#zealvermalaysia

223 posts tagged with #zealvermalaysia

Photos and Videos about #zealvermalaysia

(@_jersiteammurah)

13 Hours Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Warrix Model : Warrix CI-DO Price : Rm 32 (Baju+cop nama dan nombor) Size : S M L XL 2XL 3XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #swapreviewmalaysia #swapreview #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

2 Days 6 Hours Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Warrix Model : Warrix 3318N Price : Rm 42 (Baju+cop nama dan nombor) Size : S M L XL 2XL 3XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #swapreviewmalaysia #swapreview #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

2 Days 11 Hours Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Grand Sport Model : Grand Sport 11-460 Price : Rm 40 (Baju+cop nama dan nombor) Size : XS S M L XL 2XL 3XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

3 Days 10 Hours Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Warrix Model : Warrix Lonzo Price : Rm 38 (Baju+cop nama dan nombor) Size : S M L XL 2XL 3XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #swapreviewmalaysia #swapreview #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

4 Days 13 Hours Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Eureka Model : Eureka A5029 Price : Rm 42 (Baju+cop nama dan nombor) Size : M L XL 2XL 3XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

9 Days 18 Hours Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Eureka Model : Eureka A2023 Price : Rm 42 (Baju+cop nama dan nombor) Size : S M L XL 2XL 3XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

11 Days 9 Hours Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : S SPEED Model : S SPEED 456 Price : Rm 28 (Baju+cop nama dan nombor) Size : S M L XL 2XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

12 Days 16 Hours Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Grand Sport Model : Grand Sport 11-444 Price : Rm 29 (Baju+cop nama dan nombor) Size : XS S M L XL 2XL 3XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

14 Days 5 Hours Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Sakka Model : Sakka Basiz Price : Rm 25 (Baju+cop nama dan nombor) Add logo and sponsor available Size : S M L XL 2XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

15 Days 5 Hours Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Warrix Model : Warrix Price : Rm 52 (Baju+cop nama dan nombor) Size : S M L XL 2XL 3XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #swapreviewmalaysia #swapreview #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

16 Days 6 Hours Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Grand Sport Model : Grand Sport 11-456 Price : Rm 29 (Baju+cop nama dan nombor) Size : XS S M L XL 2XL 3XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

18 Days 6 Hours Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Monsta Model : Monsta 117 Price : Rm 27 (Baju+cop nama dan nombor) Size : S M L XL 2XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

19 Days 6 Hours Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Versus Model : Versus VLS-M01 Price : Rm 30 (Baju+cop nama dan nombor) Size : S M L XL 2XL 3XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #swapreviewmalaysia #swapreview #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

19 Days 10 Hours Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Cadenza Model : Cadenza CL-6 Price : Rm 32 (Baju+cop nama dan nombor) Size : S M L XL 2XL F Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

20 Days 15 Hours Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Eureka Model : Eureka A2021 Price : Rm 55 (Baju+cop nama dan nombor) Size : M L XL 2XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

21 Days 11 Hours Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Eureka Model : Eureka A5030 Price : Rm 42 (Baju+cop nama dan nombor) Size : M L XL 2XL 3XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

23 Days 9 Hours Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Monsta Model : Monsta 117 Price : Rm 27 (Baju+cop nama dan nombor) Size : S M L XL 2XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

24 Days 10 Hours Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Cadenza Model : Cadenza Change CZ-14 Price : Rm 28 (Baju+cop nama dan nombor) Add logo dan sponsor available Size : S M L XL 2XL 3XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

27 Days 12 Hours Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Eureka Model : Eureka Golden Generation Price : Rm 42 (Baju+cop nama dan nombor) Size : M L XL 2XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

28 Days 9 Hours Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Versus Model : Versus 002 Price : Rm 35 (Baju+cop nama dan nombor) Size : S M L XL 2XL 3XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

2018-10-21 04:55:48

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Versus Model : Versus Price : Rm 26 (Baju+cop nama dan nombor) Size : S M L XL 2XL 3XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #swapreviewmalaysia #swapreview #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

2018-10-20 08:16:01

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Grand Sport Model : Grand Sport 11-451 Price : Rm 30 (Baju+cop nama dan nombor) Size : XS S M L XL 2XL 3XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

