#youthviral

Photos and Videos about #youthviral

Mobile spa is on the go business. Boleh buat di mana-mana sahaja 😊. . . . Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB atau nak sertai free preview mobile spa TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊. . #twb #homespa #mobilespa #kursusspa #homeandmobilespa #kursusspatwb #kursushomespa #kursusmobilespa #youthskincare #thewalkingbeauty #youtheffect #youthviral #youthcomplex #youthshaklee #twb_youth #spashaklee #teaminstamf #projekbuatduittwb #kursusspatermurah #kursusspabergerak #kursusmobilespaselangor #kursusmobilespakl #kursusmobilespamelaka #kursusspabersijil #makeover360 #trainingmobilespa #parttimejob

✔️ Alfalfa ✔️ Vitamin c ✔️ B complex ✔️ YOUTH night routine Selamat malam semua 😴 #sensvkakmelah #youthskincare #youthviral #beyondorganic

Bila kak melah start pakai sunscreen? Baru je tahun 2018 adik oii Umur 28 tahun 🤗 Better late than never Makeup la tebal mana tapi kalau tak pakai sunscreen sayang seribu kali sayang #sensvkakmelah #youthskincare #sunscreen #moisturizer #spf50 #jeragat #youthviral #broadspectrum

Orang cakap orang shaklee ni cantik-cantik belaka. Yeke ??? Mak anak 4. Kenapa lagi muda dari anak 1 ni. 😄😄😄 Mestilahhhh. Kami pengguna setia Youth. Sebab nak hasilkan Youth kan ambik masa 8 tahun. Bukan produk cikai2 sebulan je dah siap. 😌 #norayouth #youthviral #kulit

One of the bukti yang business mobile spa boleb dijalankan di mana-mana sahaja. Balik kampung pun boleh 😊. . . . Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB atau nak sertai free preview mobile spa TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊. . #twb #homespa #mobilespa #kursusspa #homeandmobilespa #kursusspatwb #kursushomespa #kursusmobilespa #youthskincare #thewalkingbeauty #youtheffect #youthviral #youthcomplex #youthshaklee #twb_youth #spashaklee #teaminstamf #projekbuatduittwb #kursusspatermurah #kursusspabergerak #kursusmobilespaselangor #kursusmobilespakl #kursusmobilespamelaka #kursusspabersijil #makeover360 #trainingmobilespa #parttimejob #jombinaincomedenganmobilespa.

Testimoni vit-C . Vitamin C adalah vitamin yang sangat penting untuk kulit dan membantu nasalah kulit seperti jerawat, parut jerawat, kulit kusam serta sunburn. . Satu botol tahan 6 bulan. Harga RM9x sahaja 😊 . Your most wanted & trusted Shaklee Distributor 😉 . Regards, Fadzielah Ayub 013-9729482 Trusted Shaklee Distributor Blog: suricergas.blogspot.my . #sayajualshaklee #naturalproduct #suricergas #shakleemurah #shakleeselayang #shakleegombak #sayajualshaklee #shakleebatucave #shakleeselangor #shakleeselayangindah #setkulitcantik #setcantikshaklee #setberpantangshaklee #setkurus #setmenyusushaklee #milkbooster #vitamincshaklee #pengedarshaklee #shakleekl #shakleeeffect #shakleeterengganu #espshaklee #setkurusshaklee #herbalblendshaklee #collagenshaklee #ostematrixshaklee #youthshaklee #youthskincare #youthviral #setkurusshaklee #promoshaklee #teaminstamf

Bila kulit muka sihat, kita tak perlu pakai mekap tebal². Pakai bedak sikit sahaja bagi naik seri. Nak solat pun jadi senang kan? 😊 Pakai cleanser Youth sahaja pun boleh tanggal. Kadang² tak perlu bedak pun. Cukup pakai moisturizer SPF 50. Bab ni, tak kira lah kulit sihat ke tak, sunscreen wajib pakai! Untuk yang ada masalah kulit berjerawat agak kronik, Intan cadang supaya detox dulu dengan Set Detox Shaklee untuk rawat dari dalaman. Untuk luaran pulak, Intan cadang pakai skincare Youth. Skincare Youth ni bebas bahan kimia merbahaya, 100% organik, dan tinggi anti-oksidan tau! Kalau nak tahu lebih lanjut boleh whatsapp Intan okay😊 https://intanshaklee.wasap.my/ #youthviral #youtheffect

Kita pun kita menyanyi sekali 😀. . Jom korang. Berminat nak buat duit dengan mobile spa? Boleh contact saya ya. 010-4031219. . . . Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB atau nak sertai free preview mobile spa TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊. . #twb #homespa #mobilespa #kursusspa #homeandmobilespa #kursusspatwb #kursushomespa #kursusmobilespa #youthskincare #thewalkingbeauty #youtheffect #youthviral #youthcomplex #youthshaklee #twb_youth #spashaklee #teaminstamf #projekbuatduittwb #kursusspatermurah #kursusspabergerak #kursusmobilespaselangor #kursusmobilespakl #kursusmobilespamelaka #kursusspabersijil #makeover360 #trainingmobilespa #parttimejob #jombinaincomedenganmobilespa.

Semua member mobile spa TWB adalah member Shaklee juga sebab kami gunakan rangkaian produk Shaklee. . So alang-alang tu boleh buat income 2 penjuru terus. . Income mobile spa dapat income Shaklee pun dapat 😊. . . . Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB atau nak sertai free preview mobile spa TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊. . #twb #homespa #mobilespa #kursusspa #homeandmobilespa #kursusspatwb #kursushomespa #kursusmobilespa #youthskincare #thewalkingbeauty #youtheffect #youthviral #youthcomplex #youthshaklee #twb_youth #spashaklee #teaminstamf #projekbuatduittwb #kursusspatermurah #kursusspabergerak #kursusmobilespaselangor #kursusmobilespakl #kursusmobilespamelaka #kursusspabersijil #makeover360 #trainingmobilespa #parttimejob #jombinaincomedenganmobilespa.

HOT SELLING ESP . Sejujurnya ilah start consume ESP masa dalam pantang untuk energy dan milk booster. . Pengalaman menyusu anak lelaki memang mencabar. . Anak kuat menyusu. Ibu cepat lapar dan penat. Sakit-sakit badan. Anak meragam bila susu kurang. Rasa nak give up pun ada. . Nasib baik tak putus asa dan ikhtiar dengan ESP. Alhamdulilah, masih menyusu sampai anak 2 tahun 3 bulan. . Selain itu, banyak lagi manfaat ESP ni. . ✓ Nak KURUS : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama. . ✓ Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari. . ✓ Nak TAMBAH SUSU IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi. . ✓ Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat. . No wonder lah ESP ni salah satu supplement WAJIB consume untuk semua orang. Sesuai untuk lelaki, wanita, warga emas dan kanak-kanak. . Nak try ESP ni? . Your most wanted & trusted Shaklee Distributor 😉 . Regards, Fadzielah Ayub 013-9729482 Trusted Shaklee Distributor Blog: suricergas.blogspot.my . #sayajualshaklee #naturalproduct #suricergas #shakleemurah #shakleeselayang #shakleegombak #sayajualshaklee #shakleebatucave #shakleeselangor #shakleeselayangindah #setkulitcantik #setcantikshaklee #setberpantangshaklee #setkurus #setmenyusushaklee #milkbooster #vitamincshaklee #pengedarshaklee #shakleekl #shakleeeffect #shakleeterengganu #espshaklee #setkurusshaklee #herbalblendshaklee #collagenshaklee #ostematrixshaklee #youthshaklee #youthskincare #youthviral #setkurusshaklee #promoshaklee #teaminstamf

