangor #kursusmobilespakl #kursusmobilespamelaka #kursusspabersijil #makeover360 #trainingmobilespa #parttimejob #jombinaincomedenganmobilespa.

TESTIMONI YOUTH AGE DEFENSE MOISTURIZER SPF 50 💞 . Fall in love lebih jadinya bila dapat kulit pinkish pinkish ala - ala wanita korea kan?😍 . Jom start guna Youth Age Defense Moisturizer ni dari sekarang 😘 . #youtheffect #youthpromo #youthskincareshaklee #youthviral #cantikdenganyouth #kulitlembap #kulitanjal #kulitlembut #kulitglowing #shakleeputrajaya#sunblockyouth #shakleebalakong#shakleeserdang #shakleeendau#wng #ryg #bisneswithwng

Rahsia nak kulit cantik adalah lindungi dari sinaran matahari yang mengakibatkan kulit berkedut. . Kalau dahi korang berkedut, maknanya perlindungan dari sinaran uv tak cukup. Korang dah ada tanda penuaan. . So jangan tunggu dah teruk baru nak mula habit yang sihat untuk kulit tau! . Nak Youth sunblock yg bukan saja lindung kulit dari rosak tapi repair kulit untuk awet muda, putih dan gebu.... klik link kat bio tu ye😀 #youtheffect #youthpromo #youthskincareshaklee #youthviral #cantikdenganyouth #kulitlembap #kulitanjal #kulitlembut #kulitglowing #shakleeputrajaya #shakleebalakong#shakleeserdang #shakleeendau#wng #ryg #bisneswithwng

Pun boleh. Layaaannn. Business mudah dan flexible, buat apa nak pening kepala kan 😊. . Training mobile spa TWB dibuka seperti biasa. Contact me to get the detail. . . . Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB atau nak sertai free preview mobile spa TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊. . #twb #homespa #mobilespa #kursusspa #homeandmobilespa #kursusspatwb #kursushomespa #kursusmobilespa #youthskincare #thewalkingbeauty #youtheffect #youthviral #youthcomplex #youthshaklee #twb_youth #spashaklee #teaminstamf #projekbuatduittwb #kursusspatermurah #kursusspabergerak #kursusmobilespaselangor #kursusmobilespakl #kursusmobilespamelaka #kursusspabersijil #makeover360 #trainingmobilespa #parttimejob #jombinaincomedenganmobilespa.

Haaa...kan Sis Mar dah madah moisturizer Youth tok bez gilak gilak! Sampe customer kita tok fall in love olehnya. Tekstur nya berlainan & sik melekit mun dibanding dengan moisturizer yang lain. Berminat nak cuba? Jom order sekarang! Wasap➡️0128083987 #youthshaklee #youtheffect #youthskincare #youthshakleemurah

Why OSTEMATRIX is special? . . Aifa Medina (🆔1319170) ✔️Team pengalaman lebih 20 tahun ✔️Dibimbing Doktor Pakar Nutrisi ✔️Pos seluruh Malaysia ✔️Website : www.shakleedistributoraifa.com ✔️Channel : t.me/skinbersih ✔️Order : 01110896624 . For fast response, click link in bio 😘 . #youthskincare #kebaikanyouthskincare #shakleepasirputeh #shakleemiri #awetmuda #hilangkankedut #eyebags #jeragat #kulitkusam #hilangkanparut #parut #darkcircles #kulitberminyak #matasembab #jerawatpasir #jerawatbatu #bintikhitam #blackhead #kulitkering #lembapkankulit #cerahkankulit #tonataksekata #detox #detoxkulit #naturalproduct #youtheffect #organicproduct #beauty #mukaberkawah #ssv . . Follow @aifamedina_nutrition for more healthy tips😄

nurulain
(@nurulainmdrople)

