Boy❌Asry
(@asry_boboy)

186 posts

647 followers

1,243 followings

JHR 25 🔴🔵 NACM1335-JDTAC-GGAM-NISSAN-JDM 14 REJAB 1413/08 JAN 1993

Photos and Videos posted by asry_boboy

Boy❌Asry
(@asry_boboy)

2018-09-18 22:25:10

Promote filem NACM.. #nacm #nissan #almera #nismo #impul #jdm #jdtac #johor #malaysia

Boy❌Asry
(@asry_boboy)

2018-09-16 06:54:08

Aktiviti Hari Malaysia 🇲🇾🇲🇾.. Crew Pasir Gudang TT Di Sarang Buaya 🐊🐊🐊 Pasir Gudang.. #nissan #almera #nismo #johor #malaysia #nacm_jdtac #nacm1335 #wearealmerianwearebrothers

Boy❌Asry
(@asry_boboy)

2018-09-07 06:50:36

No caption, hanya gambar berbicara.. #nissan #almera #nismo #impul #nacm #jdtac #nacm1335 #johor #malaysia

Boy❌Asry
(@asry_boboy)

2018-09-02 07:49:02

"SELAMAT HARI KEBANGSAAN YANG KE-61" Kite payung☂️sikit lah gambar semalam NACM TT FUN DRIVE EVENT MERDEKA 2018🇲🇾... Sempoyyy kesemua CREW2... Insha allah ada rezeki, umur panjang kite berjumpa lagi untuk next event. Ade yang kekurangan kite boleh improved kan lagi👍🏻 #event_merdeka_2018 #nissan_almera_club_malaysia #crewcentral_crewn9_crewmelaka_crewjohor #we_are_almerian_we_are_brother Selalu konvoi 10/15biji je.. Kali nie lebih 30 lebih biji memang seronok.. Dengar² certe crew langkawi bulan 10 nie nak turun jb..

Boy❌Asry
(@asry_boboy)

2018-08-24 08:20:13

Tengok awan gerak kat gunung... #moodkonvoi #moodbertt #onxon

Boy❌Asry
(@asry_boboy)

2018-08-20 20:02:54

Hanya mampu bawak keyless nissan ke kundasang.. #lastday #familytime #nissan #nismo #nacm1335 #jdtac #johor #sabah #malaysia

Boy❌Asry
(@asry_boboy)

2018-08-18 05:39:30

Tengok lembu makan ice cream amik gambar... #moodvacation #familytime #kundasang #sabah #desadairyfarm #malaysia

Boy❌Asry
(@asry_boboy)

2018-08-05 04:29:38

Sempat jgak lepak TT bukan selalu dapat, lepas nie xtau boleh lagi tak.. #gengnissan #gengkanjo #almera #nismo #nacm #johor #malaysia

Boy❌Asry
(@asry_boboy)

2018-07-25 08:39:06

Masih gayat lagi projek/misi hujung tahun kasi rendah harus diteruskan.. #nissan #nismo #almera #nacm #jdtac #jdm #nacm1335 #johor #malaysia

Boy❌Asry
(@asry_boboy)

2018-07-19 09:53:59

Lepaking abang pakai baju pink dapat free.. #gengnissan #gengkanjo #kakispeed #almera #nismo #nacm #jdtac #johor #malaysia

Boy❌Asry
(@asry_boboy)

2018-07-15 18:32:49

Nak cakap last tak blh sebab banyak gambar lagi kt hp orang belum dapat..

Boy❌Asry
(@asry_boboy)

2018-07-15 02:03:00

Boss pon ajak bergambar sekali.. Skinhead n skunk style ade punk je xde.. #wilmargroup #pgeo #luncheon #backtoschool #2018

Boy❌Asry
(@asry_boboy)

2018-07-14 21:14:42

Masuk sekolah jap ade meeting dengan pelajar² dan guru².. #jangankecamsaya #abangbiasajer #gengwilmar #backtoschool #luncheon

Boy❌Asry
(@asry_boboy)

2018-07-13 16:09:10

Gambar 2tahun lepas.. Sungguh indah ciptaan mu.. #photoshoot #tasik #sunset #2016