TESTIMONI YOUTH AGE DEFENSE MOISTURIZER SPF 50 💞 . Fall in love lebih jadinya bila dapat kulit pinkish pinkish ala - ala wanita korea kan?😍 . Jom start guna Youth Age Defense Moisturizer ni dari sekarang 😘 . #youtheffect #youthpromo #youthskincareshaklee #youthviral #cantikdenganyouth #kulitlembap #kulitanjal #kulitlembut #kulitglowing #shakleeputrajaya#sunblockyouth #shakleebalakong#shakleeserdang #shakleeendau#wng #ryg #bisneswithwng

Rahsia nak kulit cantik adalah lindungi dari sinaran matahari yang mengakibatkan kulit berkedut. . Kalau dahi korang berkedut, maknanya perlindungan dari sinaran uv tak cukup. Korang dah ada tanda penuaan. . So jangan tunggu dah teruk baru nak mula habit yang sihat untuk kulit tau! . Nak Youth sunblock yg bukan saja lindung kulit dari rosak tapi repair kulit untuk awet muda, putih dan gebu.... klik link kat bio tu ye😀 #youtheffect #youthpromo #youthskincareshaklee #youthviral #cantikdenganyouth #kulitlembap #kulitanjal #kulitlembut #kulitglowing #shakleeputrajaya #shakleebalakong#shakleeserdang #shakleeendau#wng #ryg #bisneswithwng

Pun boleh. Layaaannn. Business mudah dan flexible, buat apa nak pening kepala kan 😊. . Training mobile spa TWB dibuka seperti biasa. Contact me to get the detail. . . . Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB atau nak sertai free preview mobile spa TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊. . #twb #homespa #mobilespa #kursusspa #homeandmobilespa #kursusspatwb #kursushomespa #kursusmobilespa #youthskincare #thewalkingbeauty #youtheffect #youthviral #youthcomplex #youthshaklee #twb_youth #spashaklee #teaminstamf #projekbuatduittwb #kursusspatermurah #kursusspabergerak #kursusmobilespaselangor #kursusmobilespakl #kursusmobilespamelaka #kursusspabersijil #makeover360 #trainingmobilespa #parttimejob #jombinaincomedenganmobilespa.

Anyone mencari supplement Shaklee dengan EXCLUSIVE GUIDELINES cara amalkan vitamin dengan betul? . Kedai online @mamabeauty_bysue lah jawapannya. . Antara set-set yang ada dijual disana adalah : . ✅ SET KULIT SENSITIF ✅ SET KURUS & KEMPIS PERUT ✅ SET KESUBURAN ✅ SET HAMIL BERTENAGA ✅ SET BERPANTANG ✅ SET KENCING MANIS ✅ SET DARAH TINGGI ✅ SET SENDI ✅ SET MILKBOOSTER ✅ SET DETOX SIHAT ✅ SET SKINCARE YOUTH ✅ SET GASTRIK ✅ SET ECZEMA ✅ SET INCHLOSS OTOT ✅ SET KANAK-KANAK SIHAT ✅ SET RESDUNG ✅ SET KULIT TEGANG MUDA ✅ SET KUAT ANTIBODI ✅ SET RABUN MATA . DAN BANYAK LAGI! . So nak dapatkan PRODUK SHAKLEE dengan sue boleh wasap untuk jawapan segera. . Free consultant & fast delivery. . Nak order just KLIK link wasap di Profile 😉 . #setberpantang #setkulitcantik #hblow #jerawatnanah #parutjeragat #putihgebu #diabetes #setkurus #detox #youthviral #parutkawah #kulitkusam #kulitberminyak #hormonwanita #jantung #sethamil #milkbooster #sarapanberkhasiat #hfmd #krimserbaguna #promoshaklee #promoostematrix #promojomvivix #promojomdetox available COD #permatangpauh #seberangjaya #bagan #jitra #changloon #uumsintok

Anyone mencari supplement Shaklee dengan EXCLUSIVE GUIDELINES cara amalkan vitamin dengan betul? . Kedai online @mamabeauty_bysue lah jawapannya. . Antara set-set yang ada dijual disana adalah : . ✅ SET KULIT SENSITIF ✅ SET KURUS & KEMPIS PERUT ✅ SET KESUBURAN ✅ SET HAMIL BERTENAGA ✅ SET BERPANTANG ✅ SET KENCING MANIS ✅ SET DARAH TINGGI ✅ SET SENDI ✅ SET MILKBOOSTER ✅ SET DETOX SIHAT ✅ SET SKINCARE YOUTH ✅ SET GASTRIK ✅ SET ECZEMA ✅ SET INCHLOSS OTOT ✅ SET KANAK-KANAK SIHAT ✅ SET RESDUNG ✅ SET KULIT TEGANG MUDA ✅ SET KUAT ANTIBODI ✅ SET RABUN MATA . DAN BANYAK LAGI! . So nak dapatkan PRODUK SHAKLEE dengan sue boleh wasap untuk jawapan segera. . Free consultant & fast delivery. . Nak order just KLIK link wasap di Profile 😉 . #setberpantang #setkulitcantik #hblow #jerawatnanah #parutjeragat #putihgebu #diabetes #setkurus #detox #youthviral #parutkawah #kulitkusam #kulitberminyak #hormonwanita #jantung #sethamil #milkbooster #sarapanberkhasiat #hfmd #krimserbaguna #promoshaklee #promoostematrix #promojomvivix #promojomdetox available COD #permatangpauh #seberangjaya #bagan #jitra #changloon #uumsintok

Anyone mencari supplement Shaklee dengan EXCLUSIVE GUIDELINES cara amalkan vitamin dengan betul? . Kedai online @mamabeauty_bysue lah jawapannya. . Antara set-set yang ada dijual disana adalah : . ✅ SET KULIT SENSITIF ✅ SET KURUS & KEMPIS PERUT ✅ SET KESUBURAN ✅ SET HAMIL BERTENAGA ✅ SET BERPANTANG ✅ SET KENCING MANIS ✅ SET DARAH TINGGI ✅ SET SENDI ✅ SET MILKBOOSTER ✅ SET DETOX SIHAT ✅ SET SKINCARE YOUTH ✅ SET GASTRIK ✅ SET ECZEMA ✅ SET INCHLOSS OTOT ✅ SET KANAK-KANAK SIHAT ✅ SET RESDUNG ✅ SET KULIT TEGANG MUDA ✅ SET KUAT ANTIBODI ✅ SET RABUN MATA . DAN BANYAK LAGI! . So nak dapatkan PRODUK SHAKLEE dengan sue boleh wasap untuk jawapan segera. . Free consultant & fast delivery. . Nak order just KLIK link wasap di Profile 😉 . #setberpantang #setkulitcantik #hblow #jerawatnanah #parutjeragat #putihgebu #diabetes #setkurus #detox #youthviral #parutkawah #kulitkusam #kulitberminyak #hormonwanita #jantung #sethamil #milkbooster #sarapanberkhasiat #hfmd #krimserbaguna #promoshaklee #promoostematrix #promojomvivix #promojomdetox available COD #permatangpauh #seberangjaya #bagan #jitra #changloon #uumsintok