15 Days 14 Hours Ago

THIS IS REAL ! Finally, semalam nenek bisnes Isyida Syahidah kata nak pos out dah my one and only Youth Age Defense Moisturizer spf50... Kita tunggu je abam posmen sampai kat rumah . Pastu tepek sana sikit tepek sini sikit kat muka especially sebelum keluar rumah . Nak jugak tau macam mana rasanya kulit yang pakai Youth ni . Best ke idokk . Orang duk cakap, glassy look la...best gila rasa kulit bila pakai Youth.. Kang kita test sendiri apa macam ek..betul ke tak seperti yang dikata Kalau dah sampai cik Youth ni kat rumah, insyaallah Ain tunjuk kat korang okey ! #youtheffect #spf50

BB Glow ✨für euch bereit ✨ Unter der BB Glow Behandlung verstehen wir eine Unterart der klassischen Microneedling-Behandlung, während deren Verlauf eine spezielle Meso-Foundation (oder auch BB Cream) mit Hilfe eines Microneedling-Gerätes in die Haut eingearbeitet wird. Hierbei wird ein Permanent-Make-Up Effekt erzielt, der deine Haut ebenmäßig und strahlend erscheinen lässt. Der sogenannte Glow-Effekt. #bbglow #bbglowtreatment #bbglowbehandlung #bioestetica #microneedling #antiaging #youtheffect #kaarst #düsseldorf #neuss

JERAWAT DAH SUSAH NAK TUMBUH . Parit pon makin pudar dan kulit nampak bersih. Rasa confident je bila keluar rumah, nak ootd semua kan. . Apa yang best dengan youth ni, dia 100% organic dan effect dia sangat pantas. Dalam masa 7 hari dah boleh nampak kesan pada kulit jika konsisten. . Korang pon kena cuba kalau nak konfiden dengan kulit yang bersih dan cantik😘 . #youthskincarerompin #youthkualarompin #youthmersing #organicskincare #youtheffect

Model sunscreen, bila bijak memilih pasti tak kan cari yg lain da. Sebelum ni terus merah muka sbb cahaya terik. Sekarang kulit tak rasa dipanggang. Keyakinan diri tak down sebab muka tak rasa bahang uv tu. Tahniah my lil bro IkramZulkifli. Berjaya capai & hbaiskan diploma automotive. Moga dapat sambung ke alam ijazah muda demi masa depan agak cerah. Nak ke sunscreen mcm naz pakai. Ewahh nak kulit cantik kn. https://NazninaKurusMenawan.wasap.my #shakleeeffect #youtheffect #shakleelover #mukadoublecleaning #kurangjerawat #hilangkusam #teamulg #teamtkg #shakleeupm #shakleeputrajaya #shakleeserdang #shakleebesut #shakleepenang #shakleegeorgetown #letsshakleewithulg #letsshakleewithaig

Untuk yang ada masalah kulit kombinasi, boleh apply kedua - dua mask ni sekaligus tau! ✔ Youth Purifying Clay Mask untuk area kulit berminyak ✔ Youth Hydrating Gel Mask untuk area kulit kering. . Dan efek dia memang sangat best untuk kulit 😍 . Bulan Oktober ni, Youth Mask ni tengah promo tau! . Beli 2 mask ni dengan harga promo dan dapat FREE GIFT: 🌻 Youth Organza Bag 🌻 Youth Facial Brush 🌻 Youth Mask Usage Guide . Let's grab them now! . . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee#youthmask #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng#youthpurifyingclaymask #youthhydratinggelmask

TESTIMONI YOUTH HYDRATING GEL MASK ❤ . Tak perlu dah masukkan muka dalam fridge bagi sejuk sebab bila apply je gel mask ni muka dah rasa sejuk dah.😘 . . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee#youthmask #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

Siapa yang perlukan Youth Hydrating Gel Mask ni ? . ✔ Mereka yang ada masalah kulit kering ✔ Mereka yang selalu berada dalam aircond ✔ Mereka yang selalu ada masalah kulit menggelupas, kemerahan dan kegatalan . So, grab mask ni cepat-cepat tau 😀 . . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee#youthmask #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