2018-10-19 07:24:12

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Sakka Model : Sakka Wonder Price : Rm 32 (Baju+cop nama dan nombor) Size : S M L XL 2XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

2018-10-19 00:05:08

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Cadenza Model : Cadenza Change CZ-14 Price : Rm 28 (Baju+cop nama dan nombor) Add logo dan sponsor available Size : S M L XL 2XL 3XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

2018-10-17 08:40:19

Ada sesiapa kat sini ada team bola/futsal sendiri? Belum ada jersi team lagi? Teringin nak pakai jersi team original yang murah? Tunggu apa lagi geng. @king.jersi la tempatnya. Korang boleh pilih design mana yg suka dan minat. . . Cuma perlu whatsapp 0145103665 atau tekan je link kat bio tu. First come first serve tau. Sape order dulu dia dapat cepat. Jersi siap within 2 weeks je. 😘😘 . . Brand: Okane Model: Okane 1001 Price: Rm 27 ( Baju+cop nama dan nombor) Size: S M L XL 2XL 4XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #swapreviewmalaysia #swapreview #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

2018-10-17 06:04:42

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Grand Sport Model : Grand Sport 11-451 Price : Rm 32 (Baju+cop nama dan nombor) Size : XS S M L XL 2XL 3XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

2018-10-16 04:54:03

Ada sesiapa kat sini ada team bola/futsal sendiri? Belum ada jersi team lagi? Teringin nak pakai jersi team original yang murah? Tunggu apa lagi geng. @king.jersi la tempatnya. Korang boleh pilih design mana yg suka dan minat. . . Cuma perlu whatsapp 0145103665 atau tekan je link kat bio tu. First come first serve tau. Sape order dulu dia dapat cepat. Jersi siap within 2 weeks je. 😘😘 . . Brand: Relate Model: Relate R18 Price: Rm 26 ( Baju+cop nama dan nombor) Size: S M L XL 2Xl Minimum: 7 pcs . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

2018-10-13 06:14:19

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Cadenza Model : Cadenza Change CZ-14 Price : Rm 28 (Baju+cop nama dan nombor) Add logo dan sponsor available Size : S M L XL 2XL 3XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

2018-10-13 00:04:43

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Cadenza Model : Cadenza Change CZ-14 Price : Rm 28 (Baju+cop nama dan nombor) Add logo dan sponsor available Size : S M L XL 2XL 3XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

2018-10-10 07:56:22

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Cadenza Model : Cadenza CL-7 Price : Rm 32 (Baju+cop nama dan nombor) Size : S M L XL 2XL F Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

2018-10-08 02:11:17

Ada sesiapa kat sini ada team bola/futsal sendiri? Belum ada jersi team lagi? Teringin nak pakai jersi team original yang murah? Tunggu apa lagi geng. @king.jersi la tempatnya. Korang boleh pilih design mana yg suka dan minat. . . Cuma perlu whatsapp 0145103665 atau tekan je link kat bio tu. First come first serve tau. Sape order dulu dia dapat cepat. Jersi siap within 2 weeks je. 😘😘 . . Brand: Cappuccino Model: Cappuccino K6 Price: Rm 28 ( Baju+cop nama dan nombor) Add logo and sponsor available Size: S M L XL 2XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

2018-10-05 19:41:03

Ada sesiapa kat sini ada team bola/futsal sendiri? Belum ada jersi team lagi? Teringin nak pakai jersi team original yang murah? Tunggu apa lagi geng. @king.jersi la tempatnya. Korang boleh pilih design mana yg suka dan minat. . . Cuma perlu whatsapp 0145103665 atau tekan je link kat bio tu. First come first serve tau. Sape order dulu dia dapat cepat. Jersi siap within 2 weeks je. 😘😘 . . Brand: Orca Model: Orca 0013 Price: Rm 29 ( Baju+cop nama dan nombor) Add logo and sponsor available Size: S M L XL 2XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

2018-10-05 06:06:26

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Versus Model : Versus Vs710 Price : Rm 35 (Baju+cop nama dan nombor) Size : S M L XL 2XL 3XL 4XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #swapreviewmalaysia #swapreview #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018