Ada yang tanya, apa kwlebihan ostematrix ni? . KELEBIHAN OSTEMATRIX: . 📍 ‎Menguatkan tulang dan gigi 📍Mengelakkan penyakit osteoporisis (tulang rapuh) ‎📍Memulihkan kekejangan, kebas kaki, tulang belakang dan cramp kaki (terutama ibu hamil) ?? ‎Mengurangkan masalah stress ‎📍Mengurangkan simpton PMS atau senggugut ketika period ‎📍Membantu masalah gastrik ‎📍Mengatasi masalah sembelit dan melembutkan najis ‎📍Menghilangkan masalah lenguh badan . Your most wanted & trusted Shaklee Distributor 😉 . Regards, Fadzielah Ayub 013-9729482 Trusted Shaklee Distributor Blog: suricergas.blogspot.my . #sayajualshaklee #naturalproduct #suricergas #shakleemurah #shakleeselayang #shakleegombak #sayajualshaklee #shakleebatucave #shakleeselangor #shakleeselayangindah #setkulitcantik #setcantikshaklee #setberpantangshaklee #setkurus #setmenyusushaklee #milkbooster #vitamincshaklee #pengedarshaklee #shakleekl #shakleeeffect #shakleeterengganu #espshaklee #setkurusshaklee #herbalblendshaklee #collagenshaklee #youthshaklee #youthskincare #youthviral #setkurusshaklee #promoshaklee ‎ ‎ ‎ ‎

Untuk yang ada masalah kulit kombinasi, boleh apply kedua - dua mask ni sekaligus tau! ✔ Youth Purifying Clay Mask untuk area kulit berminyak ✔ Youth Hydrating Gel Mask untuk area kulit kering. . Dan efek dia memang sangat best untuk kulit 😍 . Bulan Oktober ni, Youth Mask ni tengah promo tau! . Beli 2 mask ni dengan harga promo dan dapat FREE GIFT: 🌻 Youth Organza Bag 🌻 Youth Facial Brush 🌻 Youth Mask Usage Guide . Let's grab them now! . . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee#youthmask #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng#youthpurifyingclaymask #youthhydratinggelmask

TESTIMONI YOUTH HYDRATING GEL MASK ❤ . Tak perlu dah masukkan muka dalam fridge bagi sejuk sebab bila apply je gel mask ni muka dah rasa sejuk dah.😘 . . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee#youthmask #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

Siapa yang perlukan Youth Hydrating Gel Mask ni ? . ✔ Mereka yang ada masalah kulit kering ✔ Mereka yang selalu berada dalam aircond ✔ Mereka yang selalu ada masalah kulit menggelupas, kemerahan dan kegatalan . So, grab mask ni cepat-cepat tau 😀 . . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee#youthmask #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

4 BAHAN UTAMA DALAM YOUTH HYDRATING GEL MASK 🌻 . . Tak kenal maka tak cinta kan? Ni bahan - bahan utama dalam Youth Hydrating Gel Mask ni.😊. . . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee#youthmask #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

TESTIMONI YOUTH PURIFYING CLAY MASK ❤ . Untuk order, boleh contact Ida tau. . . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee#youthmask #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

YOUTH PURIFYING CLAY MASK bagus untuk : . ✔ Kulit berminyak ✔ Berjerawat ✔ Banyak blackheads dan whiteheads ✔ Selain tu clay mask ni untuk detoks kulit juga tau. . . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee#youthmask #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

BAHAN - BAHAN UTAMA DALAM YOUTH PURIFYING CLAY MASK 🌻 . Tak kenal maka tak cinta kan? . Ni untuk korang yang masih tertanya - tanya apa ingredients dalam Youth Clay Mask ni. . . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee#youthmask #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

APA KATA MEREKA ? . Youth Mask Shaklee. Pakai sekali je terus nsmpak kesan. . Best ke tak best?? . . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee#youthmask #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

Apa yang ada dengan Youth Mask ni? . . ✔ Puifying Clay Mask - untuk kulit berminyak dan berjerawat . ✔ Hydrating Gel Mask - untuk kulit kering dan sering terdedah dengan aircond . . Jom grab masa tengah Promo ni. Jimat sangat tau! . . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee#youthmask #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

Present to all of you💞 . New Youth Skincare product 🌻 . Youth mask in da house!!! . Youth Mask baru je di launch 1 Jun 2019 yang lepas. Tapi, permintaan tak putus - putus 😍 . Bulan ni jugak Youth Mask ni masih Promo! Harga terlajak murah 😀 . Jom grab sekarang! Korang boleh dapatkan Youth ni dari Ida. Special consultation tau ! 😍 . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee#youthmask #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

A beautiful you, starts with Youth Skincare. . . A safe skincare. Free from over 1500 types of harmful chemicals known in the skincare & cosmetics industry. . . A natural & beyond organic skincare made 100% from powerful botanical ingredients with detailed clinical tests that surpasses the 'organic' status. . . A skincare that is suitable for all skin types. . . A skincare that not only cleanses your skin, but also nourish and repair your skin to regain your youthful skin. . . A premium product at a very affordable price. Just for you 💖 . . #youthskincare #youthshaklee #youthviral #premiumskincare #organicskincare #shikinshaklee

A beautiful you, starts with Youth Skincare. . . A safe skincare. Free from over 1500 types of harmful chemicals known in the skincare & cosmetics industry. . . A natural & beyond organic skincare made 100% from powerful botanical ingredients with detailed clinical tests that surpasses the 'organic' status. . . A skincare that is suitable for all skin types. . . A skincare that not only cleanses your skin, but also nourish and repair your skin to regain your youthful skin. . . A premium product at a very affordable price. Just for you 💖 . . #youthskincare #youthshaklee #youthviral #premiumskincare #organicskincare #shikinshaklee

A beautiful you, starts with Youth Skincare. . . A safe skincare. Free from over 1500 types of harmful chemicals known in the skincare & cosmetics industry. . . A natural & beyond organic skincare made 100% from powerful botanical ingredients with detailed clinical tests that surpasses the 'organic' status. . . A skincare that is suitable for all skin types. . . A skincare that not only cleanses your skin, but also nourish and repair your skin to regain your youthful skin. . . A premium product at a very affordable price. Just for you 💖 . . #youthskincare #youthshaklee #youthviral #premiumskincare #organicskincare #shikinshaklee

A beautiful you, starts with Youth Skincare. . . A safe skincare. Free from over 1500 types of harmful chemicals known in the skincare & cosmetics industry. . . A natural & beyond organic skincare made 100% from powerful botanical ingredients with detailed clinical tests that surpasses the 'organic' status. . . A skincare that is suitable for all skin types. . . A skincare that not only cleanses your skin, but also nourish and repair your skin to regain your youthful skin. . . A premium product at a very affordable price. Just for you 💖 . . #youthskincare #youthshaklee #youthviral #premiumskincare #organicskincare #shikinshaklee

A beautiful you, starts with Youth Skincare. . . A safe skincare. Free from over 1500 types of harmful chemicals known in the skincare & cosmetics industry. . . A natural & beyond organic skincare made 100% from powerful botanical ingredients with detailed clinical tests that surpasses the 'organic' status. . . A skincare that is suitable for all skin types. . . A skincare that not only cleanses your skin, but also nourish and repair your skin to regain your youthful skin. . . A premium product at a very affordable price. Just for you 💖 . . #youthskincare #youthshaklee #youthviral #premiumskincare #organicskincare #shikinshaklee

A beautiful you, starts with Youth Skincare. . . A safe skincare. Free from over 1500 types of harmful chemicals known in the skincare & cosmetics industry. . . A natural & beyond organic skincare made 100% from powerful botanical ingredients with detailed clinical tests that surpasses the 'organic' status. . . A skincare that is suitable for all skin types. . . A skincare that not only cleanses your skin, but also nourish and repair your skin to regain your youthful skin. . . A premium product at a very affordable price. Just for you 💖 . . #youthskincare #youthshaklee #youthviral #premiumskincare #organicskincare #shikinshaklee

A beautiful you, starts with Youth Skincare. . . A safe skincare. Free from over 1500 types of harmful chemicals known in the skincare & cosmetics industry. . . A natural & beyond organic skincare made 100% from powerful botanical ingredients with detailed clinical tests that surpasses the 'organic' status. . . A skincare that is suitable for all skin types. . . A skincare that not only cleanses your skin, but also nourish and repair your skin to regain your youthful skin. . . A premium product at a very affordable price. Just for you 💖 . . #youthskincare #youthshaklee #youthviral #premiumskincare #organicskincare #shikinshaklee