4 BAHAN UTAMA DALAM YOUTH HYDRATING GEL MASK 🌻 . . Tak kenal maka tak cinta kan? Ni bahan - bahan utama dalam Youth Hydrating Gel Mask ni.😊. . . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee#youthmask #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

TESTIMONI YOUTH PURIFYING CLAY MASK ❤ . Untuk order, boleh contact Ida tau. . . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee#youthmask #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

YOUTH PURIFYING CLAY MASK bagus untuk : . ✔ Kulit berminyak ✔ Berjerawat ✔ Banyak blackheads dan whiteheads ✔ Selain tu clay mask ni untuk detoks kulit juga tau. . . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee#youthmask #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

BAHAN - BAHAN UTAMA DALAM YOUTH PURIFYING CLAY MASK 🌻 . Tak kenal maka tak cinta kan? . Ni untuk korang yang masih tertanya - tanya apa ingredients dalam Youth Clay Mask ni. . . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee#youthmask #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

APA KATA MEREKA ? . Youth Mask Shaklee. Pakai sekali je terus nsmpak kesan. . Best ke tak best?? . . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee#youthmask #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

Apa yang ada dengan Youth Mask ni? . . ✔ Puifying Clay Mask - untuk kulit berminyak dan berjerawat . ✔ Hydrating Gel Mask - untuk kulit kering dan sering terdedah dengan aircond . . Jom grab masa tengah Promo ni. Jimat sangat tau! . . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee#youthmask #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

Present to all of you💞 . New Youth Skincare product 🌻 . Youth mask in da house!!! . Youth Mask baru je di launch 1 Jun 2019 yang lepas. Tapi, permintaan tak putus - putus 😍 . Bulan ni jugak Youth Mask ni masih Promo! Harga terlajak murah 😀 . Jom grab sekarang! Korang boleh dapatkan Youth ni dari Ida. Special consultation tau ! 😍 . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee#youthmask #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

THE POWER OF YOUTH! . Power nya youth ni, sampai sold out di US padahal baru launched je. Tak sempat masuk Malaysia pon. . Kenapa sampai SOLD OUT? . Sebab youth 🍃 BEBAS dari 1500 bahan kimia berbahaya 🍃 100% vegan 🍃 Tanpa merkuri dan paraben. (hanya menggunakan herba untuk menggantikan paraben) 🍃 Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif 🍃 Telah dikaji selama 8TAHUN sebelum dipasarkan 🍃 Ada KKM approval 🍃 Kesan seawal 7hari 🍃 BEBAS gluten 🍃 Telah diuji oleh pakar mata(selemat jika terkena mata) 🍃 Telah diuji oleh pakar kulit . Harga walaupon agak pricey, tapi berbaloi sebab kesan yang korang akan dapat tak standing dengan harga nya. . Kenapa perlu berhabis untuk produk yang belum tentu kesan nya kan. . Berminat nak cuba youth, boleh dm kakZa atau click link untuk direct whatsapp . #thepowerofyouth #youthpower #youtheffect #youthskincarerompin #youthskincarepahang #youthskincareendau #youthskincaremersing

Cantik yang amat kulit Kak Inat ni tau! . Kulit dia yang sekarang ni berbeza sangat dengan kulit sebelum. . Nak tau tak Kak Inat makan apa? Kak Inat ni konsisten dengan Shaklee Collagen Powder untuk kecantikan dalaman! . Sekarang ni pulak dah topup dengan Youth Skincare! Rasa nak menyorok je bila tengok kulit Kak Inat ni. . Kulit halus mulus bak kulit baby. Siapa yang tak nak kan? Nampak lagi muda pulak tu.. . . Korang yang nak kulit macam Kak Inat ni, boleh contact Ida tau 😍 . . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

KENAPA PILIH YOUTH SKINCARE ?? . . Rata-rata cust yang dah mencuba Youth, ramai yang bagi feedback best : 🌸 Kulit jadi lebih tegang 🌸 Liang pori makin mengecil 🌸 Jerawat cepat mengecut dan parut jerawat dan tompok - tompok hitam cepat pudar dan hilang 🌸 Jerawat terbantut nak naik! Jerawat merah yang baru nak tumbuh boleh surut semula 🌸 Kulit semakin cerah dan glowing 🌸 Kulit makin lembap dan licin 🌸 Jeragat semakin berkurang dan makin pudar 🌸 Biji kolesterol bawah mata yang dah lama hinggap tu makin mengecil dan hilang! 🌸 Kedutan bawah mata makin pudar 🌸 Garis - garis halus pun dah makin kurang . . Korang boleh dapatkan Youth ni dari Ida. Special consultation tau ! 😍 . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

Madam Rad
(@radziahdani)

20 Days 2 Hours Ago

My sis muka pernah breakout asbab pakai product jenama terkenal satu masa dulu. Bermula huruf T.⁣ ⁣ Bila dia stop muka jadi teruk dan dia start cari organic skincare. Dia cuba clinique tapi masa tu takde night cream dan ada certain item yg dia pakai tak sesuai. ⁣ ⁣ Bila mdm Rad suggest Youthskincare dia terus ambil starter set yg ada Cleanser, Toner, Moisturiser spf50 and night cream! ⁣ ⁣ You can see skin age index dia 15 years old. Budak sekolah tak cukup umur punya skin age. 😅 Seronok sangat dia. Bukan shaklee punya skin analisis tau! Tapi SK11😅⁣ ⁣ You can see skin dia makin sihat from the video and picture yg baru je snap tadi. ⁣(swipe left) ⁣ Beralihlah kepada Youthskincare. ⁣ ⁣ Nak dapatkan consultation dari mdm Rad? ⁣ Cepat roger! ⁣ ⁣ Sebb esok last promo tau! ⁣ ⁣ Ramai lagi yg guna Youth dapat effect best! ⁣ ⁣ www.wasap.my/60192712312 ⁣ ⁣ #youtheffect #youthskincare #youthpromo

FEEDBACK YOUTH SKINCARE ♥️⁣ ⁣ Alhamdulillah ramai yang dah dapat #youtheffect sejak menggunakan YOUTH SKINCARE shaklee .⁣ ⁣ Youth Skincare nie sangat special dan exclusive tauuu ! Bukan skincare biasa biasa . Kenapa ?⁣ ⁣ —⁣ ⁣ Kelebihan YOUTH SKINCARE :⁣ ⁣ ⚡️ 100% VEGAN⁣ ⚡️ CRUELTY-FREE⁣ ⚡️ HYPOALLERGENIC⁣ ⚡️ NON-COMEDOGENIC⁣ ⚡️ DERMATOLOGIST-TESTED⁣ ⚡️ OPHTHALMOLOGIST-TESTED⁣ ⚡️ NO PARABEN⁣ ⁣ So kalau korang nak dapatkan Youth Skincare boleh terus click link whatsapp dekat bio nadia tau .⁣ ⁣ Nadia akan bantu untuk consult sekali in shaa Allah ♥️⁣ ⁣ —⁣ ⁣ Nadia , 014 608 6386⁣ Shaklee Business Leader⁣ Shaklee Consultant

#youtheffect ♥ DM atau klik link di bio untuk purchase order ⏬ @syazwanidahalan | 0134302620 @syazwanidahalan | 0134302620 @syazwanidahalan | 0134302620 . #youthskincaremalaysia #youthskincare #youthshaklee #youthshakleemalaysia #skincare #jerawat #jeragat #parut #kulitkusam #masalahkulit

#youtheffect ♥ DM atau klik link di bio untuk purchase order ⏬ @syazwanidahalan | 0134302620 @syazwanidahalan | 0134302620 @syazwanidahalan | 0134302620 . #youthskincaremalaysia #youthskincare #youthshaklee #youthshakleemalaysia #skincare #jerawat #jeragat #parut #kulitkusam #masalahkulit