A beautiful you, starts with Youth Skincare. . . A safe skincare. Free from over 1500 types of harmful chemicals known in the skincare & cosmetics industry. . . A natural & beyond organic skincare made 100% from powerful botanical ingredients with detailed clinical tests that surpasses the 'organic' status. . . A skincare that is suitable for all skin types. . . A skincare that not only cleanses your skin, but also nourish and repair your skin to regain your youthful skin. . . A premium product at a very affordable price. Just for you 💖 . . #youthskincare #youthshaklee #youthviral #premiumskincare #organicskincare #shikinshaklee

Cantik yang amat kulit Kak Inat ni tau! . Kulit dia yang sekarang ni berbeza sangat dengan kulit sebelum. . Nak tau tak Kak Inat makan apa? Kak Inat ni konsisten dengan Shaklee Collagen Powder untuk kecantikan dalaman! . Sekarang ni pulak dah topup dengan Youth Skincare! Rasa nak menyorok je bila tengok kulit Kak Inat ni. . Kulit halus mulus bak kulit baby. Siapa yang tak nak kan? Nampak lagi muda pulak tu.. . . Korang yang nak kulit macam Kak Inat ni, boleh contact Ida tau 😍 . . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

KENAPA PILIH YOUTH SKINCARE ?? . . Rata-rata cust yang dah mencuba Youth, ramai yang bagi feedback best : 🌸 Kulit jadi lebih tegang 🌸 Liang pori makin mengecil 🌸 Jerawat cepat mengecut dan parut jerawat dan tompok - tompok hitam cepat pudar dan hilang 🌸 Jerawat terbantut nak naik! Jerawat merah yang baru nak tumbuh boleh surut semula 🌸 Kulit semakin cerah dan glowing 🌸 Kulit makin lembap dan licin 🌸 Jeragat semakin berkurang dan makin pudar 🌸 Biji kolesterol bawah mata yang dah lama hinggap tu makin mengecil dan hilang! 🌸 Kedutan bawah mata makin pudar 🌸 Garis - garis halus pun dah makin kurang . . Korang boleh dapatkan Youth ni dari Ida. Special consultation tau ! 😍 . IDA 011-33206242 #youthpromo #youtheffect #youthskincareshaklee #youthviral #kulitanjal #kulitlembut #kulitputih #kulitcantik #cantikdenganyouth #wng #ryg #bisneswithwng

Baru je nak feeling-feeling bawang putih naik buai, Tetiba ada insan yang photo bomb pula 😕 Tapi takpelah Yang penting dah sapu Age Defense Moisturizer SPF50 Tak make up pun boleh Calit lipmatte je Jimat kan sunscreen dengan moisturizer ada dalam 1 tube? Bukan saje jimat Mudah nak bawak Korang dah ada ke belum? Kalau belum boleh roger kak melah #sensvkakmelah #youthskincare #youthviral #sunscreen #broadspectrum #moisturizer #ephyra #codeamberrose

Setiap bulan dan setiap kali minggu gaji. . . 5 SET ni memang HIGH DEMAND. . . korang yg tengah survey supplements yg sesuai dengan masalah korang boleh terus hubungi sue 24/7. . . Inn shaa Allah sue akan layan tip top first class✌️😘 . . Servis POSTAGE setiap hari termasuk cuti umum ke seluruh Malaysia dan available COD sekitar #napoh #jitra #smkh #changloon #uum #kualanerang #kodiang dan #penang. . . Memandangkan minggu ni minggu gaji, sue ada tawaran istimewa sape yang purchase minggu ni. Jangan lepaskan peluang k 😉 . . 📲www.wasap.my/601112586563 Suhaila sawai Trusted Shaklee Independent Distributor . . #setberpantang #setkulitcantik #hblow #jerawatnanah #diabetes #detox #youthviral #parutkawah #kulitkusam #kulitberminyak #hormonwanita #sethamil #milkbooster #imunebooster #hfmd #krimserbaguna #promoshaklee #uumsintok #promovivix #promoyouth #kedah #sungaiduapenang

Setiap bulan dan setiap kali minggu gaji. . . 5 SET ni memang HIGH DEMAND. . . korang yg tengah survey supplements yg sesuai dengan masalah korang boleh terus hubungi sue 24/7. . . Inn shaa Allah sue akan layan tip top first class✌️😘 . . Servis POSTAGE setiap hari termasuk cuti umum ke seluruh Malaysia dan available COD sekitar #napoh #jitra #smkh #changloon #uum #kualanerang #kodiang dan #penang. . . Memandangkan minggu ni minggu gaji, sue ada tawaran istimewa sape yang purchase minggu ni. Jangan lepaskan peluang k 😉 . . 📲www.wasap.my/601112586563 Suhaila sawai Trusted Shaklee Independent Distributor . . #setberpantang #setkulitcantik #hblow #jerawatnanah #diabetes #detox #youthviral #parutkawah #kulitkusam #kulitberminyak #hormonwanita #sethamil #milkbooster #imunebooster #hfmd #krimserbaguna #promoshaklee #uumsintok #promovivix #promoyouth #kedah #sungaiduapenang

Setiap bulan dan setiap kali minggu gaji. . . 5 SET ni memang HIGH DEMAND. . . korang yg tengah survey supplements yg sesuai dengan masalah korang boleh terus hubungi sue 24/7. . . Inn shaa Allah sue akan layan tip top first class✌️😘 . . Servis POSTAGE setiap hari termasuk cuti umum ke seluruh Malaysia dan available COD sekitar #napoh #jitra #smkh #changloon #uum #kualanerang #kodiang dan #penang. . . Memandangkan minggu ni minggu gaji, sue ada tawaran istimewa sape yang purchase minggu ni. Jangan lepaskan peluang k 😉 . . 📲www.wasap.my/601112586563 Suhaila sawai Trusted Shaklee Independent Distributor . . #setberpantang #setkulitcantik #hblow #jerawatnanah #diabetes #detox #youthviral #parutkawah #kulitkusam #kulitberminyak #hormonwanita #sethamil #milkbooster #imunebooster #hfmd #krimserbaguna #promoshaklee #uumsintok #promovivix #promoyouth #kedah #sungaiduapenang

Kelebihan yang ada pada youth skincare ni adalah penjagaan kulit yang memang dicipta khas untuk mempercepatkan pembaharuan sel kulit kepada kadar yang lebih cepat. Youth ni memudahkan kulit "bekerja" untuk maintain kekal elastik, tegang dan sihat. Dalam Youth Activating Serum saja ada 10 kali ganda kepekatan YOUTH Complex yang dalam proses paten. Youth bukan saja dapat elakkan penuaan di kulit muka, tapi turut bertindak pada sel dalaman kulit anda. Sihat dalaman, cantik luaran gitu. Best kan? Jom dapatkan PROMO STARTER PACK YOUTH sekarang! Masa ni lah nak cuba #youthviral ni. Murah sangat! Diskaun sampai 10% tau 😍 http://husnaaz.wasap.my/ Jemput follow IG : @iamhusnaamalina @vitaasouqbyhusna