#youtheffect ♥ DM atau klik link di bio untuk purchase order ⏬ @syazwanidahalan | 0134302620 @syazwanidahalan | 0134302620 @syazwanidahalan | 0134302620 . #youthskincaremalaysia #youthskincare #youthshaklee #youthshakleemalaysia #skincare #jerawat #jeragat #parut #kulitkusam #masalahkulit

Youth mask combo promotion . Buy both at promo price now . . Aifa Medina (🆔1319170) ✔️Team pengalaman lebih 20 tahun ✔️Dibimbing Doktor Pakar Nutrisi ✔️Pos seluruh Malaysia ✔️Website : www.shakleedistributoraifa.com ✔️Channel : t.me/skinbersih ✔️Order : 01110896624 . For fast response, click link in bio 😘 . #youthskincare #kebaikanyouthskincare #shakleepasirputeh #shakleemiri #awetmuda #hilangkankedut #eyebags #jeragat #kulitkusam #hilangkanparut #parut #darkcircles #kulitberminyak #matasembab #jerawatpasir #jerawatbatu #bintikhitam #blackhead #kulitkering #lembapkankulit #cerahkankulit #tonataksekata #detox #detoxkulit #naturalproduct #youtheffect #organicproduct #beauty #mukaberkawah #ssv . . Follow @aifamedina_nutrition for more healthy tips😄

FEEDBACK YOUTH SKINCARE ♥️⁣ ⁣ Alhamdulillah ramai yang dah dapat #youtheffect sejak menggunakan YOUTH SKINCARE shaklee .⁣ ⁣ Youth Skincare nie sangat special dan exclusive tauuu ! Bukan skincare biasa biasa . Kenapa ?⁣ ⁣ —⁣ ⁣ Kelebihan YOUTH SKINCARE :⁣ ⁣ ⚡️ 100% VEGAN⁣ ⚡️ CRUELTY-FREE⁣ ⚡️ HYPOALLERGENIC⁣ ⚡️ NON-COMEDOGENIC⁣ ⚡️ DERMATOLOGIST-TESTED⁣ ⚡️ OPHTHALMOLOGIST-TESTED⁣ ⚡️ NO PARABEN⁣ ⁣ So kalau korang nak dapatkan Youth Skincare boleh terus click link whatsapp dekat bio nadia tau .⁣ ⁣ Nadia akan bantu untuk consult sekali in shaa Allah ♥️⁣ ⁣ —⁣ ⁣ Nadia , 014 608 6386⁣ Shaklee Business Leader⁣ Shaklee Consultant

Orang kata pengguna YOUTH ni terkenal dengan glassy look. Muka glowing. Tak perlu duta model make-up tebal seinci pun.. Tengok saja muka depa hat pakai YOUTH korang memang akan nampak beza. Ni muka Asma petang tadi waktu balik kerja. Lepas Zohor tu Asma cuma pakai YOUTH moisturizer & lepas tu tepek bedak sikit. Done. No foundation, no concealer, no filter. Lighting on point saja dah cukup untuk nampak glowing. Bila kulit helok senang nak bersiap. Nak wudhu pun tak renyah nak cuci. Seronok kan. Sampai sekarang dah setahun lebih Asma pakai YOUTH, Asma dah tak ingat dah bila last muka ni tumbuh jerawat sebab dah lama sangat tak ada jerawat. Tak hairanlah produk YOUTH ni ambil masa 8 tahun untuk dihasilkan. Kesan dia memang wow! Promosi YOUTH tinggal seminggu saja lagi. Wasap/ DM Asma sekarang ye. #ootd #balikkerja #momatwork #glassylook #glowingskin #youth #youtheffect #youthpromo #organicskincare #shakleepenang #shakleeperai #shakleesp #shakleeutara

FEEDBACK YOUTH SKINCARE ♥️⁣ ⁣ Alhamdulillah ramai yang dah dapat #youtheffect sejak menggunakan YOUTH SKINCARE shaklee .⁣ ⁣ Youth Skincare nie sangat special dan exclusive tauuu ! Bukan skincare biasa biasa . Kenapa ?⁣ ⁣ —⁣ ⁣ Kelebihan YOUTH SKINCARE :⁣ ⁣ ⚡️ 100% VEGAN⁣ ⚡️ CRUELTY-FREE⁣ ⚡️ HYPOALLERGENIC⁣ ⚡️ NON-COMEDOGENIC⁣ ⚡️ DERMATOLOGIST-TESTED⁣ ⚡️ OPHTHALMOLOGIST-TESTED⁣ ⚡️ NO PARABEN⁣ ⁣ So kalau korang nak dapatkan Youth Skincare boleh terus click link whatsapp dekat bio nadia tau .⁣ ⁣ Nadia akan bantu untuk consult sekali in shaa Allah ♥️⁣ ⁣ —⁣ ⁣ Nadia , 014 608 6386⁣ Shaklee Business Leader⁣ Shaklee Consultant

ESP SHAKLEE UNTUK SIAPA? 🤔 . Bagi yang belum tahu dan masih confuse, ESP ni sebenarnya semua boleh consume tau . . Antaranya student, ibu mengandung, yang ikhtiar nak hamil, tengah berpantang, ibu menyusu,warga berusia, yang belum kawen dan dah berkawen dua2 pun boleh . . KELEBIHAN ESP UNTUK KECANTIKAN . . 💥 Menjadikan kulit jadi lebih cerah, anjal dan gebu 💥 Mengatasi masalah parut gelap atau berlubang (pori besar) 💥 Mengatasi masalah kulit terlalu kering / oily 💥 Menjadikan kulit lebih halus dan lembut 💥 Mengawal masalah pertumbuhan jerawat 💥 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut 💥 Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang . ☀️ Mengawal selera makan utk yg ingin berdiet . . KEBAIKAN ESP DARI SUDUT KESIHATAN . . 💥 Meningkatkan sel darah putih yg merupakan sistem pertahanan badan 💥Menguatkan rahim terutama yang pernah mengalami keguguran 💥 Mengelakkan kerapuhan tulang 💥 Memelihara kesihatan jantung 💥 Membentukan sel-sel baru 💥 Merendahkan bacaan bacaan diabetes dengan menstabilkan paras glukosa . ☀️ Menjadikan perut kenyang utk tempoh yg lama kerana GI nya yg rendah. . KHASIAT ESP UNTUK MASALAH GASTRIK . 💥 Mengurangkan keasidan dalam perut 💥 Memgelakkan hakisan dinding perut 💥 Membaiki tisu-tisu perut yang telah terhakis . . KELEBIHAN ESP UTK IBU MENGANDUNG . 💥 Meningkatkan imuniti badan ibu mengandung 💥 Mengawal berat ibu mengandung dan elak daripada diabetes 💥 Membantu pembentukan otot dan otak bayi 💥 Membantu menjadikan kulit baby dan ibu lebih cantik dan gebu 💥 Membantu ibu yg mengalami morning sickness dan alahan yang teruk 💥 Bantu untuk kekal bertenaga . . untuk apa-apa pertanyaan lanjut/ order boleh terus ws Fatihah yerr 😊 TRUSTED SID, NOR FATIHAH www.wasap.my/60189465910