Setiap bulan dan setiap kali minggu gaji. . . 5 SET ni memang HIGH DEMAND. . . korang yg tengah survey supplements yg sesuai dengan masalah korang boleh terus hubungi sue 24/7. . . Inn shaa Allah sue akan layan tip top first class✌️😘 . . Servis POSTAGE setiap hari termasuk cuti umum ke seluruh Malaysia dan available COD sekitar #napoh #jitra #smkh #changloon #uum #kualanerang #kodiang dan #penang. . . Memandangkan minggu ni minggu gaji, sue ada tawaran istimewa sape yang purchase minggu ni. Jangan lepaskan peluang k 😉 . . 📲www.wasap.my/601112586563 Suhaila sawai Trusted Shaklee Independent Distributor . . #setberpantang #setkulitcantik #hblow #jerawatnanah #diabetes #detox #youthviral #parutkawah #kulitkusam #kulitberminyak #hormonwanita #sethamil #milkbooster #imunebooster #hfmd #krimserbaguna #promoshaklee #uumsintok #promovivix #promoyouth #kedah #sungaiduapenang

Setiap bulan dan setiap kali minggu gaji. . . 5 SET ni memang HIGH DEMAND. . . korang yg tengah survey supplements yg sesuai dengan masalah korang boleh terus hubungi sue 24/7. . . Inn shaa Allah sue akan layan tip top first class✌️😘 . . Servis POSTAGE setiap hari termasuk cuti umum ke seluruh Malaysia dan available COD sekitar #napoh #jitra #smkh #changloon #uum #kualanerang #kodiang dan #penang. . . Memandangkan minggu ni minggu gaji, sue ada tawaran istimewa sape yang purchase minggu ni. Jangan lepaskan peluang k 😉 . . 📲www.wasap.my/601112586563 Suhaila sawai Trusted Shaklee Independent Distributor . . #setberpantang #setkulitcantik #hblow #jerawatnanah #diabetes #detox #youthviral #parutkawah #kulitkusam #kulitberminyak #hormonwanita #sethamil #milkbooster #imunebooster #hfmd #krimserbaguna #promoshaklee #uumsintok #promovivix #promoyouth #kedah #sungaiduapenang

Setiap bulan dan setiap kali minggu gaji. . . 5 SET ni memang HIGH DEMAND. . . korang yg tengah survey supplements yg sesuai dengan masalah korang boleh terus hubungi sue 24/7. . . Inn shaa Allah sue akan layan tip top first class✌️😘 . . Servis POSTAGE setiap hari termasuk cuti umum ke seluruh Malaysia dan available COD sekitar #napoh #jitra #smkh #changloon #uum #kualanerang #kodiang dan #penang. . . Memandangkan minggu ni minggu gaji, sue ada tawaran istimewa sape yang purchase minggu ni. Jangan lepaskan peluang k 😉 . . 📲www.wasap.my/601112586563 Suhaila sawai Trusted Shaklee Independent Distributor . . #setberpantang #setkulitcantik #hblow #jerawatnanah #diabetes #detox #youthviral #parutkawah #kulitkusam #kulitberminyak #hormonwanita #sethamil #milkbooster #imunebooster #hfmd #krimserbaguna #promoshaklee #uumsintok #promovivix #promoyouth #kedah #sungaiduapenang

Al kisahnya pagi tadi sebelum Codi Fendi pi kerja Kak melah perasan kulit muka dia mengelupas dan kering Mula mula pi la sapu day cream brand X, makin bercapuk pula kulit muka dia pastu jadi putih-putih Terus amek YOUTH toner dan Moisturizer Sapu toner kat kulit dulu untuk buang kulit kering tadi Pastu baru sapu moisturizer Barulah nampak elok sikit kulit Codi Fendi Bini kan tokey shaklee Mestilah guna skincare shaklee 😎 #sensvkakmelah #youthskincare #youthviral

(@ainullatif)

26 Days 13 Hours Ago

KULIT BERMINYAK TAK PERLU MOISTURISER? . . Kulit berminyak, kering, kombinasi semua kena pakai moisturiser. . . Why? . . Lepas cuci muka guna cleanser, kelembapan kulit akan hilang dan kulit akan detect loss of moisture and triggered untuk keluarkan lagi banyak minyak . . Tu sebab muka berminyak siap boleh buat goreng ikan!! . . Pakailah moisturiser untuk lock kelembapan kulit!! . . Kalau kulit jenis berminyak sangat, sapu tipis moisturiser especially di kawasan zon T . . Bila korang pakai moisturiser, at least kulit dah alert dia lembap, tak kering. So dia taklah keluarkan minyak berlebihan!! #youthskincare #youthmoisturiser #youthviral #kulitkering #kulitberminyak #shakleekedah #shakleejitra #shakleebandardarulaman #shakleepokoksena #shakleettis #shakleetts #shakleemurah #tamantunkusarina #tamantunkuintansafinaz #tamanmahsuri

(@ainullatif)

26 Days 15 Hours Ago

Orang kata... YOU ARE WHAT YOU EAT. And I take high quality antioxidant drink for my skin. Good morning semua. Saje selfie satu dengan mask. Bukan selalu kan nak pakai mask cenggini..hehe Muka tepek sunscreen youth je, kita dah lama tak pakai bedak 😝 #jerebu #youthskincare #youthsunscreen #sunblock #sunscreens #sunprotection #youthviral #shakleekedah #shakleejitra #shakleebandardarulaman #shakleepokoksena #shakleettis #shakleetts #tamantunkuintansafinaz #shakleetamantunkusarina #shakleekepalabatas #shakleeanakbukit #shakleemalau #shakleekelubi

(@ainullatif)

27 Days 3 Hours Ago

Really hate how I let the grossest things bother me. Paling utama: JERAWAT!! Haha.. Masalah dunia sejak dulu kala.. Paling meluat dan Paling stress Sebab sekali keluar jerawat nak kena fikir masa jerawat tu nak kecut akan makan masa berminggu-minggu. Lepas tu nak hilang parut makan masa bertahun tahun. Betapa merananyaa jiwa nak lepas setiap fasa tu. Korang boleh bayang tak? . . . Tapi sejak guna YOUTH skincare, cikgu enon dah tak risau dah. Hari ni naik jerawat, esok lusa terus kecut jerawat tu. Parut? Inshaallah tak tinggal bekas!! Fuhh.. Hanya yang dah cuba je yang faham, kan? Korang yang belum cuba, boleh la cuba. Start dengan cleanser & toner dulu. Kita tengok, jatuh cinta tak nanti? 😉 http://cikguenon.wasap.my/ p/s: muka jerawat pms hujung bulan baru keluar 4 ketul 🙄🙄 #youthskincare #jerawat #hilangjerawat #hilangparut #organicskincare #youthviral #awetmuda #shakleekedah #shakleejitra #shakleebandardarulaman #shakleekepalabatas #shakleettis #shakleetts #tamantunkuintansafinaz #tamantunkusarina #shakleeuum #shakleeanakbukit #tamanmelurjitra

Kiri tu masa nak pegi pagi taw.ada make up sis tempek highlighter taw. Tu nampak kilat2 sikit dekat pipi Kanan tu lak dah petang kul6 camtu. No make up. Gone already bila zohor ko dah tenyeh buang lepas tu ko malas nak letak pape dah Kau tempek #moisteriseryouth ja sebab dia ada spf50. Kau nak elakkn kesan buruk sinaran UVA UVB jadi kat kulit ko Yakin je uolss tak make up jalan tengah KL orang ramai. Maklumla ada YOUTH kan 😆 Korang patut try ok youth last promo bulan ni. Harga lebih murah. Harga asal RM850. Bulan ni RM612 sahaja!!! Cepat grab laaaaaaa #h2mblegacy #youthviral #youthpromo #shakleebtp #shakleerawang #shakleetamantunteja #shakleebrunei #shakleesingapore #shakleesandakan #shakleemiri