YOUTH FULL SET Set ini terdiri daripada 6 produk berikut : 1. Luminous Gel Oil Cleanser 2. Perfecting skin toner 3. Youth Activating Serum 4. Age Defense Mineral Moisturizer SPF 50 5. Advanced Renewal Night Cream (Rich or Light) 6. Radiance C + E Capsules Fungsi setiap item dalam Youth Skincare : ☘ Cleanser – untuk polish, purify dan protect our skin. Ia bebas sabun dan mengimbangi pH anda 😊 ☘ Toner – untuk bebaskan kulit dari menjadi kusam dan jadikan kulit lebih bersinar ☘ Serum – memperbaharui sel kulit dan meremajakan kulit ☘ Moisturizer – untuk melindungi dari sinaran UV, melembutkan kulit dan memperbaiki tona kulit anda ☘ Night Cream – untuk menyokong sel kulit, untuk melembutkan dan memberi kesan cerah bercahaya ☘ Radiance C+E - untuk gebu, cerah dan mengurangkan garis dan kedutan serta memperbaiki tekstur kulit dan tona kulit keseluruhan Dapatkan set anda sekarang 😍 👉📱017-2785151 kakina 👉📱017-2785151 kakina #vitaleashaklee #bcomplex #vitcshaklee #espshaklee #ostematrikshaklee #espcantik #vitckulitcantik #shakleeselayang #shakleegombak #youtheffect #youthterbaik #youthsemulajadi #youthserum #youthcleanser #youthspf50 #yoithnightcream #youthtoner #youthce #youthvagen #youthmalaysia #jerawat #jeragat #kulitlebihcantik #kulitbersih

YOUTH FULL SET Set ini terdiri daripada 6 produk berikut : 1. Luminous Gel Oil Cleanser 2. Perfecting skin toner 3. Youth Activating Serum 4. Age Defense Mineral Moisturizer SPF 50 5. Advanced Renewal Night Cream (Rich or Light) 6. Radiance C + E Capsules Fungsi setiap item dalam Youth Skincare : ☘ Cleanser – untuk polish, purify dan protect our skin. Ia bebas sabun dan mengimbangi pH anda 😊 ☘ Toner – untuk bebaskan kulit dari menjadi kusam dan jadikan kulit lebih bersinar ☘ Serum – memperbaharui sel kulit dan meremajakan kulit ☘ Moisturizer – untuk melindungi dari sinaran UV, melembutkan kulit dan memperbaiki tona kulit anda ☘ Night Cream – untuk menyokong sel kulit, untuk melembutkan dan memberi kesan cerah bercahaya ☘ Radiance C+E - untuk gebu, cerah dan mengurangkan garis dan kedutan serta memperbaiki tekstur kulit dan tona kulit keseluruhan Dapatkan set anda sekarang 😍 👉📱017-2785151 kakina 👉📱017-2785151 kakina #vitaleashaklee #bcomplex #vitcshaklee #espshaklee #ostematrikshaklee #espcantik #vitckulitcantik #shakleeselayang #shakleegombak #youtheffect #youthterbaik #youthsemulajadi #youthserum #youthcleanser #youthspf50 #yoithnightcream #youthtoner #youthce #youthvagen #youthmalaysia #jerawat #jeragat #kulitlebihcantik #kulitbersih

YOUTH FULL SET Set ini terdiri daripada 6 produk berikut : 1. Luminous Gel Oil Cleanser 2. Perfecting skin toner 3. Youth Activating Serum 4. Age Defense Mineral Moisturizer SPF 50 5. Advanced Renewal Night Cream (Rich or Light) 6. Radiance C + E Capsules Fungsi setiap item dalam Youth Skincare : ☘ Cleanser – untuk polish, purify dan protect our skin. Ia bebas sabun dan mengimbangi pH anda 😊 ☘ Toner – untuk bebaskan kulit dari menjadi kusam dan jadikan kulit lebih bersinar ☘ Serum – memperbaharui sel kulit dan meremajakan kulit ☘ Moisturizer – untuk melindungi dari sinaran UV, melembutkan kulit dan memperbaiki tona kulit anda ☘ Night Cream – untuk menyokong sel kulit, untuk melembutkan dan memberi kesan cerah bercahaya ☘ Radiance C+E - untuk gebu, cerah dan mengurangkan garis dan kedutan serta memperbaiki tekstur kulit dan tona kulit keseluruhan Dapatkan set anda sekarang 😍 👉📱017-2785151 kakina 👉📱017-2785151 kakina #vitaleashaklee #bcomplex #vitcshaklee #espshaklee #ostematrikshaklee #espcantik #vitckulitcantik #shakleeselayang #shakleegombak #youtheffect #youthterbaik #youthsemulajadi #youthserum #youthcleanser #youthspf50 #yoithnightcream #youthtoner #youthce #youthvagen #youthmalaysia #jerawat #jeragat #kulitlebihcantik #kulitbersih

🌸 Ruang dan Peluang 🌸. . Sebab tu bisnes mobile spa ni best. Bisnes yang flexible 😊. . . . Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB atau nak sertai free preview mobile spa TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊. . #twb #homespa #mobilespa #kursusspa #homeandmobilespa #kursusspatwb #kursushomespa #kursusmobilespa #youthskincare #thewalkingbeauty #youtheffect #youthviral #youthcomplex #youthshaklee #twb_youth #spashaklee #teaminstamf #projekbuatduittwb #kursusspatermurah #kursusspabergerak #kursusmobilespaselangor #kursusmobilespakl #kursusmobilespamelaka #kursusspabersijil #makeover360 #trainingmobilespa #parttimejob #jombinaincomedenganmobilespa.

Ramai orang suka Facial.Sebab muka kita ni sebulan sekali perlu diservis!. . Itu sebabnya demand mobile spa melambung bung bung TINGGI! ❤️ . Spa bukan untuk kecantikan muka je. Tapi Spa TWB complete set dengan kecantikan luaran dan dalaman sekali ! . Perrrggggggh, luar dalam badan beb! . Ramai juga suka bersauna dan body scrub / urut lulur. Uolsss nak buat sendiri? Alamatnya ke laut la ko kak Bedah. Nak gosok-gosok tenyeh-tenyeh buang daki belakang badan pun main agak-agak yo sobab tangan tak smpai kan. Haha. . Pssssst. Dengan bersauna boleh jadikan uolss kurusssss tau coz bila uolss berkurung dalam sauna tu dalam 20 minit macam tu kan, habis segala mak nenek peluh merenjis keluar! Memang peberet perempuan ni sangat. Suka suka suka! . Kalau dah buat body scrub, mesti nak mandi la pulak kan. Haaaa, mandian aura TWB pun best tau! Soooo special ingredients. . Semua produk yang kami gunakan adalah dari produk “Semulajadi, Selamat dan Berkesan ”. . 💯 % Natural. . Dan nak tahu something tak? Gigirlsss ni kan sanggup berhabis cing cing cing ribu riban semata-mata untuk dapatkan servis di atas ni. . Sangat super duper classy korang bila once uolss dah terjebak dengan bisnes ni. Mekma tak pandai nak tipu-tipu ni. Takut dosa! 😁 . Nak sembang-sembang dengan Mekma? Picit-picit link Mekma di ruang bio @mekmatwb ya. . #twb #homespa #mobilespa #kursusspa #homeandmobilespa #kursusspatwb #kursushomespa #kursusmobilespa #youthskincare #thewalkingbeauty #youtheffect #youthviral #youthcomplex #youthshaklee #twb_youth #spashaklee #teaminstamf #projekbuatduittwb #kursusspatermurah #kursusspabergerak #kursusmobilespaselangor

SKILL MAHAL ======================== . Baru je attend Training, offer promo facial je customer dah berebut nak try! ☺️☺️☺️ . ✅ Skill spa TWB mudah. . ✅ TWB menggunakan Produk Premium dan 💯 % Bebas Kimia serta dijamin SELAMAT 🍃. . ✅ Youth Shaklee sesuai dengan semua jenis kulit. . ✅ 5 course spa dalam 1 bisnes 😊 etc. . Dalam TWB, Skill boleh diupgrade dari semasa ke semasa.. Bukan sahaja dapat ilmu spa, ilmu nutrisi pun u all akan dapat belajar sekali😊 . Practice makes perfect right? 😁 . #twb #homespa #mobilespa #kursusspa #homeandmobilespa #kursusspatwb #kursushomespa #kursusmobilespa #youthskincare #thewalkingbeauty #youtheffect #youthviral #youthcomplex #youthshaklee #twb_youth #spashaklee #teaminstamf #projekbuatduittwb #kursusspatermurah #kursusspabergerak #kursusmobilespaselangor