GLA COMPLEX: Pakar Bab Hormon Wanita. . Antara Kebaikan GLA: . ✅ Memperbaiki & mengatasi SENGGUGUT ✅ Melegakan simptom2 PMS ✅ Mebgawal atur KITARAN HAID yang tak teratur ✅ Menstabilkan HORMON ✅ Bantu tingkatkan KESUBURAN bagi wanita yg berikhtiar untuk HAMIL ✅ Bantu kurangkan simptom2 MENOPAUSE & melambatkan penuaan! ✅ Bantu kawal paras KOLESTEROL & atasi kencing manis (yg sering KEBAS2) . GLA ni juga ada campuran VITAMIN E. So sangat bagus untuk hilangkan PARUT & BEKAS JERAWAT, pudarkan kesan JERAGAT, MELEMBAPkan kulit & kulit jadi GLOWING! . Highly rekomen sangat GLA ni untuk anda yang ada problem period tak teratur, hormon tak stabil & sedang berikhtiar untuk hamil. InshaAllah boleh membantu. . TRUSTED SID Sue 011-12586563 . . #setberpantang #setkulitcantik #hblow #jerawatnanah #parutjeragat #putihgebu #diabetes #setkurus #detox #youthviral #parutkawah #kulitkusam #kulitberminyak #hormonwanita #jantung #sethamil #milkbooster #imunebooster #hfmd #krimserbaguna #promoshaklee #uumsintok #promovivix #promoyouth #kedah #seberangjaya #bagan #butterworth #bertam #sungaiduapenang

GLA COMPLEX: Pakar Bab Hormon Wanita. . Antara Kebaikan GLA: . ✅ Memperbaiki & mengatasi SENGGUGUT ✅ Melegakan simptom2 PMS ✅ Mebgawal atur KITARAN HAID yang tak teratur ✅ Menstabilkan HORMON ✅ Bantu tingkatkan KESUBURAN bagi wanita yg berikhtiar untuk HAMIL ✅ Bantu kurangkan simptom2 MENOPAUSE & melambatkan penuaan! ✅ Bantu kawal paras KOLESTEROL & atasi kencing manis (yg sering KEBAS2) . GLA ni juga ada campuran VITAMIN E. So sangat bagus untuk hilangkan PARUT & BEKAS JERAWAT, pudarkan kesan JERAGAT, MELEMBAPkan kulit & kulit jadi GLOWING! . Highly rekomen sangat GLA ni untuk anda yang ada problem period tak teratur, hormon tak stabil & sedang berikhtiar untuk hamil. InshaAllah boleh membantu. . TRUSTED SID Sue 011-12586563 . . #setberpantang #setkulitcantik #hblow #jerawatnanah #parutjeragat #putihgebu #diabetes #setkurus #detox #youthviral #parutkawah #kulitkusam #kulitberminyak #hormonwanita #jantung #sethamil #milkbooster #imunebooster #hfmd #krimserbaguna #promoshaklee #uumsintok #promovivix #promoyouth #kedah #seberangjaya #bagan #butterworth #bertam #sungaiduapenang

GLA COMPLEX: Pakar Bab Hormon Wanita. . Antara Kebaikan GLA: . ✅ Memperbaiki & mengatasi SENGGUGUT ✅ Melegakan simptom2 PMS ✅ Mebgawal atur KITARAN HAID yang tak teratur ✅ Menstabilkan HORMON ✅ Bantu tingkatkan KESUBURAN bagi wanita yg berikhtiar untuk HAMIL ✅ Bantu kurangkan simptom2 MENOPAUSE & melambatkan penuaan! ✅ Bantu kawal paras KOLESTEROL & atasi kencing manis (yg sering KEBAS2) . GLA ni juga ada campuran VITAMIN E. So sangat bagus untuk hilangkan PARUT & BEKAS JERAWAT, pudarkan kesan JERAGAT, MELEMBAPkan kulit & kulit jadi GLOWING! . Highly rekomen sangat GLA ni untuk anda yang ada problem period tak teratur, hormon tak stabil & sedang berikhtiar untuk hamil. InshaAllah boleh membantu. . TRUSTED SID Sue 011-12586563 . . #setberpantang #setkulitcantik #hblow #jerawatnanah #parutjeragat #putihgebu #diabetes #setkurus #detox #youthviral #parutkawah #kulitkusam #kulitberminyak #hormonwanita #jantung #sethamil #milkbooster #imunebooster #hfmd #krimserbaguna #promoshaklee #uumsintok #promovivix #promoyouth #kedah #seberangjaya #bagan #butterworth #bertam #sungaiduapenang

GLA COMPLEX: Pakar Bab Hormon Wanita. . Antara Kebaikan GLA: . ✅ Memperbaiki & mengatasi SENGGUGUT ✅ Melegakan simptom2 PMS ✅ Mebgawal atur KITARAN HAID yang tak teratur ✅ Menstabilkan HORMON ✅ Bantu tingkatkan KESUBURAN bagi wanita yg berikhtiar untuk HAMIL ✅ Bantu kurangkan simptom2 MENOPAUSE & melambatkan penuaan! ✅ Bantu kawal paras KOLESTEROL & atasi kencing manis (yg sering KEBAS2) . GLA ni juga ada campuran VITAMIN E. So sangat bagus untuk hilangkan PARUT & BEKAS JERAWAT, pudarkan kesan JERAGAT, MELEMBAPkan kulit & kulit jadi GLOWING! . Highly rekomen sangat GLA ni untuk anda yang ada problem period tak teratur, hormon tak stabil & sedang berikhtiar untuk hamil. InshaAllah boleh membantu. . TRUSTED SID Sue 011-12586563 . . #setberpantang #setkulitcantik #hblow #jerawatnanah #parutjeragat #putihgebu #diabetes #setkurus #detox #youthviral #parutkawah #kulitkusam #kulitberminyak #hormonwanita #jantung #sethamil #milkbooster #imunebooster #hfmd #krimserbaguna #promoshaklee #uumsintok #promovivix #promoyouth #kedah #seberangjaya #bagan #butterworth #bertam #sungaiduapenang

Bila cik abe dah hon kereta kat luar rumah, Terus melompat masuk bilik bersiap ✔️ Age Defense Moisturizer SPF50 ✔️ Lipmatte coral lily+amber rose Sarung tudung Sap sap soi SIAP! In 5 minutes Confident keluar tanpa make up even kulit tak flawless lagi Yang penting dah sapu sunscreen Camne? Ok ke idok? 😉 #sensvkakmelah #youthskincare #youthviral #sunscreen #moisturizer #spf50

Pelik gak drive setelah sekian lama berpantang duk rumah. Rasa macam bukan kereta sendiri. HAHAHA Working mode. Senior Coordinator Zaifadzmeen. #seminarturboryg #shakleeklcc #shakleeselayang #duckscarves #youthskincare #youthviral

⁣⁣ LUMINOUS GEL OIL CLEANSER⁣⁣ ⁣⁣ Bahan utama gel oil cleanser Vital repair+, muscadine grape extract, green algae complex.⁣⁣ ⁣⁣ Bertindak 3 dalam 1 sebagai:⁣⁣ ⁣⁣ 🌠Face wash⁣⁣ 🌠Exfoliator⁣⁣ 🌠Oil cleansing⁣⁣ ⁣⁣ 🌹Sesuai untuk semua jenis kulit. Sangat efisyen membersihkan kotoran & minyak di permukaan kulit muka.⁣⁣ ⁣⁣ 🌹Membersihkan sambil merawat masalah kulit muka akibat radikal bebas & pencemaran alam sekitar & cahaya matahari.⁣⁣ ⁣⁣ 🌹Kelebihan muscadine grape dalam resveratrol membantu merawat keradangan kulit seperti jerawat dan eczema⁣⁣ ⁣⁣ 🌹Guna sikit pun cukup kerana Green Algae Complex akan exfoliate dan membersihkan kulit dengan lembut. Dapat membuang sel-sel kulit mati dengan berkesan⁣⁣ (tak perlu lagi biji2 skrub utk membersihkan kulit yang juga dapat mencalarkan kulit)⁣⁣ ⁣⁣ 🌹Sambil membersihkan kulit, segala nutrien dalam Vital Repair+ dan Muscadine Grape Extract akan membekalkan nutrien pada kulit⁣⁣ ⁣⁣ 🌹PH seimbang. Sesuai dengan keadaan kulit. Ia membantu memperlahankan pembiakan bakteria yang menjadi punca jerawat pada kulit, mengekalkan struktur kulit & kelembapan pada kulit.⁣⁣ ⁣⁣ 🌹Tidak mengandungi bahan sabun, jadi langsung tak mengeringkan kulit! Walaupun kita cuci muka lama2, tak ada langsung rasa kulit terterik dan tegang. Memang best sangat.⁣⁣ ⁣ Untuk pembelian boleh wassap Syera di link bio ya 😊⁣ ⁣⁣ #shakleebukitjalil #skincareorganic #skincarealami #shakleemurah #youthmurah #youthviral

Youth Starter Set khas untuk New Member ❤ Promosi HARGA MURAH last bulan ni weiiii 😱😱😱 . . Hanya RM612 berbanding Rm680 anda layak . . 💥Dapat Produk 💥Dapat Free membership 💥Dapat Free postage 💥Dapat Free Gift 💥Dapat CASH BONUS . . Member pun harga Rm680 tau. Jadi beruntung yang beli set ni untuk bulan ni. . . Jimat berganda-ganda! . . Jangan lepaskan peluang. DM sis lelaju untuk info lanjut😍 . . 📲014.8577216

🌸 Ruang dan Peluang 🌸. . Sebab tu bisnes mobile spa ni best. Bisnes yang flexible 😊. . . . Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB atau nak sertai free preview mobile spa TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊. . #twb #homespa #mobilespa #kursusspa #homeandmobilespa #kursusspatwb #kursushomespa #kursusmobilespa #youthskincare #thewalkingbeauty #youtheffect #youthviral #youthcomplex #youthshaklee #twb_youth #spashaklee #teaminstamf #projekbuatduittwb #kursusspatermurah #kursusspabergerak #kursusmobilespaselangor #kursusmobilespakl #kursusmobilespamelaka #kursusspabersijil #makeover360 #trainingmobilespa #parttimejob #jombinaincomedenganmobilespa.

TESTIMONI YOUTH SHAKLEE ====================== . Rata-rata customer yang dah mencuba YOUTH SKINCARE ramai yang beri feedback best! . 🌹Kulit jadi lebih tegang 🌹Liang pori makin mengecil 🌹Jerawat mengecut dan parut jerawat tompok-tompok hitam cepat pudar dan hilang . 🌹Jerawat terbantut nak naik! Jerawat merah yang baru nak tumbuh boleh surut semula . 🌹Kulit semakin cerah dan glowing 🌹Kulit makin lembab dan licin . 🌹Jeragat makin berkurang dan makin pudar 🌹Ada customer bagitau biji kolestrol bawah mata yang dah lama hinggap tu makin mengecil dan hilang ! . 🌹Kedutan bawah mata makin pudar. Garis-garis halus pun dah makin berkurang . . Apa yang best sangat YOUTH Shaklee nie berbanding skincare yang lain? . ✅ 💯 natural! (bebas dari 2500 chemicals!) ✅ 💯 vegan! (diesktrak drpd tumbuhan semulajadi) ✅ Dibuktikan sesuai utk mata sensitif! ✅ Dibuktikan berkesan utk SEMUA jenis kulit! ✅ Dibuktikan sesuai utk lelaki, perempuan, 20an hingga warga emas! ✅ Dibuktikan mampu menjadikan kulit kelihatan lebih muda dari usia sebenar! 😍 ✅ Kesan seawal 7hari! 😎 ✅ Bebas Gluten! . 📲 0148577216 📲 0148577216

Wajib apply even dalam rumah. Nak keluar rumah of course la kena apply Barulah kulit terpelihara Jeragat baru tak timbul Biarkan jeragat lama memudarkan diri 😉 #sensvkakmelah #youthskincare #youthviral #sunscreen #broadspectrum #moisturizer #spf50 #jeragat

Ramai orang suka Facial.Sebab muka kita ni sebulan sekali perlu diservis!. . Itu sebabnya demand mobile spa melambung bung bung TINGGI! ❤️ . Spa bukan untuk kecantikan muka je. Tapi Spa TWB complete set dengan kecantikan luaran dan dalaman sekali ! . Perrrggggggh, luar dalam badan beb! . Ramai juga suka bersauna dan body scrub / urut lulur. Uolsss nak buat sendiri? Alamatnya ke laut la ko kak Bedah. Nak gosok-gosok tenyeh-tenyeh buang daki belakang badan pun main agak-agak yo sobab tangan tak smpai kan. Haha. . Pssssst. Dengan bersauna boleh jadikan uolss kurusssss tau coz bila uolss berkurung dalam sauna tu dalam 20 minit macam tu kan, habis segala mak nenek peluh merenjis keluar! Memang peberet perempuan ni sangat. Suka suka suka! . Kalau dah buat body scrub, mesti nak mandi la pulak kan. Haaaa, mandian aura TWB pun best tau! Soooo special ingredients. . Semua produk yang kami gunakan adalah dari produk “Semulajadi, Selamat dan Berkesan ”. . 💯 % Natural. . Dan nak tahu something tak? Gigirlsss ni kan sanggup berhabis cing cing cing ribu riban semata-mata untuk dapatkan servis di atas ni. . Sangat super duper classy korang bila once uolss dah terjebak dengan bisnes ni. Mekma tak pandai nak tipu-tipu ni. Takut dosa! 😁 . Nak sembang-sembang dengan Mekma? Picit-picit link Mekma di ruang bio @mekmatwb ya. . #twb #homespa #mobilespa #kursusspa #homeandmobilespa #kursusspatwb #kursushomespa #kursusmobilespa #youthskincare #thewalkingbeauty #youtheffect #youthviral #youthcomplex #youthshaklee #twb_youth #spashaklee #teaminstamf #projekbuatduittwb #kursusspatermurah #kursusspabergerak #kursusmobilespaselangor

SKILL MAHAL ======================== . Baru je attend Training, offer promo facial je customer dah berebut nak try! ☺️☺️☺️ . ✅ Skill spa TWB mudah. . ✅ TWB menggunakan Produk Premium dan 💯 % Bebas Kimia serta dijamin SELAMAT 🍃. . ✅ Youth Shaklee sesuai dengan semua jenis kulit. . ✅ 5 course spa dalam 1 bisnes 😊 etc. . Dalam TWB, Skill boleh diupgrade dari semasa ke semasa.. Bukan sahaja dapat ilmu spa, ilmu nutrisi pun u all akan dapat belajar sekali😊 . Practice makes perfect right? 😁 . #twb #homespa #mobilespa #kursusspa #homeandmobilespa #kursusspatwb #kursushomespa #kursusmobilespa #youthskincare #thewalkingbeauty #youtheffect #youthviral #youthcomplex #youthshaklee #twb_youth #spashaklee #teaminstamf #projekbuatduittwb #kursusspatermurah #kursusspabergerak #kursusmobilespaselangor

Lepas combined two colours of lipmatte Coral lily + amber rose Muka pun baru lepas pakai mask YOUTH 😉 Amacam? Onz tak onz? *tudung lain warna sebab yang awal pagi dah selamat dicuci😅 #sensvkakmelah #youthskincare #youthviral #ephyra #codecorallily #codeamberrose

Kiri - coral lily Kanan - amber rose Kanan atau kiri yang sesuai untuk kak melah? Maafkan bare face kak melah 😅 #sensvkakmelah #youthskincare #youthviral #ephyra #codecorallily #codeamberrose

🌸 PUAS HATI 🌸 . Emmmm. Puas hati dapat extra income banyak ni untuk sehari. . Kalau hari-hari mcam ni separuh daripada duit gaji bulanan boleh simpan je 😊. . . . Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB atau nak sertai free preview mobile spa TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊. . #twb #homespa #mobilespa #kursusspa #homeandmobilespa #kursusspatwb #kursushomespa #kursusmobilespa #youthskincare #thewalkingbeauty #youtheffect #youthviral #youthcomplex #youthshaklee #twb_youth #spashaklee #teaminstamf #projekbuatduittwb #kursusspatermurah #kursusspabergerak #kursusmobilespaselangor #kursusmobilespakl #kursusmobilespamelaka #kursusspabersijil #makeover360 #trainingmobilespa #parttimejob #jombinaincomedenganmobilespa.

Ambik haaa. Siap booking setahun terus. Bila customer puas hati memang tak akan teragak-agak nak booking in advance pun. . Alhamdulillah module, teknik, dan produk yang digunakan dalam mobile spa TWB memang the best. Sebab tu Insyaallah senang nak dapat loyal customers 😊. . . . Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB atau nak sertai free preview mobile spa TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊. . #twb #homespa #mobilespa #kursusspa #homeandmobilespa #kursusspatwb #kursushomespa #kursusmobilespa #youthskincare #thewalkingbeauty #youtheffect #youthviral #youthcomplex #youthshaklee #twb_youth #spashaklee #teaminstamf #projekbuatduittwb #kursusspatermurah #kursusspabergerak #kursusmobilespaselangor #kursusmobilespakl #kursusmobilespamelaka #kursusspabersijil #makeover360 #trainingmobilespa #parttimejob #jombinaincomedenganmobilespa.

Superbbbbbb gilos ko jemah, meletops pop pop buat duit yo. Sampai setahun punya booking tuh. Bravo bravo dear! 💪 . Alhamdulillah, rezeki tak pernah salah alamat dan tak pernah sesat masuk lorong rumah orang lain. Hehe. Kalau dah memang rezeki hampa, memang la rezeki hampa kan. . Ada ilmu, ada skill kompom jalan dan redah ja. Dan yang paling penting, uols ada ilmu uols takkan sesat buat bisnes sampai langgar dinding hokey. . #twb #homespa #mobilespa #kursusspa #homeandmobilespa #kursusspatwb #kursushomespa #kursusmobilespa #youthskincare #thewalkingbeauty #youtheffect #youthviral #youthcomplex #youthshaklee #twb_youth #spashaklee #teaminstamf #projekbuatduittwb #kursusspatermurah #kursusspabergerak #kursusmobilespaselangor

BAGAIMANA COLLAGEN BANTU CANTIKKAN KULIT? . Collagen nie umpama gam yg akan memegang kulit kita. . Contohnya kasut, semakin lama gam kasut kita makin berkurang, makin tak kuat, sampai la 1 masa tu terjadi mulut buaya 😂 . Pastu kita pun kalut cari gam gajah nak gam semula. Betul tak? . Sama macam collagen, sebab tu penting untuk kita ambil collagen. Untuk tingkatkan semula penghasilan collagen dalam badan kita. . Tapii, jangan sembarangan ambil collagen yang kandungan entah pape je! . Kena buat kajian collagen yg kita nak ambil tu. Macam Collagen Powder Shaklee sangat berkualiti tinggi. . ✅ Kekalkan kulit anjal dan lembap ✅ Menyokong kekuatan sendi ✅ Menguatkan tulang dan otot ✅ Mengurangkan keradangan . So collagen bukan untuk kulit semata-mata tau! Seluruh badan kita perlukan collagen untuk kesihatan yg lebih baik. . Nak tahu lebih lanjut tentang collagen powder Shaklee tak? . Whatsapp sue for order atau boleh klik link di bio . TRUSTED SID Sue 011-12586563 . #setberpantang #setkulitcantik #hblow #jerawatnanah #parutjeragat #putihgebu #diabetes #setkurus #detox #youthviral #parutkawah #kulitkusam #kulitberminyak #hormonwanita #jantung #sethamil #milkbooster #sarapanberkhasiat #hfmd #krimserbaguna #promoshaklee #vivixmurah #youthmurah #permatangpauh #seberangjaya #bagan #butterworth #bertam #kedah #uumsintok

BAGAIMANA COLLAGEN BANTU CANTIKKAN KULIT? . Collagen nie umpama gam yg akan memegang kulit kita. . Contohnya kasut, semakin lama gam kasut kita makin berkurang, makin tak kuat, sampai la 1 masa tu terjadi mulut buaya 😂 . Pastu kita pun kalut cari gam gajah nak gam semula. Betul tak? . Sama macam collagen, sebab tu penting untuk kita ambil collagen. Untuk tingkatkan semula penghasilan collagen dalam badan kita. . Tapii, jangan sembarangan ambil collagen yang kandungan entah pape je! . Kena buat kajian collagen yg kita nak ambil tu. Macam Collagen Powder Shaklee sangat berkualiti tinggi. . ✅ Kekalkan kulit anjal dan lembap ✅ Menyokong kekuatan sendi ✅ Menguatkan tulang dan otot ✅ Mengurangkan keradangan . So collagen bukan untuk kulit semata-mata tau! Seluruh badan kita perlukan collagen untuk kesihatan yg lebih baik. . Nak tahu lebih lanjut tentang collagen powder Shaklee tak? . Whatsapp sue for order atau boleh klik link di bio . TRUSTED SID Sue 011-12586563 . #setberpantang #setkulitcantik #hblow #jerawatnanah #parutjeragat #putihgebu #diabetes #setkurus #detox #youthviral #parutkawah #kulitkusam #kulitberminyak #hormonwanita #jantung #sethamil #milkbooster #sarapanberkhasiat #hfmd #krimserbaguna #promoshaklee #vivixmurah #youthmurah #permatangpauh #seberangjaya #bagan #butterworth #bertam #kedah #uumsintok

BAGAIMANA COLLAGEN BANTU CANTIKKAN KULIT? . Collagen nie umpama gam yg akan memegang kulit kita. . Contohnya kasut, semakin lama gam kasut kita makin berkurang, makin tak kuat, sampai la 1 masa tu terjadi mulut buaya 😂 . Pastu kita pun kalut cari gam gajah nak gam semula. Betul tak? . Sama macam collagen, sebab tu penting untuk kita ambil collagen. Untuk tingkatkan semula penghasilan collagen dalam badan kita. . Tapii, jangan sembarangan ambil collagen yang kandungan entah pape je! . Kena buat kajian collagen yg kita nak ambil tu. Macam Collagen Powder Shaklee sangat berkualiti tinggi. . ✅ Kekalkan kulit anjal dan lembap ✅ Menyokong kekuatan sendi ✅ Menguatkan tulang dan otot ✅ Mengurangkan keradangan . So collagen bukan untuk kulit semata-mata tau! Seluruh badan kita perlukan collagen untuk kesihatan yg lebih baik. . Nak tahu lebih lanjut tentang collagen powder Shaklee tak? . Whatsapp sue for order atau boleh klik link di bio . TRUSTED SID Sue 011-12586563 . #setberpantang #setkulitcantik #hblow #jerawatnanah #parutjeragat #putihgebu #diabetes #setkurus #detox #youthviral #parutkawah #kulitkusam #kulitberminyak #hormonwanita #jantung #sethamil #milkbooster #sarapanberkhasiat #hfmd #krimserbaguna #promoshaklee #vivixmurah #youthmurah #permatangpauh #seberangjaya #bagan #butterworth #bertam #kedah #uumsintok